Win een Stokke® MyCarrier

Door: Mamaplaats 154 reacties

Win een Stokke® MyCarrier

Stokke® Travel Collection: eerste klas reizen voor kinderen Tijdens je vakantie is het belangrijk om op plaats van bestemming te komen, maar hoe pak je dat aan met je kinderen. De Stokke®-producten van de Stokke® Travel Collection zullen je reis vergemakkelijken, waardoor je meer tijd aan elkaar kan besteden. Eén van de producten uit de Stokke® Travel Collection is de Stokke® MyCarrier! De universele 3-in-1 draagzak kun je gebruiken als buik- en rugdrager. Beide posities biedt de juiste ergonomie voor jou en je baby en je baby blijft lekker dicht bij je. Makkelijk oprolbaar en op te bergen. Te gebruiken vanaf de geboorte tot en met een leeftijd van drie jaar. De Stokke® MyCarrier is op drie manieren te gebruiken. Zie hieronder de mogelijkheden: stokke 1. Kindje kijkt jou aan Vanaf de geboorte (minstens 3,5 kg en 53 cm) tot je kindje zelf zijn hoofdje rechtop kan houden. 2. Kindje kijkt naar voren Alleen gebruiken als je kindje zelf zijn hoofdje rechtop kan houden. Ieder kind is uniek, maar een ruwe schatting is ongeveer vanaf 4 maanden. 3. Kindje op de rug Wanneer je kindje zelfstandig kan zitten en langer is dan 72 cm.

Wat kun je winnen?

Win nu een Stokke® MyCarrier t.w.v. € 169,-! De Stokke® MyCarrier is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: Waar gaan jij en je gezin naar toe op vakantie en waarom? De winactie loopt van 24 juni t/m 7 juli.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
154 Reacties

Reacties

 1. Anouck Anouck

  1

  Wij gaan helaas door omstandigheden niet op vakantie dit jaar. Maar die periode maken we heus wel goed met dagjes uit, naar het bos, naar de kinderboerderij, naar de dierentuin, naar het strand (als het weer tenminste even mee zou willen werken....) enz. Mijn jongste vindt het heerlijk om gedragen te worden en dat doe ik dan ook graag, maar man oh man, hij wordt wel een beetje zwaar zo onderhand. Dus dragen met een goede drager....dat lijkt mij wel wat. Ik zou hem dus heel graag willen winnen zodat ik mijn jongste lekker kan dragen, en tegelijkertijd ook nog een hand vrij heb voor mijn oudste, die nog wel heel erg graag aan de hand van mama mee wil lopen!

 2. Debseflebs Debseflebs

  2

  Wij zullen pas in Oktober misschien op vakantie gaan, omdat ik elk moment kan bevallen nu. Ben voor 30 Juni uitgerekend. Maar dan nog als mijn man zijn vakantie heeft (nadat de kraamzorg weg is) is deze carrier toch zeer welkom :) ...

 3. Stuiter Stuiter

  3

  Wow wat een mooie carrier. Ik kan de kleine gup niet dragen. Maar wat zou het papa stoer staan om zo met zijn meisje lange wandelingen te kunnen maken! Lekker het bos in. Vader en dochter op pad, samen genieten!

 4. Stuiter Stuiter

  4

  Euhhhhh sorry wj gaan niet omdat mama met bi op bed moet blijven liggen.

 5. queenie schut queenie schut

  5

  Helaas moet ik ook melden dat wij niet op vakantie gaan. Sinds 30 april 2011 zitten we al met dubbele hypotheeklasten + alles wat daarbij komt zoals verzekeringen, woz belastingen, gas,licht,water, onderhoud etc. en dat is de reden dat wij nu voor het 3de jaar niet op vakantie kunnen. Als je moet kiezen om je kinderen elke dag 3 maaltijden voor te kunnen schotelen of een vakantie, lijkt mij is de keuze snel gemaakt. Wel proberen we steeds leuke uitjes te verzinnen die niks of bijna niks kosten. Door bv. heerlijk een stuk te gaan fietsen/ wandelen met picknick spullen mee en ergens in een bos of natuurgebied alles op een stuk gras uit te stallen en te genieten van al dat lekkers. Alleen zou het erg handig zijn bij zulke uitstapjes dat de jongste niet met een kinderwagen mee hoeft maar in een draagzak. Aangezien niet elk natuurgebied even toegankelijk is voor een kinderwagen. Wat zou het heerlijk zijn om hem dan op de rug/buik te dragen en je handen vrij te hebben voor de kleine meid van 3 bij het oversteken van de wegen. Ook gaan wij geregeld naar rommelmarkten en om alles goed te kunnen zien is het toch handiger als je geen wagen bij je te hebben, anders kun je de koopjes niet goed genoeg zien. Nu heb ik in het verleden bij de oudste een draagzak gehad, maar dat was niet zo'n mooie en handige als deze van Stokke® MyCarrier. Zou hem graag willen winnen, want ik weet zeker dat hij veel gebruikt gaat worden bij wandelingen, fietstochten, rommelmarkten etc.

 6. happytammie happytammie

  6

  Wij gaan naar Turkije op vakantie en het zou dus ideaal zijn om onze kleine man van 5 maanden in de traveler mee te nemen. Aangezien wij altijd moeten haasten en rennen kunnen wij gewoon een sprintje trekken over schiphol terwijl de kleine heerlijk bij papa of mama hangt! Ik ga duimen...

 7. thom79 thom79

  7

  Wij gaan dit jaar wegens omstandigheden niet op vakantie, maar gaan wel leuke dingen doen zoals bezoekje aan pretpark, dierentuin en paar daagjes logeren bij familie. De Stokke MyCarrier lijkt me echt een fantastische buik/rugdrager en komt goed van pas tijdens de wandelingen in het bos met de hond, waar we met de buggy soms vast komen te zitten en voor als mijn kleine ventje beetje moe is dan kan papa hem moet dragen. We zouden graag vol trost met de Stokke MyCarrier rondlopen ;)

 8. Sandra6283 Sandra6283

  8

  Wij gaan dit jaar voor het eerste met ons zoontje van 1 op vakantie en gaan naar kroatie. Heb de mycarrier een keer geleent van mijn zus toen hij nog klein was en voor was het ideaal. Nu op vakantie gaan we veel wandelen en onze zware jongen zouden wij heel graag op de rug meenemen in deze draagzak. Ideaal voor ons maar ook zeker voor hem. Op papa's rug zie je meer dan in de kinderwagen!!

 9. cyncyncynthia cyncyncynthia

  9

  Wij gaan misschien lang weekend na center parcs omdat over een dikke maand onze dochter komt en onze zoon is dan 10maanden is een echte vakantie niet echt mogelijk met 2 kleintjes en alle 2 in de zomer! Dus zijn al 3jaar niet op vakantie kunnen gaan jammer genoeg! MyCarrier lijkt me ideaal om te winnen vooral als we na center parcs zouden gaan en met 2kleintjes! Maar ook zo handig 1 in de kinderwagen en 1 in de MyCarrier☺ dus wij gaan ervoor om 'm te winnen!

  • Lizrongen Lizrongen

   10

   Wij gaan waarschijnlijk in september een weekje op vakantie. Waar naar toe weten we nog niet. Ik ben 27 juni uitgerekend van ons eerste kindje. En het hangt er een beetje van af hoe het allemaal gaat en hoe ons meisje het doet:) maar of we nu naar het buitenland gaan of in Nederland blijven, zo'n carrier lijkt me ideaal! Ik wil m dus graag winnen!!

 10. Frida Frida

  11

  Waar gaan jij en je gezin naar toe op vakantie en waarom? - Daar het feit wij rond 21 augustus onze 1e wondertje hopen te mogen verwelkomen hebben we besloten om nu tijdens het verlof heerlijk op de camping in de buurt te gaan staan voor 3 weken (caravan mogen 'lenen' van mijn ouders). Zo kan ik heerlijk genieten van de 'rust' en manlief na werktijd richting camping komen om samen met de hond er lekker van te gaan genieten samen. Zo bijzonder, het idee dat er volgend jaar een klein prinsesje in ons midden is :)

 11. Catharina Thio Catharina Thio

  12

  vakantie is voor ons altijd verschillend, ene keer gaan we opa en oma in Engeland bezoeken, andere keer gaan we opa en oma in Spanje bezoeken. Zo met een kleintje worden vliegreizen erg zwaar, mijn dochtertje wilt namelijk gedragen worden als ze lang moet wachten. Dit is zo zwaar als ik dit voor een lange tijd moet doen, ik heb een hele zwakke hand en ernstige bekken instabileit. Dus een kind van 20 maanden dragen is leuk voor 5 minuten maar niet langer. Maar met een carrier wordt dit al veel lichter. Ik kan mijn dochtertje dan met mijn hele lichaam dragen en niet alleen met mijn hand en heup. Ook vinden we het erg leuk om een dagje de bossen in de gaan, met een kinderwagen is dat een ramp dus dan moet mama of papa de kleine weer dragen, met de babycarrier gaat dit weer makkelijker zijn want ja kindje kan op de rug, ze kan dan alles zien en papa en mama kunnen lekker doorlopen. Minder gevaar dat de kleine valt over stenen, takken en als ze moe is kan ze in de carrier slapen. Wij zullen dolgraag net als iedereen de carrier willen winnen zodat het vooral voor mij (mama) het dragen van mijn kindje makkelijker maakt, zodat ik niet uitgeput ben en ik niet bang hoef te zijn dat ik in elkaar zak vanwege mijn bekken instabilteit.

 12. hillie hillie

  13

  We zijn een midweekje naar center parcs geweest en we gaan rond de herfst nog een weekendje weg. En nog met de hele Fam. Een weekend dus geen buitenland dit jaar

 13. nieke nieke

  14

  Wij gaan in september een weekje naar center parks ,ons klein ventje is zot van water en mijn vriend en ik gaan zeer graag wandelen . We zijn in februari ook al geweest maar toen was hij nog te klein om er echt iets aan te hebben . Ook hebben wij 2honden dus is het niet zo simpel een vakantie te plannen ,en dan is zo een bungalo zeer gemakkelijk :)

 14. chmaj chmaj

  15

  In september gaan wij een weekje op vakantie. Waarschijnlijk wordt het Corsica. Dat schijnt het mooiste eiland van Europa te zijn. Veel natuur waar we lekker kunnen gaan wandelen. Het allermooiste zou zijn dat ons zoontje dan in de rugdrager mee kan. Hij is dan net 1 jaar. Echter die rugdrager ontbreekt nog. Het zou dus PERFECT uitkomen als we deze zouden winnen.......

 15. Melmel Melmel

  16

  Wij gaan naar een camping in zuid Frankrijk, het weer is er (meestal) super en op de camping kunnen de kids heerlijk spelen, rondrennen en meedoen aan activiteiten. Mama en papa kunnen er heerlijk wandelen en stadjes bezoeken. En onze jongste van 8 weken in een draagzak zou super zijn dan hebben we twee paar extra handen vrij om op onze peuter van 3 te letten!

 16. mrlmcmr mrlmcmr

  17

  Waar gaan jij en je gezin naar toe op vakantie en waarom? Mijn man heeft een eigen zaak, een winkel en deze sluit twee weken per jaar zijn deuren. Met onze oudste dochter zijn we wel in een bungalowpark geweest en dat was best leuk, toch moest er veel mee, ingepakt worden en naderhand weer uitgepakt. Wij houden van uitjes en zaten even lang in de auto vanaf het bungalowpark dan dat we van huis waren gegaan. Na de geboorte van onze tweede dochter, ook weer een zomerzwangerschap, hadden we weinig behoefte ons eigen bed te verruilen en zijn we vanuit huis dagjes weggegaan. Dat is ontzettend goed bevallen. We zijn o.a. naar Movie Park Germany geweest en daar zijn we door de reis wel een nachtje blijven slapen op een familiekamer in een hotel. Voor de geboorte van onze derde dochter, wederom een zomerzwangerschap zaten we in een ernstige waterpokkenaanval, de pokken waren naar binnen geslagen, onze een-jaarlijkse vakantie is geheel in het water gevallen in 2012. Deze zomer, niet zwanger, gaan we hopelijk, vrij van ziektekiemen, weer door op de oude voet. Vanuit huis dagjes weg met misschien ergens een spontane overnachting met zijn vijfjes. De Stokke® MyCarrier zou uitstekend van pas komen om onze baby Evie in te dragen, onze auto zit vol met 3 kleine meisjes maar deze draagzak kunnen we natuurlijk overal kwijt. anders zou de achterbak al weer vol zitten met alleen een kinderwagen. Met de draagzak die we nu hebben van een concullega kunnen we Evie alleen op de buik dragen met haar rug naar de wereld toe en dat wil ze nu juist niet meer. Plus het rugdragen lijkt me minder belastend een hele dag op pad.

 17. Corina Corina

  18

  Wij gaan dit jaar gezellig naar Center Parcs in Nederland omdat onze kleine spruit nu nog maar 8 weken is en we zien het niet zitten om ver te reizen met ons kleine meisje. Maar dat vinden we ook helemaal niet erg, we kijken er erg naar uit om lekker te genieten van elkaar, want daar draait een vakantie toch om vind ik. Maakt niet uit waar je naartoe gaat of dat je gewoon thuis bent, de vakantie moet gewoon lekker gebruikt worden om tot rust te komen en dat we de tijd nemen voor elkaar zonder dat we nog zoveel 'moeten' doen! Voor ons begint dit weekend de vakantie al dus dat word GENIETEN!!!!!!!!!!!!!!! Fijne vakantie iedereen!

 18. Henrick Henrick

  19

  Wij hopen in de week van 8 juli op vakantie, Hoe, wat is nog onbekend. Heerlijk op een park met speeltuintjes voor de kinderen. Als zij genieten, genieten wij ook. Lijkt me super lekker om onze jongste dan in de draagzak te doen, overal naar toe gaan en de baby lekker dicht tegen je aan.

 19. Susanne Driessen Susanne Driessen

  20

  We willen graag in september eventjes weg, maar doordat mijn contract niet is verlengd en ik nu eigenlijk eerst weer een baan moet vinden, staan de plannen op een laag pitje. We zouden voor het eerst met z'n drieen gaan, lekker in een appartementje in Duitsland, lekker in de bossen en heuvels, veel wandelen. We zijn al een tijdje aan het kijken naar een goede drager die we nog een tijdje kunnen gebruiken, want we gaan graag op wandelvakantie, en een buggy is dan bepaald niet handig.

 20. 19tal78 19tal78

  21

  Als alles goed gaat nu met onze kleine in het ziekenhuis (ze is nu 2 maanden) gaan wij in september lekker een paar dagen naar de Veluwe! onze meid is dan 5 maanden, en kunnen we heerlijk wandelen met haar in deze draagzak :-)

 21. Eline Vos Eline Vos

  22

  Wij gaan dit jaar naar Zuid-Spanje omdat de kleinste nu pas 7 weken oud is. Afgelopen jaar zijn we naar Maleisië geweest en volgend jaar gaan we naar Australië! We houden dus erg van rondreizen en dan is het noodzakelijk dat we met de kleine ook mobiel zijn en de Stokke MyCarrier lijkt me daar ideaal voor!

 22. Suzanne Koster Suzanne Koster

  23

  Wij zijn lekker op vakantie geweest naar Turkije! Omdat we in oktober dit jaar een kleine meid erbij krijgen, hebben het er nog mooi van genomen nu het nog kan voor onze kleine meid van 3 :) Ze heeft zo lekker een week haar tijd gehad, als laatste tijd als enigs kindje ;) Straks zal het een weekendje/weekje Center Parcs worden, zodat beide dames het goed hebben!

 23. Joyceke77 Joyceke77

  24

  helaas ook voor mij geen vakantie. We zouden op huwelijksreis gaan naar New York. Mijn ex zijn drie maanden na de geboorten van onze dochter. Sorry ik ben niet verliefd op je en we moesten gaan omdat hij dat huis waar we in woonde zelf had gekocht. Nood gedwongen woon ik nu met mijn dochter bij mijn ouders in. Ik zou daarom wat mobiel willen zijn omdat de zorg op mijn berust. Zodat ik leuke uitstapjes met haar kan maken.

 24. JufKatrijn JufKatrijn

  25

  Wij houden een echte "staycation" dit jaar! We blijven lekker thuis, bij druilerig weer doen we karweitjes binnen, bij wat mooier weer nemen we de tuin onder handen en bij echt mooi weer doen we leuke uitstapjes (één- of meerdaagse)! We gaan er echt van genieten!

 25. JaysonValencio JaysonValencio

  26

  we gaan helaas dit jaar niet op vakantie wel zijn we aan het sparen om een weekendje met ons zoontje weg te kunnen na een lange kut periode waarin we onze tweeling zijn verloren maar dit vind ik nog neit de goede rede waarom wij deze geweldige draagzak zouden moeten winne.. wij hebben toen ons zoontje is geboren een helemooie nieuwe babybjorn draagzak gekocht maar naar onze spijt heeft de hond deze na 2weken kapot gebeten! omdat wij nu even met veel kosten zitten kunnen we geen nieuwe kopen en ons zoontje vond het zo geweldig in de draagzak ik heb er nog wel eentje geleent bij een vriendin laatst maar blijven lenen is ook nix hij vond het echt gieren en brullen voor ons is deze ook makkelijk omdat wij vaak gan wandelen op het strand in hett bos met de hond heerlijk vinden wij dat en onze man ook! daarom hopen wij dat we winne! zodat we weer veel lekkere wandeleingen kunnen gaan maken!

 26. kristientje85 kristientje85

  27

  Net als vele andere gezinnen blijven wij dit jaar thuis. We willen onze tuin gaan inrichten, en aangezien dit een kostelijke aangelegenheid is, is er geen geld over voor een vakantie. Wat niet wil zeggen dat we niet van onze vakantie gaan genieten. Een paar daguitstapjes, bezoekjes aan de speeltuin, kinderboerderij, plaatselijk zwembad. Een vakantie 'maak' jezelf... daar hoef je niet ver weg voor te gaan :-)

 27. iksannie iksannie

  28

  Wij gaan dit jaar vakantie thuis houden met af en toe een dagje weg indien ik me goed voel. We verwachten ons wondertje in augustus dus echt reizen zit er dit jaar niet in. Wel zijn we dol op wandelen in de bossen en reizen naar andere landen en willen die na de geboorte van de kleine ook zeker weer gaan doen zodat we de kleine ook deze mooie plekken kunnen laten leren kennen.

 28. marieke jansen marieke jansen

  29

  We gaan dit jaar in november op vakantie, maar onze meiden zijn dan 2 en 4, dus we kunnen daarvoor de draagzak niet gebruiken. Onze vrienden die altijd met de tent op vakantie gaan, krijgen volgend jaar hun eerste kindje. Ik probeer deze draagzak dan ook voor hen te winnen. Dat maakt het draagcomfort net wat makkelijker, zeker in de natuur.

 29. Sofje79 Sofje79

  30

  We gaan dit jaar niet op vakantie, gewoonweg vanwege de centjes. We gaan in de vakantie lekker veel wandelen en daarvoor is deze draagzak natuurlijk perfect.

 30. jacolien jacolien

  31

  Wij gaan dit jaar niet op vakantie. We hebben enkele weken ons 2e kindje gekregen en zullen waarschijnlijk wat dagjes weg gaan. Verder hebben we thuis nog plannen om het één en 't ander aan te pakken.

 31. Booo Booo

  32

  Wij gaan niet op vakantie dit jaar dit ivm rond die tijd op het eind lopen van onze zwangerschap. Dat is ook meteen de reden waarom ik graag die draagzak zou willen winnen!! Iedereen die wel gaat een hele fijne vakantie toegewenst.

 32. Yvonne Bax Yvonne Bax

  33

  Nog een laatste keer met zijn viertjes weg. Dat is wat we graag wilden dit jaar. Normaal kamperen we met de jongens, maar nu leek het ons fantastisch om te gaan vliegen. Maar wat is dat duur zeg! Na weken speuren op het internet en zoeken naar de beste last-minutes hebben we dit weekend dan eindelijk geboekt! We gaan een heerlijk weekje naar Mallorca. Het voelt als een luxe, ondanks dat we nu minder kwijt zijn dan voorgaande jaren en nu 'maar' een weekje weg zijn. Maar wat hebben we er zin in! Samen een weekje zwemmen en luieren in de zon (hoop ik) met een goed boek voor mama. In december verwachten we ons derde kindje. En het zou geweldig zijn om volgend jaar, als we met z'n vijfjes op de camping zitten, dorpjes te kunnen bezoeken en te kunnen wandelen met de Stokke MyCarrier! Ik ben benieuwd!

 33. Kim-dejong Kim-dejong

  34

  Wij hebben al van een vakantie mogen genieten. We zijn lekker gaan kamperen in Frankrijk. Maar gaan in september nog eenmaal met z'n 3-tjes op vakantie. Volgend jaar zullen we met z'n 4-en zijn en daar ook optimaal van gaan genieten. Op vakantie wordt volgend jaar kamperen, maar niet te ver weg. Lekker aan het strand, veel wandelen en dan komt deze Stokke Carrier zeker wel van pas.

 34. mlnooy mlnooy

  35

  Wij gaan een weekje naar Rheinland Pfalz in Duitsland met onze zoon die dan 14 maanden is. Lekker veel wandelen in de prachtige natuur. Door de vele heuvels en de prachtige beschikbare natuurwandelingen, is een kinderwagen dan niet ideaal. Deze Stokke Carrier zou een absolute uitkomst zijn!

 35. eefie87 eefie87

  36

  Wij gaan op vakantie naar Frankrijk, voor het eerst kamperen met ons meisje! We zitten in een bosrijk gebied en willen graag gaan wandelen, wat zou het super zijn om de carrier te winnen!! De oude draagzak vond ze super fijn, maar daar is ze nu te groot voor jammer genoeg..

 36. Sher Sher

  37

  Wij gaan naar limburg op vakantie. We zitten daar midden in een natuurgebied en zullen veel gaan wandelen. Onze jongste dochter is dan 5 maanden, dus de Stokke® MyCarrier is dan een welkome afwisseling voor onze dochter. Het mooie van de Stokke® MyCarrier is dat hij op verschillende manieren gebruikt kan worden. Zeker voor lange wandelingen is dit zeer handig voor ons. Wij willen de Stokke® MyCarrier heeel graag winnen!!!

 37. Basenpris Basenpris

  38

  Wij gaan dit jaar voor het eerst op vakantie naar kroatie. Vroeger was het met het vliegtuig een lastminute pakken en feesten. Nu word dit de eerste echte kindervakantie. Met de auto naar kroatie op de camping. Ben heeeel benieuwd hoe de kleine het vind en heb er nu al zin in!

 38. Es79 Es79

  39

  Mijn vriendin is nu 9 dagen moeder en als ik deze draagzak win, krijgt zij 'm! Ze heeft een spoedkeizersnede gehad en ik gun haar de draagzak, omdat ze nu zo ontzettend baalt dat ze weinig mag.

 39. dre dre

  40

  Wij gaan met onze zoon van 19 weeken campeeren in zeeland met de hond erbij dus veel wandelen en of na het strand Dus wel handig zo draagzak hoef je niet altijd de kinderwagen meetenemen

 40. Annemiekbo Annemiekbo

  41

  Hopelijk gaan we nog een weekje naar Italie.Mijn man heeft net een nieuwe baan en we hopen nog 2 weekjes weg te kunnen. Heerlijk naar de Bloemenriviera en dan in de buurt van de zee. Lekker elke dag naar het strand en af en toe eens naar een leuk gezellig stadje. Lekkere pasta en pizza eten. Dat gaat zeker niet vervelen. En die lekkere ambachtelijke ijsjes daar is de hele familie fan van. Ik krijg er al helemaal zin in. En de Italianen zijn gek op kinderen, dus Thomas krijgt genoeg aandacht.

 41. jdevries jdevries

  42

  wij gaan naar Arnhem op een vakantiepark, heerlijk wandelen en fietsen op de Hooge Veluwe, en HET uitje voor ons dochtertje van dan 3 jaar, Oudehands dierenpark Rehnen. Wat daar woont Bamboo Bill en dat is volgens haar een 'lieverd' :)

 42. Vandersteeg Vandersteeg

  43

  Dit lijkt mijn ontzettend handig de stokke carrier om onze dochter jasmijn mee naar toe te nemen. Ze wik heel graag erbij zijn. Jasmijn is 5 maanden, en volgt alles. Haar broer Noah is 4 en vind haar helemaal geweldig als Jasmijn er ook is. Zou voor mij een uitkomst zijn niet elke keer de wagen in en uit te klappen. Wij zouden het geweldig vinden. Mvg cassandra

 43. karlijn karlijn

  44

  Wij gaan op vakantie naar Mexico, op familiebezoek bij de broer van mijn man en zijn vrouw en familie. Het is in Mexico city en in de plaatsjes waar we een bezoek aan gaan brengen vaak niet handig om de wandelwagen mee te nemen, aangezien er veel kuilen in de weg, oneffenheden, hoge stoepranden en wegen van grove keien zijn. Een stokke mycarrier zou geweldig zijn! Daarbij komt onze tweede in september en kan zij ook mooi gebruik maken van de carrier! Lekker op de buik bij papa of mama en wij kunnen dan Joris, de oudste ook veel aandacht geven en samen met hem spelen!

 44. Ingedeklerk Ingedeklerk

  45

  Wij gaan niet op vakantie, omdat onze 2e dochter 2 weken geleden is geboren. Wel willen we dagjes weg gaan, en omdat wij al een 2.5 jarige dochter hebben zou het super zijn als we de baby dicht bij ons kunnen dragen en onze handen vrij hebben om de grote zus alle aandacht te kunnen geven! Ook wonen wij vlakbij het strand, en daar is een wandelwagen absoluut niet handig. :-)

 45. sepia sepia

  46

  Geen vakantie dit jaar; de financiën laten het niet toe. Ik hoop dus wel dat het weer snel (langdurig) verbetert. Dan vind ik het ook niet zo erg om gewoon in Nederland te zijn.

 46. nahsuusje nahsuusje

  47

  Wij blijven lekker in het Zonnige Nederland (positief blijven he haha), neefje komt weekje logeren en we gaan 3 weken vooral veel leuke dingen doen. Dagjes weg naar recreatieparken/dierentuinen/speeltuin/kinderboerderij /zwembad / visite/ heerlijke wandelingen en natuurlijk onze eigen achtertuin en huiskamer :) Waarom wij dat gaan doen? omdat we via vakantieveilingen leuke deals in NL hebben kunnen winnen en ons budget naar iets anders er niet is, dus geen buitenlandse bezoeken dat kan de komende jaren vast nog wel. Waarom wij Stokke® MyCarrier willen winnen? Omdat ik daar een hele lieve sterke vrouw mee kan verblijden die deze echt nodig heeft voor haar jongste, zelf zit deze handige drager niet in dr budget (en niet in die van mij) dus op deze manier leuk voor mij als ik win en helemaal leuk voor haar kleintje om zo gezellig bij mama op dr rug te hangen en superleuk voor haar omdat ze dit heel graag wil.

 47. Trotse Mamma van Lukas Trotse Mamma van Lukas

  48

  Voordat ik weer ga werken willen we nog een weekje weg. We hebben nog niet echt plannen, maar een beetje zon zou wel lekker zijn! ;) Dus het word Europa of gewoon NL waar de zon schijnt. Daar zijn we allemaal wel aan toe. Heerlijk even genieten met ons viertjes, ons gezinnetje en de boel de boel laten. Dus het maakt niet uit gewoon even er tussenuit en genieten en wat zou deze goed van pas komen met een ondernemend handenbindertje van 2,5 jaar en een baby. De oudste in de buggy en de jongste dicht bij mamma of pappa. :)

 48. Milou1989 Milou1989

  49

  In eigen land! Er zijn zoveel mooie plekjes die we nog nooit gezien hebben, daarvoor hoef ik niet helemaal naar de andere kant van Europa. Het zou fijn zijn als ik mijn zoontje mee kan dragen in de MyCarrier. Dit geeft (vooral in een onbekende omgeving) toch een vertrouwd gevoel. Voor hem, maar ook voor mij!

 49. cgr cgr

  50

  We hopen dit jaar te gaan kamperen in eigen land. We gaan voor het eerst kamperen met onze babydochter. in eigen land: alle bekende dingen bij de hand en leuk als familie of vrienden nog langs komen. Aangezien de auto al erg vol zit met veel spullen zou zo'n stokke Mycarrier super goed van pas komen. Onze dochter is / zit dan lekker dichtbij. Ze is erg nieuwsgierig, dus ze kan ook alles goed zien. We zouden nog lang plezier hebben van My carrier

 50. Dorien1985 Dorien1985

  51

  Een prachtige drager waarmee elke moeder wel gezien wil worden! Wij gaan deze zomer naar Oostenrijk met onze twee kleine kinderen. We houden enorm van het buitenleven en zijn. We willen ze graag de prachtige bergen laten zien! In het buitenland zie je altijd dat mensen hun kinderen dragen, je ziet amper wandelwagens, het valt mij elke zomervakantie weer op! In Nederland zie je het gelukkig ook steeds meer. Mocht ik ooit een derde kindje krijgen dan koop ik zeker een draagzak. Heb er gewoon nooit zo bij stil gestaan dat dat ook een mogelijkheid was. Genieten lijkt het me! Heerlijk toch voor moeder/vader en kind, om zo dicht bij degene waar je je veilig voelt, te zijn! Gelukkig denkt Stokke aan functionaliteit én het design heeft zeker geen 2e plek. Het is echt een prachtige draagzak. We hebben van Stokke al twee TrippTrapp stoelen in huis, en ik ben echt fan van hun producten! Deze MyCarrier zou door ons in Oostenrijk graag gebruikt worden. Echt leuk dat hij ook voor iets grotere kindjes geschikt is. Onze zoon past super op papa's rug, kan hij straks nog beter het moois in de bergen bewonderen ;-). En valt hij niet meer uit de toon in zijn wandelwagen. Die laten we dan maar thuis, haha!

 51. Ariaene Ariaene

  52

  Heerlijk naar bretagne, omgeving verkennen, wandelen met lief, baby en grote zus, zwemmen in t zwembad en genieten van de franse crepes, het stokbrood, de kaasjes, de wijn de zon en elkaar!

 52. Josee Josee

  53

  We gaan naar Italië. Het ledromeer s een stukje paradijs op aarde. Mooi weer maar niet te heet, knusse restaurantjes, onwijs mooi meer en de perfecte uitvalsbasis om te wandelen en te fietsen. We moesten kiezen tussen een draagzak en een fietsstoel... We hebben uiteindelijk na veel wijle gekozen voor de fietsstoel. Dus dit een geweldige kans om die draagzak alsnog te krijgen. Dat zou geweldig zijn. Ik ga heel erg hard duimen

 53. Evelien Loonen Evelien Loonen

  54

  Wij gaan helaas niet op vakantie dit jaar. We gaan wel veel wandelen! Daar zou deze draagzak dus ideaal voor zijn! Oudste in de buggy, jongste lekker in de draagzak! Helemaal goed!

 54. Fashionbee Fashionbee

  55

  Wij vertrekken naar Cyprus (noorden), even nog de rust opzoeken met zijn tweetjes, voordat nummer drie uit de buik komt :) Dus de volgende vakantie zou de draagzak super van pas komen bij onze eerste ervaring als gezin op vakantie!!

 55. lafemke lafemke

  56

  we hebben niets gepland, binnen nu en 4 weken komt de bevalling vAn ons 2de kindje. erg spannend allemaal. 6weken geleden zijn we noh een week in appelscha in de bossengeweest. appenheul bezocht en meer leuke dagjes weggeweest. de draagzak lijkt me ideaal met een tweede. femke

 56. evelien_kools evelien_kools

  57

  wij gaan dit jaar waarschijnlijk niet op vakantie alleen dagjes weg omdat we in april zijn bevallen van een 2de dochter

 57. kamta2000 kamta2000

  58

  Wij gaan op vakantie naar Giethoorn, 8 km bj ons huiske vandaan, dit omdat onze kleine meid in een Spreidbroek zit en niet ver van huis kan. Mag eigenlijk niet in de auto van de orthopeed. Dus kunnen we het fietsend nog doen. Zo'n draagzak zou dan ideaal zijn want in giethoorn moet je bruggetje op en bruggetje af en dat is nou niet bepaald ideaal met een buggy. Heb dan liever een draagzak maar die zijn zo duur wil je een goede hebben.

 58. CG CG

  59

  Omdat ik op dit moment hoogzwanger ben hebben wij geen vakantieplannen voor dit jaar. De Stokke My Carrier staat al een tijdje torenhoog op ons verlanglijstje. Het lijkt ons heerlijk om straks met de kleine erop uit te gaan met de draagzak. Lekker in het weekend wandelen hier in de bossen op de Veluwe. Maar ook volgend jaar voor onze vakantieplannen zou hij heel goed van pas komen! Het plan is dan naar Suriname te gaan, zodat de schoonfamilie ook kennis kan maken met ons dochtertje. Zij is dan ruim een jaar en kan natuurlijk nog prima in de draagzak. Aangezien de wegen daar wat anders zijn dan hier lijkt een draagzak ons ideaal, handiger dan een buggy. De Stokke My Carrier zou ons dus heel goed van pas komen de komende drie jaar!

 59. MaLuNic MaLuNic

  60

  Wij gaan naar Roemenië, daar hebben we alles, zon, zee, bergen en familie. Wandelen met een carrier gaat vast makkelijker in de bergen dan met een wandelwagen ;)

 60. fousert fousert

  61

  Wij gaan een week naar zee en een week kamperen in Oostenrijk

 61. Gerritdevor Gerritdevor

  62

  Zelf kom ik van de boerderij en hadden we dus nooit geen tijd om met onze ouders op vakantie te gaan. Ik heb altijd gezegd ik ga niet kamperen en niet met de sleurhut op vakantie, omdat ik dat best wel een beetje spannend vindt met zoon kleine en ik niet weet of ik het leuk vind. Nu toch het besluit genomen op naar Renesse op vakantie te gaan. Ik ga er liever lekker op uit en wandelingen maken. We hebben nog geen draagzak en met deze draagzak hoop ik dat we op de camping haha leuke wandelingen kunnen gaan maken!

  • Gerritdevor Gerritdevor

   63

   Het was niet niet klaar: En dat ik als stoere papa trots mijn dochter kan showen in de misschien wel gewonnen draagzak!

 62. evatius evatius

  64

  Wij willen graag in september op vakantie naar Spanje. Wij kiezen voor Spanje omdat ons zoontje nu bijna 1 jaar is en we niet te ver willen vliegen. Maar we willen wel zon en strand om heerlijk te kunnen poedelen! Maar of het door gaat is nog de vraag omdat wij heel veel huisdieren hebben en bijna nooit een geschikte oppas kunnen vinden voor onze mini-Artis. Deze draagzak is echt heel handig omdat wij in een maissonette wonen en dus altijd 1 trap af moeten, dit wordt meestal lastig met de honden, baby en nog eens een buggy onder je arm!!

 63. Carola1983 Carola1983

  65

  Wij gaan dit jaar niet op vakantie. Zoals nagenoeg elk jaar. We hebben vorig jaar een huis gekocht en daar moet nog 1 en ander aan gebeuren (tuin afmaken/trappen verven/nieuwe babykamer ;-D) en we zitten niet zo ruim dat er een dure vakantie vanaf kan. Wel ga ik (misschien mijn man ook dit keer) samen met dochter van 2,5 een paar dagen naar mijn moeder (en haar man) toe. Moeder woont 2 uur rijden van ons af en ziet haar kleindochter niet zo vaak. Mijn moeder neemt mijn dochter dan op sleeptouw en ik kan heerlijk uitslapen zonder dat ik veel hoef. Dat zou dit jaar wel heerlijk uitkomen aangezien ik zwanger ben van de 2e. Ik heb mijn dochter na de bevalling ook vrij veel gedragen, maar wilde dit keer een andere drager gebruiken.

 64. robinneke22 robinneke22

  66

  Onze tweede spruit heeft het levenslicht gezien op 28 mei. We vinden het nog een beetje vroeg om naar warme oorden te trekken dus we gaan een weekje naar zee in augustus! De dijk afwandelen, in het zand spelen en hopelijk met de voetjes in zee... :-) Ik ga op vakantie en neem mee: hopelijk de gewonnen draagzak ;-)

 65. Jannemiek Jannemiek

  67

  Nou eh, voorlopig even nergens naartoe. Eerst de komst van de kleine maar eens afwachten ;-) Zijn in het voorjaar alvast lekker17 dgn naar Curacao geweest omdat een vriendinnetje daar ging trouwen dus we kunnen er voorlopig weer tegenaan. Nu is het een kwestie van kamertje in orde maken, kleertjes en overige zaken wassen en een plekje geven en afwachten maar... Hopelijk kunnen we in het najaar nog even richting de zon om onszelf weer winterklaar te maken :-)

 66. Wietske Wietske

  68

  Wij gaan dit jaar niet op vakantie, aangezien ik eind augustus uitgerekend ben. Maar al wel plannen aan het maken voor volgend jaar. We houden allebei erg van wandelen in de bergen en daar is deze draagzak ideaal voor! Waarschijnlijk volgend jaar naar Zwitserland of Oostenrijk om daar heerlijk te kunnen genieten van onze kleine en de mooie bergen. En misschien zit er nog een wintersport in, dan kan de draagzak ook al goed gebruikt worden :-)

 67. Mamamanuela Mamamanuela

  69

  wat aan handige maar ook mooie draagzak!!!!! lijkt mij geweldig om te mogen winnen wij gaan helaas niet op vakantie...... wij blijven in nederland en proberen wat leuke dagjes weg te gaan en genieten van 3 weken als gezin bij elkaar zijn! dat betekend voor ons in het drukke bestaan van tegenwoordig al heeeeel veel!

 68. ingridwarning ingridwarning

  70

  Wij blijven in nederland. Lekker aan de wandel met de kleine meid. Dat gaat een stuk makkelijker met de stokke carrier. We gaan een weekje naar een camping in Hichtum (frl) en een week naar Lunteren. Het zou mooi zijn dat we dan de stokke kunnen gebruiken

 69. petra_veltink petra_veltink

  71

  Wij gaan dit jaar naar swarchwald in Duitsland, we gaan daar kamperen met caravan. Dit jaar gekozen om niet naar zuid Frankrijk of Italië te gaan omdat we met onze jongste dochter niet zover willen rijden. We hebben voor deze omgeving gekozen omdat er veel voor een ieder van ons gezin te doen is, lekker wandelen, zwembad, en attractie voor ons andere 2 kinderen van 9 en 6 jaar oud. Vandaar dat een draagvlak erg ideaal is, zeker gezien onze gezinsopbouw, diverse leeftijden veel diversiteit om te ondernemen, dan is kinderwagen niet altijd ideaal, onze oudste hebben in dezelfde omgeving redelijk veel in andere draagvlak van Chico gehad maar deze is verre van ideaal niet makkelijk in te plaatsten, alleen maar been buikdrager met gezicht naar je toe dus ook voor de kleinste stuk minder. Een draagvlak zoals de stokke my carrier zullen we naast vakantie ook in het dagelijks gezinsleven veel meer gebruiken, dan kan de jongste makkelijker mee naar school de andere 2 wegbrengen, mee naar de diverse sporten van ons allen, mee naar atractieparken. Kortom erg veel voordelen waardoor we erg blij zouden zijn met deze fantastische draagzak. Groet Petra

 70. Thuis128 Thuis128

  72

  Wij hebben wel plannen, maar nog geen bestemming geboekt. Alles staat nog open. Wellicht moeten we Noorwegen gaan ontdekken! Natuurlijk met onze dreumes van 14 maanden in de MyCarrier bij pappa op z'n rug. Ik weet nu al dat dit keten wordt!

 71. Vivian1979 Vivian1979

  73

  Nou die mooie draagzak willen we wel winnen. Mijn man, zoontje van 1 en ik gaan in september 2 weken naar zuidfrankrijk. Mijn vriendin is daar 2 jaar geleden gaan wonen met haar franse man en we gaan hen bezoeken. Ik heb heel goedkoop een huisje bij haar in de buurt kunnen boeken en we gaan met de auto. Een lowbudgetvakantie, maar vast erg gezellig, want mijn vriendin is 2 maanden geleden bevallen van haar zoontje en we zullen de kleine dan voor het eerst zien. Lekker op de veranda in het zonnetje, voor haar een glaasje rose, voor mijn man en haar man een biertje... en voor mij en de kids een glas melk... want ik zal in september 5 maanden in verwachting zijn van ons tweede kindje. De draagzak is niet voor mij bedoeld, maar voor het zoontje van mijn vriendin, Ze wil heel graag een draagzak, haar zoontje is ook erg licht, dus dit zal prima gaan. Zeker omdat vorige week bij haar verhuizing haar nieuwe kinderwagen onherstelbaar is beschadigd en er geen geld voor een nieuwe is op dit moment. ook maakt het hebben van een draagzak het vliegen naar Nederland een stuk makkelijker voor haar. Gr Vivian

 72. Missymayo Missymayo

  74

  Wij gaan heerlijk 2 weekjes kamperen in Zuid-Frankrijk. De eerste keer met Lars, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat bevallen. Frankrijk is altijd een goed kampeerland, lekker weer en meer dan genoeg campings. We hebben een goede camping uitgekozen met goed sanitair voor Lars en een groot zwembad voor ons. Een draagzak zou erg handig zijn, zodat we ook lekker kunnen gaan wandelen in de omgeving!

 73. judokid judokid

  75

  Wij gaan ieder jaar naar terschelling, omdat mijn man daar al meer dan 30 jaar komt en wij het een mooi eiland vinden met veel natuur zoals bos en strand. Een draagzak is dan eigenlijk wel een must, want ik zie mij nog niet met een kinderwagen door het zand ploegen. Bovendien wordt de jongste erg graag gedragen daar wij (nog) niet over een draagzak beschikken, heb ik hierdoor snel last van mijn rug. Ik denk dat de stokke voor veel draaggemak zal zorgen.

 74. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  76

  Naar texel, straks als we 2 jaar getrouwd zijn. Onze dochter gaat voor t eerst mee. Deze draagzak zou n uitkomst zijn.

 75. Glw2931 Glw2931

  77

  Wij gaan nu voor derde jaar niet op vakantie omdat we aan sparen zijn voor de vakantie van ons jongste zoontje naar Curaçao voor dolfijnen therapie omdat hij autisme heeft en kinderen daar erg van opleven en met derde op komst wordt vakantie lastiger

 76. Cherida Cherida

  78

  Ik ben net geslaagd voor de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang. helaas heb ik daarom nog niet kunnen sparen voor een vakantie. Ik ga werken als gastouder voor kinderen van 0 tot 4 jaar. ik woon dicht bij het dorp, speeltuinen en de bossen. Ik vind het ook heerlijk om met de kinderwagen op stap te gaan. maar vaak passen niet alle kindjes in de tweeling wagen. daarom zou de stokke my-carrier super uitkomst wezen. ook doordat verschillende leeftijd erin kan en hij makkelijk naar leeftijd aan te passen is. Ik ga super hard duimen en hoop de stokke my-carrier te winnen.

 77. ayla ayla

  79

  Wij gaan helaas door omstandigheden niet op vakantie dit jaar. Maar die periode maken we heus wel goed met dagjes uit, naar het bos, naar de kinderboerderij, naar de dierentuin, naar het strand (als het weer tenminste even mee zou willen werken….) enz. Mijn jongste vindt het heerlijk om gedragen te worden en dat doe ik dan ook graag, maar man oh man, hij wordt wel een beetje zwaar zo onderhand. Dus dragen met een goede drager….dat lijkt mij wel wat. Ik zou hem dus heel graag willen winnen zodat ik mijn jongste lekker kan dragen, en tegelijkertijd ook nog een hand vrij heb voor mijn oudste, die nog wel heel erg graag aan de hand van mama mee wil lopen!

 78. Renate1980 Renate1980

  80

  Wij gaan deze zomer niet op vakantie, aangezien ons eerste kindje rond 30 juli geboren zal worden. We kijken wel alvast uit naar de herfstvakantie. Mijn man en ik werken beide in het onderwijs dus we zijn afhankelijk van de schoolvakanties. Als ik in de herfstvakantie (hopelijk) wat hersteld ben van mijn bevalling dan willen we graag naar een huisje in Frankrijk, waarschijnlijk in het noorden. Mijn man is docent Frans en kent Frankrijk door en door. Hij weet altijd de mooiste plekjes en de voordeligste huisjes te vinden. Doordat we beide goed Frans spreken hebben we ook nog nooit problemen ondervonden met de Fransen en hebben we altijd een heerlijke tijd daar. Natuurlijk gaan we niet altijd naar Frankrijk op vakantie, maar aangezien het niet al te ver rijden is en toch een hele andere wereld, zouden we graag in de herfstvakantie naar Frankrijk gaan.

 79. jolanthevisser jolanthevisser

  81

  wil heel graag ff weg met mn man en mn zoontje hij is nu 5 maanden oud.. denk dat we ergens gaan waar hij lekker kan zwemmen en ergens met bossen ofzo... die draagzak zou dan handig zijn om te wandelen door de bossen.. dat gaat een stuk makkelijker dan met een kinderwagen! Hoop dat ik win!

 80. Mali88 Mali88

  82

  Wij blijven dit jaar thuis om te klussen en maken af en toe uitstapjes. De Stokke draagzak zou ideaal zijn met een dreumes en een baby op komst, dan kun je als je alleen bent toch nog makkelijk een boodschap doen en je dreumes aan 1 hand houden. Onze dreumes was als baby erg overgevoelig en we hebben hem continu in een draagzak gehad want dat was de enige manier om hem rustig te krijgen. Dit zou ook ideaal zijn voor onze nieuwe gezinsaanwinst.

 81. girl198526 girl198526

  83

  wij gaan met zijn drieen lekker gezellig naar gladbeck in duitsland aangezien dat we alletwee graag van wandelen houden hebben we voor duitsland gekozen en omdat het soms lastig wegjes zijn in duitsland is zo een stokke carrier natuurlijk mega handig want je kan dan natuurlijk niet overal goed terecht met de wandelwagen dus ik zou hem dan ook mega graag willen winnen

 82. Sannaz Mo Sannaz Mo

  84

  Wij gaan hopelijk in oktober op vakantie naar België of Duitsland. Ik ben nu nog zwanger van ons derde kind :) Uitgerekend 26 augustus. Dan is het wel handig om nog een beetje in de buurt te blijven, maar wel ergens waar we hopelijk meer van de zon kunnen genieten. Mijn andere twee kinderen zijn nog niet zo oud, namelijk bijna 4 en 2,5 jaar. Mijn dochter van 2,5 wil nog wel vaak in de kinderwagen zitten. Dan is zo een draagzak ideaal! Maar ook voor een boswandeling kan ik de stokke draagzak goed gebruiken. Ik zou ook graag mijn dochter van 2,5 op mijn rug willen dragen (of mijn mans rug ;)).

 83. Kervel Kervel

  85

  Wij gaan op vakantie naar Luxemburg 2 weken met de caravan. Ons zoontje vind het helemaal super. Mijn man en ik houden erg veel van wandelen dus een drager zou heel goed van pas komen omdat ons zoonje niet in de bergen kan wandelen.

 84. Bbrinksma Bbrinksma

  86

  Wij gaan een paar dagen naar Limburg. Lekker de natuur in en waarschijnlijk ook een dierenpark bezoeken. heerlijk samen er op uit!

 85. cmeijs11 cmeijs11

  87

  Wij gaan op vakantie naar Thailand. Dit ivm de bruiloft van mijn zwager en zijn toekomstige vrouw. Gezien mijn zwangerschap nu zou ik eigenlijk liever niet gaan, maar mijn dochtertje is gevraagd om bruidsmeisje/bloemenmeisje te zijn. Ik zie ontzettend op tegen het vliegen, maar ja dat komt hopelijk wel goed.

 86. nessen nessen

  88

  Wij gaan naar Friesland. Waarom? Daar kunnen we volop genieten van de vaarwateren en dat bevalt ons prima.

 87. Anouk Geenen Anouk Geenen

  89

  De huttenheugte omdat het heel leuk voor de kindereb is en de ouders genieten van de rust en de mooie omgeving

 88. DesChev DesChev

  90

  Wij gaan dit jaar lekker luxe op vakantie naar.... Huis! Lekker met het gezinnetje bij elkaar! We hebben een heerlijk huis met een heerlijke tuin en vermaken ons hier prima, nu alleen het goede weer nog, pff.... We hopen om misschien in oktober, met de herfstvakantie nog even naar het buitenland te kunnen! Ik zou de My Carrier van Stokke graag willen omdat ik nog steeds last heb van een bekkeninstabiliteit en de MyCarrier is volgens mij ideaal om toch mijn zoontje te kunnen dragen zonder pijn, wat zou dat mooi zijn! Liefs Brenda

 89. Tijsie Tijsie

  91

  Wij hebben dit jaar een strandhuisje gehuurd! ,en daar hopen we ook gebruik van te kunnen maken.Het is wel een heel gehannes met 3 kids ,waarvan de jongste nog niet loopt dus.ik zal heel blij zijn met deze drager van stokke.

 90. MKooistra MKooistra

  92

  Wij gaan een weekje naar de Belgische Ardennen met ons gezin! Onze kleine man gaat voor t eerst op vakantie! We hebben eerst dit gekozen om te kijken hoe het gaat, wilden wel wat verder weg maar wisten niet hoe hij dat zou vinden dus eerst dit proberen

 91. sandra sandra

  93

  Wij zijn op dit moment in Spanje op vakantie....waarom? Omdat we het een heerlijk land vinden en we graag een keer met de auto op vakantie willen. Al mis ik wel een draagzak...... Suzannah is net een aapje en wil graag gedragen worden, dat is natuurlijk geen probleem maar als je de hele dag met een kind onder je arm loopt word dat wel heel zwaar ;-) Ik hoop dus dat we deze gaan winnen want ik weet zeker dat we hem vaak gaan gebruiken!

 92. Mariekerocks Mariekerocks

  94

  Dit jaar gaan we niet op vakantie. Waarom? Omdat ik zwanger ben van onze dochter en zusje. Ik ben 16-8-2013 uitgerekend. Wel proberen we lekker dagjes weg te gaan, ondanks dat ik een erg zware zwangerschap heb, erg last van bekken maar dat mag de pret niet drukken. Hoppa in de rolstoel en we maken er een mooie vakantie van!!

 93. Marjoleinkenji Marjoleinkenji

  95

  Dit jaar slaan wij even over. We hebben deze zomer andere hele leuke dingen te doen. Namelijk een kamer op zolder maken voor mijn 3 jarige zoon en zijn oude kamertje weer terug toveren in een babykamer. In Januari hopen wij namelijk weer ouders te worden van ons 2e wondertje! Volgend jaar gaan we zeker weer van een welverdiende vakantie genieten. Lekker weg, niet te ver, niet te warm, maar hopelijk heerlijk met zijn 4tjes. Zo'n mooie Stokke® MyCarrier zal dan zeker goed van pas komen!

 94. Maaike Maaike

  96

  Waar is nog niet zeker, maar ergens waar het in het najaar lekker weer is en met strand, dat vind onze kleine jongen namelijk helemaal fantastisch! Maar slechte omstandigheden voor de buggy ;) Wij wandelen graag in onze vakantie, dus deze drager zou super goed van pas komen!

 95. martha68 martha68

  97

  dit jaar gaan wij niet met vakantie voor een dagje weg zou deze zeer handig zijn om je handen even vrij te hebben

 96. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  98

  Spannend, wij willen gaan kamperen met onze kleine meid. In het hartgebergte in Duitsland. Lekker wandelen door de bossen. Dan klinkt dit wel als die ideale draagzak om onze kleine meid mee te nemen, terwijl ze alles kan zien en toch veilig, dichtbij papa of mama is.

 97. Helen Noordam-parr Helen Noordam-parr

  99

  Wij gaan dit jaar ook niet op vakantie. Er moet opknap dingen gebeuren in en om huis. Dus gaan we dagjes weg en ook naar de bos om te wandelen. Hier komt een draagzak goed van pas ipv een buggy. Dit is een goede draagzak want het is ergonomisch. Dus dan weet ik zeker dat mijn kind hier goed en verantwoordelijk in zit! Bedankt voor de kans om te winnen! Succes aan de anderen!!

 98. mdounen mdounen

  100

  we zijn net terug van onze vakantie in frankrijk. een park van centerparcs. les trois forets. we gingen daar naar toe om lekker met het gezinnetje te genieten en te relaxen. nou dat is zeker gelukt. in het najaar gaan we nog lekker naar turkije. nog een keer op vakantie voordat onze zoon naar school gaat

 99. Mariabakker Mariabakker

  101

  Wij gaan dit jaar lekker vaak op vakantie! Begin juni zijn we naar Tunesië geweest en daar kwamen we erachter dat onze dochter van 7 maanden het geweldig vindt om gedragen te worden. Ze lacht de hele tijd en naar iedereen, waardoor ze veel lachende gezichten terug krijgt :-) Naast die vakantie gaan we eind augustus naar Spanje voor een bruiloft en half september zijn we nog 2 weken in Frankrijk te vinden. De draagzak zou dus geweldig van pas komen! Onze dochter kan alles goed zien en naar iedereen lachen, en wij blijven ook lachen omdat onze rug gespaard blijft :-)

 100. alexandra_johnstone alexandra_johnstone

  102

  Ik wil oktober met de Kids naar Aruba. Om mijn half broer weer eens te zien en zijn gezin.heb hem voor het laatst gezien na de overlijden van ons vader in 2011. En dan kan hij mijn kleine zoontje zien want die was toen nog in me buik.

 101. elly_plate elly_plate

  103

  Helaas kunnen ik en mijn 4 kinderen niet op vakantie omdat wij daar nooit geld voor hebben.Ik ben namelijk helaas een alleenstaande moeder :(

 102. CFK CFK

  104

  Wij gaan dit jaar voor het eerst op vakantie met onze kleine man. We gaan naar Beekbergen (Nederland). Mijn vader ziet zijn kleinzoon niet zo vaak. Hooguit 3 a 4 keer per jaar, omdat we net te ver van elkaar vandaan wonen om met het openbaar vervoer te reizen (2,5 uur als alles aansluit en 4keer overstappen, dus meestal sluit het niet aan). Op de Veluwe gaan we lekker lopen, maar een dierentuin bezoeken of shoppen voor mamma (moet af en toe ook gebeuren) is makkelijker met een MyCarrier dan met een buggy, zeker omdat die kleine man liever niet in de buggy gaat maar lekker getild wil worden (ooghoogte en niet bilhoogte). Als ik zou winnen komt ie erg goed terecht, want nadat ik m deze zomer heb gebruikt, gaat ie uiteraard in goede staat door naar mijn beste vriendin, die begin november een kindje verwacht en helaas geen geld heeft om de MyCarrier te kopen, terwijl ze hem toch graag zou hebben, omdat de kwaliteit geweldig is. Hopen dat wij winnen :)

 103. leonietje11 leonietje11

  105

  Wij gaan voor het eerst met zijn 3tjes op vakantie ( onze kleine man is dan ongeveer 10maanden) met de camper naar Duitsland geleend van super kennissen! 2jaar geleden gingen we samen en besloten toen dat we graag een kindje zouden willen. Dus speciaal gevoel nu is ons kind erbij! <3 . Dus wij gaan met de camper een weekje naar duitsland trekken rond en gaan volop fietsen en wandelen zon draagzak komt dus wel van pas.....

 104. Maeike Maeike

  106

  Wij gaan met zijn vieren op vakantie met de tent. Het lijkt me dan heerlijk om een niet zo grote drager mee te hebben, de drager die we nu hebben is wel vrij groot en neemt in de auto veel ruimte in. De wandelwagen hebben we al vervangen door de buggy, maar deze is in de bergen niet zo fijn. Ik denk dat deze mycarrier de ideale oplossing is om onze kleinste man lekker mee te nemen op de wandelingen in de bergen en hem kennis te laten maken met de prachtige wereld van de Alpen!

 105. lily lily

  107

  turkije lekker naar het zonnetje !

 106. Maria Hesseling Maria Hesseling

  108

  Naar Mexico waarom zodat mijn kleine broertje ontmoet mijn Mexicaanse opa en oma spannend

 107. Neus Neus

  109

  Wij blijven dit jaar thuis en gaan dagjes uit. Vorige week is onze 3e dochter geboren. Dagje speeltuin, dierentuin e.d. vinden ze leuk. En voor de jongste zal het ook heerlijk zijn om te worden gedragen, dicht bij papa of mama <3.

 108. Moniquehj Moniquehj

  110

  Wij gaan dit jaar niet op vakantie, omdat midden in de zomervakantie van onze dochter van 5 onze tweede wordt geboren. Wel vinden we het altijd erg leuk om veel lopend weg te gaan en dan zou deze Stokke® MyCarrier heel goed van pas komen. Helaas mag ik door een verzakking en bekken problemen niet zwaar tillen, maar mijn man vind het geweldig. En met de Stokke® MyCarrier heeft hij ook gelijk nog zijn handen vrij voor onze oudste. Echt ideaal dus.

 109. Spinkie Spinkie

  111

  Wij gaan een weekje met ons eerste kindje naar Limburg Toch nog in eigen land! En waarom? Omdat we een hele zware tijd door maken met ze drietjes Na een hele gecompliceerde zwangerschap en spoed keizer snede door t hellp syndroom, Heb ik op t randje van de dood gewiebeld . Nu 4 maanden verder en postnatale depressie.... Aan de anti depressiva en gesprekken ten top... Ik had t me zo enorm anders in gebeeld allemaal... Nog een dik maandje en dan gaan we lekker weg! Samen genieten, thans proberen! En de carierrr van stokke maakt t dragen een stuk makkelijker! Groet marieke

 110. Ramoontje Ramoontje

  112

  Dit jaar gaan we niet op vakantie... Er staat iets veel leukers op de planning. Namelijk de komst van ons 2e kindje :-) Onze zoon verwachten wij begin augustus en we kunnen niet wachten. In de winter willen wij graag een weekje naar familie in Zwitserland. De Stokke MyCarrier zou dan erg goed van pas komen, omdat we zo lekker met onze zoon kunnen gaan wandelen en onze handen vrij hebben voor o.a. onze andere dochter. Het is een prachtig land voor lange wandelingen, maar niet erg geschikt voor een kinderwagen. Het zou GEWELDIG, FANTASTISCH, TE GEK zijn om de Stokke Mycarrier dan te gebruiken. En natuurlijk gebruiken we 'm nog op vele momenten als we gewoon thuis zijn, even een boodschapje doen, een wandeling door het bos enz enz.

  • Fenneke Fenneke

   113

   Naar Griekenland. Met het vliegtuig en 3 kinderen whaaaa. Ik ging normaal altijd kamperen, maar nu doen we een keer mn vriend zijn wens. De jongste is 4 maanden en ik heb nog maar 1 keer gevlogen jaren terug dus ik vind heel spannend. Maar ook weer een avontuur :)

 111. mamasalome mamasalome

  114

  We gaan naar Turkije, ik zou ook wel lekker willen wandelen met de kinderen (net 2 en net 3 jaar), maar lange stukken kunnen ze nog niet lopen en Nederland is aardig buggy-toegankelijk, maar het buitenland niet :-( Daarom zou zo'n drager voor op de rug ideaal zijn!!!

 112. linda82 linda82

  115

  We gaan dit jaar voor het eerst met ons zoontje naar Frankrijk op vakantie met de caravan. Hij is dan bijna anderhalf maar veel lopen zit er natuurlijk nog niet in en in plaats van een kinderwagen is een draagzak natuurlijk wel heel erg handig. Nu wilden we graag naar de zon dus zitten we ergens onderin Frankrijk waar we dan hopelijk wel de zon hebben.

 113. Smoon Smoon

  116

  Naar een boerencamping hier in Nederland! Onze kleine is 3,5 maand en we kwamen er niet echt uit waar we heen wouden. Dan maar op de boeren camping bij opa en oma. Kunnen zij ook wat langer van de kleine genieten (wonen ver weg) en kunnen wij Evi voor het eerst kennis laten maken met een koe en een paard :-D Nu maar hopen dat het begin augustus een beetje mooi weer is. De stokke draagzak komt zeker wel van pas voor wandelingen door de weilanden en naar de koeien natuurlijk :-)

 114. marjo marjo

  117

  Wij kunnen helaas niet op vakantie omdat ik een alleenstaande bijstand moeder ben , en er gewoon weg geen geld voor is. Maar daar voor gaan we veel naar het bos en strand en de speeltuin met veel bossen daar om heen . En gezien ik twee kindjes heb die nog geen lange afstanden kan lopen zal dit echt een uit komst zijn . Om zo toch nog een hele leuke vakantie voor mijn twee meisjes te hebben.

 115. ambolijn ambolijn

  118

  Naar Denemarken in de buurt van Kopenhagen. De mensen schijnen erg aardig te zijn en Kopenhagen is hip, mooi en gezellig. En ik denk ook erg kind vriendelijk. We zitten buiten de stad, dus kunnen we ook van de mooie natuur genieten. Lekker wandelen en zwemmen. Hopelijk hebben we ook mooi weer.

 116. pupke2love pupke2love

  119

  wij gaan helaas niet op vakantie,maar gaan dagjes weg als het weer mee zit natuurlijk,met een kinderwagen kan je niet overal komen.dan bied een carier stokke de uitkomst want onze dochter wil graag gedragen worden.en wij houden van wandelen.

 117. Lise Nunspeet Lise Nunspeet

  120

  Helaas gaan wij niet op vakantie. Dit wordt in eigen land rond scharrelen. Gelukkig wonen we dicht bij de zee, dus als het mooi weer is gaan we daar gewoon naartoe.

 118. sri talens_talens sri talens_talens

  121

  Mijn man heeft te weinig vrije dagen, hij heeft vrije dagen gebruikt voor de renovatie van ons nieuwe huis. Maar onze dochtertje die op basisschool zit, gaat van groep 1 naar groep 2! yippie!! Dus we gaan het vieren, we gaan naar België, alleen voor paar dagen in het weekend. Ik ben zu zelfs zwanger (3e kind), ik zou willen graag paar dagen gewoon liggen en genieten van de zon.

 119. xLayminda xLayminda

  122

  Helaas we blijven in nederland! Als 18jarige kun je niet snel een vakantie boekken, maar dat maakt niet uit, want een wandeling door het bos of naar de winkel komt deze carier stokke mooi uit! Groetjes van Levi en Layminda

 120. Renske86 Renske86

  123

  In september verwachten wij ons 2e wondertje... Daar ons eerste kleine spruitje nog niet loopt of iets, zal ik waarschijnlijk handen te kort komen dan ;) Een draagzak lijkt mij echt ideaal in deze tijd. En ook als ik op stap ga met de kids... Dan kan mijn mannetje gewoon fijn in zijn kinderwagen en de kleine meid in de Stokke draagzak. Ideaal zou je denken??? Nu nog winnen ;) Ik ga heel hard duimen

 121. carla carla

  124

  Wij gaan voor het eerst een hele week op vakantie. We gaan naar de kust in zeeland. In nederland omdat mijn man zo redelijk snel naar huis kan als het op ons bedrijf niet loopt zoals het zou moeten. Voor ons om die reden geen buitenlandse reizen. Vindt het al wat dat we weer eens gaan na twee jaar niet geweest te zijn.En voorheen maar af en toe een weekend of midweek maar nog nooit een hele week.

 122. Babbleltje Babbleltje

  125

  wij gaan dit jaar naar mijn schoonmoeder op vakantie die in het mooie Berlijn woont, zo'n draagzak zou dan ideaal zijn voor mij en mijn dochtertje zodat ik niet hoef te wurmen in een drukke stad met een buggy en daardoor makkelijke door de stad kan.

 123. priscilla baarle priscilla baarle

  126

  Jammer genoeg gaan we ook dit jaar niet op vakantie met onze drie boefjes We zullen de zomervakantie dan natuurlijk wel zo leuk mogelijk proberen te maken voor onze twee meisjes Maar toch doe ik eem poging om deze stokke te winnen Waarom nou onze kleine aapje wlt niet altijd in zijn wagen meer zitten Hij wil dan alleen maar door mama gedragen worden En als zijn zussen dan naar school moeten en wij ze moeten halen is het zo 20 min lopen heen en dan weer terug en dat is een hoop gedrag en soms onhamdig als ik dan ook de wagen bij me heb Maar ja als papa is werken moeten we wat ik heb geen rijbewijs dus tjaaa En op de fiets als hij slapen wil is ook niks Plus het is natuurlijk oook fantastische voor een strandwandeling

 124. Ruudje78 Ruudje78

  127

  We gaan deze zomer voor het eerst met onze kleine topper op vakantie. Hij is dan 7 maanden oud en zal dan (hopelijk) kunnen genieten van 12 dagen Oostenrijk. De reden dat ik reageer en dus graag willen winnen is de volgende: Mees is enorm nieuwsgierig en ontdekkend, het lijkt me fantastisch om hem op deze manier kennis te laten maken met Oostenrijk. De natuur, de cultuur, eigenlijk alles en dat op een makkelijke en veilige manier!

 125. mamavanEline mamavanEline

  128

  Wij gaan met ons dochtertje heerlijk twee weken in een huis in Duitsland. Eventjes afgesloten van de buitenwereld en alle drukte.. even zonder computer, telefoon en facebook.. heerlijk! Niets moeten, alleen lekker genieten! Wie doet ons wat? :-) Voor het winkelen en lekker uitstapjes maken kunnen we zeker de draagzak wel gebruiken, lekker door de bergen en wandelen waar we met de buggy niet komen.. ik zie het al voor me!

 126. Ziz Ziz

  129

  Dit jaar geen vakantie voor ons, maar daar hebben wij een hele goede reden voor: we zijn net kers verse ouders geworden van een prachtige zoon! Hij is 3 weken te vroeg geboren, maar het gaat heel goed! Volgend jaar willen wij wel met zijn 3en op vakantie. Een nichtje van mij woont in Zweden en gaat trouwen, dus zullen wij daar een vakantie aan vast plakken. Vroeger ben ik vaak met mijn ouders naar Zweden en Noorwegen op vakantie geweest, maar mijn man is er nog nooit geweest. Ook gaan wij voor het eerst met de auto op vakantie. Een aantal leuke uitdagingen dus. Dan zal een Stokke® MyCarrier wel erg goed van pas kunnen komen. Lekker wandelen en genieten!!!

 127. Marwenbi Marwenbi

  130

  Helaas gaan wij niet op vakantie, onze vorige vakantie, toen ik 15,4 weken zwanger was is geëindigd met een auto-ongeluk. Hier ondervind ik nog dagelijks klachten van, dus zit een vakantie er niet in, we zouden al blij zijn als we een keer een dagje/ middagen weg kunnen met z'n drietjes.

 128. anja85 anja85

  131

  Ik ben in augustus uitgeteld van ons eerste kindje en gaan daarom niet op vakantie. Ik hoop wel dat we mooie wandelingen kunnen maken als ons kindje is geboren. We vinden het heerlijk om te wandelen in het bos. De Stokke MyCarrier zou voor deze wandelingen ideaal zijn aangezien je zelfs op bospaden prima en veilig kan wandelen.

 129. karlineb karlineb

  132

  Wij blijven dit jaar in nederland. We gaan lekker naar de bossen in noord brabant. Wandelen, fietsen, zwemmen en lekker niets doen. Heerlijk!

 130. Sharonn Sharonn

  133

  Wij gaan (voorlopig) niet op vakantie omdat ik half augustus ben uitgerekend van ons tweede kindje! Als alles goed gaat willen we als ons tweede kleintje een paar weekjes oud is misschien nog wel even weg. Niet al te ver, maar wel ergens waar je lekker kunt wandelen (vindt onze oudste van bijna 2 ook erg leuk). Een Stokke MyCarrier zou superhandig zijn, zowel voor de baby als voor ons "grote" kindje. Ook al blijven we thuis, kunnen we alsnog lekker wandelen :-)

 131. lisden lisden

  134

  Wij blijven deze zomer thuis. Wij gaan begin volgend jaar trouwen dus wij sparen ons geld hiervoor op. En daarna gaan wij genieten van een heerlijke huwelijksreis (waarnaartoe weten wij nog niet).

 132. jrlanda jrlanda

  135

  wij gaan niet echt op vakantie, maar het gezin gaat papa en echtgenoot opzoeken tijdens zijn revalidatie verblijf in Zwitserland.

 133. Jannie1977 Jannie1977

  136

  Geen vakantie voor ons dit jaar, er is een kleine op komst. Had eigenlijk al moeten komen (afgelopen weekend) dus we blijven lekker rondom huis! Desalniettemin zou deze Stokke carrier wel helemaal van pas komen hoor, vooral omdat hij meteen na de geboorte te gebruiken is! De twee andere kindjes in de duowagen en de kleine spruit lekker bij mama op de buik! Lekker veel wandelen en genieten van het mooie weer rondom huis en in de stad!

 134. Jolanda Everts-verbeten Jolanda Everts-verbeten

  137

  wij gaan dit jaar niet op vakantie! Wel gaan we de tuin opknappen zodat de kids toch een vakantie gevoel krijgen ...Nouja de jongste is pas 14 weken en de oudste 2 jaar ! De stokke carrier zou ideaal zijn omdat de oudste vanwege haar hemiplegie nog niet loopt en dus getild en gedragen moet worden .... dus effe snel een boodschapje doen met beide kids is niet handig omdat ik dan telkens de duo wagen moet mee slepen.....en het lijkt me ook handig de jongste erin te doen en dan samen met de oudste op haar 3 wielertje rond te rijden(duwen)! Zou je er ook mee op de fiets mogen !!?? dat zou dan helemaal ideaal zijn... want dat doen we nu bijna niet meer omdat de jongste niet mee kan bij mama op de fiets.. en de oudtse vind het geweldig bij mama op de fiets :-).... nou we laten ons verrassen en hopen in de prijzen te vallen Nu kan ik kiezen wie ik in de carrier doe of in de gewone kinderwagen!!! Dus hij zou hier zeer welkom zijn

 135. Moedervan2 Moedervan2

  138

  Hoi, wij willen heel graag op vakantie gaan,..waar naar toe is nog even onbekend. We hebben binnen het jaar 2 kleintjes erbij gekregen (verschillende leeftijden 1 van 1 en 1 van 1 maand). Dat heeft ons een heel hoop gekost, verhuizing, bijbouwen van extra kamers (we hebben ook nog een knul van 8). Een nieuwe auto, een autostoel uit Sweden m.b.t. rear-facing rijden tot 4 jaar oud. Kortom,.. de centen zijn een beetje op. We hebben nog ene waardebon liggen van Vrij Uit vakanties en ik ben dan ook op zoek naar een vakantie via hun, die voor ons betaalbaar is. Ik denk aan Italië, omdat ik zelf half Italiaanse ben en we vinden het een prachtig land. De Carrier zou ons enorm helpen, met zoveel kinderen is plaatsgebrek m.b.t. bagage altijd een probleem. Hoe minder er mee hoeft des te beter. Zo hoeven we niet de dubbele kinderwagen mee te nemen maar hebben we genoeg aan de enkele en die in combinatie met de carrier. Ik hoop van ganse harte dat wij 1 van de gelukkige mogen worden.

 136. Justrulez Justrulez

  139

  Omdat mijn man niet genoeg vrije dagen meer heeft ga ik samen met mijn zoontje een week naar de camping in woudenberg, gezellig met mijn ouders mee. Wj hebben dan allemaal een super tijd want als mijn zoontje zich daar goed met vriendjes vermaakt hebben wij zelf ook wat vrije tijd, misschien komt dat boek dan nog eens uit :) hopend op zonnig weer natuurlijk. Maar anders vermaken wij ons ook wel lekker in de buitenlucht,

 137. Brenda1984 Brenda1984

  140

  Wij gaan volgende week naar Texel voor 8 dagen, misschien 10 dagen, dat moeten we nog even bekijken. Lekker in een stacaravan van mijn oom en tante. Zodat we een week later naar Duitsland kunnen met mijn ouders + broertje. Mijn ouders wonen 2 uur van ons vandaan en kunnen dan ook ons dochtertje niet zo vaak zien als ze graag zouden willen. Ze zullen het dan ook geweldig vinden om heerlijk een weekje met ons opgescheept te zitten!

 138. rowanne rowanne

  141

  Wij gaan in oktober met de hele familie van mijn man naar Turkije!! Wij hebben er met zijn allen veel zin in!. De kinderen komen overeen met elkaars leeftijden en de broer van mike woont wat verder uit de buurt, door zo'n vakantie kom je weer helemaal tot elkaar. De stokke my carrier komt goed uit met dan nog twee baby's en een kind van net een jaar! kunnen we goed gebruiken!

 139. Marianne Baptiste Marianne Baptiste

  142

  Als wij van de zomer op vakantie gaan, ben ik een paar weken daarvoor bevallen van ons tweede kindje. We blijven daarom lekker in Nederland. We hebben ons er al meerdere keren over gebogen hoe we alle spullen in de auto gaan krijgen. Deze is namelijk niet groot en de oudste is pas 20 maanden dus voor hem moeten we ook een wagen meenemen. We hebben, nog, geen duo-wagen omdat we die pas willen aanschaffen als ze allebei in de kinderwagen kunnen en de baby dus niet meer in de bak hoeft te liggen. Helaas kan aan de huidige wagen geen sta-plankje worden bevestigd, dus dat houdt ook al op. Dus toen ik een advertentie zag over de Stokke MyCarrier, was ik meteen enthousiast. Weinig ruimte nodig in de auto en allebei de kinderen makkelijk tegelijk overal mee naar toe te nemen! Vlak daarna zag ik dat je hem ook kunt winnen! Dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn! Dus vanaf nu ben ik aan het duimen draaien, want deze prijs zou echt fantastisch zijn!

 140. Femke Vermeulen Femke Vermeulen

  143

  Dit jaar staat Le Marche in Italie op het programma omdat mijn broer daar gaat trouwen. Dat ik, zwanger van de tweede, getuige ben is extra bijzonder. De twee families hebben allemaal een rol tijdens de ceremonie, heel speciaal. En deze Stokke Mycarrier zou ideaal zijn bij thuiskomst! ;-p

 141. Mariekezld Mariekezld

  144

  Wij gaan voor het eerst vliegen met ons 1-jarig zoontje naar Menorca a.k.a. Buggy Eiland. Ideaal dus met een kleine lijkt me. De Stokke MyCarrier is dan helemaal ideaal om langs het strand te wandelen

 142. ingridaddink ingridaddink

  145

  Dit wordt onze eerste vakantie met ons gezinnetje en gaan naar de plak waar papa en mama getrouwd zijn. Aangezien dit een Italiaans dorpje is kun je hier moeilijk met wandelwagen en buggy lopen. Dus een MyCarrier is meer dan welkom.

 143. Any Any

  146

  Wij blijven lekker in Nederland. Mijn derde kindje is op komst en het verplaatsen in eigen land zal dan al een hele uitdaging zijn. Deze geweldig handig Stokke Mycarrier helpt mij op een comfortabele manier de wereld opnieuw te ontdekken..waar we ook naartoe gaan!!

 144. IngridM88 IngridM88

  147

  Dit jaar blijven wij in nederland. Dit is ons eerste jaar met onze kleine jongen, waarschijnlijk gaan we lekker een weekje naar zee. dus dan is zo'n mycarrier wel heel handig op het strand, met een kinderwagen is dat wel een zware klus en dat op je vakantie :)

 145. Alena Alena

  148

  vakantie aan zee. De Stokke MyCarrier is dan helemaal ideaal om langs het strand te wandelen

 146. ilsem21 ilsem21

  149

  Wij gaan niet op vakantie dit jaar. Eindelijk maar toch gaan we een huis kopen met een tuin, zodat onze kleine man lekker achter het huis kan spelen. Op dit moment wonen we 13 hoog en gaat de lift tot 12 hoog. Elke dag twee trappen op en af. Omdat ik bekkeninstabiliteit heb kan ik mijn zoon in de maxicosi moeilijk de betonnen trap op en af tillen. Mijn fysiotherapeute adviseerde mij dan ook om een draagzak te gaan gebruiken, zodat ook ik in de zomer lekker op pad kan gaan met mijn kleine man van 6 maanden. Op deze manier kan ik hem veilig de trap op en af krijgen zodat we naar de box kunnen om de wagen te halen. Daarnaast zou het ook geweldig zijn om de draagzak te gebruiken als we naar het bos of strand gaan. Ik zou hem dan ook heel graag willen winnen.

 147. Rianne kool Rianne kool

  150

  We zullen waarschijnlijk wel weer naar Frankrijk gaan. Daar hebben ze alles wat we heerlijk vinden: kleine dorpjes, lange wegen, kerkjes die open zijn en grote supermarkten. We genieten er altijd heel erg van om rond te rijden in de auto, 3 kindjes op de achterbank, muziekje aan en in elk sorp even stoppen om in de kerk te kijken. Ook gaan we graag de grote supermarkten in, kijken naar de vissen die daar te koop zijn. We hebben niet veel nodig op vakantie als we maar met z''n allen bij elkaar zijn, heerlijk!

 148. Celinalb Celinalb

  151

  Ik ga niet op vakantie vanwege mij zwangerschap. Ik zou niet met me gezin op vakantie gaan maar met vriendinnen. Ik ben een alleenstaande 17 jarige tienermoeder dus vollopig zitten er ook geen gezins vakantie's in voor mij en me kleine. Waar ik heel erg van baal want ik keek vorig jaar echt uit naar me vakantie.

 149. shirleyboas shirleyboas

  152

  Wij hebben een tent gehuurd in Luxemburg voor een paar dagen. Mijn vriend en ik hadden graag een strand vakantie willen doen maar financieel en een niet al te makkelijke zwangerschap toch maar een paar dagen ertussen uit geboekt. Het maakt ons niet uit waar wij heen gaan eigenlijk, wij vermaken ons overal wel.

 150. leentje87 leentje87

  153

  In september een midweekje naar een bungalowpark in NL. Onze kleine man is dan bijna 4 maanden! Lekker laten zwemmen en rondwandelen met de wagen

 151. evelien1986 evelien1986

  154

  Wij kunnen jammer genoeg niet op vakantie dit jaar aangezien ik volgende maand moet bevallen... Het lijkt me echter zalig om in de plaats met mijn zoontje binnenkort in een draagzak rond te dragen en verschillende daguitstapjes te maken met ons nieuwe gezinnetje!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >