Maak kans op 1 van de 5 Die®-pakketten t.w.v. 30,90 euro

Door: Mamaplaats 133 reacties

Maak kans op 1 van de 5 Die®-pakketten t.w.v. 30,90 euro

Over Die®

Bij Die® ben je op het juiste adres voor beeldwoordenboeken voor je kind. Je kind wordt gestimuleerd met afbeeldingen van honderden alledaagse dingen uit zijn belevingswereld, verdeeld in veertien categorieën. Op elke pagina staat wel een zoekplaatje voor de echte mini avonturiers onder ons. Een communicatiestrateeg miste een dergelijk boekje voor haar kids, dus ging ze er zelf maar een maken. Die® heeft op dit moment Die® shirts, Die® rompers en Die®Die-shirt png boeken.

Wat kun je winnen?

Met deze winactie maak je nu kans op 1 van de 5 Die®-pakketten t.w.v. 30,90 euro. Het Die®-pakket bestaat uit een Die® daar boek en een super hip Die®-shirtje.

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op 1 van de 5 leuke Die®-pakketten, met hierin een beeldwoordenboek en een hip Die®-shirtje, beantwoord je de volgende vraag: Die® vind ik leuk, omdat...  

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
133 Reacties

Reacties

 1. timmem timmem

  1

  ik daar mijn kleinzoon mee kan verwennen

 2. Lobke Lobke

  2

  Dier vind ik leuk, omdat mijn 3 kinderen van 2,4 en 6 jaar echte boekenverslinders zijn!! Vooral plaatjesboeken worden elke dag gelezen hier in huis. Dus we hebben hier altijd nog wel plek voor een nieuw boek:-)

 3. Karin Lute Karin Lute

  3

  Onze dochter Stacey helemaal gek is van boekjes.... iedere winkel die we in lopen, gaat ze altijd even een kijkje nemen bij de boekjes die er zijn en ondanks dat ze nog niet zelf kan lezen leest ze graag haar poppen en knuffels voor.

 4. fousert fousert

  4

  leuk als verjaardags kadootje voor mijn nichtje haar 1ste verjaardag

 5. iuliastamate iuliastamate

  5

  Mijn zoontje Marius helemaal verliefd op allerlei boekjes is.

 6. Arbey Arbey

  6

  Die® vind ik leuk, omdat mijn zoontje van 20 maanden GEK is op boekjes en het Die boekje ook echt bij draagt aan de ontwikkeling en oefenen van de woordenschat. Zijn favoriete woordje ook nog eens 'DIE!'is, dus zou helemaal goed terecht komen!

 7. nahsuusje nahsuusje

  7

  omdat ik graag iets nieuws ontdek samen met mn kleine meid. Ik ken Die® nog niet dus op deze manier erg leuk om met haar te ontdekken, onze boekenwurm leest heel wat boekjes en alles wijst ze aan "die, die die".

 8. jacoline jacoline

  8

  Die® vind ik leuk, omdat Mieke dan ligt in een deuk. De boekjes van die kennen wij nog niet en dat doet ons veel verdriet. En omdat ik Mieke niet graag verdrietig zie gun ik haar een boekje van die.

 9. spa spa

  9

  Omdat er je ermee op een leuke en speelse wijze dingen kunt leren aan je kindje en veel leesplezier kunt hebben!

 10. Janneke Boer Janneke Boer

  10

  Die® vind ik leuk, omdat… onze kids het geweldig vinden om boekjes te kijken en voorgelezen te worden.... Bovendien kunnen ze met deze boekjes ook dingen ontdekken en leren. Helemaal goed dus!

 11. Ellke Ellke

  11

  Die(r) vind ik leuk, omdat... ik hoop dat mijn hunk net zo van boeken houd als dat ik van jongs af aan gedaan heb. Ik heb al mijn boeken letterlijk versleten, zelfs mijn eerste liedjes boek is aan flarden. Dus helaas heb ik niet veel 'ouderwetse' boeken van mij zelf om uit voor te lezen aan mn hunk. Dit boek zou fantastisch zijn. en het shirt.... tja geweldig gewoon! I love it! nu dus fingers crossed!

 12. Sandra1963 Sandra1963

  12

  Kinderen alles aanwijzen met die die die die... Leuk om (net bevallen) collega er blij mee te maken !

 13. mkbanjo mkbanjo

  13

  Die® vind ik leuk, omdat… het eigenzinnig is en anders dan de rest, Net als ons zoontje.

 14. Sofje79 Sofje79

  14

  omdat mijn dochtertje iedere dag een verhaaltje voorgelezen krijgt, en ze dit boekje geweldig zal vinden

 15. Christine Toh Christine Toh

  15

  omdat mijn dochter heel graag boeken leest, vooral boeken met veel beelden. En ja.. z'n lieve shirtje... die is zeker voor mijn zoontje want hij zegt altijd dat dingen van hem zijn.

 16. pingotti pingotti

  16

  DIE vind ik leuk, omdat die gewoon bij mij hoort! EN omdat die kinders van ons gewoon geweldig zijn. Mijn dochtertje zegt altijd maar: 'DIE is van mij'. Dus laten wet het hopen!!!

 17. Sandra van Marrum-kars Sandra van Marrum-kars

  17

  Ik vind de kleding van lief super kwaliteit en pasvorm hebben. Ik heb zo wel voor min dochter als voor mijn twee zoons kleding van jullie. Ik wist bij alle drie niet wat het werd en vond het toen zo leuk dat jullie ook een mooie puur lijn hadden, want dat was erg moeilijk te krijgen. Mijn dochter van 5 heeft een mooie tas van jullie uitgezocht! Mijn oudste zoon draagt nog altijd de bodywarmer van stoer en de jongste van nu "5 maand heeft heel veel van stoer! Maar voor de hopelijk mooie zomer kan hij nog wel een mooi setje gebruiken http://www.lieflifestyle.nl/korte-broek-jongens-40101 + http://www.lieflifestyle.nl/hemdje-39324 + natuurlijk bijpassende stokje en petje! De stokjes zijn ook super, goed zittende stokjes voor die kleintjes is ook altijd een ramp, maar deze blijven super goed zitten, top! Ik zou zeggen ga zo door!

 18. maama maama

  18

  Stoer lief is echt een heel leuk merk je herkent het gelijk het is van goede kwaliteit heel zacht en hele leuke designs ik zou voor mijn zoontje een nieuwe jas kopen van stoer lief hebben ze hele leuke

 19. mariekevisser1983 mariekevisser1983

  19

  Die® vind ik leuk, omdat… ik hoop dat: DIE is van mij. Als kraamcadeautje maak ik daar mijn tweelingzus vast hartstikke mee blij. Nog 1 week en 1 dag duurt het (als het goed is) nog voordat haar 2e kindje geboren wordt. Dus heel hard duimen dat ik DIE ga winnen voor mijn tweelingzus.

 20. Geetje Geetje

  20

  Leuk om te laten zien welke beesten er zoal bestaan!

 21. jolanda besems jolanda besems

  21

  Het leerzaam is voor mijn kleindochter

 22. Stuiter Stuiter

  22

  Ik dan eindelijk snao wat de kleine gup met Die bedoelt! het mooie boek!

 23. queenie schut queenie schut

  23

  Die® vind ik leuk, omdat… het erg mooie en leerzame boeken zijn met vrolijke plaatjes voor zowel de ouders en kinderen. Als ik zo'n pakket win weet ik zeker dat het boek veel gebruikt zal worden en dat de jongste er straks ook gebruik van gaat maken. De romper is ook helemaal geweldig die staat mijn kleine man vast geweldig.

 24. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  24

  Christiaan is gek op boekjes lezen en komt nu in de fase waarin ik alles moet gaan benoemen. Een beeldwoordenboek van die zal dus voor heel wat uren leesplezier zorgen.

 25. omi33 omi33

  25

  Die vind ik leuk omdat, onze middelste zoon zo ook mee kan "lezen". Onze oudste dochter kan net lezen en is er dan ook gek op. 's Avonds leest ze vaak een verhaaltje voor aan de jongste twee. Maar de middelste wil ook graag wat vertellen. Ik zie ons al zitten op ons grote bed. Met zijn allen plaatjes kijken, zoeken en benoemen en er een verhaaltje bij verzinnen.

 26. MICH18 MICH18

  26

  Die® vind ik leuk, omdat ik het erg belangrijk vind dat mijn zoontje gestimuleerd word tijdens zijn ontwikkeling. En met beeld erbij en je verteld er wat bij denk ik dat ze het snelste leren, op een speelse manier!

 27. Bbrinksma Bbrinksma

  27

  Die vind ik leuk, omdat Die op een originele en speelse manier helpt om je kindje dingen te leren plaatsen binnen de eigen belevingswereld. Die ziet er heel leuk uit met grappige afbeeldingen en een bijzondere indeling. Die zal ongetwijfeld voor vele kinderen, èn ouders, een grote bron van plezier vormen. Leuk!

 28. ajdejonge ajdejonge

  28

  Die vind ik leuk, omdat die het eerste woordje was wat mijn zoontje van 1 kon zeggen. Die vind ik ook leuk, omdat die boeken hele leuke boeken zijn, die mooi en goed zijn weergegeven. Waarin we veel kunnen laten zien en lezen aan die kleine vent van ons! Die is dus gewoon didactisch hartstikke leuk en goed!

 29. Oldie Oldie

  29

  Die vind ik leuk omdat het zo veel toevoegt in het ontwikkeling van onze kinderen. Doordacht eenvoudig voor de kleintjes wat het voor hun interessant maakt zo dat ze het herhaaldelijk oppakken als iets leuks.

 30. carla carla

  30

  Die® vind ik leuk, omdat…er dier in voorkomt en ja alles wat met dieren te maken heeft is hier welkom in en om huis. Onze zoontjes zijn allemaal dierenvrienden, van tor tot koe alles vinden ze leuk.

 31. thom79 thom79

  31

  Die® vind ik leuk, omdat… mijn zoontje van 3 heel graag boekjes leest en als hij het woord niet weet hij wijst met zijn vingertje en zegt.. Papa Die!! De boeken van Die® lijken me erg leuk en leerzaam.

 32. Jacques Jacques

  32

  .. dit merk en de naam van het boek overeenkomt met het stopwoordje van mijn kleindochter BO..

 33. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  33

  , omdat ons kleintje net begonnen is met het lezen van boekjes en dat helemaal geweldig vind. Ik ben erg benieuwd naar het Die-boek. En geweldige tekst op het T-shirt, zo herkenbaar bij die kleintjes.

 34. Alena Alena

  34

  Die® vind ik leuk, omdat mijn kinderen GEK is op boekjes en het Die boekje ook echt bij draagt aan de ontwikkeling . Reply ↓

 35. PNootenboom PNootenboom

  35

  Die® vind ik leuk, omdat lezen leerzaam is en mijn twee kindjes erg van boekjes lezen houden. Het aantal versleten boekjes is erg hoog dus het zal goed van pas komen. Oook is mijn dochter bijna jarig (eind mei) Ik wil haar leuke maar ook leerzame kado's geven!

 36. Isabelle Isabelle

  36

  Persoonlijk vind ik 't leukste om samen met de kleintjes hun leerproces door te maken! Deze boekjes spelen daar een hele grote rol in mee! Wat is nu leuker dan op die leeftijd spelen, leren en quality time samen door te brengen?!

 37. SandraThomas SandraThomas

  37

  Ik heb hier EénVandaag de grootste avonturiers in wording. Nets is angstig of dom om te doen. Hij klimt over alles heen en overal onder door en tussendoor. Maar ook de boeken laat meneer niet links liggen. Jammer alleen dat veel boeken of inmiddels te laag gegrepen zijn voor hem, of juist nog te hoog. Met het boek van Die zit hij er mooi tussenin en kan ik hem hopelijk beter begrijpen als meneer de woorden zelf nog niet kent.

 38. knuffeltje83 knuffeltje83

  38

  Die® vind ik leuk, omdat… mijn dochtertje op dit moment bijna alleen maar 'die' zegt...alles wat ze ziet wijst ze aan en dan zegt ze 'die'. Of als ze iets wil hebben is het ook 'die'. Ik probeer haar zoveel mogelijk te ondersteunen in haar taal door de dingen die ze aanwijst te benoemen. En door te oefenen met zo'n gaaf boekje hoop ik dat de voorwerpen die ze aanwijst snel een naam gaan krijgen, zodat mama (en papa) sneller snappen wat ze bedoelt, in plaats van 'die'..

 39. janinuh86 janinuh86

  39

  Die® vind ik leuk, omdat mijn zoontje helemaal weg van boekjes is en alles aan wil wijzen in boekjes, de boekjes van Die® zijn daar heel geschikt voor.

 40. Dorien1986 Dorien1986

  40

  Mijn zoontje van bijna een jaar is een echte ontdekkingsreiziger is.. Boekjes, plaatjes, woordjes etc. alles vind hij interessant! Ik denk dan ook dat de boekjes van Die® hem verder kunnen helpen in zijn ontdekkingstocht naar nieuwe woordjes!

 41. smuijs smuijs

  41

  Die® vind ik leuk, omdat het boek er leuk uitziet en omdat het tegelijkertijd ook nuttig en leerzaam is. De ideale combinatie! Daarom wil ik deze graag winnen voor mijn dochtertje!

 42. kve kve

  42

  beelden meer zeggen dan 1000 woorden. Ik kan niet wachten om met mijn dochtertje te gaan genieten van het boek. En dat shirtje is natuurlijk helemaal geweldig! :-)

 43. kimstijfs kimstijfs

  43

  Die® vind ik leuk, omdat het leuk is maar toch heel leerzaam, lezen is hier ook echt een moment an rust en met abbys taalachterstand leert ze er heel veel van

 44. Leoni Dijkstra Leoni Dijkstra

  44

  Mijn zoontje vindt plaatjesboeken helemaal geweldig, probeert veel woordjes na te praten. Dus zal een super kado voor hem zijn :-D En zo\n shirtje is toch helemaal leuk ;-)

 45. Renske86 Renske86

  45

  Omdat 'DIE' het favoriete woordje van ons kereltje is... Kan niks anders zeggen dan 'die'! Heerlijk. Plaatjesboeken zijn helemaal geweldig om ze nieuwe woordjes te leren. Doe heel graag mee met deze superleuke actie

 46. w12345 w12345

  46

  het t-shirtje en het rompertje perfect passen bij mijn kleinste kleindochter en de boekjes bij mijn oudste, omdat die al woordjes leert zeggen, dus voor haar ideaal.

 47. Saskia Kokluk Saskia Kokluk

  47

  Ik zo kan proberen om met mijn meervoudig gehandicapte dochter die niet kan praten te communiceren

 48. Susanna Anorh-Nienkemper Susanna Anorh-Nienkemper

  48

  Die® vind ik leuk, omdat ik samen met mijn 2 kereltjes weer nieuwe avonturen kan beleven. Ze zijn gek op lezen en kunnen heerlijk samen babbelen als we boekjes aan het lezen zijn. En ook grote broer vind het leuk om hun voor te lezen, en de boeken van Die® maken dat tot een feestje.

 49. Lin Lin

  49

  Die® vind ik leuk, omdat…ik twee kleine mannekes heb van 1,5 en 3 jaar... ze zijn nu volop de wereld aan het verkennen... nog leuker is dat natuurlijk als er ook boekjes zijn waarmee ik samen met hun alles nog eens met plaatje kan benoemen, het is harstikke goed voor de ontwikkeling, want mijn zoontje van 3 is niet zo vlot met praten als zijn anderhalf jaar jongere broertje dus voor hem zou het al helemaal goed zijn en het is ook nog eens gezellig ook samen de boekjes te lezen, en als ik eens geen tijd heb dan zijn er nog twee zusjes die het maar al te graag willen doen! Boekjes zijn hier in huis zeer welkom, het is altijd leuk om ze zien te genieten!

 50. joycefay joycefay

  50

  omdat het erg leuk ën leerzaam is, wat wil je nou nog meer?!

 51. Tiesjes Tiesjes

  51

  Ik vind die leuk omdat mijn jongste dochter eindelijk het licht heeft gezien met hoe leuk boeken zijn en je aan haar kan zien dat ze het heerlijk vind haar woordenschat te vergroten! ( vraagt bij alles wat ze niet kent "watat?" -wat is dat-)

 52. Kim Spaink Kim Spaink

  52

  Omdat Lily van anderhalf nu alles aanwijst en zegt dieda! Dat zat er al snel in, en aangezien ze dol is op boeken en we regelmatig in de bieb te vinden zijn, zou dit een goede aanvulling zijn op onze eigen collectie!

 53. Milusca Milusca

  53

  Boeken vinden mijn kinderen geweldig en lezen is leuk voor ze en erg leerzaam. En het shirtje is voor mijn kleine prinsesje.

 54. Debseflebs Debseflebs

  54

  Super leuk voor m'n zoontje maar ook voor de 2e die op komst is.

 55. Joetje70 Joetje70

  55

  Die vind ik leuk omdat mijn dochter van 1,5 jaar steeds zegt: Zie, die!

 56. dribbel dribbel

  56

  Ons zoontje alles "die" en "das" vindt en helemaal gek is op boekjes! De ondeugd zou het geweldig vinden!

 57. san90 san90

  57

  Omdat mijn gastkindjes er veel van zouden kunnen gaan leren!

 58. Neus Neus

  58

  ... omdat Die eerste woorden en Die eerste klanken zo belangrijk zijn voor hun taalontwikkeling. En Die eerste boekjes zijn bij ons helemaal stukgelezen door de oudste twee, dus nummer D(r)ie, verwacht in juni, heeft nieuw lesmateriaal nodig ;)

 59. Lientje Lientje

  59

  Omdat...een boek pas tot leven komt als er goede afbeeldingen bij staan. Hoe geweldig is het dat mijn zoontje van 3 voor zijn broertje van 1 elke dag een boek voorleest.... En met de plaatjes alles laat zien! Dus DIE andere boekjes worden hier door 2 heren vast ook erg gewaardeerd. 2 vliegen in 1 klap!

 60. Isis857 Isis857

  60

  Omdat.. Ik als ontwikkelingspsycholoog weet hoe belangrijk educatief speelgoed is voor de ontwikkeling van kinderen. Graag wil ik mijn zoon het beste bieden!

 61. Aniet18 Aniet18

  61

  Onze zoon liep wat achter met praten en door deze soort boeken kunnen wij samen met hem plaatjes bekijken en door herhalen pikt hij steeds woordjes op Vandaar dat ik erg fan ben

 62. petravandergraaf petravandergraaf

  62

  het altijd ontzettend gezellig is om met kleintjes veel boeken te lezen, en ze hier spelenderwijs heel veel van leren. En het daarnaast erg leuk is dat onze oudste die inmiddels een beetje kan lezen, deze Die boekjes vast en zeker graag aan de jongste gaat voorlezen!

 63. patje77 patje77

  63

  Die® stimuleerd en geeft veel plezier!

 64. Linde Linde

  64

  Het boek ziet er vrolijk uit. Naast het bekijken met mn kinderen zou ik het ook graag meenemen naar mijn werk. Als peuterjuf hen ik heel wat kleintjes in de klas die druk nieuwe woorden aan het ontdekken zijn. Die nee die NEE DIE!!! jA!!!!! Die boek willen wij lezen!

 65. taz1982 taz1982

  65

  Die® vind ik leuk, omdat… ons kleintje dat verdient! hij vindt het heerlijk om boekjes samen te kijken en beleeft er veel plezier aan! en omdat we van hem houden natuurlijk :D

 66. Jootje666 Jootje666

  66

  Die® vind ik leuk, omdat… het precies bij de interesses van mijn zoontje past. Hij is net zoals zijn mama gek op boekjes. Hij wordt waarschijnlijk net zo'n nerd als zijn mama..

 67. kliekvliek kliekvliek

  67

  m,n dochtertje heel erg bezig is met woordjes en plaatjes

 68. firdes firdes

  68

  omdat het leuk en leerzaam is, lijkt me een erg educatief artikel, ik zou hem daarom heel graag willen hebben

 69. JohnnyQ1 JohnnyQ1

  69

  het een enorme opsteker is voor de woordenschat!

 70. agneskraak agneskraak

  70

  omdat mijn kinderen om deze manier de allerdaagse dingen leren kennen, educatief, woordenschatverrijkend en gewoon superleuk!!

 71. Dorien1985 Dorien1985

  71

  Die® vind ik leuk, omdat ik van zo'n idee gewoon echt blij wordt! Wat fijn dat er mensen zijn, die vanuit hun eigen ervaring zo'n boekje maken. Dat vind ik top! Mijn inmiddels ruim tweejarige zoon praat nog niet, hiervoor zijn wij ook met hem bij de logopediste. Het is allemaal erg lastig, en ik ben hard op zoek naar uitdagende boekjes voor hem, om hem zover te krijgen dat hij wat gaat zeggen. Heel blij zou ik dus zijn met een pakket van Die® voor hem, dan heb ik weer iets om uit te proberen samen met mijn kleine mannetje!

 72. renatesophie renatesophie

  72

  mijn dochtertje van 9 maanden helemaal gek is op boekjes. en met dit boekje kan ik haar haar eerse woordjes leren.

 73. Nessaa Nessaa

  73

  Die® vind ik leuk, omdat mijn zoontje als een speer vooruit gaat met woorden bij plaatjes herkennen. elke avond lezen we boekjes met hem en dit lijkt me een onzettend leuk boek om ook tussen de middag met me kleine man telezen en hem te zien leren.

 74. Gwynepin Gwynepin

  74

  zowel mijn kleine meid als mijn buitenlandse partner hiermee Nederlands leren!

 75. dma1976 dma1976

  75

  de kleine spruit die nog geboren gaat worden van mij is en ik dat hierdoor iedereen kan en mag laten weten!!!

 76. Milou1989 Milou1989

  76

  Die® vind ik leuk, omdat het op een leuke manier bijdraagt aan de taalontwikkeling van mijn zoontje! Leuker kan je het niet maken!!

 77. MoniquedeR MoniquedeR

  77

  Die® vind ik leuk, omdat… Is eigenlijk een beetje een verkeerd begin van deze zin Die® vindt Ruud leuk, omdat hij helemaal weg is van boekjes en plaatjes, dit boekje is dan ook erg leerzaam voor hem.

 78. AlettaBV AlettaBV

  78

  Om mijn dochter goed te leren praten!

 79. marieke jansen marieke jansen

  79

  Mijn 2 dochters vinden foto's bij de omschrijving erg leuk, zeker omdat ze door de foto het woord gemakkelijker onthouden en herkennen.

 80. Eefje0610 Eefje0610

  80

  mijn zoon alle boeken in de kast van voor naar achteren kent en ze dus nu (met zijn 2 jaar) voor zit te lezen aan zijn zusje van 8 maanden!

 81. BRPaauw BRPaauw

  81

  Die® vind ik leuk, omdat mijn zoontje van 2,5 jaar iedere dag nieuwe woorden leert. Hoe leuk is het om hem te helpen zijn woordenschat nog meer te vergroten. Ik denk dat Die® mij daar bij kan helpen.

 82. Josettedelange Josettedelange

  82

  Die® vind ik leuk, omdat: - een boek met goed te herkennen voorwerpen slecht te vinden is - je kind gestimuleerd wordt om te praten en te herkennen - de producten van Die® er zo leuk uit zien!

 83. MamaWendy87 MamaWendy87

  83

  Die® vind ik leuk, omdat mijn zoontje van bijna twee heel de dag wil 'boekkie jeezuh'

 84. madameclose madameclose

  84

  .. het leerzaam en leuk is en vooral stimuleert! :)

 85. Snaskia Snaskia

  85

  Die® vind ik leuk, omdat…Die® er mooi uitziet, omdat Die® alledaagse dingen laat zien, omdat Die® het favoriete woord van mijn zoon is, omdat Die® stimuleert in avonturier zijn, omdat Die® goed in de smaak zou vallen bij mijn brabbelende wereldontdekker!

 86. mayo83 mayo83

  86

  omdat Jesse bijna jarig is en dan lekker verwend kan worden met dit leuke cadeau!

 87. RianneVos RianneVos

  87

  Omdat onze zoon dit de hele dag roept......en die...........en die..........en die......... En dan ook nog eens gek is op boekjes. Wat een leuke combinatie dus dit boekje

 88. lisettejorickticho lisettejorickticho

  88

  dit erg leerzaam is voor mijn kinderen. hij houdt erg van lezen en is heel leergierig!

 89. Froukjuh Froukjuh

  89

  Die® vind ik leuk omdat… andere boekjes vaak worden overschat. Die® vind ik leuk omdat… dit boek écht bijdraagt aan de woordenschat. Die® vind ik leuk omdat… wij graag lezen met onze schat. Die® vind ik leuk omdat… onze zoon zo'n leerzaam boekje nog niet had. Die® vind ik leuk omdat… we het binnenkort hopen te vinden op de deurmat.

 90. Draculatje Draculatje

  90

  Die® vind ik leuk, omdat…wij vinden dat dit het leerzaamste boekje is voor kinderen... je ziet in de winkels ook wel andere boekjes maar die zijn niet echt leerzaam en zitten raar in elkaar.. Daarbij komt ook dat de kwaliteit van Die® echt perfect is! Die® zou echt enorm in de smaak vallen bij mijn kleine wereld ontdekkertje..we zitten nu ook al elke dag lekker saampjes op de bank een boekje te lezen!!!

 91. nessen nessen

  91

  Dit lijkt me een hele goede methode om de woordenschat een beetje op peil te krijgen want dat is hier wel nodig.

 92. martha68 martha68

  92

  ik mijn kleintje het gun ik kijken of we een beetje de woordenschat kunnen op krikken

 93. Fes Fes

  93

  Omdat hij dan eindelijk een ander woord leert dan het onvolprezen 'die?' 'Die?!' Waarmee hij niet alleen zichzelf maar ook papa, mama, de hond, zijn fles en een vreemde mevrouw bedoelt.

 94. Bientje1981 Bientje1981

  94

  Omdat boeken hier zeer in trek zijn. En alles waar onze kleine meid iets van kan leren is bij papa en mama erg in trek

 95. mrll1986 mrll1986

  95

  omdat... het leerzaam is !!

 96. Mloes Mloes

  96

  Ik vind 'die' zo leuk omdat het plaatjes zijn die ook echt herkenbaar zijn voor mijn zoontje van 1,5. Hij leert nu praten, maar kan al heel goed iets opzoeken op een pagina. Het is een klein boekenwurmpje, kruipt geregeld op schoot om een boekje te 'lezen' en kijkt zo ongelooflijk trots als hij het goede plaatje aanwijst!

 97. Sorbotrol Sorbotrol

  97

  Die® vind ik leuk, omdat er niet alleen boekjes van zijn maar ook stoere shirtjes. Wat is er nou leuker om je kindje met een boekje te zien en een bijpassend shirtje? Dat is pas vertederend.

 98. bianciejj bianciejj

  98

  Omdat wij gek zijn op lezen! Heerlijk met zijn alle in het grote bed nog even een paar boekjes lezen voor het slapen gaan, dit boekje wordt een succes!

 99. Rosanna Vos Rosanna Vos

  99

  Die® vind ik leuk, omdat… mijn zoontje nu nog niet echt geïnteresseerd is in boekjes. Ik wil hem daarom op een leuke manier stimuleren dit toch interessant te vinden. Het Die® boek zal zeker zijn aandacht trekken!

 100. Denise Keller Denise Keller

  100

  Die® vind ik leuk, omdat… mijn dochter heel de dag door vraagt...: wiesda wiesda wiesda ( wie is dat???) en wijst alles aan met zo'n boek kunnen we samen uitpluizen wat alles is.

 101. Anske9 Anske9

  101

  Die® vind ik leuk omdat het enige woordje wat mijn dochtertje (15 maanden) al 4 weken zegt is: "DIEDIEDIEDIE" en dan wijst ze naar alles wat ze wil. Als ze het niet krijgt wordt ze boos.....

 102. Gea12 Gea12

  102

  Die® vind ik leuk, omdat dit de perfecte manier is om mijn dochter veel leuke woordjes te leren.

 103. e8hoven e8hoven

  103

  Die® vind ik leuk, omdat er duidelijke plaatjes in staan, zodat mijn dochtertje op een makkelijke en leuke manier woordjes kan leren! Gewoon, zoals de wereld er echt uitziet!

 104. Francis Groeneveld Francis Groeneveld

  104

  Omdat mijn dochter van 5 dan haar broertje van 10 maanden kan voorlezen!

 105. Fenna Fenna

  105

  Mijn zoontje is gek op boeken! "Boek" was 1 van de eerste woorden die hij kende. Hij snapt een heleboel, maar praat nog steeds weinig. Dus dit boek zou geweldig zijn!

 106. Redmamma Redmamma

  106

  Die® vindt ik leuk omdat als mijn zoontje van 10 maanden en ik op de kinderboerderij zijn, dan wijst hij naar alle dieren. Dan moet ik de dieren benoemen en ze nadoen! Lachen, gieren, brullen is dat, met dit boek kunnen we dat ook thuis! (als `t regent bijvoorbeeld!)

 107. janita123 janita123

  107

  Samen op de bank kruipen en in de boeken van Die® duiken! Samen genieten en tegelijkertijd leren. Wij kennen de boekjes (helaas!) nog niet en als ik het zo zie moeten we daar toch gauw verandering in gaan brengen!

 108. Laura Wildemann Laura Wildemann

  108

  Omdat ik die nog niet kende en die me eigenlijk wel heel erg tof lijkt voor dat meisje van ons. Ze is een kleine avonturier, die elke dag op pad gaat om nieuwe dingen te leren...daar zou een boekje van Die goed bij passen.

 109. mbdv mbdv

  109

  De 'da' van mijn zoontje dan misschien 'die' word

 110. jannekebergs jannekebergs

  110

  ... mijn zoontje van 2 zich nú juist heel erg aan het ontwikkelen is voor wat betreft spraak en herkenning van alledaagse dingen.

 111. cearah cearah

  111

  ... mijn dochtertje nooit genoeg leesvoer heeft voor op 't potje, ach ja net als papa, duurt 't potje op deze manier uren ^^

 112. ons_b ons_b

  112

  mijn dochter dan de alles wat zij "die" noemst snel en makkelijker kan leren benoemen

 113. wietskeU wietskeU

  113

  Die vind ik leuk omdat... ik niet kan wachten om met mijn zoontje Sam in dit soort boekjes te gaan kijken! Dat lijkt me super leuk.

 114. mamarry mamarry

  114

  Die vind ik leuk, omdat mijn wereld groeit/En dat mij heel erg boeit!/Die, die, mama, DIE!!!/Zie jij nou niet wat ik wel zie??/Wacht mams, ik zoek/'t op in m’n Die-boek!

 115. sunblock sunblock

  115

  ... ik het zo herkenbaar vind dat communicatie met kleintjes niet vanzelfsprekend is! Met behulp van producten van 'Die' kan ik mijn kindje stimuleren om spelenderwijs woorden die dichtbij zijn belevingswereld staan en daardoor heel herkenbaar voor hem zijn in zich op te nemen! Dit zal onze onderlinge communicatie zeker ten goede komen!

 116. Alena Alena

  116

  Die® vind ik leuk, omdat… onze kinderen het geweldig vinden om boekjes te kijken en voorgelezen te worden…. Bovendien kunnen ze met deze boekjes ook dingen ontdekken en leren. Helemaal goed voor ons

 117. ndkorthuis ndkorthuis

  117

  het voor mij totaal onbekend is en graag samen met mijn dochtertje wil ontdekken wie of wat Die is. En we zijn hier allemaal gek op boekjes en ben laatst nog op zoek geweest naar een leuk boekje met eerste woordjes, maar niet gevonden wat ik eigenlijk zocht.

 118. cgr cgr

  118

  Omdat mn dichter dol is op boekjes. Nu steekt ze ze nog vooral in haar mond maar ze gaat steeds geïnteresseerder kijken naar plaatjes. Dt lijkt me super voor haar!!!

 119. lily lily

  119

  die vind ik leuk omdat ik die wil :p

 120. fabej04 fabej04

  120

  Omdat, het eindelijk ECHT iets leerzaams is in combinatie met leuk. Er zijn zoveel merken die beweren leerzaam speelgoed te hebben, maar 9 van de 10 keer slaat dat nergens op. Deze zijn echt heel leuk!

 121. minimonkey minimonkey

  121

  omdat mijn dochtertje en ik GEK zijn op DIER(en). Mijn dochtertje is druk bezig met woordjes leren en ze gaat in elk boek op zoek naar de dieren die ze al weet te benoemen. Dit boek is extra leuk omdat er nog veel meer woordjes en herkenbare dingen in staat die ze kan leren!!

 122. SmarT SmarT

  122

  omdat ik denk dat mijn dochter de humor ervan snel zal inzien! Echt een originele manier om een beetje orde in de (kleine) chaos te scheppen die haar universum nog is.

 123. Lila36 Lila36

  123

  Onze dochter kan nog geen die zeggen. T is allemaal 'puh' op het moment. Maar of het nu die of puh is, om de kleine dame wegwijs te maken in de wereld lijkt het boekje ideaal.

 124. Wendy Evers Wendy Evers

  124

  Die® vind ik leuk, omdat mijn zoontje 23 juni zijn eerste verjaardag viert en nu al alles "Die" noemt, zoooo schattig!

 125. jacqueline31 jacqueline31

  125

  Omdat mijn dochtertje dieren en plaatjes boeken heel erg leuk vind. Ook omdat mama eindeloos allerlei dingen er elke keer weer bij moet gaan verzinnen. Dat is erg leuk als ze de hele dag vragen mama waarom, mama hoe kan dat! Gelukkig als we dan voor je slapen gaan boeken gaan lezen valt ze gelukkig wel snel in slaap. Dit boek zal zeker in goede handen zijn dus kom maar op met die prijs!

 126. ArjaVV ArjaVV

  126

  mijn dochter boekjes helemaal geweldig vind!

 127. mellowwww mellowwww

  127

  Die vind ik leuk, omdat die als een van de weinige boekjes nog in onze boekenkast omtbreekt!

 128. Debbieh Debbieh

  128

  Die® vind ik leuk, omdat… dit boek een geweldige aanvulling zal zijn op de boekenkast van mijn zoon! Hij heeft een ontwikkelingsachterstand maar is gelukkig gek op boeken en voorgelezen worden. Het boekje zal bij ons zeer goed terecht komen, en het t-shirtje erbij is dan helemaal superleuk!

 129. johanenpaula johanenpaula

  129

  Die® vind ik leuk, omdat het een boekje is wat past bij het niveau van onze kleine meid van 1,5 jaar! Die...die...die..die...

 130. RRC RRC

  130

  Die® vind ik leuk, omdat mijn zoontje geen boekjes leest maar plaatjes aanwijzen en alles benoemen prachtig vindt. Dit boekje zou heel goed passen in onze collectie om af te kunnen wisselen!

 131. sylvia ROOS sylvia ROOS

  131

  Die® vind ik leuk, omdat…ik dit leerzaam vind op mijn dreumes groep van het kinderdagverblijf om mee te oefenen,

 132. SueEllend SueEllend

  132

  ik vind het mooi dat het speelgoed is die daadwerkelijk je kind iets leerd. dus leuk maar ook nuttig

 133. Arbey Arbey

  133

  Super bedankt, erg leuk boek!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >