Win een Quinny Moodd t.w.v. 699,-

Door: Mamaplaats 184 reacties

Win een Quinny Moodd t.w.v. 699,-

Ken je deze al? De Quinny Moodd? Dit is de allernieuwste kinderwagen van Quinny, vers van de pers, met een paar hele slimme nieuwe features die jij als mama zeker zal waarderen! Deze maand staat de Quinny Moodd centraal op Mamaplaats. Zo kun je hier alles te weten komen over de Quinny Moodd. Ook zal een mama zoals jij de kinderwagen in 'real life' gaan testen en haar bevindingen hier vastleggen in filmreviews, foto reviews en blogreviews. En als klap op de vuurpijl kan jij een Quinny Moodd, t.w.v. EUR 699, winnen!!!

Wat te doen om een Quinny Moodd te winnen?

De winactie Win een Quinny Moodd loopt 4 weken, vanaf dinsdag 21 februari. Iedere week heb jij een kans om deze kinderwagen te winnen. Doe je alle 4 de weken mee dan maak je een maximale kans om te winnen. Maar, met 1x meespelen ben je ook in de race voor een gratis Quinny Moodd. Iedere week staat er een vraag centraal om kans te maken op deze kinderwagen. Elke maandag zal de nieuwste vraag op deze pagina worden getoont & in de nieuwsbrief bekend worden gemaakt. Dus kijk iedere week even, doe 4x mee, en wie weet wordt jij de gelukkige winnaar.
Week 1 (21 feb t/m 1 mrt) Hoeveel voordelen heeft de Quinny Moodd? Welke vind jij het belangrijkste en waarom? Tip: Op deze Quinny Moodd pagina kun je hier meer over vinden! --> Plaats jouw antwoord in het reactieveld hier onder.
Week 2 (1 mrt t/m 7 mrt) Word lid van Mamaplaats op Social Media en promoot de Quinny Moodd pagina! Klik hier voor Facebook, Hyves of Twitter.
Week 3 (8 mrt t/m 15 mrt) Wat zijn de bevindingen over de Quinny Moodd van onze testmoeder Marion? Bekijk hiervoor de filmpjes en lees de blogs van Marion.

Vraag week 4 (16 t/m 22 mrt)

Past de Quinny Moodd in een rode Nissan Micra? Bekijk de autotest filmpje van Marion en plaats jouw antwoord hier op de pagina van testmoeder Marion! 23 maart wordt de winnaar bekend gemaakt van deze geweldige Quinny Moodd!!! Kijk hiervoor op de site en/of in de nieuwsbrief.

Testpanel

Mama’s zoals jij testen de Quinny Moodd en de Quinny Yezz! Lees hier al hun verhalen, video’s, foto’s en reviews. Klik hier wanneer jij testmoeder wilt worden voor de Quinny Yezz.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
184 Reacties

Reacties

 1. MVBL MVBL

  1

  Hij is lekker vlot! Ontvouwt automatisch met 1 druk op de knop Kan ook nog makkelijk een maxi cosi op, altijd handig dat de adapters gratis zijn. Je kunt zelf bepalen hoe je kindje zit, of je kindje kijkt je aan of je kindje zit met de rug naar je toe, ideaal! Je kunt de kinderwagen invouwen zodat je niet de hele bak hebt, lekker handig heb je ook niet de hele bak in je kofferbak en meer ruimte in je auto, dus hij is makkelijk te vervoeren. De Quinny moodd is natuurlijk stijlvol in design, materiaal en kleurstelling! En heeft een complete set aan eigenschappen. En je hebt veel en mooie verschillende kleuren.

 2. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  2

  Het is een super hippe moderne kinderwagen, komt voor ons jonge ouders goed van pas! (ik 21 en mijn partner 23) zou echt helemaal super zijn om deze te winnen! - ontvouwt automatisch - autostoel bevestigen - zitting naar je toe of van je af - vanaf de geboorte - Complete set accessoires De belangrijkste voordeel vind ikzelf dat het een nieuwe kinderwagen is, 2e hands is toch altijd maar afwachten en de vraag hoelang de wagen het volhoudt en met een nieuwe kinderwagen kun je de onderdelen zelfs nog los bestellen. En het is een voordeel dat je de wagen van 3 wielen naar 4 wielen kan verstellen zodat je overal makkelijk kunt rijden, harde / onverharde wegen is dan geen probleem. :)

 3. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  3

  Hoeveel voordelen heeft de Quinny Moodd? Natuurlijk teveel om op te noemen, Ontvouwt automatisch, dat is heel handig als je met je kleine in je armen staat natuurlijk. Klik eenvoudig je maxi-cosi autostoel op het onderstel! Quinny vind dit bij de basisuitrusting horen en levert de adapters gratis mee; de uitkomst natuurlijk als je ergens heen wilt, dan hoeft er niet van alles dubbel mee. Zitting naar je toe of van je af zetten zorgt er natuurlijk voor dat je je kleine dingen kunt laten zien of zelf lekker naar je uk kunt kijken. Al vanaf de geboorte kun je hem gebruiken! Zo compleet vindt je er geeneen, met kinderwagenbak (opvouwbaar!), voetenzak (met een rits aan de voorzijde!), 4-wielmodule (maak van je quinny moodd 3-wieler eenvoudig een 4-wieler!) en ook nog een parasol (parasolklip zit al inbegrepen!)

 4. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  4

  vergeet ik nog te zeggen dat voor mij het mooiste is dat je het zitje richting jezelf kunt zitten. We zijn afgelopen jaar ons eerste kindje verloren, ons zoontje, en ik ben nju zwanger van de 2e, als dat allemaal goed gat, zal ik niet op kunnen houden naar die kleine te kunnen kijken en zo te genieten van de quinnykinderwagen met mn kleine ukkie erin.

 5. Vlinder Vlinder

  5

  de Quinny Moodd heeft 5 voordelen: 1. Ontvouwt automatisch 2. Bevestig je autostoel 3. Zitting naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte 5. Complete set accessoires Voor mijn is het belangrijkste dat het het vanaf de geboorte kunt gebruiken, dat je niet alles als het kindje groter word weer op nieuw moet kopen. maar eigelijk vind ik alles aan de Quinny Moodd helemaal geweldig.

 6. paultje paultje

  6

  4-wielmodule,ontvouwt automatisch,klikt je maxi-cosi autostoel,kinderwagen bak is in te vouwen,je kindje naar je toe kan kijken of van je af,verstelbare duwstang en een verstelbare voetensteun dat zijn 6 voordelen Het belangrijkste voor mij is de verstelbare duwstang ik ben n.l. 1.82 meter en dan loop ik krom achter een kinderwagen

 7. RenateG RenateG

  7

  5 Voordelen maar dat hij automatisch in- en uitvouwt vind ik toch wel een hele groot voordeel. Zeker nu met 3 kinderen is alles, wat het ons als gezin makkelijker maakt, zeer welkom. En ik was vergeten wat voor gedoe het is om boodschappen te doen met de maxi cosi, maar als je hem simpel op het onderstel kunt klikken, zoals ze bij deze Quinny beweren dan zou ik dolgelukkig worden van zo'n wagen! Zeker omdat onze 2e hands wagen toch wel wat mankementjes begint te vertonen, maar een nieuwe wagen niet haalbaar is, zou ik een gat in de lucht springen met een prijs als deze.

 8. evatius evatius

  8

  Toevallig zijn mijn man en ik afgelopen maandag bij de prenatal geweest en hebben even de winkel doorgelopen met de wagen. Heel erg mooi maar sowieso boven ons budget. De prenatal mevrouw heeft wel alles heel mooi uitgelegd en klikte alles zo op en in elkaar. Dat vind ik dus een voordeel. Niet 100 jaar zoeken naar het juiste knopje om hem in te klappen. Dan zijn er nog een hoop voordelen maar dat hebben de oudere versies van de quinny ook. de 2012 ziet er gewoon spik en span uit. Wat ook erg van deze tijd is ..de hoogglans op de wagen, superrrgaaf

 9. evatius evatius

  9

  ps...de heeft 5 voordelen...1. Ontvouwt automatisch 2. Bevestig je autostoel 3. Zitting naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte 5. Complete set accessoires

 10. baloe15 baloe15

  10

  Vanaf de geboorte De Quinny Moodd is een complete kinderwagen. Door de kinderwagen bak is hij te gebruiken vanaf de geboorte. Ingenieus bedacht van Quinny is, dat de kinderwagen bak is in te vouwen. Geen gedoel met die grote bak die net niet past in je achterklep, terwij het comfort optimaal gewaarborgd is! Te gebruiken vanaf de geboorte, is voor mij het belangrijkste, zodat ik niet og een extra wagen hoef te hebben.

 11. kimstijfs kimstijfs

  11

  anaf de geboorte De Quinny Moodd is een complete kinderwagen. Door de kinderwagen bak is hij te gebruiken vanaf de geboorte.de kinderbak is op te vouwen Geen gedoe met die grote bak die dan niet wil klikken op de wagen (heb een 10 jaar oude chicco) en erna de grote bak er niet meer af krijgt en een rompslomp is!!, Te gebruiken vanaf de geboorte, is helemaal super zo heb je niet 2 wagens nodig en nog eens een prachtige wagen ook!!

 12. estherdegroot estherdegroot

  12

  welke voordelen heeft de Quinny Moodd 1. hij ontvouwt automatisch 2. de auto stoel kan er op bevestigd worden 3. je kindje kan naar je toe zitten of van je af zitten 4. je gebruikt hem vanaf de geboorte en 5. er zit een complete accessoire set bij. Voor mij is zijn de punten 1, 2, 3, en 5 belangrijk. ik ben een kluns in het ontvouwen van een kinderwagen en deze gaat heel gemakkelijk zelf en pas handig in de auto zonder dat je veel ruimte kwijt bent. ik vind het prettig als de kleine meid naar mij toe kijkt als ik met haar wandel want dan kan ik zien hoe ze geniet dat heb ik bij mijn zoon nooit kunnen zien. de Maxi Cosi (autostoel) kan er op bevestigd worden wat heerlijk is als je snel een boodschap moet halen. en de accessoires een regenhoes en boodschappen mandje heel handig. en doordat hij zo klein en handig is heb ik niet een extra buggy nodig en dat scheelt ruimte.

 13. joeky joeky

  13

  het allerbelangrijkst is het comfort voor mijn kleintje!! well done Quinny Moodd!! En als ik alle voordelen moet opnoemen, is dit vak te klein.. ik zou zeggen ontelbaar veel voordelen! En t design met zijn LOOK is natuurlijk een groot voordeel voor mama!!

 14. sjirap sjirap

  14

  De 5 voordelen van de Quinny Moodd: 1. Ontvouwt automatisch 2. Bevestig je autostoel 3. Zitting naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte 5. Complete set accessoires. Maar ik vind het belangrijkste voordeel dat hij er makkelijk te besturen uitziet. Voor mijn eerste kindje had ik een goedkope wagen gekocht met vier dubbele wieltjes, maar zo'n drie-wieler ziet er veel makkelijker te besturen uit. Kun je tenminste papa bellen onderweg :-)

 15. poesemien poesemien

  15

  De Quinny Moodd heeft 5 voordelen. Op de vraag welke voor mij het belangrijkste is kan ik moeilijk antwoorden omdat ik ze allemaal belangrijk vind. Het is belangrijk om de kinderwagen makkelijk te ontvouwen, als ik zie hoe sommige anderen daarmee sukkelen, denk ik: koop zo geen rommel. Aangezien ik niet zo'n grote wagen heb, mag de kinderwagen geplooid ook niet zo veel plaats innemen. Het minst belangrijk voor het kind is dat je de zitting naar je toe of van je af kunt zetten, maar daar hecht ik persoonlijk dan weer wél veel belang aan. De autostoel bevestigen zal ik niet veel doen (ik gebruik liever een mand om de baby in te leggen), maar het kan verdomd handig zijn (voor als de baby slaapt of je hebt weinig plaats in de wagen). Zo'n kinderwagen is een hele investering, daarom is het wel goed dat je de Quinny Moodd vanaf de geboorte kunt gebruiken. De set accesoires weet ik niet goed wat ik moet van denken: zo'n regenscherm kan wel handig zijn (maar meestal ga je niet veel wandelen als het regent en de kans is groot dat je het vergeten bent als het onderweg begint te regenen), maar de zonneklep, mandje en parasolklip zullen zeker gebruikt worden.

 16. Manuela Manuela

  16

  De vijf voordelen zijn: - Ontvouwt automatisch - Bevestig je autostoeltje - Kindje kan na je kijken of de wijde wereld inkijken - Vanaf de geboore te gebruiken - Compleet met accessoires. Ik vind 2 voordelen t meeste bij mij passen en waar ik heel veel aan heb. Aangezien ik alleenstaande moeder ben en al n dochtertje heb van 5, is t voor mij t n voordeel als ik maar op n knop hoef te duwen en hij klapt vanzelf in. Want mn dochtertje wilt mij nu al graag met alles helpen, dus dan is t ideaal als t lekker snel gaat. En dat t kindje naar mij kan kijken is ook n voordeel, want moet ook op mn andere kindje letten en zo is t makkelijker voo mij om ze beide in de gaten te houden en daarbij as je ergens even stil staat kun je ook makkelijker met de nieuwe aanwinst lekker spelen!! En dan heb ik t nog niet eens gehad over t fei dat t echt n ultra moderne kinderwagen is met n super uitstraling. Dus ja zou m graag willen winnen, want ik kan zo ene echt niet betalen!! Groejes Manuela

 17. mamavanharleyenelvis mamavanharleyenelvis

  17

  Al toen mijn oudste geboren werd, alweer tien jaar geleden was ik verliefd op Quinny Zapp, toen innovatief met een wagen die zo klein opgevouwen kon worden dat je hem in een draagzak mee kon nemen, ideaal.. maar niet helemaal, als heel kleine baby kon hij er niet in, laat staan dat er een reiswieg op paste.. hoe blij ben ik met deze nieuwe Quinny Mood.. wat een genot een reiswieg die in kan vouwen, dus past ie ook in een auto na het winkelen, en die fijne autostoel die er zo op klikt, maar het allermooist vind ik nog wel dat ik geen heup meer breek door alle rare houdingen die ik aan moest nemen om baby, uiteraard al slapend, hoog en droog te houden en toch proberen met 2 handen,mijn tanden, voeten en onderbenen alle knoppen in te drukken en de wagen te moeten ontvouwen..pff...zweet loopt nu al langs mijn rug als ik er alleen maar aan denk.. wat een genot een wagn die zichzelf uitbouwt..ja ik ben er klaar voor, heb niet gezeurd toen het allemaal wel moest, maar hey.mama is geen 20 meer nu.. dus de wagen mag van alle gemakken voozien zijn!

 18. ilona ilona

  18

  Wat een geweldige wagen! Wie wil dat nou niet?! Een wagen die zichzelf uitvouwt, waarin je kindje beide kanten op kan kijken en dan niet te vergeten de kinderwagenbak die opbouwbaar is! Geniaal idee en superhandig als we met onze relatief kleine auto vol met spullen (en kinderwagen) en drie jongens naar oma in Maastricht willen! Ik ben fan! En wat een mooie kleuren allemaal! De groene vind ik echt geweldig!

 19. mkbanjo mkbanjo

  19

  Wow wat een gave kinderwagen!! De Quinny moodd heeft 5 voordelen (volgens de jullie site), maar ik ben van mening dat het er 6 zijn. Nummer zes is toch de vlotte uitstraling en de vele keuze van kleuren dat maakt hem geschikt voor iedereen. Want iedereen heeft tenslotte zijn/haar eigen smaak. Van de 5 voordelen lijkt mij de invouwbare kinderbak heel makkelijk. Vanaf de geboorte heb je al zoveel bij je en de ruimte in de auto is snel vol. Jelle is nu pas 6 weken oud, maar ik sta versteld met wat ik allemaal meesleep af en toen. Zo'n inklapbare bak lijkt me dan ook de ideale uitvinding. Ik zou hem erg graag winnen, zodat ik hem nog heel lang kan gebruiken.

 20. Laura1986 Laura1986

  20

  Van de 5 voordelen die de Quinny Moodd biedt Zou het automatisch ontvouwen zijn waar ik het meest van geniet Eindelijk geen handen meer tekort En ons kind in de wagen krijgen is niet langer een sport!

 21. dinges1978 dinges1978

  21

  ik wil deze wel heel graag winnen ! mijn eigen kinderwagen valt van ellende bijna uit elkaar, het .1 het grote voordeel vind ik dat er een maxicosi op kan waar de adapters gratis bijgeleverd worden, dit was bij mijn eigen kinderwagen niet meer leverbaar, dus heb alles samen met de quinny zapp moeten doen want daar paste de maxicosi wel op, geen groot probleem maar met 2 kindjes wel, want dan kan ik de zapp voor de oudste blijven gebruiken. .2automatisch ontvouwen lijkt me ook wel heel handig, .3vooruit en achteruit rijden kan mn eigen wagen ook, erg fijn is eigen ervaring. .4 invouwbare reiswieg is ook erg fijn .5 en alle adapters zoals dus voor de maxicosi en zonnekap erg fijn !

 22. dinges1978 dinges1978

  22

  o ja hij ziet er ook heel mooi uit ;)

 23. Marly Marly

  23

  Ontvouwt automatisch (wat een beloning na afdaling van een hoge steile trap) , maxi cosi autostoel (voor wandelingetjes bij opa's en oma's), Zitting naar je toe of van je af ( voor de aanhankelijke en ik heb zin in de wijde wereld dagen), En ultieme en meest unieke voordeel: de opvouwbare kinderwagenbak die beneden in de smalle hal kan blijven staan!

 24. ldegouw ldegouw

  24

  DE Quinny Moodd heeft 5 grote voordelen. als eerste: Ontvouwt automatisch, tweede: Bevestig je autostoel, derde: Zitting naar je toe of van je af, viede: Vanaf de geboorte, vijfde:Complete set accessoires. De Quinny Moodd is een nummer 1. De uitstraling is geweldig en de Quinny Moodd is super handig. Wat voor mij het belangrijkste voordeel is: alle vijf. Elke voordeel is belangrijk. En de uitstraling uiteraad ook. Maar daar ontbreek de Quinny Moodd ook niet aan.

 25. chesraso chesraso

  25

  5 voordelen....voor mij zijn ze alle 5 even belangrijk en praktisch en wat zien ze er gaaf uit....na 2 tweedehandse kinderwagens kan ik alleen maar hopen dat ik voor ons derde kindje eens een nieuwe wagen kan rijden!en als dat dan een Quinny Moodd mag zijn dan kan ik mijn geluk niet op!

 26. mamajootje mamajootje

  26

  Hij ontvouwt zich zelf,ideaal! Vooral wanneer je met je kleine in de regen staat als je haar uit de auto haalt. Daarnaast zit je niet altijd met die grote kinderwagen bak te klooien want ook deze is in te klappen. Alsof dat nog niet genoeg is, past ook de maxi cosi er in en zitten er meerdere adapters bij en kan je de maxi cosi ook draaien zodat je de hele tijd de kleine in haar ogen aan kan kijken. De quinny mood, is vlot, compleet en staat voor comfort. Hij is in 8 mooie kleuren verkrijgbaar en standaard zit er een regenhoes, zonnekap, mandje en parasolklip bij.Geweldig toch!!

 27. meissie00 meissie00

  27

  5 grote voordelen. als eerste: Ontvouwt automatisch, tweede: Bevestig je autostoel, derde: Zitting naar je toe of van je af, viede: Vanaf de geboorte, vijfde:Complete set accessoires. De Quinny Moodd is een nummer 1. De uitstraling is geweldig en de Quinny Moodd is super handig. Ik vind het zelf heel fijn dat het vanaf de geboorte te gebruiken is. Wandelwagens zijn zo duur en om dan na een periode NOG een nieuwere aan te moeten schaffen is niet te doen voor de meeste mensen.

 28. rjwberg rjwberg

  28

  de quinny heeft 5 voordelen ze zijn allemaal even belangerijk maar vindt het wel makkelijk dat het compacte kinderwagen is makkelijk om mee te nemen in de auto nu hebben we een grote wagen en de kofferbak is gelijk vol en vindt het erg fijn dat je de zitting kan verstellen nu kijk dylan al tijd van mij af en vindt het niet altijd even fijn en natuurlijk en automatisch ontvouwen GEWELDIG

 29. marielle81 marielle81

  29

  vind de quinny lekker compact voor mee te nemen in de auto vooral als je niet zo;n grote achterbak hebt... ook is de quinny makkelijk weer uit te vouwen geen gedoe met ingewikkelde dingen...

 30. Swekema Swekema

  30

  Vijf voordelen! Dat je deze direct vanaf de geboorte kunt gebruiken vind ik de belangrijkste. Waarom? Aanstaande vrijdag ben ik uitgerekend. Gisteren hebben we de kinderwagen die we voor de eerste hadden gekocht van zolder gehaald. Hmmm... Ik ben ernstig toe aan een nieuwe kinderwagen. Die we hebben is 'gedateerd'. Ik wil gewoon een stoere, hippe, leuk gekleurde, nieuwe kinderwagen voor hummel 2. En dat ie zo contact invouwt is natuurlijk ook geweldig als je maar een kleine auto hebt en toch de deur uit wilt met kinderwagen.

 31. mulckie mulckie

  31

  5 voordelen heeft de Quinny Mood: 1. Ontvouwt automatisch 2. Bevestig je autostoel 3. Zitting naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte 5. Complete set accessoires. Het belangrijkste voordeel vind ik vanaf de geboorte te gebruiken. Want dan heb je alles in een en hoef je niet een aparte kinderwagen te kopen voor het zitgedeelte of alleen een zitgedeelte. Dus deze wagen kun je aanpassen aan het kind. Erg mooie wagen dit !

 32. carla carla

  32

  De voordelen d.m.v. een gasveersysteem, ontvouwt de Quinny Moodd automatisch/ de zitting van de wagen is in richting aanpasbaar /de combinatie met de kinderwagenbak en met de maxi-cosi autostoel, maakt de quinny moodd een compleet reissysteem, te gebruiken vanaf de geboorte/ overige slimme zaken zijn de verstelbare duwstang en een verstelbare voetensteun/en je krijgt een complete set accessoires. Allemaal voordelen maar wat ik het grootste voordeel vindt is toch wel het verstellen van 3 naar 4 wielen en de verstelbare duwstang. We wandelen graag in het bos maar ook in de stad dus dat is iedeaal met 3 en 4 wielen en de duwstang is fijn omdat wij verschillend van grote zijn.

 33. Jilke Jilke

  33

  Ik vind het een groot voordeel dat de kinderwagen bak opvouwbaar is. Zo groot is mijn auto niet namelijk:)

 34. Jilke Jilke

  34

  Oh even vergeten: hij heeft 5 voordelen!

 35. taartje taartje

  35

  de Quinny Mood heeft 5 voordelen...1. Ontvouwt automatisch 2. Bevestig je autostoel 3. Zitting naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte 5. Complete set accessoires Tja.. alle voordelen zijn belangrijk, maar ik merk dat mijn meisje het wel moeilijk vind dat ze nu niet meer naar mama kan kijken. Dus dat de zitting naar je toe of van je af kan is voor haar wel ideaal. Helaas te duur voor ons, maar wie weet zijn we een keertje gelukkig..

 36. taartje taartje

  36

  Oh ja, en omdat mijn man en ik nogal groot zijn (ik 1,81 en hij 1,90) Is de duwstang heel fijn voor onze hoogte. Want dat is nog een crime om te vinden zeg.

 37. JReker JReker

  37

  De Quinny mood heeft 5 voordelen. Als ik 1 voordeel moet kiezen.. Nee dat gaat niet het is geweldig dat hij niet zo groot is zodat je ruimte hebt voor je boodschappen. En dat hij met 1 druk zelf automatisch ontvouwt is heerlijk geen gedoe meer dus mijn zoontje zal niet zo lang in de auto zitten als mama de kinderwagen in elkaar zet! Ook zo gezellig dat je hem naar je toe zetten om lekker samen te praten terwijl je elkaar aankijkt lijkt heerlijk. Wat een fijne kinderwagen. Helaas kan ik niet kiezen tussen alle voordelen!! Maar zo helaas is dat eigenlijk niet een groot compliment voor de makers! Jullie begrijpen hoe het is om mama/papa te zijn en weten dit zo een stuk aangenamer te maken!!!

 38. Dieuwertje Dieuwertje

  38

  De Quinny Moodd heeft 5 voordelen: 1. Ontvouwt automatisch 2. Je kunt je autostoel bevestigen 3. De zitting kan naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte te gebruiken (kinderwagen) 5. Complete set accessoires. Ik vind al deze voordelen geweldig! Vooral het automatisch ontvouwen, ik kan daar nogal een kluns in zijn :)

 39. Kelly83 Kelly83

  39

  Hij heeft 5 voordelen. (ik ga ze niet allemaal hier typen, dan vallen we zo in herhaling, haha) Wat ik het grootste voordeel vind? Dat hij zich automatisch ontvouwt. Dat is bij de kinderwagen die ik nu heb echt een ellende, lijkt af en toe vast te lopen. Sta ik daar in de regen met 2 handen aan die kinderwagen te sjorren.... Je snapt natuurlijk wel dat ik nu dus vast begin te duimen om deze mooie wagen te winnen!

 40. wandena wandena

  40

  Beste mamaplaats, De voordelen van deze mooie Quinny Moodd zijn geniaal. Hoe makkelijk wordt het je gemaakt ontvouwt automatisch. Super toch, En om je de mogelijkheid te geven om je maxi cosi erop te bevestigen, Je kan de zitting ook op verschillende manier draaien, ideaal voor je kindje. Als alles bijgeleverd wordt dan hoef je niet verder te zoeken ben je in één klap klaar met je perfecte kinderwagen. De reden waarom ik dit een super handige buggy/kinderwagen vind is dat ik op de 2de verdieping woon en een gedoe vind om de buggy naar boven de dragen en deze is licht en makkelijk te dragen. Hopelijk maak ik kans om mezelf en me kindje makkelijker te maken. Good luck voor mezelf.

 41. kempenaers kempenaers

  41

  heeft 5 voordelen voor mij is het beste voordeel dat hij zich automatisch ontvouwt want ik heb nog al eens problemen met een buggy om die open en toe te doen lukt meestal niet maar niettemin de andere 4 voordelen zijn voor mij al evengoed , die zouden bij alle buggy's evengoed moeten zijn

 42. Ennahs Ennahs

  42

  Ik ben nieuw hier en val meteen met m'n neus in de boter! Wat een leuke winactie! De moodd heeft 5 voordelen maar in de eerste plaats vind ik de wagen vooral hip! De wagen is uniek in zijn soort, denk ik, doordat hij automatisch uitvouwt. (Dat ken ik nog van mijn Buzz) Dat is wel echt ideaal! Geen gehannes meer bij het in- en uitvouwen en tegelijkertijd weg rennende peuters bij hun haren grijpen. En uiteraard is het fijn dat de buggyzit twee kanten op geplaatst kan worden. (hoewel ik zelf de ervaring heb dat ze liever 'naar voren' kijken en niet naar mij.....of ligt dat aan mij, hihi). Dat de Moodd makkelijk in iedere auto past is ook een zeer welkome bijkomstigheid. Niet iedereen rijdt namelijk in een dikke stationwagen. Minder belangrijk, maar wel zeer klantvriendelijk vind ik het totaalpakket. Je koopt wat je ziet en geen ge-emmer met accessoires, mandjes, dekentjes, dingetjes en de bijbehorende schandalige prijzen! TOP! Nog meer voordelen: - gunstig geprijsd - Geen lucht banden, dus ook geen lekke banden. - Die inklapbare reiswieg is echt een super uitvinding! (daar kunnen anderen echt een voorbeeld aan nemen!) - Het 'stuurtje' voor je kindje! En nu maar duimen....

 43. Bianca1984 Bianca1984

  43

  De moodd heeft 5 voordelen. Wat ik een groot voordeel vind, is dat het makkelijk opvouwbaar en uitklapbaar is. Verder is het een super mooie wandelwagen (die in veel mooie kleuren verkrijgbaar zijn). waar je graag mee gezien wil worden.

 44. steffie steffie

  44

  Op de site worden 5 voordelen genoemd. Eén voordeel steekt er voor mij met kop en schouders boven uit, dat is namelijk de zitting die van je af en naar je toe kan worden geplaatst. Heerlijk om de eerste tijd direct oogcontact met je kindje te kunnen hebben. Zijn wereldje wordt al heel snel groter en daarom is het veilige zicht op mama die eerste periode in de wandelwagen een heerlijk houvast.

 45. Multimamaja Multimamaja

  45

  Ik vind het een groot voordeel dat je eenvoudig van de driewieler een vierwieler kunt maken! Het is prettig als je een driewieler hebt met boodschappen doen, dan ben je lekker wendbaar, maar als je bijvoorbeeld een wandeling in het bos gaat maken, heb je liever vier wielen! Plus dat hij zo lekker compact is, in alle richtingen in te zetten is! Mijn huidige Quinny(die helaas heftig aan het doodgaan is) kan maar één bepaalde kant op voor standen en dat vind ik toch niet erg handig. En wat ontzettend handig dat die kinderwagenbak ook op te vouwen is!

 46. Annemiek89 Annemiek89

  46

  5

 47. Annemiek89 Annemiek89

  47

  5 voordelen? Dat vind ik een understatement, eerlijk gezegd! Maar er zijn er dus 5; #1De Quinny ontvouwt automatisch..(weg met je extra paar armen transplantatie!) #2 de maxi cosi kan er zó op (of elke andere willekeurige autostoel!)#3 zitting is zo aan te passen dat je (als je kind weer eens z'n tong uitsteekt naar de buschauffeur) kind zowel naar je toe als van je af kan kijken!(want geef toe dames, we hebben allemaal wel eens een dag dat we de kleine het liefst een burka aantrekken omdat hij/zij zo lekker scheel kan kijken:P) #4de Quinny is te gebruiken vanaf de geboorte, dus na je bevalling waggel je zó het ziekenhuis weer uit (of niet, maar als je bevalling zo krankzinnig makkelijk was dat je dit wilt, dan kán het wel!) #5 de accesoires! de Quinny is volledig uitgerust, je hoeft dus niet her en der te shoppen voor benodigdheden! En wat vind ik dan het grootste voordeel van de Quinny? (naast het feit dat ik hem hier gratis kan krijgen als ik win...) Nou, ik ben jong.. en ik bilgat.. ehm wil wat! dus naast al de voorbeelden hierboven (waarvan ik er niet een het beste vindt, ik vind ze alle 5 te belangrijk om 1 van de 5 voordelen te moeten missen) wil ik vooral nog steeds vlot, spontaan, stylish, fashionable, blabla, voor de dag komen! Een kinderwagen moet praktisch en bovenalles veilig zijn.. maar HEY! het oog wil ook wat! ik vind dit echt een prachtige wagen, en hiermee zou ik me prima durven te vertonen op de P.C. hooft :) dus lieve redactieleden van mamaplaats.nl, als jullie mij nou laten winnen..gaan we samen shoppen in a'dam! ^.^

 48. Nita Nita

  48

  Wow, wat een gave winactie! Ik heb zelf een krijgertje die nogal onhandig in gebruik is. Als ik naar deze spiksplinternieuwe wagen kijk, dan zie ik alle 5 de voordelen als mijn favoriet! Maar als ik echt moet kiezen, dan ga ik voor de mogelijkheid om je kindje naar je toe te hebben. Mijn zoontje heeft RS gehad en is nu om de haverklap verkouden. Ik loop nu constant om de wagen heen om te kijken of alles nog goed gaat. Maar dat probleem is er met deze mooie wagen niet meer. Als hij ziek is, kan hij naar mij toegedraaid zitten en anders kan hij lekker de wereld in kijken. Hij kan sinds kort lekker zelf zitten, trotse mama hier. :) Ik ben ook erg gecharmeerd van het automatisch ontvouwen. Die wagen van mij is een rotding om uit te klappen en dit lijkt me echt een verademing. En een hip kleurtje zie ik ook wel zitten!! :) Er gaat iemand heel blij worden met deze wagen!!!

 49. nessen nessen

  49

  5 voordelen waarvan ik automatisch ontvouwen het belangrijkst vind omdat dat vaak een heel gedoe is.

 50. Kim-dejong Kim-dejong

  50

  De 5 voordelen zijn, ontvouwt automatisch, maxi-cosi kan erop, zitting aan te passen zowel naar je toe als van je af, te gebruiken vanaf geboorte, volledig uitgerust. Het grootste voordeel vind ik dat de zitting aan te passen is. Het is fijn om je kindje te zien en als ze wat ouder zijn of als je een dagje naar een attractiepark gaat kijkt hij/zij zo de andere kant op. Daarom zou ik deze wagen graag willen winnen, zodat wij met onze kleine meid lekker door te Efteling kunnen wandelen en onze kleine meid dan alles kan zien. En ze zien er ook nog een geweldig uit, zo kan ik samen met mijn kleine meid de blitz maken bij het boodschappen doen, in het bos wandelend, in de Efteling, bij de dierentuin, noem maar op.. dus ik hoef niet uit te leggen hoe graaaaag ik deze super wagen wil winnen ;-)

 51. Dianakoster Dianakoster

  51

  De 5 voordelen van de Quinny Mood zijn: ontvouwt automatisch, bevestig je autostoel, zitting naar je toe of van je af, vanaf de geboorte te gebruiken, compleet uitgerust. Wat voor de belangrijkste voordelen zijn: dat de wagen automatisch ontvouwt zodat hij snel klaar staat voor gebruik en dat de kinderwagen bak opvouwbaar is, daar wij een groot gezin hebben 6 kinderen in totaal heb ik niet veel ruimte in de kofferbak dus hoe kleiner opvoubaar hoe beter.

 52. w12345 w12345

  52

  1.Ontvouwt automatisch, dus je kunt je kindje op de arm houden. 2.Bevestig je maxi-cosi er op (autostoeltje) 3.Complete kinderwagen vanaf de geboorte. 4.Complete set accessoires. 5.Zitting naar je toe of van je af. Nummer 5 vind ik de belangrijkste, want ik vind het maar niets, dat je bij andere wagens je kindje niet kunt aankijken.Vroeger kon dat bij bijna alle wagens. Toen was het heel normaal dat je kind naar je toe zat. Is ook veel gezelliger.

 53. Lina Lina

  53

  De Quinny Mood heeft 5 voordelen. Mijn man en ik zijn een jong modern stel en gaan voor alle moderne musthaves voor de baby. Ik ben erg op de hoogte van de nieuwste musthaves producten en er zijn elke keer nieuwe kinderwagens op de markt. Maar Quinny Mood wint het van alle kinderwagens want het verschil zit het in de kinderwagen bak. De overige 4 voordelen bezitten veel kinderwagens al maar dat de kinderwagen bak zo makkelijk is in te vouwen heb ik nog bij geen 1 kinderwagen gezien. En wij(de moderne)gezinnen reizen veel met de auto dus is dit voordeel onmisbaar !

 54. ausje ausje

  54

  De quinny moodd heeft 5 voordelen: Ontvouwd automatisch, autostoel makkelijk op het onderstel te klikken, je kindje kan naar je toe en van je af kijken, vanaf de geboorte te gebruiken en hij is helemaal compleet! Dit is de kinderwagen die ik wil voor mijn kindje en mijzelf! Het grootste voordeel voor mij dat ie helemaal compleet is en ik niet voor onverwachte verassingen kom te staan bij het in gebruik nemen. Zodra de baby er is kan ie erin en kan ik gaan wandelen. Dus nu alleen nog maar aan de bevalling denken en niet wat ik nog meer erbij moet aanschaffen. Ideaal als je geen zin hebt om je om dat soort dingen druk te hoeven maken!

 55. j.achterstraat@kliksafe.nl j.achterstraat@kliksafe.nl

  55

  Dit is 'de' wagen die we zoeken, met alles erop en eraan. We kennen dat gehannes met de verschillende wagens die we hebben gehad met onze 7 kinderen. Of ons kindje ligt te huilen in de auto, omdat het zo lang duurt voordat we de wagen in elkaar hebben staan, of we staat in de kou met de baby op de arm te klungelen. Dit lijkt ons een ideale wagen, waar je GEEN gezeur mee hebt. Wat zouden wij het fijn vinden om zo'n wagen te winnen, ook omdat onze jongste van 11 mnd. misschien niet de jongste blijft. We wachten met spanning af.

 56. pattycoatblue pattycoatblue

  56

  Deze wagen heeft in ieder geval 5 voordelen. Voor mij is het grootste voordeel het automatisch uitklappen. Met een klein mannetje van nog geen jaar en eentje van 3 die maar al te graag om zich heen wilt kijken is dat wel heel makkelijk. Zelf uitklappen terwijl ik in de ene arm de jongste heb en vervolgens de oudste in de gaten kan houden. Zou echt ideaal zijn.

 57. zohrec zohrec

  57

  Veel voordelen! Uitkomst voor veel ouders. Dit is een soort oplossing op veel problemen die er zijn rondom het perfecte kinderwagen uitzoeken. Quinny moodd is het gewoon

 58. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  58

  5 Voordelen: - Automatisch uitklappen, - autostoeltje kan erop, - Kindje naar je toe en van je af, - Kun je vanaf de geboorte gebruiken en - helemaal compleet! Super mooie kinderwagen, geweldig! Naar mijn mening een geweldig handige wagen, vooral dat het autostoeltje erop kan. Mijn ouders wonen ver weg, dus moet in de toekomst vaak heen en weer reizen met de kleine, dan is dat heel erg handig! Vooral omdat je dan niet persé de reiswiet mee hoeft te sjouwen. En dat hij helemaal compleet is! Geen gehannis om de juiste accessoires er nog bij te kopen! Oh ik hoop dat ik hem win!! Lijkt me super..

 59. thetankgirl thetankgirl

  59

  De Quinny Moodd heeft 5 voordelen (eigenlijk 6, zie onderste alinea): * Automatisch ontvouwbaar * Standaard maxi-cosi adapters bijgeleverd om je maxi-cosi op het onderstel te kunnen zetten. * Zitting is op verschillende standen te zetten, en je kunt deze naar je toe of van je af zetten. Dit is vooral handig als je kindje net uit de kinderwagenbak gegroeid is of overgevoelig is voor prikkels. * Zeer complete kinderwagen en de kinderwagenbak is in te vouwen. * Veel accesoires, je hoeft niet van alles er nog bij te kopen (accesoires kunnen erg duur zijn!). Ik vind de verschillende standen erg belangrijk, mijn kleintje raakt snel overprikkeld, en ik zet dan dus de zitting naar mij toe. Ik snap alleen niet waarom het design geen pluspunt is! Ik vind dit namelijk een prachtige wagen!

 60. ingeborgvh ingeborgvh

  60

  De Quinny Mood heeft 5 voordelen! De belangrijkste daarvoor vind ik dat door middel van een gasveersysteem, de Quinny Mood automatisch ontvouwt. Het is altijd zo'n gedoe om onze dochter vast te houden, ondertussen de kinderwagen in te klappen en ook nog al je tassen bij elkaar te rapen! Tevens heeft de Quinny Mood ook echt een super stoere uitstraling, wat precies past bij onze dochter!

 61. Jessiica Jessiica

  61

  Wauw wat een geweldig mooie kinderwagen vooral de roze met wit..Zo schattig. *Het automatisch ontvouwen van de wagen vind ik met mijn slechte rug het belangrijkste.. Ben ook altijd aan het hannesen met de wagen van mijn dochter. *De opvouwbare wagenbak is ook super handig als je een kleine auto hebt. *Het veranderen van zitting is natuurlijk ook mooi meegenomen, je wilt je kleine kindje wel goed kunnen zien. *De complete accesoire set is super, dat wil je altijd als je een nieuwe wagen gaat kopen.

 62. jeanymienie jeanymienie

  62

  hij heeft 5 voordelen, maar ik vind dat hij 6 voordelen heeft,want hij ziet er ook nog eens super gaaf uit!! het belangrijkste voordeel vindt ik dat hij automatisch uitklapt want normaal is dat nog een heel gedoe met de 'gewone' wagens!ik hoop echt dat ik hem win voor mijn zoontje!!!

 63. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  63

  Pracht wagen in mooie kleuren rood en paars zijn mijn favorieten kleuren,maar ik heb de kleuren gezien en er zitten prachtkleuren bij. Geweldig handig dat de wagen zicht automatisch ontvouwt. De eisen in 20012 combi kinderwagen moet in 2012 voldoen Natuurlijk doet de Quinny Moodd; daaraan!het klikken van de maxi cosie is eenvoudig op het onderstel te klikken geweldig! Quinny levert de basisuitrusting erbij horen en levert de adapters gratis mee. De zitting naar je toe of van je af,handig De Quinny Moodd is een complete kinderwagen,vanaf de geboorte,door de kinderwagen bak.Geldig bedacht dat de kinderwagen bak is in te vouwen.Makkelijk voor in de auto neemt weinig ruimte in. De "complete" set accessoires zoals; een zonnekap, een regenhoes, een mandje, een parasolklip ,en adapters,maken de Quinny Moodd helemaal compleet. Echt een geweldige kinderwagen helemaal naar mijn wensen een 10 met een gouden griffel.

 64. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  64

  Pracht wagen in mooie kleuren rood en paars zijn mijn favorieten kleuren,maar ik heb de kleuren gezien en er zitten prachtkleuren bij. Geweldig handig dat de wagen zicht automatisch ontvouwt. De eisen in 20012 combi kinderwagen moet in 2012 voldoen Natuurlijk doet de Quinny Moodd; daaraan!het klikken van de maxi cosie is eenvoudig op het onderstel te klikken geweldig! Quinny levert de basisuitrusting erbij horen en levert de adapters gratis mee. De zitting naar je toe of van je af,handig De Quinny Moodd is een complete kinderwagen,vanaf de geboorte,door de kinderwagen bak.Geldig bedacht dat de kinderwagen bak is in te vouwen.Makkelijk voor in de auto neemt weinig ruimte in. De "complete" set accessoires zoals; een zonnekap, een regenhoes, een mandje, een parasolklip ,en adapters,maken de Quinny Moodd helemaal compleet. Echt een geweldige kinderwagen helemaal naar mijn wensen een 10 met een gouden griffel.Het belangrijkste is dat de kinderwagen aan al mijn wensen voldoet!

 65. iuliastamate iuliastamate

  65

  de Quinny Moodd heeft 5 voordelen: 1. Ontvouwt automatisch 2. Bevestig je autostoel 3. Zitting naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte 5. Complete set accessoires Voor mijn is het belangrijkste dat ontvouwt automatisch. Ik heb heel veel last van mijn onderrug.

 66. Wendyz84 Wendyz84

  66

  De Quinny Moodd heeft 5 voordelen: 1. Ontvouwt automatisch 2. Bevestig je autostoel 3. Zitting naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte 5. Complete set accessoires. Deze wagen heeft alleen maar voordelen. Het grootste voordeel vind ik dat je hem compleet koopt en vanaf de geboorte al kunt gebruiken.

 67. grootaars grootaars

  67

  DE Quinny Moodd heeft 5 grote voordelen. als eerste: Ontvouwt automatisch, tweede: Bevestig je autostoel, derde: Zitting naar je toe of van je af, viede: Vanaf de geboorte, vijfde:Complete set accessoires. De Quinny Moodd is een nummer 1. HIJ IS SUPERRRRRRRRRRRRRRRRR

 68. Fenneke Fenneke

  68

  De Quinny Moodd heeft 5 voordelen : Hij ontvouwt zich automatisch, geweldige uitvinding. 2. Bevestig je autostoel. 3.Zitting naar je toe of van je af.. 4. Je kan hem gebruiken vanaf de geboorte. 5. Complete set accesoires. Wat ik het belangrijkste voordeel vind is dat de zitting je toe kan of van je af. Ik vind het zelf heel fijn om contact te hebben met mn dochter in dit geval. Met elkaar praten of een lach. Je kan gelijk zien of alles goed gaat. En als ze haar zin niet krijgt en dus gaat gillen kan ik de stoel ook weer omdraaien, zodat ze even afgezonderd is.

 69. johanenpaula johanenpaula

  69

  Hoeveel voordelen heeft de Quinny Moodd? Teveel om op te noeme; Ontvouwt automatisch, Klik eenvoudig je maxi-cosi autostoel op het onderstel! Quinny vind dit bij de basisuitrusting horen en levert de adapters gratis mee. Zitting naar je toe of van je af zetten ideaal voor als je kleintje net in de wandelwagen kan, zo kan hij/zij Papa/Mama nog lekker zien! Al vanaf de geboorte kun je hem gebruiken! Zo compleet vindt je er geeneen, met kinderwagenbak,voetenzak,4-wielmodule (maak van je quinny moodd 3-wieler eenvoudig een 4-wieler!)Kortom een geweldige wandelwagen!En die roze kleur helemaal geweldig voor onze prinses (geboren op 14-1-2012)

 70. petray petray

  70

  Eindelijk weer eens niet zo een standaard kinderwagen maar met een eigentijds design en met de gemakken die je van een kinderwagen verwacht. Er is niet alleen op het uiterlijk gelet maar ook voldoet die aan alles wat je als ouder belangrijk vind.Dat alles makkelijker gaat en je kind daarbij niet uit het ook hoeft te verliezen! Gewoon een wagen dus die er niet alleen mooi uit ziet maar ook gekeken is naar de wensen die je als ouder hebt waar een wagen aan moet voldoen!

 71. Mamsvan3 Mamsvan3

  71

  De voordelen van de Quinny Moodd: * ontvouwt automatisch * Bevestig je autostoel * Zitting naar je toe en van je af * Vanaf de geboorte * Complete set accessoires Voor mij is het belangrijkste en doorslaggevende voordeel dat de zitting naar je toe en van je af kan! Zeker in de eenkennigheidsfase is het erg fijn als je je kindje naar je toe kan zetten!

 72. Ronel Ronel

  72

  De Quinny Mood heeft 5 voordelen: Hij ontvouwt automatisch, je kunt je autostoeltje erop bevestigen, de zitting kan zowel naar je toe als van je af, je kunt 'm vanaf de geboorte gebruiken, en er zit een complete set accessoires bij. Voor mij is het belangrijkste voordeel dat de zitting ook naar je toe kan worden bevestigd! Het is voor je kind veel fijner om mama te kunnen zien, en je kunt ook beter communiceren (ik spreek uit ervaring, mijn zoontje heeft een tijdje niet zo vrolijk in de kinderwagen gezeten....). Ook het automatisch ontvouwen is erg handig, het is toch altijd weer een gedoe om de kinderwagen snel uit te klappen! Deze kinderwagen is wat mij betreft echt een topper!

 73. mariskavandertol1986 mariskavandertol1986

  73

  deze Quinny Mood heeft 5 voordelen; **Ontvouwt automatisch **Bevestig je autostoel **Zitting naar je toe of van je af **Vanaf de geboorte **Complete set accessoires Maar voor mij is er nog een voordeel; gewoon 8 verschillende kleuren!! voor ieder wat wils dus!! Maar waarom ik nou zou willen winnen??!! Ik heb nu al 2x pech gehad met me 2e hands kinderwagens!! de eerste brak bij het zitgedeelte een stang van het zit gedeelte waardoor die alleen nog maar op lig stand kan! en bij me 2e wagen loopt het wiel er steeds af. tsja het klinkt stom maar als alleen staande moeder is een goede kinderwagen wat toch ook erg belangrijk is gewoon niet betaalbaar. en via deze win actie zou ik hem dus graag willen winnen voor mijn dochtertje zo dat we weer lekker lange stukken kunnen lopen zonder dat dat rot wiel er afgaat. en goed kunnen genieten deze zomer!!

 74. laura1978 laura1978

  74

  De Quinny Mood heeft 5 voordelen: 1) Ontvouwt automatisch 2) Eenvoudig te bevestigen aan je autostoel 3) Zo aangepast dat de zitting naar je toe of van je af geplaats kan worden 4) Te gebruiken vanaf de geboorte dmv de kinderwagen bak welke ook nog makkeljk is in te vouwen 5) Door de handig bijgeleverde accessoires is de kinderwagen helemaal af! Eigenlijk kan ik niet een voordeel noemen wat ik handig vind! Over alle voordelen is zo goed nagedacht dat de Quinny Mood gewoon een groot voordeel is. Ons kleintje word in oktober verwacht en we zijn ons volop aan het inlezen over alle benodigde zaken en dat is best veel. Maar de Quinny Mood heeft tot nu toe ons hart gewonnen.

 75. Jacques Jacques

  75

  Kort weergegeven zoals ik op site heb gevonden :...... 1/.. ontvouwt automatisch.. 2/.. bevestig je autostoel. 3/..zitting naar je toe of van je af. 4/.. vanaf de geboorte.. 5/.. compleet set accessoires............. Grootste voordeel vind ik dat je je autostoel erop kan bevestigen, toekomstgericht gedacht en handig voor logeerpartijtjes..

 76. mirna mirna

  76

  De Quinny Mood heeft 5 voordelen: 1) Ontvouwt automatisch 2) Eenvoudig te bevestigen aan je autostoel 3) Zo aangepast dat de zitting naar je toe of van je af geplaats kan worden 4) Te gebruiken vanaf de geboorte dmv de kinderwagen bak welke ook nog makkeljk is in te vouwen 5) Door de handig bijgeleverde accessoires is de kinderwagen helemaal af! De fijnste voordeel vind ik dat de zitting kan worden aangepast. Op deze manier kan je altijd contact hebben met je kindje. En ik vind het fijn, dat je er zolang gebruik van kan maken. Deze kinderwagen is echt een droom, dus ik hoop dat ik hem win.

 77. josenmarjan josenmarjan

  77

  Vijf voordelen. Ik vind de belangrijkste dat hij automatisch ontvouwt, want als ik ergens en hekel aan heb en vooral als ik mannen en vrouwen zie klungelen dat je het al druk hebt met je kind en dat de kinderwagen maar niet wil. Ik zou iedereen zo'n kinderwagen die automatisch ontvouwt toewensen! Het is een prachtig en praktisch ding trouwens, de Quinny Mood.

 78. pupke2love pupke2love

  78

  vijf voordelen 1,..ontvouwt automatisch, 2,..eenvoudig te bevestigen aan je autostoel, 3,..zo aangepast dat de zitting na je toe of van je afgeplaatst kan worden, 4,..te gebruiken vanaf de geboorte dmv de kinderwagenbak deze is ook gemakkelijk in te vouwen, 5,..door de handig bijgeleverde accessoires is de kinderwagen helemaal af. de belangrijkste voordeel vindt ik dat hij automatisch ontvouwt,ik sta altijd te klungelen met onze kinderwagen vooral om de wagenbak eraf te halen. ik zou hem zo inruilen voor de quinny moodd,hij ziet er prachtig uit en lijkt me super handig

 79. Trudy Trudy

  79

  deze Quinny Mood heeft 5 voordelen; **Ontvouwt automatisch **Bevestig je autostoel **Zitting naar je toe of van je af **Vanaf de geboorte **Complete set accessoires. En voor mij is er ook nog een voordeel omdat die ook nog eens in 8 verschillende kleuren te leveren valt! Het belangrijkste voordeel is dat die zonder veel moeite te hoeven doen uit elkaar start klaar staat, dat scheelt heel wat gezweet! Ik doe mee voor mijn zusje die net een baby gekregen de 4 de, die het dus met een bijna versleten wagen moet doen, omdat er geen geld is voor een nieuwe, ze zullen helemaal uit hun dak gaan van zo' n overdadige luxe... 'k heb al bijna voorpret!!!

 80. weetikniet weetikniet

  80

  Hij ziet er geweldig uit, voor de echt stoere meiden. De voordelen: automatisch ontvouwen door gasveersysteem, zitting van je af of naar je toe, te gebruiken met reiwieg, maxicosi en zitje, verstelbare duwstang en voetensteun, opvouwbare reiswieg,mogelijkheid om er een vierwielwagen van te maken, bijpassende assecoires. Hoeveel voordelen, heel veel dus. Maar ik vind zelf het vierwielmodule wel erg bijzonder.

 81. sjirap sjirap

  81

  Ik had 't in mijn agenda gezet :-) bij deze doe ik een tweede keer mee aan deze prijsvraag. Ik vind het echt een stoere wagen! Tot volgende week voor de derde keer. Groetjes, Floor

 82. pompiedom pompiedom

  82

  Er zijn eigenlijk alleen maar voordelen!! Ik vind het persoonlijk erg leuk dat je kan kiezen welke kant je kind uit kan kijken. En dat automatisch ontvouwen is natuurlijk helemaal geweldig!! Ik vind hem echt helemaal geweldig!! De kleuren zijn ook helemaal leuk!!

 83. crxgirl crxgirl

  83

  hij kan op 1 druk op de knop zich ontvouwen dat is heel fijn en ben je niet lang bezig voor als je bv de kleine in de auto hebt zitten zodat ie snel uit de auto kan en als de kleine in de eerste maanden zit is het ook heel makkelijk dat je de maxi-cosi er zo op klikt het fijne is ook dat je de zitting kunt draaien voor als je je kind naar je toe wilt hebben zitten zo is het ook fijn voor als bv de wind van voren komt dat je hem om kunt draaien als ik deze zal winnen dan gun ik hem aan een vriendin van mij die is net bevallen van een zoontje en die heeft een kinderwagen gekocht via marktplaats en blijkt heel wat mankementen te hebben en aan gezien ze geen geld hebben voor een nieuwe zou ik deze heel graag willen winnen om ze een heel plezier te doen met een veilige kinderwagen

 84. chayenne chayenne

  84

  5 voordelen heeft die super moderne Quinny Moodd. Ik ben helemaal weg van die flitsende kleuren waar hij leverbaar in is.Maar het belangrijkste vindt ik toch wel dat hij automatisch ontvouwt, lijkt me geweldig geen gehannes meer met een kleintje op je arm. Een geweldig coole wagen.

 85. Jell Jell

  85

  De Quinny Moodd heeft 5 voordelen maar ik vind dat het er eigenlijk 6 zijn omdat je deze kinderwagen in zoveel verschillende kleuren kan krijgen. natuurlijk is de makkelijkste dat die automatisch ontvouwt.Het lijkt mij een topwagen om te hebben!!!

 86. wandena wandena

  86

  Voor de tweede keer doe ik mee om dit prachtig examplaar te kunnen winnen voor de kindje. Ik gebruik nu een 2de hands buggy niet bijna uit elkaar valt. Hij verdient een betere buggy. Speciaal voor me kindje doe ik mee. Hieronder nog eens de voordelen van deze mooie Quinny Moodd. Beste mamaplaats, De voordelen van deze mooie Quinny Moodd zijn geniaal. Hoe makkelijk wordt het je gemaakt ontvouwt automatisch. Super toch, En om je de mogelijkheid te geven om je maxi cosi erop te bevestigen, Je kan de zitting ook op verschillende manier draaien, ideaal voor je kindje. Als alles bijgeleverd wordt dan hoef je niet verder te zoeken ben je in één klap klaar met je perfecte kinderwagen. De reden waarom ik dit een super handige buggy/kinderwagen vind is dat ik op de 2de verdieping woon en een gedoe vind om de buggy naar boven de dragen en deze is licht en makkelijk te dragen. Hopelijk maak ik kans om mezelf en me kindje makkelijker te maken. Good luck voor mezelf.

 87. jochemluijten jochemluijten

  87

  5 voordelen

 88. spoekie spoekie

  88

   heeft 5 voordelen...1. Ontvouwt automatisch 2. Bevestig je autostoel 3. Zitting naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte 5. Complete set accessoires kortom heel handig als er al.een.handenbindertje hebt lopen. en het is handig dat je het zo inklapt en mee kan nemen zonder eerst te moeten monteren of demonteren

 89. Tamara1976 Tamara1976

  89

  De Quinny Moodd heeft 5 mogelijkheden!! Ik zal ze hieronder beschrijven: Je kan de Quinny Mood vanaf de geboorte van je kindje gebruiken en je kan kiezen of je het zitje naar je toe zet of juist van je af. Wat ik persoonlijk heel handig vindt is dat de wagen automatisch ontvouwt ( nooit meer gehannes!!) en dat de kinderwagenbak opvouwbaar is, super handig vooral als je niet zo’n grote auto heb. Ook heel handig is dat je je maxi cosi op het onderstel kan klikken. Het oog wil ook wat en daar hebben ze ook zeer zeker aan gedacht. De wagen ziet er heel hip uit en is in vele kleuren verkrijgbaar. Wat ik het belangrijkste vindt? Ik vind ze allemaal belangrijk!! Daarom is dit ook zo n top kinderwagen voldoet werkelijk aan alles. Wat kan een moeder en kind nog meer wensen??

 90. dianka1978 dianka1978

  90

  5 voordelen: 1 top, 2 topper, 3 toppie, 4 nog meer toppie, 5 toppest!

 91. Swekema Swekema

  91

  Vijf voordelen. En het mooiste en handigste vind ik nog steeds dat ik m vanaf de geboorte zou kunnen gebruiken. Ik ben inmiddels de 40 weken zwanger gepasseerd. Alles staat klaar, laat de kleine maar komen. Alleen onze kinderwagen.... Die is ernstig aan vervanging toe. Een zesde pluspunt van de Moodd is dat ie er zo veel hippe kleuren is. Voor de baby die nu wat op zich laat wachten zou ik dus een heel mooie wagen uitzoeken!

 92. Dianakoster Dianakoster

  92

  De 5 voordelen van de Quinny Mood zijn: ontvouwt automatisch, bevestig je autostoel, zitting naar je toe of van je af, vanaf de geboorte te gebruiken, compleet uitgerust. Wat voor de belangrijkste voordelen zijn: dat de wagen automatisch ontvouwt zodat hij snel klaar staat voor gebruik en dat de kinderwagen bak opvouwbaar is, daar wij een groot gezin hebben 6 kinderen in totaal heb ik niet veel ruimte in de kofferbak dus hoe kleiner opvoubaar hoe beter.

 93. Senn Senn

  93

  De Quinny Moodd is een fantastische kinderwagen die er niet alleen ultramodern uitziet, maar ook nog eens van alle gemakken is voorzien. In 1 handbeweging is de Moodd in te klappen en met 1 druk op de knop ontvouwt hij geheel automatisch door het unieke gasveersysteem. Hij is tevens vanaf de geboorte te gebruiken, aangezien er een maxi-cosi en een reiswieg op het frame bevestigd kan worden. De buggyzit ziet er erg comfortabel uit en is in verschillende posities te plaatsen; naar je toe, van je af en in verschillende zit- en ligstanden. De ligstand is niet zomaar een ligstand. Deze kan namelijk in zijn geheel plat worden gelegd, zonder dat het kindje al liggend in een 'zithouding' ligt. En ik moet heel eerlijk bekennen: ik vind het design zo mooi dat ik er mijn ogen niet vanaf kan houden! Wat een waanzinnige, te gekke en superhippe kinderwagen!!! Wie wil daar nou niet mee gezien worden?!!

 94. bakkermariska bakkermariska

  94

  Deze prachtige all in one kinderwagen zou ideaal zijn voor ons en ons 1e kindje :-), omdat hij vanaf geboorte tot peuter te gebruiken is en er echt super leuk uit ziet. Aleen het allerbeste voor ons wondertje :-).

 95. ellyvandenakker ellyvandenakker

  95

  1. hij ontvouwt automatisch 2. de auto stoel kan er op bevestigd worden 3. je kindje kan naar je toe zitten of van je af zitten 4. je gebruikt hem vanaf de geboorte en 5. er zit een complete accessoire set bij. super makkelijk en handig in gebruik echt een aanrader

 96. FF1 FF1

  96

  De Quinny Moodd heeft 5 voordelen: automatisch ontvouwbaar, standaard maxi-cosi adapters bijgeleverd, zitting naar je toe of van je af, vanaf de geboorte te gebruiken, zeer complete accesoire set. Voor mij is de complete accesoire set heel belangrijk. Of het zonnetje nou schijnt, het regent, je boodschapjes moet doen of je met de maxi cosi even snel iets wilt doen...... met de Quinny Moodd zit je goed.

 97. Pennylanesuus Pennylanesuus

  97

  De Quinny Moodd heeft 5 supervoordelen: 1. automatisch ontvouwbaar, 2. standaard maxi-cosi adapters bijgeleverd, 3. zitting naar je toe of van je af, 4. vanaf de geboorte te gebruiken, 5. zeer complete accesoire set en wat ik zelf voordeel nummer 6 vind, hij is onwijs hip! met trendy kleuren, een must have voor een hippe moeder van deze tijd.

 98. Ladydondersteen Ladydondersteen

  98

  De Quinny Moodd heeft alleenmaar voordelen! De 5 belangrijkste zijn * Ontvouwt zichzelf automatisch! * De maxi cosi autostoel kan je er uiteraard op bevestigen! * De zitting kan je naar je toe zetten of van je af zodat de kleine de wijde wereld in kan kijken * Uiteraard te gebruiken vanaf de geboorte met de opvouwbare wandelwagenbak zodat alles netjes in je auto past! * en hij wordt natuurlijk geleverd met accesoires die je bij andere los moet bijkopen. De accesoires zijn een zonnekap, een regenhoes, een mandje, een parasolklip en adapters :-) Voorts leverbaar in 8 modieuze kleuren dat voor een ieder wat wils! Het belangrijkste vinden wij zelf dat onze kleine er met veel plezier inzit en dat deze een goede zithouding heeft en niet hangt als een zoutzak! Uiteraard moet de wagen functioneel zijn, makkelijk schoon te houden en nog makkelijker in gebruik! Dit in combinatie met de andere voordelige eigenschappen maakt van deze wagen een TOPP Wagen! Waar elke ouder vol trots achter wil lopen om mee te pronken! :-)

 99. mamacj mamacj

  99

  Ik zou hem graag voor onze zoon willen winnen. Omdat hij dan lekker hoog zit en alles mooi kan bekijken he love's it.. Wil graag alles in de gaten houden! hihi Ik kan nergens vandaan halen wat de vraag is om hem te winnen.. Duimen maar dat ik hem ga winnen.. ;-)

 100. w12345 w12345

  100

  1.Ontvouwt automatisch, dus je kunt je kindje op de arm houden. 2.Bevestig je maxi-cosi er op (autostoeltje) 3.Complete kinderwagen vanaf de geboorte. 4.Complete set accessoires. 5. Zitting naar je toe of van je af,. Nr.5 Vind ik de belangrijkste.Want ik vind het maar niets,dat je bij andere wagens je kindje niet kunt aankijken.Als je wat tegen je kind zegt, weet je niet hoe het reageerd.Vroeger was het heel normaal dat je kindje naar je toe zat.Is ook veel gezelliger.

 101. w12345 w12345

  101

  waar is de vraag van week 2?(v.a. 28 februari) Zag hem niet staan, dus heb dezelfde vraag maar weer beantwoord. Weet iemand waar hij staat????

 102. mama-jessy mama-jessy

  102

  5 voordelen heeft de quinny moodd. De belangrijkste vind ik dat je het zitje van je af en naar je toe kan zetten zo kan je je kindje altijd in de gaten houden.

 103. petria petria

  103

  eigenlijk is het de perfecte wagen die alles in huis heeft wat nodig is om relex op pad te gaan of het nou te voet of met auto is .hij is op alle vlakken makkelijk hanteerbaar.Daarnaast heeft hij ook nog een moderne uitstraling in een woord de droomwagen van elke zwangere vrouw

 104. RenateG RenateG

  104

  Ik zoek ook naar vraag 2, maar ook niet kunnen vinden.....

 105. mkbanjo mkbanjo

  105

  wat is vraag 2? deze zou lopen vanaf vandaag...

 106. Manon8719 Manon8719

  106

  Hij heeft verschillende voordelen maar het handigste is dat zo lang je kindje in de buggy moet kun je hem gebruiken, eerst de bak of maxi cosi en later een gewone zitting, dus je kan er lang mee doen. En de verschillende kleurtjes vind ik erg leuk!

 107. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  107

  ligt het aan mij of staat er geen nieuwe vraag? Vraag week 2 (28 feb t/m 4 mrt) Kijk 28 feb op de site en/of in de nieuwsbrief wat je moet doen. maar dat kan ik niet vinden, en ik zie dat meer mensen het niet kunnen vinden.

 108. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  108

  vind ik het overigens nog steeds een geweldige kinderwagen die ik heel heel heel graag zou winnen!

 109. an an

  109

  Er zijn 5 voordelen! 1. Ontvouwt automatisch 2. Bevestig je autostoel 3. Zitting naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte 5. Complete set accessoires Het is een geweldige kinderwagen alles zit er op en er aan! dit is supper heb nu de quinny zapp alleen dat is jammer dat er geen ligstand op zit dit is super zelf automatisch ontvouwen dus geen gezeur met waar laat ik mijn kind!!

 110. mirna mirna

  110

  De Quinny Mood heeft 5 voordelen: 1) Ontvouwt automatisch 2) Eenvoudig te bevestigen aan je autostoel 3) Zo aangepast dat de zitting naar je toe of van je af geplaats kan worden 4) Te gebruiken vanaf de geboorte dmv de kinderwagen bak welke ook nog makkeljk is in te vouwen 5) Door de handig bijgeleverde accessoires is de kinderwagen helemaal af! De fijnste voordeel vind ik dat de zitting kan worden aangepast. Op deze manier kan je altijd contact hebben met je kindje. En ik vind het fijn, dat je er zolang gebruik van kan maken. Deze kinderwagen is echt een droom, dus ik hoop dat ik hem win.

 111. flair flair

  111

  Ooh wat een gave Quinny! Hij heeft zeker veel voordelen! 5 in totaal. De fijnste vind ik dat hij zo licht is in gebruik. Zeker met het in en uitladen van de auto. Daarnaast kan je de Quinny gelijk gebruiken zodra de baby er is. En hij ontvouwt automatisch. Gewoon echt een super handige wagen. Hoop echt dat ik er straks één heb. Zou zo gaaf zijn!

 112. wendyke82 wendyke82

  112

  de quinny mood heeft 5 voordelen de belangrijkste vindt ik dat het gebruiks gemak maar ook dat de bekleding er makkelijk af te halen is en het terug erop te zetten ik zou hem graag winnen,omdat ik aan een nieuwe kinderwagen toe ben (heb nu de quinny freestyle xl) de quinny is gewoon de fijnste kinderwagen die ik ken

 113. marjan1982 marjan1982

  113

  De Quinny Moodd heeft 5 voordelen die echt super zijn... 1. Hij ontvouwt automatisch, gemakkelijk als je je kindje op de arm hebt. 2. Je bevestigd je autostoeltje erop, is ideaal als je de bak niet bij hebt of als je even snel ergens heen wilt gaan. 3. De zitting kan naar je toe en van je af gezet worden, is fijn voor je kindje als hij je toch ook kan zien maar als hij dan de wijde wereld wil gaan bekennen kun je hem gewoon omdraaien en van je af laten kijken. 4. Je kan hem vanaf de geboorte gebruiken, en wat daar zo ideaal aan is is dat je de bak gewoon kun invouwen zodat hij praktisch geen plaats in beslag neemt in je auto maar ook met het opbergen thuis. 5. Je krijgt er een compleet asseccoires set bij, wat fijn is omdat je vaak als je een kinderwagen gaat kopen je meestal geen asseccoires koopt en dan achteraf weer steeds naar de winkel moet om die dingen nog te gaan kopen zoals een regenhoes. En wat ik nu het aller belangrijkste vind voor mij is ook dat je de bekleding makkelijk kunt verwijderen en weer makkelijk kunt terug plaatsten, maar ook dat je van 3 wielen naar 4 kunt gaan (dit is makkelijk omdat mijn man liever met 4 wielen rijdt en ik met 3). Ook is voor ons een heel belangrijk punt dat je de bak kunt invouwen, wij gaan vaak naar het buitenland en gaan daar dan ook slapen en als je je baby gewoon in de bak kunt laten slapen ipv een campingbedje is het fijn dat deze minder plaats in beslag neemt in de auto dan een campingbedje. we hebben namelijk 3 kinderen en dan heb je toch al gauw veel bij en niet veel plaats in de auto. en het automatisch ontvouwen is ook makkelijk omdat je vaak staat te klungelen met zo'n wagen om hem weer in elkaar te hebben staan of ingeklapt hebt. hopelijk win ik deze mooie kinderwagen want mijn zoontje zou er heel blij mee zijn, omdat ik eerst 2 meiden heb gekregen heb je alles in meiden kleuren gekocht en dan zou het voor ons zoontje wel stoer zijn om een echte jongenskleur te hebben van een kinderwagen. veel liefs, Marjan

 114. mulckie mulckie

  114

  gedeeld op facebook check, geretweet op twitter check en gerespecteerd op hyves en gepromoot check. done.

 115. mjr19 mjr19

  115

  voor mij heeft de wagen wel 10 voordelen . 1 klapt automatisch in en uit 2 er kan een autostoel op 3 zitting kan naar je toe en van je af 4 kan vanaf de geboorte 5 de bak kun je opvouwen 6 de boodschappenmand waar veel in kan 7 kan van 3 wiel module naar 4 wiel module 8 voetzak met rits aan de voorkant 9 verstelbare duwstang en voetensteun 10 bekleding kan er heel makkelijk eraf om gewassen te worden dit vind ik wel de meest belangrijkste voor mij omdat ik het heel fijn vind als een wagen makkelijk schoon te krijgen is

 116. johanenpaula johanenpaula

  116

  Zo geliked en gedeeld op facebook!! En even toegevoegd aan Twitter en geretweet!! Zo'n gave actie!!

 117. johanenpaula johanenpaula

  117

  Twitter : https://twitter.com/#!/Mamaplaats/status/175210341624578049 Facebook: https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001882141266

 118. Elfje101 Elfje101

  118

  De Quinny Moodd heeft 5 voordelen: 1. Ontvouwt automatisch 2. Je kunt je autostoel bevestigen 3. De zitting kan naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte te gebruiken (kinderwagen) 5. Complete set accessoires. Het grootste voordeel voor mij/ons zou zijn het automatisch omvouwen. We zijn nog geen ouders en hebben geen ervaring met uitklappen van kinderwagens. Maar de paar keer dat ik het heb gedaan was het vechten. Het lijkt mij dus ideaal dit systeem.

 119. jufmandy jufmandy

  119

  (nieuwe vraag nog niet bekend, dus nog maar een antwoord op de oude) De Quinny Moodd heeft 5 voordelen: 1. Ontvouwt automatisch 2. Je kunt je autostoel erop bevestigen 3. De zitting kan naar je toe of van je af 4. Vanaf de geboorte te gebruiken (kinderwagen) 5. Complete set accessoires. Het grootste voordeel voor mij zou zijn dat je kindje zowel naar je toe als van je af kan zitten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de wagen makkelijk schoon te houden is.

 120. sjirap sjirap

  120

  Bij deze doe ik heel graag een derde keer mee aan deze prijsvraag. Vooral omdat... mijn man en ik afgelopen week besloten hebben dat we voor 'n tweede gaan, dus een nieuwe kinderwagen komt zeker van pas! De kinderwagen die we voor ons eerste kindje gebruikten, is kapot en het lukt ons niet om hem te repareren... Bovendien was hij achteraf helemaal niet zo praktisch.. Tot volgende week voor de vierde en laatste deelname aan deze super-actie. Groetjes, Floor

 121. joeky joeky

  121

  het allerbelangrijkst is het comfort voor mijn 'kleine dame!! well done Quinny Moodd!! En als ik alle voordelen moet opnoemen, is dit vak te klein.. ik zou zeggen ontelbaar veel voordelen! En t design met zijn mooie LOOK is natuurlijk een groot voordeel voor mama!!

 122. Muisje Muisje

  122

  super kinderwagen om te winnen, zeker als mama met de kleine met de hond moet wandelen. Wagen in de auto en snel en makkelijk ontvouwen!!!! Dan hoeft de hond ook niet meer lang te wachten voor we kunnen vertrekken =)

 123. monicaatje monicaatje

  123

  Er zijn 5 voordelen: automatisch ontvouwen, bevestigen van je autostoel, keuze plaatsing zitting (front or back), geschikt vanaf geboorte en last but not least; een complete set accessoires. Ik persoonlijk vind dat autmatisch ontvouwen het toppunt van goed meedenken van de bedenker van deze Quinny Moodd! Mijn baby is 5 maandjes en mijn oudste is 6. Die breng en haal ik dagelijks van school. Hoe vaak ik per dag de buggy in- en uit moet vouwen... pff

 124. RenateG RenateG

  124

  Wat is de vraag in deze 3e week?

 125. w12345 w12345

  125

  1. ontvouwt automatisch, dus je kunt je kindje op de arm houden. 2. Bevestig je maxi-cosi er op 3. Complete kinderwagen vanaf geboorte 4. Complete set accessoires 5. Zitting naar je toe of van je af. Nr.5 vind ik de belangrijkste,want ik vind het maar niets, dat je bij andere wagens je kindje niet kunt aankijken in de wandelwagen. Vroeger was het heel normaal, dat je kindje naar je toe keek. Veel Leuker en gezelliger!! Heb maar weer dezelfde vraag beantwoord, want er stond niet een nieuwe vraag bij week 3.

 126. johanenpaula johanenpaula

  126

  Komt de vraag voor week 3 nog??

 127. sloppyslayer sloppyslayer

  127

  Ik heb getwitterd, geFacebooked en gehyved.........nu maar duimen dat ik deze mooie wagen mag gaan winnen :D Hij lijkt me echt super en door het lichte gewicht is hij voor mij ook perfect omdat ik een hele slechte rug heb. Duim duim duim :D

 128. w12345 w12345

  128

  Test Marion: 1. Hij rijdt super soepel. 2.Wendbaarheid loopt vlekkeloos. 3.Lengte duwstang is fijn(Uitschuifbaar) 4.Goed wendbaar in gras. 5.Er kan niet veel in boodschappenmandje. 6.De rem werkt perfect. 7.Iets te breed voor supermarktpoortje. 8.De zitting kan van zit naar liggen.Geweldig fijn. 9.Baby beteraf in kinderwagenbak.Warmer . Een dikke 10 voor gave looks en functionaliteit.

 129. Jessiica Jessiica

  129

  *Al met al is de wagen makkelijk in elkaar te zetten. *Het stuurtje ging wat moeilijker. *Erg complete wagen. *Handige uitschuifbare duwstang. *Hij rijd heel fijn en soepel ook met een groter kindje erin. *Het zitje is makkelijk van boven naar beneden te verstellen. *Nadelen: Het boodschappen mandje is wat te klein en hij is wat breed.

 130. RenateG RenateG

  130

  - de wagen is erg simpel in elkaar te zetten, zeker mede omdat alle knoppen grijs zijn gemaakt spreekt alles voor zich, op het stuurtje na - het automatisch uitvouwen is zeer praktisch - de wagen is vooral zeer compleet met alle accessoires - de wagen is tot de leeftijd van 4 jaar te gebruiken - de schoudertas blijven op hun plek door een button - de wagen rijd erg soepel en is zeer wendbaar - een degelijke wagen van een goede hoogwaardige kwaliteit - de duwstang is uitschuifbaar - boodschappenmandje is wat aan de kleine kant - de kar is vrij breed, daardoor in een smalle supermarkt niet handig bij de kassa - de kar heeft zeer gave looks En wat mij persoonlijk aanspreekt is de ligstand van de wandelwagen, dat je kindje ook gewoon echt plat ligt als ze in slaap vallen, ipv dat de beentje zo omhoog zitten in de slaapstand, vind ik echt ideaal!

 131. mirna mirna

  131

  De bevindingen van testmoeder Marion zijn de volgende: Het in elkaar zetten gaat heel simpel. De wagen vouwt praktisch automatisch uit. Het is handig dat alle knoppen die je hoeft in te drukken grijs zijn gemaakt. De wagen is echt heel compleet. De wagen loopt gewoon super soepel. De wendbaarheid is helemaal vlekkeloos. De lengte van de uitschuifbare duwstang is fijn. Je kunt hem perfect op lengte verstellen. ook het op de rem zetten en van de rem afhalen gaat heel soepel. De zitting is heel makkelijk te verstellen. Wat minder makkelijk afging, was het bevestigen van het ‘stuurtje. In de boodschappenmand kan niet heel veel. De wagen is breed, dus met smalle gangen, is dit lastig. Het was leuk om de bevindingen van Marion te lezen. Hierdoor krijg je een goede indruk van de kinderwagen.

 132. laura1978 laura1978

  132

  Testmoeder Marion: Voordelen: Het in elkaar zetten spreekt voor zich en gaat vrij simpel! De Quinny ontvouwt praktisch automatisch Het stuurtje zorgt voor veiligheid en het kindje kan actief meedoen en dit is goed voor de motoriek De wagen word compleet afgeleverd met handige en praktische accessoires De gordels zijn makkelijk te verstellen, zodat ook oudere kinderen (tot 4 jaar) goed in de Quinny kunnen zitten en de schouderpads worden goed op de plaats gehouden door de button De wagen rijd soepel op veschilllende ondergronden en is zeer wendbaar De uitschuifbare stang is perfect op lengte af te stellen De zitting is makkelijk te verstellen waardoor het kindje met een druk op de knop kan zitten of lekker liggen Nadelen: Het bevestigen van het stuurtje gaat lastig De ruimte van de wandelwagen inzet is aan de krappe kant De ruimte in de boodschappenmand is beperkt

 133. johanenpaula johanenpaula

  133

  De bevindingen van testmoeder Marion zijn de volgende: Het in elkaar zetten gaat heel simpel. De wagen vouwt praktisch automatisch uit. Het is handig dat alle knoppen die je hoeft in te drukken grijs zijn gemaakt. De wagen is echt heel compleet. De wagen loopt gewoon super soepel. De wendbaarheid is helemaal vlekkeloos. De lengte van de uitschuifbare duwstang is fijn. Je kunt hem perfect op lengte verstellen. ook het op de rem zetten en van de rem afhalen gaat heel soepel. De zitting is heel makkelijk te verstellen. Wat minder makkelijk afging, was het bevestigen van het ‘stuurtje. In de boodschappenmand kan niet heel veel. De wagen is breed, dus met smalle gangen, is dit lastig. Het was leuk om de bevindingen van Marion te lezen. Hierdoor krijg je een goede indruk van de kinderwagen.

 134. CFK CFK

  134

  De bevindingen van de gelukkige testmoeder Marion zijn de volgende: -Simpel in elkaar te zetten, alles spreekt voor zich (alle knoppen die je moet indrukken zijn grijs) -vouwt praktisch automatisch uit, dit is makkelijk als je je kindje op een arm hebt -het stuurtje is nog wat onhandig om erop te zetten, maar wel helemaal geweldig, omdat dit naast een veilig gevoel ook je kind het idee geeft dat het actief meedoet tijdens het wandelen -De wagen is compleet, praktisch bijna alles wordt meegeleverd -De gordeltjes zijn gemakkelijk te verstellen, de schouderpads worden door een button goed op hun plaats gehouden. -De zitting is een beetje aan de korte kan met een kindje van 3,5 jaar in een dikke winterjas. -De wagen loopt en stuurt super soepel, ook op een ruwere ondergrond, zoals gras -Kwalitatief goed en hoogwaardige wagen -De lengte van de duwstang is perfect, je kunt hem namelijk makkelijke aan je eigen lengte aanpassen. -Op de rem zetten en van de rem halen gaat soepel en eenvoudig -De boodschappenmand is vrij klein -De wagen is vrij breed -Met 1 druk op de knop kan de zitting naar liggen worden gekanteld dit vind Marion geweldig (en ik ook) Al met al een dikke voldoende, vanwege functionaliteit en looks

 135. evatius evatius

  135

  Marion begint eerst met de wielen wat eigenlijk heel gemakkelijk werkt. Op de wielen zit ook een sticker dat je even moet oppassen in het begin van de aanschaf omdat de wielen kunnen afgeven. De wielen klik je er zo op. Dit is ook een fijn systeem omdat je dan zeker weet dat de wielen goed vast zitten. De quinny klapt heel makkelijk uit, hij veert dan automatisch uit elkaar.Stap 1 is dus heel simpel! Stap 2, het zitje, klik je er zo op, ook heel gemakkelijk. Het T-stuk gaat niet direct, maar even op zijn kant en het lukt wel. En uiteindelijk klikt ze het t-stuk er zo in, en het elastiekje werkt ook simpel. De knoppen zijn allemaal grijs die verstelbaar zijn, is dus erg handig. De voetensteun moet je wel in de goede volgorde doen...anders werkt het niet. Zonneklep schuif je er zo in, ook niet zo moeilijk. in de regenhoes zit een heel handig ritsje, kan je gemakkelijk bij je kindje. Bij de adapters staat aan de binnenkant aan welke kant hij moet, en klik je de kinderwagenbak er zo op. Het muskietennet gaat dmv knoopjes en is ook makkelijk te bevestigen. Dan de testrit'door een draai kan je de voorwielen vastzitten en kan je gemakkelijk door het gras of zand. 1 nadeel is dat het mandje klein is en de wagen is vrij breed, Dit kan dus een probleem zijn in een supermarkt of bus. een voordeel is dat de rug gemakkelijk omhoog en beneden kan klikken en hij rijdt ligt.

 136. sjirap sjirap

  136

  Goedemorgen! Daar ben ik weer voor de vierde en laatste keer. Ik hoop echt zo dat ik deze prachtige wagen win, hij lijkt me gewoon heel erg handig en bovendien heeft hij een stoer ontwerp. Nou, ik ga duimen.. Groetjes, Floor

 137. sjirap sjirap

  137

  Oja, hier nog de bevindingen over de Quinny Moodd van testmoeder Marion: - makkelijk in elkaar te zetten - vouwt automatisch uit - uitschuifbare duwstang - het stuurtje is leuk voor het kindje maar lastig er op te zetten - doordat de gordels makkelijk zijn te verstellen, kunnen kinderen tot 4 jaar van de wagen gebruik maken - op gras en andere "lastige" ondergronden, loopt de wagen nog steeds soepel - het boodschappen-netje is een beetje klein - de wagen is wat breed, soms lastig Hoop dat ik hem zelf ook mag "testen" in real life! Fijne dag!

 138. sjirap sjirap

  138

  Beetje laat, maar heb zojuist een berichtje op facebook en hyves gezet (dom, dom, dom ik had niet goed opgelet)! Oooooooooh het lijkt me echt zo GE-WEL-DIG om deze kinderwagen te winnen!! Fijne dag allemaal!

 139. ingeborgvh ingeborgvh

  139

  Bevindingen van Marion, makkelijk in elkaar te zetten, vouwt makkelijk uit, de wielen klik je er zo op. Het stuurtje is niet heel gemakkelijk erop te plaatsen, maar wel heel leuk voor kinderen. De wagen rijdt soepel, ook over gras, hij kan zelfs rond rijden. In de supermarkt is het mandje wel wat klein en past de wagen ook niet bij een smalle kassa. De wagen kan gemakkelijk in de ligstand worden gezet. En zelfs met een vierjarige erin rijdt hij erg ligt! Al met al een super wagen voor ons ook lijkt mij!

 140. JReker JReker

  140

  makkelijk in elkaar te zetten vouwt makkelijk uit rijdt soepel en licht boodschappenmandje is klein uitschuifbare duwstang het stuurtje is moeilijk te monteren

 141. marjan1982 marjan1982

  141

  de bevindingen van de quinny mood zijn wel goed van marion. alleen jammer dat ie niet smaller is zodat je overal makkelijk door kunt en dat het mandje klein is... verder is het tot nu toe een mooie en fijne wagen.

 142. poesemien poesemien

  142

  de ervaring van Marion over de Quinny Mood: Het is een stijlvolle kinderwagen met veel slimmigheden. Het in elkaar zetten van de wagen is simpel en spreekt voor zich, de knoppen zijn in het grijs en hij ontvouwt zich automatisch. Het stuurtje bevestigen/loshalen is iets lastiger, maar misschien is het een kwestie van wennen. Het stuurtje zelf is fantastisch: het is veilig en goed voor de motoriek. De kinderwagen is heel compleet. Het aanpassen van de gordeltjes (van het zitje) is supermakkelijk en de schouderpads blijven op zijn plaats mbv buttons. Voor oudere kindjes mag de zitting wel iets langer zijn en deze kindjes zitten ook vrij dicht tegen de zonnekap. De wagen loopt heel soepel en is heel wendbaar, de hoogte van de duwstang is aanpasbaar. Naargelang het terrein kan je de voorwielen vast zetten. De achterwielen staan vrij breed uit elkaar, maar de rem gaat soepel. Het boodschappenmandje is aan de kleine kant. De zitting in ligstand zetten gaat heel vlotjes. De kinderwagenbak kan je plat maken. Algemene conclusie: een dikke voldoende voor functionatliteit en looks.

 143. mulckie mulckie

  143

  simpel in elkaar te zetten, handig dat alle drukknoppen grijs zijn, vouwt automatisch uit. stuurtje bevestigen en loshalen is beetje lastig.stuurtje goed voor de motoriek. de wagen is compleet met accesoires. wagen voor kindjes tot 4 jaar haar dochter van 3,5 past er goed in. gordeltjes makkelijk verstelbaar. schouderpads worden goed op zijn plaats gehouden. wagen rijdt soepel op verschillende oppervlakten. klein boodschappenmandje. geweldige wendbaarheid, rem bedienen gaat soepel. wagen ging niet eenvoudig door het poortje van de kassa. gewldige zitting ,met 1 druk op de knop ligstand. jonge babys kunnen al vroeg in de zitting in de ligstand maar raad toch aan eerst de wandelwagenbak te gebruiken. autostoel past er ook op. ze geeft de Quinny Moodd een hele dikke voldoende, niet alleen om zijn functionaliteit, maar ook zeker om zijn gave looks! Ik vind hem ook prachtig! zou ook graag mijn 3e kindje hier in zien liggen,. tot die tijd kan mijn peuter die nu 17,5 maand is erin.

 144. taartje taartje

  144

  Bevindingen van testmoeder Marion: Het in elkaar zetten gaat heel simpel. De wagen vouwt bijna automatisch uit. Complete soepel lopende wagen. De lengte van de uitschuifbare duwstang is goed te verstellen. De zitting is makkelijk te verstellen en op de rem zetten en van de rem halen gaat heel makkelijk. Het bevestigen van het stuurtje was een uitdaging, dit had makkelijker gekund. En het is niet een makkelijk wagen om boodschappen mee te doen, omdat het mandje klein is en de wagen te breed voor de meeste kassa's. Altijd handig om iets te lezen van een ervaringsdeskundige. Je moet vaak alleen maar op gevoel af gaan, en in de winkel zijn de omstandigheden vaak optimaal om uit te proberen.

 145. devilwoman devilwoman

  145

  ik hoop dat ik die vlug kan uit proberen zodat ik elke week een verslag kan schrijven .ik woon tegen grote bossen aan en wil zeker al die wegjes in om deze te proberen want met een koets er door gaan lukt niet dus moet ik op de grote baan blijven

 146. pupke2love pupke2love

  146

  de bevindingen van marion zijn,makkelijk in elkaar zetten,rijd makkelijk over verschillende ondergronden. het bevestigen van het stuurtje is een uitdaging had makkelijker gekunt. lengte van duwstang is goed te verstellen zitting is makkelijk te verstellen. op en van rem halen is makkelijk wielen staan te ver uit elkaar,daardoor is het geen makkelijke wagen om boodschappen mee te doen. hoop hem snel zelf uit te mogen proberen

 147. MVBL MVBL

  147

  De bevindingen va Testmoeder Marion zijn: De wagen is heel compleet. Je krijgt praktisch alles meegeleverd, zoals de zonnekap, boodschappenmandje en de adapters. Het in elkaar zetten eigenlijk heel simpel gaat. Het spreekt eigenlijk allemaal voor zich en alles gaat heel soepel. Handig is dat Quinny alle knoppen die je hoeft in te drukken grijs heeft gemaakt. Ook superhandig is natuurlijk dat hij praktisch automatisch uitvouwt. Quinny geeft aan dat de wagen geschikt is tot de leeftijd van 4 jaar. De gordeltjes verstellen gaat super makkelijk! Hij loopt super soepel ,de wendbaarheid is ook helemaal vlekkeloos. De lengte van de uitschuifbare duwstang is fijn. Je kunt hem perfect op lengte verstellen. Met weinig kracht manouvreer je eenvoudig, ook het op de rem zetten en van de rem afhalen gaat heel soepel. Met een eenvoudige druk op de knop kan de zitting echt helemaal plat om lekker te liggen. Dikke voldoende, niet alleen om zijn functionaliteit, maar ook zeker om zijn gave looks!

 148. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  148

  testmoeder marion geeft heel uitgebreid uitleg wat ze allemaal vind, doet en ziet aan de wagen. Allereerst heeft ze van Quinny zelf een goede uitleg gekregen, heel belangrijk vind ik want dat waarborgt de veiligheid van je kindje! Omdat je deze uitleg niet allemaal op internet kunt vinden heeft ze n filmpje gemaakt waarin ze laat zien hoe de Quinny Moodd werkt. Het spreekt eigenlijk allemaal voor zich en alles gaat heel soepel. Handig vind ik dat Quinny alle knoppen die je in moet drukken grijs heeft gemaakt. Minder makkelijk was bevestigen van t ‘stuurtje’echt wel even lastig. Maar het stuurtje vind ze wel geweldig in gebruik:haar dochter vroeg ook gelijk of het een stuurtje was. Naast de veiligheid, geeft dit een kind het idee actief mee te doen tijdens het wandelen! Al met al zeer compleet. Quinny geeft aan dat de wagen geschikt is tot de leeftijd van 4 jaar. Felice (marions dochter) past goed in de Quinny Moodd, al moesten de gordeltjes tot het uiterste worden versteld, wat gelukkig super makkelijk gaat. Haar eerste indruk wat betreft het rijden met de wagen is dat hij super soepel loopt. Ondanks het flinke gewicht van Felice in de kinderwagen. Niet alleen op een vlakke ondergrond rijdt de wagen super, ook op n bumpy grasveld gaat t prima. De wendbaarheid is ook helemaal vlekkeloos. Al bij het voor het eerst duwen van deze kinderwagen bedenk je je direct dat je een hoogwaardige en kwalitatieve kinderwagen in handen hebt. Je voelt gewoon dat het een goed ding is. Super! Minpuntje was wel dat ze met de kinderwagen niet eenvoudig door het poortje van de kassa kon, wellicht is het zo dat de wielen vrij ver uit elkaar staan ten opzichte van andere wagens. En dit vind Marion zo geweldig aan de Quinny Moodd: De zitting!!! Haar dochter zit in de hoogste stand fijn recht op, maar met n eenvoudige druk op de knop kan ze echt helemaal plat om lekker te liggen. Met het eerste ritje geeft ze de Quinny Moodd een hele dikke voldoende, niet alleen om zijn functionaliteit, maar ook zeker om zijn gave looks! En dit ben ik zeker met Marion eens: hij ziet er gaaf uit en lijkt soepel met lopen. En vaak heb ik zelf last met 'technische onderdelen' maar het ziet er zo simpel uit hoe ze m inklapt voor de auto! super. nou weer een hele lap tekst... maar dat is deze wagen volgens mij MEER dan waard!

 149. Sofje79 Sofje79

  149

  De bevindingen van Testmoeder Marion zijn: De wagen is heel compleet. Bijna alles is meegeleverd zoals de zonnekap, boodschappenmandje en de adapters. Makkelijk in elkaar te zetten.Alle knoppen die je hoeft in te drukken zijn grijs gemaakt. hijvouwt praktisch automatisch uit. Quinny geeft aan dat de wagen geschikt is tot de leeftijd van 4 jaar. De gordeltjes verstellen gaat super makkelijk! Hij loopt super soepel ,de wendbaarheid is ook helemaal vlekkeloos. De lengte van de uitschuifbare duwstang is fijn. Je kunt hem perfect op lengte verstellen. Met weinig kracht manouvreer je eenvoudig, ook het op de rem zetten en van de rem afhalen gaat heel soepel. Met een eenvoudige druk op de knop kan de zitting echt helemaal plat om lekker te liggen.

 150. wendyke82 wendyke82

  150

  ik geloof dat de wagen best veel voordelen heeft als ik goed heb gekeken vindt ik een groot voordeel dat de bekleding er gewoon afgeklikt kan worden doormiddel van drukkers das pas handig met uitwassen en terug zetten bij de meeste wagens moet je de bekleding met boutjes enz eraf schroeven en dan weer in elkaar zetten hoop dat ik hem win want ik vindt de wagen super

 151. ausje ausje

  151

  De bevindingen van moeder Marion zijn dat het behalve een hele mooie complete kinderwagen is dat hij ook fijn in gebruik is. Hij is makkelijk in elkaar te zetten en heeft echt aan het gemak van de moeder gedacht. De minpuntjes die ze tot nu toe: Hij is wat aan de brede kant dus je past niet altijd door de smalle paadjes in de winkel en hij past niet zo goed in een kleinere auto. Dit vind ik punten die niet opwegen tegen zijn pluspunten zoals lichtgewicht en makkelijk in te klappen (zelfs de kinderwagenbak is platter te maken voor het vervoeren!)

 152. spa spa

  152

  Nou, deze past prima in een Micra! Zelf nog ruimte over. Wat een geweldig mooi design, quinny kan trots zijn. Ik wil hem wel aan mijn vriendinnen showen, die willen er vast ook een!

 153. iuliastamate iuliastamate

  153

  Ja.Quinny Moodd past in de rode Nisasn Micra

 154. joeky joeky

  154

  Ja de Quinny Moodd past in de rode Nisasn Micra

 155. pupke2love pupke2love

  155

  de quinny moodd past pas in de rode nisan micra nadat marion de bank neer klapte

 156. joeky joeky

  156

  ps ik kon vorige week niet inloggen!! ????????

 157. Owenennoa Owenennoa

  157

  Helaas, heb een tweeling. Jammer dat veel winacties voor een 1ling is. En nie voor een 2ling!!

 158. wandena wandena

  158

  Bij deze zou ik dolgraag deze buggy voor me zoontje willen winnen. De buggy die ik nu hebt valt letterlijk uit elkaar. Was ik boodschappen met me zoontje gaan doen. Toen ik thuis kwam bleek dat ik onderweg me boodschappen was verloren. Niet best. Toe aan een leuke buggy maar geen geld. Daarom doe ik mee aan deze actie. Hopelijk maak ik kans.

 159. jepje jepje

  159

  hij past er niet in tenzij je de stoelen plat legt of als je de wielen eraf haalt

 160. evatius evatius

  160

  Eerst klapt marion de wagen in , en past hij niet in de "gewone"achterbak. Maar als ze dan de achterbank inklapt , dannnnn .....beetje vaag einde..ik zie niet dat ze de klep dicht gooit. Maar het lijkt te lukken.

 161. alidalars alidalars

  161

  ik wil graag de roze buggy omdat kleine diva graag om haar heen kijkt en alles wil mee maken ik vind deze Quinny moodd helemaal te gek omdat je die vanaf de geboorte al kan gebruiken en van alle gemakken is voorzien helemaal te gek

 162. petria petria

  162

  ja hij past ook in een kleinere wagen mits je de achterbank neerklapt ,wat wel probleem is als je meerdere kinderen in de auto moet vervoeren maar de optie om even de wielen eraf te klikken is ook nog aanwezig en denk dat dan het probleem eigenlijk al is op gelost .trouwens voor de meeste wagens geld dit dat ze in kleine achterbak vaak even zonder de wielen moeten worden vervoerd maar is eigenlijk maar een simpele handeling die er bij komt.dus blijf nog steeds een geweldige wagen

 163. Jacques Jacques

  163

  ..heb reactie op andere testpagina achtergelaten,. die van Marion,. zoals gevraagd

 164. GastouderKirsten GastouderKirsten

  164

  hopelijk mag ik de yezz testen:D

 165. Lina Lina

  165

  De Quinny Moodd past in de Nissan Micra als je eerst de achterbank inklapt. Het is een kleine moeite om de achterbank in te klappen, maar daarvoor in ruil heb je een stijlvolle kinderwagen.

 166. Lina Lina

  166

  Ik koop echt alles roze voor mijn dochter Lina. Eindelijk een mooie roze kinderwagen. Wat is de Quinny Moodd toch mooi. Ik ben er helemaal verliefd op geworden. Als ik er buiten iemand mee zie lopen dan verheug ik echt om te winnen. Als ik win dan beloof ik jullie een foto te sturen met mijn dochter in haar roze dagelijkse kleren in de roze Quinny Moodd hihihi.

 167. Jessiica Jessiica

  167

  Hij past wel in de Nissan micro maar pas als de achterbank plat is. Dat vind ik helaas niet de beste manier. Maar nu heb ik gelukkig een veel grotere auto. Dus kom maar op met die wagen !!! :)

 168. sjirap sjirap

  168

  Antwoord van deze week : ja, de Quinny Moodd past in de Nissan Micra als je eerst de achterbank inklapt.Ik ben het eens met eerdere reacties dat dit niet de ideale manier is, maar de Nissan Micra is ook best een kleine auto. Ik vind dit dus geen minpunt voor de Quinny Mood, maar eerder voor de Nissan Micra :-). Oooooooooooooh, ik vind het zo spannend deze prijsvraag! Ik heb alle "opdrachten" netjes uitgevoerd elke week. Ik hoop zo dat ik deze wagen win!! Fijne dag, groetjes Floor

 169. mjr19 mjr19

  169

  ik vind dat de wagen zoveel voordelen heeft maar belanghetrijkste vind ik dan toch wel dat de bekleding er makkelijk af gaat zodat het makkelijk gewassen kan worden dat vind ik wel prettig met zo kleintje die willen nog wel ns wat knoeie en dan is het superhandig als het makkelijk gewassen kan worden ik vind het ook handig dat de wagen zo klein opvouwbaar is de wagen die ik heb is best grof en past niet helemaal lekker bij opa en oma in de auto dus dit zou ideaal zijn voor als opa en oma dagje met kleine op stap gaat hoop echt dat ik de wagen win zou me zoontje heel blij maken en opa en oma ook denk ik

 170. trotsemama25 trotsemama25

  170

  Ow wat jammer heb niet met alle vragen mee kunnen doen dan maar met de laatste mee doen. Vraag week 4 (16 t/m 22 mrt) Past de Quinny Moodd in een rode Nissan Micra? Ja hij past daar wel in maar alleen als je de achterbank dicht klapt wat natuurlijk niet zal gaan als je meerdere kinderen hebt en daarom zal hij goed in mijn kofferbak passen zonder de achterbank te moeten neerklappen. Voor de mannen is hij ook heel erg idiaal omdat die altijd moeilijk doen bij een kinderwagen in en uit klappen en bij deze gaat het gewoon erg makkelijk.

 171. pupke2love pupke2love

  171

  de quinny moodd past pas in de nissan micra nadat marion de bank neergeklapt heeft. dat is dus minder fijn als je meerdere kinderen hebt. nu maar hopen dat we winnen,heb alle opdrachten gedaan en ons meisje zou er prima in passen hihih

 172. marjan1982 marjan1982

  172

  Ja hij past na dat de bank is ingeklapt wat minder fijn is... maar toch blijft het voor mij een super wagen... hopelijk winnen we hem. thijs zou hier zooooo blij mee zijn:) liefs marjan en thijs...

 173. Anne-Greet Anne-Greet

  173

  Helaas heb ik dit ook pas laat gezien en wil ik natuurlijk mee doen om deze gave buggy/kinderwagen te winnen.. Vraag week 4 (16 t/m 22 mrt) Past de Quinny Moodd in een rode Nissan Micra? Ja/Nee eigenlijk past de Quinny Moodd niet in geklapt er in. alleen als je de achterbank plat doet past het er in. maar met meerdere kinderen is dit niet handen. dus of de quinny moodd er in past ja en nee. wel voor delen is de ligbak in geklapt kan worden neemt ook weer minder ruimte in. ik zou hem niet vaak in klappen het is zowiezo een super quinny die je eigenlijk aan iedereen wilt showen toch !! stoer prachtig hip is de QUINNY MOODD! we zouden het super vinden als we deze zouden winnen.. zelf zou ik nooit geld hebben om deze te kopen.. dan zou ik er echt voor sparen om hem te kunnen kopen vind hem echt heel gaaf!!

 174. laura1978 laura1978

  174

  De Quinny past wel in de Nissan maar je moet eerst de achterklap neer klappen en met meerdere kinderen is dit niet handig. Nou en nu duimen dat wij deze fantastische prijs mogen winnen!

 175. mirna mirna

  175

  De kinderwagen past in de nissan micra, na het neerklappen van de achterbank en het weghalen van de hoedenplank. Ik wil nog even zeggen, dat ik deze winactie erg leuk vind.

 176. sjirap sjirap

  176

  Spannend! Nog één nachtje slapen... Groetjes, Floor

 177. evatius evatius

  177

  Jeetje, vandaag de uitslag, zal dit my lucky day zijn??

 178. ilonawolters5 ilonawolters5

  178

  Nee ik vind niet dat hij dan past in een nissan micra. Dan past de kinderwagen wel in elke auto maar de vraag is ook hoe. Als je eerst de achterbank moet neerklappen past hij dus niet in de kofferbak van deze auto. Je moet ook nog kinderen vervoeren dus mijn antwoord is nee maar gelukkig heb ik geen nissan micra en past de kinderwagen met gemak in mijn auto.

 179. RenateG RenateG

  179

  Hoor ik al tromgeroffel?

 180. sjirap sjirap

  180

  ...is de uitslag al bekend? Groetjes, Floor

 181. Natasja Natasja

  181

  Super confortable. en super handig. makelijk in te klappen en door dat hij recht op kan staan kun je hem heel makelijk in een hoekje zetten, staat dus niet in de weg. en als hij net zo soepel rijd als dat we van quinny gewend zijn is hij helemaal tot. Ja,wat valt er nog meer over te vertellen, het lijkt mij een geweldige buggy. Aangezien wij onze buggy vergeten zijn in sweden (bij mijn broer) zou het helemaal tot zijn als ik hem zou winnen. wat ja zonder buggy kunnen wij nog niet.

 182. sjirap sjirap

  182

  Er staat "winnaar bekend".. maar wie is het?

 183. Laurien1977 Laurien1977

  183

  Natuurlijk heb ik voor mijn zoontje, bijna 4 maanden een kinderwagen. Na 1,5 jaar zwanger geworden via het KID traject..mijn wens is uitgekomen...Tja 1ste kindje, dus dan heb je echt niet overal verstand van...Mijn zoontje is lang en als ik het anders kon doen had ik een andere wagen gekozen. De wagenbak kan hij bijna niet meer in en de wageninzet kan ook nog lang niet, omdat hij niet heel plat kan en geen stevige wagen inzet is. Ook kan de wagen inzet niet naar mij toe en dat kan deze wel...smile, smile, smile....Een stevige buggy inzet is wel heel prettig!!Bij de quinny is alles klik en klaar...Makkelijk! En de maxi cosi kan erop...:d

 184. Laurien1977 Laurien1977

  184

  Ik vergeet eigenlijk het belangrijkste....de buggy inzet kan plat en dus kan ik deze volgende maand al gebruiken voor mijn zoontje!!! (Als ik win natuurlijk)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >