Win een uniek sieraad met de voetafdrukjes van jouw baby!

Door: Mamaplaats 91 reacties

Win een uniek sieraad met de voetafdrukjes van jouw baby!

Baby Jewel maakt unieke sieraden in zilver of goud met een zeer persoonlijke betekenis. We maken jouw unieke Baby Jewel sieraad door de voetafdrukjes van je eigen kindje te verkleinen, of door een klein stukje van het lijnenspel van het voetafdrukje op ware grootte in het sieraad te verwerken. Baby Jewel heeft ook een speciale “Together”-collectie sieraden, waarin de voetafdrukjes van je eigen kindje worden gecombineerd met bijvoorbeeld een vingerafdruk van jezelf of van je partner. Hierdoor krijgt het sieraad nog meer betekenis. De sieraden worden door onze eigen goudsmeden gemaakt, daardoor is het ook mogelijk buiten de bestaande collectie eventueel je eigen idee of ontwerp te laten vervaardigen. Met deze winactie van Mamaplaats maak jij kans op 2x een uniek Baby Jewel sieraad ter waarde van € 189.- Meer informatie over Baby Jewel sieraden vind je op onze website www.baby-jewel.nl. Wat moet je doen om kans te maken? Stuur een foto met de voetjes van jouw baby naar info@mamaplaats.nl en vertel hieronder bij de andere reacties waarom je graag een unieke Baby Jewel zou willen winnen!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
91 Reacties

Reacties

 1. Arbey Arbey

  1

  Echt een super gave actie! Ik heb gelijk mijn foto gemaild! :-). Nu maar weer duimen!

 2. quintathyme quintathyme

  2

  zeker een gave actie heb ook gelijk maar een foto gestuurd leuk dat dit kon :P

 3. Emmy Emmy

  3

  Wat een mooi sieraad. Wow. Ik weet nog dat ik een voetafdrukje in gips wilde maken, maar dat was een ramp. Alles zat onder het gips en die voetafdruk heb ik nog steeds niet. Ik ga een foto maken en mailen!

 4. Irene Irene

  4

  Super leuk!! Direct een foto gemaild! Nu afwachten;-)

 5. Jessie Weijer Jessie Weijer

  5

  Ga gelijk foto maken! Wat een ge-wel-dige actie!

 6. farah farah

  6

  Ik heb ook afdrukjes gemaild. Wat een prachtige aktie....

 7. Mamaplaats Mamaplaats Auteur

  7

  Moeders, plaats je reactie hieronder en stuur je foto naar info@mamaplaats.nl! En pas dan maak je kans... Succes!

 8. mariekepalmans mariekepalmans

  8

  Sinds eind oktober ben ik de trotse mama van Daan. Ik had nooit kunnen bedenken wat een geweldig en overweldigend gevoel het is om moeder te zijn! Daarom doe ik mee! Ik zou heel graag een baby Jewel dragen als symbool voor het moederschap!

 9. hakunamatata hakunamatata

  9

  Zo'n klein wonder in me zo'n klein wonder groeit altijd zou ik je bij me willen dragen, met zo'n fantastisch sieraad heb ik die mogelijkheid, top lijkt me dat!

 10. marjan1982 marjan1982

  10

  Ik zou heel graag het baby jewel willen winnen omdat; Ik heb van mijn 2 meiden Floortje (4) en Lieke (3) bij de 2 maanden een gipsafdruk kunnen maken en nu heb ik een Zoontje die geboren is op 4 januari en heb daar al vaak geprobeerd een gipsafdruk van te maken wat niet lukt… dit omdat hij steeds zijn tenen bij elkaar trekt en met zijn handjes doet hij dat ook. Dit vind ik wel jammer en daarom wil ik graag toch iets speciaals van mijn zoontje als aandenken voor later maar ook om te kunnen dragen. Ik draag al zolang dat mijn meisjes oud zijn een bedeltje aan mijn ketting en dan zou het heel leuk zijn als er ook wat speciaals bij komt te hangen van mijn zoontje Thijs. Hopelijk vinden jullie de foto’s mooi en speciaal genoeg om me te laten winnen want ik zou echt een gat in de lucht springen als ik deze baby jewel win… Heel veel liefs, Marjan

 11. Eline Vos Eline Vos

  11

  Ik wil heel graag winnen, omdat mijn dochter Anouk nu nog haar overgrootmoeder heeft en dus de 4e generatie is! Mijn moeder (Anouk’s oma) en mijn oma (Anouk’s overgrootmoeder) hebben de eerste schoentjes van hun dochter (mijn moeder en mij dus) altijd verzilverd dus we hebben een “traditie” met voetjes! Toen Anouk (iets te vroeg) geboren werd, vielen vooral haar grote voetjes op.

 12. Nephele Nephele

  12

  Waarom ik deze prijs graag wil winnen is omdat ik mijn kleintje dan ook symbolisch altijd draag waarheen hij ook zal gaan.

 13. Aloha Aloha

  13

  Ik zou heel graag meedoen voor iemand anders dan mijzelf, ze heeft haar zoontje verloren en is al een poos aan het sparen voor deze hanger.. het zou geweldig zijn als ze hem wint.

 14. nikkijane nikkijane

  14

  Ik zou dit sierraad erg graag willen winnen. Niet voor mezelf maar wel voor Farah... Zij (en haar man en dochtertje) hebben hun prachtige zoontje en broertje verloren kort na de geboorte. Hij heeft hard gevochten, maar mocht helaas niet blijven. Hoe mooi zou het zijn dat zij haar zoontje niet alleen ín haar hart kan dragen, maar ook óp haar hart... Ik hoop van harte dat zij deze mag winnen. Ik zal de foto mailen.

 15. Arbey Arbey

  15

  Ik zou het sieraad heel graag willen winnen als symbool voor mijn zoontje die ik 9 maanden lang in mijn buik heb gedragen.. Wat een mooier symbool kan je bij je dragen, naast je kindje in je armen...

 16. syllisyl syllisyl

  16

  Wat een geweldige aktie ga nu mailen voor een vriendin die zo een mooie herinnering kan krijgen aan der vechtertje die helaas te kort op deze wereld heeft mogen zijn.

 17. joeky joeky

  17

  ..Omdat je je voor Moederdag toch niks mooiers kunt wensen!

 18. farah farah

  18

  Ik wist niet dat ik hier moest vertellen waarom ik zo graag deze hanger zou willen winnen. Ik heb het al in de mail verteld maar hier dan ook.. Ik zou graag deze hanger winnen omdat wij ons prachtige zoontje veel te snel weer hebben moeten laten gaan. Met deze hanger zal ik een tastbare herinnering altijd met mij mee kunnen dragen, in plaats van alleen in mijn hart en in mijn gedachte....

 19. Sorbotrol Sorbotrol

  19

  Ik zou graag dit sierraad willen winnen omdat ons eerste dochtertje in 2007 na 26,5 weken zwangerschap is overleden. Ze moest vervolgens op natuurlijke wijze geboren worden. Het heeft enorm veel impact om je kleine hummeltje vast te houden, terwijl ze slechts 25 cm is en 300 gram weegt. Een van de weinige blijvende herinneringen is haar voet afdrukjes in gips. 1 plaatje met 1 voetje en 1 plaatje met haar beide voetjes. Het zou enorm waardevol zijn als haar voetjes zouden worden afgedrukt op een hangertje. Dan is ze echt altijd bij me. Ook als ik met onze andere geweldige dochter (bijna 3,5 jaar) naar de speeltuin of de kinderboerderij ga.

 20. Karin Janssen Karin Janssen

  20

  Ik zou m graag voor een vriendin willen winnen, net voordat ik van mijn kleinste meisje ben bevallen, moest zij haar kleine man afgeven. Met dit sieraad kan ze m dicht bij haar hart dragen, zoals hij ook altijd in haar hart zal blijven

 21. Napoleon Napoleon

  21

  Ik reageer niet voor mijzelf maar: Ik zou graag willen dat Farah het sieraad wint. Zij heeft haar prachtige zoontje Ravi vlak naar zijn geboorte moeten laten gaan. Waar wij nu met een prachtige baby zitten, zit zij met lege handen... Dit sieraad kan Ravi natuurlijk niet vervangen maar het zou geweldig zijn als zij op deze manier iets van Ravi bij zich kan dragen.

 22. Wendy Kegel Wendy Kegel

  22

  Wat een super leuke actie! Ik heb gelijk de foto opgestuurd waar ik zelf al maanden verliefd op ben, dus nu is het afwachten.

 23. es es

  23

  Wat een geweldige actie! waarom zou ik graag een uniek sieraad willen winnen? tja het is misschien heel cliché maar ook ik ben een trotse mama van een unieke dochter!! zoals elk kind is zij bijzonder en uniek en omdat ze onze dochter is is nog bijzonderder en unieker dan ieder ander kind! voordat we een kind mochten krijgen wisten we wel dat je van kinderen kon houden maar dat je zo verliefd kan worden op zo'n klein mooi mensje dat wisten we echt niet maar nu het liefst zijn we elke minuut van de dag bij haar we kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder haar ze is echt een verrijking van ons leven! papa draagt haar altijd bij zich in de vorm van een unieke armband en ik zou haar ook wel heel erg graag dicht bij mijn hart dragen als ik aan het werk ben of zonder haar ben óf gewoon als ze bij me is kan ik het ook dragen en nog meer pronken met ons meisje!

 24. linda79 linda79

  24

  Zelf zou ik t graag willen winnen, maar als ik t verhaal vanFarah lees, dan doe ik niet mee en hoop ik zo dat zij hem wint. Een kind verliezen is t ergste wat je als moeder kunt overkomen. En ik denk dat je ook elk tastbare herinnering erg koestert. Dus Ik hoop met heel mijn moederhart ( moeder van 4 dochtetjes) dat Farah deze hanger wint.

 25. almika almika

  25

  ik zou hem graag winnen maar dan voor farah, zij hebben hun mooie zoontje helaas 1 dag na zijn geboorte moeten laten gaan. ravi zijn voetjes dicht bij haar hart verenigd in dit mooie sieraad.

 26. meriam22 meriam22

  26

  Ik zou dit mooie sieraad graag willen winnen voor farah. Zij heeft haar zoontje verloren en om ik vind het een heel mooi geschenk dat zei de voetjes van haar zoon voor altijd op haar hart kan dragen.

 27. Margriet Plat Margriet Plat

  27

  Waarom ik een sieraad wil winnen… ik denk dat iedereen dat wel zou willen. Mijn dochter is mijn juweel, mijn alles, mijn prinses.. De liefde die ik voor haar voor is met geen Enkele pen of ik geen enkel woord te beschrijven. Ik vindt deze juwelen al een hele stap in De richting van het vorm geven aan liefde die zo diep gaat. Een liefde die je in een sieraad vast kan leggen met een vingerafdruk van jezelf vindt ik erg bijzonder. Ik ben alleenstaand ,dus het is mijn dochter en ik! Dat is waarom ik dit juweel zou willen winnen. Verder is het nog grappig ook.. ik doe heel erg mijn best om voor mijn dochter goede schoenen te vinden, Helaas heeft ze maar maat 16, 1 jaar… dus dat is heel erg klein. En schoenen in die maat zijn helaas Bijna Niet te vinden.

 28. Nisejuh Nisejuh

  28

  Het lijkt me geweldig om deze mooi voetjes van onze dochter Fabyenna Romaysa op een sieraad te krijgen.Mijn man heeft deze foto gemaakt toen ze 1 uur oud was en zijn zo trots op de foto dat we deze ook voor het geboortekaartje gebruikt hebben. En daar kregen we heel erg veel leuke reacties op!! Ik heb een ketting met hoofdjes van onze 2 oudere kinderen en deze hanger zou daar een mooie aanvulling bij zijn!

 29. Chans Chans

  29

  Momenteel ben ik zelf ook zwanger en ik ervaar wat een bijzondere ervaring dit is. Ik hoop dat ik deze zwangerschap dan ook helemaal goed mag afronden en gelukkig mag worden met een gezond kindje. Mij is ten oren gekomen dat Farah na de geboorte haar zoontje is verloren. Ik vind dit zo aangrijpend en zwaar dat ik het haar heel erg gun om deze actie te winnen.

 30. Samantha Stuut Samantha Stuut

  30

  Waarom ik het graag zou winnen. Zo heb ik altijd een deel van mijn zoon bij mij. En me zoon is me alles en zo iets als dit krijg je niet weer het is en blijft gewoon echt speciaal en het is je eigen

 31. hermiek hermiek

  31

  Ik zou heel graag willen dat Farah Maas deze prijs wint.. Zij verdient het als geen ander om deze prijs te krijgen, na het verliezen van haar prachtige zoontje. Dus hopelijk begrijpen jullie hoe belangrijk dit voor haar is, en dit zal erg veel voor haar betekenen!

 32. TrotseMamaVan4 TrotseMamaVan4

  32

  Wij zijn ons zoontje na 41 weken zwangerschap verloren...hij is overleden tijdens de weeën. Ik zou graag willen winnen zodat ik een tastbare herinnering heb aan hem en niet alleen de foto's en in mijn hart en gedachten...

 33. CFK CFK

  33

  Ik wordt helemaal blij van deze unieke winactie! Zo ontzettend gaaf! Ik zou deze voetjes zo graag winnen. Niet alleen omdat ik gek ben op mijn kleine man, maar ook omdat ik voeten in alle soorten en maten er interessant vind. Ik heb zelfs een foto van 8 voeten van 8 verschillende mensen (bruin en blank). Daarnaast hebben al mijn sieraden een emotionele waarde: -Collier met hanger van de trouwringen van opa en oma (die zijn overleden, 14 jaar geleden laten maken) met bijpassende oorringen -Trouw ring -Ring van overleden oma, gekregen op mijn trouwdag -Pandora armband, gekregen met de eerste Valentijnsdag in mijn huwelijk en ik krijg nog steeds iedere Valentijnsdag een nieuwe bedel Deze prijs zou als ik hem win ook emotionele waarde hebben, omdat de voetjes van mijn kleine man erop worden weergegeven.

 34. biver75 biver75

  34

  Waarom ik deze voetjes zou willen winnen voor vooral mijn moeder? 3 weken voordat ik moest bevallen is mijn moeder onverwachts in het ziekenhuis komen te liggen en is daar een agressieve vorm van longkanker geconstateerd. Het is nog maar de vraag hoe lang zij nog heeft. De geboorte van mijn dochtertje was dus ook heel dubbel; leven en overlijden. Zolang mijn moeder nog leeft, zou ik het mooi vinden als zij de ketting bij zich kan dragen...

 35. missastra missastra

  35

  ik doe graag mee heb een hangertje van me 1ste zoon wil graag ook 1 van me 2de maar heb de sentjes er niet voor mag blij zijn als ik eten op tavel kan hebben

 36. Davinco Davinco

  36

  Ik zou heel graag dit sieraad willen winnen voor Farah. Zij hebben hun zoontje moeten laten gaan. Ze is zo een sterkte en lieve vrouw!

 37. xSharon023 xSharon023

  37

  Ik zou hem graag voor mijn moeder willen winnen.(TrotseMamaVan4) Dan kan ze de voetjes van ons overleden broertje erin doen...dan is hij toch altijd bij haar en heeft ze alle 4 haar kinderen bij zich...

 38. lisette lisette

  38

  Dit is werkelijk een prachtig sieraad,en hoe graag ik het zelf wel zou willen winnen,vind ik dat er maar 1 iemand is die dit sieraad echt moet winnen, Farah heeft vlak voor wij bevielen van onze prachtige dochter, haar lieve zoontje Ravi al na 1 dag weer moeten verliezen,wat kan er nu mooier zijn dan dat zij zo'n tastbare herinnering van haar zoontje, altijd bij zich kan dragen! Ik hoop dan ook vanuit de grond van mijn hart dat Farah dit sieraad mag krijgen!

 39. Goran Ilic Goran Ilic

  39

  Ik wil graag de unieke Baby Jewel winnen omdat, ik mijn dochter haar voetjes elke dag masseer en ze vind het heerlijk en mama vind het ook heerlijk om die lieve kleine voetjes vast te houden. Het zou zo super zijn als ik haar lieve voetafdrukjes de hele dag om mijn nek kan dragen. Het lijkt mij voor mijn dochter zo speciaal als ik later het kettinkje met de voetafdrukjes aan haar kan geven. En als zij later zelf ook kinderen wilt/krijgt dan zal ik haar zeker zo’n kettinkje geven, omdat het sieraad zo mooi, speciaal en uniek is. Een voetafdruk in gips is toch anders. Dat zet je in de kast en je kijkt er bijna nooit meer naar om. Zo’n kettinkje doe je elke dag om en elke keer als je het kettinkje om doet denk je weer aan dat kleine meisje die zo snel groot word.

 40. kaat kaat

  40

  Ik heb besloten niet mee te doen met deze actie simpelweg omdat ik de kans voor Farah wil vergroten. @Farah, hoop dat de hanger jouw kant op komt. Sterkte met het verlies...

 41. Jessie Weijer Jessie Weijer

  41

  Goedenmorgen! Allereerst wat een ge-wel-dige actie! had nog nooit van Baby Jewel gehoord, maar wat is dat mooi zeg! Ik zocht al iets specials om met de voetjes van Léon te doen, en walah ineens is dit er! Nu nog mn best doen om te winnen;) Léon is op 06-02-2012 met 34 weken geboren, en heeft 4 weken in het ziekenhuis moeten liggen omdat hij niet zo`n goede start had.. Hij lag 3,5 week aan de monitor en moest dus zo`n lichtje om zn grote teen! Iedereen had het over zn teentjes en voetjes en moest er ook altijd aan zitten. (verpleegkundige,kraambezoek)Het ging niet over de baby maar over zn schattige voetjes! hahaha.. Ik heb dan ook 2 foto`s gestuurd om te laten zien waarom ik zn voetjes zo bijzonder vindt (ook al zijn het echt (lelijke) mannen voeten!:-P) Groetjes! Jessie vd Weijer

 42. linda79 linda79

  42

  Goh wat een hoop lieve reactie's naar Farah toe zeg. Daar heb ik nou echt een zwak hart voor. Farah,..ik ken je niet, jij mij ook niet maar meid,....dit is toch wel bijzonder he al die reactie's.

 43. farah farah

  43

  Inderdaad wat een ontzettend lieve reakties allemaal. Ik ben er helemaal ontroerd van.! Ik vind dit echt heel bijzonder......

 44. farah farah

  44

  dank jullie wel allemaal

 45. jessicapit jessicapit

  45

  Ik kan een heel verhaal gaan vertellen over waaron ik zo'n uniek sieraad zou willen, maar ik denk dat elke moeder zo iets wel zou willen,want kinderen zijn het belangrijkste en mooiste "bezit" wat een mens kan hebben,en zo iets vereeuwigen op zo'n bijzondere manier,(ik zou bv ons zoontjes voetjes en de vingerafdrukken van onze andere 2 kids wel samen willen ).wie wil dat nou niet,ik bedoel moet je eens kijken hoe schattig

 46. GastouderKirsten GastouderKirsten

  46

  Waarom ik hem wil hebben?? ten eerste omdat ik hem super mooi vind en ten tweede omdat Ik het hele kleine van Daan niet heb meegekregen omdat ik doodziek in het ziekenhuis lag met een alvleesklierontsteking en het bijna kantje boord was! Daan is nu 19 maanden en ik verlang vaak terug aan die eerste 2 weken die ik niet echt heb meegekregen door de hoge dosis pijnstilling.. Daan is met een keizersnee ter wereld gebracht en de eerste 2 weken door papa en oma verzorgd! Daarom lijkt het mij mooi om een voetje bij me te hebben die me herinnerd aan hoe fijn en klein Daan was en dat het allemaal zo goed is afgelopen! Ik ben weer zo goed als de oude en kijk uit naar een 2e zwangerschap! Daan is een topper.. Groetjes Kirsten

 47. Isabelle van der Burg Isabelle van der Burg

  47

  Hallo mijn naam is Isabel, vorig jaar op 11 juli 2011 is onze prachtige zoon Mees na een voldragen zwangerschap (38 wk en 5 dgn) geboren. alleen wat begon als een droom en een geweldige zwangerschap, liep uit op een nachtmerrie. het moment dat me vliezen braken en we dachten eindelijk ons zoontje na zo lang te kunnen bewonderen kwamen we erachter dat ons prachtige mannetje niet meer leefde, ik ben toen op natuurlijke wijze van ons engeltje bevallen in het ziekenhuis. dit was ontzettend moelijk om zoveel pijn te hebben, en wetende dat je het nergens voor doet. de foto die ik jullie heb toegestuurd is in het ziekenhuis gemaakt door stichting make a memory . ik ben heel blij met de foto's dit is het enige tastbare wat we hebben van ons kindje. Ik zou graag een unieke baby jewel willen winnen om zo ons mannetje altijd met me mee te dragen. Groeten Isabel

 48. Sofje79 Sofje79

  48

  Mijn kindje wordt pas eind augustus geboren. Het lijkt me geweldig om zo'n uniek sieraad te dragen van mijn kleine meid

 49. biegoeke biegoeke

  49

  Dit is echt leuk, zo een mooi aandenken van ons zoontje zijn kleine voetjes. Altijd leuk! Bij deze ook een foto gemaild. Ben benieuwd.

 50. Mamavanjayden29 Mamavanjayden29

  50

  ik heb hem al gemailt maar nu laat ik hem nog een keertje zien. goeiemiddag, waarom ik heel graag het babyjewel wil hebben is omdat ik een hele trotse moeder ben van een zoontje genaamd Jayden 8 maandjes jong. ik vind het een onwijs mooie herinnering een babyjewel en het blijft van jou eigen grote trots wat je om je nek heb hangen ik vind het echt een heel mooi sierraad echt geweldig dat dit zo mooi kan en hoop dat ik hem win vind het geweldig. je hebt meestal van die gips dingen of klei wat bijna niet werkt maar dit is echt een goede oplossing en het staat nog mooi ook ik zou me hier een nog trotsere moeder door voelen door het sieraad. Met vriendelijke groet Samantha

 51. Beetletje Beetletje

  51

  Ik zou heel graag dit sieraad willen winnen voor Farah. Farah heeft haar mooie Ravi maar 1 dag in haar armen kunnen hebben en heeft toen alweer afscheid moeten nemen. Met dit sieraad heeft ze toch een stukje van haar mooie mannetje bij zich.

 52. syllisyl syllisyl

  52

  ik ben echt zo mega ontroerd door alle mooie reactie voor Farah dat laat toch zien dat er nog mensen zijn op deze wereld met een groot en warm hart! Ik hoop zo dat je dit gegunt word zo niet ga ik een colecte regelen dat jij de voetjes van je mooie Ravi* als nog op je hart mag dragen!

 53. pmeboes pmeboes

  53

  Ik heb ook een foto gemailt en ik wou een hele tekst neerzetten maar het enigste wat ik nu neerzet is ik gun hem Isabelle van der Burg na het lezen van haar reactie waarom ze zo graag een baby jewrl wil winnen. Bij deze duim ik voor je meid! Xxx Mama van shailyn

 54. pmeboes pmeboes

  54

  Weet je ik gun em iedereen omdat we allemaal willen winnen

 55. Helen Noordam-parr Helen Noordam-parr

  55

  Ik vind dit een prachtige aktie! Ik moest ook gelijk aan mijn vriendin, Farah denken omdat zij al spaart voor deze ketting. Samen hebben we een miskraam gehad voordat we blijvend zwanger raakten van onze boys. We gingen de spannende tijden tegemoet, op naar november! Maar toen haar tijd kwam veranderde het in een verdrietige gebeurtenis. Hun prachtige zoon Ravi* werd geboren en na een kort en krachtig gevecht werd hij een engeltje. Mijn zoon werd na een paar spannende weken overtijd geboren. Ik geniet zo van hem maar heb nog vers verdriet om haar engeltje. Ik hoop dat zij dit aktie mag winnen zodat Ravi* zo een stukje dichtbij haar en haar gezin kan zijn.

 56. Caroliene Beenhakkers Caroliene Beenhakkers

  56

  Hallo, Ik wil heel graag dit prachtige sierraad winnen! Aangezien mijn man niet zo creatief is en dus nooit op dit idee zou komen om dit cadeau te geven en ik het niet leuk vind om zoiets zelf te kopen zou het leuk zijn als ik het win als een herinnering aan mijn mooie kindjes wanneer ze even niet bij me zijn! Hele vriendelijke groetjes, Caroliene

 57. Caroliene Beenhakkers Caroliene Beenhakkers

  57

  Sorry ik plaats hier net een hele vrolijke reactie, maar ben de rest ook even gaan lezen waaronder een aantal mensen die misschien meer recht hebben op zoiets dan ik. Ik geniet elke dag van ons kindjes en ben erg dankbaar dat ik ze heb gekregen maar weet dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is! dus ik hoop voor de moeders met hun bijzondere verdrietig verhaal dat zij kans maken op dit mooie sierraad als aandenken aan hun kindje! Liefs Caroliene

 58. TrotseMamaVan4 TrotseMamaVan4

  58

  Het verhaal van Isabelle...zo herkenbaar... Bij ons was het alleen met 41 weken zwangerschap. Na 16 uur weeen kwamen ze mijn vliezen doorprikken en hoorde ze de hartslag niet meer... In het zkh werd bevestigd dat ons zoontje was overleden. Ik ben de volgende dag op natuurlijke wijze bevallen van ons mooie zoontje Dion* op 4-10-2009 Wij hebben onze eigen gemaakte foto's...in ons ziekenhuis was make a memory toen nog niet bekend. Om dit te kunnen dragen...iets tastbaars...is gewoon heel mooi en uniek... <3

 59. Isabelle van der Burg Isabelle van der Burg

  59

  beste Mama van shailyn, bedankt voor je lieve reactie op mijn eerdere berichtje, met veel verdriet lees ik dat er helaas meer mama's zijn zoals ik die hun prachtige kindje moeten missen en met ons natuurlijk de papa's niet te vergeten die met het zelfde verdriet en gemis rond lopen. Ik hoop dat al deze mama's de kracht hebben om door te gaan. en ook een plekje vinden om met dit verdriet om tegaan. veel liefs Isabel

 60. Nikki Dorresteijn Nikki Dorresteijn

  60

  Ook ik heb een foto ingestuurd, maar nu ik hier de reacties lees van mama`s die hun kindje niet bij zich hebben, vind ik dat hun deze prijs zouden moeten winnen. Voor deze mama`s zou het erg veel beteken om op deze manier hun kindje bij zich te kunnen dragen.

 61. Lina Lina

  61

  Ik wil het zo graag winnen omdat ik mijn baby dan de hele dag meedraag. Vanwege de financiele situatie werk ik en moet ik mijn baby vaak missen. Het is al erg genoeg als je weet dat jouw baby er is maar dat je vanwege het geld volop moet werken. En ik ben helemaal gek op haar voetjes en omdat ze haar sokken altijd afdoet, zit ik altijd aan haar voetjes. Ze is de enige waarvan ik de voeten kus hahaha. Ik heb jullie een aantal foto's gestuurd.

 62. spa spa

  62

  Wauw, wat gaaf zeg! Die prachtige mooie zachte voetjes groeien zo snel dat dit een hele mooie en bijzondere herinnering is en dat op een prachtig sierraad! Het lijkt me geweldig om het te mogen dragen, dan heb ik mijn trots altijd bij me!

 63. Channiej Channiej

  63

  Ik zou heel graag het sieraad willen winnen. Zodat ik altijd mijn kleine jongen bij me draag en het is iets veel mooiers dan foto's van de kleine voetjes. Dit is iets blijvends wat je altijd bij je draagt net als je kind.

 64. nicole87 nicole87

  64

  ik vind dit een hele mooie actie... ik zou graag dat een vriendin van mij dit sieraad wint.. ik kan van mijn prachtige dochter genieten en zij heeft hem helaas moeten laten gaan.. om toch haar kleine *Ravi bij zich te kunnen dragen, zou dit sieraad goed van pas komen.. lieve Farah ik hoop zo dat je het sieraad wint!!! jij verdient het je bent een onzettende sterke lieve vrouw!! die helaas haar kleine boy moest laten gaan.

 65. CindyXavi CindyXavi

  65

  Ik vind dit een geweldige actie! Heb mijn mailtje gestuurd, niet voormezelf, maar voor Farah. Ik hoop zo dat ze dit sieraad mag winnen. Zo heeft ze een hele kostbare herinnering aan haar kleine mannetje*

 66. Sjietah Sjietah

  66

  Ik ben een werkende mama en het lijkt me heerlijk om na mijn verlof mijn kindje zo dicht bij me te dragen!

 67. Claudia Santos Claudia Santos

  67

  Uniek! Tijdens mijn zwangerschap ben ik door de waterpokken geveld. Een kleine search op het internet leverde een groot pakket aan informatie. Een kans op een groeiachterstand was aanwezig. Gelukkig was de verwachting dat alles goed zou komen maar bij de geboorte werden ze gelijk geteld: Tien vingertjes en….tien teentjes. Ze zaten er echt allemaal dus met een gerust hart kon het leven van mijn kleine man beginnen. Thuis aangekomen viel het ons op dat één van de teentjes wat bovenop de andere teentjes zat en een stuk dunner was. Bij een eerste voetafdruk zijn dan ook vier grote stippen en een klein stipje te zien. Natuurlijk kregen wij hierover wel eens vragen maar mijn antwoord is altijd: Als dat de enige imperfectie is dan is dat bijzonder perfect want het maakt hem tot wie hij is...onze zoon Ocean. Daarom lijkt het mij des te leuker om zijn voetjes vereeuwigd te zien op een medaillon en deze altijd bij mij te dragen.

 68. Laurine Laurine

  68

  Ik zou heel graag het dit sieraad willen winnen omdat het gewoon een heel mooi sieraad is!! Super leuk om dit te hebben van mijn mooie dochtertje! Het gaat zo snel allemaal, ze is alweer 6 weken!

 69. Mirella Krediet Mirella Krediet

  69

  Goedenavond,   ik zou heel graag een mooi sieraad willen van Baby-Jewel, van mijn kleine meid haar voetjes. Xanne is geboren op 26-05-2010 en helaas ook overleden. Ze was maar 20 cm lang, maar wel helemaal "af" en zo mooi jammer genoeg konden we haar niet zien opgroeien. We hebben toch nog hele mooie afdrukjes kunnen laten maken, als herinnering aan haar. Haar voetjes waren nog geen cm, dus dat was een heel karwei. Het is een heel groot verlies geweest, vergeten doen we haar nooit,ze blijft onze eerste dochter, maar de scherpe randjes gaan er met de tijd wel af. Maar gelukkig hebben we na al die ellende op 04-07-2011 een kerngezonde tweede dochter Dyanne gekregen. Van haar kunnen we elk jaar een voetafdruk maken als we dat zouden willen, maar van Xanne is deze heel speciaal. Misschien dat ik daarom kans maak op zo'n mooi sieraad van Baby-Jewel. Vooral omdat het zondag moederdag is en de geboorte/sterf dag van Xanne op 26 mei er aan komt, kunnen we wel wat geluk gebruiken. Ik hoop dat ik 1 van de gelukkigen ben.   Heel veel succes met uitzoeken en ik ga duimen.   mvg Mirella Krediet mirella.krediet@tiscali.nl  

 70. Roxyfloxsy Roxyfloxsy

  70

  Ik zou heel graag kans maken op een Baby Jewel zodat ik het als cadeau voor Vaderdag aan mijn man kan geven!

 71. wolfjekitty wolfjekitty

  71

  Ik zou graag dit sierraad willen winnen, omdat ik dan altijd mijn kleine meid bij me kan hebben. Ze is met een hartafwijking geboren en heb veel van haar babytijd gemist. Ze heeft lang in het ziekenhuis gelegen en dit zou een bljvende herinnering zijn aan deze tijd toen ze nog zo klein was. Ik zou haar dan de hele dsg bij me kunnen dragen als ik werken ben en aan iedereen laten zien hoe perfecte voetjes ze heeft.

 72. noadannysenn noadannysenn

  72

  "the most precious jewels around your neck are the arms of your childeren" .. iedereen kent dit prachtige gezegde wel.. in dit geval de feets of your children.. wat een prachtig sieraad die ik heeel heel heel graag zou willen winnen! net zoals iedereen hier die mee doet aan deze wedstrijd..het idee dat de voetjes van mijn zoontje tegen mijn hart aanhangen vind ik heel bijzonder en mooi. dichterbij als in je hart kan haast niet.. vanwege mijn werk reis ik veel.. op sommige tijden voel ik me best eenzaam en verlang ik er zoo naar om weer bij mijn prachtig zoontje te zijn.. op deze manier heb ik mijn little jewel altijd dicht bij me tegen me aan.. en bovendien in de ketting ook nog super mooi.. ik zie veel reacties van mensen die het voor iemand anders willen winnen maar ik wil het gewoon heel heel heel graag voor me zelf winnen ik heb een zware tijd achter de rug dus vind ik gewoon dat ik dicht verdiend heb.. en dit zeg ik niet vaak!! die ketting krijgt een mooi plekje om mijn nek en zal hem nooooit meer af doen.. hoop echt dat ik win ik doe heel vaak mee en win helaas nooit iets dus wie weet.. :D

 73. Mama van een klavertje Mama van een klavertje

  73

  Ik hoop dat een mama van een overleden kindje dit prachtige sieraad mag winnen. Een mama van een engeltje die verder geen tastbare herinnering heeft aan haar kindje. Ik weet zeker dat een mama van een engeltje hier dolgelukkig mee zal zijn dat zij de voetjes van haar kindje dicht bij haar hart mag dragen! Dus ik doe nu niet mee voor mezelf, maar maak graag kans voor een willekeurige "mama met een engeltje"!

 74. Hakkenberg Hakkenberg

  74

  Ik hoop van hart-e dat mijn vriendin deze voetjes mag winnen. Zijis zwanger van een kindje dat niet levensvatbaar is. Een onnoemelijk zware weg!

 75. Sabrina Laak Sabrina Laak

  75

  Als herinnering voor mijn zoon als hij zijn eigen pad op gaat.

 76. hillie hillie

  76

  geweldige actie ik ga zo gelijk foto maken en op de site zetten. de reden dat ik zoiets graag zou willen winnen om een mooie herinnering te hebben van toen ze nog klein waren.

 77. Anna de Vries Anna de Vries

  77

  I zou hem graag willen winnen m mijn kindje voor altijdbij me te heben die ik ben verloren

 78. Johanna Verboom - van duijvenbode Johanna Verboom - van duijvenbode

  78

  Ik zou heel graag een unieke Baby-Jewel willen winnen, omdat deze foto van de voetjes van mijn zoontje Koen me altijd herinneren aan het trappelende jongentje van toen ik zwanger was. Soms kon ik mijn handen sluiten om het kleine hieltje wat naar buiten trapte... Er was vaak een grote bobbel zichtbaar als hij schopte. Wat een gelukkige momenten waren dat... Wat een mooi sieraad voor zo'n mooi geluk!!! Daarom, om die herinnering voor altijd tastbaar te houden.

 79. Heidy Heijboer Heidy Heijboer

  79

  Wat een mooi sieraad... Waarom ik deze graag zou willen winnen... Wij hebben na ruim 8 jaar van bloed, zweet en heel veel tranen eindelijk ons wonder een half jaartje geleden in onze armen mogen sluiten... Wat een wonder en geluk dat we dit toch nog hebben mogen mee maken... Ik heb helaas tot op de dag van vandaag de 8 jaar nog niet kunnen afsluiten en misschien dat juist dit sieraad mij daarbij wel kan helpen...

 80. Sarina Sarina

  80

  Graag zou ik een baby Jewel winnen zodat ik altijd iets van Wim bij mij heb en hem kan steunen bij alle stappen die hij in het leven gaat maken. Ons geboortekaartje was ook met voetjes, dus het zou helemaal in lijn zijn.

 81. Michelle Maat Michelle Maat

  81

  net de foto van mijn zoontjes wiebelteentjes verstuurd nu maar hopen dat we ze in dit prachtige sieraad mogen vereeuwigen en altijd bij mogen dragen

 82. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  82

  Wat een onwijs gaaf cadeau! Zijn voetjes zijn zo klein en zo bijzonder. Ik zou ze wel altijd zo willen houden , maar dat kan natuurlijk niet.

 83. Pooh Pooh

  83

  Graag zou ik dit winnen dan heb heeft mn zoontje toch nog kleine voetjes hihi, bij geboorte had hij al zulke grote voeten dat die schattige newborn sokjes al te klein waren. Dit zou ik een extra mooie herrinering vinden.

 84. Beppie Heijboer - moerland Beppie Heijboer - moerland

  84

  Wat een ontzettend leuke actie. Zo draag je je kindje altijd bij je. Over 2 weken moet ik weer gaan werken en zal mijn dochter die dagen heel erg missen. Met zo'n prachtig sieraad is ze toch een beetje bij je!

 85. Kitty Korst Kitty Korst

  85

  Waarom ik een sierraad wil met de voetjes van mijn meisje......ze heeft in mijn buik zo liggen sabbelen/spelen met die voetjes (stuitligging) dat ze heel speciaal zijn geworden !! En het zijn gewoon prachtige voetjes !!!

 86. seline2009 seline2009

  86

  ik zou graag dit sieraad willen winnen omdat ik de voetjes van me dochtertje zo schattig vind vooral dat schattige kleine teentje die een klein beetje naar binnen staat zo lief dus kort om ze heeft gewoon super leuke voetjes liefs!!

 87. charis drappier charis drappier

  87

  ik ben nog maar 16jaar en ik zit dus nog een 4jaar op school ik zie mijn zoon dus weinig overdag. het zou leuk zijn om een hangertje rond mijn nek te hebben zodat ik tog altijd iets zie dat eigenlijk van hem is.

 88. Marloes Jie Marloes Jie

  88

  ik zou het graag willen winnen omdat mijn zoon uniek is en mijn wereld is helemaal verandert ik voel me elke dag steeds beter me bevalling was niet zo goed gelopen maar ik ben er gellukig nog het was een heftige periode van sterk blijven ik heb namelijk een pacemaker een aparaatje dat je hart laat kloppen anders was ik er niet meer en ik zou me zoon niet willen missen en hij mij ook niet elk kind heeft zn moeder nodig ik hoop dat ik het win ik zal zo blij zijn een ander gun ik het ook maar ik heb niet zo veel geld en elk kado is mooi als herinering Met vriendelijke groetjes Mama van eeen mooie zoon van 8maanden die het super doet

 89. Marloes Jie Marloes Jie

  89

  ik weet niet als ik het goed heb gedaan maar heb een email bericht gestuurd met zn voetjes de bericht komt van boesa_lady@hotmail.com

 90. hitman1 hitman1

  90

  Ik zou graag dit sieraad willen winnen. Omdat ik een maand voor mijn bevalling te horen heb gekregen dat mijn moeder terminaal was. Ik heb vanwege de ziekte van mijn moeder de bevalling laten inleiden. Omdat mijn moeder zo snel achteruit was gegaan. Wat dus een zware bevalling is geweest met een dubbele gevoel. Uit eindelijk is mijn moeder 6 dagen na mijn bevalling overleden. Ik zoek al een hele tijd na een unieke manier om mijn zoon, waar ik ook ben bij mij te kunnen hebben.

 91. mjamcolin mjamcolin

  91

  ik zou dit graag willen winnen, omdat ik als tiener moeder ben geworden en een zware periode samen met mijn vriend heb doorstaan, en dit sieraad zou dan ons helpen herinneren hoe goed wij het doen en hoe goed wij dit hebben door staan,

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >