Winnaars Bekend: Win een Medela Startersset

Door: Mamaplaats 101 reacties

winactie stempel Win een Medela Startersset

Win een Medela Startersset

Medela is al 50 jaar specialist in borstvoedingsproducten. Je maakt kans op 1 van de 5 starterssets.

Medela borstvoedingsproducten

Door onze 50 jaar ervaring als specialist in borstvoedingsproducten weten wij maar al te goed dat je pas kan kiezen welke borstkolf er bij jou past, als je al borstvoeding geeft. Daarom kan je beter geen borstkolf kopen tot na de kraamtijd. Maar wat is dan wel handig om alvast in huis te hebben, zodat je goed voorbereid met de borstvoeding kan starten? Onze nieuwe Startersset ondersteunt een goed begin. Hierin vind je Calma (ons voedingssysteem speciaal voor moedermelk), zoogkompressen, PureLan tepelzalf en alle andere borstvoedingsspulletjes die handig zijn in de kraamtijd en ook daarna.

Wil je meer informatie over de Startersset, onze 2-Fase borstkolven of over borstvoeding in het algemeen? Wij delen onze 50 jaar aan ervaring op onze website en beantwoorden je vragen graag op Facebook.

Wat kun je winnen?

We geven 5x de Medela startersset weg. Deze bevat Medela-producten die handig zijn om de borstvoeding in de eerste weken na de bevalling te ondersteunen, maar die ook later in de borstvoedingsperiode gebruikt kunnen worden. De starterrsset bestaat uit: 2x Calma incl. 150 ml flesje; 2 x 250 ml Moedermelkflesje; 1 x 1,5 gr. Sachet PureLan; 1 x QuickClean Magnetronzak en 4x Disposable zoogkompressen.

Hoe kun je winnen?

Beantwoord (in een reactie op dit bericht) de volgende vraag: Welke zuigtechniek gebruikt een baby om uit de Calma te drinken?

Winnaars

W

Winnaar

Win een Medela Startersset

W

Winnaar

Win een Medela Startersset

W

Winnaar

Win een Medela Startersset

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
101 Reacties

Reacties

 1. Mama-cate Mama-cate

  1

  Het babytje zuigt op de zelfde manier aan de calma speen als aan de borst. Namelijk Vacuum zuigen. Dit is ook de enige manier waardoor het kindje de melk uit de fles krijgt door de calma speen. Vaak moeten de kindjes ook nog ervaren zijn *dus een weekje of 2) aan de borst voordat de calma speen werkt. Dit is natuurlijk niet altijd. Een kindje die de borst helemaal niet gewend is en normale spenen heeft gebruikt heeft waarschijnlijk moeite om de calma speen te gebruiken.

 2. Annemiekbo Annemiekbo

  2

  Een baby gebruikt haar natuurlijke zuiggedrag, zoals geleerd aan de borst. Heel fijn als ik voor mijn werk moet gaan kolfen.

 3. Imca den Toom Imca den Toom

  3

  Met de Calma drinkt de baby volgens zijn natuurlijke zuigtechniek, zoals aan de borst.

 4. kloevert kloevert

  4

  Met Calma behoudt de baby zijn natuurlijke zuigtechniek! (het creëren van een vacuüm om de moedermelk te laten stromen. De baby's kunnen zuigen, slikken en ademen zoals ze aan de borst hebben geleerd. Ik heb dit bij de eerste niet gehad, ben dus erg benieuwd.

 5. jacoline jacoline

  5

  Sinds de geboorte van Mieke ben ik al fan van medela. Ik mocht haar ruim een jaar borstvoeding geven toen het opeens stopte. Wat fijn is dat bij calma de natuurlijke manier van borstvoeding behouden blijft door de vorm van de speen. Omdat Mieke niet uit de borst meer wilde drinken na 3 maanden heeft ze heerlijk mama-melk uit een flesje gehad. Ze heeft nooit hoeven te wennen omdat het natuurlijk ging. Ben benieuwd hoe het met haar broertje of zusje gaat als die in de zomer geboren gaat worden. Hopelijk mogen we het pakket bij hem of haar gaan uitproberen.

 6. cccheryl cccheryl

  6

  De zuigtechniek die de baby gebruikt om uit de calma te drinken is de natuurlijke vacuum zuigtechniek. De baby behoud zijn/haar natuurlijke zuigtechniek die hij of zij leert aan de borst. De baby kan drinken, ademhalen en pauzeren en kan hierdoor dus makkelijk wisselen tussen de fles en borst. De kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren word geminimaliseerd Heel handig dus voor als ik straks weer terug moet naar werk en toch nog borstvoeding wilt geven aan mijn kleine.

 7. lindaenbjorn lindaenbjorn

  7

  Het natuurlijke zuiggedrag. Met een tweeling van 16 weekjes is deze set ideaal :-D

 8. bacokim bacokim

  8

  Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek,

 9. Jessica Brouwer Jessica Brouwer

  9

  Volgens zijn of haar natuurlijke zuigtechniek!!

 10. DebbyAron DebbyAron

  10

  De natuurlijke zuigtechniek!

 11. Fleur Zegers Fleur Zegers

  11

  De baby gebruikt dezelfde techniek die hij aan de borst zou doen, de natuurlijke dus. Erg prettig voor baby en ouders :)

 12. Petra Plugge Petra Plugge

  12

  Met Calma behoudt een baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of fles weigeren geminimaliseerd en kan een baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst. Ik zeg Ideaal!!!

 13. Jelena Pavkovic Jelena Pavkovic

  13

  Met Calma gebruikt de baby zijn natuurlijke zuigtechniek en dat is wel fijn als je het in combinatie doet met borstvoeding. Bij me eerste engel deed het vreselijk pijn (ander merk). Ga zeker met me 2e engeltje de Calma proberen!!!

 14. Jeanine Van Bekkum Jeanine Van Bekkum

  14

  Een baby drinkt op de selfde manier als met borstvoeding, namelijk vacuum zuigen

 15. Samanthai Samanthai

  15

  Het natuurlijke zuig techniek. Dus ook het opwekken van de toeschietreflex etc.

 16. Susannevdh Susannevdh

  16

  De Calma de unieke speen voor baby's die borstvoeding krijgen, omdat ze kunnen zuigen, slikken en ademen zoals ze aan de borst hebben geleerd. Of je nu rechtstreeks borstvoeding geeft of de Calma gebruikt, de baby moet een vacuüm creëren om de melk te laten stromen. Zodra de baby pauzeert, stopt de stroom, net zoals bij borstvoeding. Erg fijn idee als je een dagje / avondje weg gaat, of straks weer aan het werken bent!

 17. mamamyrthe mamamyrthe

  17

  baby behoudt natuurlijke zuigtechniek hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan de baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst. De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren

 18. thom79 thom79

  18

  Mijn antwoord op de vraag: Welke zuigtechniek gebruikt een baby om uit de Calma te drinken? De baby gebruikt zijn natuurlijke zuigtechniek op dezelfde manier dan aan de borst.

 19. Susan Horst Susan Horst

  19

  Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst.

 20. poesemien poesemien

  20

  de natuurlijke zuigtechniek, net zoals aan de borst

 21. tracey tracey

  21

  De natuurlijke zuigtechniek, net zoals drinken aan de borst.

 22. Elvira Vreeswijk Elvira Vreeswijk

  22

  Een baby gebruikt bij het drinken aan de borst zijn tong om de melk als het ware uit de borst te ‘masseren’. Door met de punt van de tong op de tepel te drukken, wordt de melk in zijn mondje geperst. Daarna volgt vanzelf een slikreflex zodat je baby drinkt. Bij een normale fles stroomt de melk echter vanzelf, door de zwaartekracht. Daarom gebruik baby zijn tong om die stroom te sturen. Als je baby zich dit aanleert, kan hij dit ook gaan doen als hij aan de borst ligt. Niet alleen krijgt hij dan minder melk binnen, het kan ook leiden tot pijnlijke tepels (tepelkloven) omdat je tepel tussen zijn tong en bovenkaak aangedrukt wordt. Bij de Calma blijft de natuurlijke zuigtechniek van de baby behouden.

 23. bloemel bloemel

  23

  Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst. Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst. De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren.

 24. Chani Chani

  24

  Met de calma fles gebruikt je kindje de natuurlijk zuigtechniek, dus net als aan de borst

 25. Sigrid Mulder Sigrid Mulder

  25

  De baby gebruikt dezelfde zuigtechniek als aan de borst! Ik sta op het punt om weer te beginnen met kolven en gebruik hiervoor de Medela Harmony. Die bevalt goed! De vorige keer goot ik de melk over in een 'anti-koliek fles': maar in mijn beleving zijn de anti-koliek flessen niet zo heel erg anti-koliek. Volgens mij zou het vacuüm zuigen aan een Calma fles wél het antwoord tegen koliek kunnen zijn. Ik (en onze zoon) zouden het in elk geval heel graag willen proberen!

 26. Wilma D Wilma D

  26

  baby's hebben een natuurlijk zuiggedrag en dat is natuurlijk hetzelfde bij Calma

 27. Willeke Schellekens Willeke Schellekens

  27

  Met de Calma-speen is dezelfde techniek nodig als aan de borst, eerst het vacuüm zuigen en vervolgens komt pas de toeschietreflex. Perfect voor de werkende moeder om tepel-speenverwarring te voorkomen en borstvoeding te kunnen blijven geven.

 28. Debbie Van gulik Debbie Van gulik

  28

  Met Calma behoudt de baby zijn natuurlijke zuigtechniek. Met de calma kan je baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst. Ook maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst. De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren. Het ondersteund gemakkelijk wisselen tussen voedingen met Calma en aan de borst. Het ideale systeem voor heel de borst/fles periode en aangezien ik nog heel lang wil voeden is de set voor me dochter en mijzelf ideaal.

 29. Marleen Vries-Ursem Marleen Vries-Ursem

  29

  De natuurlijke zuigtechniek!

 30. Roos Overbeek Roos Overbeek

  30

  Als de borstvoeding goed gaat kan onze kleine meid straks haar natuurlijke zuigtechniek of -gedrag toepassen bij gebruik van Calma, zoals ze aan de borst heeft geleerd. Dit is een hele geruststelling als mijn vriend haar eens moet gaan voeden als ik weer aan het werk ga. Ik zou heel graag in aanmerking willen komen voor één van de starterssets die mamaplaats beschikbaar stelt!

 31. Lannepan Lannepan

  31

  De natuurlijke (vacuüm) zuigtechniek. Hetzelfde als aan de borst.

 32. doortje doortje

  32

  De natuurlijke (zoals aan de borst) zuigtechniek, het creëren van vacuüm. Zo drinken ze hetzelfde aan de borst en ontstaat er geen tepel-speen verwarring. Een ideale set!

 33. Gouda Gouda

  33

  volgens zijn natuurlijke zuigtechniek, net zoals aan de borst

 34. Nicole Legerstee Nicole Legerstee

  34

  de baby zuigt zoals aan de borst

 35. judokid judokid

  35

  zijn natuurlijke zuigtechniek, zoals aan de borst.

 36. Patricia Veenhof-de Jong Patricia Veenhof-de Jong

  36

  De baby gebruikt zijn natuurlijke zuigtechniek op dezelfde manier dan aan de borst. Zou heel fijn zijn als ik deze startersset zou mogen winnen! In augustus mijn eerste kleine, en dit zou erg prettig zijn!

 37. suuske01 suuske01

  37

  De zuigtechniek die de baby gebruikt is de natuurlijke zuigtechniek die hij ook gebruikt aan de borst. De baby zorgt ervoor dat er vacuüm ontstaat waardoor de melk op gang komt en begint te stromen.

 38. JJonker JJonker

  38

  Het babytje zuigt op de zelfde manier aan de calma speen als aan de borst, dus met een natuurlijke zuigtechniek. 4 jaar geleden heb ik mijn zoontje ook borstvoeding gegeven, met behulp van Medela. Het kolven ging goed echter wilde hij niet uit de fles drinken. Er is begin mei weer een kleine op komst en ik wil weer borstvoeding gaan geven. Ik ben dus erg benieuwd of de nieuwe Calma systeem goed werkt en we nu niet weer dit probleem hebben.

 39. wendy_schuller wendy_schuller

  39

  het natuurlijke zuiggedrag net als met borstvoeding. Heel fijn dat als je toch af en toe flesjes gekolfde melk geeft hij je borst op een gegeven moment niet weigert.

 40. koek54 koek54

  40

  De baby heeft de zelfde zuigtechniek , met de Calma, zoals het ook drinkt aan de borst. Ideaal voor de baby.

 41. P B P B

  41

  Het natuurlijk zuiggedrag van de baby zoals aan de borst, werkt ook bij de calma speen. Hierdoor is de calma speen voor de baby heel natuurlijk en plezierig!

 42. Kimberley heeze Kimberley heeze

  42

  Met de calma gebruikt de baby de zuigtechniek zoals aan de borst, dus ideaal om geen twijfel te krijgen bij je baby, speen of borst, ik geef al bijna 5 maanden mijn dochtertje de borst en het zou op deze manier geweldig kunnen zijn om dit nog lang voort te zetten.

 43. Jolanda Y Jolanda Y

  43

  De natuurlijke zuigtechniek

 44. Shirley Couvee Shirley Couvee

  44

  Met Calma behoudt uw baby zijn natuurlijke zuigtechniek, hierdoor wordt de kans op tepel-speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd en kan uw baby na een voeding met de fles gewoon weer terug aan de borst.Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst. • De baby kan drinken, ademhalen en regelmatig pauzeren.

 45. manuela1977 manuela1977

  45

  Met de medela fles calma drinkt de baby zoals aan de borst, op een natuurlijke manier, de natuurlijke zuigtechniek blijft behouden. en verkleint/voorkomt het weigeren van de fles, door een andere zuigtechniek. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje van 8 maanden die op dit moment iedere fles weigert.

 46. crooijen crooijen

  46

  zijn of haar natuurlijke zuigtechniek

 47. Jennifer81 Jennifer81

  47

  De baby zuigt gelijk als aan de borst. Hierdoor zou de baby niet hoeven wennen aan verschillende zuigtechnieken. Lijkt me een super pakket om in huis te hebben. Nog een paar weekjes en dan zouden we het kunnen uittesten.

 48. ilsevanstratum ilsevanstratum

  48

  De baby behoud zijn of haar natuurlijke zuigtechniek!! Superfijn! Mijn vorige kindje had veel moeite met overgang van borst naar fles! Deze flessen lijken me ideaal!!

 49. Leyla Ummels Leyla Ummels

  49

  Natuurlijke manier, net als aan de borst.

 50. Anita02 Anita02

  50

  Met de medela calma gebruikt de baby hetzelfde zuigreflex zoals het aan de borst drinkt namelijk vacuüm door een combinatie van kaak en Tong bewegingen. Het voordeel hiervan is dat de baby geen andere manier van zuigen aan leert. Het kan ademhalen, pauzeren en drinken in het tempo dat ie gewend is als aan de borst. Als de baby niet vacuüm zuigt komt er ook niks uit dit is prettig als het even een pauze neemt.

 51. AnkeGodschalk AnkeGodschalk

  51

  Ons kindje zou dan op een hele natuurlijke wijze drinken, alsof hij van de borst drinkt. Heel "calm" :)!

 52. rishapoeran rishapoeran

  52

  Een baby gebruikt de natuurlijke zuigtechniek om uit de Calma te drinken, net zoals een pasgeboren aan de borst wordt gelegd. Open mond, gekrulde lippen. Mijn zoontje heeft 9 maanden aan de borst gedronken. Ik heb tussendoor kunnen kolven zodat ik ook eens een dagje wat anders kon doen en mijn man hem ook eens kon voeden. Ik had een Medela kolfset, deze heb ik kort erna weggegeven. En nu met onze 2e op komst zou weer z'n pracht set een heuse traktatie zijn!

 53. lotte1986 lotte1986

  53

  Zij gebruikt haar natuurlijke zuigtechniek. Zo'n setje zou goed van pas komen! Onze kleine meid is morgen 2 weken oud :-)

 54. esthervanderhart esthervanderhart

  54

  De baby moet een vacuüm creëren om de melk te laten stromen, het maakt dus niet uit of hij uit de borst of uit de Calma drinkt. Het lijkt mij super. Ik verwacht in juni mijn kindje en wil graag borstvoeding geven, maar daarnaast zou ik het heel prettig vinden om af en toe de voeding via de Calma te geven, zonder dat ik bang hoef te zijn dat mijn kind daarna de borst niet meer wil.

 55. soraya1980 soraya1980

  55

  Natuurlijke zuigtechniek gebruiken om te drinken

 56. Allard66 Allard66

  56

  Baby zuigt met de natuurlijke zuigtechniek aan de Calma.

 57. sheann sheann

  57

  De Calma maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, net als aan de borst

 58. Droene Droene

  58

  Op de website staat: "Maakt het baby´s mogelijk om hun natuurlijke zuiggedrag te behouden, zoals geleerd aan de borst." :)

 59. Freesoul Freesoul

  59

  Bij borstvoeding moeten baby's een vacuüm opbouwen, waardoor de moedermelk gaat stromen. Bij een gewone speen stroomt de melk ook als je baby niet zuigt en de melkstroom stopt dus niet al je baby even wil pauzeren. Hierdoor kan je baby zich makkelijker verslikken en wordt het moeilijker om regelmatig te ademen. Met de Calma speen kan je baby ook makkelijker wisselen van borst naar fles. Met de Medela Calma speen kunnen baby's die borstvoeding krijgen net zo zuigen, slikken en ademen als bij de borstvoeding. Je baby bouwt met de Calma speen namelijk ook een vacuüm op in zijn/haar mondje om de melk te laten stromen. Als je baby stopt met zuigen, stopt de melkstroom. Je baby kan regelmatig ademhalen en in een natuurlijk ritme drinken en pauzeren. Op deze manier is het ook makkelijker voor je baby om uit een flesje te drinken afgewisseld met de borst! Ik heb 2 keer 1,5 jaar lang bortvoeding gegeven aan mijn zoontjes. nu bij mijn derde zwangerschap ondek ik de Calma! Ik was best anti flesje tijdens de oefen periodes voordat ik weer aan het werk moest met mijn verlof. Nu heb ik toch ook een ander gevoel nu de Calma er is en vind ik het denk ik minder moeilijk om mijn man het flesje te laten geven aan ons derde kindje straks! Het kindje wisseld dan ook minder snel in voorkeur denk ik! Ik heb een Calma flesje gekocht op de 9 maanden beurs bij jullie stand! En ik zou graag de startersset willen winnen!! Groetjes Ester

 60. Dees87 Dees87

  60

  de calma bootst het natuurlijke zuigreflex van de baby na! daarom is deze ook zo geweldig! hoop dat ik er een win!zou e zo gelukkig mee zijn!

 61. Jenny van IJzendoorn Jenny van IJzendoorn

  61

  De natuurlijke zuigtechniek zoals bij borstvoeding.

 62. Jenny Jenny

  62

  De natuurlijke zuigtechniek zoals bij borstvoeding

 63. Jeffeney Karg Jeffeney Karg

  63

  Met Calma behoudt de baby zijn/haar natuurlijke zuigtechniek. Door deze techniek kan je gemakkelijk borstvoeding geven maar ook uit de fles

 64. MarAlm MarAlm

  64

  Natuurlijke zuigtechniek! ( met een 3ling op komst, zeer welkom!)

 65. Lady85 Lady85

  65

  Met Calma behoudt de baby zijn natuurlijke zuigtechniek! Ideaal als je als (werkende) moeder borstvoeding wilt blijven geven, terwijl je kind ook een flesje krijgt. Nu geef ik borstvoeding en kolf ik handmatig (Philips avent), maar deze techniek / kolf valt tegen. Nu ben ik zwanger van de tweede, wat me een tweede kans geeft om mijn kind een gezonde start mee te geven. Misschien dat Medela de perfecte borstkolf voor mij is én de Calma in alle behoeftes van mijn kind voorziet!

 66. Anne Roodenburg Anne Roodenburg

  66

  De natuurlijke vacuümzuigtechniek

 67. Poes83 Poes83

  67

  Met de natuurlijke zuigtechniek, dus dezelfde manier zoals een baby aan de borst ligt.

 68. wilma07 wilma07

  68

  met calma drinkt een baby zoals uit de borst dus een natuurlijke zuigtechniek

 69. Martine Klop Martine Klop

  69

  Natuurlijk zuigtechniek. Dit pakket zou heel welkom zijn aangezien ik zwanger ben van onze eerste. :-)

 70. nicibee nicibee

  70

  Zoals het ook aan de borst drinkt. Hierdoor is het switchen tussen borst en fles makkelijker. Het blijft hierdoor natuurlijk voelen voor de kleine. (en mamma) Dit wordt vaccuum zuigtechniek genoemd.

 71. Brechje Scholten Brechje Scholten

  71

  Het is een natuurlijk zintuig die word geprikkeld , Door dat de baby de spanning op de tepel verhoogd en weer los laat komt er melk uit de borst van de moeder .

 72. Monica1979 Monica1979

  72

  De baby gebruikt zijn natuurlijke zuigtechniek net als bij borstvoeding. Ik hoop dat ik het mag uitproberen bij mijn zoontje die op komst is!

 73. plientje plientje

  73

  Je kindje drinkt hetzelfde uit de Clama als bij jou. Het natuurlijke vacuum en met de pauzes zoals hij dit gewend is bij jou. Perfect dus. Natuurlijk ligt je kindje het liefst bij jou te drinken, maar als dat even niet kan of niet lukt is dit het perfecte alternatief, helemaal voor kindjes die niet uit een fles willen drinken. Op deze manier blijft de rust van je kindje in balans en heb je minder kans op weigeren van de borst cq Calma fles. Ik zeg, super uitvinding!!

 74. Jan31 Jan31

  74

  Natuurlijke zuigtechniek

 75. Kim Ferdinandus Kim Ferdinandus

  75

  Een baby gebruikt met calma de natuurlijke zuigtechniek. De ideale oplossing als je niet meer live kunt voeden.

 76. kimberly verwijs kimberly verwijs

  76

  Ik heb een medela set gebruikt bij mijn eerste zwangerschap. tot een maar maanden geleden, mijn zoontje is nu 6 maanden, ik was erg tevreden. Ik durf eerlijk gezegd niet het antwoord te geven op de vraag, maar ik denkt dat het zo goed ontwikkeld is dat het zijn natuurlijke zuiggedrag behoudt ( misschien iets makkelijker minder hard zuigend dan bij borstvoeding ) omdat de speen het vaak iets makkelijker maakt. dat was tenminste de reden waarom ik over ging op kolven, mijn kleintje die ook te vroeg geboren was raakte helemaal uitgeput van de borstvoeding. dus kolven was de oplossing en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee was en voor mijn volgende wel een nieuwe set zou willen, aangezien ik deze van familie had gekregen en hij al erg oud is..

 77. kimberly verwijs kimberly verwijs

  77

  Ik heb een medela set gebruikt bij mijn eerste zwangerschap. tot een maar maanden geleden, mijn zoontje is nu 6 maanden, ik was erg tevreden. Ik durf eerlijk gezegd niet het antwoord te geven op de vraag, maar ik denkt dat het zo goed ontwikkeld is dat het zijn natuurlijke zuiggedrag behoudt ( misschien iets makkelijker minder hard zuigend dan bij borstvoeding ) omdat de speen het vaak iets makkelijker maakt. dat was tenminste de reden waarom ik over ging op kolven, mijn kleintje die ook te vroeg geboren was raakte helemaal uitgeput van de borstvoeding. dus kolven was de oplossing en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee was en voor mijn volgende wel een nieuwe set zou willen, aangezien ik deze van familie had gekregen en hij al erg oud is..

 78. magicaries magicaries

  78

  De natuurlijke zuigtechniek, net zoals aan de borst. Mijn net geboren baby met Down Syndroom gebruikt Calma. Dat is tot nu toe de beste speen die zij gebruikt, omdat haar tong moeilijk is om te beheersen. Andere speentjes heeft ze namelijk vervormd en deze is onverwoestbaar!!! Zij heeft maar één Calma dus we moeten daarmee heeeel zuinig zijn.

 79. doreen bouwman doreen bouwman

  79

  Een kracht van moeder de natuur. De zuigkracht wat ook gebruikt wordt voor bij de borstvoeding. Hierdoor wordt er vacuum gezogen en zo krijgt mijn toekomstige kleine mijn moeder natuurkracht (melk) uit het flesje. Een kindje heeft soms moeite met de normale spenen en daarom is de calma een speen een super uitvinding!

 80. patricia de jong patricia de jong

  80

  via de natuurlijk manier zoals aan de borst.

 81. M Rovers M Rovers

  81

  De natuurlijke aangeboren zuigtechniek. Daarom is de Calma zo geweldig!

 82. Denise Brom Denise Brom

  82

  de melk stroomt als de baby vacuüm creëert

 83. charlotte westra charlotte westra

  83

  Dezelfde zuigtechniek als bij haar/zijn mama aan de borst, het natuurlijkst en meest vertouwd!

 84. Annelies Castricum Annelies Castricum

  84

  De baby gebruikt zijn of haar natuurlijke zuigtechniek. Ik had al een medela pomp, maar heb m verkocht... Dat had ik nooit gedaan, als ik had geweten dat ik deze verrassing in m'n buik zou hebben :)

 85. bjanneke bjanneke

  85

  Uiteraard de natuurlijke manier van zuigen die een baby ook gebruikt aan de borst. Zo is de overgang naar een flesje zo klein mogelijke. Dit lijkt mij de manier om straks even de deur uit te kunnen en later ook aan het werk te kunnen. Terwijl ik mijn kleintje met een gerust gevoel bij iemand kan achter laten met een flesje dat het dichtst in de buurt komt bij de borst. Nog een doek erbij met mijn geur, en wat kan er dan nog mis gaan? Ik probeer het product graag uit!!!

 86. Brenda Vanwinkel Brenda Vanwinkel

  86

  Door de natuurlijke vacuüm zuigtechniek zoals bij borstvoeding direct uit de borst. Geen vacuüm geen stroming waardoor het kindje het eigen ritme kan bepalen.

 87. Miguela Oeyen Miguela Oeyen

  87

  Het natuurlijk zuiggedrag :) Zou heel goed van pas komen aan het afbouwen met borstvoeding Mijn dochtertje is nu 9 weken

 88. demich demich

  88

  Op de zelfde wijze als aan de borst super flessen

 89. yvetb yvetb

  89

  Zoals de natuur het bedoeld heeft, net als bij mama aan de borst!

 90. Daphne molenaar Daphne molenaar

  90

  Met de Calma speen kan je kindje op dezelfde manier als uit de borst drinken!

 91. happytammie happytammie

  91

  Nog net op de valreep... Net als bij mama aan de borst!!!

 92. Jamilab Jamilab

  92

  Een baby gebruikt zijn natuurlijke zuigkracht wanneer hij uit de Calma drinkt.

 93. xxxraissaxxx xxxraissaxxx

  93

  De baby gebruikt de natuurlijke zuigtechniek.. hierdoor wordt de kans op tepel speenverwarring of flesweigeren geminimaliseerd. het gekke is alleen ik heb de medela freestyle en mijn zoontje heeft de eerste 17 maanden borstvoeding gekregen. Maar als ik werkte kreeg hij een fles maar hij pakte de calma niet. Ik ben nu eind juni uitgerekend van een dochter en ik ben heel erg benieuwd of zij wel uit de calma wilt drinken.

 94. suzanne_koster suzanne_koster

  94

  Als uit de borst! Superfijne flesjes, wij hebben ze zlef ook. Wil dit graag winnen voor m'n beste vriendinnetje die in juni mama wordt voor de 1e keer. Zo'n setje gun ik haar enorm!

 95. Bianca Bosman Bianca Bosman

  95

  Op dezelfde manier als aan de borst, namelijk door vacuum te zuigen.

 96. Djuna Margarita Djuna Margarita

  96

  Het natuurlijke zuiggedrag; precies zoals aan de borst.

 97. tiesliva tiesliva

  97

  Met Calma behoudt de baby zijn natuurlijke zuigtechniek!

 98. Amanda van Kessel Amanda van Kessel

  98

  Vacuüm zuigen aan de borst en zo dus ook aan de calma speen.

 99. Aicha El Yaddoune Aicha El Yaddoune

  99

  Een natuurlijke zuigtechniek d.m.v. een vacuüm te creëren.

 100. varsha varsha

  100

  Op dezelfde manier zoals hij aan de borst heeft leren zuigen. Ideaal voor baby's, want die hoeven hun zuiggedrag niet weer aan te passen

 101. ptje ptje

  101

  Een baby gebruikt zijn of haar natuurlijke zuigbehoeftes om de melk te krijgen. De zuigbehoeftes worden steeds krachtiger en krachtiger

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >