Win een TOMY The First Years potje of een stoelverkleiner!

Door: Mamaplaats 216 reacties

Win een TOMY The First Years potje of een stoelverkleiner!

Zo snel mogelijk wil je van de luiers, natte en vieze broeken af. Een stuk goedkoper en wel zo makkelijk! Pas als je kindje er lichamelijk aan toe is kun je aan zindelijkheidstraining beginnen. Hij of zij moet voldoende controle hebben over zijn of haar sluitspieren. Meestal tussen 2 en 3 jarige. Jongetjes zijn vaak langer bezig om zindelijk te worden dan meisjes. Begin als je kindje zelf aan gaat geven era aan toe te zijn. Meestal door zich af te zonderen als hij zijn behoeften gaat doen, als hij de luier vervelend gaat vinden en langer droog blijft, als hij meer interesse heeft in het toilet zelf krijgt of als hij aangeeft wanneer hij zijn behoeften gedaan heeft. En dan? Je peuter moet eerst vertrouwd worden met het potje of het toilet. Zet het potje naast de wc zodat hij weet waar het voor bedoeld is en laat hem ermee spelen. Belangrijk is dat hij niet op een grote WC hoeft in eerst instantie. Kinderen zijn vaak bang dat zij zelf weggespoeld worden net zoals hun poepje of plasje. Zorg dus voor een leuk potje of bril-verkleiner en een opstapje/ voetenbankje zodat hij nog het gevoel heeft contact met de grond te hebben. Daardoor hangt hij ook niet in de wc waardoor de buik- en bekkenbodemspieren niet onnodig aangetrokken worden. Neem je kind ook zelf mee naar de wc als je zelf moet of broertjes of zusjes moeten. Zo gaat hij begrijpen wat er daar gedaan wordt. Laat hem er echter niet te lang opzitten maar liever met kleine tussenpozen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van een eierwekker. En als er dan iets gedaan wordt hoe klein ook, beloon hem! Het beste moment om te beginnen is met mooi weer zodat je kindje bloot kan rondlopen. Zo merkt hij sneller wat er gebeurt. De producten voor zindelijkheidstraining van TOMY The First Years zijn speciaal ontwikkeld om deze training zo leuk en hygiënisch mogelijk te maken. Toiletverkleiners voor jongens met een gootje zodat ze niet over de rand plassen. Muziekjes om de zit gezelliger te maken en zachte of ergonomisch gevormde zitting zodat je kindje recht en comfortabel zit. Potjes met leuke geluiden om je kindje te belonen voor zijn prestatie. Een emmertje dat je er makkelijke uit kan halen om leeg te gooien en schoon te maken. Een zachte zitting die je ook als stoelverkleiner kan gebruiken en als je het potje dichtklapt heb je meteen het krukje om bij de wc te kunnen. Alles in 1 dus!

Maak kans op een potje of een stoelverkleiner!

Zijn jij en je kind begonnen met zindelijkheidstraining? Laat ons weten wat voor jou het beste (gaat) werken en win een potje of een stoelverkleiner. Vergeet niet aan te geven of je kindje een jongetje of meisje is.  

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
216 Reacties

Reacties

 1. sandra sandra

  1

  Ohh wat een leuk potje! En handig zeg! Suzannah (meisje) is vorige week begonnen met zindelijk worden dus dit is meer als welkom :D We hebben nu een gewoon potje maar we merken dat ze wel snel verveeld is als ze erop zit dus die muziekjes zullen het een stuk leuker voor haar maken :D Hij lijkt me ook heel handig voor onderweg als we op vakantie gaan :D Het multifuncitonele is echt super! Potje, toiletverkleiner, opstapje en een stoelverkleiner :D Ik wil hem heeeeeeel graag hebben :D

 2. johanenpaula johanenpaula

  2

  De verkleiner lijkt mij ideaal, ze wil net als iedereen hier in huis op een grote stoel en dus ook op een grote wc!!

 3. Basenpris Basenpris

  3

  Een vriendin van mij wil gaan beginnen met de zindelijkheidstraining voor haar zoontje Finn, daarom zou het potje goed uitkomen en zou dit voor Finn een plezier zijn om zindelijk te worden! Daarom doe ik voor haar mee!

 4. Josee Josee

  4

  Begin van de zomer willen we gaan oefenen met onze kleine meid. Als het potje niet afschrikt is de eerste winst denk ik behaald. Kan het leuk worden gemaakt (door vorm en kleur) is het helemaal top !

 5. Sette Sette

  5

  Wat een gaaf potje! En handig alles in een... Ons meisje is nu bijna anderhalf en haar grote broer had toen al volop intresse in het zindelijk worden, maar deze dame doet alles rustig aan. Zo'n mooi potje zou wel helpen om haar intresse te wekken :-) Ik wil winnen!!

 6. mamajenny mamajenny

  6

  Ohw super die cars po erg leuk onze kleine man is nu 19 maanden en vind alles wat met het toilet te maken heeft interessant. Ik had het er toevallig gisteren met mijn man erover om een potje aan te gaan schaffen. maar als ik deze zou winnen zou het natuurlijk helemaal super zijn.

 7. betwella betwella

  7

  Ik ben nog niet begonnen met de zindelijkheidstraining. Maar ik heb er wel over nagedacht hoe ik het zou willen doen en kijk er ook positief tegenaan. Wat ik zou doen, als zij eraan toe is: een leuk/opvallend potje binnen handbereik neerleggen, ik zou haar erop zetten, wanneer ik denk dat ze haar behoefte moet doen. Ik zou haar complimentjes geven en af en toe een kleine beloning geven zoals bijvoorbeeld het kopen van een stickerkaart. Deze kunnen we dan samen in de wc ophangen en wanneer zij erin heeft geplast of gepoept dat krijgt ze een sticker of een plaatje om het op te plakken. En wanneer er meerdere stickers ziijn geplakt dan zal ik haar weer iets kleins geven wat ze leuk vind. Ik zou haar dus becomplimenteren, met kleine dingen belonen en positief blijven. Dan komt het allemaal vanzelf goed :-)

 8. Twinkel Twinkel

  8

  Kijk dat is nou eens een leuk potje. Ik zei gisteren net dat het echt tijd wordt om een potje te kopen voor onze jongste meid. Ze is bijna 20 maand en roept ieuw bah als ze een scheetje laat. Nu net kwam ze bij me, bah pepper en jawel een grote boodschap in haar pamper. Hoe ik de zindelijkheids-training met haar wil aanpakken, zoals ik het ook met de middelste heb gedaan. Bloot laten rondlopen in huis. Dan voelt ze heel snel als ze plast. Wel leg ik eerst beschermers op de stoelen en de bank en de dweil zet ik alvast klaar. Bij de middelste was het in 1 dag bekeken. De eerste keer was het natuurlijk gewoon een plas op de grond. De keer erop een paar druppels. Even later riep ze oh oh en hup meteen weer ophet potje toen kwam de hele plas (nou ja plasje) erin. En terwijl ik trots mijn moeder belde liep ze ineens zelf naar het potje om te plassen. Toen ze het bloot zo goed aanvoelde ben ik haar een onderbroekje aan gaan doen tot ook dat goed ging en toen een broek erover heen en ook dat ging goed. Poepen durfde ze nog een hele tijd niet op het potje of de wc. Dan gaf ze aan dat ze moest poepen en deed ik een luier om. Na het poepen ging die natuurlijk meteen weer uit. De middelste kan niet wachten tot we een potje hebben maar wil wel dat het een leuk potje is. Dus met een TOMY THE FIRST YEARS maken we er hier 2 mee blij ;)

 9. Nicole Nicole

  9

  In juni willen we op vakantie gaan beginnen met onze oudste zoon. Lekker in zijn korte broek buiten, vlakbij dit geweldige potje. Wat een uitvinding lijkt me dat. Ik hoop dat hij snel zindelijk wordt hierdoor.

 10. José José

  10

  Ik wil graag een potje winnen voor een lieve vriendin. Hun dochter word bijna 2 jaar en ze willen rustig aan gaan proberen om haar zindelijk te krijgen. Met de komst van de tweede zal dit een mooi geschenk zijn!

 11. daphne kleine daphne kleine

  11

  wij zijn nog niet zo ver on met onze jongen aan zindelijkheidstraining te beginnen. Maar met zo`n potje hoef je straks helemaal niet te trainen. hij is zo leuk dat mijn ventje er echt wel op wil zitten. ik zou er zelf haast op willen zitten. De beste zindelijkheidstraining is het potje zelf. wees eerlijk wie zou er nou niet op zo`n mooi potje zijn behoefte willen doen. Maakten ze dit soort potjes maar in maatje volwassen

  • Sette Sette

   12

   Haha, ik zie je al zitten :-)

 12. ingrid brok ingrid brok

  13

  onze kleine meid is al sinds een paar weekjes bezig met zindelijk worden.alleen het vorderd nog niet echt,ze wil dol graag op het potje.ze doet dan ff puzzelen,ze heeft al een enkele x geplast en gepoept op de pot maar daar blijft het helaas bij.het is onze eerste dus weet niet goed hoe ik het aan moet pakken,dus hoop dat dit potje ons een beetje wil helpen

 13. jacqueline31 jacqueline31

  14

  Ik ben druk bezig met zindelijkheidstraining en zou blij zijn als we van die luiers af zijn!! Ik hoop dus ook dat het niet meer zo lang gaat duren. Wij hebben gewoon een wit simpel potje met helemaal niks bijzonders erop. Misschien dat het met het TOMY potje wel veel sneller gaat. Ook wel erg handig dat alles in 1 is. Het prinsessenpotje ziet er wel heel erg stoer uit hoor! Als die kleine dat ziet gaat ze zeker helemaal uit de dak! Als wij het potje winnen ga ik het zeker op de film zetten met zo een potje kan het sta je er mooi op!!

 14. SandraThomas SandraThomas

  15

  Ik doe met mijn zoontje nog niet aan zindelijkheidstraining, maar het begint wel te komen. Hij geeft wel aan dat hij weet wat plassen is en dat de wc daarvoor is, maar hij wil nog onder geen beding op een potje...... Maar een Carspotje kan hij toch niet wijgeren. Geweldigere beloning kan hij niet krijgen... VROEMMMMMMM.......

 15. thom79 thom79

  16

  Ik ben al een tijdje bezig met de zindelijkheidstraining van mijn zoontje, hij beseft al wel dat een plasje op het potje moet. maar durft niet op de grote WC, daarbj doet hij z'n poepjes het liefst in de luier. Graag zou ik de WCbril verkleiner willen winnen zodat de stoere vent ook op de WC kan plassen.

 16. Nancy van den Akker Nancy van den Akker

  17

  Ik heb al een paar keer geprobeerd om ons meisje op een potje te krijgen, maar ze vindt het ding eng volgens mij! Het is ook letterlijk een potje, en niet zo'n mooi toilet look-a-like. Ik hoopte dat doordat ze mij op het toilet zag, ze het wel zou overnemen, maar het potje dat we nu dus hebben (vroeger van mij geweest) lijkt totaal niet op een toilet. Ik heb het zelfs met een pop voorgedaan op het potje en daarvoor geapplaudiseerd! Maar zelfs toen moest ze er niets van weten (eng, roept ze).Het potje van Tomy zou dus goed van pas komen.

 17. Sanne Sanne

  18

  Wij zijn de trotse ouders van Iris en Britt, tweeling van ruim 2 jaar. Het lijkt wel of er de hele dag bij ons een potje in huis staat waar een van de dames dan op wil zitten. Nu ben ik het aan het proberen op het toilet, maar de kleine billetjes zijn er al een aantal keren doorgezakt. Daarom wil ik heel graag kans maken op een toiletverkleiner om mijn prinsesjes op de wc te leren plassen!

 18. chesraso chesraso

  19

  Wow, wat zjn ze gaaf ik ga voor het potje, mijn kleine meid is gek op muziek dus ze zal er niet af te slaan zijn en papa heeft de wc zo hoog gehangen dan onze andere dochter van zes zelfs bungelt met haar benen, en voor een dametje wat volgende week 2 wordt dus helemaal niet te doen, zo'n potje zou echt te gek zijn, ze is gek op uitdagingen dus op zo'n mooi potje zal ze deze uitdaging zeker weten met plezier aangaan.

 19. Gerlinda Gerlinda

  20

  Mijn kleine meid van 1,5 begint al mooi. Elke avond voor het bad plast ze netjes op het potje. Nu we het ook eens overdag willen proberen met haar is het wel handig om beneden ook een potje te hebben en dan ook nog zo'n mooie! Denk dat dan de drang om haar plasje op het potje te doen nog groter is! Zou geweldig zijn!!

 20. Kim-dejong Kim-dejong

  21

  Wij zijn al langer bezig maar het wil nog niet echt lukken. Na het eten gaat onze kleine meid op het potje en gaat daar dan op haar gemak boekjes lezen. Ze komt er wel meteen vanaf als ze iets gedaan heeft, maar gaat er nog niet zelf op. Wij doen over-enthousiast als er iets in het potje zit en ze mag dan de prinses op haar beloningskalender een stapje dichter bij het kasteel zetten. Als de prinses bij het kasteel is, is er een cadeautje verdient uit de cadeau-box. Alleen ik denk dat het beter zal gaan met zo'n mooi potje ipv met de saaie die we nu hebben.

 21. mieke en jacoline mieke en jacoline

  22

  Mieke (een meisje van 16 maanden)is volgens mij er echt aan toe om op de wc te gaan plassen/poepen. Vorig jaar aug. als ze 's morgens droog was zette ik haar op het potje en ze plaste hierop (heel knap). Ze heeft toen zelfs een keertje gepoept op het potje ook al was ze nog geen jaar. Daarna is er de klas in gekomen. Tegenwoordig wil ze graag mee naar de wc. Eerst bij mama of oma op schoot en na afloop een papiertjes pakken als mama/oma geplast heeft. Daarna op een zitverkleiner met kleren aan, nu soms met de broek uit. Van de week kwam ze toen ze net in haar luier had geplast 'zeggen' dat ze naar de wc wilde. Toch heeft mevrouw geen voorkeur voor een potje. Ze wil meteen op de wc. Bij het potje komen er grote tranen. Maar een zitverkleiner is ook niet alles. Zo zit die bij oma lekkerder dan bij mama. Hoe fijn zou het zijn om zo'n lekkere zachte zitverkleiner te hebben die precies goed is (met haar 16 maanden en fijn gebouwd lijf wil ze er soms nog wel eens bijna doorheen zakken). Een muziekje maakt het geheel helemaal af.Volgens mij zit Mieke dan hele dagen op de wc. Nu zie je haar daar al regelmatig met een boekje of ze gaat er een heleboel wc papier halen. Vroeg geleerd ..... zeker met zo'n handig hulpmiddel. Zindelijkheidstraining gaat dan nog beter en zijn we snel van die vieze luiers af. Dan komt wel het volgende 'probleem' onderbroeken. Ze heeft nu nog van zwembroek maat 56 (andere zijn echt te groot). Maar dat is van later zorg ........ Mieke wil graag groot zijn en grote mensen doen, op de wc plassen/poepen is dan alvast een weer een grote stap.

 22. Debbie Debbie

  23

  Voor mijn zoontje zou Cars potje echt super zijn. We zijn net bezig met hem te leren op een potje te gaan. Voor we naar bed gaan en gaan douchen of in bad gaan, dan vragen we eerst of hij moet plassen. Vaak als we zijn luier uit doen na paar min gaat hij ook plassen. Hij geeft zelf aan dat hij moet plassen en zo leren we hem eraan te wennen.

 23. Jackie Jackie

  24

  Zoooo welkom voor onze tweelingdochters Anne en Lotte, de prinsessenversie is dan ook precies wat we zoeken ;)

 24. nicole nicole

  25

  De verkleiner! Mirthe wil nu net als ons op de grote wc. Het potje vind ze niet wat

 25. Sylvia Sylvia

  26

  Super voor onze meiden, dus het prinsessenpotje/verkleiner is dan ook zeer welkom!

  • Sylvia Sylvia

   27

   Dan graag de verkleiner want de wc vinden ze hier wel heeel interessant

   • w12345 w12345

    28

    Ik dacht dat het potje en de stoelverkleiner één product was. Of heb ik het mis.

 26. mrlmcmr mrlmcmr

  29

  Hier drie dochters in huis. De kleuter is zindelijk geworden op het toilet vlak voor haar derde jaar. De Peuter van 2,5 jaar taant nergens naar, maar ik denk dat een eigen pot haar wel op weg zal helpen. De baby is pas 5 maanden, dus hoeft nog niet zo nodig.

 27. Angela Angela

  30

  Onze dochter van anderhalf is al gefascineerd door de wc, als wij gaan gaat ze mee kijken en krijgt ze een papiertje om 'af te vegen' (wat ze dan ook doet haha). Denk dus dat de verkleiner het beste zal gaan werken al is het nu nog wat vroeg, maar voor over een paar maandjes.... super leuk!

 28. wendy wendy

  31

  Mijn dochtertje Sharona is ook gestart met potjes training En soms gaat het vlot en zegt ze zelf mama potje, maar soms ook niet En doet ze het in haar pamper nog, we forceren niks, en laten Het gewoon zijn gang, en dan komt het wel in orde , groetjes mama Wendy

 29. Nicole Nicole

  32

  Ik ben nog niet begonnen. Het is te koud in mijn huis en me kleine man is op dit moment 1,5 jaar. ik wil er wel heel graag over 4 a 5 maandjes mee beginnen rustig. Ik weet nog niet op welke manier ik het zal doen maar denk dat ik het potje de hele dag zal laten staan en hem in zijn naakje rond te laten lopen. Het is voor mij de eerste keer dus ik zal het allemaal moeten aftasten. Ik zou het ideaal vinden om zo'n potje te winnen aangezien mijn kleine man heel erg van geluid en muziekjes houdt. Dit zou hem heel erg helpen denk ik ook.

 30. Marjo Marjo

  33

  Leuk voor mijn meisje die wil zindelijk worden maar vind de wc maar een eng iets. En het potje wat we nu hebben gaat ze niet op. Met dit leuke potje zal ze heel erg blij zijn . En dan hoop mama dat ze dan heel erg snel zindelijk is.

 31. Nienke Nienke

  34

  Wij willen deze zomer beginnen om ons dametje uit de luiers te krijgen. Hopelijk wordt het mooi weer en kan ze lekker in dr blote kont of een dun onderbroekje rond lopen. Dit vrolijke potje zal dr zeker helpen om droog te blijven.

 32. janny dijkstra janny dijkstra

  35

  Goedemiddag, Roan mijn zoontje is nu 1,5 jaar oud ben nog niet begonnen, maar zodra hij nu poept wijst hij naar zn pamper zo van oh ben nu aan het poepen. Dus ik wil er zo snel mogelijk mee beginnen. En met zo'n SUPERGAAF potje zou het Roan nog meer stimuleren en aangezien we nog geen potje hebben. Zouden we met zn allen super blij zijn. Leuke aktie!!! Groetjes Roan

 33. diny diny

  36

  lijkt me ideaal voor onze tweeling, onze meiden van 1,5 beginnen steeds vaker met het uittrekken van de pamper, voor mij een signaal om toch te proberen of ze op de pot willen maar de potjes die ik heb voor ze ( afkomstig van action) zijn toch niet leuk genoeg voor ze denk ik zo want ze willen er niet op ,een potje met geluid lijkt me dus ideaal voor ze gezien ze dat vast en zeker hartstikke leuk zullen vinden, maar om 2 van zulke potjes aan te schaffen loopt ook aardig in de portemonnee dus is er hier een van harte welkom voor mijn meisjes :D

 34. Marlies Marlies

  37

  Ik zou hem graag willen winnen voor mn kleindochter Meike die is 21 maanden en al best goed bezig met pottietraining. Maar het ongemak is om steeds potje van beneden naar boven te halen , dus is zo.n brilverkleiner super ideaal voor boven op de wc als ze uit dr bedje komt of als ze gaat slapen. Meike is geregeld hier .

 35. Mirjam Lotte Mirjam Lotte

  38

  Ik zou dit potje wel willen winnen voor mijn dochter van bijna 2 jaar. Ze begint het nu een beetje vies te vinden als ze iets in haar luier doet, dus met dit potje zouden we lekker aan de training kunnen beginnen!!!!

 36. lieke lieke

  39

  Onze zoon is 2 jaar. Hij heeft steeds meer interesse in het toilet. Een gewoon potje vindt hij niet interessant. Hij loopt steeds naar het toilet toe. Dus dit zou fantastisch zijn voor hem en voor ons!

 37. Lieke Lieke

  40

  We zijn net na haar 2e verjaardag begonnen, enkele maanden geleden. Grote broer is niet een van de vlotsten op dat gebied, dus ik hoop heel erg dat onze kleine meid het sneller gaat doen. Tot nu toe gaat het nog niet zo vlot, sporadisch komen er plasjes in de wc, maar... ze zit er in ieder geval! Met zo'n leuk potje of stoelverkleiner wordt het nog aantrekkelijker om het te blijven proberen!

 38. denise denise

  41

  Onze dochter word deze zomer 2 jaar en dan willen we gaan oefenen met zindelijk worden dat wordt met zo'n leuk potje wel een feest natuurlijk. ook erg handig dat hij als krukje en opstapje gebruikt kan worden wij zullen er heel blij van worden als we hem mogen winnen!

 39. Judith Schra Judith Schra

  42

  Owwaaauwiieieie ik zit echt op het puntje van mijn stoel met het lezen van deze actie, ik doe hier dolgraag aan mee!!! wat een mega actie zeg. jullie hebben zeker mijn like erbij en deel hem meteen openbaar, op naar nog veel meer likers!!! Duim duim duim, want deze zou enorm goed van pas komen met het trainen, en daarbij komt dat het potje er ook nog een fantastisch uit ziek, een dikke like voor jullie pagina!!!!!

 40. Cindy Cindy

  43

  Luka is gek van cars.. Een wc vind hij eng omdat hij bang is dat hij.erin valt... Het potje kan ook mee naar oma... Een geluidje als hij iets gedaan heeft is een leuke beloning vervolgens kan de kleine man wennen aan.de.grote wc

 41. Dana van heuven Dana van heuven

  44

  Wat een leuk potje Zou er bijna zelf op willen We gaan ook oefenen

 42. marlies mols marlies mols

  45

  handig voor kleinzoon tije

 43. pepermouth pepermouth

  46

  Oh zou het handig zijn hier voor mijn dochter.. Heel gaaf. Ik wil het heel graag.. Alvast dank!

 44. Noa Noa

  47

  Super zeg dat Cars potje! Mijn zoontje is 13 maanden maar vind de wc wel al super interessant. Als ik of mijn vriend naar de wc gaan loopt hij meteen achter ons aan en wil ook altijd doortrekken. Het is nog iets te vroeg voor zindelijkheidstraning maar als hij interesse toont moedige wij dat alleen maar aan! Een goede voorbereiding is het halve werk! Met dit geweldige Cars potje zal mijn zoontje Senn het alleen maar leuker vinden om naar de wc te gaan!

 45. margriet margriet

  48

  Oh wat een mooi potje... mijn meisje is bezig zindelijk te worden maar we komen nog niet verder dan rond lopen met het potje door het huis en er op gaan zitten tv te kijken... misschien is zo'n mooi potje veel interessanter! ik wil die dus wel graag winnen! Op die manier kan ik haar misschien duidelijker maken dat ze erop moet plassen want deze lijkt meer op de wc

 46. pepermouth pepermouth

  49

  Zou een hoop geld schelen qua luiers. Ze kan alleen tegen pampers en niks anders. Dure geintje die luiers. En ze heeft straks een complete peuter disney prinsessen kamer. Die roze pot past er prima bij.. Ik ziet het al voor me... Oh ik wil het zoooooo graag!

 47. trijntje trijntje

  50

  woww super idee!! mijn meisje was eind van de zomer vorig jaar zindelijk..helaas kreeg zij een blaasontsteking daarvoor een kuur en het gekke ze kon daardoor haar ontlasting juist niet kwijt .. vanaf dat moment is het mis ze krijgt inmiddels elke dag forlax en om de zoveel tijd een clistma.. we moeten het nog even zo aankijken en proberen de ontlasting op gang te krijgen zo niet dan toch een bezoek aan een specialist om uit te sluiten dat er niet is mis is met haar darmen .. als alles goed is krijgen we hulp van een pedagoog .. maar wie weet is dit de oplossing :) ik heb zelf al van alles geprobeerd.. dus ik ga duimen voor mijn meisje !!

 48. Marian Dijkstra Marian Dijkstra

  51

  mijn zoontje is nu 2 jaar en hij heeft er een broertje bij gekregen en nu willen we hem zindelijk proberen te maken, want dit scheelt natuurlijk in de kosten voor luiers. en als hij dan een eigen stoere toilet verkleiner kan winnen zou dat echt wel heel erg gaaf zijn. hij is namelijk helemaal weg van disney (cars of mickey). ik ga hopen voor ons ventje dat hij dit mag winnen.

 49. Susan Susan

  52

  Wat een ontzettend leuke potjes. Mijn zoontje en ik moeten allebei nog wennen aan een potje. Ik wil binnenkort gaan starten. Maar deze potjes zouden zeker helpen om t interessant te maken voor mijn zoontje. Hij is gek op geluidjes. En als hij beloond wordt door een geluidje als hij geplast heeft, zou het heel leuk maken. Ook ziet de mickey en het cars potje er ontzettend leuk uit. Ik hoop dat ik een potje mag winnen. Mijn zoontje en ik zouden er allebei heel blij mee zijn. En kunnen we meteen beginnen met oefenen.

 50. Lonneke Lonneke

  53

  Onze kleine carsfan is nu 15 maanden en geeft al zelf aan dat hij naar de wc wil!!! We zijn zo supertrots op hem!! Plassen en poepen heeft hij nu al een aantal keer op de wc gedaan!! Boven hebben wij geen toilet,dus het cars potje lijkt mij ideaal,zodat hij elke avond voor het slapen nog even kan plassen!! En ik weet zeker dat hij daar heel graag op zal gaan want hij vind cars echt geweldig,hij roept de hele dag niks anders dan auto,auto!! Nu maar heel hard hopen en duimen dus!!

 51. Monique Monique

  54

  Wat een leuke winactie. En net als alle andere reacties die al geplaatst zijn, wil ik dit geweldige potje voor mijn dochter eva willen winnen. Ik kan nu wel een hele mooie reden gaan plaatsen waarom ik hem wil winnen en een heel verhaal plaatsen maar dat maakt volgens mij toch niet uit. Ik wil hem gewoon heeeeeeeel hraag winnen. Groetjes monique

 52. marianne philipsen marianne philipsen

  55

  o wat een geweldig potje voor onze zoon van 2,5 jaar hij is bezig met zinderlijk worden. met dit potje zou het een makkie worden.wil m graag winnen voor onze zoon

 53. Cindy leenheer Cindy leenheer

  56

  Mijn dochter is nu pas bijna 3 maanden, maar deze verkleinen zou ik geweldig vinden! Ben zelf n enorme Disneyland, zou me niets verbazen dat zij dat ook wordt...

 54. Nelleke Nelleke

  57

  Erg leuk ...:-) Zou deze graag winnen voor onze kleine man, omdat hij cars erg leuk vind. En als hij er aan toe is ...wat is dan leuker als op het potje te gaan met je favoriete ...cars.

 55. zwaantje zwaantje

  58

  Met dit superleuke potje zouden we straks heel goed aan de zindekijkheidstraing kunnen beginnen!

 56. kimberley kimberley

  59

  Gaaf!! Ik wil in de zomer beginnen om mijn dochter zindelijk te maken. Ze is heel snel afgeleid, en kan moeilijk stilzitten. Het gaat dus een hele uitdaging worden, maar ik denk (weet vrijwel zeker) dat ze met zo'n mooi potje waar muziek uitkomt wel wil blijven zitten. Ze is namelijk helemaal gek op muziek. Zou het potje dan ook heel graag winnen!! Om met mijn dochter de uitdaging aan te gaan in de zomer.

 57. dorien dorien

  60

  Super leuk. Ik heb hier twee kapoenen die bezig zijn met het potje jongen en een meisje, ik zou dan ook gaan voor het potje en is ook ideaal kan ik verder gebruiken binnen mijn opvang dus zeker de moeite waard. Ik vind alle motiefjes even leuk men zoontje kijkt meer naar de tekeningen tegenover men dochtertje die vind het weer leuk als het geluid maakt... dus zijn beide tevreden.en de opvangkindjes zullen hier ook heel blij mee zijn!!! alle twee weten ze hoe het moet en kunnen ze in de dag droog zijn als ze willen enkel gaat het de ene dag beter als de andere precies of ze de ene dag het vol goede moed doen en de andere dag er gewoon geen zin in hebben dus hoop dat dit een mooie beloning kan zijn!

 58. S VAN MAANEN S VAN MAANEN

  61

  MIJN KLEINE MEID IS BIJNA 1 JAAR EN IK WILDE ALVAST GAAN BEGINNEN MET WENNEN. ALS HET OP DIT POTJE NIET GAAT LUKKEN DAN LUKT HET NOOIT! ERG VROLIJK POTJE EN LEUK BEDACHT! EERST MAAR EVEN GEWOON EROP ZITEN EN WAT LATER ER OOK WAT OP DOEN HOOP IK.

 59. Kim Kim

  62

  We zijn hier nog niet begonnen. Maar deze super leuke pot nodigt wel uit om dat vroeg te gaan doen. Zo'n cars pot is natuurlijk veel stoerder dan een luier. Het zou super zijn als mijn zoontje snel zindelijk zou zijn met deze stoere pot.

 60. Astrid Astrid

  63

  wij zijn nog niet begonnen maar met zo'n stoeltje zou het als een speer gaan, dat weet ik zeker!!! Onze dochter zou dat geweldig vinden om haar behoefte daarin achter te laten.... Zou dan ook wel snel zindelijk worden!!!

 61. Nicky Nicky

  64

  Dit potje zal hier de komende maanden goed van pas komen! Mijn jongste zoontje is er al bijna aan toe om het potje te gaan uitproberen, hij gaat altijd mee naar de wc als er iemand hoge nood heeft en geeft al netjes aan dat ie heeft gepoept. Op naar de volgende stap! En aangezien hij en zijn grote broer echt ENORME Cars fans zijn zou het best nog wel eens een gevecht om het potje kunnen worden... Ojee ;-)

 62. eva1980 eva1980

  65

  Wow wat een gaaf potje. Bij ons zoontje wil t nog niet zo vlotten. Op de wc gaat het soms alle kanten op. Erg handig hoor zon piemelthe hihi Misschien dat het met een eigen wc'tje beter zal gaan. Hij is gek vam autos dus dat geluid en de plaatjes stimuleert hem vast en zeker om erop te gaan zitten. Super gaaf potje!

 63. judokid judokid

  66

  We zijn pas begonnen, maar tot nu toe heeft ze er nog niet zoveel trek in en wil niet gaan dwingen. Probeer nu haar te belonen met stickers

 64. Nency Nency

  67

  Regelmatig op het potje zetten.

 65. cobie klein cobie klein

  68

  onze meid is nu 2 jaar en 2 maanden,, ik zette der altijd op de wc als ze in bad ging om er gewoon een beetje aan te wennen, maar sinds paar weken wil ze helemaal niet meer en begint ze te huilen.. dus maak graag kans op deze geweldige prijs!!

 66. Liftie Liftie

  69

  De vraag hoe het zindelijk maken het beste gaat lukken is een hele leuke. Volgens mij is het vooral belangrijk dat het heel positief blijft, dat plassen op het potje leuk en goed is. Het moet geen strijd zijn.. En jullie geweldige potje werkt daar enorm aan mee. Onze oudste dochter was met 2,5 jaar plots zindelijk van de een op andere dag besloot ze dat ze geen luier weer om wilde. Het ging ook meteen goed omdat ze er aan toe was. Helaas is ze met 3,5 jaar ernstig verbrand en door alle spanningen en alles wat er in haar hoofdje omgaat vergeet ze nu weer vaak te gaan, ze is nu bijna 4,5 en gaat het nog wel eens mis. Ons kleinste dochtertje heeft een ontwikkelingsachterstand door een stofwisselingsprobleem. Ze is 21 maanden, en kan nog niet lopen of staan. Ook met haar spraak loopt ze wat achter. Eigenlijk doet ze alles op een later tijdstip dan gemiddeld. Alleen wat heel grappig is, ze geeft al vanaf 15 maanden aan als ze moet plassen of poepen. Helaas is ze bang voor ons potje, dus moeten we nog een keer een potje aanschaffen die ze niet eng vind.. Misschien zou die van jullie een goed idee zijn, het lijkt meer op een stoeltje dan op een potje..

  • Liftie Liftie

   70

   Ik hoop zo dat ik hem win, vooral voor mijn meisjes, maar ook een beetje voor mezelf, het zou zo fijn zijn als ons oudste dochtertje van 4 weer zindelijk word, het wordt steeds lastiger...

 67. stephanie aarnouts stephanie aarnouts

  71

  ons kleine boeffie van bijnaaaa twee, vindt het nu interessant de wc. wat doe je daar? hoe moet het? en als hij in bad plast ligt hij in een scheur haha! uiteraard is hij ook helemaal weg van CARS want die zijn super stoer en super snellll... en damián wil heel snellll leren plassen :) !

 68. poesemien poesemien

  72

  Hier een potje voor een meisje, een brilverkleiner heb ik al

 69. sheila sheila

  73

  Voor mij mag dat een potje zijn, ik heb een dochter die zal da zeker plezant vinden om op dat potje een grote flinke meid te worden.

 70. liesbeth Willemsen liesbeth Willemsen

  74

  oooo dit is nou juist wat we zoeken. voor onze kleine boef van 2 en half. al verschillende potjes en wc-bril verkleiners geprobeerd, maar steeds na 1 of 2 keer vind meneer het niet meer interesant. dus tot nu toe alle energie voor niets geweest. zou dit het dan zijn, wat onze kleine boef wil??

 71. jacquelinevv jacquelinevv

  75

  Wat zou ik graag kans maken op het potje voor kleine meid , Een potje moet iets vertrouwds worden we zetten hem dan ook gewoon neer en als ze er klaar voor is ... hup op het potje, je kan niet vroeg genoeg beginnen met vertrouwd maken

 72. Hans, Ingeborg en Norea Hans, Ingeborg en Norea

  76

  O wij zouden zo graag TOMY The First Years potje voor ons meisje willen winnen. Ze vindt de wc heel erg interessant, ze moet altijd met mama mee en alle popjes doen plasjes op de wc. Ook gaat ze tegenwoordig liggen als ze een grote boodschap moet doen om het aan te geven, maar op de wc komt er dan nog niets uit. Dit potje zou ontzettend kunnen helpen met de zindelijkheidstraining!

 73. Stefanie Stefanie

  77

  Wauw wat leuk ons zoontje wil al vaak mee naar de wc en wil dan zelf ook wel op de wc zitten alleen is hij daar nog een beetje te klein voor hij is nog maar 21 maanden dus het potje zou geweldig leuk voor hem zijn zodat hij toch snel zindelijk kan worden

  • stefanie stefanie

   78

   wat misschien ook nog wel mee zou werken voor hemis omdat het iets van cars is, hij roept namelijk elke dag als hij wakker word auto's? en moeten dus een paar keer op een dag cars 1 & 2 kijken

 74. Karin Karin

  79

  We zijn al even bezig met de zindelijkheidstraning van mijn zoontje, maar zelf zegt hij dat hij wel op de wc gaat als hij vier is. Heel frustrerend... We verzinnen iedere keer nieuwe beloningen en proberen hem enthousiast te maken, maar helaas blijft hij nog steeds erbij dat hij pas als hij vier is op de wc gaat! Misschien dat dit potje hem wel enthousiast maakt...

 75. Cora Cora

  80

  Wat leuk voor bij oma dan heeft die ook een kinderpoje,wcbril,en opstapje super handig lijkt me dat voor de kleinkinderen!

 76. Daniell Daniell

  81

  Kleine meisjes worden groot, maar gelukkig wil onze uk nog steeds op schoot. De eerste lach, de eerste hapjes, al gauw volgden de eerst stapjes. Van haar zus krijgt ze les, in het zijn van een prinses. De spiegel is de grote favoriet, vooral als ze zichzelf erin ziet. Ook de wc vind ze interessant, wat is hier toch steeds aan de hand? Daarom zal een prinsessen potje voor onze prinses klein, heel interessant en handig zijn. Want op deze mooie troon, houd ze straks haar billen schoon.

 77. Ingrid Gaasendam Ingrid Gaasendam

  82

  Mijn zoontje van 4 is nog niet zindelijk. Hij heeft een ontwikkelingsachterstand en een ziekte wat het lastig maakt. Hij begint er nu wel mee. Zo´n leuk potje zal zeker helpen!

 78. mariska mariska

  83

  leuke verkleiner .de kleinste van mij zal er blij mee zijn dat ze daar op mocht gaan zitten.

 79. Tjalline van Duinen Tjalline van Duinen

  84

  Hallo, Onze zoon is al 4, maar heeft een jaar achterstand. Wij zijn al weken bezig, met de school waar hij heen gaat (speciaal onderwijs) om hem zindelijk te krijgen. Met die leuke wc verkleiner moet dat absoluut gaan lukken, want ja op school hebben ze mooie mem, en wij hebben een gewone witte van de Hema nog van onze oudste zoon. Aub help ons ons zoontje van 4 zindelijk ge worden. Groeten, Tjalline

 80. Cindy Cindy

  85

  Wij zijn er wel al mee begonnen om ons dochtertje van 2 jaar zindelijk te krijgen..alleen het lukt nog niet zo...ze heeft 1x op het potje gepoept maar sindsdien wil ze er niet meer op,hoe enthousiast en trots ik ook reageerde,en zij ook helemaal klappen,maar ze wil niet meer.Op de wc ook geprobeerd met een verkleiner maar dat vindt ze nog eng...zo'n potje met geluid zou ideaal zijn. Denk dat mijn kleine meid dat ook helemaal geweldig zal vinden...we gaan dus heel hard duimen voor het meisjespotje :-)

 81. esther esther

  86

  onze dochter (vandaag 2 jaar geworden!)heeft een tijdje alles op de wc gedaan maar vindt het blijkbaar toch makkelijker om in haar luier te blijven zitten... Ze zegt zelf dat ze een pinses (ja zo spreekt ze het uit) is dus dan ook maar met haar koninklijke billen op een pinsessebril!

 82. Thelma Thelma

  87

  Mijn zoon Leco is druk bezig om nu echt zindelijk te worden zo voor de grote school tijd. Helaas is het toch nog een hele truc voor hem om echt zindelijk te zijn en dan vooral zijn poepen is nog zoekend. Hij heeft last van overloop diaree door waarschijnlijk enige wc angst. Wat zou ik mijn mannetje willen verrassen met de geweldige cars pot/bril om hem net dat zetje in de rug te geven naar volledige zindelijkheid.

 83. minimonkey minimonkey

  88

  Onze meid (hoe klein ze ook is) is erg 'van het gemakkelijke'. Ze moet ergens echt de lol of het nut van inzien anders doet ze er niet zoveel moeite voor.. Nu is ze helemaal gek van muziek, dus een potje met muziek erbij zal zindelijk worden voor haar echt tot een feestje maken!!

 84. M M

  89

  Wat een geweldig potje!! Onze stoere man zou hier heel erg blij mee zijn! Hij is bezig om zindelijk te worden en doet echt super goed zijn best! Een mooiere beloning dat een stoer Cars potje kan je niet krijgen! Mij lijkt het ideaal voor naast zijn bedje of beneden in de kamer waar zijn kleine zusje heerlijk rond kruipt zo kan ze niet met haar handjes in het potje graaien.

 85. jessica jessica

  90

  voor mij en mijn zoontje zou de wc verkleiner het beste zijn.Een potje heb ik nl. nog niet zo'n mooie als deze maar het werkt wel,ons mannetje is de 25ste net 1 jaar geworden,en heeft al(al is het toeval)2x op het potje geplast,zo stoer!Een wc verkleiner heb ik niet meer ,dus zou superhandig zijn,hij vind het heel leuk om op het potje te zitten,maar heeft een grote zus en broer,dus denk dat als ie echt door heeft hoe het allemaal werkt dat ie ook gauw op de wc wil.

 86. janneke janneke

  91

  Het zou supergaaaf zijn om zo'n potje te winnen.Dan kan het haast niet anders dan dat ons zoontje zo zindelijk is. Onze dochter was binnen drie weken dag en nacht zindelijk.Dit was echt geweldig.Ons zoontje heeft een iets ander karakter en ik weet niet of dat bij hem ook lukt, maar met zo'n wonderpotje moet dat gaan lukken!!

 87. Mali Mali

  92

  Wat een handig potje. Mijn zoon vindt het gewone toilet nu al erg interessant en hij is nog maar 1,5. Ik denk dat hij helemaal blij wordt als hij straks op dit potje mag. Hij is gek op muziek en al helemaal op auto's. Met dit potje wordt het straks een groot plezier om het zindelijk te maken. Hij wordt dan gewoon beloond met alle leuke geluidjes en muziekjes.

 88. Monika Monika

  93

  Het potje ziet er super gaaf uit. Mijn zoon wil altijd mee als we naar de wc gaan, alleen snapt hij het idee erachter gewoon nog niet. En zelf erop zitten vindt hij eng en het potje heeft zijn interesse nog niet lang genoeg vastgehouden. Wie weet of geluidjes en muziekjes dat wel doen. Want dol op muziek is hij zeker.

 89. maja maja

  94

  Die zijn leuk zeg. Onze dochter is 25 maanden en al bezig met zindelijkheids training. Ze wil iedere keer graag op het potje, maar hebben er 1 voor jongens, die was nog van haar broertje. Het zou echt leuk voor haar zijn een meisjes potje te hebben, en zeker zo muti functioneel

 90. selma selma

  95

  onze dochter is nog maar 18maanden, maar toch wil ze graag op de 'ec'(wc) om een een 'pasje' te doen en als ze een seetje moet (scheetje)wil ze wel op haar poppenpotje hahaha. een echt meidenpotje zou ideaal zijn. een verkleiner voor in de stoel zou ook erg handig zijn want 'sitte as mama' (zitten zoals mama) is de bedoeling... :)

 91. Ilse Oerlemans Ilse Oerlemans

  96

  Goede vraag wat het beste zou werken...Mijn zoontje van 3 jaar wil geen luier aan, maar hij is niet op de wc of het potje te krijgen. Heb al van alles geprobeerd. Een beloningskaart werkr ook niet. Dit poje zal mogelijk de uitkomst zijn. Helaas hebben we er zelf geen geld voor. Dit potje is dus erg welkom en tips van anderen ook!

 92. esther esther

  97

  Dit zou echt iets wezen voor onze zoon. Onze zoon van bijna 3 heeft pddnos. Door zijn autisme heeft hij erg veel moeite om zindelijk te worden. Tenminste, hij is zindelijk zolang hij zijn pamper maar aan heeft. Hij weet heel goed wanneer hij moet plassen en poepen. Alleen de wc is een grote angst voor hem. We hebben al van alles geprobeerd, maar vind zijn pamper het veiligst. Er komt ook nog eens bij dat hij groot fan is van Cars. Misschien helpt zo een potje of wc verkleiner hem wel?

 93. Suzan Boer Suzan Boer

  98

  De (wcbril-verkleiner) stoelverkleiner voor onze dochter Sofie zou geweldig zijn! Ze is nu 2 jaar en ruim 2 maanden. We hebben in het begin de 'fout' gemaakt een los potje in de douche te zetten, wat ze nu helemaal als haar speelgoed beschouwt. Ze roert er heerlijk met haar handen in tijdens het douchen en giet haar hele gieter er in leeg, maar zitten of plassen ho maar. We hebben hem inmiddels weg gehaald en hopen met deze mooie stoelverkleiner aan de slag te kunnen gaan! Groetjes, Suzan

 94. Kitty Kitty

  99

  hier een klein meisje van bijna 2 die af en toe al op potje plast....dus een leuke verkleiner zou de volgende stap zijn !!

 95. Renate Renate

  100

  Mijn zoontje is bijna 1,5 en we zijn spelenderwijs begonnen met kennis maken met een potje. Hij is gek op Cars, dus HOE leuk zal het zijn als we hiermee kunnen gaan trainen!

 96. Kelly Kelly

  101

  Hallo, Ik zou graag het Mickey Mouse potje winnen voor mijn zoontje. Ik ben nu een week of 5,6 bezig met zindelijkheidstraining (eerder weigerde hij om op het potje te gaan zitten). Het ging op een gegeven moment aardig goed, maar sinds 2 weken doet hij helemaal geen plas of poep meer op het potje. Ik heb geen idee hoe ik het nu weet voor elkaar moet gaan krijgen om zijn interesse in het potje (of wc) weer terug te krijgen en hoop dat het met dit potje wel lukt. Hij is op het moment helemaal gek van Mickey Mouse, dus ik hoop dat dat voor hem de nodige stimulans is. Mijn zoon Milan is overigens nu 2,5 jaar oud. :-)

 97. el habti el habti

  102

  mijn nicht is bijna 2jaar,ik wil een cadeautje voor haar verjaardag geven,en ik vind dat dit mooie potje goed is voor haar om zelf naar toilet te gaan

 98. Natasja79v Natasja79v

  103

  Wat gaaf! Ons zoontje is nu 2,5 jaar. Wanneer de sneeuw allemaal weg is, gaan we gelijk aan de slag. Bij ons werkt denk ik het beloningssysteem wel goed. Dat werkte bij onze oudste prima. Voor iedere kleine boodschap mag er 1 sticker geplakt worden, voor iedere grote boodschap 2 stickers. Dit was altijd een feest. Dus hopelijk wordt dit bij ons zoontje ook een feest.

 99. Suzann Vullings Suzann Vullings

  104

  Mijn zoontje is 16 maanden en begint nu steeds meer interesse te krijgen in zijn eigen piemeltje. Hij heeft nu in de gaten dat er iets uit kan komen en staat dus ook al regelmatig onder de douche lekker te plassen! De wc vindt hij wel erg interessant, vooral de wcborstel! Maar de wc is natuurlijk veel te groot en wat een eng ding voor zo'n klein mannetje. Een potje zou natuurlijk erg welkom zijn! Op de televisie kijkt hij heel graag naar het mickeymouse clubhuis en loopt met het poppetje van mickey mouse door het hele huis. Een potje van Mickey Mouse zou hem natuurlijk goed kunnen helpen bij zijn zindelijkheidstraining!

 100. Gwen Jobels Gwen Jobels

  105

  Oh.. Mijn zoon is bijna 3 en wij willen dus inderdaad bijna beginnen met zindelijkheidstraining. Iets wat bij een jongetje schijnbaar al moeilijker is dan bij een meisje, maar bij ons nog iets lastiger. Onze zoon is geboren met urethrakleppen. Dit is een vernauwing in de urinebuis waardoor het plassen niet tot moeilijk ging. Op dit moment weer gezond, maar zindelijk worden zou wel lastiger zijn volgens de artsen. Dit omdat hij heel vaak zijn blaas leegt, dus kleine plasjes doet. Nou wil diezelfde arts het liefst dat onze zoon in juni, tijdens de jaarlijkse controle in het ziekenhuis, zindelijk is. Nou, met zo'n mooi mickey mouse potje moet ons dat zeker lukken!!

 101. Saskia Saskia

  106

  Onze zoon van 25 maanden is sinds hij op de peuterspeelzaal zit wat meer met de wc bezig, hij wil geregeld proberen op de wc te plassen maar eenmaal erop doet hij niets. Het lijkt me dan ook super fijn om met hem te oefenen op een Cars potje!

 102. MaykeD MaykeD

  107

  Mijn dochter is nu 14 maand en we werken al met wasbare luiers i.v.m. versnelde drang naar zindelijkheid. Een potje zou voor ons ideaal zijn, omdat we verhoogde toiletten in huis hebben zit ze veiliger op een potje van haar formaat.

 103. Cora Cora

  108

  Mijn zoontje is nog niet begonnen maar ben al wel op zoek naar informatie en een leuk potje om te beginnen, wie weet win ik dit gave Cars potje wel!!! Wat zal hij dan snel zindelijk zijn ;-)

 104. Yvonne Yvonne

  109

  Mijn zoontje geeft nu af en toe zelf aan als hij 'iets'gedaan heeft. Op de wc zitten vind hij nog een beetje spannend, maar het potje wat hij nu heeft is absoluut niet interessant. Zo'n gaaf Cars-potje met muziekje zal hem zeer zeker interesseren, want hij maakt als we auto rijden altijd brmmmmmmm-geluidjes en stuurt met ons mee ;-. En als hij dan één keer aan het potje gewend is kunnen we mooi de wc-verkleiner gebruiken, echt ideaal. Nu maar duimen.....

 105. w12345 w12345

  110

  Bij oma gaat de zindelijkheidstraining gewoon door. Mijn kleindochter is al bijna zinderlijk, maar met de andere twee lukt dat nog niet zo. Potje (Ikea)in de kamer zetten, wel erop willen zitten, maar de luier al nat. Geeft niet, het komt vanzelf allemaal goed. Alleen al zonder morren erop zitten is al een begin. Ik maak mij er niet druk om, is ook niet goed voor de kinderen. Dit fantastische potje zou wel een leuke oplossing zijn om de kleintjes droog te krijgen. Ik heb twee kleindochters en één kleinzoon, dus het leuke disneypotje is wel heel aantrekkelijk.

  • w12345 w12345

   111

   Ha,ha,ha, zinderlijk. Ik bedoel natuurlijk zindelijk!!

 106. ilona wolters ilona wolters

  112

  De wc verkleiner werkt het best en mama vind het wel zo fijn en hygienisch. Hoeft ze niet telkens het potje schoon te maken...

 107. Caroliene Caroliene

  113

  Mijn zoontje van 18 maanden is nog niet zindelijk maar wel reuze nieuwsgierig naar wat zijn grote zus op de wc gaat doen! Maar met dit potje ernaast zal hij er zelf ook wel bij gaan zitten om ze plasje te doen en de muziekjes maken het natuurlijk wel extra leuk om een plasje op de pot te doen!! Super handig trouwens dat je de bril als verkleinen kan gebruiken en ook een opstapje erbij! Geweldig!

 108. Nicole Nicole

  114

  Mijn kleine jongen weet al heel goed wanneer er iets aan komt, op het potje heeft hij al eens gezeten maar nu wil hij even niet meer. We hebben zijn potje nu beplakt met Cars stickers en nu wil hij het iig weer proberen (potje is stoer mama!) maar met het echte Cars potje zal het alleen maar beter gaan ;-)! Verder is de beloning die we in het vooruitzicht hebben gesteld, nl een chocoladeei, ook een goede stimulans!

 109. Jelske Jelske

  115

  Renske onze meid van 2 jaar is sinds een paar weken begonnen met zindelijkheidstraining en zo'n mooi potje of stoel verkleiner zou daar zeker bij helpen! Dus willen deze graag winnen voor onze meid.

 110. Miranda Luijten Miranda Luijten

  116

  Nou dat is ook toevallig,....vandaag zijn we begonnen met "op het potje plassen" met Quinten (jongen) We zijn lang op zoek geweest naar een potje,..nu dacht ik er gevonden te hebben,...maar Quinten klaagt "het zit niet lekker fijn" (lekker fijn is zijn stopwoordje momenteel) Dus een ander potje zou heel goed uitkomen! En nu zie ik dat er een mickey mouse clubhouse potje is,....nou als dat niet gaat werken,..Quinten is een heel groot fan van Mickey mouse,...Hij heeft een mickey mouse kamer, een mickey mouse bed, een mickey mouse last,..dekbedden, lamp, stoelen en ga zo maar door. het enige wat nog ontbreekt in zijn verzamelijng is dus een potje! Wat een toeval dat ik nu uitgerekend vandaag zie dat die ook bestaat,..Ik ben 'm in de winkel nog nergens tegen gekomen helaas,...dus nu maar heel hard hopen dat we 'm winnen!!

 111. MamaJoyce MamaJoyce

  117

  Mijn dochter zou zeker gestimuleerd worden door zo een roze stoelverkleiner! Het zou precies op het juiste moment komen, ze gaat op de creche ook 'graag' naar de (kleine) wctjes... thuis is het nog wat eng op de grote wc ("ik ga niet vallen hè"). Ik heb het idee dat ze heel goed weet wanneer ze moet poepen of plassen, en dan nu nog het interessant vinden om het op de wc te doen lijkt mij een goede volgende stap :).

 112. wondertje wondertje

  118

  Hahaha wat toevallig ik zag ze vandaag in een winkel liggen. Mijn zoontje van 2 is gek op cars en die potje is idiaal voor elk kind die zindelijk wilt worden. Zo is het voor ze erg leuk en voelen ze geen verplichting. Want voor een kind van 2 moet alles wat ze leren met entertainment zijn. Ik duim voor mijn zoontje is de eene klaar er mee bewaren voor de andere over 2 jaar.

 113. Anouk Anouk

  119

  Mijn zoontje was heel goed opweg, maar sinds zijn broertje er is is het weg. Hij wil ook niet meer op het potje en de wc vind hij maar eng. Zo'n mooi potje met muziek zou het een stuk interessanter voor hem maken. Dan zit hij te swingen op het potje!

 114. kochamcie123 kochamcie123

  120

  helemaal geweldig!!! zou hem graag willen hebben :) voor mn kleine

 115. Ilepilaf Ilepilaf

  121

  Wat cool! Guido, mijn zoontje, gaat dit ontzettend leuk vinden. Zo wordt zindelijk worden 1 groot feest! Vooral dat gootje lijkt me handig, dus ik ben benieuwd!

 116. Mama van 2 wondertjes Mama van 2 wondertjes

  122

  Ons zoontje zou normaal 2 weken geleden 2 jaar geworden zijn. Voor hem had ik voor elk ritueel een liedje dat ik zong en dat vond hij super-geweldig-leuk. Het maakte van elke handeling een leuke en aangename bedoeling. Met ons tweede wondertje zouden wij graag hetzelfde willen doen. Om mama's stem te sparen en van het leren gaan op het potje ter voorbereiding het toilet aangenaam te maken, komt zo'n muzikaal toiletje zeker van pas. Onze voorkeur gaat uit naar de mickey.

 117. lily lily

  123

  ik vind de wc stoel wel zeer leuk voor kinder omdat het lawaai maakt en dit is nog een extra pluspuntje waarvoor ze zkr op het potje zullen willen gaan

 118. Christanne Christanne

  124

  Nou, schrik niet, maar dit is moedeloze moeder van een zoon van 4 jaar die het nog steeds niet onder de knie heeft. Heel erg vervelend, vooral nu hij op de grote school zit. Dit in tegenstelling tot zijn grote broer, die was met nog geen 2 al zindelijk. Aangezien onze zoon een Cars-gek is, gaat de voorkeur natuurlijk uit naar die. Maar ik weet niet of hij daar nog op past?

 119. Vamehe Vamehe

  125

  Wij zijn vorige week begonnen met het potje te introduceren en natuurlijk de wc die is reuze interessant,vooral het doorspoelen vind hij geweldig. Om hem op het potje te laten zitten zet ik nu de radio/cd aan zodat hij een beetje wordt afgeleid. Dus een potje, wc-verkleiner en krukje in een zou super zijn, vooral dat je er ook liedjes/afleiding bij hebt. De vakanties komen er aan en dit is natuurlijk het item om mee te nemen, onderweg/strand/op de camping lijkt me ideaal. Mijn voorkeur gaat uit naar de mickey, dit omdat hij mickey mouse clubhuis heel leuk vind.

 120. Tr0elaa Tr0elaa

  126

  Wat een superleuk potje! we hebben al heel wat geprobeerd bij onze dochter, maar ze gaat niet heel graag op het potje, ze durft niet echt.. op de wc durft ze wel, omdat wij daar ook heen gaan, maar helaas nog geen wcverkleiner, daarom zou het potje de ideale oplossing zijn! daar durft ze vast en zeker wel op!

 121. Angeline Angeline

  127

  Ze kan de pot op !Maar de brilverkleiner is ook onweerstaanbaar.Heb geen voorkeur

 122. Carmen Carmen

  128

  Voor Lili gaat de WCbrilverkleiner het beste werken. Waarom? Omdat ie zooooo mooooi roze is!

 123. Machteld Machteld

  129

  Ons zoontje Tycho is nu 2 jaar. We zijn nog niet met zindelijkheid bezig, omdat hij is geboren zonder anus. Het is inmiddels operatief wel allemaal goed aangelegd, maar het zindelijk worden zal meer tijd in beslag nemen. Ik denk dat als hij zo'n geweldig potje met geluidjes en auto's of Disney, dat het zijn interesse al erg aanwakkerd. Met het potje spelen, op het potje zitten, daarna zonder luier op het potje, ondertussen genieten van Cars of Disney (geluiden) van het potje. We zullen geduld moeten hebben met het zindelijk worden van ons zoontje, maar dan wordt het potje wel goed (lang) gebruikt. En wie weet is hij wel sneller zindelijk door dit super leuke potje!

 124. Jessica Temming Jessica Temming

  130

  Onze zoon moet nog 1 jaar worden. Maar ik weet zeker dat hij dit potje/verkleiner helemaal geweldig gaat vinden. Zijn zus is zindelijk geworden op het potje van prinses en die kunnen we natuurlijk niet aan onze kleine stoere kerel geven. Daarom zou die voor een jongen (die wij kunnen winnen) helemaal top zijn. Wij beginnen pas met trainen als hij er zelf helemaal klaar voor is

 125. Moon999 Moon999

  131

  Onze man deed het rustig aan , maar nu begint hij er steeds meer interesse in te tonen . Dus zo'n potje zou natuurlijk helemaal geweldig zijn om het interessant te houden. Zodra het nieuwe eraf is, tonen ze anders minder interesse en kan het averechts gaan werken.

 126. miranda miranda

  132

  Wow wat een gaaf potje.We zijn met onze jongste dochter al bezig om op potje te gaan,maar die vind ze niet leuk.Ze wil net als haar grote zus op de grote wc,dus dan is deze verkleiner erg interressant voor onze meid.Ze ook houd van dansen op muziek.Ik denk dat ze dansend op de wc gaat met al die leuke geluidjes erbij.

 127. denise daniels denise daniels

  133

  zo een cars wc potje zou ik wel willen winnen voor mijn metekindje Milan het is een jongen, hij is nog maar zeven maand maar zou toch blij zijn mocht ik bij de winnaars zijn bedankt

 128. marjolein marjolein

  134

  Dit lijkt mij echt super handig voor ons zoontje. Hij vindt het erg interessant om mee te gaan naar de wc. We wachten nog even op wat warmer weer, zodat hij zomder luier kan proberen. Ik denk dat dit een goede manier is, omdat ze dan beter voelen als ze plassen en het ook kunnen zien. Nu zou dit potje er goed bij passen en kunnen we binnenkort aan de slag. Zou erg leuk zijn

 129. Ester Ester

  135

  Dit lijkt me echt ideaal voor mn zoontje die binnenkort zn 2e verjaardag mag vieren We zijn al begonnen moet oefenen op een potje alleen dat is een Winnie de Pooh potje,deze Cars uitvoering is natuurlijk veel stoerder voor hem en daarmee zal de zindelijkheidstraining veel leuker worden

 130. Paula van Ravesteijn Paula van Ravesteijn

  136

  Geweldig!! Een cars pot met muziek! Die wil ik hebben voor mijn zoontje. Hij is nog te jong om zindelijk te worden. Maar ik zie het al wel voor me om het potje al te introduceren bij hem. En wat een superding om mee naar de camping te nemen van de zomer. Ik zie het wel zitten als hij hier bij ons in huis komt. Als carsfan zijnde mag deze niet aan de collectie ontbreken.

 131. Sofje79 Sofje79

  137

  Een mooi roze potje, perfect voor haar roze kamer. Ik denk dat ze eer snel op het potje zal willen gaan

 132. Bianca Bianca

  138

  Wauw, ik wist niet eens dat die dingen "gepimpt" waren! Wij zijn nu al bezig met "poepen" en "plassen" en dan gelijk naar boven. De wc is ook al omgetoverd tot "poepie doen"

 133. Martine Martine

  139

  Wat zal Julia)meisje' het zindelijk worden interessant vinden met zo´n mooi potje of toiletverkleiner. ik denk dat zindelijk worden het beste gaat als iets leuk is.... dus een mooi potje of een gezellige toiletverkleiner. In mijn tijd hadden we dat nog niet. Samen met Julia gaan we er dan een feestje van maken. Wij willen graag het potje winnen!

 134. Micha Micha

  140

  Mijn dochtertje (2) gaat met veel plezier naar de wc. Ze pakt haar bril-verkleiner en legt deze zelf op de wc-bril. Vervolgens zet ik haar op de wc en dan zegt ze pssssssst of uuuuuuuuuuh ;) Dan krijgt ze een wc-papiertje en veegt ze haar billetjes af. Ze mag dan altijd een stickertje uitkiezen omdat ze op de wc heeft gezeten (ook als ze niet geplast heeft). Als ze geplast heeft krijgt ze 2 stickers :) Dan spoelen we samen de wc door, en mag ze het lichtknopje uit doen! Een heel vast ritueel, maar ze vindt het erg leuk! Nu is het alleen zo dat onze bril-verkleiner, aan de voorkant en hard stuk plastic heeft zitten en dat doet soms pijn of ze zit er niet lekker door. Dat kan natuurlijk beter!! Daarom hoop ik dat ik zo'n mooie bril-verkleiner van jullie mag winnen!!

 135. Kim Kim

  141

  Mijn oudste zoon van bijna 3 is enorm geïnterreseerd in de wc, erop zitten vind ie, ondanks de verkleiner, toch een beetje eng! Nu heeft ie wel een potje maar dat is dan weer laag en minder interresant... Nu is hij helemaaaaal fan van Cars en ik denk dat dit potje DE druppel zou zijn om hem verder te helpen in zn zindelijkheid!!!!!! Ik hoop te winnen ;)

 136. Marijn Marijn

  142

  Ohhhhhhh wauw!! Denk dat zo'n superpotje het allemaal veel leuker en spannender gaat maken voor mijn zoontje!! Hij heeft er nog niet zoveel zin in, maar ik weet zeker dat zijn CARS vrienden hem gaan helpen. Haha straks wil meneer hele dagen plassen! Wij gaan duimen dat we dit vet coole Cars potje gaan winnen.

 137. Tara Dessing Tara Dessing

  143

  Onze meid vind de grote wc heel erg interessant. Ze moet zelfs bij mama op schoot als ik naar het toilet ga (erg handig hihi). Doortrekken is een feest en alles moet dag gezwaaid worden. Ze begint het nu zelf ook aan te geven, dus de tijd komt om te gaan trainen. En hoe fantastisch zou het zijn als ze dat kon doen op de toiletverkleiner.

 138. MommieBlessing MommieBlessing

  144

  Wie kan zo een mooie potjes weerataan me dochtertje van 5 is er nog gek op maar zij is al zinfdelijk vanaf 3 jaar,maar ons zoontje die moet nog ziindeljk worden niks leukers dan broertje stimuleren met zo en stoer potje,hoe ik het doe daar denk ik nog niet aan dat gaat gewoon vanzelf.

 139. jax jax

  145

  Ik denk het potje voor mijn kleinzoontje, mijn kinderen wilde altijd een "eigen" wctje in de toiletruimte. En met deze leukerd gaat het natuurlijk helemaal lukken!

 140. Marleen Peeters Marleen Peeters

  146

  Dat zou zo leuk zijn voor ons kleine ventje. Weg met die saaie potjes, en een super tof potje in de plaats. volgens mij gaat hij dan snel er op willen gaan en gaat hij tijdig droog zijn om naar de kleuterklas te gaan :)

 141. Wendy Wendy

  147

  Mijn dochtertje van 1 jaar en 7 maanden vindt de wc nu al erg interessant. Ook zegt ze zelf wanneer ze een poep gedaan heeft. Af en toe wil ze op de wc zitten, maar dat kan nog niet. Wij hebben wel een potje, maar dat is een oude, zonder liedjes en ander vermaak. Ik denk dat mijn dochtertje dit een geweldig potje zal vinden. En als ze dan toe is aan zindelijk worden, zijn wij in ieder geval goed voorbereid!

 142. Els Els

  148

  Mijn zoontje van 8 maanden is nog wat jong. Mijn zoontje van 2,5 is geboren met een afwijking aan zijn dikke darm. Plassen is geen probleem. De grote boodschap verloopt iets minder vlot. Het zou hem misschien wel stimuleren met zo'n leuk potje :-).

 143. Stacey Stacey

  149

  Het potje slaat onze vent over "op grote wc plassen" roept hij. Niet dat er al iets gebeurd, maar het begin is er :-) Heel graag 'n zit-verkleiner dus.

 144. liekje7702 liekje7702

  150

  wat een gaaf potje. ben met mijn dochtertje ook begonnen met potje trainen, ze gaat op t oude potje van mijn zoontje zou gaaf zijn als ze haar eigen potje heeft ipv die oude blauwe. ben begonnen met boekjes lezen en stapelen van blokjes als ze op t potje zit en als er dan een plas komt gaan we heel hard jehhhhhhhhh roepen en een vreugde dansje dansen om t potje

 145. Brenda Brenda

  151

  Ons zoontje bradley van bijna 2 is dol op de wc en wil dus ook niksvproberen op het potje. Hij doet er alles mee behalve het geen waar het echt voor bedoeldbis. Hij wil alleen maar naar de C zoals hij het noemt. Dus een zitverkleiner zal hem super enthousiast maken.

 146. evatius evatius

  152

  Mijn zoon is bijna 7 maanden maar kan nog niet zelfstandig zitten. Zodra dit kan ga ik meteen beginnen. Ik heb een heel leuk boekje, zindelijk maken is kinderspel, daarin staat hoe je je kind voor de leeftijd van 1,5 jaar zindelijk maakt. Dit is wel mijn doel, want ik vind die luiers maar niks, en mijn zoon ook niet!

 147. evatius evatius

  153

  ohhh en ik wil beginnen met het potje!

 148. ilse ilse

  154

  Ik heb een 2 ling ze zijn 20maanden en beginnen op potje te gaan deze zijn leuk en echt mooi en het zitje is zacht das nog beter en aangenamer voor hun ik zou zo wel mijn meisjes zouden dit super vinden niet meer koud aan hun poepie hun woordjes hihi

 149. linda linda

  155

  Mijn zoontje is nu 20 maanden en ik wou wel graag al beginnen met het proberen dat hij gaat plassen op het potje. En hoe stoer is het als dat kan op een cars potje met auto geluid. Weet zeker dat dat echt gaat lukken met dit potje. Mijn zoontje zijn slaapkamer is ook helemaal in de style van cars!!!

 150. frauke frauke

  156

  Mijn dochter van nu 10 wilde overal mee naartoe waar ik ook ging.Zo wilde ze ook alles wat ik deed. Ik ging zitten maar zijn kon dat niet dus maar een potje gekocht. Na een aantal keren kreeg ze ook in de gaten dat ik mijn broek uitdeed dus zij moest dat ook. Na een tijdje kreeg ze in de gaten dat mama nog wat uit deed dus zij moest ook haar luier uit. En de eerste keer plaste ze per ongeluk op het potje. Mama was zo trots dat ze het maar meteen voortaan op het potje deed. Zo wil ik het ook met ons zoontje gaan doen die nu 1 is en ook overal heen wil waar mama is. Dus ik ga het gewoon weer spelenderwijs doen. Aangezien dat ik denk dat dat het beste werkt.

 151. ons_b ons_b

  157

  Onze dochter is nu ruim 1.5 jaar(20 maanden), en begint zelf (nu ong. een weekje)steeds te roepen als ze een plas heeft gedaan of heeft gepoept. ze trekt dan ook steeds haar broek uit en wil dan ook een schone luier. dus deze actie komt precies op tijd. Omdat ze het zelf aangeeft willen we al gaan beginnen met trainen. ik denk dat een potje het beste werkt, zeker deze omdat hij eruit ziet als een WC maar dan op maat is gemaakt voor de kleine kids. ze weet ook dat er op de C een plas en een poep gedaan wordt (ze wijst er steeds naar op de badkamer en zegt dan mama Plas op C) Dus wij willen heel graag winnen!

 152. Sema Kaplan Sema Kaplan

  158

  Hallo, Ik wil graag voor mijn bezorgzame zusje meedoen. Ze heeft een zoon van bijna 2 jaar en ze is zwanger van de 2 de kindje. Haar zoon is gek op cars ( auto ). Voordat de 2 kindje geboren is zou het heel fijn zijn voor haar als de zoon zindelijk wordt, dus zusje ik hoop dat jij de gelukkige mag zijn.

 153. Aljona Aljona

  159

  ik zou dat als mooi cado wilen geven aan een aleenstande moeder

 154. martha nijborg martha nijborg

  160

  deze lijkt mij zeer handig voor de kleine echt op een grote mensen w.c

 155. rkroep rkroep

  161

  Onze dochter begint nu ook met zindelijk worden. Ze geeft al aan wanneer ze een grote boodschap doet. Dit potje zou ons enorm kunnen helpen. Door de geluidjes gaat ze naar de "wc" gaan waarschijnlijk nog leuker vinden. Helaas is het financieel niet haalbaar dit potje te kopen dus vandaar dat we hopen het te winnen.

 156. Tamara Tamara

  162

  voor ons zoontje zal absoluut de verkleiner het beste werken. wat een stoer ding!!

 157. Jessica Nieboer Jessica Nieboer

  163

  Super potje !! Mijn zoontje is net 2 geworden. We hebben wel een potje met muziek maar die was van mijn dochter en dus roze. En mijn zoon wil daar dus absoluut niet op gaan zitten. En het goedkope potje werkt ook niet bepaald. Hij is gek van cars, dus dat potje zal zeker een succes worden. Ik wil eindelijk eens van die luiers af !! :)

 158. Claudia Claudia

  164

  Goh dat is nog eens een leuk en handig potje. Mijn zoontje heeft downsyndroom en het zal voor hem nog wat lastiger worden om zindelijk te worden. Het Mickey Mouse potje is helemaal geweldig en zou het ook heel leuk vinden die voor hem te winnen. Hopelijk vindt hij m ook zo leuk en daagt het hem uit om hier zijn plasjes en poepjes op te gaan doen.

 159. melanie van thal melanie van thal

  165

  nou dat is een leuk potje daar zou mijn zoontje wel blij mee zij e en cars hij heeft nu een simpel witte met een lammetje erop en denk dat zo een cars wel wat meer zal motiveren

 160. Tineke van Burg Tineke van Burg

  166

  Ik wil super graag een potje winnen voor mijn zoontje. Hij is 19 maanden en niet echt geïnteresseerd in een 'gewoon' potje. Hij vind cars heel leuk en ook alles wat geluid maakt. Hierdoor denk ik dat hij het potje erg interessant zal vinden en dat is al een goed begin denk ik zo.

 161. luucje luucje

  167

  Me zoontje is helemaal weg van cars. Als ik iedere keer op de wc zit komt hij naar me toe en dan komt hij erbij zitten. Alleen heb ik nog geen potje voor hem. We zouden er erg blij mee zijn!

 162. Diana Diana

  168

  Wat een super leuk potje als eerste. We zijn na veel problemen maar weer gestopt met zindelijkheidstraining, was echt een ramp. Ons zoontje heeft vanaf de geboorte urineweg en nierproblemen en is daarvoor al 9x geopereerd( hij is nu 3,5). Gelukkig gaat het nu goed, maar plassen ho maar. Het werd echt een strijd en inmiddels alles al wel geprobeerd. Nou word hij volgende week vrijdag weer geopereerd(aan iets anders)en we hopen daarna de training rustig aan weer op te kunnen pakken, aangezien hij over een half jaar 4 word. Dus het potje is meer dan welkom hier. Hij is weg van cars, dus dat is al een succes. Hopelijk lukt het straks daar wel mee en kan hij gewoon zonder luier naar school net als alle andere kindjes.

 163. Dindane Dindane

  169

  Wij willen van het voorjaar proberen om ons zoontje uit de luiers te krijgen, hij is dan bijna twee. Hij geeft nu al aan wanneer hij een schone luier wil en ook is het duidelijk zichtbaar en hoorbaar als hij met de grote boodschap bezig is. ( oempf, Phoeh, oempf, gecombineerd met roodaanlopend koppie.) We gaan het gewoon proberen, mocht het niet lukken, dan wachten we nog wat maandjes...

 164. Marlies Marlies

  170

  Ik heb geprobeerd Daniel (jongen) van 3 uit de luiers te krijgen....maar helaas weigert hij op het potje te gaan (zo'n saaie witte...) zelfs beloningssystemen werken niet....Maarrrr zo'n prachtig stoer Cars potje kan hij natuurlijk niet negeren........hoop ik......

 165. misss-eva misss-eva

  171

  Hier zou een toiletverkleiner werken want grote zus gaat ook naar het toilet en die heeft een roze brilletje dus een jongensvariant zou hier zeer welkom zijn om binnenkort te gaan beginnen met onze stoere bink.

 166. Hanane1987 Hanane1987

  172

  Leuk zeg zo een potje. Mijn zoontje Adam leer om zindelijk te worden. Hij leert het op de crèche, maar thuis heeft tie alleen een opstapje naar het grote WC toe omdat ik zijn eigen potje niet kan veroorloven met mijn schulden... Zou het ideaal vinden om zo een potje te winnen...

 167. xkimiejx xkimiejx

  173

  Onze jongen is nog klein (1jaar), maar kleine jongens worden groot, en ik zou het super handig vinden om al een potje in huis te hebben zodat we kunnen beginnen met zindelijkheid, wanneer hij 't aantrekkelijk vind door dat stoere potje.

 168. Linda Linda

  174

  Een ontzettend gaaf potje!! Nu kost het al mijn creativiteit en hele fantasie verhalen om mijn zoon Ayden op het potje te laten zitten. Maar als ik zie hoe tof dit potje is, denk ik dat ik dan veel creativiteit ga nodig hebben om hem er af te krijgen!!!

 169. ambolijn ambolijn

  175

  Voorlopig zit ik nog in de luiers. Hoewel het potje er mooi en aantrekkelijk uit ziet voor de kids en kan je gemakkelijk het emmertje legen. Ga ik toch voor de stoelverkleiner. Het toilet maak ik toch regelmatig schoon dus dat lijkt me minder werk voor mijzelf.

 170. Annemiekbo Annemiekbo

  176

  Ik ga het sticker systeem gebruiken. Elke keer als hij naar de wc gaat dan krijgt hij een stikker. En hopelijk wil hij al snel op de grote wc met de stoelverkleiner. Dat kost mama het minste werk.

 171. carla carla

  177

  Begin in het voorjaar of de zomer, wil met een sticker systeem gaan werken en in het begin zal ik hem regelmatig naar het potje sturen. Hem er even op laten zitten en er maar weer af. Het vertrouwen met het potje moet er eerst zijn. (jongetje)

 172. marianne philipsen marianne philipsen

  178

  o geweldig potje zijn nu bezig met onze zoon van 2,5 jaar om zindelijk te worden ma heeft nu een prinsenpotje die geen geluid meer maakt en hij vond t muziekje geweldig nu moet mama of papa zingen. dus ik wil m graag winnen voor onze zoon

 173. Tamara Tamara

  179

  Wat een feestje om zo zindelijk te worden! Het zou een uitkomst zijn denk ik. We zijn nu volop aan het oefenen om zindelijk te worden, maar onze kleine man doet het de ene dag heel goed en de volgende dag vertikt hij het! Met zo'n mooie wc voor zichzelf moet het goed komen en word het hopelijk elke dag een feestje op de wc......

 174. samsam samsam

  180

  Hoi Hoi, ben met mijn dochter van bijna 3 ook bezig met zindelijk worden. Dus zo'n mooi wc verkleiner komt nu wel heel goed van pas. We hebben een kleine(ouderwets potje) daar wil ze niet op. Dus moet ik haar vasthouden op de grote wc, want anders valt ze met haar kontje in de wc, en dat is haar al een keer overkomen. En toen was het over(helaas) veel natte broeken en mama maar wassen,bleh. Dus hier heeeeel erg welkom de wc verkleiner.

 175. Linda Linda

  181

  Het potje (niet zo mooi als hierboven weergegeven, maar gewoon simpel) in de woonkamer neerzetten en duidelijk maken dat het voor een poepje of plasje is. Als je kind er aan toe is gaat het er vanzelf wel op zitten.

 176. jacqueline munster jacqueline munster

  182

  wat een leuk potje!! de rose zou helemaal geweldig zijn voor mijn dochter shelby! wij willen er zo snel mogelijk mee beginnen met de zindelijkheid! we gaan het ook positief aanpakken we hebben het een en ander al voorbereid voor als ze straks in de zomer gaan beginnen er mee! wij hebben een stikkervel gemaakt en elke keer als ze aangeeft dat ze naar de "wc" moet en een behoefte doet mag ze een stikkertje op de vel plakken en als ie vol is mag ze een klein kadootje uitzoeken! dus een potje zou heeeel erg van pas komen en zeker omdat wij een zwevende toilet hebben dus best hoog voor die kleine !

 177. GAnn GAnn

  183

  Een potje werkt hier beter...dan liefst die stoere want om onze zoon op die roze van mijn oudste dochter te zetten, wil ik hem niet aan doen..

 178. Elynja Elynja

  184

  Met zo'n pot is succes gegarandeerd, lijkt me. Sinds de introductie van de gewone pot bij onze Siemon van net 3 weet hij ineens wel de luiers te vinden en wil hij opeens graag een luier om, ondanks de leuke boekjes die we met hem lezen als hij op het potje zit. Zo'n eigenwijs mannetje heeft een bijzondere pot nodig!

 179. Do1977 Do1977

  185

  Onze zoon vindt de toilet erg interessant, dus wij een gewoon potje gekocht, daar wil hij niets van weten. Misschien wel op dit geweldig potje en anders wil hij vast op de verkleiner.

 180. fenna fenna

  186

  leuk joh!! denk dat mijn zoon dat geweldig gaat vinden...!

 181. suzanne suzanne

  187

  Ik denk dat dit geweldige potje enorm zal helpen!

 182. anna anna

  188

  Tja kinderen moeten er natuurlijk eerst aan toe zijn. Daarna denk ik dat het helpt als ze beloont worden als ze op de wc gaan

 183. Liedaa Liedaa

  189

  Gaaf! Deze ziet er net zo uit als een echte wc! Niet zo'n gek saai potje, daar weten kids echt niet van wat ze ermee aan moeten. Deze is net echt en dan maakt het interessant. Het zou fijn zijn als onze meiden vroeg zindelijk zijn, dat scheelt echt een hoop luiers met een tweeling...

 184. MarjoH MarjoH

  190

  Dit lijkt mij helemaal te gek,ik heb vaste oppasdagen op mijn kleinkinderen,en het zou toch wel fantastisch zijn als Papa en Mama ze op komen halen en ze kunnen vertellen en vooral laten zien ,hoe ze van die pampers/vieze luiers af kunnen komen,want zo word je natuurlijk wel heel erg goed en leuk gestimuleerd !!Als oma ben je al supertrots maar hier maak je het natuurlijk wel helemaal mee haha

 185. Wendy Wendy

  191

  oh wat een geweldig potje. bij onze zoon wil het maar niet lukken omzindelijk te worden. misschien dat dit potje wel de uitkomst biedt en hij zindelijk word. ik wil dus graag mee doen om de jongensvarriant te mogen winnen.

 186. veronique veronique

  192

  Wij zouden heel graag het potje willen hebben! Onze WC is helaas nog te hoog voor ons kleine meisje en daarom lijkt ons een potje handiger. Ze zien er super uit, daar zal ze zeker snel zindelijk van worden! <3

 187. Daisy Daisy

  193

  Ik wil hem graag winnen voor mijn zusje! Zij is bevallen van haar eerste kindje, een gezonde dochter. Vliezen zijn gebroken om 01:30 en om 08:18 is de kleine gezond geboren. Ik ben zo trots op haar :D daarom wil ik deze voor haar winnen. Mijn lieve nichtje heet Aurora.

 188. cyncyncynthia cyncyncynthia

  194

  Onze zoon laat nu al met dik 5maanden weten dat hij een vieze luier heeft en we zien aan 'm wanneer hij poept dus zindelijk worden zal snel gaan en zodra hij zelfstandig kan zitten gaan we meteen beginnen want ja hij vind een vieze luier vies! Met zo'n mooi potje zal t zeker snel lukken!

 189. jackstek jackstek

  195

  Voor onze kleine dame wordt het hoog tijd er wat tijd en aandacht in te gaan investeren om haar zindelijk te krijgen. Helaas heeft een miskraam roet in het eten gegooid wat dat betreft, ik heb er tot nu toe geen energie in kunnen steken in verband met de nodige vervelende complicaties.... hopelijk gaat het dit voorjaar wel lukken.

 190. Maris van Tol Maris van Tol

  196

  Me dochtertje is bijna 2,5 jaar vind alles wat ik doe leuk dus ook het plassen op de wc, al blijft het nu nog bij kijken. Maarmisschien met zo een leuk potje dat ze dat wel erg leuk gaat vinden en soer (stoer ) zo als tests dat zegt

 191. Chella Chella

  197

  Jaaa zo'n potje zou als geroepen komen! Mijn zoontje is nu zo ver dat hij naar me toe loopt en zegt; mama, ik heb "pepoept." Vervolgens pakt hij zn luiers en doekjes en gaat op zn aankleedkussen liggen poepen. Hij is nog maar 20 maanden, dus t is wel best vroeg hoor. Maar hoe leuk zou t zijn als hij de volgende keer dat hij roept; Mama bepoept, met zn billedoekjes naaar zn potje kan lopen ipv naar t aankleedkussen!

 192. nienke nienke

  198

  Wat een grappig potje. We zijn nog niet begonnen om mn kleine meid zindelijk te maken is nog een beetje vroeg ze is net 10 maandjes. Maar we willen zo vroeg mogelijk beginnen. Ze kan het woordje poepe al zeggen dus hopen we dat we dat kunnen linken aan naar de wc gaan. Maarja het is wel handig om dan een potje te hebben

 193. Femke Femke

  199

  Onze zoon is al zindelijk! Maar het heeft heel "bloed, zweet en tranen" gekost. Gelukkig gaat het nu bijna altijd goed. Volgende probleem; 's nachts zindelijk worden. Hij durft niet van zijn kamer af om naar de wc te gaan, ook niet met een lampje. Een potje zou nu wel van pas komen, (hij gebruikt de wc verkleiner dus hebben geen potje). Het Cars potje zou hij geweldig vinden en het zou ook nog eens heel leuk staan op zijn kamer bij de Cars gordijnen, dekbed etc! Deze zomer wordt de jongste twee dus zodra het mooi weer wordt, wil ik met hem vast eens proberen. Misschien dat het dan wat sneller gaat dan bij zijn broer! Net als zijn grote broer is hij nu al gek op auto's en dus ook Cars. Het zou fijn zijn als we er volgend jaar iemand anders blij mee kunnen maken en die van ons uit de luiers zijn!

 194. Jelke Jelke

  200

  Te leuk! Een prinsessenpotje voor mijn kleine prinses!! Zodra ze er klaar voor is gaan we beginnen met het trainen en hoe leuk zou dat voor haar zijn als het op zo'n mooi potje kan! Ik denk dat ze snel zindelijk gaat worden op het potje, kan overal mee naar toe en onder het genot van een leuk muziekje komt dat helemaal goed.

 195. mulckie mulckie

  201

  wat leuk ik zou graag zo stoer potje willen winne voor mijn kleine van 2 jaar. wij plakken stikkers, maar ik krijg hem met moeite op het potje. mischien dat hij wel op zo mooi disney potje wil gaan zitten ?!

 196. kimstijfs kimstijfs

  202

  jullie willen niet weten hoe graag ik dit wil winnen! Abby is nu 2 jaar en 7 maand maar schreeuwt alles bij elkaar van dit potje en wc verkleiner. ze wil het maar niet en niks helpt stickers plakken niet met cadeautjes niet. dit zou echt een uitkomst zijn! dan maakt het weer leuk en word ze dan eens eindelijk zindelijk.

 197. Mojdeh Mojdeh

  203

  Ben nog niet begonnen met mn kleine ventje, maar wil het dmv dit potje zeker wel uitproberen straks!

 198. wempsie wempsie

  204

  Mijn oudste zoon heeft onlangs een terugval gehad met zijn zindelijkheid. Nu wil hij niet meer POEPEN op de wc...(ineens niet meer) De kleinste is nu bezig met zindelijkheid en dat gaat al redelijk goed. Nu hoop ik dat ik de oudste met dit mooie wc-potje over kan halen om weer ZINDELIJK te worden en dat ze kleine er daarna gebruik van kan maken.

 199. hilde61 hilde61

  205

  Oh wat een gaaf potje, had ik die maar eerder gehad voor mijn andere zoon, we hebben echt van alles geprobeerd maar zindelijk (lees vooral op het potje zitten) was een drama. Nu hebben we nog een jongen van 1 1/2 jaar en daar gaan we natuurlijk ook zo mee beginnen. Ik hoop dat ik dit potje win en dat de kleinste hiermee snel zindelijk is. Het mooiste is dat het potje daarna door kan naar mijn buurmeisje die zwanger is van een tweeling (2 jongens) en ik weet zeker dat we er dan zo driedubbel plezier van hebben.

 200. Simonne Simonne

  206

  Wij zouden graag het Mickey Potje willen winnen! Onze jongste van 2 vind het allemaal erg spannend op de wc en een simpel 'hema' potje kan hem niet boeien... Hij is gek op Mickey mouse dus misschien is dit net het zetje wat hij nodig heeft!

 201. spa spa

  207

  Haha, zo'n stoer potje is wel wat voor mijn zoontje!!!! Die is dol op auto's en maakt de hele dag autogeluiden! Dus het potje zou hier wel goed werken denk ik!

 202. mamavan4kids mamavan4kids

  208

  onze jongste wordt volgende maand pas 1 dus is nu nog te jong om met zindelijkheidstraining te beginnen.natuurlijk willen wij het potje wel winnen en dan gaan we het met veel plezier gebruiken als onze prinses er wel aan toe is. ik zou het precies hetzelfde doen als met onze oudste 3 kinderen eerst het potje spelenderwijs introduceren zodat ze ziet dat het echt heel leuk is en als ze erop gaat zitten haar hiervoor complimenteren als ze het leuk vindt om op het potje te gaan zitten gaan we natuurlijk proberen of ze er ook een plasje op kan doen.Ook ben ik er altijd vrij in geweest om de kinderen mee te nemen naar de wc goed voorbeeld doet immers goed volgen.en uiteindelijk als ze er helemaal aan toe is zal ze echt wel mooi op het potje gaan plassen en uiteindelijk ook op de wc :D en dan is mama blij want dan is bij ons de luiertijd echt voorbij..!!

 203. lusink lusink

  209

  Ik heb een jongen van net 3 jaar en ik heb erover nagedacht hoe ik het ga doen hij vind het allemaal nog een beetje eng en het potje gaat wel goed maar de brilverkleiner vind ie maar niks nog diep en teveel geluiden als ie een plasje doet maar wat een leuk potje ja die zou ik kiezen als ik zou winnen hij is helemaal gek van mickey mouse dus denk ik dan al een mooie pré een mooie begin om het te gebruiken als we echt beginnen

 204. Veere Veere

  210

  Mijn meisje is net 2 jaar en heeft opeens veel interesse voor de wc en het potje. Ze ziet haar broers en mij regelmatig naar de wc gaan en wil zelf ook. Maar met dat lieve kleine kontje is dat geen doen natuurlijk. De wc-verkleiner zou dus zeker een uitkomst zijn om te winnen!

 205. eeeveliiennn eeeveliiennn

  211

  hihi wat een vrolijke wctjes! ipv dat alleen de kinderen daar dalijk op zindelijk worden gaat iedereen er nog op plassen met zn leuke wc! hahaha zie het al voor me dat de gewone toilet niet meer gebruikt word alleen die, al lijkt het me niet zo fris! Allemaal succes met t zindelijk maken van jullie kindertjes!

 206. grootaars grootaars

  212

  zo wel mijn zoontje als dochtertje waren niet 1,2,3 zindelijk dus deze vrolijke, mooie, kindvriendelijke kinder wc zou ik heeel graag willen hebben voor onze 3 de uk sneller zindelijk te krijgen :0)

 207. weetikniet weetikniet

  213

  Mijn oudste had totaal geen interesse in potje of wc, tot ze bijna naar school mocht en van de een op de andere dag!!!!! Spontaan helemaal zindelijk was. Ideaal dus, helaas (haha) heeft de jongste wel interesse in het op een potje plassen. Lees: ze zit er even op, loopt weg en staat op de vloer te plassen of erger!!! Misschien dat zo'n mooi potje met muziek haar langer bij zich kan houden en ze er ook in plast!!!

 208. Bibel Boe Bibel Boe

  214

  mijn meisje wil graag net als haar grote broer gewoon op het toilet plassen dus z'n toilet brilverkleiner zal ideaalzijn. Of de pot met muziekje zal ze misschien iets langer de tijd nemen om op de pot te blijven zitten.

 209. Nanda Beusekom Nanda Beusekom

  215

  WOU TE GEK DENK DAT MIJN DOCHTERTJE DAN MET ALLE PLEZIER OP HET POTJE WILT ZE IS AL BEZIG MET ZINDELIJKHEID MAAR GAAT NIET GRAAG OP DE POTJE NOG IK WEET ZEKER DAT ALS IK DIT POTJE WIN DAT ZE ER SEKER OP GAAT DTA ZE NIET MEER ERAF WIL WAT SOU IK HEM GRAAG WILLEN WINNEN VOOR MIJN DOCHTERTJE EN TEVENS VOOR MIJN TWEELING ALS ZE WAT OUDER ZIJN

 210. Eline30 Eline30

  216

  Alles is hier welkom om mijn kleine vent te leren om op toilet of potje te gaan. Want niks helpt hier. Dus laat ons hopen dat we dit winnen want hij is zot van Mickey dus misschien dat dit inderdaad het perfecte zou zijn. En nu hopen dat we het winnen :-) <3 <3 <3 <3

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >