Winnaars Bekend: WIN HET HIPPE AANWIJSBOEK DIE® IS KLEIN!

Door: Mamaplaats 213 reacties

winactie stempel WIN HET HIPPE AANWIJSBOEK DIE® IS KLEIN!

Over het boek 'Die is klein'

Die® is klein is het leukste kleine beeldwoordenboek voor dreumesen en peuters! Vol alledaagse kleine dingen die ze zo fascinerend vinden en waarmee ze het liefst hun zakken vol proppen. Dit originele aanwijsboek met verrassende categorieën helpt kinderen de wereld om zich heen te benoemen. En op elke pagina is (iets van) een dier te vinden. Zoeken maar dus! Uiteraard is het boekje zelf ook in handig klein formaat. Klik hier voor meer informatie.

Wat kun je winnen?

We verloten 10 exemplaren van het gloednieuwe aanwijsboek Die® is klein van Mirte Stut en Geurt van Donkelaar. Maar dat is nog niet alles. Als klap op de vuurpijl stellen we ook nog eens een verrassingspakket met 12 prachtige prentenboeken, voor iedere maand één, ter beschikking. Dus doe mee!

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: Wat is het favoriete kleine ding van jouw kind?

Winnaars

W

Winnaar

WIN HET HIPPE AANWIJSBOEK DIE® IS KLEIN!

W

Winnaar

WIN HET HIPPE AANWIJSBOEK DIE® IS KLEIN!

W

Winnaar

WIN HET HIPPE AANWIJSBOEK DIE® IS KLEIN!

W

Winnaar

WIN HET HIPPE AANWIJSBOEK DIE® IS KLEIN!

W

Winnaar

WIN HET HIPPE AANWIJSBOEK DIE® IS KLEIN!

W

Winnaar

WIN HET HIPPE AANWIJSBOEK DIE® IS KLEIN!

W

Winnaar

WIN HET HIPPE AANWIJSBOEK DIE® IS KLEIN!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
213 Reacties

Reacties

 1. jacoline jacoline

  1

  Miekes favoriete ding is een boek. Klinkt gek maar vanaf haar geboorte zie je altijd boeken om haar heen. In iedere ruimte van het huis zijn boeken aanwezig. Ze is nu 2 jaar en 5 maanden maar nog helemaal gek op boeken. Ze heeft er ook nog nooit 1 kapot gescheurd (ook niet toen ze klein was en met echte bladzijde een boekje las). Nu heeft Mieke het geluk dat mama ook dol op boeken is en een kleuterjuf is (dus prentenboeken zijn er volop), maar eigen boeken zijn toch wel helemaal geweldig. Op het moment zit ze in de fase mama is groot en Mieke is klein. Ze snapt niet dat ze ook een grote meid kan zijn, omdat ze klein is........

 2. kloevert kloevert

  2

  Ons kleine mannetje heeft als favoriet speelgoed hoe kan het ook anders een auto. Hij heeft inmiddels al heel wat auto's maar er is er een die echt zijn favoriet is. Waarom??? Het zal de kleur (groen) wel zijn, hij heeft namelijk 3 andere soortgelijke autootjes en die zijn duidelijk minder interessant. Ook andere groene auto's groot of klein met of zonder geluid halen het niet bij dat ene in mijn ogen simpele autootje. Als meneer moe wordt dan is zijn 'tuttel' een spuugdoekje het allerbelangrijkste. Gelukkig hebben we er daar een heleboel van!

 3. Manon Ooms Manon Ooms

  3

  Haar popje, ze is een echt klein moedertje. Luiers verschonen fles geven knuffelen....

 4. DanielleJj DanielleJj

  4

  Het favoriete kleine ding van mijn zoontje ben ik, zijn mama. Want met 1.60 is klein een understatement. Mama leest elke avond voor het slapen gaan voor, maar de plaatjes zijn toch wel super mooi. Als je 3.5 maand oud bent is het kijken naar plaatjes en luisteren hoe mama erbij verteld het hoogtepunt van de dag!

 5. Nens Nens

  5

  Vinz zijn favoriete kleine ding is op dit moment zijn broertje senn. Wat zijn wij als ouders gezegend dat hij hem zo leuk vind. Hij "leeest" senn graag voor uit zijn favoriete boek de poepmol zoals hij die zelf noemt. Senn gaat dan ook elke avond voor het slapen gaan even bij vinz op bed zitten en onze vinz gebaart dan volop de tekst uit het boekje. Zn handjes wapperen vol overgave op en neer, om over de mimiek die hij erbij gebruikt maar niet te spreken. We hopen dat het zijn favoriete kleine ding blijft :)

 6. trudy terlouw trudy terlouw

  6

  . Nu hij zijn zakken heeft ontdekt is dat zijn grootste schat. Zijn houten kraal, duplo hondje en poesje verdwijnen er regelmatig in en als zijn hondje en poesje er weer uit te voorschijn komt is hij zo blij dat hij ze een dikke kus geeft.

 7. suzy suzy

  7

  Mijn kleine man is dol op allerlei onzinnige kleine dingetjes, zoals draadjes aan zijn shirt, pluisjes op de grond, kruimels (ook nog lekker..), touwtjes en dergelijke.

 8. Mama-cate Mama-cate

  8

  Onze kleine meid heeft niet echt 1 lievelingsding. Wat ze wel leuk vind is boekjes kijken, ze praat zo goed als niet (2,5 jaar oud) en boekjes lezen is dus erg belangrijk hier. Vooral boekjes waar de plaatjes duidelijk en herkenbaar in staan zodat ze het herkent. Ze begint ook steeds meer te herkennen maar juist de boekjes die zo belangrijk zijn zijn ook best wel prijzig voor ons, en kunnen we dus niet betalen. Wat onze kleine meid toch echt wel leuk vind om te doen is sorteren, en kleuren sorteren, fruit sorteren, bestek, borden enzovoorts, ze heeft dan ook haar eigen keukentje waar ze lang mee kan spelen. Ook voor de taalontwikkeling benoemen we alles, maar ja als we weg gaan nemen we niet het hele keukentje mee. Een boek daarentegen kan makkelijk in de tas, is leuk, vrolijk en uitdagend voor onze kleine meid! We doen er alles aan om haar te leren praten maar tot nu toe geen geluk!

 9. nahsuusje nahsuusje

  9

  Zelf geknipte kleine stukjes papier want dan kan ze veel plakken! maar konijntje huppel die kleiner is dan dr kroelie is dr liefste kleine schat

 10. Miranda bos Miranda bos

  10

  Luuk zijn favoriete kleine ding is zijn duim...als hij die toch niet had...

 11. Curly Curly

  11

  Het favoriete kleine ding van m'n zoon is het lipje van een rits die van hem is lekker om op te sabbelen die van mij zit er denk erg fascinerend uit.

 12. Ivvy1980 Ivvy1980

  12

  De favoriet van mijn zoontje van 1 is op dit moment een kip die geluid maakt en kan dansen. Deze kip moet overal mee naar toe zodat hij ermee kan slapen, dansen of spelen ;-) Zijn grote broer van 3 vindt het heerlijk om met zijn kleine broertje te spelen. En mama geniet volop van haar kleine mannetjes <3

 13. Ch van Ingen Ch van Ingen

  13

  Het favoriete kleine ding van mijn zoon is het schaap van de little people boerderij. Zodra de boerderij te voor schijn komt is het eerste wat hij pakt zijn schaap. Lezen vind hij nu erg leuk en met dit boek zouden we zijn eerste woordjes kunnen oefenen en dat kan hij dan ook gezellig met zijn grote broer doen.

 14. anne_van_esch anne_van_esch

  14

  Lies haar favoriete ding zijn haar elastiekjes, waarom weet ik niet maar ze kan er de hele dag mee spelen. Net zoals met haar zusje die ze ook klein noemt (is bijna even groot). Daar gaat ze het liefste bovenop zitten.

 15. Zosia Zosia

  15

  Xavi heeft één favoriet ding en dat zijn dieren :-) Hij is helemaal weg van zijn plastic dieren en ook Diego vindt hij heel leuk. Vanochtend zei hij nog naar de boerderij te willen met koeien en schapen en hij moest zijn plastic dino's perse meenemen om te showen aan opa en oma haha.

 16. Gouda Gouda

  16

  Zijn kleine speelgoed hamertje is absoluut favoriet :)

 17. jacq jacq

  17

  Ons zoontje speelt met heel veel dingen. Nu is de auto met caravan helemaal geweldig. Maar duplo blijft het ook goed doen, net als de garage met auto's. Omdat hij net als mama veel dingen leuk vindt, hebben we ook veel in huis. Boeken met woordjes zijn ook favoriet...heerlijk om bij mama op schoot te kruipen en dingen aan te wijzen!

 18. showty showty

  18

  Mijn dochter Yasmin is gek op haar kleine dieren van Little people, vooral de koe!

 19. Froukje ten Hoeve05 Froukje ten Hoeve05

  19

  Hallo! Mijn jochie (2 jr. en paar mnd) speelt het liefst met allerlei kleine gebruiksvoorwerpen; zodra bijv. de centimeter in beeld is; is 'ie van hem, allerlei attributen uit de keuken: bijv. slacentrifuge, potten, pannen etc. Niets is veilig voor onze kleine meneer. En dan het liefst vergezeld met zijn eigen kleine knuffeltje, z'n 'Beehh' (schaapje). Af en toe een rustmomentje, dan moet er natuurlijk even 'boekje gelezen' worden!

 20. sdekrey sdekrey

  20

  Mijn 11 maanden oude dochtertje vindt het erg leuk om met broodkruimels te spelen.. Met haar kleine worstenvingertjes probeert ze de kruimels van haar bord te pakken.. Echt heeeel schattig!

 21. Myrthe Agt Myrthe Agt

  21

  Het favoriete kleine ding van mijn dochter is de rolmaat. Zelf aan het centimeterlint trekken en dan op het knopje duwen zodat deze automatisch oprolt vindt ze prachtig!

 22. Niels Cornelissen Niels Cornelissen

  22

  Het favoriete kleine ding van mijn beiden kinderen (tweeling) is een bad-eend! We hebben ze dan ook in alle kleuren en altijd bij de hand als we de deur uitgaan...

 23. Mie-mie Mie-mie

  23

  ooeeehhh lastige vraag. Ik denk toch wel haar autootje...daar raced ze het huis mee rond, meestal vergezeld met boekjes/balletjes/en andere spulletjes die ze in een bakje onder haar zitvlak kan stoppen. Ze ook echt wel dol op boekjes, nog geen geduld voor een heel verhaal...dat niet... maar wel voor het bekijken van de pagina's en het benoemen van de dingen die er staan. Boek zou dus een prachtige aanvulling zijn op onze (nog kleine) collectie!

 24. timmem timmem

  24

  knuffel bumba gaat overal mee naar toe

 25. Brenda Hertgers Brenda Hertgers

  25

  Het favoriete kleine ding van mijn zoon is op dit moment een hard boekje met dierenplaatjes en stukjes (nep) haar van t dier op de foto. Als ik hem het boekje geef, verschijnt er gelijk een grote glimlach.

 26. Dees19 Dees19

  26

  Mijn autosleutels!! Daar speelt hij heel de dag mee.. stopt ze in elk gaatje om maar iets open te maken. Heel de dag door hoor je broemgeluiden.. Heel handig is het niet, want ben ze regelmatig kwijt...het helpt dan om op mijn knieën op zoek te gaan! Ik neem me telkens voor ze hoog weg te leghen, maar dit mislukt keer op keer,

 27. wimtim wimtim

  27

  kleindochter lise gaat nergens heen zonder haar Nijntje knuffel

 28. Lisanne Vd berg Lisanne Vd berg

  28

  Sem zijn favoriete ding is denk ik wel zijn brandweer vrachtwagen! Heerlijk hoe hij er uren mee kan spelen!

 29. Diana Lageweg Diana Lageweg

  29

  Het favoriete kleine ding van onze tweeling zijn balletjes, die rollen zo mooi. Ze zijn nu 16 mnd en ze proberen nu ook naar elkaar te rollen! Echt geweldig om te zien!

 30. Kitty Wijnker Kitty Wijnker

  30

  het liefste kleine ding is zijn knuffel. Samen zitten ze op de bank en hij vertelt hele verhalen aan zijn knuffel. Alle dieren krijgen een eigen geluid en er worden veel ohhh neee en oohh zie je dat vertelt....

 31. Anita02 Anita02

  31

  Geremy 1,5 jaar is gek op kleine dingen. Auto's, blokken maar vooral eendjes of het nou een badeend of een eendje in de sloot waar we iedere dag langslopen of vanuit zijn slaapkamerraam naar kijken. Kakkak roept hij als hij ze ziet!!

 32. DebbyAron DebbyAron

  32

  Zijn knuffeltje (Bambi) waar hij altijd mee slaapt! Hij houdt het altijd in zijn handjes vast! Slapen zonder zijn lieve kleine knuffel is bijna ondenkbaar!

 33. rakkel rakkel

  33

  Domien zijn favoriete kleine ding is zijn regenbuis het heeft vrolijke kleuren en het maakt een regenachtig geluid aangenaam om horen.

 34. MirjamM MirjamM

  34

  Haar duimpje

 35. Lois Lois

  35

  Een knuffeltje "Tijgertje"

 36. irmadejonge irmadejonge

  36

  Imke is gek van knuffeltjes. Ze wordt er helemaal vrolijk van. Ook als ze in een boekje staan vindt ze ze geweldig, dan krijgen ze een kusje.

 37. michelle kester michelle kester

  37

  Alles wat Rosalie (6 maanden) in haar mond kan stoppen is op dit moment haar favoriete ding. Maar als ze moe is, vind ze lekker bij mama zitten en een boekje lezen heerlijk.

 38. dien85 dien85

  38

  Kikker en zijn vriendjes. Het beestje kikker die zich verstopt en overal roept ze dan kikker kikker

 39. Sharon2012 Sharon2012

  39

  Het favoriete kleine ding van onze dochter ? Dat zijn alle meeneemboekjes van Dikkie Dik. Ze is gek op boekjes lezen en kan zich er uren mee vermaken, De meeneemboekjes zijn ideaal als we ergens heen gaan. Van dokter tot winkels, er gaan er altijd wat mee.

 40. lydia_koster lydia_koster

  40

  Het favoriete kleine ding van mijn zoontje is zijn knuffeltje(Knuffie).Knuffie gaat overal mee naar toe en hij kan niet ontspannen zonder Knuffie in zijn armen.Als knuffie in de wasmachine gaat dan kan hij er als je hem zijn gang laat gaan gewoon anderhalf uur voor zitten kijken hoe Knuffie ronddraait in de machine.Ik zei nog toen mijn zoontje geboren werd dat ik het niet zo wou als bij mijn eerste zoon dat hij een favoriete knuffel zou hebben waar hij niet zonder kon.En voor dat ik het doorhad was mijn jongste onafscheidelijk van Knuffie.

 41. carla carla

  41

  Een klein ratje (knuffel) is hier favoriet. Eigenlijk een rare gedachten, iets waar mama bang voor is is de favoriet van zoon.

 42. Goofypv Goofypv

  42

  een heel kleine Mickey mouse poppentje.. ze geeft hem kusjes, past mooi in haar handje, 1,5 jr oud

 43. Leebloem Leebloem

  43

  Mijn meisje is net 6 weken geweest. Op dit moment is haar favoriete ding mijn borst en de speen :-)

 44. j.verhees j.verhees

  44

  Mijn dochter heeft met de geboorte van onze jongste zoon een muis knuffel gekregen en sinds die tijd zijn ze onafscheidelijk!

 45. j.verhees j.verhees

  45

  Mijn dochter heeft met de geboorte van onze jongste zoon een muis knuffel gekregen en sinds die tijd zijn ze onafscheidelijk!

 46. dennenbos76 dennenbos76

  46

  Anjana's favoriete kleine speelgoed zijn 2 Little People figuurtjes, een baby en een hondje. Ook kruimels en propjes papier hebben haar aandacht. Ze kan er echt uren mee spelen.

 47. dennenbos76 dennenbos76

  47

  Anjana's favoriete kleine speelgoed zijn 2 Little People figuurtjes, een baby en een hondje. Ook kruimels en propjes papier hebben haar aandacht. Ze kan er echt uren mee spelen.

 48. dennenbos76 dennenbos76

  48

  Anjana's favoriete kleine speelgoed zijn 2 Little People figuurtjes, een baby en een hondje. Ook kruimels en propjes papier hebben haar aandacht. Ze kan er echt uren mee spelen.

 49. Angelique Dekkers Angelique Dekkers

  49

  Mijn dochtertje van 20 maanden is helemaal fan van onze kaartenslinger. Regelmatig wil ze bij de slinger kijken om de verschillende kaarten te bestuderen en soms ook te benoemen wat er op de kaart staat. Op dit moment noemt ze alles een paard! Mijn zoontje van 7 weken vindt voornamelijk zijn knuisjes nog erg interessant.

 50. Selila Winnaar Selila Winnaar

  50

  Mijn zoon (2) zijn favo kleine ding is een ei! hij kan er uren mee rondlopen en daarna pas opeten. Mijn dochter (3) is dol op krijtjes! ze verstopt ze in al haar jaszakken, tassen, vakjes etc

 51. Femmy Femmy

  51

  Zijn wijsvinger. Met dat kleine garnalenvingertje onderzoekt onze Ayden van 10 maanden alles. Van labeltjes tot de staart van de kat. Van een knoopje aan mama's shirt tot het lichtknopje wat hij dan per ongeluk, maar vol hilariteit aandoet. Laat hem maar onderzoeken, laat hem maar leren. Alles wat hij nu ontdekt is de basis van zijn verdere leven.

 52. jaimeelee kleeman jaimeelee kleeman

  52

  Woezel, want Pip is te speels voor mijn kleine ''toddlertje..''

 53. Chantal Henderson Chantal Henderson

  53

  Kleine knuf die altijd mee naar bed moet om vervolgens alle verhalen en belevenissen aan te moeten horen die dezelfde dag beleefd zijn. Soort ontlading van mijn zoontje van 5

 54. Sindra Koerts Sindra Koerts

  54

  Mijn zoontjes (13 maand) favo ding is zijn bal, het 1e wat hij pakt is de bal!! Weg gooien en er weer achteraan

 55. Wilma D Wilma D

  55

  mijn kleindochter van 2 heeft als favoriet eendjes, heel veel kleine badeendjes. In allerlei kleuren. Als ze ze hierheen meeneemt mogen ze zwemmen in een teiltje.

 56. martijn van veen martijn van veen

  56

  Onze kleine vind momenteel maar 1 ding leuk en dat is rondzwemmen in mama's buik. Als ons wondertje geboren is zal nog moeten blijken wat het leukste speeltje zal zijn maar stiekem hopen we natuurlijk dat ze ons het leukst van allemaal vind.

 57. Liesjevanengelen Liesjevanengelen

  57

  Zijn favoriete kleine ding zijn eigenlijk 3 katten die we hebben.. Hij vind het heerlijk om te aaien.. Knuffelen gast helaas nog niet omdat mijn zoon te druk doet.. Maar dat zal vast niet meer lang duren..

 58. Ans Boogaard Ans Boogaard

  58

  Mijn zoon van 20 maanden heeft een klein geel balletje met een bel erin. Daarmee loopt hij het hele huis door, alsof het een muziekinstrument is! Als het balletje per ongeluk (of express) onder de bank rolt, komt hij ons ook meteen halen om hem weer te pakken.

 59. dubje81 dubje81

  59

  Tim's favoriete ding is een takelwagentje waar hij ook vol enthousiasme "TAKEL" tegen zegt! Met het boek "Die is klein" kan hij zo nog meer woordjes leren!

 60. Kimberley heeze Kimberley heeze

  60

  mijn kleine meisje is 4 maanden oud en haar lievelingsding is het stoffen boekje van de boerderij kan ze heerlijk op mama haar schoot samen in kijken :)

 61. natasja29 natasja29

  61

  Onze kleine man heeft als favoriet knuffels en auto's en van onze kleine meid zijn dat blokken, boeken en puzzels ze is namelijk heel leer gierig ze zijn nu 1 1/2 jaar oud.

 62. bianca van twist bianca van twist

  62

  lara is gek op haar knuffel hondje,verder zijn boekjes altijd mooi om te lezen en plaatjes te kijken

 63. Plhout Plhout

  63

  Het favoriete kleine ding van mijn dochter is momenteel toch echt het flesje van haar pop. De aanstaande komst van de baby geeft voor iedereen in het gezin gezonde spanning, maar dochterlief is er helemaal klaar voor!

 64. JennyMulder JennyMulder

  64

  Onze dochter van 20 maanden loopt altijd met een boekje. Voor gelezen worden vind ze erg leuk maar ook het zelf bladeren in boekjes is genieten!

 65. Kelly83 Kelly83

  65

  Ik denk datgene wat veel kinderen leuk vinden: sleutels, mobiele telefoon, afstandsbediening etc. Eigenlijk alle dingen die ze niet mag hebben, haha!

 66. Wollekje Wollekje

  66

  Zijn tuttel slaap beertje die neemt hij overal mee en kan er niet zonder.

 67. MDD MDD

  67

  Inderdaad... alles wat maar in zijn zakken past of de zakken zelf! Want broekzakken zijn erg leuk, maar in zijn jas zitten zoveel zakken, dat is een hele ontdekkingsreis waard! Zakjes met ritsjes, klittenband, drukknopen en ook nog haakjes waar je dingetjes aan kunt hangen! Aan de buitenkant, aan de binnenkant, overal kan iets in... hoewel snoepjes wel het meest favoriet zijn om weg te stoppen en vooral tevoorschijn te toveren :)

 68. Mirremeid Mirremeid

  68

  De duploblokken zijn helemaal favoriet bij mijn tweelingdochters. De blokken zijn niet zo groot maar de bouwwerken die ze al van kunnen bouwen wel!

 69. MvdMC MvdMC

  69

  Kleine knuffel Bumba is favoriet voor Vianne. Ze gaat niet slapen voordat haar bed vol ligt met knuffels (minimaal een stuk of 10, en dat allemaal in een ledikantje) en een boekje waarin ze voor het slapen gaan zelf nog een verhaaltje 'leest' (lees: verzint). Maar het meest favoriet is toch echt knuffeltje Bumba!

 70. Annemiekbo Annemiekbo

  70

  Ik heb een zoontje van 1,5. Dus je kunt het vast al wel raden....een autootje. Of zoals hij het zelf zegt AUTOO!

 71. lucia28 lucia28

  71

  haar favoritie ding is toch wel echt haar tijger, Maar ze vind in boekjes rondneuzen geweldig. Ze is nu 20 maanden en begint nu ook echt dingen uit boekjes te noemen. We proberen het ook zoveel mogelijk te stimuleren. Dit zou dan helemaal mooi zijn om te winnen. Elke maand een ander boekje om in te neuzen. Bij de opvang hebben ze een kist vol boeken, en die gooit ze dan omver en pakt om de beurt steeds een boekje om te lezen. Dus dit zou een groot geschenk voor mijn dochter zijn dat ze nu ook eigen boekjes thuis heeft.

 72. Angelique Honschoten Angelique Honschoten

  72

  Het favoriete kleine ding van mn dochter is een rood fietslampje, ze loopt er de hele dag mee te schijnen en hij moet overal mee naartoe.

 73. Viooltje Viooltje

  73

  Mijn zoontje heeft schelpen meegenomen van het strand waar hij de hele dag mee bezig is, ze moeten overal netjes neergelegd worden op een stuk keukenrol... :-)

 74. chantal vd horst chantal vd horst

  74

  Auto

 75. ernakopijn ernakopijn

  75

  Kyran is 7 maanden oud en vind labeltjes heel erg interessant. Maakt niet uit hoe groot het ding is waar een label aan zit, hij grijpt het liefst aan het kleinste labeltje.... Dan kijkt hij er ook erg gefascineerd naar, erg leuk om te zien.

 76. melissa1984 melissa1984

  76

  Een Nijntje koordje dat vroeger aan haar speentje zat: die sjouwt ze overal mee naar toe

 77. Sigrid Mulder Sigrid Mulder

  77

  Sinds drie weken hebben we een heel 'klein ding' in huis: ons zoontje Matthijs! En nu is hij natuurlijk dé favoriet! Maar als we het over 'dingen' hebben dan houdt ons dochtertje van 2,5 het allermeeste van al het kleins dat buiten op de grond te vinden is: steentjes, gras, blaadjes... Oog voor detail! Maar niet altijd tot groot genoegen van mij als moeder... Was!!!

 78. Knorretje84 Knorretje84

  78

  Stickers, stickers en nog eens stickers!!! We zijn aanbelandt in de stickerfase......hoelang duurt deze eigenlijk? ;) De hele dag door loopt mijn kleine meisje met een velletje stickers rond en alles in huis wordt prachtig versiert! :) Regelmatig komen we dan ook stickers op de meest gekke plekken tegen....zoals in de schoenen, achter op de jas, op de kraan, in bad, op alle knuffels, de tv of gewoon lekker op haar hele lichaam....Ik moet er vreselijk om lachen en zij heeft lol....Wat is er nu leuker als dat?

  • Knorretje84 Knorretje84

   79

   Ik heb gewonnen!!! Wat ontzettend leuk!!! Kijk uit naar het boek....dat wordt gezellig plaatjes kijken samen!!!

 79. juffie juffie

  80

  Het favoriete kleine ding van mijn zoon is zijn knuffeltje dat hij bij zijn geboorte van zijn overgrootmoeder gekregen heeft.

 80. Joyce vd Ven Joyce vd Ven

  81

  Het favoriete kleine ding van mijn zoontje is een wenskaart met een muziekje... het open en dicht doen van de kaart vind ie gewoonweg geweldig!

 81. GwnYvetjeTogh GwnYvetjeTogh

  82

  Mijn knulletje zijn favoriete kleine ding is zijn knuffl teddy ( dat s en beer) die moet overal mee naar toe.. in bed..als we opstap gaan..boodschappen doen en met logeren ..overal moet teddy bij zijn

 82. Lianne Brama Lianne Brama

  83

  Haar kleine wijsvingertje. Ze sabbelt hier graag op ♡

 83. Susanne78 Susanne78

  84

  Arwens lievelings kleine ding is een klein plastic geel theelepeltje van haar Nijntje thee serviesje. Er waren er 4. Nu nog 2, al vermoed ik dat de andere 2 ook wel ergens zijn... We vinden ze overal terug waar onze kleine komt. Ze roert er mee in doenalsof thee, ze geeft er Ernie doenalsof pap mee (of mama of papa) en sabbelt er zelf op.

 84. jeanious jeanious

  85

  Mijn zoontje is dol op boeken, hij heeft zijn ogen 's ochtends amper open en het eerste wat hij zegt is "boekje...kijken". Op de commode liggen kleien boekjes die hij meteen ombladert terwijl ik hem verschoon en aankleed, die moeten dan ook mee naar beneden. Zijn meest favoriete kleine speeltje is een duplo-hondje. Als de duplo tevoorschijn komt, is dat het eerste wat hij tussen de blokken uitvist en de hele tijd vast blijft houden.

 85. nookiex500 nookiex500

  86

  Lucas zn favoriete kleine ding op t moment? Zn grote teen :-). Vindt ie geweldig.

 86. Herma Spies Herma Spies

  87

  Ons kleine ding van 2,5 jaar begint nu een beetje los te komen. Zij heeft echt 2 jaar aan mama geplakt gezeten. Xij speelde niet zelf en ging waar mama ging. Nu is ze echt de wereld aan het ontdekken en vind ze alles leuk. Boeken lezen en tv kijken zijn wel favoriet.

 87. Judith Bol Judith Bol

  88

  Mijn ketting! Kan ze uren naar kijken/ in haar mond stoppen.

 88. Imum Imum

  89

  Ze kijkt graag plaatjes in boekjes. Een plastic kopje met een gezichtje er op is ze ook weg van. Of gewoon haar speen waar ze graag aan frummelt.

 89. Mascha Bongenaar Mascha Bongenaar

  90

  Lars (2) favoriete kleine ding is zijn kazoo. Een heel simpel plastic 'fluitje' waar je niet door blaast, maar door 'praat' waardoor het geluid maakt met het membraampje. Ook nog eens niet onaangenaam voor andermans oren (in tegenstelling tot sommige fluitjes).

 90. sdouimi sdouimi

  91

  Bruine Beer :') Laat ze niet los, en nu pas 7 maanden.. gelukkig heb ik er 2! Ideaal

 91. St. St.

  92

  Voor mijn beide zonen is de e-dentifier een hot item!

 92. Marjan1986 Marjan1986

  93

  Eigenlijk vindt Thijn heel veel dingen leuk. Maar een bal is toch wel favoriet. Tot voorkomt was het nog een 'mah' maar sinds deze week toch echt een bal. En hoe klein die bal ook is, Thijn speelt ermee!

 93. Aide Balk Aide Balk

  94

  Zijn duim, hij wil en kan niet meer zonder

 94. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  95

  Het favoriete kleine ding is haar speen. Ze is 15 mnd

 95. Irene1 Irene1

  96

  Een blokje van een stapeltoren.

 96. Carola Özkan-Houwer Carola Özkan-Houwer

  97

  Mert zijn favoriete kleine dingen zijn balletjes. In alle maten en kleuren, geweldig vindt hij het!

 97. AliceP AliceP

  98

  Het favoriete kleine ding van mijn zoon is (hoe kan het ook anders) een autootje.

 98. Takkieblue Takkieblue

  99

  Onze kleindochter nikki van 1 1/2 jaar jong is helemaal verliefd op hij kleine Robijntje beer. Al vanaf haar geboorte knuffelt ze er mee als ze gaat slapen. Vergeet maar niet om beer een kus te geven want dat laat ze van zich horen in haar eigen baby taaltje, dat beer ook een kus moet krijgen. Zo lief

 99. Renate1978 Renate1978

  100

  Ravi zijn favoriete speeltje is zijn dromedaris die hij in het ziekenhuis heeft gekregen toen hij 9 weekjes oud was. Inmiddels is hij bijna 6 mndjes en nog steeds dol op drommie de dromedaris.

 100. sannygreen sannygreen

  101

  Dylan zn favoriete ding is een ballon of een balletje hij probeert al te voetballen. .

 101. Sofie Rosier Sofie Rosier

  102

  Een steen. Overal zoekt mijn dochter naar stenen. Als er een grindtegel ligt probeert ze de steentjes eruit te pulken

 102. sjudith sjudith

  103

  Mijn zoon is helemaal gek van auto's en slaapt met zijn auto die gehaakt is door mijn vriendin

 103. tineke_burg tineke_burg

  104

  Het favoriete kleine ding van ons zoontje is zijn zusje van 3 weken oud. Al vanaf het eerste moment dat hij haar zag. Ze hoeft maar een geluid te maken of haar broer staat er bij en begint om mij te roepen. Echt super fijn om te zien. Het liefst wil hij de hele dag met haar knuffelen.

 104. nommie nommie

  105

  Het allerkleinste in huis waar onze peuter mee speelt zijn de kattenbrokjes. De poes wordt ruimschoots voorzien van brokjes evenals haar knuffelpoes :) Uiteraard heeft onze peuter ook echt speelgoed waar ze heerlijk mee kan spelen

 105. Linda89 Linda89

  106

  Mijn meisje is nu bijna 6maanden, ze heeft een favoriet knuffeldoekje van Teigetje in fel groen met konijnenoren! Ze vindt hem helemaal geweldig en heeft hem ook altijd bij haar.

 106. Angelique Koene Angelique Koene

  107

  Lotte's favoriete kleine ding is toch wel der kroel van Ketpin Jr. Met der naam en geboortedatum erop!! Die moet mee naar bed en waar dan ook!

 107. Selma De Bruijn Selma De Bruijn

  108

  Wasknijpers

 108. JS Post JS Post

  109

  Ons ongeboren kind vind mijn navel leuk, want daar achter is die telkens te vinden met al zijn bewegingen.

 109. Elles14 Elles14

  110

  Haar beagle hondje

 110. Lies1981 Lies1981

  111

  Sofie is helemaal weg van haar kleine en grote vlinder van playgrow. Ze is nu 5,5 maand en kan hier al best lang mee spelen, weg gooien en in haar mond stoppen.

 111. xxjanxx xxjanxx

  112

  Het favoriete kleine ding van mijn zoon Tijs (13 mnd) is het schaapje van Little People. Alle schapen vindt hij geweldig maar deze in handformaat is zijn favoriet.

 112. Juf_Anna Juf_Anna

  113

  Emi haar favoriete "ding" is haar duimpje! In combinatie met mama's haar geeft dit vele lieve knuffelmomentjes, ook tijdens het voorlezen ;)

 113. Susanne Kaandorp Susanne Kaandorp

  114

  Boeken, boeken en nog eens boeken onze jonge dame heeft nogal eens last van behoorlijke rode pijnlijke billen! En de enigste manier om der nog een beetje te kunnen afleiden is haar een boek te geven! Ze roept dan ook alleen maar boeken boeken!! Dan vind ik toch dat ons kleine meisje een grote meid is!! Ik gun en hoop dan ook dat ze weer een mooi boek bij haar verzameling kan toevoegen!!

 114. Shirley Schmitz Shirley Schmitz

  115

  Het favoriete kleine ding van ons meisje is haar lepel. Zodra die in beeld is kiert ze het uit, natuurlijk alwetend dat daarmee iets lekkers in haar mondje verdwijnt. ;-)

 115. Corina Corina

  116

  Het favoriete kleine ding van onze dochter is toch wel haar zeepaardje in bed.

 116. Annerieke94 Annerieke94

  117

  Een klein autootje

 117. Ramoontje Ramoontje

  118

  Dat verschilt per dag bij onze dochter... de ene dag haar lekkere kleine krentjes, de andere dag haar kleine teentjes, het kleine babygeitje wat we vandaag gezien hebben, haar kleine broertje, de kleine badeendjes in het bad, het kleine hondje van opa en oma... kortom het is lastig om een keuze te maken. Lijkt me een super leuk, leerzaam en origineel boekje om samen met de kids van te genieten!

 118. Kim Kim

  119

  Auto's. Was ook mijn zoons derde woordje 1e ja 2e bah en 3e auto

 119. lotte vrijsen lotte vrijsen

  120

  Mama's buik want onze baby is nog niet geboren. Over een maandje zal hij de dingen buiten de buik pas leren kennen.

 120. Renatemama Renatemama

  121

  Steyn z'n favoriet sinds dat hij geboren is, is z'n dikkie dik knuffel. Die twee zijn onafscheidelijk van elkaar. Aan Dikkie Dik verteld hij 's avonds in bed ook heel schattig wat hij allemaal gedaan heeft die dag!

 121. Wennes Wennes

  122

  Ole zijn favoriete 'kleine ding' is een klein wit berenknuffeltje. Toen hij net geboren was moest hij in de couveuse liggen omdat hij nog maar 1.5 kilo woog. Het kleine beren-knuffeltje hebben wij (mijn partner en ik) om de beurt bij ons onder het t-shirt gedragen zodat ons luchtje eraan zat. we legden het knuffeltje dan bij Ole in de couveuse zodat we toch een beetje bij hem konden zijn. Het knuffeltje was net zo groot als zijn hoofd en is nu veel kleiner vergeleken bij Ole. Nog steeds knuffelt Ole er graag mee :-)

 122. Ellen Hendriksen Ellen Hendriksen

  123

  Het favoriete kleine ding van onze dochter is op dit moment haar speel ring. Hij is echt heel lelijk maar ze is er dol op! Moet die ring met een vilt kipje er in overal mee naar toe nemen. Zodra ze jengelig word geven we de ring. Het rammelt ze kan er heerlijk op kauwen en mee gooien... dat heeft ze net ontdekt! En papa en mama er maar achteraan rennen.

 123. Stefanie van Bommel Stefanie van Bommel

  124

  Pim zijn favoriete kleine ding is zijn muis. Muis is ern pluche knuffelbeest die hij met kerst van oma heeft gehad. Met muis kan hij lachen, spelen en huilen. Als hij s ochtends wakker wordt gaat hij eerst een praatje maken met muis voordat hij papa en mama roept.

 124. evelientjuuhh evelientjuuhh

  125

  Het is niet het kleinste wel.een favoriet en dat is de loopmotor .... daarnaast zijn het toch de boekjes waar voertuigen en dieren instaan ... Nu denk je die heeft een zoontje... Maar nee een dochtertje van 21 maanden

 125. agm_van der sanden agm_van der sanden

  126

  Het favoriete kleine ding van mijn eenjarig zoontje is zn rechteroortje waar hij mee gaat spelen als ik hem voedt of als hij moe is. Zoooo schattig!!

 126. fleursel fleursel

  127

  Zijn eigen kleine handjes! *smelt*

 127. judith-w judith-w

  128

  Mijn dochtertje is momenteel in de ban van knoopjes en ritsen. Ook mijn armbandje en ringen zijn er mooi de laatste tijd. Die zijn erg interessant om te bestuderen en mee te spelen. Ze heeft op dit moment echt oog voor details:)

 128. Simone Hurk Simone Hurk

  129

  Het favoriete kleine "ding" van mijn zoon is Kleine kikker. Sinds zn geboorte heeft hij een knuffelkikker. Deze heeft soort van haar. Als reserve kochten we ooit er 1 bij zonder haar en die is door hem benoemd tot Kleine Kikker. En al lang geen reserve kikker meer, hij heeft ze beiden.

 129. m.karijodirono m.karijodirono

  130

  Feija d'r favoriete kleine ding is op dit moment haar 'baby' en (in) de poppenwagen. Onze kleine meid is nog geen 2 jaar en d'r poppenwagen (met baby) moet en gaat overal mee naar toe.

 130. peggy van rijswijk peggy van rijswijk

  131

  Het favoriete kleine ding van mijn zoontje is mijn gsm. Die vind hij zo interessant! Dus zo'n boek is veel meer geschikt voor hem ;)

 131. maggy♥freya maggy♥freya

  132

  Het favoriete kleine ding van mijn dochter is haar winnie the pooh knuffel. Hij moet overal mee naar toe. Naar bed, naar oma overal. Zelf naar de winkel waar ze hem naast zich in het karretje zet en er een arm omheen slaat . Heerlijk om te zien.

 132. mctenhove mctenhove

  133

  Mijn zoontje is pas twee maanden, dus tot nu toe gaat mama boven alles. Al vindt hij het heerlijk om te slapen met zijn Pip knuffeldoekje na een fles en een verhaaltje uit Jip en Janneke.

 133. nessen nessen

  134

  Van beide meiden hun knuffeldoekje en dan het kleinste lintje wat er aan zit.

 134. Linda Walthaus Linda Walthaus

  135

  Mijn zoon (net 2 jaar) heeft van de tandarts een speeltje mogen uitzoeken, na zijn eerste controle. Dat werd een plastic haan die door het leven gaat met de naam Kip. Kip moet overal mee naar toe, naar de winkel, naar familie, en zelfs mee in bad. Kip mag niet mee in bed, daar vinden wij Kip te klein voor. Kip gaat dan slapen in een bedje van de Duplo. Hij zegt Kip dan welterusten en gaat zelf slapen. Als hij weer wakker is, dan gaat hij Kip ook wakker maken.

 135. Svennie23 Svennie23

  136

  Sam zijn favoriete kleine ding is de algeneter die in het aquarium zit. We hebben speciaal een opstapje gekocht zodat hij goed naar zijn "slang" zoals hij het zelf noemt kan kijken. Komt de algeneter in beeld dan gaat het heel hard jaaaaa!!

 136. Marieke Laurenssen Marieke Laurenssen

  137

  Het favoriete kleine ding van onze dochter Pim is een hele kleine mini agenda. Deze ligt al heel lang in mijn nachtkastje. Hij is namelijk van 2007. Er staan alle verjaardagen van onze vrienden in. Onze dochter kijkt er iedere ochtend in als we samen op bed wakker worden. Ze wil altijd háár koesje, zo noemt ze boekjes. Ze kijkt alsof ze alles begrijpt terwijl ze anderhalf is. Zo schattig zoals zij ons dan voorleest uit háár mini agenda ;-)

 137. JetFreggel JetFreggel

  138

  Een klein roze plastic varkentje van de Megabloks boerderij! :-) Ideaal om mee te slaan, gooien, op te bijten etc. ;-)

 138. lindaenbjorn lindaenbjorn

  139

  Een kleine knuffel van LIEF

 139. koek54 koek54

  140

  Een tutdoekje. Dat is haar favoriete kleine ding. Daar loopt mijn kleindochter Sophie de hele dag mee en als ze valt of getroost moet worden . Begint ze te roepen popje , popje.. Want zo heet haar tutdoekje. En zodra ze die weer heeft, stopt ze die tegen haar mond en neur en dan is het weer snel goed.

  • koek54 koek54

   141

   Foutje: Het moet zijn : tegen haar mond en neus.

 140. geajager09 geajager09

  142

  Duplo met de dieren en dan vooral de olifant van Duplo is favoriet

 141. EvelienVZ EvelienVZ

  143

  Het favoriete kleine ding van Alicia is een klein spiegeltje wat uit haar zingende handtasje komt. Ze is gek op spiegels en is daar heel zoet mee :) Ze is dikke maatjes met haar spiegelbeeld ;)

 142. Alam75 Alam75

  144

  Op dit moment is het favoriete kleine ding van mijn zoontje net 1 jaar een simpele bal! Hij heeft net leren lopen en rent nu achter de bal aan

 143. Hanneke Hanneke

  145

  Absolute favoriet van Lucas is zijn 'koetje', een knuffel die hij al vanaf zijn geboorte heeft. Slapen zonder koetje gaat écht niet. Onafscheidelijk zijn ze maar toch moet hij nu zijn koetje wel eens thuislaten omdat hij naar peuterspeelzaal 'Pinkeltje' gaat. Rugtas op zijn rug met wat drinken en: een boek! De juf lacht erom en geniet ervan. In de kring wordt zijn boekje voorgelezen aan alle 'Pinkeltjes'. O, wat zou hij blij zijn met dit boek. Ik weet zeker dat ook deze meegenomen wordt naar de speelzaal en in mijn gedachten zie ik alle Pinkeltjes al aandachtig kijken en luisteren....

 144. Sabine Verboort Sabine Verboort

  146

  Flynn z'n favoriete kleine ding is z'n o- bal ( een plastic bal die alle kanten op te buigen is en rammelt) z'n grote favoriete ding is z'n grote zus layla

 145. Esther Kalkman Esther Kalkman

  147

  Onze kleine meid is op dit moment helemaal weg van die ronde ophanghaakjes die bijvoorbeeld aan een speelkleed zitten. Geen idee wat ze er zo leuk aan vindt. Het speelkleed laat ze links liggen en gaat vrolijk spelem met het ophanghaakje.

 146. Tamara Rijnbeek Tamara Rijnbeek

  148

  Mijn zoontje (2 en half) zijn favoriete kleine dingen zijn muziek instrumenten. Vanaf dat hij iets in zijn handen kon houden was de rammelaar favoriet. Nu kan hij bijna alle instrumenten benoemen marcheert hij dagelijks met 1 van zijn instrumenten door het huis. Hij vindt het prachtig dat zijn jongere zusje nu ook een rammelaar kan vast houden. Dan kunnen ze samen muziek maken.

 147. TheElf TheElf

  149

  Fayenne's favoriete kleine ding is het puntje van haar neus. Daarmee zit ze graag in boekjes ( en eet ze soms op ). Ze is pas 15 maand dus het mag :D.

 148. mirella_steunenberg mirella_steunenberg

  150

  haar kleine knuffel knorretje is haar favoriet

 149. rick smit rick smit

  151

  Een kleine roze bal met pukkels, die net iets anders rolt dan een ronde bal

 150. LiekeZ LiekeZ

  152

  Alle kruimeltjes op de vloer. We hebben een grindvloer waarop het moeilijk is kleine voorwerpen te herkennen, maar onze Diede van 1,5 vindt feilloos alle kruimeltjes van boterhammen en koeken. En hij peuzelt ze natuurlijk ook lekker op!

 151. Thecla Beijer van Offeren Thecla Beijer van Offeren

  153

  Al vanaf de geboorte is Senn zijn lieve kleine Knuff favoriet. Een klein knuffel konijntje met hele lange oren, die helemaal zijn afgesabbeld en wonderde geurtjes met zich mee dragen... ;-)

 152. M DD M DD

  154

  Stel je voor: een schoen. Een schoen met veters. We zoomen in op de veter. Aan de uiteindes van de veter zit een klein plastic stukje. Dit is het. Even verder inzoomen, want het is heeeeel klein. Dit plastic stukje is Lars zijn grote favoriet. Niet alleen bij onze schoenen, ook bij die van "vreemden".

 153. cherry cherry

  155

  Mijn zoontje houdt sowieso van kleine speelgoedjes, vaak als we van huis gaan, heeft hij in zn knuistje bv een klein beertje van de playmobil, die hij van zus heeft gepikt. Die laat hij dan heel de weg niet meer los.

 154. thom79 thom79

  156

  Ik kende de boeken van DIE al wel en mijn zoontje heeft er zelfs een t-shirt van DIE hij natuurlijk nu niet meer past. Het favoriete kleine ding van Caspar is z'n blauwe LIEF! konijntje welke hij overal mee naar toe neemt.

 155. smuijs smuijs

  157

  leuk leuk leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! het favoriete ding van mijn dochtertje is de zingende roze theepot van fisher price! Leerzaam en leuk, net als deze geweldige prijs.

 156. ambolijn ambolijn

  158

  Een rozijntje.... Als ik al zijn koppie zie als ik naar de kast loop waar ze inzitten. Zo blij.

 157. dassen dassen

  159

  Het favoriete speeltje van Koen (9,5 maand) is zijn tutdoekje aan de speen. Hier "verstopt" hij zich graag onder en schatert het uit als hij het weer van zijn gezicht haalt en je roept dan "piepenkoek". De favoriete speeltjes van Sanne (2 jaar en 10 maanden) zijn haar knuffels om mee te slapen ("Shaun" het schaap, "Leo" het hondje en een naamloze witte beer) en daarnaast nog om overal mee naar toe te nemen haar roze troetelbeer (gekregen van opa en oma).

 158. riek de muynck riek de muynck

  160

  Mijn zoon houdt van auto`s. Hij wil telkens weer een kindereitje en er zal en moet een auto inzitten. En de teleurstelling is groot als het niet zo is. Hij is nu nog te klein om te begrijpen dat mama niet kiest wat er inzit. het is namelijk mijn fout als er geen auto inzit.

 159. heidi1990 heidi1990

  161

  Een kleine speelgoed auto waar zijn vader vroeger ook nog mee speelde, deze moet overal mee naar toe, zelfs in bed.

 160. brenda_kleine brenda_kleine

  162

  Milan zijn favoriete kleine ding is een setje speelgoed autosleutels. Overal waar hij heen gaat moet het mee. :D

 161. desireetulling desireetulling

  163

  Mijn zoontje van 2,5 is helemaal gek van zijn 6 maand oude zusje. Hij knuffelt het liefst de hele dag met haar. Zodra ze huilt loopt hij naar de babyfoon en zegt oh poppie toch. Zodra mama haar dan ophaalt krijgt ze meteen een dikke kus en knuffel van hem. Speelgoed delen met papa en mama is er niet bij maar kleine zusje krijgt alles.

 162. Justrulez Justrulez

  164

  Brandweerautos's de grootste mag hij uiteraard niet mee naar boven maar er moet er altijd 1 mee in zijn bed. De kleinste auto mag dan mee in zijn hoogslaper.

 163. Kimberley Sullivan Kimberley Sullivan

  165

  Haar speentje of haar mini duimpje haha x

 164. marloesisabella marloesisabella

  166

  Dat is bij onze dochter isa elke dag weer wat anders... Maar boeken zijn favoriet, elke avond voor het slapen een verhaaltje lezen.. Bedritueeltje!

 165. clarissa clarissa

  167

  Ella begint nèt zelf te lopen (bijna 14 maanden) en ze vindt het prachtig om steentjes te rapen buiten! Lekker stappen buiten, langzaam bukken om niet te vallen, voorzichtig de mooiste steentjes oprapen met die kleine vingertjes en dan weer gaan staan en de net geraapte steentjes zo ver mogelijk weggooien.. Dan zie je haar gezichtje helemaal stralen!

 166. tammie1984 tammie1984

  168

  Haar knuffeldoekje met een muizenkopje en een muziekvlinder van v tech...

 167. kenji2011 kenji2011

  169

  Ons zoontje is helemaal gek van treinen. Hij heeft er dan ook heel veel om mee te spelen

 168. Angela Angela

  170

  Het favoriete kleine ding van ons zoontje is een knuffel. Het is een schaap, maar omdat hij de sch-klank niet kan uitspreken noemt hij hem steeds aap. Aap doet met alles mee, zelfs zijn haren moeten we 's ochtends kammen. Heel leuk om te zien dat hij die knuffel overal mee naar toe neemt.

 169. sonja jansen sonja jansen

  171

  Max kan niet zonder zijn dieren, deze gaan overal mee naar toe. Het liefst ook nog zijn dierenboeken en dierenmap van ah...

 170. jdeb jdeb

  172

  Dat is het houten 'paardje' puzzelstukje van de Bumba puzzel. We hoeven maar 'waar is paardje' te zeggen en meneertje gaat al op zoek. Hij komt dan aangelopen met het paardje en zegt hihihiiii. Dit boekje is heel erg leuk voor dreumesen die begonnen zijn met alles aanwijzen en (proberen) te benoemen. Ons zoontje blijft buiten ook overal naar kijken en naar auto's enz. wijzen. En o wee als we niet meteen vertellen wat het is waar hij naar wijst....Hopelijk kan hij zich met dit boekje nog verder ontwikkelen in zijn woordenschat.

 171. Sarahjacobsen Sarahjacobsen

  173

  Het favoriete kleine ding van onze kleine man (1 jaar & 5 maanden) is grind. ALLE grindjes die hij ziet liggen, raapt hij op (ondertussen zoekend naar waar ze vandaan komen) en brengt ze terug naar waar ze 'horen',

 172. Disneymama Disneymama

  174

  Het favourite kleine ding van mijn dochter is haar Belle knuffel. Ooit heb ik die voor haar gekocht omdat ik zelf zo'n fan ben van Belle en het beest en nu kan zie niet meer zonder haar slapen. Ze gaat overal mee naartoe, zelfs als we gaan wandelen of naar de winkels gaan.

 173. Kim van Heynsbergen Kim van Heynsbergen

  175

  Zijn knuffelkonijn! Vanaf het eerste moment dat hij dingen ging herkennen, is zijn Nijn z'n beste vriend

 174. Clarence van der Lek Clarence van der Lek

  176

  Mijn zoontje Maino is 3 en zijn favoriete kleine ding is zijn speelgoed leeuw! Samen met al zijn andere wilde dieren kan hij uren spelen! Hij verzint elke keer weer andere verhalen en maakt zo wat mee met zijn kleine diertjes!!

 175. maikem maikem

  177

  Het favoriete kleine ding van mijn meisje is een mini bad eendje. Daar loopt ze het liefst de hele dag mee rond.

 176. claudia83 claudia83

  178

  Ritsen, knopen en draadjes zijn het helemaal voor onze kleine Fynn. Als ze maar lekker kan tutten en punniken is deze dame helemaal tevreden.

 177. negenponder negenponder

  179

  een speelgoedeendje is hier favoriet! vooral al mama er 'kwek kwek' bij zegt is het lachen!

 178. rianne_kool rianne_kool

  180

  Het lieveheersbeestje in de tuin, dat over zijn vingrs via zijn romper omhoog kroop en daarna in zijn nek aan het kriebelen was.

 179. Tess 14 Tess 14

  181

  Ons mini-kindje vindt vooral zijn of haar mama heel fijn en dan vooral dat warme, veilige plekje in haar buik. Hopelijk blijft ons kleine wondertje daar nog een poosje zitten. Maar als het er eenmaal is hoop ik toch echt dat het de voorliefde voor boeken van papa en mama geërft heeft!!!

 180. merckxa1 merckxa1

  182

  Zijn lepel om mee te eten. Ik denk dat hij hoopt dat als hij er maar lang genoeg mee bezig is er vanzelf eten op komt

 181. Maartje Meijs Maartje Meijs

  183

  Mama heeft het kleine autootje op de voorkant van dit boekje in het écht! Jade is er helemaal weg van, ze wil zodra het maar kan 'even sturen en toeteren in mama's Fiatje'! Wat zou dit boekje leuk voor haar en haar broertje zijn!

 182. ilona ilona

  184

  Het favoriete kleine ding van mijn zoon is alles met kleine pootjes en wat moeders toch minder vinden om uit mondjes en handjes te halen brrrr...

 183. Mammy02 Mammy02

  185

  Dieren dieren en nog eens dieren, vind ze helemaal geweldig!! Paar keer per week naar de kinderboerderij is dus vaste prik, en zo jong dat ze is probeert ze alle dieren bij naam te noemen en dan maakt ze er ook nog eens het geluidje van het dier erbij.. Kortom,, heel erge dierengek!!

 184. Miriam1981 Miriam1981

  186

  Van tycho zijn knopjes zijn favoriete kleine dingen. Vooral de knopjes van de versterker. Hij draait er aan om zijn eigen muziek te zoeken. Heel leuk gezicht maar niet handig :)

 185. Ajongsma Ajongsma

  187

  Mijn dochter (5,5 maand) heeft als favoriet klein ding haar rupsje nooit genoeg rammelaar. Deze zat bij het buggy boekje en is favoriet. Met de mooie kleurtjes en de eetbare voelsprieten op vele manieren te gebruiken. Het boekje bekijkt ze elke dag opnieuw en haar rammelaar weet ze altijd te vinden in haar box.

 186. Ferisfair Ferisfair

  188

  Doekjes, zijn favoriete ding zijn de spuugdoekjes

 187. missrmc missrmc

  189

  Mijn zoontje heeft nog niet echt iets wat zijn favoriet is, Maar hij zit heel graag op zijn schommelstoel en zijn muziekmobiel vind hij ook helemaal top! Maar het allerleukste is geen ding dat is gewoon dat mama een liedje voor hem zingt :) daar word hij nou heel blij van... En dat ik zijn lichaamsdelen aanwijs en zeg wat het is dat vind hij ook super... En ons kindje heeft downsyndroom waardoor hij met veel dingen achter loopt maaaaaaar mij begrijpen doet ie tot nu toe toch heel erg goed gelukkig.... Ik ben helemaal happy met mijn kleine jongen!

 188. Sharo Sharo

  190

  Kleine boekjes van Nijntje, die ooit bij de pampers gratis hebben gekregen.

 189. Shirley ten Haaf Shirley ten Haaf

  191

  Mijn kleine man is pas 9 weken, maar in de box heeft hij zijn knuffeldoekje pip altijd vast :)

 190. ValerieLeroy ValerieLeroy

  192

  De favoriete kleine dingen van onze drie schatten: Van de oudste dochter zijn het haar poppetjes van Maya de bij Van de zoon zijn het zijn auto's En van de jongste dochter zal dit toch haar lievelings rammelaar zijn Drie schatten met elk hun favoriete speelgoed, beertje, boekje, knuffel of tutje. Als mama moet ik da ook altijd alles direct terug vinden :) .

 191. MICH18 MICH18

  193

  Ayden zijn favoriete kleine ding is zijn knuffel 'toet'. Hij neemt deze echt overal mee naartoe en is ook zijn beste maatje. Op het moment vind onze kleinste Elmo erg intressant. Met de oudste lees ik graag zulke boekjes. De meeste kindjes praten rond de leeftijd van 2 jaar. Maar hoeveel boekjes we ook lezen en hoeveel we hem ook overal in betrekken zijn de woordjes wat hij zegt alleen nog maar 'eten' , 'uit' en 'trein'. Helaas nog niet eens papa of mama of heel onduidelijk. Ik zou dus graag een aanwijsboek voor hem willen winnen. Want hoeveel moeite hij ook heeft, ik wil het toch op een speelse manier kunnen leren samen met hem. En wij als ouders zijn ondanks zijn spraak sowieso al trots op de kleine man.

 192. tiesliva tiesliva

  194

  Miertjes! Die worden tijdens het buitenspelen altijd vol overgave gezocht! Fijn dat t zonnetje weer meer gaat schijnen, want dan wordt t kriebelbeestjes tijd! Op pad met een bakje en vergrootglas, uren kunnen we er zoet mee zijn!

 193. Floor Van der Tuuk Floor Van der Tuuk

  195

  Mijn zoon z'n favoriete kleine ding is mijn apparaatje om te internetbankieren. Zilver met blauwe knopjes, hij vindt het geweldig! In ieder geval iemand die blij is als ik rekeningen moet betalen! :)

 194. Moeder Liefde Moeder Liefde

  196

  Z'n (vanzelf rijdende) auto gaat als het aan hem ligt overal mee naar toe.

 195. kempenaers kempenaers

  197

  het favoriet kleine ding voor mijn kleinzoontje zijn zijn autootjes waar hij toch zo graag en veel mee speelt

 196. Mieke Ten Brinke Mieke Ten Brinke

  198

  Het 'favoriete ding' van mijn zoontje is een autootje! Bij het wakker worden roept hij dat hij met de auto's wil spelen, als we naar huis rijden roept hij 'Auto pele!!' en als hij gaat slapen wil hij nog heeeeel even met zijn auto's spelen en zegt hij tegen ieder autootje 'Noah ape' ;-)

 197. pluisje83 pluisje83

  199

  Mijn kleine knul is onafscheidelijk van zijn knuffelnijn! :)

 198. michelle kester michelle kester

  200

  Op dit moment alles wat Rosalie (6 maanden) in haar mond kan stoppen!

 199. goldenallstar goldenallstar

  201

  Zijn knuffelmuis als ie wil slapen. Overdag ballen, ongeacht de grootte, als ie er maar mee kan voetballen ( hij wordt in juni 3 jaar)

 200. jolijn kools jolijn kools

  202

  Een ijsje haha want onze oudste meid is nu al net als papa een ijsjes fan haha

 201. Anske9 Anske9

  203

  Bij het boek "waar is mama" zit een klein baby uiltje. Ze gaat de deur niet uit zonder dat uiltje.

 202. Naline Naline

  204

  Het favoriete klein ding van onze lieve zoon is de mobiele telefoon van papa of mama! ;)

  • pocok8 pocok8

   205

   Het favoriete klein ding van ons zoontje is zijn slaaptrainer/muziekmobieltje.

 203. elliebee elliebee

  206

  Mijn zoontje Billy is gek op plastic bekers, en speelt daar heel graag mee. Hij vind ook touwtjes op broeken of sweaters echt heel fascinerend.

 204. lisa1may lisa1may

  207

  mijn zoontje heeft van die periodes. de ene keer is het zijn knuffelbeer en de andere keer een boekje of een auto.

 205. Dorien1985 Dorien1985

  208

  Tot 4 weken geleden was dat absoluut zijn 'fop' (speen)! Maar omdat hij bijna 3 jaar wordt, vonden wij het toch wel hoog tijd worden, dat 'fop' de deur uitging. Dat ging zonder slag of stoot: perfect! Ik had me voorbereid op nachtenlang geen slaap ;-) maar niets was minder waar. Tja, toen ik de vraag las, dacht ik dus toch gelijk aan dat 'kleine ding'. Uit mijn gedachten is 'fop' blijkbaar nog niet verdwenen, zoonlief lijkt het allang vergeten, haha. Zijn nieuwe favoriet is denk ik een klein basketballetje. Daar kan hij werkelijk heel de middag achteraan rennen. Erg leuk!

 206. Lauratillmanns Lauratillmanns

  209

  Het favoriete kleine ding van mijn dochtertje is/ zijn kiezelsteentjes... Waar ze ze ook ziet raapt ze ze op en verstopt ze in alle zakken en doosjes die ze maar kan vinden. Niet zo fijn voor de wasmachine maar ze vindt het enorm leuk om ermee te spelen!

 207. judokid judokid

  210

  Mama haar mobiel, ik weet niet wat het is, maar het heeft een enorme aantrekkingskracht. Zodra deze in handbereik is dan is ze er mee vandoor.

 208. Sofje79 Sofje79

  211

  Haar knuffeldoekje is haar favoriete kleine ding.

 209. angela luca angela luca

  212

  Most definatly de AUTO!! Die zitten aan zijn handen vastgeplakt dag in dag uit!!

 210. jacoline jacoline

  213

  Wouw wat een verrassing. Mieke ging maandag voor het eerst naar de peuterspeelzaal en kreeg daar een boekje van Dikkie Dik. Je raadt het al..... dag en nacht zit ze in het boekje te lezen. Wat fijn dat ze nu een eigen boek heeft gewonnen. We wachten met spanning af. Heel erg bedankt !!!!!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >