Maak kans op 1 van de 2 Lodger Bunkers!

Door: Mamaplaats 242 reacties

Maak kans op 1 van de 2 Lodger Bunkers!

Lodger maakt het leven voor jonge ouders Easygoing. Producten van Lodger worden met de grootste zorg ontwikkeld om kinderen optimaal comfort en geborgenheid te bieden voor thuis én onderweg, waarbij veiligheid (en mobiliteit) voorop staat.

Lodger Bunker

De Bunker isbunker een heerlijk warme en comfortabele voetenzak die past in elke kinderwagen en buggy met een vijfpuntsgordel. De binnen- en de buitenzijde van de Bunker kun je samen óf apart gebruiken. Door het ruime formaat en het voorgevormde zitgedeelte past je kindje extra lang in de Bunker, tot en met circa 3 jaar. De Bunker heeft een uniek ontworpen capuchon voor extra comfort en behoud van lichaamswarmte.

Wat en hoe kun je winnen?

Win 1 van de 2 Lodger Bunkers! Je kunt kans maken door de volgende vraag te beantwoorden: In welke seizoenen kan je de Bunker gebruiken en waarom wil jij deze winnen? Tip: Kijk op Lodger.com om het juiste antwoord te vinden! De winactie loopt t/m 20 oktober.  

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
242 Reacties

Reacties

 1. evelien_kools evelien_kools

  1

  je kunt hem het hele jaar door gebruiken. daarom zou ik hem willen hebben. en omdat onze meid bijna half jaartje oud is.

  • Sasja Sasja

   2

   Het is een 4 seizoenen voetenzak en in een heleboel verschillende kleuren te verkrijgen. Ook nog eens makkelijk te wassen. Wat wil een mama nog meer? x Sasja

  • Angel3 Angel3

   3

   Alle seizoenen. Lekker warm en lekker knus. Mooie kleuren ook nog eens. Ik vind de bovenkant zo leuk...net een wolkje. I love the lodger bunker!

 2. marjolein_grootenboer marjolein_grootenboer

  4

  Alle seizoenen kun je de bunker gebruiken. Bijna ben ik uitgerekend van onze tweede zoon, dit zou erg leuk zijn om te winnen. Dat we een heerlijk warme voetenzak hebben voor in de wagen. Zeker nu we straks de winter in gaan en grote broer wel graag in de sneeuw wil spelen! Zo kan de kleine mee en blijft hij lekker warm!

 3. Stuiter Stuiter

  5

  Heerlijk de bunker. Wanneer het regent of wanneer het waait, bij vorst en bij sneeuw. Het hele jaar door behalve hoog zomer. Bunkers zijn ideaaL wandelwagen, buggy, autostoel. Altijd een heerlijk warm kindje!

 4. sdp87 sdp87

  6

  De Bunker kun je alle seizoenen gebruiken doordat de binnenlaag ook te verwijderen is. Ik zou de bunker graag voor mijn dochtertje willen winnen zodat ze van de winter heerlijk warm overal mee naartoe kan.

 5. rein1988 rein1988

  7

  De lodger bunker is voor alle seizoenen, in januarie verwachten wij ons derde kindje wat zou ik mijn kindje hier lekker warm mee kunnen meenenen. Zou super zijn.

 6. thom79 thom79

  8

  De Lodger Bunkers is te gebruiken voor alle seizoenen door de zachte katoenen buitenlaag en uitneembare binnenlaag. Ik zou de Lodger Bunker graag willen winnen, omdat ik onze Quinny wandelwagen + voetenzak aan mijn zusje heb gegeven missen we toch een fijne warme voetenzak voor mijn kleine ventje. Vandaar dat deze actie als geroepen komt.

 7. smuijs smuijs

  9

  Je kunt deze het hele jaar door gebruiken, daarom is het ideaal. Lijkt me heerlijk, met mn kleine meid lekker warm ingepakt wandelen door de polder en genieten van de buitenlucht.

 8. Kimdejong Kimdejong

  10

  Het gehele jaar door! Super handig! Vooral voor onze tweede, een kleine vent, die we verwachten in januari (midden in de winter) zou het ideaal zijn!

 9. betti scheringa betti scheringa

  11

  Het hele jaar door kun je de lodger bunker gebruiken, daarom zou ik hem ook graag willen winnen, mijn dochter past bijna niet meer in de wandelwagenbak, en dan gaat ze straks in de wandelwagen of buggy, dan natuurlijk wel belangrijk dat ze het niet koud krijgt

 10. Neus Neus

  12

  Hij is het hele jaar door bruikbaar. Onze jongste gaat over 4 maandjes over naar kinderwagen. Wij hebben nog geen voetenzak hiervoor, maar die zal ze wel nodig hebben in febr. (en later ;) ). En als ik kinderen in een Bunker zie, lijkt het me zo lekker zitten :)

 11. lodger lodger

  13

  De lodger bunker is het hele jaar te gebruiken. De binnen laag kan je ook in de zomer gebruiken, lekker koel. Ik zou deze bunker graag winnen voor mijn kleine nichtje, om ook deze ouders te overtuigen wat lodger produkten zijn. Ik werk in een babyspeciaalzaak en weet wat een fijne producten lodger heeft. Dit is een product waar wij als verkoopsters trots op zijn om dit te kunnen promoten!

 12. Skovfe Skovfe

  14

  Het kan het hele jaar door worden gebruikt. Mijn dochter is voorbarig en vindt het heerlijk om te worden verpakt, zal ze zo blij om een van uw overwinningen zijn. van Betina

 13. PleunenSaar PleunenSaar

  15

  Hij kan het hele jaar gebruikt worden, ideaal! Mijn dochter is nu 3 maanden, dus ik zou er nog heel lang van kunnen genieten als ik hem win! Het lijkt me een heerlijk ding, ook voor in onze fietskar.

 14. wendyenhenk wendyenhenk

  16

  Je kunt hem het hele jaar door gebruiken. Dan heb je er ook veel en lang plezier van. Zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje. Dan blijft hij lekker warm tijdens die winterwandelingen die we binnenkort weer mogen maken.

 15. rakkel rakkel

  17

  Je kan hem het hele jaar door gebruiken,alle seizoenen. Onze Bunker is van leeftijd, ons 3de kindje is de 4de die hem gebruikt.(De bunker is uitgeleend geweest) Onze bunker begint nu wel slijtage te vertonen en is minder hip gezien de leeftijd ervan.Dus mochten we er één winnen zouden we na eigen gebruik er ook nog familie of vrienden een plezier mee kunnen doen.

 16. Curly Curly

  18

  Alle seizoenen uiteraard, maar met het koude weer op komst kan ik hem vanaf eind oktober heel goed gebruiken. M'n dochter begint dan met school en m'n kleine vriendje moet dan iedere dag vroeg z'n bedje uit mee z'n zus naar school brengen. Wat is er dan lekkerder voor hem dan lekkerder om heerlijk warm daar in te liggen.

 17. Tine78 Tine78

  19

  Zomer, herfst, winter en lente oftewel alle 4 seizoenen, het hele jaar door. Dit komt omdat hij uit 2 lagen bestaat die je tegelijk of apart van elkaar kunt gebruiken. Ik wil hem graag winnen omdat ik mijn 2e ukkie deze winter verwacht en hem, net als zijn grote zus van 1 jaar, lekker warm in de bunker wil wikkelen als ik hem aan de buitenwereld kan gaan showen!

 18. Laiman0501 Laiman0501

  20

  Ideaal voor elk seizoen door de 2 lagen. Onze zoon houd dekens nooit om maar de lodger bunker wel. Wij kwamen hierachter nadat we deze een dagje hadden geleend. Daarom zou ik deze heel graag winnen

 19. kempenaers kempenaers

  21

  je kunt hem het hele jaar door dus alle seizoenen gebruiken, zou goed van pas komen , ik heb al wel een buggy maar de lodger ontbreekt nog en met de koude maanden voor de boeg kan ik dan ook in de wintermaanden met mijn kleinzoontje uit wandelen gaan

 20. cgr cgr

  22

  Je kunt de lodger het hele jaar doorgebruiken. Maar het lijkt me heerlijk voor onze dochter die nu in de wandelwagen zit om het straks te gaan gebruiken met de herfst en de winter. Die kleintjes zitten zo stil dan worden snel koud. Dus het zal heerlijk voor dr zijn. Her is ook een mooi product wat mooi in onze wagen zou passen!!

 21. mille mille

  23

  lente,zomer,winter,herfst wat het weer ook voor ons in petto heeft heeft je kindje het warm of heeft het gebeefd? de lodger is lekker warm en zacht of fris en houd de wacht mijn zoon houd van lodgerfleece dus voor hem geen bevries.

 22. cyncyncynthia cyncyncynthia

  24

  De Bunker is een 4seizoenen voetenzak waar zelfs de binnen- en de buitenzijde van de Bunker samen of apart kunt gebruiken! Vandaar geschikt voor warme tijden en koude tijden! Waarom wij die zouden willen winnen omdat hij geschikt is voor alle 5puntsgordel producten bijv. kinderwagen! En omdat mijn zoon (1jaar) de voordelen van lodger al kent van de shelter (waar hij nu te groot voor is en die nu vol op in gebruik is door zijn zusje van 10 maanden jonger). Hij heeft ook altijd ijskoude handen en voeten dus de bunker zal 'm dat bieden wat hij nodig heeft en t mooie is de bunker schuift na zijn zusje door als zij ook strax niet meer in de shelter past! Moeten we 'm alleen nog winnen

 23. suuss1991 suuss1991

  25

  De Lodger voetenzak is voor alle seizoenen te gebruiken! Ik zou hem heel graag willen winnen omdat ik geen rijbewijs heb, en dus alles lopend moet doen, en als ik dan ergens heen moet en het is koud, dan kan ik mijn kindje lekker toedekken.

 24. Dani15 Dani15

  26

  De Bunker kun je in elk seizoen gebruiken. In de zomer gebruik je de booster (binnen gedeelte) die er voor zorgt dat warmte afgevoerd word en zweet word opgenomen. In het voor/najaar gebruik je de bunker zonder de booster, lekker warm maar niet te warm. En wanneer het echt koud word doe je de booster in de bunker zodat het kindje lekker warm ingepakt zit! Ik zou deze voetenzak graag willen winnen zodat mijn kleine meid lekker warm zit terwijl we een lang stuk in de natuur gaan wandelen.

 25. nahsuusje nahsuusje

  27

  Naast de koude winter kun je de lodgers ook gebruiken in de regenachtige herfst maar ook zeker in de lekkere lente en warme zomer. Ik zou hem graag voor mn petekindje willen winnen, die kan hem de komende maanden zeker goed gebruiken aangezien mn zus deze nog niet heeft ontdekt scheelt het voor hem veel koudverlies.

 26. Mammy02 Mammy02

  28

  Eigenlijk kun je hem altijd wel gebruiken, wat een heerlijke zachte doek! Zou heerlijk zijn voor me kleine prinses, lekker voor in haar kinderwagen rond wandelen maar toch lekker warm liggen, en natuurlijk als ze met mama gaat knuffelen lekker in de lodger.

 27. Cora Cora

  29

  Het hele jaar door, ideaal!!! Zou hem graag winnen zodat ik de jongste elke dag warm mee in de wagen kan nemen als we de oudste naar school brengen ;-)

 28. marin25 marin25

  30

  het gehele jaar door kan je hem gebruiken zomer winter herfst lente maakt niet uit!!! lijkt me ideaal voor onze kleine meid aangezien ik alles lopend moet doen met de wandelwagen heb mijn rijbewijs niet! en met ons 3e wondertje op komst zou ik deze zeker graag vaak gebruiken

 29. denise_keller_1 denise_keller_1

  31

  Je kan deze het hele jaar door gebruiken ideaal! zou leuk zijn voor ons dochertje dat in februari word verwacht :D

 30. 16021977 16021977

  32

  Alle seizoenen natuurlijk. Daarom is het makkelijk er één te hebben en te mogen winnen natuurlijk. Mooi makkelijk voor onze toekomstige uk (22wk zwanger)

 31. Belly85 Belly85

  33

  Strikvraag... het hele jaar door namelijk :) Lekker nu het buiten weer koud begint te worden!

 32. rafaela rafaela

  34

  Hij kan voor alle 4 de seizoenen gebruikt worden,dus het hele jaar. Dat zou voor mijn zoon erg fijn zijn want die is zo vaak verkouden, en omdat wij alles lopens moeten doen.

 33. mammielinda mammielinda

  35

  De Bunker kan je het hele jaar door gebruiken, 4 seizoenen lang! Waarom ik hem wel zou willen winnen? Omdat het een mooi begin voor de baby uitzet zal zijn.

 34. chesraso chesraso

  36

  Voor elk seizoen en met een kleine opkomst die rond de kerst verwacht wordt kunnen wij hem extra gebruiken!!

 35. dien85 dien85

  37

  Deze zou ik graag willen winnen voor onze dochter zodat ze van de winter lekker warm zit als we op wintersport gaan. De Lodger Bunker kinderwagen/voetenzak is voor 4 seizoenen geschikt hij is: Ademend Binnenlaag kan er uit Dubbellaags Waterafstotend En is nog eens geschikt voor kinderen van 0 tot 4 Jaar Met 1 woord GEWELDIG...!!!

 36. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  38

  De lodger bunker is het hele jaar door te gebruiken, omdat de binnen en een buitenzijde samen of apart te gebruiken zijn! hier nog geen ervaring met de lodger bunker, maar wel met de wrappers, zowel newborn als classic. We zouden de lodger bunker graag winnen omdat onze derde spruit zich binnen een zestal weken zal laten bewonderen en onze twee grote kapoenen echt buitenkinderen zijn! speelplein, weide, fiets, sneeuw,... Het zou een extra warmte zijn voor de kleine spruit wanneer we naar buiten gaan!

 37. joyceradersma joyceradersma

  39

  Hij is te gebruiken in alle seizoenen! Perfect! Ik zou hem erg graag winnen voor mijn zoontje van 1 zodat hij straks heerlijk warm de winter doorkomt :)

 38. Danny75 Danny75

  40

  Alle 4 de seizoenen kan deze bunker gebruikt worden. Ik zou hem graag willen winnen, zodat ik samen met onze kleine meid van 10 weken vaker papa kunnen bezoeken op zijn werk op de boomkwekerij. Zonder rekening te hoeven houden wat het Hollandse weer gaat doen.

 39. renate_buitendijk renate_buitendijk

  41

  Je kunt hem het hele jaar door gebruiken, en daarom zou ik hem zo graag willen winnen voor m'n zoontje van net 2 weken oud!

 40. rusjelle rusjelle

  42

  De bunker is heel ideaal te gebruiken in alle seizoenen dus ook heerlijk nu het kouder wordt! Mijn meisje van nu 4maanden zal er heerlijk warmpjes bijliggen deze herfst en winter.. Groetjes mama van jo!

 41. chica1999 chica1999

  43

  Het hele jaar door als een klein kangoeroetje in de bunker.. Lijkt me ideaal om de herfst en de winter mee in te gaan met onze kleine meid.. Het lijkt me geweldig!!

 42. Mokey Mokey

  44

  Het hele jaar door is de bunker te gebruiken. Ik zou hem aan mijn nichtje geven die is over 3weken uitgerekend het zou een mooi cadeau voor haar zijn.

 43. SabrinaF SabrinaF

  45

  4 seizoenen! En dat is ook de reden dat ik 'm wil winnen. 1 mooie voetenzak voor elk seizoen. Scheelt ook weer ruimte in de toch al zo kleine kast van de kleine.

 44. Debseflebs Debseflebs

  46

  Deze kan je alle seizoenen gebruiken. Voor onze jongste babyboy zou deze zeer welkom zijn omdat ons ventje altijd koude handjes en voetjes heeft.

 45. kdv kdv

  47

  hij is geschikt voor alle seizoenen. Deze zou erg van pas komen voor mijn dochtertje in de buggy!

 46. allysia25 allysia25

  48

  Je kan de lodger bunker in principe het hele jaar door gebruiken maar is natuurlijk heerlijk in de herfst en winter..Vind het heel leuk dat je de wrapper uit kan klappen tot een speelkleed! Lijkt me heel leuk om dit te winnen!

 47. annecharli annecharli

  49

  Nou ik wil die wel winnen. Want je kunt de bunker altijd gebruiken! Vooral in de winter met de 2 delen. Je kunt ze heel gemakkelijk van elkaar afhalen. En zelf in de zomer kun je het binnenste gedeelte gebruiken voor 's avonds. Echt super handig! En een hele goede kwaliteit. En zelf kun je hem gebruiken tot je kind 3 jaar is. En ook vele variante in kleur en design. Ik ben er helemaal weg van. Ik zou hem willen winnen voor mijn zus. Zij heeft niet veel te besteden en ik heb de mijne nog een aantal jaren nodig. Onze kinderen schelen dadelijk maar een jaar. Mijn dochter is nu pas 8mnd. Ik heb de lodger al in mijn zwangerschap gekocht. Echt de moeite waard!!!!

 48. melissa1984 melissa1984

  50

  In alle seizoenen, het gehele jaar door! wat moet die bunker lekker warm zijn met de komende koude dagen en hij is nog munctifunctioneel ook.

 49. judokid judokid

  51

  De Bunker kun je alle seizoenen gebruiken doordat de binnenlaag ook te verwijderen is. Ik wil hem graag winnen omdat hij super handig is en van goede kwaliteit. Mijn kind wroet haar overal uit en vaak zit ze dan weer met een been buiten haar voetenzak omdat deze veelste ruim is en dat gaat haar hier niet lukken

 50. Saskia Wieldraaijer Saskia Wieldraaijer

  52

  Geschikt voor elk seizoen. Dus super handig!

 51. suzy suzy

  53

  Het hele jaar door kan je deze Lodger bunker gebruiken. Mijn zoon is nu 8 maanden. Dus die kan hem voorlopig nog gebruiken. Hij is echt een koukleum, net als zijn ouders, dus een ideaal cadeau voor hem!

 52. karimkanne karimkanne

  54

  Je kan deze t hele jaar gebruiken, ideaal dus voor onze kleine meid..

 53. i_wel i_wel

  55

  Je kan hem het hele jaar door gebruiken! Wat een fijne zak! Ideaal voor onze kleine die rond 5 januari zal worden geboren, dan kan die er lekker warm bij liggen in de bak van de wagen en later lekker in de buggy of gewoon de zitwagen hier kan e echt veel gebruik van maken!

 54. NPHamstra NPHamstra

  56

  Het hele jaar door is de Bunker te gebruiken! De binnenlaag is eruit te halen! Het lijkt me echt ideaal! Onze zoon slaap overdag altijd buiten in de kinderwagen onder dekentjes, maar met de winter voor de boeg ..... Hij schopt ze geregeld af of steekt een beentje buiten de deken. De Bunker sluit mooi hoog en beschermd zelfs zijn hoofdje tegen de kou! Daar kunnen mijn dekentjes toch echt niet tegen op! Wij willen hem dus graag winnen voor ons zoontje, zodat hij ook in de winter overdag lekker warm buiten kan slapen in de kinderwagen!

 55. janske81 janske81

  57

  Je kunt hem idd het hele jaar door gebruiken. In de zomer alleen wat minder intensief als in de winter. Ons 2e kindje komt in november en het lijkt me heerlijk om dan zo'n warme zak te hebben. Maar ben geloof ik niet de enige :)

 56. LizaO LizaO

  58

  O wat een heerlijke prijs! Nu het kouder wordt zit ik er aan te denken een voetenzak aan te schaffen. Mijn man en ik zijn nogal fan van Lodger (we hebben behoorlijk veel items uit de Tough Denim lijn) dus dit zou een mooie optie zijn! Je kunt de bunker het hele jaar door gebruiken, dat maakt hem extra fijn en gewild!

 57. Lise Nunspeet Lise Nunspeet

  59

  Je kunt de bunker in alle seizoenen gebruiken. Echt fantastisch zo mooi en zacht. Mijn dochtertje zou hier met veel plezier gebruik van maken.

 58. M.wagenaar M.wagenaar

  60

  Hij is geschikt voor alle seizoenen. De reden dat wij hem graag willen winnen is omdat mijn man veel weg is voor zijn werk, we hebben een hele lieve hond die veel beweging nodig heeft en dit ook verdient. Aangezien ik hem dan moet uitlaten met onze kleine vind ik dit product erg nuttig! Verder ben ik uitgerekend op 1e kerstdag.. het is dus ook gewoon een heel mooi kerst cadeau!

 59. Laurinka Laurinka

  61

  Nina en ik zijn nauwelijks nog buiten geweest na een heftige bevalling en operatie. Wat zou het fijn zijn als ze ons eerste echte uitje lekker warm in de wagen ligt! En daarna kunnen we de lodger elk seizoen blijven gebruiken!

 60. madameclose madameclose

  62

  Elk seizoen en daarom is ie voor ons: perfect! :)

 61. lindaprikar lindaprikar

  63

  De Bunker is een heerlijk warme en comfortabele voetenzak en past in elke kinderwagen en buggy met een vijfpuntsgordel. De binnen- en de buitenzijde van de Bunker kun je samen óf apart gebruiken, daarmee is hij geschikt voor alle seizoenen. Ik zou graag de Bunker willen winnen omdat het gemaakt is van hoogwaardig kwaliteit zodat mijn kindje er vast en zeker wel 3 jaar van kan genieten en wie weet zijn toekomstige broertje of zusje ook wel.

 62. Jongens_mama Jongens_mama

  64

  Je kan hem het hele jaar door gebruiken omdat je de twee delen zowel los als samen kunt gebruiken. Ideaal!

 63. Heleen001 Heleen001

  65

  Je kunt de bunker het hele jaar door gebruiken. Het zou zo een fijn cadeau zijn voor ons eerste kindje!!

 64. Marwenbi Marwenbi

  66

  De lodger bunker lijkt ons ideaal voor onze dochter. Wat is er nou handiger als een voetenzak die je het hele jaar kunt gebruiken, ivm het werken met verschillende lagen. We hebben ook een 4 seizoens slaapzak voor haar. Geeft haar ook een veilig gevoel het hele jaar door hetzelfde te gebruiken en niet dan het 1 en dan het ander. De lodger bunker zou hier dus meer als welkom zijn voor in de kinderwagen.

 65. Saske1980 Saske1980

  67

  Je kan de Lodger Bunker elk seizoen gebruiken: herfst, winter, lente en zomer... Een ideale voetenzak en waar hij helemaal kan ingepakt worden tijden de echte koude dagen, wie wil dat nu niet winnen? Ik dus wel...

 66. Cynner27 Cynner27

  68

  Het hele jaar dat maakt de logger zo uniek... Maar juist ook nu de koude dagen eraan komen en ons kleintje geboren wordt rond die tijd willen wij hem erg graag winnen... Een leuk kraam en 5 dec kado in 1! Dus duimen maar

 67. smarty smarty

  69

  De Lodger Bunkers is te gebruiken voor alle seizoenen door de zachte katoenen buitenlaag en uitneembare binnenlaag. Wat klinkt dat heerlijk! Wat zou dat lekker zijn voor mijn kleine meisje als we in de bakfiets haar grote zussen naar school brengen. Nu heeft ze nog een gebreide zak van oma, maar daar begint ze wel uit te groeien en straks is haar winterjasje alleen ook te koud. Ik duim alvast voor haar!!

 68. stijn09 stijn09

  70

  de logger is het hele jaar door te gebruiken. Ook mede door de binnen voering eruit is te halen. Wat zou dit lekker warm zijn voor onze zoon stijn. Dan kunnen we lekker naar de kinderboerderij ook als het heeeel koud is

 69. didl didl

  71

  De lodger bunker is in elk seizoen te gebruiken. Ik zou 'm héél graag willen winnen voor ons aanstaande kindje. Ik ben 12 november uitgerekend, dus hij zou precies op tijd komen :-) Ons zoontje is vorig jaar april geboren, dus we hebben helemaal niet zo'n fijne warme voetenzak voor ons aanstaande kindje, die de winter tegemoet gaat :-(

 70. mvv mvv

  72

  Het is in alle 4 seizoenen te gebruiken. Mijn dochter heeft nogal de neiging om alles wat je over haar heen plaatst of aan haar voeten of op haar hoofd doet, van zich af te gooien. Dus dan is een bunker helemaal ideaal om haar warm te houden.

 71. ingrid evers ingrid evers

  73

  De bunker is een 4seizoenen voetenzak, dat is een heel groot gemak. De voetenzak zou ik het gehele jaar door gebruiken. Aangezien mijn zoontje van 3 maanden elke dag zijn grote zus van 6 naar school moet brengen. OOk zou de bunker een fijne voetenzak zijn voor hem als hij op zaterdagmorgen mee moet naar het voetbalveld om zijn zus aan te moedigen met zijn gebrabbel. Dus in ons gezin zou de bunker meer dan welkom zijn.

 72. J.Smit J.Smit

  74

  Deze logger lijkt me heerlijk voor als er straks een 2e kindje er is, duurt nog een poosje, maar ja dit is altijd handig.....lijkt me enorm handig ding die we goed kunnen gebruiken als het wat kouder wordt.

 73. Anita02 Anita02

  75

  Een lodger bunker is een 4 seizoens voetenzak. Deze zou ons goed van pas kunnen komen omdat onze combiwagen stuk gegaan is en we nu een eenvoudige buggy hebben gekocht. Helaas hebben we er geen voetenzak bij en nu het herfst wordt zou het voor onze kleine man lekker warm zijn met een lodger voetenzak zodat we lekkere wandelingen kunnen gaan maken door de bossen die steeds mooier worden!

 74. Demmie Demmie

  76

  Mijn dochter is zwanger van de 2e en omdat ze hoopt op een winter met enorm veel sneeuw, wil ik voor haar wel een bunker winnen. Ook in andere seizoenen is de bunker prettig. Zelfs in de zomer als ze heel vroeg de deur uit moet en het nog wat killig is.

 75. cindyverheijden cindyverheijden

  77

  De Bunker is een vierseizoens voetenzak waarvan de binnenste en buitenste zijde apart of samen gebruikt kunnen worden. Ik zou graag een bunker willen winnen om ons kleintje volgend jaar er lekker mee in te kunnen maken.

 76. kimjansen3181 kimjansen3181

  78

  Het hele jaar door te gebruiken en dat maakt het zo ideaal. Helaas wil de kleine weleens soppen of spugen en daarom graag een reserve!

 77. Willy83 Willy83

  79

  Voor alle seizoenen, en dat is handig want het is winter als onze zoon in de buggy mag. brrrr

 78. ALU ALU

  80

  Je kan de Bunker alle seizoenen gebruiken. Mijn dochtertje moet straks in d'r wandelwagen en dan zou zo'n mooie en lekker warme voetenzak zeker van pas komen. Wij hebben lieve vrienden en familie waar we heel veel spulletjes voor onze dochter voor krijgen, maar zelf iets winnen en (hopelijk) de kleur dan uit mogen kiezen, zou helemaal te gek zijn. Dan zou ik namelijk de kleur crimson uitkiezen.

 79. Melanie Heijmen Melanie Heijmen

  81

  Je kunt hem het hele jaar door gebruiken, ideaal voor 4 seizoenen. en in de winter als een warm coconnetje voor je kindje. Ik hoop mijn zoontje er deze winter in te kunnen leggen!

 80. Wendyke84 Wendyke84

  82

  Alle seizoenen, behalve de zomer. Maar dit zou ideaal zijn voor de komende herfst en winter lekker naar het bos wandelen maar voor we daar zijn voor te spelen wel lekker warm in de buggy kunnen zitten. En na het ravotten in het bos lekker weer warm in de Bunker en een dutje kunnen doen zonder het koud te hebben

 81. Melmel Melmel

  83

  De lodger bunker is te gebruiken in alle seizoenen. Dat is handig en daarbij ook nog eens verkrijgbaar in hele leuke kleuren! Graag zou ik hem willen winnen, we hebben twee buggy's een in de garage staan voor mee te wandelen in het bos en tijdens de hond uitlaten en een standaard in de auto voor tijdens uitjes en de lodger zou makkelijk in beide passen!

 82. Henriet van den Beld Henriet van den Beld

  84

  Het hele jaar door kan je hem gebruiken. Voor mijn kleine meid die bijna 3 maanden is zou het heel fijn zijn.

 83. kelpie kelpie

  85

  Alle 4 seizoenen, in de zomer wel met een laagje minder. Ik ben in januari uitgerekend van m'n eerste kindje en deze Lodger Bunker lijkt me dan heerlijk warm voor de kleine!

 84. annielenaangela annielenaangela

  86

  De Lodger voetenzak is voor alle seizoenen te gebruiken! Omdat elk kindje natuurlijk lekker warm erbij hoort te zitten als je naar buiten gaat!! ♥ Groetjes Angie Damian&Levi

 85. debbby debbby

  87

  Zomer, Herfst, Winter en Lente aangezien het vierseizoenen Bunker heet hihi. Ik vind niet dat ik hem meer verdien als iemand anders.... Buiten dat zou ik de Bunker graag willen winnen voor mijn geweldige dochter, zij is nu 12 weken dus kan ze hem nog lang gebruiken

 86. mrlmcmr mrlmcmr

  88

  In alle seizoenen door de uitneembare booster. Ik zou het liefste mijn kindjes in een doosje willen doen, lekker inpakken tegen alle invloeden van buitenaf. Dat is niet realistisch, maar inpakken tegen de koude en wind is geen overbodige luxe. daarbij komt dat we bij onze rode kinderwagen geen bijpassende voetenzak hebben gevonden

 87. Mofie Mofie

  89

  De Bunker is in alle seizoenen te gebruiken. Daar we ook dit jaar weer in november naar Terschelling gaan, waar veel koude wind staat, lijkt de Bunker me ideaal voor in de buggy en straks voor de baby in de kinderwagen.

 88. Thea Feenstra Thea Feenstra

  90

  De bunker is een vierseizoenen voetenzak. Dus het hele jaar te gebruiken....! Waarom ik hem graag winnen wil! Omdat in februari onze kleine wordt geboren en dan wil je toch wel warm ingepakt worden als je met mama meegaat om grote zus naar school te brengen...!

 89. Meggy Schoemaker Meggy Schoemaker

  91

  Hij is het hele jaar door te gebruiken. Zou ideaal zijn voor onze jongste spruit, die aankleden niet als grootste hobby heeft. Dus jas en schoenen kunnen uitblijven met deze handige Bunker!

 90. Dorien1985 Dorien1985

  92

  In alle seizoenen! Lente, zomer, herfst, winter, de Lodger Bunker is altijd perfect voor je kindje! Ik ben een hele grote fan van de Lodger producten, had bij allebei mijn kinderen dan ook een Bunker! Oh wat heerlijk om ze daar helemaal in te stoppen, eerst als ze heel klein zijn en later als ze groter zijn in de wandelwagen. Een keer een investering, maar dan heb je er daarna ook echt jaren plezier van! Ik zou zo'n prachtige voetenzak graag winnen om cadeau te doen aan een vriendin die binnenkort haar eerste kindje verwacht. Een winterbaby, die het nooit koud zal hebben in de Bunker :-)!

 91. Leinneke Leinneke

  93

  De lodger bunker kan je het hele jaar door gebruiken wat erg fijn is en hij is ook heerlijk warm. Ik zou hem daarom aan mijn zusje willen geven, zij is namelijk geëmigreerd naar Zweden en daar hebben ze erg koude winters! Zij kan dan haar pasgeboren kleine meid heerlijk warm inpakken in de aankomende winter.

 92. donja donja

  94

  De binnen- en de buitenzijde van de Bunker kun je samen óf apart gebruiken, daarmee is hij geschikt voor alle seizoenen. wauw deze zou ik heel graag winnen voor mijn eerste kleinkind YARA een mooi en gezond meisje want ik wilde hem heel graag kopen maar het is voor mij te duur dus ik waag heel graag een kans om hem nu te winnen

 93. Marionfled Marionfled

  95

  Winter Pak je jas en je slee. Het is nu winter, ga met me mee. De kachel staat, het haardvuur brand. Nog een paar maanden en we kunnen naar het strand! Lente Zon, welkom terug. Schijn maar lekker op mijn rug. Winterpret is weer voorbij. Het is een warme dag in Mei. Zomer De zomervakantie komt er weer aan. Kleed je om en laten we gaan! De zon, de zee, en het strand. Hallo daar, zonnebrand! Herfst We kunnen niet meer naar buiten, en de regen tikt tegen de ruiten. Het zwembad is dicht, we kunnen niet meer gaan. De herfst komt er helaas weer aan.

 94. loesjuh loesjuh

  96

  de lodger bunker is te gebruiken in alle seizoenen. Waarom ik deze wel graag zou winnen? ik ben grote fan van lodger, de lodger wrapper die in de maxi cosi/autostoel kan is hier heeeeel vaak al gebruikt. Heerlijk met onze jongens op pad en in de bunker blijft ons kleinste mannetje van 3 maanden lekker warm en kan hij toch lekker mee erop uit nu het kouder word

 95. St. St.

  97

  Alle 4 de seizoenen

 96. j.verhees j.verhees

  98

  Deze lodger bunker is te gebruiken tijdens elk jaargetij, Daarmee maak je ons kindje zeker blij! We kunnen hem dan lekker warm instoppen, en iedereen mag dan kijken met jaloerse koppen. Wij gaan duimen dat we er heerlijk warmpjes bij mogen liggen deze winter, en onze zoon voelt zich dan een prins op een splinter. (prinses op de erwt)

 97. hakunamatata hakunamatata

  99

  Nou zoals de naam doet vermoeden een heerlijk warm bunkertje voor mijn hunkie! En dat het hele jaar door, al hoewel ik heb denk ik niet zal gebruiken als het 30 graden is, misschien als doek om om te liggen ;). Het lijkt mij de idealle reisgenoot voor mijn zoontje, altijd een heerlijke warme deken bij de hand die ervoor zorgt dat mijn hunk zich behaglijk voelt in zijn bunker :) Niets zal hem dan tegen houden om in de kertsvakantie de kou te gaan trotseren in Oosterijk.

 98. layla1983 layla1983

  100

  Het is een 4 seizoenen voetenzak, dus je kunt hem het hele jaar door gebruiken. Ideaal. Ik zou de voetenzak heel graag willen voor het kindje dat we binnen een paar weken verwachten. Zeker nu het wat kouder weer wordt. Naast de comfort ziet de voetenzak er ook nog eens heel mooi uit.

 99. Ingedeklerk Ingedeklerk

  101

  4 seizoenen!! Ideaal dus!! Zou heerlijk zijn voor ons mooie meisje!

 100. Bexx Bexx

  102

  In de winter en ik wil hem winnen omdat me kleine meid der voetenzak weg schopt

 101. Angeliqueverhoeks@hotmail.com Angeliqueverhoeks@hotmail.com

  103

  4 seizoenen, dus het hele jaar door een heerlijk warm kindje! Een bunker is een schuilplaats. Voor onze kinderen voelt het ook zo als ze in het bunkertje liggen. Heerlijk veilig en warm, bestand tegen alle invloeden van buiten. Bestand tegen alle seizoenen. Wie gunt zijn kindje dit niet?

 102. bacokim bacokim

  104

  Hier in NL het hele jaar door aangezien het weer hier altijd een verassing is :-) dus 4 seizoenen, maar in de hersfst en winter komt hij zeker van pas haha, zou hem graag winnen omdat ik vaak op pad moet de buggy omdat ik niet altijd een auto beschikbaar heb, dus ideaal met de maanden die er nu aan gaan komen !

 103. famof6 famof6

  105

  natuurlijk alle seizoenen ... lekker zacht in de zomer en lekker warm in de winter... zou super zijn voor onze jongste in de kinderwagen. De zak die er nu in ligt is al door zijn broers en zus gebruikt en hij mag ook wel eens iets nieuws en moois... en zeker omdat we er vaker per dag op uit moeten met de hond en de anderen naar school brengen zou dat ideaal zijn !.. lekker warm en ook nog eens hip dus we duimen!!

 104. xxxester xxxester

  106

  Heel het jaar door. Zo welkom hier!! Wat zal Morris het lekker warm hebben van de winter als zuslief in de sneeuw rond springt!

 105. girly106gti girly106gti

  107

  Je kunt hem het gehele jaar door gebruiken, daarom is die ook zeer welkom :-)

 106. Dees19 Dees19

  108

  Het gehele jaar te gebruiken! Ideaal! Waarom winnen? Zo kan hij lekker warm in zijn liggen en het ziet er ook nog knus uit!

 107. inge85 inge85

  109

  je kunt hem het hele jaar gebruiken, erg handig want onze dochter wordt begin jan. geboren dus het zou geweldig zijn om hem te winnen

 108. Ramoontje Ramoontje

  110

  De bunker is een vierseizoenen voetenzak en het hele jaar te gebruiken. Ademend, dubbellaags, waterafstotend?!!?! WOW! Een topproduct, waar geen enkele andere voetenzak tegenop kan volgens mij. Jammer dat ik er zelf niet meer in pas ;-), maar misschien kan ik mijn kleine mannetje er binnenkort blij mee maken...

 109. Jacques Jacques

  111

  ..alle seizoenen.. Lente, Zomer, Herfst en Winter. Dat is weer heel wat anders dan de grootouders van vroeger gewend zijn. Zo ook ik als OPA .. hier kun je mee aankomen bij de jongste telgen tot 3 jaar. Nou maar hopen dat het mijn kant op komt. Ben benieuwd.

 110. Tineke Groen Tineke Groen

  112

  Alle seizoenen en het lijkt me heerlijk om mijn kleine meisje lekker warm de winter door te helpen. Geen gedoe met te dikke vesten/ jassen en vooral geen klein michelinvrouwtje meer, maar wel lekker warm en comfertabel. Mag best van me wensenlijstje worden afgestreept door misschien wel te winnen :)

 111. SusandeVisser SusandeVisser

  113

  Alle seizoen, winter, lente, zomer en herfst. We verwachten in januari onze tweede en bij ons eerste hebben een bunker gemist. Het is heerlijk om je kindje in te kunnen pakken in een lekkere deken/voetenzak. We weten zeker dat onze kleine meid/jongen er blij zal zijn.

 112. Petra Vlaming Petra Vlaming

  114

  Superhandig! het hele jaar door te gebruiken! Máár... nu de herfst er weer aan zit te komen ziet het er helemaal super uit! Lekker een eigen "holletje" (of is dat meer voor de winter voor een overheerlijk winterslaapje.... je ziet, overal goed voor dus!!!).

 113. Saskia84 Saskia84

  115

  De Lodger Bunker kun je het hele jaar door gebruiken. Ik zou er heel erg graag een willen winnen voor mijn kleine meisje, we hebben nog geen voetenzak voor de duo wagen en met de Lodger Bunker zit ze heerlijk warm in de wagen zodat we samen met haar grote broer lekker kunnen wandelen, ook op koude dagen! Geen gedoe meer met dikke jasjes, dekentjes enz.

 114. Milou1989 Milou1989

  116

  De Lodger Bunker is te gebruiken van Juni tot en met Mei.. als we deze fijne Bunker winnen zit mijn zoontje er deze winter warmpjes bij!

 115. Janou81 Janou81

  117

  Het hele jaar door! Máár, vooral onmisbaar in de wintermaanden. Over een kleine twee maanden wordt onze dochter geboren. Ìn de wintermaanden! Komt dat even mooi uit :)

 116. Feik Feik

  118

  De Loger Bunker kan je het hele jaar door gebruiken! En zou ideaal zijn voor onze tweede dochter die in januari verwacht wordt. Dan ligt ze lekker warm in de box, wandelwagen, maxi-cosi ect ect!

 117. jenske79 jenske79

  119

  De Lodger Bunker is 365 dagen per jaar te gebruiken, dus altijd goed!

 118. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  120

  Het hele jaar door! Wil hem graag winnen aangezien ik in maart ben uitgeteld van de 2e maar onze eerste al in januari kwam (toen ook in maart uitgeteld). Het vroor toen en er lag sneeuw. Dat zou nu niet meer uitmaken als hij of zij in deze lekkere lodger kan!

 119. tribilin tribilin

  121

  Je kan de Lodger Bunker het hele jaar door gebruiken. Ik ben binnenkort uitgerekend en ik ben van plan om veel met de kinderwagen/buggy te gaan wandelen en leuke dingen te doen. Dus tussentijds kan de kleine dan lekker slapen met de bunker en is het altijd lekker warm.

 120. timmem timmem

  122

  het hele jaar door, ik zou hem kado willen geven aan mijn schoondochter die rond half december haar eerste kindje verwacht

 121. Rubymama Rubymama

  123

  Het hele jaar door kan je deze gebruiken, deze Bunker Lodger zou heel erg fijn zijn om te winnen voor mijn kleine knul, zodat hij ook iets nieuws mag ontvangen naast zijn oudere zussen.

 122. Aleesha Aleesha

  124

  Voor alle seizoenen. Ik zou hem graag willen winnen om aan mijn beste vriendinnetje te geven. Ze krijgt haar eerste kindje in mei.

 123. Precis Precis

  125

  In alle jaargetijden, maar toch heb ik mijn twijfels bij de zomer!? In januari ´14 uitgerekend en volgens Piet Paulusma krijgen we ijs, dus laat die Lodger (ijs-)Bunker maar komen.

 124. MJFL MJFL

  126

  Onze kleine man zit net in zijn wandelwagen. Zo'n lekkere warme lodger bunker komt in de komende seizoenen zeker van pas! In Nederland weet je nooit wat het weer doet.

 125. jannie83 jannie83

  127

  Je kunt de Lodger het hele jaar door gebruiken, doordat je de binnenlaag er ook uit kunt halen. Je gebruikt hem natuurlijk niet op een superwarme zomerdag, maar dat spreekt voor zich... ;-) Ik zou hem graag willen winne om cadeau te doen aan een vriendin van mij, zij is over 3 weken uitgerekend, dus gelijk een leuk kraamcadeau!!

 126. shetlover shetlover

  128

  De Lodger Bunker is alle seizoenen te gebruiken. Met het 'buitenleven' dat wij leven is een warme voetenzak een aangename aanvulling om onze kleine man en zijn broertje of zusje wat over een half jaar geboren wordt warm te houden.

 127. Sabine_R Sabine_R

  129

  Wat geweldig om die te winnen! Hij is het hele jaar door bruikbaar en aangezien ik mijn eerste kleintje in maart verwacht, lijkt het me heerlijk om hem of haar meteen te kunnen koesteren in zo'n zacht velletje - ik denk dat daar een zeer tevreden baby en een blije mama van komen!

 128. Lauhoving Lauhoving

  130

  De Bunker is het hele jaar door te gebruiken. Wat zou het fijn zijn om onze zoon lekker warm in zijn buggy te vervoeren deze herfst/winter

 129. Mniekiew Mniekiew

  131

  Je kunt de bunker in alle seizoenen gebruiken en nu de koude tijden er weer aan komen zou onze dochter erg trots zijn om in zo'n mooie bunker te zitten en natuurlijk heerlijk warm!

 130. anouk_cork@hotmail.com anouk_cork@hotmail.com

  132

  Het hele jaar door! Ideaal zeg!

 131. dre dre

  133

  Van januari t/m december Kan je de bunker gebruikken Zou fijn zijn om te winnen als het weer zo'n koude winter word

 132. Mwn Mwn

  134

  De Bunker kun je seizoenen gebruiken!!!! Ik heb ervaring met de Wrapper voor in de wandelwagenbak, wat een ideaal product! Nu zou ik heel graag de Bunker willen winnen voor als onze zoon kan zitten in de wandelwagen. De Wrapper kan ik dan helaas niet meer gebruiken!

 133. Mwn Mwn

  135

  Oei ik bedoelde dus ALLE seizoenen!!!

 134. Debmel1980 Debmel1980

  136

  De Lodger Bunker kan het hele jaar door in alle seizoenen gebruikt worden. Superhandig voor onze kleine meid van 2 maanden oud. Ik wil graag winnen, want onze kleine meid kan dan samen met haar grote broer mee in de fietskar en ze zit dan gegarandeerd warm en comfortabel dankzij de Lodger Bunker.

 135. marisvandertol marisvandertol

  137

  Met alle seizoenen! En je kent Nederland.. Heel wisselend... Dus hij zou super van pas komen bij mijn met een kleine spruit op komst... Zo wint de kleine ook al wat voor het geboren is.... ( altijd leuk om dat te kunnen zeggen toch)

 136. Denise457 Denise457

  138

  Volgens mij is de bunker te gebruiken gedurende het hele jaar. Zou deze graag willen winnen zodat de kleine man lekker warm mee op pad kan, niks beters en gezonders dan beetje vriezend weer...maar dan wel met een "gebunkerd" kindje!

 137. ina_jongsma ina_jongsma

  139

  4 seizoenen! Duimen voor ons meisje !

 138. Lindaswinkels Lindaswinkels

  140

  De lodger is alle vier de seizoenen te gebruiken, zelfs in de zomer dan kan ie fungeren als zachte deken om op te zitten. En door de binnenkant die er uit gehaald kan worden of juist toegevoegd is de lodger van een beetje koud tot erg Hollands koud te gebruiken! Ik zou deze in tijden van recessie graag willen winnen omdat het erg fijn en vooral praktisch is een lodger bunker. We hebben nu de voetenzak van maxi cosi mura maar deze is alles behalve praktisch... Ik gun her mijn dochter zo om lekker warm en zacht te kunnen zitten in de buggy!

 139. mayke1985 mayke1985

  141

  Toen ik op de link klikte om te kijken naar de informatie op de zak kwam stond alles in het Duits (woon net over de grens in Duitsland), maar ook daar was het duidelijk aangegeven ;) De zak is te gebruiken tijdens alle seizoenen volgens de plaatjes: bloem, zon, herfstblad en sneeuwvlokje. Graag zou ik de zak willen winnen voor mijn dochtertje. Ze heeft vooral in de winter snel last van rode benen van de kou. Deze zak zal ervoor zorgen dat dat niet meer het geval is.

 140. Moon89 Moon89

  142

  De Lodger Bunker kun je het hele jaar door gebruiken! Wat fantastisch zeg!! Door de Lodger Bunker kan onze kleine meid straks lekker mee naar buiten in de koude wintermaanden!

 141. marianne_baan marianne_baan

  143

  De ideale Lodger Bunker kan het hele jaar door gebruikt worden. Heerlijk!! In maart verwachten wij ons derde kindje het zou fijn zijn als we ons kleintje dan heerlijk warm kunnen inpakken zodat hij of zei lekker met broer en zus mee naar buiten kan! Vooral voor in de buggy hebben we met de eerste twee niet echt een fijne voetenzak kunnen vinden die goed past, blijft zitten en lekker warm is. Daarom is de Lodger Bunker hier heel erg welkom!

 142. habicha habicha

  144

  Hij is perfect voor alle seizoenen. Persoonlijk leg ik mijn kindjes vooral tijdens herfst en winter en tijdens het soms nog frisse beginnende lenteseizoen in de warme zak bij het wandelen. Ik ben opnieuw zwanger en verwacht mijn kindje tegen januari 2014, ideaal moment dus om deze te winnen en het zou een eerste prachtig geschenk zijn...

 143. lilly0303 lilly0303

  145

  Vanochtend liep ik met mijn hondjes en mijn dochter in kinderwagen buiten en ik vond het aan de frisse kant. Ik bedacht mij dat ik op zoek moet naar iets waardoor mijn dochtertje er wat warmer bij zit in de kinderwagen, zeker nu het wat kouder dreigt te worden. Eenmaal thuis open ik mijn mail en zie ik dat je een Lodger Bunker kunt winnen. Dat kan geen toeval meer zijn!

 144. Clautje78 Clautje78

  146

  Zo praktisch als hij is kun je hem natuurlijk het hele jaar door gebruiken! Over een week ben ik uitgerekend en wat zou het heerlijk zijn om ons zoontje in te kunnen pakken in deze Lodger Bunker om gezellig te gaan wandelen!

 145. pupke2love pupke2love

  147

  geschikt voor alle seizoenen,en met het koude weer op komst ideaal voor de kleine.die ligt er dan lekker warm bij en met een lodger bunker wil je gewoon gezien worden.

 146. Missymayo Missymayo

  148

  Het is een vierseizoenen product, dus altijd! Ik zou hem graag willen winnen voor ons tweede kindje dat over een paar weken wordt geboren. Wat een lekkere voetenzak zal dat zijn, een mooi welkomstcadeau!

 147. Annemiekbo Annemiekbo

  149

  Alle seizoenen kun je hem gebruiken. Dus super handig.

 148. Alena Alena

  150

  Super handig! Vooral voor een kleine vent, die we verwachten in januari (midden in de winter) zou het ideaal zijn!

 149. martha68 martha68

  151

  lijkt mij lekker warm voor mijn kindje want de koude dagen komen er aan

 150. ilonawolters5 ilonawolters5

  152

  Het hele jaar door te gebruiken........wat wil je nog meer en in alle kleuren te verkrijgen......lekker warm........

 151. mippoe mippoe

  153

  Wat een super ding! Fin dat je 'm in elk seizoen kunt gebruiken. Door ervaringen met de Lodger bunker van een vriendin ben ik er ook erg enthousiast over! Onze zwangerschap kwam onverwachts, maar heel erg gewenst. Hierdoor hebben we helaas geen spaarpotje op kunnen bouwen. Hij is dus erg welkom. Maar wie 'm ook wint, veel plezier er mee!

 152. Kimzy Kimzy

  154

  Je kunt het 4 seizoenen gebruiken, maar het liefst gebruik je hem natuurlijk toch in de winter. Dan is het namelijk extra lekker. Voor onze vorige dochter hadden we zo'n voetenzak niet echt nodig, maar nu zou het toch wel erg handig zijn aangezien onze jongste spruit nog maar 6 maanden is. Het ziet er ook gewoon zo lekker uit om in te liggen/zitten als het koud is. Wij houden nogal van het winterse weer, maar zo'n ukje moet dan wel lekker warm kunnen zitten.

 153. babyschinkel babyschinkel

  155

  De Lodger Bunker is het hele jaar door te gebruiken. Het is een 4 seizoenenvoetenzak doordat de twee delen zowel samen als apart te gebruiken zijn

 154. Jokki Jokki

  156

  In alle seizoenen te gebruiken, ideaal! Elke maandagochtend vroeg moeten we Fem (7,5 maand), nog diep in slaap, uit bed plukken om door de kou naar de opvang te gaan. Alle andere dagen slaapt ze veel langer en het zou voor haar fijn zijn om daar nog verder te slapen. Lekker warm aankleden doen we dus niet, daar wordt ze juist erg wakker van. Ingepakt in zo'n heerlijk warme en zachte bunker kan ze in onze armen, in de kinderwagen of in de autostoel zo weer lekker verder slapen, heerlijk!

 155. siebri siebri

  157

  het hele jaar door kun je de bunker gebruiken, daarom is hij ook zo ideaal!

 156. Jannemiek Jannemiek

  158

  Door de 'dubbele laag' is hij het hele jaar te gebruiken. Ideaal voor mijn grote,kleine meid van 2 of voor als mijn kleine meisje van, nu, 4 weken in de wandelwagen gaat. Hebben een dubbele wagen maar nog maar 1 voetenzak...

 157. liszowl liszowl

  159

  Alle seizoenen want het is een vier seizoenen zak, erg handig en zou zeer welkom zijn!

 158. Angela84 Angela84

  160

  Je kunt het in lle seizoenen gebruiken. Dat is het mooie van deze voetenzak. Enne als onze kleine man echt op mij gaat lijken is dit geen overbodige luxe.. Mama heeft het namelijk altijd koud..hwerlijk toch als onze zoon kan zeggen dat hij het door deze mooie voetenzak nooit koud heeft gehad. Tevens kan deze voetenzak hem een veilig en geborgen gevoel in de kinderwagen/ buggie geven.

 159. kloevert kloevert

  161

  Het ideale is dat je het voor elk jaargetijde kan gebruiken. Ik zou hem graag willen winnen voor bij zijn oma. Die heeft al wel een buggy/wandelwagen maar nog geen Lodger Bunker(of andere voetenzak). Dus zou het super zijn dat hij ook bij oma lekker warm kan blijven tijdens het wandelen. En wandelen is een hobby van allebei.

 160. esti esti

  162

  De Lodger Bunker is er voor alle seizoenen: lente, zomer, herfst,en winter. Ideaal dus. Lekker snuggelend in de wagen, wanneer dan ook. Heerlijk!

 161. Friezin Friezin

  163

  Een 4-seizoenen voetenzak! Ik zou hem graag voor een vriendin winnen. Ze gaat met haar gezin emigreren naar Noorwegen en kan hem daar heel goed gebruiken ;-)

 162. Goudje1976 Goudje1976

  164

  De bunker is voor alle seizoenen te gebruiken dat is juist het hele geweldige van deze zak. Jill zal hem komende winter zeker gaan gebruiken 13 weken oud en de kinderwagen bak is bijna te klein. Onze kleine meid zal dus in de buggy moeten en hoe geweldig is dan deze heerlijke super zak waar ze in kan liggen.

 163. Ingrideke Ingrideke

  165

  Het ganse jaar door. Handig om mijn kleinkinderen goed in te duffelen tijdens dit gure herfstweer

 164. Mama-van-Sem Mama-van-Sem

  166

  De Lodger Bunker is voor alle seizoen en daarom helemaal geschikt om onze kleine Sem lekker warm te houden deze herfst, winter, in het voorjaar en heerlijk bij koudere zomeravonden. We gaan heel graag wandelen dus de zak zou helemaal super zijn!

 165. MartheHulsmans MartheHulsmans

  167

  Je kan hem het hele jaar door gebruiken als je dat zou willen. Persoonlijk zou ik hem eerder niet in de zomer gebruiken omdat hij echt wel lekker warm is. In de herfst en winter is hij ideaal om mee buiten te komen in de buggy. Ik heb hem zelf heel veel gebruikt voor mijn dochter en ik gebruik hem nog steeds. Ik heb hem zoveel gebruikt dat ik er zelfs 2 heb, zo heb ik steeds een propere als de andere in de was gaat. Ik zou hem graag willen winnen om kado te doen aan een zwangere vriendin :-) Toch een leuk extratje bovenop haar kadotje dat hier al in de kast ligt.

 166. mamavantim mamavantim

  168

  Omdat hij in alle kinderwagens en buggy past, 4 seizoens is en nog is een lange vevens duur door dat hij te gebruiken is tot en met het 3de levens jaar. Ik zeg Multi functie! En dan ook nog is met dat gure weer op komst.

 167. Ramona Mures Ramona Mures

  169

  hij kan het hele jaar daar gebruiken en dat vind ik er ook zo mooi aan ideaal voor me kleine meid

 168. angeliquedeklein angeliquedeklein

  170

  Hij is het hele jaar te gebruiken en een welkome aanvulling op onze lodger shelter en lodger wrapper

 169. yel2409 yel2409

  171

  Het hele jaar door is deze te gebruiken. Ons meisje is 3 weken oud. Zij zou nog lang plezier kunnen hebben van de lodger bunker....

 170. linda_theunissen linda_theunissen

  172

  4 seizoenen een goede vervanger van de wrapper

 171. B&K B&K

  173

  De bunker gebruik je gewoon het ganse jaar door!!!!

 172. MamaRB MamaRB

  174

  Het hele jaar door is deze te gebruiken. Hij zou goed te pas komen, omdat ik in januari uitgerekend ben en dan is zo´n heerlijke warme lodger wel erg fijn

 173. can can

  175

  De Lodger Bunker is het hele jaar door te gebruiken. De binnenste laag kan je tijdens warme dagen gebruiken. En de 2 laagjes samen zijn op koude dagen ideaal om te gebruiken. Mijn zoontje is nu 5 maanden, als we hem zouden winnen kunnen we direct in stijl met de Lodger Bunker wandelen.

 174. Eef1979 Eef1979

  176

  In alle 4 de seizoenen. Ik vind de capuchon zo fijn. Scheelt hopelijk wat oorpijn bij mijn liefje.

 175. sheann sheann

  177

  De Lodger Bunker is geschikt voor alle seizoenen omdat je de binnen- en de buitenzijde van de Bunker samen óf apart kunt gebruiken.

 176. talitha_folkers talitha_folkers

  178

  De lodger bunker kun je in alle siezoenen gebruiken omdat je de binnen en buitenkant appart en samen kan gebruiken. Ik zou hem graag winnen voor de kleine man die in november geboren word.. ideaal als hij mee naar buiten gaat om zijn grote broer die in groep 3 zit van school te halen, in de kinderwagenbak of later in de wandelwagenbak... de kleine zal het dan zeker niet koud krijgen de gemiddeld 4 wandelingen per dag.

 177. jo76 jo76

  179

  De lodger bunker kan je ieder seizoen, ieedere dag gebruiken, en wij zouden hem graag willen winnen, ons kindje wordt straks in de winter geboren, dus kunnen we hem/haar lekker inpakken en gaan wandelen, echt al zo'n zin in!!

 178. ambolijn ambolijn

  180

  Alle 4 de seizoenen is ie te gebruiken. Erg handig als je 2e kindje in een ander seizoen wordt geboren. Kan je hem mooi nog een keer gebruiken.

 179. sri talens_talens sri talens_talens

  181

  Alle seizoenen! Ik ben op 18 november uitgerekend, het zou leuk zijn als ik de heerlijk zachte Bunker voor mijn 3e kindje zou winnen!

 180. nvkw nvkw

  182

  Geschikt voor elk seizoen van het jaar. Ik zou hem met een vriendin delen. Mijn dochter kan hem deze winter nog gebruiken en dan als de kleine is geboren gaat de bunker naar mijn vriendin.

 181. Marina Reyneveld Marina Reyneveld

  183

  Je kunt de Lodger Bunker het hele jaar door gebruiken. Ik zou deze heel graag willen winnen omdat ik in april 2014 ben uitgerekend. Het kan dan nog best wel fris zijn terwijl het een paar weken opeens heel warm kan zijn. Ik hoop het zo dat ik de Bunker win!!!

 182. nance79 nance79

  184

  je kunt deze 4 seizoenen lang gebruiken en is daarom ideaal! wij zouden deze daarom graag willen winnen. ons kleine wondertje wordt in januari geboren en hij kan dan wel een paar warme voetjes gebruiken !.

 183. Joetje70 Joetje70

  185

  De bunker is een vierseizoenen voetenzak! Ideaal voor de weersomstandigheden in Nederland en hoop dat deze prijs ook in onze buggy beland!

 184. marian_38 marian_38

  186

  Je kunt het in alle seizoenen gebruiken En ik ben nu 8 weken zwanger en ben bezig om de uitzet weer bij elkaar te sparen dit zou dus ook een mooi kado zijn aangezien ik niks meer heb van de baby uitzet.

 185. Liekeroelofs Liekeroelofs

  187

  Hoi hoi Wat een geweldige "deken" Ik ben een wandelaar en zo maak je t mogelijk om de kleine ook alle seizoenen mee te nemen! Lijkt me een fantastische prijs... Groetjes Ons drietjes

 186. mariska12 mariska12

  188

  Dat is nou het geweldige van de lodger bunker. Je kan hem altijd gebruiken. Dubbel enkel. Zomer winter herfst lente. Het maakt niet uit, je kindje zit lekker zacht en in de winter heerlijk warm. Ook zo super dat je hem echt heel lang kan gebruiken tot circa 3 jaar. Deze wil ik wel winnen. Eerst gebruiken voor mijn zoontje van 2 en daarna voor mijn dochtertje van 4,5 maand?. Ideaal en dan wordt hij echt heel goed gebruikt. Heerlijk wandelen in weer en wind!!

 187. boussa boussa

  189

  De Lodger bunker is voor de lente - zomer- herfst - winter te gebruiken! Super ideaal! Daarom zou ik hem ook graag willen winnen!

 188. eva_groenendijk eva_groenendijk

  190

  Het hele jaar door! Ik wil hem graag winnen voor mijn vriendin. Zij is net bevallen van een zoontje. Ze is nu al een top moeder en wil op deze manier dat nog eens laten blijken

 189. manonnetje96 manonnetje96

  191

  Lente, zomer, herfst en winter! Het hele jaar door!

 190. mvd.85 mvd.85

  192

  Je kunt hem hele jaar door gebruiken.. Super handig en erg leuk!!! Voor mijn dochtertje in de wandelwagen...

 191. elliebee elliebee

  193

  De Lodger Bunker is de hele jaar door te gebruiken, en perfect voor mijn zoontje Billy voor in de Bakfiets als wij de grootse 2 kinderen naar school moeten brengen en ophalen!!!

 192. xxisoldexx xxisoldexx

  194

  Alle seizoenen. Hoe ideaal! Mijn jongste van 6 maandjes houd echt van warmte. Toen het buiten een graad of 22 was wilde hij graag een kruikje in zijn bed. Hiermee moet het goed komen om hem warm te houden!

 193. eefie87 eefie87

  195

  De lodger Bunker is ideaal omdat je m alle seizoenen kan gebruiken! Ik wil er eigenlijk al vanaf het moment dat onze dochter de buggy in kon een lodger bunker hebben, maar deze nog niet kunnen kopen. Ik zou m nu zooooooooooooooooooooooooo graag willen winnen!! Dan kan mn dochter er nog lekker gebruik van maken en daarna haar broertje of zusje to be ook nog!

 194. samanthatenboden samanthatenboden

  196

  Het hele jaar door in alles seizoenen is deze te gebruiken !! En wat een super gaaf ding is dit zeg! Heerlijk voor in de winter! Kan mn prinsje lekker wegdoezelen en altijd zal hij heerlijk zitten!!

 195. evelien_loonen evelien_loonen

  197

  De bunker is jaarrond te gebruiken! Voor elk seizoen geschikt! Ik zou de bunker voor mijn lieve vriendin willen winnen. Ze is momenteel zwanger van haar 2e kindje.. Ze heeft altijd een bunker gehad voor haar eerste dochter, deze had ze via MP, en hij is nu echt volledig versleten! Ze wandelt ontzettend veel, dus de bunker wordt veelvuldig gebruikt! Ik zou haar hier ontzettend blij mee maken! Ze heeft ondertussen een nieuwe kinderwagen voor de aankomende baby, hoe gaaf zou het zijn als ze er ook zo'n mooie bunker in kan gaan gebruiken!!

 196. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  198

  Deze supermooie en zeer handige lodgy,is het hele jaar door te gebruiken bijvoorbeeld op de herfstdagen als het wat waaid, op de winterdagen als het koud is. In de lente op de minder mooie dagen en in de zomer op de koelere zomeravonden...wij zouden heel graaag winnen want dan ligt ons kleine meisje er lekker warm bij deze koude dagen en nog hip ook! Wy 6&an duimen dat we deze mooie en hippe lodgy mogen winnen

 197. 22kitty22 22kitty22

  199

  eindelijk een voetenzak die het hele jaar te gebruiken is. ik ben bijna uitgerekend en hij lijkt mij echt ideaal! dus... mochten jullie mij een kraamcadeau willen schenken;)

 198. Bibianca Bibianca

  200

  Lente zomer herfst en winter!!!! Prachtig 4 seizoenen zak! Wij krijgen binnenkort ons tweede kindje!!! Mooie gelegenheid om hem natuurlijk te gebruiken! Fantastisch!!!

 199. joyce_brouw joyce_brouw

  201

  Je kan de Lodger Bunker alle seizoenen gebruiken. Maar...wat zou het heerlijk zijn om ons dochtertje van 9 maanden hier heerlijk in warm te houden als we eind november met ons gezinnetje naar Disneyland Parijs gaan. Zo kunnen we daar heerlijk de hele dag door het park lopen zonder dat ons kleine meisje het koud heeft.

 200. Marlies521 Marlies521

  202

  Alle seizoenen, en dat maakt hem ideaal voor de baby in aantocht.

 201. timmem timmem

  203

  alle seizoenen voor mijn kersverse kleindochter ideaal, ze word in december verwacht

 202. jolanda_besems jolanda_besems

  204

  Te gebruiken met alle 4 de seizoenen, zou heel handig zijn want ik moet elke dag mijn andere kind naar school brengen en de baby is vaak ziek

 203. marleenmama marleenmama

  205

  Vierseizoenen voetenzak. ideaal voor onze prachtige zoon die nu 11 weken oud is. Kunnen we heerlijk warm op pad!!

 204. Sharo Sharo

  206

  Hele jaar gemakkelijk te gebruiken. Handig omdat hij gemakkelijk om te slaan in de kinderwagen is als het kouder weer is.

 205. andre4ever4 andre4ever4

  207

  alle seizoenen zou je hem kunnen gebruiken maar ik zou hem graag willen winnen zodat ik hem standaard in de maxi cosi kan leggen en niet hoef te tobben met een jas elke keer aan en uit te doen Hij is warm genoeg

 206. Tineke van Burg Tineke van Burg

  208

  De lodger bunker kun je in alle seizoenen gebruiken. Wij verwachten in feb ons tweede kindje en eerst zou de oudste nog prima kunnen genieten van wat warme momenten in de bunker. Ik zeg een goede reden om ook in de herfst en winter lekker met de kinderen naar buiten te gaan zonder het risico dat e het koud krijgen.

 207. phelocitas phelocitas

  209

  Het hele jaar door, echt een fantastisch ding! Zou graag een nieuwe winnen voor mijn tweede die 22 Oktober word verwacht!♥

 208. marit89 marit89

  210

  Het hele jaar door ideaal. maar met de winter in zicht toch wel heeeeel erg lekker warm voor ons zoontje!

 209. Marjolein76 Marjolein76

  211

  Het hele jaar door omdat het een vier seizoenen voetenzak is. Zelfs tijdens de warme zomerdagen. Ideaal product dus, wij verwachten ons 2e kindje dus deze komt heel goed van pas

 210. Fleursem Fleursem

  212

  Geschikt voor elk seizoen. 2 lagen, ademend en waterafstotend! Ik zeg perfect voor mijn kleine meid (4 maanden).

 211. Bonnydevries Bonnydevries

  213

  Geschikt voor alle seizoenen.

 212. HENKENINGRID HENKENINGRID

  214

  Ik kende de lodger bunker niet, maar wordt wel enthousiast door alle reactie hier. Als ik het zou winnen zou ik nog een aanschaffen aangezien ik een tweeling (jongen en meisje) heb. Dat je de lodger bunker het hele jaar door kan gebruiken vind ik echt prettig

 213. Pammie87 Pammie87

  215

  je kan deze gave bunker in alle seizoenen gebruiken. en ik zou hem graag willen winnen omdat ik mijn dochter graag warm en knus vervoer en dat kan in deze voetenzak perfect.

 214. Imketpg Imketpg

  216

  Het seizoen maakt voor ons niet uit weer of geen weer we gaan er graag op uit. Kleden ons goed aan en willen dan ook dat onze kindjes 6maanden en 3,5 jaar veilig en warm meekunnen. We wonen buitenaf dus kunne zo aan de wandel maar gaan graag het bos in of naar het strand met mooi of lekker koud maar droog weer. Dus als wij die bunker eens mogen winnen gaat onze Flynn de komende winter zeker vaak mee de sneeuw in. Duimen draaien!,,

 215. wietske_21 wietske_21

  217

  Geschikt voor alle seizoenen, zou mooi zijn om te winnen voor onze kleine meid. Die is in februari 6 maanden en waarschijnlijk uit de kinderwagenbak gegroeid... Een mooie fijne warme lodger bunker is dan erg welkom!

 216. carla carla

  218

  De bunker is voor alle seizoenen te gebruiken dat is ook de reden dat ik graag wil winnen. Ben ik gelijk klaar voor alle seizoenen en hij is vast er gemakkelijk.

 217. martine_verweij martine_verweij

  219

  Mijn dochtertje is 2 maar klaagt snel over kou daarom lijkt me dit een super artikel, Want dan kan zei warm en lekker zacht zitten in de kinderwagen

 218. Liesjevanengelen Liesjevanengelen

  220

  Het hele jaar door! Dus heerlijk om te gebruiken om bij papa op de voetbal te gaan kijken met mijn kleine man!

 219. karlijn karlijn

  221

  Hij is in alle seizoenen te gebruiken! Hij lijkt mij ideaal, omdat onze kleine meid net geboren is en de winter voor de deur staat. Ik ga er graag op uit, dus warm aankleden is een must bij deze wandelingen!

 220. winnie1986 winnie1986

  222

  Warm, Koud?! Bij alle wandelingen een heerlijk zacht ligbedje waar je jouw kindje heerlijk mee kunt toedekken. Te warm? Dan haal je het fleece er toch tussenuit! Het is het hele jaar door mogelijk met de lodger bunker, en de looks zijn ook super! Wat wil je nog meer!

 221. krista87 krista87

  223

  alle seizoenen, ik zou hem graag willen omdat onze meid altijd koude handen en voeten heeft en dekentjes van haar aftrapt dit is dus de juiste oplossing.

 222. tbijkerk tbijkerk

  224

  De Lodger Bunker is een vierseizoenen voetenzak en kan dus het hele jaar gebruikt worden. Mijn zoontje ligt nu nog in de kinderwagenbak, maar na de kerstvakantie gaat zijn broertje naar de basisschool en zal hij in het zitgedeelte van de kinderwagen zitten. Wij moeten iedere dag in totaal 2 uur lopen en dan midden in de winter is het toch wel erg lekker voor mijn zoontje om lekker warm ingepakt te zitten.

 223. Moniquehj Moniquehj

  225

  Hij is voor alle seizoenen te gebruiken en daarom ook ideaal. Onze jongste dochter is nu bijna 3 maanden oud. Ze is klein en heeft nu het kouder wordt behoefte aan extra warmte. Daarom is de voetenzak ideaal voor haar. Het heeft alles wat we nodig hebben om ook in de winter lekker te blijven wandelen.

 224. Karel?1978 Karel?1978

  226

  Als jonge moeder vind ik het op de juiste temperatuur kleden dan wel houden een van mijn stoere kleine vent een van de moeilijkste dingen. Ideaal zou deze bunker zijn! Geschikt voor alle seizoenen! Hiermee kan ik Yme altijd op de juiste temperatuur houden als wij lekker buiten zijn wandelen.

 225. emillia emillia

  227

  zou makkelijk zijn voor onze zoon die bijna altijd ziekjes is door da hij zen dekentje in de buggy altijd wegkrijgt zou makkelijker zijn en mischien krijgt hem zen stemmetje terug

 226. manonnetje44 manonnetje44

  228

  De bunker is in alle seizoenen te gebruiken, wat hem o.a. ook zo geweldig maakt om te willen hebben. Ik heb een lief klein zoontje van ruim 3 maand oud en we gaan nu weer de koudere dagen in, dus dat zou helemaal perfect zijn voor hem om lekker warm in te blijven.

 227. betwella betwella

  229

  De Lodger Bunger is een vierseizoenen voetenzak, dus kan het hele jaar gebruikt worden.. erg Fijn dus :-) Ik heb een Quinny kinderwagen en daar zal de voetenzak perfect inpassen!!! Als ik samen met mijn manneke ga wandelen kan hij daar heerlijk warm in. Hij krijgt het niet koud, het houdt de wind of regen lekker een beetje tegen aangezien meneer het niks vindt om onder een regenscherm te moeten zitten. Niet alleen nu in winter, maar ook straks in de zomer bij zweten wordt het niet te warm doordat het lekker fleece is. Ik zou de Lodger Bunker niet alleen in de wagen, maar ook in de box of lekker warm als dekentje om in te slapen kunnen gebruiken. Of over het wipstoeltje lekker zacht.. Wij zullen er een hoop mee doen en veel van genieten...!!! :-) :-) Absoluut een goede aanschaf in huis :-)

 228. Jiske84 Jiske84

  230

  Niet 2 jaargetijden, maar voor alle 4 kun en zal ik 'm gebruiken voor mijn jongste zoontje. Het is een klein koukleumpje en met de winter voor de deur kan hij wel zo'n bunker gebruiken

 229. Natasja79v Natasja79v

  231

  in alle seizoenen! Lijkt mij ideaal. Met ons babymeisje moet ik het hele jaar mijn dochtertje van school halen. Dan gaat ze mee in de bakfiets. Het lijkt mij heerlijk voor haar om lekker warm en comfortabel in deze lodger bunker te zitten. Kan ze heerlijk vertoeven, terwijl we op haar zusje wachten op het schoolplein.

 230. laura.sch laura.sch

  232

  je kan hem het hele jaar door gebruiken, super handig! onze eerste baby wordt over 2 wekejes geboren, in zo een lodger zal hij eruit zien als een echt kaddootje! wij kunnen niet meer wachten :)

 231. SueEllend SueEllend

  233

  je kan hem het hele jaar door gebruiken, en dat lijkt mij super want ben heel vaak en graag buiten met de baby. op deze manier bescherm ik hem optimaal!

 232. AJH AJH

  234

  Haha, een strik vraag! In dit koude kikkerlandje zo ongeveer het hele jaar door. Ik zou hem graag winnen om mijn schatje lekker warm in te pakken voor onze dagelijkse wandel sessies.

 233. Sofje79 Sofje79

  235

  Je kunt hem iedere dag van het jaar gebruiken. Ik zou hem graag willen winnen zodat ik hem als kraamcadeau kan weggeven als kraamcadeautje. Het is hét perfecte cadeautje!

 234. tira tira

  236

  Hij kan voor alle 4 de seizoenen gebruikt worden,dus het hele jaar Het lijkt me heerlijk warm

 235. aartbijtje aartbijtje

  237

  Die kun je altijd gebruiken. In elk seizoen heeft een kindje een veilig zacht en warm plekje nodig. Mijn zoontje is daar duidelijk naar op zoek. Mijn zoontje is tijdens de (bijna) hittegolf van deze zomer geboren en wilde toch graag een slaapzakje aan om zich veilig te voelen. Nu slaapt hij nog steeds lekker geborgen in een slaapzak met het liefst een knuffel op zijn gezicht. Voor in de wandelwagen ben ik nog steeds naar zo'n beschut nestje op zoek. Ik hoop dat ik hem win!

 236. lies1982 lies1982

  238

  De Lodger Bunkers is te gebruiken voor alle seizoenen door de zachte katoenen buitenlaag en uitneembare binnenlaag. Een mooi product wat ik graag voor mijn kleine meid zou willen winnen, of desnoods aanschaffen want het zal super comfortabel zijn als ze lekker ingepakt mee op pad kan op de koude winterdagen voor een lange bosbandeling met de hond.

 237. Clairelut Clairelut

  239

  Deze heerlijke vier seizoenen bunker, kun je het hele jaar gebruiken. Zo zit je kleintje er altijd lekker warmpjes bij! Met net een kleine meid en tot grote verrassing nog een ukje op komst kunnen wij deze heel goed gebruiken! Zo kunnen we nu onze meid en straks de nieuwe uk lekker warmpjes vervoeren in dit heerlijke nestje.

 238. Aukje28 Aukje28

  240

  4 seizoenen!! Zeer welkom met een kleintje op komst!! Ik heb altijd een hekel aan jasjes bij kleintjes dus dit is de ideale oplossing !! Fingers crossed

 239. roosw roosw

  241

  het hele jaar door, ik wil er graag mee het bos in

 240. madelonscheeringa madelonscheeringa

  242

  Het hele jaar door. Wij zouden hem graag gaan gebruiken als we lekker naar het strand gaan zodat de kleine meid er warmpjes bij zit.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >