Win een complete trampoline van Exit Toys!

Door: Mamaplaats 316 reacties

Win een complete trampoline van Exit Toys!

Gelukkig begint de zon eindelijk weer te schijnen, dus tijd om je klaar te maken voor de lente! TrampolineZaak.com (onderdeel van Qoony) en Exit Toys organiseren daarom een knallende win actie. Je maakt kans op een complete trampoline van Exit Toys, de Exit Toys Jump Arena all-in-1 305cm t.w.v. € 399,00.

trampoline

TrampolineZaak.com is de specialist van alle bekende trampolines van o.a. de merken Berg Toys, Avyna, Plum en Exit Toys. Bij TrampolineZaak.com vind je elke soort trampoline en binnen Nederland geldt altijd gratis verzending! TrampolineZaak.com beschikt over een outdoor experience center van 500m2 in Nijkerk waar alle trampolines direct uitgetest kunnen worden.

De Exit Toys Jump Arena all-in-1 zal in geen enkele tuin misstaan. De trampoline van Exit Toys heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het frame is gegalvaniseerd en zwart gepoedercoat waardoor roest geen kans krijgt. De glasfiberring houdt het veiligheidsnet altijd in vorm. De trampoline is voorzien van een extra dikke rand van maar liefst 30mm over de volle breedte van de afdekrand...

De dubbelconische veren zorgen voor een optimaal spring comfort. Daarnaast worden de veren volledig afgeschermd door het speciaal ontworpen veiligheidsnet. De volgende accessoires worden met de trampoline meegeleverd : ankerset, een ladder en een schoenentas.

 

Doe nu mee en maak kans!

Maak nu kans op Exit Toys Jump Arena all-in-1 305cm t.w.v. € 399,-! Om kans te maken op deze mooie prijs vragen we je antwoord te geven op de volgende vraag: “Waarvoor spring jij een gat in de lucht?”

Tip: Klik hier om een kijkje te nemen tussen alle trampolines van TrampolineZaak.com

trampolinebanner

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
316 Reacties

Reacties

 1. Janneke Boer Janneke Boer

  1

  Ik spring een gat in de lucht als ik deze super gave trampoline win... Dan kan ik daarop samen met de kids een gat in de lucht springen...

  • danili danili

   2

   Ik spring een mega gat in de lucht als wij de trampoline zouden mogen winnen. We zijn pas verhuisd en onze zoon van 5 wil graag een trampoline in onze nieuwe tuin. We hebben tegen hem gezegd dat hij daar zelf ook voor moet sparen. Dit zou natuurlijk een mooie gelegenheid zijn om zijn eigen zakcentjes in zijn spaarpotje te houden en een super grote trampoline te mogen winnen. Dan springen we met ons hele gezin een mega gat in de lucht.

 2. w12345 w12345

  3

  Ik spring een gat in de lucht, omdat ik dan eindelijk iets in mijn tuin heb voor de oudere kinderen. Een zandbak en een schommel is leuk, maar niet meer voor de oudsten. Dus ik houd mijn duimen omhoog om voor mijn kleinkinderen te duimen. Misschien wint een oma nu iets leuks, wie weet....!!

  • w12345 w12345

   4

   Ik spring ook een gat in de lucht voor mijn dochter. Zij verwacht in mei haar derde kindje en het ziet er goed uit. De tweede is 2 maand te vroeg geboren, maar dat is allemaal goed gegaan. Mijn dochter heeft nu zwangerschapssuiker, dus er kan nog van alles gebeuren. Wij hopen dat het allemaal goed gaat.

 3. Annemiekbo Annemiekbo

  5

  Omdat de kinderen zich uren kunnen vermaken op deze trampoline. En ook lekker veilig met een netje er om heen. En als de kids klaar zijn, dan kan mama lekker springen. Ik kan het nog steeds niet laten om zelf ook te springen als ik een springkussen of trampoline zie.

 4. smuijs smuijs

  6

  Ik spring een gat in de lucht omdat wij in maart een prachtige mooie dochter gekregen hebben!!! Wat zou het leuk zijn om deze supergave prijs te winne voor onze prinses.

 5. Gineke Gineke

  7

  Ik spring een gat in de lucht voor de lente die eindelijk gekomen is! En hoger springen met een trampoline is dan natuurlijk helemaal handig!

 6. xotje xotje

  8

  ik spring een gat in de lucht, mijn kinderen blij, mama blij

 7. Jorinthe Jorinthe

  9

  Ik spring een gat in de lucht als mijn kindjes het naar hun zin hebben! Een mooier cadeau kun je je als ouder niet wensen!

 8. Josee Josee

  10

  Ik spring een gat in de lucht als ik daar veel kinderen blij mee kan maken Bij ons in de straat zijn de tuinen te klein om een trampoline kwijt te kunnen. Nu hebben wij onlangs met de buren besproken om mogelijk een trampoline samen aan te schaffen om in de voortuin(en) te plaatsen. Omdat het anders niet past zal deze op de scheiding van de tuinen moeten komen. maar op deze manier kan niet alleen mijn meisje er mee spelen, maar ook de 2 buurjongens en andere mogelijk de overige 9 jonge kindjes bij ons in de straat. Die allemaal met vrolijke gezichtjes op een trampoline is onbetaalbaar ;)

 9. Multimamaja Multimamaja

  11

  Ik spring een gigantisch gat in de lucht als mijn jongste zoontje van 3 de komende twee jaar aanvalsvrij blijft. Vanmorgen de domper en heftige ervaring gehad dat hij, na anderhalf jaar geen epileptische aanval meer gehad te hebben, er vanmorgen wel ineens weer had. Dat terwijl we nu aan het afbouwen waren met zijn medicatie. Helaas, hij kan nog niet zonder. Onze wildebras die zo gek is op lekker druk doen, wordt helaas beperkt in zijn energie door de medicatie en hoe geweldig zou het zijn om die energie die hij wél heeft lekker te kunnen uitleven op zo'n geweldige trampoline!

 10. nahsuusje nahsuusje

  12

  Een gat in de lucht spring ik samen met Janey omdat dit dan haar eerste sprong zal zijn, deze trampoline past mooi in onze renovatie-tuin-plan waar we deze zomer aan willen beginnen!

 11. Kim-dejong Kim-dejong

  13

  Een gat in de lucht dat mijn stress week voorbij is. Dat mijn vader en zijn vriendin toch bij elkaar blijven en dat onze dochter Sam dus nog heel vaak zal kunnen gaan spelen in de grote tuin van Opa en Oma Ine. Daar zal deze trampoline ook naar toe gaan als wij deze prijs zouden winnen.

 12. pupke2love pupke2love

  14

  ik spring een gigantisch gat in de lucht omdat het eindelijk beter weer wordt en met die trampoline kan ons meisje der buiten prima vermaken.ons meisje blij papa en mama ook blij

 13. Jorina Jorina

  15

  Ik spring een gat in de lucht omdat ik dan verantwoord kan trainen met mijn rug en dan ook nog de grootste lol kan hebben! met mijn kleine meid!

  • nahsuusje nahsuusje

   16

   Een voorzichtige vraag of je er al aan toe bent om een blog te schrijven? Je geeft in je profiel aan plots zwanger te zijn geworden, dit moet wat teweeg hebben gebracht. Ben benieuwd naar jouw levensverhaal. Als je hier aan toe bent natuurlijk om hierover te schrijven

   • Jorina Jorina

    17

    Ik ben niet zo'n schrijver, ik vind het best wel moeilijk om wat op papier te zetten..Maar je hebt gelijk dat het echt niet makkelijk is geweest en door mijn lichamelijke beperkingen en geld is het soms erg zwaar. Maar er uitgebreid over schrijven...voelt als een klaaggezang. Weet niet of anderen daar op zitten te wachten .

    • nahsuusje nahsuusje

     18

     Misschien leuke uitdaging om het zo positief mogelijk te proberen te schrijven, waar evt. andren ook van kunnen leren.

 14. Paula Wijnalda Paula Wijnalda

  19

  Ik ga een gat in de lucht springen als ik deze trampoline win!

 15. Milou1989 Milou1989

  20

  Ik spring een gat in de lucht omdat het eindelijk Lente(weer) is. Ik zit gelijk weer lekker in mijn vel en heb zin om naar buiten te gaan. Net als mijn zoontje, die zich heerlijk kan vermaken op zo'n mooie trampoline!

 16. Janneke Boer Janneke Boer

  21

  Ik spring een gat in de lucht als ik deze supergave trampoline win. Dan kan ik samen met onze kids een nog groter gat in de lucht springen op de trampoline. Heerlijk buiten actief zijn, erg gezond...

 17. Nancy Linssen Nancy Linssen

  22

  Eigenlijk hoef ik geen gat in de lucht te springen ik heb namelijk alles wat mijn hartje begeerd. Een super lief zoontje, een dochtertje op komst een geweldige man, wat wil je nog meer? Ach ja een Exit Toys Jump Arena all-in-1 zal ook in onze tuin niet misstaan. Dus daar zou ik dan nog wel een sprong voor wagen.

 18. Chani Chani

  23

  Ik spring een ga in de lucht voor deze supertrampoline omdat dit iets is waar je kind jaren plezier van kan hebben. Mijn zoontje is nu 2 en begint zelf net te springen en giechelt van plezier als hij een klein beetje op en neer gaat op een trampoline. Als hij het springen straks onder de knie heeft, kan hij steeds hoger en hoger de lucht in en wie weet kan hij over een paar jaar ook een paar kunstjes laten zien!

 19. Angela Angela

  24

  Ik spring een gat in de lucht voor mijn gezin! Zij toveren elke dag een lach op mijn gezicht, wat bof ik met mijn lieve man en twee kleine jongens! Na stress op het werk en met de drukte van het gezin, kunnen we hierop mooi even ontspannen!

 20. Kaatje Kaatje

  25

  Ik spring een gat in de lucht als ik deze trampoline zou winnen voor ons zoontje van vier, voor wie dit een uitkomst zou zijn! Omdat we dit zelf niet kunnen betalen, zou het super zijn als we hem zouden winnen!

 21. Afra Afra

  26

  Ik spring een gat in de lucht als wij deze trampoline winnen! Onze 4 kids (14, 11, 6 en bijna 4) springen zeker weten mee! Wij doen graag leuke dingen met elkaar, alleen is het vaak zo duur als wij met zijn allen op pad gaan. Deze trampoline is voor elke leeftijd leuk....dus hij is van harte welkom!

 22. Natacha Thijssen Natacha Thijssen

  27

  Ik spring een gat in de lucht als ik samen met mijn 3jarige dochter kan springen en gek doen op deze super mooie trampoline. Hoe gekker hoe beter is haar motto en met de te winnen trampoline zou dat helemaal aansluiten op haar gekkigheid, wie wil nou niet lekker kunnen springen en gek doen? Door het bescherm-net wat er omheen zit kan ik haar dan ook met een gerust hart alleen laten springen en kan ik genieten van haar vreugde!

 23. Hannah BOer Hannah BOer

  28

  Ik zou een gat in de lucht springen omdat ik niet alleen mijn eigen kinderen maar ook alle kinderen op de buurt blij zou maken. Onze achtertuin grenst aan de speeltuin en een mooie veilige trampoline ontbreek er nog.

 24. Twinkel Twinkel

  29

  3 week geleden sprongen wij letterlijk een gat in de lucht omdat de oudste sinds 4 maand weer gewoon de normale dingen kon doen. Gewoon weer naar school ipv ziek op bed liggen. Afgelopen november sprongen we ook een gat in de lucht omdat de jongste eindelijk normaal at en normaal aankwam. Juni 2012 sprongen we een gat in de lucht omdat de jongste gezond werd verklaard op het gebied van haar hartje. Mei 2012 sprongen we een gat in de lucht omdat we met de hartmedicatie van de jongste mochten stoppen. Juni 2011 sprongen we een gat in de lucht toen onze dochter geboren was. Een gezond kleintje in onze armen, wat een rijkdom. Ik hoop dat we vanaf nu minder redenen hebben om een gat in de lucht te springen want bijna iedere sprong die we maakten was om gezondheid en ziekte die daaraan vooraf ging. De enige reden die ik nog wil hebben om een gat in de lucht te springen is een trampoline hebben. Al onze kids zullen een trampoline helemaal geweldig vinden van de pre peuterpuber, de pre puber en de puber aan toe.

 25. lindaolierook lindaolierook

  30

  ik spring een gat in de lucht als we deze trampoline neer kunnen zetten bij de verjaardag van mijn zoontje op 26 juni. een kinderverjaardag is altijd gezellig, maar alle kinderen vermaken is vaak een lastig punt. wat zouden ze het naar hun zin hebben als ineens deze geweldige trampoline in de tuin staat! en als alle kinderen op bed liggen wil mama hem ook wel even uittesten ;-)

 26. Leintje Leintje

  31

  Wij springen een gat in de lucht voor een goede ontwikkeling van onze dochter! Springen op de trampoline zou haar motorisch herstel enorm beinvloeden en en het plezier zal haar geestelijk ook een enorme oppepper geven!

 27. Brenda de vries de Vries Brenda de vries de Vries

  32

  Ik spring een gat in de lucht met deze trampoline! Wat een mooie! Mijn jongens zouden dolblij zijn. En voor mij een geweldige manier om mijn conditie samen met de jongens te verhogen! (mijn conditie is nog erg slecht door ziekte, maar we gaan er weer tegenaan).

 28. Joyce Joyce

  33

  Als ik deze trampoline zou winnen,kan ik samen met mijn zoontje een nog hogere gat in de lucht springen omdat ik als alleenstaande moeder deze maand officieel schuldenvrij ben en een nieuwe baan heb!!!!! yoehoeeeee!!!!!

 29. sandra sandra

  34

  Ik spring voor heel veel dingen een gat in de lucht......over het algemeen ben ik heel snel tevreden en ik spring dan al een gat in de lucht als Megan haar brood heeft opgegeten ;-) Als je kind zo moeilijk eet als Megan dan kunnen de kleine dingen je al blij maken. Ik denk dat deze trampoline wel een hele goede beloning zal zijn voor een week al haar eten netjes zonder morren op te eten. En als ze dan wint springen we met het hele gezin een gat in de lucht!

 30. Brenda Brenda

  35

  Ons zoontje bradley zou een gat in de lucht springen op deze mooie trampoline. Hij zou heel goed zijn energie er uit springen. Zou fantastisch zijn.

 31. minimonkey minimonkey

  36

  Ik spring een gat in de lucht wanneer ik zou horen dat deze geweldige trampoline van Exit Toys onze kant op komt! En ik met mijn dochter een wedstrijdje kan doen wie het hoogst springen kan (want stiekem vindt deze mama trampolines helemaal het einde! :D)

 32. nientje1980 nientje1980

  37

  Ik spring een gat in delucht samen met mijn ventjes op een mooie trampoline!

 33. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  38

  Ik spring een gat in de lucht als het éin-de-lijk lekker weer wordt en mijn meisje lekker buiten kan gaan spelen, de deur lekker open, vogeltjes fluiten en je gewoon even zonder jas naar buiten kunt. HEERLIJK!!! Heb er zo'n zin in.

 34. sepia sepia

  39

  ik spring in de lucht voor een nieuwe baan. Maar voor een mooie prijs, zoals deze trampoline, doe ik het ook hoor. Voordeel bij die tweede optie is dan wel dat ik hoger kan springen en aangenamer terechtkom.

 35. Sanne Sanne

  40

  Omdat springen na een boze bui zo heerlijk oplucht. (Daar kunnen onze peuterdochters over meepraten :) )

 36. Geetje Geetje

  41

  Van mooi weer kan ik een gat in de lucht springen van enthousiasme!

 37. jessicapit jessicapit

  42

  Ik zal niet zo gauw een gat in de lucht springen,maar onze kinderen zeker weten als deze trampoline achter thuis zou staan.

 38. eef baron eef baron

  43

  ik spring samen met mijn kinderen een gat in de lucht op Exit Toys Jump Arena all-in-1!!!!!!!! Ze verdienen het ook echt omdat ze net een zusje hebben gekregen en zich dan even lekker buiten kunnen uitleven als het binnen stil moet zijn als ze slaapt

 39. Mandy Mandy

  44

  Ik spring een gat in de lucht......als ik deze trampoline win! Omdat??? Wij nu eindelijk plek hebben voor een trampoline!! Onze tuin is eigenlijk heel klein maar we hebben onze parkeerplaats, die in de tuin staat, opgeofferd voor onze 2 kids. Mijn zoontje van 2 heeft echt een uitlaatklep nodig, aangezien hij heel erg veel energie heeft, en dan zou een trampoline echt heel goed van pas komen. Kan hij zich lekker moe een gat in de lucht springen!! ;-)

 40. robinneke22 robinneke22

  45

  Ik spring een gat in de lucht voor elk sprankelend hoopje geluk! Want wie het kleine niet eert... ;) Ik beloof elke keer als geluk me overkomt, 1 keer op de trampoline te gaan springen :)

 41. Rianne kool Rianne kool

  46

  Voor de zon. Als de zon schijnt spring ik een gat in de lucht! Dan kunnen we heerlijk naar buiten, genieten!

 42. Petra berk Petra berk

  47

  Mijn geluk is simpel..als de zon gaat schijnen, spring ik een gat in de lucht!! !lekker naar buiten!!

 43. michelentamara michelentamara

  48

  Ik spring een gat in de lucht omdat er langs deze trampoline een vangnet zit zodat mijn kids niet meer eraf vallen en zich pijn doen!. Kan mama eindelijk eens rustig op haar ligstoel blijven liggen en de kids kunnen dus veilig spelen!.

 44. Maaike Pieterson Maaike Pieterson

  49

  ik spring een gat in de lucht wanneer: -ik mijn kinderen en oppaskinderen vrolijk en blij zie springen op een super mooie en veilige trampoline van EXIT TOYS!eindelijk een trampoline die ook voor de kleinste kindjes veilig is!hiermee zouden de ouders van de oppaskinderen ook enorm blij zijn!en uitkijken naar de toekomstige foto's van hun kinderen op de trampoline van EXIT TOYS

 45. Wilhelmina Bakker Wilhelmina Bakker

  50

  ik spring een gat in de lucht als ik deze trampoline zou winnen voor onze 5 kinderen 2 tweelingen van bijna 8 en 1 jaar en een middelste dochter van bijna 4 zeker in deze tijd is zoiets niet meer aan te schaffen dus spring ik door het dak heen als ik hem win

 46. Prilleven Prilleven

  51

  Ik spring een gat in de lucht wanneer blijkt dat mijn te vroeg geboren zoontje Gijs in de toekomst zal kunnen springen. Hij heeft een slechte start gehad, is in zijn jonge leventje 4 keer geopereerd en heeft langer in het ziekenhuis gelegen dan dat hij thuis heeft gewoond. Als blijkt dat Gijs motorisch helemaal niets aan al deze ingrijpende gebeurtenissen heeft overgehouden, spring ik echt meerdere gaten in de lucht en misschien ook wel een extra gat in de ozonlaag ... :-)

 47. A Blaauw-pas A Blaauw-pas

  52

  Ik spring een gat in de lucht.... voor elke keer dat ik mijn kinderen mag zien lachen, huilen. Dat ik ze mag knuffelen en met ze kan praten en dat mijn kinderen iets nieuws hebben geleerd!!

 48. christel hijkoop christel hijkoop

  53

  Ik spring een gat in de lucht als mijn kinderen een glimlach om hun mond hebben. Dit doen hebben ze altijd als ze ergens zijn waar ze een trampoline hebben. Hoe tof zou het zijn als ze er zelf een hebben!! Echt te gek! Lekker de hele dag buiten en maar springen. Ik ga duimen... deze prijs wil ik zeker niet missen.

 49. irm1980 irm1980

  54

  met straks 4 kids kan ik deze trampoline heel goed gebruiken en mama zelf stiekem ook hihi

 50. angelique kreugel angelique kreugel

  55

  ik sprng ene gat in d elucht als ik de blije koppies van mijn boys zie wanneer zij zich vermaken op deze super prijs en mama lekker de voetjes in de lucht kan doen ernaast en zo optimaal genieten

 51. saschabethlehem saschabethlehem

  56

  Ik spring een gat in de lucht, als ik met dit heerlijke weer buiten met mijn man en dochtertje kan spelen en die extra sprong zouden wij graag maken op deze supergave trampoline!

 52. Mopie Mopie

  57

  Gat in de lucht springen???? Misschien hoef ik dan niet meer als een razenderoeland naar het ziekenhuis te speren. Kan ze eerst rustig thuis oefenen en heb ik het zelf in de hand hoe hoog en hoe hard ze gaat. Misschien wordt haar motoriek dan ook wat beter en gaat ze goed leren springen.... Ik spring een gat in de lucht als ik weer eigen woonruimte heb.... En dan eindelijk weer samen met mijn kleine aapje genieten van het leven....

 53. Laa Veldhoven Laa Veldhoven

  58

  ik spring een gat in de lucht van deze trapoline . mijn kids zijn alletwee bijna jarig . en hun spingen een gat in de lucht als ik hun deze voor hun verjaardag zou kunnen geven

 54. Gemma Kooger Gemma Kooger

  59

  Ik spring een heel groot gat in de lucht als mijn man eindelijk ons hek mooi heeft geverfd. Hij is hier anderhalf jaar geleden mee begonnen maar maakt het maar niet af. Je zou bijna denken dat de fam. Flodder er woont, zo slordig staat het.

 55. SNEEUWKLOK SNEEUWKLOK

  60

  Al bijna drie jaar wonen we in ons nieuwe huis (ons oude huis staat al drie jaar te koop= weinig extra geld) en kon ons dochtertje, die juist altijd als tweejarig ukje de oude tuin inliep, niet buiten spelen. Zojuist hebben we twintig kuub aarde in onze voormalige moderpoel met een kruiwagentje gereden. We moeten straks nog 10 kuub (in een kuub zitten 12 kruiwagens)en dan gaan we gras inzaaien. Dan kan ons dochtertje, inmiddels vijf, eindelijk heerlijk weer in een eigen tuin spelen. Een trampoline zou helemaal fantastisch zijn. Dat vindt ze bij andere kinderen ook het allerleukste. Helemaal met zo'n veilig net erbij. Nou, hoewel ik me behoorlijk afgepeigerd voel van die kruiwagens, daar wil ik met m'n laatste kracht nog echt wel graag een gat voor in de lucht springen!!!

 56. Saskia Saskia

  61

  Met 2 mooie kinderen van 4 en 20 maanden kan je ieder moment wel een gat in de lucht springen! Ze zijn zo heerlijk samen.... nu het mooier weer wordt springen zij ook een gat in de lucht want dan kunnen ze weer buiten spelen en lekker schooieren met zand en water! En wat is er mooier dan energie uiten op deze mooie supertrampoline!!!! Ze zullen er superblij mee zijn! (en mama springt 's avonds de kilootjes die er nu nog aanzitten vanaf! :))

 57. lauradegans lauradegans

  62

  Een gat in de lucht spring ik vaak, eigenlijk bij elke glimlach van mijn lieve dochter. Ook spring ik een gat in de lucht bij het zien van het gezellige spel van mijn dochter en haar neefjes en nichtjes. Zou ik misschien nog hoger kunnen springen bij de aanblik van al het kleine grut op deze mooie grote trampoline??

 58. Daantje Daantje

  63

  Ik spring een gat in de lucht voor als de medicatie nu een beetje aanslaat bij mijn dochtertje. Vanaf de geboorte tot aan nu toe (5 jaar) ziekenhuis in en ziekenhuis uit is geen pretje. Allerlei medicatie heeft niet geholpen en heeft averechts gewerkt. We geven niet op maar het zien lijden doet ons erg veel pijn. Een trampoline winnen is wel een hele mooie bijzondere prijs voor jong en oud. Vooral in deze moeilijke tijden kunnen we allemaal een beetje plezier gebruiken.

 59. Karin Prins Karin Prins

  64

  Onze kleine vent straks een gat in de lucht springt, en dat mama en papa zo blij worden van onze blije ventje dat wij ook een gat in de lucht springen!!!met zijn 3e op de trampoline. En zo kan mama ook nog dr rug goed in conditie houden!!

 60. Mayke Wientjes Mayke Wientjes

  65

  Ik spring een gat in de lucht als de zwangerschapstest aangeeft dat ik onze dochter kan vertellen dat ze een broertje of zusje zal krijgen.

 61. kuit kuit

  66

  Ik spring een gat in de lucht als mijn kinderen het naar hun zin hebben!En dit gaat zeker gebeuren met zo'n geweldige trampoline!Wat zouden ook hun een gat in de lucht springen met zo'n mooie trampoline!!!

 62. Hanneke Hanneke

  67

  Wij zullen een gat in de lucht springen met zo'n mooie trampoline! In onze tuin moet de afgeschermde vijver plaats maken voor een trampoline, waar ons twee knulletjes eindeloos veel springplezier kunnen beleven! GEWELDIG, we hebben er nu al zin in!

 63. Lauraaa Lauraaa

  68

  Ik spring een gat in de lucht als ik dit jaar slaag voor mijn opleiding en daarna verder mag gaan! Hopelijk kan ons lieve zoontje dan in de tuin met mij mee springen :)

 64. razaala razaala

  69

  Ik spring een gat in de lucht als ik samen met mijn kinderen op deze prachtige trampoline spring. De droom van elke kind ( en ouders).JUST LOVE IT.

 65. D. de Graaf D. de Graaf

  70

  Ik spring een gat in de lucht alleen al om deze te winnen. Wat een gaaf ding! Ben alleenstaand en heb 2 jongens van bijna 4 en 12 jaar. Wat zouden ze samen hiermee een hoop pret kunnen beleven! Tevens zou het goed uitkomen aangezien we niet op vakantie gaan omdat het financieel niet uitkomt, wat denk ik voor veel andere gezinnen geldt. Hoe dan ook, deze trampoline zal niet weg in schuurtje worden gestopt maar optimaal benut door hele vrolijke jongens.. En natuurlijk mama.. That's me! Fingers crossed!

 66. daffie1981 daffie1981

  71

  Dit is mijn verjaardag en ik zou een gat in de lucht springen als ik deze prachtige trampoline zou winnen,zodat ik er nu in het zonnetje lekker op kan springen met mijn dochtertje van 2. We hebben nog jaren plezier van deze trampoline, dus ik zou hem heel graag willen winnen!

 67. MamaVal MamaVal

  72

  Ik spring een gat in de lucht,als we deze zouden winnen voor onze dochter! We hebben jaren op een flat gewoond,en zijn net verhuisd naar een huis met een leuke,maar nog hele kale tuin!Zij is autistisch en ik merk,dat zij ontzettend veel plezier beleefd aan het springen op een trampoline.Ze wordt er ook hoe vreemd het klinkt rustiger van,en minder boos!Ze heeft niet veel vriendinnen en kan ook niet alleen buiten spelen zonder ruzie.Heerlijk om haar te zien lachen op deze mooie trampoline,dan spring ik pas een gat in de lucht!Haar zusje van 2 kan er ook op,want er zit een handig en vooral veilig net omheen!! Echt een superding!!!Laat de lente/zomer maar komen in onze tuin! Yeahhh....

 68. sandyh sandyh

  73

  Als ik deze schitterende trampoline win!!!!!!

 69. sandra niet sandra niet

  74

  Ik spring en gat in de lucht als ik de dromen van mijn kinderen waar kan maken. Ze willen zo graag een trampoline om al hun energie op kwijt te kunnen. Samen zouden mijn zoontje (18maanden) en dochter( bijna 4) hier uren plezier op beleven

 70. jhbakkenes jhbakkenes

  75

  Ik spring een gat in de lucht als ik de blije gezichtjes van mijn kinderen zie als die horen dat ik een trampoline heb gewonnen. Onze zoon wil elke dag graag springen, maar bij de buren mag dat niet. Het wordt tijd dat hij er zelf 1 in de tuin krijgt.

 71. Cora Top Cora Top

  76

  Ik spring een gat in de lucht als de kinderen zich buiten heerlijk vermaken en dat kan met deze super trampoline. Wat zullen ze blij zijn als ze horen dat er een trampoline komt

 72. Karolien Thijs Karolien Thijs

  77

  Ik spring een gat in de lucht als mijn dochtertje blij en gezond is en met een trampoline in de tuin kan dat toch niet anders

 73. kempenaers kempenaers

  78

  ik spring een gat in de lucht als ik deze trampoline win, mijn kleinkinderen worden als wat groter en dan kunnen ze in mijn tuin lekker plezier maken

 74. gekevanderaa gekevanderaa

  79

  Vorig jaar 8 weken in de tuin geploeterd om hem kindvriendelijke te krijgen, nu alles klaar is hebben we wel een mooi plekje over voor een trampoline! Wat zullen de kinderen er blij mee zijn!!

 75. DGMR DGMR

  80

  Ik zou een gat in de lucht springen met zo'n gave trampoline. Het zou de ultieme KICK-OFF zijn voor onze kindvriendelijke tuin die we (willen) gaan realiseren!

 76. jolien2013 jolien2013

  81

  Woehoe! Ik spring nu al een gat in de lucht als ik deze trampoline zie! Met veiligheidsnet, een degelijk trappetje, daar zullen mijn zoontje (2) en 6 gastkindjes heel erg blij mee zijn! Als de kids naar huis of naar bed zijn kan ik zelf eens kijken hoe hoog ik een gat in de lucht kan springen! Tot die tijd flink duimen en hopen op deze superprijs!

 77. demdemmy demdemmy

  82

  ik spring een gat in de lucht als ik de trampoline win want mijn zoontje is bij na jarig en was al op zoek naar een trampoline samen springen wij omdat hij na de zomer naar school gaat en ik spring dan nog eens omdat ik ben afgevallen yeahhhhh!!

 78. Evelijn Boer Evelijn Boer

  83

  Ik spring een gat in de lucht (en hou mijn hart ook een beetje vast) als ik mijn dochters met heel veel lol een heleboel gaten in de lucht zie springen.

 79. Guido Kil Guido Kil

  84

  Ik spring een gat in de lucht als we deze trampoline winnen voor onze dochter, zodat ze niet meer op de bank of het bed of de glijbaan hoeft te springen :-)

 80. Denise Keller Denise Keller

  85

  Ik spring een gat in de lucht als mijn dochter deze mooie trampoline mag winnen! dan kan ze samen met haar vriendjes en vriendinnetjes in de tuin springen!

 81. Ria Kok Ria Kok

  86

  Mijn kleinkind zal een gat in de lucht springen als zij hem win.Het is al heel lang een wens een trampoline te hebben

 82. claudia119 claudia119

  87

  Ik spring een gat in de lucht als ik een leuke prijs win. Deze trampoline bijvoorbeeld is heel erg leuk, mijn zoon zou hier zeker heel erg van genieten

 83. jolanda besems jolanda besems

  88

  Ik spring een gat in de lucht als de echo goed is van de heupjes van mijn kleindochter

 84. maama maama

  89

  Ik spring een gat in de lucht als mijn zoontje gelukkig is en als hij lacht en op deze trampoline zal hij zeker lachen

 85. Emmy Emmy

  90

  Ik spring een gat in de lucht als mijn stuiterballetje zijn energie kwijt kan op die prachtige trampoline! Wat een rust voor Mama, papa en de diertjes in huis.

 86. DeSalhis DeSalhis

  91

  Ik spring een gat in de lucht voor eindelijk een kindvriendelijke tuin.......dit zou er zooooo mooi inpassen en wat zullen we genieten met onze 3 mannekes!

 87. Mirremeid Mirremeid

  92

  Ik denk dat onze eigen kinderen en die van alle buren een gat in de lucht springen met deze trampoline! Wij hadden een kleine trampoline, waar alle kinderen om de buurt op mochten. Het was altijd gezellig druk in onze tuin. Helaas hebben we deze trampoline uit veiligheidsoverwegingen vorig jaar met pijn in ons hart weggedaan. De pootjes waren eronder weggeroest. Deze grote zou echt geweldig zijn! Dan kunnen ze er met meerdere kinderen tegelijkertijd op en zo te lezen kan deze niet wegroesten zoals de vorige. De veiligheidsnetten zorgen er ook nog eens voor dat ze niet op de harde stenen terechtkomen. Helemaal geweldig! Nu ga ik heel hard duimen!

 88. Jet Jet

  93

  Ik spring een gat in de lucht als het voelt alsof we vliegen.

 89. kenji2011 kenji2011

  94

  Ik spring een gat in de lucht alshet eindelijk warmer weer word en we met ons gezinnetje lekker buiten kunnen genieten. Wat zeker gaat lukken met deze trampoline

 90. Marriemarretje Marriemarretje

  95

  Ik spring een gat in de lucht als ik dit win, onze zoon en schoondochter gaan verhuizen van een etage naar een huis, maar ze komen tijdelijk bij WE hebben een heerlijke tuin, maar opa en oma hebben geen speeltoestellen meer, maar springen ook nog mee hoor. Ze hebben een dochtertje en verwachten hun 2e kindje, wat zal dat een leuke tijd bij ons worden,

 91. Dorien1985 Dorien1985

  96

  Ik spring een gat in de lucht samen met mijn zoon van ruim 2 jaar als hij weer een nieuw woordje probeert te zeggen. Dan klap ik voor hem en zeg ik hem hoe trots ik ben :-)! Zo 'vanzelfsprekend' als het leek dat mijn dochter ging praten toen ze zo klein was, zo niet 'vanzelfsprekend' blijkt het te zijn, want niet elk kind praat zo maar uit zichzelf. Hij doet zó zijn best, en we oefenen en oefenen maar. Hoe zeer je het als ouder ook stimuleert, ze moeten het toch echt zelf doen. Inmiddels is hij dus ruim 2 jaar en zegt hij naast papa en mama bijna niets. Gelukkig krijgen we hulp van een logopediste. Mijn 'gat in de lucht springen' heeft dus niets met de trampoline te maken, maar wel met blijdschap en trots. En het is zo leuk om dat blije koppie van 'm te zien, als er weer een woordje bij is gekomen. Heerlijk om zijn stemmetje te horen dan ook! Gelukkig ontwikkelt hij zich daarnaast verder prima, dus we hopen dat dit 'stukje' ook gauw volgt. Hij is net als zijn zus een echt buitenspeelkind. Een schommel, loopauto, springtouw, ze vermaken zich ermee! Deze trampoline is een droom van ze, als we in een speeltuin zijn waar er één staat rennen ze er in één rechte lijn op af ;-). Zo leuk vinden ze dat! Wat zou het een verrassing voor ze zijn als mama er een wint bij Mamaplaats! Dan kunnen we samen springen... voor elk nieuw woordje een gat in de lucht ;-)!

 92. mlnooy mlnooy

  97

  Ik spring een gat in de lucht voor alles waarmee ik bij mijn zoon (bijna 1jr) een grote glimlach op zijn gezichtje kan toveren. En ik heb wel een vaag vermoeden wat er gebeurd als we samen op een trampoline gaan springen en ik daarbij gek doe...

 93. Femtastik Femtastik

  98

  Ik spring een gat in de lucht omdat ik dankbaar ben voor het leven, want helaas is dat niet altijd zo vanzelfsprekend...

 94. Jacques Jacques

  99

  ..nou kijk, mijn kleinkinderen hebben tot voor kort mij (Opa) en mijn bankstel gebruikt als springplank en trampoline. Je hoeft maar naar mijn bankstel te kijken om dat te constateren, die is dan ook aan vervanging toe. De kleinkinderen zijn inmiddels te groot en zij mogen binnenkort Opa en het nieuwe bankstel niet meer slopen. Wat zou het mooi zijn als de kids als alternatief deze Exit Toys trampoline tot hun beschikking hebben. Zou trouwens ook goed zijn voor mijn eigen lichaamsbeweging. Daarvoor spring ik dus een gat in de lucht... Ben benieuwd.

 95. panda66 panda66

  100

  Wij zouden een heeeeel groot gat in de lucht springen! Mijn kinderen zeuren al jaren om een trampline...maar ik kan het geld helaas niet missen..Ik heb wel ruimte voor een trampoline en voor kinderen met teveel energie zou zo'n trampoline ontzettend welkom zijn! Ik spring dan zelf ook een heeel groot gat in de lucht!

 96. lise lise

  101

  Ik spring een gat in de lucht voor mijn twee neefjes, die het echt supergaaf zouden vinden om te kunnen springen op een trampoline...en over een paar jaar kan mijn Lise er ook bij te springen!!!

 97. mootje mootje

  102

  heerlijk springen met de kids en mama,kijgt conditie en verliest ook nog gewicht 3 dingen in een gewldig.

 98. N.h.j Hoepelman N.h.j Hoepelman

  103

  Dat is niet zo moeilijk. Ik spring een gat in de lucht voor deze trampoline, en met deze trampoline gaat het nog een stuk beter kan ik een heel groot gat in de lucht springen zodat de zon er door kan komen, twee vliegen in een klap ;-)

 99. Oldie Oldie

  104

  Ik spring een gat in de lucht met deze trampoline om mijn kinderen voor te doen hoe het moet. Dan kunnen mijn jonge dames zich helemaal uitleven. Super toch.

 100. ajdejonge ajdejonge

  105

  Waarvoor spring ik een gat in de lucht ... Ik spring een gat in de lucht als ik zie hoe erg mijn zoontje kan genieten van de mooie dingen in het leven. Dan spring ik inwendig een gat in de lucht en ben zeer blij voor en met hem. Natuurlijk kunnen we deze vreugde dan ook samen delen op de trampoline. Hij kan dan zelf en samen met ons/ anderen genieten en ontdekken. Zijn vader zal er ook blij mee zijn, dan kunnen we alle 3 sportief bezig zijn.

 101. neomi neomi

  106

  ik spring een gat in de lucht als ik de blijde gezichtjes van mijn 4 kinderen zou zien als ik hun kan vertellen dat ze deze super coole trampoline hebben gewonen

 102. Malu Malu

  107

  Ik spring een gat in de lucht als ik een brede glimlach zie op het gezicht van mijn kinderen. Wanneer zij deze trampoline zien zullen zij breeduit lachen en een gat in de lucht springen.

 103. ingrid evers ingrid evers

  108

  Ik sprong in november een gat in de lucht omdat ik na 6 jaar tijd weer zwanger was geworden. En nu kan ik als ik de trampoline win weer een gat in de lucht springen, omdat mijn dochtertje dan een supergave trampoline gewonnen heeft. Waar ze dan oa in de zomermaanden op kan springen en spelen, omdat we dit jaar niet op vakantie gaan omdat dan onze nieuwe springer geboren wordt.

 104. ellyvandenakker ellyvandenakker

  109

  ik zou een gat in de lucht springen als ik deze mooie trampoline voor mijn kleinkinderen zou winnen

 105. Martine Gielen Martine Gielen

  110

  Ik spring een gat in de lucht omdat; dit speelgoed is voor groot en klein. Aangezien we grote nichtjes en neefjes hebben en zelf een klein meisje van 1, zou dit kado van harte welkom zijn in onze mooie grote tuin. Iedereen kan zich dan lekker uitleven, en natuurlijk alle papa's en mama's ook. We gaan duimen draaien!

 106. Sandra Sandra

  111

  Ik zou een gat in de lucht springen als ik deze trampoline zou winnen voor mijn 2 kinderen,kunnen ze zich lekker uitleven in de tuin !!

 107. Felicia Felicia

  112

  Ik spring een gat in de lucht als ik deze trampoline met mijn kindjes en gastouder kindjes kan delen. We hebben een financieel heel zwaar jaar en gaan er nog een paar tegemoet. Mijn partner is door de crisis een jaar werkeloos geweest ik ben opgelicht door iemand die mij had ingehuurd als gastouder nu zijn we iedere maand weer aan het kwakkelen om de huur bijeen te krijgen maar het moet want dat is ook mijn werk. We werken allebei maar we moeten veel inhalen en kunnen dus leuk buitenspeelgoed niet kopenen mijn (gastouder) kindjes verdienen echt nog wat leuk speelgoed. Om hun gelukkige gezichtjes als ze hiermee kunnen springen spring ik dubbel en dwars een gat in de lucht.

 108. ylona ylona

  113

  Ik spring een gat in de lucht als wij deze trampoline achter in de tuin hebben staan. Vorige maand zijn wij met z'n 4en van Zutphen naar Friesland verhuisd. Eindelijk hebben de kinderen deze zomer een mooie tuin om in te spelen. Wat zou het heerlijk zijn, zo'n prachtige trampoline erbij...

 109. Barbara verkooyen Barbara verkooyen

  114

  Ik spring een gat in de lucht als ik de pretoogjes van mijn jongens zie wanneer zij lekker aan het springen zijn!

 110. Joke Joke

  115

  ik spring een gat in de lucht als ik de gezichtjes van mijn kinderen zie als ze de trampoline winnen. al een hele tijd zijn ze aan het sparen voor een trampoline, maar dat valt nog niet mee om zo lang te moeten wachten voor je genoeg geld bij elkaar hebt.. wat zou het een leuke verrassing zijn.

 111. Geadouma Geadouma

  116

  Voor een lekkere warme zomer! Zodat we veel op de eventueel gewonnen trampoline kunnen rondspringen!

 112. pingotti pingotti

  117

  Ik spring een gat in de lucht voor deze actie!!! En ik hoop ook DOOR DEZE ACTIE!!! We zijn sinds het weekend op zoek naar een trampoline voor onze dochter van 2,5. Mijn man wil perse met veiligheidsnet alleen schrokken we van de prijzen en zijn we nog in dubio. We hebben met al het slechte weer 5 maanden binnen gezeten met onze huilbaby. Ook ons dochtertje was er fulltime bij. Ze is dol op trampolines en we wilden graag iets voor haar kopen waar ze echt haar energie in kwijt kan (zeker na afgelopen maanden!). Oh wat spring ik een GAT IN DE LUCHT als we die voor haar winnen! (aangezien de laatste periode ook loodzwaar was voor moeders ben ik er aan toe weer opgevrolijkt te worden door een springende dochter!!) man o man daar zal ik geen kind meer aan hebben!!! - MAMATIJD!!!

 113. Joyce Bouwman Joyce Bouwman

  118

  Ik spring een gat in de lucht voor onze twee prachtige dochters. Nu het weer buiten meezit en we hopelijk op de verjaardag van de jongste op 1 Juni geheel over verhuisd zijn, zou dit een geweldig cadeau zijn voor de meiden (bijna 2 en bijna 6 jaar oud :-). Ze zijn elkaars beste vriendinnetje en willen het liefste altijd bij elkaar zijn, dus een cadeau waar ze samen mee kunnen (op kunnen) spelen zou heerlijk zijn. Het is misschien ook wel een leuke manier om nieuwe vriendjes te maken, in onze nieuwe woonplaats! Om ze samen blij te zien spelen, daarom spring ik een gat in de lucht.

 114. braamn braamn

  119

  Ik spring een gat in de lucht als blijkt dat mijn oudste dochter van 6 het straks na de zomervakantie goed doet in groep 3 en het ook nog eens leuk gaat vinden.Ondanks dat we haar ( herfstkind ) een jaartje langer hebben laten kleuteren ziet ze er tegenop om naar groep 3 te gaan. Ze is slim genoeg, maar best dromerig en erg onzeker. Dus als het straks allemaal op zijn pootjes terecht komt,gooi ik mijn pootjes in de lucht!

 115. Danielle Nordholt Danielle Nordholt

  120

  Ik spring een gat in de lucht voor het leven!! En nog veel meer gaten als ik deze trampoline win voor mijn zoontje Mika! :-) :-):-) o o o

 116. wimsan wimsan

  121

  Ik spring een gat in de lucht zodat ik kan zeggen dat hij voor mijn dochter is, maar eerlijk gezegd zou ik het zelf zo graag willen uit proberen !

 117. Nada Boersma Nada Boersma

  122

  Ik spring een gat in de lucht als ik deze trampoline in de tuin van mijn nieuwe huisje mag zetten dan hebben de kids meteen wat te doen van de zomer.

 118. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  123

  Ik spring een gat in de lucht omdat we onlangs een positieve test deden en onze derde spruit dus op komst is! Ook zoonlief (4 jaar) en dochterlief (2 jaar) sprongen hierbij een gat in de lucht, we hopen hier van harte dat ze nog even verder mogen blijven springen op die magische trampoline!

 119. edu1986 edu1986

  124

  ik denk dat ik niet alleen een gat in de lucht spring als ik deze mooie trampoline win maar ik denk ons hele gezin!!!!! we zijn net verhuisd en hebben nu eindelijk een huis met tuin!!! de kids kunnen straks mooi buiten spelen (oudste word bijna 5) dus als ik zou mogen winnen zou onze zoon erg blij zijn!!!!!!!!!!!!!

 120. Bianca van der Werf Bianca van der Werf

  125

  Waarvoor ik een gat in de lucht spring? Omdat ik blij ben dat ik twee lieve kids heb die GEZOND zijn en die zich heel sterk door nogal wat tegenslagen gewerkt hebben de laatste 2,5 jaar. Echte Kanjers waar ik kei trots op ben!! En ik moet van mijn dochtertje (7 jaar) zeggen dat ZIJ een gat in de lucht zou springen als we deze trampoline winnen ;-)

 121. Melmel Melmel

  126

  Ik spring een gat in de lucht omdat het eindelijk weer buitenspeel-weer is! Heerlijk! En zo'n mooie trampoline past hier prachtig in de tuin om alle kindjes op te laten springen!

 122. Jokki Jokki

  127

  Ik spring een gat in de lucht als het eindelijk zo lekker weer is dat de kinderen uberhaupt buiten kunnen spelen de hele dag...!

 123. Simone v Maanen Simone v Maanen

  128

  ik spring een gat in de lucht voor het blije gezicht van mijn 1 jr oude dochtertje als ze aan het springen is. ze is nu te groot geworden voor haar jumper, en zouden dus erg blij zijn met een trampoline in de tuin!! als ze andere kinderen ergens op een trampoline ziet springen begint ze al te kirren van plezier, en is dan erg teleurgesteld als we door fietsen. haar bijnaam is niet voor niks "stuitertje"!

 124. joeky joeky

  129

  GRATIS en voor NIKS spring ik een gat in de lucht, gewoon omdat ik springen het allerleukste vind om te doen!

 125. ellenpippel ellenpippel

  130

  Samen met onze zoon spring ik een gat in de lucht om lekker te ontspannen door te bewegen! Met een verhuizing aanstaande en alle kosten en stress van dien zou het geweldig zijn om samen een gat in de lucht te springen op deze mooie trampoline!

 126. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  131

  voor zo'n mooie trampoline. Ik zou dan ook telkens eventjes in de wolken zijn

 127. kimberley pelkmans kimberley pelkmans

  132

  Ik spring een gat in de lucht voor: veel dingen! Zowat voor alles wat een lach op mijn gezicht tovert. waaraan ik onmiddellijk denk: Een briefje vinden op tafel 's morgens van mijn vriend xxx... zo'n kusjesafsluiter van een sms. intieme gesprekken over de toekomst en het verleden. terrasjes doen met geliefden Tafelen op restaurant op bezoek gaan bij familie en lekker genieten you and me <3 krijgen al tekstbericht. samen barbequeën bij mooi weer. Jij bent zo lief juffrouw... zalig om te horen! urenlang gezellig praten met vrienden mijn vrienden een cadeautje kunnen geven pakjes krijgen ook natuurlijk :-) Altijd kunnen klaarstaan voor de kindjes in de klas rood wijntje drinken in de zon en hapjes, tapa's er natuurlijk ook bij! niks doen en lekker genieten achter een zalige werkdag waarin je veel voldoening krijgt! Alle eerste letters samen maken me ook misschien blij... als ik win: Exit Toys Jump Arena

 128. NatasO NatasO

  133

  Mijn meisje en ik springen een gat in de lucht bij het zien van de kleine lammetjes, bloemenweides in volle bloei, zomerjurkjes en vogeltjes die weer blij fluiten. De lente is de mooiste seizoen van het jaar en daar raken we elke keer van onder de indruk!

 129. Petra Vlaming Petra Vlaming

  134

  ik zou een gat in de lucht springen als ik deze trampoline zou winnen! Ik zou deze dan heel snel geven aan een goede vriendin die met haar kindertjes heeft moeten vluchten voor haar man!

 130. Yvonne van den Berg Yvonne van den Berg

  135

  Wij springen een gat in de lucht, als in onze tuin straks een mooie trampoline zal staan. Waar we met het hele gezin sportief en met vele lachbuien de zomerperiode tegemoet kunnen gaan. Maar een droom is een droom, en er aan denken maak ons al gelukkig. Maar we duimen met zijn alle!

 131. Marloes Welman Marloes Welman

  136

  Het zou helemaal geweldig zijn voor mijn oudste 2 kindjes. Ze hebben echt iets nodig om zich te kunnen uitleven. Een trapoline is natuurlijk helemaal geweldig en ze ontwikkelen onbewust ook nog hun spieren evenwicht enz. Voor mammie zou het natuurlijk ook super zijn omdat ze minder tijd heeft om te sporten. De hele familie happy!!!

 132. ryfuse ryfuse

  137

  Ik spring een gat in de lucht als ik een huurhuisje krijg. Doordat mn man wil scheiden, moeten onze twee kindjes en ik op zoek naar andere woonruimte. Als we deze trampoline mogen winnen, gaan we met zn 3en een flinke vreugdesprong maken. Een sprong naar een nieuw begin, een nieuwe start! Daarom wil ik hem heeeeel graag winnen.

 133. jacoline jacoline

  138

  Ik spring een gat in de lucht als het weer mooi weer wordt. Lekker buiten in de tuin. Gezond buiten spelen, in de buitenlucht bezig zijn. Lekker het zonnetje op je gezicht, lachende mensen, alle tijd voor elkaar. Heerlijk de tijd die nu weer komen gaat. Wat is er dan fijner dat samen een gat in de lucht springen op complete trampoline van Exit Toys. We springen helemaal een gat in de lucht als we zien hoe compleet hij is en hoe goed erover is nagedacht (zelfs een schoenentas zit erbij). Een echt gat in de lucht komt er pas als we hem in gebruik gaan nemen. Al scheelt het wel een dagelijks loopje naar mijn zus. Mieke wil nu steeds haar schoenen aan om naar Thea te gaan. Ze staat dan al bij de deur te roepen helemaal tot aan de andere kant van het dorp. Dit weekend mocht ze namelijk hier even op de trampoline met neefje en nichtje lief. Dus sinds die tijd is het THEA !!! Dus die zullen ook een gat in de lucht springen als ze niet iedere keer meer een klein nichtje over de vloer krijgen die voor de trampoline komt. (Of zouden ze haar dan toch erg gaan missen). Ik denk dat papa ook een gat in de lucht springt. Goed om conditie op te bouwen en heerlijk ravotten met de kleine. Dus zoals je merkt zullen er heel veel gaten in de lucht worden gesprongen, maar de grootste toch wel door onze dochter als ze haar eigen trampoline buiten ziet staan.

 134. Isabelle Isabelle

  139

  Ik spring een gat in de lucht voor zo'n intens plezier op een relatief beperkte ruimte!

 135. loevioem loevioem

  140

  Een gat in de lucht spring ik telkens ik 's morgens gewekt wordt door fluitende vogeltjes, de zon heel erg fel schijnt na een fikse regenbui en wanneer er erg veel sneeuw is gevallen. Behoorlijk dikwijls precies. Maar je geraakt verder in het leven als je positief denkt! (dus geef die trampoline maar aan mij) :D

 136. johanenpaula johanenpaula

  141

  Wij springen hier een gat in de lucht, iedere dag dat de zon schijnt! Heerlijk met de kids naar buiten.. De oudste vind een trampoline supergaaf! en de kleinste deinst graag mee op het ritme van haar grote zus.. Kwamen we laatst bij vrienden van ons achter.. Geweldig die lach op die 2 snoetjes! Samen genieten! Groot en klein!

 137. alexanouk alexanouk

  142

  Na een ontzettend rotjaar wil ik mijn dochter weer blij en zorgeloos zien. In 2012 is er een ernstige vorm van scoliose bij haar geconstateerd en ze moet sowieso totdat ze is uitgegroeid (tot na de puberteit en dat is nog heel lang ) in een stijve rugbrace. Ik spring samen met haar een gat in de lucht want trampolinespringen mag ze wel een half uurtje per dag :D Mmmmmm ik wil dat verbaasde bekkie wel zien als ik haar hiermee verras :)

 138. Eline Vos Eline Vos

  143

  Ik spring graag een gat in de lucht zodat ik op de Exit Toys Jump Arena kan landen met een zucht!

 139. Mariloesloes Mariloesloes

  144

  Ik spring een gat in de lucht als de kids lekker kunnen springen en lol hebben op de trampo.

 140. Mama2kids Mama2kids

  145

  Ik spring een gat in de lucht op jullie trampoline gezien deze trampoline vanaf peuterleeftijd tot volwassenen leuk blijft.Wellicht blijft het bij mijn kleine man niet alleen bij springen maar zeker ook allerlei andere capriolen. Dus wat een geluk dat deze geleverd word met een veiligheidsnet.

 141. marijkeotte marijkeotte

  146

  Ik spring een gat in de lucht als ik thuis kom uit school en samen met mijn buurtvriendjes; Milou, Sam, stefano, benjamin, kiki, aaron, asya, barran, denise, hans, Henk en straks ook met mijn eigen broertje op deze prachtige trampoline kan springen.

 142. JH JH

  147

  Ik spring een gat in de lucht zodra onze tuin klaar is! Zitten nog even in de puin maar het begint vorm te krijgen. En wat blijkt, genoeg ruimte nog voor deze schitterende trampoline!

 143. Tineke van Burg Tineke van Burg

  148

  Ik spring een gat in de lucht als ik samen met mijn zoontje en de kinderen van mijn zus en de buurkinderen en wie weet in de toekomst nog meer kinderen lekker springen en als de kinderen in bed liggen spring ik een gat in de lucht omdat het ook nog goed voor je is!!

 144. Corina Corina

  149

  Ik spring een gat in de lucht als mijn kinderen erg lief samen spelen... en dat gaat wel lukken met deze super-trampoline!

 145. jrlanda jrlanda

  150

  ik spring een gat in de lucht als ik vanuit mijn tuinstoeltje in de zon kan toekijken hoe mijn kinderen spelen en bewegen, in plaats van te vragen naar tv of i-pad.

 146. kxsje kxsje

  151

  Ik spring een gat in de lucht als ik mijn kindje plezier zie hebben samen met zijn neefjes en nichtjes. Niks is heerlijk dan het zonnetje en dan heerlijk spelende kids op de achtergrond terwijl ik zelf lekker met een rosé biertje zit te genieten van een goed boek :)

 147. juffie73 juffie73

  152

  Ik spring een gat in de lucht als ik denk aande snoetjes van mijn kids als ik ze vertel dat ook zij een trampoline krijgen. Ze genieten zo bij vrienden op de trampoline

 148. Kelly83 Kelly83

  153

  Misschien cliché, maar ik spring een gat in de lucht van elk moment dat mijn dochtertje weer iets leuks doet! Kan daar heel erg van genieten. Nu gaat ze bijvoorbeeld lekker de tuin in en gaat ze met een schepje aarde scheppen. Superschattig!

 149. hakunamatata hakunamatata

  154

  Ik spring een gat in de lucht als mijn zoontje van vier maanden eindelijk zijn rust en glimlach heeft gevonden en zijn tranen frustratie en pijn ver achter zich laat.Want vier mnd huilen gaat je niet in de koude kleren zitten! Mijn hart springt dan een sprongetje mee ;)

 150. deeske deeske

  155

  als ik Job zie springen op de gewonnen trampoline. en mama springt dan samen met Job een gat in de lucht op de nieuwe trampoline

 151. Laura Wildemann Laura Wildemann

  156

  Ik spring een gat in de lucht als na vele jaren onze tuin eindelijk betegeld wordt, met een stukje kunstgras en wat mooie plantjes. Het zou voor onze zoon van tien mooi zijn als die tuin wordt afgemaakt met een mooie trampoline. Natuurlijk kan onze dochter van 15 maand er na een tijdje ook nog op.

 152. Christanne Christanne

  157

  Ik spring een gat in de lucht voor en natuurlijk op een trampoline van Exit Toys!!!! En aangezien onze oudste van 9 samen met zijn vriendjes al zoveel gebruik heeft gemaakt van onze oude trampoline, is deze niet echt meer tip top. En we willen de jongste van 4 natuurlijk net zoveel springplezier gunnen als de oudste!!!!!

 153. WH WH

  158

  Ik spring een gat in de lucht als de Exit Toys Jump Arena all-in-1 305cm in mijn achtertuin staat, en mijn kindjes er met plezier op springen, en ik lekker met mijn beentjes in de lucht op de tuinstoel een boekje kan lezen.

 154. Evelijn Boer Evelijn Boer

  159

  Ik spring ook een gat in de lucht als we een tuin (met bijbehorend huis) vinden waar zo'n mooie trampoline in past. Als de tuin er komt, dan komt de trampoline ook! Zeker weten. We zoeken hard verder.

 155. R.j.y. Jager R.j.y. Jager

  160

  Ik spring een gat in de lucht omdat dit mij de mogelijkheid geeft om samen met mijn zoontje te kunnen bewegen. Ik zit deels in een rolstoel en kan hem nu al niet meer bijbenen, maar dan kunnen we samen 'jumpen' tenminste hij jumpen en ik bounchen.. hoe cool zou dat zijn voor mijn kleine man!

 156. clau2a clau2a

  161

  Ik spring een gat in de lucht als mijn zoontje van 2 wat minder angstig wordt en wat meer gaat durven bewegen. Maak me zorgen om zijn motorische ontwikkeling. Met een klein babybroertje erbij kan ik er niet zo makkelijk met hem op uit en op deze trampoline zou hij zich lekker in de tuin kunnen vermaken en zou tevens een boost zijn voor zijn beweegvaardigheid en zelfvertrouwen!

 157. Lois Lois

  162

  Ik spring een gat in de lucht als deze trampoline bij mij bezorgd word dat zou geweldig zijn.

 158. harriydaniska harriydaniska

  163

  ik spring een gat in de lucht, als ik ooit in mijn leven iets nuttigs heb gewonnen, want ik heb mijn dochtertje al.

 159. Gwen5 Gwen5

  164

  Ik spring een gat in de lucht , als ik samen met mijn dochter van 4 de zomer door mag brengen op een trampoline van exit toys!!! Wie wil nou niet de zomer met je kind doorbrengen op zo'n trampoline.... Samen zullen we ons dan opperbest vermaken in onze achtertuin , afwachtend totdat de geboorte van onze tweede wonder zich aankondigt... Nog nooit is een zomer zo mooi geweest denk ik.... Althans voor mijn dochter niet, en de toekomst dan zeker niet , als ze er met zijn tweetjes gebruik van kunnen maken!!! Trampolines van exit toys, het ideale speelgoed om optimaal van te genieten....

 160. Jeske Jeske

  165

  Ik spring een gat in de lucht wanneer ik eindelijk weer eens dicht bij huis kan werken en meer tijd aan mijn dochter kan besteden. Ik reis nu elke dag ruim 3 uur en sta om 6u op. Het zou fijn zijn om samen te kunnen ontbijten en spelen. Deze trampoline zou wel een mooie start zijn om lekker samen te spelen.

 161. MICH18 MICH18

  166

  Ik spring een gat in de lucht wanneer ik mijn tweede kindje gezond en wel op de wereld heb gezet. Na een niet zo makkelijke eerste bevalling. Hoop ik dat het deze keer een stuk anders zou gaan! <3

 162. Debseflebs Debseflebs

  167

  Ik spring een gat in de lucht als ik mijn zoontje zie genieten van alle dingen die we samen doen. En als ik in Juni een gezond kindje op de wereld zet! Zou wel super zijn om deze te winnen voor onze kleine schat.

 163. Hélena Beukema Hélena Beukema

  168

  Als ik na ruim tien jaar stress eindelijk weer eens leuke dingen kan doen!! Jump Jump!!

 164. Sandra1970 Sandra1970

  169

  Het moment dat het toch nog lukt om nog 1 x zwanger te worden, Ik heb verder alles wat mijn hartje begeerd, een geweldige man en een kanjer van een dochter. Maar nog een ukkie erbij.... ja..... Daardoor zou ik zeker een gat in de lucht springen!

 165. Sjuuls Sjuuls

  170

  Een dag zonder buitenspelen, is een dag niet geleefd, TrampolineZaak.com weet waar dit gezin behoefte aan heeft. Groot en klein klautert en schommelt zeer bedreven, en vinden het super dat jullie een trampoline weggeven! Een gat in de lucht springen we voor dingen groot en klein , zo uiten we dat we ergens zeer gelukkig mee zijn.

 166. Cossu Cossu

  171

  Met een nieuwe trampoline spring ik een gat in de lucht, dan is ons bed niet meer voor de kinderen een toevlucht!!!

 167. Marieke Tuitert Marieke Tuitert

  172

  Ik spring een gat in de lucht maar mijn dochter Puck helemaal. Ons kleine meisje van bijna 2 jaar heeft bij familie de trampoline ontdekt en het eerste wat ze s ochtends zegt is Trampo en staat te springen in haar bed. Ze doet net of haar bed een trampoline is. Als ze beneden komt moet ik helaas haar dan teleurstellen want papa en mama hebben geen trampo in de tuin. Wat zal het dan super zijn als ze jarig is en ze wordt 2 in mei dat ik haar kan verrassen met een trampoline. Die dag kan dan niet meer stuk voor papa en mama maar zeker niet voor onze dochter Puck.

 168. antoinette steggink antoinette steggink

  173

  ik spring met mijn kinderen een gat in de lucht als wij zon geweldige trampoline winnen!papa is nl na lang ziek zijn weer bezig zijn conditie op te bouwen en hoe kan dat nog beter dan al springent samen met dekinderen!!

 169. ilonawolters5 ilonawolters5

  174

  ik spring ten eerste een gat in de lucht van dit weer. Heerlijk. We hebben er lang op moeten wachten maar nu kunnen we eindelijk zonder jezelf dik in te pakken naar buiten. Ten tweede spring ik een gat in de lucht van mijn 2 kinderen. Helemaal geweldig en realiseer je dat het heel bijzonder is dat je twee gezonde kinderen hebt. Ten derde spring ik een gat in de lucht wanneer ik deze geweldige trampoline win. Dan kan die lekker in de tuin en kunnen we heerlijk springen. Goed voor de conditie van mama en het contact met de kinderen.......

 170. linda79 linda79

  175

  Ik spring eeen gat in de lucht omdat mamaplaats zulke geweldige prijzen weggeeft. Echt geweldig!!! Echter wil ik niet meedoen hoor, want ik heb al een trampoline in de tuin en gun ik hem ieder ander. Het is echt een aanraden en de kids hebben er hier zoooooooooooveel plezier van!!!! Wie weet,..mag ik een keer een andere prijs in de wacht slepen, dan spring ik weer een gat in de lucht!

 171. Ilona Feenstra Ilona Feenstra

  176

  ik spring een gat in de lucht omdat ik een kanjer van een zoon heb en bijna jarig is! Zal toch super kado zijn voor hem maar ook voor mij :) Hij is het liefst altijd buiten en dan met deze bijzondere trampoline is het helemaal goed!!

 172. Liesbeth Vries Liesbeth Vries

  177

  Ik spring een gat in de lucht als ik deze mooie trampoline zou winnen, zodat mijn zoons na een moeilijke periode en nu het mooi weer is, eindelijk hun energie kwijt kunnen en zich dan lekker kunnen uitleven en als mijn dochtertje wat ouder is dan gezellig kan meedoen!

 173. Norine Norine

  178

  T ja, een gat in de lucht, eigenlijk iedere dag, R euze fijn als ik voor mijn kids zorgen mag. A ch, en ieder heeft z'n eigen gat in de lucht, M et jullie deel ik er een paar, met gemakzucht. P oeh, iedere dag als de kids wat nieuws leren, O ch, dan springt mijn hartje op, elke keren. L aat ik jullie vertellen van nog een geluksmoment, I k zeg jullie, ik geef graag mijn man een compliment; N ou, hij staat altijd voor zijn gezin klaar, E cht, met alle liefde, nooit iets teveel, vandaar, Z o, nog een gat in de lucht, mijn trouwring; A i, trouwen was altijd voor mij wel een heel ding... A ch, vorig jaar toch de sprong gemaakt, K ijk, een gat in de lucht, helemaal volmaakt! . C hique de friemel, getrouwd; verbonden voor het leven, O wat fijn dat me dat is gegeven, M aar ik spring hoger dan die trampoline, hihi, dat gat zou ik graag nog beleven!!

 174. Anne Anne

  179

  ik spring een gat in de lucht als mijn lieve zoon mij oppept als ik er even door heen zit. wanneer ik huil knuffelt hij en zegt hij mama alles komt goed, ik hou van je. dan spring ik een gat in de lucht van GELUK!

 175. EstherW EstherW

  180

  ik spring een gat in de lucht als mijn zoontje op zijn eerste schooldag in september huppelend naar binnen gaat... hij is nu ruim 3,5 jaar en zegt nu al dat hij de 'heeele dag 3 blijft!' zodat hij nooit naar school hoeft, omdat hij weet dat mama niet op school blijft...

 176. priscilla baarle priscilla baarle

  181

  Ik spring een gaat; n de lucht als de behadelingen voor ptss gaan helpen bij mijn oudste ze dat ze een zorgeloze jeugd veder heeft

 177. marianne_baan marianne_baan

  182

  Ik spring een gat in de lucht omdat wij binnenkort eindelijk een nieuwe tuin krijgen! Wat zou dan geweldiger zijn om dan er zo'n gave trampoline in te mogen zetten? Zodat we ons zoontje van bijna 3 en dochtertje van bijna 1 ook een gat in de lucht zien springen! En ze heerlijk hun energie kwijt kunnen!

 178. Claudia Hoiting Claudia Hoiting

  183

  Ik spring een gat in de lucht voor elke nieuwe ontwikkeling van mijn zoontje, hij heeft namelijk downsyndroom. Dus elk klein stapje is een feestje.

 179. carla carla

  184

  Ik spring een gat in de lucht als we deze zomer een lange periode met mooi weer hebben en de kinderen ondertussen lekker samen hebben gespeeld op deze trampoline. Als de zomer mooi is geweest en wij hebben de trampoline gewonnen kan ik ook een gat in de lucht springen. Hihi dan heb ik kunnen oefenen.

 180. Edona84 Edona84

  185

  Wij zijn net verhuisd uit het drukke centrum naar een rustig dorpje net buiten het centrum. Ons zoontje was (nu 16 maanden) hiervoor de reden. In het centrum zaten we in een klein appartement met een klein balkon en nu heeft hij heerlijk de ruimte, zowel binnen als buiten. Ik zou dus een gat in de lucht springen als hij zich helemaal kan uitleven op de trampoline nu we net bezig zijn om de tuin aan te pakken. Zijn nichtje heeft er namelijk wel een en die twee samen hebben het prima naar hun zin op de trampoline!

 181. Maura van den Heuvel Maura van den Heuvel

  186

  Ik spring een gat in de lucht als mijn kinderen (2dames en 1grote vent) deze zomer op een trampoline kunnen stuiteren in plaats van door heel het huis...

 182. patricia1978 patricia1978

  187

  Een gat in de lucht zal ik springen als onze tuin weer een tuin is. Na de verbouwing van ons nieuwe huis is nu de tuin aan de beurt. We hebben alles eruit gehaald en vanaf nu gaan we weer opbouwen. Een gat in de lucht zal ik springen als al het klussen echt achter de rug zal zijn (na een jaar). Een trampoline in de nieuwe tuin zal voor de kinderen geweldig zijn!

 183. Castreelo Castreelo

  188

  Ik heb een gat in de lucht gesprongen bij de geboorte van onze dochter: ze was helemaal gezond en alles zat erop en eraan. Binnenkort hoop ik er nog een gat bij te springen: in mei verwachten we een tweede kind! Het derde en laatste gat in de lucht ga ik springen mochten we de trampoline winnen: het zou super zijn als onze twee kinderen kunnen opgroeien met zo'n fantastische gat-in-de-lucht-springer! :-)

 184. woven woven

  189

  Een gat in de lucht springen zal ik, als ik deze trampoline win voor de kleine man van mijn beste dinnetje bir die ook nog eens een 2e mannetje verwacht..

 185. Anita van den Berg Anita van den Berg

  190

  Zou een gat in de lucht springen als mijn man weer een baan krijgt of ik zelf. Ook zou ik gat in de lucht springen als ik geen schulden meer had. Maar ook voor deze geweldige trampoline zou ik een gat in de. Lucht springen me kids zijn bijna jarig iets mooiers kan ik ze toch niet bieden? Gr. Anita

 186. Simonne Simonne

  191

  Ik spring een gaat in de lucht als ons 3e kindje gezond geboren word, en wij deze mooie trampoline in onze nieuwe tuin in ons nieuwe huis voor onze twee oudste kerels kunnen neerzetten :)

 187. Magali Van Houtte Magali Van Houtte

  192

  Voor deze trampoline spring ik een gat in de lucht !Als ik ze win springen mijn kleinkinderen met me mee!

 188. Hierden Hierden

  193

  Ik spring een gat in de lucht als er eindelijk het wondermiddel tegen mijn aanhoudende whiplashklachten is uitgevonden zodat ik nog veeeeel veel veel veeeeeeeeel meer gaten in de lucht kan springen samen met mijn stoere mannetje van anderhalf die net uitgevonden heeft hoe hij springen moet! Wow, dan kan ik eindelijk eens meedoen met mijn vriend en zoon ipv toekijken aan de zijlijn!!!

 189. Nance Nance

  194

  Ik spring een gat in de lucht als mijn kinderen gelukkig zijn!

 190. uitje43 uitje43

  195

  ik woon aan een heel mooi grasveld waar meerdere huizen om heen gebouwd zijn.Aangezien de straat tegenwoordig te gevaarlijk is om te spelen (ondanks de 30 km zone)zou dit een geweldige oplossing zijn voor de kleintjes in de buurt.Ik weet zeker dat er meerdere gaten in de lucht gesprongen worden als er op dit grasveld zo'n mooie en veilige trampoline zou staan.

 191. Linda Rhijn Linda Rhijn

  196

  Een gat in de lucht spring ik al vlug!! Een beetje zonneschijn dat vinden wij hier al heel fijn! Maar een trampoline om de dag mee te beginnen is niet alleen fijn maar wij willen ook actief bezig zijn! Dus 2 vliegen in 1 klap is wat ik heeeel graag verwelkomen mag :)

 192. xxxraissaxxx xxxraissaxxx

  197

  Ik spring een gat in de lucht als ik mn zoontje zie lachen. Hij is al 2 dagen ziek 40,5 koorts en ik kan nog amper een lach om zn gezichtje toveren. Wat wil je dan graag t van je kind overnemen zodat hij zich weer lekker voeld! Jason is normaal gek op wild doen en is altijd vrolijk! dus ik spring een gat in de lucht als ik deze geweldige trampoline win zodat ik met mn lieve kind lekker kan jumpen en gek doen & hem kan zien stralen.. T lijkt mij geweldig!! Duim Duim Duim!!!

 193. betti scheringa betti scheringa

  198

  Ik spring een gat in de lucht als ik deze mooie trampoline win, past mooi bij ons in de achtertuin :)

 194. janny456 janny456

  199

  ik zou een ongelovelijke GAT in de lucht springen als we deze trampoline nu eindelijk een zouden winnen!!!!! Om zelf een aan te schaffen is ons te duur. Roan mijn zoon zou zoo ongelovelijk blij worden als ik kon zeggen we hebben een trampoline gewonnen. Hij zou 1000 gaten in de lucht springen!!!!! Groetjes Janny en dikke kus van Roan

 195. trotsemama25 trotsemama25

  200

  ik spring een gat in de lucht voor mijn gezin bij het winnen van deze gaaf actie. Mijn zoontje van 2 springt altijd op en neer en vind het geweldig dan roept hij mama kijk doe springen. Natuurlijk komt hij met zijn sprongen net 1 cm van het vloer af hahaha maar met de trampoline zal hij een gat in de lucht kunnen springen en aan zijn opa's en oma's en ooms en tantes en neefjes en nichtjes en buren noem maar op trots laten zien hoe goed hij kan springen.

 196. Sylvia Lieshout Sylvia Lieshout

  201

  Super gaaf en veilig voor onze tweelingdochters, ze staan hier al te springen bij het zien van het plaatje haha

  • Sylvia Lieshout Sylvia Lieshout

   202

   En ik spring een gat in de lucht voor onze happy dametjes ;)

 197. Shebail Shebail

  203

  Ik spring een gat in de lucht, als we ons huis hebben verkocht!! Kan ons zoontje heerlijk springen op de trampoline!! Het mooie weer komt er weer aan.. Heerlijk! Leuke actie!

 198. dre dre

  204

  Ik spring een gat in de lucht als we dit jaar een mooie zonnige zomer krijgen dan kan ik lekker springen op de trampoline

 199. Joetje70 Joetje70

  205

  Ik spring een gat in de lucht als we snel ons huis verkopen, zodat we ons droomhuis kunnen kopen en daar met het hele gezin kunnen springen op zo'n gave trampoline.

 200. femmez femmez

  206

  Ik spring een gat in de lucht; mijn jongste zoon loopt eindelijk los! Nog wel wat te vroeg voor een trampoline voor hem maar voor de motoriek en speelplezier voor onze oudste serieuze zoon zou het super zijn voor zijn ontwikkeling!

 201. kokosnoot2000 kokosnoot2000

  207

  Ik spring een gat in de lucht omdat de zon schijnt! Eindelijk zonne-energie opnemen! En mijn dochtertje mag eindelijk in de zandbak spelen en ons nieuwe gras uitproberen.

 202. Andys Andys

  208

  Ik spring een gat in de lucht als mijn moeder weer genezen verklaard worden na een ellendige periode van BORSTKANKER

 203. brendahaneveld brendahaneveld

  209

  ik spring een gat in de lucht Als ik mijn beide kindjes gelukkig zie en samen plezier zie maken! En met deze prachtige trampoline moet dat zeker wel goed komen!

 204. Marije Wiltink Marije Wiltink

  210

  Na een lange periode van ziek zijn en herstellen is mijn man aangereden en moeten we als gezin weer alle zeilen bijzetten. Gelukkig gaat het nu ook met hem de goede kant op. Wij gaan met het hele gezin de trampoline op en springen samen een gat in de lucht om te vieren dat er weer meer tijd komt om aan elkaar en de leuke dingen in het leven te besteden!!!

 205. hillie hillie

  211

  Ik spring een gat in de lucht als ik eindelijk een baan heb en me man wat minder kans werken die draait overuren en is behoorlijk uitgeput

 206. andevi andevi

  212

  Wanneer? Als ik geen regres bij mijn autistisch kind zie. Mijn jongen stimuleert zich door springen, dat geef hem rust in dit wereld van veel te veel sterke prikkels. Trampoline zou het beste therapeutisch instrument voor hem kunnen zijn. Hoop dat wij die winnen!

 207. Jose74 Jose74

  213

  Mijn dochtertje is al een plek aan het uitzoeken in de tuin! Ze zal een gat in de lucht springen als hij er echt komt te staan..

 208. Danielle Bitter Danielle Bitter

  214

  Ik spring samen met mijn dochter (4) een gat in de lucht als deze trampoline onze tuin mag komen vullen. Sinds zij bij een vriendinnetje thuis op een trampoline gespeeld heeft, wilt zij er graag ook zelf 1 in de tuin om samen met haar zusje (2) op te springen. Helaas is dat voor ons niet weggelegd.. Maar 1 winnen is natuurlijk helemaal super voor haar!

 209. ingestoop ingestoop

  215

  Mijn 2 kindjes, mijn vriend en ik springen iedere dag een gat in de lucht! Iedere dag zijn wij dankbaar voor het geluk, de gezondheid en de liefde en warmte die wij samen mogen ervaren en beleven! Mochten wij de trampoline winnen dan springen we niet alleen een gat in de lucht maar ook in alles wat er nog boven zit! Damn zeg wat zouden wij blij zijn!

  • Nienke Nieuwenweg Nienke Nieuwenweg

   216

   vooral mijn zoontje zou een gat in de lucht springen,we zijn net verhuisd,na een scheiding,en hij heeft daar erg veel moeite mee.zijn vader is psychisch ziek en zal ook nooit de vader zijn die een kind wil hebben en mijn kleine manneke heeft het daar erg moeilijk mee.mijn kleine meid kent haar vader niet anders,maar hij wel...hij kan zich uiten door zijn frustratie eruit te springen,maar helaas zit ik in de aanvullende bijstand en zal het mij niet lukken om een trampoline voor hem te kopen.ik denk dat mijn zoontje het geweldig zou vinden als hij deze zou winnen zodat hij zich wat sneller thuisvoelt.

 210. mariekevisser1983 mariekevisser1983

  217

  Ik wil Ho-ho-ho-ho hoog in de wolken springen. Een gat in de lucht. Ik wil zo-zo-zo-zo zomaar iets geks verzinnen. Om een gat in de lucht te springen! Maar oppassen met neerkomen op de trampoline anders kunnen we niet meer verder springen, een gat in de lucht.

 211. angelalimburg angelalimburg

  218

  Alléén op een trampoline van TrampolineZaak.com spring ik een gat in de lucht! En mijn dochter ook :-)

 212. ingeborgvh ingeborgvh

  219

  Een gat in de lucht dat springen wij, want deze mega gave trampoline maakt ons zo blij. Samen springen en en neer, en dat wel meer dan 100 keer. Een salto erbij maakt het helemaal af, Op het einde zijn we bekaf! Dus kom maar op met die Exit Toys Jump Arena all-in-1, Want je leest het, wij kunnen er wel wat van :-) !

 213. jackstek jackstek

  220

  Wij als 4 kleine en 1 belegen dame... springen een gat in de lucht voor; samen lekker buiten spelen.... met zijn allen in de zonneschijn delen... springen in de regen is ook fijn... als we maar lekker buiten kunnen zijn... we zouden heel graag deze trampoline winnen... want dan kunnen we daar snel mee beginnen !!

 214. quintathyme quintathyme

  221

  Ik zou een gat in de lucht springen , als ik mijn zoontje samen met zijn papa zie springen en spelen op deze mooie trampoline. Vader en zoon speel uurtje heeft mijn zoon maar om de twee weken. Dit zal erg plezierig en gezellig zijn in ons lege tuin.

 215. riaat hut riaat hut

  222

  Ik spring een gat in de lucht omdat ik eindelijk weer lekker met mijn kinderen naar buiten kan nu het weer eindelijk beter word. we gaan dan samen genieten van de mooie trampoline en hopen op een mooie zonnige en lange zomer!!!

 216. sylvia ROOS sylvia ROOS

  223

  Ik spring een gat in de lucht als mijn zoon deze trampoline wint voor op de camping wat zullen wij veel kindjes blij maken in de vakanties!!!

 217. jacqueline31 jacqueline31

  224

  Ik spring een gat in de lucht als ik de kinderen met een brede glimlach op hun gezichten zie springen op deze trampoline met deze knallende win actie!! Wat een mooie actie en hiermee kan je ook heel veel kinderen mee blij maken. Dit is echt een hele mooie trampoline om in de achtertuin te zetten en de hele buurt uit te nodigen. Gewoon omdat het leuk en gezellig is en veilig met zo een mooi net erom heen..

 218. lily lily

  225

  Ik spring een gat in de lucht als ik mijn toekomstige kindjes hier zal op zien springen dan zal mijn <3 een vreugde sprongetje maken !

 219. vliegtuig123456 vliegtuig123456

  226

  Ik spring een gat in de lucht om mijn kinderen super blij te maken en zodat ze met hun vriendjes en vriendinnentjes leuk kunnen springen in het zonnentje en zodat ik samen met mijn kinderen een hele gelukkige tijd kan maken en als we een keertje niks te doen hebben bestaat 'niks te doen hebben' voor ons niet meer want dan kunnen we gezellig op de trampoline springen en mijn kinderen zullen hartstikke blij zijn om zoiets leuks in de achtertuin te hebben!!!! <3 En dan maken we als 1e met zijn vieren een vreugde sprong en een overwinnings dansje!!!!

 220. NPHamstra NPHamstra

  227

  Ik spring een gat in de lucht voor mijn vriendin Fraukje. Ik zou de trampoline graag voor haar kinderen willen winnen, want ik weet dat dat haar grote wens is! Ze verdient hem, omdat ze er altijd voor ons is en omdat wij van haar nu veel spullen, speelgoed en kleren krijgen voor ons zoontje van 7 maanden! We zouden haar graag ook iets terug geven! Ik weet dat ze dan ook een gat in de lucht springt!

 221. ThisisSuus ThisisSuus

  228

  Het zou wat zijn zeg, een plekje om te spelen voor de kinderen in onze buurt. Ons buurtje is de enige buurt zonder speelruimte in de wijk. Helaas is ook afgelopen jaar de subsidie afgeschaft voor speelruimte. Ik, en al onze buren én de kids natuurlijk zouden een gat in de lucht springen als er toch zoiets moois zou komen in de straat :-)

 222. Linda Klaassen Linda Klaassen

  229

  Ik spring een gat in de lucht omdat ook vandaag de zon weer scheen.

 223. Sietske de Groot Sietske de Groot

  230

  ik spring een gat in de lucht als ik hem win zodat mijn jongste hier op kan leren balanseren en hopen dat ze snel gaat leren lopen

 224. judokid judokid

  231

  ik spring een gat in de lucht wanneer ik dit zou winnen, mijn kids willen dolgraag een trampoline, maar ja dat kost wel een paar centjes.. die er niet zijn.. dan maar winnen

 225. sarah481977 sarah481977

  232

  ik spring een gat in de lucht omdat ik deze trampoline heel graag wil winnen voor mijn kinderen want die gaan dan wel iedere dag er op zo leuk vinden ze het we hebben al een groot grasveld waar de trampoline in kan staan ik spring zelf ook een gat in de lucht als ik deze leuke trampoline win

 226. Simone83 Simone83

  233

  Ik spring een gat in de lucht als ik hoor dat ik deze mooie trampoline kan winnen! Mijn dochter is een echt buitenkind en speelt het hele jaar door buiten. Wat zou het leuk zijn om een trampoline in de tuin te zetten. zodat niet alleen zij maar ook de kinderen uit de buurt hier gebruik van kunnen maken. En als de kinderen uitgespeeld zijn zal ook ik het vast niet kunnen laten er even op te springen!

 227. wonna26 wonna26

  234

  Ik spring een gat in de lucht als ik deze trampoline zou winnen!! Ik zou hem cadeau doen aan mijn beste vriendin voor haar meervoudig gehandicapte dochter Noah van bijna 10! Zij kan heerlijk genieten van het springen en schommelen en wiebelen op een trampoline bij haar op de dagbesteding.. Ze zouden erg graag een trampoline in de tuin willen voor haar maar zoals met zoveel dingen gaat hun geld naar andere dagelijkse dingen die nodig zijn voor de verzorging van Noah.. (Ook haar jongere zusje van 8 zou denk ik veel plezier beleven aan de trampoline! Ik denk dat zij met mij een gat in de lucht springen mocht ik deze trampoline dus voor hun winnen!!!!

 228. LoveBella LoveBella

  235

  Ik spring een gat in de lucht van de eerste lentezon die ons tuintje verwarmd, met z`n drietjes dansen op de vrolijke kinderliedjes, wakker worden van het gebabbel van mijn lieve dochtertje, een vriendelijk woord, avonden met de vuurkorf aan, hard met de muziek meezingen in de auto, de bollenvelden die in bloei staan, warme sokken op een koude winteravond, en val alle heerlijke weekenden met ons kleine gezinnetje!!

 229. Kim Spaink Kim Spaink

  236

  Ik spring een gat in de lucht voor mijn nieuwe bijbaan als thuiswerkmama voor mamaplaats! En natuurlijk voor de zon, ik kan niet wachten om weer lekker buiten te spelen met mijn kleine meid.

 230. kolletje kolletje

  237

  Als ik het zou kunnen, zou ik een heel groot gat in de lucht springen! Helaas zit dat er niet in, maar ik zou heel erg genieten als ik kids in mijn eigen tuin op deze geweldige trampoline zou zien springen!

 231. gabryela gabryela

  238

  Voor deze trampoline natuurlijk!!

 232. Chantal Hauten Chantal Hauten

  239

  Ik spring een gat in de lucht als alles weer goed zou gaan in mijn leven, op dit moment heel veel strubbelingen. Ik zou wel erg kunnen genieten als wij een geweldige trampoline zouden kunnen hebben in onze tuin. Wij wonen in een flat en hebben een gezamelijke tuin. Helaas hebben we geen geld om speelatributen te kopen en zou dit erg leuk zijn voor alle kids uit de flat.

 233. Corine86 Corine86

  240

  Ik spring een gat in de lucht.....als wij deze trampoline winnen! Onze 2 brokkenpiloten/wildebrassen.zuiden zich hierop kunnen uitleven zonder al te veel kans op ongelukken door het veilige met. Wat een super actie is dit!

 234. Wendy versteegh Wendy versteegh

  241

  Ik spring een gat in de lucht als mijn dochter van ruim 3 zichzelf eens langer dan 5 minuten vermaakt! Als ze al speelt, zit ze bij mij, al zoveel speelgoed gekocht en weer verkocht, gewoon omdat ze er niets mee doet...nu was ik van de week weer via mp een poppenhuis ophalen...die vrouw had een trampoline in de tuin...madame wilde het poppenhuis niet meenemen naar huis maar de trampoline...dus om gek van te worden... Onze zoon van 11 en zijn vriendjes zullen het ook geweldig vinden!

 235. Tineke Verdonk Tineke Verdonk

  242

  Ik spring een gat in de lucht omdat mijn dochter van 2,5 op de trampoline op het kinderdagverblijf een hele mooie koprol kan maken! En als we deze trampoline winnen kan ze een salto voor ze 4 is!

 236. nessen nessen

  243

  Om leuk samen met de meiden te dollen en zodoende lekker in beweging te zijn en eh.................misschien een kilootje gewicht van mezelf door de mazen te laten verdwijnen.

 237. Christine Toh Christine Toh

  244

  Ik spring een gat in de lucht omdat ik 3 prachtige kinderen heb en een trampoline een hele leuke speelgoed is voor de familie. En natuurlijk, het weer wordt binnenkort lekker. Beweging in de openlucht is het beste!

 238. Minimi1984 Minimi1984

  245

  Ik spring een gat in de lucht omdat ik dan zo blij zou zijn om deze cadeau te doen aan mijn kindjes.... Wat zullen ze er plezier mee hebben

  • Gvanholten Gvanholten

   246

   Ik spring een gat in de lucht als onze zoon met zijn vrouw en dochter naar Nederland willen komen, zodat de hele familie weer eens bij elkaar zal zijn. Van mij mag dan iedereen zich uit leven op de trampoline (als ik die zou winnen).

 239. sabrina onrust sabrina onrust

  247

  ik spring een gat in de lucht als ik deze win voor de verjaardag van mijn zoontje..mijn kinderen vragen al een hele tijd om een trampoline en ze zullen hier echt super blij mee zijn.. en ik al helemaal over een paar weken verwachten we onze derde uk..dan kunnen de oudste twee lekker springen als mama even met de baby bezig is.

 240. rubystam rubystam

  248

  Ik spring een gat in de lucht en op de grond van verdriet en teleurstelling als ik deze niet mag winnen voor mijn dames.

 241. Arbey Arbey

  249

  Ik spring een heeeel groot gat in de lucht voor de liefde van mijn leven; mijn zoontje als ik hem hopelijk zie genieten op die gave trampoline!

 242. Sabine essen Sabine essen

  250

  Ik spring een gat in de lucht omdat ik na mijn operatie weer gezond ben en kan genieten van mijn kinderen in onze tuin die bijna af is. Een trampoline zou de kers op de taart zijn

 243. monique35 monique35

  251

  Onze trampoline is al aardig versleten, door het vele gebruik. Dus dit zou een leuke prijs zijn, een nieuwe trampoline in de tuin!

 244. Annet Adema Annet Adema

  252

  Ik zou een gat in de lucht springen als mijn zus eindelijk haar kindjes weer mag zien( haar ex houd ze bij haar vandaan) en dan spring ik nog een gat in de lucht als we deze trampoline winnen! Dan kan mijn kleine meid samen met haar nichtjes en neefjes super veilig spelen in onze nog niet echt kindvriendelijke tuin!

 245. Sandra1963 Sandra1963

  253

  Dochter van 11 springt gat in de lucht als zij ;en 1e wordt bij turnen en...kan ze dit samen met vriendinnen doen...

 246. vangurpn vangurpn

  254

  Ik sprong een gat in de lucht op het moment dat ik voor de eerste keer de bewegingen in mijn buik voelde van onze a.s. kleine. Dat doe ik nog steeds iedere dag. Vooral als ik echt een beetje contact met hem kan krijgen. In de hoop dat gevoel vast te kunnen houden zou ik straks letterlijk een gat in de lucht willen springen met onze a.s. zoontje.

 247. Hanna Klomp Hanna Klomp

  255

  Ik spring een gat in de lucht door een complete trampoline van Exit Toys te winnen..... Ik spring een hart in de lucht voor mijn kinderen met een trampoline van Exit toys.... Ik spring een gat in de lucht.... .

 248. Jp28 Jp28

  256

  Als oppastante van drie kids ben ik vorig jaar verhuisd van een bovenwoning met klein balkon naar een woning met tuin.. Mijn kids keken het even aan, je oude huis is toch ook leuk? Maar toen ze de tuin zagen wisten ze het direct ; links een trampoline, rechts een zwembad met duikplank an dolfijnen.. Of ik dat even kon regelen, want jij kan alles, die dolfijnen en dat zwembad lukt nog even niet maar die trampoline? Ik en zij zouden niet 1 gat maar tot gaten in de lucht springen als ik zou winnen.. Zou echt super zijn.. ( dus daarom mijn argumentatie van dat gat in de lucht!) alvast hartelijk dank namens een gelukkige oppas en nog gelukkiger kids!

 249. chantal150 chantal150

  257

  ik zou een gat in de lucht springen met me zoontje als we winnen! geweldig voor hem..en super voor in de tuin nu ik ga verhuizen

 250. T T T T

  258

  Tuurlijk spring ik een gat nu het zonnetje heerlijk schijnt. Maar wat zou ik hoog springen op zo'n geweldige Exit Toys trampoline van trampolinezaak.com. Wij zien dat helemaal gebeuren.

 251. T T T T

  259

  Tuurlijk spring ik een gat in de lucht nu het zonnetje heerlijk schijnt. Maar wat zou ik hoog springen op zo’n geweldige Exit Toys trampoline van trampolinezaak.com. Wij zien dat helemaal gebeuren.

 252. Jannie1977 Jannie1977

  260

  Natuurlijk spring ik een gat in de lucht als ik een trampoline van Exit Toys win voor mijn kindjes! En dan samen natuurlijk lekker in de frisse lucht, lekker buiten, altijd een gat in de lucht springen op de trampo!

 253. drentediva drentediva

  261

  Ik spring a gat in de lucht als het gat klaar is waar de trampoline in komt die ik met deze actie ga winnen! Het mooiste cadeau voor mijn dochtertje, misschien zal ze nu niet op alle bedden en banken in ons huis springen!

 254. Angelique Bekkema Angelique Bekkema

  262

  Ik spring een gat in de lucht als ik mag zien hoe blij mijn kinderen zullen zijn als ze op zo een mooie trampoline van een goed en degelijk merk, mogen springen. Wat zal er wat afgesprongen worden hier ;)

 255. Ramona van Doorn Ramona van Doorn

  263

  Ik spring een gat in de lucht, omdat mijn zoon van zeven vanmiddag weer heel dapper was toen hij voor de derde keer (en ook nog niet de laatste keer:()geopereerd werd. Hij blijft altijd vrolijk! Daarom vind ik dat hij hem verdiend heeft!!

 256. ppebesma ppebesma

  264

  ik spring n gat in de lucht als ik deze win en mijn dochtertje ook ze heeft er eens bij n vriendin op gestaan en wou er het liefst op blijven dus die zou ook n gat in de lucht springen en ik vind dat ze het verdient heeft ze doet het super op school en ze krijgt een deze weken zwemmen voor diploma goud en dan gaat ze op zwemles ben super trots op der zou der deze heel graag gunnen

 257. Renske86 Renske86

  265

  Buitenlucht is gezond... Buitenlucht doet iedereen goed... Zodra de eerste zonnestraaltjes doorbreken, ramen en deuren open en lekker op het gras bonjouren! Mijn zoontje amuseert zich kostelijk op het gras, lekker de sprietjes voelen, rollen op zijn kleedje, beetje kliederen in de zandbak... Hoop van de zomer hem blij te kunnen maken met deze fantastische prijs. Een net erom, ideaal... Kan hij lekker ronddribbelen op deze trampoline zonder dat er iets kan gebeuren. Wat zal hij zich amuseren zeg. Een gat in de lucht springen is voor hem nog iets te vroeg ;) Maar weet zeker dat hij het in gedacht wel doet als hij dit in onze achtertuin ziet staan.

 258. Lin Lin

  266

  Niet allen IK spring een gat in de lucht wanneer ik deze trampoline zou winnen, maar mijn 4 kinderen zullen een nog groter gat springen! Nu hebben we zo'n kleintje van een meter bij een meter? dn houdt het wel op, en springen ze om beurten, maar een trampoline als dit... nou wow daar zouden ze de hele zomer op te vinden zijn hoor! Gelukkig hebben wij de ruimte er ook voor, en heel stiekem.... ( deze mama vind het zelf ook nog steeds heel erg leuk)

 259. mieke maldoy mieke maldoy

  267

  we willen graag samen een gat in de lucht springen, daar we zo blij zijn dat het eindelijk lente is geworden en nu veel kunnen buiten spelen. Het zou reuze fijn zijn mocht er een trampoline in onze tuin staan!!

 260. Esther Pollak Esther Pollak

  268

  We hebben heel veel jaar voor een kindje moeten wachten. Toen ik na 9 jaar eindelijk zwanger was sprong ik echt een gat in de lucht. Nu is ons an al 7 jaar, en sinds haar eerste wachten we om nog eens een gat in de lucht te kunnen springen. We willen zo graag een tweede.Hopelijk moeten we niet meer zo lang meer wachten!! Maar ons an zal zeker een gat in de trampoline springen als we het winnen!

 261. Stefanie Schouwstr Stefanie Schouwstr

  269

  Ik zou een gat in de lucht springen als wij deze mogen winnen omdat er dan een wens van vroeg uitkomt toen ik klein was! ik wilde namelijk altijd op trampoline springen maar mocht dat niet. Nu heb ik zelf een zoontje en als we ergens komen waar 1 staat moet mama altijd even met hemop de trampoline en dan vind hij het gelukkig net zo leuk als mama. Dus als wij hem winnen springen we zeker samen een gat in de lucht!

 262. sbajonkers sbajonkers

  270

  Ik spring een gat in de lucht op deze gave trampoline, omdat we dan zijn verhuisd naar een goedkopere huurwoning en een stukje dichterbij zijn om van onze schulden af te komen en zo een betere toekomst kunnen bieden aan ons zoontje van net 2 en dochtertje 3 maand oud! ik zie mijn zoontje al roepen :oooh issie mooi ikke pringen?

 263. neomi neomi

  271

  ik zou een gat in de lucht springen als ik mijn 4 kids kan vertellen dat ze eindelijk een trampoline in de tuin krijgen

 264. peggyhameleers peggyhameleers

  272

  Mijn zoontjes springen een gat in de lucht als ze de trampoline winnen omdat ze het super leuk vinden. Mijn oudste van drie doet er altijd kunstjes op in de speeltuin en mijn jongste van 1 hobbelt er lekker naast en heeft de grootste lol! Het zou dus super zijn als dit nu in onze eigen tuin zou kunnen!

 265. Vosje Vosje

  273

  ik spring al een gat in de lucht nu het lentezonnetje eindelijk weer in het land is! lekker naar buiten!! maar met deze trampoline kunnen we dat nog beter!! en niet alleen ik maar ook mijn 4 kinderen en mijn gastkindjes kunnen zich dan heerlijk uitleven en de zon tegemoet springen!! :)

 266. Hendrike Hendrike

  274

  Mijn kinderen en ik ook zullen een gat in de lucht springen als we deze trampoline winnen. Begin juli wordt hun broertje of zusje geboren en dat betekent dat we verder niet op vakantie gaan. Wat is er dan heerlijker voor hen (9, 5, 2 jaar oud) om heerlijk heel de zomer op de nieuwe trampoline te kunnen springen! "Ik verveel me" is een woord wat in hun woordenboek niet meer voor zal komen! Dus ik zou zeggen: "laadt die trampoline maar in, en kom naar Hardinxveld!" Het ontvangstcomité staat te springen!!

 267. martha68 martha68

  275

  ik spring een gat in de lucht als ik deze trampoline win voor mijn kind

 268. Brenneke Brenneke

  276

  Ik spring een gat in de lucht als: deze waanzinnig gave trampoline onderdeel mag gaan uit maken van onze nieuwe tuin!!!een ware eyecatcher waarvoor ik nu dus duim!!!!!!!

 269. nagrave nagrave

  277

  T rip tram tron R eikend naar de zon A lle handen in de lucht M et mijn kindjes in een zucht P lezierig met ons viertjes O h, wat lijken ze extra mini, de miertjes L ieve buren mogen ook mee doen I n alle gezelligheid, wie wordt er springkampioen? N u springen wij met ons allen een gat in de lucht E n herhalen we dit wel 1000x in vogelvlucht! Dit is dus kortweg de reden waarvoor ik een gat in de lucht spring. NIet alleen met mijn kinderen, maar ook met anderen erbij.

 270. An Van Herck An Van Herck

  278

  ik spring een gat in de lucht omdat ik eergisteren een positieve zwangerschapstest heb gehad dus komt er een broertje of zusje bij voor onze meid. Ik wil graag de hele zomer met haar kunnen rondspringen op de trampoline voordat ik met de bekkeninstabiliteit in de winter geen voet meer kan verzetten.

 271. xkimiejx xkimiejx

  279

  Ik spring een gat in de lucht als mijn zusje eindelijk eens vermaakt kan worden. Ze is net 9 en vind haar speelgoed te kinderachtig worden. Een trampoline zou geweldig zijn, dan heeft mevrouw echt niets meer te klagen haha!

 272. Mirjam65 Mirjam65

  280

  IK SPRING EEN GAT IN DE LUCHT ALS IK DE TRAMPOLINE WIN VOOR MIJ ZOONTJE DIE ZWARE ASTMA HEEFT EN HIJ OP DE TRAMPOLINE RUSTIG ZIJN LONGINHOUD KAN VERGROTEN ZODAT HIJ MEER CONDITIE KRIJGT. EN IK HET HELAAS NIET ZELF KAN KOPEN VOOR HEM.

 273. Alena Alena

  281

  Omdat de kinderen zich uren kunnen vermaken op deze trampoline. En ook lekker veilig met een netje er om heen. En als de kids klaar zijn, dan kan mama lekker springen.IK SPRING EEN GAT IN DE LUCHT ALS IK DE TRAMPOLINE WIN

 274. thakimmie thakimmie

  282

  Ik spring een gat in de lucht als ik een trampoline win, zodat mijn dochter en haar vriendjes mij niet meer als trampoline gebruiken. Wat een rust zou ik dan krijgen.

 275. 22kitty22 22kitty22

  283

  Ik spring een gat in de lucht, Als ik naar buiten kijk en deze ontzettende gave trampoline heerlijk in de zon bij ons in achtertuin zie staan. Vervolgens lekker met mijn kindje erop kan springen en weet je trouwens dat niet alleen springen hierop leuk is? maar je er ook heerlijk hutten mee kunt bouwen, erop kunt liggen en noem maar op! Ik spring al een gat in de lucht alleen bij het idee!!!! En dan kan ik eindelijk eens mijn overtollige zwangerschaps kilo's eraf werken!

 276. yeahrozza yeahrozza

  284

  Wow! De liedje van VAN HALEN comes to mind ;) Jump!!! Wij zijn thuis de hele zomer alleen met mama, geen vakantie dit jaar zo een trampoline!!! Heel erg leuk :) Fleur (5 jaar) Sanne (6 maanden) en ons Engelse Mama!!!

 277. Sofje79 Sofje79

  285

  Ik spring een dubbel gat in de lucht als ik deze trampoline win

 278. Maris van Tol Maris van Tol

  286

  niet alleen ik zou een gat in de lucht springen! maar ik denk dat me dochtertje een nog groter gat in de lucht springt! het is al net een tijgertje als ze op bed springt laat staan op dit prachtige ding! en met een nieuwe tuin eind mei zou deze trampoline hem voor tess wel helemaal afmaken!

 279. yvettevonkriegenbergh yvettevonkriegenbergh

  287

  Ik spring een gat in de lucht voor..... deze trampoline Jump Arena all-in-1 van Exit Toys, the trampoline that everyone enjoys!!!

 280. goudzwaard4592 goudzwaard4592

  288

  als ik onze zoon alleen maar ook zeker met zijn vriendjes, vriendinnetjes en neefjes en nichtjes zie genieten op deze trampoline!

 281. Wilma Blom Wilma Blom

  289

  voor de hele buurt want ze zullen allemaal komen springen als die gave trampoline hier gewonnen word :D

 282. Rolinda Rolinda

  290

  Ja ik zou een gat in de lucht springen wanneer ik helemaal "klachtvrij" zou zijn... Ik heb elke dag wel ergens een "klacht", dan kan ik niet lopen, dan ben ik moe, dan heb ik hoofdpijn, etc. Helaas is in 2008 MS geconstateerd op 23 jarige leeftijd. Nu vijf jaar verder ben ik wel zes aanvallen verder maar een dochter rijker! <3 Elke dag ondervind ik nog klachten van die rotziekte. Ik zal echt een mega gat in de lucht springen wanneer ik een paar dagen achter elkaar "klacht" vrij zou zijn... (Helaas zal dat wel nooit gebeuren)...maar we blijven positief!

 283. Enidan Enidan

  291

  Ik spring een gat in de lucht voor deze trampoline en als ik deze dan daadwerkelijk gewonnen heb, vul ik dat gat weer met vreugde en blijdschap én een dubbele salto!

 284. Mer23 Mer23

  292

  WOW super actie! Ik doe graag mee! Ik spring een (mega) gat in de lucht als ik zo'n dikke zwarte spin zie! Daar heb ik niet eens een trampoline voor nodig ;) Serieus, ik zou een gat in de lucht springen als ik wist dat we altijd gezond zullen blijven, dat we onze liefde kunnen blijven delen en hopelijk oma mag worden. Ik ben niet veel eisend maar mijn gezin/familie/vrienden zijn belangrijk.

 285. donja donja

  293

  ik spring een gat in de lucht als ik deze mooie trampoline zou mogen winnen voor mijn nichtje ze ligt nu alweer 4 weken in het ziekenhuis voor haar astma aanvallen en als ik hem mag winnen kan ik haar eens lekker verassen

 286. kami kami

  294

  lieve mama's (en papa's)ik ben nieuw hier,en ik ben noch steeds bezig met mijn Nederlands te leren dus sorry voor al die foutjes;-) Ik heb vandaag een nieuwe uitdrukking geleerd -een gaat in de lucht springen ;-) ik doe het wel,elke dag als een moeder van twee gezonde boefjes.zien ze lachen,eten,rennen,kusjes krijgen en geven.ik ben dol blij.Zij zijn bijna jarig(7 en 3 ,allebei in mei) en trampoline zou echt super cadeau zijn maar...ik heb veel brieven hier gelezen en ik wil die niet winnen.waarom? Er zij veel kinderen die de trampoline mogen voor zijn ontwikkeling gebruiken.mijn kinderen zijn gezond,ze mogen en willen alles doen.Ik weet dat trampoline springen voor sommige kinderen kan groot verschil in het leven van de hele familie maken ,dus :success! wij gaan noch voor eentje sparen ;-)

 287. jennefer26 jennefer26

  295

  ik spring een gat in de lucht als ik deze geweldige trampoline zou winnen om hem dan voor mijn zoontje en zijn neefjes en nichtjes bij oma in de tuin te zetten zodat ze heerlijk met zijn alle kunnen gaan springen en spelen en mama springt dan heerlijk mee,

 288. Monica Drueten-Mettes Monica Drueten-Mettes

  296

  Ik spring een gat in de lucht, als ik deze trampoline zou winnen voor mn dochter, zodat ze van de zomer lekker kan springen en genieten. Dan genieten mama en papa helemaal op en top.

 289. nvsleeuwen nvsleeuwen

  297

  Ik spring een gat in de lucht wanneer ik deze prijs win voor mijn 2 kinderen! Zo kan de oudste van de zomer al lekker springen en plezier hebben met zijn vriendjes en vriendinnetjes...de jongste is nog net te klein, nu 4 weken oud ;-)

 290. Sabine Sabine

  298

  Ik spring een gat in de lucht, als ik de trampoline gewonnen heb voor mijn dochter!!! Ze is graag buiten en zal het erg leuk vinden op de trampoline. daar kunnen we erg van genieten als ze zo vrolijk is :)

 291. Lina Lina

  299

  Ik spring een gat in de lucht omdat het zonnetje aankomt.

 292. Lina Lina

  300

  Mijn dochter springt een gat in de lucht omdat ze in de tuin mag spelen. Kom maar op zonnetje en natuurlijk trampoline.

 293. Linda Rhijn Linda Rhijn

  301

  Ik zou een gat in de lucht springen als de lucht blauw kleurt en de kindjes zonder jas buiten kunnen spelen! Lekker zonvitamines op doen zonder allemaal dikke lagen kleding!! Ga heel hard duimen voor de trampoline voor onze jongens! Top actie weer!

 294. shaliny shaliny

  302

  Wij springen gaat in de lucht omdat ik bevallen ben van een mooie zoon en mij dochter 'grote zus' is geworden. Omdat zei zo lief is voor haar broertje en gek is op springen (mijn bed wordt vaak als trampoline gebruikt) zou ik deze heel graag voor haar winnen.

 295. Deborah Walda Deborah Walda

  303

  Ik spring een gat in de lucht voor mijn zoon! Hij vindt het geweldig om samen met papa en mama te spelen en bij een speeltuin op de trampoline te springen!!! Dan kan hij het lekker thuis in de tuin!

 296. anja85 anja85

  304

  Papa springt een gat in de lucht als we deze trampoline winnen. Natuurlijk is hij voor de kids maar stiekem zou papa het ook leuk vinden als hij samen met hun een salto kan maken op deze kindervriendelijke trampoline!

 297. jahaira1990 jahaira1990

  305

  Ik zou een gat in de lucht springen samen met mijn kinderen en mijn neefjes omdat wij met zen allen 1 familie zijn die samen alles doen en er altijd voor elkaar klaar staan me zoon word bijna 5 op 25 mei en me neefje 22 mei ik zou daarom graag deze trampoline willen winnen aangezien ik alleen maar studeer en weinig tijd voor ze heb dat ik na school gezellig op de trampoline met ze kan het zijn energieke leuke jongens en vaak mogen ze niet naar buiten omdat ik moe ben maar zo een trampoline lijkt me ideaal gwn in de tuin spelen tijdens mijn opvoeding vond ik de gymlessen het leukst toen kwam het moment dat ik weer op de trampoline kon springen was ik heel goed in wilt het nu met de volgende generatie doen ze weten dat ik meedoe en zijn enthousiast en zeggen dat ze dit graag willen en dat ze willen winnen noouuu ik hoop het zou een leuke verjaarsdagscadeau zijn voor ze aangezien ik het niet heb en zo kan me dochtertje later ook meespringen de nieuwe generatie aan het springen maken gezellig hoor !!! topactieee

 298. Minime538 Minime538

  306

  Ik spring een gat in de lucht als ik klaar ben met werken en mijn lieve dochtertje weer op mag halen bij oma! Bij mijn dochtertje zijn spring ik een gat voor in de lucht..

 299. risje92 risje92

  307

  Dit zou helemaal geweldig zijn voor mijn spring in het veld. Lekker stuiteren, maar dan op een trampoline, hihihi. ...

 300. patje77 patje77

  308

  Ik spring een gat in de lucht voor het mooie weer dat nu eindelijk is gaan komen, heerlijk naar buiten met de kids en wat zou nog fijner zijn als ze zich kunnen amuseren op een geweldige trampoline van Exit toys Jump Arena! En als de kids slapen, dan gaat moeders natuurlijk zelf ook nog eventjes ;-)

 301. Collo003 Collo003

  309

  Ik spring een gat in de lucht als mijn dochters hun energie op deze trampoline kwijt kunnen en niet meer op de bank...

 302. moshy76 moshy76

  310

  Ik spring een gat in de lucht als ik deze trampoline win en samen met mijn dochters in de vrolijke zon kan gaan springen. Yippee!

 303. Margreet Margreet

  311

  Ik spring een gat in de lucht als ik deze trampoline win, mijn dochter lekker jumpen en mama lekker zonnebaden ;-) .. 2 vliegen in 1 klap dus!

 304. jolet jolet

  312

  ik spring een gat in de lucht van blijdschap als ik mijn zoontje kan laten weten dat mama deze megacoole trampoline heeft gewonnen en dat terwijl nu ze voor het eerst in haar leven aan een dergelijke winactie meedoet. hoe gaaf zou dat zijn?!

 305. jolandah jolandah

  313

  Ik sprong zojuist een gat in de lucht: ik was mijn mailbox aan het opschonen en kwam toen jullie mailing tegen waarin deze winactie stond. Die had ik helemaal gemist, maar gelukkig had ik hem nog wel bewaard. We zouden dolblij zijn met een trampoline, zo blijft ons bed hopelijk heel. Deze wordt nu namelijk als trampoline gebruikt en ben bang dat de lattenbodem het snel gaat begeven. De te winnen trampo ziet er zo veilig uit, daar zou ik een nog hoger vreugdessprongetje voor maken :-)

 306. Precious Precious

  314

  We zouden met ons hele gezin een gat in de lucht springen als mijn zoon slaagt voor zijn eindexamen.

 307. Jerney1978 Jerney1978

  315

  Ik zou heel graag de Supreme ingraaftrampoline winnen. Mijn oudste is rolstoelafhankelijk en zou dan toch gezellig met zijn zusjes op de trampoline kunnen spelen. Met de tillift kunnen we hem er dan opleggen! Zou zo geweldig zijn.

 308. Jerney1978 Jerney1978

  316

  Ik zou heel graag de Supreme ingraaftrampoline winnen. Mijn oudste is rolstoelafhankelijk en zou dan toch gezellig met zijn zusjes op de trampoline kunnen spelen. Met de tillift kunnen we hem er dan opleggen! Zou zo geweldig zijn.

Top 3 Blogs

Bang om Bram kwijt te raken

Ik kan hem nu toch niet vertellen dat h... >

Ons vechtertje Vieve

Deel 4: Na een periode van onzekerheid e... >

De dag die alles veranderde

Terug van vakantie en met beide benen op... >