Win een Stokke® Tripp Trapp® met Newborn Set™

Door: Mamaplaats 215 reacties

Win een Stokke® Tripp Trapp® met Newborn Set™

De Tripp Trapp® Newborn Set™ is te gebruiken vanaf de geboorte van je kind tot je kindje een gewicht van 9 kg. heeft. Dit is het moment tot je baby kan zitten. Daarna kun je de Tripp Trapp® gebruiken in combinatie met de Tripp Trapp® Baby Set™.

Je pasgeboren baby kan direct vanaf het begin deelnemen aan het gezellige gezinsleven.Newborn 101124-1253788 Het oogcontact en de vertrouwde geluiden zorgen ervoor dat je baby er helemaal bij hoort en dat je een band opbouwt met je baby.Tripp Trapp® Newborn Set™

Het zitje is gemaakt van hoge kwalitatieve kunststof. Het gladde oppervlak van de kunststof onderdelen is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. De bekleding is afneembaar en kan in de machine gewassen worden.

Hieronder een aantal belangrijke eigenschappen van de Tripp Trapp® Newborn Set™:
- Het zitje heeft een rode en groene indicator waardoor je kunt zien of het zitje goed gemonteerd is.
- Het zitje heeft een 5-punts veiligheidstuigje die altijd gebruikt moet worden om je kindje vast te zetten.
- De verlengde glijders voor de Tripp Trapp® zijn inbegrepen.

Laat je baby nooit alleen in de Tripp Trapp®, ook niet als je de Tripp Trapp® Newborn Set™ gebruikt. Het is belangrijk om altijd je kindje in de gaten te houden en in de buurt te zijn.

Stokke Tripp Trapp Newbornset

Hoe maak je kans op een Stokke® Tripp Trapp® met Newborn Set™?

Beantwoord nu de volgende vraag: "De Stokke® Tripp Trapp® met Newborn Set™ is op twee manieren te gebruiken. Wat zijn deze 2 manieren en waarom wil jij graag deze prijs winnen?"

Tip: Lees hier meer over de Stokke® Tripp Trapp® met Newborn Set™ om deze vraag te kunnen beantwoorden!
 
 
 
 

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
215 Reacties

Reacties

 1. Debseflebs Debseflebs

  1

  De stokke trip trap stoel is te gebruiken voor een wipstoel en kinderstoel in 1. De trip trap stoel kan je gebruiken tot 6 a 7 jaar. Zou deze wel héél graag willen winnen voor onze baby. We hebben al een trip trap stoel voor ons 2 jarig zoontje, en zou super zijn als zijn broertje of zusje naast hem kan zitten tijdens het eten in de new born seat. Dus hier gaan we heel hard duimen om deze te winnen :)

 2. Kim-dejong Kim-dejong

  2

  Als kinderstoel, ideaal voor de kleine aan tafel bij te schuiven zodat deze ook bij het avondeten erbij hoort en een heerlijke wipstoel. Ik zou deze heel graag willen winnen voor onze kleine meid. Ze heeft geen fatsoenlijke eetstoel. En voor de kleine baby die eraan gaat komen. En dan meteen een newborn set erbij wat een geweldige winactie! Zou ik zeker willen winnen!!

 3. MaxSam MaxSam

  3

  In juli komt er een tweede kindje bij het zou zo leuk zijn om vanaf het begin de baby bij ons drieën aan tafel te zetten onder het eten

 4. Mariska Klaverkamp Mariska Klaverkamp

  4

  De trip trap stoel is als wipstoel en als kinderstoel te gebruiken. Graag wil ik 'm heel graag winnen voor onze aankomende 2e telg zodat hij vanaf het begin bij het eten gelijk erbij kan zitten/liggen

 5. Sandra1963 Sandra1963

  5

  De stokke trip trap stoel is te gebruiken voor een wipstoel en kinderstoel in 1. De trip trap stoel kan je gebruiken tot 6 a 7 jaar. Zou deze wel héél graag willen winnen voor de baby op komst van 1 collega...Ideaal kraamcadeau namens alle medewerkers van een supergezellig zorgcentrum...

 6. Melmel Melmel

  6

  Het new Born set kan worden gebruikt als bouncer en om je kindje vanaf de geboorte (in combinatie met de trip trap stoel) erbij aan tafel te laten zitten . Ideaal dus! Waarom wij hem zouden willen winnen? Dan zou onze dochter van bijna 3 haar eigen trip trap nog wat jaartjes kunnen gebruiken en het zou reuze gezellig en praktisch zijn als onze baby in mei geboren word :)

 7. Sanna Sanna

  7

  Het is een wipstoel en kinderstoel in een. Ik verwacht eind juni de tweede en het zou leuk zijn als die op ooghoogte is met onze eerste!!!!

 8. ms78 ms78

  8

  De stokke newborn set is te gebruiken als opzetstuk bij de tripptrapp voor aan tafel, maar ook los, als wipstoeltje. Over 3 weken komt ons 3e kindje, ik zou hem hierbij graag willen uitproberen,... Zeker omdat ik weet dat de tripptrapp ook voor volwassenen te gebruiken is, dus ik hem zijn eigen stoeltje dus later mee zou kunnen geven,... Is wel een leuk idee, dat ons kind zijn babystoel ook als volwassene kan gebruiken toch?

 9. 19tal78 19tal78

  9

  met de newborn set is deze direct vanaf de geboorte te gebruiken als kinderstoel en de newborn set is los te gebruiken als wipstoel. omdat de stoel vanaf geboorte tot jaren te gebruiken is kun je er zo lang mee doen, dat is waarom ik hem graag wil winnen.

 10. Lvandertor Lvandertor

  10

  Yehhhhhh supergave kinderstoel waardoor je door de newborn set je kleintje direct vanaf de geboorte gezellig aan tafel kan aanschuiven om met z'n allen te eten bijvoorbeeld. Of een potje mens erger je niet. De newbornset kan je ook van de stoel afhalen en zo gebruiken als wipstoeltje. En allemaal leuke bekleding te krijgen. Ik ben vandaag sinds een week moeder en deze set zou ik geweldig vinden voor onze lieve zoon!

 11. ellenpippel ellenpippel

  11

  Het is een wipstoel en kinderstoel in één. Reuzehandig, zo lijkt mij!!! De newborn set kan je van de stoel afhalen en op de grond zetten als wipstoel. Wat zou het gaaf zijn om 'm te winnen!

 12. MICH18 MICH18

  12

  Het is een kinderstoel maar de newbornset kan ook gebruikt worden als wipstoel! 2 vliegen in een klap dus! Ik zou hem heel graag willen winnen omdat wij in september ons tweede kindje verwachten! Ons zoontje zat al meteen heerlijk in zijn stokke tripptrapp. Dus voor onze tweede zoon willen wij net zo'n geweldige stoel!

 13. thom79 thom79

  13

  De Stokke Tripp Trapp Newbornset is te vanaf de geboorte al te gebruiken als kinderstoel, zodat de kleine spruit heerlijk aan tafel kan zitten tijdens het eten. Ook kun je de Newbornset er eenvoudig afklikken om vervolgens als wipstoel te gebruiken. Helemaal leuk zijn de verschillende textielsetjes waarmee je de tripptrapp een unieke tint kunt geven met bijpassende slabbertje en schouderpads. Ik zou deze heel graag willen winnen, want ik vind hem echt super leuk.

 14. suusn suusn

  14

  De stokke tripp trapp met newborn set is te gebruiken als kinderstoel en als wipstoel. Dit lijkt me geweldig. Ik heb al een zoontje. Hij heeft een tripp trapp maar had geen newborn set. Ik heb het echt gemist dat hij niet bij ons aan tafel kon zitten het eerste half jaar. Nu ben ik zwanger van ons 2e wondertje. En ik zou het echt geweldig vinden om een tripp trapp stoel te winnen voor hem. En vooral omdat er een newbornset bij zit. Dan hoeft ons 2e wondertje die in juni komt, niets te missen. En kan hij ook bij ons aan tafel zitten. Een gezellig gezinsmomentje!!!

 15. edu1986 edu1986

  15

  de stokke tripp trapp stoel is met newbornset te gebruiken als kinder stoel en als wipstoel ook is het ideaal dat kinderen er tot een jaar of 8 op kunnen zitten dus jarenlang eet plezier met een tripp trapp stoel!!! ik zou heel graag kans maken omdat ik papa ben van een dochtertje ze eet nu bij ons op schoot omdat mijn vriendin in haar kraamtijd haar ontslag brief kreeg (leuk kraamkado dus) en we gewoon het geld niet hebben om zo 1,2,3 even een kinderstoel te kopen!! ik vind mama plaats ook erg leuk al ben ik een papa!! ik zou dan ook heel graag kans maken op deze mooie tripp trapp stoel!! jullie zouden mij en mmijn gezin hier heel blij mee maken groetjes eduard

 16. dre dre

  16

  de stokke tripp trapp is een stoel die voor peuters die kunnen zitten tot levens lang plezier de new born is vanaf baby die los handig is als wipstoel ik wil graag zo stoel winnen ben pas bevallen dus zou handig uitkomen

 17. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  17

  De Newborn Set™ van Stokke Tripp Trapp®, haal je eenvoudig van de kinderstoel af, om hem op de grond te gebruiken. Het zitje is, zoals dat Stokke betaamt, ergonomisch ontwikkeld waardoor het kindje comfortabel ligt. Daarnaast beschikt de Newborn Set™over een schommelfunctie; zo heb je in weze geen wipstoeltje nodig! Ik zou deze newborn supergraag willen winnen, onze twee jongste kapoenen hebben reeds een tripp trapp en hier zijn wij echt supertevreden mee, de kwaliteit is fantastisch en ook als volwassene zitten deze stoelen nog heel gemakkelijk. voor onze derde spruit zou zo'n tripp trapp met newbornsetje heel welkom zijn, want op deze manier kan hij/zij meteen deelnemen aan het gezinsleven aan tafel! het feit dat deze set ook als schommel/wipstoeltje gebruikt kan worden is een enorm pluspunt, een meubelstuk minder in huis met drie kapoenen is altijd mooi meegenomen! ik duim!

 18. clauwdy clauwdy

  18

  De Tripp Trapp Newborn Set is te gebruiken als wipstoeltje en in combinatie met de tripp trapp stoel aan tafel vanaf de geboorte van je kindje totdat hij of zij een gewicht van 9 kg heeft bereikt. vanaf dan kan je baby zitten op de tripp trapp in combinatie met de baby set.. de pasgeboren baby kan direct vanaf het begin gezellig deelnemen aan tafel met de rest van het gezin. Het oogcontact en het samen aan tafel zitten zorgen ervoor dat je baby er helemaal bij hoort en dat je de band versterkt met je baby. wij zouden deze prijs graag winnen, omdat wij deze stoel heel goed kunnen gebruiken voor ons tweede kindje wat in juli word geboren,zodat ook hij of zij gelijk vanaf de geboorte samen met ons aan tafel kan!

 19. Sylvia Lieshout Sylvia Lieshout

  19

  Wipstoel en Kinderstoel in 1, super uitvinding al zeg ik het zelf. Zou helemaal geweldig zijn als we die mogen winnen!

 20. carla carla

  20

  De stokke newborn set is te gebruiken als opzetstuk bij de tripptrapp voor aan tafel, maar ook los, als wipstoeltje. Super combi. Kan de kleine uk al snel aan tafel erbij zitten.

 21. minimonkey minimonkey

  21

  Een kinderstoel en wipstoel in 1! Super handig als je al weinig ruimte hebt in huis (zoals wij) Alle babyspullen nemen veel ruimte in dus dit is geweldig praktisch en nog mooi ook!

 22. Susette Susette

  22

  De tripp trapp new born set is te gebruiken als wipstoel en kinderstoel voor aan tafel. Ik zou de stoel graag winnen om ons kleintje, welke ieder moment geboren kan worden, direct aan het gezinsleven te laten deelnemen. Tevens is de wipstoel functie natuurlijk erg leuk en praktisch.

 23. xxjanxx xxjanxx

  23

  De stokke newborn set is te gebruiken als kinderstoel (in combinatie met de stokke tripp trapp) en wipstoel. Ik zou deze set dolgraag willen winnen voor ons zoontje. Hij zit graag bij ons in de buurt en kijkt nu mee vanuit zijn wipstoel als wij zitten te eten, erg ongezellig dat hij zo laag zit. Ik denk dat ons zoontje er super blij mee zal zijn!

 24. kvh88 kvh88

  24

  Het is een wipstoel en kinderstoel in een. Zelfs met schommelfunctie. Ideaal al zeg ik het zelf. Ons zoontje zit nu heel saai op de grond in de wipper als wij aan het eten zijn en gaat dan vaak mopperen. Binnenkort ben ik ook gastouder en dan is dit natuurlijk ideaal. Het is meer ergonomisch dus veel beter voor je rug. Zeker als je veel moet tillen en bukken

 25. Marjoleinm Marjoleinm

  25

  De combinatie van Stokke is zowel samen als apart te gebruiken. Los is de Newborn set te gebruiken als wipstoeltje en in combinatie met de Trip Trap kinderstoel is deze meteen te gebruiken vanaf de geboorte. De combinatie is echt uniek en meteen ook wat iedere aanstaande mama graag wil hebben voor haar kleine op komst. Uiteraard maak ik ook graag kans op deze set :)

 26. w12345 w12345

  26

  Te gebruiken als wipstoel en kinderstoel. Het lijkt mij heel handig ,als mijn nieuwe kleinkind die in mei wordt geboren, gezellig bij ons aan tafel kan zitten. Hij of zij zit dan niet zo laag en hoort er dan ook echt bij en zit veilig vast Deze combinatie is voor ons als grootouders heel erg praktisch en erg welkom. Jaren lang zullen wij hier plezier van hebben. Dus wie weet, wint deze mama/oma hem wel.......?

 27. Livia Livia

  27

  De stokke tripp trapp kan als wipstoeltje/schommelstoeltje voor de baby gebruikt worden en als eettafelstoel voor de dreumes/peuter/kleuter/enz. Wij zouden hem graag winnen omdat wij in blijde verwachting zijn van ons vierde kindje. Mijn man is er weinig met het eten en deze stoel zou een uitkomst zijn want dan heb ik alle kindjes gezellig aan tafel en kan ik de jongste beter in de gaten houden. Mochten wij hem winnen dan zou het hier een nog gezelligere boel aan tafel zijn!!!

 28. nahsuusje nahsuusje

  28

  hoewel ik de triptrap zelf goed kan gebruiken, kan ik hier niets meer met de zeer handige newborn set. daarom andere mama's veel succes met deze winactie!

 29. Neus Neus

  29

  Hij kan als wipstoeltje gebruikt worden en als 'opzetstuk' van de Tripp Trapp. Beide functies zouden bij ons van pas komen in juni wanneer we ons 3e kindje verwachten :)

 30. lindaenbjorn lindaenbjorn

  30

  Als wipstoel en als kinderstoel. Ik wil deze graag winnen zodat de kids van vrienden mooi in hun eigen stoel bij ons kunnen zitten als ze blijven eten. Dan hoeven de ouders niet steeds met kindertsoelen te sjouwen.

 31. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  31

  Vanaf dag 1 meteen aan tafel, gezellig bij de rest van het gezin en doorgroeien tot.... tot ze het huis uit gaan?!? Allemaal mogelijk met dé Stokke Tripp Trapp! Van wipstoeltje tot kinderstoel in 1 product! Heerlijk!

 32. M M

  32

  Om een lang verhaal kort te maken, is de newborn set eigenlijk gewoon een ‘wipstoeltje’, waar je kindje heerlijk op ‘vloerhoogte’ kan rondkijken en wippen maar dus nu met het unieke concept van Stokke ook op ‘hoogte’ hangend aan de tripp trapp stoel kan meegenieten van alles wat om ‘m heen gebeurt. Mijn dochter heeft al 4 jaar plezier van deze geweldige stoel en daarom wil ik deze stoel dolgraag winnen voor een collegaatje die in de zomer voor het eerste vader wordt!

 33. Sofje79 Sofje79

  33

  Een kinderstoel én wipstoel in 1. Ik zou deze voor mijn kleintje willen winnen omdat we nog geen kinderstoel hebben en altijd nog 2de wipstoel kunnen gebruiken

 34. mrlmcmr mrlmcmr

  34

  Je kan deze Stokke vanaf de geboorte gebruiken. In eerste instantie als ligstoel om bij de tafel te schuiven en als je baby vaster voedsel gaat eten als baby-eetstoel (wipstoel) wanneer je kindje kan zitten (6-9 maanden) dan kan de newborn set eraf en houd je een Kinderstoel over. Wij willen deze Stokke® Tripp Trapp® met Newborn Set™ graag voor onze derde dochter winnen. Niet alleen zijn alle eetstoelen bezet in ons huishouden, ook hebben haar zussen ze smoezelig gemaakt, zijn de riempjes niet meer goed, is het tafelblad kwijt etc. We hebben nooit eerder een Stokke gehad, onze kleuter heeft er wel eens op gezeten wanneer we op visite waren bij vrienden, ze vond het het einde. We gunnen onze baby alle goeds!

 35. flair flair

  35

  O deze wil ik wel heel graag winnen! Je kan de newborn set namelijk gelijk gebruiken, mijn zoon van nu 1,5 jaar zit ook op een tripp trapp stoel..en het is wel heel gezellig als zijn broertje of zusje straks bij ons aan tafel kan "zitten". Het is een soort wipstoeltje op hoogte echt ideaal en zou het super vinden om deze te winnen!

 36. Dorien1985 Dorien1985

  36

  De Tripp Trapp Newborn set kun je op de volgende twee manieren gebruiken: - Met de schommelfunctie ("wipstoeltje") op de grond - Aan tafel als kinderstoel totdat je kindje zelfstandig kan zitten. Op deze manier mist je baby niets van het gezellige gezinsleven en kan hij/zij er lekker bijzitten aan tafel! Toen onze twee kinderen geboren werden, was de Newborn set nog (net) niet op de markt. Wel hebben ze allebei zo'n superfijne Stokke Tripp Trapp stoel. Van deze aanschaf heb ik nog nooit een moment spijt gehad. Als er hier ooit nog een kindje komt, komt er wéér een Tripp Trapp stoel inclusief de mooie Newborn Set. Ik zou 'm natuurlijk ook dolgraag willen winnen. Ik pas op dit moment op een baby, die ik op deze manier ook bij de gezellige tafel momenten kan betrekken. Lijkt me erg leuk!

  • Denise Keller Denise Keller

   37

   Een wipstoel en kinderstoel in 1. hoe handig is dat? de kinderstoel die wij nu hebben kunnen wij niet onder tafelschuiven deze zou ideaal zijn voor onze dochter en als er een 2e kindje bij mag komen kan deze ook gelijk gezellig mee aan tafel zitten,

 37. Mariloesloes Mariloesloes

  38

  Als wipstoel en als kinderstoel. Ik wordt voor het eerst mama en die mama kan wel wat handige spulletjes gebruiken :)

 38. jennekejanse jennekejanse

  39

  Je kunt Stokke® Newborn Set™ gebruiken als wipstoeltje (met een schommelfunctie) op de grond, en in combinatie met de Tripp Trapp® als opzetstuk) als kinderstoel. Ik zou, als ik dit zou winnen met name voor de laatste mogelijkheid gebruiken: ideaal voor onze kleine man van 2,5 maand om mee te tafelen. Nu zetten we we hem noodgedwongen in een wipper pontificaal op tafel, tussen onze borden in..De Tripp Trapp met Newbornset is mooier, praktischer en veiliger en zou ideaal voor ons zijn.

 39. Renate1980 Renate1980

  40

  De Stokke Tripp Trapp Newborn set kun je los op de grond gebruiken als "wipstoeltje" en in combinatie met de stoel als kinderstoel bij tafel totdat het kindje zelfstandig kan zitten. Wij zouden dolgraag de Tripp Trapp stoel met newborn set willen winnen omdat we nooit zouden durven dromen dat we zo'n stoel zouden hebben. We hebben van dichtbij gezien bij vrienden hoeveel plezier en gemak de stoel geeft maar tegelijkertijd weten we ook dat ons budget helaas niet toereikend is voor zo'n pracht product. In augustus verwachten we ons eerste kindje en we zouden dolblij zijn als ons kindje in zo'n mooie stoel met ons gezinsleven mee kan doen.

 40. Marije Vrieze Marije Vrieze

  41

  Je kunt Stokke® Newborn Set™ gebruiken als wipstoeltje (met een schommelfunctie) op de grond, en in combinatie met de Tripp Trapp® als opzetstuk) als kinderstoel. Lijkt me ideaal, zo'n multifunctioneel product. Vooral in ons drukke/volle huis waar net nr. 3 geboren is, dan is het besparen van ruimte met producten die verschillende functies hebben altijd erg fijn!

 41. mariscailly mariscailly

  42

  Wie wil er nou geen Stokke Tripp Trapp met Newborn Set winnen…..De geweldigste kinderstoel en wipstoel in 1. Het hele gezin samen aan tafel. Alle eetmomenten samen beleven. Van onze nieuwe wereldburger gelijk een volwaardig gezinslid maken, dat kan nu met de Stokke Tripp Trapp met Newborn Set. Dat gunt toch iedereen zijn kinderen.

 42. dieselpower2 dieselpower2

  43

  De Stokke Tripp Trapp new Born is een mooie kinderstoel en wipstoel in 1! Zodat je baby direct kan worden opgenomen in het drukke gezinsleven en gezellig aan tafel kan aanschuiven! Ik maak graag kans op deze multifunctionele kinderstoel omdat ik graag ons wondertje straks gezellig aan tafel wil aanschuiven! Ik vind het een super mooie stoel en wij verwachten in september ons eerste kindje!!!

 43. steske steske

  44

  Je kunt hem gebruiken als kinderstoel of wipstoeltje. Deze stoel is echt ontworpen om mijn kindje het je hoort erbij gevoel te geven, geborgenheid en een blik in de wereld te kunnen werpen.

 44. Annemarie Jelsma Annemarie Jelsma

  45

  Te gebruiken als wipstoel en kinderstoel! Een ideale stoel en zou van pas komen voor ons derde kindje die nu bijna vijf weken is. Gezellig samen aan tafel!

 45. Aerissq Aerissq

  46

  De newborn set is in combinatie met de tripp trapp stoel te gebruiken als kinderstoel zodat je kindje ook mee kan aan tafel zonder dat het rechtop hoeft te kunnen zitten. Daarnaast kun je de newborn set loskoppelen en op de grond gebruiken. Door de schommelfunctie fungeert hij zo ook als wipstoeltje. Ik heb net een kleine erbij die niet heel tevreden is met haar positie in de box tijdens het avondeten, terwijl haar oudere broer wel aan tafel kan. Dan gilt ze nonstop zodat je uiteindelijk met een kind op de arm probeert zelf nog wat binnen te krijgen terwijl je een dreumes aan t eten probeert te krijgen. Helaas is de stoel erg duur, dus een winkansje is altijd leuk :)

 46. Carola1983 Carola1983

  47

  Je kunt de stoel gebruiken als kinderstoel vanaf de geboorte zodat de kleine er gezellig bij kan zitten. Je kunt de newborn set ook gebruiken als wippertje. De stoel zou hier nu nog goed uitkomen voor onze dochter van 2,5 jaar (ze groeit nu al uit haar kinderstoel en de Stokke is boven ons budget) en over niet al te lange tijd voor onze tweede spruit die er ongetwijfeld ook jaren plezier van zal hebben.

 47. Eva Villanueva Eva Villanueva

  48

  De Stokke Tripp Trapp New Born Set is te gebruiken als kinderstoel én wipstoeltje. En ik zou hem zoooooo graag willen winnen A) Omdat we bij ons eerste kindje het steeds zo jammer vonden om haar tijdens het eten op de grond te hebben staan. B) Omdat er een 'new born' onderweg is die we dan lekker kunnen betrekken bij het tafelen. C) Omdat ik tot nu toe aan alle prijsvragen waar ik er een kon winnen zonder succes heb meegedaan. D) Omdat 'ie buiten functioneel ook nog eens erg mooi is!

 48. Josee Josee

  49

  Het is een wipstoel en kinderstoel in een. Wat een gave stoel! Het doet me denken aan een maxi Cosi die je aan de stoel kunt monteren. Dit is nu echt een innovatieve uitvinding. Eentje die ik graag zou willen winnen! Dan kan de wipstoel die we nu hebben eruit, want dat is een onding die veel ruimte in beslag neemt.

 49. zijdewerkster zijdewerkster

  50

  Omdat mijn kinderen dande trip trap gewoon kunnen gebruiken en we de stoel in een mum van tijd om kunnen bouwen wanneer een van onze babygolf-vrienden met ukkepuk op bezoek komt!

 50. jacqueline31 jacqueline31

  51

  De stokke tripp trapp met Newborn set is een wipstoel en kinderstoel in 1. Er zijn al verschillende prijsvragen geweest voor kinderstoelen en voor stokke tripp trapp kinderstoelen. Elke keer doe ik aan deze prijsvragen mee want mijn dochtertje wilt echt heel graag zo een stoel omdat ze ze ook op de peuterschool ook hebben. De kinderen zitten er echt goed mee aan tafel omdat je de stoel echt kan aanpassen aan je kindje. Of het nou klein of groot is alle leeftijden zijn mogelijk. En mama vind hem wel heel erg mooi bij ons interieur passen. Dus doe ik weer mijn uiterste best om deze prachtige stoel te kunnen winnen!!!

 51. donja donja

  52

  De stokke newborn set is te gebruiken als opzetstuk bij de tripptrapp voor aan tafel, maar ook los, als wipstoeltje wat een geweldige actie die ik heel graag zou willen winnen mijn zoon en schoondochter zijn 15 weken zwanger van hun eerste kindje en we hebben het toevallig over deze tripp trapp kinderstoel gehad en ze wilde hem erg graag hebben maar ik wil deze heel graag cadeau doen mar met een uitkering is dat erg moeilijk dus ik waag hier een kans om hem te winnen

 52. Angie Heesakkers Angie Heesakkers

  53

  De Stokke Tripp Trapp® Newborn Set is een Wipstoel en Kinderstoel in 1 Een geweldige uitbreiding op de Stokke Tripp Trapp® Bij ons zeer welkom invm gezinsuitbreiding in oktober dit jaar waarbij de grote broer graag de huidige Stokke Tripp Trapp® dagelijks wil blijven gebruiken als zijn eetstoel/tekentafel en vooral als klimpaal ;-) Je kan er jaren me doen. Een topper onder de meegroeistoelen!! Ook pappa en mamma vinden ze erg handig als kruk. Dus te gebruiken voor elke leeftijd!!!

 53. Marieke384 Marieke384

  54

  Het lijkt mij super om de Tripp Trapp van Stoke te winnen voor mijn zoon Sem. Hij is nu bijna 9 weken oud. De Newborn set komt dus goed van pas. Super handig doordat het zowel een kinderstoel als wipstoel is. Ook voor later is een Tripp Trapp ideaal. Je kunt jaren voorruit met 1 stoel, geweldig toch!

 54. Melina76 Melina76

  55

  DE stokke newborn set is te gebruiken als kinderstoel en als wipstoel. Ik zou deze graag willen winnen voor mijn dochter van 11 dagen. Sinds dat ik met mn zoon van 19 maanden 11 weken geleden er alleen voor ben komen te staan. Heb ik opnieuw een gedeelte van mijn spullen moeten aanschaffen. Ik heb voor de kleine meid nog geen kinderstoel en de trip trapp stoel van stokke blijft met de kids meeh=groeien en is dus een welkome aanwinst.

 55. Mamarita Mamarita

  56

  Als wij 's avonds gaan eten, zit onze lieve kleine meid in haar wipstoeltje naast ons op de grond. Dat is natuurlijk heel gezellig voor de katten, die op haar ooghoogte om haar heen kroelen, maar veel liever zou ik haar in haar Stokke Tripp Trapp met new Born set op ónze ooghoogte aanschuiven aan tafel. Dan kan zij al 'echt' met ons mee gaan eten in haar eerste kinderstoel. Na het eten kan zij dan lekker wippen en met een leuk speeltje op grijp- en ooghoogte spelen in haar new Born set als wipstoeltje, terwijl wij de tafel afruimen.

 56. AnneV AnneV

  57

  De Stokke Tripp Trapp is te gebruiken als kinderstoel en wipstoel! Wij willen deze stoel heel graag winnen voor ons derde kindje! Hij/ zij zal geboren worden in juli en kan dan al direct lekker in de zomer aan de tuintafel zitten samen met zijn/ haar grote broers! Ooooohhh dat zou geweldig zijn!!!

 57. nessen nessen

  58

  Als wip- en als kinderstoel. Deze stoel is hier heel welkom omdat we er aan 1 gelukkig niet meer genoeg hebben. Uitbreiding van een kind is geweest en nu is uitbreiding van een kinderstoel gewenst.

 58. maroze maroze

  59

  De stokke tripp trapp stoel met new Born set is als kinderstoel te gebruiken vanaf de geboorte en als wippertje wanneer je de new Born set eraf haalt. Wat zou ik deze stoel super graag willen winnen! Mijn oudste van 3 heeft reeds een tripp trapp en is ideaal. Voor mijn jongste zou deze stoel super goed uitkomen dan kan hij ook met mama en grote broer aan tafel zitten ipv alleen in de box ;-)

 59. Sandra Sandra

  60

  Hij is te gebruiken als wipstoel en als kinderstoel. Ik zou deze graag willen winnen voor onze jongste dochter, zo kunnen we gezellig met ons gezinnetje (4) aan tafel zitten om te eten of lekker te spelen.

 60. Yvon35 Yvon35

  61

  De Tripp Trapp® Newborn Set™ is te gebruiken vanaf de geboorte van je kind tot je kindje een gewicht van 9 kg. heeft. Dit is het moment tot je baby kan zitten. Daarna kun je de Tripp Trapp® gebruiken in combinatie met de Tripp Trapp® Baby Set™. Wat ik zo ontzettend leuk vind aan deze stoel is dat je hem nog veel langer kunt gebruiken!! En hij zou goed van pas komen, wij worden papa en mama in Juli!

 61. jannadw jannadw

  62

  Wat zou ik dolgraag de Newborn Set van Stokke willen winnen. Ik ben in zeer blijde verwachting van het tweelingzusje van Teun (21 maanden), beide verwekt in dezelfde ICSI poging. We verwachten ons meisje eind april. Wat zou het geweldig zijn als ze met ons aan tafel kan zitten in haar Newborn Set en daarna op de grond al schommelend kan kijken hoe haar grote broer met zijn auto's en beer door de kamer scheurt <3

 62. johanenpaula johanenpaula

  63

  Te gebruiken als wipstoel en kinderstoel. Helemaal super voor onze kleine meid, kan ze nog jaren plezier van hebben!

 63. Brennie Brennie

  64

  Wauw! Uiteraard willen we hier de moeite voor doen om een kans te maken op de stokke trip trap en babyborn set!! Wat zou het super zijn om zo'n stoel te hebben die wij kunnen gebruiken als kinderstoel en daarnaast zelfs ook nog als wippertje! Gezellig met z'n viertjes aan tafel! Wij wachten met spanning af!

 64. sbajonkers sbajonkers

  65

  Ik ben net moeder geworden van een prachtige dochter en altijd onder het eten wil zij ook aandacht en heb ik mijn handen niet vrij om ook mijn eigen eten en van mijn zoontje warm op te eten! Zo kan ze toch bij ons zijn de kunnen wij. Warm eten. De tweede manier als wip of schommel stoeltje is praktisch omdat de bloom wipstoel die we nu hebben nog te groot is voor haar! ik zou dus enorm blij en geholpen zijn met deze stokke stoel met newborn set met de twee super handige functies! met vriendelijke groeten, Saïdja Jonkers

 65. MommieBlessing MommieBlessing

  66

  De stokke trip trap stoel is te gebruiken voor een wipstoel en kinderstoel in 1. De trip trap stoel kan je gebruiken tot 6 a 7 jaar. Ik zou hem graag willen winnen omdat het best prijzig is en ik niet kan veroorloven dus hoop ik dat wij de gelukiggen zijn.

 66. Marjolein Grootenboer Marjolein Grootenboer

  67

  De stokke trip trap stoel newborn set is te gebruiken als wipstoel en op de kinderstoel, zodat je kindje al van kleins af aan aan tafel op hoogte erbij kan. Wij zouden het geweldig vinden om deze mooie prijs te winnen!

 67. Wietske Wietske

  68

  We zouden de Stokke Tripp Trapp stoel met Newborn Set graag willen winnen omdat er een kleintje op komst is. We houden erg van lekker koken en eten, en met deze stoel kunnen we de kleine er straks mooi bij betrekken. Het makkelijke van de stoel is dat je hem zowel als kinderstoel bij de tafel kunt gebruiken en als wipstoel op de grond. Ideale aanvulling op onze manier van leven.

 68. MamaDagske MamaDagske

  69

  het is tevens een (wip)stoel voor je baby als voor een kind en zelfs als volwassene kun je er gebruik van maken. (niet heel erg lang, maar is goed te doen). Voor onze kleine man zouden wij graag een tripptrapp willen winnen. Hij vind het heerlijk om bij ons aan tafel te zitten als wij zitten te eten. Nu in het wipstoelje op tafel, dan zou de stoel een goede en veilige manier van mee eten zijn.

 69. Iris2 Iris2

  70

  De Stokke Tripp Trapp met Newborn Set direct vanaf de geboorte te gebruiken tot de kleine dame of heer een gewicht van 9 kg heeft. Daarna kun je de Tripp Trapp gebruiken in combinatie met de Tripp Trapp Baby Set. Onze 2 heren (tweeling) van 2,5 jaar hebben allebei een eigen Tripp Trapp gekregen en voor onze 3e Uk is het natuurlijk wel super leuk om gelijk deel te kunnen nemen aan tafel door de Newborn Set, zodat we direct met z'n vijven aan tafel kunnen eten, kletsen en spelen.

 70. Saskiabruuk Saskiabruuk

  71

  De trip trap stokke stoel is te gebruiken als wipstoel en kinderstoel, Dat is wel heel erg makkelijk en cool. We zouden deze stoel heel erg graag willen winnen, Wie had de wipstoel erbij kunnen verzinnen. Voor ons zoontje hebben we er al 1, Maar zonder zijn 4 maanden oude zusje is dat zo alleen. Als we de stokke stoel zouden winnen, dan zou dat super zijn, En m'n oudste zoon vindt dat heel erg fijn.

 71. Saskiabruuk Saskiabruuk

  72

  De trip trap stokke stoel is te gebruiken als wipstoel en kinderstoel, Dat is wel heel erg makkelijk en cool. We zouden deze stoel heel erg graag willen winnen, Wie had de wipstoel erbij kunnen verzinnen. Voor ons zoontje hebben we er al 1, Maar zonder zijn 4 maanden oude zusje is dat zo alleen. Als we de stokke stoel zouden winnen, dan zou dat super zijn, En m’n oudste zoon vindt dat heel erg fijn. Succes met het verloten van deze stoel, Wie vindt dat nou niet super cool!

 72. anneke hoekstra anneke hoekstra

  73

  De Tripp Trapp stoel New Born set is te gebruiken als wipstoel en als kinderstoel om bij papa en mama aan tafel te kunnen zitten. Hier zou onze kleine spruit ontzettend blij mee zijn.

 73. Gineke Gineke

  74

  Onze baby kan in de New Born aan tafel, als opzetstuk op de Stokke kinderstoel, of lekker alleen in de New Born set als wipstoeltje. Op dezelfde hoogte als het gezin eten, op dezelfde hoogte als grote broer spelen. Nu zit ons zoontje nog in een wipstoel bij tafel, maar dat is natuurlijk lang zo leuk niet!

 74. thakimmie thakimmie

  75

  De Tripp Trapp® Newborn Set™ is als kinderstoel en wipstoel te gebruiken. Ik zou hem graag willen winnen voor ons 2e kindje, aangezien we een stoeltje voor de eerste fase wel mistten bij onze dochter. Dit zou wel geweldig zijn.

 75. Mali88 Mali88

  76

  De newborn set kan zowel als wipstoel en als kinderstoel worden gebruikt. Ideaal om gelijk te kleintje aan te kunnen laten schuiven bij de rest van het gezin en al helemaal als onze 2e op de eerste lijkt want die wilde niets anders dan zitten en kijken en een laag wipstoeltje vond hij niet gezellig.

 76. Leintje Leintje

  77

  Hij is als stoel en wipstoel te gebruiken. Hij lijkt ons helemaal super!

 77. MarijeMeijer MarijeMeijer

  78

  De Tripp Trapp® Newborn Set™ is als kinderstoel en wipstoel te gebruiken. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn gastkindjes! Heel gezellig als zij er ook aan tafel bij kunnen zitten...

 78. valletta valletta

  79

  Ik zie ons lieve meisje al helemaal aan tafel zitten tijdens haar eerste hapjes! Of lekker in de newborn set als wipstoeltje als ze wakker is, gezellig bij ons 's-avonds in de woonkamer!

 79. wendyke82 wendyke82

  80

  als wip/eet stoel ik zou deze graag willen winnen voor mijn kleine jongen zodat hij dan niet zijn stoeltje hoeft af te staan aan zijn broertje de oudste wil steeds in de stoel van mijn jongste zitten want die zit zo lekker zegt hij

 80. AliceTeeuwen AliceTeeuwen

  81

  De Stokke Tripp Trapp met Newborn Set is: 1) te gebruiken als wipstoel 2) te gebruiken als kinderstoel Ons zoontje van 15 maanden heeft ook een Tripp Trapp stoel waar hij graag in zit. Nu willen we ook graag onze dochter van 4 weken mee aan tafel zetten. Vooral omdat ze vaak begint te huilen als wij moeten eten, zodat we haar dan makkelijk bij ons hebben. Daarbij vinden wij het gezellig om met zijn allen aan tafel te zitten. Later kan onze dochter dan ook in de Tripp Trapp als kinderstoel. Net als alle anderen die gereageerd hebben zouden wij ook heel graag kans maken op deze geweldige prijs.

 81. betwella betwella

  82

  Je kan De Stokke Tripp Trapp met Newborn set op de volgende manieren gebruiken: als zit en kinderstoel (aanvulling om de kinder en zitstoel nog langer te kunnen gebruiken) en los als wipstoel (dus een stoel en wip in 1) Fantastische aanvulling op de Stokke-stoel. Vanaf de eerste weken kan de baby zo gezellig aanschuiven aan tafel. Ook in de woonkamer of in de keuken is het heel makkelijk om de baby zo lekker bij je te zetten in het Newborn-zitje. Het is ook fijn dat ze wat hoger zit dan in een normaal wipstoeltje. Zo heb je minder last van kou/tocht over de vloer en ook hondensnuiten kunnen niet bij de baby in de buurt komen.

 82. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  83

  Als wipstoel en als kinderstoel. Zo kan je kindje al vanaf het eerste moment lekker erbij zitten aan tafel, maar je kan de newborn set ook gebruiken als je even ergens anders bent als wipstoeltje (zoals bijvoorbeeld in de woonkamer). Ik zou deze graag willen winnen voor ons 2e wondertje. Wij hebben 1 stoel gekocht, maar een 2e kan er helaas niet van af op dit moment met het oog op ontslag door de crisis :-( Zeker niet als ik ook nog de geweldige newborn set moet kopen, die had ik helaas niet voor mijn zoontje.

 83. MamaJoyce MamaJoyce

  84

  Geweldige aanvulling op de al tijden bekende Stokke Tripp Trapp. De stoel is te gebruiken als kinderstoel (vanaf baby) en de Newborn Set is ook nog eens te gebruiken als wipstoel, ideaal. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn schoonzusje, die gezegend is met een derde zwangerschap! Met al twee jonge mannen aan tafel op een Stokke Tripp Trapp is het natuurlijk ideaal als het kleine broertje of zusje er vanaf begin af aan ook bij kan 'zitten' op zijn/haar eigen stoel.

 84. Basenpris Basenpris

  85

  De Tripp Trapp newborn is te gebruiken als wipstoel en kinderstoel. Ik zou deze graag willen winnen voor mijn vriendin die in juni uitgerekend is van haar tweede kindje. Dit zou een heel mooi kraamkado zijn, zoiezo is het al super speciaal aangezien ze uitgerekend is op de verjaardag van mijn zoontje. Zou het hun zo gunnen om gezellig met z'n allen aan tafel te kunnen zitten als compleet gezinnetje. Voor hun is dit namelijk niet vanzelfsprekend en komt het allemaal niet aanwaaien. Daarom zijn die echte gezellige momenten aan tafel zo belangrijk.

 85. Grace Grace

  86

  De Tripp Trapp kinderstoel staat al jaren bekend als de meest ideale kinderstoel en nu kun je er zelfs een wipstoel van maken. Voor ons zou deze stoel echt een uitkomst zijn, we hebben al 5 kinderen en met het avond eten is het fijn als je dan iedereen aan tafel kunt hebben, een flesje geven aan de baby en de andere in de gaten houden. En natuurlijk is er niets leukers voor ons dan dat de nieuwe spruit straks ook gezellig bij ons aan tafel kan zitten. Maar ja, wie mag er dan naast de baby zitten......

 86. Jacques Jacques

  87

  .. als kleinkinderen op visite komen, moet ik (Opa) altijd schipperen met de zitjes. Ook al hebben de ouders -met veel gesleep- zelf hun zit/lig attributen bij zich...Wat zou het handig zijn om deze Newborn Set in huis te hebben voor deze gelegenheden, omdat je dan. - een wipstoel en - een kinderstoel tegelijk hebt.

 87. cyncyncynthia cyncyncynthia

  88

  Antwoord op nr1 is: Als wipstoel (amusement) en als kinderstoel (gezellig erbij aan tafel). Antwoord op nr2 is: Wij zouden 'm graag willen winnen omdat we 8maanden terug 1 voor onze zoon (6maandjes oud) hebben gekocht en we zijn alweer bijna 5maandjes zwanger van een meid dus die moet ook een tripp trapp hebben! Dus zou leuk zijn als ze deze wint! Alvast bedankt voor deze mogelijkheid (kans om te winnen of verliezen)!

 88. poesemien poesemien

  89

  Je kan hem gebruiken om de baby( tot kleuter) mee aan tafel te schuiven. De ronde onderkant van de newborn set is ook een schommelfunctie voor op de grond. Met een peuter in huis en nog plannen voor een broertje of zusje, kunnen we deze set nog jaren gebruiken.

 89. Dani15 Dani15

  90

  De tripp trapp newborn set is als wipstoeltje te gebruiken, veilig op de grond, met een speeltje erboven. Of je klikt hem op de tripp trapp stoel. Gezellig bij de rest aan tafel (zonder dat je zo'n lomp wipstoeltje gevaarlijk op tafel hoeft te zetten). En een ideale kinderstoel voor het 1e hapje als ze nog te klein zijn om zelfstandig in de grote stoel te zitten! Waarom ik hem graag zou willen winnen? Omdat mijn peuter dochter te groot is voor een kinderstoel, maar te klein voor de eetkamerstoel. (Hier helaas geen budget voor een tripp trapp) En mijn lieve neefje + oppaskindje zouden dan heerlijk gebruik kunnen maken van de newborn set!!

 90. Sabbiew Sabbiew

  91

  De tripp trapp stoel is uniek en vooruitstrevend in zijn soort, omdat hij zowel als wipstoel en als kinderstoel te gebruiken is. Superhandig dus! Ons meisje is nu nog geen 9 kilo en dus zou die new born set een uitkomst zijn, zodat we heerlijk met z'n drietjes aan tafel kunnen eten. Geweldig toch dat je de stoel daarna gewoon kunt blijven gebruiken, als kinderstoel en vervolgens een leven lang!!

 91. ashensuus ashensuus

  92

  Wat een super stoel. Met een derde opkomst kunnen we straks gezellig met z'n allen aan tafel zitten, ook als de kleine spruit nog niet zelf kan zitten. Met de onze twee zoons hebben we regelmatig met een wippertje op tafel gegeten. Hoe klein ze ook zijn, ze willen er graag bij zijn tijdens het eten. De Newborn set is dus een uitkomst, daarna kunnen we de stoel heel goed gebruiken als derde kinderstoel.

 92. sepia sepia

  93

  De twee manieren zijn: kinderstoel en wip- / schommelstoel. Ik wil dit winnen omdat ik het beste en mooiste wil voor mijn (nu nog ongeboren) kind. Prachtige set!!

 93. Annemiekbo Annemiekbo

  94

  Hoe leuk is het om met de hele familie aan tafel te zitten. Met de tweede op komst is het leuk als dit meteen kan. We hebben een stokke stoel, maar mpesten wachten tot mijn zoon kon zitten omdat we geen newborn setje hadden gekocht. Dus dan duurt het wel even voordat hij ook aan tafel kon. Nemmer twee willen we meteen er bij hebben. Heel gezellig en ook erg makkelijk. Een wip stoeltje op de tafel zetten is niet handig. En past straks ook niet als we met het hele gezin aan tafel zitten.

 94. ambolijn ambolijn

  95

  Wat een leuke prijs weer. Met en stokke stoel kan je kind lekker mee groeien en met de Newborn set kan mijn dochter meteen gezellig aan tafel aanschuiven. Ik hou van hout en van duurzaam, dus deze stokke stoel past goed in mijn interieur.

 95. Channa Channa

  96

  De triptrap met newbornset kan je gebruiken als kinderstoel en als wipstoeltje! ideaal dus.. Ik zou heel erg blij zijn met deze stoel. Het lijkt me heel erg fijn om de onze (nog ongeboren) nieuwe kleine meteen te kunnen betrekken bij het gezin. Lekker bij ons zitten als we aan het ontbijten zijn en bij het avondeten. Maar dat natuurlijk niet alleen. Mijn kleine meid vind het erg leuk om aan tafel te knutselen of een boekje te lezen. Ook daarbij zouden we de baby meteen kunnen betrekken. Ons gezinnetje zou helemaal blij en compleet zijn met zo'n mooie prijs!

 96. jax jax

  97

  Deze mooie stoel is zoals iedereen al heeft beschreven al te gebruiken van baby af tot een jaar of 9. Maar.....er is nog een manier....ik was laatst in een wachtruimte en daar stond zo'n prachtige stoel als plantentafel!! stond erg decoratief.

 97. jax jax

  98

  Oh ja....en ik zou hem dolgraag willen voor mijn twee maanden oude kleinzoontje, zodat deze moderne oma een handige en stevige stoel thuis heeft!

 98. Laura1986 Laura1986

  99

  De Stokke Tripp Trapp met Newborn Set is: 1. te gebruiken als wipstoel 2. te gebruiken als kinderstoel Ik werk al jaren in de kinderopvang waar heel veel met Tripp Trapps wordt gewerkt. We gebruiken ze van jong tot oud dus ik weet maar al te goed hoe handig deze zijn. Vooral handig dat ze wel aan de tafel zitten zodat ze meer ruimte hebben voor kleuren, kleien en ander knutselwerk dan op een los blad van een kinderstoel. je grote eettafel. Het is ook makkelijker als je aan het eten met het meehelpen, kindje zit echt naast je, of tegenover. Een gewoon wipstoeltje is daarvoor niet handig en krijg ik echt een zere rug van, aangezien je scheef op de bank zit of je moet erbij gaat staan als het op tafel staat. Maar een wipsoel is wel weer handig als je bijv. even naar het toilet moet o.i.d. dus super dat de Tripp Trapp daarvoor ook gebruikt kan worden. Wat zouden wij deze dus graag winnen! Mocht ik hem winnen ben ik ook van plan hem heeeel lang (misschien wel generaties...) te houden want zoals gezegd ook grotere kinderen en volwassenen kunnen erop zitten. En met de New Born set erbij gaat hij echt mee van 0 tot ........ ?

 99. Debseflebs Debseflebs

  100

  Ik wil deze soooooooooooooo graag!!! Dit is nog het enige wat we nodig hebben voor ons kleintje.

 100. jackstek jackstek

  101

  Wij zouden superblij zijn met deze prachtige stoel, we hebben een triptrap stoel voor onze 1 na jongste dochter maar omdat zij een handicap heeft gaat zij er zo lang als nodig is gebruik van maken...we kunnen hem dus niet doorschuiven naar de jongste spruit...En die wil natuurlijk ook graag op ooghoogte mee-eten..!

 101. jackstek jackstek

  102

  Oh ja...helemaal de vraag vergeten te beantwoorden. Deze mooie stoel kan als wipstoel en als kinderstoel (eerste rang zit de kleine prinses dan..) gebruikt worden.

 102. famof6 famof6

  103

  Als kinderstoel, ideaal voor de kleine aan tafel bij te schuiven zodat deze ook bij het avondeten erbij hoort en een heerlijke wipstoel een heerlijke stoel zodat we met zijn allen )6 personen waarvan 4 kindjes op kinderstoelen) aan tafel kunnen en thomasje niet meer in de wipper op de grond ernaast staat...

 103. hakunamatata hakunamatata

  104

  Ik ben fan van tripp trapp! Ze zijn handig in gebruik gaan lang mee en gewoon super praktisch. De nieuwste innovatie wipstoel en kinderstoel ineen, gewoon weg uniek verzonnen,ideaal voor de kleine om lekker aantafel erbij te kunnen zitten. Dat maakt ons gezinnetje aantafel dan ook meteen compleet,de jongste mag volgende maand al gaan genieten van zijn eerste hapje dus wat is nou leuker om dat te mogen doen in je eigen mooie tripper. Klein beginnen in de wipsteol en straks als grote boef op de peutervariant en zo door groeien naar kleuter en tiener....want lang mee gaan de stoelen zeker, mijn oudste knul is namelijk 10 jaar,en zijn stoel dus ook ;)

 104. edu1986 edu1986

  105

  de stokke tripp trapp stoel is met newbornset te gebruiken als kinder stoel en als wipstoel ook is het ideaal dat kinderen er tot een jaar of 8 op kunnen zitten dus jarenlang eet plezier met een tripp trapp stoel!!! ik zou heel graag kans maken omdat ik papa ben van een dochtertje ze eet nu bij ons op schoot omdat mijn vriendin in haar kraamtijd haar ontslag brief kreeg (leuk kraamkado dus) en we gewoon het geld niet hebben om zo 1,2,3 even een kinderstoel te kopen!! ik vind mama plaats ook erg leuk al ben ik een papa!! ik zou dan ook heel graag kans maken op deze mooie tripp trapp stoel!! jullie zouden mij en mmijn gezin hier heel blij mee maken groetjes eduard

 105. Bloemetje22 Bloemetje22

  106

  De newborn set is te gebruiken als stoel bij de eettafel zodat je kleintje deel kan nemen aan het eetgebeuren en het is een wipstoeltje als je deze er af haalt. Ik mag 'm nu lenen van een vriendin, maar ik wil er natuurlijk 1 voor mezelf hebben. Ideaal en van harte welkom bij ons om te winnen. Dus...

 106. ilonawolters5 ilonawolters5

  107

  De stoel is te gebruiken als kinderstoel. Deze functie had deze stoel als eerste en heeft zich in de loop der jaren zeker bewezen. Wij hebben zelf 1 tripp trapp stoel voor onze zoon. Hij is echt helemaal gek van deze stoel. Echt een geweldige stoel. Ik zou geen andere willen. De tweede functie is de wipstoel. Echt een geweldige uitvinding. Je kleine meisje kan gezellig aan tafel mee kijken en eten. Ze hoeft niet op de grond te staan waardoor onveilige situaties voorkomen worden. Onze kleine meid wil graag in zo'n mooie wipstoel liggen......

 107. anja85 anja85

  108

  We verwachten in Augustus ons eerste kindje en het zou geweldig zijn om dit uit te proberen. We hebben ons al een beetje verdiept in kinderstoelen, wipstoeltjes e.d. maar de Stokke tripp trap stoel blijft bij ons op nummer 1 staan door het design maar ook de praktische voordelen. Het newborn set maakt deze stoel natuurlijk nog interessanter omdat je de stoel kan gebruiken voor op de kinderstoel te bevestigen zodat onze zoon/dochter gezellig bij ons kan zitten of als wipstoeltje. Hopelijk winnen we deze set, dan zijn we weer een stapje dichterbij een zorgeloos en veilige leefomgeving voor ons kindje!

 108. Liftie Liftie

  109

  Ik doe gewoon nog een keertje mee. De stoel is te gebruiken als wipstoel, maar ook als kinderstoel. Ik ben altijd gek geweest van de tripp trapp stoelen. Maar door alle omstandigheden was de stoel voor ons gewoon te duur. Dus hebben we zo'n goedkope imitatie stoel gekocht, wat een ellende... De houdertjes breken af, de verf bladdert af.. De plankjes zitten niet stevig. We zouden het geweldig vinden om te winnen, zeker omdat ik het baby gedeelte goed kan gebruiken voor mijn oppas kindje. Ben druk aan het sparen voor een tripp trapp, dus het zou een welkome verrassing zijn..

 109. 22kitty22 22kitty22

  110

  De prachtige Stokke tripp-trapp stoel is te gebruiken als kinderstoel en heeft daarnaast ook nog eens een schommelfunctie. Waarom ik deze stoel graag zou willen winnen? Ik wil deze stoel graag winnen omdat, Zodra ons eerste kindje ter wereld komt het heerlijk in deze stoel bij ons aan tafel kan komen zitten. Op deze manier kunnen wij rustig eten en heb je er geen kind aan! De stoel is makkelijk en veilig te hanteren en echt aan alles is gedacht. Het in elkaar zetten en wisselen is een fluitje van een cent. De kwaliteit is schitterend en nog door geen ander merk geëvenaard. mocht er tijdens het eten geknoeid worden? ook dat is geen probleem, de bekleding is allemaal wasbaar! Kortom deze stoel kunnen wij echt gebruiken voor het kindje wat nu nog in mijn buik zit!

 110. edu1986 edu1986

  111

  wauw deze papa heeft even op youtube een filmpje van deze mooie tripp trapp stoel bekeken en hij zou nu echt meer dan welkom zijn ik weet zeker dat mijn vriendin en onze kleine meid hier zo happy mee zouden zijn!!!!! helaas zelf het geld er nog niet voor ! net verhuisd en mijn lieve vriendin heeft in haar kraamtijd haar ontslag brief gekregen jullie zouden me hier zo blij mee maken mamaplaats groetjes eduard

 111. Debseflebs Debseflebs

  112

  Ik laat nog even weten dat wij dit echt heeeeel graag willen !!!!

 112. PNootenboom PNootenboom

  113

  De stokke trip trap stoel is te gebruiken als een wipstoel en kinderstoel in 1. In juni ben ik uitgerekend van een tweede kindje en zou het onwijs leuk vinden om deze stoel te winnen en te gebruiken (en promoten) De stoel is meer dan welkom en we nemen het graag in gebruik! Groet Petra

 113. Milou1989 Milou1989

  114

  De Stokke Tripp Trapp is te gebruiken als wipstoeltje en als meegroei-kinderstoel. Ik zou de Tripp Trapp graag winnen voor mij zoontje. Het zou gezellig zijn als hij lekker bij ons aan tafel kan zitten. Helaas hebben we het geld niet om er eentje te kopen, één winnen zou dus geweldig zijn!!!

 114. w12345 w12345

  115

  Deze Oma wil hem zoooooooooooooooooo graag winnen.

 115. MellieJ0 MellieJ0

  116

  Als wipstoel en zitstoel. Ideaal met een dreumes & baby!

 116. Diaantje Diaantje

  117

  Het is een wipstoel en een kinderstoel in een. Volgt de verschillende fase's van je kindje. Lijkt me perfect om je baby gezellig aan tafel te hebben. Heb eeuwig spijt dat ik geen Tripp Trapp heb aangeschaft voor de eerste dus nu misschien een herkansing voor de tweede :-)

 117. Nita Nita

  118

  Mijn zoontje zit met veel plezier in de stokke! Hij is pas 1,5, dus hij kan er nog heel lang gebruik van maken! :) Voor zijn kleine zusje die bijna geboren wordt zou het super leuk zijn om haar erbij te kunnen zetten aan tafel. Dan kan ze gezellig meekijken of lekker slapen in de newborn set. Het is ideaal dat je de newborn set ook als wipstoel kunt gebruiken. Als je een klein huis hebt, dan staan ze vaak in de weg. Met de stokke dus niet. Daar is echt over nagedacht! Ik ben fan!

 118. Jannemiek Jannemiek

  119

  Wij hebben al een triptrap staan voor onze meid van 1,5. Ideaal aan de eetkamertafel. Hij schuift perfect aan. Ze eet er haar eigen maaltijden maar zit er vaak gezellig bij als wij gaan eten (meestal iets later) Pas vanaf ca. 9 maanden kreeg ze een plek aan tafel in haar eigen KINDERSTOEL aangezien wij voor die tijd niet beschikten over de newbornset welke als WIPSTOEL te gebruiken is. Begin september verwachten we dochter nummer 2 en wat zou het gezellig zijn als we haar wel vanaf het begin een plekje aa tafel kunnen aanbieden. Kunnen we lekker met z'n allen bij elkaar zitten en kan ze, zodra ze eraan toe is, haar hapjes aan tafel mee-eten in plaats van in de lage wipstoel die alleen maar op de grond mag staan.

 119. Marriemarretje Marriemarretje

  120

  Je kunt de wipstoel/maxicose er ook op zetten dus kan al heel snel bij de tafel mee zitten kijken. Daarnaast wordt het de gewone kinderstoel die lang meegaat.Juni komt de 2e baby bij onze zoon/schoondochter maar hun eerste dochter is goed anderhalf jaar dus zit er zelf nog in. Tweede stokke kinderstoel dus echt nodig.

 120. kxsje kxsje

  121

  Je kunt deze gebruiken als kinderstoeltje om het kleintje lekker aan tafel te schuiven, of als los wipstoeltje. Ik hou van Stokke! En vooral het heerlijke gemak van de Tripp trapp stoel. Nog nooit zo blij geweest met een aankoop dan met deze... Mijn zoontje is momenteel 14 maanden en zit er elke dag de nodige tijd in. Ons 2e kleintje wordt verwacht begin september en wat zou deze prijs ideaal zijn! Dan hoeven we alleen nog maar een mooie stoel aan te schaffen. Love it!

 121. SabrinaF SabrinaF

  122

  Je kunt de Tripp Trapp als wipstoel maar ook als kinderstoel gebruiken. Ik zou deze stoel graag willen winnen. Ons zoontje zit nu in zijn wipstoel in de box, omdat ik het niet prettig vind om hem, als wij aan tafel zitten, op de koude keukenvloer te zetten. Maar zo bovenop de tafel is ook erg onhandig. De Tripp Trapp lijkt me ideaal. Zo kan hij met de newbornset gezellig bij ons zitten. Niet te hoog en niet te laag, maar op gelijke hoogte.

 122. cindyzwart cindyzwart

  123

  Wow deze staat op mijn verlanglijstje maar helaas niet te betalen voor ons! Zo gaaf dat je het new born set als wipstoel kan gebruiken en dat je de new born set op de stokke trip trap stoel kan plaatsen zodat ons 2 e wondertje straks met papa, mama en grote zus aan tafel kan zitten. Opa en oma hebben thuis al een trip trap dus zou super zijn dat we de new born set mee kunnen nemen en de kleine met etentjes en met kerst ook bij ons gewoon aan tafel kan zitten en niet met een wipstoel op de grond. Ik heb fibromyalgie ( vorm van reuma) dus dit zou ideaal voor mij als mama zijn zodat ik makkelijk opde juiste hoogte de kleine kan voeden en eten kan geven als we aan tafel zitten en ondertussen ook alle aandacht kan geven aan onze dochter van 3.

 123. maama maama

  124

  De stoel is te gebruiken voor je baby en later als kinderstoel voor je kindje ik zou de stoel graag willen winnen voor mijn vriendin die zwanger is een super kraam cadeau

 124. heidi1990 heidi1990

  125

  De stoel is te gebruiken als kinderstoel en wipstoel.. Wij zouden deze stoel graag willen winnen omdat we in juni ons tweede kindje verwachten. Gezelligheid tijdens het eten vinden wij erg belangrijk... wat is er nu gezelliger ommet zn vieren aan tafel te eten...

 125. judokid judokid

  126

  als wip en kinderstoel, ik wil deze graag winnen omdat ik weg ben van stokke en dit onwijs handig is

 126. braamn braamn

  127

  Als wipstoel en als kinderstoel. Ik wil heeeeeel GRAAG kans maken op deze mooie prijs. Aangezien wij een( te) hoge eettafel hebben, kan onze dochter van net 4 niet eten in een gewone stoel. Onze kinderstoel valt van ellende bijna uit elkaar, dus deze prijs zou ons geweldig uitkomen! De Newborn set zou ik weggeven aan iemand die het hard nodig heeft.

 127. spa spa

  128

  Als wipstoel en kinderstoel op perfecte hoogte!!!! Wij verwachten deze maand onze kleine, dus wij gaan heel hard duimen, wat een super mooie stoel!

 128. Patrieske1982 Patrieske1982

  129

  Het is een geweldige kinderstoel en ook te gebruiken als wipstoel zou echt super zijn voor ons 1ste kindje, doe heel graag mee

 129. Jorien123456 Jorien123456

  130

  De Stokke Tripp Trapp Newbornset is te gebruiken als kinderstoel en ook nog eens al wippertje. Vanwege de uitstekende kwaliteit en veiligheid, wat natuurlijk het belangrijkste is voor je kind, maar ook vanwege het mooie design zou het geweldig zijn om zo'n set te winnen natuurlijk!

 130. magicaries magicaries

  131

  Twee manieren om de Tripp Trapp® Newborn Set te gebruiken zijn: als kinderstoel en wippertje. Wat een "magnifieke" uitvinding! Newborntje wip ... zou het idealste en leukste cadeau zijn voor mijn vriendin die binnenkort gaat bevallen.

 131. Natasja79v Natasja79v

  132

  Je kunt de stoel vanaf de geboorte gebruiken als wipstoel, zodat de baby mee kan kijken aan tafel en betrokken is bij het gezinsleven. En vanaf dat de baby goed kan zitten (+/- 6 maanden) kun je hem als kinderstoel gebruiken. Ik zou deze stoel heel graag winnen voor ons babymeisje. Ze wil tijdens etenstijd vaak mopperen. We hebben nu wel een wipstoeltje en zetten haar dan op de grond naast de eettafel. Maar zo kan ze haar broertje/zusje/papa/mama helemaal niet goed zien en moppert ze nog veel. Logisch! Ze wil lekker meekijken natuurlijk. Deze stoel zou haar dan ook heel veel plezier geven. Nu al en straks als ze met een paar maandjes zelf kan zitten, kan ze lekker mee smikkelen en smullen aan tafel en meespelen. Ik ga duimen! Leuk.

 132. Marije Kallan Marije Kallan

  133

  Deze prachtige handige stoel is te gebruiken als wipstoeltje en als eetstoel.. Ik zou het geweldig vinden deze mooie prijs te mogen winnen zodat mijn nig ongeboren dochter gezellig mee kan tafelen met mijn man en haar 5 broers..!! Elke avond eten wij gezellig aan de grote tafel en daar hoort zij natuurlijk straks ook bij..!

  • Elithas Elithas

   134

   De stokke trip trap stoel is te gebruiken als een wipstoel en meegroei-kinderstoel in 1. Ik verwacht dit jaar mijn eerste kleintje en zou het geweldig vinden om ons kindje dicht bij ons aan tafel te kunnen zetten vanaf het eerste moment.

 133. Lina1973 Lina1973

  135

  In het kort, Veiligheid voor alles en tevens duurzaam en voor langere tijd bruikbaar....

 134. Corina Corina

  136

  Je kunt deze stoel gebruiken als wipstoel en als gewone stoel om aan te eten. Waardoor je de stoel nog meer en langer kunt gebruiken, dus een hele goede uitvinding waar veel ouders blij mee zullen zijn. Waaronder wij natuurlijk! Onze baby komt als het goed is over 4 weekjes en het lijkt me heel handig om de kleine vanaf het begin bij ons aan tafel te hebben, zodat we lekker met z'n alle aan tafel kunnen zitten en haar eventueel gelijk kunnen troosten als we zitten te eten. Wij zullen er dus heel blij mee zijn als we deze stoel zouden winnen en we hebben er nog geen dus zal veel gebruikt worden. En dan hoop ik dat hij zo bevalt dat ik hem iedereen aan kan gaan raden. Want ik denk dat dit een uitvinding is waar veel ouders heel blij mee zouden zijn!

 135. Lana30 Lana30

  137

  Na een zware zwangerschap werd nog net in het oude jaar ons 4de zoon via een keizersnee geboren. Weer een prachtig mannetje. Helaas 1 maand later gaat het mis. Ik moet met spoed naar het ziekenhuis. Ik krijg het vreselijk benauwd. Diagnose dubbele longembolie. Achteraf blijkt dat ik veel geluk heb gehad. Nu 3,5 maand na de geboorte. Heb ik vorige week te horen gekregen dat de bloed propjes weg zijn. Ik ben buiten levens gevaar. Hierdoor ben ik enorm verandert. Je leert genieten van de kleine dingen in het leven. Je beleefd alles nog intenser. Ja en nu begint de kleine man rond etenstijd het erg leuk te vinden om erbij te zijn. We wonen niet groot. En ik zou niet weten met een groot gezin hoe ik dit voor elkaar kan krijgen. Om hem ook aan tafel erbij te hebben. Toen zag ik jullie berichtje en dacht het is stom als ik het niet probeer. Ik zou het geweldig vinden om deze stoel te winnen. En weet zeker dat het ons vele momenten zal geven om van te genieten. En dat laatste is zo belangrijk geniet van het leven en vooral van de kleine dingen. Ook negatieve dingen in het leven kunnen positief zijn door er soms anders naar te kijken. Ik weet uit eigen ervaring het kan zo voorbij zijn.

 136. Angelique van rijn van Rijn Angelique van rijn van Rijn

  138

  Stokke Tripp Trap is een handige stevige kinderstoel voor groot en klein, de kids kunnen hierdoor echt samen met het gezin aan tafel zijn. De Newborn Set zorgt voor gebruik van de Tripp Trap stoel van geboorte af aan, maar ook tot de kleine op z’n eigen benen kan staan. Kortom makkelijk in gebruik, een stevige ergonomisch verstelbare stoel voor iedereen. Zoals Stokke Trip Trap en de New Born Set is er geen een!

 137. czee czee

  139

  in het begin kun je de tripptrapp stoel gebruiken met het newborn setje erop .. en wat later als de 'gewone' trip trap stoel (aanschuifstoel) ik vind het een hele leuke, makkelijke, trendy stoel en ook erg handig omdat je hem in hoogte kan verstellen dus de stoel kan erg lang mee. ik zou de stoel heel graag willen winnen omdat wij ons eerste kindje verwachten en het een heel mooi WIN cadeau zou zijn!!!

 138. jetrouve jetrouve

  140

  Al jaren ben ik fan van Stokke, ziet er gewoon prachtig uit en superveilig natuurlijk! Nu we dan eindelijk zelf zwanger zijn wil ik dan ook niets liever dan de de tripp trapp in huis. Voor nu een wippertje en een stoeltje voor aan tafel, voor straks een robuuste EN mooie kinderstoel!

 139. mbleileven mbleileven

  141

  De stokke tripp trapp met newborn set is als wipstoel en als eetstoel te gebruiken. Ik zou graag de stoel willen winnen aangezien mijn kleine meid het niets vindt dat ze niet met mama en papa kan "mee-eten". Ze jengelt zo lang totdat ze op onze arm erbij mag zitten. De stoel met newborn set zou een mega uitkomst zijn voor onze kleine meid, en voor ons! Hihi!

 140. MamaVine MamaVine

  142

  De Stokke Trip Trap is te gebruiken als eetstoel en de newborn is te gebruiken als wipstoeltje. Super handig als alleenstaande moeder voor mijn dochtertje van 5 maanden, want dan kan ze lekker aan tafel mee-eten. Zou super zijn als ik er een zou winnen, want dan kan ze het later ook nog gebruiken.

 141. Maggie Maggie

  143

  De Stokke Tripp Trapp met new born set is te gebruiken als kinderstoel en als wipstoel. Ik verwacht binnenkort mijn eerste kindje en zou voor haar heel graag de stokke tripp trapp winnen zodat ik haar straks lekker dicht bij me aan tafel kan hebben vanaf dag 1. Heb nog geen kinderstoel en moet helaas alles alleen bekostigen dus het valt niet mee om alles voor haar te kopen wat ik graag zou willen hebben voor mijn dochter dus hoop op deze manier toch een stokke tripp trapp te kunnen bemachtigen voor haar.

 142. Bbrinksma Bbrinksma

  144

  Fijn schommelen in de Newborn Set of lekker in de kinderstoel aan tafel zitten.. het klinkt fantastisch! De kinderstoel die we hebben kunnen wij helaas nog lang niet gebruiken. Deze hebben we gekregen van een lieve vriendin die em nog op zolder had staan, echter past onze kleine meid er nog lang niet in en zitten de gordels er niet meer bij. Zie maar eens ergens gordels los verkrijgbaar te vinden voor een kinderstoel.. :( De Stokke Tripp Trapp hoor ik zoveel goede verhalen over en de Newborn Set is volgens mij uniek! Ons meisje is dol op aandacht. Haar papa heeft een drukke baan en moet vaak 's avonds thuis nog verder werken. Dan mag ze graag bij hem op schoot zitten. Papa moet dan wel altijd even zijn werk controleren, om te kijken of ons slimme kleintje niet te veel verbeteringen heeft aangebracht. (Ze is mijn reactie nu ook af en toe aan het herschrijven, haha). Al die knopjes op een laptop zijn natuurlijk errug leuk. Wij zouden het dan ook errug leuk vinden om heerlijk als gezin aan tafel te kunnen zitten en samen op die manier tijd door te brengen. Stokke voldoet ruimschoots aan al onze wensen voor een kinderstoel in comfort, onderhoud, functionaliteit en gebruikersgemak. Daarnaast ziet ie er super uit en de Newborn Set zorgt ervoor dat je er eerder en nog langer samen van kunt genieten. Ideaal!

 143. Starskii Starskii

  145

  De newborn set kun je gebruiken icm de tripp trapp als baby stoel, zo kan je kleine vanaf de geboorte mee aan tafel, maar de newborn set is ook te gebruiken als relax (wipstoel) los op de grond. Alsook is de tripp trapp voor kinderen die zelfstandig kunnen zitten icm de baby set en zelfs voor grote kinderen/tieners en volwassenen te gebruiken als gewone stoel.

 144. MKooistra MKooistra

  146

  De stokke trip trap stoel is te gebruiken voor een wipstoel en kinderstoel in 1. Het os de meest fantastische stoel ooit! We hadden er 1 maar mijn (stief)dochter was te groot en wilde op n gewone stoel. We wilden m bewaren omdat we samen ook graag wilden proberen voor een kindje te gaan... Na 2 keer ons kindje te zijn verloren ( 23 en 24 weken) heb ik alles weg gedaan... Nu n paar jaar verder waren we onverwacht ( k werd heel moeilijk zwanger) in verwachting.. Na de meest spannende zwangerschap voor onzekerheid is ons zoontje Rodrigue geboren! Ik weet dat de stokke de meest goede stoel is die je kan hebben en mis hem nu ook! Het zou fantastisch zijn om hem te winnen!!!

 145. Henriet van den Beld Henriet van den Beld

  147

  Je kan hem als wipstoel gebruiken, maar ook hij op de stoel en dan gezellig aan tafel . In juli verwacht ik mijn tweede zou heel leuk zijn om dan z'n stoel te hebben. Samen heerlijk aan tafel met de kids .

 146. Marjan van Dan Marjan van Dan

  148

  newborn is te gebruiken als wipstoel en op de kinderstoel. wj willen hem heel graag winnen..de oudste 2 kinderen willen hun stokke stoel niet afstaan aan onze jongste zoon. Elke dag ruzie wie mag blijven zitten op zijn troon!!

 147. marjan1982 marjan1982

  149

  de tripp trapp met new born set is te gebruiken als een eetstoel voor je baby zodat deze toch comfortabel mee aan tafel kan zitten tijdens de eerste hapjes en tijdens dat de ouders en eventuele andere kinderen aan het eten zijn, zo is ie er toch altijd bij. maar je kan het new born setje ook los van de stoel gebruiken als wipstoeltje door middel van de schommel functie. maar daarbuiten is de tripp trapp stoel zelf ook een ideale stoel omdat je kind er heel lang op kan blijven zitten doormiddel dat je hem kan verstellen, zoooo ideaal en een top product. ik zou deze zo graag willen winnen... zou zeer ideaal zijn voor ons 4e kindje dat we graag willen:)) hoop hoop hoop, like like like, love love love

 148. Deborah Walda Deborah Walda

  150

  De Stokke Tripp Trapp Newborn Set is te gebruiken op de Tripp Trapp stoel en als wipstoel, dan kun je de kleintjes lekker een beetje heen en weer wiegen. Dit zouden we zo graag willen winnen! Onze kinderstoel is helaas snel kapot gegaan bij onze kleine man en dit zou een geweldig zijn als we hem mogen ontvangen. De New Born Set wordt ook veelvuldig gebruikt door mijn neefjes en nichtjes die hier erg vaak zijn!

 149. Anna Anna

  151

  De Stokke is te gebruiken als wipstoel en als kinderstoel. Mijn schoonmoeder heeft een triptrapstoeltje en dat ding is gewoon geweldig! Hij is nog gebruikt voor mij man en nu gebruiken we hem weer. Onverwoestbaar die dingen :-) Ik zou het super vinden om thuis ook zo'n stoeltje te hebben voor mijn pas geboren zoontje :-)

 150. judokid judokid

  152

  ik ben erg gek van stokke en deze stoel is gewoon meteen te gebruiken, zodat ons kindje meteen al bij ons aan tafel kan zitten IDEAAL

 151. femmez femmez

  153

  Het is een kinderstoel en wipstoel in 1! Bij ons worden er twee gezinnen blij gemaakt! de wipstoel lenen we eerst uit aan mijn schoonzusje en broertje, gelukkig hebben zij al een trip trap! Zelf houden we de kinderstoel! Bij de tweede kreeg de oudste een peuterstoel, maar wat missen wij de triptrap die zijn broertje gebruikt zeg!

 152. Roos Meijers Roos Meijers

  154

  Ben ik nou altijd de laatste die uw nieuwsbrief krijgt?? Maar mijn antwoord is een wipstoel en kinderstoel. Die ik heel graag zou willen winnen voor mijn kleindochtertje. Die zou als ze me het kon vertellen super blij mee.(Zeker haar Vader en Moeder)

 153. kempenaers kempenaers

  155

  als wipstoel en kinderstoel zou goed zijn voor mijn schoondochter die haar tweede kindje verwacht

 154. Cherida Cherida

  156

  De stokke trip trap vind ik een ideale uitvinding! Je kan hem als wipstoel gebruiken en als kinderstoel waar kinderen van de geboorte in kunnen, maar door het aanpassen kunnen alle leeftijden in/op de stokke trip trap, zelfs volwassenen. Ik zou deze stoel heel graag willen, vanwege het ideale mee groei systeem!

 155. Petra Brants Petra Brants

  157

  als wipstoel en kinderstoel heel handig wanneer je weinig plaats hebt

 156. L.m. Beertsen-kolkman L.m. Beertsen-kolkman

  158

  De stokke trip trap is in mijn ogen op 3 manieren te gebruiken. Als babystoel, kinderstoel en wipper. Dus niet 2 in 1, maar 3 in 1!!! Ik Heb een tweeling van 4, die zitten af en toe al op een gewone stoel, maar hun eigen goedkope kruidvat stoelen staan nog aan tafel en zo ook het plastic Ikea stoeltje van mijn jongste zoontje van bijna 1,5. Wat zou deze stoel een uitkomst zijn. De jongste in de trip trap, die wel netjes aanschuift aan tafel en de tweeling straks volledig op de gewone stoel. Wat een ruimte in mijn niet al te grote woning!!!!!

 157. Arbey Arbey

  159

  De Stokke Tripp Trapp is uiteraard een (nee, de beste!) kinderstoel, maar daarnaast ook te gebruiken als wipstoeltje, zodat de kleine ook bij pappa en mamma aan tafel kan zitten als hij nog te klein is om mee te eten. Ideaal lijkt me dat! Daarom zou ik de Tripp Trapp zo graag willen winnen, wij hopen ons kindje van kleins af aan te leren om samen aan tafel de dag te beginnen met ontbijten en de dag door te nemen met avondeten en wat is nou leuker om dit ook met de kleine baby erbij te doen! Daarnaast is het meegroeisysteem ideaal en hopelijk zit de 'kleine' dan nog in de Tripp Trapp als hij allang naar school gaat!

 158. Joyce de Vries Joyce de Vries

  160

  Te gebruiken als wipstoeltje en als kinderstoel. Lijkt me super handig, onze nieuwe aanwinst wilt overal bij zijn. Zit nu in Maxi-Cosi op tafel, niet erg veilig, maar ja de andere kinderstoel (ook vanaf de geboorte te gebruiken) is nog in gebruik door de oudere broer, die echt nog vast moet aan tafel.

 159. Gwn Gwn

  161

  De stokke tripp trapp met newborn set is te gebruiken als kinderstoel en als wipstoel met schommelfunctie. Ik zou hem graag willen winnen omdat de Stokke voor ons de enige kinderstoel is die het huis in komt, wegens ergonomie, uitstraling en functionaliteit. Opa was hij kindje nr 1 zo lief te investeren in deze onverwoestbare stoel, maar bij kindje nr 2 helaas niet...

 160. Charlotte Schroots Charlotte Schroots

  162

  Yiiihooooeee weer een win actie voor de Trip Trap stoel. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De new bornset van Stokke is een kinderstoel en een wipstoel in 1. Deze kinderstoel zou ik graag winnen voor mijn beste vriendin. Na een lange periode van zwanger proberen te worden is het eindelijk gelukt. Ben trots op haar en ze verdient het zooooo!

 161. Tineke van Burg Tineke van Burg

  163

  Je kan deze super stoel gebruiken als wipstoel en kinderstoel. betekent dat we geen losse wipstoel meer nodig hebben. De trip trap heeft een prettige hoogte en hij lijkt mij super fijn in gebruik. Wij hopen ook nog eens een kindje te krijgen en dan zou de newborn set super fijn zijn. Nu kunnen we hem natuurlijk al gebruiken voor ons zoontje.

 162. elsie elsie

  164

  Wipstoel en kinderstoel in 1. Wij willen graag de tripp trapp stoel winnen omdat de stoel functioneel en weinig ruimte nodig heeft houden we genoeg ruimte over om te spelen.

 163. kjara kjara

  165

  met de stokke tripp trapp en de new born set heb je een kinderstoel waar je kleintje al van jongs af aan in kan. je hebt je kindje dan op de zelfde hoogte als jij en dicht bij je en dat geeft rust voor allemaal. en dan die handigge uitvinding dat je de new born set ook nog eens als wipstoeltje kan gebruiken! ideaal ruimte besparend en zeer lang te gebruiken, ik heb nog nooit een stokke tripp trapp gehad....maar ik ben er zo weg van...ik zou er heel erg graag eentje winnen voor als we nog een kindje krijgen.

 164. SandraThomas SandraThomas

  166

  Hij kan als kinderstoel en als wipstoel gebruikt worden. Mijn zoon zou er voorlopig nog gebruikt van kunnen maken, hij is al uit de kinderstoel gegroeid maar heeft hem eigenlijk nog wel nodig. In augustus wordt zijn neefje of nichtje geboren en kan hij hem mooi kado doen zodra die de leeftijd heeft om aan tafel te zitten. Eigenlijk al bij de geboorte. Hihi

 165. Melissa Mudder Melissa Mudder

  167

  Het is zowel een wipstoel als kinderstoel. Ik ben helemaal fan van Stokke. Ik zou hem heel graag willen winnen....... Maar volgens mij wil iedereen hem heel graag winnen..... En terecht. Zou het super vinden als wij hem mogen ontvangen. Liefs

 166. irm1980 irm1980

  168

  Wipstoel en Kinderstoel in 1 en deze willen wij heel graag winnen,we hebben er al 1 maar ben nu onverwachts zwanger van ons 4de ukkie en kunnen de kinderstoel zeker weten goed gebruiken. onze jongste is nu 6 maanden en als ons 4de ukkie er is is onze stoere jongen alweer 14 maandjes. dus ik wil heel graag de stokke tripp trapp winnen voor onze nieuwe spruit liefs irm

 167. rverpot rverpot

  169

  Hallo ik zou graag deze stoel willen winnen voor mijn vriendin Caroline. Zij verwacht in mei haar tweede kindje en het zou dan ideaal zijn om het kindje al meteen gezellig 'mee te laten eten' aan tafel met behulp van deze TripTrap met New Born set. Ze houden wel van gezelligheid, dus dat komt goed uit. Daarnaast is het ook hartstikke fijn dat de kleine ook los in het New Born Setje kan, zodat ze ook op de grond lekker mee kan wippen...ook heel erg gezellig! Kortom: jullie zouden mijn beste vriendin er heel erg veel plezier mee doen! (PS Ik heb al een Trip Trap en ben daar heel tevreden over, dus ik heb m zelf niet nodig!)

 168. frenneke frenneke

  170

  Het is een wipstoeltje en kinderstoel in 1. Wij hebben al een trip trap voor ons 2 jarige zoontje en vinden hem ideaal. En willen voor onze tweede kleine die misschien op de verjaardag van zijn broer word geboren. Het zou wel echt fantastisch zijn.liefs frenneke

 169. deeske deeske

  171

  de stokke stoel is te gebruiken al wipstoel en kinderstoel. we willen hem dan ook voor beide functies gebruiken zodat je meer plaats hebt in de kamer nu heb je 2 stoelen staan en dan heb je er 2 in 1

 170. s000275 s000275

  172

  Je kunt hem als wipstoeltje én als kinderstoel gebruiken. Wij willen hem heel graag hebben voor onze jongste dochter. We hebben er eentje voor de oudste, maar die staat hem voorlopig nog niet af! De Tripp Trapp is namelijk één van de weinige kinderstoelen die heel goed aan tafel geschoven kan worden. Van veel andere stoelen past de armleuning niet onder tafel en is de stoel dus niet zonder blad te gebruiken.

 171. Ingridcmn Ingridcmn

  173

  De Stokke Tripp Trapp + newborn Set is te gebruiken als wipstoeltje en babystoel aan tafel waardoor je kleintje lekker gezellig mee aan tafel kan zitten bij elke maaltijd. Ideale stoel zo is deze te gebruiken van 0 t/m 6 jaar. Onze jongste dochter kijk niets liever mee op/aan tafel als wij zitten te eten. Niet echt makkelijk met een wippertje dat op de grond staat, liever gezellig met d'r zussen aan tafel en mee praten (brabbelen)

  • Karen Pelgrom Karen Pelgrom

   174

   De nieuwe tripp trapp new born is te gebruiken als kinderstoel en wipstoel! Zo klein als ze zijn kunnen de kinderen er gezellig bij zitten aan tafel! Wat een mooie stoel, die zou hier goed van pas komen!!

 172. kokosnoot2000 kokosnoot2000

  175

  De nieuwe Stokke Tripp Trapp is schommelstoel en wipstoel tegelijk, deze zou supergoed passen in ons kinderrijk. De grootste zit al in een gewone Tripp Trapp, en eet zo heel flink haar fruitpap. Met de nieuwe stoel erbij, wordt met vieren eten geen groot karwei. Want ook onze nieuwe spruit schuift dan gezellig aan, en samen eten is dan toegestaan!

 173. mamajenny mamajenny

  176

  De stokke tripptrapp kinderstoel is de meest complete kinderstoel die ik me kan wensen. Een stoel voor het leven. Eerst de newbornset te gebruiken op de kinderstoel om gezellig met het hele gezin aan tafel te zitten en als wipstoel om de kleine in bij te laten komen na het eten. Daarna te gebruiken met de babyset tot een jaar of 2. En daarna als een gewone stoel.. en als ze uit huis gaan kunnen ze hem zo mee nemen.en op welke andere stoel krijg je nou 7 jaar garantie?

 174. Sabine essen Sabine essen

  177

  De stoel is te gebruiken als wipstoel/ babylounger met de newbornset en daarna als multifunctionele kinderstoel om te eten, drinken en knutselen. Ik zou m erg graag willen voor onze dreumes omdat de stokke makkelijk schoon is te houden omdat ze alles volgens rapley methode eet. De huidige stoel is een schoonmaakdrama. En het lijkt me een heerlijke stoel voor de komende jaren. Zodat ze in een veile en mooie stoel onbekommerd kan eten en knutselwerkjes voor oma kan maken.

 175. vjx2013 vjx2013

  178

  De stokke trip trap stoel is te gebruiken voor een wipstoel en kinderstoel in 1. De trip trap stoel kan je gebruiken tot 6 a 7 jaar. Zou deze wel heel graag willen winnen voor me ongeboren kindje die 25 april komt! En wie weet eerder heb tot nu toe ook nooit wat gevonden hier wie weet dit keer hihi

 176. NathalieXXX NathalieXXX

  179

  De Stokke tripp-trapp stoel is te gebruiken als kinderstoel en als wipstoeltje. Aangezien we helaas niet veel tot niets te besteden hebben zou het super mooi zijn om deze mooie nieuwe stoel te winnen voor ons aanstaande 1ste kindje.

 177. lily lily

  180

  de stokke tripp trapp stoel kan gebruikt worden voor 2 dingen zowel als kinderstoel als wipstoel dit is dus een zeer gemakkelijke stoel in gebruik en ik zou deze zeer graag winnen voor ons 1ste kindje in spe :)

 178. Marilon Gering Marilon Gering

  181

  je kunt deze stoel als kinderstoel gebruiken gezellig aan tafel bij mama en papa , en als wipstoeltje! ik zou deze graag willen hebben omdat ik nog geen stoeltje en wipstoeltje heb en ik ben uitgerekend in augustus. en laten we eerlijk zijn alles is bij elkaar al duur genoeg!

 179. LeonieKruit LeonieKruit

  182

  Hoi, De stokke tripp trapp stoel kan je gebruiken al kinderstoel en als wipper. Ik zou hem dolgraag willen winnen! Ik heb de kinderwagen al van het merk en daar ben ik al erg blij mee dat ik hem overal aan kan schuiven als ik op stap ben.. Nu zou ik ook graag de kinderstoel willen winnen zodat mijn collectie steeds groter wordt. De stoel is te gebruiken tot dat mijn zoontje 6 à 7 jaar is, is toch ideaal...

 180. Yvonne Bax Yvonne Bax

  183

  Deze stoel kan gebruikt worden als superhandige kinderstoel, waar je kindje nog jaren plezier van heeft. Daarnaast is het met de New Born set ook meteen een wipstoel op tafelhoogte zodat je baby vanaf dag 1 gezellig mee kan doen met het gezinsleven. Met een derde kindje op komst lijkt het me super om nog een tripp trapp stoel te hebben. Zeker met zo'n superhandige set voor de kleine baby er bij! Dan kunnen meteen vanaf dag 1 met z'n vijfjes aan tafel!

 181. Griet Schurer Griet Schurer

  184

  De Stokke Tripp Trapp met Newborn set is te gebruiken als wipstoel en kinderstoel in 1! Graag wil ik deze prijs graag winnen omdat ik 1 juni 2013 ben uitgerekend en dit is mijn 1ste kindje. Het lijkt mij erg spannend toe en ik heb nog geen wip en kinderstoel en om dit te kopen lukt mij bijna ook niet meer, omdat ik last heb van bekkeninstabiliteit. De Stokke Tripp Trapp met Newborn set lijkt mij zeer gemakkelijk voor het kind, maar ook voor mij omdat alles op hoogte is.

 182. Chantal Hauten Chantal Hauten

  185

  *De Newborn Set™ is een wieg die aan een Tripp Trapp® stoel bevestigd kan worden, zodat zelfs het allerkleinste gezinslid kan delen in de gezelligheid van de gezamenlijke maaltijden. *En als het kindje oud genoeg is dan wordt dit een mooie kinderstoel. Wij zouden dit graag willen winnen , omdat wij enorm verliefd zijn geworden op de Tripp Trapp stoel. Vanwege het praktische en het mooie design, zeker omdat er allemaal leuke kussentjes zijn.

 183. Chantal Hauten Chantal Hauten

  186

  *De Newborn Set™ is een wieg die aan een Tripp Trapp® stoel bevestigd kan worden, zodat zelfs het allerkleinste gezinslid kan delen in de gezelligheid van de gezamenlijke maaltijden. * als het kindje oud genoeg is wordt dit een mooie kinderstoel. Wij zouden deze graag willen winnen, omdat wij verliefd zijn geworden op de tripp trap stoel en het een handige stoel vinden, ook vooral omdat er zoveel verschillende soorten kussentjes in kunnen

 184. Chantal Hauten Chantal Hauten

  187

  Sorry dubbel geplaatst, de eerste keer gaf deze aan niet geplaatst te zijn, mvgr, chantal

 185. Treesje Treesje

  188

  Graag zouden we hem willen winnen voor onze jongste spruit, omdat Stokke toch echt wel HET merk van kinderstoelen is. Ze zijn niet enkel ergonomisch, maar zien er nog eens leuk uit! Antwoorden op de andere vraag: Je kan hem vanaf de geboorte (dus niet vanaf 6 maanden, zoals de klassieke kinderstoel) gebruiken als: - kinderstoel - 'schommelstoel', d.m.v. de schommelfunctie

 186. Cressida Alladin Cressida Alladin

  189

  Je kan de stoel met newborn set vanaf dag 1 gebruiken als kinderstoel zodat de baby gezellig aan tafel geschoven kan worden als de rest van het gezin, maar ook als wip/schommelstoel voor alle andete momenten. ik zou er heel graag 1 winne voor mijn derde kindje, wordt verwacht in de zomer. de andere 2 (nu 2,5 en 4,5) zitten al op grote mensen stoelen omdat ze niet meer pasten in de ikea kinderstoel en de bloom stoel is vanaf dag1 ellende. ik wil nu voor de enige echte kinderstoel gaan!! Please let me win :-)

 187. Aleksandra Kot Aleksandra Kot

  190

  Je kunt Stokke® Newborn Set™ gebruiken als wipstoeltje (met een schommelfunctie) op de grond, en in combinatie met de Tripp Trapp® als opzetstuk) als kinderstoel. Wij hadden de mazzel dat we voor onze eerste een stokke stoel van een collega konden overnemen. Helemaal geweldig, makkelijk verstelbaar en goed schoon te houden. Hij is nu bijna 2 en klimt er zelf in. Ik denk dat we nog een hele poos van kunnen genieten voor hem. Nummer 2 is nu onderweg en kan elk moment komen. Aangezien de andere stoel nog wel een tijdje door grote broer in gebruik zal zijn, zijn we op zoek naar een tweede stokke tripp trapp. Helaas is ons budget op dit moment niet groot genoeg om hem nieuw aan te schaffen. Ik zou het, net als een heleboel mama's hier, ook geweldig vinden als de kleine meid samen met ons aan tafel zou kunnen zitten vanaf dag 1. Voor ons uiteraard ook een gemak omdat ze lekker op hoogte ligt en we dan niet zo diep hoeven te bukken. Mijn vriend heeft een zwakke rug en is lang dus dat is ideaal als ze op de juiste hoogte zou kunnen zitten. Het zou een mooi cadeau zijn om deze te kunnen winnen.

 188. miermuis miermuis

  191

  Je kunt de De Newborn Set als stol gebruiken en eenvoudig van de kinderstoel af halen om hem op de grond te gebruiken. Het zitje is, zoals dat Stokke betaamt, ergonomisch ontwikkeld waardoor het kindje comfortabel ligt. Daarnaast beschikt de Newborn Set over een schommelfunctie; zo heb je in weze geen wipstoeltje nodig! Op dit moment zijn we nog geen ouders maar zijn druk bezig en blijven duimen! Dit zou al wel een mooie kans zijn om een stokke te bemachtigen!

 189. Ilona0805 Ilona0805

  192

  Beste mamaplaats, Ik ben Luca, net 6 weekjes oud en ik zou het héél gezellig vinden om in een Stokke Tripp Trapp New Born Set bij mijn pappa en mamma aan tafel te zitten als zij gaan eten. Mijn mamma zegt dat we het kunnen gebruiken als kinderstoel maar ik kan er ook lekker in heen en weer schommelen dus het is ook te gebruiken als wipstoeltje. Liefs van Luca

  • Jessica Jessica

   193

   De stokke trip trap stoel is te gebruiken voor een wipstoel en kinderstoel in 1. De trip trap stoel kan je gebruiken tot 6 a 7 jaar. Zou deze wel héél graag willen winnen voor onze baby. We hebben al een trip trap stoel voor ons zoontje, en zou super zijn als zijn broertje naast hem kan zitten tijdens het eten in de new born seat. Dus hier gaan we heel hard duimen om deze te winnen

 190. Jessica Jessica

  194

  De stokke trip trap stoel is te gebruiken voor een wipstoel en kinderstoel in 1. De trip trap stoel kan je gebruiken tot 6 a 7 jaar. Zou deze wel héél graag willen winnen voor onze baby. We hebben al een trip trap stoel voor ons zoontje, en zou super zijn als zijn broertje naast hem kan zitten tijdens het eten in de new born seat. Dus wij zouden er super blij mee zijn.

 191. daisygeelen daisygeelen

  195

  De stokke newborn kan gebruikt worden als wipstoeltje en als kinderstoeltje voor baby. In nov. wordt ons 2e kindje verwacht. Samen eten staat bij ons hoog in 't vaandel: ook als we moeten werken: altijd eerst samen ontbijten! en 's avonds wordt de dag besproken aan tafel, ook onze peuter is dan graag aan het woord. Met de stokke newborn kan de kleine straks mee aanschuiven! Ideáál lijkt me dat.....

 192. Renskeboonstra Renskeboonstra

  196

  De stokke trip trap stoel is erg handig en praktisch, omdat het als wipstoel, en als kinderstoel te gebruiken is. En juist daarom wil ik graag winnen. Omdat we erg klein wonen is dit een uitkomst 2 in 1.

 193. Anoes Anoes

  197

  Het is een wipstoel en kinderstoel in 1 en ik zou deze graag winnen zodat onze tweede baby direct bij het sociale familie ritueel betrokken kan worden en ik er gewoon echt verliefd op ben :-)

 194. Manon87 Manon87

  198

  Deze superleuke nuwebornset is te gebruiken als opzetstuk voor de tripp trapp kinderstoel en als wipstoel. Ideaal! Maar ook wel prijzig dus wat zou het een feest zijn deze te winnen zodat onze stoere Gijs nu al lekker bij ons aan tafel kan zitten, gezellig!

 195. Cato Bentvelzen Cato Bentvelzen

  199

  De triptrap is te gebruiken als wipstoel en kinderstoel in combinatie met de newborn set. De stoel is ideaal en kan meteen als eerste meubelstuk dienen wat meegaat naar de studenten kamer, het is een prima stoel waar je de rest van je leven mee toe kan.

 196. brittanyvankesteren brittanyvankesteren

  200

  wipstoel en lekker samen aan tafel. Maar ik vind het meer dan dat. Het is ook Stylevol! en geeft je gezin gelijk meer contact. Niet alleen voor gelijk maar Jaren en Jaren lang om van te genieten! Is echt een slim idee!

 197. Sarina Sarina

  201

  De triptrap newbornset is te gebruiken als wipstoel en als gewonen kinderstoel waarbij de kleine er als volwaardig lid van de familie altijd bij kan zijn. Het is een ideale stoel die een heel leven mee gaat. Het is heerlijk als de kleine van kleins af aan met ons mee aan tafel kan zitten. De eettafel is toch het hart van het huis

 198. Nilgun Demirayak Nilgun Demirayak

  202

  De Trip Trap Stoel is als een gemakkelijke wipstoel en als perfecte kinderstoel te gebruiken. Graag zou ik dit ingenieus ontwerp winnen voor mijn dochtertje, omdat zij het verdient samen met het gezin veilig en gezellig aan tafel te schuiven/wippen. Zij zal met dit moderne prinsessentroontje het middelpunt worden aan tafel. Veel liefs!

 199. Emmy Emmy

  203

  Wat superhandig! Hij is te gebruiken als wipstoel en als kinderstoel. De Stokke stoel was al handig en prachtig, maar dit is echt weer een mooie ontwikkeling! Ik zou hem graag hebben!

 200. Brenneke Brenneke

  204

  woww ik weet nog wel meerdere manieren om hem.te gebruiken zelfs...al wipstoel,als kinderstoel om in te eten of gewoon lekker om aan te spelen....ik heb hem.altijd al willen proberen je kleintje lekker dicht bij je op elk moment van de dag en ook nog eens een mooi pronkstuk voor in je huis!!! geweldig toch!!!

 201. Evita Janse Evita Janse

  205

  Wat hou ik van Stokke zeg! Ze komen met de beste ideeen. Je kunt hem gebruiken als wipstoel en als kinderstoel. Nu met een tweede op komst,en veel spullen die worden overgenomen van de "grote" broer (17 mnd) verdient de baby wel echt een eigen nieuwe wip/kinderstoel! Zo wordt de baby vanaf het begin betrokken bij de rest van het gezin! Geweldig toch!

 202. Leoni Dijkstra Leoni Dijkstra

  206

  De trip trap stoel is als kinderstoel en als wipstoel te gruiken, Wat een super uitvinding :D Ik zou hem heel graag willen winnen voor onze 2e kleine die in aantocht is, zodat hij/zij vanaf dag 1e bij de maaltijd betrokken wordt :D

 203. Rolinda Rolinda

  207

  Wat een gave actie! Wat fijn dat we een kans krijgen om zo'n gave stoel te kunnen winnen! Ik doe heel graag mee en maak graag een kans. De Stokke Tripp Trapp stoel kan je op twee manieren gebruiken. Als Newbornset, de kleine kan er dan direct in en dient dan als een wipstoel. Als de kleine dan groter is, haal je de newbornset eraf en heb je de Tripp Trapp stoel! Ideale stoel voor de kleine! Ik zou hem graag willen winnen omdat het een super makkelijke stoel is en deze nog echt wel een aantal jaren mee kan! Onze dochter is bijna zover dat ze in een kinderstoel kan gaan zitten. We hebben ééntje gekregen die gebruikt is en heel lastig in gebruik. Nouja roeien met de riemen die je hebt, zeggen ze toch? Als we voor een tweede willen gaan, zal het helemaal ideaal zijn want dan kan je zo die Newbornset erop zetten! :)

 204. smuijs smuijs

  208

  als wipstoel en als kinderstoel. Waarom ik deze prijs wil winnen? Gewoon omdat het een supermooie, goede stoel is!!

 205. Janneke Boer Janneke Boer

  209

  Deze Stokke Trip Trapp is als wipstoel en als kinderstoel te gebruiken. Ideaal! Zou geweldig zijn voor onze dochter van 5 maanden! Onze zoon zit ook nog in de kinderstoel, dus een tweede stoel erbij zou geweldig goed uitkomen!

 206. LoveBella LoveBella

  210

  Ik ben niet de eerste met het goede antwoord zie ik ;) want ik las dat de stoel zowel als wipstoel en als kinderstoel te gebruiken is. Super handig! Ik heb zelf nog geen stoeltje voor mijn dochtertje, maar wel veel positieve reviews gelezen over deze stoel. We mogen bijna gaan beginnen met het geven van groente- en fruithapjes, een stoeltje zal dan dus reuze handig zijn! Het feit dat deze stoel een mooi design heeft, comfortabel zit en ook nog veilig is, maakt het tot een perfecte stoel voor iedereen die zijn kindje gezellig aan tafel wil. Daarom zou ik heel graag deze stoel/wippertje willen winnen :) Groetjes

 207. Laura Prins Laura Prins

  211

  deze geweldige stoel is te gebruiken als wipstoel en kinderstoel. wij zouden hem graag winnen voor nummer 2. onze zoon heeft al een prachtige tripp trapp. het zou geweldig zijn als we de baby straks gewoon bij aan tafel kunnen schuiven.

 208. vangurpn vangurpn

  212

  Deze stoel lijkt me echt super als ik die zou winnen. Deze stoel is te gebruiken als wippertje (ligstand) vanaf de geboorte. Maar ook kun je het gedeelte van het wippertje op bijvoorbeeld de grond plaatsen. Deze stoel is ook nog te gebruiken als gewone kinderstoel als het kindje ouder word.

 209. zebra88 zebra88

  213

  Ons eerste kindje stond altijd heel ongezellig op de vloer als we gingen eten, maar deze Newborn Set kun je behalve als wippertje ook als kinderstoel gebruiken. Vanaf de geboorte hoort je kleintje er helemaal bij en zit hij ook lekker aan tafel. Ik zou deze stoel heel graag winnen, omdat we in september ons tweede kindje verwachten, die we graag meteen bij ons aan tafel schuiven. Voor veel fijne momenten als nieuw gezin van vier!

 210. Sabine Sabine

  214

  We willen graag de functionele tripp trapp stoel aan onze moeder geven, die heeft nu een erg zielige oude gammele stoel voor onze dochter. Ze zou erg blij met een nieuwe stoel zijn. We hebben zelf een tripp trapp voor onze dochter. Onze moeder wou er ook graag een, maar de stoel die ze nu heeft is nog niet stuk dus moet ze het met die oude doen.

 211. IreneRaaff IreneRaaff

  215

  De Stokke tripp trapp new born set kan je op 2 manieren gebruiken, namelijk als stoel voor je baby aantafel. Zo maakt hij/zij alles mee van de maaltijden of andere bezigheden als spelletjes aantafel. Maar ook als wipstoel op de grond. Ik zou graag deze tripp trapp new born set willen winnen omdat het een mooie aanvulling zal zijn voor onze nieuwe kindje en onze dochter. Voor onze dochter hebben we al een tripp trapp aan tafel staan en we zijn erg fan van deze stoel. Ze zit er goed in en is zit zo echt aan tafel met ons. De new born set zouden we graag voor ons nieuwe kindje willen zodat deze straks ook alles aan tafel met ons kan mee maken. Het eten maar ook het knutselen en spelletjs doen van zijn of haar grote zus. Zo maakt ons nieuwe kindje direct del uit van ons gezin en maakt hij/zij alles mee van ons en wij van hem/haar :)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >