Win één van de 5 Fisher Price Bad Bongo's

Door: Mamaplaats 110 reacties

Win één van de 5 Fisher Price Bad Bongo's

Over Fisher Price

De producten van Fisher Price stimuleren op een speelzame manier de gedachten van jouw kindje. Het lichaam wordt getraind en een unieke persoonlijkheid wordt ontwikkeld. Niets is mooier dan plezier beleven aan het leren van je kindje. Het speelgoed van Fisher Price maakt de leermomenten extra leuk, vanaf de geboorde tot en met kleuter.

Wat kun je winnen?

Debadbongobad Leerplezier Bad Bongo’s t.w.v. € 24,99. De Bad Bongo zorgt voor leerpret in bad en is geschikt voor kindjes van 6 tot 36 maanden. Als jouw kindje op de drijvende bongo slaat, wordt hij/zij beloond met muziek, zinnetjes en dansende lichtjes. De interactieve oplichtende figuurtjes moedigen jouw kindje aan om te leren over letters, cijfers, tegenovergestelde, begroetingen en eerste woordjes. Natuurlijk kan er ook buiten het bad gespeeld worden met de bongo’s, maar in bad gaan wordt wel extra leuk met de bongo.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze superleuke prijs, moet je natuurlijk wel iets doen. We willen namelijk graag antwoord op de volgende vraag:
Kun je het badritueel van jou en je kindje beschrijven? De meest leuke en originele reactie zal uitgekozen worden! En dit keer maak je meer kans, doordat er dus maar liefst 5 gelukkigen zijn! De winactie loopt t/m 1 juli 2013.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
110 Reacties

Reacties

 1. Stuiter Stuiter

  1

  Onze kleine stuiter is dol op haar bad. In mama's buik was het altijd al spartelen. En nu na 10 maanden er buiten. Meestal gaat ze in de keuken in bad. Veel of weinig water, de keuken staat altijd blank. Lekker spartelen en met de vlakke handjes op het water slaan!

 2. Viane Viane

  2

  Bij gebrek aan een badje gaat kleinzoon in de gootsteen,zegt kleindochter van 2 ,ga je hem afwassen?zoals altijd helpt ze mee en spoelt ijverig zijn lijfje schoon!

 3. pupke2love pupke2love

  3

  ons meisje van 2 wil eerst een beetje spelen met haar badbeestjes.daarna doe ik haar lijfje wassen met een dierenwashandje,ze begint dan spontaan te lache.als laatste doe ik haar haartjes wassen omdat ze het uitspoelen van der haartjes nie zo leuk vindt.als ze geheel gewassen is mag ze nog ff spelen met de badbeestjes tot mama klaar is met badderen.daarna afdrogen en dat probeert ze al een beetje zelf.

 4. Remcosmama Remcosmama

  4

  Mijn 2 jarige peuter is een echte waterrat... Hartstikke verzot op water! In het weekend vul ik dan ook nog wel eens zijn babybadje met zwitsal bubbelbad (helaas hebben wij geen badkuip, dus dan doen we het zo! Het past nog haha). En door de weeks gaat hij samen met papa onder de douche, een echte bondingtime voor beide... Heerlijk als mama om het gierence gelach onder de douche te horen van beide heren :)

 5. nahsuusje nahsuusje

  5

  Ons badritueel is dat we geen ritueel hebben. De ene keer gaat ze gewoon mee onder de douche met mij en de andere keer gaat ze eerst lekker in badje en daarna even onder de douche. Ze vindt het heerlijk om te spelen in het water, babypoppetje moet ook vaak mee zodat ze die kan wassen met dr washandje. Veel plezier met lege flessen, badboekje, eendjes en noem maar op. De Badbongo is een leuke aanvulling voor haar om spelend te leren tijdens het badderen :) zodat ze geconcentreerd bezig is zonder mama erbij te betrekken en voor mama de gelegenheid terwijl zij zich daarmee vermaakt om eens dr benen te scheren want tja dat lukt niet goed met een kind wat met al dat andere speelgoed samen wil spelen. kunnen we dit mooi gebruiken als alleen speel-goed :)

 6. Mamamanuela Mamamanuela

  6

  wat een super leuk badspeeltje! en super leuke win aktie! ons bad ritueel: na het avond eten gaan we langzaam aan naar boven dan weet mijn zoontje al dat hij in bad gaat want ohhh in bad gaan vind hij zoooooo geweldig en leuk! (al van baby af aan) dan rent hij naar de badkamer en gaat voor het bad staan wachten ik zet zijn eigen badje dan in het grote bad en de kraan gaat aan......mijn zoontje zit dan ondertussen al met zijn handje onder de kraan de spetteren en ik kleed hem uit even wat lekkere badschuim in bad want ook met het schuim kun je veel plezier beleven! dan til ik hem in bad en gaat hij vaak meteen met een lege fles spelen...water erin en water eruit! mama gaat ernaast zitten en wast het gezichtje de handjes voetjes en de rest.... soms ook de haartjes er nog achteraan! na een minuutn of 20 gaan we eruit! lekker gewikkeld in de handdoek naar de slaapkamer afdrogen en de pyama aan! erna nog even lekker spelen met papa en mama op zijn kamertje en dan lekker naar bedje!!!!!

 7. Marije Suurbier Marije Suurbier

  7

  Onze zoon vindt het geweldig om in bad te gaan of onder de douche gelukkig heeft hij er nooit problemen mee gehad zelfs niet als hij water over zijn hoofd heen krijgt. Meestal gaat hij om de dag lekker in bad en dan of alleen of samen met papa of mama lekker spetteren in het water met zijn boodjes of een lege fles dat vindt hij het leukst soms met moeite wil hij eruit. Maar ja hij zal toch lekker naar zijn bedje toe moeten.

 8. timmem timmem

  8

  kleinzoon tije gaat in een badje onder de douche dat vind hij echt een feest

 9. robinneke22 robinneke22

  9

  pure qualitytime! spelen met de zeemeerminnen en Dora met Boots. We zepen elkaar in met Rituals schuim en wanen ons echte zeemeerminnen :-) een leuke cd van disney op de achtergrond en we genieten!!

 10. wendy4 wendy4

  10

  mijne michel junior van bijna 9 maanden is dol op water en dol om in bad te gaan. gelukkig hebben we een groot bad want hij sperteld van de ene kant naar de andere kant,je kan het bijna babyzwemmen noemen. lachen,gieren doet hij iedere keer om daarna in traantjes uit te barsten als hij er uit moet.

 11. fran83 fran83

  11

  Onze kleine man vind het water eindelijk leuk worden. En met zo'n Bad Bongo zal hij nog veel meer water plezier krijgen! hij is gek op dingen met geluid :)

 12. Gea12 Gea12

  12

  Mijn dochter speelt altijd met haar eendjes. Op het einde zingen we altijd het liedje, Spet, Spat, Spetter de Spad. En daarna roept ze baby, want ze denkt dat ze een baby in haar buik heeft omdat ik zwanger ben.

 13. Nita Nita

  13

  Mijn zoontje gaat altijd eerst in bad. Dolle pret als er maar genoeg te doen is en er veel schuim is. :) Daarna gaat zijn zusje in bad en mag hij helpen haar te wassen en dat vinden ze beide helemaal geweldig. Papa en mama natuurlijk ook. <3

 14. JaysonValencio JaysonValencio

  14

  Wat een super leuk ding! ons zoontje houd van slaan geluidjes en in bad gaan! hihi dus dit zou een super kado zijn het zou dan mooi bij zn verjaardags kadootjes kunnen! want onze man word 1 juli 1! en dan kan hij 1 aug in ons nieuwe huisje metbubbelbad lekker te keer gaan~!

  • JaysonValencio JaysonValencio

   15

   oeps ben vergeten ons bad ritueel neer te zetten ! wij gaan altijd gezellig met zn 3tjes in bad~! mama,papa&jayson! hij vind het geweldig af en toe gaat jay ook met oma in bad heth maakt hem niet uit als hij mr met 1 van ons in bad mag zo dat hij lekker kan spelen! :D

 15. Cora Cora

  16

  Bad of Douche het maakt Thomas niet uit, als hij maar lekker met water kan spelen. Hij vind het allemaal heel interessant en voelt en probeert alles! Helemaal leuk als hij de douchekop zelf mag vasthouden (straal zo laag mogelijk natuurlijk haha) Mama blijft zelden droog <3

  • Cora Cora

   17

   Het badritueel is bij ons heel simpel aangezien hij het heerlijk vind zelf te ontdekken! Lekker in zijn (bad) stoeltje en wat speeltjes, bv een dop van een fles, een oud flesje zwitsal ed. Muziekje op de achtergrond en lekker spetteren ;-) Thomas is gek op muziek dus de Bongo zou hij helemaal geweldig vinden. Nu staat er een radio aan met "volwassen" muziek!!! Ook is Thomas erg leergierig en zegt alles in 1x na. In bad gaan wordt met de Bongo niet alleen leuk maar ook heel leerzaam, super!!!

 16. Ineke Ineke

  18

  bij onze kleine maakt niet uit of hij nu onder de douch gaat of in bad zit hij heeft altijd dikke schik hij is laatst voor het eerst in het buitenbadje geweest en dat vondt hij wel zo geweldig vooral in die band toen had hij zo iets beentjes recht uit en relaxen maar

 17. sharon haaf sharon haaf

  19

  ons meisje is dol op water en alles wat mee er in kan. wij hebben een inloopdouche en daardoor kan er geen water in maar daar hebben we een zwembadje voor erin gezet. ze gaat hier heerlijk in zitten en spetteren alle flessen en speeltjes gaan mee dan speelt ze rustig een half uurtje. daarna lekker afdrogen en flesje en bedje in.

 18. Mariabakker Mariabakker

  20

  Wat een geweldige actie! Ons bedritueel is sinds gisteren gewijzigd. Inmiddels is ons dochtertje 7 maanden en hebben we de badstandaard opgeruimd. Als ze in bad gaat vindt ze het zo leuk dat ze enthousiast met haar armen en benen gaat en blijft spartelen, met als gevolg dat het een groot waterballet wordt in de badkamer. Sinds gisteren staat het kleine badje dus in het grote bad. Ze vindt speelgoed in bad geweldig en is dol op speelgoed waar geluid uit komt. Wat zal ze een lol hebben als deze twee dingen gecombineerd wordt!! En wij ook natuurlijk, want als onze dochter plezier heeft dan hebben wij dat ook!!

 19. queenie schut queenie schut

  21

  Voordat ons bad ritueel begint, leg ik eerst alles klaar om mijn kleine man na het badje heerlijk te verwennen met een massage. het is natuurlijk vervelend als je erachter komt dat je vergeten bent iets klaar te leggen met grote risico dat je je omdraait en de kleine valt van bv. de commode. Dan laat ik lekker het badje vollopen en doe er schuimbad in van Zwitsal (oeps reclame), kleine man wordt lekker uitgekleed en dan weet hij het al zodra die niks meer aan heeft ik ga in bad. Hij vindt dat heerlijk!! Wordt een beetje een kwaaie jongen, zijn armpjes en benen gaan druk op en neer. Ik moet echt uitkijken dat ik niet onder de blauwe plekken kom te zitten. Zodra die met zijn teentjes het water voelt komt er een glimlach van oor tot oor op zijn gezicht en ontspant hij zich. Alleen dan komt het, als hij er helemaal in zit komt er een duiveltje in hem los en begint heel hard op het water te slaan en elke keer als het water mama raakt begint hij te lachen, de kleine dondersteen. Ik was hem van kruin tot kleine teen en poets ook nog eens zijn 2 kleine voortanden en hij blijft maar op het water petsen, hoe harder hoe leuker hij het vindt. Dan is het na 15-20 minuten wel genoeg en haal ik hem eruit en wordt hij lekker afgedroogd. Daarna wordt die heerlijk in gesmeerd met bodylotion, haarlotion en als ik mazzel heb wordt ik nog beloont met een straal plas. Hij ligt lekker ontspannen op de commode en wordt aangekleed. Op zijn kleren doe ik nog een klein beetje eau de toilette en mijn mannetje is weer fris en fruitig voordat hij naar bed gaat. Mama leest hem nog even voor en dan hup naar bed en lekker slapen. Daarna ligt voor mij nog een taak te wachten, de badkamer dweilen, droogmaken en zelf droge kleren aantrekken. Wat zou het toch leuk zijn als hij straks kan meppen op een Fisher Price Bad Bongo. Zie het nu al voor me, zijn gezicht als het in eens muziek maakt. Dat wordt vast nog harder meppen. Ik vindt dat niet erg als hij maar plezier heeft, al moet ik 10x de badkamer dweilen. Nu maar duimen!!

 20. nessen nessen

  22

  Hier is het in bad gaan voor de oudste dolle pret maar voor de jongste (18 mnd) een crime. Iedere dag schreeuwt ze moord en brand. Echt. Hopelijk biedt de Fisher Price Bad Bongo uitkomst.

 21. Dorien1985 Dorien1985

  23

  Badritueel: ik zet het bad klaar en kijk toe ;-), mijn kind doet de rest! Daarna mag ik de héle badkamer dweilen en ligt zoonlief uitgeteld in bed :-)! Dikke (water)pret!!!

 22. Minime538 Minime538

  24

  Vanaf dat ik 20 weken zwanger was ben ik de cursus zwangerschapszwemmen gaan volgen en de kleine werd er helemaal happy van! Heel actief in de buik en daarna lekker rustig slapen. Nu is er eigenlijk nog niks anders :) Voordat ze in badje gaat zeggen we altijd 'Elena gaat in badje', 'Elena gaat in badje' en dan weet ze precies wat er gaat gebeuren en wordt ze helemaal hyper :) Daarna lekker de fles en heerlijk slapen tot 8.00 uur 's ochtends :)

 23. marieke jansen marieke jansen

  25

  Onze jongste dochter is inmiddels bijna 2, jammer eigenlijk want ze vind water en muziek, met name dansen en muziek maken erg super. Ik heb af en toe ook een kindje waar ik op pas en die valt mooi in de catagorie 6-36. Dus wie weet.

 24. maantjezon maantjezon

  26

  Sinds kort gaan mijn zoon (bijna 27 maanden) en dochter (bijna 9 maanden) lekker samen in bad. heerlijk spetteren ze de hele badkamer nat. Mijn zoontje is heel lief voor zijn zusje en mijn dochtertje doet niet onder voor haar grote broer. Smelt moment!!! En die badkamer? Die droogt wel weer op.

 25. Sabine Sabine

  27

  we douchen haar om de dag ivm haar droge huidje anders. als ze bad hoort word ze helemaal blij en kan ze haast niet wachten. eenmaal in bad gaat ze helemaal los, in het water slaan alles nat sproeien met de douchekop. we hebben een douchebak dus dat is ideaal niet te diep. het liefst gaan ze met al haar speelgoed in bad. dit keer hebben we een grotere win kans want er worden er 5 weggegeven. en nu afwachten!!!!

 26. Rianne kool Rianne kool

  28

  We beginnen met 'wie als eerste in de badkamer is'. Dochter wint altijd, papa verliest elke dag weer. Dan spelen we het spelletje 'ik denk dat jij niet in 20 tellen je kleren uit kunt hebben' Ook dit spelletje wint dochter weer. Daarna zit ze heerlijk in bad en spelen we vaak het spelletje 'ik zie ik zie wat jij niet ziet'. Wanneer ze uit bad moet komen doen we weer het spelletje 'ik denk dat jij niet in 10 tellen uit bad kan komen' en vervolgens met afdrogen en aankleden maken we van de handdoek een glazen muiltje en passen we deze aan de voeten van onze Assepoester. Ze passen en we trouwen samen en we leefden nog lang en gelukkig. Daarna is dochterlief schoon, droog en aangekleed, allemaal zonder tegenstribbelen en nee zeggen!

 27. sandra sandra

  29

  Bij osn onder de douche en in bad is het altijd dikke pret :D De meiden gaan eigenlijk altijd samen en dan doen ze spelletjes zoals: spitter spet spat en toen was de hele badkamer nat of kapsalon en dan het liefst met alle shampoo die er staat. Mama's favoriete spelletje is toch: schoonmaken......dan pakken ze al het schuim uit het bad en dan wassen ze de hele muur mooi schoon ;-) Op hun manier natuurlijk maar ik mag daar niet over mopperen...hahahaha Als ze met muziek in bad kunnen dat verzinnen ze vast weer een nieuw spelletje :D

 28. cgr cgr

  30

  Als onze dochter s morgens wakker wordt mag ze in bad. Als ik de tummytub pak, wordt ze al helemaal blij. Ik zet alles klaar, uitkleden en dan mag ze erin. Ze vindt het heerlijk!! Ze is ondertussen 7 mnd en het past nog net. Soms mag ze ook in het grote bad. Dan zou dit speeltje natuurlijk echt fantastisch zijn. Ze slaat graag overal op. Maar als het spetteren klaar is, drogen we af, kleden we ze aan. Lekker luchtje op, speldje in haar haar en zijn we klaar voor de nieuwe dag.

 29. weynita weynita

  31

  Mijn dochtertje van net 1 vind het heerlijk in bad. Ik doe wat badschuim in bad en ze duikelt zelf koppige onder om dr haren nat te maken... Dan zeep ik ddeze in, en spoel het uit onder de kraan, wat ze heerlijk vind! En dan mag ze nog ff spelen meestal een kwartiertje oid en dan afdrogen... In die tijd dat ze speelt in bad Ou ze de badbongo geweldig vinden aangezien ze veel met muziek doet en hier zichtbaar van geniet!

 30. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  32

  Lot haar badritueel is: zo vaak mogelijk en het liefst in het grote bad samen met papa en mama. En stil zitten is daar niet bij (helaas af en toe voor papa en mama) Overal wordt mee gespeeld, de draaiknop in het bad, bekertjes, shampooflessen. Maar muziek hebben we nog niet. Zou deze bongo onze kleine meid van 9 maanden even rustig houden, zodat papa en mama ook even rustig kunnen relaxen?

 31. Ellke Ellke

  33

  bad ritueel van onze kleine man: rechtop zitten ondersteund door papa of mama en veel en hard slaan zodat mama de badkamer niet meer schoon hoeft te maken alleen nog maar droog :D of nog leuker met papa onder de douche en dan op papa zn arm slaan :D en natuurlijk lachen gieren brullen om alle spetters

 32. hillie hillie

  34

  Onze badritueel ze gaat als papa thuis is met hem in bad en gilt er over van blijdschap spartelt erover. Als ze alleen gaat dan speelt ze met eendje ze vind water geweldig en alles wat in het water ligt kwa speelgoed vind ze leuk dus zal graag willen winnen

 33. ilsem21 ilsem21

  35

  Onze kleine man gaat graag in bad. Hij vindt het heerlijk om met zijn beentje te spartelen. Tijdens het badderen zingen we liedjes. Bijvoorbeeld: Opa Bakkebaard heeft een huisje en in dat huisje daar is het goed Opa Bakkebaard is aan het werken en weet jij wel wat hij doet? "Hij wast zijn haar met de shampoo, met de shampoo. Hij wast zijn haar, zo wast hij zijn haar. En als de shampoo er weer uit moet zingen we: "Hij spoelt zijn haar met het water, met het water. Hij spoelt zijn haar, zo spoelt hij zijn haar." En zo zijn er nog meer liedjes die we zingen dat over water gaan. Een Bongo in het water is dan helemaal geweldig om het nog leuker te maken.

 34. heleenmuilwijk heleenmuilwijk

  36

  Ons mannetje van net 1 jaar geniet het meest als hij samen met zijn twee zussen in de douchebak mag. Gelukkig hebben ze een handige papa die een stop voor de douchebak heeft gemaakt, waardoor ze lekker met z'n drietjes in bad kunnen. De favoriet van Jordi is toch wel de douchekop met de bijbehorende slang. Na twee meiden is dat toch wel een aardige openbaring.....tja, jongens gebruiken echt ander speelgoed. Lawaai maken vind 't ie ook erg leuk. Met z'n handjes de douchedeur telkens open duwen en dan wel zo hard dat deze tegen de muur knalt ;). Dan maar liever de Bad Bongo's van Fisher Price!!

 35. elfje153 elfje153

  37

  onze ondeugende meid van 15 mnd vind het heerlijk om in bad te gaan.Samen met haar 6 eendjes emmetje en gietertje.Ze telt op haar manier de eendjes en zet ze 1 voor 1 op de rand.Ook gaat ze staan en spartelt met 1 handje in het water of gaat zitten en probeerd bubbels te maken met haar mond in het water.De grootste lol heeft ze en idd is alles nat eromheen.Ze is heel creatief met ontdekken en is gek op muziek.Dus met de Bad Bongo kan het bedderen niet meer stuk

 36. Liedewij Rijkens Liedewij Rijkens

  38

  Onze lieve en vrolijke binkie van bijna 9 maanden gaat het liefst in bad met zijn 2 grote broers van 9 en 6 jaar. Zodra ze met z'n drieën in bad zitten moet Purk's badlied (van de sesamstraat cd Vrienden voor altijd) op vol volume aan en hij blijft dan schateren totdat het lied afgelopen is. Hij moet daarna nog 10x aan, dan nog even spelen en dan......naar bed.

 37. happytammie happytammie

  39

  Mijn kleine mannetje nu 5 maanden oud, zetten we nu al in de douche want eenmaal het water aan geraakt is er geen houden meer aan, hij spettert, hij spattert het is een echte bad liefhebber! Zijn beentje spartellen, zijn handjes wapperen en hij probeert zich telkens als een kikkertje af te schieten zo grappig!! Daarom is een badspeeltje wel ideaal als hij straks 6 maanden is, dan is de kleine man lekker aan het spelen en mama misschien een keertje droog ;)

 38. janita123 janita123

  40

  Sommige dagen gaat ons zoontje met papa onder de douche, die straal vindt hij heerlijk! Andere dagen is het spartelen in bad! Samen met 5 badeendjes een blauwe, gele, groene, oranje en roze zit hij groot schuimbad. Mama maakt af en toe gekke kapsels van schuim maar de kleine man blijft onverstoorbaar door spelen met zijn eendjes... Totdat we gaan spletteren en spatteren dan begint hij te schateren van het lachen, prachtig! Echt super momenten zijn deze tijden in bad!!!

 39. Renske86 Renske86

  41

  In badje?? Een dagelijks ritueel waar meneertje niet genoeg van kan krijgen. Lekker spelen en spetteren. Wat zou dit leuk zijn te winnen voor hem. Geniet altijd zo van dit moment met hem samen, heerlijk even samen genieten en de dag afsluiten. Dit zou SUPER van pas komen. Zal hij vast en zeker leuker vinden dan zijn simpele badeendjes, al zijn die toch écht heeeeel erg favoriet hoor ;)

 40. heidi1990 heidi1990

  42

  Ons kereltje van 1,5 jaar is een echt waterratje... overal waar maar water in staat, staat hij bij om er lekker mee te kliederen... Elke avond in bad is dus voor hem geen straf en hij geniet er altijd zo van. heerlijk om zo de dag af te sluiten.. Ik zou het super vinden om dit voor hem te winnen.

 41. Jeske Jeske

  43

  Wij gaan altijd samen in bad. Eerst vol laten lopen met extra veel schuim. Dan gooit ze al haar speelgoedjes erin en zoeken wij nog een plekje om erbij te kunnen. Samen zingen we met de douchekop hele liedjes, vullen we bekertjes met water die we over ons heengooien. Wanneer ik na lang spelen zeg dat ik eruit ga, springt ze bovenop me. NOg even spelen mama.

 42. kim nouwens kim nouwens

  44

  Onze kleine man van tien maanden is dol op bad! Het babybadje is bijna niet gebruikt, vanaf het begin lekker met mama mee in het grote bad. En nu hij zelf kan zitten (of met behulp van badring zodat het bad wat voller kan) vind hij het nog leuker. We laten dan het bad lekker vollopen met flink wat schuim, want dat is toch helemaal dolle pret! Vervolgens kunnen we maken dat we uit de buurt zijn, want dan worden we helemaal nat gespetterd. Dus na afloop niet alleen onze man afdrogen, maar ook de hele badkamer! Maar dat is het allemaal waard als we die glimlach op z'n gezicht zien als ie in bad zit!!

 43. martha68 martha68

  45

  mijn kindje kan zelf zitten in het baby badje dan is het dolle ppret want dan gaat mijn kindje met het water spetteren en dan ben ik zelf lekker nat maar mijn kindje heeft dan dolle pret

 44. Josee Josee

  46

  Onze kleine kijkt ook altijd uit naar het badje. Gewoon lekker spatteren in badje is iets waar ze naar uitkijkt. Eenmaal in bad begint ze al snel te zingen en gaat ze op zoek naar speelgoed. Op dit moment is haar favoriet een lege fles shampoo en een gietertje. Maar de Bongo's zouden een leuke aanvulling zijn. Zeker nu ze probeert te tellen (een tee vie fee tien) zou het nu echt op tijd komen. Het badje weer uit is overigens minder leuk. Dat wil ze niet dus is toch weer even huilen. Maar dat maken mama en papa goed door het afdrogen en aankleden zo leuk mogelijk te maken.

 45. johanenpaula johanenpaula

  47

  Wij hebben een douche en soms zetten we een opklapbadje in de douche. Dan verschijnt er een tevreden lach op het snoetje van onze dochter van net 1,5 jaar. Heerlijk spetteren en bewust Papa nat maken! Ze heeft dan de grootste lol. Douchen doet ze met Papa of Mama en vind ze heerlijk eerst wassen en dan lekker met haar hoofdje op je schouder doezelen onder de warme douche! Wat kunnen ze toch genieten van kleine dingen!

 46. Anske9 Anske9

  48

  Voor het bad ligt een bak met badspeelgoed. Eerst loopt ze daar naar toe en gooit alles 1 voor 1 in bad en weliswaar met aftellen. Dan gaat ze in bad en gooit ze er weer 1 voor 1 uit! We hebben dus iets nodig wat ze eens NIET uit bad gooit!!!

 47. Larissa Tuijl Larissa Tuijl

  49

  Wij hadden toen ik zwanger was geen bad, maar een douche. Omdat we zelf eigenlijk badmensen zijn hebben we de badkamer nog verbouwd toen ik 8 maanden zwanger was. En jawel, wij hebben nu een giga-bad! inmiddels in mijn meisje al bijna 10 maanden, dus alleen water is niet meer genoeg. Er moet vermaakt worden in bad! Met een bad bongo kan zij helemaal los gaan en kunnen papa en mama ook nog even genieten. Bovendien kan de bongo zoveel dat het super leerzaam is. Aangezien ik zelf de Pabo gedaan heb kan ik zeggen: I Love this toy!

 48. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  50

  onze dochter is nu 6,5 maand en heeft het bad nu pas echt 'ontdekt'. Het babybadje is ze uitgegroeid. Toen is ze alleen onder de douche geweest. Nu door het zwemmen vind ze het water steeds leuker. Als ze in bad gaat, dan is het eerst alles ontdekken (rustig kijken), en daarna lekker spartelen. Slaan met de handjes op het water, echt geweldig. Uiteindelijk is ze moe, en dan is het hup uit bad, aankleden en lekker naar bed. En dan is ze heerlijk snel in dromenland. Het naar bad gaan is echt een plezierig iets.

 49. Ariaene Ariaene

  51

  Onze zoon (7,5 maand) gaat 1 keer, hooguit 2x per week in bad meer kan zijn huidje niet goed aan. Maar als hij gaat is t groot feest! Zijn grote zus van 5 zit er dan al in en samen slaan ze op t water en hebben veel pret. Als hij er uit gaat, kroelt hij lekker met mama terwijl zus haar speeltjes pakt en voor zeemeermin speelt

 50. timmem timmem

  52

  voor kleinzoon tije word in bad gaan een FEEST met dit leuke item van fisher price

 51. eeeveliiennn eeeveliiennn

  53

  Ik heb een heel badritueel mama doet mij uitkleden na het eten want mama mag mij niet helpen met eten ik wil alles zelf doen maar t gaat nog niet zo heel goed, ik knoei m beetje heelveel met mijn eten dus in de eetstoel kleed mama mij uit, dan ruimen we ons bordje op na de keuken dan mag ik lekker in me blote kont lopen hihi dan loop ik zelf al na de badkamer want die is naast de woon kamer en ik weet de weg al helemaal zelf, mama laat mijn badje vollopen en ik klim er zelf in, mama heeft me badje op de grond gezet want ik ben een draakje en klim er soms uit en plons er weer... En ik wil t liefste een uur in bad zitten met heeel veel schuim en me bad eendjes, en t liefste neem ik ook andere speeltjes mee maardat mag niet van mama omdat het dan stuk gaat. Dus ik wil wel graag met bongoos spelen in bad want dat maakt geluid en mag in bad zonder dat het stuk gaat

  • eeeveliiennn eeeveliiennn

   54

   Oja ik ben bijna 1,5 jr

 52. Ina Jongsma Ina Jongsma

  55

  Beneden vertel ik al aan ons mannetje dat we in bad gaan! Boven oefenen we met zelf uit kleden en hij is dan helemaal trots als het lukt! In bad speelt hij en vind het leuk zo hard te spetteren dat ik (of papa) ook nat word! Als hij er uit gaat droog ik hem af en benoemen we de lichaamsdelen! Het liefst gaat hij samen met mij in bad maar door de komst van zijn zusje kan dat nog even niet !

 53. MaLuNic MaLuNic

  56

  Mama vult het bad met lekker water, ik ga altijd met mijn grote broer in bad, dus hij zit er vaak al in, ik wil dan ook graag en probeer erin te stappen, alleen ;ukt het niet echt, ben nog maar 1,5 jaar en ik heb mijn kleertjes dan nog aan. Mama helpt mij dan en papa tilt mij in het bad, mama kan dat niet zo goed, in bad maak ik mijn grote broer van 6 nat door op het water te slaan, en de rest van de badkamer wordt eigenlijk ook wel nat hihi. Papa gaat mij dan wassen, haartjes en armpjes en daarna mag ik nog een beetje spelen in het water. Maar dan zegt mama, bedtijd, nog een flesje en naar bed....maar ik wil dat niet, ik wil altijd in bad :) Nu geven jullie bongoos weg, dat ik leuk, ik heb net mijn trommeltje stuk, dus nu mag ik van jullie dan hard op de bongoos slaan? :)

 54. janinuh86 janinuh86

  57

  Thies heeft echt een hekel aan in bad gaan! Het in bad gaan, gaat nog wel, maar haren wassen is een strijd. Wat mama ook probeert, het is gillen, krijsen en uit bad proberen te komen. Ik hoop dat zo'n mooie bongo DE uitkomst is voor dit probleem, en dat ik hem zodanig af kan leiden dat ik zonder problemen zijn haar kan wassen.

 55. judokid judokid

  58

  Wij hebben niet een groot bad, maar wel een babybad. Dit badje heb ik bij mij onder de douche staan en dan zit mijn dochter daarin te spelen terwijl ik zelf sta de douchen, meestal wissel ik daarna met mijn partner en blijft mijn dochter zitten voor extra lang waterplezier. De jongste badderen we gewoon in het babybadje op standaard, wassen op het aankleden en dan lekker in bad. Dit speeltje zal zowel bij mijn oudste als mn jongste voor veel badplezier zorgen!

 56. MiekK MiekK

  59

  die van ons is nu 2 jaar, en heb laatst een bibabad gekocht voor hem. helemaal super vind ie dat! hij klimt er al in als ie nog leeg is, hij kan gewoon niet wachten haha. lekker veel schuim erin, speelgoedjes en meneer houd het wel een half uur vol. op dagen dat ie heel moe is, of gewoon smerig van het buitenspelen dan zet ik hem gauw even onder de douche. schoonspoelen en weer klaar!

 57. annet1982 annet1982

  60

  Hier gaan beide kindjes( Demi bijna 3 en Jason 15 maand ) samen in bad. Samen spelen ze heerlijk met het speelgoed en het schuim van de zeep en grote zus helpt kleine broer al goed met haartjes wassen. Jason vind dat maar al te leuk heerlijk samen spetteren. Als ze uit bad komen dan kleden papa en mama ze samen aan op het grote bed van papa en mama. Daarna mogen ze nog even spelen, vaak een muziek spelletje op de ipad ( vind Jason geweldig ). Dan tandjes poetsen en dan brengen Demi en mama samen Jason op bed. En daarna brengen papa en mama Demi op bed en mag Demi kiezen wie er een verhaaltje mag lezen.

 58. marianne akkerman marianne akkerman

  61

  Wat een super leuk badspeeltje! M'n dochter is nu 8 maanden en vindt in bad gaan heerlijk. Ze kan nu goed rechtop zitten, zij het met wat steun, en vindt het spelen met water echt geweldig. Na het badritueel is het badje bijna leeg en de douchevloer en mama kleddernat :).

 59. dinsel dinsel

  62

  onze tweelingdochters van bijna 2 jaar gaan nog graag samen in een ''babybadje'', ze hebben allerlei waterspuitertjes waar ze elkaar mee natmaken en met de handen op het water slaan is helemaal een feest gezien dan de spetters om de oren vliegen, en hoe meer spetters hoe groter de lol voor onze dames,en voor ons ook natuurlijk want er is niets zo fijn als je kinderen te zien genieten, al is het met iets simpels als water ,ook met het warme weer buiten in het zwembadje hebben ze de grootste lol, want wat is er nou leuker dan kliederen met en in het water :D

 60. kanTineke kanTineke

  63

  Het bad ritueel, bij onze 2 dochters totaal verschillend! Van je oudste leer je zullen we maar zeggen! Toen onze oudste 2 jaar geleden werd geboren kwamen we er al snel achter dat ze een lastige slaapster was. Dus hebben we het badje verplaatst naar de avond. Na het eten gingen we dan lekker uitkleden, insoppen en even lekker spartelen in het heerlijk warme badje om vervolgens weg te kruipen in de handdoek en even lekker te knuffelen. Als we helemaal droog zijn deed mama haar nog heerlijk insmeren en eenmaal in het slaap pak sliep mevrouw als een roosje. Inmiddels is ze al 2 en half jaar oud en kan ze niet zonder haar badje! Ze zit praktisch iedere avond wel een half uur in bad te spelen met eendjes en gietertjes of dr pop! Daar zou de bad bongo voor haar echt super leuk bij passen, onze water rat! Nadat ze in bad heeft gezeten krijgt ze haar slaap kledij aan en kijken we nog even een filmpje, iets wat voor haar echt hoort bij het in bad gaan. En daarna, lekker slapen! De jongste is nog niet zo vies (pas 10 weekjes oud) dus gaat ook neit zo vaak in bad, en met opzet kiezen we er nu ook voor om het bad niet aan het slaap ritueel te koppelen. Daarom kiezen we er nu bewust voor om geen vast tijdstip voor badderen te hebben. Maar ze weet het al precies! Als ze de kleertjes uitkrijgt en die lauwe washand over dr snoetje en buikje komt er een hele grote grijns op haar gezicht! Waar mama alleen maar van kan genieten ;). Daarna lekker in bad en even heerlijk spartelen, waar ook dit wurmpje van geniet! Water doet wonderen bij kinderen, of althans bij mijn kinderen! Daarna lekker ingepakt in een warme, zachte, handdoek en ook dit hummeltje doet mama heerlijk in masseren met baby olie! En wat kan zij daar van genieten zeg! Of te wel niet heel anders dan de oudste, maar niet gekoppeld aan het slaap ritueel!

 61. betti scheringa betti scheringa

  64

  we hebben nog niet echt een ritueel, vaak gaat ze met mij douchen en als papa thuis is lekker in bad

 62. jnijland jnijland

  65

  Badritueel? Het is vooral een spelletje voor mijn zoontje om zo snel mogelijk weer uit zijn badje te klimmen, de badkamer door, overal aan de kastjes zitten, en dan weer terug het badje in. Om daarna hetzelfde riedeltje nog een keer af te spelen! Hij vindt het geweldig in bad, maar sinds hij heeft ontdekt dat hij er zelf in en uit kan klimmen is dat veel leuker! Ik hoop dat hij met deze Bongo iets langer blijft zitten, dat is wat makkelijker met haartjes wassen ;-).

 63. Magali Van Houtte Magali Van Houtte

  66

  Mijn Kleinkind gaat heel graag in bad! Als hij maar kan plonzen met al zijn vriendjes,O ja , want die moeten iedere keer mee het water in!En zelfs nu met het mooie weer ,moeten ze mee in het zwembadje buiten ! Heerlijk toch zo een kleine waterrat !

 64. famkleizen famkleizen

  67

  In het grootte bad van papa en mama of in haar eigen badje of heerlijk onder de douche het maakt ons meisje helemaal niets uit als ze maar kan spetteren en spatteren :D

 65. mamamoon mamamoon

  68

  Ons badritueel is dat mijn zoontje van 8 maanden samen met zijn grote zus van 5 jaar in het grote bad gaan, een klein laagje water, veel badeendjes erbi, kleine man in zijn badstoeltje en spetteren maar en een lol dat ze hebben, en mama dus ook, mama geniet met volle teugen van haar 2 kleine wondertjes <3

 66. mamavan3boys mamavan3boys

  69

  Nyo vind in bad gaan Super :-) Hij is nu bijna 1 jaar maar omdat we onze badkamer aan het renoveren zijn moeten wij hem wassen in de keuken in zijn babybadje. We kijken er naar uit dat hij snel in het groot bad kan spelen met veel speelgoed en wie weet komt er nog een extra speelgoedje bij mama van nyo

 67. MenM MenM

  70

  Wij zetten onze twee kindjes tegelijk in bad.Dan maken we een bad met heel veel schuim en maken dan baarden van schuim.Andere favoriet is, schuim om de kin (geiten sik) en dan een geitje na doen.

 68. biver75 biver75

  71

  Onze kleine meid gaat zodra de badkamerdeur open gaat, direct naar het bad toe. De laatste paar weken probeert ze zelfs al in het bad te klimmen... Met kleertjes aan! Eenmaal uitgekleed zetten we haar lekker in bad en gaan lekker saampjes spelen. Alle badeendjes worden in het bad gegooid en zelfs de flessen shampoo moeten het ontgelden! Veel spetteren in het water en af en toe de badspons met water vullen en lekker boven d'r hoofd uitknijpen. Gevolg: schaterlach! Na een kwartiertje is het tijd om ons klaar te gaan maken voor het afdrogen. De badknop wordt omgedraaid zodat het water kan weglopen, maar mevrouw heeft dat heel snel door en gaat dan op de stop staan zodat het water niet weg kan lopen! Voordat ze ook daadwerkelijk uit bad is, zijn we 10 minuten verder, maar hebben we wel ontzettend veel plezier gehad!

 69. Metalmama Metalmama

  72

  Ons badmoment... is niet echt de onze! Die wordt overgenomen door zuslief! Hij heeft alleen nog maar oog voor zijn grote zus! Zij zorgt dan zo goed voor hem en hij vind de aandacht heerlijk. Hoe drukker en luider, hoe leuker hij het vind!!

 70. Ans Boogaard Ans Boogaard

  73

  Mijn zoontje van 11 maanden vindt het geweldig in bad! HIj heeft zo'n badring en daar kan hij echt heel goed zelf in zitten. En dan zo hard mogelijk spetteren he! Eerst wassen we altijd de haartjes en de rest van zn lichaam. Daarna krijgt hij z'n badeendjes. Die zet hij dan op de rand van het bad, en dan moet ik ze er weer "in laten duiken". We hebben erg veel lol samen. Dat maakt de dweilactie die na afloop altijd nodig is meer dan goed!

 71. Chantal Klomp Chantal Klomp

  74

  Mijn dochter van 13,5 maand heeft veel last van eczeem, ze gaat dus niet zo vaak in bad omdat haar huidje ook droog is. Maar zodra ze in bad gaat, dan kan ze niet wachten totdat ze er in mag. Ze kruipt/loopt naar de badkamer en wil het liefst direct in haar badje stappen.Als ze eenmaal in haar badje zit, gilt ze het uit van plezier. Ze speelt dan heerlijk met haar bad eendjes. Ze geniet zo van in bad gaan, dat al het water er uit spat. Na het spelen wassen we haar haar en haar lichaam en dan gaat ze uit bad. Dit gaat gepaard met veel gegil, want ze wil er niet uit. Na het afdrogen en aankleden gaat ze dan weer terug naar de badkamer om te zien hoe wij haar badje en speelgoed opruimen en dan is het ook klaar. Ze weet zelfs bij haar opa en oma het bad te vinden. Zodra we daar zijn, gaat ze voor de badkamerdeur zitten . Als we dan de deur open doen gaat ze bij het bad staan. Heerlijk zo'n meisje dat geniet van water en het in bad gaan

 72. Jacques Jacques

  75

  .. het badritueel met mijn eigen kinderen beschrijven wordt erg saai... wij hadden in die tijd een teiltje.. Het badritueel met de kleinkinderen zal jullie meer interesseren.. Als ze bij Oma logeren zet ik (Opa) de klok gewoon 40 jaar terug en stap ik ook in bad en.. gedraag mij echt anders dan zij van mij gewend zijn.. Je kan dit "onvolwassen" noemen.. Het zelfde gedrag vertoon ik als wij mogen oppassen bij de kleinkinderen..

 73. Marina Evers Marina Evers

  76

  Onze zoon gaat graag met zijn vader in bad, dan gaan ze vissen vangen zeggen ze. De pluisjes wat aan hun voeten zitten laten los in bad en dat zijn zogenaamd de vissen... Leuke fantasie!

 74. Lynda Lynda

  77

  Hier is het keer op keer een feest. Ook al heeft m'n meisje d'r eigen badschuim, zo nu en dan wil ze graag mama's badschuim. Samen met het gekozen speeltje is het feest compleet! Wanneer ze heerlijk gewassen en aangekleed is, is het tandjes poetsen en naar boven toe. Lekker bij me zitten/liggen voor het verhaaltje.... Dan is het knuffelen en lekker troetelen en dan slaapt ze zo... echt een heerlijk momentje om voor zowel mama als dochtertje heerlijk te genieten... Het zijn de kleine dingetjes die t m doen!

 75. Kelly83 Kelly83

  78

  Leuke prijs! Ik denk alleen niet dat ons badritueel zo spectaculair is, dat het prijswinnend is, haha. Maar onze dochter is er blij mee, we gaan elke dag in bad! Soms samen met papa, soms met mama, soms gaat ze alleen. Als ze met mama gaat, dan mag ze mijn haren wassen! Ze komt dan zelf aanzetten met de shampoo en daarna natuurlijk de conditioner. Dat is het hoogtepunt van het bad, haha.

 76. drentediva drentediva

  79

  Bad maken, luisten naar dochter die "nee, nee, nee, nee - ik wil niet in bad!" roept, haar toch in bad zetten, vervolgens lekker met haar badspeeltjes spelen en mij nat spatten met water, en dan krijg ik haar erg nooit meer uit!!

 77. mamarry mamarry

  80

  Papa vult het babybadje en zet het in de douchecabine, mama kleedt intussen zoonlief uit en wikkelt 'm in z'n warme badcape. Dan gaan we even in de spiegel kijken, gekke bekken trekken en heel hard lachen!! Vervolgens in bad, mama wast zoon zo snel mogelijk want anders is het water op... zoon spettert z'n badje bijna leeg en daarna weer snel in de badcape, naar de commode. Daar wordt hij afgedroogd en lekker ingesmeerd met babyolie. Pyama aan, slaapzak aan, nog een papfles en lekker naar bed!(en dan kan mama aan de slag, zichzelf en de badkamer drogen... ;-))

 78. pingotti pingotti

  81

  Zodra ik met onze zoon van 8 mnd de badkamer in loop begint hij te stralen en kieren van plezier! (hij gaat er al van uit dat hij in bad mag). Vervolgens is het eigenlijk onmogelijk hem nog uit te kleden (hij kan inmiddels staan en het is een enorme wildebras). Als het eindelijk is gelukt weet hij niet hoe snel hij in het water moet zitten! En dan maar om zich heen maaien en spetteren! Het liefst zit hij er met z'n zus van 2,5 in, dan is het feest helemaal compleet. Samen fijn een spelen met (het liefst alle) badspeeltjes, dan aankleden, een lekker warm flesje, even knuffelen en naar bed. De 2 zijn heeeelemaal weg van muziek en dansen de hele dag. Voor in bad hebben we nog geen muziekspeeltjes dus als we ze winnen zou helemaal top zijn!

 79. Marleenschol Marleenschol

  82

  Wat een leuke aanvulling op het badderen is dit zeg! Ons dochtertje is bijna 6 maanden, dus dan zou dit heel gaaf zijn om bij haar in bad te doen. Ze vind het nu al een feestje als we haar badeendjes bij haar in bad doen, dan is het een gespetter van jewelste, hoe zou dit gaan met deze mooie prijs? Wij kijken er naar uit!

 80. MICH18 MICH18

  83

  Mijn zoontje Ayden vind sinds kort het badje pas echt geweldig! Hij is net zoals zijn papa op deze leeftijd had wat bang aangelegd.. Ik ben daarom veel met hem gaan zwemmen om het zo veel vrijer te maken in het water! Nu is het echt een feest! Wanneer hij zelf spettert schatert hij het uit. En kort geleden hebben we uitgevonden dat als we een lege fles vullen met water waardoor er bubbeltjes ontstaan hij niet meer bij komt van het lachen! hihi

 81. Catharina Thio Catharina Thio

  84

  Zodra mn kleine het bad zit wilt ze er meteen in, ze komt meteen met een handdoek en schone kleren en zegt dan bad, bad mama bad! Ik laat het bad dan vollopen en lekker spetter spitter spatter lekker in het water :) Ze schatert erbij, met haar eendjes spelen we samen in het water en hoe meer speelgoed en hoe meer we zingen en muziek maken hoe blijer ze wordt. Ik geniet hiervan met volle teugen, pak de camera er bij en maak vaak ook aantal foto's van haar. Ze geeft vaak zelf aan dat ze uit bad wilt en dan gaat ze er ook met plezier uit. Lekker afdrogen, weer muziek maken en lekker zingen met haar. Ze is nu 20 maanden maar wilt altijd even op de wc nadat ze in bad is geweest dus dat doen we dan ook. En dan lekker aankleden, knuffelen en spelen. Dochter blij en mama is ook blij :) Wat een gezellige tijd met mijn kleine, badtijd!!

 82. Sofje79 Sofje79

  85

  Onze kleine meid is nu 10 maanden en als ze in bad gaat nemen we naast badspeelgoed ook haar twee knuffeldoekjes waarmee ze slaapt in keer per week mee naar bad. Want als zij in bad moet, dan moeten de knuffels ook lekker badderen. (mijn jeugdterror is mijn knuffelkonijn in de wasmachine en daarna aan de waslijn)

 83. elisabethvermaire elisabethvermaire

  86

  oohhh deze zou zo leuk zijn voor mijn waterratje... krijg ik hem zeker niet meer uit bad

 84. elisabethvermaire elisabethvermaire

  87

  vergeet ons badritueel op te schrijven maar meneer gaat altijd eerst uitgebreid zijn tanden poetsen in bad, lees knauwen op een tandenborstel... daarna moet mama het liedjes zingen van sesamstraat (blub blub, later word ik duiker) en we sluiten af met een hoop gekrijs dat meneer na lange tijd nog steeds niet uit bad wil....

 85. Suzanne Hesseling Suzanne Hesseling

  88

  Vlak voor de laatste fles word het badje klaar gemaakt voor onze kleinste meid (nu 6 weken), badlotion erin voor haar droge huidje. Dan kleden we haar uit en ligt ze heerlijk ontspannen in het badje. Ze vind dat echt heerlijk en zou er eigenlijk niet uit willen, maar na ongeveer 5 minuten kan papa of mama het niet meer vol houden (lange mensen, niet verstelbaar badje geen goede combinatie) en gaat ze op de commode. Snel doeken erover en dan rustig masserend afdrogen en eventueel extra drogen plekjes insmeren. Kleertjes aan en lotion in haar haartjes. En dan even heerlijk knuffelen.

 86. kiwimama kiwimama

  89

  als onze dochter nu 9 maanden oud in bad gaat maak ik een handdoek lekker warm over de verwarming badje lekker vol laten lopen flink wat schuim haar bad eendjes erin en een kleine gieter ze vermaakt zich super nu dat ze kan zitten is het helemaal dolle pret water ligt op einde overal daarna lekker in het warme handdoek wikkelen insmeren en lekker haar pyama aan en dan dr pyamapapje

 87. Sher Sher

  90

  Ons badritueel is als volgt: eerst een kwartier spelen in bad, met de speeltjes, maar het leukst blijft de lege shampoo fles. Daarna tanden poetsen, wassen met de washand en haren wassen. Daarna lekker afdrogen en liedjes zingen, verhaaltje lezen en naar bed. Dit geldt voor onze oudste dochter. de jongste gaat om de dag mee in bad, maar die is nog te klein voor het badritueel (3mnd).

 88. omaberthe omaberthe

  91

  Spetter, spatter, spater... lekker in het water; spetter, spetter, spat... kleindochters hebben lol en oma is kleddernat!

 89. JaysonValencio JaysonValencio

  92

  wat is het badritueel van ons zoontje! als hij in bad gaat dan moeten of mama of papa ofoma met hem mee en als wij niet mee wille trekt hij de hond er wel in! als hij maar lekker kan spetteren met iemand.. we hebben de bad bongo gezien in de winkel! wat een leuk ding hij lijkt wel speciaal gemaakt voor jayson lekker slaan geluid en in het water zoveel dingn in een ik denk dat dit zn favorite speeltje zou worden we wauwden hem kopen maar hij is nog best duur! en als wij hem voor jayson zouden iwllen kopen zoudenwe even moeten sparen vandaar dat we super blij hiermeee zouden zijn!!

 90. Kim Spaink Kim Spaink

  93

  We hebben geen bad, maar een douche. Als we samen willen douchen dan zetten we het babybadje onder de douche, daar speelt mijn dochter van anderhalf dan lekker in met haar speelgoed maar vooral met een lege shampoofles. Dan was ik haar en wast zij mijn benen terwijl ze de hele tijd zingt 'zeep, zeep, zeep!' Haha, erg leuk altijd, daarna lekker afdrogen, aankleden en dan zijn we er helemaal klaar voor!

 91. butterfly90 butterfly90

  94

  Wij hebben geen bad. Onze dochter gaat lekker nog in het kinderbadje of mee onder de douche. Meestal wordt er gekozen voor het kinderbadje. Daar gaat ze dan lekker in zitten en speelt ze met haar spulletjes. Ze wil graag spulletjes waarmee ze geluid kan maken op de rand van het bad. Ze kan zichzelf zo lekker zoet houden. Tot het moment dat we haar haren moeten wassen dat vind ze minder leuk. Maar het moet toch even gedaan worden. Daarna is het afdrogen en lekker aankleden..

 92. mrlmcmr mrlmcmr

  95

  We hebben de badbongo's onlangs gekregen van Fisher Price om te testen met onze drie dochters. We hoeven er natuurlijk niet nog een en willen iedereen veel succes wensen met deze winactie. De badbongo's zijn echt heel leuk, ik schrik wel even van de prijs, die had ik er niet voor over gehad.

 93. jacolien jacolien

  96

  Een badritueel? Nou, het ritueel dat sinds kort van toepassing is, is in bad en direct haren wassen. Ons zoontje is bijna 2, maar vind haren wassen verschrikkelijk. Tegenwoordig (sinds de geboorte van ons 2e kindje, enkele weken geleden) doe ik zo veel/ weinig water in bad, dat hij in bad op z'n rug kan liggen, zodat hij net z'n oren nat heeft. Zo was ik dan zijn haren, zodat er geen water in z'n ogen komt. HIj lijkt zo een beetje op zijn kleine broertje. Daarna gauw uitspoelen, lijfje insoppen met zeep en afspoelen en dan zo hard mogelijk op het water slaan. Tja, en als ik het dan even niet in de gaten heb, worden er bekertjes met water over de badrand gegooid.

 94. mlnooy mlnooy

  97

  Na het eten en het stoeien met papa wordt het bad gevuld. Lekker veel schuim en 14 badbeestjes in veel verschillende kleuren. Dreumes erin en feesten maar. Eerst blazen we samen al het schuim vanaf mij handen tegen de muren op. Dan zeep ik mijn zoon lekker in en spoel ik hem af. Vervolgens gaat hij even spelen met de badbeestjes. Als hij hiervan genoeg heeft, bedenkt hij dat hij ook wel met veel armslag het bad voor de helft kan legen. Badkamer en mama druipen, zoonlief schatert het uit. Tijdens dit spetterfestijn hebben meestal twee of drie badbeestjes het bad verlagen. Dan wordt het tijd om de andere badbeestjes deze weg te laten vervolgen. Ze moeten (van hem) in de emmer die onder het bad staat, maar ook alle andere hoeken van de badkamer zijn een grote uitdaging. Zodra het laatste badbeestje uit bad is geweest, weet ons spookje dat het badderfeest is afgelopen. Met een grote grijns worden de armpjes uitgestoken en ik knuffel mijn moppie lekker droog.

 95. Basenpris Basenpris

  98

  Onze zoon vind het geweldig om in bad te spelen, hij loopt het liefst langs de badrand om alles te pakken wat hij in zijn handen kan krijgen. Hij doet wel zijn hele rondje met zijn rode plastic bekertje die hij niet loslaat! Zelfs niet als hij uitglijd in bad!

 96. grobbekuiken grobbekuiken

  99

  na het eten en stoeien met papa, laat ik boven het badje vol lopen eerst onze oudste zoon,, papa gaat lekker met hem stoeien en de dag door nemen beneden laat ik de gootteen vol lopen voor onze zoon van 2 lekker spetteren de keuken vloer dweilen we daarna wel weer, daarna lekker massage lekker loom door de olie en mijn handen nog even lekker zitten op de bank daarna gaat onze dochter van 3 onder de douche lekker haartjes wassen lekker in smeren en pyama aan, daarna naar beneden voor lezen door papa. lekker knus met zn allen op[ een zitzak, en daarna naar droomland,, onze kleine mannetje van 9 maanden gaat lekker douche met papa of mam ieder eerlijk om ste beurt hahah onze kids gaan om de dag in bad en om de dag onder de douche,,,

 97. karlijn karlijn

  100

  Wij hebben niet echt een badritueel. Maar het liefste heeft zoonlief alle gekleurde badbeestjes in het bad (en dat zijn er veel!), zijn boot, de badboekjes en het waterrad en de nijlpaard op waterfiets. Kortom: al het badspeelgoed wat hij heeft. En maar slaan, spetteren en spelen! Dan is hij tevreden. Badbeestjes op de rand en er vanaf stoten buiten het bad. Met de bakjes zoveel mogelijk water over papa en mama heengooien, over zichzelf en buiten het bad natuurlijk. Kortom: een waterfestijn!!! Het liefste wil hij ook dat we zingen, zodat hij kan 'dansen', een favoriete bezigheid.

 98. Trotse Mamma van Lukas Trotse Mamma van Lukas

  101

  Een groot feest om in bad te gaan en zo word het alleen maar groter het feest! :)

 99. Jokki Jokki

  102

  Ons dochtertje is alweer 4 maanden en het badje vindt ze echt niet leuk meer... Overeind wil ze zitten met papa of mama in het grote bad! Lekker helemaal tot haar kin onder water. De flessen shampoo op de badrand vindt ze erg interessant dus we moeten haar met een leuk badspeeltje om naar te kijken en te luisteren uit gaan dagen. En stiekem vindt papa dat ook erg leuk ;-)!

 100. minimonkey minimonkey

  103

  Ons bad ritueel bestaat vooral uit heel veel lol! Natuurlijk wordt ons dochtertje (15 maanden) lekker schoon en fris gewassen maar er worden ook veel liedjes gezongen, gespeeld met de badbeesten, gelezen in het badboekje en soms zelfs bellen geblazen. Maar het hoogtepunt van elke badder-sessie is toch echt heel hard op het water slaan (PATS!) en het natspetteren van papa of mama! Grootste lol hebben we dan!

 101. Evelien Loonen Evelien Loonen

  104

  Ons badritueel: Eerst komt de belangrijke vraag: Hebben jullie zin om in bad te gaan?? Onze oudste zoon begint dan al te juichen en rent meteen richting badkamer! De jongste snapt het nog niet, maar door de enthousiaste reactie van zijn broer begint ie ook te stuiteren. We laten samen het badje vollopen en maken heel veel schuim zodat we schuimmonsters kunnen maken. Ze jongens gaan samen in bad, dat vinden ze het leukste. De oudste wast de haartjes en het buikje van de jongste terwijl die vrolijk zit te spetteren. Daarna was hij zijn eigen haartjes en buikje. Dan nog wat extra spetteren met zn allen, daar hebben ze het meeste lol in! Met het schuim maken we schuimmonstertjes van de jongens, en leuk dat ze dat vinden! Dan afdrogen, lekker insmeren met olie en de pyjama aan. Nog even een boekje lezen en de heren zijn klaar om heerlijk schoon en fris naar bed te gaan!

 102. jennekejanse jennekejanse

  105

  Terwijl het bad gevuld wordt, leg ik mn zoontje van 6 maanden in zn bedje onder de muziekmobiel. Dikke lol met schaterlachjes! Vervolgens wordt tie uitgekleed en krijgt tie een lekker zachte doek om zich heen, vindt tie ook helemaal leuk. Dan gaan we naar de badkamer waar we eerst in de spiegel gekke bekken trekken. En aan mamma's haren trekken. Dan liggend in bad. Lekker warm vindt tie het wel, en zitten kan ook nog wel, maar spetteren etc en trappelen met de beentjes is er niet bij. Om ook het badderen zelf leuk te maken zou ik daarom graag dit speelgoed winnen! Uit bad weer de warme doek om zich heen en nog eventjes in de spiegel zwaaien en dan wordt er weer aangekleed.

 103. Pirel Pirel

  106

  Kleine madam zegt overal 'nee' tegen maar als ik vraag of ze in bad wil, is het 'ja ja ja!' Ze speelt heerlijk met bakjes en een fles en sinds we regelmatig in het zwembad liggen, is ook het harenwassen geen probleem meer. Vaak zingen we nog een liedje (het regent, het regent of alle eendjes zwemmen in het water) voor we weer gaan afdrogen. Met de bongo's kan ze de liedjes mooi begeleiden.

 104. Linda Wullings Linda Wullings

  107

  Nou we hebben niet echt een badritueel want mijn dochtertje van 1,5 vindt water het ergste wat er is. Maakt niet uit of het onder de douche is of in bad. Ze moet er niets van hebben haha!

 105. alexandra_johnstone alexandra_johnstone

  108

  Ik zing altijd voor voor me kleine. In het bad word je lekker kledder nat.en dan geniet hij heel erg en begint enthousiast mee te brabbelen en spelen.Dit speeltje zou hj heel erg leuk vinden dan kan hij zijn eigen gang gaan

 106. Rolinda Rolinda

  109

  Ons meisje is nu bijna één jaar en een ongelofelijke watterratje! Vanaf het begin hield ze al van water en wilde ze graag in badje. Heb zelfs een foto waarbij ze in slaap viel in mijn handen toen ze lekker in het warme water zat te genieten... Nu houdt ze nog steeds van water. Maakt niet uit of je haar in badje, zwembadje of onder de douche zet.. Water is water bij haar en dat is om mee te spelen, te spetteren en op te slaan! Zo leuk om te zien dat ze geniet van het badderen. Nu is ze wat ouder en weet ze wanneer we in bad gaan. Ze hoort het water en wordt enthousiast en begint in haar handjes te klappen van enthousiasme. Doordat ze zo enthousiast begint te worden begint ze vaak te gillen en heel hard te brabbelen! Echt heel leuk om te zien. Hierna ga ik haar gereed maken voor het badje en praat en zing met haar. Dit vindt ze erg leuk en hierdoor begint ze weer te klappen en te brabbelen/gillen. Gelijk als ze in het badje zit, slaat ze op het water en nog brabbelt/gilt ze het uit. Gelukkig zit ze in badje onder de douche want echt alles wordt nat! Haar badeendjes zijn op moment het favoriet. Alle eendjes moeten mee in het water en ze heeft handjes te kort. Ik zit bij haar naast het badje en ook in ben ondertussen nat, dus kan je nagaan hoe wild van enthousiasme is, in het water! Ondertussen zing ik met haar liedjes en dat vindt ze fijn. Na het badderen knuffel ik met haar en masseer ik haar lekker in met bodylotion (lavendel). Hierna breng ik haar op bed en als ik beneden kom (nog geen tien minuten later...!), slaapt ze al! Heerlijk ligt ze in dromenland...

 107. Mer23 Mer23

  110

  Badritueel? Ja die hebben we zeker. Als we hebben 's avonds hebben gegeten is het bad time! Samen laten we het bad vol lopen met heel veel schuim. Ze gooit haar eendjes erbij in en dan is het gauw uitkleden. Maar dat kan ze dan snel hoor. Gelijk het bad in en lekker spetteren met het water. Meestal wil ze dat één van ons meegaat het water in. Ze vindt het heerlijk om lekker te spelen, samen met ons en haar bad eendjes. Eerst gaan we samen spelen met de eendjes, het schuim en liedjes zingen. Dit vindt ze heerlijk. Aan haar koppie kan je zien dat ze geniet. Daar genieten papa en mama weer van natuurlijk. Hierna gaan we spelenderwijs haren wassen en haar zelf wassen. Ze weet ook precies wat de volgorde is, wanneer ze in bad gaat. Na het wassen gaat de stop eruit en is het klaar. Lekker afdrogen en aankleden. Meestal gaan we nog even knuffelen en lezen en daarna richting bed!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >