Win een stoere Zebra schooltas

Door: Mamaplaats 120 reacties

Win een stoere Zebra schooltas

Weer naar school! Sinds afgelopen maandag zijn alle scholen weer begonnen. Voor alle kinderen ( en mama's en papa's) in Nederland is het weer vroeg opstaan elke dag. De broodbakken moeten weer gevuld worden, gymtassen ingepakt, haartjes netjes en om 8.10 uur weer op de fiets of met de auto naar school. Na 6 fijne weken vakantie voor veel kinderen (en ouders) ook wel weer fijn om juf of meester weer te zien en weer gezellig met andere kinderen te kunnen spelen . Ikzelf koop eigenlijk elk schooljaar een nieuwe schooltas voor mijn jongens. Tassen hebben behoorlijk wat te lijden gedurende een schooljaar. Ze worden achter de eigenaar aangesleept door de school, als bowlingbal gebruikt, dienen als doelpaal tijdens het voetballen op het plein en krijgen zo af en toe een overgebleven halve plakkerige traktatie of lekkende beker te verwerken. Ook dit jaar dus weer op zoek naar een nieuwe schooltas. Stevig maar ook leuk. Ik was er natuurlijk snel uit, ze mochten kiezen uit de zebra tassen van IKenIK.nl! Mijn beide jongens gingen voor de canvas versie met landkaart. Stoer! Elk half jaar zet Zebra trends een verrassend nieuwe collectie neer. Enkele weken geleden schreef ik in een blog over de nieuwste panter print lijn van Zebra. Als u nu een bezoekje brengt aan IKenIK zult u zien dat er ook heel veel keuze is in schooltassen bij het merk. En een nieuwe schooltas is toch wel erg leuk, nu alle delen van Nederland weer naar school zijn!!! De komende twee weken maakt u kans om een van onderstaande schooltassen van Zebra winnen bij iKenIK.nl. Vertel ons welke tas u wilt winnen en voor wie en dan kan er binnenkort een kleine dame of stoere vent met haar of zijn gewonnen Zebra-tas de blits maken op school (kinderdagverblijf of peuterspeelzaal). En wint u niet? Kijk dan toch even op iKenIK.nl want de Zebra tassen zijn stevig, origineel, praktisch en ook nog eens gunstig geprijst! Vergeet niet uw reactie te plaatsen en "veel plezier op school".

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
120 Reacties

Reacties

 1. Ilona Veenman Ilona Veenman

  1

  Ik weet zeker dat mijn zoontje helemaal de blits zal maken met de "Zebra Trends organic kids rugzak boy ster". Beide jongens lopen nog met hun rugzak van vorig jaar en de oudste is echt toe aan een nieuwe! Zijn broertje wil maar wat graag de rugzak van grote broer overnemen dus dat komt ook helemaal goed!

 2. Wendy Wendy

  2

  Mijn dochtertje is na de zomer voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Nou zou ze het heel leuk vinden om de Zebra trends canvas kindertas rood bloem te winnen. Toen ze die tas op internet zag, zat ze al te wijzen" mama ikke hebbe??. Ze is gek op rood en op bloemen.

 3. miranda miranda

  3

  Mijn dochter zou helemaal gelukkig zijn als ze de blauwe tas met het poesje erop zou krijgen. Ze is dol op poesjes maar wij kunnen geen poesje houden. Dus de tas zal veel goedmaken en ik weet zeker dat ze hem vol trots aan iedereen op de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf zal showen. Ze is namelijk gek op tassen en weet ook altijd precies welke tas van welk kind is.

 4. sandy sandy

  4

  Met de Zebra Trends organic kids rugzak boy ster maak ik mijn zoon superblij! Omdat hij dolgraag een stoere rugzak wil en niet meer die "saaie"cars tas. Zoals hij zelf elke keer zegt!

 5. nanda nanda

  5

  mijn dochter van twee is helmaal blij als de blouwe poesen tas zou hebben se gaat voor het eerst naar de peuterschool toe ze heeft zelf ook twee poesen thuis en der eerste woordje na mama was poes dus het zal heel leuk zijn als zij de tas sou winnen en dan vol trots kan laten zien op der nieuwe shooltje

 6. saskia saskia

  6

  Ook mijn dochter zou erg blij zijn met de tas met zilveren klep en het poesje erop!Zij zit nu in groep 3 en gaat twee x in de week gymen en dat is op een andere locatie als de school.Het zou voor haar handig zijn als ze op die dagen alles in een tas kan doen.ze kan hem handig omhangen en loopt dan niet met twee tassen te sjouwen.En ik denk dat ze de andere dagen ook met deze mooie tas naar school wil.Ik was al aan het kjken naar een andere tas voor haar maar nu wacht ik graag even af of ik misschien gewonnen heb.

 7. Erna Erna

  7

  In oktober mag onze dochter voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Daar hoort een mooie tas bij! Het zou heel leuk zijn als ik voor haar de stoer Zebra Trends zwart/zilver kindertasje vogel zou kunnen winnen. Het is zo'n mooi formaat! Dan maakt ze de blits op het dorp!!

 8. Daphne van Dijk Daphne van Dijk

  8

  Onze oudste dochter gaat in de herfstvakantie voor het eerst logeren aan de andere kant van Nederland. Wat zou het geweldig zijn om haar weg te mogen brengen met de prachtige rugtas van Zebra Trends met de paarse Bambi (organic kids rugzak Bambi)!! Ze is namelijk dol op herten en paars!! Zo wordt het inpakken van alle spulletjes al een feest, want ze vind het toch spannend!

 9. els de hondt els de hondt

  9

  Mijn zoontje is mijn klein sterretje. Hij wordt zo snel groot en zelfstandig. Hij mag nu voor de eerste keer op vakantie met de vlieger... het zou heel leuk zijn als hem zijn spulletjes voor tijdens de vlucht kon mee nemen in een zebra trends organic kids rugzak boy ster orantje. Zo gaat hij zichtzelf een grote stoere kerel vinden.

 10. peggy peggy

  10

  WAt is de tas Zebra Trends Organic Bambi helemaal geweldig. Dit zal mijn kleine meid echt supervinden. Ze is nl helemaal weg van hertjes. Kan ze de tas meenemen naar het kinderdagverblijf en later ook mee naar school.

 11. Karen Karen

  11

  Wat een toffe manier om een hippe en goede schooltas voor mijn kleine meid te winnen! Ze is gek op een rugtas omdat het zo stoer is en je er toch nog lekker mee kunt spelen, en met deze Zebra tassen maakt ze helemaal 'de blits'! Als ik win zou ik absoluut de Zebra Trends organic kids rugzak bambi kiezen, wat een prachtexemplaar. Ik zie mijn dochtertje er al mee lopen...!

 12. Greta Greta

  12

  Onze oudste dochter zit nu net in groep 3! Er stoer natuurlijk en wordt nog stoerder met zo'n stoere zebratas! Ze is gek op wilde dieren (abo op de TamTam) En haar kleine Mickey Mouse tas is nu eigenlijk wat kinderachtig en klein.......

 13. Sandra Sandra

  13

  Uhm, doe mij maar....Ja zo kiest mijn zoon zijn tas en overige spullen uit. De Zebra Trends organic kids rugzak boy ster oranje was heel mooi omdat er een ster op zat. En die tas kan dan mee naar school en naar oma, want al zijn spullen moeten erin.

 14. saskia saskia

  14

  ik kom even terug op de keuze(hihi sorry)De canvastas paard blauw zou haar een gat in de lucht doen springen(ik had hem nog niet gezien)ze doet zo haar best met zwemmen(B)omdat ze als ze dat gehaald heeft op paardrijden mag.dus met een paardentas naar school komen waar haar beker,brooddoosje en gymkleding in kan......dat is het helemaal!!!

 15. Tanja Maree Tanja Maree

  15

  De oudste 2 hebben een stoere (jongen en lieve (meisje)zebra trends tas en de jongste (van 18 maanden)loopt al rond te paraderen met de zebratrends tas van haar grote zus. Zo lekker eigenwijs!! Zij zou de meisjes tas eruuuug leuk vinden denk ik.

 16. Tanja Maree Tanja Maree

  16

  Mijn zoontje heeft een stoere zebratrends tas en mijn dochter heeft een lieve zebratrends tas, nou loopt de jongste (meisje)van 18 maanden rond te paraderen met de tassen van de andere 2, en afgeven: ho maar. Zij zou eruuug blij zijn met haar eigen poesjes tas.

 17. Nicole Nicole

  17

  Mijn dochter zou de panter tas helemaal het einde vinden (Zebra trends panter junior A4 met rits) Ze heeft namelijk de panter knip en paraplu al en ze vind ze geweldig!!

 18. Paula Paula

  18

  Dit zijn nog eens gave tassen zeg. Zou ze zelf wel willen, dus misschien dat als ik win, de tas met mijn dochter ga delen. De "zebra trends canvas kindertas delft bloem met hart" lijkt me helemaal geweldig. Ook erg handig dat er een vak is waar de beker rechtop in kan blijven staan. Denk dat mijn dochter inderdaad de blits zal gaan maken met deze tas op school (en ik in het dorp, hihi)

 19. Sue Sue

  19

  Mijn zoontje van bijna 5 wees meteen naar de De Zebra Trends Organic met groene ster. O mama, die is wel super vet cool, zei hij. Dus de keus was al gauw gemaakt. Ja en in zijn fase kan haast niets meer tegen legerspeeltjes op dus een legergroene tas vindt hij natuurlijk wel 'VET'..! Een stevige tas voor op school maar ook handig als hij een keertje bij oma gaat logeren want dan moet zowat zijn hele hebben en houden mee. Dus dat scheelt weer 2 extra tasjes. Groeten!

 20. Annelies Annelies

  20

  Mijn zoontje is afgelopen zomer eindelijk grote broer geworden (wat duurt dat wachten lang!!) en gaat in november naar de "grote school" omdat hij dan 4 jr wordt. Hij is al apetrots op zijn nieuwe rol als grote broer en zal dit alleen nog maar meer zijn met zo'n stoere rugzak die daar bij hoort. Hij vindt de 'Zebra Trends organic kids rugzak boy ster' helemaal geweldig en kan niet wachten om daar de blits mee te maken!

 21. Nadia Nadia

  21

  "Welke is de mooiste??? Met de ster of met de poes??" Mijn zoontje: "Die met de ster!!! Die is vet cool!!" Dus ja....Wat moet je daar nog meer van zeggen. Ik denk dat hij er trots en super stoer mee rond zal lopen. En zelf het luiertje van zijn broertje wil hij er in doen. Dat scheelt mama een hoop gesjouw.

 22. anne-marie anne-marie

  22

  oeii die zijn superstoer!! daar kunnen mijn kindjes goed mee voor de dag komen!

 23. cbdkl cbdkl

  23

  Met drie zoontjes in huis hebben ze drie keuzes: De jongste vindt de Zebra Trends organic kids rugzak boy ster oranje helemaal leuk. De middelste de Zebra Trends organic schoudertas ster want die wil wel een ster zijn, onze dromer. En de oudste vindt de Zebra trends canvas kindertas wereld helemaal Super. Deze mama denkt het hare ervan en hoop dat 1 van de tassen deze kant op komt zodat er één erg blits naar school kan en de andere komen daarna wel aan de beurt.

 24. Nancy Nancy

  24

  Mijn zoontje is 4 jaar en gaat dit jaar voor het eerst naar de kleuterschool. Ik denk dat hij deze tas helemaal stoer zal vinden om mee te nemen, de Zebra Trends organic kids rugzak boy ster.

 25. Beppie Beppie

  25

  Mijn broertje Leon gaat sinds 2 weken een hele week naar school. Deze stoere boy zal het helemaal fanTAStisch vinden om met zo'n stoere tas naar de 'basis'school te gaan (zoals hij dat zelf noemt). Ook voor onze Mam is het dan niet zo moeilijk om hem naar school te brenge. Hij is namelijk de jongste en nu na 21jaar heeft Mam niemand meer thuis onder schooltijd om voor te zorgen.

 26. Sandra Sandra

  26

  Mijn dochter gaat helemaal voor de zilveren tas met poesje. Die is stoer mama mag ik die ?????? Ze heeft een schooltas met nijntje erop maar daar word ze nu echt te groot voor en zusje wil hem graag hebben voor de peuterspeelzal . dus een stoere nieuwe tas zal voor haar echt een super verrassing zijn

 27. sabine sabine

  27

  Pff met 2 meiden in huis heb ik voorlopig echt al wel genoeg roze gezien ;-) een tasje met een vogeltje erop voor ons dochtertje Merel lijkt me dan ook zeer geslaagd!

 28. Thelma Thelma

  28

  Ik ga voor je stoere jongens rugzak. Mijn oudste heeft vanaf nu zowel gym als zwemmen op school en dan zijn 2 verschillende tassen zekers handig met mee nemen en niks vergeten!

 29. Wijkhuijs Wijkhuijs

  29

  Ik zou de tas heel graag winnen! Het woord Zebra heeft voor ons een speciale betekenis. Wij noemen onze kindjes altijd zebratjes, waarom ? Nou mijn man is een zeeuw en ik ben een brabander en dit aan elkaar krijg je Ze(euw)Bra(bander). Mijn dochter zou met zo'n super toffe tas met het vogeltje zeker enorm de blits maken op school als een stoere emid!

 30. Cora Cora

  30

  Mijn zoontje van 5 zou het heel stoer vinden om de Zebra Trends organic kids rugzak boy ster oranje te winnen. Uberhaupt iets winnen vind hij al helemaal geweldig (helaas nog nooit gelukt) Laat staan zo'n coole rugtas voor naar school.

 31. linda linda

  31

  Nou ik vind de zebra trends panter junior wel echt super gaaf. Onze oudste dochter is net 4 geworden en gaat nu dus naar school. Ze is de oudste van 4 meisjes. Mama houdt wel van vintage en retro en deze tas past echt super bij haar. Zowel bij haar uiterlijk en bij haar karakter. Helaas kan ik deze tas zelf niet kopen voor haar. Ik moet ze allemaal een jas en schoenen geven, dus wordt t een goedkope tas! Maar wie weet,....ben ik wel de gelukkige winnaar?????????????????

 32. tessa tessa

  32

  onze jack zit op de sterrenwacht,waar elke kind ergens een ster in is !! het lijkt me zo leuk hem te zien gaan met die rugzak, met de grote ster erop !!

 33. Noor Noor

  33

  WAT EEN WERELDTAS! (oftewel: mijn voorkeur gaat uit naar de tas met wereldkaart voor mijn zoontje in groep 2, de wereld ligt nog aan zijn voeten)

 34. Geerieke Geerieke

  34

  Het zou erg leuk zijn om onze man met zo'n stoere tas naar school te zien gaan!!!

 35. nymphia nymphia

  35

  de Zebra Trends organic kids rugzak boy ster blauw is helemaal je van het dus met deze rugzak zal mijn oudste zoontje helemaal up to date zijn. zijn kleine broertje is pas 8 weken dus tegen de tijd dst mijn zoontje naar school toe gaat kan zijn grote broer hem doorgeven want de kwaliteit is top. Ze blijven mooi!

 36. Hester Hester

  36

  Wauw, wat een mooie tassen weer van Zebra. Dochterlief die naast me zit, vind dat absoluut ook! De zilveren tas met daarop haar lievelingsdier - de poes! is favoriet. Ilse Jasmijn is bijna 3 jaar. Sinds kort mag ze naar de peuterspeelzaal. Het is een meisje met 'een rugzakje'. In haar jonge leventje heeft ze al zoveel meegemaakt. Het wordt nu dan ook tijd voor een heel ander rugzakje!

 37. Annemieke Annemieke

  37

  Net als jij koop ik ook bijna elk jaar een nieuwe tas voor mijn kinderen. Nu wil het zo zijn dat ik voor mijn zoon nog geen leuke tas hebt gevonden; tot ik deze actie zag en me ging verdiepen in de Zebra-tassen. De Organic schoudertas met landkaart groen voor mijn zoon vind ik helemaal leuk. We'll keep our fingers crossed. :)

 38. Marjan Marjan

  38

  Wat een leuke tassen. De kleindochter van mijn collega zou het helemaal super vinden om met die mooie rose tas naar school te kunnen. Ze zou wel de blits maken zeg!!

 39. Joke V Joke V

  39

  Wat moet ik nog zeggen...iedereen heeft alles goeds al genoemd maar wil nog wel laten weten dat ik ook wel wil winnen!!!!!

 40. Vincent Vincent

  40

  Mijn mama heeft een babiewinkel. Papa gaf me weer een tas uit mama's winkel .... SCHUTT!! Zelfs in belgie waar ik woon. Ik vint, dat ik groot genoeg ben om ook eens een egte jongenstas te krijgen ik ga al naar het 2de leerjaar omdat ik 7 ben! ik wil geen babytas meer.

 41. Anja Vriens Anja Vriens

  41

  Mijn dochtertje heeft toen ze met haar 2 jaar op de peuterspeelzaal begon een leuke rugzak van minnie mouse gekregen. Nu is ze 4 jaar en zit op de basisschool. Ze voelt zich al een hele dame en zou het geweldig vinden om met de Zebra trends zwart/zilver kindertas naar school te gaan. Dat is namelijk net een grote mensen tas ;-)

 42. petra petra

  42

  "Zo, vet cool" aldus ons dochtertje Noelle van 5. Verdere uitleg is dus denk niet nodig.

 43. monique van tuijl monique van tuijl

  43

  imke 8 heeft al zo veel tassen uitgeprobeerd. (zelfde tic als mama, tassengek) maar elke tas heeft wel iets waardoor hij toch niet perfect is en niet handig genoeg om alles mee te kunnen nemen. ze zou het te gek vinden om deze tas met poes te kunnen showen bij haar vriendinnen. kei cool...

 44. aybuke aybuke

  44

  Mijn zoon van 5 jaar zegt mamma mag ik deze coole tas. waarom heb ik er een voor baby`s. ik ben nu groot genoeg voor een stoere rugtas.

 45. Saskia Saskia

  45

  Mijn zoon heeft een dierentuin kamer, wat denk je dat zijn reactie was toen hij dit zag.... echt super leuk!

 46. Anke Anke

  46

  Gewoon omdat mijn dochter geweldig is, verdiend ze deze mooie tas (een mooie meiden schoudertas) that's it...:P

 47. Claudia Claudia

  47

  Ik zou graag de roze poes mijn jongste dochter willen geven. Ze wordt deze maand 2 en ze loopt nog niet! ze oefent en oefent en oefent, het zal hopelijk niet lang meer duren. En als ze dan loopt.....dan natuurlijk met die stoere, maar schattige poezentas!

 48. Erica Schrik Erica Schrik

  48

  Voor mijn nichtje Jate van 2 die de hele vakantie baalde omdat ze niet naar de peuterspeelzaal mocht. Op de eerste schooldag, was ze dus oom weer heel blij, dat ze heen mocht .. en weer naast mama in de auto zat, totdat haar -eigen!- poes onder hun auto kwam en ter plekke overleed. Graag zou ik voor haar de roze tas winnen zodat ze voortaan weer met een lach op haar gezicht naar school kan.

 49. De Ryck David De Ryck David

  49

  Leuke tas die ik aan mijn zoon kan geven die graag zo eentje zou willen hebben om te pronken op school.

 50. claudia claudia

  50

  Ik zou graag de roze poesjes tas willen winnen voor mijn dochter van 7!ze zit nu in groep 3 en dit is toch wel de ultime grote meiden tas!!!!!

 51. Monique Monique

  51

  Mijn dochtertje van 4 zou het helemaal te gek vinden om met de roze rugtas naar school te gaan...op dit moment heeft ze n prinsessen rugtas en zoals ze zelf zegt daar is niets meer aan want iedereen van haar klas heeft er wel zo 1...niet dezelfde natuurlijk maar wel prinsessen....nee mama moest maar iets speciaals kopen die niemand heeft!...nou succes met zoeken.maar met deze rugtas zou ze zeker apart zijn.

 52. will65 will65

  52

  Ik als Oma, zou mijn kleinzoon graag blij willen maken met de Organic schoudertas boy-18 geel. Wat zou hij glunderen!!!

 53. sandra spitaels sandra spitaels

  53

  De Zebra Trends organic kids rugzak boy ster oranje vind ik gewoonweg super, keitof, cool, gewoon alles wat een rugzak moet zijn, dus fingers crossed

 54. Barbara Barbara

  54

  Over 10 dagen wordt mijn dochtertje 4 en mag eindelijk naar school. Met zo'n stoere Bambi rugzak zal haar schooltijd haar zeker goed doen en zal het een feest zijn om zelf haar rugtas te dragen.

 55. j j

  55

  omdat mijn zoontje nu naar een peuterspeelzaal gaat en dan kan die daar met zijn mooie tas gaan schouwen en hij gaat binnenkort ook naar zwemles en dan kan die zijn tas daar ook gaan laten zien en dat zal die leuk vinden en blij zijn met zo'n tas vindt die heel tof

 56. eefje eefje

  56

  Mijn kleine, grote meid mocht na de zomervakantie eindelijk naar de 'grote' school. Ze moest nog drie worden toen ze al riep: Ik wil naar de grote school. Nu is het eindelijk zover. Doordat ik zelf op een kinderdagverblijf werk en mijn kleine meisje altijd bij me had vond ik het heel spannend om haar achter te laten. Wat zou het te gek zijn als ik haar weg mag brengen met een mooie zilveren rugzak van Zebra. Ik zie haar al huppelen met haar vlechtjes in haar haar....

 57. oma oma

  57

  tja, we zullen onze kleindochter er graag mee verrassen, stoer naar school, met zo'n prachtige tas

 58. Saskia Saskia

  58

  Al zoveel leuke reacties op die hippe meidentas, daar kan ik niks nieuws meer aan toe voegen! Alleen dan dat ik gewoon, heel simpel, net als iedereen, een keertje wil winnen...... :-)

 59. Saskia Saskia

  59

  Al zoveel leuke reacties op de hippe meidentas, daar kan ik niks nieuws meer aan toevoegen! Alleen dan dat ik gewoon, heel simpel, net als iedereen, een keertje wil winnen... :-)

 60. Eva Nederend Eva Nederend

  60

  Hoi, Ik wil graag de tas winnen met het poesje erop omdat: Onze dochter per oktober naar school gaat. Ze heeft hiervoor een nieuwe tas nodig. Op school heeft ze een stoel met een plaatje van een poes. Ook de kapstok heeft een plaatje van een poes. Het zou toch mooi zijn als ze ook nog een tas mee kan nemen met een poes erop.

 61. Nada Nada

  61

  Hoi, Mijn dochter wil heeeeeeeeeeeeel graag zo een tas winnen maakt niet uit welke als er maar ROZE in zit dan vind ze het mooi.

 62. Wendy Wendy

  62

  Geweldige winactie!! Wij gaan voor de Zebra Trends panter kindertasje met hart !! Deze vinden we zo ontzettend gaaf! Ons kleine meisje gaat binnenkort naar de kleuterschool, en daar zou ze natuurlijk helemaal de blits maken met zo'n mooie aparte schooltas! Precies een leuke maat voor haar!En haar grote zus van 12 die ook helemaal gek is van panter-designs zou stik jaloers zijn haha! Chelsy en ik gaan duimen voor deze tas!!!

 63. elles elles

  63

  wat zijn het toch gave tassen ik heb er al een met hollands motief maar mijn dochter niet en wil elke keer mama der tas mee een leuke eigen tas zou toppie zijn welke maakt niet uit iets met zilver want bling bling is toch wel vet

 64. Sharon Sharon

  64

  Mijn zoontje gaat sinds kort naar de peuterschool. Heel spannend, misschien voor mij als moeder nog spannender! Maar hij vindt het geweldig! Hij is natuurlijk mijn nr. 1, maar met de rugtas met groene ster zal hij ook op het schoolplein schitteren!

 65. Sri Talens Sri Talens

  65

  Die tas zou een leuk verjaardagscadeautje zijn voor mijn dochter, Chloe. Ze wordt op 1 Oktober 3 jaar. Schattige tas voor een schattig schoolmeisje :o)

 66. Sri Talens Sri Talens

  66

  De 'poes' tas met strikje, graag :o)

 67. E.Slijkerman E.Slijkerman

  67

  Onze zoon Levi van 2 gaat voor het eerst naar de peuterspeelzaal. Wat zal hij zich groot voelen met zo'n stoere rugtas voor zijn spulletjes! Wij gaan dus voor de stoere uitvoering met ster...

 68. sebastiaan sebastiaan

  68

  het lijkt mij geweldig om met een dier op mijn rug door de straten te lopen.

 69. sabina sabina

  69

  Met zo n ster achter op zijn rug, word mijn zoontje misschien later wel een ster.

 70. wendy wendy

  70

  Mijn dochtertje zou de Hippe meiden rugzak met zilver en het poesje helemaal geweldig vinden! ze is toe aan een nieuwe want haar lieve kleine zusje heeft vorige week stiekem haar hele rugzak onder getekend. daar was ze dus niet blij mee. dus ik hoop dat ik haar blij mag maken!

 71. sevilay sevilay

  71

  Mijn zoontje is net begonnen met School! Stoere Jongen met een stoere rugzak!

 72. Daisy Dohmen Daisy Dohmen

  72

  Super trendy die Zebra Trendy schooltas! Wie ziet z'n kind daar nou niet graag mee lopen??

 73. Marjan van Thiel Marjan van Thiel

  73

  Ik ben oma van kleinzoon Dean. Dean heeft sinds 2 weken een lief klein zusje, met wie hij nu de aandacht van ons allen moet delen. Uiteraard is dit heel moeilijk, maar hij doet het prima. Daarom zou ik hem graag willen verrassen met een leuke "Zebratas"één die hij dan straks mee kan nemen naar de peuterspeelzaal. De volgende stap naar de"grote mensenwereld". Groetjes, Oma van Dean.

 74. kelly braem kelly braem

  74

  Ik zou graag de Zebra Trends organic kids rugzak boy ster winnen voor het zoontje van mijn zus ! Zo is de stap naar school minder klein, en voelt hij zich meer op z'n gemak ! :)

 75. Danielle Malawau Danielle Malawau

  75

  Ik heb nog nooit van gehoord van de zebra trends en ik dacht dit is wel een leuke kans om een mooie rugtas te kunnen winnen. Mijn zoontje gaat nu naar de creche en daar kan hij de ats ook goed voor gebruiken. De rugtas met de ster lijkt me dan ook de geschikste voor hem.

 76. cindy cindy

  76

  ons zoontje is nu al bezig met een verlanglijstje voor sinterklaas en heeft bovenaan aan zijn lijstje een rugzak staan dus het zou geweldig zijn als ik hem hiermee blij kan maken

 77. rana rana

  77

  Ik kan wel zeggen dat mijn zoontje deze tas helemaal het einde zal vinden en dat hij niet meer gezien wil worden met een cars of een ander disney figuur. Dat is natuurlijk ook zo, maar eigenlijk ben ik degene die m wil hebben. Voor hem natuurlijk maar ik loop er elke dag naast. Dus ook een beetje voor mij....................

 78. wilmsen anita wilmsen anita

  78

  de zilveren tas met poes vind mijn kleindochter het mooiste

 79. Petra Petra

  79

  Mijn dochtertje vond vooral de rugzak met bambi echt schitterend, ze is gek op tekenfilms en vooral Bambi.

 80. Janny Wijnia Janny Wijnia

  80

  o wauwie... Jesse vind zulks helemaal te gek!! Waarom? Nou die streepjes hebben een bepaalde aantrekkingskracht op hem. Hij telt ze, ziet overal strepen in en vooral de zebra is z'n favodier. Hij heeft de wens om ooit een zebra te temmen en te berijden...

 81. Marianne Marianne

  81

  Het is altijd zo moeilijk om voor de jongens iets leuks te vinden. Maar Zebra maakt een zeer goede set met de Zebra Trends organic kids rugzak boy ster! Mooi en sober!

 82. Judith Judith

  82

  Zou deze tas niet als schooltas gebruiken, onze meid is pas 10 maanden. Maar ideaal om haar speelgoedjes ed in te doen en mee te nemen. Want die luiertas is maar zijn, en deze tas is zo waanzinnig gaaf! En vast te gebruiken voor veel meer doeleinden. Dus pampers, speelgoed, zwemspullen en straks mee naar de peuterspeelzaal...

 83. Karline Karline

  83

  Toen ik de tassen aan het bekijken was op de site, zei mijn dochter bij de Zebra trends kindertas rood bloem meteen: DIE WIL IK. Helemaal verkocht. En moeders ook. Met deze tas maakt ze helemaal de blits op school. En het is weer eens een hele andere tas dan ze normaal heeft. Niet saai, maar super vrolijk!

 84. Budden Budden

  84

  Onze zoon gaat bijna naar school, hij kan niet wachten. En zo'n mooie tas met een ster maakt hem vast de bink van de klas. en hij zal er ook jaren plezier van hebben. en later ook zijn broer wel mischien..

 85. yinthe yinthe

  85

  ons dochtertje gaat nog niet naar school maar wel naar zwemles, en aangezien mama eeuwig en altijd een tas te weinig mee neemt omdat de kleine EN papa of mama tegelijk aan het aankleden zijn en alles in 1 tas zit, zou een tweede tas geen overbodige luxe zijn. en wat past er nou beter dan een zebra tas bij een zebra dochtertje??? aangezien papa een ZEeuw is en mama een BRAbo, is ons dochtertje zelf ook een ZE-BRA :)

 86. marjan marjan

  86

  mn dochtertje gaat straks voor het eerst naar peuterspeelzaal dus een nieuwe tas daarvoor zou ze helemaal super vinden. en handig voor uitslapen natuurlijk

 87. ramona ramona

  87

  die mooie rugzak met ster...perfect voor mijn grote kleine ster:mega mini max!!!!!hij wees hem gelijk aan,die wil ik graag mama.mag dat?schattig toch.

 88. Sandra Sandra

  88

  Mijn middelste dochter (4) haar rugzakje is kapot, dus ze zou heel blij zijn met de stoere en toch lieve tas met zilverkleurige klep en roze/rode applicatie. Stoer en lief, net als mijn dochter :)

 89. Patricia Burgers Patricia Burgers

  89

  Mam ik heb geen tas! waar zijn toch al je tassen gebleven? Weggelopen Mam, op school vinden ze me tassen niet mooi! Daarom zou ik graag voor me dochter een Zebra tas willen, die zo mooi!

 90. miranda miranda

  90

  zou geweldig zijn dat ik mijn kleindochter deze tas mee mag geven als ze hier komt logeren in de herstvakantie zou echt geweldig zijn en dan gaat ze na de vakantie weer gelukkig en fijn naar school toe en het is een hele stoere tas en die past precies bij haar

 91. Anita Anita

  91

  geweldige schooltas en bovendien zou mijn kleine meid hier vol trots mee op school lopen pronken, dat weet ik zeker.

 92. Rina Rina

  92

  Onze kleinzoon gaat in April voor het eerst naar school en zou met de "Zebra Trends organic kids rugzak boy ster" de ster van zijn klas zijn.

 93. cindy cindy

  93

  mijn dochter wil ook graag de ster van de school zijn en met zo'n mooie rugzak is groep 3 een feest

 94. Wilma D Wilma D

  94

  De zebratas voor meisjes zou ik heel graag winnen omdat mijn eerste kleindochter binnenkort wordt geboren en het buurmeisje vast heel de tijd mee uit wandelen wil.Ze heeft beloofd dat ze goed voor de nieuwe baby zal zorgen en dat zij de spulletjes wil dragen.En dan moet het wel hip zijn natuurlijk en bij de knaloranje wandelwagen passen.We hebben knalroze denkentje uitgezocht bij de wagen.En mama een roze luiertas.Zie je ons al lopen?En ze mag de tas ook mee naar school nemen ;)

 95. aml aml

  95

  ons 1e zoontje is een mooi mannetje om te zien. en valt nog meer op met een coole zebratas

 96. Lilian Lilian

  96

  De zebratas met ster zou ik heel erg graag willen winnen voor mijn stoere zoontje, hij gaat naar het kinderdagverblijf en heeft steeds meer spulletjes om mee te nemen en dan is deze stoere ster tas erg handig.

 97. mama van stoere Wannes mama van stoere Wannes

  97

  hoi, alles werd eigenlijk al gezegd, maar ik zou het super vinden mocht mijn stoere kerel binnenkort naar school kunnen met zijn nieuwe boekentas, voor ons is hij een ster, hij is een fantastische kerel die wondermooi zou blinken met de zebra schooltas met groene ster! het leven zou bewonderenswaardig zijn met zo'n machtige tas!

 98. marleen marleen

  98

  wat een geweldige stoere maar ook lieve tassen heeft zebra! bijna onmogelijk om te kiezen! maar voor een gezin met 3 dochters (2 op de opvang en 1 op de basisschool) kan ik natuurlijk niet om de rose tas heen :) eigenlijk is al het rose leuk maar roos met een dier in waanzinnig! dan scoor ik als mama plus punten bij mijn meiden. Maken jullie mij waanzinnig blij ?!

 99. emma emma

  99

  wowh wat een geweldige tassen in de nieuwe collectie van zebra. mijn dochter is begin september gestart op school en neemt nu een (te) kleine rugzaak mee naam school.elke dag weer ruzie om alles er in te krijgen. wat maak je in groep 0 de blits met zo'n geweldige tas! een lieve stoere tas met roos en een uil (Zebra trends special bags kindertas uil roze) daar gaan we voor. en nu maar duimen dat we winnen :)

 100. H.Verspeek H.Verspeek

  100

  Mijn kleinzoon zou het helemaal geweldig vinden wanneer hij met de Zebra trends organic kids rugzak, boy ster oranje op school de blits kan maken onder de meiden. Hij vindt de rugzak erg vet-cool. Graag zou hij er dan ook eentje winnen.

 101. linda linda

  101

  Ik zou graag de zebra tas met panterprint en hart willen winnen. Zo ziet onze oudste dochter er super stoer en hip uit. Zelf vindt ze deze ook erg mooi. Helaas zijn deze leuke acties niet weggelegd voor ons, want we winnen nooit iets.

 102. ilona wolters ilona wolters

  102

  Deze tas wil ik als ik hem win cadeau doen aan de kleintjes van mijn zus (tweeling jongen en meisje). Ik krijg namelijk alle kleertjes van hun om onze kleine aan te trekken. Dus als ik een tas win dan gaat hij zeker naar mijn nichtje of neefje. Welke tas maakt niet uit. Ze zullen er zeker blij mee zijn.

 103. Linda Linda

  103

  Ik zou graag de zilveren tas winnen voor mn dochtertje, ze is einkd oktober jarig. Ze is zelf helemaal bling bling fan, dus om straks met z'n coole zilveren bling bling tas naar school te kunnen, zal voor haar elke schooldag een feestje worden :D

 104. Norine (en Arlene) Norine (en Arlene)

  104

  Z alig loopt mijn meisje naar school, met een mooie tas, E cht, met die Zebra-tas is ze helemaal in haar sas! B lits is ie echt, en ze zit parmantig in de klas. R euze groot voelt ze zich op school, en ze zit er pas. A ch, wat is ze stoer met haar tas en in haar roze jas! Lieve groetjes, Norine (en Arlene!)

 105. Norine (en Arlene) Norine (en Arlene)

  105

  (jammer dat mijn rijmpje niet onder elkaar staat... Zebra, staat er dan...bij deze dus nog even een korte memo... Groetjes!)

 106. OpaJacq OpaJacq

  106

  ..ik denk dat ik mijn kleindochter Rinke een enorm plezier zal doen met de rugzak Bambi.. Ben benieuwd..

 107. christel1900 christel1900

  107

  mijn zoon is al een hele tijd niet naar de peuterspeelzaal geweest ivm dreigende sluiting, maar goed nieuws de peuterspeelzaal mag blijven, 24 okt is het zover en mag hij eindelijk weer naar de peuterspeelzaal, hij heeft er weer zo'n zin in. en wat zou het dan geweldig zijn als hij de blitz kan maken met zo'n mooie rugzak. groetjes

 108. Lina Bergs Lina Bergs

  108

  Mijn dochter is een echt prinsesje. Wat ze in haar tas zal doen is een flesje. En flesje die mooi bij haar tas zal passen. En iedereen met haat tas zal verassen. Ze vindt hem zo mooi!!

 109. rilana rilana

  109

  Op school wil je toch met leuke spulletjes aankomen zetten. Je boeken en je lunchpakket mooi ingepakt in een stevige tas. En een tas van Zebra is natuurlijk helemaal cool, je vriendinnen zouden ook graag zo'n tas willen. We houden hier erg van het programma I love Holland, dus met de Zebra Trends shopper delft bloem in huis krijgen we het echte hollandgevoel!

 110. Sneeuwklokje Sneeuwklokje

  110

  Elk kind (zoals hier te lezen valt) wordt blij van zo'n tas. Ons dochtertje dus ook.

 111. marlies marlies

  111

  met zo'n gave zebratas wordt benthe de koningin van de klas

 112. Chantal Chantal

  112

  Voor onze zoon MIKE hij gaat per December naar school en is niet zo groot hij zal niet zo opvallen maar met zo'n kei gave tas wel natuurlijk dus echt een must have voor hem !!

 113. elize elize

  113

  hallo! wat een leuk tassen. dankjewel voor de tip. ik heb mijn dochtertje de tassen laten zien. en ze wees aan dat ze de delftsblauwe tas met het hartje heel erg leuk vond! dus die zou ik heel graag voor haar willen winnen! groetjes elize

 114. Brian Brian

  114

  Een coole tas voor coole kids. De meisjes tas zal goed van pas komen.

 115. Yvon Yvon

  115

  Mijn zoontje vindt zijn Diego tas écht niet meer kunnen! Deze is té kinderachtig en té klein. Hij gaat tenslotte al naar de basisschool!Hij wil net als zijn grote broer een stoere tas, zoals de schoudertas Landkaart Zwart!

 116. sandra sandra

  116

  Met onze 2-ling Nina en Antonio heb ik het helemaal voor elkaar, voor wie zal er nu 1 kiezen, ach verras me maar ;-)

 117. sebastiaan troost sebastiaan troost

  117

  deze prijs is anno economic crisis the best gift you can get.

 118. Heleen Haarsma Heleen Haarsma

  118

  De tas van mijn zoontje is niet echt meer ''hip'', volgens hem is het niks. Elke dag ziet hij de tassen van andere en wordt hij weer sip, met zijn tas maakt hij niet de blits. Toch is hij erg vrolijk en zingt hij in de klas, wat zal hij in het middelpunt staan als hij op school komt met een ster op zijn tas!

 119. Manon Manon

  119

  "Hebben!", zegt mijn dochter van bijna 3!

 120. mandy mandy

  120

  Met deze tas naar school? Denk dat mijn dochtertje niets liever zou willen

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >