Win een Difrax BtoB kolf

Door: Mamaplaats 107 reacties

Win een Difrax BtoB kolf

Handsfree kolven! Het gebruik van de compacte mamavriendelijke BtoB kolf is onopvallend doordat de schelp onder kleding gedragen wordt. Je hebt tijdens het gebruik van de BtoB kolf beide handen vrij en kan naast het kolven andere dingen blijven doen. Daarnaast heeft de kolf acht verschillende zuigkracht niveaus die zelf in te stellen zijn. De pomp begint na het aanzetten direct met de toeschietreflexmodus. Na een periode van drie minuten gaat de pomp automatisch over op de kolfmodus. Je kan ook eerder overgaan op de kolfmodus. De BtoB kolf is een enkelzijdig elektrische kolf. Werkt zowel op netstroom als op batterijen. De winnaar ontvangt ook een Difrax S-fles zodat je direct kan kolven. Wat moet je doen om een Difrax BtoB kolf te winnen? Maak de volgende zin af: Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat….

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
107 Reacties

Reacties

 1. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  1

  Ik bij mijn dochtertje heel veel last had van teveel melk. Heb daardoor geen ontsteking gekregen, maar ben de kraamtijd ziek geweest. kwam er enkele weken later achter dat het de 'schuld' van de melk was dat ik ziek bleef, en dus een 2dehands kolf gekocht, die heeft het niet overleefd. Ben nu weer zwanger, en op zoek naar een goede kolf om ervoor te zorgen dat ik dit keer onbezorgd van m'n kraamtijd kan genieten, en niet weer met zóveel melk blijf zitten.

 2. HanB HanB

  2

  Omdat ik nu eindelijk wel eens een positieve ervaring wil met borstvoeding, en langer wil kunnen voeden dan een paar weken, of zelfs maar een halve dag...

 3. Kelly Blanken-Noom Kelly Blanken-Noom

  3

  Omdat ik dan borstvoeding ideaal kan combineren met mijn werk. Ik kan gewoon blijven doorwerken én kolven. Lijkt me echt super handig!

 4. els els

  4

  Omdat ik al veel kolfsystemen heb getest en dat ik telkens maar weer een borstontsteking kreeg. Toen ik de btob kolf mocht uitproberen van een collega kon ik ineens veel meer melk afkolven EN heb ik nooit meer een borstontsteking gehad, hiep hoi!

 5. nessen nessen

  5

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik dan lekker door kan werken. Scheelt mij (n werkgever) veel tijd.

 6. sandra sandra

  6

  Deze kolf heel graag aan mijn beste vriendinnetje wil geven! Ze is op 22mei bevallen van een prachtige dochter. Hoewel ze bedenkingen had over de borstvoeding loopt het heel erg goed en is ze vast besloten het zeker 6mnd te gaan vol houden. Als ze straks weer aan het werk moet zal deze kolf zeker goed van pas komen!

 7. spa spa

  7

  Met deze Difrax borstkolf het kolven een moment van ontspanning wordt! Dat kan elke moeder wel even gebruiken!

 8. carla carla

  8

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat borstvoeding geven het beste is voor de kleine maar helaas wacht het werk weer. Deze kolf gaat er vast voor zorgen dat de kleine en mama nog even kunnen doorgenieten

 9. Jokki Jokki

  9

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik het dan zeker aandurf om met borstvoeding te beginnen!

 10. Suzanne Dillen Suzanne Dillen

  10

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik onder het kolven mijn handen vrij heb en dus ondertussen een leuk boek kan lezen of lekker kan gaan shoppen op internet. Een ontspannen momentje voor mezelf.

 11. rowanne rowanne

  11

  Ik wil de kolf winnen omdat mijn Man en ik over 2 maanden starten met een zorgboerderij met zijn tweeen. Ik ben 18 juni uitgeteld,het wordt daarom een erge drukke (maar leuke) periode voor ons en een handsfree borstkolf zou daarom geweldig zijn, kunnen de werkzaamheden gewoon door blijven gaan tijdens het kolven! groetjes

 12. Wietske van Geene Wietske van Geene

  12

  Omdat mijn huidige kolf steeds stopt en ik toch weer lang borstvoeding wil geven!Mijn dochtertje heeft ruim 1,5 jaar borstvoeding gehad en dit wil ik bij mijn zoontje ook weer gaan proberen,maar heb daar wel een goede kolf voor nodig! En voor mijn werk als kraamverzorgende kan ik een eigen ervaring met deze kolf ook goed gebruiken...

 13. Esther Rijnders Esther Rijnders

  13

  Ik ben moeder geworden van een prachtige zoon, ik ben zo super trots! Eind juli ga ik weer aan het werk, borstvoeding vind ik erg belangrijk, dus ik zou het graag nog even volhouden met deze kolf!

 14. Corry Corry

  14

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat…. Het me een genot lijkt om je handen vrij te hebben en ontspannen een boekje te kunnen lezen. Hopelijk houdt ik het kloven dan langer vol dan de afgelopen keer. Borstvoeding geven vond ik heerlijk, maar kloven nee. Hopelijk geeft deze mooie kolf mij een positive ervaring.

 15. wendyke82 wendyke82

  15

  ik zou graag deze borstkolf willen winnen voor mijn nichtje omdat ze al 2x een kind is verloren,nu weer zwanger gelukkig en dit zelf graag zou willen meemaken misschien een leuke verrassing voor haar

 16. chanty888 chanty888

  16

  Ik helemaal opnieuw moet beginnen met alles en dit apparaat zou mij en me toekomstige kindje heel blij mee maken.....

 17. sebas112 sebas112

  17

  het mij rust geeft en een zeker gevoel geeft voor mijn kind en voor mijzelf.

 18. Trotse Mamma van Lukas Trotse Mamma van Lukas

  18

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat elke jonge moeder zo'n mooie borstkolf verdient. Het lijkt me heerlijk om de kolf niet meer vast te hoeven houden. Bij mijn oudste wilde ik al graag deze kolf, maar toen was hij helaas nog niet op de markt. Hopelijk worden we de trotse eigenaar van deze mooie kolf en hebben wij onze handjes vrij voor andere dingen,

 19. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  19

  ik ook moedermelk wil geven aan mijn kleintje als ik straks weer aan het werk moet. En wat is er nu mooier om je handen vrij te hebben tijdens het kolven!

 20. Diana Kuyvenhoven Diana Kuyvenhoven

  20

  Ik mijn kindje der optimale borstvoeding wil geven wanneer ze bij de oppas is.

 21. Gerda Verbugt Gerda Verbugt

  21

  ik nu zwanger ben van mijn tweede. Ik heb bij mijn eerste een handkolf gebruikt. Wil graag bij de tweede een electrische klof gebruiken. ik heb nu tot de 8 maanden bortvoeding gegeven. Vandaar de een electrische kolf dan goed uitkomt en tevens goed te combineren is met het werk.

 22. trotsemama25 trotsemama25

  22

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik mijn eerste kind geen borstvoeding heb gegeven en nu zwanger ben van de 2de en heel graag dit keer wel borstvoeding wil gaan geven en een difrax btob kolf mijn goed daar mee kan helpen.

 23. mrlmcmr mrlmcmr

  23

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat…. ik deze kolf makkelijk mee kan nemen naar het ziekenhuis voor mijn derde keizersnede. Door het kolven komt de melk beter op gang na een keizersnede. Bij de eerste twee moest ik al daags na de operatie de afdeling afstruinen om de ziekenhuiskolf te scoren, die anderen niet terug op de gang zette. Mijn dochters wilden beide elke drie uur eten, dus dat was werkelijk een nare overlevingstocht, het ziekenhuisbeleid was namenlijk iedere 4 uur. Met deze kolf ben ik Baas van eigen Borst en kan ik mijn derde dochter verwennnen met verse melkkie!

 24. s tosun s tosun

  24

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik ervaring op wil doen met een goede kolf. Het zal mij er blij maken omdat ik zwanger ben van mijn eerste kind en gelijk de goede kolf gebruiken. Ook een reden om deze geweldige kolf te winnen (wat ideaal is voor op werk) is omdat ik het helaas zelf financieel niet kan aanschaffen. Ik hoop echt echt echt dat ik deze kolf WIN!

 25. Saskia Saskia

  25

  Het nu echt niet lang meer kan duren voordat ik moeder word. Ik ben namelijk vandaag uitgerekend. En ik wil heel graag dan borstvoeding gaan geven. En deze kolf zou dan zeker van pas komen. Zodat mijn vriend de kleine ook de fles kan geven. En ook een hele mooie band met hem op kan bouwen. En zodat ik ook een keertje 's nachts kan doorslapen terwijl mijn vriend hem de fles geeft.

 26. Wendyz76 Wendyz76

  26

  Omdat ik nog een hele tijd borstvoeding wil geven, maar binnenkort ook weer ga werken. Deze kolf past uitstekend bij mijn drukke baan.

 27. rebekkie44 rebekkie44

  27

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ons wondertje het allerbeste verdient en dat is moedermelk! Door deze kolf kan mijn vriend de kleine uk ook moedermelk geven terwijl ik naar mijn werk ben!

 28. Arbey Arbey

  28

  Omdat het mij ideaal lijkt en veel makkelijker dan de huur kolf die ik nu gebruik. Het lijkt me heerlijk om mijn eigen kolf te hebben!

 29. kvh88 kvh88

  29

  Omdat ik in verwachting ben van mijn 2de kindje. Tijdens mijn vorige kraamtijd wilde mijn dochter niet aan de borst drinken, maar ik wilde wel borstvoeding geven. De kolf die ik had gehuurd maakte erg veel herrie en moest ik blijven vasthouden. De BtoB kolf lijkt me veel fijner. Ik kan zonder zorgen kolfen en tegelijk nog iets leuks doen met mijn dochter. Zo krijgt zij ook aandacht en ben ik ook bezig voor de baby.

 30. Marieke van Kasteren Marieke van Kasteren

  30

  Omdat borstvoeding geven het mooiste is wat er is. Maar helaas is het niet mogelijk om altijd live te voeden, dan is een kolf de uitkomst. Deze kolf lijkt me ideaal omdat je je handen vrij hebt. Met de tweede op komst is dit natuurlijk helemaal makkelijk.

 31. Jaline Jaline

  31

  het mij een superfijne borstkolf lijkt!! Tevens is dat zeker een stimulans voor mij om de borstvoeding door te zetten. Mijn dochter is nu 3,5 maand en ik heb echt even een stimulans nodig, moet erg wennen om haar naar de oppas te brengen en ben bang dat mijn voeding 'terugloopt' doordat ik het nu niet goed op gang kan houden! Deze kolf lijkt me dan ook echt een persoonlijk cadeau, ten eerste omdat ik het al 'zo lang vol heb gehouden' en ten tweede omdat ik het zo nog 'heeeeel lang kan volhouden'!!!!!

 32. poesemien poesemien

  32

  omdat ik nu waarschijnlijk vroeger ga stoppen met het geven van borstvoeding: ik vind het afkolven zo omslachtig en heb een dochter die enorm moeilijk aanlegt. Maar ze doet het (groeien) zo goed dat ik het er moeilijk mee heb dat ik stop uit eigen belang.

 33. Jessie Weijer Jessie Weijer

  33

  Ik die van mn schoonzusje veelvoudig heb gebruik en uiteindelijk perongeluk heb laten vallen en hij echt stuk is... en nu ze weer zwanger is ik er wel eentje terug moet geven..

 34. Daniella Broek Daniella Broek

  34

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat….ik momenteel ons derde kindje zelf voed. Hij is al 5 maanden. Mijn eigen kolf is na 3 kinderen aardig op. Ik wil graag onze zoon nog enkele maanden zelf voeden, ook nu ik weer werk.

 35. Evelien Loonen Evelien Loonen

  35

  omdat mijn oude kolf stuk is gegaan.. Ons 2de kleintje is onderweg en het zou geweldig zijn als ik hem net als onze 1ste 10 maandan mama-melk mag en kan geven! Met deze kolf gaat dat vast en zeker weer lukken. Want wat is er nu beter en fijner voor je kindje dan moedermelk...

 36. Dagmar Dagmar

  36

  Ik zou graag een kolf winnen omdat mijn zoon 6 weken te vroeg geboren is en nog niet zelf aan de borst kan drinken. Hij is nu 11 weken oud, en krijgt nog steeds volledige BV, maar ik heb geen eigen kolf, ik huur er nog steeds een van het ziekenhuis. Een draagbare kolf zou mij meer bewegingsvrijheid geven!

 37. Charlotte Schroots Charlotte Schroots

  37

  Ik zolang mogelijk borstvoeding wil geven aan mijn eerste, kleine spruit die wij binnenkort mogen verwachten! Borstvoeding is de beste voeding die moedertje natuur ons heeft gegeven en omdat ik veel onderweg ben voor mijn werk zal de Difrax Btob er straks voor zorgen dat ik mijn kleine nog lang met de wonder melk mag verblijden.

 38. jessicapit jessicapit

  38

  ik zou hem wel willen winnen omdat ik nu al een kolf heb die echt niet fijn is en ik nu dus niet kolf geef al drie maand borstvoeding en we hebben ook al twee wat oudere kids van 10 en 7 en het ou zo leuk voor e zijn als ze een x de fles kunnen geven,maar dat kan nu dus niet want het doet met deze kolf echt pijn.We hebben geen geld om er nog een te kopen,dus ......

 39. mkbanjo mkbanjo

  39

  Mijn zus is zwanger van de 5e en heeft geen kolfapparaat. Ik zou haar dan ook geen groter plezier doen dan er haar een kado te doen. Dan hoeft ze niet handmatig te kolven, want er niets meer tijdrovend als kolven voor een kleintje, daarna de reguliere voedingen verzorgen en er daarnaast nog 4 thuis hebben lopen.

 40. sliekie26 sliekie26

  40

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat…ik er steeds nog een moet kopen maar het door de komst van de kleine steeds vergat. Nu moet mama bijna weer gaan werken en wil ze de kleine meneer thuis achter laten met mama melk,helemaal vers...dus de borstkolf winnen is het welbekende taartje met de kers!

 41. arina10 arina10

  41

  Bij de eerste is mij het geven van borstvoeding super goed bevallen en heb dit dan ook ruim een half jaar vol gehouden! De reden dat ik er toen beu van was, was die stomme *(^%%^& van Avent die allerlei mankementen begon te vertonen. Deze ziet er super uit en ik hoor er erg goede berichten over. Dus voor nummertje 2 die zich binnen nu en 4 weken aandient zou ik hem heel graag willen gebruiken.

 42. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  42

  Ik ben net weer begonnen en voel mij wel heel erg gebonden met het kolfapparaat van nu. Ik zou deze wel heel graag winnen, zodat ik mij dan ook tijdens het kolven nuttig kan maken op mijn werk. In het onderwijs kom je natuurlijk altijd altijd tijd te kort, maar ook ik wil graag het beste voor mijn eigen kindje!

 43. Vladimier Slor Vladimier Slor

  43

  Wij hebben onze eerste kleine ook borstvoeding gegeven. Maar zijn er mee gestopt omdat mijn vrouw tijdens het werk geen tijd / gelegenheid had om te kolven. Wij willen graag onze kleine die op komst is, ook borstvoeding geven. Nu ik dit systeem zie lijkt me dit ideaal voor mijn vrouw en kunnen we hopelijk langer met borstvoeding door gaan. We hebben namelijk gezien dat het voor onze eerst veel baat had.

 44. Linda Grassens Linda Grassens

  44

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat… ik heel graag mijn handen vrij wil hebben voor mijn andere 3 (B)engeltjes van 5, 4 en 1. Ik zou deze kolf heel graag winnen voor mijn 4e wondertje die we in september verwachten. Na 3 kinderen borstvoeding hebben te geven, is na 5 jaar mijn kolf helaas versleten.

 45. francesca francesca

  45

  omdat ik te veel voeding aanmaak en gauw weer parttime aan de slag ga zou ik graag de Difrax BtoB willen winnen zodat mijn kleine schat minder last heeft van spugen /krampen omdat ik dan beter de benodigde hoeveelheid melk op haar kan afstemmen zodat ze niet meer teveel voeding binnenkrijgt en de mogelijk heb weer parttime aan de slag te kunnen gaan. En als extraatje zou ik me voor bv niet altijd terug hoeven trekken naar een rustig plekje en kan papa haar ook voor het eerst een flesje geven.Dit zou geweldig zijn!

 46. Bbrinksma Bbrinksma

  46

  dit mijn eerste zwangerschap is en het geven van borstvoeding mij erg belangrijk, maar ook lastig lijkt. Alles is nu zo spannend en onzeker, ook hoe het straks met de borstvoeding gaat verlopen. Normaal gesproken ben ik altijd heel druk in de weer, het lijkt mij heerlijk om tijdens het kolven toch je handen nog vrij te hebben. Deze kolf is daarvoor ideaal. Andere mama's lijken zeer positief dus dan lijkt het mij zeker het proberen waard!

 47. judokid judokid

  47

  Borstvoeding vond ik erg belangrijk en ook leuk om te geven, maar kolfen dat vind ik minder leuk. Gaat veel tijd inzitten en soms wil het gewoon echt niet. Ik denk dat deze kolf, kolven minder ongemakkelijk voor mij zal maken en minder tijdrovend, zodat ik meer tijd heb voor mn prinsesje!

 48. Mamsvan3 Mamsvan3

  48

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik mijn zwangere vriendin het beste van het beste gun in haar uitzet! Wat een prachtige start zou ze hiermee kunnen maken! De kraamtijd/babytijd is op zichzelf al een hele belevenis, laat staan als je niet de juiste apparatuur hebt. Zou toch een geweldig mooi cadeau kunnen zijn!

 49. Marianne Marianne

  49

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat… ik wil blijven multitasken wanneer het moederschap voor mij gaat beginnen... :)

 50. Laurine Laurine

  50

  omdat...moedermelk de beste melk is die mijn meisje ooit heeft gehad!!

 51. Zonnetje Zonnetje

  51

  omdat het mij ideaal lijkt om mijn handenvrij te hebben om extra aandacht te geven aan mijn kleine schatje tijdens het kolven

 52. mvdlh mvdlh

  52

  Omdat....ik dan mijn handen vrij heb om nog vol op te kunnen genieten van mijn gezin!

 53. Marleen Marleen

  53

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat…vrijheid blijheid is en ondertussen kun je nog lekker met je kleine knuffelen

 54. biancaatjuuh biancaatjuuh

  54

  Ik wil ook de Difrax BtoB kolf winnen omdat ... ik bij mijn vorige kolf beide kolfen moest blijven vasthouden in plaast van mijn baby ... en dat ben ik spuugzat!

 55. ilonawolters5 ilonawolters5

  55

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik nu weer zwanger ben en ik de vorige keer met een geleende kolf tot 11 maanden borstvoeding gegeven heb. Deze was oud, groot en maakte veel lawaai. Ik had de borstkolf bijna tijdens mijn vorige borstvoedingsperiode gekocht. Dit omdat ik voed met de difrax flessen en dan niet hoeft te knoeien met overgieten enz. Het lijkt mij dus een geweldige kolf en daarom zal ik hem graag willen winnen.

 56. mantamaaike mantamaaike

  56

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen, omdat ik na mijn vorige zwangerschap een andere kolf had die heel langzaam en onpraktisch was en ik deze keer die luxe wel heel fijn zou vinden!!!

 57. Frederike Gringas- van den berg Frederike Gringas- van den berg

  57

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik na bijna 6 jaar borstvoeding geven wel eens een kolf van mij zelf wil, ik moet altijd lenen, en met 3 kinderen lijkt mij een handsfree kolf gewoonweg ideaal!!

 58. Angelique Huskens Angelique Huskens

  58

  ik wil de Difrax BtoB borstkolf winnen zodat mijn man onze dochter ook de beste voeding die er is kan geven; mama's melk!

 59. Nynke Penninga Nynke Penninga

  59

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik, als ik aan deze kolf denk, maar een woord binnen schiet: 'sexy!' De kolf die ik tijdens de borstvoedingsperiode van mijn dochter heb gebruikt is goed, maar erg onhandig vergeleken met deze. Ik zou deze willen gebruiken bij de borstvoedingsperiode van mijn zoon (7 weken), omdat het me heerlijk lijkt om overal te kunnen kolven als dat nodig is, en niet een achterafkamertje op te moeten zoeken, en te moeten klungelen voordat ik het hele ding geïnstalleerd heb. Kortom: me sexy voelen als ik m gebruik!

 60. wandaspork wandaspork

  60

  Omdat ik mijn kindje graag het beste wil bieden en in mijn ogen is borstvoeding het beste. Als zelfstandig is het heel lastig om dit te combineren. Deze difrax kolf lijkt bij een superoplossing.

 61. eefie87 eefie87

  61

  Omdat ik precies 2 weken geleden bevallen ben van ons prachtige meisje. Ik heb lang getwijfeld tussen borst en flesvoeding, maar heb uiteindelijk besloten om haar het beste mee te geven wat ik kan voor mijn gevoel. En alhoewel ik erg veel melk produceer gaat de borstvoeding erg goed en wil ik graag doorgaan als ik weer moet werken. Ik heb al vaker naar de btob kolf gekeken, maar hij is erg prijzig voor mij. Zou fantastisch zijn als ik deze zou mogen winnen!

 62. Ellen Lampe Ellen Lampe

  62

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen, omdat ik mijn manneke van 6 weken nogsteeds borstvoeding wil blijven geven ookal zal ik binnekort weer met werken moeten beginnen. Mijn melk, vind ik, is het beste voor mijn kind. Ik hoop dus dat ik diegene bent die de BtoB kolf wint!!!

 63. Anouk Geenen Anouk Geenen

  63

  Omdat ik nu 29 weken zwanger ben van de 2de. Bij de 1ste heb ik 10 maanden borstvoeding gegeven waarvan ik maar 1 werkdag hoefde af te kolven. Helaas zal dat deze keer niet gaan, en moet ik alle drie me werkdagen gaan kolven. De kolf die ik had heeft het niet overleefd. En ik zou graag het gemak van de BtoB kolf willen ervaren. Het lijkt me zo lekker met je handen vrij en geen herrie. Heerlijk een rustmoment tijdens het kolven!!

 64. mrlsje mrlsje

  64

  Omdat ik dan de handen vrij heb zodat ik ondertussen even naar huis kan bellen om te vragen hoe het met de kleine gaat!

 65. laura1978 laura1978

  65

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor de kleine meid en als mama het gemakkelijk heeft, heeft de kleine dat ook!!

 66. priscilla baarle priscilla baarle

  66

  ik wil de difrax btob winnen omdat ik graag me zoontje bv geef tot ze eerste jaar en als hij straks pap mag eten kan ik het met bv maken plus dan kunnen mij 2 dochters hem ook nu de fles geven of papa kan hem is voeden

 67. anissa afkir anissa afkir

  67

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik mijn eerste 2 kinderen heel graag Borstvoeding wilde geven maar dat helaas niet kon omdat ze beide te vroeg geboren zijn en sondevoeding kregen. Ik kon wel kolven maar ik had zo'n tweedehands kolfje wat meteen kapot was, waardoor mijn kinderen helaas geen borstvoeding hebben gekregen. Met mijn derde kindje wil ik graag borstvoeding geven en daarom zou ik deze geweldige apparaat willen hebben.

 68. Angelique Dekkers Angelique Dekkers

  68

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik nu voor de eerste keer zwanger ben en graag borstvoeding wil gaan geven. Het lijkt me dat een goede kolf daar een positieve bijdrage aan kan leveren.

 69. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  69

  Ik nu eindelijk een goede ervaring wil met borstvoeding en kolven. Mijn eerste zoontje was 6 weken prematuur en kon niet aan de borst drinken. Het afkolven ging niet goed en ik ben dan ook door de slechte ervaring al na 1 maand gestopt wat ik ontzettend erg heb gevonden. Hopelijk win ik deze kolf zodat ik voor de tweede dadelijk wel een goede ervaring heb!

 70. Wilhelmina Bakker Wilhelmina Bakker

  70

  ik graag mijn tweeling zolang mogelijk borstvoeding wil geven ze zijn inmiddels 4 maanden en mijn 4 en 5de kind en ze groeien als kool op mijn voeding een kolf zou wel erg handig zijn in ons drukke gezinsleven

 71. evatius evatius

  71

  Ik wil de Difrax BtoB kolf WINNEN omdat…. ik over maximaal 11 weken met borstvoeding wil gaan BEGINNEN. Ik wil een borstkolf gaan huren bij de kraamvogel maar heb er uiteraard liever zelf 1. Lijkt me ook handig voor de nachtvoeding, kan ook mijn man eens zijn bedje uit om te voeden, en je bouwt toch een speciale band op met de baby tijdens het voeden. Ik lees best veel over borstvoeding geven om me voor te bereiden en het is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Dit wordt mijn eerste kindje en dan weet je eigenlijk helemaal niks,...bijna niks en als je dan een goede kolf in huis hebt is dan toch een fijn gevoel!

 72. acuriel acuriel

  72

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik na verlies van mijn tweeling na 4 maanden ben aangeteld en ik wil graag borst voeding geven omdat ie dan de juiste en beste voeding binnen krijgt.

 73. Treesje Treesje

  73

  omdat ik van veel ouders hoor dat het toch een fijne oplossing is, zeker als je ook moet werken en ik graag mijn kind met borstvoeding wil voeden!

 74. Nina Schut Nina Schut

  74

  Omdat borstvoeding het enige goede is wat mijn lichaam wel kan geven aan onze zoon en ik dit zo lang mogelijk wil volhouden. Na een zware bevalling en een totaal ruptuur, helaas de 5e dag losse hechtingen, een rectaal-vaginaal fistel en kringspier gedeeltelijk kapot. Een week na de bevalling heb ik (met spoed) een (ileo) stoma gekregen om genezing te bevorderen, dus binnen 1week een 2e operatie. Ik moet nog 2 of 3 operaties deze zomer. Helaas ook nog steeds bekkeninstabiliteit en veel pijn bij zitten door een scheef heiligbeen. Ik ben zo dankbaar voor de fantastisch succesvolle borstvoeding, nooit verwacht na zo'n start. Ook is het tongriempje van Tian op de 3e dag geknipt, omdat de borstvoeding niet liep ! Hij weegt na 15 weken al 7,5 kilo !

 75. marielle81 marielle81

  75

  Wat zou ik hier ontzettend blij mee zijn omdat ik t borstvoeden graag zou willen volhouden maar mijn dochtertje soms de tepel niet kan binnenhouden ben ik gaan afkolven maar nu is mijn kolf stuk gegaan ... ontroostbaar.... vind ze zo ontzettend duur dat we nu de afweging toch gaan maken of doorzetten met borstvoeding of toch maar fles .. graag zouik nog zeker aantal maanden willen volhouden met t borstvoeding geven omdat ik dat t beste vind omdat er in onze familie;s nogal veel allergieen zijn en zo de kans op allergieen kan verkleinen....

 76. farah farah

  76

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat… ik dit kindje wat ik nu draag ook graag borstvoeding wil kunnen geven. Bij ons dochtertje heb ik het 6 maanden kunnen doen, maar door het werk ging het kolven mij niet goed af. Een oud handkolfje was niet voldoende om aan de vraag te blijven voldoen. Mijn doel is nu voor minimaal een jaar te gaan!

 77. sandra sandra

  77

  @Nina: OMG! Ik gun jou deze kolf! Zonder twijvel! Meis ik hoop dat je snel er weer boven op bent!

 78. Sanne Elsen Sanne Elsen

  78

  Ik zou deze borstkolf willen winnen, zodat ik mn handen vrij heb, om de dagelijkse werkzaamheden te doen!! Altijd handig!!

 79. an lohuizen an lohuizen

  79

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat… De borsten van een vrouw al veel te gauw gaan lekken Als baby met het mondje dat gaat ontdekken. Lekker ook eens een ander laten geven.. Dat is eigenlijk om het even.. Het gemak van de kolf lijkt me te gek Dus aan dit apparaat heb ik nog gebrek.. Het lijkt me super deze te winnen.. anders moet ik weer 2ehands op het internet gaan spinnen.. En met de hand beginnen..

 80. JoleinZ JoleinZ

  80

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat….ik mijn schoonzus het ook gun om borstvoeding te kunnen geven als ze weer gaat werken!

 81. Wendy Evers Wendy Evers

  81

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik volgende maand ga bevallen van een zoon, hem borstvoeding wil gaan geven en geen geld heb voor zo'n fantastische kolf!

 82. DebbyvdH DebbyvdH

  82

  Ik mijn eerste kindje verwacht en graag borstvoeding willen geven zolang dit kan.

 83. Angelika Angelika

  83

  Ik heel graag bosrstvoeding wil gaan geven en dit zolang mogelijk vol wil houden ook als ik weer aan het werk moet. Dan zal ik moeten gaan kolfen en omdat ik difrax flessen heb gekocht is het handig om dan ook met een difrax kolf mijn melk te kolfen. En alle borstkolfen zijn best prijzig en helemaal als je dit als alleenstaande moeder allemaal aan moet schaffen zoals ik.

 84. deeske deeske

  84

  het niet alleen belangrijk is voor mij maar ook voor het kind. als je dadelijk aan het werk gaat is dit de ideale oplossing

 85. Annemiekbo Annemiekbo

  85

  ik wil graag mijn kind zo lang mogelijk borstvoeding geven en met deze BtoB kolf gaat dit heel makkelijk voor de dagen dat ik moet werken of ik lekker opstap wil. En ik wil geen tweedehands borstkolf wil via markplaats.

 86. dre dre

  86

  als het lukt om borstvoeding te geven wil ik dat zeker doen dit ziet er makelijk uit,dan wil je straks niet meer zonder

 87. karlineb karlineb

  87

  ik toch echt minimaal 1 dag per week moet gaan kolven ivm mijn werk. Het liefst voed ik zelf,maar dat kan helaas niet altijd. Om het toch zo comfortabel mogelijk te maken, zou deze kolf super zijn. En een beetje tijd voor mezelf zou ook wel heel lekker zijn. Met kolven wordt dat wat makkelijker. :-)

 88. eeeveliiennn eeeveliiennn

  88

  ik zou graag de b to b kolf willen net als elke mama natuurlijk, want ja wie wil deze ideale kolf nou niet? ik wil ook als moeder zo lamg mogelijk de beste voeding geven aan mijn kleine meisje, zodat ze groot en sterk wordt maar vooral gezond blijft. en inderdaad t geeft een hele grote band aan jou en de kleine aan de borst maar papa voelt zich vaak "buiten gesloten" hoer in. het zou voor elke papa dus ook voor de papa van Senna fijn zijn om ook n keer leuk en fijn zijn om n lekker flesje van papa te krijgen. mocht ik de kolf winnen zoude wij dat super vinden, mocht t niet zo zijn... dan wens ik de winnaar heel veek plezier met de kolf!

 89. Ladydorien Ladydorien

  89

  Omdat ik dan gewoon met mn zoontje bezig kan zijn terwijl hij moet wachten op zn voeding! Hij pakt de borst niet geweldig en krijgt dus voeding daarnaast. Ik kolf maar moet dat wel plannen. Met deze kolf hoeft dat niet meer! Een uitkomst

 90. eeeveliiennn eeeveliiennn

  90

  oeps ik heb hoer ipv hier neer gezet :$

 91. Nicole beeris Beeris Nicole beeris Beeris

  91

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat ik heel erg nieuwsgierig ben naar hoe de difraxkolf is. Ik ben zelf zeer handig en bedreven geworden in het dubbelzijdig handsfreekolven maar dan wel met een kolf die daar eigenlijk niet voor gemaakt is ;-) Ben heel nieuwsgierig naar wat difrax te bieden heeft! Heb mijn oudste twee kids 15 maanden en ruim 2 jaar borstvoeding gegeven en mijn jongste drinkt nog graag een slokje.

 92. Jolien Jagersma Jolien Jagersma

  92

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat…. het mijn een super handig bortskolf lijkt. ik met de eerst alleeen maar aan het afkolfen en borstvoeding gaf zonder dat ik me hand vrij en geen vrijheid had. het niet op gang wou komen en nu ik in verwachting ben van een tweede graag weer borstvoeding wil geven alleen niet zo als met de eerste dat was een drama en met deze zal ik meer vrijheid en veel meer me handen vrij hebben ook omdat ik nog een zoontjes van 2 en half er heb lopen

 93. mip mip

  93

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat mijn werkgever de vorige keer toen ik terugkwam na mijn verlof veel moeite had gedaan om het kolven voor mij makkelijk te maken. Ik had een kamer helemaal voor mezelf alleen gekregen, en de ramen naast de deur waren tot op de milimeter afgeplakt met karton voor de privacy! In november hoop ik te bevallen van mijn derde kindje. Als ik dan na mijn verlof opnieuw aan het werk ga, zou ik het leuk vinden iets terug te doen voor mijn werkgever. En dat kan door tijdens het kolven lekker door te werken achter de computer, met zo'n handige handsfree kolf!

 94. AliceTeeuwen AliceTeeuwen

  94

  Ik zou ook heel graag de kolf willen winnen. Omdat ik onder werktijd moet kolven zou deze kolf daar ideaal voor zijn. Wil toch alleen het allerbeste voor mijn zoontje en dat is borstvoeding. Dat wil ik zou lang mogelijk volhouden en heb daarvoor dus ook een goede kolf nodig. Dus ik zal ff flink duimen en hopelijk win ik dan deze kolf. :-)

 95. Laura Wildemann Laura Wildemann

  95

  Omdat ik een bloedhekel heb aan dat stomme kolven!! Mijn borstvoeding loopt hartstikke goed, maar ik dreig het op te geven omdat ik het kolven stom vind en het me veel tijd kost! Misschien wordt het kolven iets minder stom met deze handsfree kolver... :)

 96. andevi andevi

  96

  want... ik heb het -simpel en gewoon- nodig:) Als je je kind langer dan 4 maanden wil voeden met je eigen melk, is zo een ding meer dan noodzakelijk. En hoe sneller en makkelijker je kon afkolven, hoe meer zou je je "afkolfpauze" (20 minuut!) aan het eten, plassen,koffie, chatten met collega's etc. kunnen gebruiken.

 97. Sofje79 Sofje79

  97

  ik nog geen kolf heb en dit me de ideale kolf!

 98. MommieBlessing MommieBlessing

  98

  Ik eerlijk gezegd zo een dergelijk apperaat kan veroorloven is dus gewoon hopen voor ons op en beetje geluk met deze winactie

 99. tulay akyol tulay akyol

  99

  ..ik het anders toch niet kan kopen ivm financiele kant.het is mijn eerste kindje en ik ga hoe dan ook borstvoeding geven dat vind het super belangrijk.dus zou het erg leuk en handig zijn als ik dit net geluk zou winnen.

 100. Tamara Tamara

  100

  Omdat ik de 100e ben die reageerd! &n omdat ik dit echt een mooie borstkolf vind en ik hem heel graag wil gebruiken voor mijn 1e kindje!!

 101. Tatiana Kooger Tatiana Kooger

  101

  omdat ik graag een goede borstkolf wil hebben om de borstvoeding weer lang te kunnen combineren met mijn werk en mijn zoontje..

 102. daffie1981 daffie1981

  102

  Ik wil deze borstkolf graag winnen,omdat ik deze 2e zwangerschap graag mijn zoon/dochter zo lang mogelijk wil voeden en het ziet er zo simpel uit. Veel mooier en functioneler dan de bestaande kolven en het is veel leuker om er eentje te hebben dan te huren!

 103. Marie-Claire Rhee Marie-Claire Rhee

  103

  Ik wil de BtoB kolf winnen omdat ik dan overdag op een makkelijke manier kan kolven met mijn handen vrij,zodat mijn vriend ook rond deze tijd een keer een voeding kan geven en ik een keertje door kan slapen!! Wat lijkt me dat heerlijk!!

 104. Biondq Reinders Biondq Reinders

  104

  Omdat ik de ziekte endometriose heb en het blijkt dat het voor de verloop van mijn ziekte beter is als ik borstvoeding ga geven. Ik wil dit erg graag door gaan zetten maar daarvoor heb ik wel een goede pomp nodig. Maar jammer genoeg kost een goede pomp ook veel geld, geld wat ik niet heb.

 105. averweij averweij

  105

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat… Mijn dochterje van 7 weken al 2 weken spruw heeft en daardoor heel erg slecht drinkt waardoor we moesten overstappen op een gewone fles en we daardoor nog een lange weg van kolven tegemoet gaan voordat ze weer aan de borst kan ( als dat uberhaupt nog gaat lukken). En dat leenapparaat is log en erg onhandig.

 106. Dalena Dalena

  106

  Ik wil de Difrax BtoB kolf winnen omdat als ik straks absoluut borstvoeding wil gaan geven en deze kolf me superhandig lijkt!

 107. Maayke Wind-Bohne Maayke Wind-Bohne

  107

  met de eerste heb ik ook borstvoeding gegeven en op het werk gekolft, maar dat was ook een oudere kolf. heb dus een nieuwe nodig

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >