Win een Quinny Yezz!

Door: Mamaplaats 138 reacties

Win een Quinny Yezz!

Deze maand staat de Quinny Yezz centraal op Mamaplaats. Zo kun je hier alles te weten komen over de Quinny Yezz. Ook zal mama Anita de buggy in 'real life' gaan testen en haar bevindingen hier vastleggen in filmreviews, foto reviews en blogreviews. En als klap op de vuurpijl kan jij een Quinny Yezz, t.w.v. EUR 199, winnen!!!

Wat te doen om een Quinny Yezz te winnen?

De winactie Win een Quinny Yezz loopt 4 weken, vanaf maandag 26 maart. Iedere week heb jij een kans om deze buggy te winnen. Doe je alle 4 de weken mee dan maak je een maximale kans om te winnen. Maar, met 1x meespelen ben je ook in de race voor een gratis Quinny Yezz. Iedere week staat er een vraag centraal om kans te maken op deze buggy. Elke maandag zal de nieuwste vraag op deze pagina worden getoond & in de nieuwsbrief bekend worden gemaakt. Dus kijk iedere week even, doe 4x mee, en wie weet wordt jij de gelukkige winnaar. Week 1 (26 maart t/m 1 april) Hoeveel voordelen heeft de Quinny Yezz? Welke vind jij het belangrijkste en waarom? Tip: Op deze Quinny Yezz pagina kun je hier meer over vinden! --> Plaats jouw antwoord in het reactieveld hier onder. Week 2 (2 t/m 8 april) Word lid van Mamaplaats op Social Media en promoot de Quinny Yezz pagina! Klik hier voor Facebook, Hyves of Twitter.
Week 3 (9 t/m 15 april) Wat zijn de bevindingen over de Quinny Yezz van onze testmoeder Anita? Bekijk hiervoor de filmpjes en lees de blog van Anita.

Vraag week 4 (16 t/m 22 april)

Hoe kun je de riempjes van de Quinny Yezz aanpassen op de grootte van je kind en wat vind jij hiervan? Tip: Bekijk het derde filmpje van testmoeder Anita. 23 april wordt de winnaar bekend gemaakt van de Quinny Yezz!!! Kijk hiervoor op de site en/of in de nieuwsbrief.

Testpanel

Mama’s zoals jij testen de Quinny Moodd en de Quinny Yezz! Lees hier al hun verhalen, video’s, foto’s en reviews.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
138 Reacties

Reacties

 1. kris37 kris37

  1

  3 voordelen? heel compact, licht, makkelijk in- en uitklappen dat is voor mij het belangrijkste.Zodat we als mama zelf de buggy gemakkelijk in en uit kunnen klappen en dat de baby heel gemakkelijk in en uit de buggy kan

 2. taartje taartje

  2

  Hij is copact en ligt. Heeft en draagriem zodat je hem makkeloijk om je schouder kan hangen en hij is rechtopstaand in te vouwen. Een vierde voordeel is dat hij heel erg wendbaar is. Ik kan niet zeggen welk voordeel het belangrijkste is. Ik heb zelf beekeninstabiliteit en woon op 1 hoog. Daabij heb ik geen auto, dus alles bij elkaar is het een ideale buggy voor ons. Dan hoef ik niet meer 3x op en neer te lopen als ik met ons meisje weg ga. Eerst de buggy naar beneden, dan de luiertas en als laatste ons meisje. Dus dat hij ligt is en aan je schouder kan hangen is misschien toch wel het belangrijkste.

 3. GastouderKirsten GastouderKirsten

  3

  De 3 voordelen zijn: compact en licht, Met draagriem en rechtopstaand wanneer hij is ingevouwen! Dit laatste voordeel is voor mij het belangrijkste naast de andere 2 voordelen (die ook erg praktisch en handig zijn voor mij) omdat ik gastouder ben en ik veel ouders in en uit moet laten is het handig dat ik dat hem Zo tegen de muur kan zetten en hij ook blijft staan als er andere wagen voorbij komen! Zo kan ik optimaal gebruik maken van de ruimte en toch de buggy binnen handbereik! IDEAAL! Groetjes Kirsten

 4. taartje taartje

  4

  oeps..niet gewent om met mobiele telefoon te posten. sorry voor de spelfouten

 5. marja0501 marja0501

  5

  ik vind het een groot voordeel dat hij licht is, ben zelf niet zo sterk en zit nu heel vaak moeilijk te doen met een oude wetse kinderwagen om in de auto te krijgen. heb ook maar een klein auto'tje en dan is het wel handig dat die compact is. echt super dat je elke x kans kan maken op die geweldige spullen!!!!! groetjes marja en kleine maddy

 6. Arbey Arbey

  6

  Het grootste voordeel lijkt mij lekker licht, heeeel compact en zo uit- en in te klappen. Het is nu altijd zo'n gedoe om mijn redelijk grote wandelwagen in mijn kleine auto'tje te krijgen, terwijl de kleine ongeduldig in de auto zit te wachten haha. Super gave actie weer! Veel liefs, Arbey!

 7. w12345 w12345

  7

  Nou even proberen om de vraag goed te beantwoorden en wie weet!! Deze Buggy draag je heel handig op je rug of aan je schouder.( in één beweging van duwen naar dragen)Hij is de meest compacte Buggy ter wereld.Is licht van gewicht,voor mij zeer belangrijk,want ik heb een herseninfarct gehad en daardoor is alles snel te zwaar.Het 3D systeem van opvouwen is erg handig.Daarna kan hij rechtop staan,ook handig als je even iets anders moet doen.Extra wendbaar door de handige skatewielen en met enkele vingers te duwen( voor mij ook zeer belangrijk inverband met mijn vermoeidheid door mijn ziekte).Aan de rugleuning zit ook een ruim opbergvak voor de kleine boodschapjes of kleine dingetjes voor de baby.En als laatste niet vergeten dat je kunt kiezen uit zeven vrolijke kleuren.Het gewicht telt voor mij het'zwaarst',maar alle andere voordelen zijn ook erg belangrijk.

 8. spoekie spoekie

  8

  Hij is compact en licht, er zit een draagriem aan en als die in elkaar gevouwen is kun je hem rechtop weg zetten ideaal als je weinig ruimte hebt. Of net als ons er straks nog een kinderwagen hebt staan die ook veel ruimte inneemt. En ideaal dat je hem zo in en uit elkaar klapt. Lijkt me ideaal wanneer je een tweede kindje erbij krijgt en toch samen een eind wil wandelen en de oudste niet zo ver kan lopen. Of je zet het lekker bij opa en oma neer zodat die ook eens kunnen wandelen. En aangezien oma reuma heeft en deze makkelijk in en elkaar te vouwen is is dit een ideale oplossing.

 9. AnnevS AnnevS

  9

  Ik zie 6 voordelen ten opzichte van de buggy die ik nu heb: Lichtgewicht (maar 5 kg), Compact opvouwbaar (zodat je tenminste nog meer in de auto mee kan nemen), Licht bestuurbaar (de mijne piept en kraakt heel wat af en is regelmatig dwars, en dat al na een jaar), Hij kan zelfstandig rechtop staan (de mijne rijdt gewoon weg), Ingeklapt aan je schouder te hangen (heel prettig als je kind wil wandelen en jij je handen vrij wilt hebben om achter m aan te rennen), en een lekker opbergvak voor de kleine boodschap. Ik hoop alleen dat hij ook voor lange mensen is (daar heb ik mn huidige buggy voor uitgezocht), maar zo lijkt het wel. Hij zou dus perfect voor ons zijn.

 10. Corine_79 Corine_79

  10

  Ik kon hem niet testen maar zou hem heel erg graag winnen, want het lijkt me zo'n fijne buggy! En dat ding wat we nu hebben grrr*&^%$#@ De Quinny Yezz, heeft 7 voordelen -Hij is Compact en licht - Hij heeft een draagriem zodat je hem over je schouder kunt dragen - Wanneer hij ingevouwen is kan je hem rechtopstaand wegzetten - Hij is licht van gewicht - Heel erg wendbaar - En heeft een opbergvak aan de zitting - 3D invouw systeem, welke je helpt om in enkele bewegingen de buggy van duwen naar dragen te wijzigen. Voor mij de belangrijkste, Ik heb veel lichamelijke klachten dus is het voor mij ideaal dat hij licht is, maar toch ook dat hij erg wendbaar is waardoor ik mijn lichaam minder hoef te belasten.

 11. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  11

  Compact, licht, blijft rechtopstaan wanneer ingeklapt, draagriem, wendbaar, inclusief opbergvak regenhoes en transporttas. Lijkt me een fijne buggy! Wij hebben er nog geen, dus zijn momenteel erg aan het zoeken naar een buggy omdat we over enkele weken ook op vakantie gaan, is dat toch makkelijk meenemen. Voordeel is dat hij licht is. Heb vaak last van mijn rug, en loop hier meestal al van tevoren te regelen dat mijn man alles in de auto sjouwt, omdat het onderstel van de kinderwagen zo zwaar is :s en dat er al een regenhoes bij zit en een opbergvakje!! Is ook lang niet bij alle buggy's het geval. Leuke kleuren! Die knalroze ;) Gaaf!

 12. Jepsie Jepsie

  12

  De voordelen? Compact en licht, blijft rechtopstaan als deze is ingeklapt, draagriem, ingeklapt aan je schouder hangen. Dat laatste vind ik handigste want dan ik deze ook makkelijk meenemen op de fiets en in het openbaar vervoer. Heb helaas geen auto en mijn kinderwagen is niet makkelijk in de trein of bus. Veel te groot en lomp...

 13. johanenpaula johanenpaula

  13

  De Quinny yezz heeft veel voordelen!! Compact en licht met zijn 5 kilo en in een handomdraai te switchen van rijden naar hangen aan je schouder! (ideaal om obstakels te overbruggen, buggy om je schouder, kind op de arm en probleem voorbij) Het opbergvak, de regenhoes en transporttas helemaal compleet! Recht opstaand opbergen is super, omdat we een klein halletje hebben voor en daar eigenlijk geen plek is voor een buggy! Maar met dit optimale systeem is dat probleem opgelost! Het formaat en de stoere, wendbare skatewielen ook ideaal voor wat ruiger terrein, in het bos of op de kermis!De kleuren, welk meisje droomt er nu niet van om in een mooie roze of paarse buggy vervoerd te worden! Ik ben nu al verliefd op de YEZZ

 14. jepje jepje

  14

  hij is licht klein maar groot genoeg voor je kindje en als het nodig is kan je hem ook nog op je rug dragen als bijvoorbeeld het erg druk is in de bus

 15. Kelswi Kelswi

  15

  De Quinny Yezz heeft drie grote voordelen ten opzichte van standaard buggy's. Hij is licht en compact, met draagriem makkelijk mee te nemen en hij kan ingevouwen staand blijven staan. Dat hij licht en compact is en hierdoor makkelijk mee te nemen, dat lijkt mij het grootste voordeel.

 16. M M

  16

  Voordelen; Ten eerste is het een Quinny ontwerp... een bedrijf/merk die al zoveel revolutionaire ontwikkelingen en concepten heeft bedacht dat elk nieuw ontwerp weer zover is doorontwikkeld naar weer een prachtproduct! En ook is de Yezz daar weer 1 van... Naast het lichtgewicht, compactheid, licht bestuurbaarheid vind ik dit als voordeel (en ook waar deze buggy zich weer van onderscheidt); - Doe mij maar eens na: Je woont 3 hoog, en bent pas bij je eigen voordeur wanneer je 2 trappen hebt getrotseerd…bent net terug van een boodschap met je kleintje van 8 maanden oud. Hoe kom je in 1x Veilig naar boven? Juist ja! Met een Quinny Yezz… met je kleintje op de ene arm, klap je met je andere arm (staand!) je Yezz in en slinger je de buggy op je rug… zodat je met je overgebleven arm/hand de trapleuning vast kunt houden … en je kleintje, jij en de buggy in 1x Veilig de 3 trappen omhoog kunt klimmen….

 17. jannie jannie

  17

  3 belangrijke voordelen: compact en licht, met draagriem en rechtopstaand wanneer hij is ingevouwen! Nou ja eigenlijk 4 want die flitsende en trendy kleuren zie je bij bijna geen enkel merk buggy! Dat hij zo over de schouder kan hangen is ideaal voor ons. Ons dochtertje loopt meer dan dat ze in de buggy zit en dan lopen we steeds achter een lege buggy. Dus lekker over de schouder! En als de voetjes toch een beetje moe worden, dan hebben we hem zo bij de hand! YEZZ ik zie mij al helemaal lopen met deze prachtige buggy!

 18. wendyke82 wendyke82

  18

  deze heeft ook weer wat voordelen licht,compact enz maar voor mij lijkt het wel fijn als ik met mijn zoon ga wandelen en hij is moe dat ik een lichte buggy op mijn rug draag en hem er dan zo in kan zetten ook fijn als ik op de fiets een boodschap ga doen,dat ik de buggy op mijn rug draag en dan de kleine man erin kan zetten en ook zo weer makkelijker onderweg ben met de fiets ik heb geen rijbewijs dus doe veel met de fiets of per bus dit is echt een super buggy,zou hem ook graag willen winnen (zoals meerdere moeders)

 19. Tambana Tambana

  19

  Compact en licht - De Quinny Yezz is een kleine en lichte buggy, eenvoudig mee te nemen en in een handomdraai te switchen van rijden naar hangen aan je schouder.Wie vind dit nou niet fijn? Makkelijk voor in de auto en in de bus! Geen gedoe meer met grote kinderwagens / buggys in de bus waarmee je heel de bus bijv. blokkeerd Met draagriem - Harstikke makkelijk als je achter je kind aan moet rennen! haha rechtopstaand wanneer ingevouwen - Ruimtebesparend!

 20. poesemien poesemien

  20

  De Quinny Yezz is compact en licht, waardoor hij eenvoudig mee te nemen is en eenvoudig in/uit te plooien is. Door de draagriem hang je hem rond je schouder als deze ingeplooid is, waardoor je je handen vrijhoudt terwijl je toch de buggy draagt. Als de Quinny Yezz ingevouwen is, kan deze rechtopstaand blijven staan waardoor hij minder plaats inneemt: dit is handig voor in huis, maar ook voor in de auto,...

 21. marjan1982 marjan1982

  21

  - Buggy op je rug / schouder dankzij de draagriem - Compact formaat (68,5 x 27 x 23,5 cm) - Licht van gewicht (5kg) - Rechtopstaand indien ingevouwen - Uiterst wendbaar door stoere skatewielen - Inclusief opbergvak aan rugleuning (max. 2 kg) dit zijn de voordelen van de Quinny Yezz, wat voor mij het belangrijkste is is dat hij zo compact is als hij is ingevouwen. we hebben 3 kinderen en 3 honden, en we gaan vaak weg dus als dan alles in de auto moet is dat wel makkelijk als de kinderwagen zo compact is. zo houd je plaats over in je auto voor andere dingen nog mee te kunnen nemen en dan hebben de honden ook nog plaats om te liggen. dus dat vind ik het belangrijkste. liefs, marjan. hopelijk win ik hem nog... vond het heel jammer dat ik niet de testmoeder was geworden.

 22. Emmy Emmy

  22

  Het zijn er 6 waarvan het grootst genoemde voordeel van de Quinny Yezz is dat het een superlichte en de meest compacte buggy ter wereld is! Dit is gelijk ook voor mij het allergrootste voordeel. Zo fijn om zo’n klein en lichte buggy te hebben, 5 kg maar! Wat scheelt dat een hoop gesjouw. Heel handig als je, net als ik, een ‘wereldreiziger’ bent. Lekker makkelijk mee te nemen op de fiets en in het vliegtuig! Geweldig. Wat ik ook mis bij de meeste buggy’s is een opberg vak. Vaak moet je er los een netje bij kopen voor best veel geld waar dan haast niks in kan. Hier kan tenminste iets in! Dus voor mij is het lang leve de Quinny Yezz!!! Het gehannes met zware onhandelbare onvervoerbare buggy’s is voorbij! Hij is superklein, licht, valt niet om en je kan er je kindje en wat spulletjes in kwijt. Wat wil een mobiele mama nog meer! Nu nog even sparen. :-D

 23. miriam miriam

  23

  De Quinny Jezz heeft 6 voordelen (en daarnaast ook nog de regenhoes en transporttas er al bij), waarvan ik het lichte gewicht toch zeker het grootste voordeel vind! Ik woon in een flat zonder lift en mocht mijn mannetje in de buggy in slaap vallen kan ik hem toch meenemen naar boven zonder hem wakker te maken. Daarnaast zijn wij niet in het bezit van een auto,dus het zou dan heel makkelijk zijn om de Jezz mee te nemen op de fiets en in het openbaar vervoer. Ik had hem al graag willen testen, maar ben helaas niet de gekozen moeder geworden.

 24. sandra sandra

  24

  De Quinny Yezz heeft 3 belangrijkste voordelen: Licht in gewicht, Rechtopstaand als hij ingevouwen is en de draagband. Ik vind de draag band wel het alle makkelijkste. Ik heb geen auto dus ik doe alles met de fiets of met het openbaarvervoer. Dan kan ik met 2 kinderen wel een makkelijke conpacte buggy gebruiken :D Ik graag Suzannah vaak in een draagzak en dan kan Megan in deze buggy. Je klapt hem snel en gemakkelijk in zodat ik geen hulp nodig heb om in de bus of trein te stappen. Dus ik wil hem wel hebben hoor! Kort om: Ik ben verliefd op deze buggy <3

 25. patricia1978 patricia1978

  25

  Hij heeft een draagriem, is licht&compact en rechtopstaand op te bergen. Dat hij licht en compact is, zou voor mij het belangrijkste zijn. Omdat je als moeder op de fiets al (te)zwaar beladen bent met boodschappen, buggy en niet te vergeten je kind. Dus snel, makkelijk, compact en licht op de fiets is een geweldige combi als je het mij vraagt!

 26. AngelDreams83 AngelDreams83

  26

  ik vindt het een voordeel dat het product licht van gewicht is, makkelijk in en uit te klappen, opbergvakje heeft, makkelijk wendbaar is en ook nog eens over je schouder gehangen kan worden... En is ook nog ruimte besparend in de auto... Makkelijke wagen in elk opzicht...

 27. susanne79 susanne79

  27

  De wagen heeft drie voordelen. De belangrijkste vind ik dat hij licht is en makkelijk mee te nemen is. Dit is voor mij wel handig, omdat we maar een kleine wagen hebben en daar toch alles moet. Dus een makkelijke en zeer mooie wagen...I love the Quinny...

 28. jhbakkenes jhbakkenes

  28

  hij heeft drie voordelen, waarvan ik met draagriem toch wel de meest handige vind. Dit omdat onze zoon niet altijd meer in de buggy wil, maar lange afstanden ook nog niet vol kan houden om zelf te lopen. Nu heb je altijd een buggy bij zonder dat je hem onhandig mee moet drukken

 29. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  29

  Pracht wagen in mooie kleuren rood en paars zijn mijn favorieten kleuren,maar ik heb de kleuren gezien en er zitten prachtkleuren bij. Geweldig handig dat de wagen zicht automatisch ontvouwt. De eisen in 20012 combi kinderwagen moet in 2012 voldoen Natuurlijk doet de Quinny Moodd; daaraan!het klikken van de maxi cosie is eenvoudig op het onderstel te klikken geweldig! Quinny levert de basisuitrusting erbij horen en levert de adapters gratis mee. De zitting naar je toe of van je af,handig De Quinny Moodd is een complete kinderwagen,vanaf de geboorte,door de kinderwagen bak.Geldig bedacht dat de kinderwagen bak is in te vouwen.Makkelijk voor in de auto neemt weinig ruimte in. De "complete" set accessoires zoals; een zonnekap, een regenhoes, een mandje, een parasolklip ,en adapters,maken de Quinny Moodd helemaal compleet. Echt een geweldige kinderwagen helemaal naar mijn wensen een 10 met een gouden griffel.Het belangrijkste is dat de kinderwagen aan al mijn wensen voldoet!

 30. Lina Lina

  30

  De Quinny Yezz heeft 3 voordelen. Wow wat een mooie wagen je kan de buggy gewoon als een tas om je schouder hangen. De buggy is licht en makkelijk vervoerbaar. En de Quinny Yezz blijft zelfstandig staan. Wat een superwagen. Mijn ma past op mijn dochter en mijn ma heeft erge lichamelijke klachten dus met deze super handige lichte wagen zou ik haar super blij mee maken ! Zo kan mijn ma op stap met dit lekkere weer zonder zich druk te maken om te zwaarte van de buggy !

 31. ilona ilona

  31

  Hij heeft 3 voordelen. 1: Hij is compact en licht! Errug handig in een gezin met drie kinderen! Als we een weekendje bij oma gaan logeren is hij dus makkelijk mee te nemen naast alle bagage in onze niet al te grote auto.. ook fijn dat hij makkelijk te dragen is door zijn lichte gewicht. 2: Hij heeft een draagriem! Ook heel makkelijk om hem te dragen. 3: hij staat rechtop als hij ingeklapt. Hierdoor neemt hij dus ook lekker weinig ruimte in als we hem in huis of in de schuur weg zetten. Ideaal! Voor mij is het belangrijkste dat hij compact en licht is. Zo kunnen we toch overal een een buggy mee naar toe nemen..

 32. Mamavanjayden29 Mamavanjayden29

  32

  De quinny yezz Is de meest compacte buggy ter wereld! Hij is lekker klein en licht 5 kilo. Er zit een draagriem aan.zo kan je hem dragen als een tas. En als je hem opvouwt blijft hij rechtop staan dat is helemaal handig. Dat zijn de drie voordelen van deze super handige en mooie buggy. Die kunnen wij zeker goed gebruiken nu met onze kleine boef die alweer groot word 7 maandjes alweer. Hij ziet er echt mooi en compact uit.

 33. Lovesoult Lovesoult

  33

  Ik vind het belangrijkste dat hij erg compact is. En een draagriem heeft! Ik reis vaak met het ov. En moet daar met de fiets naar toe. Niet praktisch als je een hele kinderwagen mee moet nemen, en dus kindlief in het fietszitje moet doen, en dan maar een draagdoek mee moet nemen omdat de kinderwagen mee nemen geen optie is. Ik zie mezelf namelijk geen Quinny Freestyle meenemen op een fiets, en een buggy drager is geen optie op mijn fiets, een buggy op mijn rug? Ideaal lijkt mij het! Zodat mijn meisje Prinsesjesheerlijk kan zitten in het OV .

 34. LindyLu LindyLu

  34

  1: Hij is licht Hij kan dus op je rug omdat hij zo licht is! Ideaal voor op de fiets (er kan geen buggydrager op mijn fiets) Dus nu kan ik niet eens op de fiets weg met hem. En als je hem op je rug draagt dan heb ik mijn handen vrij voor de kleine! 2: Hij heeft een draagriem Ideaal als ik op de fiets weg ga (wat nu niet mogelijk is) op mijn fiets kan geen buggydrager. Dus ideaal om hem op mijn rug te kunnen dragen. 3: Makkelijk inklapbaar. Ik ben niet sterk en heb altijd problemen met het in en uit klappen van buggy's (heb er talloze geprobeerd) 4: Neemt weinig ruimte in beslag We wonen niet groot en hebben maar een klein autootje, deze buggy neemt weinig in beslag dus ideaal gewoon! Ideaal en geweldig is deze buggy!!

 35. weetikniet weetikniet

  35

  de voordelen???????? heb heb gezien op de negenmaandenbeurs, hij weegt niks (de helft van de zapp die we nu hebben), is superklein op te vouwen, op je rug te dragen, makkelijk in en uit te vouwen en zoooo mooi!!! Stoer zwart frame, skeeler wieltjes en felle kleuren! Vooral de blauwe vind ik geweldig! Mocht helaas geen testmoeder zijn, dus dan maar proberen te winnen.

 36. Bien Bien

  36

  Er staan 6 voordelen beschreven maar de felle kleuren en sportieve uitstraling maken het (er) een dikke 8! De belangrijkste is voor mij dat hij lichtgewicht is! Maar 5 kilo!

 37. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  37

  Sorry eerder gereageerd op de vorige kinderwagen maar die actie is voorbij nu op de nieuwe lol De Quinny Yess!!! De meest compacte buggy ter wereld,gewicht slechts 5 kilo Er zitten goede stevige wendbare skatewielen onder QuinnYezz Buggy is zeer geschikt voor lekker schoppen in de stad. Goed materiaal van Hoogwaardig kunststof,het materiaal van de stof Ripstop materiaal,is vergelijkbaar met een parachute!! Zeven kleuren ik vind de paarse en de groene het mooist Compact formaat,Rechtopstaand indien opgevouwen, Met draagriem eenvoudig mee te nemen,accessoires regenhoes en reistas. En ook nog een draagriem een fantastische buggy heerlijk om zo'n geweldige te winnen. Zal er veel plezier van hebben zowel voor onze baby als onze kleinkinderen.

 38. weetikniet weetikniet

  38

  Wel ideaal, effe op je rug doen en de kleine eventjes zelf laten lopen/op de arm nemen als je in zaltbommel de kruidvat in wilt. Naar aantal pogingen niet meer geweest na de geboorte van mijn dochter. Anders loop je je eigen namelijk overal klem/pas je er niet door of moet achteruit de winkel weer uit zien te komen. (zonder aankopen gedaan te kunnen hebben)

 39. jerney83 jerney83

  39

  Ik zeg juist 6 voordelen: - Buggy op je rug / schouder dankzij de draagriem - Compact formaat (68,5 x 27 x 23,5 cm) - Licht van gewicht (5kg) - Rechtopstaand indien ingevouwen - Uiterst wendbaar door stoere skatewielen - Inclusief opbergvak aan rugleuning (max. 2 kg) Ik zou gaan voor buggy op je rug. In pretparken e.d. moet je de wagens altijd elders plaatsen en je kindje vasthouden en maar hopen dat je buggy er nog staat als je terug komt uit de attractie of show. Nu kun je je kindje eerst lekker laten zitten in de wachtrij en op het laatste moment klap je hem in hop op je rug en je buggy kan nooit meer gestolen worden en mams is nooit meer zenuwachtig en kan nu echt genieten!

 40. tattoosharon tattoosharon

  40

  Ik heb mijn voordelen tijdje terug al aangegeven maar als ik nu zo naar buiten kijk kan ik alleen maar denken aan die fijne wendbare wieltjes en wandelen door de prachtige brabantse natuur..we willen hem zo graag!!

 41. L4a L4a

  41

  Drie, namelijk: het is een lichtgewichte compacte buggy en de Quinny Yezz is daardoor 1). Makkelijk op te vouwen en de zitting vouwt mee waardoor het een compact geheel wordt 2). makkelijk te dragen op de rug d.m.v. een draagriem doordat hij maar 5kg. weegt en 3). makkelijk op te bergen mede doordat hij ingevouwen op zichzelf rechtop blijft staan. Ik vind het compacte geheel en daardoor makkelijk mee te nemen het belangrijkste. Wij gaan in mei vliegen met ons dochtertje van 1,5 en vinden het erg fijn als de buggy naast onze dochter en koffers en tassen makkelijk mee te nemen is op de momenten dat onze dochter 'zelluf' wil lopen. En dat de buggy tevens bij ons met de handbagage mee zou kunnen. Daarnaast kan ik de buggy thuis dan ook makkelijk mee nemen op de fiets, ideaal!

 42. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  42

  De Quinny Yess!!! De meest compacte buggy ter wereld,gewicht slechts 5 kilo Er zitten goede stevige wendbare skatewielen onder QuinnYezz Buggy is zeer geschikt voor lekker schoppen in de stad. Goed materiaal van Hoogwaardig kunststof,het materiaal van de stof Ripstop materiaal,is vergelijkbaar met een parachute! Zeven kleuren ik vind de paarse en de groene het mooist Compact formaat,Rechtopstaand indien opgevouwen, Met draagriem eenvoudig mee te nemen,accessoires regenhoes en reistas. En ook nog een draagriem een fantastische buggy heerlijk om zo'n geweldige te winnen. Zal er veel plezier van hebben zowel voor onze baby als onze kleinkinderen.

 43. sliekie26 sliekie26

  43

  Revolutionair! Dat is de spiksplinternieuwe buggy van Quinny; de Quinny Yezz. En waarom is hij revolutionair? Deze buggy is een antwoord op de behoefte om een kind dan weer even wel en dan weer even niet in een buggy te vervoeren. Heb je hem nodig dan is het een wendbare buggy, heb je hem niet nodig dan hang je hem supersnel aan je schouder. Handig op vele momenten bv. in de bus, de supermarkt, de trein, de drukke stad, roltrap, etc. Kortom, de Quinny Yezz is echt iets nieuws! Dit is de inleiding van de Quinny Yezz zelf,voor ze alle voordelen apart van elkaar uitleggen. Dit zegt al genoeg! Dit is aangezien ik in de stad woon en mijn familie her en der door het land verdeeld is kwa woonvesting ideaal om mee te nemen kwa het reizen met o.v. ik zou daar met de Quinny Yezz niet meer zo tegen op kijken en met de kleine meneer vaker de deur uitgaan straks omdat hij dus gewoon Ideaal!is, op alle punten kwa gebruik wat een uitvinding :)

 44. weegschaal31 weegschaal31

  44

  Heel eenvoudig dit is geschikt voor een vrouw. Makkelijk met vervoeren. Past makkelijk in de auto, licht en makkelijk in elkaar te zetten. Wat wil je nog meer???????

 45. Cytje Cytje

  45

  De Quinny Yezz heeft 3 voordelen te weten, compaqt, licht en draagbaar. Het belangrijkste voordeel voor mij is dat deze draagbaar en compaqt is zodat je altijd een buggy bij de hand hebt wanneer nodig ;)

 46. sandra sandra

  46

  zo gehyved-twitterd en facebooked :D ik wil hem echt super graag winnen :D

 47. Saskia Saskia

  47

  Compact en licht is voor mij echt het grootste voordeel. Dat je als je hem wilt meenemen dat het makkelijk in je auto past. En dat je niet sterk hoeft te zijn om hem er weer uit te halen. Ook als de kleine er in zit zal het ideaal zijn dat hij zo licht is. Dan hoef je niet nog meer gewicht te duwen dan nodig is.

 48. Emmy Emmy

  48

  Zo, ik zal jullie eens gaan promoten op Facebook! Ik ben zo fan, dat moet geen probleem worden. :)

 49. Muisje Muisje

  49

  Zo dat is handig als we gaan wandelen. Nu kan ik de buggy meenemen over mijn schouder. Yezz! Die willen we wel winnen!!!

 50. mamasalome mamasalome

  50

  Te laat om nog te reageren voor de prijsvraag van de eerste week, maar doe het toch maar...(wist gewoon niet eerder van deze prijsvraag) Zou zo gaaf zijn om hem te winnen :-)) Waarom ik hem dolgraag wil hebben; Ik heb een bakfiets en nu twee kinderen (bijna 1 en 2 jaar) naast elkaar op het bankje, daar past geen lange buggy meer naast. Ik heb een buggydrager op de bagagedrager gehad, maar dan paste (doordat ik nog langer was) door niet één poortje/hekje meer, dus die er weer gauw afgehaald. Gebruik de bakfiets erg vaak en heb er dus echt één nodig die licht is en erg compact! Voor mij de belangrijkste voordelen zijn dus: 1. Zeer compact (past in de bakfiets bij twee kids!) 2. Erg licht (in de toch al zware fiets een erge pré!) 3. Handig zo'n opbergvak in de leuning: dan klapt die buggy niet meer om van een zwaar buggynetje eraan!!! :-) perfect dus!

 51. weetikniet weetikniet

  51

  Deze tweede week ook een poging gedaan om hem te winnen. Zojuist gedaan via twitter en facebook

 52. patricia1978 patricia1978

  52

  Anita vindt dat de wagen in een compacte doos zit en daarbij niet zwaar. Het in elkaar zetten was een fluitje van een cent omdat ze de zitting aan 4 punten per kant moest bevestigen, een knopje indrukken, je voet op een pedaaltje en klaar is je Quinny Yezz! Bij de testrit vond ze het opvallend hoe soepel hij liep maar een nadeel vond ze dat de hobbels door de wat hardere wielen waarschijnlijk wel erg goed voelbaar waren voor haar kindje (maar voor een ouder kindje zou dit geen probleem zijn?!)

 53. judokid judokid

  53

  Makkelijk inelkaar zetten, rijdt soepel, door harde wieltjes last van hobbels Zat bij de laatste ronde als tester dus hoop alsnog op deze manier deze wagen te kunnen testen!

 54. Sofje79 Sofje79

  54

  De Quinny Yezz is compacht, licht en makkelijk mee te nemen, dat zijn de grootste voordelen

 55. AnnevS AnnevS

  55

  Het is me niet duidelijk of ik op Anita's blog moet antwoorden voor de vraag van week 3 of hier op de algemene pagina, dus ik doe het op beide: Wat ik van Anita's filmpjes en foto’s begrijp is dat haar bevindingen zijn: - Lekker klein pakketje en licht. - Met behulp van de handleiding is de Quinny Yezz prima in elkaar te zetten. - Ook het uitklappen gaat goed. - Roan zit er lekker stevig en veilig in. - Het rijdt iets schokkerig voor Roan door de kleine wieltjes, maar voor Ward vindt ze dat geen probleem. - Hij rijdt en stuurt lekker licht en soepel. Tot nu toe dus heel tevreden.

 56. Dieuwertje Dieuwertje

  56

  Volgens Anita is de Quinny Yezz o.a. compact en licht. Dit vind ik al een groot voordeel voor mezelf, want ik ben zelf maar klein van stuk en ben ook niet altijd handig met in- en uitklappen van dingen. Dat hij compact is en rechtopstaand kan worden opgevouwen vind ik ook een heel groot voordeel, want de wagen zal bij ons in de bijkeuken neergezet moeten worden, want we hebben geen gang (alleen een piepleine entree). Aangezien de bijkeuken ook niet al te groot is, is een compact pakket dus ideaal. Kortom: als de wagen is ingeklapt is het een klein pakket, handig voor een kleine vrouw, wonend in een klein huis, die een kleine verwacht :). Klein maar fijn ;)

 57. GastouderKirsten GastouderKirsten

  57

  Anita vond hem super soepel! Ze vond dat de verpakking incl Quinny Yezz erg licht was! De bandjes zijn nog wat hard voor haar zoontje! Maar verder fijne wagen.. Ik kan niet wachten op het volgende filmpje! Kirsten

 58. M M

  58

  Ohjee… heb je even voor de vraag van de 3de week… best veel op te noemen eigenlijk wat al anita’s bevindingen waren…. En joepie er zijn eindelijk filmpjes! En wat leuk dat Anita de buggy test precies op de dag dat Roan 6 maanden oud is geworden. Positief: Verpakkingsdoos was niet heel groot en niet zwaar, de wagen is super licht, compact, klapt makkelijk in en uit en rijdt heerlijk. De Yezz is heel makkelijk in elkaar zetten, riempjes kunnen op de juiste hoogte ingesteld worden, Roan zit stevig en rechtop in de buggy. De kleur groen van de Yezz vind Anita helemaal top! Gebruiksaanwijzing is zeer makkelijk en goed leesbaar en bestaat ‘maar’ uit een 4 tal plaatjes. Binnen een paar minuten in elkaar gezet… voetjes van Roan die passen precies op de voetensteuntje. Wat me opvalt is dat ze het woordje ‘soepel’ meerdere malen gebruikt zowel in haar blog als in de filmpjes. Negatief: wieltjes wat harder waardoor een kleintje van net 6 maanden niet geheel comfortabel zit. Leuke filmpjes... ben super benieuwd naar de komende filmpjes .. en leuk dat Ward van 2 ook mee mag testen!

 59. sandra sandra

  59

  Wat de bevindingen van Anita zijn...: de buggy zit in een compacte en lichte doos. De beschrijving van het in elkaar zetten is uitgelegd met 4 plaatjes zodat (zelf voor anita) inelkaar zetten makkelijk te doen moet zijn. Je zet eerst het stoeltje in het frame en dat met 8 bevestigingspunten is dit zo gedaan, je laat hierbij het fame half uitgeklapt. Dan door een knopje in het duwstangetje en een soort pendaaltje voor je voet is hij zo uitgeklapt. Wel jammer vind ik dat ze niet laat zien hoe hij weer in elkaar kan en hoe de banden voor het dragen bevestigd worden.....maar dat ben ik. Als Roan 6mnd is kan ze lekker met deze wagen gaan lopen. Ze laat zien dat hij heel stevig zit en hij zijn voetjes al goed kan steunen op het daarvoor bestemde plekje. Wel merkt ze op dat hij, door de kleine wielen, wat stug is voor zo'n klein kindje. Hij is wel lekker soepel om mee te lopen. Ik heb hier door wel een nog beter beeld gekregen van deze buggie.........en helaas nog meer verliefd geworden <3

 60. johanenpaula johanenpaula

  60

  de bevindingen van Anita zijn: - Lekker klein pakketje en licht in gewicht. - Met behulp van de handleiding is de Quinny Yezz prima in elkaar te zetten. - Ook het uitklappen gaat goed. - Roan zit er lekker stevig en veilig in. - Het rijdt iets te schokkerig voor Roan door de kleine wieltjes, maar voor Ward vind is dat geen probleem. - Hij rijdt en stuurt lekker licht en soepel. En dat is toch wat alle mama's belangrijk vinden!! DE YEZZ klinkt steeds BETER en aantrekkelijker!! Dankjwel Anita voor alle info..

 61. ilona ilona

  61

  Hij is lekker compact vind Anita. Ze vind hem makkelijk uit te klappen en er zit een duidelijke handleiding bij! Hij rijdt lekker soepen en stuurt licht.. Klinkt allemaal helemaal super!

 62. wandena wandena

  62

  Het is licht, opvouwbaar, en op de rug te dragen. Super als je in een flat woont zonder lift. Wat een uikomst, alleen te prijzig voor mij om te kopen. Hopelijk maak ik kans om te winnen. Zou zeer goed gerbuikt worden als ik het win. Ik kan ook dan met me kindje overal naartoe gaan en hem gewoon meekunnen nemen op de fiets. (De buggy) Duimen dat ik voor me kindje kan winnen. Vriendelijke groet, Wandena

 63. LindyLu LindyLu

  63

  Anita stond ervan te kijken dat het zo'n kleine compacte doos was waar dat de Yezz in zat. Een duidelijke korte handleiding. Makkelijk in elkaar te zetten en makkelijk uit te klappen! Hij rijd lekker licht en soepel volgens haar alleen zijn de wieltjes nog iets te hard voor Roan maar voor wat oudere kindjes zoals Ward is dat geen probleem. Roan zit er in ieder geval lekker stevig in en dat is ook zeer belangrijk! Een zeer aantrekkelijke buggy!

 64. mamasalome mamasalome

  64

  BEVINDINGEN ANITA: Hij is super licht, compact, klapt makkelijk in en uit en hij rijdt heerlijk!! Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen, maar deze Sprongen er met kop en schouders voor haar uit. Ik vond het grappig dat ze zei dat met die vier plaatjes zij het zelfs zou moeten kunnen dat in elkaar zetten. Ik vond ook dat Roan nu met zijn voetjes al op de steun zat dus ben erg benieuwd hoe dat dan met een langer kindje zal zijn (niet te hoog die voetsteun??). WAT ZAL HET HEERLIJK ZIJN OM MET DEZE PRACHTBUGGY DE SHOW TE STELEN, MET MIJN PRACHT-KINDEREN ERIN NATUURLIJK!

 65. Annemiekbo Annemiekbo

  65

  week 3: Licht in gewicht makkelijk in elkaar te zetten kindje kan de voetjes mooi kwijt en rijd lekker soepel

 66. jhbakkenes jhbakkenes

  66

  Hij is super licht, compact, klapt makkelijk in en uit en hij rijdt heerlijk!! Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen, maar deze springen er met kop en schouders voor Anita uit. En natuurlijk voor mij, want het lijkt mij gewoon een super ding. Dus we blijven duimen dat wij straks heerlijk kunnen gaan wandelen met de kids met deze mooie Yezz.

 67. susanne79 susanne79

  67

  Anita vond hem compact...hij zat in een kleine doos...was makkelijk mee te nemen...makkelijk in te klappen en licht...al met al een buggy die iedereen wel zo willen hebben...ik zelf zou het ook wel handig vinden om die buggy te hebben...ik heb namelijk maar een kleine auto en ben niet zo sterk...hopelijk win ik hem en kan ik er mee gaan rondrijden met onze pracht meid...

 68. mony mony

  68

  Nou ik heb de blog van Anita gelezen en de filmpjes bekeken. Ten eerste moet ik zeggen dat ie er geweldig mooi uitziet deze Quinny. De voordelen volgens Anita: hij is in elkaar geklapt heel compact, hij is zeer snel en gemakkelijk in elkaar te zetten em rijdt soepel. De verstelbare gordels maken hem geschikt en veilig voor kinderen van verschillende leeftijden en zelfs de jongste kindjes (6 maanden) kunnen er goed rechtop in zitten met hun voetjes op de steun.

 69. Arbey Arbey

  69

  Leuk om de tests van Anita te lezen! Mijn zoontje is iets ouder en ik las bij haar dat haar kindje er goed rechtop in zit, dat de wieltjes wat harder lijken te zijn dan van andere buggy's en dat door de verstelbare gordels het toch een hele veilige en handige buggy is voor kindjes die wat jonger zijn, zoals 6 maanden bijvoorbeeld. Fijn om te lezen dat de buggy ook heel compact en klein is, zeker een groot voordeel! Ik blijf de blogs/filmpjes volgen en hoop er van de zomer zelf mee te kunnen rijden :-D.

 70. Emmy Emmy

  70

  De eerste voordelen die de Quinny Yezz blijkt te hebben zijn in ieder geval waar en getest. Hij is licht en super compact. Makkelijk in en uit te klappen en superhandig mee te nemen. Wel jammer dat Rowan nog zo klein is. Dat maakt het uitbundig testen iets moeilijker voor Anita. Maar ze zal van deze Quinny vast heel lang plezier hebben. Ik heb zelf de Zapp van Marktplaats gehaald, omdat ik had gehoord dat hij zo handig klein en licht is, maar als ik deze filmpjes zo zie is dat nog een joekel! Wat zou het fijn zijn als ik de Yezz zou winnen. Ik ben nogal mobiel en dat zou me een hoop gesjouw besparen! Ben benieuwd naar de volgende filmpjes!

 71. Marlous Marlous

  71

  Wat eem mooie buggy zeg! Mijn dochter is nu 10 maanden en ben me nu aan het oriënteren en deze staat op nr 1, hij is alleen erg prijzig!(maar daarom des te leuker om te winnen)! Eigenlijk heeft de Yezz alleen maar voordelen, hij is erg licht, daar ben ik heel blij mee, ik ben zelf door ziekte slecht ter been en kan dus niet zo zwaar tillen, dus dit zou een perfecte optie zijn. Ook is hij snel en makkelijk in te klappen en hij ziet er erg stoer uit!! Ik ben om!

 72. miriam miriam

  72

  De bevindingen van Anita waren dat hij makkelijk in elkaar te zetten was, superlicht is, compact, makkelijk in en uit te klappen en inderdaad geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden. Hij rijdt heerlijk, maar de harde wieltjes zorgen dat ze het te schokkerig vindt voor zo'n kleintje.

 73. w12345 w12345

  73

  Anita vindt: Het wagentje lekker soepel en licht rijden. Hij is compact en klapt heel gemakkelijk in en uit.Kan echt iedereen. Kindje zit er veilig in. Kleine harde wieltjes,( houd ik zelf niet zo van, ben meer voor iets grotere en zachte wieltjes.Maar ja, dat is nou één keer zo.) maar iets geschikter voor iets grotere kindjes.Hij rijdt nogal schokkerig, wat wel iets ten nadele is.Maar een ouder kindje heeft daar misschien minder last van. Ben zeker van plan dit wagentje aan te schaffen , om mijn kleinkinderen er heerlijk in rond te rijden.

 74. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  74

  De Quinny Yezz heeft volgens Anita deze drie voordelen: - Hij is super licht, - Compact - Klapt makkelijk in en uit en hij rijdt heerlijk!! Zelf kan ik nog niet over de wagen oordelen, pas als je er zelf een keertje mee hebt gereden kan je het best oordelen. De wagen ziet er hip en modern uit! Zal goed bij ons jonge ouders passen! Ben heel erg benieuwd hoe deze wagen rijdt, wij hebben nu een Quinny Buzz, maar de Quinny Yezz zal beter uitkomen vanwege het makkelijk en compact meenemen. Ben erg benieuwd naar de wagen!.

 75. kelang73 kelang73

  75

  Anita's bevindingen zijn dat de Quinny Yezz o.a. compact en licht is, gemakkelijk in te klappen. En doordat hij zo compact is en rechtopstaand kan worden opgevouwen is weer en pluspunt weinig opberruimte nodig, gelukkig maar want een buggy staat al gauw in de weg. Kortom: als de wagen is ingeklapt is het een klein pakket, ideaal wat ik eigenlijk zocht, ben veel op pad met de kleine man en het is zo handig dat hij zo op de schouder mee kan of in de beugel voor aan mijn fiets, wacht al op smart om hem te winnen.

 76. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  76

  Reactie driessenam@gmail.com: Pracht wagen in mooie kleuren rood en paars zijn mijn favorieten kleuren,maar ik heb de kleuren gezien en er zitten prachtkleuren bij. Geweldig handig dat de wagen zicht automatisch ontvouwt. De eisen in 20012 combi kinderwagen moet in 2012 voldoen Natuurlijk doet de Quinny Moodd; daaraan!het klikken van de maxi cosie is eenvoudig op het onderstel te klikken geweldig! Quinny levert de basisuitrusting erbij horen en levert de adapters gratis mee. De zitting naar je toe of van je af,handig De Quinny Moodd is een complete kinderwagen,vanaf de geboorte,door de kinderwagen bak.Geldig bedacht dat de kinderwagen bak is in te vouwen.Makkelijk voor in de auto neemt weinig ruimte in. De "complete" set accessoires zoals; een zonnekap, een regenhoes, een mandje, een parasolklip ,en adapters,maken de Quinny Moodd helemaal compleet. Echt een geweldige kinderwagen helemaal naar mijn wensen een 10 met een gouden griffel.Het belangrijkste is dat de kinderwagen aan al mijn wensen voldoet!

 77. dianka1978 dianka1978

  77

  de Quinny Yezz, is compact en licht, en super makkelijk op te bergen dankzij het inklapsysteem. Zo iets kunnen wij goed gebruiken voor onze toekomstige spruit. groetjes dianka

 78. wandena wandena

  78

  Geen lang verhaal, ik hou het kort en krachtig. Als je zo krap zit met je financiele situatie wil je graag winnen. Mijn kind heb alleen maar 2ehands spullen gegeven. Graag zou ik deze buggy voor hem willen winnen. Hij verdient het. Zo een makkelijk kind. Ik zou er 10 van willen. En ik schep echt niet op omdat het mijn kind is. Good luck voor me kindje. Vriendelijke groet, Wandena

 79. weetikniet weetikniet

  79

  compacte doos licht van gewicht,duidelijk boekje eenvoudig in elkaar te zetten e in/ uit te klappen. De wagen zit stevig en recht, door harde wieltjes alle hobbels wel goed merkbaar, hij rijdt wel erg soepel. De riempjes zijn makkelijk op maat te maken. En ze vindt het een style volle buggy en de groene kleur geweldig.

 80. Ronel Ronel

  80

  Anita vindt de Quinny verrassend compact en licht, iets wat ook ik een groot voordeel vind van een buggy, want dan past hij in elke auto, en kun je 'm makkelijk overal mee naar toe nemen! Desondanks heeft ze ervaren, dat de wagen wel stevig is, ook niet onbelangrijk. Het nadeel vond ze wel dat door de harde wieltjes hobbels in de weg goed te voelen waren. Verder vindt ze het qua uiterlijk een mooie en stijlvolle buggy, net als ik trouwens!

 81. Emmy Emmy

  81

  Ben benieuwd wat de laatste vraag gaat zijn! En naar de verdere filmpjes van Anita.. Wat zou ik blij zijn met die compacte Yezz. /

 82. L4a L4a

  82

  Antwoord week/vraag 3: Anita heeft de volgende bevindingen op de Quinny Yezz: Hij is super licht, compact, klapt makkelijk in/uit en rijdt heerlijk soepel. Ze kan er nog meer opnoemen, maar deze punten steken er met kop en schouders boven uit. Aan de andere kant vindt ze wel dat de wieltjes hard zijn (wat waarschijnlijk bij de meeste buggy's ook het geval is) en dat is voor haar net 6 maanden oude zoontje misschien wat ongemakkelijk, maar ze denkt dat dit met oudere kindjes geen probleem meer zou moeten zijn.

 83. L4a L4a

  83

  Ik was nog vergeten te melden dat ze merkte dat ze de riempjes goed op de juiste hoogte kan stellen en dat haar zoontje er heel stevig in zit. Tevens vindt ze het een stijlvolle buggy en vindt ze de kleur groen van haar testbuggy helemaal geweldig.

 84. taartje taartje

  84

  Anita vind hem lekker compact en neemt weinig ruimte in met opbergen (handig voor ons, want hij moet in de kinderkamer). Ze vind hem makkelijk uit te klappen en in elkaar te zetten. De handleiding is heel erg handig met maar 4 plaatjes die heel duidelijk zijn. Hij rijdt lekker soepel en stuurt licht. Alleen voor jonge kindjes is hij wat minder fijn door de harde wieltjes. Maar de kindjes zitten er heel stevig in, mede door de goed te stellen riempjes. En hij is natuurlijk zelf heel licht (wat fijn is voor mijn bekkeninstabiliteit)

 85. weetikniet weetikniet

  85

  Wel veel achtergrondgeluid op het filmpje, maar hoe de riempjes versteld moeten worden was toch duidelijk. De hoogte van de riempjes is eenvoudig te veranderen door een soort knoopsgat systeem. Het riempje er van achter naar voor uitsteken en dan op een andere hoogte er weer van voor naar achter in steken. Voor/ na het insteken kantel je het plastice dingetje dat eraan zit zodat het stevig blijft zitten. (werkt hetzelfde als bij onze kinderstoel) Het formaat van de gordeltjes kun je dan eenvoudig aan de grote van je kindje aanpassen door het schuifjes aan beide kanten naar boven/ beneden te schuiven en dan aan de achterkant de lus we recht te trekken. (die schuifjes zitten ook in de kinderwagen van ons/ aan de gordels van de bakfiets. Ik vindt deze systemen om de gordels aan te passen zeer handig. Zeker ook het feit dat je de hoogte van de gordels zo snel/ makkelijk kunt veranderen. Aangezien mijn dochters 1 en 3 zijn en natuurlijk beide van de buggy gebruik willen maken en ik op 1 dag in de week op de dochter van mijn broer (die is 6 maanden) pas moeten gordels bij ons regelmatig aangepast worden. En helaas kan je bij onze huidige buggy alleen de strakte aanpassen en niet de hoogte, wat voor de jongste en de baby van mijn broer dus niet echt handig is.

 86. patricia1978 patricia1978

  86

  De riempjes zijn op een makkelijke manier op de grootte van je kind af te stellen. Door een draaibeweging kun je het riempje zo uit de rugleuning halen en in één van de drie gaten op verschillende hoogtes terugdoen (Anita vond het even een gedoe, maar wij zijn dit systeem gewend bij onze wandelwagen). Daarna verstel je het riempje zelf nog met een schuifbeweging, een kind kan de was doen lijkt me. Conclusie: supersnel en superhandig op de grootte van je eigen kind aan te passen!

 87. Arbey Arbey

  87

  Weer met veel plezier Anita's ervaringen gelezen, zo leuk op de kinderboerderij! Ik begrijp dat Anita het even een gedoe vond voor de eerste keer, maar het leek mij juist wel handig. Door het riempje van achter naar voren te steken, kan je het verstellen naar één van de drie gaten, ideaal dat je bij deze compacte buggy toch nog 3 standen hebt om te verstellen. Door de schuifbeweging is het volgens mij vrij snel en handig te doen en kan je zo de juiste maat voor je kindje instellen. Nogmaals, ik hoop zo dat ik van de zomer met de quinny ook zo op de kinderboerderij kan rondlopen!

 88. Jolanda Jolanda

  88

  wij hebben nu een lichtway buggy, waar je niet echt vrolijk van wordt!! Hij is zwaar, niet erg wendbaar en na 2 jaar gebruik al niet veel meer van over!! Dus ik zeg, Yes!! tegen de quinny yezz

 89. AnnevS AnnevS

  89

  Zo te zien heeft Anita de buggy volledig goedgekeurd. Het afstellen van de riemen gaat erg simpel zo te zien. Het knoopsgat systeem werkt zo dat je makkelijk de „knoop” van achter door het gat naar voren haalt en dan in het juiste gat weer naar achter. Daarna pas je de lengte van de riem aan door het tweede plastic schuitje naar beneden te bewegen en het overige gedeelte van de riem bij de „knoop” te verdelen. Dat gaat simpel en vlug. Daarna leg je de twee riemen bij de contactstukken bij elkaar en klik je het als stekker in een stopcontact. En klaar is Kees, onee, Anita :) Goed systeem, simpel maar degelijk en fijn in gebruik. Super buggy dus!

 90. taartje taartje

  90

  Door middel van een soort knoopsgat-effect kun je de riempjes in hoogte verstellen. Je draait ze aan de achterkant een slag en doet ze door het gat. Dan ga je naar de juiste hoogte en duwt het systeempje weer terug op zn plek. De riempjes goed strak doen doe je door middel van ze gewoon te verschuiven. En dan de rest verdelen bij de "knoop" of ring (zoals anita het geloof ik noemde. Wel grappig dat Ward zo geod hielp. Simpel systeem, maar wel fijn dat het kan bij zo een compacte buggy.

 91. Cora Cora

  91

  Het afstellen van de riempjes gaat heel gemakkelijk, door het riempje naar voren te halen en door het juiste gat weer naar achteren te steken. Lijkt mij een ideaal systeem!

 92. MirellaH25 MirellaH25

  92

  Het verstellen van de riempjes gaat heel makkelijk en snel. Je kan ze per hoogte verstellen. Je haalt ze uit het ene gat als een soort knoop en doet ze dan op de juiste hoogte weer (als een soort knoop) in het gat. Daarna kan je de riempjes nog strakker zetten, door de schuifjes te verschuiven.

 93. mony mony

  93

  Het verstellen van de bandjes werkt als een soort knoopsgat. Er zitten meerdere openingen in de rugleuning. Je kiest de juiste hoogte, haalt de band erdoorheen en de knop die eraan zit blijft als een knoop aan de achterkant steken. Dit doe je met beide bandjes en daarna is het nog een kwestie van schuiven tot de bandjes strak genoeg zitten. Als bij bh bandjes als t ware. Super makkelijk!

 94. johanenpaula johanenpaula

  94

  Het verstellen van de riempjes gaat heel makkelijk. Je kan ze per hoogte verstellen. Je haalt ze uit het ene gat als een soort knoop en doet ze dan op de juiste hoogte weer (als een soort knoop) in het gat. Daarna kan je de riempjes nog strakker zetten, door de schuifjes te verschuiven. Klinkt heel erg handig!! Dat werkt tenminste lekker snel!!! En dat willen wij moeders toch tegenwoordig!! Gemak dient de mens!!

 95. miriam miriam

  95

  Het verstellen van de riempjes kan in de hoogte door ze door een 'knoopsgat' te schuiven en op een andere hoogte terug te plaatsen. Dit principe ken ik van mijn wandelwagen, heel handig. De riempjes zijn ook in lengte te verstellen, dit door het schuifje te verschuiven. Dat is bij veel riempjes op deze manier te doen, dus dat is niet iets verrassends. Hoeft ook niet, want de buggy is al verrassend genoeg toch?

 96. jhbakkenes jhbakkenes

  96

  Het verstellen van de bandjes werkt als een soort knoopsgat. Er zitten meerdere openingen in de rugleuning. Je kiest de juiste hoogte, haalt de band erdoorheen en de knop die eraan zit blijft als een knoop aan de achterkant steken. Dit doe je met beide bandjes en daarna is het nog een kwestie van schuiven tot de bandjes strak genoeg zitten. Ideale methode die bij onze kinderwagen ook super werkt. Al met al het is en blijft een superleuke handige mooie lichte buggy.

 97. kjara kjara

  97

  de bandjes kun je in hoogte verstellen doormiddel van het knoopsgat systeem, en dan de juiste lengte bepalen door een schuif systheem. dit lijkt mij echt heel handig!, vooral omdat je het heel snel voor mekaar hebt, ideaal als je een beweeglijk kindje hebt die niet lang gedult heeft om mee te werken.

 98. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  98

  Om de riempjes aan te passen aan de grootte van je kind werkt het bij deze kinderwagen met het knoopsgateffect. Om de juiste lengte te bepalen pas je het schuifsysteem toe. Het lijkt mij erg ideaal om op deze manier de buggy aan te passen aan de grote van je kind. Omdat het allemaal vrij snel kan en gaat is het voor je kind ook een uitkomst, niet teveel gefriemel en duurt ook niet te lang. Ideaal ding al zeg ik het zelf!

 99. mamasalome mamasalome

  99

  Riepjes verstellen: simpel, gesp door juiste gat duwen en het zit!, nog wel even de koordjes aantrekken (zoals bij elke wagen Wat vind ik hiervan: FANTASTISCH! Wat een uitvinding!!! Zo kan ik mijn Eva van 2 en Joris van bijna 1 heel makkelijk afwisselend in dezelfde buggy meenemen ZONDER GEDOE!!!! Jammer dat de opdrachten alweer voorbij zijn, ik hoop dat ik echt de voordelen zelf mag gaan ervaren, door hem zelf te mogen voortduwen... ;-)

 100. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  100

  Het is een soort knoopsgatsysteem. Bandje op de juiste hoogte door het knoopsgat steken en als deze dan vast zit de bandjes op de juiste lengte afstellen, zodat het kind niet te strak en ook niet te los zit. Als het goed zit klik je de bandjes samen in het midden van het veiligheidssysteem. Simpel en eenvoudig, een kind kan de was doen.

 101. wandena wandena

  101

  Geen lang verhaal, ik hou het kort en krachtig. Als je zo krap zit met je financiele situatie wil je graag winnen. Mijn kind heb alleen maar 2ehands spullen gegeven. Graag zou ik deze buggy voor hem willen winnen. Hij verdient het. Zo een makkelijk kind. Ik zou er 10 van willen. En ik schep echt niet op omdat het mijn kind is. Good luck voor me kindje. Vriendelijke groet, Wandena

 102. miriam miriam

  102

  Wat ik me nou eigenlijk afvraag... Zit er ook een slaapstand op de buggy? Kindjes hebben toch wel vaak de neiging in slaap te vallen en om je kleine dan zo rechtop te laten slapen als bij de oudere Quinny buggy's vind ik persoonlijk niet zo handig!

 103. GastouderKirsten GastouderKirsten

  103

  Wat een fantastisch makkelijk systeem.. HEt einde van het bandje door een soort knoopsgat duwen en klaar en als je de bandjes langer of korter wil maken is het een kwestie van afstellen heen en weer schuiven en klaar! Echt ik zat net te kijken en dacht HUH?? zo makkelijk, waarom is niet elke kinderwagen fabrikant daar op gekomen:D Zo makkelijk kan het zijn.. Doordat ik gastouder ben is dit natuurlijk een uitvinding. Heb vaak veel verschillende leeftijden die even wille "rusten" of de ene dag een dreumes en de volgende dag een kleuter.. Dan is dit systeem super ideaal ik kan het elfs onderweg makkelijk verstellen zodat we toch veilig verder kunnen lopen! Ik ben echt helemaal enthousiast door de testmoeder!! Super gedaan Anita!!! Veel veilige kilometers met Roan gewenst!!

 104. sandra sandra

  104

  Hoe verstel je de bandjes.........heel gemakkelijk door een soort knoopschat systeem kan je ze zo los maken en op een andere stand neer zeten. Dan hoef je alleen nog de banden op lengte aan te passen en je kindje kan vast gezet worden. Binnen een paar tellen is het gebeurt. Ik vind het echt geweldig dat het zo makkelijk gaat. Ik rommel zelf veel met 2 kinderen en 1 buggy. Dan zit de oudste er in en dan weer de jongste en dan is het zeker van belang dat het allemaal heel snel te verzetten is. Hoe mee rik van deze buggy zie en lees en hoor hoe meer ik weet dat hij perfect bij ons zal passen ;-) Nu kan ik alleen nog maar duimen dat ik hem ga winnen!

 105. sandra sandra

  105

  @Miriam: Er zit geen slaapstand op de buggy. Dat kan je heel goed zien op het eerste filmpje van Anita als ze de buggy in elkaar zet. Is wel handig op een buggy maar ik heb ook gemerkt dat als je kindje wat ouder word ze niet meer zo snel in slaap vallen en dan is deze buggy weer perfect. Ook omdat ze op die leeftijd ook nog wel eens toch willen lopen/ toch niet willen lopen of toch wel willen lopen......je deze op je rug dragt als ze lopen en snel uitklapt als ze liever even zitten. Waarom is er eigelijk maar 1tje te winnen ;-) We willen hem allemaal wel hebben :D

 106. w12345 w12345

  106

  De twee riempjes kunnen door het vernuftigde systeem van knoopsgaten op maat worden gebracht. De 2 riempjes nog even op maat brengen , bijelkaar houden en het onderste riempje met het kliksysteem klik je er dan op. Klaar,snel en gemakkelijk!! Het kindje zit nu veilig op maat in de buggy. Echt een wagentje om aan te schaffen, ook voor opa en oma.(Ikke)Wie weet, kan ik het binnenkort uitproberen.

 107. Paula Ouwerkerk Paula Ouwerkerk

  107

  3 voordelen, dat is drie keer zoveel gemak. Makkelijk te dragen, niet te zwaar, en geen moeite met inklappen. je bent al met veel dingen te gelijk bezig als je een kleintje heb. deze buggy maakt dat het leven gewoon wat makkelijker en lichter

 108. R.j.y. Jager R.j.y. Jager

  108

  Hoe verstel je de bandjes: door een soort knoopsgat-systeem kan je de bandjes zo los maken en op een andere hoogte/stand zeten. Alleen nog de riempjes/banden op lengte aan passen en je kindje kan vast gezet worden. Lijkt een makkie. Ziet er in elk geval makkelijk uit. Zou voor ons een uitkomst zijn ivm mijn rolstoelgebruik. Voor mijn partner makkelijk mee te nemen voor de keren dat ons zoontje bij mij op schoot zit. Voor mij makkelijk en voor mijn zoontje ook wel zo fijn omdat hij dan niet altijd op schoot hoeft..nu maar duimen dat we deze buggy mogen winnen ;)

 109. kelang73 kelang73

  109

  Geweldige buggy getest door testmama wat kun je beter ervaren dan dat. Anita haar bevindingen waren top!De buggy is dan ook uitmuntend, super lichtgewicht,stoer,makkelijk in elkaar en op te bergen, gemakkelijk te rijden noem maar op, wat zal mijn kleine man er mooi bij zitten en een eyecatcher voor mij. Ik wil hiermee wel pronken hoor, mm wie weet. Zie dat ik als kelang73 en als Daniëlle heb gereageerd op de blogs hoop dat het geen problemen geeft voor de race, heb al wel 4 x meegedaan :-)

 110. Sandra benedick Benedick Sandra benedick Benedick

  110

  Ken de voordelen van de buggy niet,maar voor mij is het hebben van wielen al een hele grote voordeel hahaha

 111. Cora Vriesman Cora Vriesman

  111

  Top buggy en zou hem graag winnen, kga alvast duimen :-)

 112. Tiny Seip Tiny Seip

  112

  en dan nu het antwoord op de laatste vraag: hoe kunnen de veiligheidsriempjes versteld worden. Echt super handig via een soort van knoop/knoopgat. Geen gedoe meer met de hele bekleding loshalen, maar heel eenvoudig te verstellen! Goed bedacht!

 113. Emmy Emmy

  113

  Dat gaat makkelijk, de hoogste van de riempjes veranderen. Het is een heel simpel 'knoopsgat' systeem. Daarna nog even met het schuifje de bandjes de juiste lengte maken en klaar is Anita. Leuk filmpje ook op de kinderboerderij. Wat is het toch een handige wagen!

 114. H. Looij-korevaar H. Looij-korevaar

  114

  Reactie Hennie Dit is pas een uitvinding! Nu top ik wat af, met 2 kleintjes, die allebei in de buggy willen. De een veel groter dan de ander. Nu kunnen ze om de beurt erin, zonder al te veel moeite. Die zou ik heel graag willen. Mijn kleinkindjes zouden er heeeeeel blij mee zijn. En die kleuren zijn super leuk.

 115. Lina Lina

  115

  Wat handig zeg. En de riempjes zijn zo makkelijk en snel aan te passen namelijk een knoopgat systeem. Wat een pracht buggy. Als ik het geld ervoor had had ik het allang gekocht. Oma zou er superblij mee zijn want dochter is vaak bij oma. Dan kunnen ze samen wandelen.

 116. Margriet Plat Margriet Plat

  116

  Lijkt me erg handig want het systeem van de riempjes is me bekend, die zijn t zelfde als bij de Quinny kinderwagen buggy! Vraag me nog steeds af of de wagen wel heel erg stabiel is... dat is de reden dat ik hem nog niet gekocht heb... ik wil dat eerst proberen dan in de winkel maar daar is het nog niet van gekomen. Verder een super wagen lijkt me. Het hele grote voordeel is wel dat hij zo compact is en dat je kindje er recht en stevig in zit.... ook in zoveel kleuren te krijgen dat het nog heel lang duurt voor je er 1 koopt want daar zou ik, niet uitkomen.. vindt hem wel prijzig inderdaad... Verder een GAVE Bug!!!

 117. mulckie mulckie

  117

  3 voordelen, compact en licht,met draagriem en rechtopstaand wanneer ingevouwen. de draagriem lijkt me zeer makkelijk !!

 118. mulckie mulckie

  118

  gepromoot op facebook !!

 119. mulckie mulckie

  119

  anita vind de buggy stijlvol, compact , licht, eenvoudig in elkaar te zetten,geschikt voor kindjes vanaf 6 maand, harde wieltjes is soms een beetje schokkerig rijden, verder superbuggy !

 120. mulckie mulckie

  120

  slecht kwaliteit geluid bij het filmpje maar zoals ik het begrepenis het een soort van knoopseffect. en het is zo gedaan. het ziet er makkelijk uit. Ik vind de buggy erg mooi en hip. De buggy die ik momenteel heb heeft kuren en vouwt niet makkelijk op en in. zou hem graag met deze quinny yezz willen ruilen aangezien we vaak op stap gaan. Momenteel kan me 2e kindje van 18 maanden er van profiteren, en straks nummero 3 !

 121. k. gischler k. gischler

  121

  .

 122. Patricia Buijs Patricia Buijs

  122

  De riempjes zijn makkelijk aan te passen door een knoop/knoopsgat systeem Heel makkelijk!!! Heel spannend dat de actie nu ten einde loopt!!! Ik blijf duimen en hopen op een nieuwe buggy voor mijn meisje

 123. Caroliene Beenhakkers Caroliene Beenhakkers

  123

  Het ziet er geweldig handig uit! niet te ingewikkeld maar gewoon snel de riempjes aangepast in een seconde! volgens Anita met een knoopsgat effect,en verstellen doe je met schuiven van de bandjes eerst naar voor en dan aan de achterkant je maakt de riempjes vast in de driepuntsgordel en klaar is kees!Ik zeg die MOET je altijd bij je hebben !!!!

 124. Jacqueline Broek Jacqueline Broek

  124

  Het grootste voordeel van de Quinny Yezz is, dat hij zo makkeijk hanteerbaar is; het kost moeder of oma ook niet echt veel moeite om de buggy in- en uit te klappen en zelfs te dragen, indien nodig! De Quinny Yezz is een Topper op buggygebied. En onze kanjer Jaro zal het heerlijk vinden om in deze kanjer van een buggy mee te mogen.

 125. Brenda de vries de Vries Brenda de vries de Vries

  125

  Wat zou ik deze graag willen winnen! Mijn gewone kinderwagen is een Quinny! ideaal! Mijn buggy is een quinny, makkelijk opbouwbaar, maar wat ik ontzettend mis is de ligstand! Vooral met een dagje uit! Wat zou het heerlijk zijn deze te winnen. Daarbij zag ik dat hij op de rug te dragen is! Dus nog makkelijker even een stuk fietsen en buggy mee! volgens mij wordt dit de topper van het jaar!

 126. Pd Chelladurai Pd Chelladurai

  126

  Het verstellen van de bandjes werkt als een soort knoopsgat. Er zitten verschillende verstel-gaten in de rugleuning. Je kiest de juiste hoogte, haalt de band erdoorheen en de knop die eraan zit blijft als een knoop aan de achterkant steken. Dit doe je met alle twee de bandjes en dan is het alleen nog schuiven tot de bandjes strak zitten. zelfs een Papa kan het doen! echt eenvoudig

 127. jepje jepje

  127

  het vertellen van de riempjes kan je verschillende manieren doen je heb twee rijen met 3 soort of knoops gaten je verteld ze op de grote van je kind en dan zit je kindje lekker veilig

 128. Emmy Emmy

  128

  Net onze eerste vliegvakantie geboekt samen als gezinnetje. Wat zou het leuk zijn als ik deze compacte buggy mee kon nemen. Kan ik dat gelijk voor jullie testen :) Spannend hoor. Nog 3 dagen tot de uitslag!

 129. Arbey Arbey

  129

  Oh ik heb net alle berichtjes van iedereen nog eens zitten lezen, wat een enthousiasme! Ik vind het ook heel leuk om de blogs van de testmamma Anita te lezen en haar filmpjes te kijken! Ik voel zelfs al lichte kriebeltjes als ik eraan denk dat ik kans maak om eindelijk eens zo'n mooie prijs te winnen! Super leuke actie nogmaals en leuk dat mamma's zoals wij ook de kans krijgen om te testen! Groetjes, Arbey

 130. wandena wandena

  130

  Laatste kans om mee te doen. Hoop dat ik win kan ik me kindje blij maken met een nieuwe buggy. Alles wat ik kan geven is 2ehands en daarom hoop ik dat ik win. Doe niet voor mezelf mee maar voor me kindje. Duimen. Groetjes Wandena

 131. poesemien poesemien

  131

  de riempjes kun je verstellen met het systeem van een knoopsgat en op lengte maken door te schuiven: eenvoudiger kan het niet!

 132. susanne79 susanne79

  132

  De riempjes van de buggy kunnen worden versteld door een knoopsgatsysteem. Hierdoor is hij gemakkelijk en eenvoudig in gebruik...o wat zou ik hem graag willen winnen...

 133. Corine_79 Corine_79

  133

  -De riempjes kun je verstellen door een knoopsgat systeem wat op 3 verschillende hoogtes in de rugleuning van de buggy zit. Je haalt hem ervoor langs door en aan de achterzijde vouwt het plastic waar het riempje aan vast zit, het zich om waardoor het stevig vast blijft tijdens gebruik. -De lengte van de bandjes zijn verstelbaar door een schuifsysteem zodat het zonder poespas altijd aan elke lengte is aan te passen of je nou een groot of een klein kindje in de buggy hebt * Ik vind het grote voordeel dat het zonder veel poespas heel makkelijk aan te passen is aan de lengte van het kindje waarvoor je de buggy gebruikt. Zeker super makkelijk als je meerder kinderen hebben die de buggy gebruiken!

 134. Marije Suurbier Marije Suurbier

  134

  Je kunt de riempjes verstellen in de rugleuning van de buggy door het riempjes door de gaatjes te halen die je op 3 verschillende hoogtes kunt instellen. Je kunt de bandjes verstellen door een verstelbaar schuifsysteem die zeer makkelijk is aan te passen. Het is een zeer makkelijke buggy en zou helemaal geweldig zijn voor mijn zoontje om hem makkelijk mee te nemen in een zeer simpele bedienbare buggy.

 135. M M

  135

  Anita kon het niet makkelijker vertellen als dat het simpelweg functioneert als een knoopsgat (zeer praktisch wanneer je de Yezz gebruikt voor meerdere kindjes die verschillen in leeftijd) en de bandjes zijn snel te verstellen… na deze filmpjes wil ik ‘m wel heel graag winnen. Nog 3 dagen wachten….. ben super benieuwd wie straks trots achter de Yezz mag lopen…

 136. Ronel Ronel

  136

  De bandjes zijn in hoogte te verstellen door middel van een 'knoopsgat'systeem, het ziet er erg makkelijk en doeltreffend uit! Verder moeten de bandjes nog qua lengte versteld worden, dat ziet er ook simpel uit, het is volgens mij veel sneller klaar dan bij een doorsnee buggy, en dat is wel een pré wat mij betreft, vooral als je er afwisselend grote en kleine peutertjes in vervoert... Wat mij betreft is de Quinny Yezz een absolute topper, en ik zou 'm dan ook erg graag willen winnen voor ons peutertje van 2 jaar, en onze toekomstige derde!

 137. Saskia Saskia

  137

  Het verstellen van de bandjes gaat heel makkelijk door muddel van een knoopsgatsysteem.

 138. Lillian Frerejean-korte Lillian Frerejean-korte

  138

  Het is een superlichte Quinny Yezz! Zeer makkelijk in gebruik en overal maa naar toe te nemen, zeker voor in een kleine autootje met 2 kindjes en een kleine budget! Met deze superbuggy kan ik mijn oudste dochter stimuleren om naast mij te lopen wanneer wij naar de supermarkt gaan en hoeft ze niet in de duowagen... want dat vind ze vreselijk, ze wilt alleen maar lopen! En kan mijn jongste dochter lekker zitten in deze buggy....

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >