Win een Stokke Tripp Trapp White t.w.v. €159,-!

Door: Mamaplaats 26 reacties

Win een Stokke Tripp Trapp White t.w.v. €159,-!

Zou jij ook zo graag een Stokke Tripp Trapp hebben, zodat je kleine gezellig bij je aan tafel kan komen zitten? Doe dan nu mee met de Facebookactie en maak kans!

Een Stokke wát?

Een Stokke Tripp Trapp White! De Tripp Trapp zorgt voor een optimale zithouding van je kind. Bovendien zit je kind zichter bij jou en/of bij de tafel. Als een kind dichter bij je is, bindt het zich bovendien sneller en zal de taalontwikkeling en sociale ontwikkeling soepeler verlopen. Lasten nemen af doordat je kindje nu zelf naar eten en speelgoed kan grijpen. De zitplank en voetsteun zijn beide in hoogte en diepte verstelbaar.

Ook technisch erg handig

De kinderstoel voldoet aan alle internationale veiligheidsnormen. Het is gemaakt van sterk en veerkrachtig beukenhout waardoor je kind van veiligheid is gegarandeerd. De Tripp Trapp is eenvoudig te demonteren en monteren wanneer je kindje groeit. Bovendien voorkomt een beschermende laag krassen en vereenvoudigt de laag het onderhoud van de kinderstoel. Doordat de Tripp Trapp geen eetblad heeft, maakt de stoel het mogelijk om je kindje gewoon al vanaf jonge leeftijd bij de eettafel te betrekken.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op deze Stokke Tripp Trapp White, like je de Facebookpagina's van Mamaplaats en Babypark via de Facebook App. En wat je vervolgens alleen nog kunt doen is..... Duimen! Deze actie loopt t/m 11 maart

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
26 Reacties

Reacties

 1. Dittie Dittie

  1

  Toen wij brand in huis hebben gehad waren onze keukenstoelen vernield. We kregen nieuwe via de verzekering, mijn man heeft ze uitgezocht omdat ik toen in Groningen was bij mijn dochterje van 4 die in het brandwondencentrum lag. Helaas heeft mijn man er niet aan gedacht dat er ook een kind op die stoelen moet zitten. Ons meisje kan niet goed bij de tafel en moet steeds op haar knietjes zitten, maar ook rolt de stoel steeds weg, want er zitten wieltjes onder, dus ze valt regelmatig. Omdat onze jongste ziek is en de oudste nog vaak terug moet naar het brandwondencentrum hebben we veel kosten, dus voor ons is de tripp trapp gewoon nu even te duur, maar wel de ideale oplossing.. Ze heeft wel een andere goedkope (tweedehandse) meegroeistoel maar die gaat steeds stuk, en ik weet dat dit met de tripp-trapp niet zo is dus ja ik zou hem heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag winnen..

  • sandra sandra

   2

   Wow! Wat een verhaal zeg :-( Ik hoop dat je hem gaat winnen hoor.

  • nahsuusje nahsuusje

   3

   dat is een heftige periode geweest. succes

  • mamajenny mamajenny

   4

   Hij is je van harte gegund, wat een verhaal zeg.

 2. w12345 w12345

  5

  Jammer!!1 Ik kan niet meedoen voor deze handige stoel. Zit niet op facebook. Zou hem ook heeeeeeeeeeeeeeeeel graag willen winnen!

 3. Betwella Betwella

  6

  Ik hoop echt dat ik de Stokke Tripp Trapp White stoel win. Ik heb de Facebookpagina's van Mamaplaats en Babypark via de Facebook App geliked. En nu maar duimen en afwachten!! Spannend Spannend.!! :-) :-)

 4. Kim-dejong Kim-dejong

  7

  Zou super zijn! Hebben we eindelijk een goeie stoel voor onze dame! Ik heb geliked!!

 5. sandra sandra

  8

  Ik gun deze prijs aan een ander! Wij hebben er 2 staan, roze, en we zijn er super tevreden over. We hebben eerste een goedkope stoel gehad want we dachten dat het wel goed genoeg zou zijn......maar toch na 3mnd deze gekocht en nog steeds geen spijt. Ik hoop dat hij goed terecht komt :-)

 6. Lin Lin

  9

  ik wil hem wel heel graag, maar ja wie niet. onze jongste is nu toe aan een nieuw stoel, en dit schijnt toch een van de betere stoelen te zijn ( mag ook wel met die aapjes van mij!) We zullen zien, meestal heb ik het geluk niet, maar we gaan gewoon duimen toch! succes allemaal!

 7. NPHamstra NPHamstra

  10

  Ik heb de facebookpagina's geliked! Nou hopen dat we hem voor ons zoontje winnen, want die is momenteel goed aan het oefenen met zitten! Binnenkort zijn we hierdoor toe aan een kinderstoel en natuurlijk valt onze keuze op een Tripp Trapp stoel. Nu duimen dat we hem voor ons zoontje winnen!

 8. Femke Femke

  11

  ook meteen geliked! we hebben er al één en toen onze jongste zoon kon zitten, heeft onze oudste een nieuwe 'niet tripp trapp' gekregen omdat ze toch wel prijzig zijn... En nu eigenlijk een beetje spijt, want ondanks dat de oudste alweer 4 is geworden, zit hij op zijn nieuwe stoel lang niet zo goed ;-) Hopelijk winnen we deze voor hem en kunnen we de andere als extra stoel voor als er een vriendje is, gebruiken.

 9. braamn braamn

  12

  Onze stoel valt van ellende bijna uit elkaar, dus zo`n prachtig en praktisch exemplaar zou geweldig zijn!

 10. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  13

  ik hoop hem te winnen want ik kan er wel eentje gebruiken voor ons 2e wondertje! En ik like jullie allang op facebook dus dat komt wel ;-)

 11. Aljona Aljona

  14

  ik ook zo graag een Stokke Tripp Trapp wilen hebben, zodat de kleine gezellig bij mij aan tafel kan komen zitten.

 12. SandraThomas SandraThomas

  15

  Ik like de beide pagina's al vanaf ik hier kom, maar heb geen idee meer of dat via de Facebook app is gegaan. Hopelijk wel, want mijn jochie kan het best gebruiken. Hij is namelijk erg lang en fors voor zijn leeftijd. Daarom past hij al niet meer in de overige kinderstoelen met een vaste kuip. Jammer, want eigenlijk heeft hij het nog wel nodig.

 13. Daniela Daniela

  16

  Had mamaplaats al bij mijn likes staan, maar nu Babypark ook! We zouden graag een winnen voor onze lieve dochter Fenna, die is nu 10 maanden en vindt het heerlijk om bij tafel te zitten. Ze zit nu in een stoel van Ikea, maar daar struikel ik continu over de poten heen hahaha. Dus een TripTrap is hier meer dan welkom!!

 14. Josee Josee

  17

  Gave stoel!! Ik heb uiteraard geliked! Heb korte tijd gebruik mogen maken van een Trip Trap stoel. Ik dacht dat een gewone simpele stoel van zweedse makelij ook goed zou zijn... Maar Stokke heeft me overtuigt. Nu nog sparen :) En een extra like vanaf ons zakelijke account...

 15. djamilla djamilla

  18

  We wonen in ee klein app en deze stoel scheelg erg kwa ruimte met de grote lompe stoel die we nu hebben. Zp heeft tim mesr ruimte om te rennen gek doen en spelen. Het zou ons rrg gelukkig maken:)

 16. mulckie mulckie

  19

  ik doe ook mee,. de onze is zo gammelding van ikea.. :(

 17. melanie van thal melanie van thal

  20

  ik zou hem voor mijn vader zijn kleinkinderen willen winnen want dan hebben we als ze allemaal bij elkaar zijn een extra kinderstoeltje ze maken er nu ruzie om wie op het rieten kinderstoeltje mag zitten

 18. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  21

  wow, super! in juni word ik voor de eerste keer tante, onze twee kapoenen hebben elk hun tripp trapp en wij zouden alvast geen andere stoel willen voor hen! als we deze stoel winnen, gaat hij ongetwijfeld in een mooi papiertje naar het kersverse neefje/nichtje! duim duim duim! de twee pagina's stonden reeds een tijdje tussen mijn favorietjes!

 19. braamn braamn

  22

  duim,duim,duim...

 20. Daisy Alexander Daisy Alexander

  23

  Zou ontzettend handig zijn zo een mooie kinderstoel aan tafel. Dan kan Nomi gezellig bij ons aan tafel zitten.

 21. Marije Marije

  24

  Meen dat ik al gereageerd had, maar zie mijn reactie niet meer staan. Zwanger hè? ;). Ons 3e kindje verwachten we in juni, en omdat we voor de oudsten al een stoel hebben gekocht die dagelijks in gebruik is tot een ieders tevredenheid gaan we weer voor een Stokke. De oudste van 5 bewijst dat je zelfs via de achterkant nog veilig de stoel op kan klimmen, zonder dat ie valt :). En winnen is natuurlijk nóg leuker dan kopen...

 22. Moniek Moniek

  25

  Zo spannend vandaag.....ik heb ook meegedaan voor onze kleinste man. Met 5 mensen aan tafel is het superhandig als er 1 aan het hoofd vd tafel kan zitten, namelijk onze SVEN, zou geweldig zijn als hij daar nog lange tijd kan zitten in een Tripp Trapp stoel....zijn oude stoel is al behoorlijk uitgeleefd door zijn 2 broers...!!!

 23. Rolinda Rolinda

  26

  Ohhhh ik mee! Zou toch fijn zijn!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >