Win een professionele gezinsfoto + een ontbijt- en fruitbox van HelloFresh

Door: Mamaplaats 10 reacties

Win een professionele gezinsfoto + een ontbijt- en fruitbox van HelloFresh

40 gezinnen, 40 smaken

Even als opfrisser: HelloFresh is een maaltijdbox die makkelijk te bereiden is en bomvol met gezonde ingrediënten zit. De box is in verschillende soorten af te nemen. De meest bestelde box bij de lezers op ons platform? Dat is de familybox uiteraard!

Wie kent HelloFresh niet?! Dit is namelijk dé maaltijdbox die je lekker thuis kan bereiden met wekelijks culinaire verrassingen. Nu is het zo dat wij erg benieuwd zijn naar de HelloFresh gebruikers! Wie zijn dit? Ben jij een leuke HelloFresh gebruiker? Dan kom jij in aanmerking voor iets heel gaafs...! Voor een campagne zijn wij namelijk op zoek naar de gezichten en smaken achter de HelloFresh gebruiker. Maak jij regelmatig de HelloFresh recepten voor jouw gezin klaar in de keuken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je winnen?

Win een professionele foto van jou en je gezin bij jullie thuis gemaakt (jullie unieke foto wordt op de blog van HelloFresh geplaatst). Daarnaast ontvang je een week lang de ontbijt- en fruitbox van HelloFresh.

Hoe kun je winnen?

Winnen is simpel: Meld je aan via deze link. Let op: Je moet al in het bezit zijn van de HelloFresh maaltijdbox om kans te maken.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
10 Reacties

Reacties

 1. malinili malinili

  1

  Jammer, wij zijn geen HelloFresh gebruikers; een fotoshoot met onze kleinste aanwinst erbij had ik heel leuk gevonden... maar zo te zien zijn we niet de enige die geen maaltijdbox laten bezorgen... ;-)

 2. Corine86 Corine86

  2

  Dat lijkt mij ideaal; die HelloFresh box! Nu zwanger van nr 5 wordt het steeds lastiger om tijd te vinden om boodschappen te doen en te bedenken wat we elke dag moeten eten.

 3. angelique fok angelique fok

  3

  ja wij wel al heel lang hebben inmiddels zon 75 dozen gehad al. heb me dus ook op geven leuke actie :D sowieso alleen maar goede ervaring met hello fresh en vind erg lekker

 4. Brenda Bracke Brenda Bracke

  4

  Ik wil het best eens proberen. Tot nu toe heb ik alleen boxen gezien met zoveel 'exotische/niet kind-vriendelijke' gerechten. Dus ja...

 5. Mamavanmeisje Mamavanmeisje

  5

  Gek dat actie afloopt en dan opeens weer extra dagem krijgt... op zich zou t niet moeten uitmaken hoeveel.er meedoen als er maar 1 iemand is die t kan winnen. Succes meiden!

 6. angelique fok angelique fok

  6

  wij zijn net gebeld vrijdag komen ze langs :D

 7. Nootjeh Nootjeh

  7

  Gezellig lijk me leuk voor ons nieuwe start we zijn net week geleden verhuis naar een andere profincie

 8. L_van_der_sanden@hotmail.com L_van_der_sanden@hotmail.com

  8

  Onze kinderen zijn echte 'fruitmonster', daarbij ben ik zwanger van ons 3e kindje dus is het voor mezelf ook belangrijk om voldoende fruit te eten. Een specialer ontbijt dan onze eigen boterhammen met pasta is ook zeker gewenst. Mijn man is binnenkort jarig, dus dat zouden we dan ter ere van zijn verjaardag kunnen doen. En met de 3e op komst lijkt me een gezinsfoto super! Kortom, een geweldig 'aanbod' om te winnen! Alles komt zeker van pas!

 9. Seny Seny

  9

  Ik zou heel graag gebruik willen maken van jullie boxen alleen laat ons geloof dat niet toe (moslim) en alleen groentjes eten daar passen wij helaas voor ! Ons gezinnetje is sinds april nu helemaal compleet en klaar na 3 jongens hebben we een dochtertje erbij gekregen en na eind deze mnd zal ik ook nooit meer kinderen kunnen krijgen vandaar ons gezinnetje compleet is ! Een gezinsshoot zou echt geweldig zijn dus als we al in aanmerking kunnen komen graag ( heeeeeeeel graag zelfs ) ????????

 10. Mali88 Mali88

  10

  jammer dat je een hellofresh gebruiker moet zijn. Dat is bij ons echt niet mogelijk met alle voedselallergieën

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >