Win een stoere loopwagen van Baghera!

Door: Mamaplaats 151 reacties

Win een stoere loopwagen van Baghera!

De gave loopwagen van Baghera wil toch elk kindje hebben? Jij kan deze wagen winnen voor hen winnen! En dat is niet alles, daarbij krijgt hij of zij ook een shirt met eigen naam erop! De Baghera loopwagen is geschikt voor kinderen tussen de 1-3 jaar. De loopwagen is voorzien van kunststof spatborden die bescherming bieden voor muren en meubels. Je zoontje of dochtertje kan goed oefenen in de woonkamer, zonder iets kapot te maken. Ook is de loopwagen geschikt voor buiten het huis. Zoals in de tuin, op het strand of op vakantie. De afmeting van de loopwagen is 37 x 72 cm. Maar voor niets gaat de zon op en dus ook voor deze winactie moet je iets doen! Beantwoord de volgende vraag: 'Wat zou jij op het t-shirt zetten dat jouw kleine draagt terwijl hij of zij deze stoere loopwagen bestuurt?' En wordt fan van Babygoodies op Facebook, hierbij krijg je gelijk 5% korting op het gehele assortiment.  

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
151 Reacties

Reacties

 1. marjan1982 marjan1982

  1

  Wat ik op het shirt zou laten zetten als onze thijs deze auto aan het besturen is is: pas op... weer een gevaar op de weg erbij ;) vind het wel een super mooie auto en zou hier zeker goed gebruikt worden... hoop dat we hem winnen :)

 2. denisegroffen denisegroffen

  2

  PAS OP! DWERGverkeer! dat zou ik op het shirt laten zetten! wat een super leuke auto zeg! mn meisje is helemaal into roze dus dit zou ze geweldig vinden!

 3. w12345 w12345

  3

  Wat een grappig autootje.Zou leuk zijn om te winnen. Al mijn kleinkinderen zullen er om vechten. Wat ik op het shirtje zou zetten? "Ja, ik heb mijn rijbewijs al!!" En nu maar hopen en duimen!!

 4. Moontju Moontju

  4

  Wat zou ik op het t-shirt zetten als mijn kleine het draagt terwijl hij of zij deze stoere loopwagen bestuurt?‘ !Baby on Board!

 5. Cora Cora

  5

  Ik zou op het shirt zetten: Zo Vader Zo Zoon :-) Super stoere loopwagen. Zou echt geweldig zijn als mijn zoontje die zou winnen. De Helm heeft ie al :-)

 6. nessen nessen

  6

  Driver Lisa.

 7. Muisje Muisje

  7

  Onze zoon Neo wil graag het volgende op zijn shirt: Jongste F1-Kampioen in de maak!! Omdat mama zo'n fan is van Formule 1

 8. grootaars grootaars

  8

  WACHT MAAR DAT IK 18 BEN :0)

 9. Anja75 Anja75

  9

  Aan de kant!! Hier rijdt weer een jochie van Kant!!

 10. Mamsvan3 Mamsvan3

  10

  Net zo stoer als mijn grote broer :) :)

 11. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  11

  Papa heeft een sporttrekker met de naam Flying Wheels, omdat ik, enkele jaren geleden, een keer met deze trekker een run heb gereden en er toen het hele voorwiel vanaf reed, wat door de lucht stuiterde.. Dus dan wordt het Baby (with) Flying Wheels..

 12. spa spa

  12

  I am the Stig! Zou ik op het shirt zetten. Wel handig die kunstof kappen. Ons zoontje wordt bijna 1 jaar dus dat zou echt een geweldige aanwinst zijn! Groetjes!

 13. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  13

  Ik zou erop zetten: Watch out for my first car, and me! Wat een prachtige auto geweldig om te winnen voor de kleinkinderen,ze zijn 2 en 3 jaar de mooie mannekes,Bryan en Milan en wonen vlakbij opa en oma zie de lieve smoeltjes al als ik dit voor ze zou winnen. En onze baby zou als zij de eerste stapjes doet,er ook heel blij mee zijn.

 14. marjow marjow

  14

  Oh geweldig zeg!! zie ons dochtertje er al op pronken hier op het plein tussen alle buur kindjes. We hebben een mooi rondje om een boom dus dat zou geweldig leuk zijn! ik zal erop zetten.. kleine wegpiraat :)

 15. sloppyslayer sloppyslayer

  15

  ohh ze zijn geweldig! Ik zou op de voorkant zetten: cars 4 Girls?? EAT MY DUST!! Hahaha, onze Megan is dol op alles wat sneller gaat dan snel en wielen heeft. Haar buggy is een race buggy en haar favo speelgoed zijn treinen en Cars auto's Deze worden elke avond netjes in bed gestop in hun eigen paddestoel "garage" ja we proberen haar echt wel uit te leggen dat ze een meisje is maar ik denk dat we haar al maar moeten gaan inschrijven voor een race lisentie cursus ;-)

 16. sloppyslayer sloppyslayer

  16

  dat EAT MY DUST!! Moet achterop het t-shirtje komen.......aangezien de andere kindjes die kant alleen te lezen krijgen ;-)

 17. Karinroze Karinroze

  17

  Op het shirt zou ik zetten "Stoere meid op stoere kar" . Echt een geweldig leuke auto Dilana zou het ook geweldig vinden om mee te racen, zou ideaal kado/verrassing voor haar verjaardag zijn.

 18. patricia1978 patricia1978

  18

  Pas op, zwenkt uit! lijkt me een goede tekst voor op het shirtje van mijn dochter Eline (net 1), want veel rij-ervaring heeft ze nog niet!

 19. cvcestmoi cvcestmoi

  19

  kdeng..kdeng....tuutuuut!

 20. Gitte Gitte

  20

  Wat een geweldige loopwagen daar wil ieder kind wel op gezien worden! De tekst zou zijn: TOET TOET hier kom ik!!!

 21. lobkehaas lobkehaas

  21

  Baby, you can drive my car!!

 22. trotsemama25 trotsemama25

  22

  Ik zou op het t-shirt laten zetten BEWARE en op de achterkant ik word grote BROER.

 23. Engel78 Engel78

  23

  Superleuk die loopwagens. Ik zou op het shirtje (voor mijn dochtertje) zetten: LITTLE SPEED DEVIL!

 24. CFK CFK

  24

  Wat een gave wagen! En op het shirtje: RACEMONSTER (net als papa)

 25. Angie78 Angie78

  25

  Ik zou op het t-shirt laten zetten: Kijk, zonder handjes! Mijn dochtertje van 1 jaar zou dit vast een hele gave, stoere loopwagen vinden! En haar grote broer wil er vast ook wel even een rondje op racen...

 26. Multimamaja Multimamaja

  26

  Oeh, mooi blauw! Ik zou op het shirtje laten zetten 'My other car is the Tardis' (Britse tv-serie Doctor Who, de tijdmachine is de Tardis en is zelfde kleur blauw) Ons gezin is fan, hihi....

 27. ons_b ons_b

  27

  Ik zou op het t-shirt laten zetten: Kijk maar uit, ik heb leren rijden van mama. ik nl heb al heel wat deukjes gereden in mijn auto. (ik zou graag de roze willen)

 28. Kim-dejong Kim-dejong

  28

  Wow die roze is gaaf. Ik zou op het shirtje laten zetten: Ge rijdt nie! Rij dan! Hahah Zo kan onze kleine meid de hele plaats en wijk door scheuren hihi

 29. taartje taartje

  29

  Oh wat zijn ze leuk. Voor ons dochtertje zou ik op het t-shirt laten zetten; Ik stop alleen voor dieren. Aangezien ze gek is op onze katten.

 30. mulckie mulckie

  30

  TOET TOET !

 31. linda79 linda79

  31

  Oh wat een stoere auto, mama is al verkocht!!! Ik zou erop zetten: PAS OP! WEGMISBRUIKER!!

 32. pedro08 pedro08

  32

  Ik zou op het t-shirt laten zettenis: papa papa aan de kant ik kom er aan de politie zit achter me aan ik heb nog geen rijbewijs help

 33. Annelies82 Annelies82

  33

  Wat een super stoere auto! Op het t-shirt zou ik zetten; Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, het is Lisanne! En op de achterkant van het shirt staat; Vroem Vroem!

 34. rafaela rafaela

  34

  I LOVE BMW

 35. J.nice J.nice

  35

  Op de voorkant "Mom a Bugatti, i a Baghera. Op de achterkant " we all need a special toy"

 36. dinsel dinsel

  36

  op de voorkant van het shirtje zou k zetten, watch out, my evil speed twin sister is behind me, en op de achterkant, sis,please don't kiss my baghera's ass

 37. saschabethlehem saschabethlehem

  37

  Racinggirl in aantocht!

 38. lentebloesems lentebloesems

  38

  Ik heb er 2. Mijn 1ste: Limousine Driver Mijn 2de: Voorkant "Don't Stare Achterkant: Just ask! Bij de tweede heb ik ook een uitleg. mijn zoon heeft dwerggroei, en wordt altijd aangestaard. vandaar deze tekst. Persoonlijk vind ik de eerste het leukst. Ik las ook dat een andere moeder, een tshirt tekst met Dwergverkeer, had geschreven. Mensen realiseren zich niet, dat sommige mensen dit Heel erg kwetsend vinden. Het zal absoluut niet zo bedoeld zijn, maar wil het wel even duidelijk maken, dat wij dit soort uitlatingen niet leuk vinden. We moeten al zo "vechten" naar de buitenwereld, om onze zoon te laten accepteren als NORMAAL!

 39. chesraso chesraso

  39

  Op de voorkant zou ik zetten...Deze is echt...en op de achterkant VAN MIJ...omdat haar grote zus altijd alles afpakt!

 40. pupke2love pupke2love

  40

  ik zou op de voorkant zetten,ik rij net als papa. op de achterkant,coureur. ze zijn wel gaaf die loopwagentjes.

 41. RenateG RenateG

  41

  Onze zoon heet Chase dus ik zou erop zetten: "Chase me, if you can!"

 42. Liedaa Liedaa

  42

  Wow! Die roze is echt supergaaf! Ik zou op het shirt laten zetten: ik lig niet wakker van hoge benzineprijzen! ;-)

 43. Pris20 Pris20

  43

  Princess is Driving zou ik erop zetten... dit omdat ons kleine meisje Yanaicka der eigen als een echt prinsesje gedraagt.. en weet zeker dat ze helemaal blij zou zijn met de loopauto!

 44. es es

  44

  wat een gave kar!!! mijn kleine meid zegt: altijd als een auto of motor hoort en ziet bobob! dus dat zou ik op het shirt zetten voorkant: bobob achterkant: racegirl

 45. iuliastamate iuliastamate

  45

  Ik zou op de voorkant zetten: a "Ik heb deze wagen van Babygoodies en Mamaplaats gekregen"

 46. froukee froukee

  46

  aan de achterkant : soms kijk ik als een botsauto maar nu heb ik een botsauto, en aan de voorkant: tuut tuut aan de kant hier kom ik dan hihi me dochtertje bots altijd overal tegen aan met haar loopwagentje vandaar

 47. Cinnepin Cinnepin

  47

  Ik zou erop zetten: Betere chauffeur dan mijn opa! (Mijn schoonvader is buschauffeur van beroep.) Kan hij wel om lachen. :)

 48. Adriana1982 Adriana1982

  48

  "Jong geleerd = oud gedaan" Zou tof zijn. Papa is namelijk een heuse wegpiraat, maar ik ben nu ik 30 ben EINDELIJK bezig m'n rijbewijs te halen... En ik fun m'n kindjes hun rijbewijs vééél vroeger! Hier kunnen ze alvast leuk op oefenen! :)

 49. ingeborgvh ingeborgvh

  49

  Ik zou er zelluf doen op laten zetten, onze dochter is pas 5 maanden, maar wil nu al zelf zitten, zelf haar fles vasthouden en zelf alle knopjes indrukken, dus deze tekst zou goed bij haar passen!

 50. Lauraaa Lauraaa

  50

  Wat een prachtige loopauto! Voor mijn lieve ondeugende zoontje zou ik WEGPIRAAT! op het shirtje zetten.

 51. Birgit Birgit

  51

  'Gone in 60 sec' vind ik wel een mooie tekst voor op het t-shirt.

 52. Muppie80 Muppie80

  52

  Pas op! (B)engel

 53. flair flair

  53

  Zou er gewoon zijn naam opzetten en dan eronder TUUT TUUT.. Loopfiets is echt geweldig!

 54. Sofje79 Sofje79

  54

  Coureur in opleiding!!

 55. Anne36 Anne36

  55

  Iedereen op de stoep, want hier komt Joep!

 56. JReker JReker

  56

  Op de voorkant: ROADRUNNER Op de achterkant: Weg binnen 2 seconden :)

 57. Alena Alena

  57

  "groen"

 58. mariskavandertol1986 mariskavandertol1986

  58

  Ik zie mijn kleine dochtertje tess (1.5jaar) er al helemaal op rijden.. zo ondeugend als ze is dat het echt een auto zijn waar ze de show mee zal stelen. Niet alleen met de auto die dat gelijk al doet, maar Samen met Tess er op helemaal want wat zal ze er vol trots op zitten en iedereen die ze ziet ook zorgen dat ze naar haar zullen kijken door zich zelf uittesloven en te zwaaien! En wat ik op het shirt zou zetten; Bengel on her way!!!

 59. Kelly83 Kelly83

  59

  Wat een mooie auto zeg, zie onze dochter hier al op rondcrossen. De tekst daarom op haar shirt (ben helemaal gek van filmcitaten): Hasta la vista, baby!

 60. devilwoman devilwoman

  60

  little angel

 61. Merei Merei

  61

  Wauw, die gaat mijn zoontje super vinden. Hij wordt op 13 april 1 jaar. Vrijdag de 13de een echte brokken piloten dag. Een shirtje met de volgende tekst erop 1 jarige Thijs,zonder rijbewijs!! Maakt die dag helemaal af.

 62. daffie1981 daffie1981

  62

  Voor mijn stoere meid Norah, ik zou op de voorkant 'aan de kant!' en aan de achterkant haar naam Norah dus met rugnummer 1

 63. jufmandy jufmandy

  63

  Ik zou er op laten drukken: Ik ben een goede cheauffeur. (dit zij mijn opa altijd, dus mijn zoontjes overgrootvader)

 64. typmy typmy

  64

  Wat een hele gave loopauto's! Daar zie ik Gerianne al op rondrijden. Geweldig! Voor op het shirt: Miepmiep... En op de achterkant: Tuuttuut (die kan Gerianne zelf al zeggen en gebeurd dan ook regelmatig als we met de auto weggaan)

 65. fatimabdelkader fatimabdelkader

  65

  I Like Cars ....

 66. StephanieM StephanieM

  66

  Mijn zoontje heet Bob! Dus wat er op het shirt zou komen te staan: Ik ben DE Bob!

 67. johanenpaula johanenpaula

  67

  Zo leuk! De tekst: "ik rijd als mijn vader!"

 68. teddybeer82 teddybeer82

  68

  Hij is echt stoer, mooie wagen... Wat ik als tekst op het shirt zou zetten is: BROEM BROEM TOET TOET...

 69. Goofypv Goofypv

  69

  Pas op grote zus in aantocht...

 70. ilona ilona

  70

  Ik zie mijn kleine mannetje al helemaal rondracen door het huis op die superstoere wagen! Wat ik op het shirtje zou zetten? Ik? Ik ben niet eigenwijs! (papa wel!)

 71. TBauer TBauer

  71

  PAS OP CRASH DUMMIE!!

 72. jacolien jacolien

  72

  "Niet toeteren, chauffeur probeert te slapen". Maar wat een gave auto!

 73. erika83 erika83

  73

  deze auto is van mij zou ik op de shirt zetten maar wat een gave loopwagen ik doe heeel graag mee

 74. hakunamatata hakunamatata

  74

  Op de voor kant zou staan een afbeelding van hartje of vlinder met daar onder tekst ALLES IS LIEFDE... Op de achterkant zou ik haar naam zetten met daaronder mijn mobielle nummer. Zo kan ze nooit verdwalen

 75. gvanboss gvanboss

  75

  Ons meisje krijgt het opschrift: "Goed onderhouden, ongevalvrij".

 76. Corina Corina

  76

  Toettoet, daar kom ik aan! Pas op!

 77. wendyke82 wendyke82

  77

  wat een mooie auto de blauwe dan voor mijn zoontje die is gek op alles wat wielen heeft en rijdt op het shirtje zou ik laten zetten'les auto'

 78. Aleesha Aleesha

  78

  watch and learn Levi Angel

 79. ausje ausje

  79

  De blauwe is echt geweldig!! Ik zou op de voorkant :"Geboren trucker" en op de achterkant: :Net als papa!" laten zetten.Ik weet niet wie er dan trotser is papa of zoon ;)

 80. Friezin Friezin

  80

  Op de voorkant zou voor mij komen "Pake's boefke" Op de achterkant "L" (de L van Lesauto) "Wat nou... wachten tot 16?!" Geweldig!! Ik zie haar al rondcrossen op dat ding haha

 81. kootje kootje

  81

  Ik zou er "ik rij beter dan mijn papa" op laten zetten. Daar maken mijn meiden vast de blits mee.

 82. Isabelle Isabelle

  82

  Ik zou de tekst "Uit de weg! Ik heb net mijn peuterrijbewijs gehaald!" gebruiken op het T-shirt van m'n kind!

 83. misss-eva misss-eva

  83

  Iam sponsored by mamaplaats!! zou ik op het shirtje schrijven.superkado voor mijn zoontje die 21maart 1jaar wordt.al denk ik dat dochterlief van bijna 3 er ook op wil

 84. deb deb

  84

  wat een superleuke auto! de blauwe voor ons kleine mannetje) ik zou op het t shirt zetten grease lightning!

 85. evatius evatius

  85

  Ik zou op het shirt van mijn zoon het volgende zetten: Ik moet niet zo veel rijden want ik moet nog drinken.

 86. meissie00 meissie00

  86

  Geweldig ding zeg! Ik zou graag de roze willen winnen, en dan op het shirtje: opzij opzij, gevaar op de weg ;)

 87. GastouderKirsten GastouderKirsten

  87

  Wat ik op het shirt zou laten zetten als Daan of 1 van mn gastkindjes op deze super gave stoere loopauto zit is! IK LAAT ME LIEVER RIJDEN. Groetjes Kirsten

 88. Annemee Annemee

  88

  "Wie zegt dat meisjes niet kunnen autorijden?!"

 89. Marsha Marsha

  89

  tuut tuut opzij opzij maak plaats maak plaats here i come

 90. Vera Vera

  90

  Wat ik op het t-shirt zou zetten is: Mijn auto net zo stoer als die van papa

 91. pattycoatblue pattycoatblue

  91

  Ik zou op het shirtje neer zetten. Watch out, Here I come! Mijn jongste zoon zou helemaal los gaan met deze loopauto. Daarnaast zou zijn grote broer het ook helemaal te gek vinden.

 92. Reneetje Reneetje

  92

  Zooo cool Wat ik op het shirtje zet? Mammies kleine racemonster :D Dit zou hij zo leuk vinden!

 93. rowanne rowanne

  93

  Ik zou erop zetten: ik leer rijden van mijn broer... hij is nu iets ouder dan 1 en gebruikt ook zo'n loopwagen van porssche en crost er de kamer goed mee rond, de tweede (meisje) is op komst dus zouden ze samen kunnen crossen! groetjes

 94. eef1988 eef1988

  94

  toettoet........... aan de kant!! roept mijn zoontje

 95. judokid judokid

  95

  AUDI Als U Duwen Interesseert

 96. joeky joeky

  96

  Tekst op T-shirt: " Ga toch LOPEN!"

 97. estherdegroot estherdegroot

  97

  Ik zou op het shirt willen hebben. PAS OP VOOR DEZE SCHEUR DIVA. Onze dochter wordt binnen kort een jaar en vind alles wat met racen te maken heeft leuk ze pakt zelfs nu al alle auto's van haar grote broer af om mee te spelen.

 98. Owenennoa Owenennoa

  98

  Geweldig voor 1 van mijn kinderen (tweeling). Op de voorkant zou ik zetten "pas op" en op de achterkant "ik heb nog geen rijbewijs". Mijn kindjes van net 1 jaar zouden het geweldig vinden. Vooral mijn zoontje want die loopt al. Ik hoop zo dat ik een keer wat win.

 99. Nita Nita

  99

  Wat een toffe auto!!! Voor mijn zoontje zou er op zijn t-shirt moeten staan: (B)engel on the move! Hij kan namelijk heel lief en gezellig zijn, maar hij is soms ook lekker ondeugend.

 100. carla carla

  100

  Leuke auto. Maar omdat de papa waar deze auto heen zou gaan machinist is zou ik op het shirt de tekst "rijdt geen trein maar ben wel MACHINIST!`op het shirt willen hebben. Het zou een super cadeau zijn waar niet alleen de jongeman blij mee zou zijn maar waar de papa en mama ook smakelijk om kunnen lachen.

 101. kelang73 kelang73

  101

  Vanaf dat mijn zoontje auto kon zeggen is hij verslaafd eraan. Waar ik ben zegt hij alleen maar auto auto 2x of hij zegt auto ah erg schattig om te horen. Hij is helemaal auto verslaafd en zijn woorden (tekst) zijn hethet leukste om erop te zetten echte dreumes auto naam zoals hij het zegt.

 102. Lydka Lydka

  102

  Haha, ik zou er op laten zetten: Wat nou BOB? Linde! In combinatie met het eigenwijze koppie van mijn dochter komt de boodschap dan wel over :)

 103. sally76 sally76

  103

  ZOEF ZOEF DE HAAS zou ik op deze stoere auto zetten en op het shirt. zou het ook geweldig vinden als ik mijn dochter op deze stoere auto zie rijden, nu heeft ze een klein rij fietsje en is daar hele maal weg van en het kan niet nel en hard genoeg gaan om voor uit te rijden.

 104. Graankorreltje Graankorreltje

  104

  Werken?? Werken?? ..... Mijn vader werkt!

 105. Ladydorien Ladydorien

  105

  Voorkant: Papa & Mama Achterkant, ik rijd jullie wel! :)

 106. jepje jepje

  106

  ik zou neer zetten op het shirtje. anwbaby

 107. hilmar hilmar

  107

  Op het shirtje zou ik willen zetten: Ik rijd wel auto, mijn ouders lekker niet!

 108. Martinevdv Martinevdv

  108

  Op het shirtje zou ik zetten : Meisjes rijden beter...!! Onze dame is gek op autootjes,niet zo vreemd aangezien mama vrachtwagen chauffeur is :-)

 109. chayenne chayenne

  109

  Tuut Tuut opzij opzij, Chayenne komt voorbij

 110. jessicapit jessicapit

  110

  Ben de 25ste febr. bevallen van ons 3de kindje een zoontje en het lijkt mij super stoer als hij "straks"met "zijn"auto Blokzijl onveilig maakt. Op het shirt zou ik zetten KIEK UUT,ik kan de rem nog niet vinden!!!!

 111. Anki88 Anki88

  111

  Super leuk voor mijn zoontje die bijna 1 word! De tekst op het shirt moet zijn: Maak voor Lenn plaats!! (Ipv maak voor mamaplaats!!)

 112. susanhendriksen susanhendriksen

  112

  "Aan de kant voor Lynn"

 113. Lauraaaa Lauraaaa

  113

  I'm to sexy for my car!!! Dat zou ik er op zetten! Ons zoontje heet Morris, blijkt achteraf een automerk te zijn haha!

 114. Sandra.hendriks@ziggo.nl Sandra.hendriks@ziggo.nl

  114

  Wat een super leuke auto voor mijn zoontje Brent. Met 2 grote zussen is bijna alles roze in huis, dus zo'n super stoere auto zou geweldig zijn! Ik zou op zijn shirt zetten: Pas op zusjes, nu ben ik de snelste!

 115. ikbenmonatoetje ikbenmonatoetje

  115

  Wooo wat een super leuke loopwagen, ik zou voor de blauwe kiezen voor mijn zoontje :) En wat zou ik op het t-shirt zetten? Dit dus : *voorkant : ABC (daaronder komt) Auto Baghera Cool *achterkant : 123 (daaronder komt) Born ToBe Free

 116. alidalars alidalars

  116

  ik zou op een roze t-shirt zetten kleine diva motermuis helemaal geweldig de roze loopwagen

 117. Jacques Jacques

  117

  ..won OPA ..

 118. Ingrid1977 Ingrid1977

  118

  Ga je mee verdwalen? Ik weet de weg!!!

 119. Ingrid1977 Ingrid1977

  119

  GESLAAGD !!!

 120. Prachtigebuiken 78 Prachtigebuiken 78

  120

  Prachtig voor mijn dochter die in mei 2 wordt. Super leuk kado natuurlijk! Ik zou er op zetten: Queen of the road....

 121. verhees verhees

  121

  Super mooi die auto,onze tweeling zou er waarschijnlijk om vechten!Daarom zou ik op 't shirt laten zetten:Vandaag rij ik!!

 122. ingestoop ingestoop

  122

  Alweer zo'n leuke actie! Jullie weten van geen ophouden! Ik zou op het shirt zetten: Let op, voorrang verlenen! Lijkt me heel leuk om mijn zoontje hier blij mee te kunnen maken! Hij krijgt al alle 'afdankertjes' van zijn zus, ik zou het heel leuk vinden als hij zijn eigen auto krijgt!

 123. jetje1983 jetje1983

  123

  Wt een leuke auto. Ik zou op het shirt zetten. Babytaxi Zoe

 124. Lina Lina

  124

  Mijn neefje heeft al de blauwe Baghera loopwagen. Dus het zou geweldig zijn als mijn dochter de roze loopwagen wint, zodat ze een race kunnen houden hihihi. En dan vliegt ze hem voorbij en staat op haar shirtje natuurlijk: MEISJES GAAN VOOR !

 125. Mama van een klavertje Mama van een klavertje

  125

  Wat een superleuke auto. Ik ben helemaal verliefd op de roze. En ik weet zeker dat mijn kleine prinsesje van net 1 jaar die auto ook waanzinnig zal vinden. Ik zie haar al helemaal wegscheuren met haar broer en 2 andere zusjes achter zich aanrennend ;-) Wat ik op het shirtje zou zetten: Watch out! Little Princess on wheels!

 126. loulou loulou

  126

  Super leuk en super stoer! Papa noemt onze kleine aanwinst altijd spookje dus de tekst voor het tshirtje: SPOOKrijder

 127. wendyyes wendyyes

  127

  ik zou er op zetten: wacht maar tot ik 18 ben ! (en zou hem heeeel grrg willen winnen natuurlijk)

 128. Lintje1980 Lintje1980

  128

  Op een blauw t-shirt: i'm the milkman!!

 129. Rachel88 Rachel88

  129

  Wat een superleuke loopwagen!! zo stoer ook!! Ik zou er op laten zetten : Here Comes Trouble!

 130. femmietjuuh femmietjuuh

  130

  Mijn man vind deze auto helemaal geweldig en zou hem graag willen voor onze zoon. Hij weet niet dat ik hier op reageer. Ik zou op het T shirt laten zetten: " Papa is jaloers op mijn auto".

 131. denisegroffen denisegroffen

  131

  @lentebloesems: het is idd al erg genoeg dat je zoontje dwerggroei heeft, maar ik heb de tekst pas op! dwergverkeer genoemd in de zin van: normaal gezien staat er wel eens op een auto: pas op werkverkeer! en we noemen mn dochtertje vaak kleine dwerg vandaar! je kan zo wel overal een probleem van maken natuurlijk!

 132. pmeboes pmeboes

  132

  Ik zou op een roze shirt laten zetten: Je hebt er geen kind aan! Maar wat een super super super gave loopwagen zeg! echt super! en nu maar duimen

 133. marja0501 marja0501

  133

  wat ik op de shirt zou zetten is dit: deze meid is blij dat ze in deze stoere auto rijd =D

 134. sara sara

  134

  ** Uit de weg Sara rijdt Baghera

 135. weegschaal31 weegschaal31

  135

  Schumacher, here i come. op de voorkant Baghera car, Sep first place achterkant Wat een leuke auto. Erg gaaf voor mijn kids. gr martine

 136. sara sara

  136

  **Hoera ik ben 1 jaar geef die auto maar!!

 137. devilwoman devilwoman

  137

  ik zet er op whild thing

 138. angel3s angel3s

  138

  als ik het win voor mijn kleine meid zet ik dit op "Watch out! Hot " Baby " rocking!

 139. Manonjc Manonjc

  139

  Baby On Board

 140. Marjoleine Marjoleine

  140

  Als ik zou winnen voor mijn dochtertje, dan : Hier rijdt, een stoere meid!

 141. maggiesimpson maggiesimpson

  141

  Met de vlam in de pijp.....

 142. Walda Walda

  142

  Ik zou mijn zoontje graag op de blauwe Baghera willen zien scheuren met op een geel shirt de tekst: "convoi exceptionnel" omdat 'uitzonderlijk' wel van toepassing is op dit kleine mannetje...

 143. wilmaatje wilmaatje

  143

  Hier zou er op een roze shirtje komen te staan - Uit de Kant !!! - en dan weet iedereen hier in het dorp wat dat betekent

 144. MVBL MVBL

  144

  Op de voorkant Mama Renault op de achterkant IK lekker Baghera! Leuk autootje hoor. Kan mijn dochter mooi mee racen met haar broer straks.

 145. Laurine Laurine

  145

  Dames kunnen ook autorijden!

 146. ilonawolters5 ilonawolters5

  146

  heel simpel tuut tuut

 147. missltj missltj

  147

  Bentley op zijn bentley! (mijn zoontje heet bentley:) )

 148. Corine Corine

  148

  ik zou op daan zijn shirt zetten autocoureur in spe

 149. Geadouma Geadouma

  149

  Toet toet! Pas op daar kom ik aan!

 150. lisaamy2 lisaamy2

  150

  wij zouden als tekst kiezen "AAN DE KANT, ik ga toch harder dan jou"

 151. Eleni Eleni

  151

  Gefeliciteerd aan de winnaar!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >