Winnaars Bekend: Win 2 Aquafun producten van TOMY

Door: Mamaplaats 88 reacties

winactie stempel Win 2 Aquafun producten van TOMY

Het is altijd handig om speelgoed voor in bad achter de hand te hebben. Speelgoed voor in bad of de douche is onmisbaar voor een relaxte baddertijd. Waterspeelgoed is ook nog eens leerzaam.

Baddertijd is naast een schoonmaakmoment een geweldig kwaliteitsmoment met je kind of voor broertjes en/of zusjes onderling. Het ontdekken van water en bubbels stimuleert niet alleen de tastzin en het gevoel van je kind maar helpt ook bij de ontwikkeling van de fijne motoriek van oog- hand coördinatie en helpt je kind zijn handen nuttig te gebruiken.

TOMY Aquafun

Met water en schuim kun je al heel veel tijdens badtijd maar TOMY heeft een speciale lijn met speelgoed voor in bad: TOMY Aquafun! Je kunt muziek maken en drijfspelletjes doen met de verschillende speeltjes van TOMY Aquafun. Ieder speeltje heeft iets speciaals.

Bij TOMY Aquafun is:
 • Badderen een onderdeel van het naar bed gaan ritueel.
 • Een tijd om een emotionele band te vormen met het gezin.
 • Een moment waarbij het vertrouwen in water verhoogd wordt.
 • Een leuk en gelukkig moment.

Wat kun je winnen?

Mijneersteted Water Speel Schildpad Spelen en gieten in het water met de verschillende speeltjes. Knijp in de babyschildpadjes en spuit eindeloos met water. Plak de babyschildpadjes op de rand van het bad of op de muur. Ontdek de verschillende vormen met een variatie aan kleuren onder het schild van de schildpad. Zoek de passende kleuren van de babyschildpadjes bij de passende kleuren poten van de schildpad bij elkaar.
   
Mijneerstepop Octopals Wonderlijk en kleurrijk badeiland voor een octopus-mama en haar 8 baby‘s. Moeder dient als watergieter en de baby‘s kunnen met hun zuignappen aan het bad en badtegeltjes geplakt worden. Ook spuiten ze als je erin knijpt. Bovendien heeft iedere octopus een eigen nummer waarmee hij aan het overeenkomende nummer op het octopuseiland gekoppeld kan worden. Volop waterpret en eindeloze spelletjes in bad!
   
Mijneersteviskom Hippo Pedalo Druk op Hippo zijn buik en zie hoe hij trappelt en een liedje neuriet. Voeg badschuim toe en hij maakt de mooiste zeepbellen. Bestuur Hippo ook nog met zijn roer!
   
Mijneerstegoedemorgen Do Re Mi Dolfijnen Elk van deze ondeugende dolfijnen speelt een andere noot wanneer je erop tikt! Hang ze aan elkaar in een drijvende circel of lijn en zorg dat ze allemaal in de passende, kleurrijke ring zitten.
 

Hoe kun je winnen?

Volg onderstaande stappen en maak kans op 2 Aquafun producten van TOMY!

1. Like TOMY op Facebook 2. Beantwoord de volgende vraag: “Ik ga het liefst in bad met… ”

Wanneer je beide stappen voldaan hebt, maak je kans op 2 Aquafun producten van TOMY!

Winnaars

W

Winnaar

Win 2 Aquafun producten van TOMY

W

Winnaar

Win 2 Aquafun producten van TOMY

W

Winnaar

Win 2 Aquafun producten van TOMY

W

Winnaar

Win 2 Aquafun producten van TOMY

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
88 Reacties

Reacties

 1. nahsuusje nahsuusje

  1

  "ik ga het liefst in bad met" zal ik vervangen in "janey gaat het liefst in bad met veel schuim, lege flessen, dr badeendjes, dr babypoppetje en misschien straks wel met de waterschildpad" (wij zijn wel van de reptielen :) )

 2. Sadanava Sadanava

  2

  Ik ga het liefst in bad met... Mijn zoon, want die maakt baderen tot een feest, zeker als hij bijvoorbeeld daar gebruik kan maken van hippo en dolphins, vindt papa ook leuk, hahaha

 3. J.Smit J.Smit

  3

  Ik ga het liefst in bad met mijn zoon en man, zodat we als gezin lekker samen in bad zitten. Het leukste is dat we plezier in bad hebben, we gebruiken nu wat bekers en een bootje, maar echt badspeelgoed spelen is natuurlijk veel leuker, en de tijd vliegt dan voorbij in bad en we zijn weer lekker schoon! hahah. Nou maar duimen....

 4. LizaO LizaO

  4

  UIteraard liken we Tomy op Facebook! Ik ga het liefst in bad met..tja, eigenlijk niet zo vaak. Tijdens mijn zwangerschap wel vaker in bad gezeten en misschien is dat de reden waarom onze zoon in bad gaan zo geweldig vindt! Jasper gaat het liefst in bad met zijn boekje en badfiguurtjes (zeester, walvis, orka, dolfijn en penguin). Als penguin hem natspuit moet hij hard lachen! <3 Badgaan is zo leuk dat Jasper het liefst met kleren en al aan in het water springt!

 5. wimtim wimtim

  5

  Water Speel Schildpad en kleindochter Lise vind hem vast geweldig

 6. vandam vandam

  6

  ik heb helaas geen bad, maar in de vakanties het liefst met lekker badschuim en de doremi dolfijnen. Na de vakantie kunnen de dolfijnen met pa mee naar zijn werk want die geeft baby-zwemlessen

 7. timmem timmem

  7

  Octopals daar zal kleinzoon tije veel plezier aan beleven

 8. natasja88 natasja88

  8

  carmen gaat het liefst in bad met lekker veel schuim en veel bakjes en tandenpastatubes haha en het liefste heeeeeeeeeeel lang haha en als je niet oplet kruip ze erin en zet ze de kraan aan met kleren en al

 9. Anita02 Anita02

  9

  Tomy hebben we al een tijdje geliked!! Sophie, yorick en Geremy gaan het liefst in bad met do re mi dolfijnen zodat ze met z'n 3tjes een dol-fijn badmoment tijdens het badconcert!

 10. Magali Van Houtte Magali Van Houtte

  10

  Ik ga het lies in bad met al mijn badvriendjes!

 11. anouk_geenen anouk_geenen

  11

  Levi en Mace gaan het liefst in bad met al hun badspeeltjes

 12. thom79 thom79

  12

  “Ik ga het liefst in bad met mijn zoontje Caspar” samen heerlijk spetter spat alles nat ;) De Tomy Aquafun Water Speel Schildpad lijkt me echt super leuk voor mijn zoontje om mee te spelen. Hij kan al net zo genieten van een warm zwitsal schuimbadje als zijn papa en de Tomy Aquafun speeltjes zijn natuurlijk plezier voor groot en klein.

 13. happytammie happytammie

  13

  Met Damian mijn kleine lieverd en met Hippo want mijn kleine boef is gek op zeepbellen!!

 14. kloevert kloevert

  14

  Ik ga het liefst in bad met een goed boek. Even heerlijk relaxen. Mijn zoontje gaat het liefst in bad met veel schuim, zijn badeendjes en straks met iets van Tomy Aquafun natuurlijk. Ik denk dat hij de Octopals of de Water Speel Schildpad echt leuk zal vinden.

 15. nini27 nini27

  15

  Ik ga het liefst in bad met octopals!! Ik weet zeker dat ons meisje die heel leuk vindt. Ze vond badderen in het begin niks maar sinds ze het spelen heeft ontdekt gaat het heel goed. In bad gaan is echt een super fijn moment van de dag! We genieten hier samen heel veel van!

 16. Cora Cora

  16

  Thomas gaat het liefst in bad met zijn grote broer maar dat gaat natuurlijk niet altijd. Als hij alleen gaat dan speelt hij het liefst met flessendoppen en de douchekop ;-) Hij zou echt super blij worden van "Hippo Pedalo"!!!!!!

  • Cora Cora

   17

   Wij hebben namelijk altijd een muziekje aan staan in bad, vind hij helemaal leuk! Misschien wil Hippo Pedalo voortaan een leuk muziekje voor hem maken ;-)

 17. Kimdejong Kimdejong

  18

  Mijn dochter gaat het liefste in bad met flessen zeep. Het liefste vol, want dan kan ze goed wassen. Het komt dus ook vaak voor dat Papa en Mama lege flessen aantreffen omdat ons dametje dan toch weer een (half) volle fles gevonden heeft en die helemaal leeg maakt. Ach ja zo wordt onze badkamer gepoetst en blijft zij schoon. Maar liever zien wij haar toch spelen met iets leuks voor in bad van TOMY!

 18. j.verhees j.verhees

  19

  Ik ga het liefst in bad met mijn 2 kinderen. Mijn kinderen zouden het liefst in bad gaan met octopals!

 19. smuijs smuijs

  20

  Mijn dochtertje gaat het liefst in bad met een boekje, badeendjes en ander speelgoed! lekker spetteren en pret maken! De Do Re Mi Dolfijnen passen er nog wel bij in bad :)

 20. Vivian38 Vivian38

  21

  Mijn kleine man gaat het liefste in de douche met papa of mama, dat vindt hij erg gezellig haha! Puzzelen met Nijntje tegen de wand en een hoop schuim maken! In bad gaat hij ook graag met ons maar ook heel graag alleen. Nog meer schuim maken...spelen met schuim...en het liefst heel veel speeltjes in bad, alleen ontbreken bij ons eigenlijk de echte bad speeltjes. Er vliegt hier geregeld (waterbestendig)gewoon speelgoed in! Och even droogmaken en het is ook gelijk weer schoon ;-) Wat een super leuke actie van Tomy en jullie! Helemaal leuk! De Do Re Mi dolfijnen lijken me echt te gek maar de waterschildpad ook. Denk dat ons manneke ze ook helemaal super zal vinden. Ben benieuwd of ik hem dan nog uit de douche of bad krijg. Dat is nu als soms erg moeilijk voor ons kleine waterratje!

 21. jeninloggen jeninloggen

  22

  Ik ga het liefst in bad met...... de octopals! Wat een geweldig speelgoed! Mijn kleine boeffie is gek op douchen en badderen! Nu is hij beetje ziekjes en onder de douche of in bad is hij dan toch nog een beetje vrolijk! ♥ zo heerlijk vind hij het! Zou leuk zijn als ik hem hier blij mee mag maken! Ook leuk voor zijn broertje die in mei geboren word! ♥

 22. Stuiter Stuiter

  23

  Geliked! De schildpad zou hier leuk zijn. Wij hebben al 8 jaar schildpadden rond hobbelen. Dus nu zou het super leuk zijn wanneer ons meisje haar eigen schildpad speelkameraadjes heeft.

 23. Marionfled Marionfled

  24

  IK GA HET LIEFST IN BAD MET mijn dochtertje en mijn man, gezellig met z'n allen in bad. Spetteren met water, spelen met de badeendjes, bekers.. alleen onze dochtertje is nu 1 jaar geweest en is wel toe aan wat anders voor in bad. Ik vind de hippo pedalo wel leuk voor haar, want die kan bellen blazen en neuriet, maar winnen we de schildpad, octopals of de do re mi dolfijnen dan zijn we net zo blij!

 24. marleenmama marleenmama

  25

  Ik (Mijn kleine mannetje) ga het liefst in bad met mijn badeendje!! Maar als we in het grote bad gaan vind ik het leuk met papa en mama! Onder de douche vind ik wat minder leuk. Daarvoor zou een Tomy speeltje de Octopals super zijn. Als ik wat groter ben en kan zitten kan ik met meer speeltjes spelen, dan zou ik mij wel vermaken met de Do Re Mi Dolfijnen.

 25. melissa1984 melissa1984

  26

  Ik ga het liefst in bad met een supergrote badeend (Elise 2,5 jaar) en mama (Jarno 8 maanden). Ze houden beide niet van douchen, gaan het liefste spelen in bad.

 26. Annemiek2 Annemiek2

  27

  Mijn zoontje gaat het liefst in bad met mij, hij heeft een gewoon badeendje en bootje voor in bad leuk om naar te graaien. Daarnaast is mama ook leuk speelgoed. Hij kan nog niet echt goed zitten dus is het ook wel nodig om samen te badderen maar dat hoeft met 6 maanden ook niet. Zijn babybadje werd te gevaarlijk dus nu badderen we samen in een opblaas bad. Hij heeft de grootste pret en ik moet hem goed vasthouden wil hij er niet uitklimmen. Hij is verzot op badderen en het verveelt hem echt niet, zelfs als hij heel erg moe is heeft hij nog pret voor 10 en slaat heerlijk op het water. Om zelf een beetje veilig te zijn en niet het weer wat minder haar en een stuk of wat extra krassen uit bad te komen is speelgoed wel handig in bad.

 27. Tibike Tibike

  28

  mijn kleine lieverd en met Hippo want mijn kleine boef is gek op zeepbellen!!

 28. cyncyncynthia cyncyncynthia

  29

  Super leuk badspul!

 29. Veer88 Veer88

  30

  “Ik ga het liefst in bad met… mijn zoontje van 7 maanden. We hebben sinds kort een bad dus erg genieten! we maken er altijd een groot festijn van! Heerlijk vind hij dat.. en mama stiekem ook wel!

 30. isabelvissers isabelvissers

  31

  Hippo Pedalo

 31. Annet Adema Annet Adema

  32

  Alisia gaat het liefste in bad met heel veel schuim(bubbels noemt ze ze) en leuke leerzame speeltjes! Dus deze geweldige speeltjes van Tomy zal ze helemaal geweldig vinden! En gaat ze met nog veel meer plezier in bad!

 32. hilda bakker hilda bakker

  33

  ik ga het liefst in bad met hippo pedalo, dat schuim is natuurlijk super leuk in de badkamer,en het liefst tot aan de deuropening als het aan onze kinderen ligt.

 33. Kellyfan Kellyfan

  34

  Geliked! Ik ga het liefst in bad met een goed tijdschrift. Veel badschuim, muziekje erbij. Heerlijk! Voor mijn zoontje lijkt me de Hippo Pedalo echt superleuk.

 34. cindy_framke cindy_framke

  35

  Ons dochtertje gaat het liefst in bad met veel speeltjes en veel schuim en straks misschien wel met de Hippo Pedalo. Ze vindt bellenblazen heel erg leuk dus wat is er dan nog leuker als zo'n leuk beest mooie zeepbellen maakt. Denk dat ze de grootste lol zal hebben en het badje niet meer uit wil hihi

 35. stofje stofje

  36

  Ik ga het liefst in bad met.... een paar bladen, lekker kopje koffie met iets lekkers erbij, een lekker badschuimpje, kaarsje aan. Maar de kleine, die zou zich heel prima vermaken met die leuke badspeeltjes die ik voor haar kan winnen! Vooral nu ze sinds een tijdje weer in bad durft (ze was een tijdje bang om in bad te gaan). Terwijl zij lekker in bad speelt zit ik ernaast heerlijk even een tijdschrift te lezen. Dus hoe leuker het in bad is....

 36. marjolein_grootenboer marjolein_grootenboer

  37

  Kyano gaat het liefst in bad met veel schuim en bekers om mee te spelen. De octopals zou wel heel erg leuk zijn. Of 1 van de andere!

 37. jolanda_besems jolanda_besems

  38

  Gaat het liefst bij oma in bad met badeendjes en mag ze lekker hard spetteren

 38. Maddy0303 Maddy0303

  39

  Ik ga het liefst in bad samen met een van mijn meisjes! Heerlijk met schuim spelen en genieten van haar hoe ze lekker ronddobbert in bad :D De meisjes zelf gaan het liefst in bed met zoveel mogelijk water, badschuim en speeltjes! En dan zoveel mogelijk water over de rand heen knoeien ;)

 39. Mamadelijn Mamadelijn

  40

  Ik ga het liefst in bad, met mijn kleine waterrat... We zingen dan liedjes en ze spettert mama dan helemaal nat. Met de Octopals en de DoReMidolfijnen zal er vast en zeker een flinke lach op haar snoetje verschijnen!

 40. Yeltje Yeltje

  41

  Ik ga het liefst in bad met een stapel Donald ducks waar we maarniet aan toe komen om te lezen. Finn gaat het liefst in bad met octopals (want die heeft ie al) en een lege badschuimfles mét dop. Één nieuw badspeeltje voor Finn en de ander voor z'n neefje zal super zijn!

 41. JOHAN BACKER JOHAN BACKER

  42

  Ik ga het liefst in bad met de kids. Vooraleer ik in bad ga spuit ik een seriuze straal badschuim in het bad, daar richt ik de douchestraal op zodat er grote bergen badschuim ontstaan. Dan ga ik samen met de kindjes in bad en maken we hanekammen, enorm grote afrokapsels, lange sinterklaasbaarden enz... De pret kan niet op. Achteraf is er echter 1 nadeel. Na deze stoepartij is de badkamer meestal helemaal nat, maar dat neem ik er graag bij want er gaat niets boven de pret van de kinderen !

 42. nessen nessen

  43

  Nou, zelf het liefst zonder al die prullaria maar voor de kinderen kies ik Do Re Mi Dolfijnen.

 43. irishaggenburg irishaggenburg

  44

  Ik ga het liefst in bad met.. mijn kleine ukkepuk van 6 maanden. Vlak na haar geboorte vond ze badderen vreselijk, maar nu geniet ze er echt van. Heerlijk spetteren, op haar rug ontspannen dobberen, op haar buik zwemmen of zittend met speeltjes spelen. Af en toe n slokje melk tussendoor. Alles is goed en dan geniet ik natuurlijk ook.

 44. PleunenSaar PleunenSaar

  45

  'Spetter pieter pater, lekker in het water'! Saar gaat het liefst in bad met haar zingende vader. De do re mi dolfijnen en de hippo pedalo lijken mij daarom een perfect kado voor haar, zodat het badderen met haar moeder ook een feest wordt, zonder valse noten!

 45. joak1980 joak1980

  46

  Met heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeel schuim!

 46. ausje ausje

  47

  Amber en Ryan gaan het liefst samen in bad met een heeeeeeeel veel sop dat ze er zelf in mogen doen. Verder moet er natuurlijk emmertjes, gietertjes en schepjes mee. Net als een pop en een paar badeendjes en het Tomy hondje met bal. Heerlijk een hele poos spelen in het water samen tot het water koud is (of tussendoor zelfs even extra warm water toevoegen en dus ook weer meer sop) of ze het zat zijn. Ik weet zeker dat ze het geweldig vinden als ze een badspeeltje van Tomy winnen, want badderend spelen doen ze hier graag en veel.

 47. negenponder negenponder

  48

  Ik zou het liefst in bad gaan met onze zoon! Heb ik helaas nog niet gedaan hopelijk binnenkort een keertje!

 48. mille mille

  49

  ik ga het liefst in bad (zegt rayan dan) met iets dat veel water spuit en veel beweegt. mijn ventje heeft zelfs de dop van het bad er al uit gekregen met 14 weken omdat hij niet stil zit. misschien helpt het om leuke speeltjes te hebben. diene pedalo hippo ken ik van een vriendin en ik weet dat da super is.

 49. Debseflebs Debseflebs

  50

  Mijn zoon vind in bad heel leuk vooral met heel veel sop, speelgoed en gespetter!!

 50. kenji2011 kenji2011

  51

  Ik ga het liefst in bad met mijn boot. Maarandere sapeeltjes zouden ook leuk zijn. (Kenji 2 jaar)

 51. mrlmcmr mrlmcmr

  52

  Onze drie kleine dochters gaan wel eens samen of in duo's in bad. Onze Evie heeft net de octopus uit de zak gekregen en wat een fun. We hebben gelijk het oudere badspeelgoed weggegooid, is toch niet zo fris en hebben plek zat voor meer TOMY. Ik ga het liefst alleen in bad, mijn dochters met elkaar en de Octopus en mijn man alleen onder de douche

 52. inge86 inge86

  53

  ik ga het liefst in een lekker warm bad met een lekkere badgel mijn zoontje milan gaat het liefst in bad met zijn eendje en dan vooral veel spetteren en de Octopals zal hij het helemaal geweldig vinden

 53. wakje2 wakje2

  54

  Ik ga het liefst in bad met op de achtergrond het liedje,RubberDuckie joy oh joy uit de film,Three men and a little lady

 54. MamaShirl MamaShirl

  55

  Ik ga het liefst in bad met mijn zoon en man, zo heerlijk en knus moment vlak voor hij naar bed gaat. Luca gaat het liefste in bad met zijn bad eendjes en ander speelgoed wat er eigenlijk niet in mag haha.

 55. Nienkeooms Nienkeooms

  56

  Met....... een hele hoop schuim! ;-) Even mijn rustmomentje, nadat de kinderen uitgebreid hebben gebadderd en gespeeld.

 56. Bianca435 Bianca435

  57

  Ik ga het liefst in bad met… mijn dochters! Maar mijn dochters gaan toch echt het liefst in bad met zoveel mogelijk speelgoed. Als ze met zijn 2e in bad zitten kunnen ze hun kont bijna niet keren tussen de alle flesjes, doosjes en bootjes. Mijn dochters zijn gek op hun bad. Meestal zingen ze dan ook de longen uit hun lijf dus de DoReMi Dolfijnen zouden geweldig zijn!

 57. ingeborg82 ingeborg82

  58

  Ik ga het liefst in bad met mijn babyswimmer om. Dan kan ik lekker zelf zwemmen zonder dat papa of mama mij vast moet houden. En ik heb lekker mijn handjes vrij om achter mijn badspeeltjes aan te gaan! Het liefst blijf ik de hele dag in bad; ik vind dat ik daar best mijn flesje kan drinken en een tukkie kan doen, heerlijk toch!?

 58. jacqueline31 jacqueline31

  59

  Ik ga het liefst in bad met heeeel veel water zou mijn dochtertje zeggen. Heerlijk in het bibabad spitter spetter spat maak het nog gezelliger met octopals voor nog meer waterpret!! Ze is een echte waterrat en houd ook veel van badschuim en lege flessen ook daar is ze tevreden mee. Maar omdat ze altijd alleen is het wel erg gezellig met zoveel nieuwe vrienden erbij. Erg gezellig!!!

 59. kanTineke kanTineke

  60

  Ik (Yara, bijna 3) ga het liefst in bad met mijn kleine zus! En als zij niet mee mag, dan neem ik speelgoed mee wat muziek maakt! Zoals mijn badbongo, of mijn flessen. Wist je dat wanneer je die niet allemaal evenveel vult, ze verschillende geluidjes maken? Daarom lijkt me het ook zo gaaf om met de doremi dolfijnen in bad te spelen! Nog meer muziek, en ook mijn zusje zou daar mee kunenn spelen. En bellen blazen doen wij alleen in de zomer, hoe leuk zou het zijn om in het vervolg iedere avond bellen in bad te maken! Ik kan niet wachten!

 60. dien85 dien85

  61

  Ik ga het liefst in bad met… onze dochter maar ze gaat altijd alleen, wij zitten er naast op de wc met haar mee te spelen. Als ze alleen in bad zit heeft ze veeeeeeeel meer ruimte waar ze heerlijk van geniet. Alleen speelgoed..... :-( het zou wel meer mogen dan Eendjes en nog eens Eendjes en Eendjes ik denk dat ze bijna elke avond droomt over de Eendjes uit der bad. Ik vind dit echt een super mooie win actie en zou dit dol graag voor onze dochter willen winnen.

 61. achtenlinan achtenlinan

  62

  Mijn dochtertje gaan niet in bad als er niks te spelen valt. Alleen zal ze ook nooit gaan, ze moet en zal met mijn vriend samen willen. Mijn dochtertje is nu 18 maanden.

 62. Jacques Jacques

  63

  .. in tegenstelling tot alle voorgaande voorkeuren.. ga ik het liefst in bad met.. mijn EX.. sorry hoor.. Ben benieuwd.

 63. Daphne van der Graaff Daphne van der Graaff

  64

  Ik ga het liefst in bad met..... Alleen hahahaha. Maar mijn kleine man gaat het liefst in bad met zijn vader. Hij is een kleine aap in bad en wil steeds tegen zijn vader op klimmen in bad. Denk dat papa het fijn vind als onze kleine bink met iets leuks kan spelen ipv papa als speelplek te gebruiken. En denk dat hij alle bad dieren leuk vind . ( en mijn man maakt het denk helemaal niet uit). Dus gaan hier duimen

 64. Dominique333 Dominique333

  65

  Ik ga het liefst in bad met mama of papa en met mijn badeendje

 65. Jokki Jokki

  66

  Ik ga het liefst in bad met mama! Samen spelen en kroelen en bellen blazen in het warme water, ik geniet er altijd zo van! (Fem, 10 maanden)

 66. malinili malinili

  67

  Ik ga (lees: mijn kinderen gaan) het liefste in ons BiBa-bad met blauw schuim van de Etos in de handjes en heel veel foam-figuurtjes om tegen de tegels te plakken. We hebben wel iets met dolfijnen (we wonen - nog - in Harderwijk), maar ook Hippo zou bv. een superleuke aanvulling zijn. Nóg langer badplezier! Betekent dat dan ook nóg soezeriger en nóg lekkerder slapen? ;-)

 67. madern madern

  68

  Fenne en Laure gaan het liefst in bad met het speelgoed van Tomy. wat ze er nu van hebben is helemaal het einde en spelen ze alle keren mee! zelfs buiten het bad.

 68. mutsie88 mutsie88

  69

  Ik ga het liefst in bad met mijn lieve zoontje Mason die al vanaf zijn geboorte helemaal gek is op badderen en ook echt alleen in het 'grote' bad, zijn eigen badje heeft die echt nooit wat gevonden.. Mason houdt ervan heerlijk te spelen in bad, alles onder te spetteren en ik weet zeker dat hij het speelgoed van Tomy helemaal geweldig gaat vinden waardoor badderen nog leuker gaat worden! (Dadelijk krijg ik hem helemaal niet meer uit bad haha)

 69. Katerina Katerina

  70

  iets van Tomy Baby.... Aangezien ik alle babyspullen heb weggedaan en nu alsnog zwanger ben, tot onze blijde verrassing. Onze vorige kinderen speelden veel met de Octopus...Weet zeker dat mijn derde kindje elk van de vier beschreven badspeeltjes erg leuk zal vinden!

 70. SandraThomas SandraThomas

  71

  Ik ga het liefste in bad met de schildpad roept mijn zoon gelijk...... Welkom moeder kan het dan negeren om niet mee te doen met deze geweldige actie. Momenteel is het bad van mijn zoon een cementkuip, maar ook dit bad vindt hij geweldig.

 71. Tijger86 Tijger86

  72

  Ik ga t liefst in bad met .. Water speel schildpad. Dit omdat ons meisje echt een water ratje is en ze verdiend het, ze is zo lief voor papa en mama en laat ons iedere dag weer verbazen met nieuwe dingen die ze kan.

 72. esti esti

  73

  Leo gaat het liefst in bad met Boris onze kater op de badrand. Véél schuim in bad en dan samen naar de bellen graaien! Maar die do re mi dolfijnen zijn vast ook helemaal geweldig, want als mama zingt, dan wordt er heel hard gelachen........

 73. Curly Curly

  74

  De do-re-mi dolfijnen. Wij zingen altijd in bad en als m'n zoontje huilt en mijn dochter in ik gaan zingen wordt hij rustig. Een beetje muzikale begeleiding zou leuk zijn!!

 74. Pirel Pirel

  75

  Ik ga het liefst in bad met mijn kleine meid en dan samen liedjes zingen en elkaar nat spetteren. Zij speelt dan lekker verder met bakjes en een popje (dat heel goed van de rand kan duiken).

 75. SmarT SmarT

  76

  De spetter spat schildpad, maar er is nog ruimte voor meer vriendjes!

 76. Alinda Visser Alinda Visser

  77

  Ik ga het liefst in bad samen met mijn zoon en dochter, maar helaas hebben we zelf geen ligbad, maar oma en opa wel. Dus als het even kan gaan we dan samen of op vakantie dan zorg ik ervoor dat er een ligbad aanwezig is. Zelf heb ik laatst een opklapbaar kinderbad gekocht want mijn zoon is te groot voor het babybad, hij vind het super geweldig en wat zou het mooi zijn als Hippo Pedalo en de Do Re Mi Dolfijnen bij hem in bad mee kunnen spelen, ook voor zijn baby Zusje als die straks groot genoeg voor is om er mee te spelen.

 77. poesemien poesemien

  78

  De water speel schildpad lijkt me het leuktst. Begin 2014 verhuizen we naar een nieuw huis mét een bad! Gedaan met zo'n klein plastiek badje voor mijn dochtertje. Dus extra badspeelgoed is altijd leuk.

 78. bjanneke bjanneke

  79

  Mijn dochter gaat het liefst in bad met haar bedknuffel, een schildpad. Maar knuffels kunnen niet mee het bad in. Zou water speel schildpad DE oplossing kunnen bieden en haar blij maken dat schildpad mee kan in bad. Ik het koppie al voor me ;)

 79. jdeb jdeb

  80

  Ik ga het liefst in bad met mijn badeendjes en badmonsters. De badmonsters kunnen water spuiten uit hun mond, ik vind het leuk als mama het water tegen mijn buikje richt. Ook heb ik graag een washandje in bad om mijzelf te wassen.(Voor hoever dit mijzelf lukt) Ik vind het heerlijk om in bad te gaan. Als papa of mama mijn badje vol laat lopen en ik sta nog in mijn kleertjes in de douche, dan wil ik het liefst meteen met mijn kleertjes in bad stappen. Jammer genoeg mag dit niet!? Na het badderen word ik lekker afgedroogd en in mijn pyjamaatje gehesen om daarna heerlijk te gaan slapen...

 80. Viv en Senne Viv en Senne

  81

  Senne gaat het liefste onder de douche of in bad met zijn Nijntje puzzels en een fles doucheschuim om zoveel mogelijk schuim te kunnen maken (en baarden en snorren enz enz) maar dat komt omdat hij eigenlijk niet meer bad speelgoed heeft :-). Dit is DE kans om nog wat meer speelgoed voor hem erbij te kunnen krijgen zodat hij nog meer speelplezier en waterpret heeft. De schildpad en de dolfijnen lijken me dikke pret! Heerlijk eerst spetteren en spelen in bad/douche en dan fris naar bed! De duimen gaan in turbo stand voor deze water topper!

 81. marjolein_grootenboer marjolein_grootenboer

  82

  Wat zou dit leuk zijn voor onze oudste :) en straks voor de jongste die nu 6 weken is! Alles is leuk in bad, wij duimen hier voor een leuk cadeau !

 82. diane77 diane77

  83

  Wij hebben nu nog geen bad, maar straks in ons nieuwe huis wel! Een leuk speeltje zou dan goed van pas komen zodat we met ons zoontje heerlijk kunnen badderen.

 83. MICH18 MICH18

  84

  Ik ga het liefst in bad met..... Nee niet in bad maar wel onder de bad-douche! Even uitleggen: Sinds de bevalling van mijn eerste zoontje heb ik een krukje onder de douche staan en doe ik hem natuurlijk in het badje. Echter ging het al snel zo: Mama zittend op het krukje onder de douche en zoonlief in het badje op standaard erlangs! Het klinkt gek ik weet het, maar het is zooo gezellig samen! Ik kan niet wachten tot zijn broertje net zo oud is en ik dit momentje ook met hem samen kan delen! Helaas hebben wij dus geen bad en zijn we al in het bezit van de do re mi dolfijnen.. maar die werken ook prima in ons bad-douche-krukje hoor!! hihi

 84. wilmaneven wilmaneven

  85

  Geliked!!! Ik ga het liefst in bad met....mijn dochtertje!! samen spetter pret in bad is HET moment van ontspanning en plezier voor ons beide. :)

 85. Wilma D Wilma D

  86

  Amy gaat het liefst hier bij oma in bad met Hippo Pedalo! Haar vader is dol op nijlpaarden en zij daardoor ook. Dus Hippo Pedalo zal hier vaak zwemmen! En weer een goede reden voor Amy om naar oma te willen ;)

 86. Nathalie Bosman Nathalie Bosman

  87

  “Ik ga het liefst in bad met de Do Re Mi dolfijnen !!! WAT ZIJN ZE ENIG !!!

 87. basdust basdust

  88

  Ik ga het liefst in bad met TOMY speelplezier, want het is leuk voor het hele gezin om te spelen met een aquadier!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >