Winnaars Bekend: Win een compleet back2school XXL pakket

Door: Mamaplaats 133 reacties

winactie stempel Win een compleet back2school XXL pakket

Goedgemerkt naar school

Het nieuwe schooljaar staat alweer voor de deur! Waarschijnlijk maken jullie de schooltasjes binnenkort al in orde zodat je kids goed voorbereid naar school gaan. Maar je bent pas écht goed voorbereid als je de labelproducten van Goedgemerkt in huis hebt. Zoals je wellicht weet raken kinderen hun spulletjes vaak kwijt of wordt het verwisseld met een klasgenootje. Merk daarom alles met de labelproducten van Goedgemerkt zodat iedereen weet van wie de spullen zijn.

Wat kun je winnen?

Voor de scholen beginnen mogen wij maar liefst 3x een gaaf back2school XXL pakket weggeven! Dit pakket bestaat uit:

 • 30 plaklabels in één kleur
 • 30 Instrijk Labels met merkje
 • 18 plakgemak kledingstickers
 • 20 mini labels in kleur
 • 20 schoenlabels (genoeg voor 10 paar schoenen)
 • 1 tassenhanger

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: Hoe zou jij de labels ontwerpen? Kijk hiervoor op goedgemerkt.nl.

De winactie loopt t/m 31 augustus 2016

Winnaars

W

Winnaar

Win een compleet back2school XXL pakket

W

Winnaar

Win een compleet back2school XXL pakket

W

Winnaar

Win een compleet back2school XXL pakket

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
133 Reacties

Reacties

 1. Sandraderoos Sandraderoos

  1

  Wat een leuke actie! Mijn kleine meisje gaat binnenkort beginnen bij de kinderopvang, dus dit pakket zou mij goed uitkomen. Ik zou het als volgt ontwerpen: donkerroze kleur, lettertype brightstar en als 'goedgemerktje' het plaatje van de ster. Voor de tassenhanger zou ik de gele met ster uitkiezen.

 2. Najim Najim

  2

  Ik zou ze in Pokemon style ontwerpen. Super vet!

 3. Najim Najim

  3

  Ik zou ze in Pokemon style ontwerpen een echte binnenkomer op school. Supervet!

 4. mamavanS- mamavanS-

  4

  Super schattig en zo handig! zo raakt ze nooit wat kwijt op school! Ik zou de knal roze kiezen met haar volledige naam erop en in het klein onze 06 nummer erop. Daarnaast een super lief schaapje erbij. Ze is stapel gek op schaapjes <3

 5. Claudia Meskers Claudia Meskers

  5

  Jaaa super handig! Onze Mika gaat voor het eerst naar school na de vakantie! Ik zou ze samen met hem gaan ontwikkelen. Maar de USA style vind mama wel eeg stoer!

 6. Yvetinha Yvetinha

  6

  Super handig! De oudste gaat nu naar groep 3 en de jongste naar groep 1, dus zou super zijn :) Kleur naamstikkers: Groen Lettertype: Mumbo GoedgeMERKtje: de helikopter En voor de tassenhanger de oranje met uil.

 7. henriette86 henriette86

  7

  De naam van onze fam en ons telefoonnummer met een Snoekie erbij

 8. Wilma D Wilma D

  8

  Wat een geweldig leuke labels! Moeilijk kiezen hoor, gekleurde piratenvlag voor mijn kleinzoon Dylan en roze prinses voor mijn kleindochter Amy, als dat zou mogen. Lettertype Jester. Als deze oma prisj heeft dan zullen de kinderen wel mee willen beslissen ;)

 9. Nannah Tak Nannah Tak

  9

  Voor mijn meisje "moet" alles roze zijn, dus als kleur zal ik licht roze kiezen, als lettertype "stripfiguur". Als figuurtje het waterijsje. De instrijklabels ook roze met lettertype "kinderen". En als merkje het hartje. En de tassenhanger roze met prinses.

 10. Sharon1980 Sharon1980

  10

  Mijn meisje wordt vast heel erg blij van de lavendel-kleurige labels met een vlinder!

 11. aphostrella aphostrella

  11

  Superhip! En geen 'verloren voorwerpen' meer! Ik zou er haar naam, mijn GSM nummer en een bijtje op zetten (stond destijds ook op geboortekaartje) In donker roze, traditioneel lettertype. Voor de tassenhanger zou ik voor 'rood met lieveheersbeestje' gaan.

 12. es es

  12

  mijn zoon vergeet zo veel dingen weer mee te nemen van huis dat het handig is met zijn naam thijs en mijn 06 nr op de labels met een voetbal plaatje.hij is daar dol op.aangezien hij de enige op school is met deze naam komt het misschien nog eens weer retour.

  • es es

   13

   in kidslettertype en kleur groen

  • es es

   14

   in kidslettertype en kleur groen

 13. Koetjes Koetjes

  15

  Donkerroze, lettertype stripfiguur, als afbeelding het koetje (vanwege dat wij een boerderij hebben), en als tashanger een prinses, dit is namelijk voor ons prinsesje. Voor onze stoere jongen, donkerblauwe stikker, lettertype ook stripfiguur, en als afbeelding de tractor (hier is hij verzot op) Als tashanger de stoere haai (deze vind hij geweldig in de dierentuin).

 14. Anne Freire Anne Freire

  16

  Mooi knaloranje labels met de dino-kop. Lettertype ronde kinderletters.

 15. Christa Volders Christa Volders

  17

  Een lekkere felle kleur met een leuk plaatje. Zodat deze goed opvalt. De naam van mijn dochter en zoon erop. Ideaal!

 16. Jamieke Jamieke

  18

  Dit zou super zijn. Haar naam is Charlotte. Ik zou haar naam roze maken en iets met een vlinder of een uiltje doen. Ze is gek op dieren.

 17. esther1986 esther1986

  19

  ooh super! de kleine dame is gek op woezel en pip, ik zou haar zelf laten kiezen. en daarbij is ze ook gek op roze is 1 ding weet ik zeker ze worden roze <3 ik zag dat woezel en pip er niet tussen stonden dus weet ik bijna we zeker dat het dan prinsessen worden (of paarden) letter type Mumbo vond ik wel erg mooi. lijkt me super fijn om te winnen. vooral omdat ik nog wel eens een beker of brood trommel verlies, of een kindje heeft simpel weg de zelfde deed ik altijd haar naam er op schrijven met water vaste stift maar ook dit slijt op een gegeven moment! geen tranen meer maar simpel een stikker;-)

 18. inkiepinkie inkiepinkie

  20

  Super leuke actie! Zou goed van pas komen bij onze sloddervos (om maar met de woorden van Woezel en Pip te spreken). Ik zou haar voor- en achternaam erop zetten, in lettertype original kids (lekker speels, in kleur donker roze (tja, ze is nou eenmaal gek op roze), met een hartje erop. Bij de tassenhanger zou ik kiezen voor roze met prinses.

 19. suesieh1987 suesieh1987

  21

  Ik zou heel flauw kunnen zeggen: met mijn laptop ;). Maar het ontwerp zou waarschijnlijk de kleur donkerroze krijgen, want heel verrassend is dat de favoriete kleur van mijn dochter. En haar favoriete dier is een vlinder dus dat plaatje komt erbij.

 20. ingrid_duijl ingrid_duijl

  22

  Unisex, zodat de labels voor jongens en meisjes gebruikt kunnen worden. Mijn zonen gaan elk jaar op scoutingkamp en dan moet alles gemerkt worden. Voor mijn dochter is het ook handig, zodat ze niets op school kwijt kan raken.

 21. Melmel Melmel

  23

  Ik zou mijn meisje laten kijken en kiezen en dan komt het ontwerp ;) vast goed :)

 22. Jepsies Jepsies

  24

  Rood met lieveheersbeestje en een merkje met een zonnetje, helemaal vrolijk!

 23. cootje48 cootje48

  25

  Dat koetje zou mijn zoontje helemaal geweldig vinden hij kan niet zonder zn koetje

 24. kaatje85 kaatje85

  26

  Wat leuk ! Ik heb voor mijn kinderen deze stickers ook altijd gehad. Werkt echt heel fijn. Onze spullen zijn al gelabeld maar ik doe graag mee voor een vriendin haar dochtertje, die over een paar maanden op school begint. Haar moeder houd niet zo van roze dus ik zou kiezen voor blauw of paars en dan met een plaatje van een paard erop omdat ze daar beide gek van zijn.

 25. Alena Alena

  27

  Een lekkere felle kleur met een leuk plaatje. De naam van mijn dochter en zoon erop.

 26. sbm sbm

  28

  Mijn kinderen zijn allemaal fan van Woezel en Pip. dus de labels zou ik zeker ontwerpen in Woezel & Pip stijl. Vrolijk en stoer!

 27. Goofypv Goofypv

  29

  leuk plaatje en met naam en telefoonnummer erop voor mijn jongste die maandag voor het eerst naar school gaat.

 28. Soum Soum

  30

  In jongensachtige kleur blauw of groen, met eigen naam en achternaam, voorkomt verwarring van dubbele namen.

 29. L_van_der_sanden@hotmail.com L_van_der_sanden@hotmail.com

  31

  Mijn zoontje gaat naar de kleuterklas en vindt het spannend dat hij zijn tas/beker/schoenen e.d. kwijt raakt...(= is al eens gebeurd). Zijn lievelingskleur is blauw. Als 1e regel zou ik zijn voornaam en achternaam plaatsen, de 2e regel mijn gsm-nummer (kleiner), zodat men mij kan bellen als het ergens is gevonden. Hij is fan van auto's, dus daar zou ik de afbeelding voor kiezen. Handig om er een afbeelding bij te plaatsen, want lezen kan hij nog niet. School begint pas op 5 september, dus dan zou hij er helemaal klaar voor kunnen zijn, leuk!

 30. Gympie24 Gympie24

  32

  Allemaal hartjes

 31. Cotien Cotien

  33

  Allerlei kleurtjes, en met achternaam van ons erop! Zodat we het voor onze drie Kids kunnen gebruiken. 2 jongens en 1 meisje Leuke actie!!

 32. Wollekje Wollekje

  34

  Met een stoer, leuk design ontwerp.

 33. Liefemuts Liefemuts

  35

  Super handig! Ik zou voor allemaal verschillende kleurtjes kiezen, waar kan het uiltje als symbool! En dan dochterlief jaar naam er op een op een aantal stickers ook mijn telefoonnummer, voor bijvoorbeeld in haar jas of in haar tas! Als lettertype zou ik het Kids (standaard) type kiezen!

 34. Jess Shannon Jess Shannon

  36

  Leuk dit! Mijn dochter Jomena van 8 jaar gaat naar groep 5! Ze is een hele stoere meid, haar papa speelt elektrische gitaar in een band en daar is ze erg trots op. Ik denk dat niet alleen mijn dochter maar vele andere kinderen het deze tijd vet vinden om rock-achtig te zijn! Vandaar mijn idee.. Labels in de kleur zwart met een felgekleurde electrische gitaar erop (fuchsia, turqoise of mintgroen) en daar ook nog het goedgemerkt sterretje bij!

 35. Lisbet Lisbet

  37

  Mijn dochter heeft al vanaf de geboorte dezelfde kleur labels van Goedgemerkt met hetzelfde GoedgeMERKtje. Dit houden we er natuurlijk in. Donker roze met het open getekende bloemetje, lettertype Original Kids. En we kiezeb natuurlijk de roze tassenhanger met de prinses erop. Nu ze na de vakantie naar groep 1 gaat, kan ze deze set van Goedgemerkt heel goed gebruiken!

 36. Lisbet Lisbet

  38

  Mijn dochter heeft al vanaf de geboorte dezelfde kleur labels van Goedgemerkt met hetzelfde GoedgeMERKtje. Dit houden we er natuurlijk in. Donker roze met het open getekende bloemetje, lettertype Original Kids. En we kiezen natuurlijk de roze tassenhanger met de prinses erop. Nu ze na de vakantie naar groep 1 gaat, kan ze deze set van Goedgemerkt heel goed gebruiken!

 37. koek54 koek54

  39

  Dit is handig en zou ze voor mijn kleinzoon willen laten maken, zodat hij goed gemerkt naar school enz. gaat. Regel 1 : Dit is van ...... (naam kleinzoon) Regel 2: Tel. nr. Tekstkleur: Blauw Lettertype: Kinderen GoedgeMerkje: Plaatje van een Skiër (omdat hij afgelopen winter skiën heeft geleerd.)

 38. mata mata

  40

  Ik zou de labels in blauw kleur met de naam in original kids stijl en een dino erop ontwerpen.

 39. janechugu janechugu

  41

  Zeker met een beertje! Mijn zoon houdt van beren!

 40. judokid judokid

  42

  Meisjes assorti Brightstar groot Hartje met kleine hartjes

 41. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  43

  Rood met lieveheersbeestje en een merkje met een zonnetje, helemaal vrolijk!

 42. mamavanlynnendemi mamavanlynnendemi

  44

  Ik zou alle labels in het roze doen, want mijn dochter van 5 wil alles in het roze. Ook lekker herkenbaar trouwens. En een bloementje erbij op, want dat staat zo gezellig.

 43. Marjolijn Evers Marjolijn Evers

  45

  Dit zou super handig zijn voor mijn zoontjes. De ene gaat naar de basisschool en de ander naar de gastouder, dus genoeg kans om veel te verliezen. Ik zou lettertype Chunky kiezen, onze achternaam erop zetten. Verder zou ik een olifantje kiezen en als tassenhanger een groene auto. Duim duim duim

 44. Kimm83 Kimm83

  46

  Mooie stoere ster logo met donker blauw auqa kleur. Zou heel goed v pas komen dan kunnen we mooi alles labelen en weten we precies wat van hem is.

 45. mietje85 mietje85

  47

  Piraten en auto's en voetbal en monsters en .....dat valt altyd in de smaak van myn 2jongens.z o veel om uit te kiezen dat mama niet alleen kan beslissen.

 46. hernieuw hernieuw

  48

  Ik ga voor de bloemlabels met een blauwe letters Jesper

 47. Jolien Vosman Jolien Vosman

  49

  Weer een leuke winactie! Even overleg gehad met de kleine directrice maar wij gaan voor de rode labels met bloem merkje. En dan lettertype Fester!

 48. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  50

  Met naam en traktor want onze jongens zijn helemaal gek.op.traktors en dan kunnen ze het allemaal.goed.herkennen

 49. maudelfie maudelfie

  51

  Ik heb gevraagd wat onze dochter mooi vind.ze zou ze roze maken .met een lieveheersbeestje. Haar naam en achternaam natuurlijk erop.tassen hanger moest natuurlijk ook roze ..haha.zo kan ze vanaf dit jaar voor het eerst naar de basisschool

 50. marry1974 marry1974

  52

  Dit is echt iets voor onze zoon van 4 jaar. Altijd alles kwijt. Hoe moet dat na de vakantie op school? Met deze labels gaar het zeker een stuk makkelijker. Ik zou een assorti voor de kleur nemen. En dan een stoere dino erop en Brightstar letters! Wat leuk dat je zoveel mogelijkheden hebt!

 51. poesemien poesemien

  53

  als merkteken zou ik overal een traktor nemen, dit op een blauwe sticker met zijn naam in een Traditioneel lettertype

 52. Mancini Mancini

  54

  Gave actie! Ik zou het in lavendel en paars maken met de tekst Mancini Originals met het hartje of de ster in traditioneel lettertype

 53. carinapeters carinapeters

  55

  Dit zou goed van pas komen, voor m`n kleine man die straks naar de peuterclub gaat. Ïk zou kiezen voor stoere labels, met auto`s en misschien zit er ook wel een tractor tussen! Leuk leuk!

 54. manou minten manou minten

  56

  Leuke actie. Onze tweeling gaat in oktober starten bij de peuterspeelzaal. Ik zou ze ontwerpen met een vlindertje :)

 55. Francina Veen Francina Veen

  57

  Mijn 8 jarige dochter die binnenkort naar een nieuwe school gaat, zou ze paars en roze maken en vrolijk met vlinders, hartjes en bloemen

 56. hesa hesa

  58

  Kleur donker roze, letter type Mumbo met het merkje met het paard erop

 57. droest droest

  59

  Ik vind de label in het voorbeeld wel erg leuk, die roze met een lieveheersbeestje erop

 58. JoyceZwarts JoyceZwarts

  60

  Leuk!! Ik zou zoveel mogelijk roze gebruiken voor ons kleine prinsesje i.c.m. een vlindertje, bloemetje en hartje. Mooi lettertype erbij zodat wij ons telefoonnummer ook mee kunnen vermelden. Heel veel keuze dus daar komen we wel uit!

 59. Kajsa1978 Kajsa1978

  61

  Leuke winactie zeg!! Mijn zoon gaat komend schooljaar echt leren lezen en schrijven in groep 3, dus hij krijgt nu zijn eigen pennen, etui, etc. die kunnen wel een label gebruiken! Ik zou de labels ontwerpen; kleur donkerblauw, lettertype "stripfiguur", en icoontje van de helicopter.

 60. trotse mama van 3 trotse mama van 3

  62

  Leuke actie, lekker roze met een dolfijn erbij.....sinds we naar dolfinarium geweest zijn het favoriete dier van onze dochter

 61. CBDKL CBDKL

  63

  Zou een koe als goedgemerktje gebruiken en verder Brightstar tekst. En aangezien ik drie jongens heb zou ik voor de licht blauwe kleur gaan. De tassenhanger zou de gele met ster worden. Wat zullen we met deze set blij zijn. Niet meer zoveel kwijt omdat er gewoon de naam op staat en dus makkelijk terug te bezorgen is.

 62. Hille Morel Hille Morel

  64

  Ik zou voor mijn zoontje een mooie groene label met een molen ontwerpen omdat hij daar zo gek op is. Of een trein, daar is hij ook zo gek op.

 63. Anouschkatje Anouschkatje

  65

  Appeltjes groen met een donker groene dino.

 64. MirEsch MirEsch

  66

  Ons boefje gaat binnenkort naar de peuterspeelzaal. Ik zou voor rood gaan met een piratenvlag. Lettertype stripfiguur. Rood is zijn lievelingskleur, vandaar. Alleen de tassenhanger niet de rode maar de groene met de auto. Super stoer om daarmee op de peuterspeelzaal mee aan te komen, toch? Zijn zus heeft de (roze) zeemeermin van jullie.

 65. Lisseltje Lisseltje

  67

  Wat een leuke actie! Zelf heb ik al twee sets voor mijn zonen besteld bij Goedgemerkt waar ik voorlopig nog voldoende van heb. Ze zijn erg handig en blijven goed zitten zelfs in de vaatwasser en sterilisator. Ik wil daarom graag meedoen voor mijn vriendin Marloes die zwangers is van haar tweede. Haar zoon gaat binnenkort naar de peuterspeelzaal en heeft een mooie rugtas, beker en broodtrommel van Cars maar hij is vast niet de enige Cars-fan. Voor Sven wil ik graag: groen, Sven groot lettertype, achternaam klein lettertype, lettertype Original kids, goedgemerkje vrachtauto met tassenhanger auto.

 66. dre dre

  68

  Leuk voor me zoon die straks naar school gaat Makkelijk voor op school met z'n jas enz Ik zou toch gaan voor een stoere auto met rode leters

 67. Jmd1983 Jmd1983

  69

  Ik zou oranje of groen kiezen met een vliegtuig erbij. Ieg-uig!!

 68. aekoren aekoren

  70

  Ik denk dat we voor groen zullen gaan met een poesje. Voor de jassenhanger zal het die met de dolfijn zijn gok is. Verder zullen we onze naam erop zetten en misschien wel een telefoonnummer.

 69. ma_schoe ma_schoe

  71

  Top prijs! Groen met een dino.

 70. Flo Flo

  72

  Wat een gave actie onze zoon gaat dit jaar naar medisch onderwijs en moet veel gemerkt worden omdat veel spullen op school blijven en lang onder weg is. onze dochter gaat al weer naar groep 4 voor onze zoon zou ik Pokemon willen maken en onze dochter winx club en de kleinste voor de opvang prinsessen ????????.

 71. corine787 corine787

  73

  Leuk! Voor mijn kleine man blauwe labels met een auto. Super handig voor naar de opvang!

 72. S.rijswijk@driebeukighuis.net S.rijswijk@driebeukighuis.net

  74

  Hier zijn we helemaal van de honden, het Hondje-merkje moet er dus op. Verder de familienaam en telefoonnummer. Dan kunnen alle drie de kids dit gebruiken. Lettertype stripfiguur.

 73. Loeser Loeser

  75

  Whaaaah, hoe leuk is dit! Ik word spontaan vrolijk als ik de website bekijk en weet haast niet wat ik moet kiezen. Ik zou dan ook zeker verschillende dingen kiezen. Uiltje, bloem, vlinder of muzieknoten als plaatjes, oranje of rood als kleuren, lettertype original kids of een ander speels lettertype. Krijg nu al zin om te gaan ontwerpen!

 74. ilse_pot ilse_pot

  76

  Wat een leuke actie zo vlak voordat de scholen weer gaan beginnen ! Voor de kledinglabels zou ik gaan voor de kleur : donkerroze met lettertype : mumbo een bloem plaatje en natuurlijk de voor en achternaam van onze dochter ... Voor de mini naamstickers zou ik kiezen voor de : kleur lichtroze met een bloemetje en dan met lettertype : stripfiguur haar naam erop ... Voor de kleine naamstickers zou ik gaan voor de kleur : lichtroze met bloem en met lettertype : mumbo haar naam ... Voor de instrijklabels zou ik de tekstkleur roze kiezen met bloem en dan haar naam met lettertype : kinderen ... En als laatste zou ik voor de blauwe tassenhanger met dolfijn kiezen . Wat zouden we dit goed kunnen gebruiken in het nieuwe schooljaar dat er aan komt ..dus nu maar duimen dat we dit mooie pakket gaan winnen :)

 75. Marwenbi Marwenbi

  77

  Super, onze vorige voorraad labels is bijna op... Ik zou de labels als volgt maken: Regel 1: voornaam, groot Regel 2: achternaam, normaal Lettertype: brightstar GoedgeMERKtje: olifant Weet zeker dat onze dochter ze vol trots zal showen, want wat is er nou stoerder als labels met je naam en lievelingsdier erop :-)

  • Marwenbi Marwenbi

   78

   Oh ja en de kleur.... dochter wil altijd alles geel. Dus dat lijkt me duidelijk :-)

 76. janinuh86 janinuh86

  79

  Ik zou bij elke verschillende label een andere afbeelding kiezen van onder andere de molen, het schaapje, de tractor en de trein. En als lettertype ook verschillende waaronder stripfiguur, mumbo en skinny caps en ook in verschillende kleuren zoals rood, groen en blauw. Voor de tassenhanger zou ik de oranje met uil kiezen!

 77. Gezellig Gezellig

  80

  Mijn zoon gaat binnenkort naar school. Hij is gek op hondjes en voertuigen. Alles zal blauw met die thema's hebben.

 78. Ev Paesen Ev Paesen

  81

  Voor mijn zoontje zou ik zowizo stickers kiezen met een auto op. Wat zou ons klein auto-zotje fier zijn om hiermee naar school te kunnen gaan! En mama blij omdat de brooddozen dan hopelijk niet meer kwijt geraken, win-win! ;)

 79. 1987E.d.J. 1987E.d.J.

  82

  Ik zou gaan voor donkerblauwe labels met witte letters met alleen de voornaam van mijn zoon. Als plaatje een stoere auto, past leuk bij zijn sokken :)

 80. kimberly voorend kimberly voorend

  83

  Zou samen met mijn zoontje kiezen

 81. Mammy02 Mammy02

  84

  Een lekker fel rose kleurtje voor mijn dochtertje die gaat beginnen in groep 1 na de vakantie. met lettertype chunky in het groot :)

 82. bakkertje bakkertje

  85

  Mijn dochtertje gaat vandaag voor het eerst de hele dag naar school. Het pakketje zou dus zeker goed gebruikt kunnen worden. ik zou kiezen voor donker roze, lettertype Chunky en een hartje erbij!!! en de tassenhanger Blauw met dolfijn.

 83. Feyenoordgirl Feyenoordgirl

  86

  De kleuren die de kinderen in zij klas willen of de kinderen het zelf laten ontwerpen !

 84. Brenda Bracke Brenda Bracke

  87

  Ik zou het duopakket kiezen: voor allebei mijn dochtertjes, reuzehandig! En voor allebei nu een 'mijlpaal': de oudste gaat naar groep 3, dus kleuter-af. En de jongste gaat naar groep 1: een nieuw begin!

 85. Minnie Minnie

  88

  Ik zou ze ontwerpen in de stijl van Woezel en Pip, want daar is mijn dochter helemaal fan van. Goed te gebruiken, want ze zit op de kinderopvang, dus genoeg te merken!

 86. jesskn jesskn

  89

  Wat leuk!! Ik zou paarse stickers met een paardje erop maken en in het stripfiguur lettertype mijn dochters naam.

 87. IceTropez IceTropez

  90

  Cool.... die wil ik wel heel graag winnen! Voor mijn zoontje Thomas die nu naar groep 3 gaat zou ik gaan voor blauw met een robot plaatje! En ik zou ze combineren met labels voor m'n dochter Suze die heel graag paarse 'stickers' wil met het plaatje van een ijsje :D . Zij gaat naar groep 1, joehoe, met zulke mooie labels wordt dat vast nog leuker dan zonder de labels van goedgemerkt ;) !! En dan ook nog een paar labels bestellen voor m'n zoontje Robin die op het kinderdagverblijf zit. Hij zingt graag olifantje in het bos....dus die krijgt er een plaatje van een olifantje op! 1 winnaar, 3 blije kindjes, ik zeg doen!

 88. malinili malinili

  91

  Bij onze twee oudste kinderen pasten opa en oma (die er niet meer is) op, maar met ons pasgeboren zoontje zullen we over een poosje van kinderopvang gebruik gaan maken. Dan kunnen we labels goed gebruiken voor onze spulletjes! De donkerste blauw, met lettertype Stripfiguur en de smiley, omdat ons kleintje weer zoveel vrolijkheid in huis heeft gebracht!

 89. denhan1987 denhan1987

  92

  Super leuk zeg, mijn dochtertje gaat binnenkort naar de peuterspeelzaal dus super handig. Ik zou de stickers ontwerpen in het transparant assortiment, met het lettertype Mumbo! En ik zou als plaatje het aardbeitje kiezen. Mijn dochter is gek op aarbeien en is een stoere meid dus vandaar dat ik niet kies voor het meisjes assortiment.

 90. dd1975 dd1975

  93

  Bij de geboorte van mijn dochter naamstickers van Goedgemerkt laten maken voor haar spulletjes als ze naar de opvang ging, maar inmiddels gaat ze alweer naar groepje 2 en de naamstickers zijn zo goed als op. Dus nieuwe naamstickers met bloemetje in haar lievelingskleur blauw met lettertype stripfiguur en de roze tassenlabel met prinses zouden goed van pas komen.

 91. francesca francesca

  94

  Leuke actie! Mijn dochter zit nu in de prinsesjes fase en is gek van Woezel en Pip, dus het zou hier een mix worden uit het woezel en pip labelset en de prinses naamstickers.

 92. daniellemans daniellemans

  95

  Gezien de diversiteit bij goedgemerkt.nl zou ik verschillende labels voor mijn meisje kiezen, maar dan wel binnen het thema zee.

 93. kloevert kloevert

  96

  Wat leuk en vooral handig! Wel moeilijk kiezen hoor! Ik ga voor een blauw plaatje met een tractor daarop en uiteraard de naam van mijn zoontje. Hij heeft iets met tractors en zijn lievelingskleur is blauw, lijkt me daarom een goede keuze. Zou mooi uitkomen nu hij binnenkort naar de 'grote' school gaat!

 94. supri supri

  97

  I would make them in red with a plane on them....what my child loves.

 95. ylona18 ylona18

  98

  Super leuk voor mijn oudste zoontje die 5 sept voor het eerst naar de peuterspeelzaal gaat. Jullie producten zijn top! Zelf heb ik al voor alle 2 de kids de SOS bandjes gekocht (de rubberen uitvoering). Voor de labels zou ik voor de woezel en pip kiezen. Super lief ????

 96. Anester Anester

  99

  Leuke actie! En super handig. ik zou gaan voor de kleur donker roze want dat is haar lievelingskleur. met een bloem / hartje dat mag ze zelf kiezen. Lettertype original kids! En de tassenhanger zou ik haar ook zelf laten kiezen!

 97. Henrike Laning Henrike Laning

  100

  Zo aan het begin van het schooljaar is zo'n pakket superhandig. Ik zou ze natuurlijk bestellen in de tinten roze en paars met lettertype Traditional en een Goedgemerkje olifant. Dit omdat Dunya actie gevoerd heeft voor de olifanten, dus het past goed bij haar. ;) Voor de herkenbaarheid kies ik dan bij alle stickers hetzelfde merkje en zoveel mogelijk roze. De tassenhanger wordt ook roze met een prinses. :) Ik zou mijn mobiele nummer in het kleine lettertype doen omdat het anders niet past.

 98. Sabrinabrittlola Sabrinabrittlola

  101

  Ik vind het altijd leuk om het helemaal zelf samen te stellen! Ik zou voor mijn jongste dochter lavendel kleur doen met een hertje als plaatje! Als lettertype zou ik voor Mumbo gaan. Als tassenhanger zou ik voor de rode met lieveheersbeestje gaan! Ze heeft nu eigenlijk nog der stickers van der zus op haar spullen naar het kinderdagverblijf.... Dus ik zou heel graag willen winnen!!

 99. Ingevandersteen Ingevandersteen

  102

  Samen met mijn zoon een mooie kleur uitzoeken en een leuk plaatje. Zijn naam erop en klaar!

 100. Jacqueline04 Jacqueline04

  103

  Wat een super actie. Ik zou voor onze zoon van 1,5 jaar stickers ontwerpen met trekkers of vrachtwagens. Hij is er helemaal dol op.

 101. Ingevg Ingevg

  104

  Super leuke actie. Ze zijn echt super fijn. Allebei onze dochters hebben een set (de ene donker roze de andere lichtroze). We zouden turquoise doen met een uilen plaatje. We zouden ze gebruiken voor de kinderopvang. Ideaal, dan raken we de spulletjes niet kwijt. Als tassenhanger zouden we de oranje met uiltje kiezen.. Nu duimen dat we winnen voor onze kleine man.

 102. Naomi88 Naomi88

  105

  Oh wow wat een gave actie zeg! Mn dochtertje kiest meteen voor t prinsesje nadat we alle merkjes hebben bekeken. Dus wij zouden zeker voor t prinsesje gaan!! Lijkt me geweldig om dit voor haar te kunnen gebruiken op school. Is meteen alles gemerkt en weet iedereen wat van haar is. Ideaal zeg!! Wij gaan hard duimen :)

 103. Nathalie1010 Nathalie1010

  106

  Ik kies voor 1 regel met hoofdletters Olivia in de kinderhandschrift. Labels donker roze en aarbeitje erop, omdat dat Olivias koosnaampje is.

 104. SanT SanT

  107

  Dat zou mooi uitkomen, ik ben bijna door mijn voorraadje heen!! Ik zou kiezen voor de donkerblauwe labels voor ons ventje (en voor de strijklabels en plakgemakstickers de donkerblauwe letters), met als logo de ster (net als zijn behang, dekentjes, rompers en rugzak :)), lettertype Skin Caps. En voor de tassenhanger ook die met een ster (en dus in het geel). Super leuk!!

 105. JoyceZwarts JoyceZwarts

  108

  Leuk!! Ik zou zoveel mogelijk roze gebruiken voor ons kleine prinsesje i.c.m. een vlindertje, bloemetje en hartje. Mooi lettertype erbij zodat wij ons telefoonnummer ook mee kunnen vermelden. Heel veel keuze dus daar komen we wel uit!

 106. Marjolein van S Marjolein van S

  109

  Super handig zeg! Lars gaat maandag voor het eerst naar school, dus we kunnen de labels erg goed gebruiken. Leuk ook dat je ze verschillend kan ontwerpen. Voor de kledinglabels kies ik het blauwe lettertype Original kids met een trein als logo. De naamstickers worden groen met lettertype Jester en een dino erbij. De instrijklabels krijgen een zwarte piraat in het kinderlettertype. De kledinghanger wordt de groene met de auto. Overal komt Lars zijn volledige naam op, want er zijn meerdere Larssen in de groep!

 107. Proudmamma Proudmamma

  110

  Wauw gaaf! Ik zou samen met onze zoon dit gaan ontwerpen, hij houd van stoer en kleurrijk dus ik denk dat er bij hem een stoer dier op komt met een knal kleur ???? hij start volgende week in groep 3 dus dit zou bij ons heel goed uitkomen???? aangezien hij altijd dingen verliest.

 108. RoLi84 RoLi84

  111

  Leuk zeg... Wij zijn gek op goed gemerkt, helemaal met 2 jongens die soms hetzelfde hebben... Zo kan je mooi zien wat van wie is... met alleen maar jongens zouden wij kiezen voor de kleuren oranje, blauw, rood en groen... precies de kleuren waar ze hier gek op zijn...

 109. Mojdeh Mojdeh

  112

  Ohw fantastisch zeg! Zat net al wat te kijken. Had het eerste blauw met een auto, maar die kan je aan t einde ook al label. Dus dan toch blauw met een robot 2e groen met een piratenschip en die labels blauw met een label dan. Bij allen alleen zijn roepnaam. Bij die strijkstickers denk ik zijn volledige naam (maar liefst 3 stuks) haha

  • Mojdeh Mojdeh

   113

   Oe vergeet de lettertypes! 1e original kids en die andere 2 stripfiguur!

 110. mamamo79 mamamo79

  114

  Kleur blauw (zoontjes lievelingskleur) lettertype stripfiguur en goedgeMERKtje mobieltje. Tassen hanger blauw met dolfijn.

 111. Sandra Sandra

  115

  Ik zou ze allemaal anders maken. Verschillende kleurtjes en figuurtjes, maar wel met naam en telefoonnummer. Bonte boel, erg leuk voor de kids en toch goed gemerkt voor het geval er iets kwijtraakt!

 112. probando probando

  116

  Ik zou het als volgt ontwerpen...mmm; beter gezegd, mijn dochter zou ontwerpen! Ik kan het een bijtje raden, roze!

 113. xrina xrina

  117

  wat leuk! mijn oudste , Amélia (9) mag binnenkort met academie basisschool beginnen. .. En hoe zou ik het label gaat ontwerpen? laat ik aan dr over! zij is helemaal gek om dingen te ontwerpen/tekenen

 114. r-mami r-mami

  118

  Wat een superleuke actief! Ik zou kiezen voor gekleurde stipjes of een gekleurd randje zodat ze voor me dochter en zoon allebij gebruikt kunnen worden!

 115. Mars1988 Mars1988

  119

  Mijn kinderen gaan binnenkort naar de kinderopvang wat zal dit pakket dat goed van pas komen. De stikkers worden roze en blauw in de hoop dat ik ook 2 verschillende de namen mag doen en dat de een plaatje met een olifant en de andere mee een beer

 116. SBDick SBDick

  120

  Roze roze en roze Want het zou dan voor onze tweeling meiden zijn

 117. kelly defauwes kelly defauwes

  121

  Wauw super handige actie, mijn dochtertje vergeet altijd haar bakjes op school, ze gaat nu naar groepje 2 en dan mag mama niet meer naar binnen om haar op te halen dus moet ze zelf alles verzamelen... ik zou ze roze maken met een mooi lieveheersbeestje erop en dan de naam van mijn meisje erop IVA

 118. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  122

  Wat een prachtig pakket! Ik zou voor het paatje Leeuw gaan en dan de familie naam, zweet iedereen dat het bij ons hoord en kan ik het voor iedereen gebruiken. Met de kleur rood kan het voor jongens en meisjes.

 119. jacolinehoutbraken jacolinehoutbraken

  123

  Achtergrond natuurlijk rose (zoals alles hier in huis van de dames), hartjes blijven favoriet (of toch het hondje) letters van mumbo zijn wel leuk (of stripfiguur). Keuze volop waar de dames wel in mee moeten beslissen als ze eenmaal deze prijs willen.

 120. thérèse van Onselen thérèse van Onselen

  124

  Dino's! Brachiosaurus, T-rex, Stegosaurus, Triceratops, Parasaurolophus, Ankylosaurus, Diplodocus, Pterodactylus... Mijn zoon van 3,5 kent ze allemaal en gaat binnenkort voor het eerst naar de basisschool. Ideale combi denk ik zo!

 121. Mamavanmeisje Mamavanmeisje

  125

  Ahhj graag, gebruik ze voor de opvang van mn kleine meisje. Flesjes bakjes flessenbakjes kleertjes schoenen en knuffels moeten gemerkt worden. Vind ze fantastisch werken van goedgemerkt. Helaas groeit ze uit kleertjes en moeten flessen en bakjes vervangen worden want de stickers blijven fantastisch zitten dus daarvoor hoeft er geen nieuwe sticker bij. Ik zou gaan voor donkerblauw (gave kleur kuist voor meisje en valt goed op) met konijnenmerkje en plaatjes. Mijn dochtertje is negen maanden en "verslaafd" aan dr konijnen. Als ze ze ziet gaat ze al trappelen van blijdschap

 122. Bianca011206 Bianca011206

  126

  Heel handig voor mijn meisje dat alles kwijt raakt! De labels zouden paars of roze zijn met een hartje of een paard kleine letter met op de eerste regel haar voor en achternaam en op de tweede regel mijn telefoonnummer.

 123. cvanberlo cvanberlo

  127

  Ik zou ze ontwerpen door de naam te vermelden en een plaatje van een vlinder

 124. melissa1984 melissa1984

  128

  als het maar roze is met een prinsesje voor ons prinsesje!

 125. brooklyn3 brooklyn3

  129

  voor mn dochter met stoere skatebaords en kusjes en lippenstift print en bmx fiets want mijn dochter is een stoere meid die ook van meiden dingen houd en jongens dingen

 126. Jeniyah Jeniyah

  130

  Super leuke actie dit!! Ik zou voor de Neon Plaklabels gaan, lettertype Mumbo Alles mag roze met die dames van ons!

 127. MamaVanJ&Y MamaVanJ&Y

  131

  Oh dat weet ik al heel goed, hoe we het willen! Wij zullen deze voor 2 kids gebruiken, dus ik zal de achternaam noteren, ook handig met doorschuiven volgend jaar. Tevens telefoonnummer omdat er genoeg kwijtraakt, op school en onderweg (naar school eb sport). Allemaal rode kleur stickers (de 18 plakgemak met witte tekst, gekleurde achtergrond), omdat rood hier lieveling is. Lettertype original kids. Bij de instrijklabels het 'lieveheersbeestje' merkje, omdat dat 'zijn' plaatje is op school, heeel toevallig vorig jaar ook op de andere school. Ook ons meisje houd van lieveheersbeestjes, dus allemaal blij! De transparante schoenlabels zijn heel mooi, en handig want vandaag probeerden wij het met plakband en dat was een lachertje geworden. Binnen een seconde eraf. De tassenhanger (wat toevallig!!) De rode met lieveheersbeestje!! Grappig deze combinatie, op school staan de tassen en jassen in de aula aan kledingrekken, leuk als hij zijn lieveheersbeestje meteen herkent! En nu de hele nacht duimen! Figuurlijk dan he :)

 128. angelique987 angelique987

  132

  Mama mama mama mama!!!!! Ik wil die groene!!!! Die groene met de b van bram!!! Mama mama mama mag ik ook een plaatje? De rups of de spin? Doe maar de spin, anders vind jij ze eng he mamie.... Tja ik kan ze niet zelf ontwerpen dat doen de kids zelf wel

 129. Nootjeh Nootjeh

  133

  Nou graag ik heb 2 puber voor het eerst naar de hogeschool dus is welkom voor ons en de jongste is net een week op haar nieuwe school aangezien we net 2 weken geleden zijn verhuisd

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >