Win een kidsriver buggy

Door: Mamaplaats 197 reacties

Win een kidsriver buggy

De Sinny buggy van Kidsriver is erg handig en sluit dan ook helemaal aan op jouw wensen! De Sinny is compact op te vouwen, makkelijk te besturen en ergonomisch gevormd. Voorzien van ergonomische handgrepen op de juiste duwhoogte, zwenkwielen, vering op de achterwielen en een perfecte wegligging wordt het besturen van de Sinny buggy gewoon leuk om te doen!

De Sinny is comfortabel voor kinderen EN ouders. Door de vijf-punts veiligheidsgordel kan je kleine niet uit de buggy klimmen. De Sinny buggy is daarnaast ook goedgekeurd volgens de Europese veiligheids-normeringen.

Een aantal specificaties van de Kidsriver Sinny:

 • Leeftijdscategorie: 0 tot 5 jaar
 • Afmetingen: Opengevouwen: 68 x 40 x 109 cm, Opgevouwen: 101 x 28 x 35 cm. (l x b x h)
 • Verstelbare rugleuning: 5 Posities

Hoe maak jij kans op een Kidsriver buggy?

Beantwoord de volgende vraag:
'Wat vind jij belangrijk bij een buggy en waarom wil jij de Kidsriver buggy winnen?'  

Tip: Bekijk bij Babypark alle kenmerken van de Kidsriver buggy.

 

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
197 Reacties

Reacties

 1. Lina Lina

  1

  Yeey ik ben de eerste die een reactie gaat plaatsen. Vanwege mijn portiekwoning vindt ik het belangrijk dat de buggy licht is. Ook erg belangrijk dat de buggy veilig is maar dat is zeker zo bij deze buggy door de vijf-punts veiligheidsgordel. Ik wil graag de Kidsriver buggy winnen, omdat ik een buggy hebt die niet een verstelbare rugleuning heeft. Als mijn dochter slaapt dan ligt ze niet lekker namelijk met een gebogen hoofd naar links of rechts. Ik heb mijn buggy van de markt gekocht en heb pas gehoord dat het niet goed is voor de baby daar krijgen ze namelijk o-benen door is mij verteld. Veel redens om de buggy voor mijn dochter te winnen zo slaapt ze sttraks lekker fijn en krijgt ze geen o-benen hahaha.

 2. Milou1989 Milou1989

  2

  Ik vind het belangrijk dat een buggy licht van gewicht is, je kind er goed/stevig in zit, compact is om mee te nemen en overal prettig rijd, strand, stad, gras, bos... De grote kinderwagen die ik nu heb is in dat opzicht onhandig om mee te nemen, dus deze mooie buggy komt goed van pas!

 3. Maredaro Maredaro

  3

  Een buggy moet licht zijn. Makkelijk wendbaar. Veilig door een veiligheidsgordel. Makkelijk in te klappen. En volgens mij voldoet de Kidsdriver aan deze eisen. groetjes Manuela

 4. Martine Gielen Martine Gielen

  4

  Voorwaarden voor een goede buggy zijn: Licht, fijn te besturen en goed zitbaar voor het kind: Dan hebben we het dus over de Kidsriver. Er zijn niet veel woorden voor nodig.

 5. Sapphira Sapphira

  5

  Het allerbelangrijkste vind ik toch wel dat mijn zoontje comfortabel in de buggy zit/ligt. Ook moet de buggy niet te zwaar zijn, zodat hij gemakkelijk te tillen is, mee op de fiets kan en aangezien ik in een flat woon ik hem gemakkelijk de trap op en af kan dragen. Dat de buggy helemaal plat kan lijkt mij wel fijn zodat wanneer mijn zoontje moe is, lekker kan slapen in de buggy. Ook vind ik het wel belangrijk dat hij prettig rijd en niet dat de wieltjes haperen of snel stuk gaan. En vooral, niet te duur, maar ook weer niet te goedkoop. Rond de 100 euro vind ik een mooie prijs voor een goede buggy.

 6. Sapphira Sapphira

  6

  Oja, ook dat hij met 1 hand te besturen is! Is wel zo gemakkelijk in de winkel als je in de ene hand een mandje moest vasthouden. ;)

 7. moslimama moslimama

  7

  Voor mij is het belangrijk dat de buggy goed wendbaar is, makkelijk te besturen. Mijn zoontje heeft veel last van groeipijnen en een botje in zijn voetje blijkt niet helemaal goed te groeien. Erg ver lopen kan hij helaas nog niet. Dus een buggy is dan mooi meegenomen, vooral als hij niet te zwaar is haha

 8. Dorien1985 Dorien1985

  8

  Wat ik belangrijk vind aan de buggy zijn de volgende dingen: Snel en simpel in- en uitklapbaar, goede hoogte voor degene die er achter loopt, kantelstand (mijn zoon valt gerust in de wandelwagen in slaap ;-)...) en praktisch (dus bijvoorbeeld mogelijkheid om boodschappen mee te nemen). Ik zou graag zo'n mooie hippe buggy willen winnen want onze huidige buggy is aan vervanging toe. Ik gebruik de buggy bijna dagelijks en als we eens een dagje weg gaan zit ook 'grote zus' er nog graag in (want dat is dan toch te ver lopen voor haar) en nemen we voor 'kleine broer' de wandelwagen mee. De buggy oogt leuk en degelijk en voldoet helemaal aan onze wensen!

 9. MamavanSam MamavanSam

  9

  Ik zal uitleggen waarom de buggy zelf zo graag wil dat wij hem winnen. Deze buggy maakt namelijk kans op een reisje naar Tenerife in februari en een reis naar australie in augustus. Daarbij mag hij tijdens de reisjes ook nog eens een ontzettend leuk jongetje rond rijden. Tsjaa die buggy weet wel wat hij wil! Nu maar hopen dat hij jullie er ook van overtuigd heeft!

 10. hillie hillie

  10

  Ik vind belangrijk dat ze veilig zit maar ook comfortabel zit. We hebben een quinny 3 in 1 en het is een drama om deze in en uit te klappen, uit recensies heb ik gelezen dat deze ideaal in te klappen is makkelijk mee te nemen en licht te tillen. Daarin zou ik deze graag willen winnen

 11. Esther van Ommen Esther van Ommen

  11

  Inmiddels hebben wij al een aantal buggy's versleten. Een is gesneuveld tijdens een vliegreis en de ander (welke we nog wel hebben) is te zwaar voor op de fiets. Graag wil ik met mijn kindjes fietsen. Een buggy moet daarvoor niet te zwaar zijn. Gezien de leeftijd van mijn jongste moet een buggy ook in verschillende ligstanden te zetten zijn. En een boodschappenmandje ook altijd erg handig. Al met al eigenschappen welke deze buggy bezit en dus een goede aanwinst voor ons zal zijn!

 12. jhbakkenes jhbakkenes

  12

  Belangrijk aan een buggy is dat hij makkelijk verstelbaar is, waardoor je als je kindje al slaapt hem stil en makkelijk plat kan leggen. Dat hij fijn rijd en flexibel is en vooral lichtgewicht, Zodat je hem mee kan nemen op de fiets. We hebben nu een buggy, maar die valt na 1 kindje al uit elkaar en onze dochter is nu op de leefdtijd dat ze in de buggy kan zitten en dus zijn we al een tijdje op zoek naar een nieuwe. Dit is dus een mooie bijkomstigheid en mooi sinterklaascadeau als we deze zouden winnen.

 13. rebekkie44 rebekkie44

  13

  Ik vind bij een buggy de veiligheid voor mijn schatje natuurlijk het belangrijkste. Daarnaast vind ik het erg fijn dat een buggy niet zwaar is en een ligstand heeft zodat mijn dochter er ook even in kan slapen. Ik wil deze buggy heel graag winnen omdat mijn moeder vaak oppast en nog geen buggy heeft. Mijn moeder houdt van wandelen en ik vind het erg belangrijk voor mijn dochter dat ze veel in de buitenlucht is en daarbij kan deze mooie buggy goed helpen!

 14. Minaj Minaj

  14

  Wat vind jij belangrijk bij een buggy en waarom wil jij de Kidsriver buggy winnen?’ Dat deze makkelijk in en uit elkaar te vouwen is, dat hij makkelijk in de auto pas zonder teveel moeite (niet te zwaar en te groot), lekker rijdt en eventueel een ligstand heeft! en dat je er wat jaartjes mee vooruit kunt... Ik heb nog geen buggy aangeschaft en zou het super vinden om deze te mogen winnen!

 15. lindarobin lindarobin

  15

  Ik vind belangrijk dat mijn dochtertje veilig zit omdat ze met 33 weken is geboren. nu is ze 7 maand maar nog maar 6 kilo en ook comfortabel liggen is een vereiste aangezien ze net niet meer in de kinderwagen past en nog wel heel klein is. Uit recensies heb ik gelezen dat deze ideaal in te klappen is makkelijk mee te nemen en licht te tillen is. Daarom zou ik deze graag willen winnen voor mijn dochtertje

 16. thom79 thom79

  16

  Ik vind het belangrijkste aan een buggy dat mijn zoontje veilig en comfortabel kan zitten en desnoods de buggy in een ligstand gezet kan worden op het moment dat hij in slaap valt. Daarbij moeten de wielen soepel lopen, vlot inklapbaar zijn en is de juiste duwhoogte voor mij als Papa wel belangrijk. Ik zou De Sinny buggy van Kidsriver graag willen winnen voor mijn zoontje omdat we toe zijn aan een andere buggy.

 17. taraverdonschot taraverdonschot

  17

  Natuurlijk de veiligheid van het kindje. Daarnaast vind ik het belangrijk dat hij in slaapstand gezet kan worden. En makkelijk in en uit geklapt kan worden. Zou super zijn als wij deze wonnen!

 18. wendyklee wendyklee

  18

  Ik vind het belangerijk dat een buggy licht van gewicht is en dat ik er wat boodschapjes onderin kwijt kan. Ik wil heel graag de kidsriver winnen omdat wij bezig zijn om een kindje te krijgen maar we het niet heel breed hebben, het zou erg schelen als we een buggy van ons lijstje kunnen strepen, en daarnaast vind ik de kidsriver super! een vriendin van mij heeft de rode en ze raad hem mij zeker aan!

 19. judokid judokid

  19

  Dat hij comfortabel rijdt.. ook voor mn kind, dat hij wendbaar is, makkelijk in en uit te klappen, lekker licht! Die ik nu heb is zwaar en log en daar kan ik niet mee uit de voeten!

 20. toonpop toonpop

  20

  een buggy moet de goede hoogte hebben want anders krijg je zooo"n last van je rug!

 21. ingridtenbrinke ingridtenbrinke

  21

  Ik vind het belangrijk dat de buggy Instelbare slaapstand (5 standen) - 5-punts veiligheidsgordel dat die aanwezig is - Makkelijk opvouwbaar is en op te bergen - Ruime boodschappenmand heeft - Verstelbare zonnekap voor het zomerse zonnetje - Verstelbare voetensteun voor iets grotere kindjes - Verstelbare ruggensteun voor een ideale slaap/rustpositie - Goede wegligging - Comfortabel te besturen - Fijne zitting - Vering op achterwielen - Lichtgewicht ivm optillen/duwen - Geschikt voor vervoer aan de fiets gezien ik erg veel fiets - Transportvergrendeling voor het makkelijke opbergen en vervoeren van deze geweldige buggy. - Dat hij veilig is Dit waren de punten wat ik belangrijk vind aan een buggy! Dus dit zou de geschikte buggy voor mij en mijn kindjes zijn!

 22. Cora Cora

  22

  Heb natuurlijk even de revieuws gelezen en daar wordt je alleen maar blij van. De meeste buggy's zijn tegenwoordig comfortable voor je kindje dus het belangrijkste vind ik dat de buggy soepel rijdt. Niets irritanter dan dat je wilt oversteken en de buggy werkt niet mee! Deze Kidsriver Buggy rijdt soepel, grote boodschappenmand (ook erug handig) en ziet er ook nog eens leuk uit! Ligstand en makkelijk inklapbaar, wat wil een moeder nog meer ;-)

 23. pattycoatblue pattycoatblue

  23

  Een buggy moet voor mij stevig zijn en makkelijk op te vouwen zijn. Ook is het belangrijk dat mijn zoontje kan liggen als hij in slaap valt. Ook is het makkelijk als je wat kleine boodschapjes mee kan nemen. Ook is het fijn als een buggy soepel loopt. Ik zou graag deze buggy willen winnen, want mijn buggy voldoet niet meer en begint kapot te gaan. Terwijl mijn zoontje nog lang niet mee kan lopen

 24. Basenpris Basenpris

  24

  Ik zou graag de buggy willen winnen omdat ik graag loop met mijn kleine, hij vind dit heerlijk. Het is dan wel belangrijk dat een buggy heerlijk zit, wenbaar en veilig is. Omdat mijn kleine wandelen heerlijk vind is het ook belangrijk dat de ligstand erop zit, zodat hij ook kan slapen. Mocht het regenen dan doe ik boodschappen met de auto, nu een hele onderneming omdat ik de kinderwagen in mijn Chevrolet Matiz moet proppen, een compacte buggy zou hiervoor dus ideaal zijn. Ook het in- en uitklappen van mij kinderwagen is nu een hels karwei, makkelijk in en uit te klappen is meer dan welkom. Eenmaal uitgeklapt en klaar is het in de winkels met een kinderwagen bijna niet te doen vanwege smalle paden, wenbaarheid is daarom belangrijk. Een bijkomend pluspunt is dat de buggy er nog is mooi uitziet ook. Boodschappen doen en wandelen zou voor ons met deze buggy een feest worden!

 25. MaLuNic MaLuNic

  25

  Het belangrijkste? Licht, comfortabel voor de kleine en mee kan op de fiets. Ik heb reuma en moet veel bewegen, dus met de kleine er op uit zou dan een pluspunt zijn. Ik heb nu een buggy die niet op de fiets kan en met de fietskar wordt het mij te zwaar. Dus wat ik zie en lees over deze buggy...een aanwinst zou het zijn.

 26. kelly85 kelly85

  26

  Een buggy moet confortabel zijn voor het kindje. Het moet makkelijk wenbaar en makkelijk te plooien voor in de auto. Ik zou de buggy graag winnen om aan mijn schoonzus te geven want ze verwacht binnenkort een baby en wil haar met deze buggy verrassen. Ze gaat hier super blij mee zijn.

 27. spa spa

  27

  Als eerste vin ik het belangrijk dat hij snel en gemakkelijk in en uit te klappen is, ook voor de oma's , die omdat ze hem niet dagelijks gebruiken er steeds opnieuw een gevecht mee hebben, haha. Makkelijk te besturen is ook een vereiste en natuurlijk heel belangrijk: comfort voor je kindje, want iedereen wil toch dat hun kindje veilig en comfortabel wordt vervoerd? ik zou de Sinny dolgraag willen winnen, aangezien hij aan mijn wensen voldoet en zelfs 5! Standen heeft voor de rugleuning! Tot nu toe verkoos ik de wandelwagen altijd boven de buggy, maar dit zou best wel eens kunnen veranderen met de Sinny buggy! Dus ik ga duimen!

 28. kokosnoot2000 kokosnoot2000

  28

  Ik vind het vooral belangrijk dat een buggy niet te zwaar is. Momenteel heb ik buggy waar ook een reiswieg en een maxicosi op kon...maar nu ik deze omgevormd heb tot buggy is dat ding voor mij veel te zwaar, gewoon echt niet praktisch om in en uit de wagen te nemen. Verder is het ook belangrijk dat mijn dochtertje goed vast zit wat bij mijn huidige buggy ook niet het geval is, het tuigje is te los en ik kan het ook niet meer strakker aantrekken.

 29. nahsuusje nahsuusje

  29

  Wat ik belangrijk vind is dat Janey er goed in zit, makkelijk stuurt, goed weg te zetten is en makkelijk mee te nemen is, voldoende ruimte voor kleine boodschappen. Bij ons huidige zit ze er niet comfortabel genoeg in waardoor ze minder goed rond kan kijken, daarom willen wij deze winnen.

 30. hanske hanske

  30

  Het belangrijkste voor ons aan een buggy is dat hij makkelijk en compact is op te vouwen zodat er nog ruimte over blijft in de auto om andere dingen mee te nemen. Verder is vooral de veiligheid en het comfort van ons dochtertje zeer belangrijk. De Sinny Buggy lijkt ons dankzij de verstelbare rugleuning en de vijf-punts veiligheidsgordel zeer geschikt om ons dochtertje in rond te rijden, zodat ze lekker kan genieten van de wandelingen.

 31. Mum82 Mum82

  31

  Voor ons kindje is het belangrijk dat hij comfortabel zit, verschillende standen heeft, en de wielen goed stevig zijn en ook daadwerkelijk meedraaien. Daarnaast handig om hem makkelijk in te vouwen en in de auto te kunnen plaatsen. Helemaal ideaal als er verschillende kleuren beschikbaar zijn, geen standaard roze of blauw.

 32. pupke2love pupke2love

  32

  het belangrijkste is de buggy moet licht gewicht zijn,je kindje moet er comfortabel in zitten en slapen,verschillende standen dus.bovendien moet ie gemakkelijk in elkaar te vouwen zijn.

 33. Rolinda Rolinda

  33

  De kidsriver buggy! Ideale buggy!Zelf heb ik helaas deze buggy niet! Ik heb de buggy een tijdje geleend van een vriendin. Op moment ben ik echt aan het onderzoeken welke buggy voor mij het "geschiktst" is. Doordat ik chronisch ziek ben, heb ik niet veel kracht in mijn armen, om een buggy te duwen. Deze kidsriver buggy daarentegen duw je zo weg doordat het lichtgewicht is! Het is daar naast heel comfortabel om hem te besturen. Door de zwenkwielen aan de voorzijde hoef je niet veel druk uit te oefenen om de bocht te nemen. Ook vind ik de vijf slaap standen ideaal voor het kind, als ze in slaap valt, zet ik de buggy gewoon in slaapstand en ze sliep zo verder! Maar ook doordat het lichtgewicht is, kon ik hem zelfs in de auto tillen! Hij is daarnaast ook makkelijk op te vouwen en niet zo moeilijk als andere buggy's, waarbij je een gebruiksaanwijzing nodig hebt omdat het zo moeilijk gaat. Doordat de comfortabele zitting ook nog eens ergonomisch gevormd is, is het voor mij een geruststelling omdat ik weet dat ze lekker zit/ligt. De vijf-punts veiligheidsgordel zit ook niet in elke buggy! Kortom, door mijn bevindingen is voor mij de kidsriver buggy toch echt nummer één geworden! Vergeleken met de de rest van de buggy's, heeft deze al sowieso tien punten voorsprong! Ik kan een ieder dan ook de kidsriver buggy aanraden!

 34. Rolinda Rolinda

  34

  OJa, daarom wil ik hem heel graag winnen!

 35. sunshine25784 sunshine25784

  35

  Een buggy moet op de eerste plaats comfortabel en veilig zijn voor je kind, ook moet hij licht zijn, wendbaar, makkelijk mee te nemen in de auto of op de fiets en makkelijk schoon te maken.

 36. schatties3 schatties3

  36

  dat de buggy doet wat ik wil en niet wat de buggy wilt..!!

 37. Joke Joke

  37

  Een buggy moet handig zijn om mee te nemen,dus niet te groot. moet voor je kind lekker zitten en een ligstand voor als je kind wil slapen bij een dagje weg zou ook fijn zijn. een juiste duwhoogte mist mijn man bij veel buggy's omdat hij wat groter is dus kortom ik zou de buggy graag willen winnen zodat mijn man ook eens lekker kan duwen ;-)

 38. Jepsie Jepsie

  38

  ‘Wat vind jij belangrijk bij een buggy ? Ik vind het belangrijk dat deze veilig is, maar ook compact. Laatst heb ik 1,5 uur in de trein in tussenstuk gezeten, omdat kinderwagen niet in de coupe paste. Erg onhandig! Waarom wil jij de Kidsriver buggy winnen? We hebben net een baby gekregen en de kinderwagen/buggy is dus omgebouwd tot kinderwagen met bak voor nummer 2. Onze oudste kan echter nog geen hele stukken lopen, daarom snak ik naar een buggy voor erbij!

 39. mkbanjo mkbanjo

  39

  het aller belangrijkste: dat hij veilig is. maar daarnaast is het fijn dat hij makkelijk kan worden ingeklapt en weinig ruimte inneemt. Ook de wendbaarheid speelt een rol, daar (naar eigen ervaring) vele winkels gewoon niet geschikt zijn voor normale kinderwagens met buggyopzet. Deze zijn gewoon weg te breed en niet wendbaar genoeg. We hebben nog geen losse buggy gekocht maar ben eigenlijk onthand zonder omdat ik het allerliefst een buggy wil die aan de fiets kan worden gehangen zodat mams iets mobieler wordt :) (daar ik geen rijbewijs heb)

 40. Dalena Dalena

  40

  Uiteraard staat op de eerste plek veiligheid. Daarnaast moet een buggy voor mij stevig, licht, makkelijk te besturen en makkelijk (zeer makkelijk!) op te vouwen zijn. Een slaapstand, kap en de prijs vergeet ik natuurlijk ook niet. De Kidsriver buggy lijkt aan al mijn eisen te voldoen en nu K. wat groter is lijkt het me ontzettend praktisch omdat we op vier hoog wonen. Gewoon zonder hulp van manlief en in een keer naar boven en beneden in plaats van heen en weer.. GRRR.

 41. snoek snoek

  41

  natuurlijk vind ik veiligheid, lichtgewicht, compact ook belangrijk maar eerlijk is eerlijk, mijn buggy moet ook gewoon mooi zijn... nu we net een babytje erbij hebben gebruiken we toch af en toe de buggy voor de oudste die nog geen 2 is... ik heb een hele mooie kinderwagen dus dan wil ik niet met een lelijke buggy lopen haha.. de buggy die we nu hebben was een 2ehands en eigenlijk gekocht voor de vakantie. helaas is die aan vervanging toe. omdat onze baby er de volgende vakanties in moet vind ik het wel fijn dat hij zoveel standen heeft, kan die ook slapen, en dat hij stevig genoeg is om ook een peuter in te vervoeren maakt dit voor mij wel een supergeschikte buggy!!

 42. Jokki Jokki

  42

  Voor mij is een buggy een soort van boodschappenkar... Hij moet makkelijk wendbaar zijn door de gangpaden, lekker vast te houden en te sturen en een goede en ruime boodschappenmand hebben. De Kidsriver buggy lijkt me de perfecte boodschappenkar!!

 43. Tamara Tamara

  43

  Hij moet vooral veilig zijn, stevig zijn en ik vind het heel belangrijk dat onze kleine meid er lekker ontspannen bij ligt/zit. En hij moet goed stuurbaar zijn. En aan de Sinny Buggy te zien komt dat allemaal helemaal goed!

 44. Mariama Mariama

  44

  Moet lichtgewicht zijn, voorwielen wendbaar, rugleuning in verschillende standen in te stellen, leuk uitzien, juiste hoogte en goede grip. Deze buggy is voor mijn en mijn kleintje geschikt omdat deze buggy lekker makkelijk is in alle opzichten. Dus ik laat de grote kinderwagen maar staan.

 45. kaatje85 kaatje85

  45

  Voor mij is het belangrijk dat hij makkelijk in en uit te klappen is, licht zodat hij ook tilbaar is, en dat mijn dochter er ook lekker en goed in zit.

 46. Chantal Loots Chantal Loots

  46

  Onze oude buggy heeft het begeven heeft...dus we zijn wel toe aan een nieuwe super buggy de Sinny dan kan ons kleine mannetje van 2 jaar nog even in de buggy...hij gaat over 3 weken onder het mes...en dan mag je ze ng wat extra verwennen en dan zou de nieuwe buggy super zijn een pleister op de pijn

 47. Rosanna Vos Rosanna Vos

  47

  Mijn zoontje is nu 3,5 maandjes en groter dan gemiddeld. Hij groeit zo hard dat hij al bijna niet meer in zijn wiegje en de wieg van de kinderwagen past. Dus moet ik al snel een nieuw bedje aanschaffen en straks ook nog een buggy! Nou financieel heb ik het niet al te breed, daarom zou ik graag de Kidsriver Buggy winnen, zodat mijn zoontje straks toch in een comfortabele buggy kan zitten/liggen/slapen. Ook is het heel fijn dat de buggy makkelijk in te klappen is, omdat ik hem ook nog 1 hoog op moet kunnen tillen.

 48. Sofje79 Sofje79

  48

  ik zou deze buggy graag willen winnen omdat onze dochter al snel te groot wordt voor een kinderwagen. Waar moet de buggy aan te voldoen? Nou omdat we vaak met het ov gaan, moet die licht zijn, makkelijk in en uit te klappen, stevig en veilig en natuurlijk is een mooi design ook niet weg.

 49. Emmy Emmy

  49

  Voor mij is het aller aller belangrijkste aan een buggy dat mijn zoontje lekker kan zitten EN dat hij lekker in slaap kan vallen. Omdat we in maart met het vliegtuig op vakantie gaan en we een soort rondreis gaan maken ben ik me de laatste tijd daar erg in gaan verdiepen en heb verschillende buggy's vergeleken. Ze hebben allemaal wel voordelen, licht, klein, liggen, zitten, maar ik had tot nu toe nog geen geschikte gevonden.. Deze Sinny van kidsriver was ik eerlijk gezegd nog niet tegengekomen maar als ik alles zo lees zou hij PERFECT voor ons zijn!! Compact, 5 standen! Niet zwaar! Wij zouden in ieder geval er blij zijn met deze mooie buggy! En zeker Mason, als hij op vakantie lekker dutjes kan doen!

 50. Justrulez Justrulez

  50

  Wat ik belangrijk vind is dat de buggy hoog genoeg is voor mij en mijn man, als we er een tijdje achter moeten lopen wil ik geen rugpijn krijgen. Verder heb ik ervaring met een buggy die een te korte zit had. Mijn zoontje's benen kon hij daarom laten bungelen en ze sleepten zo over de grond. Ik kon hierdoor niet verder rijden. Elke keer moest ik zijn voeten opnieuw op het rubbertje plaatsen voor ik kon verder rijden. Ik zal hier dus zeker op letten een volgende keer omdat je kind soms nog tot 3 a 4 jaar in de buggy zit.

 51. eleek eleek

  51

  Voor ons is het belangrijk dat ons zoontje comfortabel zit in de buggy en als hij moe is even lekker kan dutten door de buggy in slaapstand te zetten. Wij hebben een fietskar maar dat is een onding om te gebruiken als wandelwagen. De compacte en lichte buggy is dan ideaal om in de fietskar mee te kunnen nemen zodat we toch met ons zoontje kunnen wandelen als we met de fiets gaan aangezien hij nog niet in het fietsstoeltje mag. Mag hij dit wel, dan kan de buggy mooi aan de fiets mee!

 52. steske steske

  52

  Ik wil graag alle buggy chauffeurs op het beladen van de buggy wijzen. De sinny buggy van Kidsriver is stabiel, praktisch, licht en wendbaar en natuurlijk MOOI!!. Als mede stoepgebruiker schrik ik me altijd het leblazerus als er weer een buggy wordt gelanceerd richting aarde omdat de kostbare lading besluit een stukje te gaan wandelen. De Sinny Buggy is zo gemaakt dat elk vrachtje VEILIG van A naar B komt. Mijn dochter zal er dankbaar gebruik van gaan maken.

 53. mirjam heijman mirjam heijman

  53

  het allerbelangrijkst aan een buggy vindt ik dat hij makkelijk wendbaar is! ik heb een buggy die heel lastig de bocht om gaat..geregeld moet ik hem deels optillen om de bocht door te komen... en dat zonder buggyrijbewijs!!!!!! ha ha ha! daarnaast is het fijn als hij makkelijk in te klappen is want tja... gemak dient de mens. en natuurlijk super met zo;n goede sluiting! je zou toch niet willen dat je kind op de grond ligt of wegloopt zodra je even rondkijkt oid.... Zo te lezen is de sinny buggy, DE buggy waarin ik ons grote wonder heeeel graag zal gaan vervoeren! want alle punten die ik belangrijk vind in een buggy lijkt hij te hebben.. .en dát probeer ik graag uit!

 54. poesemien poesemien

  54

  belangrijk bij een buggy: makkelijk in gebruik, vering op de wielen en verschillende standen van de rugleuning

 55. fabienne fabienne

  55

  Wat ik belangrijk vind aan een buggy, is dat hij exact het tegenovergestelde is van onze huidige buggy.... In onze huidige buggy kan mijn zoon niet rechtop zitten,waardoor hij slecht om zich heen kan kijken en er dus niet in wil. Zelfs als de rugleuning in de hoogste stand staat zakt hij er helemaal in onderuit. Verder is het een onding met in en uitklappen. Oma krijgt het bijvoorbeeld met geen mogelijkheid voor elkaar. Ook is het gordeltje veel te ruim waardoor ik het niet veilig vind. En nog een heel belangrijk punt, hij is veel te laag. We zijn allebei vrij lang, waardoor we gebogen achter de buggy lopen. De miskoop van het jaar dus... Dom van ons dat we niet beter opgelet hebben. Deze buggy van Kidsriver lijkt me dus precies het tegenovergestelde, daarom zou ik hem heel graag willen winnen.

 56. Corina Corina

  56

  Wat ik belangrijk vind aan een buggy; 1. Dat hij makkelijk in en uit klappen is. 2. Lekker soepel rijden. 3. Verschillende standen voor de rugleuning 4. En er natuurlijk mooi uit ziet. En ik vind dat deze buggy aan alle voorwaarden voldoet die ik graag zie dus ik zou hem graag willen winnen omdat we er nog geen hebben en met een kleine op komst is hij erg welkom.

 57. timmem timmem

  57

  een kidsriver buggy voor kleinzoon tije winnen jullie weten wel een leuke actie te verzinnen nu nog een originele reden weten te formuleren waarmee ik vervolgens ga proberen als winnaar uit de bus te komen maar zoiets gebeurt alleen maar in dromen laat ik ons maar veel succes wensen en natuurlijk aan alle mensen die meedoen aan deze leuke stunt het is ook eigenlijk iedereen gegunt!

 58. kim1978 kim1978

  58

  Ik vind het belangrijk dat ook lange mensen comfortabel achter een buggy kunnen lopen. Daarnaast vind ik dat mijn zoontje in een wagen moet zitten waarbij zijn houding correct is en niet onderuit zakt.

 59. hilde61 hilde61

  59

  Ik vind het belangrijk dat een buggy veilig is en makkelijk in gebruik. ook moet hij licht zijn en moet hij op een buggy haak aan een fiets kunnen. Ik zou hemn graag winnen omdat ik met 3 kinderen niet makkelijk even naar de dierentuin bij ons in de buurt kan en de kleinste dan steeds moet tillen omdat ik geen buggy heb, dit laatste doe ik dus haast nooit omdat ik reuma heb en dus de kleine niet zo lang kan tillen. ik zou het heerlijk vinden als ik hem en de buggy kan meenemen op de fiets en dan samen met de kids kan gaan genieten van de dieren.

 60. kristelgloudemans kristelgloudemans

  60

  Een buggy moet veilig en goed wendbaar zijn. het is fijn als er een kap opzit, aangezien onze jongste regelmatig een ooronsteking heeft, en natuurlijk is het fijn voor mij als ik met rechte rug kan blijven lopen. ik zou m graag winnen zodat we lekker met zijn vieren kunnen gaan wandelen. aangezien we maar 1 buggy hebben en 2 dochters is dit nu erg lastig

 61. minimonkey minimonkey

  61

  Wendbaarheid en met 1 hand te besturen: dat is voor mij het allerbelangrijkste aan een buggy. Ik ga namelijk minstens 3x op een dag met mijn kleine, de hond uitlaten. Het is nogal een bakbeest (de hond bedoel ik :D) dus moet ik zowel de hond als de wagen goed kunnen aansturen. Met de wagen die ik nu heb gaat dit niet zo goed. In plaats van een gezellig ontspannen wandelingetje wordt het bij elke bocht steeds meer een bron van irritatie/frustratie. Vandaar: WENDBAARHEID!

 62. Arbey Arbey

  62

  Ik vind het heel belangrijk dat een buggy licht is, zodat ik deze mee kan nemen op de fiets. Door financieele problemen hebben wij onze auto moeten verkopen en zijn afhankelijk van de fiets. Ook vind ik het fijn als een buggy in verschillende standen verstelbaar is, zodat mijn zoontje ook comfortabel kan slapen. Toevallig zijn we aan het oriënteren voor een goede buggy, dus we gaan duimen :-D.

 63. nessen nessen

  63

  Licht en makkelijk te besturen is. Snel en makkelijk in- en uitklapbaar is. En natuurlijk moet de kleine er gerieflijk in zitten. Ik wil dit graag hebben omdat de kleine de maxi cosy ontgroeid is.

 64. danielp danielp

  64

  Wat vind jij belangrijk bij een buggy en waarom wil jij de Kidsriver buggy winnen Een buggy moet met 1 hand te rijden zijn en moet handig zijn in gebruik. Wij lopen heel veel en daardoor moet de buggy ook stevig zijn. Wij hebben een kinderwagen en als onze zoon een dagje met opa en oma mee gaat kan de wandelwagen niet mee omdat die niet in hun auto past, dus moeten we iedere keer een buggy lenen.

 65. Deborah Walda Deborah Walda

  65

  Een buggy moet comfortabel zijn voor kind en ouders. Daarnaast moet hij ook makkelijk in gebruik zijn door het in en uitklappen van de buggy. Een buggy zou voor ons een hele goede uitkomst zijn en als we dagjes uitgaan of hij gaat met de opa en oma op stap moet het ook niet zwaar zijn, daarvoor is deze buggy ideaal!!!

 66. lily lily

  66

  Een buggy moet comfortabel zijn voor het kind en voor de ouders zelf om mee tegaan wandelen dat deze makkelijk in gebruik is ook ! Ook voor het kind moet dit een handige zitplaats zijn en een veiligheid bieden ! daarom ziet dit er de idiale buggy uit !!!!

 67. w12345 w12345

  67

  Als oma van bijna 4 kleinkinderen( twee van 2 jaar en één van 1 jaar, de vierde wordt in mei volgend jaar geboren), vind ik het belangrijk dat ik een buggy heb, die stevig op de weg ligt en goed wendbaar is, maar toch niet te zwaar is om te tillen.Pas regelmatig op en dan is het leuk om even te gaan wandelen.Heel fijn als je zelf dan een buggy in huis hebt staan. Ht kleintje moet er natuurlijk lekker in zitten en goed vast gemaakt kunnen worden. De veiligheid van het kindje staat op nummer één natuurlijk. Ook vind ik het belangrijk dat hij gemakkelijk in te vouwen is en ook weer gemakkelijk is uit te klappen. Dit omdat ik regelmatig met de kleintjes met de auto naar de kinderboerderij ga. Als de buggie aangepast kan worden aan verschillende leeftijden, dan ben ik al blij.Kan ik hem nog een tijdje gebruiken. Aan de fiets hangen, hoeft van mij niet, want dat gaat niet. Heb een elektrische fiets(Herseninfarct gehad) en dan wordt het mij te zwaar. Dit zijn voor mij wel de belangrijkste punten.Dus nu maar ....duimen.

 68. Kelly83 Kelly83

  68

  Belangrijk dat een buggy lichtgewicht is, gemakkelijk in te klappen en makkelijk in de auto past. En natuurlijk dat de wieltjes goed lopen. Nu hebben we een buggy waar je helemaal simpel van wordt, van die wieltjes die de hele tijd blokkeren. Dit is dan ook de reden dat ik heel heel heel graag deze buggy wil winnen!

 69. Melanie Thal Melanie Thal

  69

  ik vind dat een buggy altijd makkelijk in de omgang moet gaan en in verschillende standen moet kunnen maar als ik goed heb gegekeken voldoet de buggy in ieder geval aan deze 2 eisen de rest is vooral meegenomen zoals zwenk wielen super licht en en het veiligheids keurmerk is toch wel een pre dat was ik ff vergeten

 70. mrlmcmr mrlmcmr

  70

  Als moeder van drie dochters dient mijn buggy gewoon hufterproof te zijn. Wanneer onze kleuter en peuter ruzie maken om het duwen van de jongste moet de buggy blijven staan. Wanneer de peuter even wil rusten, moet dat ook kunnen, ook wanneer dat tegen haar zin is. Wanneer ik vanwege een gebrek aan een rijbewijs, de weekboodschappen lopend ga halen voor 5 man, moet dat erin passen, zonder dat de buggy omkiept. Wanneer onze jongste gaat lopen, moet ze erachter kunnen lopen. Mijn man en ik zijn 1.80 m. en willen niet bukkend achter een buggy lopen. Als we eens een dagje naar het bos of het strand gaan, willen we een soepel lopende buggy. Kortom we stellen hoge eisen en waarom we deze buggy willen winnen.....? Omdat we de buggy die aan onze eisen voldoet nog niet hebben kunnen vinden in de ruim 5 jaren dat we ouders zijn.

 71. Lise Nunspeet Lise Nunspeet

  71

  Als mijn dochter in deze prachtige buggy zit, zal zij natuurlijk heerlijk zitten. En ook heerlijk kunnen liggen! Daarnaast zit er een handige (zonne-) kap op en is hij licht gewicht. De kinderwagen werkt goed, maar neemt veel ruimte in en is zwaar. Dit zou de perfecte oplossing zijn.

 72. Mandy de vries Mandy de vries

  72

  ik zoek zelf een buggy en vind dat die moet voldoen aan dat die licht en makkelijk inklapbaar is en wat ik ook makkelijk vind is dat die een boodschappenmandje heb...altijd handig voor wat kleine dingetjes en je kan de buggy in de slaapstand zetten en dat is voor me kleintje van bijna 1 jaar ook heel handig en het veiligheidskeurmerk is natuurlijk ook mooi meegenomen het zou een super kado zijn aangezien ze in december ook 1 word.

 73. Wendy Huisjes Wendy Huisjes

  73

  Ik vind het belangrijk dat een buggy makkelijk , overal mee naar toe te nemen is, dat je hem klein kunt opvouwen, dat ik hem makkelijk op de fiets mee kan nemen en die natuurlijk heerlijk zit voor mijn kindjes en makkelijk handteerbaar is. Wil natuurlijk wel het beste voor mijn kindjes

 74. mamajootje mamajootje

  74

  Heel simpel, mijn kinderen zijn het belangrijkste voor mij en verdienen het beste! Daarom hoop ik de Sinny buggy van kidsriver te mogen winnen

 75. Renskeboonstra Renskeboonstra

  75

  Ik hoop de buggy te winnen, omdat mijn dochter er bijna aan toe is om in een buggy te zitten. En omdat de buggy veilig en wendbaar is. En door de crisis zou het geweldig zijn zo 'n goeie buggy te krijgen. Want uiteindelijk wil je het beste voor je kind natuurlijk..

 76. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  76

  waarom wij deze buggy willen winnen? Onze zoon Jesper verdient t allerbeste (net als ieder kindje natuurlijk) en moet lekker kunnen zitten. daarnaast zou het heel fijn zijn volgend jaar eindelijk op vakantie te kunnen met zn DRIEEN. Lekker eindelijk nu die kleine er is, en deze buggy is natuurlijk door zijn lichtgewicht en wendbaarheid de beste keus voor ons en omdat ie geweldig zit voor jesper! ik hoop dat wij winnen maar wens iedereen veel geluk!!

 77. joyce21 joyce21

  77

  Wat ik belangrijk vind aan de buggy is dat mijn meisje er goed en vast in kan zitten.ikvind het een erg mooie buggy! En zou hem natuurlijk super graag willen winnen.aangezien ik weinig budget heb als alleenstaande mama zou dit een erg leuk kerst cadeautje zijn voor mij en vooral voor me meisje. Vooral na 2 zware maanden (na de bevalling galstenen gekregen en 10 dagen in het ziekenhuis gelegen) zou dit een erg leuk cadeautje zijn voor ons.

 78. Cindyjanssen87 Cindyjanssen87

  78

  Ik vind comfort belangrijk aan de buggy, ik wil graag de buggy kunnen mee nemen op de fiets, moet makelijkin te klappen zijn, en te vervoeren. Deze buggy past perfdct bij ons..!

 79. ellebel88 ellebel88

  79

  Makkelijk in en uitklappen is belangrijk, en geen piepende wieltjes, dat ding wat ik nu heb piept heel erg. En hij rolt erg hobbelig en stug. Dus wendbaarheid. Maar het meest belangrijk vind ik dat de zitting en rugleuning recht zijn. De buggy die ik gekregen heb is niet recht en mn meisje zakt er echt in weg. Niet fijn.

 80. Ellen80 Ellen80

  80

  Ik vind het belangrijk dat de buggy compact is op te vouwen zodat hij gemakkelijk in de auto past en mee te nemen is op de fiets. Ook vind ik het belangrijk dat de handvaten in hoogte verstelbaar zijn aangezien ik een lange man heb. Hij moet gemakkelijk te besturen zijn en comfortabel zitten voor mijn kleine meid. Het is ook heel fijn dat je de rugleuning kunt verstellen zodat ze ook even kan slapen. Dat kan de buggy die we nu hebben helaas niet.

 81. jufmandy jufmandy

  81

  Ik vind het belangrijk dat een buggy niet alleen comfortabel is voor het kind (hij/zij zit er lekker in, heeft ruimte genoeg), maar ook voor de ouder. Wij moeten er achter lopen en als je de hele weg met een kromme rug loopt word je daar ook niet vrolijk van.(Verstelbare handvatten zijn een uitkomst!) Daarnaast moet de buggy klein opgeklapt kunnen worden, aangezien ik een niet al te grote auto heb. En wil ik dat de rugleuning in verschillende standen kan, zodat mijn zoontje er ook in kan slapen. Ten slotte moet de buggy stabiel zijn. Dus niet gammel aanvoelen.

 82. Sabbiew Sabbiew

  82

  Wow, wat een superactie! Enkele puntjes die ik belangrijk vind bij een buggy: -Lichtgewicht, je tilt je geen breuk; -Opklapbaar en dus makkelijk mee te nemen, -Neemt weinig plaats in, kunt het zo kwijt in de auto, of met een bevestiging aan je fiets; -Ziet er trendy uit, niet zo saai als de meeste buggy's; -geruisloze kapverstelling, je kindje kan dus ongestoord heerlijk verder slapen; -4 wielen, hoe meer wielen je buggy heeft, hoe steviger de wagen op grond staat en hoe beter hij in bedwang te houden is. Volgens mij voldoet deze Kidsriver hier allemaal aan en dus is het voor mij een topper! Maak dan ook heel graag kans voor ons kleine meisje en natuurlijk ook voor papa en mama ;-)

 83. wendyke82 wendyke82

  83

  ik woon op de 2de verdieping in amsterdam en vindt het daarom belangrijk dat de buggy licht is en makkelijk in en uit te klappen is maar veiligheid is natuurlijk ook belangrijk je wilt niet dat je kind iets overkomt ik zou deze buggy graag willen winnen voor mijn 2de zoon die is 26 november 1 geworden

 84. fay2306 fay2306

  84

  hij moet veilig zijn en comfortabel voor zowel kind als moeder en omdat mijn dochter inmiddels 17 kilo weegt en ik haar echt niet meer kan blijven dragen is een buggy wel erg handig ;-)

 85. Nouafel0708 Nouafel0708

  85

  Ik zou graag de kidsriver buggy willen winnen omdat; ik een zoontje heb van 4 maandjes en voor hem een vervolg buggy Moet halen want in zijn wiegje past ie niet meer, En de kidsriver buggy zou een perfecte oplossing zijn Hy is veilig,verstelbaar,oogt mooi,inklapbaar Ik ben niet de enigste die hem wilt,maar ik zou het super Fijn en leuk,lief vinden als ik hem zou kunnen winnen. En me zoontje zou der ook super blij mee zijn want hij houd Van rijden in de kinderwagen, hij valt altijd meteen in slaap.

 86. Nouafel0708 Nouafel0708

  86

  En wat ook handig is dat ie er mee in kan groeien. Dussss duimennnn

 87. Oldie Oldie

  87

  Ik vind het belangrijk dat een baby er goed ik kan zitten met rechte rug en steun zo dat de baby niet onderuit zakt. Ook belangrijk is dat de rug naar achter kan en het stuk achter de kuit opgeklapt kan worden zodat de baby liggend kan slapen. Het moet stevig zijn en makkelijk te sturen. De Kidsriver Buggy voldoet aan al mijn eisen. Wij krijgen binnenkort onze 2de kindje en had een leen buggy voor onze eerste. Die moet nu terug voor een nieuwe baby daar dus ik zit zonder. Dit zou een fantastische oplossing voor ons zijn en wil het graag winnen.

 88. arina10 arina10

  88

  Het allerbelangrijkste is dat ons meiske de komende jaartjes comfortabel en veilig een prettige plek heeft om uit te rusten, te kijken en de wereld te ontdekken. Licht en makkelijk inklapbaar is voor paps en mams natuurlijk wel een pre. Tja en waarom willen wij hem graag winnen... Wij zijn wel toe aan een nieuwe, ons 2ehandsje van onze eertste is nu wel een beetje toe aan vernieuwing en deze vind ik wel heeuuul errug mooi!

 89. Patricia Dinkela Patricia Dinkela

  89

  Mijn kleinste is een hele lichte slaper. Natuurlijk is veiligheid het belangrijkste maar de geruisloze kapverstelling zou mijn leven een stuk makkelijker maken. Maar vooral wil ik hem heel graag winnen zodat ik eindelijk weer eens met de trein naar mijn beste vriendin aan de andere kant van het land toe kan gaan. Dat hoef ik met de kinderwagen door het gewicht niet te proberen, maar deze buggy is zo licht dat er makkelijk een logeertas mee kan.

 90. iksannie iksannie

  90

  Wij zouden graag de Kidsriver buggy willen winnen om zo een super start te maken voor ons uitzet voor de kleine die op komst komt. Het lijkt ons geweldig dat onze kleine in deze prachtige, praktische, lichtgewicht mag plaats nemen. Belangrijk vinden wij dat het comfortabel is, draagbaar en gemakkelijk op te ruimen zodat je hem zo vaak mogelijk kan gebruiken.

 91. Audrey Speck Audrey Speck

  91

  Een buggy moet licht zijn, makkelijk inklapbaar, veilig ,soepel en een groot probleem wat ik heb is dat die dingen altijd zo laag zijn ik en me vriend zijn lang dus heb altijd 2 fisio afspraken nodig na een dag winkelen

 92. achtenlinan achtenlinan

  92

  De veiligheid van mijn kleine staat voorop. Een buggy moet veilig en comfortabel zijn. Ik wandel graag met mijn dochter, ik heb graag dat het haar ook zoveel plezier geeft zoals het bij mij is. Verder moet je met een buggy goed kunnen reizen. Tripjes zijn altijd leuk veur kinderen. Een buggy zou ideaal zijn, aangezien mijn dochter bijna uit haar wandelwagen gegroeid is.

 93. Frauke31 Frauke31

  93

  Aangezien ik sinds vorige week de diagnose reuma heb is het belangrijk mijn lichaam wat te ontzien. Ons manneke heeft een geweldig mooie kinderwagen maar om die in en uit de auto te tillen is lichamelijk bijna niet meer te doen. We zitten nu vaker thuis omdat mama helaas het niet meer kan. Als ik nu een mooie buggy zou hebben kost me dat al minder pijn en moeite en heb ik wat extra energie om er gezellig met ons manneke mee vandoor te gaan.

 94. Kersten Kersten

  94

  ik vind het net als iedereen erg belangrijk dat een buggy veilig is en dat je kindje er goed in kan zitten en eventueel in kan liggen als het moe is voor de rest moet hij makkelijk in te klappen zijn en weinig ruimte in beslag nemen. ik zou het leuk vinden als wij de buggy winnen voor onze 2e dochter van 11 weekjes oud omdat onze eigen buggy er niet meer uit ziet en tegen de tijd dat ze er in kan uit elkaar valt.

 95. wimsan wimsan

  95

  Ik wil hem gewoon !!!!

 96. Emmy Emmy

  96

  Ik wilde nog even toevoegen aan mijn geplaatste stukje dat ook veel buggy's een boodschappenmandje missen. Ook zijn er veel zo onstabiel dat je er niks aan kan hangen. (Zo had ik pas een leuke mok gekocht en aan mijn 2e hands zapp gehangen, alleen even vergeten toen ik mijn zoontje eruit haalde) boem, weg mok. Voor mij is dat dus ook een heel belangrijk punt. En de Zapp had ik aangeschaft omdat je hem op de fiets kan meenemen. NOG een voordeel voor de Sinny. Ik ben overtuigt hoor. Ik denk dat dit de buggy is die ik al zo lang zoek!

 97. Jeske Jeske

  97

  De mooie buggy's die je koopt tijdens je zwangerschap uit te breiden met een reiswieg, zijn natuurlijk hartstikke mooi. Maar ook heel log en zwaar. Even snel weggaan is een crime. Een buggy moet stevig zijn, maar niet te log en zwaar. Maar wanneer je kijkt naar die van vroeger, wil ik wel graag dat ik mijn kindje goed kan vastzetten. Lijkt me dat de sinnybuggy dit heeft. Laat maar komen!!

 98. ClaudiaG ClaudiaG

  98

  Wat ik het allerbelangrijkste vind aan deze buggy? Tja bij onze huidige buggy ( de zogenaamde lichtste toendertijd) sjouw ik mij een bult als de lift het weer eens niet doet en mijn zoontje van net 1 begint al te gillen als hij maar denkt dat hij in dat ding moet zitten. Zit denk ik niet erg comfortabel en hij wordt door de naden tussen de tegels omgetoverd van leuke bolleboos tot huilende milkshake aangezien er geen vering in zit. En als ik deze goed bestudeerd heb heeft mijn zoontje daar geen last meer van in deze stoere sinnybuggy. En de naam spreekt me ook erg aan aangezien mijn dochter van 5 vroeger ipv sint nicolaas altijd sinny zei :-)) past goed bij de tijd van het jaar. Dus wij zouden hier erg gelukkig mee zijn.

 99. Charlotte Schroots Charlotte Schroots

  99

  Zoals iedereen hier vind ik het natuurlijk belangrijk dat een buggy veilig en comfortabel is voor mijn kleine chicka, maar stylish moet de buggy ook zijn. Elke moeder wil hip voor de dag komen toch?! Daarnaast moet hij mijn shoppingbags kunnen houden en als mijn kleine meid alleen op avontuur denkt te gaat, moet de buggy hier heelhuids van terug kunnen komen. We hebben een buggy nodig die alles kan doorstaan en de kidsriver is hier zeker toe in staat!!

 100. biekorf biekorf

  100

  Het allerbelangrijkste vind ik toch wel dat mijn zoontje comfortabel in de buggy zit/ligt. Ook moet de buggy niet te zwaar zijn, zodat hij gemakkelijk te tillen is, mee op de fiets kan en aangezien ik in een flat woon ik hem gemakkelijk de trap op en af kan dragen. Dat de buggy helemaal plat kan lijkt mij wel fijn zodat wanneer mijn zoontje moe is, lekker kan slapen in de buggy. Ook vind ik het wel belangrijk dat hij prettig rijd en niet dat de wieltjes haperen of snel stuk gaan. En vooral, niet te duur, maar ook weer niet te goedkoop. Rond de 100 euro vind ik een mooie prijs voor een goede buggy

 101. sandra sandra

  101

  Wat ik het belangrijkste aan een buggy vind is dat hij confortabel moet zijn voor je kleintje, makkelijk in en uit te klappen zijn, compact als hij ingeklapt is en de rug leuning moet verstelbaar zijn. En waarom ik hem wil winnen.....we hebben er nu een die confortabel is, makkelijk en compact in te klappen is maar, en dat missen we echt heel erg: de rug leuning is niet verstelbaar. Aangezien ons kleine meisje heel veel slaap nodig heeft omdat ze heel sne uitgeput is (waarom word nu onderzocht door het AMC) zou deze buggy een echt geschenk zijn!

 102. xkimiejx xkimiejx

  102

  Het allerbelangrijkste van een buggy vind ik de veiligheid. Als ie veilig is, ben ik blij! Ik zou heeel graag deze buggy willen winnen omdat onze huidige buggy gebreken heeft en ik me niet meer veilig voel bij deze. We hebben niet veel geld at the moment dus een nieuwe kopen zit er ook niet in. We zouden er megaaaa blij mee zijn!

 103. Sabrina Baan Sabrina Baan

  103

  Ik vind het belangrijkste aan een buggy dat ie fijn rijd, veilig is en dat de rugleuning verstelbaar is. Onze huidige buggy is de sluiting van kapot en we zouden het dan ook fijn vinden als we een goedwerkende veilige buggy zouden hebben.

 104. agreatfan agreatfan

  104

  Hallo, Ik zou ook graag deze buggy willen winnen. Er zijn een aantal belangrijke punten wat ik prettig vind bij een buggy. Het zou fijn zijn als deze makkelijk in-en uitteklappen is. Een goede kantelstand zodat mijn zoontje alles kan zien, maar zodra hij daarmee klaar is dat hij ook lekker kan gaan slapen. Praktisch en wentelbaar, zodat je in de winkels niet alles van de schappen stoot. Natuurlijk is bovenal de veiligheid van de buggy erg belangerijk. En mijn zoontje moet hier natuurlijk lekker in kunnen zitten/slapen/spelen :) Mijn man, zoontje, hond en ikzelf zouden heel blij zijn om deze te winnen

 105. ausje ausje

  105

  Het belangrijkste van een buggy vind ik dat je kindje er goed in kan zitten, zonder weg te zakken. En dat je de buggy ook in een lig stand kan zetten zodra je kindje moe wordt. Dan is de buggy gelijk ook prettig voor de ouders want dan hoef je niet telkens je kindje op te hijsen als je kindje weer onderuit zakt. Ik wil graag de Kidsriver Sinny buggy winnen zodat ik mijn "miskoop buggy" eruit kan doen en ook eindelijk gezellig kan wandelen met mijn zoontje zonder dat ik telkens mijn zoontje moet rechtzetten omdat hij WEER eens is weggezakt!

 106. S de Van der maarel S de Van der maarel

  106

  een buggy moet makkelijk in mijn kleine auto kunnen,en mijn kindje van 3 moet er goed in kunnen liggen,dus de rugleuning moet hoog zijn,omdat ze toch wel al vrij groot is!ik wil graag winnen omdat de oude buggy voor haar te klein is en ik kan na 4 jaar wel een niewe mooie buggy gebruiken!!!

 107. MICH18 MICH18

  107

  Ik vind het erg belangrijk dat een buggy lekker aan voelt voor je kleintje. Hij moet er makkelijk in kunnen zitten. Verder vind ik het vooral belangrijk dat hij licht is, want met mijn 1.56 vind ik het altijd erg vermoeiend om een kinderwagen in mijn kleine auto te plaatsen. Ik heb hier eigenlijk altijd hulp bij nodig of ik ben al uitgeput voordat ik eindelijk kan vertrekken. Ik zou deze buggy graag willen winnen, omdat ik als enige in huis het rijbewijs heeft + kleine auto en ik altijd erg vermoeid ben als ik ergens naartoe ga met mijn zoontje, omdat de kinderwagen zo ontzettend zwaar en groot is. (die alle plaats inneemd in mijn fiat seicento) Deze buggy zou echt een uitkomst voor mij zijn! En een prachtig cadeau zo voor de feestdagen!

 108. Jessica Veenema Jessica Veenema

  108

  Je kindje moet goed kunnen zitten en als het moe is ook kunnen liggen. ook vind ik het belangrijk dat je kind niet zelf de sluiting open kan krijgen. Een buggy moet makkelijk in te klappen zijn, licht en goed in de auto passen. Ook is het fijn als de wielen meedraaien, zodat de buggy licht te sturen is. Ik zou deze buggy graag willen winnen, omdat hij er erg stevig uitziet en makkelijk in te klappen is. Mijn oude buggy is aan vervanging toe, dus deze prijs komt erg goed van pas.

 109. mamavan4kids mamavan4kids

  109

  de eisen die wij aan een buggy stellen is dat ten eerste onze dochter heerlijk erin kan zitten en als ze moe is lekker plat kan liggen om te slapen.compact opvouwbaar is ook een must aangezien we niet zo n heel groot huis hebben en wel een groot gezin komen we al snel ruimte tekort,ook zou het super zijn als je hem goed schoon kunt maken of dat de bekleding zelfs in de wasmachine zou kunnen en als laatste zou ik de buggy mee willen kunnen nemen op de fiets. daar wij geen auto hebben ga ik nu met onze 4 kids altijd lopend weg omdat ik tot nu toe nog geen buggy heb die ik op de fiets goed mee zou kunnen nemen. natuurlijk zou het op de fiets allemaal veel sneller gaan maar als je met 4 kids opstap gaat kom je al snel ogen en oren tekort waardoor het niet ideaal is als je dan nog een kleintje op de arm hebt dus een buggy is dan echt onmisbaar. ik hoop dat we deze buggy winnen we zouden hem erg goed kunnen gebruiken.

 110. anneke27 anneke27

  110

  Het allerbelangrijkste is dat mijn ukkie er lekker goed in zit, een goede ruggesteun.en dat hij heel plat kan om een heerlijk dutje te doen. Voor mezelf moet hij klein plooien, en wendbaar zijn, makkelijk int openbaarvervoer en licht van geicht. Onze Willl in de 4de in rij en ons klein buggyke is dringend aan vervanging toe, we zouden er erg blij mee zijn.

 111. Laurine Laurine

  111

  Beste Mamaplaats, Wat leuk dat er weer iets is winnen, jullie zijn goed in leuke acties verzinnen. De Sinny buggy van Kidsriver is dit keer het cadeau, Dat is echt een super prijs, dat zie je zo. Wat ik belangrijk aan een buggy vind, is dat hij goed zit voor het kind. Hij moet goed inklapbaar zijn, zodat hij makkelijk mee kan, klein en fijn. Ik moet hem goed kunnen besturen, zonder rare wendingen of kuren. Het liefst zou ik er een hebben in de kleur grijs, en uiteraard kijk ik ook naar de prijs. En nu hopen hopen hopen, dat wij binnenkort met deze wagen rondjes kunnen lopen! Liefs Laurine

 112. carla carla

  112

  Kinderen moeten fijn zitten in een buggy en de buggy moet makkelijk te besturen zijn. Er zijn van die buggy's waar ik ouders achter zie ploeteren om vooruit te komen, nou zo één hoef ik dus niet. Wil winnen omdat dit een prachtig kerstcadeau is.

 113. kitty kitty

  113

  Ik vind bij een buggy heel belangrijk dat ik hem compact kan opvouwen zodat je hem overal mee naar toe kan nemen en dat hij comfortabel is voor mijn kindje. Met 4 kinderen in de auto en de volgende op komst kun je begrijpen dat er niet veel plaats over is in mijn auto, dus een compacte buggy zou heel welkom zijn, dan heb ik tenminste altijd snel een wagen bij de hand voor een van de kleintjes.....

 114. suzy suzy

  114

  Een buggy moet voor mij gemakkelijk inklapbaar zijn. Ook moet hij niet te zwaar wegen. Ik zou deze buggy wel willen winnen, omdat ik denk dat hij deze eigenschappen wel heeft!

 115. annas annas

  115

  Belangrijk aan een wagen vind ik dat hij goed moet rijden. Goede wielen is dus erg belangrijk! Graag zou ik deze kidsriver buggy willen winnen, omdat hij er prima uitziet en hij praktisch is!

 116. debbie winden debbie winden

  116

  Ik vind het belangrijk dat hij makkelijk inklapbaar is. Goed te rijden is, ook als er wat zwaardere/grotere kindjes inzitten en dan hij gewoon praktisch is! Mijn buggy van nu heeft deze praktische dingen niet allemaal en is gewoon oud en op

 117. Natasja79v Natasja79v

  117

  Dat hij klein opvouwbaar is. We hebben maar een heel klein halletje. En dan is het wel prettig dat hij daar, tijdens niet gebruik, opgeborgen kan worden. En met meenemen op de fiets is dat ook reuzehandig! Daarnaast is het natuurlijk erg fijn dat ons kindje er straks ook lekker comfortabel in kan zitten. Want daar gaat een buggy uiteindelijk ook om. En met het comfort is het prettig dat er een goede voetensteun en zonnekap opzit. Zo kunnen de oudste twee kindjes toch nog buiten spelen, mocht ons jongste kindje in slaap vallen in de buggy.

 118. hakunamatata hakunamatata

  118

  Zwanger van de vierde en mijn buggy na drie kids echt versleten al vind manlief van niet! Ik heb het gevoel dat ik 30 kilo extra duw! Dus belangrijk lekker duwen licht qua gewicht, lekker wieltjes die goed draaien en dan ook de kant op die ik wil ;) Makkelijk in een beweging inklapbaar en niet te zwaar qua dragen of meenemen op de fiets. Leuk kleurtje is mee genomen, maar nog wel belangrijker is dat het goed schoon te maken is en niet te licht qua kleur. Nou kom maar op voor mijn geuk 4

 119. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  119

  mijn zoontje van 10 maanden (prematuur 6 weken) is nu toch echt uit zijn maxicosi gegroeid en de kinderwagen is te groot en zwaar om steeds mee te slepen. Ik vind het erg belangrijk dat hij compact en licht is, en comfort is uiteraard ook erg belangrijk voor mijn zoontje!

 120. Tresure Tresure

  120

  Het belangrijkste vind ik, boven alles, dat de buggy comfortabel en lekker zit voor mijn zoontje! Al het andere is ook belangrijk, maar toch bijzaak! Als hij er fijn in zit, ben ik helemaal blij. Maar verder vind ik wendbaarheid en het gewicht (om mee te nemen op de fiets) ook erg belangrijk. Maar het oog wil ook wat en dat zit wel goed met deze KidsRiver buggy! :-)

 121. Koetje Koetje

  121

  Ik heb nu een buggy die niet makkelijk in te vouwen is, dat vind ik zeker voor een buggy wel belangrijk. Verder moet een kind toch wel redelijk stevig zitten, want in een buggy zitten ze vaak redelijk onderuit gezakt.

 122. Dre Weinans Dre Weinans

  122

  Een buggy moet wendbaar zijn,in meerdere standen kunnen zodat hij of zij ook lekker in dromeland kan dommelen, blitse kleur, lekker makkelijk op te vouwen, niet een te groot en zwaar pakket...zoveel eisen zijn dat toch niet. Nu de derde aan een buggy toe is en ik ervaring heb met SLECHTE buggy's ben ik wel toe aan een goeie buggy die voldoet aan mijn eisen...daar word ik blij van..

 123. Kim-dejong Kim-dejong

  123

  Ik vind belangrijk dat een buggy voor mijn kleine meid lekker zit en/of ligt. Je hebt namelijk van die buggy's waar de ligstand nog steeds een zitstand is en dat is niet echt fijn als je kindje ligt te slapen en wat ook super belangrijk is dat de buggy aan de strenge Europese eisen voldoet (en dat doet deze;-))

 124. Jose Looijs Jose Looijs

  124

  Ik vind het een must dat een buggy goed wendbaar is... Maar het allerbelangrijkste vind ik dat zowel ik als mijn man er goed achter kunnen lopen. Onze oude buggy vond ik erg fijn, maar voor mijn man was ie te laag. Hij stootte met zijn knieën tegen de achterkant van de buggy aan en liep er licht gebogen achter. Niet erg handig dus! Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe buggy om ons mannetje van een jaar nog lang in voor te kunnen duwen. Toevallig zitten we nu in de besluitfase om te kiezen tussen de quinny zapp en de Kidsriver... En omdat mijn man de buggy van quinny eigenlijk te laag vindt, zouden we voor de Kidsriver gaan... Het zou dus mooi zijn als we deze zouden winnen!

 125. Henriet van den Beld Henriet van den Beld

  125

  Het makkelijk is in te klappen en goed te besturen is. Je kan wel veel eisen hebben, maar het moet gewoon een goede buggy zijn!

 126. Corine86 Corine86

  126

  Het belangrijkste aan een buggy vind ik; dat mijn kindje er heerlijk in zit/ligt. Een standenbuggy is voor mij dus must nr 1. Uiteraard speelt veiligheid ook een zeer belangrijke rol, dus de vijfpuntsgordel komt zeker van pas bij mijn ondernemende peuter.

 127. Tekie Tekie

  127

  Comfort voor de kleine en comfort en gemak voor mama. Van beide het beste. WAt wil je nog meer...

 128. Marina Reyneveld Marina Reyneveld

  128

  Het allerbelangrijkste vind ik is dat mijn kindje er comfortabel in zit/ligt. Daarom is een buggy met standen erg belangrijk. Daarnaast moet de buggy makkelijk te rijden zijn, goed wendbaar en licht is in gewicht. Alle voordelen die een kidsriver bezit!!!

 129. MommieBlessing MommieBlessing

  129

  Dat die vooral niet al te moeilijk is om in en uit te klappen want daar heb ik altijd zoveel moeite mee.

 130. jacquelinevv jacquelinevv

  130

  Belangrijk is dat hij makkelijk opvouwbaar is, in de auto past zeker met dagjes uit en dat kleine meid er confortabel in zit maar ook een ligstand voor als ze in slaap valt, makkelijk in uit uit de klappen . dat je er makkelijk mee kan rijden dus goed wendbaar dat vind ik belangrijk en een goede hoogte zodat je niet voorover hoeft te lopen

 131. melissa88 melissa88

  131

  belangrijk vind ik dat de buggy makkelijk in en uit te klappen is, op de fiets mee kan en de zitting in ligstand kan voor als je kleintje in slaap valt. en aangezien ik helemaal niks meer voor me kleintje heb zou het wel goed uitkomen als we iets winnen.

 132. Juarol Juarol

  132

  Belangrijk is dat mijn dochterje dat ze goed kan zitten en ook kan liggen slapen. Verder wendbaarheid vind ik erg belangrijk, want in de stad is dit erg makkelijk.

 133. leenp leenp

  133

  Compact, comfortabel en compleet dat is wat je nodig hebt hebt bij een buggy en deze buggy bied dat allemaal!

 134. Marije Suurbier Marije Suurbier

  134

  Belangrijk vindt ik dat hij licht is en makkelijk in en uit te klappen is en heeft deze buggy allemaal.

 135. Judith van Aalst Judith van Aalst

  135

  Het aller, aller, allerbelangrijkste bij een buggy zijn voor mij VEILIGHEID en COMFORT! Dat zit bij deze buggy zo te zien helemaal goed, en dat er dan ook zo'n gave rode knalkleur van is zie ik als een mooie extra! Maar de echte reden dat ik graag zou winnen is dat wij al een paar maanden voorzien zijn van een buggydrager voor op de fiets, maar dat die ernstig werkloos is omdat we dus nog geen buggy hebben....typisch iets voor ons ook!

 136. jacoline jacoline

  136

  Een buggy die handig is, makkelijk in gebruik, veilig is, goed in een kleine auto past, er leuk uitziet en praktisch is en helemaal belangrijk: die lekker/goed zit wie wil die nou niet ?

 137. Laramommy2be Laramommy2be

  137

  Een buggy moet lekker comfortabel en veilig zijn voor mijn kind, wendbaar en mak lijk mee te nemen in de auto. dus ideaal voor dagelijks gebruik en zeker straks op vakantie

 138. Annemiekbo Annemiekbo

  138

  Belangrijk is makkelijk mee te nemen, niet te zwaar. En dat mijn zoon comfortabel kan zitten. Nu zit ik te prutsen met een buikdrager als ik hem van de opvang ophaal. Binnenkort is hij hier echt te klein voor en dan is deze handige buggy veel makkelijker.

 139. Jessica Jessica

  139

  Ik vind het belangrijkste het comfort van de buggy voor zowel mijn zoontje als voor ons. Ik zou hem graag willen winnen omdat er een 2e op komst is en we dus onze huidige wandelwagen weer nodig hebben voor de 2e.

 140. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  140

  Ik vind het belangrijk aan een buggy dat hij wat hoger is aangezien papa en mama alletwee lang zijn. Ook vind ik het belangrijk dat mijn kindje er goed in kan zitten en dat de buggy stevig is maar niet te zwaar. Mijn zoontje valt vaak in slaap tijdens het rijden in de buggy dus het is wel fijn dat hij ook kan liggen in deze mooie buggy En dat je de buggy goed kunt sturen soms heb je buggys die heel zwaar te sturen zijn.

 141. romenn romenn

  141

  Licht, klein en makkelijk inklapbaar en die zo makkelijk in de auto past zodat ik alle opa's en oma's snel en makkelijk de buggy kan meegeven als ze weer een heerlijk dagje gaan oppassen! met zo grote kinderwagen waar je alles mee moet klikken, houd het een keer op en gaan wij op zoek naar een buggy! ;D

 142. kim nouwens kim nouwens

  142

  Wat ik belangrijk vind aan een goede buggy? Wij wandelen veel met onze honden in de bossen, nu gaat steeds de wandelwagen mee. Voor de geboorte van ons zoontje gingen we ook vaak in andere plaatsen wandelen, maar nu de kofferbak vol zit met heel de wandelwagen is er geen plek meer voor de honden. Dus ik vind het belangrijk dat hij klein opvouwbaar is, zodat onze beessies ook weer meekunnen. Ook heel belangrijk voor ons is dus de stevigheid en wegligging, zodat ons zoontje niet de buggy uitstuiterd als we over hobbelige zandpaadjes lopen! Waarom ik graag de buggy wil winnen?? Omdat wij er nog geen hebben, maar er wel graag een willen hebben, en deze lijkt me uitermate geschikt voor ons!

 143. paltsrekers paltsrekers

  143

  het belangrijkste voor een kindje is dat het lekker zit en voor de mama of papa die erachter loopt dat het comfortabel loopt. daarom zou het de ideale buggy moeten zijn

 144. Mg Mg

  144

  Een buggy moet voor de kleine uiteraard comfortabel zitten, functioneel, makkelijk op te vouwen en overal mee na toe te nemen (ook op de fiets), en zelfs voor de wat grote papa en kleine mama makkelijk zijn om er achter te lopen. Dat is de ideale buggy :-)

 145. grootaars grootaars

  145

  het belangrijkste is dat de kleine er goed in kan zitten en kan slapen. dus erg fijn dat de rug leuning omlaag kan als de kleine in slaapt valt.(hebben niet alle buggy's) wij zouden deze graag winnen omdat wij op een boven woning wonen en wij een hele kleine hal hebben waar geen kinderwagen inpast nu dragen we de kleine man nog in de draagzak maar dat zal over een maanden niet meer echt kunnen. dus hij is heeeeel erg welkom :0)

 146. caatje80 caatje80

  146

  We hebben heel wat kinderwagens uitgestest voordat we de goede vonden. We zijn er echt een paar weken mee bezig geweest. Nu zijn we opzoek naar een buggy en wat wij heel erg belangrijk vinden is de zitting/ligging van de buggy de kleine moet er lekker en comfortabel in kunnen zitten en liggen.Daarnaast is het van belang dat hij snel en gemakkelijk is op te klappen en dat hij niet te zwaar is qua gewicht aangezien Mamma na de bevalling last heeft gekregen van een verzakking. Wij zouden deze buggy heel graag willen winnen omdat deze buggy aan al onze eisen voldoet en het zou een zeer mooi kerstcadeautje zijn.

 147. Edona84 Edona84

  147

  Ik vind het zitcomfort voor de kleine erg belangrijk, ook moet de kleine erin kunnen liggen en er moet een driepunts-gordel in zitten. Veiligheid gaat namelijk voor alles! De Kidsriver buggy heeft dit allemaal! Wij zouden deze graag willen winnen, omdat we nu een grote kinderwagen hebben, maar een kleine auto... Het is dus altijd erg lastig om de kinderwagen mee te nemen wanneer we met de auto weg moeten. De Kidsriver buggy zou dus een uitkomst voor ons zijn!

 148. Josee Josee

  148

  Het belangrijkste van een buggy is het feit dat het een 'vervanging' is voor de kinderwagen. De kenmerken waar deze dus aan moet voldoen: - Comfortabel zitten (verstelbaar, zonnescherm etc) - Goed en gemakkelijk in gebruik ( wenkbaar, verstelbaar etc) Maar het verschil wordt gemaakt door het gebruiksgemak doordat deze licht in gewicht en gemakkelijk en klein opvouwbaar moet zijn. Al deze kenmerken in een mooie vorm en een mooi kleurtje maakt de ideale buggy...

 149. Saskia Saskia

  149

  Het belangrijkste is natuurlijk dat mijn zoontje er heerlijk in kan zitten. En dat hij er ook af en toe in kan liggen slapen. Dus dat hij verstelbaar is, is echt ideaal. En voor mezelf is het natuurlijk heel erg fijn dat hij niet zo zwaar is.

 150. Aysha73 Aysha73

  150

  Een hele mooie buggy waarvan ik de 5-punts veiligheidsgordel, 5 standen verstelbare rugleuning en ergonomische zitting super belangrijk vind. Daarnaaast is het makkelijk opvouwbaar, heeft het een ruime boodschappenmand, verstelbare zonnekap, ergonomische handgrepen, verstelbare voetensteun, stabiele wegligging, en is het comfortabel te besturen. ja ik ben er helemaal weg van. Het zou geweldig zijn als ik er 1 zou kunnen winnen. Ik heb niet de mogelijkheid om iets nieuw te kopen en doe nu met spulletjes die ik van anderen krijg.. Het zou geweldig zijn als cadedautje voor mijn 18maanden oude dochtertje en nog ongeboren zoontje

 151. Mali88 Mali88

  151

  Een buggy moet naast veiligheid ook door ons beide te duwen zijn. Mijn man is erg lang en ik ben erg klein en dan is het moeilijk om een goede duwhoogte te vinden voor ons beiden. We hebben nu een 2e hands buggy en deze is echt aan vervanging toe maar een goede buggy is erg duur! We gebruiken de buggy heel erg vaak en deze buggy zal dus lekker veel buiten komen en onze zoon is een echte lachebek dus de buggy kan hier heerlijk van mee genieten

 152. silleke1980 silleke1980

  152

  Ik vind het belangrijk dat hij veilig is en stabiel maar ook erg comfortabel is voor het kins Ook is de vijf-punts veiligheidsgordel een heel fijn en veilig idee!!

 153. Shebail Shebail

  153

  Belangrijke punten: veiligheid, wendbaarheid, comfortabel voor het kindje en niet zwaar... Dat zijn wat mij betreft DE punten waar een buggy aan zou moeten voldoen. Het zou helemaal leuk zijn dat wij deze buggy winnen, deze buggy voldoet dus aan al mijn 'eisen' en we hebben er binnenkort één nodig voor ons zoontje... Dus leuk, leuk, leuk!

 154. Charlotte Charlotte

  154

  Ik vind het belangrijk dat een buggy makkelijk te vervoeren is ( compact dus ), makkelijk handelbaar ( zowel bij het in en uitvouwen )en wendbaar is. Maar het allerbelangrijkst is natuurlijk dat hij veilig is voor je kindje, je meest waardevolle bezit! Volgens mij voldoet deze buggy van Kidsriver aan al deze eisen!!

 155. ambolijn ambolijn

  155

  Dat ik hem makkelijk mee kan nemen met de fiets en dat Thomas lekker kan zitten.

 156. SandraBoone SandraBoone

  156

  Met een handige en compacte buggy kan je ook eens lekker op de fiets ergens naar toe en dan bv. lekker even de stad in, met de huidige kinderwagen is dat geen optie en pak je vrij snel de auto en heb je automatisch minder buitenlucht wat juist zo gezond is.

 157. evatius evatius

  157

  Omdat ik op 2 hoog woon is het belangrijkste voor mij dat de buggy niet te zwaar is. Mijn zoon is nu 4 maanden maar eigenlijk gebruik ik de kinderwagen nooit. Ik gebruik meestal de draagzak maar dat wordt eigenlijk ook een beetje zwaar....Ik kijk er ook erg naar uit dat we een buggy kunne gebruiken, lekker door de stad slenteren! En ja als je hem dan kan winnen is dat helemaal mooi, hij komt dan erg goed terecht omdat ik erg veel wandel met de hond en zoon!!

 158. Sarina Sarina

  158

  Het belangrijkste van een buggy vind ik dat hij veilig en confortabel voor mijn kindje is. Daarnaast moet hij makkelijk inklapbaar zijn en niet te zwaar wegen. Met een buggy zou ik heerlijk op de fiets de stad in kunnen en niet overal de auto voor moeten pakken om ergens heen te gaan.

 159. Emmy Emmy

  159

  Kan er niet over uit hoe fijn deze Buggy lijkt te zijn! Snap niet dat ik hem op mijn zoektocht niet ben tegen gekomen. Waarschijnlijk omdat hij zo nieuw is. Staat nu op nummer 1 op mijn verlanglijstje!

 160. jooise jooise

  160

  Een buggy volstaan voor mij aan de komende 5 punten: K - kinderlijk, gemaakt naar de behoeften van mijn zoon I - inbegrepen spullen; boodschappenmand, garantiebewijs, handleiding, wandelwagen, zitgedeelte, zonnekap scheelt een hoop geld! D - Draagbaar, aan zware buggy's en wagens hebben de meeste moeders in flats o.a. een broertje dood. S - Safety first! De buggy is uitgerust met een 5punts gordel en voldoet aan de goedgekeurde veiligheidsnormen R - Ruime boodschappenmand, erg handig luiers doe je er met gemak 3 van in. I - instelbare slaapstanden, om kleine tukjes te doen V - Vering in de achterwielen, die de schokken opvangen. E - ergonomisch gebouwt, dus kunt hem ook makkelijk zonder instructies meegeven aan opa of oma R - rein, alles kan je er a halen en wassen. Erg handig, want mijn baby kent de Etiquette helaas nog niet volledig (ha ha) B - bestuurbaarheid U - uitgebreid, kan voor alle seizoenen gebruikt worden met diverse accessoires. G - gebruiksvriendelijk, makkelijk in gebruik en makkelijk als een paraplu op de vouwen G - Gemak, winkelen terwijl je kleine comfortabel veilig vast zit in de kidsriver Y - YES, ik ben overtuigd!

 161. cvdberg cvdberg

  161

  Een buggy moet praktisch zijn, niet te zwaar, makkelijk in te klappen, stuurbaar, moet er lekker achter kunnen wandelen, comfortabel zitten voor de kids, slaapstand voor de kleine tukjes onderwek, wasbaar of goed af te nemen.

 162. Samantha Kwint Samantha Kwint

  162

  Een buggy moet makkelijk mee te nemen zijn, comfortabel en veilig zijn voor de kleine spruit en er ook nog eens leuk uitzien :)

 163. Marjolein Lamers Marjolein Lamers

  163

  Weet je waarom ik deze buggy graag wil winnen?Hij is stylish, behendig en ook nog ns comfortabel voor onze Roos...wat wil je nog meer?

 164. kjara kjara

  164

  een buggy moet het leven makkelijker maken! licht in gewicht, goed wendbaar, makkelijk in en uit te vouwen, en natuurlijk comfortabel voor ons kleine meisje zijn! waarom ik deze mooie buggy wil winnen? we hebben nu in ons kleine gangetje een mega groot en zwaar 3de handse wandelwagen staan waar ik ierdere dag mee moet lopen om de oudste naar school te brengen en de jongste dat end niet volhoud met lopen.

 165. Marij Marij

  165

  Een buggy moet aan een hele hoop eisen voldoen, wendbaar, makkelijk en klein inklapbaar, licht, verschillende standen en zo kan ik nog wel een hoop eisen opnoemen. Maar ik denk dat vooral het praktische aan een buggy moet zijn dat hij makkelijk mee te nemen is want daar is een buggy toch voor bedoeld.

 166. Liekie Liekie

  166

  heel simpel en amkkelijk. de veiligeheid en comford van me kind staat voorop. daarnaast is het ook wel heel fijn dat ze een beetje aan het gemak voor de mama's denken

 167. mirian mirian

  167

  Belangrijk vind ik de wendbaarheid, licht van gewicht en klein in te klappen voor in de auto!

 168. Fenny Fenny

  168

  Hij moet lekker rijden, niet te laag zijn en makkelijk inklapbaar. En natuurlijk moet hij lekker zitten voor de kleine!

 169. harriydaniska harriydaniska

  169

  Het belangrijkste is dat hij kindvriendelijk is,en aangenaam voor mij als ouder ,wanneer ik bv. mijn kind meeneem om boodschappen te doen. Ik zou de kidsriver buggy willen winnen, omdat ik een makkelijke buggy nodig heb voor mijn kind.

 170. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  170

  er zijn een aantal belangrijke dingen en prioriteiten voor mij noodzakelijk vooraleer ik een aankoop overweeg. eerst en vooral het comfort voor het kind zelf (rugleuning en voetsteun moet kunnen worden platgelegd zodat de kinderen in een normale houding kunnen slapen) daarnaast ook het comfort van de bestuurder (soepel draaiende wielen en een aangenaam handvat) een extra prioriteit die, wanneer de voorgaande eisen werden ingevuld de doorslaggevende is: het uitzicht, de buggy moet estethisch aantrekkelijk zijn. Raar maar waar: de kidsriver buggy voldoet aan alle eisen, nu nog hopen dat hij onze richting komt uitgereden!

 171. Cien Cien

  171

  Een buggy op goede duwhoogte lijkt met het einde. buggy's zijn vaak compact, maar vreselijk om achter te lopen,omdat ze te laag zijn. Dat lijkt me bij deze buggy niet zo. Daarom lijk hij mij ideaal.

 172. Corina Tuijtelaars Corina Tuijtelaars

  172

  Het belangrijkste is dat mijn kleine man er comfortabel bijzit. En dat hij gemakkelijk en niet te groot inklapt en op te bergen is. Ook moet hij gemakkelijk in onderhoud zijn, aangezien mijn kleine man graag een broodje eet. De reden dat ik deze buggy wil winnen is eigenlijk heel simpel. Oscar wordt in december alweer 2 jaar oud en we hebben nog steeds onze maxi cosi mura wagen. Deze wagen is enorm comfortabel, maar nu Oscar straks naar de peuterspeelzaal gaat een beetje onhandig mee te nemen. De speelzaal is net te ver om te lopen voor zijn kleine beentjes, dus deze wagen zou een geweldige oplossing zijn. Dus fingers crossed en hopen dat wij deze buggy straks mogen gaan gebruiken.

 173. sophie sophie

  173

  Op deze manier kan opa er ook op uit met de kleine telg en zo genieten van hun tijd samen.

 174. Eva Villanueva Eva Villanueva

  174

  Hij moet lekker rollen, de boodschappenmand moet lekker groot zijn, m'n kindje moet er lekker in kunnen slapen en het is fijn als 'ie er ook nog mooi uitziet! En ik zou heel graag de Kidsriver buggy willen winnen omdat 'ie alles heeft wat ons oude 'barrel' mist.

 175. janske81 janske81

  175

  Het allerbelangrijkste aan een goede buggy is dat onze kleine meid comfortabel zit en er ook in kan liggen. Verder is het ook heel fijn dat hij niet te laag is en goed soepel rijdt.

 176. Lucindy Lucindy

  176

  Ik zou graag deze buggy willen winnen omdat: mijn buggy het net begeven heeft helaas. deze super mooie kidsriver buggy ziet er geweldig uit en helemaal mijn smaak. deze is makkelijk in en uit te klappen licht in gewicht en pas ideaal een een fotd focus. en ik vind het ook belangrijk dat mijn kleinemeid er confottabel in kan zitten en liggen. dus ik zal hard duimen en hopen dat ik deze in het echt mag uit testen

 177. SandraThomas SandraThomas

  177

  Ik vind het belangrijkste aan de buggy dat mijn zoontje er veilig in vervoerd kan worden. Daarnaast gaat het ook om gebruiksvriendelijkheid als makkelijk inklapbaar en makkelijk schoon te maken. Ook is het handig als de rugleuning in ligstand kan als hij moe is en in slaap valt. Wat ook handig is de vering in de achterwielen. Heb met beide soorten buggy's gereden, maar mijn zoon bleef het rustigst zitten in die met de vering. Helaas slijt onze laatst gekochte buggy erg snel. Glijdende wielen tot gevolg. Ik kijk er al naar uit of dat bij deze buggy ook zo is.

 178. Feik Feik

  178

  Een buggy moet voornamelijk makkelijk zijn in gebruik. Anders kan ik net zo goed de wandelwagen meenemen. Dus hij moet klein kunnen worden opgevouwen, licht zijn, hij moet een redelijke ruimte hebben voor wat boodschappen. (lees jassen, tassen, sjaals, mutsen, drinkbekers, koekjes en knuffels etc) En natuurlijk moet mijn dochter er ook nog comfortabelen veilig in zitten! De reden waarom ik hem graag zou willen winnen is omdat ik er nog geen heb. Ik kan niet kiezen! Dus als jullie die keus voor mij zouden willen maken, graag!

 179. jdevries jdevries

  179

  voor mij is het grootste punt dat een buggy klein opklapbaar en licht van gewicht moet zijn, want de buggy moet mee kunnen op de fiets wat me daarnaast aanspreekt is dat deze buggy makkelijk te besturen is, want de buggy die we nu hebben is (zwak uitgedrukt) niet fijn om achter te lopen.

 180. Anke Anke

  180

  Het allerbelangrijkste aan een buggy vind ik toch de veiligheid. al het andere komt daarna pas. Als mama vind ik het fijn als hij makkelijk in te klappen is, compact is dus makkelijk mee te nemen is en ook dat hij er natuurlijk leuk uitziet, zodat ik als super trotse moeder kan stralen met mijn prachtige dochter en een mooie buggy.

 181. emos emos

  181

  :) een buggy moet veilig zijn voor mijn kind en ergonomisch voor mij. Het moet licht zijn de wielen moeten soepel en stevig zijn (tegen een stootje kunnen). Natuurlijk moet ie makkelijk inklapbaar zijn. Maar het allebelangrijkste mijn hummel moet er comfortabel in zitten. hij/zij ligt nu veilig en comfortabel in mama's buik. En wie weet ligt hij/zij veilig in een kidsriver buggy :)

 182. emos emos

  182

  :) een buggy moet veilig zijn voor mijn kind en ergonomisch voor mij. Het moet licht zijn de wielen moeten soepel en stevig zijn (tegen een stootje kunnen). Natuurlijk moet ie makkelijk inklapbaar zijn. Maar het allebelangrijkste mijn hummel moet er comfortabel in zitten. hij/zij ligt nu veilig en comfortabel in mama's buik. En wie weet ligt hij/zij sraks veilig en comfortabel in een kidsriver buggy :) mijn excuses moest enkele aanpassingen doen

 183. Adaiane Adaiane

  183

  ik vind het belangrijk dat een buggy veilig is, makkelijk uit en in klapbaar en ook makkelijk te besturen. onze buggy is log en lomp en mijn ouders krijgen hem altijd met veel moeite in en uitgeklapt. Nu onze kleine spuit steeds groter en zwaarder wordt betekent dit dat we minder vaak naar buiten gaan dan we zouden willen. Dat is vooral de reden dat ik hem wil winnen, zodat mijn ouders veel vaker met mijn kleintje het park of bos in gaan.

 184. Mike Pot Mike Pot

  184

  Ik vindt het belangrijk dat een kinderwagen stevig en betrouwbaar is. Ik vindt deze super omdat hij minder ruimte in de auto neemt dan een gewone kinderwagen en aangezien onze auto niet zo groot is is deze van harte welkom

 185. henkie1985 henkie1985

  185

  Het belangrijkste voor ons aan een buggy is dat hij makkelijk en compact is op te vouwen!Verder is vooral de veiligheid en het comfort van ons zoontje zeer belangrijk. De Sinny Buggy lijkt ons dankzij de verstelbare rugleuning en de vijf-punts veiligheidsgordel zeer geschikt om ons zoontje in rond te rijden.. En natuurlijk lijkt hijme ook fijn en handig voor de papa!!

 186. peggyhameleers peggyhameleers

  186

  Heel erg belangrijk vind ik dat ons zoontje er goed in kan zitten en liggen. Verder ook dat het ergonomisch is voor degene die erachter loopt.Dankzij de verstelbare rugleuning in maar liefst 5 posities is dit natuurlijk top!Dus deze buggy zou zeer wenselijk zijn.

 187. jannekejeltje jannekejeltje

  187

  ik vind dat een goede buggy moet voldoen aan: - optimaal zitcomfort voor kindje - makkelijk inklapbaar - verstelbare hoogte - goed werkende zwenkwielen - makkelijk schoon te houden materiaal ik zou graag een buggy winnen omdat we binnenkort ons eerste kindje verwachten en nog geen buggy hebben aangeschaft.

 188. Liesjuh77 Liesjuh77

  188

  Ik vind het belangrijk dat een buggy op een stoere manier er toch degelijk uit ziet. De buggy moet makkelijk opvouwbaar zijn, lichtgewicht en handzaam. En uiteraard, niet te vergeten moet hij vooral ook veilig zijn!

 189. Vera Fisscher Vera Fisscher

  189

  ik vind het belangrijkrijk dat ie voornamelijk stevig is ,veilig en handzaam, ik moet zelf alles lopend doen dus vind het belanrijk dat de buggy lekker comfortabel loopt en natuurlijk dat ik mijn boodschapjes kwijt kan.. en last but not least hij moet er leuk uit zien!!

 190. gabryela gabryela

  190

  Het belangrijkste vindt ik : Mijn dochtertje moet zichzelf er goed in voelen! Dus een goede ondersteuning is erg belangrijk!

 191. Sabine Sabine

  191

  ik vind het belangrijk dat je een buggy zo klein mogelijk kunt maken, zodat niet de hele kofferbak vol is als er een buggy in ligt. dat je hem niet ieder keer uit de auto hoeft te halen, zo vergeet je dus nooit je buggy. mijn dochter graag om zich heen kijkt en het erg leuk vind om te wandelen.

 192. Corine Plug Corine Plug

  192

  Belangrijkst vind ik dat me zoontje er goed en lekker in zit. En waarom ik de kidsriver buggy wil winnen is omdat ik het fijn zou vinden als ik straks weer kan wandelen ( nu niet helaas vanwege zware bekkenklachten)dat het dan kan met een buggy die goed is en niet te zwaar is en makkelijk mee te nemen en niet te groot om mee te nemen in m'n auto :D

 193. silleke1980 silleke1980

  193

  Het is belangrijk dat hij Veilig is, makkelijk wendbaar,Maar vooral comfortabel is voor het kind!!. En ook weinig ruimte in neemt voor bijvoorbeeld in de auto. Een mooie kleur is leuk maar niet het aller belangrijkste. Het zou een Heel mooi Cadeau zijn om te winnen!!!!

 194. Mar3111 Mar3111

  194

  Veiligheid, comfort, compact en moet er goed uitzien. Deze buggy heeft alles

 195. Sylvia Poepe Sylvia Poepe

  195

  Voor mij is het belangrijk dat een buggy veilig is, licht te besturen, comfortabel voor mijn mannetjes. Heb een tweeling van bijna een jaar en we hebben alleen een tweelingbuggy, maar zo af en toe is het ook wel leuk om met 1 van de twins op stap te gaan, en nu kan ik het nog volhouden in de draagdoek, maar dat word straks ook te zwaar.

 196. Emmy Emmy

  196

  Ik hoop dat ik mijn liefje voortaan in zo'n mooie, compacte, lichte, handige, soepele buggy mag gaan rond rijden! Ben nu al gek op die Sinny!

 197. Inge Elberse Inge Elberse

  197

  Ik vind het zeer belangrijk dat een kind goed zit in een buggy, comfort is erg belangrijk! Daarnaast moet hij vielig zijn en makkelijk in te klappen. De Sinny zou een goede eerste buggy zijn voor ons :)

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >