Win een Colorique plaid t.w.v. 132,-

Door: Mamaplaats 43 reacties

Win een Colorique plaid t.w.v. 132,-

Deze week maak je kans op een heerlijk warm plaid van Colorique. Reageer hieronder waarom dit prachtige exemplaar in jou huis past! Voor meer informatie over dit fantastische product kun je kijken op de blog over de IkenIk Colorique Casablanca Heb jij al gezien of jij de winnaar bent? Klik hier om de winnaar te bekijken! Klik hier om nu mee te doen met de nieuwste winacties!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
43 Reacties

Reacties

 1. carla carla

  1

  Ik geniet al bij het idee: Heerlijk op de bank met een pot hete thee en een goed boek of leuk tijdschrift. En me dan lekker nestelen onder dit plaid. Wat een Super moment zal ik beleven.

 2. Kamperman Kamperman

  2

  Wat een geweldig plaid! Ik ben net bevallen van een geweldige zoon, maar heb erg veel last van mijn bekken. Ik moet daarom nog veel op bed/bank liggen. Daarom kan ik zeker dit mooie plaid goed gebruiken!!

 3. Oldie Oldie

  3

  Ik zou dit heel graag willen winnen om lekker samen met mijn kleindochter van een op de bank te zitten en haar voor lezen of in slaap te wiegen. Heerlijk knus en lekker warm. Het is ook een mooie zachte kleur die goed in mijn interieur past.

 4. maantjezon maantjezon

  4

  Deze plaid past fantastisch in ons huis! Wij hebben paars/lila als kleur!! Lekker met mijn man en zoontje knuffelen met een lekkere plaid over ons heen. Lekker warm.

 5. Wilma D Wilma D

  5

  Mijn eerste kleindochter heeft haar kamer lila en als ze dan bij mij is dan heeft ze haar 'eign' kleur om zich heen. Kunnen we samen ons koesteren aan elkaar en aan de heerlijk zachte plaid.Zie je ons al heel gelukkig kijken?

 6. Pooh Pooh

  6

  Heerlijk knus op de bank met een mooi en warm kleed wat zal ik genieten nu en over een paar weekjes met mn verlof van dit plaid.

 7. mkbanjo mkbanjo

  7

  ik moet nog enkele weken tot mijn uitgerekende datum en ben wegens mijn bekken gekluisterd aan huis. Het lijkt me heerlijk om met dit gekleurde kleed op de bank te hangen of straks in de schommelstoel als de kleine er is.

 8. Jacques Jacques

  8

  ..als straks de kerstversiering eruit gaat, wordt mijn doorgesleten bank weer extra zichtbaar.. Op zich niks mis mee, maar met deze plaid kan ik het iets verdoezelen. Ga ik zelf op de slechte plek zitten, dan trek ik de sfeervolle plaid behagelijk om mij heen.. Bwen benieuwd naar Marokkaanse sferen..

 9. waltzing waltzing

  9

  dit is nou precies wat ik nodig heb,om is samen of alleen onder dit casablanca Colorique plaid,of er boven op, gezellig te maken. WOW!

 10. w12345 w12345

  10

  Deze plaid zou ik graag willen winnen, om hem op de bank te leggen en er heerlijk onder te kruipen met dit weer. De gure wind en regen buiten en binnen lekker op de bank met een kop heerlijk warme chocolademelk. Fijner kan het toch niet!

 11. daffie1981 daffie1981

  11

  Prachtig plaid! Past ook perfect bij mijn paarse kussens en kan mijn dochtertje heerlijk onder liggen als ze haar flesje krijgt. Lekker behagelijk voor baby én mama!

 12. lobkehaas lobkehaas

  12

  Graag zouden wij een plaid willen hebben die door de kinderen gebruikt kan worden en niet door onze hondjes:-)

 13. Kelly83 Kelly83

  13

  Wat een perfecte prijs! Paars is de accentkleur in onze huiskamer, en met een dochtertje van net 4 maanden die soms behoorlijk wat melk over de bank spuugt, is een plaid wat je gemakkelijk uit kunt wassen ideaal!

 14. erika83 erika83

  14

  wat een mooie plaid ik zie mezelf al zitten op de bank kopje thee en lekker tv kijken met de plaid over heerliijk idee nu hopen dat het waarheid wordt

 15. Sjuuls Sjuuls

  15

  We hebben net een gat in de bekleding van de bank. Hij is net buiten de garantie. Het was een dure bank van een goed merk, dus we balen flink. Maar zie hier de oplossing, wat zou deze plaid mooi staan bij onze bank en de rest van de inrichting!

 16. Vitality Vitality

  16

  lekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! :). En het staat nog leuk in de kamer ook.

 17. Zana Zana

  17

  ik heb onlangs pas mijn jaarafrekening voor gas gekregen,dat was wel even schrikken na de koude winter van vorig jaar... met een plaid op de bank scheelt toch verwarmingskosten, maar het moet wel mooi wezen

 18. jetski jetski

  18

  Wat een mooie en lekkere plaid! Heerlijk voor mij om 's avonds lekker onder te zitten/liggen op de bank en overdag voor mijn dochtertjes om een mooie tent van te bouwen! Ideaal dus! :o)

 19. Mopie Mopie

  19

  Heel graag zou ik deze deken willen winnen. We wonen in een huis zonder cv, ik zou deze heerlijke deken dan als extra deken gebruiken op de kamer van mn dochter... Lila (paars) is haar lievelingskleur, dus dat zou heel mooi zijn. Ik wens degene die wint een warme winter..... Liefs uit een winderig, koud, oud huis

 20. sjamanta sjamanta

  20

  dit is een heerlijk plaid waar je met plezier onder wegkruipt. Ik ben bezig met revalideren en moet veel rusten. Dat zou pas echt lekker zijn met dit warme en mooie plaid.

 21. ennail1983 ennail1983

  21

  Een heerlijke plaid is het zeker, maar ik zou hem graag willen geven aan mijn kids, dan kunnen ze er een leuke tent mee maken!!!

 22. marielle81 marielle81

  22

  zou hier supergoed staan in onze babykamer.... lekker relaxen in de schommelstoel met borstvoedinggeven....

 23. Natasja79v Natasja79v

  23

  Het lijkt mij heerlijk om na een drukke dag met de kindjes heerlijk met dochterlief op de bank te kruipen. Manlief stopt zoontje in bed. Dochtertje en ik kruipen nog even op de bank met een boekje of een filmpje. Natuurlijk is dat pas helemaal af met deze prachtige plaid over ons heen. Wat een luxe!

 24. Geetje Geetje

  24

  Ik heb er zelf 1tje van de blokker een goedkope en die is al heerlijk warm, deze moet haast wel super zijn;) Als ik win kan ik gelijk een vergelijkend warenonderzoekje uitvoeren, haha!

 25. meissie00 meissie00

  25

  Ik zie het al helemaal voor me, straks lekker knus met de kleine op de bank... lekker warm met deze deken. Mooie kleur ook :)

 26. marlies16 marlies16

  26

  mooi plaid in een mooie kleur, komt goed van pas voor zo'n koukleum als ik. Ik zit 's avonds altijd met een dekentje over mijn benen en voeten op de bank tv te kijken.

 27. johanenpaula johanenpaula

  27

  Wow, heerlijk om in het weekend met mijn meiden onder te liggen op de bank!! Nu is het vaak net een beetje koud.. en wat een gave kleur!

 28. Momzymom Momzymom

  28

  Ik ben een vrijwilligster op 2 bejaarden tehuizen en daarna zo moe dat ik ff een uurtje op de bank ga liggen.Onder deze unieke lila exemplaar zou ik heerlijk wegdromen }-)

 29. kenji2011 kenji2011

  29

  Onder deze mooie deken kan ik lekker met mijn zoontje tv kijken

 30. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  30

  Wat een prachtig kleed voor ons baby die geboren word op 12-02-2012 Uitgerekend . Alvast voor onze uitzet en prachtige kleur van uitstekende kwaliteit. Zo geweldig zijn zoiets moois en practisch te winnen

 31. Irene Irene

  31

  Wat een ontzettend mooi plaid. Ik zou heerlijk met mijn zoontje op de bank gaan zitten, lekker warm onder het plaid en dan een leuke film kijken.. Kijk er nu al naar uit!!

 32. Boompje Boompje

  32

  Na het weghalen van al het "kerstgebeuren", zou ik hiermee mijn huiskamer mooi op kunnen fleuren!

 33. erika72 erika72

  33

  Dit prachtig gekleure plaid is bij mij van harte welkom!

 34. jubje jubje

  34

  Warm, zacht, knus en een prachtige kleur! Dit plaid zal hier met veel blijdschap ontvangen worden. Wat een aanwinst zal het zijn!

 35. kris37 kris37

  35

  Wauw dat zou voor de momeneten zijn als onze zoon slaapt of hier niet is.Gezellig met mijn ventje in de zetel onder het dekentje.Een dvd filmpje en wat hapjes deze plaid is echt een beauty ik duim alvast heel hard

 36. Lana30 Lana30

  36

  Alleen de kleur al. Die is hier erg welkom.Meerdere uit onz gezin hebben deze kleur als favoriet. En het lijkt mee heerlijk om met mijn mannen onder het plaid te zitten. Lekker knus, lekker warm en dan een boekje lezen met de kinderen. Of een mooie spannende kinderfilm kijken. of gewoon samen liedjes zingen. Ja ik zie er nu al naar uit.

 37. MamaLein MamaLein

  37

  Ik zoek nog leuke accessoires om de speelkamer gezellig te maken. Deze plaid zou daar geweldig bij passen. Ik zie de kinderen er al lekker onder kruipen als ze even willen uitrusten op de bank, of een hut mee bouwen door de plaid over de speeltafel te draperen, picknickje spelen, enz, enz.

 38. ilona ilona

  38

  Lijkt me heerlijk om 's avonds na zijn avondritueeltje lekker warm met hem op de bank te knuffelen onder dit mooie plaid!

 39. minimonkey minimonkey

  39

  Nog 4 weken voor ik met zwangerschapverlof ga. Maar wat doe je in die weken thuis? Van iedereen krijg ik het advies: “Ga nou eens heerlijk rustig aan gaan doen, lekker niksen!” Voor iemand die altijd wel bezig is met iets, kan ik me daar nog niet zo veel bij voorstellen, niksen.. Maar het idee om onder zo'n heerlijk zachte warme plaid op de bank een boekje te lezen of een leuke film te kijken.. Nou, dat is zo slecht nog niet! Zo kom ik mijn weekjes wel 'rustig' door in afwachting op de kleine.

 40. pepermouth pepermouth

  40

  Heerlijk voor mijn dochter en ik. Mag je het meenemen als ze bij oma gaat logeren!

 41. Clau-dya Clau-dya

  41

  Heerlijk en lekker vrolijk voor mijn dochters die 's ochtends samen op de bank tv gaan kijken, lekker warm onder dit mooie kleed in hun favoriete kleur. En voor papa en mama 's avonds als de meisjes slapen ook heerlijk warm tijdens het tv kijken.

 42. sebas112 sebas112

  42

  dit kleed is een must voor het goeie oog en is onmisbaar in het dagelijkse leven met het heerlijke gezin.

 43. MamaEllen MamaEllen

  43

  Onze trots is drie maanden, heerlijk vrolijk ventje en, heel fijn, al een goed ritme te pakken! Mijn verlof zit er op en na wat crèchetraantjes is het toch wel weer heerlijk om te werken. Maar oh, die avonden... Als de kleine man op bed ligt en wij op de bank ploffen, gaat het kaarsje al gauw uit. Tja, borstvoeding en weer werken, het hakt er toch in. Onze nieuwe avondinvulling: Mams kruipt onder een kleed en valt gestrekt bij paps op schoot in slaap. Niet heel gezellig. Mag het dan alsjeblieft wel zo'n gaaf Colorique plaid zijn?!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >