Win een Koeka prijzenpakket t.w.v. 146,-!

Door: Mamaplaats 133 reacties

Win een Koeka prijzenpakket t.w.v. 146,-!

IKenIK is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland met een omvangrijk aanbod van voedingsbenodigdheden tot aan complete kinderkamers, behang en muurstickers.

Hoe maak je kans op een Koeka prijzenpakket t.w.v. € 146,-?

IKenIK.nl geeft de komende weken een prachtig Koeka Prijzenpakket t.w.v. € 146,- weg voor diegene die de slagzin op een originele manier afmaakt! Kijk snel op www.ikenik.nl en zorg dat JIJ de leukste slagzin maakt en die fantastische prijs wint! IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat…

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
133 Reacties

Reacties

 1. mama_linda mama_linda

  1

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je op een adres alles vindt wat een baby en kind zou wensen.

 2. Bianca van de Haar Bianca van de Haar

  2

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ze de mooiste spullen hebben voor elke klant!!

 3. sjamanta sjamanta

  3

  ik hier altijd slaag. Ze hebben de mooiste spullen en dat zie ik graag. Bovendien ga ik altijd. voor de beste kwaliteit. Heb je dan nog wat twijfels misschien, dan moet je het gewoon zelf maar eens zien.

 4. Cora Cora

  4

  IKenIk is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je toch altijd op hun site beland. Ze hebben echt van alles wat, voor ieder kind en ouder dus zat. Wil je je kindje echt verwennen, moet je snel naar IKenIk toe rennen!

 5. hillie hillie

  5

  Ikenik is de leukste en hipste baby kinderwinkel omdat ze alles hebben als je kind echt het mooiste wil geven

 6. Geetje Geetje

  6

  Vanwege het ruimsoortige assortiment en de betaalbare kwaliteit wat mij betreft!

 7. MICH18 MICH18

  7

  Ik&Ik.nl is de leukste en hipste baby en kinderwinkel van Nederland, want qua spullen en qua geld, heb je je spullen erg snel bestelt! Ook het verzenden duurt niet eens zo lang, dus dit koeka pakket is alles waar ik alleen nog naar verlang!

 8. Annelies82 Annelies82

  8

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat of je nou zwanger bent of een baby tot tiener hebt rondlopen; voor iedere leeftijd kun je naar hartelust hier van alles kopen. Maar ook aan de mama's wordt gedacht, mooie accessoires zoals het Colorique Dolce Vita vloerkleed, zo heerlijk zacht! Van de merken Koeka tot Woezel en Pip, de webwinkel IkenIk is gewoon ontzettend leuk én hip! Dus voor groot en klein.....bij IkenIk moet je zijn!

 9. ausje ausje

  9

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… je dan denkt dat wil ik allemaal hebben in mijn boodschappenmand!

 10. Bbrinksma Bbrinksma

  10

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ze met hun vrolijke en overzichtelijke webshop werkelijk alle hippe merken, nieuwe collecties, musthaves, leuke hebbedingen en cadeaus bieden die maar kunt bedenken, voor elke fase in het leven van (aankomende) moeder en kind.

 11. Dorien1985 Dorien1985

  11

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ze alles bieden wat je als ouders kunt wensen voor je kind. Ze hebben een groot assortiment waar je voor ieder budget een ruime keuze vind. Leuk en hip maken ze meer dan waar! Ze gaan mee met de tijd en zijn zeker niet van vorig jaar :-)! Vanaf je zwangerschap tot een puberende dochter of zoon. Ze groeien met het gezin mee, en zetten de juiste toon. Het is fijn dat deze zaak zo goed meedenkt met de klant. Ik ben erg benieuwd bij wie deze fantastische prijs straks beland!

 12. Bbrinksma Bbrinksma

  12

  Wat is iedereen trouwens creatief met rijmen! :)

 13. jooise jooise

  13

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland omdat je kind als kool groeit, en dat is al duur zat!

 14. wendyke82 wendyke82

  14

  je alles in een keer kunt kopen en je nergens meer naar om hoeft te kijken

 15. carla carla

  15

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat…ze voor (aanstaande)mama en kind tot 12 jaar voor iedereen wel wat leuks heeft. Dus als je bij IKenIk.nl niet meer slaagt waar dan wel???

 16. chesraso chesraso

  16

  IKenIk.nl is de leukste en hipste kinderwinkel van Nederland omdat ze alles hebben wat je maar zoekt....je hoeft de site maar aan te klikken en je kunt zien waarom!!

 17. Wendy Evers Wendy Evers

  17

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat alles wat je zoekt voor groot en klein moet je bij IKenIK zijn!!!

 18. Denise van Lith Denise van Lith

  18

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van nederland omdat, ze van alle markten thuis zijn! van baby tot peuter. I LOVE IT!! (L)

 19. xkimiejx xkimiejx

  19

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ze van alles en nog wat te bieden hebben, en ze onwijs leuke kleurtjes hebben!

 20. Channa Channa

  20

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ze alles hebben voor de kleine en grote IK.

 21. JennyMulder JennyMulder

  21

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ik maar hoef te k(l)ikken en al mijn kinderwensen komen uit!

 22. w12345 w12345

  22

  Ikenik.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ze echt alles hebben wat je hartje maar begeert voor je kinderen en kleinkinderen. Ik ben een oma en ik kijk mijn ogen uit in deze winkel online!

 23. jolanda besems jolanda besems

  23

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat alles degelijk is en funtieneel!

 24. angela angela

  24

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland omdat kinderen nr 1 op stip stoer zijn en hip

 25. mamavanvijf mamavanvijf

  25

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel omdat ikke daar alles kan krijgen wat ikke mooi vind en wat ikke wil!!

 26. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  26

  Ikenik.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nederland, omdat ik na 5 minuten 'neuzen' al 10 dingen had die ik spontaan aan wilde schaffen voor de nieuwe kamer van onze dochter, die over 4 maandjes grote zus hoopt te worden. Dus.. Ik ga gauw verder kijken wat er nog meer is!! Supergaaf..

 27. denisegroffen denisegroffen

  27

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland omdat ze niet alleen voor IK maar ook voor JOU, MIJ, HIJ en ZIJ alles verkopen wat je nodig hebt voor pure verzorging en verwennerij!

 28. Sofje79 Sofje79

  28

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat hen alles verkopen waar onze kleintjes op hopen!

 29. Mc Sijmons Mc Sijmons

  29

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat alles in hun assortiment, daar word je mee verwent!

 30. hakunamatata hakunamatata

  30

  Omdat je bij. IKenIK alles kunt vinden wat in je dromen naar voren komt, over de prijs ook al niet te klagen en de service mag er ook zeker zijn. Dus IK weet wat IK wil :)

 31. renmarvin renmarvin

  31

  omdat er op deze site met shoppen geen eind meer aan komt zo verslaafd raak je er aan

 32. grootaars grootaars

  32

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat…IK en IK eigenlijk staat voor JIJ en WIJ dus voor ieder wat wils en iedereen blij.

 33. Kim Zegers Kim Zegers

  33

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… ik en ik op IkenIk.nl samen op zoek kunnen naar de leukste spullen die IkenIk te bieden heeft waardoor ik en ik graag op deze manier de leukste spullen kopen...

 34. couture couture

  34

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat.. je alles krijgt waar jij en je kleintje naar verlangen.

 35. danielle1985 danielle1985

  35

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat.....door het ruimschootse aanbod wat zij bieden, ieders wens wil naar geschiedden. Grote merken, goede prijzen, en je hoeft er niet voor achter je computer vandaan te reizen, een klik op de muis en je hebt iets besteld, en het afleverproces is zeer versneld. Snelle levering, gratis verzenden boven een bepaald bedrag, ook achteraf betalen is een mogelijkheid die mag. Goede redenen om bij IkenIk.nl de leukste spullen te kopen, het te laten bezorgen en erg geen rondje voor te lopen!

 36. angela flipsen angela flipsen

  36

  IKenIK is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nedeland omdat...en ik spreek voor mezelf maar vele zullen het met me eens zijn je word gewoon een beetje hebberig van al die mooie spulletjes en tja daar zit nu eenmaal een prijskaartje aan dus komt een pakket wel goed uit voor deze shoppingmama

 37. Lorraine Lorraine

  37

  IkenIk.nl is de leukste en hipste baby en kinderwinkel,leuke en goede assortiment. Mijn kinderen van 6,4 en 2 vinden alles wat ze hebben thuis van ik en ik heeeeeeeel leuk en de kwaliteit is ook erg goed. Nu dat er nog een kleine opkomst is gaan we zeker weten weer voor Ik en Ik.nl!!!!

 38. Aloha Aloha

  38

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat jij er echt ik kan worden!

 39. kokosnoot2000 kokosnoot2000

  39

  IkenIk.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel omdat...er is voor elk wat wils: voor hippe mama's, voor schattige baby's, toffe kinderen...iedereen kan zijn spullen kiezen uit een uitgebreid en modern aanbod!

 40. laura1978 laura1978

  40

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je met een simpele klik alles vind voor moeder en kind! Bestellen is ook zo gedaan en voor je het weet heb je de pakjesman voor je raam staan! Het uitpakken is het aller leukste en iedereen is blij, IKenIK is het helemaal voor mij!

 41. Lise Nunspeet Lise Nunspeet

  41

  IKenIk is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat...voor iedere klant, wel een fashionable romper of mand te vinden is.

 42. Tresure Tresure

  42

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland omdat het een echt vernieuwende webshop is met originele en aparte kleding en producten!

 43. Ylene Ylene

  43

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je van het ene leuks in het andere moois beland.

 44. samira jabran samira jabran

  44

  KenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland,omdat je alle spullen die babyhartje begeert te vinden is!!!

 45. Elsa Elsa

  45

  IkenIk.nl is de leukste en hipste baby- kinderwinkel van Nederland, omdat ik en ik; wij is!

 46. Roos Meijers Roos Meijers

  46

  Bij IKenIk.nl Kijk ik voor de kleinkinderen. En zonder hinderen. Vind ik het er wel.

 47. Corina Corina

  47

  IkenIk.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je dan zeker bent van de nieuwste en leukste spulletjes zodat je kids gezien mogen worden!

 48. sandra sandra

  48

  Ze hebben alles wat ik leuk vind en alle merken die ik graag koop! Een winkel en ik heb alles voor mijn meiden in huis :D

 49. Catharina Thio Catharina Thio

  49

  IkenIk.nl is een super fijne winkel, je kan er alles vinden en betaal er normale prijzen, standaard dingen hebben ze maar vooral hebben ze van die spulletjes die je nergens anders kan krijgen of juist wel maar dan voor een betere prijs bij IkenIk. Ik doe veel inkopen via IkenIk.nl en ben altijd super blij met de snelle levering die ze doen. Ik kan hier wel een standaard zin van maken maar dat werkt niet, IkenIk is ook niet standaard dus waarom deze zin wel. Ik zeg SHOPPEN BIJ IKenIk.nl Je dag kan niet meer stuk :)

 50. Famderks Famderks

  50

  IkenIk.nl , Maar verhip IkenIk heeft alles en ze zijn ook nog eens zo hip als een kip :-D !!

 51. Monique de Backere Monique de Backere

  51

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… ze zoveel leuks hebben voor onze kleine schat!

 52. Yvon35 Yvon35

  52

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ik zoveel moois zie, dat heb je ergens anders nie!!

 53. mrlmcmr mrlmcmr

  53

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat, IKenIK, wij samen, gaan voor KOEKA !

 54. valletta valletta

  54

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat…je bij IKenIK alles vindt voor jou en je kleine, van charmant tot plezant!

 55. Agnes Gustin Agnes Gustin

  55

  IkenIk.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nederland, omdat... je er super leuke spullen vindt voor je kleine waar je samen vrolijk van wordt met een simpele klik!

 56. Sabbiew Sabbiew

  56

  iedereen uit binnen- en/of buitenland, rijk, arm of middenstand, professor, vuilnisman of muzikant, bescheiden, royaal of arrogant, niet om deze superwinkel heen kan en toch altijd weer bij IkenIk belandt!!!!!

 57. Lois Lois

  57

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… zij zijn mijn nummer "een" want zoveel service & kwaliteit geeft mij "geeneen"!

 58. Sea Janssen Sea Janssen

  58

  Omdat er wel een nieuw kleurtje mag, op de kinderkamerwand.

 59. MIQUEKI MIQUEKI

  59

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat het zelfs vanuit Belgie mijn 1ste keuze is.

 60. Simone Vd berg Simone Vd berg

  60

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland omdat, je de babykamer niet leuker kan aankleden, en dat met 1 klik!

 61. Marieke384 Marieke384

  61

  Omdat kwaliteit en "value for money" samensmelten in 1 online winkel met trendy topmerken, snelle levering en kwantum korting.

 62. natasja emmen natasja emmen

  62

  IK en IK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van nederland, omdat je jezelf van alle gemakken kunt voorzien in een handomdraai.

 63. lydiadevi lydiadevi

  63

  IK en IK.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nederland, omdat ik er heerlijk shoppen kan.I'm Lovin it...

 64. Nicole Krikken-van schaijk Nicole Krikken-van schaijk

  64

  Omdat je vanuit je luie stoel, waar ook ter wereld, je met 1 klik alles voor baby en kind bestellen kan!

 65. johanenpaula johanenpaula

  65

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… ze alles verkopen voor Mama en kind(eren) groot en klein. Er kan er natuurlijk maar een de veelvuldigste zijn!

 66. wbpepe wbpepe

  66

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat voor JOUenJOU een compleet assortiment aangeboden wordt.

 67. Leintje Leintje

  67

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ik daar toch lekker alle bij elkaar kon shoppen terwijl ik ziek en zwanger thuis op de bank zat!

 68. esmisplace esmisplace

  68

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat wij van deze tijd zijn en weten wat jij en je kindje nodig hebben!

 69. marian grave marian grave

  69

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je er waanzinnigste baby-en kinder materialen kunt krijgen wat je maar kunt verzinnen.Het staat allemaal voor je klaar!

 70. duckfan duckfan

  70

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland . (punt!)

 71. poesemien poesemien

  71

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je in een toffe winkel met een grote keuze belandt.

 72. Jokki Jokki

  72

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, want met 1 klik heb ik alles bij de hand!

 73. Fenna Fenna

  73

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… Omdat? Om welke reden zouden ze dat niet zijn!! Leuke kleuren (ook veel neutraal, eindelijk!), leuke spullen, leuke acties, leuke merken, leuke website, leuke categorieen, leuke bestsellers, en geweldige klantenbeoordelingen! Ik ben om!

 74. RekekkaKerri RekekkaKerri

  74

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat iedereen snel gemakkelijk én goedkoop hippe ouders zullen zijn..briljant!!

 75. mjr19 mjr19

  75

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je er gek kan shoppen op wat je maar nodig denkt te hebben en altijd snel en goedkoop slaagd!!!

 76. spa spa

  76

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je er met elk budget voor jong en oud terecht kunt!

 77. minimonkey minimonkey

  77

  IkenIk: de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland. Waar je alles kunt vinden wat jij (aanstaande hippe mama), wij (hippe mama met liefste baby) en zij (hippe kraamvisite) nodig hebben!

 78. kimstijfs kimstijfs

  78

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… omdat je er met elk budget voor alle leeftijden terecht kan, snelle service , altijd up to date en je kunt altijd snel en goedkoop slagen en dat met super kwaliteit

 79. Annemiekbo Annemiekbo

  79

  er is altijd een origineel cadeautje kan vinden.

 80. Chantal Wuite Chantal Wuite

  80

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… Whow ehhh, Neem maar een kijkje op de site dan snap je het meteen.

 81. Denise019910 Denise019910

  81

  IKenIK is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat... Je een super assortiment hebt voor ook hele mooie prijsjes!!

 82. taraverdonschot taraverdonschot

  82

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je alles wat je nodig hebt en het beste voor jou wonder er kan vinden!

 83. jackstek jackstek

  83

  IkenIk.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, je voelt je er als Alice in wonderland. Van paraplu tot lampenkap...van omslagdoek tot knuffellap....voor piraat en prinses... Deze supershop is een succes !!

 84. janita123 janita123

  84

  IkenIk.nl is de leukste en hipste baby- kinderwinkel van Nederland, de mooiste spullen voor de aanstaande moeders, tieners, tot aan de baby's nog in het ledikant!

 85. Lianne Popering Lianne Popering

  85

  IKenIK.nl is de leukste en hipste babywinkel van Nederland, omdat je er zoveel vindt, van babykleding tot kindermeubilair, ruime keus en goed betaalbaar, da's toch spectaculair!

 86. GAnn GAnn

  86

  IKenIK.nl is de leukste en hipste babywinkel van Nederland, omdat iedereen het beste wil voor zijn of haar kind; en je nergens anders zoveel leuks vind!

 87. Treesje Treesje

  87

  ieder kind blij gemaakt kan worden met leuke dingen, en als ouder geniet ik daar dan weer van!

 88. L Heel L Heel

  88

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ze echt alles over hebben voor hun kleine en grote klant.

 89. quintathyme quintathyme

  89

  omdat die de gaafste en de leukste spullen heeft wat een kind en een moeder maar kan wensen.

 90. Isabelle Isabelle

  90

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat "je alvast een goede stabiele basis zoekt voor het ukje/klein "ikje" in je buik!"

 91. Patty van den Bogaard Patty van den Bogaard

  91

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nederland, de spullen van IkenIk maken een WIJ. Samen veilig en Hip genieten met de kleine erbij.

 92. Laura Wildemann Laura Wildemann

  92

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat er binnen no time vanalles in je winkelwagen beland.

 93. susanne79 susanne79

  93

  IkenIk.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… ze onder andere leuke opbergmeubeltjes/ spulletjes hebben. En deze zijn erg handig, omdat een kleine meid veel kleine spulletjes heeft die opgeborgen moeten worden. Zo heeft ze speldjes, kettinkjes en armbanden, maar ook de gewone dingen als sokjes en schoentjes.

 94. Wsilma Wsilma

  94

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… je er de leukste en de orgineelste baby en kinderspulletjes kunt vinden voor je zelf of om kado te geven

 95. kxsje kxsje

  95

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… Ik verslaafd ben aan shoppen voor mijn stoere kerel en bij IKenIK.nl nog altijd heb kunnen vinden wat ik zocht (en meer, tot ergernis van mijn man aan toe ;)). Altijd prima service en op de hoogte van de laatste trends op baby/kinder gebied.

 96. isabel cristina ortiz rodriguez isabel cristina ortiz rodriguez

  96

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… Je alle origineelste babyspullen hebben. Ik heb zelf iets daar gekocht. I love it!!

 97. kirrrsty kirrrsty

  97

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je er de leukste merken en spulletjes hebt, niet ver van mijn bed, maar online: lekker bijdehand!

 98. Christel Groeneveld Christel Groeneveld

  98

  IkenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat zelfs prinses Maxima is daar klant.

 99. kelly85 kelly85

  99

  IKenIk.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nederland omdat er voor elk kindje klein of groot, leuke en kleurrijke super toffe spulletjes te vinden zijn.

 100. Evelien Loonen Evelien Loonen

  100

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, alles onder 1 dak, en als ik niet uitkijk, is straks alles in mijn winkelwagentje beland... :)

 101. lise lise

  101

  Ikenik.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nederland omdat ook Sinterklaas er komt, en mijn kindje een cadootje geeft, met gulle hand!

 102. coat coat

  102

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat…het een enorm ruime keuze heeft en heerlijk shoppen is voor een moeder met een "gat in haar hand"! ;-)

 103. nathalie02 nathalie02

  103

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nederland omdat ... je je kinderen gewoon graag ziet stralen van geluk!

 104. EvaKhaldi EvaKhaldi

  104

  omdat ook papa's winkelen hier leuk vinden!

 105. Stella Stella

  105

  Het zo is!Choose,buy and enjoy!

 106. achtenlinan achtenlinan

  106

  Omdat ze de leukste dingen voor de allerkleinste hebben! Bij ons in de omgeving heb je geen babyzaken. Dan maar online shoppen!

 107. shenna shenna

  107

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nederland omdat.... IK en IK = WIJ :D.

 108. Cindyjanssen87 Cindyjanssen87

  108

  Ikenik.nl is de leukste en hipstebaby-kinderwinkel van nederland omdat ze gewoon alles hebben wat je nodig hebt..! Je hoeft nog niet eens verder te kijken, wat een keus en leuke spullen..

 109. EdithB EdithB

  109

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat de keus zo groot is. Als je er gaat winkelen,grijp je nooit mis!

 110. Ans Boogaard Ans Boogaard

  110

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ik er wat leuks vind, elke keer als ik de site aan klik.

 111. Kristien van Zuilen Kristien van Zuilen

  111

  ... omdat je geen andere winkel meer nodig hebt!

 112. biekorf biekorf

  112

  IKenIK.nl ken ik via mijn zus die haar geboorte lijst bij jullie had liggen deze is voor ons nieuw WIJ BELGEN ,zijn nog niet zo vertrouwd met een online geboorte lijst maar dit gaat prima ,zeer goede servise het geraakt meer en meer bekend ,en daar wil ik mijn steentje wel voor bijdragen,het is leuk,je vind er altijd iets de site moet iedereen gezien hebben Onze vrienden zijn er al helemaal voor te vinden, hopelijk kan ook eens een Belgische deelnemer winnen ,dan kan ik er alleen maar mee uitpakken en verder vertellen annnita

 113. Nephele Nephele

  113

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat…alles wat je daar krijgt helemaal superformiweldigheid is!! :)

 114. Zana Zana

  114

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat… ik van de ruime keuze hou en op de goede kwaliteit vertrouw.

 115. Boogschutter Boogschutter

  115

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat ze alles hebben wat een hippe moeder nodig heeft voor haar kind! Ook niet onbelangrijk: Een ontzettend overzichtelijke site en een top service! En dat niet alleen... Ze hebben regelmatig super leuke aanbiedingen!

 116. Josee Josee

  116

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, want nergens vind je een leuker en uitgebreider assortiment in een bestand !

 117. Ilse Vullers Ilse Vullers

  117

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat hij een breed assortiment heeft. En voor ieder wat wils. Voor groot en voor klein dat dat is pas fijn. Zo hoef je maar op 1 plaats te zijn! Geen gesleep door de stad en niet op pad maar lekker alles bestellen via je laptop op je luie gat!:P

 118. W.h. De kruijff W.h. De kruijff

  118

  IKenIk.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nederland, omdat hoe klein of groot je ook bent je alles wel wilt hebben, hebben en hebben en dat is hier geen enkel probleem.

 119. gabriel2012 gabriel2012

  119

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby-en kinderwinkel van Nederland, hier vind je de uniekste en kleurrijkste spullen voor ieder stoutste (ouders) kinderwens.

 120. Maris van Tol Maris van Tol

  120

  Omdat het alles heeft voor mijn kleine prinsess, en zij daardoor nog meer als mijn prinsessje verwend kan worden door al dat moois! En zeg nou eerlijk.. Spulletjes kopen voor je kleine blijft toch heerlijk!!

 121. Maris van Tol Maris van Tol

  121

  Omdat het alles heeft voor mijn kleine prinsess, en zij daardoor nog meer als mijn prinsessje verwend kan worden door al het moois! En zeg nou eerlijk.. Spulletjes kopen voor je kleine blijft toch heerlijk!!

 122. Lieke Kaethoven Lieke Kaethoven

  122

  Ik en ik is zo'n leuke site!! Zoveel verschillende hippe dingen te krijgen!! En steeds een leuke aanbieding voor het weekend! Surf iedere week wel eens op de site!! En die koeka spullen! Zou ik graag willen winnen! Hele goed kwaliteit!!

 123. JoAnke JoAnke

  123

  Het is zo een leuke site, je heb er voor ieder wat wils. En het is ook nog eens goedkoop. Vaak hele mooie aanbieding..kortom een echte aanrader..

 124. lianne friemann lianne friemann

  124

  Ikenik is de leukste babywinkel van Nederland, want het heerlijk rondneuzen en hele leuke spullen kopen gaan hier hand in hand!!

 125. wilmaatje wilmaatje

  125

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je niet uitgekeken raakt

 126. KvSabben KvSabben

  126

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat dit toch logisch is. zowel ik als (aanstaande) moeder, als kleine, als (aanstaande) vader, als opa/oma, als oom/tante kan in deze winkel slagen voor echt alles. voor iedereen is er wel iets te vinden, in elke stijl en in elke smaak. Wat wil je nou nog meer!!!

 127. zonneke zonneke

  127

  IkenIk.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, en ver daarbuiten! Met dank aan het feit dat er geen extra verzendingskosten zijn voor Belgie!

 128. Ingrid1977 Ingrid1977

  128

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat het alles in huis heeft, praktisch en oogstrelend, voor je allerkleinste grootste schat.

 129. Roos Roos

  129

  want elke keer als ik op hun website beland wil ik spontaan nog een kindje om weer een nieuwe kamertje en kastje te vullen :-)

 130. Rolinda Rolinda

  130

  IKenIK.nl, een digitaal paradijs met variatie, kwaliteit en een eerlijke prijs!

 131. mamavan4kids mamavan4kids

  131

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat het zelfs een outlet en een stempelkaart bevat.als moeder van 4 kids natuurlijk reuze intressant omdat ik ook nog eens met een paar muisklikken kan bestellen dat scheelt toch een hoop gesjouw met de kindjes :D en dan ook nog op mamaplaats meedoen en ons de kans geven een prijs te winnen toppie ..!!

 132. mamajoycenl mamajoycenl

  132

  IKenIK.nl is de leukste en hipste baby- en kinderwinkel van Nederland, omdat je voor een nieuw huis al je kinder en babykamer spulletjes kunt krijgen zonder dat je ervoor door het herfstige weer hoeft.

 133. nathalieghekiere nathalieghekiere

  133

  omdat ze alles hebben wat een babyhartje verlangt

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >