Win een Croozer Kid For 2 Fietskar

Door: marielle 238 reacties

Win een Croozer Kid For 2 Fietskar

Maak nu kans op een Croozer Kid For 2 Fietskar door onderstaand een reactie te geven over jouw ultieme fietstocht met de Croozer Kid. Klik hier voor meer specificaties van de Croozer Kid For 2 Fietskar.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
238 Reacties

Reacties

 1. Marjan Marjan

  1

  Ik zou deze fietskar heel graag willen voor m'n zoontje van bijna 3 en m'n meisje van 2 maand. Ik kan nu maar weinig op pad met de kids omdat ik nog lang niet met m'n meisje op de fiets kan en lopen naar de stad is te ver weg voor m'n zoontje, dus dit zou echt ideaal zijn! Zo kan ik mooi boodschapjes doen met de kids.

 2. brenda de vries brenda de vries

  2

  Een dubbele kinderwagen, wat superhandig! Ik mag / moet veel fietsen voor mijn gezondheid, hier kan ik heerlijk de kindjes meenemen voor een gezellig en gezond uitje! Ik zie het helemaal zitten!

 3. Suzanne Suzanne

  3

  Een supertocht met deze superkar achter je fiets! Hoe comfortabel kun je zitten als kind? Door het gaas lekker naar de schaapjes kijken, terwijl mama en papa fietsen met je! Heerlijk droog en uit de wind, speeltjes achterin!

 4. Chantal Chantal

  4

  Dé ultieme fietstocht met de croozer kid is een vakantie fietstocht maken van Nederland naar België met onze kinderen. Aangezien we geen auto (willen) hebben zou dit natuurlijk fantastisch zijn!!

 5. Mariska van der Tol Mariska van der Tol

  5

  Ik zie de ultieme fietstocht samen met mijn dochtertje in een Croozer kid voor, door vanuit huis naar het strand te fietsen (ong 5km) met alle leuke strand speeltjes er in. na lekker spelen op het strand weer even relaxe in de croozer kid, gaan we opweg naar oma om te vertellen hoe leuk het was en na wat te hebben gedronken ook nog even verder fietsen om de conditie van mama oppijl te houden. want mama moet wel fit blijven om veel te spelen met tess (10 maanden)

 6. Anita Anita

  6

  Als ik met de Croozer Kid op stap zou kunnen, dan ging ik met de kids gezellig weg. Heerlijk met een picknick mand achterop allerlei binnenweggetjes volgen langs boerderijen. Heerlijk de frisse lucht opsnuiven en samen naar de dieren in de wei kijken. En als we moe zijn van het fietsen gaan we lekker picknicken. Wat zullen we hier samen van genieten!

 7. Henny S Henny S

  7

  Ik ben een trotse Oma van een kleinzoon van 3,5 jaar en van een kleindochter van 9 maandjes. Het lijkt me geweldig om met mijn kleinkinderen er op uit te trekken en dan wel op de fiets. Ik heb geen fiets dus het zou een mooi cadeau zijn!!

 8. Femke Femke

  8

  Het lijkt mij superleuk om samen met mijn 2 nichtjes in de Croozer kid een tochtje te maken! Ik zie ze al helemaal zitten met hun opgewekte koppies en gegiechel! Ik denk dat het zowel voor hun als voor mij een hele avontuurlijke, leuke en gezellige ervaring wordt! Hebben ze NOG een reden om bij hun tante op bezoek te gaan! TE leuk!

 9. bianca bianca

  9

  met deze prachtige fietskar, kunnen wij met onze kleine meid prachtige fietstochtjes maken door heiden en bossen. ze is nu nog te klein om in een zitje te zitten. ook is deze fietskar ideaal voor het doen van boodschapjes, dan hoeft papa niet altijd mee! en lopend is ook niet alles.

 10. Cressida Cressida

  10

  Ik heb zelfs 2 dochters, 1 van bijna 3 en 1 van 10 mnd, en als ik op mijn neefje, 1 jaar, pas kan ik nu geen leuke tripjes maken. Met deze geweldige croozer kan ik met de 3 kids, waarvan op de fiets, lekker cruisen. Naar de kinderboerderij of het Delftse Hout.

 11. Natascha van der Sluis Natascha van der Sluis

  11

  Na jaren van proberen en ziekenhuis in en uit is onze wens dan eindelijk na 9 jaar in vervulling gegaan. Ons kleintje wordt begin volgend jaar geboren en aangezien ik alles op de fiets doe is de croozer enorm geschikt voor ons nieuwe gezin.

 12. Sanna Sanna

  12

  Ik ga graag met de fiets naar het werk. Als ik straks weer ga werken, kan dit echter nog niet, want mijn meisje kan nog niet zitten dus om haar op te halen van het kdv zal ik met de auto naar het werk moeten. Met deze kar zou ik wel met de fiets naar het werk kunnen!

 13. DE WEERT PATRICIA DE WEERT PATRICIA

  13

  EEN FIETSCAR ZOU IDEAAL ZIJN VOOR MIJN ZOON EN SCHOONDOCHTER DAAR ZIJ EEN BABY HEBBEN VAN 10 WEKEN EN NOG VELE OPERATIES MOET ONDER GAAN AAN ZIJN RUGGETJE ZIJ ZOUDEN KUNNEN FIETSEN MET DE BABY ACHTER IN DE FIETSCAR IN ZIJN SPECIALE STOELTJE

 14. Naomi Naomi

  14

  Ik zou de fietskar graag willen winnen. Dit omdat we altijd hele lange stukken gingen fietsen maar dat nu al een tijdje niet hebben kunnen doen door onze kleine spruit en dat is best jammer. We zouden heel graag zo'n croozer kid willen omdat we in oktober naar kaatsheuvel op vakantie gaan op de fiets. Onze oom en tante hebben ons uitgenodigd om gezellig een paar nachtjes bij ons te blijven slapen maar dat gaat helaas niet omdat we onze kleine niet kunnen vervoeren en hebben geen auto. Daarom zou deze fietskar ultiem zijn en natuurlijk is het voor onze kleine ook genieten en gezond in de buitenlucht kunnen zitten.

 15. Petra Boer Petra Boer

  15

  Vanwege mijn gezondheid moet ik veel fietsen, maar helaas is ons meisje voor mij heel zwaar op de fiets. Deze geweldige croozer zou de ideale oplossing zijn en een enorme uitkomst voor ons gezin.

 16. Nicole Beeris Nicole Beeris

  16

  Mijn ultieme fietstocht met de croozer kid for 2 is er lekker op uit kunnen met mijn 3 kinderen. Ze zijn allemaal in de leeftijd dat een flink stuk fietsen naast de fiets er nog niet in zit. En zo kom je meestal niet verder dan het dorp hier. En aangezien opa en oma wel op fietsafstand wonen zou het fijn zijn om met de 3 kinders in 1 keer met 1 fiets weg te kunnen. Of gewoon lekker op een luie zondag een stuk fietsen picknick mand mee en er een gezellige dag van maken met zijn allen!

 17. judith termaten judith termaten

  17

  Ik zou hem ook erg graag willen winnen, we fietsen veel en mijn kleine man valt dan nogal eens in slaap, we zijn bezig met een tweede dus ideaal kunnen ze naast elkaar zitten, heerlijk in de buitenlucht!!

 18. toekomstige opa toekomstige opa

  18

  Het zal waarschijnlijk niet al te lang meer duren, maar ik hoop wel snel Opa te worden. Het lijkt mij nl erg leuk, om met mijn kleinkind op de fiets en met Croozer kid gezellig er op uit te gaan. Fantastisch.

 19. sabrina sabrina

  19

  Met deze fietskar achter mijn fiets,zal fietsen voor ons gewoon alleen nog maar gezelliger en leuker worden!Mama heeft geen rijbewijs,dus zal deze fietskar veel gebruikt worden!het mooiste ervan is,de kids zitten goed veilig,droog voor de regen,en ze kunnen gezellig kletsen en samen liedjes zingen,mama zit dan met een brede glimlach voor op de fiets.. Mijn 2 kids kunnen daarbij bij een wat langere tocht ook nog eens fijn een dutje doen,zonder ik me zorgen te maken dat ze pijn in hun nekje krijgen! Ik vind deze fietskar echt een geweldige uitvinding en zou hem heel graag willen winnen! Superblij zijn we er dan mee(waarschijnlijk word hij dan nog dezelfde dag al gebruikt,haha!)

 20. Berber Berber

  20

  Zonnebril op, leren (vliegtuig) muts op, croozer achter de fiets en dan starten in Bolsward. Route is als volgt: Bolsward, Harlingen, Franeker, Dokkum, Leeuwarden, Bolsward (halverwege,pfff), Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, 'last but not least'... Bolsward!! Dit is ons ultieme (11-steden)fietstocht.

 21. annika annika

  21

  ik heb vorige week mijn verjaardags kado al gekregen een mooie dochter maar vandaag ben ik echt jarig en zo een kar zou het cmpleet maken lekker met me 2 jongens en dochter erop uit

 22. Sophie Sophie

  22

  Wat zou ik graag samen met mijn twee kleindochtertjes in deze supergave fietskar een tochtje willen maken. En met deze "zomer" blijven ze nog lekker droog ook. Lijkt me helemaal geweldig.

 23. Bert Bert

  23

  Wij, opa en oma zijn fanatieke fietsers en zouden graag onze kleizoon Lenn, van 13 maanden, meenemen op tochten door Nederland.

 24. angela van loon angela van loon

  24

  met al 2 jongens en een derde friemeltje onderweg is er geen ruimte meer op de fiets. ik ben nu nog in een vroeg stadium van de zwangerschap maar als ik straks een dikke buik heb kan ik niet eens op de fiets door die fietsstoeltjes. en dat terwijl wij elke dag wel op de fiets zitten en bijna elk weekend ook wel lekker rond fietsen in het natuurgebied waar wij wonen. oftewel deze fietskar zou ideaal zijn voor ons gezin

 25. Deborah Deborah

  25

  Graag zou ik deze fietskar willen aangezien wij alles op de fiets of lopend moeten doen en ik binnen 2 weken een oppaskindje heb uit pure nood. Dit betekend dat ik iedere keer het kindje moet ophalen en moet thuis brengen en dat is te ver om te lopen. Ik hoop heel erg dat ik nu een keertje iets mag winnen. Heb nog nooit iets gewonnen :-( Deze fietskar zal goed terecht komen en zal verzekerd zijn van vele ritjes naar leuke dingen, maar ook de dagelijkse zaken is het voor ons erg handig.

 26. tanja tanja

  26

  ik zou deze fietskar graag willen winnnen ,voor mijn shoonzus omdat ze binnenkort hun kindje verwachten en ik zou hiermee zou willen verassen zodat ze dan lekker kunnen fietsen samen met de kliene meid en ook kan dienen als kinderwagen ik hoop ook dat we hem winnen want ik weet zeker dat hun er er superblij mee zijn en een grote verassing zal zijn . groetjes tanja en ga zo door Mamaplaats met jullie super leuke en handdige site

 27. Tuba Tuba

  27

  Ik fiets graag dit zou echt een leuke cadeau zijn om met mijn kinderen een fietstocht te doen. En soms als ik ergens heen moet pak ik mijn fiets maar mijn kinderen kunnen dan niet mee oma past daar dan wel op maar dit zou echt ideal zijn om te hebben want oma kan niet altijd oppassen dan zou ik ze wel kunnen meenemen met een croozer.

 28. Biebske Biebske

  28

  Ik ga beginnen als gastouder voor 0 tot 4 jarigen en wat is er nu leuker om samen met mijn oppaskindjes en eigen dochtertje lekker te gaan fietsen en zo ook mijn zoontje van school te halen met de kids. Laat dan de Croozer Kid Fietskar de ideale kar zijn voor mij en de kids.

 29. Kim Kim

  29

  Als moeder in de stad, zonder rijbewijs, is dit natuurlijk een superidee! Ik hou erg van fietsen, maar met een kleintje is dat niet altijd even makkelijk te doen. Met zo'n croozer kunnen we zonder problemen lekker op stap gaan!

 30. sandra benedick sandra benedick

  30

  Als we de fietskar zouden winnen is dat een zonnestraaltje op een o zo vreselijke zomer Er zit een regenkap bij toch *wink* Lekker samen met Joey's buurmeisje Senske :D Groetjes Chris (papa) Sandra (mama) en kleine Joey

 31. Anja Anja

  31

  In februari mag ik voor de 2de keer oma worden, wij wonen in een hele mooie omgeving met voldoende, veilige fietspaden, ik kan dan tesamen met ons kleindochterje van 19 maanden en met het kleinkindje in spé gaan fietsen, ik word er zelf ook niet jonger op en beweging is natuurlijk ook heel goed voor het blijven hebben van een fitte, gezonde oma, zo slaan we dan de spreekwoordelijke vliegen in 1 klap

 32. Ilona Veenman Ilona Veenman

  32

  Lijkt me superhandig om te kunnen gebruiken! met twee jongens en de derde op komst is het nog te doen maar zodra een van de oppaskindjes erbij is niet meer... croozer lijkt me echt een uitkomst!

 33. Monique Monique

  33

  Met de Croozer Kid fietskar kan ik samen met m'n zoontje allerlei heerlijke tochtjes naar t strand en het park maken. Aangezien ik alles met de fiets of lopend moet doen, zou deze fietskar zeer goed uitkomen.

 34. Claeys Christine Claeys Christine

  34

  Ik zou deze Croozer Kid Fietskar heel goed kunnen gebruiken om samen met mijn 2 kleinkindjes (straks 3 kleinkindjes)op stap te gaan !Mijn hobby is gaan fietsen ,maar met die kleine mannekes gaat dat niet zo goed !Dus dit zou DE oplossing zijn !!Zie het al in gedachten!

 35. Roelie Roelie

  35

  Ik zou de Croozer Kid Fietskar graag voor mijn dochter winnen. Ze heeft een zoontje van net 2jaar,en een tweeling van 3 maanden. Dus het word moeilijk om er op uit te gaan,maar met zo'n Croozer zou dat een oplossing zijn.

 36. sabien sabien

  36

  ik zou de croozer kid fietskar graag willen winnen ik heb een zoontje van 14 maanden en ben in verwachting van de 2de komt in december is wel makkelijk als ik zometeen er lekker op uit wil met de 2 kleintjes

 37. miriam miriam

  37

  Ik zou deze Croozer kid Fietskar graag willen winnen omdat het de enigste veilige kar is voor achter mijn scootmobiel die de gemeente goedkeurt en de aanpassing plaats om het erachter te kunnen plaatsen. Dan kan ik zelf weer met de kinderen naar buiten en veilig!!!! ( zelfs bij het weer in Nederland )

 38. Eefje Eefje

  38

  Super zo'n fietskar. Ik heb momenteel een "lenertje" van 12 jaar oud van mijn nichtje, maar zou dolgraag zo'n mooie hebben. Ik ben een alleenstaande moeder en heb zelf geen auto uit economische overwegingen, maar met een fietskar kom ik ook overal. Alleen is mijn huidige kar echt aan vervanging toe. ( sommige delen zitten met Ducktape aan elkaar...)

 39. Sietske Sietske

  39

  lijkt me super handig zo'n super Croozer Kid Fietskar... lopen nu heel wat af met een dubbele kinderwagen voor jochie van net 3 (gisteren) en een meisje van 15 maanden! Naast de dagelijkse uitjes met zo'n handige kar, lekker droog blijven en toch overal naar toe kunnen, zie ik de ultieme fietstocht gaan naar het bos want daar zijn ze gek op! Ik zie dat het ook gebruikt kan worden als loopkar, dus jochie lekker rennen en meisje lekker zitten en kijken!

 40. Renate Renate

  40

  Graag zou ik de Croozer Kid fietskar willen hebben om er heerlijk op uit te gaan met mijn kleintje en mijn mannetje, heerlijk met de wind in de haren genieten!!

 41. Joyce Joyce

  41

  Ik heb 2 zoontjes die het geweldig vinden te fietsen. Onze fietskar is pas geleden kapot gegaan, en we hebben geen geld voor een nieuwe te kopen. Helaas vallen nu de fietstochtjes in het water omdat we geen andere stoeltjes hebben. Daarom zou het super fijn zijn om zo'n gave fietskar te winnen voor mijn 2 manneke's, zodat hun weer reuze pret hebben

 42. Danielle Danielle

  42

  Ik zou hem ontzettend graag willen winnen deze perfecte, veilige, maar ook supermooie fietskar. Mijn kindjes van 2 jaar en van 12 weken zouden het geweldig vinden. het zou voor mij een ideale oplossing zijn voor mijn dochter naar de psz te brengen, lekker boodschapjes te doen of mijn gastkindjes mee te nemen. Kortom super praktisch ding en zeg nou zelf is toch heerlijk om met de kinderen om er op uit te gaan.

 43. Saskia Saskia

  43

  Mijn zus heeft een tweeling van 9mnd en een kindje van 2 jaar. Drukke boel dus. Ze kan niet met 3 kids zo even op de fiets. Met deze Croozer fietskar kan ze eindelijk met alle drie de kinderen met de fiets op pad. Ik wil haar hiermee verrassen. Wat zal ze verbaasd zijn als ze deze zou winnen

 44. Geerieke Geerieke

  44

  Binnenkort zitten we zonder auto. En aangezien de oudste op een school zit die een kwartier fietsen is, zou het ontzettend fijn zijn om deze fietskar te winnen. Dus naast 2 keer per dag een kwartier naar school fietsen zal hij ook voor vele andere ritjes gebruikt worden. En ons kleine meisje is 4 maandjes, dus daar is het erg makkelijk voor.

 45. tessa tessa

  45

  wat zou dat mooi uitkomen zeg !! ik zie ons al gaan...... met onze 3 kinderen van 5,3(kan door zijn handicap niet zelf fietsen) en 9 weken. en het duurt nog zo lang voor ons cadeautje van 9 weken in het voorzitje mag !!

 46. ramona ramona

  46

  Omdat onze vrienden net blijde ouders zijn geworden van een tweeling en nog een dochter hebben en vader hard werkt voor zijn gezin en op de vrachtwagen zit en vaak maandag weggaat en vrijdag of zaterdag pas weer thuis komt. Wil ik mijn vriendin dit graag toewensen zodat ze beter overal naar toe kan gaan met 3 kinderen

 47. sabina sabina

  47

  ik heb net een nieuwe fiets, daar staat het karretje heel mooi achter. kan mijn kleine man erin

 48. Chantalle Beerepoot-Bakker Chantalle Beerepoot-Bakker

  48

  als ik moet werken passen mijn ouders op mijn 2 zoontjes van 2,5 jaar en 6 maanden oud. Voornamelijk mijn moeder vindt het eng om de kinderen in fietszitjes te vervoeren, en ikzelf ben ook al niet zo'n held. Deze kar zal zeker uitkomst bieden, misschien dat we deze zelfs wel mee op vkantie kunnen nemen en meteen als kinderwagen kunnen gebruiken.

 49. Nicole Nicole

  49

  De ultime fietstocht met de croozer kid for 2 is als we in Nederland zijn lekker langs het strand fietsen, wind in de haren, warm zonnetje op de huid, onze 2 dochtertjes in de croozer door de duinen, stoppen voor een lekker koud ijsje! Als we in IJsland zijn lekker met de kinderen langs de watervallen en de gieshers fietsen, een hapje eten en dan heerlijk terug na huis door de bergen! Ik zie het helemaal voor me, de 2 meiden zouden het geweldig na hun zin hebben....

 50. Rana Rana

  50

  Supertrots ben ik op mijn meiden, de oudste is net 2 en de jongste 8 weken. Maar sinds de komst van de tweede kom ik bijna niet meer aan fietsen toe! Het lijkt me heerlijk om lange tochten te maken met de croozer! Eerst maar eens rondje Zwolle en daarna langs de IJssel. Een prachtige tocht! Mijn jongste dochter kan lekker slapen, de oudste geniet en moeder....die wordt weer fit! Wat wil je nog meer?

 51. anita anita

  51

  zou het geweldig vinden een fietskar, omdat ik het zelf best wel eng vind om hem voor op de fiets te hebben. ik zou dan met hem een heerlijke fietstocht door giethoorn willen doen. en dan af en toe stoppen om beestjes te kijken en te aaien. en julian van 13 maand vind fietsen helemaal geweldig !!

 52. Jennifer Jennifer

  52

  Mijn zoontje Zion, nu nog in mijn buik, zal vast straks heerlijk in het zonnetje in deze kar naar allemaal leuke plekjes gebracht willen worden. Samen kunnen we dan de wereld ontdekken.

 53. Inge Inge

  53

  dagelijks een half uur naar school fietsen en ook weer terug, dit gemiddelt 4 x op een dag met 2 kinderen en geen auto en dat door weer en wind. een fietskar is erg gezellig voor de kinderen. en in het weekend kunnen we makkelijk naar het bos fietsen.

 54. Esther de groot klijnstra Esther de groot klijnstra

  54

  ik zou graag deze fietskar willen winnen omdat ik een zoontje van 2 jaar en een dochtertje van 3 maanden heb. als ik even te fietsen wil met de kinderen kan dat niet omdat ik de jongste nog niet mee kan nemen en da moet die naar een oppas toe, die ook niet altijd tijd hebben. Als ik de fiets kar heb kan ik lekker te fietsen met mijn 2 schatten van kinderen, en hoef ik niet altijd voor oppas te zorgen.

 55. Linda Linda

  55

  OOOOowww..wat zal dat handig zijn zeg,zo,n mooie croozer fietskar.Onze jongste dochter heeft een beperking en kan nog niet los lopen.Ze past door haar lengte bijna niet meer in een fietszitje,dus dan zou de croozer ideaal voor ons zijn. Ik zou hem dan ook heeeeel graag willen winnen!!!

 56. miranda miranda

  56

  Ik zou de fietskar heel graag willen winnen zodat ik ook eens samen met mijn 3 zoontjes (1 van 3jaar en een 2ling van 1) kan fietsen! Dat lijkt me helemaal geweldig!

 57. Kim de Jong Kim de Jong

  57

  Met deze fietskar kunnen wij in het dorp waar wij wonen echt de blitz maken! Lekker naar de bossen fietsen of naar de duinen! Dat zou echt geweldig zijn!

 58. J. Jonker J. Jonker

  58

  Voor mijn ideale fietsrit ga ik met ons dochtertje linksaf. Langs de weg naar het IJsselmeer is een kinderboerderij waar de geitjes natuurlijk kapjes brood krijgen. Op de dijk heb ik aan mijn rechterkant het IJsselmeer. Ik mag dan vliegjes happen maar de kleine blijft dat bespaard! Zo kronkelen we de dijk over langs de ganzen, schapen, zwanen, buizerds enzovoorts. We gaan links de dijk af en picknicken daar langs de weg bij Wijngaard De Swanenplaats. Vervolgens gaan we langs een landweg naar mijn ouders waar we waarschijnlijk verse aalbesjes en bramen gaan plukken en ook daar de geitjes weer van alles te eten krijgen. Moe maar voldaan fiets ik naar huis terwijl de kleine ligt te dromen in haar huisje op wieltjes. Daarnaast zijn er de praktische voordelen zoals boodschappen doen die van ver moeten komen als je in een klein dorpje woont. Eigelijk gun ik alle andere schrijvers ook deze wagen. Vallen er niet meer uit te delen?

 59. Amourette Leito Inesia Amourette Leito Inesia

  59

  IDEAAL! Wat zou een moeder van twee dochters (14 mnd en bijna 3 jaar) zich beter kunnen wensen. Beide dames vinden het heerlijk om buiten te zijn. Doordat ik nog hard aan het sparen ben voor een mama fiets kunnen wij ons nog niet naar hart en lust naar buiten begeven zonder gebruik te hoeven maken van de auto. Met zo een CROOZER hoef ik niet verder te sparen en kunnen we deze lekker koppelen achter mijn oude fiets en wegwezen. Naar de KDV, boodschappen halen, naar de speeltuin. We zouden met de CROOZER van alles kunnen verzinnen om gezond op stap te gaan.

 60. Helen Helen

  60

  Wat handig die fietskar en die kan ook opvouwen en kan ook meenemen in de auto. Dat is makkelijk en ik zou heel graag met mijn zoontje iedere dag fietsen, maar ik heb geen fietskar. Want ik vind frisse lucht heel belangrijk voor mijn zoontje. En dan kan ik hem altijd meenemen achter de fietskar. En dan kunnen we overal fietsen en bij opa en oma bezoeken en ook naar papa's werk kijken. Hij is echt dol op papa's werk vanwege trekker en graafmachine en daarom zou ik leuk vinden als ik de fietskar kan winnen en dan kan ik hem meenemen naar papa's werk. Mijn zoontje is ook gek op met zand spelen en dan kan ik met hem naar het strand fietsen en met de fietskar door de strand lopen en dan kan hij lekker spelen bij het grote strand zand. Dat vind ik heerlijk en dan kan ik naar hem kijken als hij van geniet. Dus ik hoop dat ik die fietskar kan winnen.

 61. Annemiek Annemiek

  61

  Dit is echt helemaal super. Wij fietsen echt heel erg graag en het zou heerlijk zijn om met de Croozer het landschap te doorkruisen. Wij vinden het heerlijk om op de fiets de natuur in te trekken en de kids zitten tegenwoordig al zoveel binnen, dat de Croozer ideaal zou zijn om samen met de kids de gezonde buitenlucht in te gaan.

 62. Fayliene van der sman Fayliene van der sman

  62

  ik ben geboren op 17 juni 2011 ik vind het heerlijk om buiten te zijn daarom zou ik graag de croozer kid willen winnen, dan kan ik voortaan lekker met mijn mama en papa op de fiets genieten van de buitenlucht. in september ga ik voor het eerst op vakantie ik zou het dan leuk vinden om mijn mama en papa te verrassen met de croozer kid (kunnen we er op vakantie gelijk gebruik van maken) groetjes Fayliene

 63. will65 will65

  63

  O, wat zou het fijn zijn om mijn beide kleinkindertjes met prachtige donkerbruine ogen van ruim één jaar ( en de kleine die midden december geboren wordt) in deze leuke fietskar rond te rijden. Wat zal oma een bekijks hebben.

 64. Yodi Yodi

  64

  Ik ga in januari voor het eerst oma worden en zou het geweldig samen met mijn kleinkind de natuur in te trekken en alles te ontdekken.De moeder heeft astma en een grote kans dat de baby dit ook heeft en dan moet het zoveel mogelijk in de frisse lucht zijn en hoe kan dat nu beter dan in de Croozer met oma op de fiets.

 65. petra petra

  65

  Met een zoontje van vijf weken en van vier jaar is gewoon relax fietsen niet echt aan de order. Dit is voor ons de oplossing om weer gezellig als gezin actief bezig te zijn. Helaas zit het zomerse weer niet echt mee maar de kids zitten heerlijk. Regen of zon wat je ook doet en waar je ook fietst als de kinderen het naar hun zin hebben kan ik niks ultiemers bedenken.

 66. Esmeralda Esmeralda

  66

  De ultieme fietstocht met de croozer kid bestaat uit 2 ingredienten; het geluk dat we twee gezonde kinderen hebben die met ons mee willen en samen lol beleven in een uitje op de fiets met zo'n prachtige, praktische fietskar... en dan doet de plek waar we naartoe fietsen er niet meer toe, want of het nu de kinderboerderij of de ijssalon is, we genieten van bewegen en elkaar op een kindvriendelijke manier!

 67. Agnes Agnes

  67

  Ik zou graag deze ultieme fietskar willen winnen, omdat ik er dan samen met mijn 2 koters, 3 en 1 jaar lekker op de fiets mee vandoor kan, beide hebben de neiging om in slaap te vallen en dat kan ik zo'n fietskar, zonder dat ze half uit de stoeltjes hangen, dus een stuk veiligheid is hierbij enorm!

 68. Anne Anne

  68

  Met een tweede op komst is zo'n prachtige fietskar geen overbodige luxe!

 69. cajl cajl

  69

  Lijkt me een geweldige oplossing voor me zoontjes van 2 jaar en 6mnd,aangezien de oudste in september naar d e peuterspeelzaal gaat en ik de jongste nog niet op de fiets kan meenemen,en dan kan ik zelf ook leuke dingen ondernemen met mijn kindjes!

 70. Michael Michael

  70

  Jippie! dit zal geweldig zijn als papa of mama deze prijs zouden winnen. Ik vind fietsen samen met papa en mama heel erg leuk, maar ik kan mijn kleine broertje niet zien als ik fiets,want ik zit achterop de fiets en mijn broertje voorop de fiets bij papa.zo kan ik niet met mijn broertje samen de grootste lol hebben tijdens het fietsen. samen in de fietskar met mijn broertje is elke weer feest als we gaan fietsen met papa en mama want dan kunnen we samen spelen lachen en kijken!

 71. Wendy Wendy

  71

  Ik wil wat aan m'n lijn gaan doen omdat ik na twee kinderen gekregen te hebben een toch wel iets ander postuur heb gekregen, echter: het fietsen naar m'n werk zit er al een tijdje niet meer in omdat ik eerst de kids naar oma moet brengen...dit zou de ideale oplossing zijn!

 72. Viola Viola

  72

  We kochten ooit een Croozer voor onze dochter en daar heb ik al veel plezier mee beleefd. Maar nu... is er een broertje bij. En dus is het vechten... wie mag er in de fietskar en wie op het zitje? Wie zit er nat en wie zit er droog? Al vechten ze soms als kat en hond, toch zijn ze samen over het algemeen heel schattig. Wat een pret zullen ze hebben als ze voortaan samen droog naast elkaar kunnen zitten, samen de bibliotheekboekjes vast bekijken, samen hobbelen over de keien in de stad en samen na een lange dag buiten met rode konen in slaap vallen onderweg...

 73. Natasja Natasja

  73

  Wat zal het tof zijn als mama & papa deze fietskar mogen winnen. We vinden fietsen heerlijk & doen het dan met veel plezier. Door het zonnetje, door de kou, maar ook wel door de regen. Het maakt niet uit waarheen, ik geniet toch wel. Ik word altijd wel moe van dat fietsen, maar zo'n fietszitje slaapt niet echt comfortabel, de fietscroozer is dan toch ideaal om even mijn oogjes te sluiten. Enne wie weet als het gewenste broertje of zusje mag komen, kan hij of zij ook gezellig mee! Groetjes Yfke

 74. Mirjam Mirjam

  74

  Wat een uitvinding zeg! Het zou geweldig zijn voor 3 jonge kindjes van onder de 4 jaar.. elke dag een ritje in zo'n fietskar is al een mooi uitje, vinden de kids. En super handig om te vervoeren!

 75. Natasja Natasja

  75

  Wou, wat zou ik graag deze fietskar willen winnen. Ik heb twee kindjes, een van 3 en een van 3 maanden. Daar zou ik graag mee willen fietsen, maar dat gaat nu niet. Ik heb ook nog heel veel grootouders waar ik graag met de kids naar toe wil, maar dat gaat nu niet en dat vind ik toch wel sneu voor hun. Ze kunnen hun achterkleinkinderen nu niet zien. Mijn oudste oma is 98 jaar dus die vind het extra leuk als we vaak komen.

 76. Hetty Hetty

  76

  Deze fietskar zal niet misstaan achter de nieuwe fiets die mijn man zijn baas heeft gekregen ter gelegenheid van zijn 40 jarig dienstjubileum. Met deze kar kan pakesizzer Jesse mee uit fietsen met pake en beppe.Dat is fantastisch dan kan de auto blijven staan.

 77. Ilse vd Mosselaar-Peters Ilse vd Mosselaar-Peters

  77

  Op het moment fietsen we dus niet, want onze jongste dochter is nu 6 weken en kan dus nog lang niet zitten in een zitje. Met zo'n fietskar kan zij samen met haar broertje van 3 jaar achter bij mama mee op de fiets, lekker over de hei of richting opa en oma.....

 78. Lyanne Lyanne

  78

  een supertocht maken met de Croozer, heerlijk door de bossen en tussen de weilanden door op weg naar een speeltuin/kinderboerderij, genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Af en toe stoppen om bloemen te plukken, te picknicken of gewoon even stilstaan. jij als ouder genietend hoe 2 kids achterin de grootste lol hebben, hoe kan je beter genieten, Dat is mijn supertocht met een Crooze (en dan alle andere kleine stukjes, zoals even heen en weer naar het dorp om boodschapjes te halen, heerlijk als de kids dan droog kunnen blijven als het regent)

 79. Annemarie Annemarie

  79

  Ik wil heel graag deze Croozer kid for 2 fietskar winnen, omdat ik mijn zoontje dan lekker overdekt en comfortabel zit, wat wij volwassenen ook altijd erg belangrijk vinden. En ook voor de lange termijn is deze fietskar uitermate geschikt. Mocht er een broertje of zusje komen....

 80. Irene Irene

  80

  Ik wil al enige tijd een fietskar, om dan lekker er op uit te kunnen met mijn zoontje van net 2.. Hij heeft dan alle ruimte en kan heerlijk genieten van het uitzicht en alle dingen om ons heen.

 81. Linda Pijnenburg Linda Pijnenburg

  81

  Wat een leuke fietscroozer :D Zo eentje staat nog steeds hoog op mn verlanglijstje! Dan kan ik heerlijk en makkelijk samen met mn dochtertje op pad en ook zit zij dan heerlijk confortabel :D Heerlijk samen op bad. Ook zou haar vriendinnetje dan makkelijk met ons mee kunnen bv naar de kinderboerderij. Dus mocht ik m kunnen winnen, dan is ie van harte welkom :D

 82. Anke Anke

  82

  Wat een super fiets kar! Mijn zoontje zal het heerlijk vinden om lekker te bolderen langs de duinen! Wij hebben er zin in!! Jullie ook?

 83. Esther Esther

  83

  Tsja, allemaal mooie verhalen.... Ik vind de croozer kid for 2 fietskar gewoon geweldig! Of zoals mijn zoontje van vijf zei:' dan hoef ik helemaal niets meer te doen mama!'

 84. Kavita Kavita

  84

  Eindelijk fietsen en genieten met mijn 3 jongens. Door mijn ziekte en opnames heb ik vorig zomer heel veel moeten missen, en ga het deze zomer allemaal inhalen op de fiets.

 85. Sharon Lub Sharon Lub

  85

  Ik zou heel erg graag een Croozer Kid For 2 Fietskar willen winnen voor mijn neefje van 3,5. Hij woont in de grote stad en als hij af en toe bij mij is, dan wil hij graag overal heen, maar dan wel met de fiets. Aangezien ik geen fietsstoeltje voor hem heb, moeten we ALTIJD met de auto. Hij vind dat helemaal niets. Hij wil lekker in de natuur zijn, samen met zijn tante naar de speeltuin, naar de hertjes of naar opa en oma. Als ik de Croozer Kid For 2 Fietskar win, dan gaan we met z'n tweetjes gezellig naar opa en oma fietsen. Ik heb er nu al zin in!!

 86. nancy nancy

  86

  Mijn man en ik zijn al enige tijd voor een niet al te dure fietskar aan het kijken,want we hebben 2 kinderen van 4 en 2 jaar oud,en omdat we allebei met een hernia zitten,waarbij het met mij wel goedkomt maar met mijn man niet meer,en we moeten fietsen van de artsen,maar onze dochter kan geen lange afstanden fietsen.zouden wij deze graag willen winnen,omdat wij graag lange afstanden willen/moeten fiesten,en wij de kinderen graag meenemen in de natuur,en dat ze mooi rustig kunnen kijken naar de bezienswaardigheden.

 87. sally maton sally maton

  87

  Wij willen de croozer fietskar aan mijn schoonzusje geven, en ik kan je zeggen fietsen is echt gezellig zo in de kar. kunnen de nichtjes straks lekker samen in de kar zitten. wij hebben de croozer for one en zijn er reuze blij mee :)

 88. CBDKL CBDKL

  88

  Wauw dit is de oplossing om met drie kids te gaan fietsen. De oudste fietst ondertussen maar omdat de andere twee mee moeten op de fiets maar helaas te groot zijn voor voorop kan ik momenteel niet gaan fietsen met alle drie de kids. Nu kan ik alleen fietsen als ik er één kind kan onderbrengen ergens en dan om de beurt mee. Niet zo gezellig!!

 89. Fenneke van der Putten Fenneke van der Putten

  89

  Ergens zijn waar je het niet kent. De geur van net gemaait, natgeregend gras. Omringt door de natuur, verwarmd door de zonnestralen. De kinderen deinend op het ritme van de weg. Puur genieten

 90. Wilma Wilma

  90

  Binnenkort word ik oma!!Van mijn eerste kleinkind.Wat een spullen heeft zo'n kleintje nodig.Ik weet zeker dat ik met zo'n mooie kar heel veel ga fietsen met het kindje erin.Showrijden natuurlijk!Ik fiets gewoon overal heen als ik maar mijn kleinkind kan showen.

 91. Janneke Roes Janneke Roes

  91

  Fietsen met 3 kinderen, waarvan er 1 sowieso nog niet in het stoeltje kan is onmogelijk alleen.... Met de Croozer kid, kan ik ze allemaal tegelijk meenemen en de kleine van mijn zusje kan er ook nog bij! Lekker op de fiets door de bossen, gezellig picknicken, de kleintje in het zand spelen..... Heerlijk!

 92. Marjan Marjan

  92

  Natuurlijk wil ik ook deze, Croozer Kid For 2 Fietskar, winnen voor mijn kleinzoon van 2 jr en kleindochter die in december op deze wereld wordt verwacht. En ik zou hetzelfde willen vertellen als alle andere mensen hieronder maar ik zeg: Ik wil deze Fietskar gewoon HEEEEL graag winnen !!!

 93. Bianca Bianca

  93

  We hebben voor het eerst hiermee kennis gemaakt op onze vakantie in Kos. Wat een ideaal ding! We gingen met haar de berg op en ze kon lekker kijken ook kon makkelijk alles mee. En je neemt genoeg mee met zo'n kleintje. Op de terugweg moe geworden kon ze er ook een lekker dutje in doen. Ook maken muggen en regen geen kans. We zouden hem graag gebruiken om overal met haar mee naar toe te gaan

 94. Annelies Annelies

  94

  Wat een uitkomst zou dat zijn voor ons en onze tweeling van bijna 2 jaar die nu toch echt te zwaar worden om tegelijk op 1 fiets te houden en nog zeker niet zelf kunnen fietsen! Ze houden van het (mee)fietsen, het buiten zijn en het werkelijk alles benoemen wat ze zien (en dan vooral elkaar aanvullen). Dan zouden we heerlijk met/op de fiets kunnen gaan! Zo hoeven we niet altijd meer met de auto een boodschap te doen of naar opa en oma te gaan.

 95. Sanneke Sanneke

  95

  Oh wat heerlijk lijkt me dat, om de kinderen lekker samen mee te kunnen nemen in de Croozer Fietskar! Dochter kan al wel mee op de fiets, maar nooit erg lang omdat zij nog heel veel slaapt. Zo'n fietskar zou ideaal zijn! Lekker in de stad, of naar het strand. Spulletjes mee en lekker zitten en rondkijken en genieten maar!

 96. ibu ibu

  96

  Omdat er regelmatig leuke uitjes worden georganiseerd op de school van mijn dochtertje, komt deze Fietscar heel goed van pas. Mijn zoontje van 2 kan hier prima bij in en zelfs nog een kleintje van school of misschien wel spullen om mee te nemen.Zo kan ik als house manager prima mee om te helpen en hoeft ik deze uitjes niet te missen. Hulp is altijd welkom op school.

 97. Daisy Dohmen Daisy Dohmen

  97

  SUPER COOL die croozer kid for 2! En errug handig om met de kids op stap te gaan. En zo als alle moeders wil ik hem HEEEEL graag winnen!

 98. Manon Manon

  98

  waarom wil ik hem graag? ,net als de rest natuurlijk..om mee te fietsen met de kleine spruit en omdat ik dit eigenlijk veel veiliger vind dan zo hoog op je eigen fiets. Waarom zou ik hem moeten winnen? Omdat ik nog nooit wat heb gewonnen...? ;-)

 99. cindy smits cindy smits

  99

  Mijn mama is afhankelijk van de fiets en kan mij nu niet meenemen omdat ik met mijn 20 maanden oud te zwaar ben en mama mij niet kan houden op de fiets.Dan kan ik ook een keertje gezellig met haar boodschappen doen in plaats van bij de oppas te moeten blijven. En dan kunnen we ook gezellig bij mijn opa en oma langs om lekker te snoepen en een flesje sap te drinken. Dus ik wil hem heel graag winnen hoor. xxxx Devano

 100. Astrid Eerhard Astrid Eerhard

  100

  Wat is er nu leuker voor een oma dan met de kleinkinderen eropuit te gaan op de fiets. 1 Kleinzoon is net 4 geworden en kan dus zelf al fietsen, de tweeling is nu 4 maanden en met eentje op komst wordt het een (gezellige)volle bak. Dus ideaal zo´n Croozer Kid for 2 fietscar voor een heerlijk dagje uit

 101. Laureen Laureen

  101

  Wauw wat een mooie kar, ik ben zelf een mama van 4. Mijn 2 oudste meiden van bijna 9 en 5 jaar fietsen gelukkig nu zelf (ook al is het voor die van 5 vaak zwaar) waardoor ik mijn 2 jongste van 4 en 1,5 jaar meeneem achter en voor op de fiets. In het verleden had ik een fietskar iets erg handigs want ik heb nog steeds geen rijbewijs en woon op het platteland wat inhoud dat ik vaak 15 tot 20 minuten moet fietsen om op school te komen. Maar helaas heeft deze kar het van de winter begeven. Mijn ultieme fiets moment is een bepakte en bezakte fietskar en fiets, volgestouwd met strand spullen, flessen ranja en broodjes. Daarna heerlijk fietsend met het hele gezin richting het strandje van het meer een half uur fietsen hier vandaan met onderweg zicht op de reeen en hazen die over de landerijen lijken te zweven....

 102. peggy peggy

  102

  Wow, wat een supergave fietskar. Erg handig om de kinderen mee te nemen. Ik doe altijd erg graag fietsen en dit zou de ideale oplossing zijn. Kunnen we samen met de fiets weg en ik kan toch mijn fietskilometers maken met de kinderen erbij.

 103. Manon Manon

  103

  Waarom wil ik deze Croozer winnen? ja, eigenlijk net zoals iedereen, om te fietsen met de kleine spruit en omdat ik dit veel veiliger vind dan zo hoog op je eigen fiets. De ultieme fietstoch? Deze veiligheid vind ik alleen al de ultieme fietstocht, waar dan heen ook! En waarom zou ik hem uit al deze mensen moeten winnen? tja..omdat ik nog nooit iets gewonnen heb...? ;-)

 104. petra petra

  104

  Een fietstochtje met een Croozer maakt het, zelfs met dit herfstachtige zomerweer, gewoon een zonnig feestje!!!! Alleen bij de aanblik van deze mooie kar gaat de zon al schijnen,ook al is het in gedachten! De aanblik van zo'n coole kar....daar word je toch blij van!

 105. Angelique van rijn Angelique van rijn

  105

  Een crouser fietskar zou ideaal zijn, ik ben nogal klein van stuk en kan niet met een fietszitje voorop fietsen, omdat op mijn fiets geen zitje kan. Dit is een extra lage fiets zodat ik met beide benen bij de grond kan. Maar zo'n fietskar zou er wel achter kunnen. Dat zou heel handig zijn. gr, angelique

 106. Marjan Marjan

  106

  Wat een superhandig ding zeg. Alles kan mee. Hier kan Oma tenminste met beide kleinkinderen mee op pad,geen probleem meer als de kids er allebei zijn.

 107. Ingrid Ingrid

  107

  Lekker naar buiten met de kleine man, op beide fietsen van ons kan geen fietszitje. Mama een verkeerd stuur en papa heeft een transportfiets met mand voorop. Dus nu blijft het bij wandelen. Nu hij kan zitten wordt het tijd hem de Oostvaarders plassen te laten zien die lekker dichtbij zijn. Hoeft zijn vader er geen rondjes alleen meer omheen te fietsen maar kun we met z'm drietjes er op uit.

 108. Veerle Veerle

  108

  De ondergaande zon geeft een warme gloed aan de horizon. Het geluid van talrijke krekels weerklinkt uit het gras, alsof ze speciaal voor ons een relaxerende symfonie componeren. Als in een duet ruisen de bomen mee op hun ritme. Een zacht zomerbriesje speelt met onze haren terwijl we op de kronkelende plattelandspaadjes fietsen, hand-in-hand. Ik kijk achter ons en op mijn gezicht verschijnt een glimlach van oor tot oor... Ik kijk naar onze tweeling die ook hand in hand zit, gezellig samen in de Croozer Kid for 2. Ze gieren van plezier. De wereld lijkt alleen voor ons gezinnetje te bestaan. We nemen de omgeving met al zijn pracht en praal in ons op en laten al onze zintuigen overuren presteren. We zien een rustig plekje in het gras en besluiten even te pauzeren. Ik haal een zacht deken uit het ruime en superpraktische opbergvak van de Croozer, alsook mijn picknickvoorraad. Lekker knus op het deken genieten we van chocomelk en zelfgebakken cake, terwijl genietend van het ondergaande-zon-spektakel dat zich voor onze ogen ontplooid. De twins sluipen weer in de Croozer en roepen: 'Kom mama & papa, genoeg gerust! We willen verder fietsen!'. Eenmaal weer op weg beginnen ze luidkeels te zingen! Plots word ik wakker uit mijn dagdroom. De twins in mijn buik zijn vrolijk aan het stampen, alsof ze evenveel genoten hebben van het vooruitzicht om later zo'n fietstochtjes te maken. Ach, zucht ik, hadden we maar zo'n Croozer Kid for 2...

 109. Saïdja Jonkers Saïdja Jonkers

  109

  ons 4 maanden oude zoontje staat nog een heel leven te wachten. Hopelijk kunnen wij als ouders zijn leven leuker en gezonder maken door met hem veilig op pad te gaan door de bossen van Drenthe met de Croozer Kid for 2. Nu kan hij nog lekker alleen genieten van zijn eigen Fiets(kar) en over een jaar of 2 kan hij de fietskar hopelijk delen met een broertje of zusje... En zo komen mama en papa na de zwangerschap ook weer helemaal in shape!

 110. Anna Anna

  110

  Ideaal om een tweeling in te verplaatsen, kom je nog eens de deur uit!

 111. Leentje Leentje

  111

  Ons gezin bestaat nu uit 2 kinderen, graag zou ik een derde erbij willen. Met z'n fietskar zijn we dan mobieler. Mijn zoon van bijna 2 zou het geweldig vinden om met zijn kleine broetje of zus samen te zitten. Kan hij uitleggen wat de schaap en koe zegt.

 112. Hanan Hanan

  112

  Ik zou het heel fijn vinden om zo'n Croozer Kid For 2 Fietskar te winnen. Ik heb nu een dochtertje van 1 jaar en verwacht volgend jaar maart-april een tweede kind. Ik krijg mijn man maar niet op de fiets, hij pakt liever de auto, maar met zo;n Croozer Kid For 2 Fietskar is hij denk ik wel te strikken voor een fietstochtje :)

 113. Joke Laanbroek Joke Laanbroek

  113

  De Croozer Kid For 2 Fietskar zou ik heel graag willen winnen voor mijn collega die een tweeling heeft. Ze doet nu veel dingen met de voet, maar zou eigenlijk wat meer op de fiets willen doen. Ze heeft een dochter van 5 jaar die al zelf kan fietsen en dan is dit een mooie oplossing voor haar tweeling. Ik weet zeker dat ze er erg blij mee zal zijn.

 114. martsje postma martsje postma

  114

  Mijn dochtertje zou zo graag de Croozer Kid for willen winnen, want dan kan ze nog vaker met haar papa en mama te fietsen, want dan zit ze lekker warm en droog...

 115. Naomi Prins Naomi Prins

  115

  Wat een super leuk idee! Wij zijn binnenvaartschippers van beroep, en zijn erg beperkt met onze 2 kleintjes van 20 & 7 maanden. Als we al met de fiets de wal aan gaan lopen we altijd weer vast dat de wagen niet mee kan op de fiets! Ideale oplossing een fietskar om dan toch van de buitenlucht en mobiliteit te genieten samen met de mini mannen..

 116. Lisette Lisette

  116

  Ik heb een geweldige zoon van 2 jaar. Heerlijk ondernemend en ondeugend. We fietsen overal naar toe en hij zingt dan het hoogstfe lied. Eerst voorop, maar nu mijn buik erg dik is van ons toekomstige "lekkere wijfie" zit hij achterop. Over 5 weekjes ben ik uitgerekend. Mijn stoere ventje en ik willen onze fiets niet opgeven en dus zou deze fietskar helemaal super zijn!! 5% korting is natuurlijk top, maar als we er toch eens één kunnen winnen... Ik hoor het graag :-)

 117. miranda miranda

  117

  lijkt me ideaal zo'n fietskar. Heerlijk met de kinderen over de dijk en door het veld fietsen. Of even naar de stad voor wat boodschappen, hoef je niet eens een aparte duowagen mee te slepen. Ideaal.

 118. laura jaeger laura jaeger

  118

  Hallo, wat een geweldige fietskar en wat zou die gaaf achter mijn fiets staan. Heerlijk lekker cruisen met mijn kids in de vrije natuur. Ook erg handig om alle spullentjes mee te nemen om te picknicken. In 1 woord geweldig en genieten! Want daar ben je kind en moeder voor.

 119. Cynthia Cynthia

  119

  We wonen vlakbij het strand maar met de cruiser kan ik er tenminste ook heen met m'n kleine mannetje van 10 maanden. Ik kan haast niet wachten vd spanning...

 120. Wendy Wendy

  120

  Wat lijkt me dat heerlijk samen met mijn meisje gaan fietsen. Jammer genoeg duurt dat nog wel een maandje of 4, en dan is t midden in de winter. Als ik mijn meisje nou in die fietskar kan zetten dan kan ik haar ook nog een dekentje om doen, kunnen we toch samen gaan fietsen.

 121. Petra L Petra L

  121

  ik zou hem ook graag winnen, voor mijn zusje, die een zware tijd heeft gehad en gelukkig gisteren moeder is geworden van een dochtertje. Helaas ligt haar dochtertje nu al in het ziekenhuis.... Zou een gaaf cadeau voor hun zijn! groetjes Petra

 122. Sandra Gouda Sandra Gouda

  122

  Geweldig! Ik heb drie kleine kinderen die nog niet kunnen fietsen, wat zou het lekker zijn om eens met zijn allen lekker weg te kunnen gaan. Ik kan nu niet makkelijk ver van huis, maar met zo'n eye-catcher ben ik overal veel sneller en wat zal het bekijks geven op school! Lekker met de picknickmand naar het park, naar het zwembad, naar zwemles en alles kan makkelijk mee! Super praktisch en hartstikke welkom!

 123. Rina Rina

  123

  Fantastisch. Onze kleinkinderen logeren hier regelmatig en een is oud genoeg om te vragen om met de fiets op stap te gaan en nummer 2 heeft de leeftijd dat ze wil zitten dus voor beide zou dit een grandioos oplossing voor mij zijn.

 124. sebastiaan troost sebastiaan troost

  124

  Wij hebben de groene tweepersoons (Croozer Kid for 2) zoals afgebeeld op de foto, gekocht voor onze tweeling. Wij hadden eerst een goedkopere fietskar, maar hebben deze snel terug verkocht. Het kwaliteitsverschil tussen de Croozer en de andere is zovéél beter, dat ik iedereen aanraad om de goedkope klasse van fietskar te negeren. Ik weet ook wel dat niet iedereen zo maar eventjes dit bedrag kan neertellen, maar voor degene die het wel kunnen, niet twijfelen en voor kwaliteit kiezen. Ook niet vergeten dat deze fietskarren hun waarde redelijk blijven behouden, dus als je ze na een paar jaar terug verkoopt, kan je er nog een leuk prijsje voor terugkrijgen. Nog even over de goedkopere kar; het gedeelte waar onze tweeling met de voeten zat, begon al na drie keer gebruikt te hebben, te scheuren. De flexibel waarmee de kar aan de fiets moest gekoppeld worden begon al na twee maanden te roesten (de kar stond nb de hele tijd binnen). De hoofdreden waarom wij voor de Croozer gekozen hebben is dat je deze ook heel gemakkelijk kan gebruiken als buggy. Wij hadden een dubbele buggy + een fietskar (die we niet konden gebruiken als buggy). Dit bracht serieus wat plaatsgebrek met zich mee omdat het toch grote spullen waren, die ergens gestald moesten worden. Nu hebben we al deze spullen verkocht en met dit geld een Croozer gekocht. Nu hoeven we niet meer te sukkelen met twee toestellen en is de Croozer in een wip dichtgevouwen zodat hij op zijn kant door een gewone deur binnengezet kan worden. Het ding rijdt fantastisch met de grote wielen en het kan met een zwenkwieltje vooraan net zo gemakkelijk manouvreren als een winkelkarretje. Er is ook een groter voorwiel meegeleverd dat met twee extra beugels door een ingenieus systeem samen kan worden gebouwd. Op deze manier kan je zwaarder terrein de baas, zoals een bos na een regenbui, of het strand. Je kan er ook achter joggen of skeeleren, en het geeft de kar een flashie uitzicht. Het is wel grotesk maar o zo cool :) Wat ik wel als minpunt kan aangeven is dat de kar serieus breed is en waarschijnlijk niet overal in elke winkel binnen kan. Daar tegenover staat dan wel weer dat de twee kinderen comfortabel naast elkaar kunnen zitten en daar gaat het toch om (of niet?). Als ik mijn kinderen in de kar zie zitten ben ik wel een beetje jaloers dat ik er niet in kan. Het ziet er mij zo knus en gezellig uit daarbinnen. Zelfs als de kar gewoon maar binnenstaat willen ze er al inzitten. De kar zou vooraan iets zwaarder mogen wegen voor de balans als je ermee wandelt maar dat went snel. Het grotere wiel vooraan heeft geen zwenk-functie (klein wieltje wel) maar moet door middel van de kar wat naar achter kiepen gestuurd worden. Alhoewel ik hier mijn bedenkingen bij had gaat dit toch verbazend goed. Achter de zitplaatsen van de kinderen is er een bergruimte voorzien die lekker groot uitvalt. Je kan hier veel spullen in kwijt, zoals een verzorgingstas, pampers, zwenkwieltje (voor als je na het fietsen toch nog gewoon kan verder rijden met de kar)....enz. Het samenvouwen gaat zó gemakkelijk dat ik dit zeker aan iedereen zou aanbevelen. Dit was bij de vorige fietskar en buggy niet waar. Ik moest hier bijna een handleiding voor bij hebben en nog niet gesproken van de tijd die ik er telkens aan verspilde. Kortom, een reuzekoop en voor wie nog twijfeld...KOPEN DIE HAP!

 125. Rianne Rianne

  125

  Deze Croozer zou ik heel graag willen winnen, zodat ik heerlijk met onze kleine meid van bijna 1 en de 2e die nu op komst is kan gaan fietsen naar opa en oma.

 126. Nicole Zeegers Nicole Zeegers

  126

  Mijn ideale fietstocht met de Croozer Kid; Genieten van de regendruppels, genieten van de zon, genieten van de buitenlucht, gewoon omdat het kon.. fietsend over modderpaden, fietsend naar het bos, fietsend lachen en zingen en samen opgaan in de chaos..

 127. Trynke Trynke

  127

  Onverwacht zwanger van de derde.. een hele grote verrassing! Dat betekent dat we straks 3 (b)engeltjes onder de 3,5 jaar hebben. Dat betekent driemaal zoveel liefde, maar ook minder bewegingsvrijheid. De croozer kid zou voor mij en de kinderen de ideale oplossing zijn!!! Kunnen we toch nog lekker erop uit. We hopen met zijn viertjes dan ook dat wij een kansje maken op deze prachtige fietskar :)

 128. Anouschka Anouschka

  128

  Met de Croozer Kid krijgen mijn man en ik eindelijk weer eens de kans om lekker met de kids door het Limburgse heuvellandschap te fietsen. Omdat de jongste pas 2,5 maanden is, zouden wij daar anders geen mogelijkheid toe hebben. Op een zonnige dag met zijn vieren naar Valkenburg fietsen om daar vervolgens een heerlijk ijsje op een terras te gaan eten, is voor mij de ultieme fietstocht.

 129. Luuk Luuk

  129

  WOUW! wat een mooie fietskar! Ik zou deze heeeel graag aan mijn papa willen geven omdat hij dat heeeeel erg verdient! Mijn naam is Luuk en ik ben 16 mnd oud en zou heeeel graag mijn papa willen verrassen hiermee, helpen jullie mij?? ;)

 130. Rocky Rocky

  130

  Leuk voor die jongens van me. Heb ik eindelijk eens een goede reden om weer eens om de fiets te stappen, wat voor mij automatisch de ultieme fietstocht betekend ;)

 131. Mirella van Dijk Mirella van Dijk

  131

  Mijn meisje is gek om buiten te zijn, maar aangezien ze nog niet zelfstandig kan zitten en dus nog niet in een fietsstoeltje kan is deze kar geweldig. de maxicosi kan er zo in en mijn meisje kan lekker van de natuur genieten.

 132. Oum Intissar Oum Intissar

  132

  Ik zou heel graag deze Croozer Kid willen winnen, omdat mijn dochtertje van bijna 8 maanden het heerlijk vindt om buiten te zijn, weer of geen weer. Ze is een moeilijke slaper, maar in de buitenlucht valt ze gemakkelijk in slaap en slaapt ze heerlijk. Op de eén of andere manier ben ik vaak te moe om te wandelen met de kinderwagen. Fietsen vind ik overigens heerlijk, het is dan helemaal fijn als ik nu mijn dochtertje mee kan nemen om boodschappen te doen of naar opa en oma te gaan.

 133. Tanny Tanny

  133

  De Croozer Kid zou ideaal zijn om samen met opa en oma leuke fietstochten te maken. Zij zijn helemaal gek van onze kleine man, maar aangezien hij pas twee maanden is kunnen ze voorlopig nog niet met hem fietsen. Met de Croozer Kid kunnen we weer gezellig met z'n allen gaan fietsen.

 134. manuela manuela

  134

  ik zou deze kiddycar graag willen winnen heb door financiele omstandigheden mijn bakfiets weg moeten doen waardoor ik nu alles lopent met de kindjes moet doen dit zou ik aan mijn fiets kunnen kopellen en lekker derop uit met ze alle

 135. Claudia Claudia

  135

  Wij zijn op zoek geweest naar een fietskar, maar een goede blijkt toch wel erg prijzig... We hebben drie kinderen, van 6 en 3 jaar en van 4 maanden. De school is 10-15 minuten lopen en met de herfst en winter in het vooruitzicht zou deze Croozer Kid For 2 Fietskar enorm welkom zijn! Met de 2 meiden in de kar en onze zoon Jesse op de fiets zijn we in no-time (en de meiden ook nog eens droog!) op en neer en kunnen we er met mooi weer heerlijk met z'n allen op uit! Het lijkt me helemaal geweldig!!!

 136. Esther&Jordy Esther&Jordy

  136

  Wat zou het leuk zijn om deze fiets kar achter mijn man zijn fiets te kunnen plaatsen. Zo kunnen we samen de kinderen vervoeren. Wij hebben een zoontje van (bijna) 3 jaar. En de 2e is op komst. Ik vind fietsen heerlijk, omdat je dan even lekker je energie kwijt kan en lekker kan uitwaaien. Wij wonen in hilversum en fietsen/wandelen regelmatig over de Hoorneboegse heide richting vliegveld Hilversum. Onze zoon vind het fantastisch om vliegtuigjes te kijken. Wij fietsen ook regelmatig de andere kant van Hilversum op. Dan fietsen we over de natuur brug richting Crailo. En gaan we op de brug (bij crailo) over het spoor treinen kijken. Als onze zoon zwaait naar de treinen dan toeteren ze ook wel eens. Zo leuk als je kind zo geniet. Het mooie van de Croozer is dat je deze achter je fiets kan plaatsen, maar je kaan er ook fijn mee wandelen. Voor ons 2 fantastische ultieme situaties. Als mijn kind(eren) genieten dan geniet ik ook!!! Sinds ik moeder ben geworden dan merk je dat er andere dingen in het leven belangrijker zijn en 1 daar van is dus je kind!!

 137. Esther Esther

  137

  Mijn zoon is nu bijna 3 en vond/vindt het altijd heerlijk om mee te gaan voor- en achterop mijn fiets. Vorig jaar was ik in verwachting ik zag het alweer helemaal voor me: onze zoon bij me achterop en de nieuwe baby voorop en dan heerlijk fietsen! Ik bleek echter in verwachting van een tweeling! Dus nu ben ik helaas veroordeeld tot de auto voor de niet-beloopbare afstanden... Wat zou ik graag een fietskar hebben om weer heerlijk vrij buiten te kunnen rondfietsen met mijn 3 geweldige koters!

 138. B van Poorten B van Poorten

  138

  Graag zou ik de fietskar winnen om lekker met de kleine van 2 maanden en de hond net als voorheen de bossen door te fietsen.

 139. Tanja Tanja

  139

  Mijn zoontej van bijna 1,5 en ik vinden het geweldig om "samen" te fietsen. Ik neem altijd een hoop mee, dus een fietskar zou erg handig zijn.

 140. Saskia Saskia

  140

  Mijn ultieme fietstocht is samen met het gezin op pad met de fiets. Picknickmand mee, blauwe licht hier en daar een wit schaapjes wolk en dan richting de bos, duinen en heerlijk naar het strand. Hier te goed doen van het meegenomen eten en drinken. En daarna heerlijk door de bollenvelden weer terugfietsen. Daarna gaat mamma relaxen terwijl pappa en de kids de fiets gaan poetsen na een welverdiende fietstocht :)

 141. annelies annelies

  141

  Omdat wij altijd heel veel pech hebben gehad in ons leven en mijn fiets is gestolen, kunnen wij wel een keer wat geluk gebruiken.. na een half jaar heel hard sparen en niets anders kopen dan eten hebben wij ook van giften en heel hard werken gelukkig een nieuwe fiets voor mij (en de kleine) kunnen kopen. Nu kan ik niet wachten tot ze er is om heerlijk door ons mooie amersfoort te fietsen met de kleine in de fietskar!!

 142. Mary Mary

  142

  Vorige jaar heeft mijn vriendin De Croozer gekocht en ik heb met haar kind met die fiets naar supermarkt geweest. Daarna schreef ik deze reactie naar die fabricant. Wij hebben de groene tweepersoons (Croozer Kid for 2) zoals afgebeeld op de foto, gekocht voor onze tweeling. Wij hadden eerst een goedkopere fietskar, maar hebben deze snel terug verkocht. Het kwaliteitsverschil tussen de Croozer en de andere is zovéél beter, dat ik iedereen aanraad om de goedkope klasse van fietskar te negeren. Ik weet ook wel dat niet iedereen zo maar eventjes dit bedrag kan neertellen, maar voor degene die het wel kunnen, niet twijfelen en voor kwaliteit kiezen. Ook niet vergeten dat deze fietskarren hun waarde redelijk blijven behouden, dus als je ze na een paar jaar terug verkoopt, kan je er nog een leuk prijsje voor terugkrijgen. Nog even over de goedkopere kar; het gedeelte waar onze tweeling met de voeten zat, begon al na drie keer gebruikt te hebben, te scheuren. De flexibel waarmee de kar aan de fiets moest gekoppeld worden begon al na twee maanden te roesten (de kar stond nb de hele tijd binnen). De hoofdreden waarom wij voor de Croozer gekozen hebben is dat je deze ook heel gemakkelijk kan gebruiken als buggy. Wij hadden een dubbele buggy + een fietskar (die we niet konden gebruiken als buggy). Dit bracht serieus wat plaatsgebrek met zich mee omdat het toch grote spullen waren, die ergens gestald moesten worden. Nu hebben we al deze spullen verkocht en met dit geld een Croozer gekocht. Nu hoeven we niet meer te sukkelen met twee toestellen en is de Croozer in een wip dichtgevouwen zodat hij op zijn kant door een gewone deur binnengezet kan worden. Het ding rijdt fantastisch met de grote wielen en het kan met een zwenkwieltje vooraan net zo gemakkelijk manouvreren als een winkelkarretje. Er is ook een groter voorwiel meegeleverd dat met twee extra beugels door een ingenieus systeem samen kan worden gebouwd. Op deze manier kan je zwaarder terrein de baas, zoals een bos na een regenbui, of het strand. Je kan er ook achter joggen of skeeleren, en het geeft de kar een flashie uitzicht. Het is wel grotesk maar o zo cool :) Wat ik wel als minpunt kan aangeven is dat de kar serieus breed is en waarschijnlijk niet overal in elke winkel binnen kan. Daar tegenover staat dan wel weer dat de twee kinderen comfortabel naast elkaar kunnen zitten en daar gaat het toch om (of niet?). Als ik mijn kinderen in de kar zie zitten ben ik wel een beetje jaloers dat ik er niet in kan. Het ziet er mij zo knus en gezellig uit daarbinnen. Zelfs als de kar gewoon maar binnenstaat willen ze er al inzitten. De kar zou vooraan iets zwaarder mogen wegen voor de balans als je ermee wandelt maar dat went snel. Het grotere wiel vooraan heeft geen zwenk-functie (klein wieltje wel) maar moet door middel van de kar wat naar achter kiepen gestuurd worden. Alhoewel ik hier mijn bedenkingen bij had gaat dit toch verbazend goed. Achter de zitplaatsen van de kinderen is er een bergruimte voorzien die lekker groot uitvalt. Je kan hier veel spullen in kwijt, zoals een verzorgingstas, pampers, zwenkwieltje (voor als je na het fietsen toch nog gewoon kan verder rijden met de kar)....enz. Het samenvouwen gaat zó gemakkelijk dat ik dit zeker aan iedereen zou aanbevelen. Dit was bij de vorige fietskar en buggy niet waar. Ik moest hier bijna een handleiding voor bij hebben en nog niet gesproken van de tijd die ik er telkens aan verspilde. Kortom, een reuzekoop en voor wie nog twijfeld...KOPEN DIE HAP! Ik wil graag De Croozer Kid for 2 omdat het is innovatief, stabiel, modern en heeft een mooi uiterlijk. Deze kinderkar kan zowel als fietsaanhanger, buggy of als jogger gebruikt worden. Uitrusting: Klein buggywiel, groot loopwiel met wielophanging, 20’' spaakwielen, fietsdisselstang met tweedelige universele koppeling en extra koppelingsstuk voor een tweede fiets. Voorzien van stootbumpers, een ijzersterk frame, bumpers voor en achter, veiligheidsvlag, 5 punts gordel, muurvaste zitplaatsverankering, parkeerrem, extra opbergvakken en meerdere reflectoren.

 143. Rajan Rajan

  143

  OMDAT : Kenmerken Fiets-disselstang met tweedelige askoppeling, extra koppeling voor een tweede fiets Veiligheidsvlag Klein buggywiel Groot loopwagenwiel met veilige wielophanging 20" spaakwielen Comfort Veel schoudervrijheid door naar buitengespannen doek Hogere binneruimte t.o.v. het vorige model door frame aanpassing Eigen ruimte voor ieder kind: duidelijke ruimte verdeling, slapende kinder liggen niet tegen elkaar aan Doekzitting is met gordels stevig aan het frame verankerd Veel bagageruimte achter de zitting Afneembaar insecten-/regendek Toebehoren (optioneel): Regenscherm Veiligheid Goede bescherming door aluminium voor- en achterbumper Stalen chassis en aluminium opbouw met zijbumpers In het frame geintergreerde duwstang Parkeerrem Reflecterende hoogte- en breedte markeringen Hoge stabiliteit door een laag zwaartepunt 5-punts gordelsysteem Gemak: Gepatenteerd opvouwsysteem Eenvoudige ombouw zonder gereedschap

 144. E.Slijkerman E.Slijkerman

  144

  We krijgen er heel binnenkort een tweede kindje bij. Wat lijkt het me heerlijk om dan al snel met mijn twee mannetjes op de fiets weg te kunnen.Wandelen is ook heerlijk, maar onze kinderwagen is helaas niet om te toveren in een duozit. Deze fietskar geeft ons de ideale vrijheid om overal naar toe te gaan.

 145. T.Dessing T.Dessing

  145

  Wat zou het voor ons ideaal met de croozer fietskar zijn. Wij wonen in de randstad en kunnen dan ons kleintje laten zien hoe mooi het hier kan zijn. Veel fietsen door het groene hart. Verder is de fiets voor mij het enige vervoermiddel net zoals die van de oma's. het zou dus meerdere mensen heel erg gelukkig maken. Maar het belangrijkste is dat onze kleine heerlijk kan gaan genieten van de mooie natuur en de buitenlucht natuurlijk. En niet alleen als het mooi weer is.

 146. jolanda jolanda

  146

  ik ben trotse oma van inmiddels al weer 3 kleinzonen, jongste 6 maanden, 2 en 3 jaar. Voordat de jongste er was fietsen we vaak maar nu kan dat niet meer met 3 kinderen. daarom zou het geweldig zijn om deze cruiser te winnen zodat ik weer kan fietsen met alle 3 kleinzonen. Nu moet ik altijd de auto lenen van mijn dochter als ik iets wil ondernemen met de kids. ook met het mooie weer zitten we in een auto.

 147. albert albert

  147

  ik zou het superr vinden om de cruiser te winnen zodat ik een keer met mijn 3 kleinzonen tegelijk fietsen kan. wat zal het gezellig zijn achterin, en geen gehuil meer als ik met de ene wel kan fietsen en met de ander niet. nu moeten de kleinkids altijd wachten totdat oma thuis is van het werk zodat deze mee kan fietsen. daarom zou ik deze heel graag willen winnen.

 148. Fanny van Hout Fanny van Hout

  148

  Ik ben 6 juni 2011 bevallen van een tweeling. Ik had al een dochter van 3 jaar. Ik zou graag de croozer fietskar willen winnen, zodat ik met alledrie de kids kan gaan fietsen.

 149. Gerdie Gerdie

  149

  De croozer fietscar zou voor ons een ideaal vervoersmiddel zijn om met onze zoon 1 jaar en onze baby (bijna geboren) heerlijk het land door te fietsen. Te genieten van de natuur.. Heerlijk in de frisse buitenlucht! En toch zitten de kinderen heerlijk droog en veilig.

 150. raymond raymond

  150

  Ideaal heerlijk fietsen niet eraan hoeven te denken dat je niet te ver moet gaan. Als ze moe zijn, honger hebben of wat dan ook geen zorgen met de croozer achter je fiets. Lekker lange stukken fietsen en actief bezig zijn ik ga zeker voor zo een fietskar!!

 151. sandra kuiper sandra kuiper

  151

  Heerlijk lijkt het me om met zo`n fietscar met je kids door de wereldweide natuur te fietsen. Lekker gezonde lucht voor de kinderen en goed voor de conditie van papa en mama om meer te gaan fietsen. Met een bui regen worden de kinderen niet nat! ideaal lijkt me de fietskar en heb er dus zeer belang bij.

 152. Jolanda Jolanda

  152

  Door omstandigheden hebben we onze auto weg moeten doen en zijn nu volledig aangewezen op de fiets. Onze dochter van 10 kan natuurlijk zelf op haar eigen fiets, maar de kleine man van 15 maanden zit in een stoeltje voor op de fiets. Elke dag moet ik mijn dochter naar school brengen en die is zo'n 10 km verderop. Voor mij betekent dit 40km per dag fietsen. Mijn zoontje heeft nog wel eens de neiging om in slaap te vallen in het stoeltje, wat verre van ideaal is. De Croozer zou een uitkomst zijn, zeker met het huidige weer en de herfst en winter, die er toch helaas weer aankomen. Daarnaast zouden we de Croozer gebruiken voor leuke uitstapjes, zoals naar het bos of het strand. Aangezien je de Croozer ook als buggy kan gebruiken, zijn het strand en het bos geen onbegaanbare plaatsen meer met een mannetje, dat echt wel kan lopen, maar ook snel moe wordt. Verder kunnen we dan weer gaan skeeleren. Moeders achter de Croozer (heeft ze meteen wat steun) en papa en grote zus die voorbij zoefen. Ik kan niet wachten om dit weer allemaal te kunnen doen. Als ik de Croozer zou winnen, dan zou er eindelijk weer eens een positief iets gebeuren in ons leventje.

 153. Séverine Hendriks Séverine Hendriks

  153

  Ik verdien de croozer misschien niet zo hard als sommige mensen hierboven, maar wil tòch graag een kansje maken. Waarom? Omdat het me zo heerlijk lijkt om lekker met de kids te fietsen, zonder zo gevaarlijk te hoeven wiebelen bij het op en af stappen... ik heb namelijk geen moederfiets en moet mezelf dus tussen het kinderstoeltje en het zadel in wurmen. Ook wij kunnen als gezinnetje wel eens een gelukje gebruiken, want ik geloof dat er in ieder kersverse gezinnetje wel een hoop mis gaat. De croozer zal bij ons voornamelijk voor ritjes naar het ouder en kind zwemmen (babyzwemmen) gebruikt worden, kids achterin, tas erbij (heb hierboven gelezen dat daar plaats voor is!) en zwemmen maar! HEERLIJK! De ideale fietstocht zou er voor ons als volgt uitzien: lekker zonnetje, lekker temperatuurtje, geen windje natuurlijk... of misschien af en toe een vlaagje, een tas met lekkere dingen mee en dan lekker de veluwe intrekken... stukjes fietsen, beestjes, bloempjes en bomen bekijken, lekker picknicken en spelen... gewoonweg genieten... en aan het eind van de dag terug fietsen met twee confortabel slapende kids achterin... rode wangen van de inspanningen in de buitenlucht... blakend van gezondheid en levenslust! Ik zie het al helemaal voor me!

 154. Astrid Astrid

  154

  Wat lijkt me dat mooi! Het zonnetje schijnt. De hond naast de fiets, de kleine achterin de kar. Een mand vol lekkere dingen mee en fietsen door het mooie Limburg. Heuvel op, heuvel af en stoppen op mooie plekjes langs de Maas. Samen genieten van al het moois dat we onderweg zien. En als de hond moe is, dan kan 'ie lekker in de kar erbij.

 155. Will Will

  155

  Met een dochter die een hekel heeft aan auto rijden lijkt de croozer fietscar me een ideaal ding. Nu wandelen we heel wat af maar komen we dus niet zo ver. Met een croozer fietscar kunnen we zonder gehuil toch verder op pad en genieten van alle mooie dingen in de omgeving.

 156. Anna Anna

  156

  Lijkt me leuk, op een zonnige dag, door de kleine dorpjes met onze 3 dochters op de fiets!!! Handig met Croozer Kid For 2 Fietskar!Echt genieten!

 157. k.s.matualatupauw k.s.matualatupauw

  157

  leuk, samen met mijn kleinkinderen op stap.

 158. ilona wolters ilona wolters

  158

  Mijn zoontje is pas 6 maanden maar nu echt al een buitenmens. Hij kan dan genieten van alles om zich heen. De natuur, geluiden enz. Aangezien we weinig winkels (lees supermarkt en bakker) in ons dorp hebben moet ik vaak voor andere boodschappen naar de stad fietsen. Erg leuk om met de fiets te doen. We hebben een fietskar van een onbekend merk gekocht maar zoals de verhalen hierboven beschreven zijn is er geen betere dan een croozer. De croozer 2 is ook meteen makkelijk voor een tweede kindje en voor de boodschappen.

 159. Jorgen Jorgen

  159

  Wat is er mooier dan samen straks (onze eerste kleine is onderweg) door het bos en de stad te gaan fietsen en de omgeving te laten zien. Kijk kleine, hier wonen we dan.

 160. Kristin Kristin

  160

  Graag maak ik kans op de Croozer om straks als mijn zoontje is geboren, wij ondanks zijn rechter klompvoetje en brace die hij zal moeten dragen, toch lekker mee kan met de fiets. Zelf vinden wij het heerlijk om te fietsen en pakken die liever dan de auto. Ik hoop met de Croozer Kid heerlijke fietstochten te kunnen meken door de Limers en de Achterhoek.

 161. IENIMIENI IENIMIENI

  161

  WIE WIL ER NOU NIET ZO'N SUPERMOOIE & VEILIGE FIETSKAR ? IK WEL HOOR ! GRAAG !

 162. Git Git

  162

  Al mijn zorgen dat er iets mis zou kunnen gaan [2 kinderen op de fiets] zouden in een klap verdwenen zijn met deze practische en mooie fietskar, hippe kleuren dat ook nog.

 163. Jolijn Vink Jolijn Vink

  163

  Wij willen met de kinderen een grote fietsttocht maken, en daarna lekker picknicken dan is dit natuurlijk de perfecte oplossing voor je kleintjes en voor ons! Super leuk en super handig, ik zou hem graag willen winnen!

 164. Charlotte Charlotte

  164

  Dit zouden papa & mama helemaal super vinden! Wij wonen sindskort in Hong Kong en het lijkt me fantastisch om daar de blitz te maken in dit veilige & coole (verkoelende?) vervoersmiddel. In Hong Kong heb je namelijk niet zulke goede fietspaden, zoals in Nederland. Ook is het er altijd erg warm en vochtig. Van mama mag ik niet teveel in de zon, omdat die heel fel kan zijn. Zo'n 'tentje' lijkt me dan ook helemaal ideaal. Ik zie ons al helemaal fietsen op de boulevard met de skyline van Hong Kong op de achtergrond. Jullie ook?! (ik hoop dat ik jullie daar binnenkort een foto van kan laten zien ;-) Groetjes Charlotte (7,5 maand)

 165. marlies marlies

  165

  op de fiets van Bussum naar Naarden, lekker zingen!!

 166. m smit m smit

  166

  Het is mijn wens om een fietskar (en al helemaal deze ) te hebben. ik ben een alleenstaande moeder en heb geen auto tot mijn beschikking. Dit zou ideaal zijn voor als het regent zo blijft mijn kleine manneke lekker droog.

 167. denise denise

  167

  Wij wonen dicht bij het recreatiegebied Het Twiske. Wat zou nou nog mooier/makkelijker/idealer zijn om daar rond te kunnen fietsen met mijn kleine vent. Woon in een dorp dus doe alles op de fiets. Dit zou echt perfect zijn.

 168. Marianne Marianne

  168

  Dat is echt leuk om te winnen.Als dat zo mag zijn dan kan ik met mijn eerste kleindochter samen naar de kinderboerderij fietsen.SUPER!

 169. Gitt Gitt

  169

  Dit is echt een geweldige prijs! Ik ben mama van 2 zonen van 3 en 1 jaar. In het weekend is mijn man vaak weg en heeft hij de auto mee. En dan zitten wij met zijn drietjes thuis. Een wandelingetje maken kan nog wel, maar een fietstocht niet en als het dan zo'n mooi weer is, is de goesting enorm om op de fiets te springen en een tochtje te gaan maken langs de fietskooppunten hier in de buurt, of om oud brood aan de schaapjes aan de andere kant van het dorp te gaan geven, of om te gaan picknicken of zelfs maar naar de speeltuin te trekken. Kleine uitstapjes die zoveel plezier geven! Afgelopen lente waren we een weekendje weg in Kamperland (Zeeland) en huurden we twee fietsen en een fietskar. Omdat de veerpont niet ging, moesten we de lange route nemen over de dijk tot in Veere. Een lange fietstocht maar de kinderen vonden het geweldig! En op de terugweg lagen ze heerlijk tegen mekaar te slapen. Dus mijn ultieme fietstocht is dat ritje nog een keer over te kunnen doen, maar dan met mijn eigen Croozer Kid For 2 Fietskar!

 170. miranda miranda

  170

  Nou, meeste redenen zijn al gezegd...mijn ultieme fietstoch...tsjah moet dagelijks alles lopend en op de fiets doen. Als de kleine straks geboren is, dan kan ik dus niet verder weg als loopafstand, omdat ons meisje een ontwikkelingsachterstand heeft kan ze niet goed lopen dus ook niet zo ver. Dat in combi met een kleine baby.....tsjah zoals al vele hiervoor ook hetzelfde probleem hadden. Zou hem gewoon graag willen winnen ;) Groeten!

 171. Margretha Brouwer Margretha Brouwer

  171

  Wat een prachtige fietskar. En uiteraard zou ik die wel willen winnen! Onze dochter Myrthe is sinds april niet meer alleen, toen is haar broertje Jasper geboren. Aangezien Jasper nog te klein is voor op de fiets, hebben we al heel lang niet ons favoriete tochtje gemaakt. We gaan namelijk altijd via een binnenweggetje naar een stukje ( noem het maar ) natuurgebied. Lekker picknicken in het gras, bij het water. En schelpjes van het pad in het water gooien. Natuurlijk kan grote zus wel alleen mee met papa of mama, maar wat zou het leuk zijn als kleine broer ook een keertje meekan! En onderweg gezellig samen keuvelen en genieten van alles om hen heen!

 172. NIEN NIEN

  172

  Als ik deze fietskar zou winnen zou ik alles op de fiets kunnen doen en onze auto weg kunnen doen. In de winter is het onhandig als er veel sneeuw ligt om met je kindje voor op de fiets te gaan fietsen en is zo'n mooie fietskar veel stabieler. Ook hopen we dat we er een 2e kleintje bij mogen krijgen en zonder zo'n mooie kar ben je vele minder flexibel. Het voordeel van een kar is dat je kinderen al klein mee op pad kunt nemen. Zelf heb ik ook een hekel aan auto rijden en zit ik het liefst op de fiets, dat was dus ook erg wennen toen de eerst werd geboren en nog niet mee kon op de fiets, omdat we nog niet een kar hadden!

 173. L Kroon L Kroon

  173

  Heerlijk, eerst een lekker biologische lunch ophalen en dan door naar naar het park. Daar een fijne wandeling maken en daarna lekker picknicken in het gras. Toch veel fijner en gezonder om dat met de fiets te doen ipv de auto.

 174. maureen maureen

  174

  ja wat kun je nu nog zeggen na zoveel mooie reacties van iedereen. de cruiser is gewoon een superrr cadeau en lijkt mij erg handig. moet nu vaak oppassen op mijn neefje en heb zelf 2 kinderen. dan zou een cruiser zeker goed van pas komen.

 175. an an

  175

  Dat zou prachtig uitkomen, met 2 van die heerlijke handenbindertjes, kan ik tenminste veilig weg met de fiets

 176. CBoekkooi CBoekkooi

  176

  Met deze geweldige fietskar zou ik heerlijk met mijn 2 kindjes kunnen genieten van de natuur op een veilige manier. Mijn dochter is 1 jaar en 9 maanden oud en mijn zoontje is net 3 maanden. Wat zou het geweldig zijn als broer en zus naast elkaar zittend kunnen genieten van alles wat om hen heen te zien is. Ik kijk er nu al naar uit om die heerlijke vrolijke gezichtjes te bewonderen.

 177. Jeanine Jeanine

  177

  Omdat bij mij de veiligheid van de kinderen op de eerste plaats komt en ik zelf meer ontspannen met de kleintjes er op uit kan trekken, zou voor beiden een hele ontspanne bezigheid gaan worden.

 178. mandy mandy

  178

  Super fietskar lekker makkelijk en handig....

 179. Linda Linda

  179

  Wij hebben een tweeling van 18 maanden. Ik kan nu nooit alleen met ze gaan fietsen. We hebben een abonnement op een dierentuin bij ons in de buurt. Met de fiets kunnen we binnendoor en is het een stuk korter dan met de auto, en natuurlijk ook gezonder. Ook hoeven we dan niet steeds een parkeermunt te kopen. Ook hoef ik dan niet steeds de auto te pakken voor stukjes die te voet net te ver zijn. Wij zouden echt super blij zijn met deze fietskar!

 180. diana korthof diana korthof

  180

  oohhh lijkt me zo gaaf om met mijn zoontje net een jaar en mijn nichtje 19 mnd en jack russel van 10 jaar heerlijk te kunnen fietsen met zijn allen. mijn tweelingzus en ik passen veel op elkaars kindjes en dit zou ideaal zijn om naar elkaar toe te fietsen om de kids thuis te brengen. we zouden er heel gelukkig van worden met zijn allen!

 181. Elina Elina

  181

  Heerlijk lijkt mij deze vrijheid, beter kan niet! Overal en altijd heen waar je maar wilt zonder perse de auto te hoeven nemen. Heerlijk frisse lucht inademen en even lekker langs de weg picknicken en ontspannen. Door deze fietskar zou het leven alweer een stuk gemakkelijker zijn!!

 182. Anita Anita

  182

  Met deze fietskar zal ik heel veel vrijheid ondervinden. En er heerlijk op uit kunnen gaan met mijn dochter van 3 en onze pasgeboren zoon. Voor ons zal dit het ultieme geboortecadeau zijn. En zal ook zeker heel veel gebruikt worden bij ons, daar wij geen auto hebben en volledig afhankelijk zijn van de fiets of de benenwagen. De komst van deze fietskar zal voor ons dan ook een verademing zijn.

 183. Lenie Lenie

  183

  Hallo wij zijn een groot pleeggezin met 5 pleegkids,en onze beurs is niet zo groot, het zou een hele uitkomst voor ons zijn dan kunnen we met de kleintjes ook eens gaan fietsen. gr Lenie

 184. Marja Marja

  184

  Mijn ultieme fietstocht: met mijn twee kleinkinderen op pad. Heerlijk de natuur in met elkaar. Mijn fiets is daar helaas niet geschikt voor, maar met deze Croozer kunnen we er in weer en wind op uit!!

 185. Leo Schakel Leo Schakel

  185

  Fietsen doe ik graag en vooral langs mooie routes. Natuurlijk wil ik mijn zoontje daar ook in opvoeden en wat is dan handiger dan een mooie Croozer Kid for 2?

 186. Lily-Marie van den Anker Lily-Marie van den Anker

  186

  ja, da ben ik wer, alz ikke al die andre reakties zie, gun ik het anderuh ook wel, moeilijkuh taak hebbuh jullie. Ik krijg straks een broertjuh of zusjuh erbij en dan sau ikke graag agter mamas fiets willen zitten gesselig met broertjuh/susje, lekkuh drooch dor de biesbos fietsuh hieragter want anders ikkuh weer natte foetuh want lieveheerzbeeztjezlaarsjez zal ikkuh ok wel weer niet winnuh... groetuh Lily-Marie (1,5 en aanstaande smurf2 in februari)

 187. mama van Lily-Marie van den Anker mama van Lily-Marie van den Anker

  187

  De ultieme fietstocht is trouwens papa en mama verliefd op de fiets, genietend van de liefde voor onze kindjes in de croozer en ons en hun geluk voelen en maakt niet uit waar of waarheen. (of degene zonder papa, genietend van de liefde voor de kindje(s) en hun geluk voelen)

 188. Norine Norine

  188

  C ruisen met m'n kids door dorp en natuur is fijn, zie alhier; R ijden voor de boodschappen, maar ook naar het bos voor veel plezier. O ntzettend gezellig onderweg picknicken op een mooie zomerdag, O ok een volle mand met lekkers past met gemak in de kar, denk ik met een lach. Z onnige dagen: heerlijk om dan te gaan fietsen met het hele gezin, E cht, en dan langs het Henschotermeer om te zwemmen, daar heb ik zin in. R ondje het meer, 't is daar echt een unieke plek, K inderen hebben veel plezier op hun water-stek, I k geniet en het is een klein feestje, elke keer, D dames en heren: Google maar eens het Henschotermeer. L aat ik u weten: het is daar een uniek stukje natuur,in Woudenberg,in het midden van Nederland, O ok met bossen eromheen, mooi water en een gezellig strand. V erder gaan we er in de winter ook wel eens heen voor ijs-plezier, E cht, mijn ultieme fietstocht is dus naar het Henschotermeer, zie hier! ♥ ♥ ♥ Liefs, Norine

 189. Janin Janin

  189

  Onze dochter van 3 jr wil heel graag met haar zusje van 2 mnd in de Croozer. Wanneer we een "fietskar" tegen komen onderweg roept ze:"mama, die moet jij ook kopen! Dan kan ik samen met Leonie daarin zitten. Dan kan ik haar aaien, troosten, haar speen in doen of tegen haar praten" Zoiets kun je toch niet weigeren?

 190. De schutter annita De schutter annita

  190

  Wij zijn trotse grootouders,van senne en Janne niet meer ven de jongste maar zijn vzzl in de natuur wandelen of fietsen ,daar dit een unieke gelegenheid is om onze ukkies mee te nemen ,om te gaan fietsen willen we onze kans wagen om mee te dingen daar deze prachtige FIETSKAR. U zou ons een groot plezier doen en de kids nog meer want zij kunnen mee.

 191. Jornee Jornee

  191

  Sommige dingen zijn voor ons onbetaalbaar... maar misschien toch nog haalbaar.... Met 2 kleintjes van 10 weken en ander half!! Wie niet waagt wie niet wint!! Toch???

 192. Bastiaan Bastiaan

  192

  Mijn ultieme ervaring is om met mijn tweeling van 3maanden op pad te kunnen op de fiets in plaats van met de auto.

 193. Ellen Ellen

  193

  Mijn dochter van 2,5 vindt het erg leuk om een rondje te gaan fietsen, dit deden we dan ook regelmatig, maar sinds haar kleine zusje is geboren, die is nu 3 maanden, komt het fietsen er maar weinig van. Het zou dan ook wel heel mooi zijn om zo'n mooie kar te hebben, zodat we weer lekker kunnen we fietsen...en dit keer dan met kleine zus!!

 194. will65 will65

  194

  Heel gezellig met mijn beide kleinkinderen(en binnenkort met een derde) in de natuur fietsen. Ik heb een fiets met ondersteuning, omdat ik door een herseninfarct niet op een gewone fiets kan fietsen. Het moet dan wel lukken. Wie weet, ik kan me er nu al op verheugen.

 195. henny henny

  195

  het is niets leuker dan met mijn kleinkinderen te gaan fietsen. ze zijn nu nog te klein om zelf te fietsen, deze kar zal de uitkomst zijn, en hoef ik geen stoeltjes op mijn fiets te plaatsen. en kunnen we gewoon lekker weg.

 196. brenda brenda

  196

  ik zou zo graag met mijn dochtertje van net 1 een fietstocht willen maken met deze kar.ze heeft al sinds ze 3 maanden is een spreidbroek en past dus nergens in en ook niet in een fietstoeltje.het zit er ook niet in dat ze hen binnenkort af mag dus ik zou het super gaaf vinden om met haar op pad te gaan.ik denk dat zei het ook super zal vinden.

 197. huub (oppasopa) huub (oppasopa)

  197

  Ik ben oppasopa van 2 kinderen en heb geen auto. Het zou heel fijn zijn als ik deze fietskar zou winnen want dan kan ik lekker met mijn kleinkinderen naar de speeltuin. Ook is het voor mij goed als ik op mijn 64ste weer wat aan beweging doen. De hipste opa van de straat.

 198. mariska geurts mariska geurts

  198

  Een croozer kid wat fantastisch voor een goed rit naar school en terug kan de kleinste lekker slapen en spelen hoop dat we hem winnen dan kunnen onze fiets avonturen met de drie kids beginnen

 199. Lenie pleegmoeder Lenie pleegmoeder

  199

  Hallo, wij zijn een groot pleeggezin met 5 pleeg kids,en onze beurs is niet zo groot, deze fietskar zou een uitkomst zijn voor ons want ik heb de auto niet altijd thuis,het ophalen van de kids van school e.d. zou een stuk makkelijker zijn. gr Lenie

 200. marianne marianne

  200

  Het lijkt met echt superleuk onze dochter in deze gave fietskar te kunnen vervoeren,ze heeft al heel wat meegemaakt,ziekenhuisopnames,operatie,gips,spreidbroek.ze blijft zo supervrolijk,maar helaas kunnen we niet fietsen omdat ze niet goed kan zitten in een fietsstoeltje,dit zou echt de oplossing zijn,zo mooie en veilige fietskar,kunnen we toch lekker op vakantie fietsen met elkaar!

 201. Sannie Sannie

  201

  Mijn ideale fietstocht met de Croozer Fietskar gaat door groen en langs water, over bruggen en heuvels (weekendje Limburg?). Dat kan de fietskar makkelijk hebben! Vervolgens stoppen we ergens om te picknicken (misschien kan de mand er ook wel bij in de kar?)bij een speeltuin. Moe maar voldaan slapen de dames vervolgens de rit naar huis. Dat is niet alleen MIJN ideale fietstocht... 't klinkt alsof het hele gezin hier wel zin in heeft!

 202. Mel Mel

  202

  Aangezien fietsen onze hobby is en wij in de fietstsad van 2008 wonen, zou de croozer echt iets voor ons zijn. Nu onze zoon nog te klein is om mee te fietsen in een kinderzitje

 203. Wendy Wendy

  203

  Heerlijk samen fietsen met mijn meisje in de croozer.

 204. Joyce Joyce

  204

  Wat zou het heerlijk zijn om met de fietskar een dagje rond de duinen te fietsen. Mijn zoontje zit dan heerlijk en kan vanalles zien. En als hij moe wordt kan hij toch even wat makkelijker zijn ogen dicht doen.

 205. jirka jirka

  205

  wij zouden graag de croozer winnen omdat we dan gezellig met zijn alle op pad kunnen. mijn man heeft een ligfiets dus daar kunnen geen kids met mee. en ik red het niet om op mijn fiets met 2 kids een lange rit te maken met zijn allen. mijn wens is dus om deze croozer te winnen zodat we weer meer vrijheid met de fiets krijgen.

 206. Mirjam Mirjam

  206

  Met onze 3e op komst zal fietstochtjes er voorlopig niet in zitten. Dit is de uitkomst!

 207. Lenie Lenie

  207

  Ik zou deze croozer graag willen winnen kan ik met de kleinkids lekker op pad en hoef ik niet iemand mee te nemen. Ze zijn nl 9 mnd en 1 jaar

 208. Monika T Monika T

  208

  Ik ben buitenlandse mama die niet durft met der dochtertje op de fiets te zitten, maar zo´n fietskar is een geweldig idee dat veilig ons sammen brengt op pad.

 209. Sandra Sandra

  209

  Super zo een fietskar, ik ben 38 weken zwanger van ons 2e kindje.. Ons eerste kindje word in December 3.. Ook hebben wij geen rijbewijs dus doen alles op de fiets.. Ook in de winter.. dit lijkt mij een veilig idee om als het glad is op pad te gaan.. Aangezien ik mijn kids 4x in de week naar oppas moet brengen voor mijn werk.. In weer & wind

 210. Annie de Vos Annie de Vos

  210

  ik hoop als alles goed gaat binnen kort voor de tweede maal overgrootmoeder te woorden en we hebben een volkstuin nu zijn mijn kleinkinderen groot gegroeid en zijn er nog vaak te vinden ook nu ze groot zijn wat zou het heerlijk zijn als ma met de fiets kan komen met daarachter de croozer er achter en wij de achter kleinkinderen evenals de kleinkinderen de liefde voor de natuur spelenderwijs kunnen meegeven dus een croozer zou een uitkomst zijn heb ik gelijk een houvast als ik net als met hun vroeger ga wandelen over het complex

 211. Monique Monique

  211

  Ik zeg karren maar! Echt te leuk deze Croozer kid for 2. Stootbumpers? Helemaal goed! Ook die kan deze mama goed gebruiken. Bij opa en oma zitten de kids vaak in de bolderkar en hebben ze reuze pret. Een bolderkar achter de fiets is natuurlijk helemaal het einde! Met z'n allen naar het meer en de picknick spullen kunnen ook nog mee! Ja... we hebben nu al zin!!

 212. Mirjam Mirjam

  212

  Heerlijk met de kleine knul een stukje fietsen, lekker in de gezonde buitenlucht! Ja ik zie het helemaal al zitten met onze kleine van 8 maanden oud!

 213. Esther Esther

  213

  Ik lag gisteren bijna met één kind in de draagzak en één achterop de fiets en boodschappen keurig in de zijtassen bijna ondersteboven omdat het allemaal veel te zwaar is... kortom, tijd voor Croozer kid for 2 fietskar!

 214. Saartje Saartje

  214

  Heerlijk door de velden en bossen fietsen, picknickkleedje mee. Genietend van een prachtige nazomer met m'n 2 kleine boefjes. Wat leven we in een prachtig groen land!

 215. Cora Cora

  215

  Wauw, die zou ik echt heel graag willen winnen. Heerlijk fietsen, ook als het wat minder mooi weer is voor de kleine. Baal er nu van dat ik moet wachten tot de kleine +/- 7 maanden is en in het fietsstoeltje mag. Hij is nog maar 12 weken :-) Met deze Croozer kid for 2 hoef ik daar niet meer op te wachten. Tot die tijd is het lopen geblazen.

 216. nathalie nathalie

  216

  dit zou voor mij een hele uitkomst zijn met mijn 2 ukkies. damian is nu 2 en 3 mnd en chelsea faye bijna 10 mnd, maar ik heb geen auto en ook geen kinderstoeltjes op de fiets. ik zit namelijk bij een bugetbeheer en ik krijg maar 70 euro om van te leven per week met 2 kids en dat is incl luiers en melk!! dus ik kan het heel goed gebruiken, kan ik eindelijk ergens heen met mijn schatjes en hoef ik niet meer te lopen!!

 217. L.v.Amelsvoort L.v.Amelsvoort

  217

  Met onze spontane eeneiige drieling, na negen spannende weken in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, genieten van de natuur als we door de prachtige Brabantse polder naar de trotse opa en oma fietsen. Dankzij de Croozer kunnen wij met het complete gezin op stap. Wat zullen onze dames glunderen in de Croozer!

 218. Wendy Wendy

  218

  Ik zou graag deze fietskar willen winnen. Dit omdat ik 2 maart bevallen ben van een tweeling en het heerlijk vind om te fietsen, maar ze zijn nog te klein om op de fiets mee te gaan. Het is makkelijk om met de fietskar dan lekker te gaan fietsen. Ik woon in een bosrijke omgeving.

 219. Hanneke Hanneke

  219

  Nederland=Fietsland!! Wat zou ik ook graag de Croozer Kid for 2 willen winnen! (ik heb maar 1 kindje, maar wie weet...) Dan kan ik gezellig de fiets pakken en samen met mijn dochtertje en onze hond heerlijk overal naar toe fietsen. Wat een vrijheid!

 220. Henrietteq Henrietteq

  220

  ER is niets lekkerders dan heerlijk met de kinderen op de fiets. Onze zoon van 1,5 heeft genoten van de ritjes in de croozer kid for one. En zeker met de winter in aantocht zal hij dat vast opnieuw doen, heerlijk warm weggestopt.......en nu samen met zijn zusje van 2 maand in de croozer kid for two. Samen naar de winkel, naar het bos, naar oma...er gaat een wereld open!

 221. Marlon Meijer Marlon Meijer

  221

  Dit lijkt me echt geweldig om te winnen! Ik ben nu zwanger van ons eerste kindje en we willen heel graag met hem/haar gaan fietsen, mijn man heeft altijd geroepen dat hij later zo'n kar wil kopen, dus als ik hem nu win is het helemaal super!!!

 222. Debbie Roovers Debbie Roovers

  222

  het ultieme ritje met de Croozer is voor ons heerlijk er met de kinderen op uit iets wat nu niet gaat met 4 kinderen dat past helaas niet allemaal bij papa en mama meer op de fiets dit zou voor ons de oplossing zijn om weer met het hele gezin erop uit te gaan en heerlijk te fietsen langs de mooie friese meren

 223. Marlies de Haan Marlies de Haan

  223

  Het is ochtend. Ik geef Tim nog even zijn fruithapje en maak de tas klaar om te vertrekken. Mijn man heeft alvast de Croozer achter zijn fiets gekoppeld. Ik zet mijn zoon in de Croozer en we kunnen gaan. Gisteren hebben we een leuke route uitgestippeld. De zon schijnt en het gaat vast een leuke en gezellige fietstocht worden. We starten in Heerenveen. Onderweg vind Tim het geweldig achterin de Croozer. Doordat hij aan de zijkanten naar buiten kan kijken geniet hij van het weer en het Friese landschap. Na ongeveer 15 kilometer zoeken we in Terherne een plekje bij het water zodat we kunnen beginnen aan de picknick. Er varen een aantal bootjes voorbij en Tim vind het allemaal prachtig. Het wordt tijd om weer verder te fietsen. We gaan nog langs Joure en fietsen dan rustig weer naar huis. Onderweg merk ik dat Tim aardig stil is. Van al die indrukken onderweg en het lekkere gehobbel in de Croozer is hij in slaap gevallen. Als moeder ben ik blij dat hij het fijn heeft gehad. Thuis aangekomen komen we bij van een gezellige en leuke fietstocht. Er zullen zeker nog veel meer volgen....

 224. Janine Hamhuis Janine Hamhuis

  224

  De croozer wat lijkt me dat fijn. Heerlijk fietsen met mijn mannetje van 2 voorop en de kleine, die nu nog lekker warm in mijn buik zit, in de croozer. Heerlijk naar de kinderboerderij en genieten van de omgeving. Het is altijd een feit dat je zonder een croozer bijna niet op de fiets weg kan met een kleine onder de 9 maanden en dat wil je toch graag met een peuter van 2.

 225. Maaike Maaike

  225

  Heerlijk met de fiets en onze kindjes de duinen in en dan afronden met een drankje op het strand! Dat zou ideaal zijn zeg! Verder natuurlijk erg praktisch voor de boodschap als je geen auto tot je beschikking hebt!

 226. Rafael Rafael

  226

  voornamelijk moeders hier die hun kind in de Croozer Kid zien rondstuiteren. Maar als aanstaande vader zou ik zeker ons kind wat er aan zit te komen in april meewillen nemen in de Croozer Kid....en dan wel tijdens de Rotterdam Marathon! Mijn vrouw die meefietst langs het parcours wil natuurlijk niet anders dan de kleine meenemen. En voor mij des te meer reden om een persoonlijk record neer te zetten want met zulk support kan je ook niet anders.

 227. marco marco

  227

  Een Croozer KId fiets dat lijkt me wel iets Mijn huidig fiets met kinderzitje is een lada vergeleken met de Croozer Kids fiets Lekker Crossen samen naar de winkel of door de natuur Tis net een cabrio maar lang niet zo duur Zie ons al rijden Vader aan het stuur

 228. Johanna van Eggelen Johanna van Eggelen

  228

  Een zeer praktische fietskar, die er bovendien nog mooi, sportief en fris uitziet. Het ideale vervoersmiddel voor de kleinkinderen......en als die er na vele jaren uitgegroeid zijn, past mijn dan bejaarde hond er altijd nog in!

 229. Angelique Angelique

  229

  stap 1: bestel mooi weer, zo'n 24 graden stap 2: men neme een fiets, fietskar, kinderen (en man voor een duwtje in de rug en gezelligheid), bal / badmintonset / frisbee, picknickkleed, gevulde thermoskan, een mand vol lekkers en een heel goed humeur, fototoestel, snoepje voor onderweg stap 3: LET OP: dit kan alleen als je een fietskar hebt, zo niet ga terug naar stap 1 laad alles in en stap op, fiets naar een mooie plek in de natuur en geniet!!! stap 1: win een fietskar en bestel mooi weer......

 230. Natasja Natasja

  230

  Niets is fijner dan fietsen met de kleine Genieten van een mooie rit, naar school of naar het bos voor een Picnick. Maar het hollandse weer gooit vaak roet in het eten,de kleine word nat en krijgt het koud -> mams kan er beter tegen. Wat zou het fijn zijn als we dankzij de Croozer kunnen genieten van alle ritjes, regen&kou wind&zon het maakt dan niet meer uit, zolang ik maar kan genieten van de fietstripjes met mijn kleine spruit. En is hij na zo'n mooie dag & rit moe maar voldaan, dan kan hij in de Croozer ook nog eens fijn slapen gaan.

 231. Jet Jet

  231

  Het lijkt me heerlijk om met mijn zoontje van 1,5 te gaan fietsen,fiets nu ook veel met hem.Maar dit is natuurlijk een multifunctionele kar,kan hem ook als buggy gebruiken.Erg mooi en lijkt me superhandig....

 232. Maaike Maaike

  232

  Deze croozer zou toch ideaal zijn voor mijn goede voornemen: meer bewegen. Heerlijk om de auto te laten staan als ik boodschappen ga doen of naar oma wil. De 2 oudste zelf op de fiets en de jongste heerlijk rondkijken in de croozer. Ik droom nog even verder................

 233. Kim Kim

  233

  Wat is geluk? Croozen met je twee kids in de buitenlucht. Heerlijk..... maar dan wel met de Croozer Kid For 2 ;)

 234. Nancy Nancy

  234

  Mijn dochtertje van 3 maanden wil zoveel, maar kan nog zo weinig. Daarom is een fietskar zo handig: ik kan hem gelijk gebruiken en ze zit lekker comfortabel & veilig. Ik zie het al helemaal voor me: een rit van Delft naar Schipluiden, mijn kleintje lekker ingepakt in de Croozer. Ze kijkt haar ogen uit, de eendjes, de andere mensen die langsfietsen. Ik ben supertrots, blij dat ik weer kan fietsen, met mijn baby! Soms stop ik even om met haar te genieten van het uitzicht; de koeien, het weiland. Ik ga even met haar wandelen met de fietskar, mijn fiets achterlatend. Ik wijs alles aan, de bloemen, de planten. Natuurlijk kan ik niet alles opnoemen maar ik doe mijn best ;) Ze zit gezellig tegen mij te 'kletsen', op haar eigen manier. We gaan weer naar huis, terug naar papa. Aan het einde van onze rit is ze in slaap gedoezeld..

 235. Patricia Burgers Patricia Burgers

  235

  Mam ik ben zo moe om te fietsen! Ik kan je niet achter op nemen want je zusje is te klein (5maanden)voor op de fiets, ik heb geen rijbewijs en zou graag met de kids leuke dingen willen doen, maar wonen in een dorpje dus dat gaat niet lopend, wel met een croozer dat zou geweldig zijn!

 236. kim dekker-pronk kim dekker-pronk

  236

  Met de fietskar kan ik een heleboel benzine besparen en vooral de natuur.mijn zoon kan ik nu niet meer op de fiets naar school brengen omdat hij grote broer is geworden en zijn zusje lana nog niet mee kan op de fiets.ze is nu 11 weken oud.dit zou een super mooie uitkomst zijn.

 237. kim dekker-pronk kim dekker-pronk

  237

  Met de fietskar kan ik een heleboel benzine besparen en vooral de natuur.mijn zoon kan ik nu niet meer op de fiets naar school brengen omdat hij grote broer is geworden en zijn zusje lana nog niet mee kan op de fiets.ze is nu 11 weken oud.dit zou een super mooie uitkomst zijn.

 238. De Ryck David De Ryck David

  238

  Ik zou leuke uitstapjes kunnen plannen met mijn zoon want kan hem nu overal meenemen op leuke tripjes !!!

Top 3 Blogs

De eerste december zonder jou komt eraan....

Op 20 mei jl. overleed onze prachtige do... >

De (gezellige) kraamhulp

Nu kreeg ik een snel klaargemaakte sinaa... >

Marijke wil antwoorden

Dat de ene verhaallijn is gestopt (voor ... >