Winnaars Bekend: Win een compleet vitamine pakket

Door: Mamaplaats 254 reacties

winactie stempel Win een compleet vitamine pakket

Net dat beetje extra voor je kind

De Sterke Beer helpt jonge kinderen bij de ondersteuning van hun weerstand en is geliefd bij kinderen omdat het lekker is! Het wordt daarnaast door ouders/verzorgers gekozen omdat het verantwoord is en gemakkelijk ingenomen wordt door kinderen. Een eenvoudige en prettige manier om ze net dat beetje extra te geven! De vloeibare multivitamine kan gemakkelijk worden gemengd met yoghurt of diksap. De uitgekiende samenstellingen zorgen ervoor dat ze precies binnenkrijgen wat ze nodig hebben.

Wat kun je winnen?

Je kunt een compleet pakketje ter waarde van €19.44 winnen! Dit pakket bestaat uit de volgende twee producten:
 • De Sterke Beer suikervrije vitamine D druppels
 • De Sterke Beer vloeibare multivitamine

Hoe kun je winnen?

Beantwoord de volgende vraag: ‘Geef jij jouw kindje wel eens multivitamine?'

Meer informatie?

Wil je meer weten over (multi)vitamine, ondersteuning van de normale groei of de ontwikkeling van de botten? Neem dan een kijkje op de website van Sterke Beer: www.desterkebeer.nl. De Sterke Beer is verkrijgbaar bij o.a. Etos, DA en vele zelfstandige drogisterijen. Daarnaast heeft De Sterke Beer een eigen webshop.

Winnaars

W

Winnaar

Win een compleet vitamine pakket

W

Winnaar

Win een compleet vitamine pakket

W

Winnaar

Win een compleet vitamine pakket

W

Winnaar

Win een compleet vitamine pakket

W

Winnaar

Win een compleet vitamine pakket

W

Winnaar

Win een compleet vitamine pakket

W

Winnaar

Win een compleet vitamine pakket

W

Winnaar

Win een compleet vitamine pakket

W

Winnaar

Win een compleet vitamine pakket

W

Winnaar

Win een compleet vitamine pakket

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
254 Reacties

Reacties

 1. gwen gwen

  1

  ik heb voor de meisjes multi vitamine in huis ze krijgen er iedere dag 1 maar ik ben er mee begonnen voor de dagen dat er slecht gegeten wordt dan geef ik ze er altijd 1 ik doe dat omdat ik dan denk dat ze in ieder geval de vitamine binnen hebben.

 2. esther te riet esther te riet

  2

  Ja, we hebben een tweeling van 3 en een van de heren eet amper iets. Behalve een boterham en wat vla krijg ik er verder weinig tot niets in en om toch te zorgen dat er iets van vitamines naar binnen gaat doe ik 2x per week een greep naar een multi-vitamine-tabletje.

 3. angela luca angela luca

  3

  Mijn zoontje van 2 krijgt elke dag van multivitamine, omdat hij geen fan is van groente en fruit (alleen de fruithapjes lustie wel) het gewoon ook echt niet wil proberen hoewel ik het stug blij f geven elke dag .. anders ben ik toch bang dat hij vitamine tekort komt. Ik vind het voor nu een mooie oplossing. ik denk dat de zin in het uitproberen nog wel komt ga hem voor de rest ook niet dwingen.

 4. Mama-cate Mama-cate

  4

  Heel af en toe. Ze krijgt zo goed als elke dag de Vitamine D maar daarnaast niet veel anders. Ik probeer juist meer fruit en groenten te geven omdat ik niet altijd zeker weet dat alle merken die vitamines verkopen ook daadwerkelijk goed voor haar zijn. Maar op de dagen dat ze eigenwijs is, of ziek dan is een vitamine pilletje wel erg handig, maar ja ze zijn niet allemaal leuk en vrolijk. De sterke beer daarentegen zien er wel leuk uit en waarschijnlijk neemt ze ze dan ook zonder problemen.

 5. loeske111 loeske111

  5

  Ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht om multivitamine te geven. Mijn kinderen krijgen vrijwel dagelijks vitamine d maar daar houdt het ook mee op. Ik ben benieuwd of ze het überhaupt zouden lusten.

 6. thom79 thom79

  6

  Mijn zoontje krijgt nog dagelijks Vitamine D druppels en het nodige verse fruit voor de vitamine C. Hij wil natuurlijk zo sterk als een Beer worden, dus dat pakket met Multivitamine komt hier wel van pas.

 7. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  7

  Als het erg zonnig weer is geef ik de kids geen vitamine D anders wel En als de R in de maand ook wel multivitamine of vitamine D

 8. E.E van Zonneveld E.E van Zonneveld

  8

  Nee, maar als we het pakket winnen, gaan we het zeker proberen!

 9. Joke Boumans Joke Boumans

  9

  Elke dag voor het tanden poetsen mag de kleine man zelf het lepeltje vasthouden en de druppeltjes aftellen. Dit krijgen we niet meer uit zijn routine. Als ik het vergeet, staat hij al klaar met zijn lepeltje!

 10. maddy99 maddy99

  10

  Ja, dan hebben ze in ieder geval een basis binnen

 11. wendy haanstra-v sleen wendy haanstra-v sleen

  11

  Onze dochter krijgt vanaf de geboorte haar nodige vitamientjes. En ze heeft geen enkele moeite met deze van de lepel te 'eten'. We gaan er ook graag mee door.

 12. mariekatygo mariekatygo

  12

  mijn zoontje krijgt elke dag multivitaminen van mij en ik probeer hem ook veel groeten en fruit te geven maar dat lukt niet altijd daarintegen heeft hij wel een hele goede weerstand hij is namelijk bijna nooit ziek en dat is wel erg fijn hoor ..., ik probeer verschillende vitamines en mineralen uit

 13. chantal vd horst chantal vd horst

  13

  Ik geef me kinderen als ze niet goed willen eten multivitamine. Vind het erg belangerijk.

 14. joelle89 joelle89

  14

  ja mijn kleintje krijgt elke dag haar vitamine d

 15. ilsevanstratum ilsevanstratum

  15

  Jazeker als de R in de maand zit!!

 16. bacokim bacokim

  16

  als de R in de maand zit dan geef ik ze wel

 17. Gera Kriek Gera Kriek

  17

  In de wintermaanden.

 18. Sarina Sarina

  18

  Nee eigenlijk alleen vitamine D. Hij at tot pas geleden altijd prima groente en fruit, maar de laatste tijd gaat de groente en fruit er slecht in.

 19. nahsuusje nahsuusje

  19

  Elke dag vitamine D en in de winter pak ik die multivitamine waar D ook in zit voor extra weerstand (en daarnaast wat extra fruit/groente)

 20. Janneke van Woesik Janneke van Woesik

  20

  Ja, regelmatig. Vooral als ze wat extra kunnen gebruiken zoals bij verkoudheid of tijdens de maanden met de r in de maand. Dan hebben ze ook extra vitamine D nodig.

 21. Anneliese de Waal Anneliese de Waal

  21

  Ja, ik geef de kinderen iedere morgen extra multivitamine bij het ontbijt. Vind het erg belangrijk dat ze genoeg vitamine binnen krijgen.

 22. ilonawolters5 ilonawolters5

  22

  nee, eigenlijk alleen vitamine D

 23. natasja88 natasja88

  23

  mijn dochter krijgt nu vitamine d omdat ze wat te weinig had multivitamine krijt ze niet

 24. Nicolien Heijmans Nicolien Heijmans

  24

  Dat hebben mijn kindjes liever dan groentjes :-)

 25. martha68 martha68

  25

  ik geef mijn kind iedere dag multi vitamine omdat het gezond is

 26. Jacques Jacques

  26

  .. vroeger was dat niet zo gebruikelijk.. tegenwoordig krijgen mijn kleinkinderen dit wel.. Best gezond voor ze.. leuk om dit voor ze te winnen..

 27. Zana Zana

  27

  multivitamine heb ik nog niet gegeven, wel natuurlijk vitamine D

 28. St. St.

  28

  Ja

 29. Lonneke Swinkels Lonneke Swinkels

  29

  Nee eigenlijk niet, alleen vitamine d!

 30. Trudy IJzelenberg Trudy IJzelenberg

  30

  Ja ik geen mij zoontje vitamine. Als ik dat niet doe merk ik minder weerstand bij hem. Uiteraard krijgt hij genoeg groente en fruit, maar dit extraatje heeft hij echt nodig.

 31. xuan nguyen xuan nguyen

  31

  Ik geef mijn beiden zonen sinds hun geboorte extra vitamines, met zeer goede resultaten!!! Kinderen hebben deze dagen echt wel nodig.

 32. Jan31 Jan31

  32

  Onze zoon een goede health houden met mede de hulp van deze extra vitamine

 33. debby debby

  33

  Jazeker, mijn kleintjes krijgen elke dag multivitamine.

 34. Jolanda Y Jolanda Y

  34

  Alleen als Er een R in de maand zit!

 35. jacq jacq

  35

  ze krijgen dagelijks vitamine D, maar zit er wel over na te denken om multi vitamine te gaan geven omdat de oudste niet elke dag zo goed eet...

 36. Sanne Lieffering Sanne Lieffering

  36

  Mijn dochter is meervoudig gehandicapt door een energie stofwisselingsziekte en kan daardoor oa niet kauwen en krijgt alleen vloeibare voeding. Eten doet ze erg slecht en krijgt daardoor te weinig vitamine.Tabletten kan ik haar dus sowieso niet geven. Ik probeer 1x per week extra vitamine te geven en maak dan een pilletje fijn met een vijzel. Er blijft dan veel poeder over wat ze dan vaak niet allemaal binnen krijgt omdat ze het eten dan weer niet op eet. Vloeibare multivitamine lijkt mij dus ideaal!

 37. Fenny Van Erp Fenny Van Erp

  37

  Ja hij krijgt elke dag vitamine d

 38. ziana sinan ziana sinan

  38

  ik geef mijn zoon van 1,5 jaar vloeibare multivatimen van davitamon , dit gaat niet altijd gemakkelijk omdat deze vitamines niet echt lekker zijn! Daarom ben ik ook erg benieuwd naar de vitamines van de De sterke beer!

 39. traceyeggers traceyeggers

  39

  Ik geef mijn zoontje van 10 weken vit D druppels. En als hij wat ouder is zorg ik er natuutlijk ook voor dat hij genoeg vit binnnen krijgt

 40. Bianca Hoogduin Bianca Hoogduin

  40

  Ja ik geef mijn jongste van 2 jaar oud dagelijks multivitamine, sowieso in de winter. Ze eet haar groenten slecht of soms niet en om haar toch de benodigde vitamine te geven,staat de multivitamine standaard op de eettafel. Onze oudste van 6 eet stukken beter, maar geven we af en toe een multivitamine als ze iets niet lekker vind of we niet 'gezond' gekookt hebben.

 41. tracey tracey

  41

  Ik geef mijn beide kinderen iedere dag vitamine d.

 42. ester scholten ester scholten

  42

  mijn kind krijgt zeker mulitivitamine.hij vind het heerlijk om van de beer een vitamine te krijgen:)

 43. Carola Özkan-Houwer Carola Özkan-Houwer

  43

  Nee, ik heb dat nog nooit aan mijn zoontje gegeven. Hij krijgt wel vitamine D druppels maar ik wist eerlijk gezegd niet eens dat ze multivitaminen mogen hebben of nodig hebben! Hij gaat naar het kdv dus het iedere week spannend of hij virusvrij thuis komt en vaak is dat niet het geval, dus een beetje extra weerstand zou fantastisch zijn! Ik zou het pakket daarom graag willen winnen!

 44. charlotte den boef charlotte den boef

  44

  Ligt er aan hoe ze eten en drinken als ze bijna niet eten dan krijgen ze dat zeker weten !

 45. Adda Adda

  45

  Ja ik geef mijn kinderen vitamine d heb een tweeling van 2 1/2 en die eten ook bijna niet heb er echt moeite mee misschien heb ik wel wat aan de pakket van sterke beer zodat ze ook ter worden vind het wel goed om te proberen

 46. Maaike Stet Maaike Stet

  46

  Mijn kleine meisje moet nog geboren worden in september maar ben het zeker van plan!

 47. Fenna van der Meer Fenna van der Meer

  47

  Ja, mijn zoontje van 2 krijgt elke dag vitamines erbij in de vorm van kauwtabletjes

 48. nikikupp nikikupp

  48

  Ja elke dag!!!

 49. Antjebakker Antjebakker

  49

  Nee, mijn kindjes zijn nu 10 weken en krijgen borstvoeding en vitamine d druppels. Ikzelf slik wel een multivitamine.

 50. Puggeh Puggeh

  50

  Alleen vitamine D

 51. irikro irikro

  51

  Nooit over nagedacht om multivitamine te geven. Mijn zoon is dan ook net 6 maanden en mag nu bijvoeding gaan krijgen, hij kreeg tot nu toe alleen borstvoeding. Vit. D krijgt hij wel iedere dag.

 52. nadine zandbergen nadine zandbergen

  52

  Nee mijn kindje krijgt geen multimedia vitamine. Mooi om het met dit win product te gaan proberen.

 53. Susanne78 Susanne78

  53

  Onze dochter van 23 maanden krijgt geen multivitamine, wel vitamine D. In principe zou ze alles via haar voeding binnen moeten krijgen, maar als ze weer eens een slechte eetperiode heft, is het natuurlijk de vraag of dat wel zo is.

 54. F Werdt F Werdt

  54

  Nee, ik geef mijn 2 kinderen (nog) geen multivitaminen. Ze eten goed groenten en fruit, maar ik heb wel het idee dat er meer bestanddelen zitten in multivitaminen dan dat ze door voeding binnenkrijgen. Daarom zou ik het graag willen proberen voor Koen (6 jaar) en Isa (3 jaar).

 55. henriette1985 henriette1985

  55

  Ik wilde dit graag gaan doen maar vanuit een appotheek hebben ze ze dat afgeraden omdat dat volgens hun helemaal niet nodig is om een kindje dat te geven maar ik zou het zoo onwijs graag wel willen gaan doen en dit is nu onze kans en nu maar hopen dat we het kunnen gaan proberen en daar mee mensen duidelijk te kunnen maken dat het juist wel super goed is voor je kindje

 56. Nine Nine

  56

  Ik heb mijn dreumes nog nooit multivitamine gegeven, wel vitamine D. Dus ben wel benieuwd of er wat verschil zal zijn als hij het wel binnen krijgt! :)

 57. Suzie1986 Suzie1986

  57

  Ja. Alle 3 mijn kinderen krijgen vitamines. Ben er 2 jaar geleden mee begonnen omdat ik het voor heen altijd onzin vind. Maar doe het nu al 2 jaar achter elkaar vooral als de R in de maand is en ze zijn veel minder ziek geweest.

 58. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  58

  Nee eigenlijk niet. Wel krijgt ze elke dag vit d druppels

 59. Mariska Klaverkamp Mariska Klaverkamp

  59

  Af en toe, ben er heel laks in, de ene keer wel als ik er aan denk, wil als ik dit pakket win toch echt doorzetten!

 60. Heleen001 Heleen001

  60

  Geen multivitamine, alleen vitamine D

 61. Lilian van den Berg Lilian van den Berg

  61

  Mijn zoon krijgt elke avond voor zijn laatste fles vitamine D druppels. Hij is er dol op en wordt helemaal enthousiast als hij het lepeltje aan ziet komen. Verder eet hij goed brood, groente en fruit.

 62. annelies vanhoutte annelies vanhoutte

  62

  ja ik geef mijn kindjes af en toe vitamine in de vorm van beertjes maar ons mindervalide kind kan geen beertjes knabbelen daarom zou ik deze wel willen testen

 63. chantal kabel chantal kabel

  63

  Mijn kindje krijgt op dit moment alleen vitamine d. Ze is 11 weken oud,dus straks als de fruithapjes komen. Zou ik ook graag andere vitamines willen geven en deze zien er top uit...

 64. martjuh2 martjuh2

  64

  Af en toe, misschien moet ik het vaker doen. Daarom zou ik graag het pakket willen winnen!

 65. Maartje Meijs Maartje Meijs

  65

  Elke dag vitamine D en mijn oudste ook elke dag een multivitamine, omdat haar weerstand een extraatje kan gebruiken!

 66. Kelly Honders Kelly Honders

  66

  Ja alleen vitamine d

 67. Annelon Roskam Annelon Roskam

  67

  Alle kindjes waar ik werk krijgen SpongeBob Davitamon vitamine en uiteraard vitamine D. Vanaf 4 december mag ik mijn eigen kindje vitamine D gaan geven. Goed te weten dat deze suikervrij is ;-)

  • jdevries jdevries

   68

   Vraagje. Wat voor werk doe jij dat de kinderen daar vitamines krijgen?

 68. Romina van rie Romina van rie

  69

  mijn kindjes krijgen ook elke dag extra vitamines

 69. Marwenbi Marwenbi

  70

  Nog niet, ze krijgt nu vitamine d, maar aangezien ze niet meer altijd alles wil eten twijfelen we om over te stappen naar een multivitamine.

 70. jdevries jdevries

  71

  Mijn jongste dochter van 4 maanden krijgt borstvoeding en natuurlijk de vitamine d. Sinds een weekje eet ze groenten. Jammie ;) Mijn oudste dochter is bijna 4 jaar en krijgt multivitamine. Net even dat beetje extra.

 71. Fiona Bonne Fiona Bonne

  72

  Ja, dagelijks druppels van vitamine D en verder vers fruit!

 72. iris sonneville iris sonneville

  73

  ik geef mijn dochtertje van 3.5 wel eens multivitaminen, maar zou het Veel vaker /dagelijks moeten doen.. ze eet 's avonds namelijk ontzettend slecht :(

 73. patricia de jong patricia de jong

  74

  hij krijgt vitamine D op moment is net geboren 16mei zal dus wel van pas komen :-)

 74. pupke2love pupke2love

  75

  ik geef onze dochter inderdaad vitamine's.momenteel krijgt ze d vitamine, ze is nog geen 4 jaar. en in het najaar krijgt ze vitamine's tegen de weerstand zodat ze minder ziek wordt en het helpt.

 75. Moniek Drost Moniek Drost

  76

  Mee nog niet.... Wanneer moet dit? Ze is over twee weken een jaar!!!

 76. natalie_schouten natalie_schouten

  77

  Mijn kinderen krijgen iedere dag multivitamines ben begonnen ermee toen ze 1 jaar waren om hun weerstand te verhogen zijn vaakvaak verkouden

 77. ask85 ask85

  78

  Mn kindje is bijna 3 maanden dus zit nu nog alleen aan vitamine d en k!

 78. Kimberley Sullivan Kimberley Sullivan

  79

  Mijn mooi dochtertje krijgt al sinds de geboorte vitamine D druppels , sommige zeggen dat het onzin is, maar extra vitamientjes zijn altijd goed toch ! Ze is altijd super vrolijk dus ik klaag niet :D

 79. moederanja moederanja

  80

  Doordat onze kindjes een getint huidje hebben, krijgen ze altijd extra vit b en extra vitamines

 80. rewana rewana

  81

  nou eigenlijk is mn kleine venf best gek op fruit & groente, maar krijgt wel elke dag zn vitamine d;-) T zou wel handig zijn om in huis te hebben op de dagen dat die dus wat minder eet;-)

 81. Jmd1983 Jmd1983

  82

  Nee, geen multivitamine. Wel D (en K voor de kleinste).

 82. Tirza Veldhuis Tirza Veldhuis

  83

  Ik geef haar elke dag vitamine D, voor de rest krijgt ze nog steeds Nutrilon, waar ook vitamine inzitten. Maar multivitamine heb ik nog niet eerder over nagedacht..

 83. casto casto

  84

  Nou ze kunnen altijd wel wat exstra vitamine gebruiken!!

 84. Claudia554 Claudia554

  85

  Mijn meisje van bijna 6 maanden krijgt nu alleen nog vitamine D, en sinds we hier gelezen hebben dat er vaak suiker zit in vitamine D hebben we op ons potje gekeken en ja hoor... dus wij zijn ook over gestapt op de Sterke Beer... Als we straks met de borstvoeding stoppen wil ik wel multivitamine gaan geven, zodat ze toch alles binnen krijgt wat nodig is, en ze dan niet meer van mama krijgt.

 85. MvdMC MvdMC

  86

  Ja, wel eens, maar niet iedere dag. Simpelweg omdat ik nog niet de vitamine heb gevonden die mijn dochters graag innemen en omdat ik het zelf ook regelmatig vergeet.. Vitamine D krijgt mijn jongste wel nog iedere dag! Maar die druppels vinden ze ook echt lekker!

 86. Tjitske geertsema Tjitske geertsema

  87

  mijn kinderen krijgen elke dag Multi vitaminen. Voor mijn kinderen niets anders dan het beste.

 87. Kim Huiskamp Kim Huiskamp

  88

  Ik ben me er nooitbrwust van geweest dat naast vit Dvook multivit aan mijn dochter zou kunnen geven. Dus ik heb dat nog nooit gedaan

 88. kloevert kloevert

  89

  Vitamine D krijgt hij elke dag. Multivitamine heb ik nog nooit gegeven, maar nu hij periodes heeft dat hij niet zo goed eet, zal het mij een goed gevoel geven dat ik zeker weet dat hij precies binnen krijgt wat moet hebben. Ik zou het dus graag willen proberen.

 89. Goofypv Goofypv

  90

  Eentje van 1 die vertikt het om op vitamintje te sabbelen, misschien vloeibaar onze oplossing. Slikt dagelijks vitamine d

 90. riek de muynck riek de muynck

  91

  Mijn kindjes krijgen multi vitamin. maar niet elke dag. Ze eten veel fruit en ik probeer ze elke dag groenten te laten eten. Vooral in de winter heef ik ze wat extra.

 91. L. Zet L. Zet

  92

  De kinderen krijgen elke dag vitamine D. De oudste krijgt ook een 'vitaminesnoepje' als ze genoeg heeft gegeten om het pilletje te kunnen eten. Op een lege maag mag je het niet geven, dus dan moeten we eerste weer laten drinken etc.

 92. hesa hesa

  93

  nee niet, ze krijgen wel dagelijk vitamine D druppels maar (nog) geen multi vitamines.

 93. Hannah BOer Hannah BOer

  94

  Mijn moeder zei altijd ik maak van mijn kinderen geen pillenslikkers dus nee ik geeft ze eigenlijk nooit extra vitamines alleen als hun weerstand het echt kan gebruiken tot nu toe zijn ze eigenlijk nooit ziek geweest denk dat je met gezonde voeding hetzelfde resultaat bereikt!

 94. chardonnay chardonnay

  95

  Ik geef mijn kinderen elke dag multivitamine kauwtabletten als aanvulling op hun dagelijkse voedingsbehoeftes en ter ondersteuning van hun weerstand. Ik heb een zoontje met een chronische voedselweigering, dus voor hem is het extra belangrijk om ook hiermee zijn energie op peil te houden, zodat hij lekker kan spelen.

 95. Jenny Jenny

  96

  Nog niet, want mijn kleine komt tussen nu en een paar weken op de wereld.

 96. linni linni

  97

  ik geef elke smorgens hem een paar druppels vitamines, eerste keer was kruidvat, daarna daviton, dan nu nijntje zoiets... hij vindt dat redelijk..niet zo lekker.. ik wil deze winnen voor uitproberen of hij dat lekker vindt...

 97. allysia25 allysia25

  98

  Mijn dochtertje is allergisch voor melk en sojamelk dus zij krijgt calciumtabletten voor haar botten en tandjes. De tandarts ziet ook dat haar tandjes aangetast worden doordat ze geen melk krijgt, maar gelukkig zijn het nog melktandjes en kan ze nog over haar allergie heen groeien. Sinds kort geef ik haar ook multivitaminen, omdat ze naar school gaat en ik merk dat ze erg moe is van alle indrukken. Ben alleen nog een beetje zoekende naar welke ik haar het beste kan geven dus zou deze graag uit willen proberen. Verder eet ze gelukkig wel goed dus dat scheelt weer..

 98. Simone Lemmens Simone Lemmens

  99

  Ik heb nog nooit multivitamine aan mijn zoontje gegeven maar het lijkt mij zeker een goed idee om hier mee te beginnen.

 99. Joelle Noordam-va de Sanden Joelle Noordam-va de Sanden

  100

  Ja, mijn dochter van 2 krijgt iedere dag een lachend zonnetje (multivitamine van Davitamon).

 100. truusje bellefleur truusje bellefleur

  101

  elke dag krijgen ze hier een tabletje, ikzelf slik ook trouw mee... nu ook vanwege de zwangerschap.

 101. iuliastamate iuliastamate

  102

  Mijn zoon krijgt elke dag van multivitamine omdat hij heel slechts eet.

 102. Kim Roovers Kim Roovers

  103

  Ons kleintje is pas 4 mnd dus die krijgt alleen vitamine d druppels, mijn stiefzoon is 6 en heeft een vreselijk slechte weerstand, die krijgt (bij ons thuis in ieder geval, zijn moeder vind het niet nodig) standaard elke dag s ochtends multivitaminepil en s avonds vitamine c tablet. R in de maand? S ochtends en s avonds echinaforce. Wij zijn dus heel erg met extra vitamines bezig.

 103. carla carla

  104

  Ja ze krijgen multivitaminen hier. Ze krijgen multivitaminen met visolie. Ze krijgen deze omdat mij werd verteld dat dat goede invloed zou hebben op hun concentratie. Helaas merken we daarin geen verschil maar baat het niet dan schaad het niet denken we dan maar.

 104. Sanny Sanny

  105

  Mijn zoontje van 13 maanden krijgt elke dag vitamine D druppels en mijn 2 andere kinderen van 6 en 8 jaar krijgen de dagen dat ze bij mij zijn multivitamine, dat is 4x per week

 105. melissa1984 melissa1984

  106

  Mijn kids van 3 en 1 krijgen vitamine D en visolie.

 106. Esther Jager Esther Jager

  107

  Ik geef mijn kinderen dagelijks vitamine D. Daarnaast zorg ik ervoor dat ze dagelijks genoeg fruit eten.

 107. Alette Chauthie-Saaltink Alette Chauthie-Saaltink

  108

  Nog geen multivitaminen, maar wel elke dag vitamine D druppeltjes. Ik probeer er zo vaak mogelijk fruitjes in te krijgen. Appel, banaan en nu aardbeien zijn favoriet.

 108. somman somman

  109

  Ja, ze krijgen met name kauwvitamines (gelachtig en harde bloemetjes).

 109. pattiej pattiej

  110

  Nee we gebruiken geen multivitamine hij eet voldoende groente en fruit per dag

 110. andre4ever4 andre4ever4

  111

  Ik geef mijn kindje tot nu toe alleen nog maar vitamine D, maar over 2 maanden is zij een jaar en zou ik graag d emultivitamine willen proberen

 111. roxannne serno roxannne serno

  112

  Mijn oudste geef ik sowieso vitamine d maar wist niet dat hij ook al multivitamine voor hem was

 112. kim anthonissen kim anthonissen

  113

  ja elke dag.

 113. karin wolffenbuttel karin wolffenbuttel

  114

  het is belangerijk voor je kind om alle gezonde lroducten zo te krijgen maar beetje extra met beer gezond... is natuurlijk ideaal

 114. Wilhelmina Hoevenaars Wilhelmina Hoevenaars

  115

  Mijn oudste zoon is 5 jaar. Hij krijgt iedere dag multivitamine. Hij eet alles en evenwichtig. Toch als hij bijvoorbeeld een paar nachten bij mijn schoon ouders slaap, die het niet nodig vinden multivitamine te geven, is hij verkouden en zwakker.(moe, futloos en sneller ziek) Mijn jongste zoon wordt bijna 1 jaar. Ik heb redelijk grote multivitamine tabletten, die hij moeilijk weg krijgt. Hij krijgt ze dus nog niet elke dag. Maar bouwen wel op... Vitamine d blijft hij wel gewoon krijgen

 115. Shantii Shantii

  116

  Ja, iedere dag 1 tablet. Ik vind het belangrijk om haar de juiste vitamines te geven en zo een tablet helpt haar hierbij.

 116. dingesi dingesi

  117

  Mijn oudste van 3,5 jaar geef ik vitamine d en multivitamine. De jongste (bijna 1) krijgt tot nu toe alleen nog maar vitamine d. Als de fles minder word dan zal ik op zoek gaan naar vervanging. Daar zou dit pakket wel erg bij helpen.

 117. irinas irinas

  118

  Elke dag een beetje toegevoegde vitaminen zorgen ervoor dat mijn kind gezond blijft en de nodige bouwstenen krijgt voor de groei!

 118. MamaDaan MamaDaan

  119

  Altijd alleen maar vitamine D. We eten gevarieerd en gezond dus verse vitamine :-) Het lijkt me leuk om eens een multivitamine uit te proberen om te kijken of ik overstag ga! :-) We houden ons aanbevolen!

 119. denise24 denise24

  120

  Ja, mijn kinderen krijgen naast vit. D druppels ook de junior kauwtabletten van A. Vogel.

 120. senseocrema senseocrema

  121

  jazeker, alle drie

 121. NPHamstra NPHamstra

  122

  Wij geven onze zoon sinds een aantal maanden multivitamine druppels, omdat hij geen fan is van groente en fruit! Ik ben alleen niet zo tevreden over het merk dat ik heb gekozen, dus ik grijp graag deze kans om dit merk uit te proberen!

 122. janita123 janita123

  123

  In de zomer niet, we zijn bijna de hele dag buiten met (hopelijk

 123. Ellen Van ham Ellen Van ham

  124

  Ja Mijn zoontje krijgt vanaf zijn geboorte al druppels En vindt ze helemaal geweldig Als hij het flesje ziet begint hij al te lachen

 124. monique182 monique182

  125

  Mijn zoontje krijgt elke dag multivitamine.. mijn dochtertje elke dag vitamine d

 125. carola bos carola bos

  126

  Ja iedere dag druppels d vit

 126. mlukas mlukas

  127

  Nee, alleen vitamine D. Wist eigenlijk ook niet dat er multivitamines voor baby's bestonden....

 127. Cindela Cindela

  128

  Wij geven onze zoon elke dag vitamine D. Dit krijgt hij sowieso ook al van het buiten spelen, maar van geboorte af aan krijgt hij dit dagelijks. Verder zijn we wat 'ouderwets' en krijgt ie de andere vitamine wanneer de 'R' in de maand is. Als straks onze tweede is geboren, krijgt hij/zij ook dagelijks de vitamine D. En wanneer hij/zij oud genoeg is ook de aanvullende vitamines als de 'R' in de maand is.

 128. Miggy de Koning Miggy de Koning

  129

  Ik geeft mijn baby alleen nog vitamine D druppels maar zodra het mag wil ik dat wel gaan doen :) ze is nu bijna 5 maandjes dus het kan snel

 129. Linda van Dongen Linda van Dongen

  130

  Nee nog geen multivitamine, eigenlijk nog niet eerder over nagedacht. Mijn dochtertje krijgt wel elke dag de vitamine D druppels.

 130. Mamadelijn Mamadelijn

  131

  Ja ze krijgt dagelijks multvitamine tabletjes incl vitamine d, ook proberen we 2x per week vis te eten en iedere dag fruit. Groente schiet er bij dochterlief nogal eens bij in, daarom zorg ik dat als ze wil snoepen ze bijvoorbeeld een paar worteltjes uit glazen potje krijgt dit vind ze ook lekker zoet ;)

 131. Mamadelijn Mamadelijn

  132

  Ook eet mama dagelijks multivitamines om zo ook ons babytje die op komst is te voorzien van alle nodige vitamines ;)

 132. Eline Duym Eline Duym

  133

  Tot op heden enkel vitamine D, het wordt nu wel tijd om naar een goede aanvulling te gaan kijken.

 133. Brenda Bracke Brenda Bracke

  134

  Ja, ik geef mijn dochtertjes multivitamines, hartstikke gezond!

 134. karin steeneken karin steeneken

  135

  Ja natuurlijk

 135. Sharon1980 Sharon1980

  136

  Mijn kinderen krijgen wel extra vitamine D, maar een multi...? Nog nooit over nagedacht.

 136. Joke De Bruijn Joke De Bruijn

  137

  Nee alleen vitamine D.

 137. Laura Wals Laura Wals

  138

  Ja, regelmatig. Wij eten niet elke dag "gezond" en ik hoop kijn kinderen zo toch een goede start mee te geven. Het is wel moeilijk vitaminen te vinden die goed gedoseerd zijn en die mijn kieskeurige dochter lekker genoeg vindt!

 138. cyncyncynthia cyncyncynthia

  139

  Vitamine D krijgen ze alle 2 dagelijks maar multivitamine is me vaak in mijn hoofd gaan spoken maar nog nooit gekocht! Echinaforce heeft ons zoontje wel al gehad

 139. 1lachje 1lachje

  140

  ja biocure junior of multivitamines van biover

 140. AG Arrospide AG Arrospide

  141

  Mijn kind krijgt vitamine C, hij eet fruit maar kan soms wel wat extra weerstand gebruiken als op het kinderdagverblijf wéér iemand met een snotneus rondloopt. Vitamine D omdat de zon nog niet zo vaak schijnt en omega 3.

 141. RIA Venhovens RIA Venhovens

  142

  Mijn lieve kleindochtertje is nu 8 maandjes en krijgt iedere dag vitamine D maar omdat ze echt niet zo weg is van fruit zou deze multivitamine de oplossing zijn dus wil ik dit pakket graag winnen voor haar zodat haar ppapa en mama het eens kunnen proberen

 142. joak1980 joak1980

  143

  Mijn kindje is net 4 maanden en krijgt alleen vitamine D. We beginnen nu met verse hapjes dus daar zitten genoeg vitaminen is lijkt mij

 143. ingrid herpers ingrid herpers

  144

  Ja ik geef mijn zoontje elke dag vitamine D.

 144. Mary-Lou Godfried Mary-Lou Godfried

  145

  Wel vitamine D maar nog geen multi vitamine.

 145. cindy bravenboer cindy bravenboer

  146

  Nee, want hij of zij is nog niet geboren, maar ik ben het wel van plan.

 146. Vanessa Raffaela Vanessa Raffaela

  147

  Nog niet.. Ik ben zwanger van de eerste.

 147. truusje bellefleur truusje bellefleur

  148

  had ik al gereageerd.. dan alsnog..... zekrijgen elke dag een pilletje... bij het ontbijt. Vast ritueel

 148. maud2013 maud2013

  149

  Onze dochter krijgt wel vitamine D, nog geen multivitamine. Als ik deze prijs win kan ik mooi proberen of dit bevalt!

 149. elliebee elliebee

  150

  Ik geef mijn jongste kind Billy (1.5) een multivitamine. Hij eet graag maar weigert elke soort groente en fruit te eten in welke vorm dan ook, gestampt, gepureerd klein stukjes, groot stukjes. De eenige dat lukt is een smoothie met veeeeel melk of yoghurt. Ik weet dat dit wel uiteindelijk over gaat ( mijn oudste was precies het zelfde) maar tot dan heeft hij zeker wat extra vitaminetjes nodig.

 150. natasja tol natasja tol

  151

  als ze er is ga ik het wel op een gegeven moment geven

 151. Marie-kristina Maaks Marie-kristina Maaks

  152

  Mijn zoontje krijgr elke dag vitamine d dit omdar hij een hele slechte weerstand heeft en vaak ziek is.. dus daarom voor zijn weerstand..

 152. geajager09 geajager09

  153

  Mijn zoontje krijgt vitamine c en d. Met mooi weer krijgt hij geen vitamine d omdat deze dan op de natuurlijke manier wordt aangemaakt

 153. Marstyle Marstyle

  154

  Mijn dochters krijgen elke dag multivitamines

 154. Sandra de Zeeuw Sandra de Zeeuw

  155

  Ja me kleintje krijgt al 5 maande elke dag 10 druppels vitamine D .

 155. Chantal Huiskes Chantal Huiskes

  156

  Ja elke ochtend!

 156. Diana Heemskerk Diana Heemskerk

  157

  Ja die geef ik. Dus maak graag kans op dit pakket

 157. Kimberley230988 Kimberley230988

  158

  Ja ik geef hem elke dag vitamine d/a .!

 158. Tanja Ermes Tanja Ermes

  159

  Ik geef mijn dochter van 8 maanden elke dag trouw haar vitamine d druppels

 159. Alinda Visser Alinda Visser

  160

  Mijn peuter zoon van 3,5 jaar krijgt Multi vitamine en mijn baby dochter van 11 maand krijgt vitamine D in druppels elke dag!!

 160. irisv1983 irisv1983

  161

  Alle 3 krijgen ze vitaminen

 161. mimjo koning mimjo koning

  162

  Mijn kleine van 22 maanden krijgt nog steeds alleen vitamine D druppels/tabletjes. Ik denk eraan om toch wat extra;s te moeten gaan geven omdat hij weinig slaapt en ook niet goed eet.

 162. ester scholten ester scholten

  163

  dagelijks krijgt hij een vitamine beer.en gelukkig met smaak neemt hij hem in :)

 163. yalda yalda

  164

  Ik geef mijn kinderen elke dag een multi-vitamine. En ben alleen voor hele goede merken.

 164. evelien veldman evelien veldman

  165

  Nadat onze zoon wat vaker verkouden was zijn we overgestapt op multivitamine. Er staat altijd nog een potje vitamine d op zijn kamer. Elke avond komt hij zelf aanzetten met zijn lepel. Dan wil hij vitamines... Heel handig, want zo vergeten wij het zelf niet! :) Hij is bijna 2 jaar...

 165. Vanessa Brederode Vanessa Brederode

  166

  Geef niet elke dag, maar wel regelmatig een extra vitaminepilletje aan mijn zoontje

 166. ginim86 ginim86

  167

  Ja, ik geef mijn dochter van 5 iedere dag 2 vitaminesnoepjes

 167. lique80 lique80

  168

  Op dit moment geef ik mijn kleintjes geen aanvulling middels supplementen. Al zou het misschien beter zijn van wel...

 168. yvetb yvetb

  169

  Dat wil ik zeker straks gaan doen, ik wordt over 2 weken ingeleid (vanwege zwangerschapssuiker/diabetes) en als die kleine er straks is wil ik die zeker extra vitamine gaan geven wil niet dat ze te weinig binnen krijgen.

 169. A. van Keulen A. van Keulen

  170

  Mijn kindje kan elk moment geboren worden, Ik ben van plan vitaminen te geven zo wie zo K en D

 170. jennifer schelhaas jennifer schelhaas

  171

  Ik gaf eerst tijdens borstvoeding vit K en D nu geef ik alleen flesvoeding door complicaties helaas... Dus geef ik alleen vit D nu. Bij 4 maanden zou ik Baby Plex druppels geven maar ik kies dan liever voor de sterke beer om de natuurlijke fruit-extracten. =)

 171. myrthe boeree myrthe boeree

  172

  alleen vitamine D

 172. Tiske Tiske

  173

  Ik geef mijn dochtertje iedere dag multivitaminen kauwtabletten. Ondanks de goede en gezonde voeding vind ik het erg belanrijk dat ze alles meekrijgt om goed en gezond op te groeien.

 173. Melissa Huttinga Melissa Huttinga

  174

  Ik geef mijn kind altijd multivitamines! Het is heel belangrijk dat het kind alle nuttige stoffen binnen krijgt om in zijn voedingsbehoeften te voorzien zodat hij sterk en gezond blijft!

 174. christina sanders christina sanders

  175

  nee, mijn zoontje van 1,5 eet graag en veel dus krijgt ruim voldoende binnen

 175. Wendymaes Wendymaes

  176

  Nee, alleen vitamine D

 176. 16021977 16021977

  177

  Ze is nu vier maanden en krijgt nu alleen nog vitamine d.

 177. sherry23 sherry23

  178

  Ja zeker extra vitamines kunnen geen kwaad.

 178. tessa zwanenburg tessa zwanenburg

  179

  Ja, mijn dochter krijgt wel eens multivitamines, maar niet van dit merk. Ze krijgt ze van het eigen merk van dirx drogist. Ik vind het belangrijk dat ze dit krijgt omdat het mij het gevoel geeft dat ze op deze manier de benodigde vitamines binnen krijgt die zij dagelijks nodig heeft.

 179. sandra draijer sandra draijer

  180

  Hallo ja ik geef mijn kind wel eens multivitamine.

 180. Roos Van Rhee Roos Van Rhee

  181

  Ons kindje verwachten wij tussen nu en 2 weken, en omdat ik borstvoeding wil geven, moet ik met vitamine D druppels aanvullen dus deze actie komt helemaal goed van pas.

 181. Mirelle Van oversteeg Mirelle Van oversteeg

  182

  Mijn kinderen krijgen iedere dag vitamines. Multi vitamine, vitamine d en c. Het is een goede aan vulling op de dagelijkse behoefte en voeding.

 182. jannyh jannyh

  183

  Ik geef mijn zoontje enkel vitamine D, nooit echt gedacht aan een multivitamine.. Maar nu ik hier alles lees is het nog jiet zo'n gek idee!

 183. Van Steenbergen Van Steenbergen

  184

  Ja maar eigenlijk alleen in de winter. Ik probeer om haar zoveel mogelijk vitamines via groenten en fruit te geven maar dat lukt niet altijd even goed en dan zijn zo'n vitamines wel handig

 184. Van Steenbergen Van Steenbergen

  185

  Ja maar eigenlijk alleen in de winter. Ik probeer om haar zoveel mogelijk vitamines via groenten en fruit te geven maar dat lukt niet altijd even goed en dan zijn zo'n vitamines wel handig

 185. jerney dam jerney dam

  186

  De oudste van 5 krijgt bijna dagelijks multivitamine. De jongste van 2 krijgt nu nog alleen vitamine d omdat de multivitamine die we in huis hebben vanaf 4 jaar is.

 186. Elvira Hardenberg Elvira Hardenberg

  187

  Ik geef mijn kleine man altijd multi-vitamine omdat een kind altijd de ene keer beter eet dan de andere keer! Hierbij geef ik hem een extra buss zodat zijn lichaam geen te korte krijgt!!

 187. Chantal Romeijn Chantal Romeijn

  188

  Behalve vitamine d niet nog een multivitamine, maar dat zou misschien wel beter voor hem zijn

 188. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  189

  vitamine d krijgen ze wel maar multivitamine niet, misschien maar een keer proberen

 189. madameclose madameclose

  190

  Tot nu toe alleen vitamine D .. ;)

 190. Nicole Tilli Nicole Tilli

  191

  Ik geef multivitamines als de winter weer in zicht is. Als de r in de maand komt. Het 1e jaar is mijn meisje zo vaak ziek geweest. En nu help ik haar een beetje. En sinds ik dat doe gaat t veel beter.

 191. Equila Reed Equila Reed

  192

  Nee, ik heb daar nog niet over nagedacht om de kleine ook multivitaminen te geven. Tot nu toe krijgt hij alleen vitamine D. Door het winnen van dit pakket zal ik het meteen uitproberen en zien hoe de kleine hierop reageert.

 192. mammiemammie_nl mammiemammie_nl

  193

  Mijn dochters krijgen alleen Vitamine D. Heb nog nooit gedacht om multivitamine te geven.

 193. bianca klein bianca klein

  194

  Mijn kinderen krijgen elke dag een multivitaminen. momenteel krijgen ze die van dora, omdat de jongste dat ook makkelijk inneemt en de smaak goed is. ze hebben ook altijd vitamine D gekregen

 194. Dineke Cost-lensink Dineke Cost-lensink

  195

  De oudste krijgt gummies multi vitamine en de jongste druppels vitamine d

 195. Claudia van Eekelen Claudia van Eekelen

  196

  Tot nu toe nog niet alleen nog maar de benodigde vitamine D maar het kan nooit kwaad om dit aan te vullen.

 196. mumina alashqar mumina alashqar

  197

  Ik geef het altijd alle kinderen... vaak hoor ik dan dat lust ik niet en dan zeg k opdrinken en dan zul je zien dat ej het wel lekker vindt en je hebt het gewoon nodig!!!

 197. Samantha Vandaele Samantha Vandaele

  198

  ja iedere dag!!! omdat die zoveel ziek was!!

 198. skila71 skila71

  199

  Bijna dagelijks (als we het niet vergeten)

 199. Sharon2012 Sharon2012

  200

  Onze dochter krijgt enkel Vitamine d. Ik heb er nooit over nagedacht of multivitaminen nodig zijn. Maar nu ik dit artikel lees, kan het best wel eens goed voor haar zijn. toch maar eens kijken naar multivitamine voor onze schat.

 200. Kim Landsmeer Kim Landsmeer

  201

  Wat een toeval… Ik schrijf me net in op Mamaplaats en zie deze winactie. Mijn zoontje heeft al maanden last van verkoudheid en luchtweginfecties. Hiervoor zijn zijn amandelen geknipt maar toch begonnen we vorige week weer van voor af aan. Op aanraden van de huisarts zijn we nu vloeibare multivitaminen gaan gebruiken, bij de Tuinen hebben we de Sterke Beer gekocht. Een gratis pakketje komt in ons geval super goed van pas :)

 201. Ghillaine Meijer Ghillaine Meijer

  202

  Jazaker van davitamon. Frambozen smaak.

 202. Mammy02 Mammy02

  203

  Mijn kindjes krijgen iedere dag 2 ''snoepjes'' wat dus gewoon vitamine gummies zijn hihi, en daarbij vit D druppels, vinden ze ook lekker op een lepeltje

 203. Jepsie Jepsie

  204

  ja in de winter!

 204. Lops Lops

  205

  ja, Vit D voor de jongste (1,5jr) en elke dag een tabletje voor de oudste (5,5jr). Helaas zijn ze zo 'lekker" dat er altijd om de snoepjes gevraagd wordt. Ben dus erg blij met de kindveilige doppen ;D

 205. Linda Wilms Linda Wilms

  206

  Ja, iedere dag vitimine D en om de dag multivitaminen

 206. Elbrich Spijksma Elbrich Spijksma

  207

  Nee, ik geef momenteel alleen vitamine D. De andere vitamines probeer ik uit het eten te halen. Maar ik kan me voorstellen dat ik bij ziekte en vermidnerde eetlust wel een multivitamine zou geven. Ik vind het iig erg fijn dat dit merk een vitamine D zonder suiker heeft en maak dan ook graag kans op dit pakket.

 207. Nathalie van der Wel Nathalie van der Wel

  208

  Jazeker, zodra het weer wat guurder word krijgen ze beide één vitamine tablet per dag, Ze vinden ze nog heerlijk ook!

 208. Bianca van den Boogaard Bianca van den Boogaard

  209

  Zeker in de wintermaanden als het koud en nat weer is. Zieke kinderen is ook niets.

 209. daphne klaassen daphne klaassen

  210

  mijn baby alleen vit D en mijn dochter van 4 krijg ik niet aan de Multi vit tot nu toe vind ze het vies de vit D heeft ze wel tot 4 jaar gehad maar de Multi vit wil maar niet ook niet met een smaakje???

 210. amanda85 amanda85

  211

  ik gebruik alleen vitamine D druppels. Ik zorg dat ze iedere dag goed fruit eet. Dus hoop dat dat voldoende is ;)

 211. laurajansen laurajansen

  212

  Mijn zoon is 6 maanden en krijgt alleen de vitamine d druppels, zit er wel over te denken om multivitamine te geven.

 212. Dorien van Heteren Dorien van Heteren

  213

  Ja ik geef de kinderen van mijn man, waar ik voor zorg altijd multivitamine's

 213. Ilona Hoogendoorn Ilona Hoogendoorn

  214

  Uiteraard!!! Vitamine D heel belangrijk!

 214. Lonneke Swinkels Lonneke Swinkels

  215

  Nee

 215. Willemijn Ros Willemijn Ros

  216

  Nog niet, mooi moment om mee te beginnen :)

 216. karin wolda karin wolda

  217

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik onze dochters nog geen multivitames heb gegeven maar ik wil er zeer zeker aan gaan beginnen. Onze 2 meiden zijn hele slechte eters en ik ben bang dat ze nu toch wel te weinig binnen krijgen. Ik sta er zeer zeker voor open!

 217. jolanda blaauw jolanda blaauw

  218

  Ik geef mij kinderen elke dag multivitamine hoort bij onze dagelijkse roetine

 218. Reinata Jonas Reinata Jonas

  219

  Mijn zoontje krijgt voor zijn weerstand multivitamines en vind ze heerlijk. Sinds dien weinig verkouden

 219. pv pv

  220

  Nee, tot nu toe niet nodig geweest

 220. earrebarre1 earrebarre1

  221

  Wij hebben 4 kids in de leeftijd 11-9-1. De oudste neemt vitaminen zodat hij zich beter kan concentreren op school. Tweeling 9 nemen vitaminen voor weerstand (beide astma) jongste 1 krijgt nog vitamine D

 221. earrebarre1 earrebarre1

  222

  Wij hebben 4 kids in de leeftijd 11-9-1. De oudste neemt vitaminen zodat hij zich beter kan concentreren op school. Tweeling 9 nemen vitaminen voor weerstand (beide astma) jongste 1 krijgt nog vitamine D

 222. Tiske Tiske

  223

  Iedere dag

 223. Mirjam Boomsma Mirjam Boomsma

  224

  Tot en met 4 jaar gaf ik altijd vitamine D en multivitamine, maar vanaf die tijd eigenlijk niet meer.... soms hebben ze wel een extraatje nodig, maar dat probeer ik dan ook met vers fruit op te lossen..

 224. Winnie Chan Winnie Chan

  225

  Mijn baby groeit goed van mijn moedermelk. Ik slik extra multivitamine . Apart krijgt hij elke dag van me nog vitamine D en K .

 225. Shorty1981 Shorty1981

  226

  Mijn kind krijgt alleen vitamine d elke dag. Voor de rest niet eigenlijk

 226. pocok8 pocok8

  227

  momenteel alleen vitamine D, maar dat iedere dag

 227. famof6 famof6

  228

  jazeker.. in de zomer wat minder maar de twee jongste zijn nog onder de vier dus die elke dag...

 228. vlaasje vlaasje

  229

  Ja ze krijgt hier vitamine. Ik klop af maar ze is bijna nooit ziek! Verkouden zijn kennen we niet.

 229. Andrea van Wijngaarden Andrea van Wijngaarden

  230

  Ik geef mijn dochtertje van 4 elke dag 1 multivitamine, en voor dat ze 4 was kreeg ze elke dag vitamine D

 230. marije1980 marije1980

  231

  Ja, ik probeer ze dit dagelijks te geven!

 231. Roosje1971 Roosje1971

  232

  Mijn zoontje dronk tot ca. 1 week geleden elke dag nog een fles opvolgmelk en daar zat genoeg vitamine D in, nu moeten we hem extra druppeltjes vitamine D gaan geven, vraag mij alleen af of dit echt nodig is? Hij eet al een tijdje met de pot mee en eet zeer gevarieerd. Krijgt voldoende fruit, eet elke dag verse groente( uit eigen moestuin), vlees, vis, brood met boter en de ene keer met zelf gemaakte aardbeien jam, dan weer kaas of vleeswaren. Verder genoeg melk, appelsap, yochurt met frambozen of appel met kaneel en rozijnen. Volgens mij eet hij goed en gezond en haalt hij alle vitamine uit zijn voeding. De andere kinderen(meiden van 9 en 4) hebben ook nooit extra vitamines gekregen en blaken van gezondheid, zijn nooit ziek, de dagen dat de oudst 1 dag niet lekker was is op 1 hand te tellen in de afgelopen 9 jaar(bijna 10). Volgens mij door gevarieerd te eten, genoeg groente en fruit voor te schotelen heb je geen extra pillen nodig. Mocht ik het fout hebben dan hoor ik graag het tegenbewijs.

 232. L Houben L Houben

  233

  Ja hoor, de oudste van 4 jaar krijgt een multivitamine-tabletje ter aanvulling, omdat hij niet zo goed eet. De jongste alleen vitamine D.

 233. Djoon Djoon

  234

  Elke ochtend tijdens het aankleden! Vit d en k

 234. lyb lyb

  235

  Hier geen extra vitamines, omdat ze beide goed groenten en fruit eten, maar zou het eigenlijk wel moeten doen.

 235. jacqueline31 jacqueline31

  236

  Ik heb hier thuis best vaak een slap vrouwtjes beertje liggen die wel wat vitamines kan gebruiken. We hebben al veel vitamines geprobeerd maar door haar allergieën kan ze er vaak niet tegen. Dus wie weet als we deze vitamines winnen en kunnen uitproberen dan heb ik hier binnenkort misschien wel een hele sterke berin huis huis rondrennen!

 236. Wolfje Wolfje

  237

  Ze krijgen elke dag een kauwtablet!

 237. Margo Margo

  238

  Ja, ik geef mijn dochter van 9 elke dag dagravit. En ben nu zwanger en neem multi compleet zwangerschap en Floradix zodat mijn baby en ik voldoende vitamines etc. binnen krijgen.

 238. Karin Weidgraaf Karin Weidgraaf

  239

  Ik geef wel eens vloeibare vitamines, maar de smaak kan mijn dochter (2)niet waarderen, Ergens door heen doen werkt vaak niet. Vitamine D gebruik ik natuurlijk dagelijks.

 239. denise van overdijk denise van overdijk

  240

  wij geven ons kindje iedere dag de vitamine die ze nodig heeft kaileigh is namelijk 6 maanden oud

 240. Maaike Stet Maaike Stet

  241

  Mijn meisje moet nog geboren worden maar ben het zeker van plan! Zal fijn zijn als ik het straks alvast in haar kastje heb klaar staan voor de wintermaanden!

 241. Femmus Femmus

  242

  Ja wij geven ons kind vitamine D

 242. melissa1984 melissa1984

  243

  Alleen vitamine d voor de jongste van 1, aangezien ik nog een goed alternatief voor zijn vitamines via de biologische arts moet vinden. de oudste van 3 krijgt mulitvitamines.

 243. Crazydreamer Crazydreamer

  244

  Ja, zeker geef ik mijn kleine meid elke dag vitamine. De ontwikkeling van botten en hersenen zijn erg belangrijk vandaar is Sterke beer een begrip bij ons thuis en krijgt ze elke dag twee theelepeltjes.

 244. Anne Salm Anne Salm

  245

  Nu nog niet. Luuk is bijna 4 maanden. Hij krijgt nu alleen nog vit D.

 245. esti esti

  246

  Op het moment geef ik alleen vitamine D, al zou een multivitamine misschien geen overbodige luxe zijn.

 246. suzanne_koster suzanne_koster

  247

  Elke dag! :) Mooie aanvulling op alles wat ze wel goed eet, kan echt geen kwaad! Ze krijgt thuis berensnoepjes ;) Dus deze mama verkoopt ze als snoepjes, haha, blijven ze in trek!

 247. Jamilab Jamilab

  248

  Mijn kleine meid krijgt dagelijks vitamine d. hier is ze dol op.

 248. ilsevanstratum ilsevanstratum

  249

  Ja als de R in de maand zit krijgen ze hier een multivitamine!

 249. jolijn kools jolijn kools

  250

  Hoer krijgn mijn dochters elke dag vitamine d rn verder niets extra want ze zijn hier echte fruit en groente eters. Erg fijn is dat

 250. judokid judokid

  251

  Ze krijgen nog vitamine D druppels en verder fruit, maar overweeg wel multivitaminen voor een iets betere weerstand

 251. beachmeid beachmeid

  252

  Niet multivitamine's maar wel meerdere andere vitamines + een goede dosis fruit

 252. 16021977 16021977

  253

  Nee, alleen vit d.

 253. mariekatygo mariekatygo

  254

  ik heb de vitaminen en mineralen binnen en mijn zoontje neemt ze graag hij zegt steeds mama ik wil drankje ...haha bedankt

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >