Win een luiertas van Zwitsal

Door: Mamaplaats 106 reacties

Win een luiertas van Zwitsal

wehkamp.nl is een online warenhuis, met ruim 160.000 artikelen verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Mooi & Gezond. Met veel verschillende merken is wehkamp.nl het grootste online warenhuis van Nederland. wehkamp.nl verkoopt ook producten van Zwitsal. En wie kent Zwitsal niet?; de beroemde baby met het kuifje? Het symbool van de heerlijke geur van de verzorgende Zwitsal-producten, speciaal voor de kwetsbare babyhuid. Maar ook volwassenen zijn dol op Zwitsal! Zwitsal staat bekend om z’n lekkere, vertrouwde geurtje. En dat geurtje is, net als alle Zwitsal-producten, hypoallergeen. Dit betekent dat de kans op allergische reacties tot een minimum is beperkt. Maar omdat er ook éxtra gevoelige babyhuidjes zijn, ontwikkelde Zwitsal de lijn Gevoelig Huidje. Deze producten zijn naast hypoallergeen ook geur- en kleurstofvrij.

Hoe maak je kans op de originele Zwitsal luiertas?

Beantwoord de volgende vraag: "Welke vriend(in) gun jij de originele Zwitsal luiertas, en waarom?"

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
106 Reacties

Reacties

 1. Josee Josee

  1

  Ik gun mijn vriendin Linda de tas ! Ze heeft het tallent om ongeluk aan te trekken maar om alles toch maar te overleven... waaronder een vliegtuigongeluk! Ze heeft lang moeten revalideren en hierdoor haar kinderwens moeten uitstellen. Gedurend deze periode is ze ook nog een goede vriendin geweest toen ik zwanger raakte. Nu is ze zelf zwanger, en mag ze wel eens flink verwend worden ! x

 2. daphne kleine daphne kleine

  2

  Mijn vriendin mag wel zo`n tas krijgen. Haar budget is niet zo groot dus alle spulletjes die er in zitten kan ze heel goed gebruiken. Ook is ze lekker verstrooid waardoor ze snel haar tas kwijt raakt, maar deze fel geel gekleurde tas kun je niet over het hoofd zien. Kortom de beste tas voor mijn vriendin

 3. nahsuusje nahsuusje

  3

  Mijn vriendin Anouck, die ook hier op mamaplaats actief is, mag er zo een winnen omdat we elkaar nog nooit life hebben ontmoet vanaf een ander forum met elkaar in contact zijn gekomen, op facebook verder met kletsen zijn gegaan en hier nog verder. En waarom omdat ik haar een schat van een vrouw vindt die het verdient om zo'n meevallertje te krijgen. Met twee zoontjes is zo'n luiertas ook erg handig.

 4. sandra sandra

  4

  Ik zou hem aan een facebook vriendin geven die nu 32wkn zwanger is. Ze heeft afgelopen weekend in het ziekenhuis gelegen omdat ze met 30.5wkn actieve weeen had en ontsluiting had en ze de dag daarna te horen kreeg dat begin februari haar zoontje van 17mnd geopereerd moet worden. Ze verdient deze luiertas echt dubbel en dwars!

 5. Marinda van den Berg Marinda van den Berg

  5

  IK zou hem aan mijn allerliefste vriendin geven, gewoon omdat zij dat verdient! Ze is ontzettende goeie vriendin die altijd klaarstaat als je haar nodig hebt!

 6. chesraso chesraso

  6

  Misschien een beetje raar, maar ik gun oma zo'n supergave tas, ze is mijn steun en toeverlaat als het om oppassen gaat en doet dan ook standaard 2 x in de week en als ik haar gewoon opbel als de nood aan de man is dan is ze daar met 5 min, nu is het zo dat ze helemaal gek is van de zwitsal,van parfumetje tot het cremetje oma heeft het!altijd is ze daar voor ons en ik wil haar dan ook op deze manier verrassen..heeft ze gelijk haar eigen luiertas want met die van mij kan ze niet overweg zegt ze!!haha wat zal ze opkijken als ze wint.

 7. Kim-dejong Kim-dejong

  7

  Ik zou het geven aan mijn jongste schoonzusje die (eindelijk) zwanger is van ons neefje of nichtje. Ik weet zeker dat zij de tas helemaal geweldig zal vinden. Het is namelijk iemand die wel van vintage houdt! Helemaal dus haar smaak deze zwitsaltas!

 8. Rolinda Rolinda

  8

  Mijn nichtje/vriendin/zussie Paula gun ik de luiertas! Op haar vijftiende is ze haar moeder verloren en op haar achttiende kreeg ze te horen dat ze het MRK syndroom heeft en geen kinderen kan krijgen. Een hele zware klap! Maar ze is en natuurlijk ook haar man zijn zo'n ontzettende doorzetters dat ze vorig jaar besloten hebben om pleegouders te worden. Ik was toen in verwachting en was in augustus uitgeteld. Omdat wij een zo'n ontzettende hechte band hadden, was het ook ontzettende moeilijke periode voor ons allebei. Ik voel dingen omdat ik zwanger was, die zij nooit zal voelen en ook niet met haar kon delen. Maar in mei afgelopen jaar werden ze gebeld voor een plaatsing! We hebben gehuild van blijdschap! Een week later kregen ze een meisje van tien weken toegewezen! Hoe was dit mogelijk? Ik kreeg een baby en zij hadden ook een baby om voor te zorgen. In koor hebben we ook geroepen: Dat heeft (je) mam gedaan! :D Ik ben zo ontzettend trots op hoe ze dit heeft gedaan en doet. Hoe ze omgaat met haar emoties en teleurstellingen.. Ik houd zo ontzettend van haar! Zij heeft die luiertas zeker weten door dik en dun verdiend en ze mag er dan ook zeker weten mee gaan pronken samen met haar pleegdochtertje!

 9. linda79 linda79

  9

  Ik gun hem aanmijn vriendin Jantine. Ze heeft een aantal jaar geleden haar moeder verloren door zelfmoord. Na jaren van strubbelen heeft ze t geluk gevonden en heeft ze nu een zoontje. Hij is 5 weken te vroeg geboren maar gelukkig gaat t heel goed. Zij heeft zoveel moeten meemaken dat ik haar echt alle geluk gun. Dus zij verdient hem echt

 10. Dorien1985 Dorien1985

  10

  Ik gun hem aan een lieve vriendin die samen met haar man hun eerste kindje verwachten! Ze zijn helemaal in de wolken en lekker aan het rondkijken voor spulletjes. Laatst heb ik haar al zo'n lekker MAMA Zwitsal product gegeven voor haar groeiende buik, maar deze tas (die ik dan graag zelf vul met alle heerlijke Zwitsal producten) gun ik haar ook van harte! Weet zeker dat ze er trots mee zal rondlopen, omdat Zwitsal gewoon hét merk is voor de allerfijnste producten voor een pasgeboren kindje!

 11. Dionendiana Dionendiana

  11

  Ik gun mijn moeder deze coole tas! Als mijn bevallingsverlof om is, helaas over 4 weekjes, gaat zij 1 dag in de week op ons zoontje passen. Hier kan ze dan fijn alle spulletjes indoen als ze met hem op pad gaat, haar eigen luiertas! Wat zal ze hier de blits mee gaan maken!

 12. nessen nessen

  12

  Ik gun Evelien die mooie tas want haar huidige is niet meer zoals die was.

 13. kimstijfs kimstijfs

  13

  ik gun hem me beste vriendin ze staat altijd voor iedereen klaar en heeft zelf nooit geluk dat mag ook eens beloond worden

 14. silvana1995 silvana1995

  14

  ik gun mijn schoondochter deze tas omdat ik vind hoe knap ze het tot nu doe doet ter wijl ze nog maar 17 is en alle problemen met haar familie vind ik dat ze het super doet ze is uit de familie gezet en uit huis omdat ze er voor koos om het kindje te houden en mijn zoon heeft haar in huis genomen hoe moeilijk het ook is en hoe knap het is hoe ze het met ze 2e doen daar neem ik mijn petje voor af

 15. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  15

  deze tas zou voor mijn schoonzus zijn! zij zal er voor zorgen dat ik in juni tante wordt! een extra speelkameraadje erbij voor onze twee kapoenen! zij zien het alvast volledig zitten, nu nog een tas om hun 'partner in crime' zijn/haar spulletjes in te stoppen en ze kunnen voortaan de wereld in als de drie musketiers! wij zien het alvast vollop zitten!

 16. cyncyncynthia cyncyncynthia

  16

  Ik gun mijn schoonmoeder/ beste vriendin die tas omdat ze altijd klaar voor ons staat en in augustus beval ik van mijn 2de en dan gaat mijn mannetje bij zijn oma/ nonna logeren! En jah ik lijd aan zwangerschapdementie dus vergeet veel om in de verzorgtas te doen dus best handig als oma zelf 1tje heeft! Nonna zal dankbaar zijn! Xxx

 17. Monique Monique

  17

  Ik gun het mijn vriendin Ingrid! ze is er ondanks mijn moeilijke periode, en ondanks onze verhuizing, Nu verder van elkaar vandaar wonend, nou zo vaak mogelijk voor mij! de enige 'echte' vriendin uit mijn vorige omgeving, die mij/ons nog steeds niet heeft laten vallen! ze heeft nu zelf ook een klein meisje, dus zou de luiertas ideaal voor haar zijn!!

 18. Jena Jena

  18

  Ik gun mijn vriendin vienna het, ookal is zij nog niet zwanger. Zij en haar man hebben een zeer moeilijke periode achter de rug. Deze is nog altijd niet afgelopen. Voor hun is het zo moeilijk om zwanger te raken maar het einde naderd van deze nare tijd en ik hoop voor hun dat zij gauw kunnen zeggen dat zij ook in verwachting zijn. Dit zou zeer zeker een mooi cadeau zijn om de zwangerschap mee in te gaan.

 19. Debseflebs Debseflebs

  19

  Ik zou deze tas aan mijn zus geven voor haar zoontje. Mijn zus en ik zijn echt naar elkaar toe gegroeid toen we beide een zoontje kregen. samen dingen delen is het fijnste wat je kan doen, samen met je zus. Nu ben ik zelf in verwachting van onze 2e wonder maar toch gun ik het mijn zus.

 20. kaatje85 kaatje85

  20

  Mijn vriendin Inge. Zij is nu zwanger van haar derde. Ze is een lieve vriendin die ik nu 5 jaar ken ( Waren samen uitgerekend in september 2008 ) en hebben sindsdien veel samen mee gemaakt. Ze is een super lieve en geduldige moeder. Zou het erg leuk vinden als zij straks met zo'n mooie tas achter de kinderwagen kan lopen.

 21. Denise Keller Denise Keller

  21

  Ik gun deze geweldige luiertas aan mijn zus. samen zwanger geweest en die eerste tas is nu wel aan vervanging toe.

 22. patricia1978 patricia1978

  22

  Mijn zus Marjolein gun ik deze tas! Ze is net haar baan kwijt en dat is in deze tijd een vrij zure/ (dure) appel. Daarbij heeft haar dochtertje Daniëlle(1+) een ontzettend moeilijke huid (net als zijzelf trouwens) en de producten van Zwitsal voor de gevoelige huid kent ze volgens mij niet, de ideale win-win situatie lijkt me!

 23. Jacqueline Kulik Jacqueline Kulik

  23

  Ik gun deze tas aan mijn beste vriendin die nog moet gaan bevallen op 14 februari is ze uitgerekend. Haar vriend heeft pas een ongeluk gehad en kan daardoor niet alles meer wat die normaal wel kon. Ik hoop dat deze kleurige tas haar toch kan opvrolijken. En van zo een tas met al een leuke baby erop moet dat zeker lukken.

 24. Justrulez Justrulez

  24

  Ik gun hem mijn vriendin kirsten, van deze tas word zij vast mega blij. Nu haar eerste kindje op komst is wil ik haar een super start geven

 25. miaatje miaatje

  25

  Ik gun mijn schoondochter die luiertas, zou heel handig zijn voor als ze naar oma en opa gaan die in het verre limburg wonen, en papa wegens zijn werk niet altijd meekan om alles te dragen. Ze wonen zelf in West Vlaanderen vandaar dat ze wel een paar uurtjes onderweg zijn he!!! Bedankt

 26. Shiva Shiva

  26

  Ik gun mijn vriendin Mirjam deze tas omdat ik weet dat ze hem super gaaf vind!Haar kleine meid van net een jaar oud gaat af en toe uit logeren en dan komt deze tas goed van pas!Hij is gewoon leuk!!

 27. jvo1809 jvo1809

  27

  Mijn schoonzus gun ik deze luiertas van harte. Mijn zoon is 2 jaar later geboren dan mijn neefje en van haar heb ik allerlei spullen (kolfapparaat, kleertjes, inbakerdoeken, boeken, tc.) en advies gekregen. Super lief en erg fijn! Dus om haar te bedanken gun ik haar deze luiertas!!

 28. hillie hillie

  28

  Me schoonzus ze is nu inverwachting van hun derde kindje dus ze kan dit super gebruiken. Waarom ik haar het gun familie gun ik alles

 29. J. Meeberg J. Meeberg

  29

  Mijn zus! Zelf ben ik net bevallen van een gezonde zoon en twee weken daarvoor vertelde dat ze zwanger was. Na een moeilijke periode met hun oudste dochter met gedragsproblemen waardoor ze een zwangerschap eigenlijk uitgesteld heeft, nu toch nog een wondertje in hun gezin en binnen de familie! Tijdens mijn zwangerschap en kraamtijd heeft ze steeds voor ons klaar gestaan dus deze tas lijkt me super om haar te bedanken en een fijne zwangerschap/kraamtijd toe te wensen!

 30. Esther van Meeteren Esther van Meeteren

  30

  Ik gun het me collega/vriendin tamara zoo erg ( en haar lieve man Alex) Net als vele vrouwen (helaas) heeft het zo 5 jaar geduurd voor ze mochten zeggen dat ze ook een mooi kindje verwachten ... Zo5/6 jaar wachten op je wens das best lang ! Nu teleurstelling dat Iui niks had betekend over naar IVF wat nu gelukkig gelukt is ... In moeilijke tijd van niet zwanger worden en het wel geworden zijn kreegbhaar vader het bericht van een nare ziekte ... Dit kleintje wat nog niet op de wereld is maar wel in de warme buik druk aan net groot worden is heeft al zoveel goed gemaakt !!! Dus tja ik hun het hun gewoon mega veel ....

 31. Desley2010 Desley2010

  31

  Ik gun met alle liefde en steun mijn vriendin, en voor mij betekend ze meer als vriendin, die verdient deze tas echt met alles wat zei heb moeten meemaken, en nu eindelijk de liefde heb gevonden, en over 8weken moet bevallen van mooi wondertje(meisje) hoop dat zei nou is een keer in het zonnetje gezet gaat worden het is een super vriendin dikke xxx Pamela.. Afz. Sam en desje

 32. hakunamatata hakunamatata

  32

  Hier wil ik wel mee op stap...of manlief daar ook zo over denkt...hmmm geen idee maar hij zal wel moeten als ik hem mag winnen

 33. hakunamatata hakunamatata

  33

  He een klein vraagje ruikt de tas net zo lekker als zwitsal zelf.....hihi dat zou toch helemaal wat zijn

 34. Dani15 Dani15

  34

  Ik gun mijn lieve nicht deze luiertas! Toen ik onverwachts jong zwanger raakte, stond zei, ondanks dat we vrij weinig contact hadden, meet veel babyspullen op de stoep die ik allemaal mocht hebben!

 35. priscilla vulpen priscilla vulpen

  35

  Ik zou deze tas graag willen winnen voor mijn zusje die nu 12weken zwanger is van haar 2de wondertje. Ze verdient deze tas echt ze heeft voor deze zwanderschap 2 miskramen gehad en was bang dat ze niet meer zwanger zou kunnen worden. Dus als iemand de zwitsal tas verdiend dan is zij het wel

 36. wendyke82 wendyke82

  36

  ik zou deze tas geven aan mijn oudste broer die nu voor het eerst vader wordt en het niet precies weet wat je nodig hebt hij wordt in juni vader dus ik ben benieuwd

 37. Sandra1963 Sandra1963

  37

  Mijn koters zijn groot geworden met Zwitsal: zou super zijn als zij nu hun Zwitsal spullen mee kunnen nemen in deze gave tas...

 38. Jill van Bavel Jill van Bavel

  38

  Ik zou deze super gave tas mijn zusje gunnen.

 39. Jokki Jokki

  39

  Ik gun mijn man deze tas heel erg! Met alle luiertassen die we in de winkels tegenkomen durft hij als stoere papa niet over straat... Deze Zwitsal luiertas zou hij echt super leuk vinden!

 40. dre dre

  40

  Ik gun suzanne de tas zo liefe meid die een extratje kan gebruiken

 41. Nada Boersma Nada Boersma

  41

  Ik gun deze tas aan mijn moeder aangezien zij oppast op al onze kleintjes zowel op die van mij als op die van mijn broertje en van mijn zusje en staat daarbij altijd klaar voor ons allemaal en er is pas een baby geboren + is er nog 1 op komst

 42. w12345 w12345

  42

  Mijn beste vriendin dat is mijn dochter. Zij kan deze tas goed gebruiken, want in mei verwacht zij nog een kindje. Zou leuk zijn deze tas te vullen met babyhebbedingetjes en als cadeau er bij te geven. Het is haar zo gegund!!

 43. Suus079 Suus079

  43

  Toen ik besloot als alleenstaande vrouw (met rammelende eierstokken) voor een pleegkindje te gaan, besefte ik me dat dat alleen kon als ik een goede achterban zou hebben. Tenslotte moet mijn kleine vriend altijd naar een oppas als ik moet werken. Gelukkig heb ik een hele hoop kanjers die mij helpen. Inmiddels heb ik het leukste en liefste pleegkindje dat er op deze wereldbol rondkruipt!! ;-) Als mijn vaste oppas niet kan, breng ik mijn kindje naar mijn zus. Haar gun ik dan ook deze tas. Ze heeft zelf net een kindje en is dol op alles van Zwitsal.

 44. cindy1986 cindy1986

  44

  ik zou deze tas aan mijn buurvrouw geven . in mijn zwangerschap hebben wij elkaar leren kennen en is ze er eigenlijk altijd voor mij geweest ook toen mijn zoontje is geboren. zij heeft zelf ook 2 jongens en alle kleertjes die hun niet meer passen schuiven door naar ons. ik wil haar heel erg bedanken voor alle hulp en steun maar ook voor de vriendschap die we hebben opgebouwd

 45. Linda Klaassen Linda Klaassen

  45

  ik gun deze tas aan mijn zus, Ze is altijd in de weer met de kids van iedereen. Deze tas zou ze goed kunne gebruiken

 46. Corina Corina

  46

  Eigenlijk zou ik hem zelf wel willen hebben. ;-) ik ben nu 25 weken zwanger en heb flinke bekken klachten dus vind eigenlijk wel dat ik hem zelf verdien.

 47. S.r. Van dijk S.r. Van dijk

  47

  Ik gun deze tas aan mijn lieve vriendin Danielle, omdat ik (als zij over 4weken weer gaat werken) op haar mooie zoontje Dylan mag passen.

 48. SandraThomas SandraThomas

  48

  Ik zou de tas graag willen winnen voor mijn grote vriend Thomas en zijn zoontje. Hij vindt alles wat van Zwitsal is geweldig. Naast de aftershave van vaders staat ook een grote fles parfum van Zwitsal. Ik vraag mij wel eens af wie er meer van gebruikt. Caspar of zijn vader. Per toeval had ik mijn eigen zoon ook Thomas genoemd, dus moet het wel een goed teken zijn. De reden waarom ik hem dit gun is omdat hij hard moet vechten om zijn zoon te mogen blijven zien. Hij wil zo graag voor het jochie zorgen, maar zijn ex werkt daar niet in mee. Ik vind het geweldig om hem samen met zijn zoon te zien. Menig moeder kan er een voorbeeld van nemen. Daarom verdient hij het om met deze toch wel stoere tas rond te lopen als hij met zijn zoon op stap is.

 49. Sofje79 Sofje79

  49

  Ik zou hem voor mijn man willen winnen,omdat hij huisvader is en er weinig luiertassen zijn voor mannen.En deze is en stoer én sportieg

 50. baloe15 baloe15

  50

  Ik gun het mijn vriendin Danielle, omdat ze voor het eerst moeder wordt.

 51. lily lily

  51

  Ik gun het mijn beste vriendin voor haar eerste kindje ! En ook omdat ze altijd voor mij klaarstaat als er iets is !

 52. evatius evatius

  52

  Ik gun hem mijn zus , tevens vriendin, Suzan. Omdat zij hem waarschijnlijk geeft aan haar lievelingsneefje Micah, mijn zoon! En als Micah dan gaat logeren bij zijn tante kan hij deze mooie tas meenemen!!

 53. eefie87 eefie87

  53

  Ik gun mijn beste vriendin deze tas! Toen ik een miskraam kreeg is ze mij zo lang mogelijk komen troosten en afleiden en ik was nog niet eens bevallen of zij zat al 2 uur in de auto voor het zh te wachten terwijl ze 1,5 uur moet rijden om bij me te komen. Bij haar heb ik leren kennen wat echte vriendschap is en nu ze zelf bijna uitgerekend is zou ik haar deze tas graag geven!

 54. Basenpris Basenpris

  54

  Ik gun hem mijn vriendin omdat zij andere mensen altijd het beste van de wereld gunt. Zou het leuk vinden om iets terug te gunnen gezien ze zwanger is!

 55. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  55

  Mijn schoonzus, die over 2 weken is uitgerekend.

 56. Laramommy2be Laramommy2be

  56

  binnenkort word ik mama voor de eerste keer, daarom wil ik deze graag winnen..ik ben gek op Zwitsal en vind het ook heel erg jammer dat ze nu met spaarpunten stoppen..

 57. Laramommy2be Laramommy2be

  57

  ben vergeten te vermelden heb geen zwangere vrindinne/ kennisen in mijn kring...(wij zijn eerste)

 58. 3Boys 3Boys

  58

  Aan me zus gewoon omdat ze me zus is en het verdient!!!

 59. silvia25 silvia25

  59

  ik zou ze graag aan mijn beste vriendin willen geven we zijn al 22 jaar bevriend al van groep 2 van de basisschool en zijn nu beiden bijna 28!! na 8 miskramen heeft ze nu eindelijk aan iedereen kunnen laten weten dat ze 10 weken in verwachtingis en alles is gezond en wel en binnen de baarmoeder!! Na allemiskramen en 7 jaar proberen komt haar kinderwens eindelijk uit!!! ze verdient t driedubbel en dik!!!

 60. Daantje Daantje

  60

  Mijn vriendin Iris. Mijn steun en toeverlaat. Bij mijn zwangerschap en daarna altijd voor mij heeft klaargestaan. Binnenkort wordt zij voor de eerste keer moeder. Graag wil ik de prachtige tas aan haar schenken voor al die jaren dat ze er voor me was en nog steeds voor me is. Een zwitsal tas een mooie vriendschaps herinnering.

 61. carla carla

  61

  Ik gun N die leuke luiertas. Ze is zwanger van hun eerste kindje en dat is niet zonder slag of stoot gegaan. Ze heeft veel teleurstellingen moeten verwerken maar uit eindelijk is het bezegeld met een zwangerschap die ik hun erg gun.

 62. Sema Carlak-kaplan Sema Carlak-kaplan

  62

  Hoera hoera, Mijn broertje en vrouw krijgen hun eerste kindje, daarom gun ik hun deze mooie Zwitsal luiertas. Het zal mijn broertje mooi bij zijn Zwitsal t shirt staan als hij op de kleintje moet passen. Gr. Sema

 63. Lievevlinder Lievevlinder

  63

  Ik gun mijn mijn lieve vriendin suus de tas! Wie wil er nou niet een zwitsal tas?! Dat straalt écht super mama uit en dat zal zij zijn! Dan kunnen onze kleintjes samen spelen en wij heerlijk kletsen over het moederschap.

 64. Kaplann9 Kaplann9

  64

  Ik zou de Luiertas aan mijn beste vriendin toewensen. Ze heeft veel geleden in haar leven en nu ze zwanger is heeft haar vriend haar verlaten voor een andere vrouw omdat hij zich 'de zware kosten' niet kon permitteren en dat hij geen vadertype was .. Dus aangezien de babyspulletjes duur genoeg zijn zou ik deze tas haar toewensen. Iets is zeker en vast beter dan niets !

 65. MaykeD MaykeD

  65

  Eigenlijk heb ik wel 2 vriendinnen die deze tas zouden moeten krijgen! Beiden een zware bevalling gehad, maar het resultaat mag er wezen: weer 2 mooie dames erbij op deze wereld! Deze tas zou beide dames mooi staan.

 66. steske steske

  66

  Mijn vriendin Irene gun ik de Zwitsaltas omdat niets zo heerlijk ruikt als een Zwitsal baby. Ik laat haar regelmatig aan Zwitsal lotion ruiken en is al helemaal verslaaft aan de geur !!!

 67. Vlinder Vlinder

  67

  Voor mijn beste vriendin die helemaal gek is op zwitzal

 68. Mariska Schans Mariska Schans

  68

  Ik gun mijn vriendin en tevens schoonzus deze mooie tas. Ze is op 10-11-12 (bijzondere datum) bevallen van een super mooie tweeling. Jongen en meisje. Gister is echter het jongetje opgenomen in het ziekenhuis met het vermoeden van een hersenvliesontsteking. We hopen dat alles helemaal goed gaat komen, maar om een hart onder de riem te steken... zou zo'n mooi kado wel helemaal super zijn.

 69. xxxraissaxxx xxxraissaxxx

  69

  Wat een geweldige tas,, Mn vriendin is zwanger en zou hem graag voor haar willen winnen omdat ze hem echt verdiend.. Mijn moeder paste op mijn kleine man maar doordat ze afgelopen jaar 2 keer k*nker heeft gekregen trok ze het niet meer en daar was mijn lieve vriendin die altijd voor mn kleine jongen klaar staat.. Ook nu nu ze zelf zwanger is en druk aan t werk is..

 70. Marije Vrieze Marije Vrieze

  70

  De dames in de mamagroep op internet die ik heb leren kennen tijdens mijn zwangerschap. Wat heb ik enorm veel gehad aan hun steun en informatie. We kennen elkaar alleen via internet, maar wat weten ze veel over mij en andersom! Heerlijk om je ei kwijt te kunnen bij mensen die in dezelfde situatie zitten.

 71. Roos Meijers Roos Meijers

  71

  Ik wilde die leuke tas aan mijn schoondochter geven dan kan mijn kleindochter lekker ruiken, en het heel goed gebruiken.Zeker in deze dure tijden, daar hoeft dan niemand onder te lijden.Zelf ben ik fan van Zwitsal. Ik gebruikte het al bij mijn eigen kinderen.Maar er is onder tussen zoveel nieuws bijgekomen, daar durf je als baby alleen maar van te dromen.

 72. Milou1989 Milou1989

  72

  Ik gun deze stoere/lieve tas mijn tante! Ik (23) ben zelf afgelopen zomer bevallen van een zoontje. Bij mijn tante was zwanger raken helaas niet zo eenvoudig als dat het bij mij was. Na jaren van verdriet en narigheid is mijn tante (41) begin van dit jaar bevallen van haar dochtertje. Zij verdient deze mooie tas!

 73. mamavanmaartenenniels mamavanmaartenenniels

  73

  Ik zou mijn jongste zusje deze super leuke luiertas gunnen. Als ze bij me is & iets voor haar kinderen nodig heeft pakt ze dat altijd uit haar 'luier-tas'....wat dan elke keer een ander plastic zakje is. Er zit gewoon geen organisatie in! Ik zou het leuk vinden voor haar als ze voortaan een echte luiertas heeft!

 74. Maris van Tol Maris van Tol

  74

  ik zou hem aan me beste vriendin geven ze is nu 19 weken zwanger. hij is gewoon te leuk de tas net als zij!

 75. michelle1405 michelle1405

  75

  Ik zou deze luiertas aan mijn moeder geven. Mijn moeder past iedere maand wel een paar keer op onze dochter, en ze haalt vanalles in huis voor de kleine meid en legt alles overal maar neer. Zo kan ze alles geordend op 1 plaats leggen ipv alles overal neer te leggen. Dat wordt minder vaak zoeken!

 76. ryan062012 ryan062012

  76

  ik vind dat mijn vriendin marcha dit verdient ze is vroeger mishandelt door haar moeder en heeft haar vader nooit gekend toen is ze opgegroeit in een jeugtzorg instituut daar heeft ze moeten zitten tot haar 18e, ze wou al heel vroeg aan kinderen beginnen omdat ze een vergrote kans had op borstkanker deze kans van 7 op 10. toen ze eindelijk op haar eigen benen kon staan ging alles mis wat een gelukkige relatie zou moeten worden met haar vriend liep totaal uit de hand ze raakte alles kwijt haar famillie en haar vrienden toen raakste ze zwanger van haar 1e met heel veel stress heeft ze toen helaas niet kunnen genieten van haar zwangerschap en waren zei en de baby er bijna niet meer geweest door een geschuurde plasenta maar nu dat ze eindelijk haar eigen huisje heeft en rust heeft gevonden is ze zwanger van haar 2e kindje en ik gun haar een supper piriode van haar zwangerschap! om lekker te kunnen genieten zoals een vrouw dat hoort te kunnen tijdens een zwangerschap

 77. magicaries magicaries

  77

  Ik gun deze mooie tas aan mijn goeie vriendin die tewens ook mijn schoonmoeder is. Een keer per maand hebben we zelfs een meidendag. Zij verwacht het eerste kleinkind en zulke tas zal haar goed van pas komen. Het kindje zal dan even lekker ruiken zoals vanuit huis waar producten van Zwitsal ook gebruikt worden zodra het kindje wordt geboren!

 78. quintathyme quintathyme

  78

  ik gun deze mooie tas aan me lieve zus die inverwachting is. ze hebben het niet al te breed. en deze tas zal haar goed van pas komen voor haar baby.

 79. Wendy Evers Wendy Evers

  79

  Voor mijn partner! Hij werkt als Sous-chef bij HNY R'dam en hij gebruikt altijd mijn weekendtassen voor z'n kokskleding :( Daarom zou ik de Zwitsaltas aan hem willen geven en vervolgens lekker zelf in gebruik nemen voor onze kleine vent! :)

 80. Bloemetje22 Bloemetje22

  80

  Ik zou deze tas graag aan een vriendin van mij willen geven die net te horen gekregen heeft dat ze het eerste half jaar niet zwanger mag worden ivm waarschijnlijk een mola zwangerschap. Ze gaat nu van onderzoek naar onderzoek en moet regelmatig bloed prikken, ze is helemaal fan van zwitsal producten en deze tas zal haar zeker opfleuren.

 81. lioris7 lioris7

  81

  ik gun deze mooie tas aan mijn partner.voor onze eerste kind!!!

 82. Mariloesloes Mariloesloes

  82

  De tas geef ik graag aan Suzy, na zoveel pech en een zware periode is ze nu zwanger. De producten van Zwitsal ruiken zo lekker, dat de tas dat vast ook in zich zal hebben :)

 83. thom79 thom79

  83

  Ik gun mijn zusje de Zwitsal luiertas, omdat ze eind februari is uitgerekend van haar tweede. Na een hele moeizame zwangerschap met de nodige ellende erom heen en lichamelijke klachten verdient ze echt iets leuks. Stiekem wil ik de Zwitsal luiertas natuurlijk ook zelf graag hebben, omdat mijn zoontje (2) en ik gek zijn op Zwitsal. En omdat ik al meer dan 2 jaar aan het vechten ben voor mijn lieve ventje ivm een scheiding waar geen einde aan lijkt te komen. Word het nu wel eens tijd om iets leuks te winnen en wat terug te doen voor iedereen die mij steunt in deze moeilijke periode.

 84. Danielle Bouwens Danielle Bouwens

  84

  Ik gun 1 van mijn zwangere vriendinnen de eyecatcher Zwitsal tas. wel moeilijk te kiezen welke. Ik heb hem zelf ook en ik vind hem SUPER! alles past er makkelijk in plus hij ziet er natuurlijk erg leuk uit! Wij als echte zwitsal fans zouden hem graag kado willen geven.

 85. sammie1987 sammie1987

  85

  Ik gun hem mijn beste VRIEND die helemaal gek is van Zwitsal :-D

 86. linda72 linda72

  86

  ik gun het oma, ze past op haar kleinkids 4 dagen in de week en kan wel zo'n hippe tas, als hippe oma gebruiken

 87. Smans Smans

  87

  Ik zou deze prachtige luiertas graag willen winnen voor mijn vriendin Linda. Vorig jaar besliste ze dat ze alleenstaande mama wilde worden omdat ze de partner van haar dromen niet vindt, maar wel een grote kinderwens heeft. Na een reeks psychologische onderzoeken en medische tests werd ze uiteindelijk aanvaard voor het inseminatieprogramma. Begin januari mocht ze starten. Na twee raadplegingen bij de gynaecoloog was het zo ver en mocht ze naar het ziekenhuis voor "het moment". Afgelopen zaterdag deec ze de test en JA, hoor! Linda wordt mama!! Ik ben zo blij voor haar en gun haar dan ook deze mooie luiertas van Zwitsal!

 88. Missilse Missilse

  88

  aangzeien wij hier in huis zwitsal verslaafd zijn, is dit toch HELEMAAL LEUK!!

 89. betwella betwella

  89

  Ik gun mijn vriendin zo`n mooie prijs omdat ik zoveel bewondering heb voor hoe ze in het leven staat. Ze heeft veel meegemaakt en voedt nu een puber en een baby alleen op. De deur staat altijd bij haar voor anderen open. Zij en haar kleintjes zijn helemaal gek op ALLES wat van Zwitsal is!!!! En gebruikt net als ik ook de heerlijke Zwitsal parfum met een heerlijke zachte babygeur. Niet alleen een parfum van Zwitsal, maar ook Mama Bad en Douchecreme, Mama borstencrème, Mama Buikbalsem enz. en.... Alles dus van Zwitsal, daar zijn wij beiden dol op!!!! We worden allebei SUPERBLIJ van de overheerlijke geuren van Zwitsal!! Vanwege haar drukke en chaotische leven en de passie voor Zwitsal, zal haar de prachtige Zwitsaltas goed van pas komen. En kan ze al die mooie en overheerlijke producten van Zwitsal erin doen en in de bijpassende tas meenemen!!. WOWWW dit zal zij echt prachtig vinden. Ja, dat gun ik haar echt mijn lieve waardevolle vriendin!!! :-) :-) HOOP echt dat ik je deze MOOIE en SPECIALE cadeau aan je kan geven!!!!

 90. karenfdes karenfdes

  90

  Mijn vrouw is mijn beste vriend. Ik weet dat ze Zwitsal houdt en de tas zal zeer nuttig zijn voor haar. Ze heeft al gekocht alle Zwitsal baby-producten die we nodig hebben voor onze baby en de luiertas zou de 'kers op de taart', waarin ze kan opslaan al onze baby's Zwitsal producten worden!

 91. Muurbloem Muurbloem

  91

  Zwitsal ruikt altijd heerlijk, ziet er vrolijk uit, werkt functioneel door de stevigheid, en is nog eens super handig!!

 92. sann0301 sann0301

  92

  Ik gun mijn vriend deze tas!! Ik gebruik altijd het geurtje van Zwitsal en hij is daar helemaal gek van (hangt altijd in mijn nek als ik het geurtje op heb). Nu zei hij van de week dat onze luiertas die we bij de wandelwagen hebben gekregen te klein is (Niet alle spulletjes passen hierin:() dus zou ik het erg leuk vinden als ik hem met deze tas kan verrassen :D

 93. Jepsie Jepsie

  93

  Mijn vriendin Helene gun ik deze tas, ze is nu net 14 weken zwanger, dus mag nog een tijdje!

 94. jackstek jackstek

  94

  Ik gun deze tas aan mijn lieve stiefmoeder, de allerliefste oma voor de kinderen die ze zich zouden kunnen wensen. Van haar eigen kinderen heeft ze ook kleinkinderen en daar is ze net zo lief voor als voor de onze....SUPERKNAP !!! Er zit of ligt altijd wel een of liefst meerdere van de kleintjes op schoot en daarom verdient ze een mooi kado...van Zwitsal natuurlijk !!

 95. didl didl

  95

  Mijn moeder, tevens mijn beste vriendin, gun ik deze tas. Zij is in een jaar 4 keer oma geworden. Zij is hierdoor zo druk, vliegt van hot naar her om haar kleinkinderen te zien en kinderen te helpen. Niets is haar te veel, terwijl ze op haar eigen gezondheid moet letten. Ik zou het zoooo leuk vinden als ik deze tas voor haar kan winnen...op en top oma, met zo'n zwitsal tas!!!

 96. MICH18 MICH18

  96

  Ik gun mijn lieve schoonzus Anke deze leuke tas omdat ze niet alleen mijn schoonzus is maar tegelijkertijd ook mijn beste vriendin, waar ik alles mee kan delen!

 97. mamavan4kids mamavan4kids

  97

  ik gun hem mijn nichtje die inmiddels zwanger is van haar 2de wondertje en ook nog gewoon op school zit dit verdient toch wel respect en de komende jaren kan ze hem nog heel veel gaan gebruiken

 98. karlijn karlijn

  98

  Ik gun hem mijn schoonzus, omdat zij er in de tijd na mijn pittige bevalling veel voor mij is geweest en nog steeds klaarstaat als de kleine ziek is en niet naar het dagverblijf kan, als ik even oppas nodig heb of als we een avondje samen weg willen. En dit doet ze niet alleen voor ons, maar ook voor haar zus en schoonbroer en hun 2 kindjes! Kortom: echt een kei van een schoonzus die ik deze geweldige tas van harte gun!!!

 99. Kingforaday Kingforaday

  99

  Ik gun deze tas aan mijn vrouw. Ze is gek op Zwitsal, net als onze dochter. Ik weet zeker dat ze een extra rondjes zal gaan wandelen met de wandelwagen om met deze tas te gaan pronken.

 100. Cindyjanssen87 Cindyjanssen87

  100

  ik gun de tas de zus van mijn beste vriendin. ze is momenteel zwanger. ze is een super fan van zwitsal. ze had bij haar eerst kindje de kast vol met zwitsal producten, nu bleek dat hij een allergie had voor de producten. ze heeft alles weg kunnen doen. het zou top zijn als ze wel een super stoere zwitsal tas zou hebben. want ze is bijna uitgeteld van de 2 kleine :D... en ze heeft weer producten in de kast staan van zwitsal..

 101. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  101

  Ik gun de tas aan mijn beste vriendin, ze is nu 28 weken zwanger van haar tweede kindje, maar ze heeft het financieel erg zwaar, ze heeft een bewindvoerder die steeds haar 80 euro wat is afgesproken als weekgeld niet overmaakt, waardoor ze helemaal aan de grond zit en soms zelf niet eens eet, ze maakt zich erg zorgen of ze de babyspullen allemaal bij elkaar kan krijgen, aangezien ik ook niet heel veel inkomsten heb is het voor mij moeilijk haar te helpen, en met deze zwitsaltas kan ik toch een lach op haar gezich toveren die ze dubbel en dwars verdiend!

 102. mamatess mamatess

  102

  Ik gun deze tas aan een vriendinnetje, dolgelukkig met de geboorte van haar kleine meisje maar helemaal op van vermoeidheid. De kleine dame slaapt snachts niet en dus papa en mama ook niet. Ze verdienen een opkikker en ze mogen ook zeker weten dat ze er niet alleen voor staan en dat er aan ze gedacht wordt.

 103. lioris7 lioris7

  103

  binnenkort word ik mama voor de eerste keer, daarom wil ik deze zwitsal luiertas graag winnen.

 104. meissie00 meissie00

  104

  Voor mijn schoonzusje. Die is nu 19 weken zwanger en gek van zwitsal. Ze heeft al laten vallen dat ze zo'n tas had gezien ergens maar het niet kon betalen. Dit zou dus een erg gaaf kraamkado zijn :)

 105. Joyce Joyce

  105

  Ik gung de Zwitsal Luiertas Aan mijn beste vrienidnnetje. Zei is net 21 jaar geworden en is ze nu 7 maanden zwanger van haar dochtertje. Het is haar eerste kindje. Ze werkt 6 dagen in de week en heeft amper tijd voor haar zelf. Ook heeft toen nog ''haar'' vriend haar vanaf begin de zwangerschap in de steek gelaten en kijkt hij niet om naar beiden. Dit kindje zal opgroeien met alleen een mama. Echt een hele lieve mama die hard aan het werk is voor haar kindje. Ik vind dat zei dit cadeautje echt verdiend en vooral haar kleine meisje die in april geboren gaat worden. Ze staat voor iedereen klaar en denkt altijd om anderen behalve om haar zelf.

 106. Elwing Elwing

  106

  Ik gun deze leuke Zwitsal luier tas toe aan mijn zus. Zei is alleenstaande moeder geworden van 3 kindjes. (1,3, en 6 jaar) Ze heeft altijd haar handen vol en komt altijd aan met plastic tassen waarin de spullen van de kinderen zitten. Ik zou haar graag deze luiertas willen geven zodat ze voortaan daar alle kleren,luiers en nog meer spullen van de kinderen in kwijt kan. Ze heeft een moeilijk jaar achter de rug doordat haar man bij haar is weg gegaan. Ze heeft een tijd lang moeten wachten op een nieuwe woning En heeft daardoor met haar 3 kinderen bij kennissen moeten slapen. Dit is een heftige tijd geweest ook voor de kinderen.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >