Winnaars Bekend: Win een prijzenpakket van een Disney serie

Door: Mamaplaats 220 reacties

winactie stempel Win een prijzenpakket van een Disney serie

Met Disney Junior leren jonge kinderen spelenderwijs rekenen en vormen te herkennen. Doe mee met deze winactie en maak kans op exclusieve prijzenpakketten van de leuke Disney Junior series: Jake en de Nooitgedachtland Piraten en Sofia het prinsesje!

Sofia het prinsesje

Maak kennis met de wondere wereld van Sofia. Als haar moeder met de Koning trouwt, wordt Sofia een echte prinses. Maar hoe gedraagt een prinses zich eigenlijk? Om dit te leren, gaat Sofia naar een speciale school. Daar leert ze alles over de eigenschappen die horen bij een echte prinses. En dat is niet altijd makkelijk! Gelukkig krijgt Sofia hulp van haar dierenvrienden, waar ze door een magische amulet mee kan praten.

Jake en de Nooitgedachtland Piraten

Ga mee op avontuur met Jake, Cubby, Izzy en papegaai Skully! Op het eiland Nooitgedachtland zijn zij altijd op zoek naar schatten. Zodra zij die vinden, krijgen ze dikwijls te maken met de gemene Kapitein Haak en Meneer Vetje die de schatten maar al te graag stelen. Jake en zijn vrienden zullen de schatten terug moeten halen, maar daar moet jij ze wel bij helpen! Bij iedere hindernis die ze doorstaan verdienen Jake en zijn team gouden munten. Help hen met verzamelen en doe mee met deze interactieve schattenjacht!

Online game: De Wereld van Sofia

Je kunt niet alleen een prijzenpakket winnen, ook kun je online spelletjes spelen! Ga mee naar De Wereld van Sofia. Een leuke en veilige omgeving voor kids waar ze verschillende spelletjes kunnen spelen met hun eigen prinses. Klik hier en speel mee!

Wat kun je winnen?

Win één van de 5 Disney pakketjes! De pakketjes bevatten ieder een rugzakje met daarin een broodtrommel, fietsbel en een kleursetje

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: waarom is jouw kleine een echte prinses of een echte piraat?

Winnaars

W

Winnaar

Win een prijzenpakket van een Disney serie

W

Winnaar

Win een prijzenpakket van een Disney serie

W

Winnaar

Win een prijzenpakket van een Disney serie

W

Winnaar

Win een prijzenpakket van een Disney serie

W

Winnaar

Win een prijzenpakket van een Disney serie

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
220 Reacties

Reacties

 1. Miranda1983 Miranda1983

  1

  Ik heb geen 1 maar wel 2 echte prinsessen in huis.... waarom ze echte prinsessen zijn is dat ze dagelijks in hun verkleedkist zitten te graaien naar de jurken, kroontjes, kettingen, armbanden enz....

 2. fam_karthaus fam_karthaus

  2

  Ik heb 1 prinses en 2 piraatjes waarom het een echte prinses en piraatjes zijn? Mijn prinses gedraagt zich echt als een prinses het is een echt meisje meisje wil nooit broeken aan en draagt dus bijna ook altijd alleen maar jurkjes en rokjes met iets anders hoef ik echt niet thuis te komen verder is ze dol op lekker tutten aan haar haren en make upjes op doen en sieraadjes om helemaal geweldig vind ze dat. Mijn piraatjes zijn ook echte stoere piraten nergens bang voor soms beetje stoer doen en ze mogen zich graag verkleden als piraat of spelen met hun zwaard en dan een gevecht voorbereiden. Vaak willen ze ook nog even door Mama als piraat gesminckt worden om het geheel af te maken.. en dan natuurlijk op schattocht naar het strand helemaal geweldig. En zo geniet Mama van haar kindjes die helemaal in hun rol zijn als prinses of piraten.

 3. Kimdejong Kimdejong

  3

  Wij hebben een echte prinses! De hele dag is ze bezig met ringen, armbanden, kettingen, kroontjes, tiarras, make-up. En dat heeft ze niet van d'r moeder. Ook kiest ze zelf haar kleertjes uit en het liefste iets met roze, volgens haar prinsessen kleur. Dit school pakket zou een top kado zijn voor als ze volgend jaar dan eindelijk mag gaan!

 4. dassen dassen

  4

  Mijn kleine meid van 3 jaar is soms een echte prinses, die graag een prinsessenjurk aanheeft met een kroontje, oorbellen en een toverstaf, maar kan soms ook een echte piraat zijn als ze in haar "werkbroek" en laarzen papa helpt in de tuin met haar eigen kruiwagen, schep en hark.

 5. gjbd gjbd

  5

  Ik heb 2 piraatjes die het geweldig vinden om samen te spelen

 6. ramonatiggelman@chello.nl ramonatiggelman@chello.nl

  6

  Mijn zoontje is een echte piraat omdat hij graag als piraat verkleed loopt, maar vooral omdat hij een hele grote Jake en de Nooitgedachtlandpiraten-fan is!

 7. jolanda_besems jolanda_besems

  7

  Omdat ze graag bedient wil worden :D

 8. maryG maryG

  8

  mijn kleine piraat is een echte. Hij verkent de wereld. Hij is altijd buiten en probeert iedere tak en steen te onderzoeken buiten. Hij klimt en klautert op ieder speeltoestel en heeft een rijkelijke fantasie over waar hij is . Ook is mijn jkleine dol op water. het liefst veel in bad en plassen buiten zoeken waarin je kan stampen en spetteren.

 9. SandraThomas SandraThomas

  9

  Mijn zoon is een echte piraat. Buiten dat hij hiervoor kiest als er gesminkt wordt, heeft meneer ook een echt piraten shirt, ooglapje en vlag. Maar buiten dit alles is hij gewoon een heerlijke boef. Piratenstreken zijn hem niet onbekend en met een grote glimlach maakt hij dat we gewoon er niet boos op kunnen worden.

 10. martha68 martha68

  10

  omdat ze mijn lieve prinses is

 11. timmem timmem

  11

  kleindochter lise is de prinses van de familie, met haar gezellige lach het zonnetje in huis

 12. suzanne_koster suzanne_koster

  12

  Mijn dochtertje van 4 is een echte piraat! Klimmen, klauteren, gillen haha. Ze kan alles. Aaaaij aaaaij!

 13. TinTin van der Spek - Hau TinTin van der Spek - Hau

  13

  Onze dochter Sophia, heeft alles wat een prinsesje heeft: roze, glitter en glamour! Ze heeft zelfs Disney Aurora gordijnen op haar slaapkamer. Sophia is mama's prinsesje en krijgt van mama elke dag mooie kleertjes aan en van papa krijgt prinses Sophia alles wat haar hartje begeert. Papa zegt:"Met minder geen genoegen!" ;) Ondanks de verwennerij is Sophia niet verwend, ze is elke dag vrolijk en laat menig harten smelten. Ze is gewoon een ontzettende lieve meid.

 14. nessen nessen

  14

  Hier is een echte prinses omdat ze met haar 4 jaar al staat te ijdeltuiten voor de spiegel, hakschoenen van moeder aan wil en er graag leuk uitziet.

 15. tineke_burg tineke_burg

  15

  Wij hebben een echte piraat in huis omdat hij de hele dag zingt piet piraat,piet piraat schip ahoy hoy hoy en hij slaapt in een piratenboot en heeft een complete piratenkamer

 16. Mary Mary

  16

  Onze enige dochter word door ons als een prinses behandeld. Ook de familie draagt haar op handen. Dit begint ze nu door te krijgen. Ze is gelukkig een erg makkelijk kind die zich niet verwend gedraagt maar wel als een dametje.

 17. Claudia Enckevort Claudia Enckevort

  17

  Wij hebben 2 prinsessen in huis. De oudste 3 jaar wil altijd jurkjes/rokjes aan en regelmatig schmincken. Ook luistert ze heel goed en wil mama altijd meehelpen met koken en poetsen

 18. RIA Venhovens RIA Venhovens

  18

  Dit is echt zo super mooi voor mijn lieve kleindochter zij is mijn prinsesje mijn allesie

 19. Joyce Knubben Joyce Knubben

  19

  Mijn kleine mannetje is een echt piraatje, zijn papagaaien-rammelaar is zijn liefste maatje. Op zoek naar een echte schat, Doet hij in iedere zandbak. Kijken naar de visjes in de sloot, Maar in dromenland op zijn piratenboot. Schip ahoi piraten rugzak, wat een mooi prijs, Kom maar mee op mijn piratenschip; dan gaan we samen op wereldreis

 20. minimonkey minimonkey

  20

  Mijn dochtertje is een klein ondeugend prinsesje, omdat ze pas nadenkend tegen me zei: 'mama, ik heb geen prinsessenjurk, kopen?!' (2 jaar..) :)

 21. Saskiarotterdam Saskiarotterdam

  21

  Mijn dochter is een echte prinses omdat ze zelfs als ze gaat voetballen het liefst een rokje of jurkje aan wil. En mijn zoontje is een echte piraat omdat hij altijd zich altijd stoer gedraagd maar o wee als er dan iemand ineens dichtbij komt, dan is hij ineeens niet zo stoer meer ;)

 22. lieve carpentier lieve carpentier

  22

  Omdat hij gewoonweg een stoere piraat is!

 23. van_dijkilona van_dijkilona

  23

  Ik heb hier thuis een kleine piraat! Gek op jake en de nieuwe film tinkelbel en de piraten. Hij heeft van opa en oma een mooi schatkistje gekregen met daarin allemaal mooie glim steentjes. Dat gezichtje toen hij hem kreeg was onbetaalbaar!

 24. chesraso chesraso

  24

  mijn kleine prinses is helemaal gek van jurkjes het liefst met tule en bling bling...een kettinkje, toverstafje , armbandjes etc vind je in elke hoek van de kamer en niet vergeten haar glazen muiltjes..elk filmpje en serie waar een prinses in voorkomt moet ze kijken. Over een half jaartje gaat ze naar school en met dit pakketje zal ze zich helemaal het prinsesje van de klas voelen.

 25. donna_prud_homme donna_prud_homme

  25

  Met een koning en koningin in huis moet onze lieve dochter wel een prinses zijn!

 26. Maaike van Ommen Maaike van Ommen

  26

  M'n kleine man is een echte piraat die dol is op vies worden, buitenspelen en donderjagen! Onze kleine prinses is qua gedrag een echt meisje, maar speelt net zo lief met het speelgoed van haar broer.

 27. RemcoMielo RemcoMielo

  27

  ik heb een echte 3 jarige piraat! Waarom? Al vanaf dat hij 19 maanden was, heeft hij alleen maar oog voor Jake, Jake heeft hem zelfs leren tellen tot 7 toen hij 2 jaar was, dankzij het einde van de tekenfilms! Hij kon nog niet praten, maar als Jake en zijn piraten op de tv kwamen, sprong hij op en "zong" met volle borst mee met het Engelse lied "jake and the nebeland pyate and meeeeh!" (Jake and the neverland pirates, and me!). En nu is hij 3, nog steeds helemaal weg van Jake en zijn bende, dit is bij lange na de langste liefde die hij gehad heeft tot nu toe! Zelfs Elmo heeft het moeten opgeven tegen Jake haha :)

 28. MvdMC MvdMC

  28

  Mijn twee prinsesjes (2 en 4) spelen de hele dag door Sneeuwwitje, Rapunzel of gewoon twee prinsesjes. Heerlijk om dat van een 'afstandje' te bekijken! Ze lopen de hele dag rond in prinsessenjurken en mijn oudste krijg ik met moeite een broek aan, want prinsesjes moeten rokjes aan.... Heerlijk Genieten!!

  • MvdMC MvdMC

   29

   Ik vergeet nog helemaal te zeggen dat ze het liefst in Prinsessia gaan wonen!! Favoriete tv-serie!!

 29. Sabrina82 Sabrina82

  30

  Als je de avonturen van Jake en de nooitgedachtland piraten wilt zien moet je bij ons thuis zijn, alles word nagespeeld door onze piraat. Hij noemt zelfs zijn papa meneer vetje en samen stoeien ze nog even als Jake en kapitein Haak voor het slapen gaan met een kledinghanger als haak....

 30. Esther Jager Esther Jager

  31

  Mijn dochtertje Feline is een echte prinses. Ze begint ´s ochtends vroeg al te kraaien van plezier en de rest van de dag speelt ze heerlijk in de box of kroelt ze lekker met mama. Ze is altijd een vrolijke dame. Mijn zoon is een echte prins. Want hij is zo superlief voor zijn zusje. Als ze gaat slapen, zingt hij slaap kindje slaap voor haar. Als ze speelgoed op de grond gooit, raapt mijn zoon het voor haar op en vaak krijgt ze dan een lief kusje en een lieve aai over haar bol!

 31. Anne Salm Anne Salm

  32

  Onze zoon is een echt boefje! Zeker in zijn piet piraat stelletje wat hij zondag van opa en oma heeft gehad

 32. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  33

  Ik heb 1 piraat in huis en 2 prinsesjes. Rhodé is het middelste prinsesje die de hele dag op mama's hakken loopt nagellak opwil en omdat ze nog geen lippenstift mag ( ze wordt bijna drie dus nog even wachten ;-) doet ze het gewoon met stift, heb ik zelf lippenstip zegt ze dan. Ze zou wel heel blij zijn met de prinsessenset. dus duimen draaien

 33. Henny69 Henny69

  34

  Een echte piraat: liefst loopt hij de hele dag in z'n piratenpakje met een zwaard te zwaaien.

 34. at83 at83

  35

  Mijn prinsje is een echte piraat ;-) Leeft momenteel in een behoorlijke fantasierijke wereld. Piratenshampoo, piratenpak....noem maar op. Hij vindt het superstoer!

 35. Sylvia Kerkdijk Sylvia Kerkdijk

  36

  de sofia echt iets voor mijn meisje

 36. koek54 koek54

  37

  Mijn kleindochtertje Sophie van 4 jaar is een echt prinsesje en soms gedraagt ze zich daar ook naar. Oma, pak dat eens even op, ik kan dat niet. En oma pakt het op en dan straalt ze als ons kleine prinsesje. Wij zijn zo blij met haar.

 37. Ineke Peeters Ineke Peeters

  38

  Onze prachtige kleindochter Lizzy is voor ons een echte prinses omdat het ons eerste kleinkind is en een bijzonder lief meisje. Iedereen vindt zijn eigen kind natuurlijk de liefste, mooiste enz. maar wij vinden Lizzy onze enige echte prinses zeker als ze haar kroontje op heeft (jammer dat ik hier geen foto bij kan plaatsen dan u het zelf kunnen zien). En aangezien princesjes ook moeten leren dan het liefst natuurlijk met het beste materiaal van Fisher Price.

 38. tamarafelice tamarafelice

  39

  Ik heb een piraat die het geweldig vind om piraat te spelen met de buurjongens in hun hut! Uren lang speelplezier hebben ze.

 39. Sofje79 Sofje79

  40

  Mijn dochtertje Isa is een prinsesje omdat ze heel goed weet haar zinnetje te krijgen. Terwijl ze nog geen 2 jaar is. Daarnaast is ze dol op de kleur roze en op tassen (nu al, waar gaat dat heen?).

 40. moederanja moederanja

  41

  Omdat onze kleinzoon een somalische papa heeft

 41. Annet Adema Annet Adema

  42

  Omdat mijn meisje mijn leven veel mooier heeft gemaakt! Het is zo'n vrolijk lief meisje en ze zou het zo leuk vinden om dit pakket te mogen winnen!

 42. Fenny Van Erp Fenny Van Erp

  43

  Onze kleine kereltje is een kleine piraat omdat hij steeds meer op onderzoek uitgaat

 43. svermaut svermaut

  44

  Die van mij is een echte piraat - hij was al van dag één, en eigenlijk daarvoor op schattenjacht. En, hij had meteen prijs, mijn hart, dat heeft hij voor altijd ingenomen. Hij heeft werkelijk de hoofdprijs afgeschoten... De schat - die'm zelf is... Ik zie 'm doodgraag, maar eerlijk, van tijd tot tijd zou ik hem gerust eens achter 't papier willen plakken.

 44. alida Alida alida Alida

  45

  Mijn dochtertje is donderdag 3 juli jarig dan wordt zei 1 jaar oud. Mijn dochtertje is écht nu al een prinsesje omdat ze steeds op haar handjes kusjes wilt. Zo schattig! Doet ze echt haar handje om hoog, en dan wil ze er een kusje op

 45. Henny Oosterhof Henny Oosterhof

  46

  Een echte piraat, wantJake de piraaten zijn vrienden is toch echt de favoriet en hij kan het ook leuk nadoen en meedoen. Dus om een echt avontuur te spelen is natuurlijk het einde.

 46. ilse_pot ilse_pot

  47

  ons meisje is een echte prinses omdat ze gek is op verkleden met haar prinsessenkleren , gek is op roze en op nagellak ,ze wil ook het liefst elke dag een rokje aan ( en geen leuke stoere spijkerbroek ) en omdat ze als een echt prinsesje lippenstift op wil als we naar een feestje gaan .

 47. Keesfan82 Keesfan82

  48

  Onze dametjes lopen de hele dag op de prinsessenschoentjes. Ze willen steeds allemaal Disney-films kijken over prinsessen. Ze zingen steeds liedjes uit films en dansen de hele dag. Moet ik nog meer zeggen?! ;p

 48. rewana rewana

  49

  Heb een hele kleine draak van 14 maanden in huis, pfff ... draken, piraten, gaat goed samen dacht ik;)

 49. NatasO NatasO

  50

  Mijn kleine meid voelt zich graag prinses Doornroosje, liefst loop ze in roze jurkjes rond die zwieren, draagt prinsessenkroontjes en leert zelf prinsessen-etiquette op tv.

 50. jo76 jo76

  51

  Ons meisje is nog te klein om te beseffen wat een echte prinses is, maar als we een Disney dvd kijken van Assepoester, Sneeuwwitje of Belle en het beest, zit ze te schaterlachen en te genieten. En als ze dan deze mooie prijs wint gaat ze vanzelf beseffen wat een echte prinses is!!

 51. cyncyncynthia cyncyncynthia

  52

  Mijn mannetje is een echte piraat! Hij kiest altijd zijn shirt met de piratenschip uit, echt zijn favo! En Jake is zijn favo boekje! Onze piraat weet wat hij stoer vind en wat hij wil! Ik kan ze in de masten klimmen onze klimmeester hihi! Ooh ja en dan onze prinses op t erwt hihi onze diva, tuttebel en krengetje! Ze weet ook precies wat ze wil! Deze mama wilde geen prinses van der maken maar ze wil t zelf! Roze is mama's lievelingskleur niet maar haar staat t echt goed en leuk en lief! Papa's prinses en mama's piraat! Alle 2 onze boefjes❤️

 52. jacmana jacmana

  53

  Ik heb een prinses als kleindochter echt een schatje maar heb ook een stoere kleinzoon, een echte piraat hoor, zijn piratenhaak heeft hij vorige week al op de kermis gewonnen

 53. Lonneke Swinkels Lonneke Swinkels

  54

  Omdat hij slaapt, eet en leeft als een piraat ;)

 54. irini p irini p

  55

  Mijn prinses van 4 is voor mij een prinses omdat ze zich niet als een prinses gedraagt

 55. Rine Bisambhar Rine Bisambhar

  56

  Onze zoon is een echt boefje, een echte piraat.

 56. Herma Spies Herma Spies

  57

  Ik heb beide in huis prinsessen en een piraat. Volgens de logica van mijn dochter omdat zei een meisje is en die houden van prinsessen. Haar broertje is een jongen dus een piraat.... Lekkere draken zijn het!!!!

 57. Angel1711 Angel1711

  58

  Ik heb een piraat en een prinses <3 Mijn prinsesje is aan de ene kant een heel stoer prinsesje maar aan de andere kant ook heel veel met haartjes mooi maken bezig, armbandjes en alle mooie meiden dingen wat je heel mooi maakt als een prinses. En voor mij is ze natuurlijk ook een prinsesje <3

 58. Mirjam Boomsma Mirjam Boomsma

  59

  Prinsessenbed, prinsessen kaptafel, jurk en prinsessengedrag, ze is een echte Diva!

 59. l_valk l_valk

  60

  ik heb een echte piraat, hij gedraagt zich als een piraat en hij is vorige week geschminkt als een piraat, toen was hij echt een mooie piraat

 60. yvonnenco yvonnenco

  61

  Mijn Piraatje verdient het zo! Hij doet zo zijn best, maar hij mag ook graag een piraatje zijn, zo nu en dan. Ik wil ook zo graag dat hij af en toe het piraatje in hem naar boven haalt, omdat ook hij de kans moet hebben ondanks dat hij zijn mama zo goed helpt omdat zij in een rolstoel zit. Ben zo trots op hem en daarom vind ik dat hij het verdient, mijn kanjer Damian. Wij zijn zo blij zijn ouders te zijn en dan zou dit toch ook wel erg leuk zijn voor hem!

 61. jannies jannies

  62

  Dit is echt zo super mooi voor mijn lieve dochtertje zij is mijn prinsesje ik zou haar niet kunnen missen nog geen dag ze is me alles

 62. Zana Zana

  63

  ik heb een echte zeerover in huis en als ik heel veel geluk heb dan rooft hij kusjes ;-)

 63. Soenita Nathoe Soenita Nathoe

  64

  Onze kleine is een echte prinses omdat ze door ons op handen gedragen wordt: )

 64. Iris Vanpachtenbeke Iris Vanpachtenbeke

  65

  Omdat ze met haar o zo lieve blik alles gedaan krijgt:) en zot is op al wat kettingskes en armbandjes zijn! Ze kan op de 1 of andere manier ( tis een echt filoutje) ervoor zorgen dat ze haar willetje krijgt en ze geeft niet op:)

 65. Renate Van Lieshout Renate Van Lieshout

  66

  Mijn zoontje is gek op piet piraat,als hij wakker word dan is zijn favoriete filmpje piet piraat , hij zingt het liedje dan ook vrolijk mee. Met carnaval kon het niet anders dan dat hij verkleed ging als Piet Piraat. Nu liggen de Piet Piraat kleding en hoed in de verkleedkist, en vind het dan ook leuk om zich te verkleden en in zijn fantasie als Piet Piraat te spelen.

 66. Dithwalda Damasco Dithwalda Damasco

  67

  Mijn kleine is een echte prinses omdat ze elke dag haar kroontje op moet. Zonder kroontje gaat ze niet de deur uit want, dan is haar outfit zoals ze zelf zegt "niet compleet". Verder is ze de hele dag bezig met ringen, kettingtjes en oorbellen. Het liefst word ze gesminckd of op gemaakt als een echt prinsesje.

 67. ester scholten ester scholten

  68

  mijn piraatje houd er van om piraat of ridder bv te spelen. hij gaat ook helemaal op in zijn verhaal.

 68. Melissa&Lou Melissa&Lou

  69

  Ons dochtertje is de prinses waar disney van droomt :)

 69. A.Jagram A.Jagram

  70

  Mijn prinsesje is erg bezig met ( kinder) make-up, sieraden en kleerdjes. Ze heeft twee broers maar gelukkig is ze echt een prinsesje. Na de zomervakangie gaat ze naar de basisschool. Ze weet dat ze dan echt een grote meid is.

 70. Vanessa Jungschlager Vanessa Jungschlager

  71

  Hahha mijn kleine jongen is een waterrat! Met zn piratenzwaarden gaat hij alles te lijf om zn schip te beschermen!!!

 71. maikem maikem

  72

  Mijn lieve prinses Tess is een echt prinsesje. Ze houdt van mooie jurken, schoenen, make up en mooi haar. Alles wat echte prinsesjes leuk vinden. Als ze met haar prinsessen jurken speelt gedraagt ze zich ook als een echte prinses. Mijn lieve piraat Max is echt een piraat. Hij deinst nergens voor terug en is een echte rouwdouwer. Hij moet en zal het voor elkaar krijgen... met zijn negen maanden zit daar al een aardig koppie op. Hij probeert overal op en onder te klimmen en klauteren. Ook al past het niet hij blijft het proberen. Een echte piraat dus.

 72. wimtim wimtim

  73

  kleinzoon tije is een piraat in de dop, hij gaat er altijd vrolijk tegenaan en kan de hele wereld aan

 73. cmjgb cmjgb

  74

  Mijn kleine piraatje laat zich door niemand overmeesteren! zelfs niet na een nachtje ziekenhuis,

 74. renate_clemens renate_clemens

  75

  Ik heb de filmpje van Sofia een maandje geleden gedownload, ze vinden het prachtig Zoë van 6 en Lani van 2. Het zijn ook echte prinsesjes, vandaag hebben ze dezelfde mooie jurk aan die ze helemaal kunnen rondzwieren. Ze zouden het dan ook fantastisch vinden zo'n mooie rugzak met inhoud.

 75. ziana sinan ziana sinan

  76

  Mijn zoontje is een echte piraat , omdat hij super stoer is! en Piet Piraat zijn lievelingsprogramma is

 76. Nadine van der Bent Nadine van der Bent

  77

  Mijn kleine piraat springt het hele huis rond zodra Jake op tv komt. Uit volle borst zingt hij de hele dag: 'Schip Ahoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy'

 77. esti esti

  78

  Onze kleine is een piraat omdat echt alles wat je op zijn koppie zet aan een kant afzakt waardoor hij je alleen met een oogje kan aankijken.

 78. sara criar sara criar

  79

  omdat mijn petekindje de allerliefste is net zo als Sofia. ze is altijd lief voor iedereen en wil iedereens vriend zijn. Ze staat altijd klaar om me met alles te helpen. Daarom vind ik is ze een echte prinses!

 79. petra corstjens petra corstjens

  80

  mijn kleine is een echte piraat veel streken maar ook een lief jongentje helpt thuis altijd mee ondanks dat hij pas 3 jaar is. ook bij oma helpt hij goed mee maar evengoed piratenstreken, dat hoort erbij.

 80. Camadia Camadia

  81

  Mijn zoontje van 2 is een echte piraat omdat als ik hem 's ochtends uit bed wil halen hij altijd heel hard HARRRR roept als ik zijn kamer binnen kom waardoor mama altijd stijf van schrik staat! Verder gaat hij dagelijks met zijn kleine broertje op rooftocht door het huis opzoek naar de snoepjesschat waarvan mama bijna niet meer weet waar ze ze moet verbergen! Het enige wat nog ontbreekt is een gouden oorring en deze leuke rugtas, bel, kleurpotloden en een broodtrommel! :-)

 81. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  82

  Ivo is een echte piraat en zoek buiten overal naar schatten, stenen zijn echte diamanten Is al vele malen geschminkt als piraat en afgelopen verjaardag een heus piratenfeestje gehouden De prijs is een ware schat voor Ivo

 82. hugoalexcan hugoalexcan

  83

  omdat hij veel lacht en hij kust iedereen.

 83. ALU ALU

  84

  Wij hebben een prachtige dochter en ze is onze prinses! Niet omdat ze alleen maar in jurkjes en in roze loopt maar gewoon omdat we zoveel van haar houden! In gedrag is ze zelfs misschien meer een piraatje. Graag klimmen en klauteren en het liefst buiten spelen! :-) Maar een mooi pakket van Sofia het Prinsesje kunnen we haar zeker blij mee maken!

 84. nahsuusje nahsuusje

  85

  Vooral als ze gewoon even gaat dansen is Janey een echte prinses, dan trekt ze dr prinsessenjurk of prinsessenrok aan (want die zwiert dan zo mooi) en dr kroontje (tiara) zoekt ze erbij om in dr haartjes te doen. Dan zie je dr dansen en zwieren door de kamer zoals die prinsesjes in tekenfilmpjes dat ook doen. Dan verteld ze (2,5jaar) erbij dat prinsesje assepoester dr zusje is. Dr papa heet Leroy (le roi = koning) dus ook in dr bloed (vader koning en zusje assepoester) ;)

 85. Doepje Doepje

  86

  Ik heb een Prinses en Twee piraten. Maar mijn prinsesje mag 1-9-2014 voor het eerst naar school. Zo'n mooie set zou geweldig leuk zijn om het eerste schooljaar in stijl te beginnen! Mijn dochter wil altijd een mooie jurk of rok aan inclusief armbanden, ketting en het liefste ook nog nagellak en labello (lippenstift). Dan gaat ze naar papa en zegt: wat ben ik mooi he? Echt een prinses. Papa kan dat natuurlijk alleen maar beamen!

 86. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  87

  Ik heb hier drie piraten dus een leuk pakketje is altijd welkom

 87. ellywels ellywels

  88

  een prachtig setje voor mijn zoontje

 88. Danielle Van der lans Danielle Van der lans

  89

  Mijn zoontje Liam is een echte piraat.. Omdat hij altijd op avontuur is.. De gekste dingen uitspookt en net zoals echte piraten overal in en op klimt.. Met zijn bijna 19maanden is niks voor hem te gek!!

 89. vlindertje85 vlindertje85

  90

  Ik heb een echte prinses van 20 mnd, omdat ze lief en vrolijk is tegen iedereen maar thuis kan ze nog aardig proberen om haar zin door te drijven. Verder is ze ook al bezig met haar uiterlijk, als ik een staartje heb gemaakt dan moet ze altijd even zichzelf bewonderen in de spiegel.

 90. Kat Fox Kat Fox

  91

  Mijn zoontje is een grote fan van Jake en de Nooitgedachtland Piraten en heeft ook een piraat kostuum voor carnaval enz! Hij zou super blij zijn met dit prijs :D

 91. daphne klaassen daphne klaassen

  92

  hahah waarom niet mijn prinsesje stelt soms zelf eisen net als een echt prinsesje. en broeken dragen we gewoon liever niet graag een jurk mama en wel eentje waar ik in rond kan draaien. Warm of koud dat maakt bij Lisanne niets uit een jurk of rok is gewoon veel mooier en leuker. en mevrouw heeft niet 1 kroon nee ze heeft er 4, 1 met oranje voor de voetbal 1 voor koningsdag en 1 echte (echt plastic) en 1 die mama speciaal heeft gemaakt voor haar 4de verjaardag 3 weken geleden en die is het mooist in roze. dus als ik geen echt prinsesje heb dan weet ik het ook niet meer

 92. Elbrich Spijksma Elbrich Spijksma

  93

  Hij is een avontuurlijk boefje, en woont al op een schip. Het ontbreekt alleen nog aan de piratenuitrusting...

 93. smuijs smuijs

  94

  Mijn kleine is een echt prinsesje,ze is prachtig en altijd vrolijk!

 94. bambieke bambieke

  95

  kleinzoon zingt graag de liedjes van piet piraat en dans daarbij en oma mag meedoen zalig

 95. Rianne Reemers Rianne Reemers

  96

  Ik heb een echte prinses in huis ze is nog geen 2 en loopt al op mama's hakken. Zonder kroontje wil ze niet mee naar buiten. Glitter en roze is ook een must bij ons thuis. Geweldig!!!

 96. ons_b ons_b

  97

  Onze princes Femke (deze maand 3 geworden)vind verkleden als princes helemaal geweldig, zeker met de mooie disney princes verkleedkist. Ze verteld ook overal dat ze in een groot kasteel woont met Koningin mama en koning Papa. Quinty (onze hond) is ridder Quinty. "zij beschermt ons wel" Sminken maakt niet uit hoe of wat als het maar iets van princes is. Ze wil het liefst ook alleen rokjes/ jurkjes dragen, want dan kan ze rondjes draaien als n princes. En daarom is ons meisje een echte princes!

 97. kloevert kloevert

  98

  Ik heb hier een echte piraat, piraterij is hem zeker niet onbekend. Hij zoek ook naar schatten in de zandbak...

 98. clarissa clarissa

  99

  Hier ook twee echte prinsessen! Prinses 1 is vier en draagt - al vanaf dat ze duidelijk kan maken wat ze wil - absoluut géén broeken, liefst roze jurken met veel glitter en als het niet anders kan een rok (maar dan wel zo lang en wijd mogelijk) en wil later als ze groot is ook een echte prinses worden. Prinses 2 is pas (bijna) anderhalf en zei vanmorgen resoluut 'nee' toen ik haar een broek aan wilde trekken, en wees daarbij met haar vingertje naar een jurkje dat ophing aan haar kast! Oei.. het is toch "ik ben twee en ik zeg nee"?

 99. Mirremeid Mirremeid

  100

  Ik heb twee prachtige tweeling prinsesjes in huis. Ze zijn zich regelmatig aan het verkleden als prinses, compleet met een kroontje en mooie schoentjes en af en toe doet hun broer ook mee als echte ridder. Ze maken zich soms ook op (met mama erbij, anders worden het monstertjes) en ook hun haren moeten als een prinses omhooggestoken en met heel veel glitterspray worden gedaan. Met hun verjaardag gaven ze ook een echt prinsessenfeest met heel veel prinsesjes en een paar prinsen!

 100. Aide Balk Aide Balk

  101

  Mijn Jonathan is een echte piraat want hij verkent elke dag weer nieuw terreinen opzoek naar avontuur

 101. sprankje sprankje

  102

  In elk vriendenboekje dat ingevuld moet worden, is het antwoord bij `Wat wil je later worden` natuurlijk: "Prinses"

 102. Goofypv Goofypv

  103

  Mijn dochter is een echte prinses.. dol op disneyprincessen, nagellakjes, verkleedspullen. wat wil je later worden... vraag in vriendinnenboekje... prinses zegt ze dan..

 103. Sharon2012 Sharon2012

  104

  Was onze dochter eerder een piraat nu is ze een echte prinses. Voor dat ik de kans krijg om te helpen heeft ze zelf al kleren aangetrokken, het liefst een mooie jurk of rok. en haar prinsessensieraden mogen dan niet ontbreken.

 104. carla carla

  105

  Ik heb een piraat in huis!! Die haal streken uit waar de ratten geen kaas van lusten. Maar mijn andere zoon is een prins! Die laat zich als een prins bedienen, wil dat iedereen voor hem loopt maar ja dat is geen prinses........

 105. Bloemesje Bloemesje

  106

  Ik heb een echte piraat in huis.. Gekluisterd aan de buis als Peter Pan voorbij komt, roept roarrr als een piraat. En wilde in Disneyland afgelopen februari niet van de boot af. Als dat geen piraat in de dop is weet ik het niet meer :)

 106. smanders smanders

  107

  Onze zoon heeft een echt piratenschip als bed, ontworpen en met de hand gemaakt door zijn opa. De rest van zijn slaapkamer is er helemaal op aangepast, dus hij slaapt en speelt op een pirateneiland! Hij is mega trots op zijn bed, en als hij aan het roer zit, dat ook aan het bed, zit met zijn piratenhoed op roept íe "Schip Ahoy!" en "Land in zicht!" en dan mag ik mee in zijn schip. Zijn mooiste spulletjes bewaard hij in zijn schatkist, en een grote papegaai houdt toezicht daarop :-) Een écht piraatje dus!

 107. nancy52 nancy52

  108

  Omdat mijn kleine jongen nu in het ziekenhuis ligt en aan het vechten is om gezond te worden en om voldoende te drinken. Daarom is mijn kleine jongen van 3 weken oud een echte grote piraatje.

 108. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  109

  Mijn zoon is een echte piraat, sinds kort is hij ook een beetje stout op school. En is er erg trots op....

 109. Equila Reed Equila Reed

  110

  Mijn kleine is een zorgzame piraat, kijkt altijd naar uit om te stoeien met zijn papa en 2 oompies, waar hij heel veel van houdt.

 110. jolijngr jolijngr

  111

  Meestal heb ik twee priraatjes en een prisesje in huis. Mijn twee jongens zijn stoere kerels die lekker druk en wild zijn. Mijn dochter is een echt prinsesje. Al van kleins af aan wilde ze al staartjes, speldjes en later ook vlechtjes in haar haren. Ze weet precies wat ze aan wil doen, meestal jurkjes of rokjes en dan het liefst roze of paars. Maar dan soms heb ik ineens twee prinsesjes en 1 piraatje. Mijn jongens trekken dan de verkleedspullen uit de kist en willen dan altijd de jurkjes en mijn dochter pakt het stoerste pak. Gaat dan voor me staan, doet haar handjes in haar zij en zegt dat: Ik ben heel erg stoer. Als we winnen zou ik voor het Sofia pakket gaan. Mijn dochters prinsessenbel is kapot gegaan, toen ze onlangs met haar fiets gevallen is. Haar kapotte bel bewaard ze nu in haar echte prinsessentas en nog steeds kijkt ze heel zielig als ze zegt dat haar bel kapot is.

 111. Linda Loch Linda Loch

  112

  Mijn dochter is een echte prinses omdat ze de hele dag in haar prinsessenjurk rondloopt! De poppen, mama, papa en het bezoek krijgen altijd een kroon of een ander prinsessenatribuut aangerijkt! ;-)

 112. samantha Grotenhuis samantha Grotenhuis

  113

  Een echte prinses. Ze vind het leuk om van mama sieraden om te doen. En ze is pas 15 maanden hihihi

 113. danadsk danadsk

  114

  Mijn zoontje is een echte piraat op zijn fietsje hij heeft zelfs de naam van een piraat Jake!

 114. wolfjekitty wolfjekitty

  115

  Ik heb 2 prinsessen in huis en een piraat. Het roze overheerst een beetje. Mijn zoontje is 1 augustus jarig en wat zou ik het leuk vinden om hem dit pakket te geven. Dan is het niet altijd roze, maar stoer blauw. Hij moet elke keer tegen de meisjes opboksen als een echte stoere piraat. Zijn schip bewaken vanuit kraaiennest( stapelbed)

 115. Claudia van Eekelen Claudia van Eekelen

  116

  Mijn zoontje is een echte piraat omdat hij vanalles uitvreet en druk is met alles te ontdekken en hij vindt het erg leuk om papa's en mama's spullen te "stelen".

 116. JOjen JOjen

  117

  Omdat mijn 'prinsesje' ook nog alles moet leren. Thuis kan ze op momenten de boel tarten en op stelten zetten. Ze kan ravotten met haar buurjongens maar ook heel lief met de poppen spelen. Maar op het moment dat andere mensen haar aanspreken1 of als ze bij andere mensen is... is ze heel beleeft, terughouden en lief. En als ze zelf haar kleertjes uit mag kiezen, wordt het toch altijd een jurk of een rok. Ik denk een echte prinses in de dop ;-)

 117. patricia dbs patricia dbs

  118

  mijn dochter Angelina is een echte prinses ze is helemaal gek van rose en heeft haar eigen kasteeltje,

 118. famof6 famof6

  119

  onze dochter is een echte prinses omdat ze zich ook zo voelt en elke dag een prinsessenjurk die kan ronddraaien aan wil. verder is ze het enige meisje tussen haar drie broertjes waardoor ze ook meteen een prinses is!! onze tweede zoon is een echte prins omdat hij onze pechvogel is maar toch optimistisch blijft. zo komt hij van een medisch kinderdagverblijf af en zit hij nu op de basisschool maar moet daarnaast ook nog meerdere keren per week naar fysiotherapie/ logopedie en speciale zwemlessen en toch moppert hij maar zelden en dan is het geen mopperen maar aangeven dat het hem wat te druk is in zijn hoofdje... ik heb net ontdekt dat er een gat in zijn rugzakje zit en omdat het bijna vakantie is halen we dat nog wel een week maar na de vakantie is een nieuwe rugzak nodig dus dit zou wel gaaf zijn.... onze andere zonen voelen zich ook prinsjes hoor hahahaha

 119. PeggyV Van Leemputten PeggyV Van Leemputten

  120

  Ik heb thuis een Piraatje van 3 jaar oud, hij staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen en is niet snel bang te krijgen Hij is een grote deugniet, zoals elke piraat is

 120. Danielle De callafon Danielle De callafon

  121

  Onze kleine meid zarlyze is ons lieve Prinsesje ze word hier thuis op handen en voeten gedragen Door papa mama en grote broer joey

 121. Wollekje Wollekje

  122

  Omdat: Mijn kleine zoontje al vaak genoeg zegt ai ai kapitain met zijn kleine handjes op zijn voorhoofd.

 122. ilsevanstratum ilsevanstratum

  123

  Mijn dochter is een echte prinses omdat werkelijk alles roze is!!

 123. esther te riet esther te riet

  124

  Omdat het niet bij te houden is wat hij allemaal uitspookt en moedig trotseert in zijn ontdekkingstocht als nieuwe wereldridder

 124. Brenda Bracke Brenda Bracke

  125

  Yasmijn is een echte prinses omdat ze zich het liefst als een prinses kleedt. Later wil ze graag een echte prinses worden!

 125. hesa hesa

  126

  "Mama, mag ik mijn prinsessenjurk aan? Dan mag jij ook een kroontje en dan ben jij ook een prinses en papa is de prins en mn zusje is ook een prinses" Dit moet ik sowieso 3 x per week aanhoren.

 126. Sanny Sanny

  127

  Ik ben de gelukkige moeder van een échte piraat en een échte prinses. Ze houden allebei van verkleden en spelen dan graag hun piraat en prinses fantasie verhaal

 127. prsclla prsclla

  128

  Mijn dochter Mila is een echte prinses omdat ze bij beide familie's de eerste (achter)kleindochter is. Van alle opa's en oma's krijgt zij dus super veel aandacht en word ze op handen en voeten gedragen.

 128. Tanya Aiddoun Tanya Aiddoun

  129

  Dit is een makkie, mijn zoontje is een echte piraat omdat hij in alle opzichten een echte stoer boef is. Hij is altijd druk in de weer. Altijd bezig met klimmen, springen en rennen. Hij zou zo in de scheepstouwen kunnen klimmen en in het vogelnest de wacht houden. Hij is een kleine top piraat! Ai Ai!

 129. Debby Visscher Debby Visscher

  130

  Me kleine meid houd superveel van piraten dus weer eens wat anders dan een prinsesje

 130. Liza Bogorad Liza Bogorad

  131

  Als ik eraan denk moet ik al lachen! Mijn jongen is een echte piraat, omdat hij een eigen wil heeft. Hij is echt een jongen die niet bang is om voor zichzelf op te komen en hij zou ook jou beschermen. Verder gaat hij ervoor als hij iets wilt. En wat is een piraat zonder stout zijn? Nou mijn kleine is echt een stouterik die van uitdagen houdt en hij heeft zelfs een hele gemene en stoute lach.

 131. Kelly83 Kelly83

  132

  Mijn kleine meid is een echte prinses, omdat ze sinds 4 weken continu ineens ergens 'in slaap valt' en er dan iemand moet komen om haar wakker te kussen! Vooral heel handig tijdens het eten....

 132. M M

  133

  Mijn dochters zijn echte piraten! elke dag is onze bank de boot en het kleed de zee, als ze roepen "trossen los" moet je snel aan boord anders moet je zwemmen tussen de haaien!

 133. nancy glasz nancy glasz

  134

  omdat ik twee prachtige prinsesjes heb !, en ze helemaal gek zijn van alle prinsesjes en zich graag zo kleden en gedragen ;) met alle bijkomende attitude soms ;)

 134. Jacques Jacques

  135

  ..in mijn kleindochter BO herken ik de maniertjes en streken van mijn zoon. Mijn zoon was (en is..) een echte piraat en zijn dochter zie ik dan ook als mijn- en zijn prinses.. Ben benieuwd.

 135. malinili malinili

  136

  Mijn dochtertje kan een echt prinsesje zijn, als ze niet in een stoere 'mood' is. Naast de autootjes van haar broer houdt ze echter ook van roze rokjes, verkleedkleren, kettinkjes en parfum... die ze van mama dan een beetje mag spuiten.

 136. Nancy Deserno Nancy Deserno

  137

  Mijn dochter wilt graag een mooie prinses zijn! Toch gedraagt ze zich meestal als een piraat! Of een boefje.. Of een gemene heks..maar we noemen haar gewoon prinses

 137. melissa1984 melissa1984

  138

  Mijn dochter had direct na haar geboorte al een shirtje aan met PAPA'S PRINSESJE EN ze is nog steeds papa's prinsesje: zo gedraagt ze zich ook vaak ;-)

 138. ValerieLeroy ValerieLeroy

  139

  Hier in huis welgeteld 2 echte prinsesjes en 1 stoere piraat. Ons oudste prinsesje houdt van roze, nageltjes lakken en prinsessenkleedjes. Elke dag mooie kleertje, haartjes mooi gedaan, spelen met de popjes. Zoals een echte prinses is het weldegelijk een meisje meisje! Onze kleine piraat is dan weer van een heel ander kaliber. Roetsjen, klauteren, klimmen, springen,... geen obstakel lijkt hem gevaarlijk. Erop, erover, eronder,... wat hij ook tegenkomt op zijn pad, overal geraakt hij door. Kent ook geen gevaar, zoals het een echt piraatje beaamd. Ons jongste telgje, is ook een echt prinsesje, dit doordat ze door haar broertje en zusje echt op handen gedragen wordt. Iedere dag bedolven onder de 1000den kusjes en knuffels van hen. En mama, tja die is gwn de koning te rijk met zo drie telgjes.

 139. otjes_boy otjes_boy

  140

  Mijn dochter is mijn prinsesje omdat ze voor mij de aller mooiste meid op de wereld is, net zoals alle andere kindjes bij hun eigen ouders!!

 140. riaat hut riaat hut

  141

  ik heb een prins en een prinses in huis. de prins is echt een prins. als onze prinsesje vraagt wil je mijn drinken even aangeven dat pakt de prins het voor haar. roze is helemaal haar lieverlings kleur. toch kan de prins ook wel een stoere prins zijn die met zijn zwaard zwaait als hij de prinses beschermd.

 141. angelica van der padt angelica van der padt

  142

  Mijn dochters zijn prinses omdat ze altijd een jurk of een rok aan willen altijd labello opsmeren en ma na doen met make-up en op mijn hakken er vandoor gaan hhahah

 142. Deirdre Deirdre

  143

  Mijn kleine man is een echte piraat omdat hij al met 4 maanden probeerde te gaan zitten. Een echte sterke man dus! Een echte piraat!

 143. sandra smit sandra smit

  144

  Mijn meisje is een echte prinses omdat ze zich nu al echt als een tuttebelletje gedraagt, helemaal nu ze sinds kort oorbelletjes heeft. Ze is dol op glinsterende dingetjes.

 144. Wanda Zweers Wanda Zweers

  145

  Mijn dochter van net 4 is een echte prinses omdat ze de hele dag in prinsessenjurk loopt met kroontje sieraden en alles erop en eraan!

 145. Mammy02 Mammy02

  146

  Ik heb een piraat en een prinses. Mijn prinsesje is echt een meisje meisje en altijd bezig met zorgen moederen, en haar haartjes hihi..ze word bijna 2. Mijn stoere piraat is helemaal fan van peter pan, en maakt buiten met 2 stokken dus 2 zwaarden , een van kapitein haak en de andere (kleine) voor peter pan.

 146. Twinkel Twinkel

  147

  Onze jongste is net 3 geworden, wil het liefst iedere dag een mooie zwier jurk aan om dan voor de spiegel een pirouette te maken. Ze is bezorgt, als ik een fiets naar buiten ga zetten roept ze al: doe je voorzichtig mama? en zo ook tegen haar grotere zussen als die naar school gaan. Ze geeft complimentjes: jij hebt mooie flippers (wimpers) zeg. Toont blijdschap als ze je ziet (doet dan net alsof ze je weken heeft moeten missen zelfs als je 10 minuten bent weggeweest.) Ze is ook zo lief om de deur voor je te openen. Maar ook vindt ze dat ze de enige is de tv mag kijken, wil alles zelf bepalen en als het niet gaat zoals ze wil is het een groot drama. Een echt prinsesje en drama queen in 1 ;-).

 147. juliana1980 juliana1980

  148

  Ik heb 1 piraat die het liefst de gehele dag naar jake kijkt en hem nadoet

 148. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  149

  Zn piratenfeestje was een groot succes! Een rondje door de wijk via speelplaatsen, en daar piratenspelletjes en attributen.

 149. sijmentje sijmentje

  150

  Onze Daan is een echte piraat. De bank is meestal het schip en de kussens doen dienst als kanon. Dus o wee als je dichterbij komt ;-)

 150. Lenny :) Lenny :)

  151

  Onze docher is ook een echt prinsesje. Ze wil altijd tule rokjes aan. Drinkt uit haar prinsessenbeker, eet van haar prinsessenbord, draagt (omdat ze een lui oog heeft) prinsessenstickers op haar oog. Als ze jarig is wil ze prinsessenbekers, bordjes, zakjes enz enz... verder tut ze graag met armbanden, diadeempjes, nepoorbellen, kettingen en noem maar op. Kortom ,soms word ik niet goed van al dat glitter, glamour, tule en veren. Maar deze rugzak vind ik wel heel leuk voor haar, ook omdat ze in oktober voor het eerst naar school gaat. Voor onze prinses♥♥

 151. Larisa Larisa

  152

  Zo leuk voor mijn prinsesje.. Ze is een echte tutje die van tasje, sieraden etc. Houd ze heeft nep make-up en dan doet ze dat op haar lippen al en daarna bij mama. Loopt met de kinderwagen rond en zorgt voor haar "baby".. Erg schattig!

 152. manuelaa manuelaa

  153

  Mijn meisje is een echte prinses omdat ze echt een meisjes meisje is met rokjes jurkjes en strikjes in der Haar ze moet altijd in de spiegel kijken en ja als mama voor de.spiegel staat wilt zij er natuurlijk ook bij om vervolgens make-up te pikken.ze vind de serie van sofia het prinsesje ook heel erg leuk dus dit zou ze heel leuk vinden

 153. mariekatygo mariekatygo

  154

  ik heb een zoontje van 3 en dat is een echte piraat , want hij houdt echt van piraatje spelen en speelt vaak met zijn playmobile piratenschip , als hij daarmee aan het spelen roept hij de hele tijd "ahoi piraatjes" ...

 154. Jase Jase

  155

  Ik heb 2 prinsesjes in huis, 1 van 6 jaar oud en 1 van 5 weken. De oudste vind het heerlijk om zich te verkleden, mooie jurken, kroontjes, hakken, sieraden. Ze kan niet wachten tot d'r kleine zusje mee kan spelen met haar <3

 155. wendy_schuller wendy_schuller

  156

  Mijn zoontje is een echte piraat, omdat hij net als een echte piraat een stout donderstraaltje kan zijn whaha. Ik denk dat het JAKE EN DE NOOITGEDACHTLAND PIRATEN pakket bij ons heel goed in de smaak zal vallen

 156. mariska12 mariska12

  157

  Omdat hij helemaal weg is van Piraten. Hij heeft zelfs een piraten kamer met bedboot (zelfgemaakt) en een piraten bureau en kast. Hij ligt elke nacht onder een dekbed van Jake!! Dus daar past deze prijs helemaal bij!!

 157. Dalena Dalena

  158

  De dochter van mijn verloofde is een echte prinses. Geboren en getogen. Iets anders kan ik er niet van maken. De hele dag loopt ze in een roze jurk, iets anders weigert ze aan te doen. Ze probeert zelfs ons zoontje regelmatig in roze jurken te hijsen, maar helaas gaat ie hier echt niet meer akkoord. Alle disney -en prinsessen- films kent ze uit gaat hoofd en als ze in een goede bui is wilt ze zelfs met uwe hoogheid Yasmine (haar echte naam hoor) aangesproken worden, haha.

 158. Nienke 112 Nienke 112

  159

  Prinses Femke is bijna drie en ze is dol (!) op verkleden en cupcakes bakken. Net als Sofia. Ze heeft geen echte prinsessenkleren en jurken, maar ze kan erg goed 'doe-alsof-prinsessen-outfit's' bij elkaar bedenken! Trots loopt ze dan door de kamer. Met een roze fleecedekentje als jurk, haar armpjes volgehangen met glimmende haarelastiekjes als armbanden en in haar haar wel 10 gekleurde speldjes! Prachtig is ze dan! En als ze dan mooi is aangekleed, dan gaan we cupcakes (tupteeks aldus Femke) maken. In het deeg roeren en versieren....dat zijn haar favoriete onderdelen! En als de cupcakes dan klaar zijn: dan gaan we ze gezellig opeten, samen met haar zusje van 1. Ja, met prinses Femke erbij, is het een gezellige boel, hier aan het hof!

 159. geajager09 geajager09

  160

  Mijn piraatje mag overal graag in klimmen als hij buiten is. En is altijd bezig. Hij is een echte doener. Terwijl mijn prinsesje meer een denker is. Ze heeft heel erg een eigen willetje en is gek op alles wat met roze en prinsessen te maken heeft.

 160. carina kempers carina kempers

  161

  Eigenlijk heb ik drie kleine cowboys in huis: Bo, Luke en Jesse..... maar als Bo en Luke hun babybroertje Jesse met een zwaard te lijf gaan, schatert hij het uit hahahah

 161. Chantal Huurman Chantal Huurman

  162

  Waarom mijn dochter van 2 een echte prinsess is... Omdat ze altijd in de spiegel wil kijken.. En ze altijd zegt mooi meisie.. Ook zegt ze als mama even deoreren is.. Ik ook. Dus krijgt ze ook wel een heeeeeeeel klein beetje en erna effe d'r diva dansje... (Duhuh zegt ze dan en kont schuin naar achter en d'r handen in de zij..) dus ja... Een echte prinsess..!!!

 162. Jan31 Jan31

  163

  Ons kleine prinsesje houdt elke dag van verkleedpartijen om er voorbeeldig uit te zien

 163. Nicky van der Mast-Arnoldussen Nicky van der Mast-Arnoldussen

  164

  Ons meisje ELaiza is ook een echt prinsesje, ze word eind deze maand 2 jaar, maar ze maakt toch al een hele tijd duidelijk wat en hoe ze rond gaat lopen! Conclusie: Roze jurk, Roze handtas, roze haarspeldjes en het liefste mooie kettingen om en een kroontje met veel bling bling :) en dan door de woonkamer, de tuin en ja ook buiten op straat en naar de winkel rond paraderen :D heerlijk om te zien!

 164. nicole.profijt nicole.profijt

  165

  Ik heb 4 kinderen, 3 prachtige prinsessen en een echte piraat. Jake en de nooitgedacht piraten en sofia staan hier om en om in de herhaling aan! Waarom mijn kinderen het verdienen? Omdat we een moeilijke tijd gehad hebben en ze wel een opkikker verdiend hebben (sterfte binnen het gezin) ze zouden het geweldig vinden! En mama natuurlijk ook!!

 165. francis1980 francis1980

  166

  ik heb wel drie prinsessen in huis. alledrie echte dametjes die net als mama dol zijn op parelkettingen en mooie kleren!!

 166. Natascha Donhuijsen Natascha Donhuijsen

  167

  Hij praat, denkt en slaapt zelfs als een piraatje. Hij kan ineens achter mij aanzitten met een piratenzwaard en dan gaat hij helemaal erin op. Hij heeft ook onze hond erbij betrokken en deze als een piraat verkleed en begint constant arghgg te roepen tegen haar. Hij is een echte kleine mini piraat

 167. tatjana schoofs tatjana schoofs

  168

  men dochtertje bijna 4jaar zit elke dag voor haar spiegel en gaat lopen met mijne smink ze wilt elke dag een rokje of een kleedje aandoen dan vraagt ze of ze mooi is

 168. ramona_kapitein-keller ramona_kapitein-keller

  169

  Mijn Dochtertje Nienke Kapitein is een echte piraat. Dat moet ook wel met deze achternaam.

 169. Jootje1980 Jootje1980

  170

  Ik heb een echte piraat! Ondernemend, ondeugend en altijd op zoek naar de schat in zijn speelgoedkist.

 170. natasja88 natasja88

  171

  mijn kleine prinses is een echte prinses omdat ze heel lief is maar heel erg een eigen willetje heeft en nee is nee haha ze heeft van die mooie krullen met allemaal mooie kleren en schoenen het is een echte prinses

 171. Desiré Kleinlugtenbeld-Becker Desiré Kleinlugtenbeld-Becker

  172

  Mijn grote jongen ♥ Djaylé is een echte piraat hij heeft zelfs zijn slaapkamer vol met piraten posters ;-)

 172. sandy kuijpers sandy kuijpers

  173

  ik heb een prinses van 2 jaar,die dagenlijks de kast van mama overhoop haalt zodat ze mijn grote lange jurken kan dragen,mijn sieraden en schoenen kan pakken.

 173. mieke van hecke mieke van hecke

  174

  Ze verkleed haar graag in een princessenkleedje en zegt ik ben een echte Princess ^^ & in een piraat vind ze mega cool denk ze veel aan het liedje piet piraat.......

 174. Milou menzel Milou menzel

  175

  Mijn lieve Kian is een lieve wonder. Die zoveel mensen bij elkaar hebben gebracht terwijl hij nog maar 4 en halve week oud is. Mijn kanjer verdiend het beste!

 175. kim van der Velden kim van der Velden

  176

  Waarom onze dochter een prinses is???omdat ze ons als haar bedienden beschouwt?!

 176. sabiene gerrits sabiene gerrits

  177

  Ons meisje is een echt prinsesje omdat ze heel graag de disneyfilms kijkt van alle prinsessen, ook verkleed ze zich als een prinsesje en slaapt zelfs in een prinsessenpyama, elke ochtend zegt ze dat ze lekker heeft geslapen in haar mooie prinsessen bed

 177. judokid judokid

  178

  Mijn meiden kunnen beide zijn, maar toch gaat de voorkeur vaak uit naar prinses, mooi jurkje, nagellak, sieraden haar leuk

 178. melissa roos melissa roos

  179

  Mijn prinsesje jaimeley is echt een prinses omdat ze de hele dag roep en zingt over dat ze een prinses is! Ze tover der zelf elke dag om in haar mooie prinsessen jurkjes en haar neppen make-up

 179. jennifer Swaans jennifer Swaans

  180

  Ik heb een egt prinsesje in huis! Wil altijd jurkjes aan oogschaduw en nagellak! Dr kroontje wil ze ook vaak op en staat heel vask voor de spiegel te zwieren met dr jurkjes! Ook vindt ze het heel leuk om uit dr prinsessen boejes voorgelezen te worden. Voor mama en papa is ze een mooie lieve prinses!

 180. spirnay spirnay

  181

  Mijn 2 zoontjes (prematuur van inmiddels 2 en extreem prematuur van inmiddels 6 maanden) zijn echte piraten omdat ze enorme waterratjes zijn. Zodra ze in bad(je) zijn geweest is de badkamer kletsnat en wij doen ze inmiddels al in ons ondergoed in bad omdat wij dan ook drijfnat zijn! Bovendien is de oudste heel druk bezig met alles ontdekken (liefst buiten) en klimmen/klauteren etc. Het kan hem niet gek en wild genoeg!

 181. mariska vledder mariska vledder

  182

  mijn kleine man is een echte piraat omdat hij super stoer is en nergens bang voor is , en hij grote neef is en nog 2x word en hij nu al zijn ongeboren nichtjes beschermd en natuurlijk zijn kleine neefje

 182. shetlover shetlover

  183

  Onze kleine piraat is de hele dag bezig met het verkennen van het 'woeste'erf. Samen met zijn piratenvriendje (onze hond) struinen ze heel wat uren het erf af op zoek naar een nieuw avontuur.

 183. thom79 thom79

  184

  Mijn ventje is soms meer een grote boef dan een kleine piraat, maar hij is dan ook al 4jaar en klaar om straks naar school te gaan. Op vakantie was hij wel een piraat op het grote houten piratenschip en samen met papa schatgraven op het strand. Het exclusieve Disney pakket zou wel goed van pas komen, als de kleine piraat straks naar school gaat en een stoere fietsbel voor op z'n grote fiets om de prinsesjes op te jagen ;)

 184. kempenaers kempenaers

  185

  mijn kleinzoontje Jasper is een echt piraatje, hij ziet graag alles waar er piraatjes in voorkomen en mijn kleindochtertje Lore is een echte prinses, het liefste wat ze doet is haar verkleden in princessenkleren

 185. Shorty1981 Shorty1981

  186

  Shin is een kleine doerak die niet stil kan zitten. Het liefst is hij buiten op onderzoek uit. Als hij binnen is is hij gelijk op schattenjacht, alles wat hij binnenstebuiten kan halen doet hij. Alle dozen waar doekjes en sokjes in liggen, liggen dan overal verspreid over het vloer als schatdelen :)!

 186. chaneef chaneef

  187

  Mijn dochter is een echte prinses omdat ze het zo goed doet met haar broertje ook mag ze na de zomervakantie naar de basisschool waar ze heel erg veel zin in heeft en dan past zo een tas en broodtrommel er wel bij.

 187. Mariska89 Mariska89

  188

  Waarom mijn zoon een echte piraat is? Omdat hij altijd op jacht is om weer eens wat ondeugends uit te vreten of op zoek naar zijn speelgoed, die hij vlak daarvoor verstopt heeft :) Daarnaast is hij een stoere vent, die nergens bang voor is en nu al heel sterk is! Op vakantie had hij een piraten hoed gemaakt en was hij gesminkt als een piraat. Toen was hij dus een echt piraatje! :)

 188. j.verhees j.verhees

  189

  Onze dochter is een echte prinses op de erwt. Wil zich graag laten bedienen en verwennen, maar slaapt 's nachts dan ook echt als doornroosje. Ze kan zwemmen als de kleine zeemeermin, ze heeft dezelfde schoenen tik als assepoester en kan dansen als belle van het beest. Als sneeuwitje zorgt ze voor ons andere kleine dwergje!

 189. Angelique Damsteeg Angelique Damsteeg

  190

  Ruben is een echte piraat omdat hij overal in klimt en altijd aan het ontdekken is.

 190. ester scholten ester scholten

  191

  ik heb 2 piraten in huis.verkleden,zwaardvechten.met duplo kunnen ze ook een piraten toneel uitvoeren. ze barsten vd fantasie,geweldig!

 191. stefanie_schouwstr stefanie_schouwstr

  192

  Mijn zoontje heeft een zonnebril en daar viel 1 glas uit en zegt hij ineens: mama kijk ik ben een piraat. Hij vind het geweldig om piraatje te spelen !

 192. Anouk Brijs Anouk Brijs

  193

  Omdat het echte boeffies zijn die op een "schip varen met grote golven en monsters"

 193. jessica louwerse jessica louwerse

  194

  mijn meisje verdient het omdat ze een echte prinses is ! altijd een luchtje op willen mooie armbandjes om en ketting en wil zelf redelijk bepalen wat ze aan wil en dat voor 2 jaar ik zeg een echte prinses !

 194. lida vermeulen-inkenhaag lida vermeulen-inkenhaag

  195

  Wij hebben een echtr prinses in huis. Want volgens haar kan je alleen dansen in een rokje!

 195. L Houben L Houben

  196

  Voor onze zoon van 4 is piraten echt een stoer thema, waar hij flink wat fantasie in kwijt kan. Hij tekent graag schatkaarten die hij dan ook even helemaal verkreukeld, zodat het echt lijkt (met hulp van koffie bruin maken was helemaal super, nog echter!).

 196. Laura de Groot Laura de Groot

  197

  Mijn kereltje is een echte piraat omdat hij mijn hart heeft veroverd hij is de schat die ik altijd heb gewild. Hij is avontuurlijk en heel erg nieuwschierig. En soms mijn eigen papegaaitje!

 197. Corrie de Zwaan Corrie de Zwaan

  198

  Uhhh mag ik ook zeggen dat ons meissie een echte piraat is? :) Het is namelijk een boefje tot en met! Ze is superondernemend en nu ze loopt gaat ze helemaal als een tierelier! Overal opklimmen (op het grote bed, in de bank, in je stoeltje gaan staan :(...), de trap op en neer is natuurlijk helemaal geweldig, echt een piraatje die alleen maar op ontdekking en onderzoek gaat. Zit ze ineens in de schuur te spelen met de was of met mijn racefiets, zo grappig!

 198. Alinda Visser Alinda Visser

  199

  Ik heb een piraat en een princes in huis de piraat is een echt ondernemend mannetje die niet of voor niemand bang is. kijkt ook graag naar de nooit gedacht piraten en is erg fan van de Disney junior zender. Mijn princes is nog een babytje maar is wel een echte meid kan echt hard gillen en heeft een eigen willetje. En kijkt ook graag samen met haar broer al naar de televisie. Die aanstaat op de Disney junior zender.

 199. casto casto

  200

  mijn kleinzoon van drie piraat..... een heerlijk boefje en wat zal hij blij zijn met zo mooi pakket!

 200. Sanne Van beek Sanne Van beek

  201

  Mijn kleintje wil het liefst nu al alleen maar jurkjes en rokjes aan... Ze is pas 3,5 maand maar als ik haar een jurkje aan geef of een rokje dan kijkt ze echt helemaal blij. Doe ik haar een broek aan trekt ze een gezicht van moet dit nu..... Hahahaha

 201. maaike brouwer maaike brouwer

  202

  Een echte piraat omdat hij dol is op water! Het liefste springt hij smorgens vroeg al in bad en komt er pas savonds uit! In de zomer gebeurd dit ook regelmatig in het buiten badje in de tuin. Zijn fantasie komt tot leven en hij speelt de hele dag door! Als hij uit het bad is kleed hij zich het liefste in zijn piraten kleren. Een echte piraat dus!

 202. jacmana jacmana

  203

  Wat leuk, ik heb een prachtige prinses als kleindochter en een stoere prins als kleinzoon, die zouden hartstikke blij hier mee zijn, dus ik waag graag een kansje

 203. wen81 wen81

  204

  Hoe klein ze ook is ... mij dochter gedraagt zich graag als een prinsesje. Als ze haar zin niet krijgt begint ze direct te mopperen

 204. Gouda Gouda

  205

  Mijn zoontje van 2,5 is een echte piraat omdat het een lekker druk ventje is. De hele dag klimmen en klauteren en lekker vies worden, hahaha. En in november krijgen we er ook nog een prinsesje bij! Wat zijn we toch rijk he :D

 205. Pam Hoogland Pam Hoogland

  206

  Ik heb twee echte piraten in huis en misschien over en paar maanden wel 3. Vooral mijn oudste zoon is erg gek op jake en de nooitgedachtland piraten. Hij staat altijd voor de tv mee te doen en zingt graag hard mee.

 206. Kim Bulthuis Kim Bulthuis

  207

  Eigenlijk denk ik dat mijn ondeugend twee jarig meisje eerder een piraatje is dan een prinsesje...Ze loopt het liefst op haar blote voetjes door te modder, voert onze papegaai en klimt overal bovenop. Maar ze is wel gek op sieraden en tasjes, dat dan weer wel!!

 207. wendyke82 wendyke82

  208

  Ik heb 2echte piraten in huis ze zijn dol op kleding met haaien enz , gaan vaak op schattenjacht in de tuin en vechten met zwaarden vinden ze geweldig, ook hebben we nog een klein piraatje van 3 maanden afwachten als die groot is

 208. jo76 jo76

  209

  Onze Amber is de liefste prinses van de wereld altijd vrolijk en aan het lachen!!

 209. Tessa Schmitz Tessa Schmitz

  210

  Mijn zoontje is een echte piraat omdat we dan het hele interieur en dekens gebruiken om zo op ons piratenschip naar het schatteneiland te varen!

 210. yvonne bloem yvonne bloem

  211

  Als ze iets doet wat niet mag zegt ze maar mama ikke prinses

 211. St. St.

  212

  Aiaiai mate, ze hangen vaak genoeg als piraat in de klimrekken in de speeltuin

 212. kim borgstein kim borgstein

  213

  Leuk voor ons prinsje :-D

 213. kim borgstein kim borgstein

  214

  Onze zoon is een echte piraat om dat hij de streken van een piraat heb :-D

 214. Patricia Mulder Patricia Mulder

  215

  Onze kleine vent is een echte piraat omdat hij piraten streken uithaalt! Hij kan je erg uitdagen en lekker ondeugend kijken. Ook is hij helemaal gek op water en vind hij het leuk om in zijn opblaasboot te varen. Met carnaval was hij piraat en sinds dien wilt hij die kleertjes aan.

 215. hillie hillie

  216

  Ik heb 1 dochter van net twee en het is echt een dikke boef alles ontdekken nu en kijken of ver ze kan gaan soms moet je er ook wel om lachen ze heeft 1 prinsessen jurk met kroontje en dat vind ze geweldig zwaait ze met haar stafje haha daarom is het leuk als dit mag winnen

 216. nihal ay nihal ay

  217

  Ik heb 1 prinsesje omdat ze elke dag haar kleren uitkiest, schoen Enzo voort. En houd ook van foto's te maken. En mijn zoontje is een echte piraat boven op zijn halfhoge slaper kijk hij eerst naar Jake en de nooit gedachte piraat dan maakt hij een schatkaart en zo begint zijn avontuur.

 217. Simone Binnendijk Simone Binnendijk

  218

  Omdat 'mijn prinses' absoluut geen genoegen neemt met een kleurplaat van Assepoester o.i.d., maar alleen nog maar kleurplaten wil kleuren van 'een knappe prins!!'

 218. Simone Binnendijk Simone Binnendijk

  219

  Omdat 'mijn prinses' absoluut geen genoegen neemt met een kleurplaat van Assepoester o.i.d., maar alleen nog maar kleurplaten wil kleuren van 'een knappe prins!!'

 219. moederanja moederanja

  220

  Fisher price, duurzaam en zeer educatief, heb nog speelgoed van mijzelf vroeger ,nog steeds in goede conditie

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >