Win een van de leuke Colorique olifanten knuffels

Door: marielle 130 reacties

Win een van de leuke Colorique olifanten knuffels

Win een van de leuke Colorique olifanten knuffels!

Plaats hieronder een reactie met waarom jij wilt winnen en naar welke kleur je voorkeur gaat. Je maakt dan automatisch kans op een Colorique olifant!

Lees ook de blog over het merk Colorique

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
130 Reacties

Reacties

 1. Lisa Lisa

  1

  Omdat Mama en ik allebei wel heel erg dol zijn op roze en we olifantjes zulke leuke dieren vinden !!

  • Win een van de leuke Colorique olifanten knuffels Win een van de leuke Colorique olifanten knuffels

   2

   Omdat onze kleinzoon begint te ontdekken en dus deze blauwe olifant dan helemaal van pas komt! Natuurlijk bij Opa en Oma in de box

 2. Marlieke van Vught Marlieke van Vught

  3

  Omdat ik het heerlijk vind om met knuffels te kroelen en deze mooie blauwe olifant ziet er heerlijk knuffelbaar uit! Groetjes Sam

 3. Maaike Maaike

  4

  Zo'n roze olifant is helemaal de bom voor onze dochter!

 4. patty patty

  5

  Haha omdat mn zoontje de laatste dagen ook steeds meer op een uit de kluiten gewassen olifant gaat lijken!Dan passen ze mooi bij elkaar :)

 5. cbdkl cbdkl

  6

  Hi hi ze roepen herinneringen van vroeger op. Ik en mijn zus hadden vroeger ieder een olifant. Ik een blauwe en mijn zus een rode. Zou nu een blauwe willen winnen voor mijn zoontje. Vindt ze SUPER!!

 6. Elise balke Elise balke

  7

  Omdat mijn dochter sinds 2 dagen het woord olifant kan zeggen:D!!!!!!

 7. kitty meinders-rebel kitty meinders-rebel

  8

  Wat een leuke olifantjes! Mijn kleindochtertje is helemaal gek op knuffels en ik zou haar een heel groot plezier doen met het roze olifantje. Ik zie haar al helemaal rondlopen. Mocht ik de olifant winnen, dan stuur ik jullie een mooie foto van hen tweeen.

 8. mirjam mirjam

  9

  Omdat mama en ik altijd samen het liedje olifantje in het bos zingen en deze blauwe knuffelolifant past daar mooi bij:D

 9. HelmaKnijpinga HelmaKnijpinga

  10

  Mijn kleindochter Milou gun ik al wat lief en mooi is,en deze roze olifant is lief en mooi! Daarom zou ik heel graag aan haar geven,en haar blije gezichtje zien!

 10. shirley shirley

  11

  gewoon omdat ze LEUK zijn. geen smoesjes/woorden e.d. nodig. blauw.

 11. sea sea

  12

  djenna wil die roze olifant, want in sommige culturen zijn de olifanten heillige dieren en ik beschouw mijn dochter als een heillig geschenk, dus wat past er bij zon meisje? een ...............olifant van coloroique

 12. Wendy Wendy

  13

  Omdat onze dochter een olifante kamer heeft. Olifant op de muur en een lamp. En daar hoort natuurlijk ook een roze olifant bij.

 13. mevr,faber mevr,faber

  14

  zou graag de roze willen, voor het babytje dat noch geboren moet worden , het meisje zal het zonder vader moeten stellen hoe gemeen wel maken niet er voor staan,en de olifantjes zijn vrijheids,beestjes ik hoop dat haar leven, leuker word als die van mij!

 14. E.Mol-Jongerling E.Mol-Jongerling

  15

  Omdat ik nu met 37 weken en 4 dagen zwangerschap ook net een olifantje ben ;) Hopelijk kan dit lieve fleurige beest in de kleur roze/blauw onze dochter welkom heten in haar bedje.

 15. Vivian Vivian

  16

  Omdat oma dol is op olifantjes en ik bij haar eigenlijk nog geen speelgoed heb. Mijn lievelingskleur is roze.

 16. Willem Willem

  17

  omdat ik een mooie blauwe kamer heb in dezelfde kleur als de olifant, ik nog geen knuffeltjes heb en ik een grote lege plek in bed heb waar de oliefant mag slapen. Ik moet ook altijd heel hard lachen als mama het liedje van de olifant zingt. Oliefant mag ook mee naar oma, en op vakantie, en ik zal heel lief voor Oliefant zijn!

 17. eva pastijn eva pastijn

  18

  voor de aankomende tweeling... :)

 18. henny henny

  19

  ik vind olifanten helemaal te gek. helemaal de roze voor mijn kleindochter. dan heeft ze een fijne knuffel om mee te spelen als ze langs komt.

 19. diana diana

  20

  omdat mn zoontje hans helemaal weg is van olifanten, zo vind hij die olifand van liefste vriendjes de olifant heeeel leuk, dus ik zou het te gek vinden als hij deze zou winnen, en dan de blauwe, gr Hans

 20. ananda hendriks ananda hendriks

  21

  Omdat mama en mijn grote zus en ik helemaal gek zijn van olifanten en deze olifant hebben we nog niet en zou erg mooi staan bij onze verzameling het gaat om de roze omdat mama en mijn grote zus en ik meisjes zijn willen we ook graag een meisjes olifant hebben maar ook omdat de olifanten verzameling op een roze kamer staat.

 21. ilse ilse

  22

  omdat mijn menneke er nog niet is nog geen knuffels heeft en als ie er is deze blauwe olifant perfect bij zijn kamertje past!!!

 22. PETRA PETRA

  23

  ONZE DOCHTER IS AUTISTIEEN HELEMAAL GEK VAN OLIFANTEN JE ZOU HAAR ER EEN MEGA GROOT PLEZIER MEEDOEN

 23. michelle michelle

  24

  Omdat me dit een erg leuke knuffel leuk voor ons kindje....wat over 6,5 week ter wereld komt:-

 24. Petra Petra

  25

  Omdat ons kleine prinsesje rond 23 oktober wordt verwacht en wij haar deze ontzettend leuke knuffel van harte gunnen:) Dit zal dan vast de lieveling worden.

 25. Ruud Ruud

  26

  Sinds 2 maanden heb ik er een schitterend nichtje bijgekregen. Een mooi roze olifant zou een heel leuk cadeau zijn voor haar!!

 26. Danielle Danielle

  27

  Omdat ons mannetje van bijna 4 maanden helemaal gek is van knuffels en daar graag mee speelt. Vooral de blauwe olifant zou ie geweldig vinden.

 27. henny schuurmans henny schuurmans

  28

  het zou heel fijn zijn als ik hem win wat dan kunnen mijn twee kleinkinderen die op komst zijn er mee spelen

 28. deborah & valentina deborah & valentina

  29

  Dit zijn super leuke en aparte olifantjes en olifantjes geven geluk daarom zou ik het leuk vinden om deze te winnen voor mijn dochtertje.

 29. Annemarie Annemarie

  30

  Omdat ze bij ons op de boerderij alleen maar bonte koeien en pony's ziet. Een Roze bonte Olifant zou er heel mooie tussen staan. Mijn dochter is helemaal gek van dieren knuffels!

 30. margreet margreet

  31

  Na het opknappen van de logeerkamer in een babykamer zou de beer daar het slagroom op het toetje worden

 31. ans ans

  32

  heel erg leuk onze kleinkinderen en volwassen kinderen zijn rose,rose,rose,rose,rose, een andere kleur voor de kamers kleding en spulletjes lijkt er niet te bestaan

 32. B. Steenbakkers B. Steenbakkers

  33

  Mijn zoon en schoondochter verkeren in een roze wolk .......

 33. will will

  34

  Mijn dochter krijgt binnenkort haar tweede kindje en ik zou haar graag blij willen maken met deze leuke knuffel. Een heel erg blije oma van 65 jaar

 34. will will

  35

  O,ja sorry vergeten. De kleur blauw graag, past bij jongen en bij meisje.

 35. PEM PEM

  36

  Het is weer zo afgezaagd om te zeggen hoe leuk de rose is en dat mijn dochtertje dierenfreak is. Het is natuurlijk wel allemaal zo maar belangrijkste is..... HET IS GEWOON EEN ONWIJS MOOI EN LEUK BEEST

 36. peggy peggy

  37

  Deze olifantjes zijn echt helemaal geweldig. Vooral de blauwe kleur. Mamaplaats wat hebben jullie weer een goede actie. Olifanten zijn onze lievelingsbeesten. Daarvoor gaan we altijd naar de dierentuin. Helaas zijn deze beesten zelf niet te houden (in het klein dan) als huisdier, maar jullie hebben de perfecte oplossing.

 37. maria g maria g

  38

  gewoon omdat zo'n kmuffel voor mijin kleinkind erg mooi is

 38. Sila Sila

  39

  Voor een hoogbejaarde over-oma die na 4 achterkleinzoons sinds 19 juli 2011 een immens trotse/blije overoma is van eerste achterkleinDOCHTER hoop ik op de ROSE olifant zodat Over-oma deze mee kan nemen op weer een bezoekje.. Deze over-oma is NIET de mijne maar een dame op mijn werk..diens appartement is zelfs versierd met een speciaal voor haar bestelde slinger; Hoera een achterkleindochter..

 39. m.sterling m.sterling

  40

  Graag zou ik hem willen winnen voor mijn zoon en schoondochter. En dan de roze.Vooral omdat het ze misschien een beetje troost geeft na een vervelende gebeurtenis.

 40. daphne daphne

  41

  ik wil deze mooie roze stoere olifant voor mijn dochter van 1 hebben omdat ze zo dol is op knuffellen en deze kan daar denk ik wel heel goed tegen groet daphne moeder van lisanne

 41. charlotte gunter charlotte gunter

  42

  Omdat mijn dochter een leuke knuffel voor haar nieuwe broertje zoekt, en ze de blauwe olifant heeeeel erg leuk vind!

 42. Oma Lisbeth Oma Lisbeth

  43

  Ik zou deze blauwe olifant graag willen winnen voor de mooiste kleinzoon van de hele wereld en dat is dus MIJN kleinzoon Stijn!!!!!

 43. Vadim Vadim

  44

  Omdat m,n zieke kleindochtertje toch nog 1 jaar hoopt te worden!! Graag een roze . Groetjes van een bezorgde Oma.

 44. Loes Loes

  45

  Omdat die erg mooi zal staan op de roze babykamer voor de twee meiden die we in oktober verwachten. :-) Groetjes mama van Guusje en ? en ?

 45. Ria Schol Ria Schol

  46

  De blauwe voor mijn kleinzoon Timo die donderdag 1 jaar wordt

 46. Monique Monique

  47

  Hoi, wij zouden heel graag deze roze olifant winnen. Want 23 februari hebben wij een super lief nichtje gekregen ze heet Dayna. Ze houdt heeeeeel er van roze en wij van haar. groetjes, Lara en Demi Bronkhorst xxx

 47. Irene Irene

  48

  Ik zou de olifant graag willen winnen, omdat mijn vriendin eindelijk zwanger is na een lang traject. Zou het geweldig vinden als ik haar 1 van deze olifantjes cadeau kan doen.

 48. gisela van den hul gisela van den hul

  49

  omdat het een uitdaging voor mij is ik win nooit was mijn kleinkind van 3 vond de blauwe heel mooi

 49. zuko zuko

  50

  omdat mijn dochter net een wolk van een roze baby ( een meisje dus ) heeft gekregen en daar past een wolk van en roze olifant perfect bij

 50. Bianca Bianca

  51

  we zouden graag deze leuke olifant willen winnen voor onze aanstaande mooie wondertje!! hij zal er vast dol op worden dan het liefst een blauwe

 51. erica vink erica vink

  52

  De blauwe olifant zou hier een zeer warm onthaal krijgen! Mijn kleine mannetje word over 2 maandjes twee jaar en is helemaal gek op olifanten....of zoals hij zegt `Oka`. Hij zal er ongetwijfeld de hele dag mee rond sjokken en een mooi plekje in bed krijgen!

 52. Daniella Daniella

  53

  Ik zou graag de olifant willen winnen voor onze kleine meid Chiara! Ze is 21 augustus jarig en dan word ze 1jaar! (en dat terwijl ik PCO heb en er dus een kleine kans was..maar gelukkig hebben we toch 2 gezonde kids!) Groetjes Daniella

 53. Marije Vellinga Marije Vellinga

  54

  Omdat onze blauwe olifant van Colorique er graag een zusje bij wil!

 54. Marcella Verboom Marcella Verboom

  55

  Jeeeeeeeehhhhhh ik doe mee om deze leuke olifant te winnen. Een voorkeur voor kleur heb ik niet ;-)

 55. aicha aicha

  56

  Anisa is gek op roze, en ze vind roze knuffelbeesten helemaal leuk,vooral haar mama is gek op olifanten. ik hoop dat ze een roze olifant mogen winnen. De tanter van Anisa is ook nog zwanger van een jonger en het zal ook leuk zijn als zij misschien een blauw olifant kan winnen zo dat anisa aan haar neefje kan weg geven als kado

 56. Jacqueline van Kleef Jacqueline van Kleef

  57

  o zo zoet o zo zoet is de olifant met de roze snoet

 57. martsje postma martsje postma

  58

  oh jeetje, ik vind ze allebei zo leuk, maar dit is niet voor mij, dit is voor mijn dochtertje.... en zij zegt... roze mama, roze mama... dus dan is de keus snel gemaakt.... Graag 1 roze olifant alsjeblieft...

 58. Wendy Wendy

  59

  Omdat dit een fantastisch kraamkado zou wezen voor mijn lieve buurvrouw en pasgeboren dochtertje! We hopen dat we deze leuke roze olifant voor ze gaan winnen!

 59. marloes wognum marloes wognum

  60

  omdat een van mijn beste vriendinnen olifantjes spaart en zij na jaren eindelijk zwanger is van haar eerste kindje!! Ik hoop de blauwe voor haar te gaan winnen

 60. Angelina Meppelink Angelina Meppelink

  61

  Omdat mijn dochter Lisa helemaal uitbundig op gaat in het knuffelen van haar knuffeldieren, het is gewoon heerlijk om te zien. Ze zal helemaal blij zijn met deze mooie roze olifant en hem flink begroeten met een dikke knuffel!

 61. geesje geesje

  62

  omdat mijn moeder al een paar jaar niet meer in nederland woont. zij spaarde altijd olifanten, zo is ze toch een beetje bij me :)

 62. Sandra Sandra

  63

  De blauwe zou helemaal geweldig zijn om te winnen. Mijn broer en schoonzusje in Portugal verwachten in oktober een jongetje. Na een aantal miskramen gaat het dit keer gelukkig goed. Bovendien is het gewoon een erg leuke knuffel, wie wil die nou niet winnen?!

 63. lindsay lindsay

  64

  het lijkt mij leuk om deze roze olifantje te winnen voor mijn mooie baby girl ze is nu 5 maandjes en is gek op knuffels. groetjes

 64. Jess vd Wal Jess vd Wal

  65

  Want een olifant loopt door is het motto van mijn middelste zoon!

 65. sabrina sabrina

  66

  Mijn kleine dame in de dop, laat dit roze olifantje nooit meer los! anders raakt die straks nog kwijt en dan heeft ze als ze groot is spijt.! deze dame in de dop, laat het olifantje nooit meer los!

 66. Verstege J Verstege J

  67

  Blauwe olifantje Oh zó groot past precies bij Mikey op schoot!

 67. sabine sabine

  68

  Ze zijn gewoon mooi! Daarom...

 68. Bianca Bianca

  69

  Meer dan 4 jaar slaapt onze dochtertje met haar olifantje, sinds die tijd is ze helemaal gek op olifanten en deze mooie roze zou best nog wel een leeg plekje in haar bedje kunnen opvullen. Ik weet dat als ze deze zou mogen ontvangen, ze helemaal uit haar dak gaat.

 69. sara sara

  70

  De blauwe graag. Sinds mijn zoontje in Jungle Book de olifanten heeft ontdekt, is het alleen nog maar Olifanten waarover hij kan praten!

 70. marieke seip marieke seip

  71

  Wij wisten van te voren niet of het een jongetje of meisje zou worden. Het is een meisje en Lieke zou haar kamertje dus op kunnen vrolijken met een roze olifant! Ze is gek van knuffels! Ze slaat haar armen om een knuffel als ze gaat slapen en slaapt dan heerlijk!

 71. Sandra Sandra

  72

  Omdat onze buren een kleine verwachten. Na al meerdere malen een verkeerde afloop hebben gehad. En dat het nu goed gaat, heeft die kleine baby wel een lieve warme blauwe knuffel olifant verdiend. Na maanden in de warme buik van mama te hebben gezeten. En al helemaal de ouders. Liefs mij

 72. Monika T. Monika T.

  73

  We zoeken naar een tweede bijzonder slaapknuffel dat niet pluist maar wel lekker zacht is, om aan de oortjes te sabbelen en het slurfje vast te houden. De roze past bij de paars/geel kamer.

 73. jacqueline jacqueline

  74

  Wij willen de roze olifant wel winnen omdat mijn dochtertje heel erg gek is op dieren en omdat ze zovaak ziek heeft heeft ze heel veel tijd om met de olifant te knuffelen. Dus wij bieden deze fantastische roze olifant een heel goed thuis aan.

 74. Mariska Mariska

  75

  ik zou graag de roze olifant willen winnen voor me dochter Tess, ze is gek van dieren, en noemt een olifant; fant...

 75. Monique Monique

  76

  Wij zouden graag de olifant willen winnen, omdat toen onze dochter de afbeelding van de olifanten op het beeld van de computer zag, spontaan begon te lachen. Ze vind het tevens heerlijk om te knuffelen met knuffels. En omdat ons meisje een echt prinsesje is, zou de roze olifant perfect bij haar collectie passen.

 76. Anouk Anouk

  77

  Jayant zijn peettante is gek op olifanten ze gaat dit volgend jaar naar afrika om vrijwillergers werk te doen bij een olifantenopvang.. dus als Jayant dan een mooie blauwe olifant heeft is zijn peettante toch een beetje bij hem

 77. Malibou Malibou

  78

  Omdat ik nu al bijna een week zit te wachten op de geboorte van onze kleine meid! Dit zou een superleuke knuffel voor haar zijn!

 78. jennifer jennifer

  79

  Lotte vind olifanten helemaal t einde en denk dat deze roze haar super favoriet wordt!!!!

 79. Demi Demi

  80

  Mijn mama er vroeger ook een heeft gehad en opa dan net zo met mij en de olifant, liefst een rose, kan spelen als dat hij met mama heeft gedaan, l

 80. Sammi Sammi

  81

  dat vind ik de roze olifant heel mooie vrolijk kleur!!! mijn dochter wilt ook nieuwe knuffels nodig!!!

 81. jolanda jolanda

  82

  Omdat mijn dochter wel een verrassing verdient omdat ze met haar 3 maanden zo'n vrolijke meid is ondanks alle onderzoeken die ze krijgt in het ziekenhuis ivm haar nieren en heupluxatie!!!!

 82. betty betty

  83

  Omdat ik oma wordt van een tweeling en ik mijn lieve dochter wil verrassen, want het is best wel zwaar maar zij klaagt niet!

 83. Mirella van Dijk Mirella van Dijk

  84

  Omdat met deze roze knuffel ik mijn dochter meer over olifanten kan leren en dat het niet vanzelf sprekend is dat er olifanten zijn. en dat ze daar dan meer bewust van wordt. En natuurlijk omdat ze gek op roze is is natuurlijk een bonus...

 84. Rina Rina

  85

  Omdat mama nu graag iets anders dan roze dingen wilt. Ons altijd lachende kleindochter is nu op de leeftijd waar dieren gaan opvallen en deze blauwe olifant zou haar alvast een beetje voorbereiding geven voor een visite naar de dieren tuin.

 85. Bianca Pruijssers Bianca Pruijssers

  86

  Omdat mijn dochter helemaal fan is van foliantjes. Zo grappig!

 86. eltina mussche eltina mussche

  87

  Ik hou van knuffels. En van knuffelEN.

 87. J Stofberg J Stofberg

  88

  Voor mijn buurvrouw die 23 jaar geleden een zoon heeft gekregen en nu 16 dagen geleden is bevallen van een meisje zou haar graag willen verrassen met een roze olifant

 88. Natas Natas

  89

  mijn zoontje Kevin (2 jr) is dol op zijn olifant knuffel maar die is helaas stuk gegaan...hij zit nu bij mij op schoot en roept om die mooie blauwe olifant....!!

 89. lenie lenie

  90

  mijn schoondochter is uitgerekend en ik zou het super vinden om voor haar kindje een knuffel te winnen

 90. Janny Janny

  91

  Omdat mijn kleindochter haar hoofdje op mijn benen legt en daarna een lekkere knuffel van haar krijg

 91. Bea van der Voort Bea van der Voort

  92

  Omdat ik voor het eerst oma ga worden en ook nog wel van een mooi klein meisje en ze krijgt een schitterende roze kamer en daar zou dat leuke lieve roze olifantje goed bij passen.

 92. Anita Anita

  93

  Om onze zoon straks zijn eerste echte knuffel te kunnen geven. Krijgt nu de oude knuffels van zijn grote zus.

 93. Brigitte Brigitte

  94

  Van dat blauwe olifantje word ik helemaal blij. Als ik hem win ga ik er zelf nog kleine fantjes bij knutselen dat zal een heel leuk trio gaan worden, buurkindje helemaal blij.

 94. Chantal Chantal

  95

  Mijn dochtertje begint nu alles te ontdekken en vast te pakken. Knuffelt alles wat los en vast zit. En wat is er dan leuker dan deze vrolijke olifant knuffelen en de mooie kleurtjes ontdekken ? Als ik mocht winnen, zou ik graag een roze willen winnen voor mijn dochtertje.

 95. maureen maureen

  96

  Ik zou graag de blauwe olifant willen hebben. omdat mijn mama mij een knuffelkonijn heeft gegeven en ik deze niet leuk vind. mijn grote broer heeft dezelfde konijn en pakt steeds die van mij af. dan zou ik de oligant graag willen hebben. xx luca 6 maanden

 96. Suzanne Suzanne

  97

  Gewoon superleuk, net zoals bijna alles van Colorique!

  • Suzanne Suzanne

   98

   De roze graag, want ik heb een echte meid!!

 97. bianca bianca

  99

  Omdat mijn dochterje Amy zo lief en zoet is als deze roze olifant. ze is nu anderhalve week oud en heeft ons pas 2 nachten wakker gehouden. omdat ze nog niet veel knuffels heeft gehad lijkt mij dit een mooie aanvulling voor haar. het zal ook vast haar lievelingsknuffel worden.

 98. Sabine Sabine

  100

  Ik wil deze roze olifant dolgraag voor mijn meisje die in september geboren word. Na 3 jongens ben ik in de ban van roze in de babykamer....

 99. Hanny Hanny

  101

  Mijn dochter noemde ze vroeger "lollifanten", ben benieuwd, hoe haar dochter ze gaat noemen!

 100. Naomi Naomi

  102

  Ik zou graag de blauwe olifant willen winnen. Dit omdat we eigenlijk nog geen echte knuffel voor de kleine man hebben.

 101. Esther Esther

  103

  Een roze olifant die perfect past bij de roze wolk waarop we ons bevinden na de geboorte van onze meisjestweeling!

 102. Linda Linda

  104

  Ik zou graag de roze olifant willen winnen voor onze jongste dochter. Waarom???? Omdat ik vindt dat ze wel een mooie knuffel verdiend heeft na alle ziekenhuisonderzoeken. (en nog niet weten wat ze nou precies heeft....) Dus ik wil hem graag voor m,n kleinste meissie Kaylee winnen.....

 103. Margriet Peters Margriet Peters

  105

  Omdat we de babykamer van onze kleine zoon helemaal ingericht hebben met olifanten. En deze o zo mooie olifant zal er dan zeker prachtig bij staan.

 104. wendy wendy

  106

  ik voor de 1 ste keer oma word en graag een roze zie voor de kleine

 105. Patricia Oppewal-Knaap Patricia Oppewal-Knaap

  107

  Een roze olifant voor onze dochter Eline om zich achter te verschuilen voor haar grote broer zou geweldig zijn! Thijs overlaadt haar altijd met kussen en knuffels en je ziet haar af en toe kijken: heb ik dit?!

 106. Bettina Bettina

  108

  Omdat wij laats naar Artis zijn geweest samen met mijn zoon. Toen wij zo een lief klein blauw olifantje zagen waren we meteen verliefd en nu wil hij een blauw olifantje. Dus PLEAS PLEAS mogen wij zo een lief klein blauw olifanteje.

 107. E. Pieks E. Pieks

  109

  Wat een schattige knuffels zeg! Ik zou heel blij zijn met de blauwe, tenminste dat denk ik...de dokter heeft gezegd dat ik hoogstwaarschijnlijk zwanger ben van een jongen. Over een paar weken weet ik het zeker. Deze olifant zou de eerste knuffel zijn van mijn kleine uk.

 108. Diana Diana

  110

  Omdat we ( na heel lang wachten en we bijna de moed hadden opgegeven) toch trotste ouders worden. Erg spannend en hopen dat alles goed gaat met onze kleine baby.

 109. Trudy Trudy

  111

  Heel graag de blauwe, omdat ik hem er geweldig uit vind zien, en we over een paar weken de trotse papa en mama hopen te worden van een zoon, terwijl we al twee meisjes hebben!

 110. Adriaan Adriaan

  112

  Omdat mijn twee dochters samen in Januari 2012 uitgeteld zijn en ik een kleinzoon en kleindochter verwacht. ( ik weet het niet zeker maar het blijft een gokje) Dus welke kleur het ook is, ik kan er zeker een dochter( kleinkind) blij mee maken. Mocht ik niet winnen wens ik de andere kandidaten veel succes en zeker veel babyplezier.

 111. Cindy Cindy

  113

  Omdat mijn dochtertje bijna 1 jaar is. En omdat ze, als alles goed gaat, een grote zus wordt. Kan ze alvast oefenen met de olifant om lief te zijn straks voor de baby.

 112. sandra sandra

  114

  Hoi, wij zouden heel graag een roze olifant winnen.op 20 oktober hebben we een meisje ze heet Deina met groten Sandra :)

 113. B van Poorten B van Poorten

  115

  Mijn mama is gek van olifanten. Ik ben helemaal van het roze en begin de wereld nu te ontdekken, dus zou ik graag een roze olifant willen hebben.

 114. Samantha Samantha

  116

  Omdat wij een ROZE babyshower gaan geven in november met het thema OLIFANT, juist omdat de moeder in spe helemaal hoteldebotel is op olifanten!! ( Je zou de kinderkamer eens moeten zien )

 115. Eva Eva

  117

  Mijn zoontje van 2 is gek op olifantjes, en wil er ook heel graag eentje voor zijn broertje die over een paar weekjes ter wereld gaat komen.

 116. Jeanette Arendsen Jeanette Arendsen

  118

  Omdat ik vorige week peettante ben geworden van Bram en Lindsay,de twins van mijn neef en nicht Ivo en Kirstin.Zij zijn, na 8 jaar vergeefse moeite, eindelijk papa en mama geworden. Mijn zus Anja, die eigenlijk voor het eerst Oma zou worden, is helaas net vorig jaar overleden. Nu mag ik, alhoewel met een dubbel gevoel, een beetje voor Oma spelen, vandaar.

 117. Koekblik Koekblik

  119

  Mijn zus is nu 13 weken zwanger en kan wel een opkikker gebruiken, dus als ik de knuffel zou winnen zou ik hem aan mijn zus geven.

 118. mijndroomhuis mijndroomhuis

  120

  Deze knuffels zijn zo knuffelig dat ik er zelf nog mee zou willen knuffelen, maar ik beloof je dat als ik win, dan geef ik hem aan mijn kind.

 119. Trudy Trudy

  121

  De knuffel zou erg mooi staan in de babykamer, want ik heb alleen het hoogst noodzakelijker gekocht en dit zou dan de eerste knuffel in zijn/ haar ledikantje worden.

 120. Sylvia van Amersfoort Sylvia van Amersfoort

  122

  Mijn dochter is 4 maanden en als wij in Artis staan zit ze vol bewondering te kijken naar de olifanten.... daarom hebben we nu 1 olifantje voor hij gekocht en die gaat overal mee naartoe. Dus daarom is een roze olifant natuurlijk nog leuker!!!!

 121. kim kim

  123

  Ik verzamel zelf olifanten en hoop dat ik dit mijn kinderen ook mee mag geven. Ik ben zelf in 2012 uitgerekend

 122. Kasper Kasper

  124

  Omdat mijn vriendin er sprekend op lijkt :)

 123. nick van dyck nick van dyck

  125

  omdat ik op 13 jarige leeftijd al oom mag zijn van een 3 jarige en een van 1 dag oud neefje

 124. Barbara Barbara

  126

  We zijn net bevallen van onze tweede dochter, vorig jaar 20 juni is onze eerste geboren en nu op 30 juli de tweede. verschil in leeftijd 1 jaar, 1 maand en 10 dagen. Leuk he. De meiden groeien lekker met elkaar op en nu is Tessa, de oudste zich al echt als een grote zus aan het gedragen, knuffelen is is gek op. En nu met haar zusje Fleur. Echt heel snoezig. Daarom vind ik dat zij wel een mooie knuffel verdient. Als we mogen winnen dan kiezen wij de kleur Roze, maar eigenlijk maakt het niet zoveel uit, ze zijn echt allebij super leuk! Groetjes De trotse ouders van Tessa en Fleur, Erik en Barbara

 125. Suna Suna

  127

  Ik heb nog een aantal weken te gaan voor geboorte van ons eerste zoon, ik ben nog volop bezig met inrichten, en dit olifantje zou zo leuk zijn op zijn kamertje en het zorgt ook voor kleur en vind hem heel leuk, mocht ik winnen zou ik graag de blauwe willen winnen, hij krijgt dan een mooi plekkie in zijn bedje. Groetjes Suna

 126. Anick Anick

  128

  Omdat onze baby gemaakt is op onze huwelijksreis in Zuid Afrika waar wij prachtige grote groepen olifanten op een paar meter afstand tijdens de game drives hebben gezien. De baby olifantje waren zo schattig dat deze knuffel een prachtige herinnering zou zijn aan het kado van onschatbare waarde wat wij in Afrika gekregen hebben! groetjes Anick

 127. mama van liam mama van liam

  129

  Omdat mijn kleine man zo van knuffelen houdt:)

 128. petra petra

  130

  omdat mn kleinzoon die in oktober geboren word wel een lief speel kameraadje wil hebben

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >