Win kaartjes voor concert van Do met kinderliedjes!

Door: Mamaplaats 26 reacties

Win kaartjes voor concert van Do met kinderliedjes!

Nutricia

Sinds 1946 richt Nutricia zich op kant-en-klare babyvoeding. Door de jaren heen hebben ze zich ontwikkeld en zijn er vele producten op de markt verschenen voor baby's. Van groeimelk, ontbijtpap tot het tussendoortje en avondpapje. Onder Nutricia vallen verscheidene merken zoals Olvarit, Bambix en Nutrilon.

Nutricia richt zich op de voedingsbehoefte van je kindje en ze staan dag en nacht voor je klaar om jou te helpen!

Nutricia App

Heb jij vragen over voeding? Dan kun je altijd terecht bij Nutricia. Dit kan onder andere via de nieuwe App die Nutricia heeft laten ontwikkelen. Met de multifunctionele App kun je van alles.

Ben je zwanger? In de App krijg je informatie over je zwangerschap en handige tips. Heb je al een kindje? Dan kun je in de App voedingsschema's met een timer vinden zodat je precies weet wanneer het tijd is voor de volgende voeding. Daarnaast vind je veel informatie over de voeding, groei en ontwikkeling van je kindje. Maar je kunt ook alle speciale momenten vastleggen, bewaren en delen met familie en vrienden.

Er is zo veel te vinden in de App, dat je zelf maar eens moet gaan kijken en ontdekken. De Nutricia App kun je gratis via de Appstore downloaden. Bekijk ook eens de Speelhoek. Daarin staan leuke kinderliedjes die je ook samen met je kindje kunt zingen. Een aantal van de liedjes zijn ingezongen door de Nederlandse zangeres Do samen met het Metropole Orkest.

Wat en hoe kun je winnen?

Do geeft in samenwerking met Nutricia een concert met kinderliedjes die jij kan gaan bijwonen met daarbij een Meet & Greet met Do! Het concert is op dinsdag 19 november 2013 in Breda. Jij kan hier heen met je kindje!

Beantwoord de volgende vraag: Waarom wil jij naar dit concert?

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
26 Reacties

Reacties

 1. Livy Livy

  1

  Slaap kindje slaap van Do........ Veel leuker en moderner dan het originele nummer! Ik wil graag naar het concert, omdat ik dan live met mijn kleintje naar de muziek kan luisteren...!

 2. minimonkey minimonkey

  2

  Do mag van mij alle kinderliedjes opnieuw in gaan zingen: zo mooi!! Mijn dochtertje geniet ook al zo van haar lieve stem en mooie liedjes. Dit is dus de reden waarom ik graag met haar naar het concert zou gaan. Mijn favoriete liedje van de Speelhoek App is: 'slaap kindje slaap', als je kindje daar niet snel van in dromenland komt dan weet ik het ook niet meer!

 3. Leintje Leintje

  3

  Wat een super leuke actie! Een concert met je kindje! Voor ons is Breda veel te ver weg maar de gene die wint heeft vast een super uitje! De app zal ik zeker eens bekijken!

 4. Marionfled Marionfled

  4

  Ze kunnen zeggen.... Zo'n leuk vrolijk liedje waar bij dochter van bijna 1 jaar heel leuk op kan bewegen, heen en weer en door de knietjes en weer omhoog. (♥‿♥) Geweldige stem heeft Do!

 5. Sofje79 Sofje79

  5

  Slaap kindje slaap, mijn dochtertje vind dit sowieso al een leuk liedje. Maar mama kan niet zo zingen als Do kan dus dat is vééél leuker. Lijkt me geweldig samen met haar dit live te horen.

 6. samsam samsam

  6

  wauw..dat lijkt me gaaf zeg! een meet en greet met Do.. Ik ga voor het liedje...slaap kindje slaap.... Erg mooi en lief gezongen en je kunt het lekker zachtjes meezingen, helemaal geweldig Do!!

 7. Gea12 Gea12

  7

  Slaap kindje slaap van Do. Do is een geweldige zangeres en mijn kinderen en ik zijn dol op haar liedjes. Het lijkt me super om haar te ontmoeten

 8. liesselinaalisha liesselinaalisha

  8

  Zo klein dat mn oudste meisje is (3) ze is dol op zingen en de muziek van do zingt ze luidkeels mee, volgens ons kleine is do een echte princes met haar mooie zachte stem, super leuk als mn kleine meisje samen met do een liedje zou mogen zingen

 9. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  9

  Jaaaaaaa super graag Dat willen wel Na een zware zwangerschap en dan met 7 weken te vroeg op de wereld gehaald en dan zo knokken wij willen wel

 10. pupke2love pupke2love

  10

  O da zou zooooooo gaaf zijn. Ons meisje vindt slaap kindje slaap heel leuk, vooral omdat het met een mooie zachte stem gezongen wordt. Ze valt daardoor ook snel in slaap. Zou tof zijn als ik samen met mijn meisje de liedjes live hoor.Kan ze mee zingen en dansen op de liedjes van Do.

 11. nancy52 nancy52

  11

  Ik hoop dat hier een mooi cd vanuit komt want Do hebt een echte mooie stem. En ik kan dan later deze mooie nummers aan mijn kindje laten horen wanneer het geboren is.

 12. Alena Alena

  12

  Mijn baby geniet ook al zo van haar lieve stem en mooie liedjes. Dit is dus de reden waarom ik graag met baby naar het concert zou gaan. Mijn favoriete liedje van de Speelhoek App is: ‘slaap kindje slaap’, en hij slapt Reply ↓

 13. trotsemamavanevylynn trotsemamavanevylynn

  13

  ik wil graag winnen het lijkt me heel gzellig en mijn dochter is gek op dansen en zingen

 14. Christel de Jong Christel de Jong

  14

  Omdat mijn kids dol zijn op zingen en dansen en ik een mega Do fan ben!

 15. margriet_plat margriet_plat

  15

  super, helaas is het iets te ver voor mij maar als er een cd gemaakt wordt ben ik de eerste die hem koopt

 16. annemie_krikke annemie_krikke

  16

  Mijn zoontje van net 2 zingt al uitbundig mee met de cd van Nutricia van Gerda Havertong. Wat zou het leuk zijn als we nu ook naar Do kunnen om ook daar te genieten van mooie kinderliedjes en heerlijk mee te zingen!

 17. Rianne2 Rianne2

  17

  omdat de kindjes dat geweldig zouden vinden!!

 18. Hannie Hannie

  18

  Het lijkt me super leuk om Do kinderliedjes te horen zingen, zodat mijn zoontje lekker kan meezingen.

 19. Lotte1975 Lotte1975

  19

  Dat lijkt me fantastisch om eens een concert van Do bij te wonen met mijn dochtertje.

 20. Chantal Chantal

  20

  Oohh wat jammer, ik kan helaas niet op 19 november. Ik wens de winnaar heel veel plezier met het concert van Do. Wat heeft ze een prachtige stem.

 21. Shirley12 Shirley12

  21

  Ik zou er graag bij willen zijn, want ik ben fan van Do. Als ik haar in de Nutricia App de liedjes hoor zingen, ben ik benieuwd naar de andere liedjes. Mijn dochter vind het erg leuk om voor bedtijd hier naar te luisteren.

 22. Gerda Gerda

  22

  Ik had nog nooit van Do gehoord, maar mijn kleindochter vind de liedjes erg leuk als mijn dochter die aanzet op haar telefoon.

 23. Chant Chant

  23

  Ik ben fan van Do, maar Breda is voor mij te ver weg, want helaas heb ik geen auto tot mijn beschikking. Dan maar lekker luisteren naar haar kinderliedjes op de mobiel.

 24. Paula1981 Paula1981

  24

  Wat een geweldige winactie. Als jullie nou mij eens kiezen als winnaar?? :) Het lijkt me erg leuk om mijn zoon mee te nemen naar het concert

 25. Bryana Bryana

  25

  Ik ben al een eerder naar een concert van Do geweest en dat was fantastisch. Ik ben nu zwanger (en do ook) en ik zou graag met mijn zoontje van 2 hier naar toe gaan.

 26. wilma wilma

  26

  met april wordt ik voor het eerst oma van een kleindochter. ik geniet er nu al van. ik was al naar een muziekwinkel geweest voor de cd van DO om het aan mijn dochter te geven, zodat zij het nu al kan draaien, helaas gaat dat niet door omdat de cd nog niet uit is. zodra het er is koop ik de cd gelijk

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >