Winnaars Bekend: Win: een uitgebreid Asterix & Obelix pakket

Door: Mamaplaats 105 reacties

winactie stempel Win: een uitgebreid Asterix & Obelix pakket

Over de film

Asterix en Obelix weten de plannen van Julius Caesar altijd weer te dwarsbomen. Caesar is het meer dan zat en heeft een plan bedacht. Hij beveelt zijn mannen een nieuw Rome te bouwen om het dorp van Asterix en Obelix heen. Is Caesar onze helden te slim af?

Wat kun je winnen?

Doe mee met deze winactie en win een uitgebreid pakket van: Asterix & Obelix: de Romeinse Lusthof!

In dit pakket vind je onder andere:

 • 4 Vrijkaarten voor de film: Asterix & Obelix 3D: de Romeinse Lusthof (vanaf 17 december in de bioscoop)
 • Stripboek Asterix: de Romeinse Lusthof
 • Nintendo 3DS game Asterix: de Romeinse Lusthof
 • DVD Koemba
 • DVD Zambezia

Hoe kun je winnen?

Om te kunnen winnen dien je:

Bekijk hier de trailer van de film

Winnaars

W

Winnaar

Win: een uitgebreid Asterix & Obelix pakket

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
105 Reacties

Reacties

 1. 2kinderen 2kinderen

  1

  voor mijn zoon milan want die is zot van asterix & obelix en ook fan van strips en hij wint nooit iets. we hebben ook een dochter dus zij kan er ook mee van genieten. we kunnen alleen maar duimen :)

 2. jaimyvanoevelen jaimyvanoevelen

  2

  Voor mijn nichtje, erg leuk!

 3. misscandy misscandy

  3

  voor mijn kleine neefje, leuk!

 4. Dannord Dannord

  4

  Ik zou dit superpakket van Asterix & Obelix willen voor mijn zoon, wat zou dat een geweldige verrassing zijn!! :-)

 5. Veltmuisje Veltmuisje

  5

  Ik zal graag het pakket willen winnen voor onze zoon. Leuk zeg! Hij wil zoooo graag een x naar de bios.

 6. SandraThomas SandraThomas

  6

  Ik zou dit graag voor opa willen winnen. Dan kan hij met oma en zijn kleinzoon samen naar de bios. En als zij oppassen naar de twee genoemde DVD's kijken. Wordt er een ander er ook tegelijk blij van.

 7. tira tira

  7

  Leuk voor de kinderen en zelf vind ik het ook leuk!

 8. Marmelinos Marmelinos

  8

  Ik zou dit pakket graag willen winnen voor mijn zoon Noah. Hij is het oudste kind van ons gezin en enigste jongen. Hij heeft het soms zwaar te verduren met zijn zusjes. Helemaal fan van Asterix en Obelix. Als er een tekenfilm op tv is MOETEN we hem opnemen. Hij gaat er dan ook goed voor zitten als de film aan staat. Limonade erbij, kommetje chips! Genieten doet hij dan!

 9. kimmiej1 kimmiej1

  9

  Ohh geweldig, dit is echt iets van vroeger. Denk dat mijn vriend dit echt geweldig vindt aangezien hij nog wat stripboeken ervan heeft. Maar ook mijn vader wilt dit niet missen denk ik haha, dat wordt gezellig in de bioscoop!!

 10. Linda van Dongen Linda van Dongen

  10

  Voor mijn neefje Yuri, hij is gek op stripboeken en helemaal van Asterix en Obelix! Ik zou hem heel graag met dit pakket willen verrassen!! En dan natuurlijk gezellig samen naar de film, kan hij ook nog 2 vriendjes meenemen :-)

 11. Lian Lian

  11

  Ik zou dit geweldige pakket willen winnen voor mijn broertje, hij is helemaal weg van astrix en obelix, en ik vind dat hij het ook heeft verdient, hij staat altijd klaar voor ons, bedankt daarvoor SUPER BROER

 12. asha1994 asha1994

  12

  ik wil hem winnen voor me dochtertje ik ben er zelf altijd gek op geweest en wil het haar graag mee geven want het blijven geweldige strips en films en zou leuk kerst kadotje zijn voor ons alle want onder onze kerstboom komen geen kodotjes dit jaar jammer genoeg mis volgend jaar maar we maken er een leuke gezellige dag van maar ik wens alle mensen fijne kerst toe :P

 13. ester scholten ester scholten

  13

  voor mijn zoontjes.zijn allebei ook van die clowns :) spelletjes spelen op de Nintendo 3ds kunnen ze ook goed. strips lezen doet mijn oudste ook graag.de jongste leest nog de plaatjes.(hij is 5jr).

 14. Saskiarotterdam Saskiarotterdam

  14

  Voor mijn vriend en zoontje, ze zijn beide dol op de films van Asterix en Obelix, ik persoonlijk vind het minder leuk maar voor hun zou ik samen met mijn dochter graag mee gaan naar de bioscoop.

 15. monbes monbes

  15

  Ik zou het pakket eigenlijk héél graag voor mezelf winnen, maar dat is misschien wel erg brutaal! Ik heb vroeger alle boeken van Asterix & Obelix verslonden! Ik kan er niet aan doen, maar ik vind ze nog steeds supergrappig. Gelukkig heb ik mijn twee kinderen óók besmet met het A & O - virus (ze lezen mijn oude stripverzameling), zodat ik kan bij deze kan melden dat ik alles (behalve het boek, die zou ik zelf als eerste willen lezen) aan hen zou willen geven... ;-)

 16. Kelly Padberg Kelly Padberg

  16

  Voor mijn broer van 33, omdat hij stiekem nog steeds enorm fan is, maar het niet toe durft te geven :) Kan hij zijn zoontje Mik meenemen, als hij op zijn vader lijkt vindt hij het helemaal te gek!

 17. Chantal19 Chantal19

  17

  Voor onze 4 kinderen! ze vinden Asterix & Obelix geweldig.

 18. AngelavanO AngelavanO

  18

  Voor mijn dochter Nikki, ook al zullen mijn oren pijn doen als ze gaat gillen als ze hoort dat ze gewonnen heeft ;-)

 19. wimtim wimtim

  19

  voor mijn kleinzoon zou die blij mee zijn

 20. timmem timmem

  20

  mijn kleindochters zijn fan

 21. michelentamara michelentamara

  21

  ik zou graag het pakket willen winnen voor mijn zoontjes. Mijn oudste zoontje is (waarschijnlijk) hoogbegaafd en vindt geschiedenis en aardrijkskunde heel interessant. Aangezien asterix en obelix zich in de romeinse tijd afspeelt zou hij dit natuurlijk geweldig vinden!. Ik heb nog stripboekjes van vroeger van asterix en obelix bewaard en die heeft ie allemaal al heel vaak gelezen. Zou dus super zijn mocht hij een nieuw stripboekje hebben waar hij zich uren in kan verdiepen en kan fantaseren! De jongste zou zich zeker weten amuseren met de DVD van Kumba en Zambezia aangezien hij Rio ook nu nog heel vaak kijkt. Krijgt ie tenminste eens wat afwisseling.. haha.

 22. kanTineke kanTineke

  22

  Ik zou dit voor mijn man willen winnen! die ia al vanaf kleins af gek op asterix en obelisk. en dan ook nog met ons hele gezin naar de bios. Super gaaf!

 23. jessy83 jessy83

  23

  Voor mijn neefje omdat hij het verdient ze ouders zijn net gescheiden en heeft het daar erg moeilijk mee wat is dan mooier om hem met iets leuks op te vrolijken

 24. moederanja moederanja

  24

  Voor mijn lieve man, alle boeken heeft hij van Asterix en Obelisk , wat zou ik hem er graag mee verrassen voor onze 40 ste huwelijksdag.

 25. koek54 koek54

  25

  Voor mijn kleindochter, die vind deze schavuiten prachtig. Dat is steeds lachen..!!

 26. EmieSophia EmieSophia

  26

  Voor mijn Kleine Man Dylano Armando hij is 5 jaar oud en hij is gek van de films dus dit zou hij vast ook leuk vinden wie weet kan ik de kleine verassen :D en mama gaat natuurlijk mee kijken en zijn baby zusje ook

 27. CBDKL CBDKL

  27

  Wil graag winnen voor onze drie zoontjes. Geweldig om heen te gaan. En nog twee dvd's erbij dus dat wordt ook nog thuis bioscoop houden. Super als het buiten koud en guur is.

 28. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  28

  Voor mijn zoontje. Zal hij erg leuk vinden!

 29. thom79 thom79

  29

  Ik zou heel graag het Asterix & Obelix pakket willen winnen voor de Opa van mijn zoontje. Hij is helemaal gek op Asterix en Obelix, tijdens de kerstdagen kijken we altijd de films op televisie en we hebben een groot aantal stripboeken, zelfs de Twentse vertaling :) Het lijkt me dan ook geweldig leuk om samen met m'n ventje en Opa naar de bioscoop te gaan om Asterix & Obelix 3D: de Romeinse Lusthof te bekijken.

 30. Jepsie Jepsie

  30

  voor mijn stoere Olivier!

 31. petriax petriax

  31

  Voor mijn zoon, maar ook wel voor mezelf. Ik heb zelf als kind ook enorm genoten van hun avonturen en leerde er ook nog veel van. Humor en geschiedenis ineen, dit plezier gun ik mijn zoon ook.

 32. NinaMol NinaMol

  32

  Ik zou het pakket graag voor mijn zoon (7) willen winnen! Die is helemaal fan!

 33. AnneliesedeWaal AnneliesedeWaal

  33

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Alex, hij vind Asterix & Oblix helemaal geweldig, hij is een groot fan van de stripboeken, ik doe graag voor hem mee, zou Alex super vinden z'n prachtig pakket.

 34. Jomama Jomama

  34

  Il wil het graag winnen voor mijn man en zijn broer, om dat zij altijd graag hun kindertijd herleven in films

 35. Marieken Marieken

  35

  voor mijn man! 32 jaar maar nog steeds kinds en altijd al dol geweest op astrix en obelix. heeft een lading stripboeken nog zelfs. uiteraard zal hij onze zoon van 5 mee nemen naar de film. wanneer hun samen astrix en obelix kijken geint mijn zoontje altijd dat papa Obelix is en hij Astrix hahaha

 36. Jan31 Jan31

  36

  Leuk om met ons gehele gezin deze komische film te gaan bekijken

 37. Cecilia Jazz Cecilia Jazz

  37

  Ik wil hem winnen voor mijn neefje Joey. Joey is 8 jaar en wordt helaas erg gepest op school. Ze zijn nu bezig met een overplaatsing maar dat klinkt makkelijker dan dat het is. Hij vertelde mij dat hij zich niet veilig voelt op school en dat doet mij vreselijk veel verdriet. Voor hem doe ik graag mee!

 38. Lois71 Lois71

  38

  Voor mijn zoon Tim, leuk voor in de kerstvakantie.

 39. janelle1989 janelle1989

  39

  mijn dochter is hier nog te klein voor, maar zou het graag willen winnen voor mijn BSO kids, die zouden dit geweldig vinden!

 40. fam_karthaus fam_karthaus

  40

  Voor me 2 zoontjes die zouden het heel leuk vinDen en papa stiekem ook hihi

 41. nancy52 nancy52

  41

  Voor mijn zoontje want Asterix en Obelix is heel erg leuk met hun vele leuke avonturen.

 42. Alena Alena

  42

  Leuk voor opa en zelf vind ik het ook leuk!

 43. Mammy02 Mammy02

  43

  ik zou het graag willen winnen voor mijn zoontje, die is helemaal gek van leuke films!

 44. Lady_33 Lady_33

  44

  Voor mijn neefje... Zijn vader, en mijn broer, heeft vroeger alle Asterix albums bij elkaar gespaard en houdt ook erg van een obelix imitatie. Met dit pakket is het wachten totdat zijn zoontje dit over zal nemen

 45. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  45

  Voor onze twee kinderen Gwen en Ivo

 46. Reddaisy Reddaisy

  46

  Ik zou dit graag willen voor mijn vader, dan kan hij samen met ons (ikke, mijn man en dochter) na de bioscoop waar hij al jaren niet meer is geweest. En we dan kunnen we thuis de dvd's grijs draaien!!

 47. nessen nessen

  47

  Ha hier voor Lisa, Noa en Tom.

 48. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  48

  Voor mijn zoontje Milan en zijn beste vriend Martijn ze hebben een rot jaar achter de rug en ja dat terwijl ze nog maar 8 en 7 jaar zijn en ik wil ze graag een beetje op vrolijke.

 49. mickey78 mickey78

  49

  Voor mijn man!! Hij heeft die oude dvd's van Asterix en Obelix nog en hij mag wel eens een vernieuwde versie zien denk ik zo.

 50. jannies jannies

  50

  voor mijn neefje die vind het leuk

 51. Miranda de Vries - van der Ark Miranda de Vries - van der Ark

  51

  zeker weten voor mijn eigen vader. ik geloof dat hij de grootste Asterix en Obelix fan is aller tijden. kan hij meteen proberen mijn zoontje ook gek te maken, gaat hij ook mee naar de film!

 52. rakkel rakkel

  52

  Ik zou deze graag winnen voor mijn oudste zoon, hij is net zoals ik gek van Asterix en Obelix . En grote zus en kleine broer kunnen mee kijken naar dit fantastische duo .

 53. corinne corinne

  53

  Leuk voor mijn zoon en ook voor mijn dochter ,die vind stripverhalen weer leuk om te lezen.

 54. Mama-cate Mama-cate

  54

  Voor mijn echtgenoot!! Je lacht nu vast maar asterix en obelix vind hij helemaal te gek. Wat trouwens ook wel tot frustratie leid aangezien ik nog steeds nie weet wie wie is. Dus obelix is de dikke en asterix is de dunne zeg ik dan maar snel! Ik erger me zelf altijd kapot aan die figuren maar dochterlief en manlief vind het helemaal te gek! Dus ik wil dit graag winnen voor hem!

 55. sandra1968 sandra1968

  55

  Ik heb hier nog 3 kinderen die heeeeeeeeeel graag naar deze film zouden willen in de kerstvakantie want het zijn toch rare jongens die Romeinen hihi

 56. jeannenoelle jeannenoelle

  56

  Voor mijn lieve twee jongste zonen, die weleens een leuk uitstapje verdienen!

 57. St. St.

  57

  Voornamelijk mijzelf... Mag dat ook?!

 58. judokid judokid

  58

  mijn dochters, ze zullen dit geweldig vinden

 59. Liz@ Liz@

  59

  Voor mijn vader en broer want die verslonden de stripboeken altijd. En zo kunnen ze samen een keer naar de film

 60. sabiene gerrits sabiene gerrits

  60

  Keertje niet voor de kindjes maar voor mijn mannetje die altijd voor mij klaar staat en wel een keer iets leuks verdient! Daarbij vind hij asterix en obelix heel leuk :)Wij gaan duimen!

 61. melissa s melissa s

  61

  Voor mijn lieve vriend, vader van onze zoon. Omdat hij na een zware bevalling en moeilijke periode (verlies van goede vriend) het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Hij is dol op met name Obilix

 62. bloemel bloemel

  62

  voor mezelf haha, maar ook voor mijn kinderen en voor mijn vader die ook gek is van Asterix & Obelix!

 63. kresto kresto

  63

  Voor mijn hele gezin, blijft toch altijd leuk!

 64. maaikefeniks maaikefeniks

  64

  Voor mijn dochtertje

 65. Tineke17 Tineke17

  65

  Voor mijn dochter en mijzelf. Wij zijn gek op animatiefilms en die van Asterix en Obelix zijn altijd weer zo hilarisch. Wij willen ook zo'n toverdrankje, lijkt ons super.

 66. stefanie van den berge stefanie van den berge

  66

  Dit prijzenpakket zou geweldig zijn voor mijn neefje van 4! kan hij heerlijk met zijn vader naar de film!

 67. Lindy Klaassen Lindy Klaassen

  67

  Voor mijn zoon en mezelf, vinden het allebei leuk!

 68. kempenaers kempenaers

  68

  zou dit heel graag winnen voor mijn oudste kleinzoon die met dit pakket superblij zal zijn

 69. Henny69 Henny69

  69

  Voor mijn oudste zoon Jasper (9 jaar) in de hoop dat hij om de humor van Asterix en Obelix net zo hard kan lachen als ik vroeger (en nog als ik de strips weer lees) ...

 70. madameclose madameclose

  70

  Voor mijn man (hij is fan) en mn zoontje (hij wordt fan)

 71. Yavanna van Olderen Yavanna van Olderen

  71

  Voor mijn echtgenoot en de jongens... Een echt uitje voor mijn 3 mannen...

 72. Yavanna van Olderen Yavanna van Olderen

  72

  Voor mijn echtgenoot en de jongens... Een echt uitje voor mijn 3 mannen...

 73. moontjemoon moontjemoon

  73

  Ik wil winnen voor mijn man, omdat hij tot nu zo ongeveer de hele collectie compleet heeft... Mooi cadeau voor in het nieuwe jaar!

 74. twinkel25 twinkel25

  74

  Voor mijn goede vriendin Mieke, Zij heeft 3 zoons in de leeftijd van 6,4,en 2. Ze heeft het niet breed maar zal mij nog haar laatste geld geven als ik het zou vragen. Zij verdient het gewoon.

 75. Hilda Springer Hilda Springer

  75

  Graag voor onze dochter.... en voor mijn vrouw.. kunnen we met zijn vieren naar de film... nodigen we een vriendje of vriendinnetje uit... want we hebben maar 1 dochter!

 76. mugje0323 mugje0323

  76

  ik wil winnen voor mijn man en zijn vader. Beide zijn groot asterix en obelix fan. Op deze manier hebben ook zij weer wat quality time met elkaar.

 77. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  77

  voor mijn zoontje

 78. kaykay1 kaykay1

  78

  Dit pakket zou mijn zoon Kay geweldig vinden )

 79. cootje48 cootje48

  79

  Voor mijn zonen die allebei fan zijn!

 80. Goofypv Goofypv

  80

  voor mijn dochters

 81. gaab1989 gaab1989

  81

  Voor mijn zoontje zn verjaardag over paar maanden. Dat zou ie zo geweldig vinden en ik ook omdat ik niet zoveel met hem kan doen kwa kosten!

 82. Angel2005 Angel2005

  82

  Voor Mijn dochter en Haar Vader!!

 83. Bets Pijnappels Bets Pijnappels

  83

  Dit leuke pakket zou ik graag willen winnen voor mijn man, dat is een echte stripfagnaat. Leuk om hem met de films te verrassen en de bioskaartjes.

 84. doortje doortje

  84

  Voor ons zoontje, gezellig samen kijken!

 85. JOHAN BACKER JOHAN BACKER

  85

  Vooral voor mijn kindjes....maar stiekem ook een beetje voor mijzelf (eerlijkheid duurst het langst -:)

 86. saskia0709 saskia0709

  86

  Ik wil dit pakket winnen voor mijn vader aangezien hij alle stripboeken heeft. Als klein meisjes hebben ik deze boeken meerdere keren gelezen. Helaas heb ik vanwege principiële redenen geen facebook, maar ik hoop toch mee te kunnen doen aan deze prijsvraag. Saskia Eilander

 87. Anita02 Anita02

  87

  Ik wil graag winnen voor mijn schoonvader. Hij is grote fan van Asterix en Obelix. Hij heeft de films zowel op video als dvd, hij heeft de stripboeken en een paar beeldjes. 8 jaar geleden waren we op vakantie in Tenerife daar stond een mega beeld van Asterix en Obelix hij heeft geïnformeerd wat het ging kosten om hem te versturen naar Nederland dit was zo duur dat ie besloot het niet te doen. Nog steeds heeft hij het erover. Het spel voor de 3ds zouden we aan onze zoon geven die dol is op spelletjes op de ds.

 88. tr0elaa tr0elaa

  88

  Voor mijn dochter! (maar stiekem vind papa het ook nog steeds heel leuk! hihi)

 89. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  89

  Jazeker voor de (grotere) kinders!

 90. Mared Mared

  90

  Graag wil ik het pakket winnen voor de kinderen, mijn man en voor mezelf. Dit is echt leuk voor het hele gezin.

 91. Brenda Bracke Brenda Bracke

  91

  Dit keer niet voor mijn dochtertjes, maar voor mijn nichtjes Maaike en Kim. Ze gaan altijd graag naar het Asterix en Obelix pretpark in Frankrijk toe, dus ik wil ze hier mee verrassen!

 92. loevioem loevioem

  92

  Eigenlijk zou ik vooral graag voor mezelf winnen. Maar uiteraard neem ik men babysitkindjes mee naar de film! Tzijn zo een schatjes! Ze zullen smullen.

 93. jannies jannies

  93

  voor mijn kleine neefje, leuk

 94. jody_mama jody_mama

  94

  voor mijn neefje en nichtje.

 95. Jenneke van Maurik Jenneke van Maurik

  95

  misschien een saai antwoord maar heerlijk voor man meiden en mezelf.... lekker lachen nergens aan denken en heerlijk genieten met ons 4en van asterix en obelix ♥ x jenneke van maurik

 96. Lona Reuer Lona Reuer

  96

  Ik zou dit willen winnen voor mijn allerliefste nichtjes van 9 jaar. Ze zijn dol op films kijken, en nu ze een klein zusje van 3 jaar hebben, komt het er niet vaak van om naar de film te gaan. En met de dvd's kunnen ze lekker een filmpje kijken met hun kleine zusje!

 97. Claudia554 Claudia554

  97

  Voor mijn vader die zijn hele leven al gek is van asterix en obelisk. Dan kan hij samen met zijn kleindochter, mijn meisje, de film kijken, het stripboek lezen en samen het spelletje spelen. Als bedankje omdat we nu al 2 maanden bij hem inwonen wachtend tot ons huisje wordt opgeleverd.

 98. Jacques Jacques

  98

  voor de kleinkinderen..uhh..eerlijk.. ? eigenlijk ook beetje voor mijzelf

 99. truusje truusje

  99

  Voor mijn man wil ik winnen

 100. Allard66 Allard66

  100

  Ik hoop dit pakket voor mijn vader te winnen, hij spaart de stripboeken van Asterix en Obelix.

 101. Cp de Bie Cp de Bie

  101

  voor mijn zoon, hij is er helemaal weg van en vind ze onwijs leuk

 102. kathalijne Girdharie kathalijne Girdharie

  102

  superleuk voor mijn kids!

 103. Sonjap024 Sonjap024

  103

  Voor mijn vader, zodra er een nieuw stripboek uitkomt van asterix rent hij meteen naar de winkel! en de dvd's kan hij mooi met de kleinkinderen kijken,

 104. Viane Viane

  104

  Voor mijn man ,die houdt hier wel van...daar verras ik hem dan mee!!

 105. natasja52 natasja52

  105

  Voor wie ik het pakket graag zou willen winnen is voor mijn zoontje Melvin :)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >