Winnaars Bekend: Win een rugzak van Gooie incl. Pacificbaby fles

Door: Mamaplaats 33 reacties

winactie stempel Win een rugzak van Gooie incl. Pacificbaby fles


Gooie

De kleurrijke multifunctionele rugtassen en lunchboxen in diverse stijlen maken ieder kind blij. Door een isolerende laag blijft een groot deel van de tassen lekker ‘cool’, ideaal voor een picknick in de zon, mee op reis of gewoon mee naar school voor een koele lunch. Het bijzondere aan de tassenlijn van Gooie is de functionaliteit van de producten. De ‘Kangaroo’ bijvoorbeeld is echt een uitkomst voor schoolgaande kinderen. Vaak neemt een broodtrommel veel ruimte in beslag in de rugzak. Gooie heeft een praktische oplossing: de Kangaroo waarbij de lunchbox aan de buitenkant op de rugzak vastklikt. Kinderen kunnen kiezen uit talloze prints en vrolijke kleuren, er zijn zelfs bijpassende drinkflessen. Door de goed isolerende laag in de lunchboxen blijft elke lunch bovendien langer vers en koel. De gekoelde rugzak Kangaroo is ideaal voor de gehele basisschooltijd, kortom: een verantwoorde keuze. De PacificBaby fles is een hippe baby- en kinderfles van geïsoleerd roestvrijstaal. Het houdt vloeistoffen tot wel 6 uur warm of koud! De fles is speciaal ontworpen zodat ouders onderweg hun kindje overal verantwoord kunnen voeden. Door extra accessoires zoals een drinktuit en drinkdop groeit de fles met het kind mee. Zo kun je jaren plezier hebben van de fles!

Wat kun je winnen?

Winnen: Als hoofdprijs geeft HappyKiddy 2x een hippe geïsoleerde rugtas weg! Maar dit is niet alles; je krijg er ook een RVS thermosfles van Pacific Baby compleet met handset en drinktuit bij! T.w.v €50,00

Hoe kun je winnen?

1. Like Happy Kiddy op Facebook Like en Share dit bericht op Facebook 2.Like Mamaplaats op Facebook 3. Om kans te maken op één van de prijzen dien je de volgende vraag te beantwoorden. Vermeld er ook bij of kindje een jongen of meisje is, zodat HappyKiddy rekening kan houden met de kleur. -Verantwoorde voeding voor mijn kind vind ik belangrijk omdat:   happyk

Winnaars

W

Winnaar

Win een rugzak van Gooie incl. Pacificbaby fles

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
33 Reacties

Reacties

 1. MDD MDD

  1

  ... ons zoontje (2,5) geen bodem heeft in zijn maag :)! Onze zoon vindt alles lekker, van ontbijt tot iets lekkers bij het koffiedrinken, en zit nóóit vol! Daarom houden wij ons strikt aan 3 maaltijden + 2 tussendoortjes en dat zo gezond mogelijk! Iets ongezonds mag best weleens, maar we willen hem bewust opvoeden: genoeg = genoeg & gezond = beter, omdat je lichaam één van de kostbaarste dingen is die je hebt!

 2. Mama-cate Mama-cate

  2

  Mijn dochtertje van 2 jaar en 3maanden EET ALLES!! En met alles bedoel ik alles, lijkt wel of ze 2 magen heeft, of zelfs meer. Zodra ze wakker is begint het eten, ontbijt granen, dubbel boterham met zoet beleg, dan weer een gebakken eitje, of mama eet jij gebakken aardappels?? Die wil ik ook. haar bordje is nog niet leeg of ze is al begonnen aan die van ons. We doen veel met gezonde en verantwoorde voeding maar leggen er niet de nadruk op, we willen niet dat alles om de JUISTE voeding gaat want dan is boodschappen doen ook niet meer leuk! We kijken vooral naar wat lekker is, wat gaat goed, waar heb je de meeste energie van en richt geen "schade" aan in je lichaam. Ook letten we goed op naar wat ze eet op welke dagen en wat ze daarna doet. Vaak gaan we naar buiten en dan is eten en drinken mee nemen erg belangrijk, omdat we meestal wel uren weg gaan. Even naar de mac donalds mag best maar niet vaak en iets lekkers mee nemen wat weer in de koelkast moet is lastig want de tassen van nu zijn niet perfect voor een koelelement. Ook vind mijn dochtertje drinken lekkerder als het koud is en met een geïsoleerde fles heeft ze natuurlijk altijd koud drinken en niet lauw of nog erger warm :S

 3. melissa1984 melissa1984

  3

  gezond eten gewoon belangrijk is. Ik moet rekening houden met de KMA van mijn zoontje, maar ik zorg dat ik verantwoord en biologisch voor hem kook! Ik maak graag kans op de jongens-versie.

 4. thom79 thom79

  4

  Verantwoorde voeding vind ik belangrijk voor de groei en gezondheid van mijn kind. door variatie in groente en fruitsoorten leert hij allerlei nieuwe smaken en hij krijgt daardoor van alle belangrijke vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen voldoende binnen. Voor mijn zoontje zou ik graag de jongensversie van de HappyKiddy Rugtas willen winnen, wat erg handig is als hij straks naar school gaat.

 5. wimtim wimtim

  5

  basis van een gezond leefpatroon jongen

 6. judokid judokid

  6

  Ik wil alleen het beste voor mijn meisje voor de optimale groei en gezondheid. Hoe jonger je een gezond eetpatroon aanleert hoe beter, grote diversiteit aan smaken die je leert waarderen. Hier heb je ook later profijt van.

  • Fay Lommen Fay Lommen

   7

   k vind het belangrijk dat mijn zoontje goed en gevarieerd eet want dat is goed voor zijn groei, voor de ontwikkelingen en voor zijn gezondheid. En een gezonde gevarieerde voeding is niet alleen voor nu handig maar ook voor later zodat hij altijd lekker zijn bord leeg eet en alles eet wat hij voorgeschoteld krijgt.

 7. minimonkey minimonkey

  8

  Omdat je alleen het allerbeste wilt voor je kindje! Mijn dochtertje is daarnaast ook niet zo'n grote eter dus ik wil graag dat alles wat ze binnen krijgt, gezond, verantwoord, lekker en leuk is!

 8. JetFreggel JetFreggel

  9

  Verantwoorde voeding voor onze kleine man vind ik belangrijk zodat hij alle essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen krijgt voor een optimale groei en ontwikkeling en om een juist eetpatroon aan te leren.

 9. Katerina Katerina

  10

  Mijn zoontje al weinig eet, dus wat hij eet moet ook gezond zijn!

 10. jooise jooise

  11

  Ik heb een zoon! En verantwoorde voeding voor mijn kind vind ik belangrijk omdat: producten eerlijk 'VER'handeld, en 'BE'handeld. Iets wat wij onze kinderen onder pedagogisch mom ook willen bijbrengen, Opvoeding begint immers bij jezelf!

 11. jolijngr jolijngr

  12

  Ik heb twee zonen en een dochter van 3. Dus jullie mogen kiezen wie jullie blij maken. Verantwoorde voeding is natuurlijk voor elk kind belangrijk. Als je iemand vraagt wat je belangrijk vind, dan hoor je vaak gezond en dat bereik je door verantwoord te eten. Daarbij vind ik dat het niet alleen voor verantwoord moet zijn voor mij en voor mijn kinderen, dus kopen wij zo mogelijk fair trade en/of biologisch. Bij ons thuis houden we vast aan ontbijt, lunch en avondeten. In de middag is er een fruitmoment. Meestal drinken ze gewoon water of melk. Tussendoortjes krijgen ze hier nauwelijks. Daardoor is het feestje groter als ze het bij opa/oma/oom of tante wel een keertje iets krijgen

 12. smuijs smuijs

  13

  verantwoorde voeding vind ik enorm belangrijk omdat mijn dochter meerdere voedselallergieen heeft. Omdat ze nog jonger dan een jaar is hoop ik door goed op haar voeding te letten dat ze nog over de allergieen heen kan groeien.

 13. irikro irikro

  14

  Ik ben vooral benieuwd naar de Pacificbabyfles, daarmee kan ik mijn kindje op temperatuur gehouden borstvoeding geven wanneer we op stap gaan. De rugzak kan mijn zoontje gaan gebruiken wanneer hij iets ouder is.

 14. mamatobe mamatobe

  15

  ik wil dat ie gezond en vrolijk kindje wordt , ik ga eerst borstvoeding geven daarna gaan we verder kijken . maar zoiezo wil ik het allerbeste voor ons kleine ventje , ! de rugzak duurt misschien nog even voor die kan gebruiken maar toch lijkt me super !

 15. irishaggenburg irishaggenburg

  16

  Verantwoorde voeding voor mijn kind vind ik belangrijk omdat: dat de basis is van de complete ontwikkeling en groei. Dochter van 8mnd krijgt borstvoeding en sinds 6mnd Rapley. Dus echt alleen het beste!

 16. martha68 martha68

  17

  ze alles nodig hebben voor hun gezondheid ik heb een meisje

 17. kenji2011 kenji2011

  18

  Verantwoorde voeding voor mijn kind vind ik belangrijk omdat:ik wil dat mijn kind gezond opgroeit met de ghoede voedings- en bouwstoffen. Ik wil de rugzak winnen voor ons zoontje

 18. Chanine87 Chanine87

  19

  Verantwoord is gezond, mijn zoontje houd echt overal van, van Gamba's tot patat, en alle verse groentes vind hij lekker, helaas is hij erg gevoelig voor fruit waardoor ik hem geen verse fruitproducten kan geven, dus zorg ik ervoor dat hij verantwoord te eten krijgt door goed gevarieerd avondeten klaar te maken met af en toe een tussendoortje.

 19. Bahar023 Bahar023

  20

  Weet u ik gebruik boodschappen tas voor mijn kleine omdat ik geen budget heb om een baby tas te kopen als ik mag krijgen zou ik het ook erg op prijs stellen

 20. bolli bolli

  21

  omdat het groot sterk en gezond zou worden , kort maar krachtig . het geslacht weten we jammer genoeg nog niet

 21. cnfw cnfw

  22

  Voor mijn twee dochters vind ik verantwoorde voeding belangrijk, omdat ik daar nu de basis voor later mee kan leggen.

 22. Lenny :) Lenny :)

  23

  Tegenwoordig zit er in bijna alles suiker, ik ben tandartsassistente en zie in de praktijk veel ellende.Veel ouders hebben geen benul van alle suikers die een kind(je) per dag binnen krijgen. Voor mijn zoontje en dochtertje probeer ik er zoveel mogelijk rekening mee te houden wat niet altijd meevalt. Dit set willen wij wel graag winnen, verantwoord eten is erg belangrijk voor ons! Liefst de meisjes variant :)

  • lijn127 lijn127

   24

   Verantwoorde voeding voor mijn 3 kinderen is gestart met borstvoeding...11,5 mnd ,15mnd en inmiddels al weer 12,5 mnd....daarbij eten ze met de pot mee en probeer ik variatie uit... Daarbij zelf het goede voorbeeld te geven. De eerste wilde alleen olvarit...tweede alleen vers en in stukken en de 3e van alles wat, kopieert zijn grote broers...de andere 2 hebben echt geen vruchtenhagel op brood gehad voor hun 1e verjaardag... Ik weet ook inmiddels dat het verantwoord voeden soms de verkeerde kant uit kan gaan... De middelste kreeg allemaal verantwoorde dingen te eten, maar bleef graatje mager na zijn 1e...die moest dus alles 'vol' eten van de kinderarts... Nou ja wij gaan dus voor de jongensvariant!!!!

 23. jacqueline31 jacqueline31

  25

  Wij gaan voor de meisjesvariant. Verantwoorde voeding vind ik belangrijk voormijn dochertje omdat ze vvoedselallergie heeft en weinig variatie heeft snel aankomt. Dus moeten we er altijd op letten dat alles verantwoord is. Dat gaat nu hartstikke goed.

 24. rakkel rakkel

  26

  Voeding is een basis, alles mag maar met mate of in de juiste porties vb: onze oudste kids 11 en 10 jaar mogen één glas cola wat onze jongste 10 maand niet mag. Je moet gewoon je gezond verstand gebruiken als het op voeding aankomt. Onze keuze gaat naar de jongens variant. :-)

 25. sheann sheann

  27

  Verantwoorde voeding voor mijn kind vind ik belangrijk omdat ze nog een heel leven te gaan hebben. Ik doe heel graag mee met deze actie voor mijn kleuter zoontje.

 26. Babette30 Babette30

  28

  Wij willen goeie voeding voor onze dochter Roos omdat zijhet verdient en wij haar goed willen verzorgen. Want een goed begin is het halve werk. Dus nu met de borst, straks met de fles en dan met een tuit fles enz. ;-)

 27. mdj0701 mdj0701

  29

  Verantwoorde voeding voor mijn kind vind ik belangrijk, omdat het een goede basis is van een gezond en krachtig leven. Ik hoop dat onze dochter Avelina zo nog meer en beter kan genieten van haar leven.

 28. Virginia Weeterings Virginia Weeterings

  30

  Mijn dochter is een ontzettend moeilijke eter. Daarom is het erg belangrijk dat ze goede voedingsstoffen binnen krijgt.

 29. Janneke van Woesik Janneke van Woesik

  31

  Verantwoorde voeding voor mijn kind vind ik belangrijk, omdat dit heel bepalend is voor hun functioneren en ik het ook vind horen bij een goede opvoeding. Je leert ze op deze manier ook, wat gezond leven inhoudt.

 30. Eveline Totte Eveline Totte

  32

  Mijn dochtertje niet overal tegen kan en dan gaat overgeven.. Dus wij letten extra goed op een goede en gevarrieerde voeding voor onze dochtertjes! In plaats van een zakje chips of snoep staat hier een bakje fruit of groente op tafel waar ze heerlijk van smikkelen :)

 31. kloevert kloevert

  33

  omdat mijn zoontje (net als alle kinderen) recht heeft op het allerbeste. Hij is ons grootste bezit en daar moet je zuinig op zijn. Daarom vind ik het belangrijk dat hij gezond blijft en daarbij speelt verantwoorde voeding een grote rol. Echte leuke rugtasjes trouwens!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >