Win een Fisher Price schommelstoel!

Door: Mamaplaats 200 reacties

Win een Fisher Price schommelstoel!

De Fisher Price Regenwoud schommelstoeltje heeft 7 liedjes, 5 snelheden en volumeregeling. De verplaatsbare speelgoedboog is voorzien van zachte regenwoud speeldiertjes waar uw baby nooit op uitgekeken raakt. De muziek en geluidseffecten hebben een kalmerende werking op de baby en het stimuleert de auditieve vaardigheden. Het heen en weer bewegen van de Fisher Price schommelstoel geeft je baby een gevoel van ontspanning. De schommelstoel is direct vanaf de geboorte te gebruiken. Daarnaast is de schommelstoel opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen.

Hoe maak je kans op een Swing schommelstoeltje van Fisher Price?

Beantwoord hieronder de volgende vraag en win! Laat Mamaplaats weten waarom jij het Swing schommelstoeltje van Fisher Price moet winnen!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
200 Reacties

Reacties

 1. sammie1987 sammie1987

  1

  Omdat die er leuk uit ziet en mamma heeft dan even de handen vrij :)

 2. Anneke Van der velde Anneke Van der velde

  2

  omdat ik met 4 kleine kids regelmatig handen te kort kom en ik dan niet iedere keer de mobile hoef op te winden.... en daarbij komt dat hij er super mooi uitziet en me ideaal lijkt!

 3. mamavan4kids mamavan4kids

  3

  hij ziet er geweldig uit en als je naar dat kleintje kijkt wat er in de foto inzit en die ligt zo te lachen zo wil iedere mama toch dr kindje zien lachen :D

 4. Anouk Lambregts Anouk Lambregts

  4

  omdat ik vandag er achter ben gekomen dat ik van de 3e zwanger ben en handen te kort kom met 2 kinderen dus voor de 3e zou dit idiaal zijn hoop dat ik het kan winnen

 5. michelle1405 michelle1405

  5

  Omdat het een geweldig schommelstoeltje is!!! Welke kleine uk vind dat nou niet??? Mijn dochtertje Milou is nu bijna 5 maanden en alles wat muziek maakt krijgt de volle aandacht van haar. Dus het zou helemaal geweldig zijn als mijn kleine meid hier mooi in kan liggen en kan luisteren naar alle geluidjes en muziek!

 6. daphne kleine daphne kleine

  6

  Omdat er hier heel wat in afgespeeld zal worden niet alleen door mijn kleine maar ook door andere kleintjes die hier over de vloer komen

 7. Roos Meijers Roos Meijers

  7

  Omdat mijn kleindochter daar vast van zou genieten, en ik denk mijn schoondochter ook ff de handen vrij!!!

 8. nahsuusje nahsuusje

  8

  Leuk voor mijn overbuurjongetje die in december is geboren. Wat zal hij zijn rust hierin kunnen vinden

 9. Joke Joke

  9

  wat een geweldig mooi stoeltje!! mijn kleine vent van 3 maanden zou dit stoeltje geweldig vinden want hij kan eigenlijk geen moment stil zitten, het liefst zit hij de hele dag op schoot. als zijn mama papa broer of zus hem wiegen en vermaken vind hij dat geweldig, maar dat kan natuurlijk niet altijd. en ook voor oma die drie ochtenden op past is het handig dat de stoel makkelijk mee te nemen is.dus de schommelstoel zou een geweldige uitkomst zijn voor ons allemaal.!

 10. EdithB EdithB

  10

  Omdat we afgelopen November opnieuw Oma en Opa zijn geworden,van een prachtige kleinzoon,Tim!Dit is ons zevende kleinkind,dus een nieuw wipstoeltje zou welkom zijn.En deze is wel heel erg bijzonder,die hebben we nog niet gehad.

 11. Marije Kallan Marije Kallan

  11

  Omdat dit ook zeker een uitkomst is bij huil baby's zoals mijn oudste 15 jaar geleden was... Ik heb natuurlijk nog geen idee of mijn baby ook een huilbaby zal zijn maar behalve dat hij/zij ervan kan genieten van al dat geschommel zoals altijd bij mama in de buik is dit ook gewoon zeer praktisch.! En zo heb ik natuurlijk ook mijn handen vrij zodra er gekookt moet worden of er geholpen moet worden met huiswerk en dergelijke :-)

 12. lindadevor lindadevor

  12

  Wat zal mijn kleine meid daar van genieten zeg! Ze is sinds de geboorte erg onrustig en het enige wat haar rustig maakt is wiegen en liedjes zingen! Dat kost veel energie en dat heb ik er zeker voor over, maar wat zou dit een uitkomt zijn. Als ik eht geld er voor had, had ik hem gelijk gekocht, maar helaas! Nu hopelijk winnen.

 13. ms78 ms78

  13

  Het lijkt mij een geweldige wip/schommelstoel voor de aankomende kleine,...... ben nu 25 weken zwanger, en heb een kleintje van bijna 2 rondlopen, waar ik mijn handen vaak vol aan heb,.... Als de kleine hier rustig in kan worden, zou ik de andere ook iets meer aandacht kunnen geven als dit nodig is,.

 14. martha68 martha68

  14

  als het kindje dan onrustig is kan ik mijn kindje in de schommelstoel zetten om weer rustig te worden en mamma heeft even de handjes vrij om iets anders te doen

 15. nessen nessen

  15

  Omdat ik die erg mooi vind en het me heerlijk lijkt voor onze huilbaby.

 16. Yvonne Bax Yvonne Bax

  16

  Omdat wij graag een derde kindje willen en dan is zo'n schommelstoel ideaal. Heeft mama de handen vrij om de oudsten 'in bedwang' te houden en hoef ik niet steeds terug te lopen om het muziekje opnieuw aan te zetten.

 17. Elise Logtenberg Elise Logtenberg

  17

  omdat onze zoon overdag erg weinig slaapt. Hij is veel te wakker, maar ow zo moe. Vooral de middagen zijn niet leuk :( hopelijk kan deze wip/schommelstoel uitkomst bieden.

 18. minimonkey minimonkey

  18

  Ik werk in de kinderopvang en voor mijn dagverblijf zou ik hem graag willen winnen. De schommel die wij hadden is pas stuk gegaan. En aangezien het ideaal is met al die kleine (huil)babytjes, missen we hem wel heel erg! Zoals iedereen wel weet zit de kinderopvang op het moment in een lastig pakket. Ouders zoeken andere zormen van opvang of gaan meer thuis werken --> het kindaantal loopt terug, veel kinderdagverblijven zijn al gesloten omdat ze het niet meer rond kunnen breien waardoor veel mensen hun baan kwijt zijn geraakt. Alle beetjes helpen DUS: Het zou GEWELDIG zijn om deze schommel te winnen zodat er HEEL VEEL kindjes plezier van zullen hebben!

 19. Mariska Klaverkamp Mariska Klaverkamp

  19

  Omdat deze gewoon super leuk is, vooral voor de aankomende baby die er aan zit te komen, dan heb mama heel even der handjes vrij om een hele mooie foto te maken voor jullie site :)

 20. Marilon Gering Marilon Gering

  20

  omdat ik nu zwanger ben en bijna jarig ;) het is een handige schommel handen vrij en ziet er ook nog eens leuk uit!

 21. miaatje miaatje

  21

  Ik zou het mijn schoondochter en zoon willen geven als verassing. Het zou alvast een fijne verassing voor hen zijn om zoiets moois te krijgen.

 22. marijke popken marijke popken

  22

  Wat een leuke en vrolijke stoel. Een schommel zonder dat je hoeft te duwen en dus even je handen vrij.

 23. rhoon rhoon

  23

  de schommelstoel ziet er prachtig uit zelf zou ik hem heel graag willen winnen voor ons eerste aankommende kindje ook omdat ik er finaceel het geld er gewoon niet voor heb zou hij er heel veel plezier van hebben

 24. dre dre

  24

  Leuke stoel,kan de baby zich in vermaaken en je heb je handen vrij zou ik aan me mama geven omdat ze opgaat passen en zij vroeger dr handen vol had met opeens een 3ling

 25. WGeluk WGeluk

  25

  ons kleine ventje zal er echt van genieten om lekker te schommelen. hij is nu bijna 4 maanden vind spelen erg leuk. Dus in deze schommelstoel zal hij het zeker super vinden!!

 26. Magali Van Houtte Magali Van Houtte

  26

  Ben zwanger van 2de kindje en ze gaan maar 16 maanden schelen in leeftijd ,dus zou handig zijn voor de baby ,als mijn oudste mijn aandacht vraagt!Zo weet ik zeker dat mijn baby veilig is !

 27. Iris2 Iris2

  27

  Onze vorige babyswing is aan vervanging toe na mijn tweeling en met nr. 3 op komst staat deze nieuwe babyswing wel heel erg mooi in de kamer.

 28. Sylvia Bontenbal Sylvia Bontenbal

  28

  omdat mijn dochter van net 4 maanden na een moeilijke start wel iets su[er leuks verdient ! ze is nu al heel actief wil niet in bed liggen maar graag zitten en alles bekijken . en zo kan haar zusje ook meegenieten en dan kan de mama die op dit moment ziek is ook een beetje rusten maar toch ook meegenieten voor met en samen met haar dochters .

 29. Daantje Daantje

  29

  Dat mijn kindje naar dromenland wordt gewiegd en ik ook even van een rustmomentje mag genieten. Vast en zeker meegenieten van de geluidseffecten en liedjes van Fisher Price Regenwoud schommelstoeltje. Heerlijk voor mijn kleine als voor mezelf.

 30. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  30

  super actie! omdat met je baby naar het regenwoud gaan niet echt een optie is, is het in huis brengen van het regenwoud en fantastisch alternatief! de handen vrij hebben en weten dat je kleintje toch alle beste zorgen van de wereld krijgt is voor elke mama een geruststelling! Daarbij is het design zo mooi dat het gewoon een pronkstuk in de woonkamer wordt! De grote vraag is nu wie er het meest van deze schommelstoel zou genieten... de mama of toch het kleintje... ;-)

 31. Marriemarretje Marriemarretje

  31

  Baby 2 komt er aan en kan ik ook evenveel tijd aan de 1e blijven geven, kan deze lekker in dit stoeltje zitten en er toch bij zijn

 32. Monique Monique

  32

  Gewoon omdat het een geweldig schommelstoeltje is! Kindje zou het denk ik super vinden om er in te schommelen!

 33. Henriet van den Beld Henriet van den Beld

  33

  Ik zwanger ben van de tweede en een schommelstoel een mooie uitkomst is. Bij mijn eerste vaak moest wiegen of schommelstoel zelf moest spelen. Dus deze komt dan mooi uit.

 34. Bbrinksma Bbrinksma

  34

  Omdat mijn dochter het héérlijk vindt om bij mama op schoot geschommeld te worden, ze raakt er niet op uitgekeken! En hoewel het een prima manier is om wat extra caloriëen te verbranden, lijkt het mij super om met behulp van deze geweldig leuke schommelstoel dezelfde lach op haar gezicht te toveren, zonder dat mama er zo moe door wordt. Daarnaast mag ze graag naar knuffelbeestjes grijpen en melodietjes luisteren (vooral ook heel enthousiast meekraaien!) dus dat is helemaal fantastisch aan deze regenwoudstoel!

 35. w12345 w12345

  35

  Mijn dochter verwacht in mei haar derde kindje en zij zou heel erg blij zijn met dit leuke schommelstoeltje. Wij hopen dat alles goed zal gaan, want haar tweede kindje is 2 maand te vroeg geboren met de keizersnede. Gelukkig is alles goed gegaan .Haar dochtertje is nu 15 maanden en een gezond kindje. Als ik win, dan doe ik dit schommeltje in de geboortemand(nou ja, erin!), die ik nu al aan het vullen ben. Duimen maar!!

 36. steske steske

  36

  Mamaplaats maakt het mogelijk om SWINGEND door het leven te gaan !!!!

 37. s000275 s000275

  37

  Omdat ie eenvoudigweg superleuk is! Welke baby wordt hier nou niet vrolijk van?

 38. Dani15 Dani15

  38

  Waarom ik hem zou willen winnen? Waarom niet?! Het is een mooi en leuk stoeltje om te zien. Ideaal voor baby en ouder. Hij zou een mooi plekje in de kamer krijgen. En als mijn kindje te groot word, kan hij makkelijk opgeborgen worden, voor de 2e komt.

 39. Prien Prien

  39

  Wij hebben een lachebekje van een jongen van 6 maanden oud. Hij is gek op geluidjes en bewegingen. Daarom lijkt het me fantastisch om hem in deze schommelstoel te zien en hem nog meer te horen lachen!!

 40. jooise jooise

  40

  In de buik was je al een echte swing, je schopte, draaide, je deed je ding. Naarmate de bevalling naderde had je steeds minder swing, de ruimte in mama's buik werd steeds meer gering. Eenmaal op de wereld begon het weer van voor af aan.. Mama ik wil op mijn eigen beentjes staan! ik wil kunnen kruipen, willen spelen, willen swingen.. En dat doe ik graag met leerzame dingen! Wiegen is voor mij erg vertrouwd en deze swing is met verschillende liedjes onderbouwt! Daarnaast zijn er 5 snelheden om te wiegen, krijg ik het net gevoel dat ik kan vliegen! Ook als mama de geluidjes zat is kan hij zacht, want met de volumeknop heeft mama dat in haar macht!

 41. Justrulez Justrulez

  41

  Wat fijn dat je de swing kunt inklappen en meenemen, dat zorgt echt voor zoveel pluspunten. Ik zou deze helemaal top vinden

 42. shenna shenna

  42

  Omdat het af en toe hier thuis al een jungle is, en daar past deze regenwoud schommelstoel perfect bij! Daar zal onze kleine man die zich waarschijnlijk in een maandje meld heerlijk in kunnen weg dromen! En natuurlijk nieuwe dingen leren en lekker rond kijken! Daar zal hij zeker van genieten en mama en papa nog meer! Het enige wat je als mama en papa wil zien is dat je kleine wondertje geniet en plezier heeft! En dat zal hij in deze schommelstoel zeker hebben! Ook ideaal om bij oma neer te zetten en weer verder genieten!

 43. poesemien poesemien

  43

  Een leuk alternatief voor het klassieke wipstoeltje.

 44. Chani Chani

  44

  Ik wil deze graag winnen voor mijn lieve beste vriendin Halima :) Zij gaat binnenkort bevallen van haar tweede kindje en dit zou een prachtig cadeau voor haar en haar kindje zijn!!

 45. tamara23 tamara23

  45

  Ik heb net een kleine erbij en hij is nummer 3. Met drie kinderen kom je weleens handen tekort. En het is gewoon een ontzettend leuk ding. En als ik hem dan niet meer hoef krijgt mijn zusje hem die de volgende is met kleintjes. Zo hebben meer kinderen er plzier van. Hoop echt dat ik hem win

 46. Cynner27 Cynner27

  46

  _ Omdat ik heel vaak deel en nooit geluk heb _omdat wij nog geen babygym,wipstoel hebben ivm financien -Omdat het een prachtige leuke,mooie,vrolijk stoel is. -omdat luka er heel leuk in kan zitten,wiebelen en spelen en hij geen moment stil kan zitten. -omdat De kleine Luka het verdiend,omdat ik dit soort mooie dingentjes nooit voor hem kan kopen -omdat het wat anders is dan een rammelaar -omdat ik hem ook mee kan nemen naar oma -en omdat luka en ik hem echt prachtig vinden en er heeeeeel erg hard voor duimen

 47. Corina Corina

  47

  Omdat ik zwanger ben van ons tweede kindje en ik ook ons tweede kindje gelukkig lachend wil zien. Ook heb ik dan soms even de handen vrij wat erg makkelijk is met nog een echt handenbindertje. Hij is inklapbaar, heeft tal van pluspunten en hij ziet er super leuk uit! Geweldig! Wij zouden met z'n viertjes erg blij met deze leuke swing schommelstoel zijn!!

 48. Kim-dejong Kim-dejong

  48

  Ik zou hem willen winnen voor ons neefje Lennon die hem daarna weer kan geven aan de nieuwe spruit die eind juli/begin augustus geboren gaat worden. En dan hopelijk ook ooit nog eens onze 2e spruit!! Zo kan heel de familie er gebruik van maken ;-)

 49. Laura79 Laura79

  49

  Ik zou de schommelstoel graag willen winnen voor mijn dochter van 2,5 maand. Zij vindt het in de box niet altijd even prettig, omdat ze dan niet alles kan zien. Deze schommelstoel zou dan een mooie afwisseling zijn voor haar.

 50. Jannie1977 Jannie1977

  50

  met deze prachtige schommelstoel hoeft de kleine zich geen moment te vervelen en is er ook nog tijd over om voor de andere twee dreumesjes te zorgen en te genieten!

 51. dieselpower2 dieselpower2

  51

  Omdat wij trotse ouders worden van ons eerste kindje! Er komt zoveel op je af en je weet van gekkigheid niet meer wat je allemaal moet aanschaffen... Deze mooie wipper geeft zowel paps en mams als ons kindje, even heerlijk de rust!

 52. Janneke Janneke

  52

  Ik zou hem dolgraag willen winnen. Mijn zus is namelijk in verwachting en ik als aanstaande peettante zou dit een prachtig cadeau vinden voor mijn nieuwe neefje/nichtje ;)

 53. janita123 janita123

  53

  Wat een geweldige ding!

 54. Wturtle Wturtle

  54

  Ik zou deze mooie schommelstoel graag willen winnen voor ons vierde wonder. Ik denk dat onze kleine hier heerlijk van zal genieten. Verder lijkt het mij ideaal omdat je deze schommel ook mee kunt nemen als we een dagje op bezoek gaan naar opa en oma, dus ook daar zal de baby zich heerlijk kunnen ontspannen en luisteren naar de muziek. Geweldig dus

 55. janita123 janita123

  55

  Wat een geweldig ding! Ik kan niet wachten om mijn zoon er in te zien schommelen. Heerlijk ontspannen en genietend van de muziek en de mobiel boven hem. Voor een mannetje dat niks (maar dan ook niks...) wilt missen, is het heerlijk om hem een momentje van ontspanning te geven.

 56. Aukje Wursten Aukje Wursten

  56

  omdat ie zo mooi is en je hebt er zoveel mogelijkheden mee. ik denk dat ook "grote" broer (2 jr) en zus (5 jr) m prachtig zullen vinden!

 57. Jepsie Jepsie

  57

  Na 9 maanden ontspannen in de buik, gun ik mijn liefste ukkie een ontspannen start van zijn leven!

 58. Melissa1986 Melissa1986

  58

  Omdat ons mannetje er heel erg vrolijk van zal worden :-)!!!!

 59. carla carla

  59

  Omdat het een uitdaging is voor ieder kind en dat wil ik graag geven. Plus heb ik even mijn handen vrij om zelf ook optimaal te kunnen ontspannen.

 60. misss-eva misss-eva

  60

  ik zou heeeeeel graag willen winnen voor onze 3de baby zodat hij ook wat nieuws krijgt en niet alle oude spulletjes van broer en zus.

 61. Noemi Noemi

  61

  Omdat dit wanneer de armen van Mama moe worden het gezelligste plekje is voor mijn baby!

 62. Dalena Dalena

  62

  Ik moet helemaal niets winnen, maar ik zou het wel heel graag willen. Ik weet zeker dat K. hier helemaal weg van is. En ik mag het eindelijk zeggen.. als zijn AANSTAANDE broertje of zusje net zo gek is, dan wordt het wel heel gezellig met zo`n swing!

 63. Melina76 Melina76

  63

  Nog 8 weekjes en dan ben ik uitgerekend. Ik verwacht mijn tweede kindje. Ik ben sinds een week alleenstaand moeder en moet mijn uitzet gedeeltelijk op nieuw opbouwen. Het zou goed uitkomen.

 64. Laura Hoving Laura Hoving

  64

  Omdat ik hier niet eerst de hond uit hoef te jagen, want hier kan hij niet in komen. (Hij (kleine dwergteckel en 2e mama) heeft de gewone wipstoel geclaimd als mijn zoon er niet in ligt ;-))

 65. Wendy Evers Wendy Evers

  65

  Om een heerlijk rustmomentje te creeeren voor mijn kleine ventje die bruist van de energie! XoXo

 66. MommieBlessing MommieBlessing

  66

  ik zal maar gewoon de waarheid zeggen ik heb heel veel dingen uit de Rainforest serie aangeschaft via marktplaats maar voor deze had ik helaas geen budget,zou hem zo graag willen hebben voor me zoontje

 67. Esther Pollak Esther Pollak

  67

  Omdat ik denk dat ik het het meest kan gebruiken als onthaalmoeder. Ik vang dagelijks 7 kinderen op en zo een schommel zou goed van pas komen.

 68. evatius evatius

  68

  Ik zou graag willen winnen omdat mijn zoontje van 5 maanden altijd enorm vecht tegen zijn slaap. Hij is overdag dan doodmoe maar gaat niet slapen. Maar als hij in de box ligt en we wiegen de box een beetje (wat eigenlijk niet kan met een box) valt hij zo in slaap en kunnen we hem in zijn bedje leggen. Dit zou dus ideaal zijn, om te spelen maar ook om hem een beetje te laten indommelen. Ennnn je kan hem gebruiken totdat hij 1 jaar is, de meeste wipstoeltjes etc zijn maar tot 6 maanden of 9 kilo!

 69. Amanda Aalmoes Amanda Aalmoes

  69

  Omdat mijn vriendin niet wil vertellen of ze een jongetje of een meisje krijg. Dus leuke kleertjes kan ik nog niet voor haar kopen. Dit is een geschikt cadeau omdat het voor zowel een jongetje geweldig is en voor een meisje!

 70. MeJulie1977 MeJulie1977

  70

  Wat een frisse kleuren, erg leuk voor baby's. En natuurlijk ook handig voor mama. Misschien dat ik zelfs in slaap van van die leuke geluidjes. En zeker ook handig om mee te nemen naar opa en oma!

 71. Natasja79v Natasja79v

  71

  Met drie kindjes onder de 4 jaar is het hier erg druk in huis. Soms ligt de jongste, inmiddels 1 weekjes, wel eens in de box te mopperen terwijl ik dan druk ben een ander kindje te verschonen. Deze schommelstoel lijkt mij een mooie uitkomst, zeker weten dat ons meisje daar tevreden van wordt. Dan kan ik wat minder gehaast de luiers van de andere verschonen of eventjes een boterhammetje smeren, drinken halen of een wasje in de wasmachine doen. Dit gebeurd allemaal iets relaxer als je de baby niet hoort huilen, omdat je weet dat deze zich vermaakt.

 72. Yvon35 Yvon35

  72

  Omdat ik heel graag ons eerste kindje heerlijk schommelend, met een lachend smoeltje wil zien in het mooie Swing schommelstoeltje!

 73. Josee Josee

  73

  Omdat ik mijn kleintje alle liefde en geborgenheid wil geven. Ook al ik bv thuis kom van mijn werk en er gekookt moet worden... Zo kan ik mijn kleintje toch bij me in de buurt houden, zodat zij mama kan zien ik haar. Dat is tenminste wat anders dan haar in de box te leggen!

 74. ima2012 ima2012

  74

  Om die gebroken nachten weer door te komen. Na de bevalling rondlopen met een baby op je arm is zo ontzettend pijnlijk en vermoeiend, wat zou het een genot zijn om de baby lekker in een schommel te kunnen leggen en er lekker ontspannen bij te kunnen gaan zitten. En na een tijdje is het heerlijk te zien hoe de baby zal proberen te reiken naar de mobiel!

 75. ons_b ons_b

  75

  Zodat mijn dochter er niet alleen op het kinderdagverblijf van kan genieten maar ook thuis. Ze vind het zo fijn!

 76. Jose Schoeman Jose Schoeman

  76

  Mijn Bff is zwanger van haar 4de kindje en heeft haar handen dus ardig vol, gisteren te horen gekregen dat ze een jongetje krijgt, ik zou het zo gaaf vinden om de Swing te winnen en mijn liefste BFF hier gelukkig mee te maken..

 77. mamajootje mamajootje

  77

  Omdat mijn kleine Demy-Lee het helemaal geweldig zou vinden! Ze houd van kleurtjes en wiebelen is het helemaal. Naar mobielen kan ze erg lang kijken ze houd van de kleuren en de bewegingen daarvan. Maar ook mama heeft dan de handen even vrij. Dus pluspunt, pluspunt, pluspunt, pluspunt en pluspunt, pluspunt, pluspunt, pluspunt en pluspunt. Daarnaast is hij ook nog eens kei leuk om te zien. Daat maakt het dus 10+ en hopelijk staat hij binnenkort in mijn huis!

 78. Missymayo Missymayo

  78

  Op de creche ligt Lars vaak in het schommelstoeltje. Hij vindt dit geweldig! Lekker schommelen en dan schaterlachen. Super mooi om te zien. Ik zou het helemaal super vinden als we hem daar thuis ook mee kunnen verblijden.

 79. Ia Franse Ia Franse

  79

  Ik heb gezien wat een plezier het zoontje van een vriendin erin heeft...Mijn derde komt over een paar weken en ik zou het leuk vinden om hem/haar ook zo te zien genieten...

 80. kvh88 kvh88

  80

  Soms is onze zoon zo erg aan het huilen van de krampjes en het enige wat ontspannend werkt is dan schommelen. Nu moeten wij telkens hem in onze armen schommelen, maar dat is niet bevorderlijk voor onze rug. Nu is deze schommel natuurlijk een ideale uitkomst. Daarom willen wij hem graag winnen

 81. anja85 anja85

  81

  Van de verhalen van mijn moeder weet ik dat ik als baby rustig werd als ik bij mijn moeder op de schommelstoel zat en mijn moeder een liedje zong. Ik hoop dat ik mijn baby ditzelfde gevoel kan geven door deze multifunctionele schommelstoel. Schommelen, spelen en muziek in één.. wat wil een baby nog meer?

 82. anneke hoekstra anneke hoekstra

  82

  een prachtige stoel!!! De stoel heeft vele mogelijkheden. Ons meisje zou hier veel plezier in hebben met muziek en schommelen vind ze heerlijk.

 83. MamaDagske MamaDagske

  83

  onze kleine man hoort alleen de pannen al en gaat het lekker op het schreeuwen zetten. Dit duurt dan net zo lang tot dat wij hem gaan wiegen in onze armen. Probeer maar eens te eten en tegelijk je kind te wiegen. Best lastig dus. Daarom zou het handig zijn om de mooi stoel te winnen. Dan kan hij lekker bij ons zitten en wordt automatisch gewiegd terwijl wij onze bord leeg kunnen eten.

 84. merlis merlis

  84

  Omdat ik deze schommelstoel heel graag zou willen hebben maar helaas niet kan aanschaffen omwille van het budget die ik er nu niet voor heb?Het zou enorm tof zijn mocht ik ze via deze weg kunnen winnen,dan lacht het leven mij weer toe!!

 85. mrlmcmr mrlmcmr

  85

  Onze derde dochter afgelopen september geboren is en ik haar ook een eilandje voor zichzelf gun, waar haar twee zussen haar niet lastig vallen. Ook eens iets nieuws voor haar i.p.v. afdankers van haar zussen. Ik heb ook het idee dat deze stoel niet belachelijk hard geschommelt kan worden door haar zussen, iets wat in onze wipstoel wel kan gebeuren.

 86. Sofje79 Sofje79

  86

  Leuk voor mama & kleine meid, geweldig omdat ze en lekker kan zitten, spelen en genieten en mama heeft haar handen vrij voor het huishouden en haar gezin

 87. hillie hillie

  87

  Leuk voor me kleine meid en dan heb ik me handen vrij om het huishouding te doen. Ze is nu op ontdekking en dit is zeker een manier om weer wat te leren

 88. Linda van de Belt Linda van de Belt

  88

  Super leuk om bij opa en oma in te spelen, die straks op onze 2 kleine wondertjes passen, als papa en mama aan het werken zijn.

 89. MML MML

  89

  Na een heel moeilijk anderhalf jaar, ben ik nu zwanger! Het duurt nog even voordat de kleine geboren word, maar dit zou wel een heeeel leuk eerste cadeau zijn.

 90. kitty kitty

  90

  Lijkt me een geweldig ding voor zo'n kleine spruit maar zal er bij mij niet zomaar in komen, heb er simpelweg het budget niet voor. Nou vind ik dat wel heel jammer want ik ga hem over een tijdje wel goed kunnen gebruiken denk ik. Heb mijn laatste kindjes snel achter elkaar gekregen dus zit nu met de jongste van nog geen jaar en over een paar maandjes komt de volgende alweer dan huppelt er ook nog een van bijna 3 rond die veel aandacht wil van mama..... Hoe gaan we dat doen....deze schommel zou me wel een beetje kunnen helpen, terwijl de kleinste dan heerlijk schommelt heb ik mijn handen vrij om even met de andere 2 te spelen..... Dus.....een goede reden, toch?

 91. zohrec zohrec

  91

  Ik ben zwangervan onze derde. Ik heb last van bekkeninstabiliteit ,misschien kan dit voor ons tijdelijk een hulp zijn ook, zodat ik me ook op een snell herstel kan focussen.

 92. johanenpaula johanenpaula

  92

  Wow wat een leuke schommelstoel, onze dochter (nu 1) vond hem helemaal geweldig op het KDV, mijn zus is komende week uitgerekend van hun eerste kleintje. Wat zou het een gaaf kraamkado zijn om hun kleintje te laten genieten van deze geweldige stoel! Fisher price is gewoon geweldig en degelijk!

 93. jmr3110 jmr3110

  93

  Ons dochtertje heeft net een spreidbroek gekregen, wat zou het heerlijk zijn als ze in deze stoel kan genieten van alles wat om haar heen gebeurd. Ze wil zo graag alles in de gaten houden! En die muziekjes heerlijk rustgevend

 94. Rolinda Rolinda

  94

  Echt een super gave schommelstoel! Wij hebben nu een simpele schommelstoel. Ons dochtertje vindt het mega om daar in te zitten. Vooral omdat ze alles in de gaten kan houden wat er gebeurd om haar heen. Ook is ze zo druk met haar beentjes te bewegen zodat de schommelstoel gaat schommelen. Ze lacht en giert van plezier wanneer de schommelstoel heen en weer gaat. Het liefst wil ze ook nog alle speeltjes bij haar hebben om vervolgens er aan te zitten, te bekijken, in haar mond te stoppen en dan weer op de grond te laten vallen. Ook de muziekmobiel, die aan haar box zit, vindt ze gewoon prachtig. Als ik haar erin leg kijkt ze gelijk er naar toe, met andere woorden: "wil je hem even aan doen". Ze lacht naar de figuurtjes die telkens boven haar langs komen. Als de mobiel afgelopen is, wil ze hem graag weer aan, en nog een keer en nog een keer... Dan lacht ze het uit en heeft zoveel plezier! Ik weet zeker dat die combi, schommelen en mobiel bekijken een super uitvinding voor haar is. Dus de Swing schommelstoeltje van Fisher Price is hier zeker zeer welkom!

 95. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  95

  Leuke verassing voor mijn schoonzusje die op het punt van bevallen staat

 96. JReker JReker

  96

  Omdat we in deze tijd wel een meevaller kunnen gebruiken!! en omdat hij hij gewoon supermooi en handig is met een 2e op komst

 97. betwella betwella

  97

  İk wil heel graag de Fisher Price schommelstoeltje WİNNEN want: ik ben bijna 5 maanden zwanger en zou dit een prachtige cadeau voor mijn toekomstige baby vinden.

 98. betwella betwella

  98

  wil heel graag de Fisher Price schommelstoeltje WİNNEN want: ik ben bijna 5 maanden zwanger en zou dit een prachtige cadeau voor mijn toekomstige baby vinden.

 99. betwella betwella

  99

  Ik wil heel graag de Fisher Price schommelstoeltje WİNNEN want: ik ben bijna 5 maanden zwanger en zou dit een prachtige cadeau voor mijn toekomstige baby vinden. Mijn gevoel zegt, dat dit een oplossing is voor een huilbaby, onrustige baby maar ook voor voor pure ontspanning!. Maar daarnaast ook voormijzelf, dat ik mijn handen vrij heb en even iets anders moet doen! İk Ja zie het al helemaal voor me, mijn prachtige baby zo leuk aan het schommelen is en dat hij of zij hierdoor een kalmerend effect van krijgt. Dit zou mij echt een heel fijn gevoel geven!!! Het is niet alleen kalmerend maar ook echt een ontspanning voor ons beiden!! Hoop dat echt dat we deze prachtige prijs winnen!!

 100. spa spa

  100

  Wauw! Ik zou dolgraag het Fisher Price Regenwoud schommelstoeltje winnen! Ik ben bijna uitgerekend van de 2e en uit ervaring van de eerste lijkt het me een geweldige uitvinding! Vooral de muziekjes en dat mama even haar handen vrij heeft! Dus ik ga duimen!

 101. StephanieM StephanieM

  101

  Omdat ik er zelf wel in wil liggen!! Met een tweede kindje op komst is dit ideaal voor de baby maar ook voor grote broer, zodat mama ook even handen vrij heeft voor hem! Van harte welkom dus..

 102. laura23 laura23

  102

  wij willen deze heel graag winnen, als ons kindje geboren is zal het zeker met heel erg veel plezier hierin schommelen! wij zullen er erg blij mee zijn!

 103. Sandra Franso Sandra Franso

  103

  Omdat mijn vrolijke man van 4 maanden deze geweldige en vrolijke schommel verdient!!!!!!!!!.Dan heeft mama ook even haar handen vrij met 4 drukken mannen in huis.

 104. kempenaers kempenaers

  104

  omdat mijn schoondochter in verwachting is van haar tweede kindje en ik als grootouder het in de dag ga bijhouden, heb zo nog een heel oud babyrelax is aan vervanging toe en zie het kindje als schommelen bij mij thuis

 105. chantal manders chantal manders

  105

  zou heerlijk zijn voor mijn kleine meisje, lekker schommelen en wegdromen. niets is toch leuker dan naar je kindje te kijken en te genieten

 106. Marieke89 Marieke89

  106

  Ik ben zwanger van mijn eerste en dan wil je toch echt wel het LEUKSTE van het LEUKSTE hebben voor je kleine ! :)

 107. Jessica83 Jessica83

  107

  Zodat mijn oudste dochter haar broertje niet meer hoeft te schommelen in zijn wipstoel.

 108. D3eam D3eam

  108

  Het lijkt mij een geweldige uitkomst Zeker voor een onrustig kindje! Dus wil hem graag winnen! Succes allemaal

 109. tljg tljg

  109

  Heb er zelf 1 gehad voor mijn 2 kids en zou er heel graag weer 1 willen voor de volgende,want er is maar 1 woord voor deze schommel:ideaal!!

 110. Debseflebs Debseflebs

  110

  Zou graag dit willen winnen voor onze 2e wonder. Zodat mama ook haar handen vrij zal hebben voor de grote broer.

 111. schatties3 schatties3

  111

  Zou deze graag willen winnen omdat deze schommelstoel gewoon de LEUKSTE is!!

 112. Basenpris Basenpris

  112

  Heb deze stoel in een andere uitvoering gehad en heb er heel veel plezier van gehad en mijn kruimel ook, mijn vriendin is nu zwanger dus zou de swing aan haar geven zodat ze er net zo veel plezier aan beleefd als ik heb gedaan en dat heeft ze verdiend na een moeilijke periode!

 113. Daantjedoek85 Daantjedoek85

  113

  zou deze graag willen winnen, bij onze eerste hebben we deze tweedehands aangeschaft en is ons enorm goed bevallen! ons meisje huilde veel en werd van deze schommelstoel weer rustig. Helaas hebben we de stoel toen weer moeten verkopen. Nu is de tweede op komst en wat zou het fijn zijn als we deze stoel nu kunnen winnen!

 114. Corina Corina

  114

  Ik zou deze schommelstoel graag willen winnen omdat hij gewoon leuk en heel erg handig is! En ik weet dat kindjes graag heen en weer geschommeld worden dus ons kleine prinsesje zal er ook zeker veel gebruik van gaan maken.

 115. Suzanne Rekkers Suzanne Rekkers

  115

  Heel blij wordt mijn prinsesje (3mnd oud) van deze stoel!! Op de opvang waar zij 2 dagen in de week is vind ze de schommelstoel helemaal geweldig! Het is zo leuk om haar daar in te zien zitten! Ik had van te voren niet verwacht dat zij het zo naar haar zin zou hebben en hebben daarom niet een schommelstoel aangeschaft. Om hem nu te kunnen winnen zou geweldig zijn!

 116. MrsOruc MrsOruc

  116

  Wauw dit zou mijn zoontje echt geweldig vinden!! Hij vindt het heerlijk om er in te zitten op het kinderdagverblijf en ik weet zeker dat hij er thuis ook wel een zou willen.. Wat een superactie!!

 117. Jena Jena

  117

  Tijdens mijn zwangerschap amper te kunnen lopen door mijn dubbele hernia. Denk ik dat deze prachtige schommelstoel straks na de bevalling goed van pas kan komen. Ik denk dat onze kleine man hier geen genoeg van zal gaan krijgen.

 118. vjx2013 vjx2013

  118

  Ik ben een tienermoeder ik zou dit mooie cadeau heel graag aan me babygirl willen geven. Ik heb hem bij prenatal eerder gezien ik wou het zo graag maar ik kom al heel moeilijk rond en net heb ik me kinderwagen en babykamer moeten betalen.

 119. mommie mommie

  119

  Ik zou deze geweldige schommelstoel heel graag cadeau willen doen aan mijn zus. Zij verwacht in augustus haar tweede kindje. Zelf werk ik op een kinderdagverblijf op een babygroep en weet dus uit ervaring dat meerdere kinderen best wel wat van je eist. Deze schommelstoel kan echt een uitkomst zijn. Ik weet dat de meeste kinderen erg rustig worden in zo'n schommelstoel als verder niks meer werkt. Vandaar dat ik hem heel graag voor haar zou willen winnen.

 120. chmaj chmaj

  120

  omdat mijn zoontje van bijna 6 maanden de allerliefste, leukste, grappigste, knuffelisgste, schattigste jochie is dat er is. Hij heeft van de week tijdens onze wintersport voor het eerst op een schommel gelegen en hij vond het geweldig!!! Dit lijkt me dus ideaal om thuis lekker binnen te hebben met deze kou!

 121. Christina Papaikonomou Christina Papaikonomou

  121

  Zou deze heel graag winnen! Als alleenstaande moeder heb je ook momenten waarop je even moet douchen, wassen, koken, noem maar op en de kleine even 'alleen' wilt laten, liefst wel met wat vertier om haar heen. Deze Fisherprice schommel lijkt me heerlijk voor haar (ze is nu 3 maanden), lekker schommelen en ontdekken tegelijk - terwijl mama snel wat klusjes door het huis heen kan doen!

 122. kaat kaat

  122

  Mijn nichtje is hoog zwanger van haar eerste kindje en gaat binnenkort trouwen. Dit zou het meest ideale trouw/baby cadeau zijn voor zowel de aanstaande mama en baby. Ik zou doe dus mee voor nichtje lief...

 123. ilonawolters5 ilonawolters5

  123

  Wij deze dan aan opa en oma geven. Ze zijn net weer opa en oma geworden van een meisje en in juni en juli verwachten ze weer kleinkinderen. Dit zijn dan 9 kleinkinderen binnen 4 jaar. Als wij dus allemaal op visite zijn is het makkelijk dat er wipstoeltjes enz. aanwezig zijn. Daarbij passen ze de kleinkinderen ook allemaal op. Dat betekend dus 4 dagen oppassen in de week. Ze kunnen dus wel een stoeltje gebruiken.

 124. Danielle Bouwens Danielle Bouwens

  124

  Het zou ideaal wezen! je hebt even je handen vrij! Het ziet er super leuk en leerzaam uit! En van de fysio moeten we zoiets aanschaffen. kortom we zouden hem heel graag willen winnen ! :D

 125. Proudmommy2010 Proudmommy2010

  125

  Wij zouden de schommelstoel dolgraag winnen omdat we hem echt helemaal GEWELDIG vinden. En wij hebben een peuter van 2,5 jaar dus het zou een fijne manier zijn om even mijn handen vrij te maken voor onze grote stoere broer. De schommelstoel is mooi, en erg handig ook. de muziekjes en standen maken hem helemaal compleet! Wij zouden hem erg graag winnen!!!!!!

 126. Kingforaday Kingforaday

  126

  Echt een gave schommelstoel! Hij is leuk en vooral heel kleurrijk. Ten tweede, top dat die ook nog eens van Fisher Price is. Bijna al het speelgoed bij ons thuis, is van Fisher Price. Kwalitatief helemaal top. Mijn meisje, bijna 6 maandjes oud, is helemaal gek van kleuren, geluiden, bewegingen, noem maar op. Hoe gekker hoe beter! Ik weet echt zeker dat ze van deze schommelstoel intens zal genieten. En als zij geniet, dan geniet ik nog meer....

 127. Miranda Haaft Miranda Haaft

  127

  Een reden waarom wij hem willen winnen? Kijk hoe geweldig de schommelstoel uitziet! De kleurtjes, het design, het gemak! De schommelstoel zal hier geweldig staan en onze kleinste zoon zal de stoel geweldig vinden!

 128. laura1978 laura1978

  128

  Ik zou heel heel graag het schommelstoeltje van Fisher Price willen winnen zodat ik deze aan het kinderdagverblijf kan schenken. Onze dochter Katie van bijna 4 maanden oud gaat sinds kort naar het kdv toe en ze hebben hier een schommel stoeltje staan wat eigenlijk meer dan versleten is. Door alle bezuinigen zijn ze nu niet in de gelegenheid om een nieuwe te kopen en omdat ik super tevreden ben over dit dagverblijf en onze dochter het prima naar haar zin heeft zou ik het geweldig vinden om dit stoeltje aan hun te schenken zodat onze Katie nog meer plezier heeft tijdens het verblijf en alle andere kindjes er ook van kunnen genieten.

 129. Larissa Tuijl Larissa Tuijl

  129

  Omdat mijn kleine meid de hele dag gedragen en gewiegd wil worden. Op zich heel leuke uurtjes, maar als je even iets wilt doen en je kleintje begint meteen te huilen, dan is deze schommelstoel de ware uitvinding! Bovendien ziet hij er ook nog eens erg gezellig uit met al die hippe kleurtjes!

 130. cyncyncynthia cyncyncynthia

  130

  Hallo Mamaplaats, Het is weer een prachtig product om te winnen! Wij zouden het graag willen winnen omdat we vlak na onze bevalling weer zwanger blijken te zijn! Als de 2de komt is Vincenzo ongeveer 10maandtjes en is zo'n stoeltje wel ideaal! We hebben nu een gewoon wippertje maar moet je zelf aan wiebelen en zo'n automatische zou geweldig zijn! (als je met de andere bezig bent) Het was niet de bedoeling 2 achter elkaar te krijgen maar van harte welkom maar weet dat t pittig straks zal zijn dus alle hulp kunnen we gebruiken! Alvast bedankt voor deze kans!

 131. Isabelle Isabelle

  131

  Geweldig om je kleintje al spelenderwijs educatief bezig te zien, ook als mama even het fruit-of groentenpapje aan het bereiden is!!! Je kleintje aan de fascinerende kleurtjes laten wennen, lekker zonder zorgen te zien spelen, zijn motoriek alvast een stimulans te geven voor later en te genieten van het beeld dat altijd op je netvlies gebrand zal zijn, nl. dat van je kleine spruit dat zijn eerste verkenningsmomentjes beleeft in deze grote wereld waar hij - als hij het nodig heeft - toch nog lekker beschermend kan schuilen onder mama's vleugels!! Wat wil je nog meer?

 132. Daan1980 Daan1980

  132

  Wat een super leuke win actie weer op mamaplaats! Echt een geweldig mooie schommelstoel van Fisher price, waar ik mijn kleine meisje graag in wil leggen. Zodat ze kan genieten van het schommelen en de geluidjes. En zo heeft mama ook even haar handen een momentje vrij :-)

 133. Laura1986 Laura1986

  133

  Gave prijs zeg! Een vriendin heeft deze al een hele tijd, zij had hem in Amerika besteld. Hij is uniek omdat hij van links naar rechts en van voor naar achter kan. daarnaast is het fijn dat het diepe stoeltje met ligstanden heeft. En je kan ook nog eens de snelheid en het geluid zelf kiezen. Kortom, ik maak heel graag kans!

 134. tantemine tantemine

  134

  Ik zou deze graag voor mijn 1maand oude zoontje Arthur winnen,omdat hij een cadeautje heeft verdiend.hij is donderdag opgenomen voor een dringende operatie aan de slokdarm en door complicaties moet hij nog langer blijven.Dus dit zou een leuk thuiskomstcadeautje zijn :-)

 135. Dorien1985 Dorien1985

  135

  Wat een prachtig schommelstoeltje! Elke moeder gunt haar kindje het allerbeste en fijnste! Ik dacht bij mezelf, wat hebben we zelf eigenlijk allemaal niet voor een spullen om te 'relaxen'. Een lekker kussen, een fijne stoel, een voetenbankje ;-), en ga zo maar door... Een kleintje heeft dat ook nodig om lekker te kunnen ontspannen en deze stoel heeft het allemaal, zodat een baby zich compleet ontspant! Schommelen, liedjes, spelen, het is een combinatie van ontspannende factoren in één stoel. Ik vind het echt een pracht exemplaar!

 136. Ilepilaf Ilepilaf

  136

  De swing schommelstoel is een fantastisch ding Je zet hem aan en je kind voelt zich helemaal de king Lekker wiegen, heen en weer Wat wil je nog meer? Mijn mamma vindt het ook heel fijn Want met drie kinderen onder de 3,5 thuis moet je best op je hoede zijn.

 137. kimstijfs kimstijfs

  137

  Omdat Sanne nu 6 maand is en nog steeds een huilbaby is! ik slaap maar een half uur per nacht, en zit er doorheen. toen we bij iemand op bezoek waren was ze ook zo, hebben haar toen in de schommelstoel gedaan en mevrouw sliep binnen 5 minuten! HEERLIJK!! zou er dolgraag een willen aanschaffen maar helaas kunnen we ons nu die luxe niet veroorloven ik zou hier heel heel heel erg mee zijn geholpen

 138. Suzan Hijdra Suzan Hijdra

  138

  Kort en krachtig: Gewoon omdat het een top apparaat is!

 139. gwenjobels gwenjobels

  139

  Mijn dochtertje heeft last van reflux. Zij moet dus veel rechtoo zitten. Ook heeft ze extreem veel darmkrampen en heeft door beide ontzettend veel pijn in haar buik. Slapen in bed is lastig, omdat ze zo'n pijn heeft huilt ze zich steeds wakker. Op dit moment slaapt ze het lekkerst bij mamma op de arm, al wiegend, schuddend en zingend. Niet heel leuk voor mijn zoontje van 2.5 jaar oud, die ook graag wilt spelen met zijn mamma... Iets wat er dus nu veel te vaak bij inschiet! Zo'n fisherprice stoel is hetzelfde als mamma, hij schommelt, schudt en zingt. Graag win ik deze stoel, zodat mijn lieve dochtertje lekker bewogen wordt en hopelijk hierdoor ook meer gaat slapen en ik ook zo nu en dan met mijn zoontje kan overgooien, blokken bouwen of mooie tekeningen kan gaan maken!!

 140. Joyce1987 Joyce1987

  140

  Ik zou deze graag winnen voor mijn allerliefste metekindje!! Dit is een geweldige stoel, mijn jongste zoontje heeft hier ook heel lang gebruik van gemaakt. Maar door omstandigheden is deze spijtig genoeg kapot gegaan... Waardoor ik deze stoel ook niet heb kunnen doorgeven. Mijn zus (het is haar dochtertje waarvan ik fiere meter ben) heeft 3 kindjes waarvan het 1ste spijtig genoeg overleden is. Zij is ondertussen zwanger van haar 4de kindje. Dus zo een schommelstoel zou haar ENORM van pas komen!

 141. JessicaB JessicaB

  141

  Misschien wel niet zo origineel maar wel waar: omdat het een super, mooie handige en leuke stoel is voor zowel mama als voor mijn kleine mannetje! Wie wil dit nou niet winnen!

 142. Roxy Roxy

  142

  Ik had er 1 gekocht maar daar kon m'n meisje alleen maar in liggen en omdat ze dat niet fijn vind zou die de ideale uitvinding zijn! Zou geweldig zijn om deze te winnen zodat ik af en toe me handen vrij heb ipv heel de dag rondjes te lopen op m'n arm.

 143. Jetje25 Jetje25

  143

  Wij zijn net verhuisd en hebben nu een lege plek in de woonkamer. Deze zou mooi opgevuld kunnen worden met deze super mooie en leuke Fisher Price swing schommelstoel. Fijn dat de stoel opvouwbaar is, dan kunnen we de stoel ook meenemen naar familie en vrienden zodat alle kleintjes er plezier van hebben. Het lijkt ons dus geweldig om deze schommelstoel te winnen.

 144. E. Bemelmans E. Bemelmans

  144

  Onze kleine heeft moeite om zichzelf te vermaken, ik hoef natuurlijk niet uit te leggen dat dit af en toe knap lastig kan zijn. Deze leuke Fisher Price swing schommelstoel kan hier verandering in brengen! Het lijkt ons een uitkomst.

 145. Jacqueline Kulik Jacqueline Kulik

  145

  Ik zou hem graag willen winnen omdat het ook een heel erg leuk kraamcadeau is. Er zijn drie vriendinnen zwanger 1 is er net bevallen en de andere moeten nog even. Is toch een leuke binnenkomer misschien kunnen ze hem onderling uitlenen. Je kan hem ook inklappen dus als de 1 hem even zat is verhuizen we hem naar de andere. Mooie oplossing en iedereen blij !

 146. Justrulez Justrulez

  146

  Deze prijs zou ik schenken aan mezelf en hoop dat een tweede kindje komt dan vanzelf :)

 147. Nienke Storm Nienke Storm

  147

  Ik zou hem graag willen winnen voor een vriendin van me ze heeft het momenteel erg moeilijk. Ze is sinds kort alleenstaande moeder en moet nu dusalles in haar 1tje doen ipv met zn 2en. En ik zou haar graag willen helpen door haar dit te kunnen geven. Ik zou het met alle liefde zelf voor haar willen halen alleen hebben we het zelf ook niet al te ruim.

 148. Cynner27 Cynner27

  148

  Omdat luka dan heerlijk kan ontspannen en spelen en hij niet steeds op de grond hoeft te liggen op een boxkleed maar gezellig bij mij aan tafell kan zitten.en omdat het eeen heel mooi kado is.

 149. nieke nieke

  149

  heb hier een klein lief aandacht-vragend mama-ventje dat iedere keer helemaal zot word als zijn mobieltje stopt en niets liever heeft dan gewiegd te worden ,met zulk super stoeltje zou ik eindelijk mn handen vrij hebben om klanten te doen en mn studie's af te ronden .

 150. ermina ermina

  150

  Omdat het een perfecte aanvulling zou zijn voor in ons speel/ontspan ruimte. Ik ben nl gastouder en het lijkt me een prima vermaak voor verschillende leeftijdsgroepen welke hier over de vloer komen.

 151. kenji2011 kenji2011

  151

  Ik wil deze schommelstoel graag winnen, omdat onze onze wipstoel aan vervanging toe is en we op dit moment het geld niet hebben om een nieuwe te kopen. Verder zou het heel makkelijk zijn aangezien we een dreumes hebben rondlopen en ondertussen dat ik hem in zijn bedje leg kan ik ons nog ongeboren dochtertje in de schommelstoel leggen.

 152. hakunamatata hakunamatata

  152

  Ziet er COOL uit, begin zelf al goed moe te worden van al mijn geschommel met armen en benen, dat is wat mijn mannetje (4 weken jong) zooo fijn vind...dus misschien een mooi kraamkado

 153. Esther van Meeteren Esther van Meeteren

  153

  O die is lief en wat een leuke kleuren ! Mooi dat het kleintje er gelijk zo lekker in gewiegd kan worden ... Ik weet wel wie ik daar blij mee kan maken hoor !!!

 154. priscilla vulpen priscilla vulpen

  154

  Ik zou de Fisher Price schommelstoel graag willen winnen voor mijn zoontje omdat hij het heel erg leuk vind om verschillende geluidjes te horen en heel lief zelfstandig kan spelen en omdat hij graag heen en weer gewiegd word als hij moe word en op mama de arm word dat naar een half uur toch best zwaar. Ik hoop dat we de schommelstoel winnen voor uren lang speel en slaap plezier

 155. Sandra1963 Sandra1963

  155

  Alvast hebben om voor kleinkind te bewaren tot die geboren is...Super kraamkado dus..

 156. kristelgloudemans kristelgloudemans

  156

  zodat ik mijn petekindje in wording, ( ben gevraagd op oudejaarsavond door mijn beste vriendin of ik peetante van haar tweede wondertje, een dochtertje, wil worden) wauw wat een eer he! en ja dat wil ik heel graag, de kleine meid word ook nog op mijn verjaardag in april verwacht, dus als peettante wil ik graag mijn verwachtingen waar maken, en wat zou er nou mooier zijn dan zo n mooie en fijne schommelstoel te mogen geven!

 157. maroze maroze

  157

  tja waarom zou ik/mijn zoontje deze moeten winnen? Ik denk dat iedereen hem zou kunnen winnen, aangezien het zo'n leuk en handig stoeltje is. Ik denk dat ieder kind hier wel in zou willen liggen chillen ;-)

 158. Nada Boersma Nada Boersma

  158

  Zou het leuk vinden als mijn moeder deze wint aangezien mijn zusje pas een baby heeft gekregen en er bij mijn broertje en zijn vriendin eentje op komst is en mijn moeder veel oppast kunnen de kleintjes hem mooi delen en mijn moeder de handen een beetje vrij houdt voor de andere kleinkinderen en de aandacht op die manier kan verdelen aan alle kleinkids

 159. Amanda Aalmoes Amanda Aalmoes

  159

  Ik moet hem winnen, omdat ik het echt een super leuk cadeau voor mijn vriedin vind. Ze staat altijd voor me klaar, past altijd op en ik mag kosteloos een plekje in haar kapsalon huren voor mijn nagelsstudio.

 160. bibi79 bibi79

  160

  Omdat ik zwanger ben van mijn eerste kindje en omdat de schommelstoel direct vanaf de geboorte te gebruiken is en daarnaast is de schommelstoel opvouwbaar en dus makkelijk mee te nemen.

 161. iksannie iksannie

  161

  Omdat het een super leuk cadeau is voor ons 1e kindje en we er graag gebruik van zullen maken.

 162. MellieJ0 MellieJ0

  162

  JAAAAAAA te gek!!!! Ik kan elk moment bevallen van mijn zoon, en heb een dochter van 11 maanden dus krijg mijn handen VOL. Dan is het erg fijn om die kleine af en toe in zo'n mooie stoel te zetten. Ik heb ze op mijn werk veel gebruikt, maar kan het zelf niet betalen :$

 163. Wilma Hanse Wilma Hanse

  163

  we zijn momenteel zwanger en zijn juist op zoek naar zo'n stoeltje. Dit is 1 van de laatste wensen van mij om aan te schaffen. dan heb ik daarnaast de handen vrij voor mij andere kids en kan ik de aandacht eerlijk verdelen als ons ukkie toch net als haar zus veel opstartproblemen heeft na de geboorte. en dit zou veel rust en .regelmaat geven in huize hanse.

 164. Missiteke Missiteke

  164

  Super, makkelijk en erg fijn om te winnen voor onze eerste kleine. Ze verdient het , doet het super goed voor een 4 weken tevroege baby:)

 165. Dasje Dasje

  165

  Ons zoontje wordt alleen maar rustig in de schommelstoel, vanalles hadden we al geprobeerd maar niks hielp. Wij hebben er zelf niet een en onze buren kwamen heel lief met die van hun aan om te proberen. Super! Hij was meteen stil en rustig, viel zelfs in slaap! Maar de schommelstoel moet natuurlijk weer terug naar de buren, dus het zou super zijn als we dit stoeltje zouden winnen, dan kan hij toch heerlijk schommelen...

 166. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  166

  Mijn zoontje is 6 weken te vroeg geboren en huilde 20 vd 24 uur per dag. Het enige waar hij rustig van werd (en nog steeds word) is lekker op de arm schommelen bij papa of mama, alleen kregen wij niets meer gedaan in het huishouden. Met nummer 2 binnenkort zou het fijn zijn als we zo'n mooie schommelstoel hebben zodat papa en mama hun armen vrij houden.

 167. lily lily

  167

  Dit ziet er super leuk uit voor het kleintje ! echt genieten voor hun!

 168. baloe15 baloe15

  168

  Dan kan ik misschien ook weer eens een boekje lezen.

 169. paultje paultje

  169

  Ik wil hem graag winnen voor mijn tante die geheel belangeloos oppas moeder is voor mijn dochter inmiddels 3,5 jaar en oppas moeder wordt voor mijn 2 nichten één is 7 maanden zwanger en de ander 7,5 maand. Er hoeft zelfs geen luier gekocht te worden,Ze koopt nood kleding zoals ze dat zelf zegt wat dan uiteindelijk bij jou in de kast verdwijnt.Ik zie het alsof ze straks een tweeling krijgt en dan de handen vrij heeft als ze met de één bezig is.

 170. Laramommy2be Laramommy2be

  170

  binnenkort word ik mama voor de eerste keer, daarom wil ik deze graag winnen voor mijn zoon ;)

 171. 3Boys 3Boys

  171

  Ahhh wat een leuk ding!! Super vrolijk!! 4 maart verwachten wij onze 3e zoon lijkt me heerlijk voor gem heb ik even me handen vrij voor de amdere kuds en kan onze middelste van 1 ook nog af en toe in de box!! Wie wil hem nou niet winnen!

 172. pattytdlohreg pattytdlohreg

  172

  Omdat ik er aan moet geloven! Je kent het wel, al die goede voornemens. Ik doe nu alles wat ik zei dat ik nooit zou doen, ik schommel mijn zoon! Ik zou nooit mijn zoon schommelen; "daar heb je toch geen zin in?". Hoe cliché ook, het is heerlijk! Mijn zoontje van 3,5 maand vind het ook heerlijk als ik hem schommel. Maar soms zou het wel handig zijn als er een goede vervanger zou zijn van mama. De schommelstoel is een uitkomst!

 173. Densie Densie

  173

  Binnen nu en een een maand komt ons derde kindje. Na een zwaar ongeval, revalidatie en mijn baan verliezen een positief iets om naar uit te kijken. De schommelstoel zou een uitkomst zijn omdat de oude stoel die we hebben echt op is en een nieuwe kunnen we nu niet veroorloven.

 174. amanty amanty

  174

  ik wil graag winnen omdat ik geen baby stoeltje kan kopen en mij baby zou echt leuk vinden een hebben, en ik zou graag een willen kopen maar omdat het te duur is voor mijn kan ik niet betalen.ik hoop dat ik deze kan winnen.

 175. Vlinder Vlinder

  175

  Omdat mijn zwager en zijn vriendin hun 1e kindje verwachten en dit echt een ideaal cadeau is die wij hun willen geven..

 176. Gerdine Bogert-Oosdijk Gerdine Bogert-Oosdijk

  176

  Omdat ik hoop dat mijn 2e kindje, die we in maart verwachten, wel kan horen, waar ook een grote kans op is omdat er nooit is bewezen wat de oorzaak bij ons oudste zoontje is. Het zou een super kraam cadeau zijn..!

 177. Mariska Schans Mariska Schans

  177

  Hoi hoi... waarom ik graag dit super kado zou willen winnen... Mijn petekindje geboren 10-11-12 (bijzondere datum, en een tweeling) is gister helaas opgenomen in het ziekenhuis. Ze vermoeden een hersenvliesontsteking. BAH, daar wil je niet eens aan denken. Het is een vrolijke jongen, samen met zijn tweeling zus. Nu is het echter een onrustig kereltje, zielig in het grote ziekenhuis bed. Om mijn schoonzus en zwager een hart onder de riem te steken, zou het geweldig zijn dit kado te winnen. Als t mannetje dan weer helemaal beter is.. (hopen we met heel ons hart) ze hem lekker in dat stoeltje kunnen leggen. En zijn zus natuurlijk ook op zijn tijd!

 178. xxxraissaxxx xxxraissaxxx

  178

  Wat een leuke schommelstoel en wat zal ik een bofkont hebben als we hem mogen winnen.. Ik wil hem graag winnen omdat mijn kleine man heel erg gek is op alles wat beweegd. Wat zal hij in deze schommelstoel toch de slappe lach krijgen:)..

 179. Marije Vrieze Marije Vrieze

  179

  Dit lijkt mij een geweldige schommelstoel voor mijn kleine mannetje. Hij is nog maar twee weekjes oud, maar mama mag hem nu al graag verwennen. Hij heeft heel veel spullen/kleding/speelgoed gekregen wat we bewaard hadden van zijn oudere broer, maar hij verdiend ook zijn "eigen" spullen!

 180. silleke1980 silleke1980

  180

  Ik zou de schommelstoel heel erg graag willen winnen voor mijn zoontje van 3 weken oud (jong) omdat ik denk dat hij als hij huilt hij er misschien wel rustig van wordt en hij lijkt mij ook makkelijk, compact om hem ergens mee na toe te nemen bijvoorbeeld naar oma als ze op hem past!.

 181. patricia verhaegh patricia verhaegh

  181

  Ik zou de schommelstoel graag willen winnen, omdat het een super kraamkado van mamaplaats.nl is voor ons dochtertje dat op komst is!!

 182. ryan062012 ryan062012

  182

  ik zou deze graag willen winnen ik heb een maatje die ook zoon schommel heeft en dat is een huil baby en die word daar zo rustig van en zo ontspannen en valt dan zo in slaap maar ook alleen in dit schommeltje werkt het anders niks en een vriendin van mij is zwanger en ik gun het haar zo omdat ze eindelijk alles op de rit heeft dat ze kan genieten van haar zwangerschat terwijl ze het heel krap heeft dat zij dit verdient

 183. Muurbloem Muurbloem

  183

  Ik wil dit Fisher Price schommelstoeltje heel graag winnen, want ik hou zo van slagzinnen! In juni wordt ons eerste kindje verwacht, en ik dus naar deze schommelstoel smacht! Kleurrijk, vrolijk, ontspannend en het schommelt, hier zal ons kindje snel van 'worden' ingedommeld! Het regenwoud, speelgoedboog, muziek en geluidjes, ideale prijs voor kleine nieuwe snuitjes! Ik zie ons kindje daar nu al plezier van krijgen, en ik als moeder zal ook genieten en stilzwijgen..

 184. Charlotte Schroots Charlotte Schroots

  184

  Eerlijk?? De schommelstoel is gewoon mooi van lelijkheid en dat maakt het juist zo cute!! Onze dochter doet alles wat een baby moet doen behalve zichzelf bezig houden. Deze schommelstoel neemt de entertainment rol eventjes van mij over, zodat ik snel even mijn dingetjes kan in het huis!

 185. babyboy babyboy

  185

  ik heb de fisher price schommelstoel ooit gezien bij een kennis, het was zo rustgevend om te zien hoe haar baby genoot van zijn schommelstoel dus wil dezelfde ervaring voor mijn kind en uiteraard voor mijnzelf en kan het helaas niet zelf veroorloven, daarom zou ik hem graag willen winnen

 186. silleke1980 silleke1980

  186

  Wij zouden hem HEEL graag willen winnen omdat ik denk dat mijn kleintje (nu 3 weken jong) er heel erg van zou genieten en ook dat hij er rustig van wordt als hij moet huilen, ik denk dat het echt een uitkomst is!

 187. cobra1girl cobra1girl

  187

  Omdat ik van Fisher price houd

 188. lioris7 lioris7

  188

  ik vind het erg leuk!

 189. Mariloesloes Mariloesloes

  189

  Het ziet er zo snoezig en vrolijkmakend voor de baby uit, dat mama ook even zonder zorgen kan genieten van die blije spruit

 190. missmercedes missmercedes

  190

  Ik heb een zoon... nu 4 maanden oud welke denkt dat springen heel de dag kan bij mama op schoot... staan doet hij ook al graag dus als ik even mijn handen vrij wil hebben om bijvoorbeeld een spelletje te doen met mijn dochter van 3,5 is het huilen geblazen... Dit stoeltje is misschien de oplossing voor mijn probleem! Meneer kan dan lekker in zijn supermooie stoel bij zijn zus en mij staan en zich vermaken en ik kan wat meer aandacht aan mijn dochter besteden! Plus dat mijn armspieren wat rust krijgen van het heel de dag springen met mijn zoontje! :D

 191. linda72 linda72

  191

  mn vrindin is zwanger en dit zou een mooi cadeau voor haar zijn

 192. Smans Smans

  192

  In september komt ons derde kindje, heel onverwacht. Alle babyspullen waren al weggegeven, doorverkocht of naar de kringwinkel. We moeten alles dus opnieuw aankopen. Uit ervaring weet ik dat Fisher Price erg goede kwaliteit is. Onze zonen spelen nog altijd met de Fisher Price boerderij met paardjes, de telefoon, ... Ik weet hoe leuk baby's liedjes en beweging vinden, dus deze Fisher Price schommelstoel zou hier goed van pas komen!

 193. Missilse Missilse

  193

  Als ik deze zou winnen is die voor mijnj vriendinnetje!! zij is zwanger geraakt terwijl ze het niet breed hebben... dan denk je waarom word je dan zwanger maar het kindje is hoe dan ook welkom.. met alle beetjes en hulp van mensen om ons heen komen ze er echt wel! aan gezien mijn zoontje corig jaar in dezelfde periode geboren is waarin hun zoontje nu ook geboren gaat worden gaan de kleertjes van mijn kleine man nu al naar mijn vriendin... dit zou wel een super mooi cadeau zijn voor hun en de baby!! succes met winnen allemaal!!

 194. karlijn karlijn

  194

  Het lijkt mij geweldig om de kleine daarin te leggen en te vermaken. De boxmobiel van fisherprice rainforest is een totale hit, dus ik verwacht deze stoel ook!!!!

 195. carlajansen63 carlajansen63

  195

  Waarom ik die wil winnen??? Ieder kindje wil toch het liefst in ZOOOO'n mooie schommelstoel liggen??!!??

 196. Inge Elberse Inge Elberse

  196

  Ik zou dit stoeltje heel graag willen winnen! Waarom?? Omdat dit stoeltje ook op het KDV van onze jongste staat en zij daar zo graag in zit! Afgelopen woensdag kwamen we haar ophalen en lag ze zelfs heerlijk te slapen :) en dat om 17 uur, dat is normaal altijd de tijd waarop ze heel onrustig is en niet in bed/box/wandelwagen o.i.d. wil slapen. Dit stoeltje zou hier héél erg welkom zijn!

  • Mama-cate Mama-cate

   197

   winnaar is al bekend.......dus volgens mij kan je niet meer meedoen.

   • Inge Elberse Inge Elberse

    198

    Oh haha heb ik weer! Thanks ;)

  • Inge Elberse Inge Elberse

   199

   En dan bedoel ik natuurlijk dat ze heerlijk lag te slapen ín het stoeltje!!

   • Mama-cate Mama-cate

    200

    hahah, ik heb het ook vaker hoor, dat ik reageer en dan zie oh winnaar bekend :( haha.

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >