Winnaars Bekend: Win een Topmama cadeaubon t.w.v. €100!

Door: Mamaplaats 85 reacties

winactie stempel Win een Topmama cadeaubon t.w.v. €100!

Topmama - Extra hulp na de bevalling. Stel je eigen hulp pakket samen!

Er is keuze uit opties voor regelmogelijkheden voor hulp in huis en de oppas, topmama ontzwangercoach, gezonde maaltijden thuisbezorgd, de voedingsconsulente en nog meer.

De extra hulp is aan te vullen met diverse biologische herstel paketten. Dit speciaal voor de mama om het moederschap energiek te beginnen en weer fit van start te gaan op je werk.

Topmama zorgt ervoor dat de moeder en haar gezin in alle rust van elkaar kunnen genieten en herstellen in de eerste periode na de bevalling. Zodat er meer aandacht, energie en liefde voor elkaar overblijft.

Ga snel naar www.topmama.nl en stel je unieke Topmama pakket met EXTRA HULP samen!

Wat kun je winnen?

Topmama geeft een cadeaubon weg van maar liefst €100,-! Lees snel verder wat je moet doen om te winnen en maak kans op deze te gekke prijs.

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende stappen te ondernemen:

Succes!

Winnaars

W

Winnaar

Win een Topmama cadeaubon t.w.v. €100!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
85 Reacties

Reacties

 1. melissretro melissretro

  1

  Ik zou deze topmama box wel willen winnen omdat ik het superdruk heb als allee staande fulltime mama e daarnaast ook een fulltime job heb.. mijn zoontje milan gaat dan lekker naar mijn familie. Maar soms zou ik wel graag willen dat ik wat meer thuis ben voor mijn kleintje. Al is het zo dat zodra ik vrij ben wij overal een feestje van maken en van elkaar genieten met volle teugen.

 2. Sietske Vries Sietske Vries

  2

  Ik zou het heel graag willen winnen....mijn dochter is bijna 9 maanden en ik ben halverwege mn zwangerschap van haar broertje. TOP natuurlijk en geweldig dat ons dit gegund wordt...als de baby geboren wordt zal mn dochter +/- 13 mnd zijn, net de leeftijd dat ze alles te voet wil gaan ontdekken! Een extra paar handen is dan heel erg welkom!

 3. LauraBruins LauraBruins

  3

  Wat een superprijs, zou dat even mooi zijn na mijn bevalling! Ik krijg een geplande keizersnede en heb dan ook nog een jongetje van 1,5 rondlopen. Aangezien ik zelf niet zoveel kan na de keizersnede en mijn vriend maar een paar dagen vrij kan nemen zou alle extra hulp heel erg welkom zijn!

  • Ashleyzoe Ashleyzoe

   4

   Haha kijk reactie 17. Toevallig!!

 4. nadieh13 nadieh13

  5

  Ik kan elk moment bevallen. Ik ben 8 okt uitgerekend. Ik heb een zoon van 21 maand en verwacht straks dus een mega drukke tijd waarbij ik alle hulp wel kan gebruiken.

 5. ilsevanstratum ilsevanstratum

  6

  Ik zou de topmama cadeaubon heel graag willen winnen! Baby 4 wordt over 6 weken geboren en met 4 kleintjes dan in huis zou het superfijn zijn!!

 6. NinaMol NinaMol

  7

  Ik zou graag willen winnen voor mijn dochter die binnenkort haar eerste kindje verwacht!

 7. coby klein coby klein

  8

  Om eens een nieuwe outfit voor mijzelf te kopen!! Dat is eeuwen geleden!!

 8. kimmekuh27 kimmekuh27

  9

  ik zou de bon gebruiken om vers eten te bestellen na mijn bevalling. zodat ik even bij kan komen

 9. bianca sanders bianca sanders

  10

  Lijkt me heerlijk als aanvulling op de kraamzorg als ik volgend jaar moet bevallen. Mijn man werkt helaas heel veel en dan hoeft mn moeder niet zoveel te strijken... ;)

 10. Maria-D Maria-D

  11

  Wie niet waagt...... Waarom ik de Topmama cadeaubon wil winnen? 1. Omdat ik een mooie lieve gezonde dochter hoop te ontvangen en daar graag in alle rust van wil genieten... 2. Omdat ik een mooie kleuter heb rondlopen die in die tijd ook gaat beginnen op de 'grote' school..... 3. Omdat ik mijn vriend ook graag een mooie kraamtijd gun (het is zijn eerste kindje)..... 4. Omdat ik het ook een ander gun maar het altijd het proberen waard is.....

 11. Anita te Gussinklo Anita te Gussinklo

  12

  Voor mij zou het een echte luxe zijn om gezonde maaltijden thuisbezorgd te krijgen, dus ik waag een kans(je)

 12. Enomina Enomina

  13

  Ik wordt 5 januari voor het éérst tante!! <3 <3 mijn broeder woont in Zwitserland dus is het al hartstikke deur om alleen maar daar naartoe te rijden+ eten+ een appartement huren om ergens te kunnen slapen.. Dan blijft niet echt geld over voor cadeautjes voor mijn yet to be born neef :(

 13. ctalmon ctalmon

  14

  Mijn vriendinnetje Esther Huigen verdient dit!! Ze staat op het punt om te bevallen! In deze laatste maand hebben ze hun huis verkocht en nieuw huis gekocht, geklust, verhuist, het is nu gewoon tijd dat zij aan beurt is en even een handje geholpen wordt!

 14. Sabine1985 Sabine1985

  15

  Ik zou helemaal uit mijn dak gaan als ik deze prijs win. Ik heb een zoontje van 1,5 en ben 8 maanden zwanger van zijn broertje We hebben een heel druk bestaan ik werk nog drie dagen en doe een opleiding er ook naast op dit moment. Mijn man staat 5 dagen op de markt en omdat het van onszelf is kan hij na de bevalling geen vrij krijgen. Ik verdiep me al heel veel in yoga en meditatie en ga deze bevalling met hypnobirthing bevallen. Ik zou het heel fijn vinden om dit pakket te winnen zodat we een super start maken met ons nieuw familie lid

 15. mamakeur mamakeur

  16

  Natuurlijk wil is deze bon graag winnen. Ik ben moeder. En ben zwanger van de 2e

 16. Hart Hart

  17

  Wat zou ik graag de t een topmama box willen winnen. Wij hebben net ons zesde kindje gekregen en zou dus zeker wel een extraatje kunnen gebruiken. Lekker even wat extra hulp en een beetje tijd om zelf op te laden. Maak me blij alstublieft

 17. Ashleyzoe Ashleyzoe

  18

  Ik wil die graag winnen voor mijn vriendin Laura die zwanger is. Ze heeft al een kleine van bijna 2 rondlopen dus wat extra hulp kan ze goed gebruiken!

  • Ashleyzoe Ashleyzoe

   19

   Bijna 1 bedoelde ik!

 18. Charlotte Ribeiro da Silva Charlotte Ribeiro da Silva

  20

  Ik zou graag winnen, omdat ik mijn vierde dochter verwacht op 9 november. Mijn tweede dochter jarig is op 9 november en afscheidsfeest bij peuterspeelzaal en naar de basisschool gaat en ik hun alle vier al mijn aandacht wil geven. De familie van mijn man in Angola is en die van mij ook verweg zou het heel fijn zijn als er extra hulp komt

 19. Kimberley Sullivan Kimberley Sullivan

  21

  Ik zou heel graag deze super topmama box willen winnen !! Heb even op de site gesnuffeld , en ben heeeel nieuwsgierig geworden. Heb geen herstel gehad , had ik geen tijd voor , zoveel probleempjes met mn dochtertje , en nu kost t me de kop , maar dat heb je over voor je kindje .. Wat n oerkracht krijg je dan toch .. Helaas zakt die kracht langzaam weg .. Maar je doet je best .. Wat zou ik dit graag willen winnen

 20. Mama Pat Mama Pat

  22

  Nadat wij 8 weken in stress, spanning, angst, zenuwen en heel veel slaapgebrek in het ronald mcdonaldhuis moesten verblijven omdat ons pas geboren zoontje op de IC lag in het Sophia Kinderziekenhuis, zijn wij wel even toe aan wat meer rust en ontspanning nu het met onze kleine stoere bink, eindelijk weer helemaal goed gaat.

 21. j borgers j borgers

  23

  Zou geweldig zijn aangezien mijn moeder die me 14 maanden geleden geholpen heeft na de geboorte van mijn dochter er niet meer is. In februari kreeg ze zeer onverwacht een hartstilstand en overleed plots in mijn armen. Haar gemis maakt deze tweede zwangerschap wel wat zwaarder. Nu ruim 28 weken onderweg en zie zo op tegen de periode na de bevalling. Puur omdat mijn moeder me niet kan helpen. Dit zou een zeer grote uitkomst zijn. ( Overigens ook geliked via mijn facebook joy la fa-jette )

 22. Anne de Waal Anne de Waal

  24

  Dat zou erg goed uitkomen met de kinderen, de jongste is geboren 30 september 2014, ik doe graag mee voor extra hulp.

 23. Angelbud28 Angelbud28

  25

  oh wat heerlijk als jk dit zou kunnen krijgen ! heb totaal nog geen energie en als ik zo weer terug naar het werk moet zou het herstelpakket perfect zijn voor nieuw energie en fit zijn!

 24. Angelbud28 Angelbud28

  26

  oh wat heerlijk als jk dit zou kunnen krijgen ! heb totaal nog geen energie en als ik zo weer terug naar het werk moet zou het herstelpakket perfect zijn voor nieuw energie en fit zijn!

  • Angelbud28 Angelbud28

   27

   en zie dat ik ook zeker wat heb aan jullie fb!

 25. Laura89 Laura89

  28

  Aangezien ik ruim 30 kilo aan ben gekomen in mijn zwangerschap zou ik graag wat hulp kunnen gebruiken!

 26. Jacques Jacques

  29

  het is voor mij altijd moeilijk om goede cadeaus uit te zoeken... dit is wel een heel vernieuwend idee.. ben benieuwd

 27. Brenda Bracke Brenda Bracke

  30

  Ja graag! Met twee kleine kinderen is het huis moeilijk schoon te houden, dus huishoudelijke hulp zou welkom zijn ;)

 28. mariska kees mariska kees

  31

  zou supper fijn zijn, mijn vriend is shauffeur dus zou wijnig thuis zijn na de bevalling :(

 29. melissa1984 melissa1984

  32

  Omdat ik het druk heb met zowel mijn werk als met de ziekenhuisbezoeken van ons 1,5 jaar oude zoontje met een ernstige afweerstoornis.

 30. diane77 diane77

  33

  Wil lekker met mijn gezin kunnen genieten. Met mijn zoontje van 1,5 en dochter van 3 weken en een verhuizing achter de rug wil ik leuke dingen ondernemen en heel graag een keertje me laten verwennen bij de kapper. Tijdens mijn vorige zwangerschapsverlof heb ik niet echt kunnen genieten, en dat wil ik nu wel heel graag!

 31. wendy_schuller wendy_schuller

  34

  Ik zou deze top mama bon goed kunnen 2 omdat ik net bevallen ben en nog borstvoeding geef!

 32. Nienke Westerhof Nienke Westerhof

  35

  Mijn vorige zwangerschap is in met een hellp geëindigd. Omdat dochter en ik ruim een week in het ziekenhuis hebben gelegen hebben we geen kraamhulp gehad. Na 8 weken overleed mijn dochter aan wiegendood. Nu ben ik opnieuw zwanger en ik hoop op 1 december ons zoontje in ons armen te sluiten en nooit meer los te laten. Een spannende tijd gaat komen. Extra zorg is meer dan welkom.

  • Noesje88 Noesje88

   36

   Jij zou volgens mij deze bon moeten winnen! Moest je toch dat geluk niet hebben, dan wens ik je het allerbeste en veel positieve energie toe! Vriendelijke groetjes Noesje :-D

 33. Evaaa94' Evaaa94'

  37

  Ik zou de cadeaubon graag willen winnen omdat me wegens verschillende aandoeningen nog een zware tijd de wachten staat tot mijn bevalling en het dan fijn is om na de bevalling wat extra hulp te krijgen om wat te kunnen bijkomen want (hoewel hij dat soms zelf wel denkt) kan mijn man ook niet alles naast een 40 urige werkweek ;)

 34. tracey tracey

  38

  Ik wil graag de Topmama cadeaubon winnen, zodat ik er iets leuks mee kan kopen. Ik weet alleen nog niet wat, maar deze krijgt wel een leuke bestemming.

 35. Kerstbengeltje Kerstbengeltje

  39

  In november verwachten wij onze vierde spruit in 4,5 jaar. Onze oudste dochter gaat sinds het nieuwe schooljaar naar de kleuterklas, de tweede naar de peuters en de nu nog jongste mag vanaf december 1x in de week naar samenspel. Alle meisjes hebben dus een ingrijpende verandering dit jaar en dan komt er ook nog een zusje bij. Ze kijken erallemaal naar uit, maar het is ook wel weer een enorme verandering. Omdat ikzelf met bekkeninstabiliteit te maken heb, zijn deze laatste weken alles behalve ontspannen en dat merken de meisjes. Streven is dan ook om na de bevalling weer zo snel mogelijk te herstellen en er ook weer volledig voor de meiden te zijn. Een beetje hulp van Topmama zal hier zeker aan bijdragen! Klusjes die ik even niet hoef te doen dragen bij aan mijn fysieke en mentale herstel en de tijd kan worden besteed aan een activiteit met de meisjes! Ik kijk er nu al naar uit!

 36. Gerriena Scholtens Gerriena Scholtens

  40

  Wat een leuke bon om te winnen!!!!! Ik zou heel graag dan de voedingsconsulente laten uitrukken omdat ik de vorige bortvoedingsperiode veel problemen heb gehad met het wat mag ik wel of niet eten waar mijn kindje geen last van krijgt!!!!

 37. Lops Lops

  41

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn vriendin die net een tweeling heeft gekregen. Helaas bleek na de keizersneede niet de gehele placenta te zijn verwijderd en moest ze terug het ziekenhuis in. Tegelijkertijd werd ook een van haar tweelingmeiden opgenomen ivm uitdroging door spruw. Ik weet dat meer vrouwen tweelingen krijgen ( of meer), maar toch heb ik groot respect voor haar en gun ik haar even wat rust in deze hectische tijd, zodat ze toch nog een beetje kan genieten van deze bijzondere tijd

 38. Ann82 Ann82

  42

  Ik vind mezelf echt geen topmama; Ik heb wel eens minder goed humeur en heb echt niet altijd zin om mijn twee dochters te vermaken. Ik mopper weleens op de rommel die ze maken en als ik 's nachts meerdere keren mijn bed uit moet omdat mijn jongste weigert te slapen. Ik twijfel regelmatig of mijn kinderen wel genoeg groentes eten en vergeet regelmatig de vitamine druppels. Ik kan ze geen duur speelgoed geven en speelgoed is regelmatig tweedehands. Maar ik houd onvoorwaardelijk van mijn 2 dochters. Nogmaals ik ben geen topmama maar ik geef ze wel topveel liefde!

  • Ann82 Ann82

   43

   En zo'n topmama cadeau zou ik heel graag willen winnen!

 39. Gouda Gouda

  44

  Eind november verwachten wij onze 2e. Helaas heb ik al vanaf week 18 erge last van mijn bekken waardoor het huishouden zo goed als volledig op mijn vriend neerkomt, naast zijn fulltime baan en de zorg voor onze zoon. Want helaas kan ik hem ook niet meer in en uit bed halen. Deze prijs zou dus geweldig welkom zijn, kan mijn vriend straks ook lekker genieten van de kids en hoef ik me er niet zo schuldig over te voelen :)

 40. Famvisser Famvisser

  45

  ik zou dit heel graag willen winnen pas 1 week onze zoon thuis na 2 weken in ziekehuis gelegen hij heeft al zoveel meegemaakt

 41. milou kleijn milou kleijn

  46

  Wij verwachten na 7 jaar wachten ons 1ste kindje. Alle hulp is welkom uiteraard maar de gezonde maaltijden staan toch wel op nummer 1. Wij hebben het niet heel erg breed dus wil ik heel graag winnen

 42. sstephie17 sstephie17

  47

  Ik lig hier in bed de laatste dagen af te tellen totdat ik ons dametje in de armen mag sluiten (16 oktober uitgerekend). Na een ontzettende rotzwangerschap, waarin zo'n beetje alles moeilijk en zwaar was. Wat duurt het wachten lang... Zodra ze er straks is heb ik nergens meer tijd voor en ik heb ook nog een mannetje van 2 rondlopen die ik zeker niet wil vergeten. Het zou echt heerlijk zijn als na deze zware negen maanden - voor mij en mijn vriend - een beetje extra hulp om de hoek kwam kijken. Het lijkt me een enorme opsteker en een hele relaxte start voor ons allemaal.

 43. Tirza Veldhuis Tirza Veldhuis

  48

  Omdat ik in het eerste jaar van mijn dochter voortdurend ziek ben geweest en 8 keer ben geopereerd. Ik ben nog steeds herstellende en kan wel wat hulp gebruiken, zowel met mijn dochter als met het huishouden.

 44. Anita Diepeveen Anita Diepeveen

  49

  Wat een steengoed idee! Daar zou elke mama wel mee verrast willen worden. Heerlijk als je b.v. verrast wordt met die maaltijdservice of zo'n lekker Bio verwenpakket

 45. Sara146 Sara146

  50

  hè,,, waarom moet je altijd facebook hebben voor zulke acties.. :(

 46. samantha elzinga samantha elzinga

  51

  Ik heb nu drie kindjes van 5-3-0 jaar en merk toch dat het lastiger om het huis bij te houden omdat elk kind apart aandacht wilt van mij en ik wil ze dat graag geven, nu zeg ik steeds sorry mama heeft geen tijd mama moet opruimen of stofzuigen of de baby voeden etc.

 47. koek54 koek54

  52

  ik zou deze cadeaubon willen winnen voor mijn schoondochter, die net een kindje heeft gekregen.

  • koek54 koek54

   53

   ik heb geen facebook, dus zal ik wel weer niet mee mogen doen. niet iedereen wil op facebook zitten, toch.

 48. gilde gilde

  54

  Geweldig mooi met een baby van 2 weken oud

 49. suganicy suganicy

  55

  Ik kan het heel goed gebruiken :)

 50. Sep&milo Sep&milo

  56

  Net weer begonnen met werken. Erg druk met 2 kleine kindjes! Veel last gehad van vervelende kwaaltjes... Duizeligheid voornamelijk. Het gevoel gehad dat ik daarom niet alle aandacht aan de kinderen te kunnen geven. Zou dit dus superrrr graag willen winnen

 51. egni egni

  57

  Met de Topmama cadeaubon koop ik alles voor mijn 'hulppakket'. Dan weet ik dat alles in huis en klaar is gezet en beleef ik veel bevalpret

 52. Wennie Jongepier Wennie Jongepier

  58

  Ik zou dit graag willen winnen, omdat wij in mijn 36e zwangerschapsweek nog gaan verhuizen! Niet heel handig gepland, maar ja met huurhuizen heb je het niet altijd voor het uitkiezen dus moet je de kans grijpen als die zich voordoet. Het zou dus lekker zijn als ik na de bevalling een extra handje om te helpen heb, om zo snel mogelijk van het huis, ons THUIS te maken, samen met ons eerste kindje.

 53. debby debby

  59

  Ik zou dit wel heel graag willen winnen voor mijn vriendin Linda. Zij is zwanger van haar vierde wonder. Dan is dit toch het mooiste cadeau wat ik haarkam geven?

 54. dien0109 dien0109

  60

  Wat zou ik graag willen winnen!!!! ik ben in Juni uitgerekend en ik heb op dit moment een kleintje van 6 maanden, mijn familie woont ver en mijn man werkt Fulltime... als ik extra hulp zou hebben kan ik optimaal herstellen en van mijn beiden kindjes genieten <3

 55. caatje80 caatje80

  61

  Nou die top mama box komt hier goed van pas. We hebben namelijk 2 meiden eentje van 2 en eentje van 3 maanden. Onze jongste dochter is 5 weken te vroeg geboren en heeft een moeilijke start gehad, daarnaast heeft deze mama ook een moeilijke start gehad, mijn moeder was precies 3 maanden voor de geboorte van onze jongste dochter overleden en 6 dagen na de geboorte overleed de laatste broer van mijn moeder. Dit is nog steeds erg moeilijk voor mij, dus wat extra handen en advies zou hier nu wel van pas komen.

 56. gputti gputti

  62

  Ik zou de bon willen winnen, niet voor mezelf, maar voor mijn zwangere schoonzus.

 57. maaike brouwer maaike brouwer

  63

  Ik zou graag willen winnen omdat ik alles alleen doe maar wel een man in huis heb..... omdat ik zo moe ben van alle gebroken nachten werk kids man enz omdat ik smacht naar een beetje me-time

 58. Noesje88 Noesje88

  64

  Ik zou de kortingsbon heel graag winnen, maar ik kan geen enkele reden geven waarom ik deze toffe actie meer zou verdienen als een andere mama! We hebben elk onze eigen problemen of moeilijkheden, dus zijn we het allemaal even hard waard om zo'n leuk geschenk en hulp te mogen ontvangen!!! Hierbij wil ik mezelf en jullie allemaal heel veel succes wensen!!! Ik hoop dat de vrouw die wint ons zeker op fb laat meegenieten van het geluk dat ze deze mooie cadeaubon heeft gewonnen! Vele groetjes Noesje

 59. Michelle Veerman Michelle Veerman

  65

  Onze kleine meid wordt in december geboren en wil alle tijd met ons meissie doorbrengen. Wat extra hulp is mooi meegenomen om ons voor te bereiden op het ouderschap!

 60. spirnay spirnay

  66

  Omdat mijn zoontje extreem prematuur is, waardoor we vele weken in het ziekenhuis (NICU = baby ic en neonatologie) hebben doorgebracht. Inmiddels gaat het goed met hem, maar zou fijn zijn om iemand hebben die het huishouden/strijk komt doen zodat ik tijd met hem en zijn broer van 2 kan doorbrengen

 61. Marjolein Van Amelsfoort Marjolein Van Amelsfoort

  67

  Ik zou graag dit pakket willen winnen omdat ik na 3 jaar voor het eerst succesvol zwanger ben en dus nogal wat ellende achter de rug heb. Graag word ik even in de watten gelegd ;)

 62. Nanda89 Nanda89

  68

  Ik wil graag de Topmama cadeaubon winnen, omdat mijn zus echt een topmama is van een knappe zoon van 5,5 maand.

 63. Feline Feline

  69

  Ik zou deze bon heel graag willen winnen. Mijn kindje is nu 10 weken en ik geniet enorm van hem. Waar ik achter ben is dat een kindje wel veel tijd kost. En de tijd om lekkere gezonde gerechten te bedenken en alle goede gezonde ingrediënten te kopen is pittig. En dat terwijl ik nu nog niet eens werk maar over 2 weken moet ik weer beginnen en wat een uitkomst zou het zijn om gezonde maaltijden thuisbezorgd te kunnen krijgen.

 64. loveesanne loveesanne

  70

  Ik wil dit graag winnen voor mijn vriendin die over een paar weken haar eerste kindje krijgt. Ze is nog jong en ik wil haar daarom wat ondersteunen en ik denk dat dit erg goed helpt!

  • loveesanne loveesanne

   71

   die over een paar maanden haar eerste kindje krijgt*

 65. Saskia van der Meer Saskia van der Meer

  72

  Omdat ik recent zelf een topmama ben geworden en het dus heel toepasselijk vind om van topmama nog een extra steuntje in de rug te krijgen om een topmama te blijven!

 66. md1991 md1991

  73

  Nu ik voor de eerste keer moeder wordt wil ik zeker de topmama box wel winnen! Wat extra hulp is natuurlijk altijd fijn!

 67. marleenmama marleenmama

  74

  Wauw wat een goed idee zo'n Topmama box!!! Een leuke box om cadeau te doen aan mijn lieve zus!!! Zei kan wel wat echte handen gebruiken met 4 kids in huis!! Zo heeft ze wat tijd over voor haar kids en niet te vergeten haar zelf!!! Misschien mag ik haar hiermee blij maken met zo'n super cadeau :D:D

 68. Seyma Moesman Seyma Moesman

  75

  Omdat mijn kind het waard is na een moeilijke start van zijn leven.

 69. girl198526 girl198526

  76

  ik zou deze top mama box heel graag willen zijn nu zwanger van de tweede een aangezien mijn vriend straks niet zo heel lang vrij heeft en ik straks ook nog een kleine uk van 2 heb rondlopen heb en het dan onmogelijk is om alles alleen schoon te maken komt dit goed uit

 70. Alena Alena

  77

  Omdat ik met mijn vriend iets leuks wil doen zodat we ook eens een leuk momentje samen kunnen zijn.

 71. Quila Quila

  78

  Wat een leuk initiatief! Ik kende Topmama nog helemaal niet! Ik zou deze bon graag willen winnen omdat ik nu zwanger ben van mijn tweede dochter. Na de bevalling wil ik op en top van haar kunnen genieten en natuurlijk ook genoeg tijd en aandacht hebben voor mijn eerste dochter. Om eerlijk te zijn weet ik nog niet waar ik de bon precies voor zou gaan gebruiken. Ik zie zoveel leuke dingen op jullie site! Dat wordt nog moeilijk kiezen :)

 72. skila71 skila71

  79

  Ik kan geen enkele reden bedenken waarom ik meer kans op deze geweldige prijs zou moeten maken dan een ander, maar ik wil hem wél heel graag!;-)

 73. Nopsteeg Nopsteeg

  80

  Ik zou graag willen winnen omdat ik de extra helpende hand zeer goed kan gebruiken. We hebben allebei een druk schema en ik zou optimaal willen genieten van de kleine.

 74. judokid judokid

  81

  Mezelf een beetje verwennen, beetje ontspanning goed voor mij en mijn gezin

 75. sepia sepia

  82

  Omdat dit pakket mij wel kan bekoren: http://topmama.nl/product/topmama-verzorging-box/.

 76. ffleur ffleur

  83

  Zou um heel graag willen winnen ben alleenstaande mama van 2 hele drukke boys waarvan 1 met adhd en in verwachting van de 3de dus zal wel heerlijk zijn als ik um mag ontvangen haha

 77. Alena Alena

  84

  Ik zou graag willen winnen voor mijn zus die binnenkort haar eerste kindje verwacht!

 78. martha68 martha68

  85

  om lekker te shoppen

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >