Win een shirt voor mama en een romper voor de baby van Bellyfashion t.w.v. 35,95!

Door: Mamaplaats 105 reacties

Win een shirt voor mama en een romper voor de baby van Bellyfashion t.w.v. 35,95!

De Negenmaandenbeurs prijzenparade is deze week gestart en elke dag zijn er mooie prijzen te winnen! Vandaag maak je kans op een shirt voor jezelf en een romper voor je baby van Bellyfashion t.w.v. 35,95!

Bellyfashion

Bellyfashion is een webshop waarbij je alle positiekleding die je in je zwangerschap nodig hebt online kunt shoppen. De kleding is zowel draagbaar als fashionable voor jonge mama's. Zo zijn er verschillende collecties verkrijgbaar. Bellyfashion verkoopt naast gewone zwangerschapskleding, babykleding en buikbanden ook lingerie, positiejeans, sportkleding en badkleding voor aanstaande mama's! Dus zowel voor moeder als baby is er veel moois te shoppen.

Hoe maak je kans op de shirt voor mama en romper voor baby?

Maak de volgende zin af om kans te maken op de romper en shirt van Bellyfashion: "Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat........"  

Doe ook mee met de andere winacties van de prijzenparade:

 
 
Win 12 flessen alcoholvrij wijn! Doe nu mee » Win een meegroeistoel! Doe nu mee » Win een shirt & romper! Doe nu mee » Win een wafeldeken & laken! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 3 Swimtrainers! Doe nu mee » Win een hartjeskussen! Doe nu mee » Win een zwangerschaps
cursus! Doe nu mee »
Win een canvasdoek! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 10 setjes fopspenen! Doe nu mee » Win een hartenkussen!
Doe nu mee »
Win 1 v.d. 3 draagzakken! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 Tromper-
pakketten! Doe nu mee »
 
 
Win 50 geboortekaartjes! Doe nu mee »  

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
105 Reacties

Reacties

 1. Yvon Engbers Yvon Engbers

  1

  “Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat we er dan samen helemaal hip uitzien! Hoe leuk is dat om het met mijn eerste kleine (word in juli geboren) te kunnen delen!”

 2. nahsuusje nahsuusje

  2

  ik doe niet mee met deze actie ben niet zwanger maar wilde wel even vermelden dat ik dit wel superleuk had gevonden toen ik nog wel zwanger was, hip en leuk shirt en kei lief rompertje! SUCCES ZWANGERE MAMA's!!!

 3. marlies marlies

  3

  te leuk om niet aan mee te doen

 4. cyncyncynthia cyncyncynthia

  4

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat eigenlijk iedere moeder het wel verdient! Vinden wij dan! Waarom ik en mijn kind het verdien is omdat deze mama snel achter elkaar weer zwanger is en inmiddels alweer 14weken en onze kleine is 4,5 maand oud en we verdienen wel een leuke kledingstuk dat ons speciaal maakt en strax kan de andere kleine het ook aan samen met mama! Super leuk en mooi!

 5. Kim Kim

  5

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat…….. Ik vaak zulke setjes zie voor moeder-dochter en dit juist perfect kan met een jongetje, die wij verwachten op 1-3-13, perfecte timing dus :)

 6. ingrid ingrid

  6

  Ik vind dat ik en mijn baby deze prijs verdienen omdat ik dolgelukkig ben met ons kindje die gelukkig gezond is en dat was helaas niet met ons eerste kindje en de kleur grijs staat onze zoon geweldig en mama ook!

 7. ingrid ingrid

  7

  ik zie dat het voor de zwangere mama is maar dat ben ik helaas niet meer dus ik sla deze actie toch maar over helaas!

 8. Tamara Tamara

  8

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat…… Ik nu nog niet in mijn kleren pas(21 september bevallen) en het heerlijk is om nog positie kleding te dragen. En hoe leuk is het om het zelfde als je eigen kindje aan te hebben. Zoiets moois kan ik ook mooi gebruiken voor misschien een komende zwangerschap in de toekomst! Je kan me dr heel blij mee maken!!

 9. Chantal Chantal

  9

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat……we dan lekker samen modebewust kunnen stralen als de kraamvisite langskomt!

 10. Jasmina Jasmina

  10

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat…wij hiermee een begin kunnen maken en iedereen kunnen laten zien dat wij moeder-dochter zijn Best Friends 4-ever een speciale band waar niemand tusesn komt :)

 11. Sanna Sanna

  11

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat ik in de drukte mijn uiterlijk weleens vergat. Maar met deze shirtjes zijn kindje en moe, allebei even mooi aangekleed zonder al te veel gedoe!

 12. Dionne Dionne

  12

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat…… Ik graag wanneer de kleine engel geboren is er trots en stoer bij wil lopen en wil laten zien dat "matching" kleding niet alleen is weggelegt voor vader en zoon zoals je vaak ziet. En met deze gave set kan dit heel goed!

 13. Jorike Jorike

  13

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen omdat we enorme hartjes-fans zijn (hoewel het babytje in mijn buik dat zelf nog niet weet hihi...)

 14. Mirte Mirte

  14

  “Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat wij een HARTstikke leuk stel zijn samen."

 15. Bbrinksma Bbrinksma

  15

  Wat een ontzettend leuk setje! Daar gaan de winnares en haar kleine veel plezier van hebben. :)

 16. karin de graaf karin de graaf

  16

  ik een zware zwangerschap heb en graag trots show met mijn kleine wonder bij de geboorte en hoe kan dat leuker en beter dan dit

 17. Mariska Mariska

  17

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat Ik nu en de kleine straks (verwacht in juni)de show gaan stelen in deze kleding van bellyfashion, met heel veel tienen!!!

 18. Iris Iris

  18

  Ik vind dat mijn baby en ik dit verdienen omdat ... Het shirt mij mooi zal staan en de romper ook bij mijn aankomende schat !!!

 19. Mariska Mariska

  19

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat ik nu en de kleine straks (verwacht in juni) de show gaan stelen in de kleding van bellyfashion, met heel veel tienen!!!

 20. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  20

  wouw, wat een gaaf setje! Echt suermooi!!

 21. zonneke zonneke

  21

  omdat wij een onafscheidelijk duo vormen, en dat kunnen we door deze shirts extra in de verf zetten naar de buitenwereld toe!

 22. thom79 thom79

  22

  Ik vind dat mijn zusje en haar toekomstige baby deze prijs verdienen, omdat ze altijd voor mij en m'n zoontje klaar hebben gestaan in de moeilijke periodes die wij hebben meegemaakt. Daarnaast zal het haar en de baby heel erg leuk staan.

 23. SandraThomas SandraThomas

  23

  We op deze manier zijn toekomstige neefje of nichtje en zijn of haar moeder een geweldige outfit kunnen aanbieden. wat zal Thomas trots zijn als hij straks zijn neefje of nichtje erin ziet liggen :-)

 24. Hoda Hoda

  24

  Na 5 jaar jaar proberen zwanger te raken eindelijk moeder wordt.

 25. nessen nessen

  25

  “Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat wij een twee-eenheid zijn."

 26. Minimonkey Minimonkey

  26

  Ik vind dat mijn zwangere collega dit setje wel verdient, omdat tot nu toe de zwangerschap niet helemaal vlekkeloos verloopt en ze daarom wel zoiets leuks kan gebruiken!

 27. Debbie Debbie

  27

  Omdat deze aankomende mama helemaal geen enkele leuke kleur voor de nieuwe spruit qua kleding heeft omdat het geslacht onbekend is. In de winkels ligt alleen maar witte neutrale kleding en zou graag eens iets leuks bijpassend willen en deze kleur is echt mooi!!

 28. Germa Germa

  28

  Ik vin dat ik en mijn baby deze prijs verdienen omdat we nu al samen 1 zijn en met deze geweldige set kunnen we dat ook uiten na de zwamgerschap!!!

 29. Hillie Hillie

  29

  Ik vind dat we deze prijs verdienen wat is nou mooier dan samen 1 zijn met de grootste liefde van je leven na je man na natuurlijk haha

 30. Bianca Kral Bianca Kral

  30

  “Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat…….ik ondanks de vele tegenslagen, alles positief blij benaderen en doen, ik doe ondanks ik nu op krukken loop door een bekkeninstabiliteit, gewoon zoveel mogelijk zelf blijf doen, kost pijn en moeite maar ik sla er gewoon doorheen, met een klein beetje hulp van mij naaste, red ik mij prima samen met mijn kindje, we are GIRLPOWER!

 31. JReker JReker

  31

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat we na het "slechte nieuws" over afwijkingen en alle ziekenhuisbezoeken het dubbel dwars verdienen om eens wat extra leuks te krijgen!!!!

 32. melissa melissa

  32

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat deze zwangerschap zwaar is en wij wel een cadeautje verdiend hebben, niet alleen de baby, maar ook ik in de kraamtijd

 33. Samantha Samantha

  33

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat ik uit bijna alle truien ben gegroeid en mijn kind wel een leuk kledingstuk kan gebruiken.

 34. steske steske

  34

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat de 20 weken echo niet zo leuk was, veel op mijn buik geduwd, volgende weken met een leuk shirt.

 35. Isabelle De Meyer Isabelle De Meyer

  35

  Het zou super zijn dat we aan de buitenwereld, aan de toekomstige vader en aan elkaar laten zien dat we voor altijd in elkaars hartje genesteld zitten!!!

 36. Noortje Noortje

  36

  ... het nu toch echt wel tijd is voor verwennerij na de achtbaan waarin we hebben gezeten ivm de gezondheid van ons kleine mannetje. Deze unisex-set leent zich bij uitstek om aan de hele wereld te laten zien: wij horen bij elkaar!

 37. Maartje Maartje

  37

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen,omdat wij helemaal uit Afrika naar Nederland zijn gekomen om hier te bevallen omdat het daar te gevaarlijk is! Samen en toch zo alleen omdat zijn vader pas vlak voor de bevalling naar Nederland komt en dat is soms niet makkelijk met nog meer kinderen in ons gezin!Kinderen die nog heel klein zijn en veel aandacht vragen....en nu ook nog een baby? Wij verdienen best wel een hart onder de riem!

 38. pepermouth pepermouth

  38

  Ik gun alle dames die meedoen het. Ik ben nog niet zwanger.

 39. Greet Kroon Greet Kroon

  39

  “Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat……..”wij samen echt vanaf het begin een team zijn, ze is erg lief voor me en heb niks te klagen, als ze straks geboren is kunnen we onze trots laten zien...

 40. Marieke Marieke

  40

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat ik de setjes voor vaders wel ken, maar niet voor moeders, echt super leuk en natuurlijk om te pronken dat we een echt team zijn!

 41. jessica jessica

  41

  Als ik zou winnen zou ik dit aan mn schoonzus geven. Zij kanb dat lekker genieten van dit shirt samen met haar zoontje die in juni geborebn gaat worden. Een top kado!!

 42. SophiaA SophiaA

  42

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat iedereen dan kan zien hoe trots deze mama op haar prachtige dochter is

 43. ilona wolters ilona wolters

  43

  Mijn zus dit helemaal verdient. Ze heeft namelijk een complicatie die ze bij het baren van de tweede gekregen heeft nu ze van de derde zwanger is weer teruggekeerd is. Hiervoor moet ze nu een geplande keizersnede en enkele weken na de bevalling een hersteloperatie. Dus een kleine opsteker om haar te schenken...

 44. Goudje1976 Goudje1976

  44

  De kleine in mijn buik nu al net zo eigenwijs is als papa. Zo lijken de kleine en ik toch nog op elkaar ;)

 45. Marije Marije

  45

  mijn belly wel wat meer fashion kan gebruiken. Als zwangere is het zo verleidelijk om vooral voor het comfortabele te gaan. Dit setje is comfortabel en hip en kan ik ook doordragen na de zwangerschap! Ideaal!

 46. Nynke Smidt Nynke Smidt

  46

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat…… ik helaas tijdens mijn zwangerschap ontslagen ben en ik nog steeds geen baan heb. mijn inkomen is dus niet erg hoog Het zou dus mooi zijn om op deze manier toch mooie kleren samen te kunnen dragen

 47. ingrid brok ingrid brok

  47

  ik vindt dat mijn baby en ik deze prijs verdienen omdat,we lang op dit wondertje hebben moeten wachten en ik ziels veel van de kleine hou dat kunnen we dan laten zien zou gauw het geboren wordt

 48. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  48

  het hartje niet beter kon geplaatst worden: - de mama: op de buik op de plaats waar de liefde meteen wordt overgedragen naar de kleine baby, geliefd van de allereerste minuut - de baby: op de plaats van het hartje, alle liefde die werd gegeven werd mooi ontvangen op de juiste plaats! PAST PERFECT!

 49. Janneke Janneke

  49

  Mijn baby en ik graag nog een beetje één zijn. En met deze combinatie kleding moet dat goed komen.

 50. Anneliese Anneliese

  50

  “Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat……..” het leuk zou zijn om samen een hart te dragen, omdat we via liefde met elkaar zijn verbonden, moeder en zoon, één hart en één liefde...!!!.

 51. carla carla

  51

  Wil kans maken voor iemand anders. “Ik vind dat de baby en de mama deze prijs verdienen, omdat het allemaal niet vanzelf gaat". Zwanger worden was al een probleem en nu is ze zwanger en heeft ze heel veel klachten, van misselijk zijn tot nu ruim over de helft nog steeds overgeven om over de pijn maar niets te zeggen, harde buiken enz, niets blijft haar gespaard. Dus deze mama en baby verdienen het.

 52. w12345 w12345

  52

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat zij twee maand te vroeg geboren is en het nu heel goed doet. Ze is nu 1 jaar en een pittige tante geworden en ze is zo gezond als maar kan.Ze krijgt er binnenkort een zusje bij. Deze mama en dit kleinkind doen graag mee. groetjes oma.

 53. Annemarie Annemarie

  53

  "... we zo samen zeker voor de dag kunnen komen! Over twee weken ben ik uitgerekend. Het is toch super om al zo hip samen in het kraambed te liggen!"

 54. Nicole Nicole

  54

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat, we met z'n tweeen net zo sterk staan als met z'n tienen.

 55. Mirjam Lotte-Tieleman Mirjam Lotte-Tieleman

  55

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen omdat ik nu al zielsveel van haar hou, ondanks dat ze nog lekker warm in mijn buik zit. ( Terwijl ik dit type is ze flink aan het schoppen, teken dat ze het met mij eens is! ).

 56. Diana Diana

  56

  "Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat hij een grote boef is en toch mijn hartje weer telkens steelt"

 57. Saskia Saskia

  57

  Ik verdien deze omdat ik ontzettend veel van mijn baby houdt en we samen ons wel door moeilijke tijden slaan omdat we veel van elkaar houden

 58. Alinda Visser Alinda Visser

  58

  Ben nu zwanger van de tweede en heb nog geen positie shirts draag nu nog gewone shirts en kan er nog wel een bij gebruiken en vind hem super leuk met dat hart erop heel toepasselijk hoeveel je nu al van je ongeboren kindje houd!!

 59. MICH18 MICH18

  59

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat ik het super leuk vind kleding die match bij je kindje. Met de carnaval dit jaar waren we beide smurf.. Ik smurfin en mijn zoontje babysmurf! Wat hebben wij leuke reacties hierop gekregen! Nu ben ik zwanger van ons tweede wondertje en ook met hem of haar gaan we volgend jaar helemaal in stijl samen! Hoe leuk is het om het zelfde gekleed te gaan! Zo weet iedereen, mama en kleintje zijn twee handen op een buik!

 60. Danielle Bouwens Danielle Bouwens

  60

  Wat gaaf!!!! ik zou het heel graag willen winnen :D Alleen zou het nu voor mijn vriendin die 5 maandjes zwanger is worden. Mijn kleine meid is alweer 4 maandjes :D

 61. Erika Erika

  61

  Wat een super leuk setje zo samen.Ik zou het graag willen winnen voor en zwangere vriendin. Na 4 jaar proberen en IVF is ze nu zwanger van hun eerste kind.Zou haar hier dus graag blij mee maken.

 62. A A

  62

  Ik wil weer eens stralen samen met ons kindje. Dat kan prachtig met dit setje. Na alle ellende waar we nog midden in zitten. Wat een roze wolk hoort te zijn is het helaas niet.Soms loopt het allemaal anders. En natuurlijk genieten we van de kleine dingen.En zijn we dolblij met de kleine. Maar het had allemaal zo anders kunnen zijn.

 63. Tessa Tessa

  63

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat ik nu in verwachting ben van een klein meisje ! We hebben al 2 stoere jongens, dus ik vind het stiekem wel heel stoer om een mama-dochter outfit te krijgen. Succes!

 64. Janneke Janneke

  64

  ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen omdat ik niet op de normale manier zwanger kon worden, wil ik graag op een mooie manier zwanger zijn, dat zal me wel lukken in dit mooie setje.

 65. Corina Corina

  65

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen omdat we er samen altijd geweldig uit willen zien en dat gaat zeker lukken met dit geweldige setje!!! Jullie zullen er ons heel blij mee maken.

 66. Lily Lily

  66

  omdat dit echt super zou zijn om dezelfde outfit te dragen !!!

 67. Marianne Marianne

  67

  Onze dochter heeft een paar maanden geleden een miskraam gehad.Ze willen nog steeds graag een tweede baby,dus ik gun deze prijs haar van harte,en hopelijk kan ze het ooit gebruiken.

 68. martha nijborg martha nijborg

  68

  omdat deze outfit leuk staat een dingetje voor de moeder en 1 dingetje voor het kind super dat kan niet beter

 69. bianca schouwink bianca schouwink

  69

  .. zodat mama kan pronken met haar buikje en grote zus in dezelfde outfit als mama kan lopen. spannend!

 70. Marieke Marieke

  70

  omdat ons wondertje en mama er super trots en gelukkig zullen zijn met iets bezonders als dit setje

 71. kleinehof kleinehof

  71

  Ik gun deze prijs Aan een vriendin van mij die nu 12 weken zwanger is en het toch wat moeite heeft gekost !!!

 72. Melanie Melanie

  72

  “Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat…ik al de hele tijd op zoek ben naar shirtjes dat precies het zelfde is als dat van mijn dochter... maar helaas nog steeds niet gevonden..!! het is toch prachtig dat moeder en dochter precies het zelfde aan hebben??? Mijn dochtertje en ik zijn nu al 4 handen op 1 buik!! Als zij er niet was geweest... zat ik nu nog steeds aan mijn zware medicatie.. en ging het met mij enorm slecht!! Zij is echt onze reddende engel!!!

 73. Elena Elena

  73

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat me babygirl met liefde is gemaakt door me vriend en mij. Het zou me dochtertje en mij heel erg leuk staan.

 74. Asli Asli

  74

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat hartje symbool van liefde is. En ik ben nu 7 maanden zwanger mijn kindje is met liefde gemaakt. Ik heb veel liefde voor haar en dat wil ik wel met zo zwangerschaps shirt uiten en als me kleine er is uit zij haar liefde met haar hartje rompertje.

 75. Sandra Sandra

  75

  Mijn baby en ik verdienen deze prijs omdat we ons nu het nog veilig in mijn buik zitten al een voelen en wanneer het geboren is we dan ook 1 zijn door middel van de kleding dat zou een prachtige aanvulling zijn in het fotoboek daarmee bedoel ik uiteraard dat dit mooie moment vast gelegd zal worden

 76. lisa lisa

  76

  ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat wij wel samen 2 hippe dames worden zo in een huis vol met mannen!!

 77. lies86 lies86

  77

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen omdat we beide van elkaar houden, ondanks dat je nog in mijn buik zit. Wie uit zijn liefde niet graag met een mooi hart?

 78. Jolanda Jolanda

  78

  Ik vind het heel erg leuk om de romper en het shirt te winnen omdat ik vind dat ik ook wat verdient, het is niet altijd vanzelfsprekend om zwanger te worden. Ze zijn er bij mij achter gekomen dat ik een halve baarmoeder hebt, en dat brengt zijn nodige spanningen met zich mee. Ik hoop in oktober een gezond kindje op de wereld te brengen!

 79. Eline Eline

  79

  zij negen maanden met haar hart aan mij vastzat.

 80. Linda Linda

  80

  Wij zouden het erg leuk vinden om deze prijs te winnen.. omdat ons kleine wondertje straks in mei wordt geboren, en dan niet alleen mama haar hart heeft gestolen of die van papa en onze kleine meid... maar ook van alle mensen die ons kleine wonderje dan komen bekijken!Pure Liefde!

 81. StefanieS StefanieS

  81

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat…….. deze outfits exact uitdrukken wat ik voel: nu al zoveel liefde voor mijn ongeboren kindje. En straks draag ik dat grote hart niet meer in mijn buik, maar in mijn armen. Zo'n simpele manier om je gevoel zichtbaar te maken!

 82. Femke Soulhouse Femke Soulhouse

  82

  Ik vind dat mijn vriendin en haar pasgeboren dochtertje deze prijs verdienen, omdat zij altijd een hele belangrijke rol in mijn leven heeft gespeeld (en nu nog!) en ik haar dit ontzettende leuke cadeau ontzettend gun en zij dit verdient!

 83. Marian van Trigt Marian van Trigt

  83

  Deze prijs wil ik graag winnen voor onze schoondochter die nu 21 weken zwanger is. Zij ziet er nu ook graag leuk uit tijdens de zwangerschap, heel belangrijk, dat straal je uit, en als haar jurk niet meer past kan zij het rompertje bij de nieuwe baby aandoen, schept een band en onze zoon ziet zijn vrouw en baby er graag leuk uitzien

 84. Silvia Silvia

  84

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat we hier weer heel mooi een eenheid in vormen, net als bij mama in de buik!

 85. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  85

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat ik een hele moeilijke eerste zwangerschap en kraamtijd heb gehad (huilbaby met klompvoetjes, koemelkallergie en verborgen reflux) en ik nu bij de volgende zwangerschap iets nieuws wil zodat ik lekker kan genieten van die zwangerschap en mijn kleine spruit!

 86. anja85 anja85

  86

  Ik ben nu bijna 15 weken zwanger en mijn buik begint langzaam boller te worden. Ik heb nog geen zwangerschapskleding gekocht maar het wordt langzaam tijd. Ook heb ik nog geen kleertjes gekocht omdat ik nog even wilde wachten. Hoe leuk zou het zijn om dit te combineren en het zels tegelijk te krijgen?

 87. daja daja

  87

  er niets leuekrs is dan dat junior en mama hetzelfde aan zullen hebben!

 88. annemieke annemieke

  88

  Ik mijn kleren niet meer pas en het dus hoog tijd wordt voor een nieuwe hippe garderobe!

 89. raissa raissa

  89

  “Ik vind dat mijn vriendin haar baby en zij deze prijs verdienen, omdat ze het mooiste en beste verdienen! zij doet zoveel voor andere dat dit shirt echt een mooi kado voor haar zou zijn samen met de romper voor haar kleine babyboy die in juli komt:)...”

 90. Ka Ka

  90

  Zou het aan mijn vriendin gunnen.... Het is zo bijzonder dat ze weer zwanger is dat ik haar al het mooie toe wens en dit is wel een erg mooie actie!

 91. Jessica Jessica

  91

  Omdat wij superblij zijn dat ik zwanger heb mogen worden(na wat probleempjes) en wij supertrots ben op de nieuwe spruit en door dit setje zal iedereen kunnen zien dat het onze kleine spruit is!

 92. Lizan Lizan

  92

  Omdat ..... Deze super leuke kleding helemaaaal niet zouden mis staan in onze garderobe... Helemaal leuk

 93. simone simone

  93

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen omdat: wij super blij zijn dat we een 2e wondertje krijgen in juli, en dan kunnen we samen schitteren met deze leuke set

 94. selma selma

  94

  zodat we sprekend moeder en dochter zijn!

 95. De Ryck David De Ryck David

  95

  omdat we dan samenhorig zijn en bij elkaar passen

 96. djamilla djamilla

  96

  Omdat we dan leuk matchen:) hsd een zware zwangerschap met alle kwalen due je maar kan bedenken dit verzacht het wat:)

 97. Sanne V. Sanne V.

  97

  “Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat mijn vriend nu klaagt dat ik teveel zwangerschapskleding koop. Als ik het shirt zou winnen, heb ik het niet zelf gekocht ;). Ons kleine wondertje wordt in juli geboren, dus als het dan lekker warm is kan hij of zij het rompertje heerlijk aan.”

 98. Heather Heather

  98

  “Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat…… ik echt een super grote en mooie buik heb die ik graag laat zien aan iedereen! Na de bevalling kan mijn kleine knul zijn bijpassende rompertje aan."

 99. Betwella Betwella

  99

  ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat mijn schatje mij heeel sexy zou vinden in zo'n gave shirt en daarna kan zeggen wow ik heb ook zoiets aan wat mama aanhad wat een gave rompertje heb ik aan!! Allebei compleet zowel innerlijk als uiterlijk een setje!!!

 100. Anke Anke

  100

  ... Omdat we met dezelfde kleding nog beter bij elkaar zullen passen

 101. Annemiekbo Annemiekbo

  101

  “Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat mijn kleintje er net zo hip uit komt te zien als zijn mama. En straks als mama weer een stuk dikker is moet je er toch zo leuk mogelijk bij blijven lopen."

 102. missmercedes missmercedes

  102

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat toen ik zwanger was ik nooit zo'n leuke set gezien heb! En nu is mijn beste vriendinnetje zwanger en zou het super zijn haar dit leuke stel te kunnen geven! Het is ook nog eens helemaal haar kleur!

 103. DaYana DaYana

  103

  Ik vind dat mijn baby en ik deze prijs verdienen, omdat eindelijk na 10 jaar pijnlijke en mislukte zwaargeschapen is ons gelukt met heel veel liefde weer zwanger worden!!! onze zoontje krijgt een hele mooie lieve verjaardag cadeau verrassing op zijn 10de verjaardag een kleine zusje!!!

 104. Debseflebs Debseflebs

  104

  Zo blij met mijn prijs :-) ben benieuwd wanneer het binnen komt maar we wachten af.

 105. Debseflebs Debseflebs

  105

  Vandaag mijn prijs mogen ontvangen, hij zit heerlijk mijn shirt en het rompertje gaat mee met de was die straks lekker word gewassen. Bedankt!!!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >