Win een canvasdoek t.w.v. 56 euro!

Door: Mamaplaats 127 reacties

Win een canvasdoek t.w.v. 56 euro!

De Negenmaandenbeurs prijzenparade is alweer even bezig en elke dag zijn er mooie prijzen te winnen! Vandaag maak je kans op een canvasdoek naar keuze! Zou je ook zo graag een mooie spreuk of favoriete uitspraak op canvas boven de bank of in de slaapkamer hebben hangen? Ga dan nu voor deze mooie prijs van www.woordenopcanvas.nl t.w.v. 56 euro!


woordenopcanvas.nl

woordenopcanvas.nl biedt vele mogelijkheden. Je kan kiezen voor een tekst, een spreuk of een gedicht op de mooie canvas. Dit kan bovendien in het Nederlands, Frans, Engels en nog meer talen. Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk en woordenopcanvas.nl biedt verschillende formaten aan. Er wordt voor je spreuk een haarscherpe printkwaliteit en (pigment)inkt gebruikt. Het doek wordt naar wens gemaakt en wanneer je graag een voorbeeld ontvangt voordat je je canvas daadwerkelijk besteld, is dit ook nog mogelijk.


Maak kans op zo'n mooi canvasdoek van 50 x 80 cm!

Wat moet je doen? Om kans te maken op het canvasdoek moet de volgende vraag beantwoord worden: "Wat zou jij op het canvasdoek laten zetten en waarom?"  

Doe ook mee met de andere winacties van de prijzenparade:

 
 
Win 12 flessen alcoholvrij wijn! Doe nu mee » Win een meegroeistoel! Doe nu mee » Win een shirt & romper! Doe nu mee » Win een wafeldeken & laken! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 3 Swimtrainers! Doe nu mee » Win een hartjeskussen! Doe nu mee » Win een zwangerschaps
cursus! Doe nu mee »
Win een canvasdoek! Doe nu mee »  
 
Win 1 v.d. 10 setjes fopspenen! Doe nu mee » Win een hartenkussen!
Doe nu mee »
Win 1 v.d. 3 draagzakken! Doe nu mee » Win 1 v.d. 3 Tromper-
pakketten! Doe nu mee »
 
 
Win 50 geboortekaartjes! Doe nu mee »  

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
127 Reacties

Reacties

 1. ingeborgvh ingeborgvh

  1

  O wat super dit zou zo mooi op de kamer staan van ons meisje, ik zal er de tekst in zetten die we ook in ons geboortekaartje hebben gezet. Ontvangen in geloof, teken van hoop, geboren uit liefde!

 2. Iris Iris

  2

  Alles wat groot is begon ooit klein, je hoeft niet meteen een vlinder te zijn OMDAT : Dit was de tekst op het geboortekaartje van onze dochter Romy.

 3. Melissa Wijnstra Melissa Wijnstra

  3

  Je hebt 2 kleine handjes Geef ons beide er maar 1 Dan leiden wij je rond Tot dat jij zegt; "Ik kan het wel alleen" Ik vind het een mooie intieme tekst die het opgroeien van mijn dochter en zoon kort samenvat

  • nancy nancy

   4

   mooie tekst he? Wij hadden hem op het geboorte kaartje van onze zoon staan.

 4. Marieke Bouwmeester Marieke Bouwmeester

  5

  Mijn tekst zou zijn: where there is real love There are Always miracles Mijn man en ik zijn alle 2 39 jaar en we hadden de hoop opgegeven dat er ooit nog een 2de kindje zou komen De eerste heeft er 4 jaar over gedaan en veel iui pogingen Nu zat er weer 3 jaar tussen en iui pogingen en daarna 3x icsi met diverse terugplaatsingen De allerlaatste kans was raak We zijn de gelukkigste aanstaande ouders ter wereld en onze dochter de gelukkigste grote zus (4,5 jaar oud)

 5. MamaDagske MamaDagske

  6

  ik zou er op laten zetten "the greatest thing you'll even learn is just to love and be loved in return" omdat liefde geven en krijgen het mooiste is wat je een kind kunt geven en terug krijgen.

 6. marlies marlies

  7

  life your life to the max

 7. Lannepan Lannepan

  8

  Ik zou graag de tekst van het geboortekaartje van ons zoontje op canvas willen: zo lief... zo klein... zo mooi... zo welkom... zo van ons!

 8. Jorine Scholtens- de Bruin Jorine Scholtens- de Bruin

  9

  Ik zou voor ons zoontje Rick (1,5) 'Slaap kindje slaap' erop zetten. Dit zingen we altijd voor het slapengaan en hierdoor kan hij sinds kort het woordje 'schaap' zeggen. En dat klinkt zo schattig! ;-) Ik zie het voor mij met een (licht?)blauwe achtergrond, witte letters en een paar schaapjes in de hoeken. Dit mooie canvasdoek komt dan boven zijn bedje te hangen. Wat zal dit mooi staan! TEKST: Slaap kindje slaap Daar buiten loopt een schaap Een schaap op witte voetjes Die drinkt zijn melk zo zoetjes

 9. Nikki Nikki

  10

  Ik zou er op laten zetten: The best in life is for free! Dit zei de stiefopa van ons dochtertje boven op een berg in Wales een maand voordat hij plotseling stierf. Deze uitspraak blijft voor ons zeer bijzonder

 10. Anouck Anouck

  11

  Ik zou hem niet in een kinderkamer willen, maar in onze hal, als welkom voor iedereen die bij ons binnenkomt, en voor onszelf als dagelijkse herinnering. Met deze tekst (in een mooie opmaakt uiteraard): In This Home We do sharing. We laughter. We do mistakes. We do real. We do gratitude. We do I'm sorrys. We do fun. Sometimes we do silly. We do loud really well. We do our best. We do family. We Do Love.

 11. Esmee Roukens Esmee Roukens

  12

  De tekst van Anoeks geboorte kaartje zou ik erg toepasselijk vinden, omdat het een spreuk voor het leven is... Ook al word je een klein boefje Of blijf je altijd lief Je bent vanaf het eerste moment Onze kleine hartendief Als ze op papa en mama gaat lijken zal ze een boefje worden met een hart van goud!

 12. nahsuusje nahsuusje

  13

  Het eigen liedje wat ik vanaf dat ze in mn buik zat zong en nu nog steeds zing als ze wat van streek is waardoor ze rustig wordt en hetzelfde liedje zal ik nog lang zingen. Om dit op canvas te zetten is heel speciaal dan zal ze het nooit vergeten. "Lieve kleine Janey, Lieve kleine Janey, Lieve kleine Janey, Wij houden zoveel van jou".

 13. eva jonk eva jonk

  14

  ik zou kiezen voor; Een kindje is geboren het huis straalt in het licht van de vreugde en de blijheid die je ziet op elk gezicht van ontroering en de liefde voor dit pasgeboren kind dat vandaag de grote reis door mensenland begint dit is een gedichtje van mijn Oma en stond op het geboortekaartje..

 14. Sylvia Sylvia

  15

  Maar het is waar wat ze zeggen Je eerste lief vergeet je nooit Als een gevoel dat diep gevroren is voor ons weer ontdooit (Tekst van Guus Meeuwis-Eerste Lief, iets aangepast. Wij waren 12 en 13 en na 17 jaar weer samen gekomen, inmiddels 3,5 jaar getrouwd en ee meisjestweeling van 3 rijker) De tekst zou boven ons bed komen te hangen

 15. daphne kleine daphne kleine

  16

  Ook bij ons de teks in het geboorte kaartje. Onze kleine vent is er gekomen door middel van icsi. De tekst in zijn geboortekaartje is dan ook een referentie naar de icsi In a wonderous place where Love, Hope and dreams came together You were created

 16. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  17

  Ik heb nog geen idee wat ik erop wil laten zetten... Maar het zou een super mooie zin zijn!! Want ik kom gewoon woorden te kort voor ons wondertje!

 17. Tamara van Tessel Tamara van Tessel

  18

  Brother and Sister, Together as friends, Ready to face whatever life sends Dat zou ik heel graag op canvas hebben dan kan ik daarnaast en prachtige foto hangen van broer en zus die samen in elkaars armen in slaap zijn gevallen

  • Tamara van Tessel Tamara van Tessel

   19

   Broer is trouwens 2 en zijn zusje 1 maand oud

 18. Anouck Anouck

  20

  Wat me trouwens ook wel heel erg leuk lijkt, is al onze namen op een canvas. Mijn naam + naam van mijn vriend = naam Oudste en naam Jongste.

 19. wilmaatje wilmaatje

  21

  Ik zou er één voor in de slaapkamer willen : If at night you can not sleep, count your Blessings instead of Sheep...

 20. Silvia Silvia

  22

  Wij verwachten half april een zoontje en die wordt het kleine broertje. Lijkt me super leuk om te winnen aangezien we net met de aankleding van de babykamer bezig zijn. Ik zou erop zetten: Op mijn teentjes kijk ik over 't randje van de wieg. Dag klein broertje, ik vind je lief.

 21. monica monica

  23

  Ik zou er de geboortedatums van mijn beide kindjes op willen laten drukken met hun voornaam.

 22. Ankie Ankie

  24

  Grappig... Mijn keuze is ook "Schaap kindje slaap"... Maar dan met jongenskleuren!

 23. ingrid ingrid

  25

  Ik zou er graag op willen zetten: Begin de dag met een dansje, Begin de dag met een lach. Want wie vrolijk is in de morgen, die lacht de hele dag. Het zou een mooie plaats boven de commode krijgen, aangezien ik bij mijn vorige kindje daar iets op de muur heb ik geplakt en het stucwerk heeft losgelaten. Kan ik het mooie canvasdoek van woordenopcanvas er mooi overheen hangen.

 24. Marion Marion

  26

  3 zonen en een papa 4 plagen voor mama Zou mijn tekst zijn,... omdat ik met mijn 3e zoon op komst toch wel het onderspit delf in deze mannenhuis,.. hahaha en dan het liefste met een ROZE achtergrond,....... om nog enigzins een vrouwelijk tintje eraan te geven,.

 25. SandraThomas SandraThomas

  27

  Ik zou er een gedicht op laten zetten die mijn moeder voor mij als kleine meid eens heeft geschreven. Ze is helaas overleden voor ze haar kleinzoon heeft kunnen meemaken. Ik heb haar zo gemist tijdens mijn gehele zwangerschap dat het geweldig zou zijn om iets van "haar" toch in mijn zoons kamer te hangen. Op een mooie oranjegele ondergrond, net als de ondergaande zon.

 26. nessen nessen

  28

  Een woord van troost geeft de ander een plaatsje waar zijn verdriet wel niet zal versterven, maar een beetje beter zal kunnen verdragen.

 27. jacqueline31 jacqueline31

  29

  Ik heb pas een fotoshoot met mijn dochtertje gedaan bij 1xmodel. Daar zaten echt hele mooie foto's tussen. Ik zou graag een mooi Canvasdoek met een foto willen en dat dan in de huiskamer willen ophangen. Dat zou echt mooi in de huiskamer hangen zo een groot Canvasdoek het lijkt me echt een blikvanger voor al mijn vrienden en familie en aan de leuke dag die ik daar met mijn dochtertje heb gehad!

 28. Tr0elaa Tr0elaa

  30

  Vlieg, vlieg, vlieg met me mee Over de stad en over de zee Vlieg, vlieg, vlieg met me mee Gezellig met z'n twee! Dit omdat ik het een supermooie tekst vind, is van woezel en pip, de babykamer word ook van woezel en pip, en er komt een ballonlamp met woezel en pip erin te hangen! vond de tekst dus behalve heel mooi, ook geweldig bij het kamertje passen! en dan op zo'n canvasdoek; dat maakt het helemaal af!!

 29. Marian van Trigt Marian van Trigt

  31

  Als liefde leven wordt, dan krijgt het geluk een naam. En dan de naam hoe ze gaat heten

 30. Kim de Groot Kim de Groot

  32

  Ik zou het doek op de kamer van mijn zes maanden oud zoontje hangen, met heel simpel zijn naam (in mooie letters) en bij zijn naam twee vlindertjes, die staan symbool voor de twee miskramen die ik voor de geboorte van ons prachtig kereltje heb gehad.

 31. 19tal78 19tal78

  33

  Ik zou een hele mooie tekst erop laten zetten van een liedje wat ik nu dagelijks draai en zelf zing voor ons wondertje in mijn buik...nu merk ik al dat ze erop reageert dus zou deze tekst waanzinnig mooi zijn om in haar kamertje te hangen <3

 32. minimonkey minimonkey

  34

  Toen ons dochtertje werd gedoopt hebben mijn man en ik het liedje: 'Nu dat jij er bent' van Trijntje Oosterhuis voor haar gezongen. Dit was zo'n mooi, ontroerend en warm moment. Dat gevoel wil ik mijn dochtertje altijd meegegeven. Ik zou dus een gedeelte van de songtekst op het doek zetten: Als je in mijn ogen kijkt lijkt de wereld stil te staan De wind houdt op met waaien en bevroren is de maan Je bent stralend als de zon Je bent volmaakt, zo naakt en klein En de wereld lijkt voor eventjes perfect te zijn

 33. Evelien Bregman Evelien Bregman

  35

  Omdat wij 2 kindjes hebben zal dit geweldig staan op de gang, tussen de 2 kamertjes in. één kleine boef & één kleine banjer. Allebei papa's en mama's kanjer. Stapje voor stapje gaan ze de grote wereld in, Maar voor altijd blijven wij één gezin.

 34. Dionendiana Dionendiana

  36

  Tekst van het geboortekaartje van onze zoon Levi: Wie dit kleine ventje ziet, Gelooft zijn eigen ogen niet. En zal moeten beamen, Wonderen maak je nog altijd samen. Wat zou dit canvasdoek leuk op zijn kamertje staan, zijn babykamertje is namelijk nog een beetje saai wit.

 35. sjamanta sjamanta

  37

  Ik zou er graag een mooie spreuk voor onze eigen slaapkamer willen winnen. Dan heb ik iets speciaals voor mijn man met onze trouwdag. Wat zou hij dan verrast zijn. De takst zou dan zijn: Als ik in druppels zou kunnen zeggen hoeveel ik van je hou Zou het de hele dag regenen speciaal voor jou!

 36. Sette Sette

  38

  Ik zou deze graag op mijn dochter haar nieuwe kamer willen hangen, natuurlijk in knalroze, met de tekst uit haar favoriete boek: Hamster, hamstertje, haphaphamster, In je warme holletje, Slaap je als een bolletje, Wangetjes vol geproperdepropt, Al je eten verstopperdestopt, Kom je eens kijken, dat is knap, Kom maar hamster, hap hap hap.

 37. w12345 w12345

  39

  Zou graag deze teksten op het canvas willen zetten. (Wij hebben twee adoptiekinderen, lang geleden geadopteerd.Een Zoon en een dochter) "Zolang de aarde kinderen geeft, die morgen moeten sterven, teveel zijn in hun eigen land, zullen zij hun namen kerven in het hart van een vreemde, een laatste uitgestrekte hand. of Wachten op jou was teleurstelling in de tijd. Wachten op jou maakte minuten tot jaren onzekerheid. Wachten op jou met teveel kinderen om ons huis. Maar jij nog niet thuis. Wachten op jou deed het leven vertragen. Verlangen, hoop en steeds weer nieuwe vragen. Wachten op jou, het hoeft nu niet meer. Het is al weer jaren geleden. Wachten op jou, vandaag een stipje verleden.

 38. quintathyme quintathyme

  40

  wat een super actie, wat ik er op zou zetten voor in mijn zoontje zijn kamer is : sommige hadden een meisje verwacht, de andere een jongen gedacht. maar aan die wensen kon ik niet storen ik ben op 20-03-2012 als jongen geboren. en mijn naam is thyme, vingertjes of teentje komen tellen, nou mijn mama kan het je zo vertellen.

  • quintathyme quintathyme

   41

   teentjes moet het zijn

 39. grootaars grootaars

  42

  Ga jij maar lekker slapen doe je oogjes maar dicht dan zal ik over je waken als jij daar vredig ligt Ga jij maar lekker slapen heel veilig is de nacht want ik zal over je waken dus droom maar heerlijk zacht Want jij bent zo moe ik zie het aan je gezicht dus ga jij maar lekker slapen en doe je oogjes maar dicht

 40. johanenpaula johanenpaula

  43

  Herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag

 41. Sofje79 Sofje79

  44

  Ik zou dan kiezen voor de tekst op het geboortekaartje op canvas willen winnen: Leven uit ons leven, klein en zo bijzonder, we gaven je een naam, maar eigenlijk heet je wonder.

 42. Mopie Mopie

  45

  Today's weather forecast. Heavy showers of blessings, strong winds to blow your worries away, followed by warm hugs and kisses to put a smile on your face. Niets is minder waar. En mijn dochter heeft dit verdiend! Ze heeft haar vader sinds december niet meer gezien. Wij moesten plotseling weg. Veel mensen begrijpen niet wat zij moet doormaken, maar nog minder wat ik heb moeten doormaken. Zijn familie laat haar nu ineens ook vallen. Wel met Kerst een cadeau willen geven en nu niks meer van je laten horen? Ohohoh! Wat wordt er mee geleefd! Mijn dochter is dus niet alleen haar vader "kwijt", maar ook een halve familie. Dus met deze tekst wil ik haar duidelijk maken dat ik er altijd voor haar zal zijn en overladen met mooi weer... al regent het nog zo hard!

 43. Rianne Rianne

  46

  Ik zou er een foto van mijn 3 kinderen op zetten. Ik heb een prachtige canvas hangen met mijn 2 dochters, maar toen was mijn zoontje nog niet geboren. Hij mist op die mooie foto en ik zou ze graag alle3 op hebben henagen.

 44. Sandra Koot Sandra Koot

  47

  Ik zou graag het gedichtje van het geboortekaartje van mijn zoontje, die met spoed geboren is erop zetten: Vijf weken eerder dan verwacht Werd jij met spoed ter wereld gebracht Maar nu mag iedereen het horen Er is een dapper klein mannetje geboren

 45. Bianca Looye Bianca Looye

  48

  C is van Christel Helemaal speciaal voor onze Christel :)!

 46. anja85 anja85

  49

  We zijn ons aan het oriënteren voor de babykamer en ik zou graag een tekst op de muur willen schilderen maar helaas is de muur niet geschikt voor schilderen of stickers. Deze canvas zou natuurlijk de ideale oplossing zijn en het ziet er ook nog geweldig uit. De tekst zou zijn: Slaap kindje slaap Daar buiten loopt een schaap Een schaap op witte voetjes Die drinkt zijn melk zo zoetjes Hopelijk zal in augustus ons kindje heerlijk slapen als hij of zij in zijn bedje ligt met dit mooi versje boven zijn bedje!

 47. Chrissy Chrissy

  50

  Jij bent het mooiste wat ons ooit is overkomen !

 48. Tammie Tammie

  51

  Don't wanna close my eyes, coz I don't wanna miss a thing.

 49. ratzel ratzel

  52

  Words begin with A, B, C. Music with do, re, mi. And love with you and me. Dit is de tekst die ik daarop wil plaatsen.

 50. Judith Judith

  53

  Ik ga slapen Ik ben moe Sluit mijn beide oogjes toe

 51. Mariska Mariska

  54

  Wij zijn al een hele tijd bezig, en na een miskraam bij 11 weken, curritage etc etc en weer maanden en maanden wachten is het nu dan eindelijk weer zover. (nog heel pril, nog maar 5 weekjes) We durven nog niet te genieten, zou het eindelijk echt zo zijn. Maar wij hebben steevast onze tekst al klaar: Jouw handje in het mijne, zo gaan we hand in hand. Mijn grote hand, jouw kleine, een ijzersterke band ! Die tekst is één ding die zeker is !!!

 52. carla carla

  55

  Maak je geen zorgen, lukt het vandaag niet dan lukt het morgen. Vindt dit een mooie tekst voor ons zoontje die alles wil proberen alleen lukt het niet altijd meteen.

 53. MamavanSam MamavanSam

  56

  Ik zou erop zetten... Voor jou een eiland vol kusjes op een zee van liefde!!

 54. Josee Josee

  57

  Ik zo het alfabet erop willen waarbij de letters van mijn dochters naam speciaal uitgevoerd worden (Julie). Leerzaam en leuk !

 55. Susan Susan

  58

  Wij zouden er de tekst van Lynn dr geboorte kaartje op zetten: Zie hoe onze ogen stralen De liefde heeft ons aangeraakt Er is geen zin die kan vertalen Wat jij in ons hebt losgemaakt (tekst van Marco Borsato)

 56. M M

  59

  Wat een super leuke prijs! Het zou heel mooi staan op het kamertje van onze zoon Noël of dochterje Loïs! Ik zou graag deze tekst erop zetten: Nog voor dat je bestond, kende Hij je naam. Hij zag je elk moment en telde elke traan. Omdat Hij van je Hield gaf Hij Zijn eigen Zoon Hij wacht alleen nog maar wanneer jij komt. Kom tot de Vader, kom zo als je bent. Heel je hard al je pijn is bij Hem bekend. De liefde die Hij geeft de woorden die Hij spreekt daarmee is alles klaar wanneer jij komt. En wat je nu ook doet Zijn liefde blijft bestaan. Want niets wat jij ook deed veranderd daar iets aan. Omdat Hij van je houd gaf Hij Zijn eigen Zoon. En nu is alles klaar wanneer jij komt.

 57. Danielle Danielle

  60

  Wat een mooie prijs!!! Ik zou er graag het volgende op hebben, dit stond ook op haar kaartje; Een klein stukje Hemel, lieflijk en klein. Een wonder waarvoor wij onze Hemelse vader. erg dankbaar zijn. Dit stil geluk,dit prille leven, zullen wij al onze liefde geven.. Wees Welkom allerliefst kleintje, wij zullen er altijd voor jou zijn...

 58. Rolinda Rolinda

  61

  Voordat de kleine werd geboren waren wij ook druk aan het zoeken naar een muursticker of canvasdoek waar een leuke tekst/gedicht of versje op stond. Uiteindelijk niet gedaan omdat we geen keuze konden maken. Na de geboorte waren we er wel uit maar is er nog niet van gekomen. Wij zouden dan gaan voor: En nu maar wachten op je eerste hapjes je eerste traantjes en je eerste stapjes. Het eerste lachje en je eerste tandje het eerste echte zwaaien met je handje. Je eerste woordjes en je eerste zinnen ons groot avontuur kan nu beginnen.

 59. Danielle Bouwens Danielle Bouwens

  62

  Ow wat onwijs leuk! Ik zou gewoon nog niet weten wat ik erop zou zetten. Er zjn wel zoveel mooie spreuken. Ik zou het wel erg mooi vinden voor in de kamer van mijn dochtertje en dan boven haar bed.

 60. Danielle Bouwens Danielle Bouwens

  63

  wat ook een mooie spreuk is: Ons Geluk Een groter geluk kon niemand ons geven, jij maakt ons leven waard om voor te leven. Het blijft toch een wonder, dat wat uit liefde bloeit, geworden is tot zo'n prachtig kindje dat in mama's buik is gegroeid. Jij bent zo mooi en lief, het is bijna niet te geloven, Wij danken God dat wij voor jou zorgen mogen

 61. MICH18 MICH18

  64

  Grappig dat op de voorbeeld foto precies de tekst staat dat wij op de babykamer hebben! Ik zou op het canvasdoek graag willen zetten: Every day may not be good But there is something good in every day! Zou mooi staan in onze traphal want daar is het nog erg kaal!

 62. martha nijborg martha nijborg

  65

  ik zou er een mooie gedicht op zetten en dan zou ik het in de baby kamer hangen want roze staat mooi bij een meisje

 63. sully66 sully66

  66

  Dat ik blij ben dat ik na me dochter van 10 jaar haar toch nog een broertje kon geven die nu 4 maanden is ze heeft er lang op moeten wachten maar toch nog gekregen.

 64. tatje tatje

  67

  Liefde overwin alles, dat was een spreuk van mijn oma

 65. L Heel L Heel

  68

  Not all of us can do great things, but you can do small things with GREAT LOVE... by mother Theresa

 66. Pascale Broks Pascale Broks

  69

  Na een lange tijd vol spanning en geduld, is uiteindelijk onze allergrootste wens vervuld! Een tweeling is een dubbel wonder en voor ons wel heel bijzonder.

 67. Mar3111 Mar3111

  70

  Ik zou een paarse achtergrond doen met een Nijntje erop en als tekst "pluis" of "lief"

 68. Jackie Jackie

  71

  Ik ga slapen ik ben moe sluit mijn beide oogjes toe Here houdt ook deze nacht over Anne en Lotte getrouwe wacht!

 69. Nicole Nicole

  72

  Ik hoop dat mijn zoontje zijn hele leven lang zo vrolijk blijft als hij nu is. Dus ik zou onderstaande op het canvasdoek willen: Begin de dag met een dansje Begin de dag met een lach Want wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag!

 70. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  73

  Ik zoek een woord een heel nieuw woord een woord dat niemand kent ik zoek een woord dat zeggen wil dat jij de liefste bent!

 71. jacoline jacoline

  74

  Onze dochter is nu 16 maanden en heeft al veel beleefd. We hebben veel foto's van haar gemaakt en nu lijkt met een collage van haar eerste jaar een leuke canvasschilderij waard. De 12e van iedere maand hebben we een foto genomen, zo zien haar maandelijks groeien.

 72. Jacoline Jacoline

  75

  De tekst erbij zal natuurlijk zijn: ZO GROOT BEN IK AL ....DE KNAPSTE VAN HET HELE STEL.

 73. Sandra Klumper Sandra Klumper

  76

  Niet heel origineel maar ik zou het ook heel leuk vinden om de tekst van het geboortekaartje op canvas te zetten en dit op de kamer van ons zoontje hangen. De tekst is als volgt: Korte beentjes, mini teentjes Lachend mondje, pamperkontje Welkom lieve ukkepuk Je bent ons eerste meesterstuk Gekozen omdat het zo'n mooi gedichtje was. Achteraf was het nog meer van toepassing dan verwacht omdat ons kleine mannetje veel te vroeg was en daardoor ook echt een 'ukkepuk' was

 74. larissa larissa

  77

  Ik zou de voorkant van het geboortekaartje van mijn kleine meid erop laten zetten. Die is in dezelfde tinten als de babykamer. Zo lief! Dan heeft mijn kleintje later ook nog een mooie herinnering!

 75. ingrid ingrid

  78

  ik zou het onderstaande op het canvasdoek laten zetten.ga je eigen weg.maar kijk af en toe eens over je schouder na diegene die je alle geluk in de wereld wensen. dan heeft ze altijd een herinnering aan haar opa

 76. melanie van thal melanie van thal

  79

  ik zou de tekst van mijn jongste zoontje zijn geboortekaartje er op laten zetten omdat mijn 2 andere kinderen dit samen met oma bedacht hebben en oma afgelopen juni overleden is we dan toch nog een stukje van haar in huis hebben

 77. Cobie Cobie

  80

  Ik zou erop zetten: "Happy girls are the prettiest" Need I say more?!

 78. Heather Heather

  81

  Laughter is timeless, Imagination has no age, Dreams are forever. - Walt Disney - Ik zou deze tekst erop zetten omdat iedereen het verdiend om met de magie van Disney op te groeien!

 79. Angela van Halteren Angela van Halteren

  82

  Wij hebben 3 katten( helaas hebben we de oudste in moeten laten slapen 3 dagen voor de jongste kwam) Onze kleine knul is ook helemaal gek op ze dus wij zouden gaan voor de tekst. Katten laten pootafdrukken achter op je hart en dan met afdrukjes er om heen

 80. cyncyncynthia cyncyncynthia

  83

  Ik zou de tekst zoals op de voorbeeld behouden maar dan met een zand kleurige achtergrond! Omdat ik altijd het liedje voor onze zoontje zing en strax ook voor de kleine die nog geboren moet worden!

 81. Daisy Alexander Daisy Alexander

  84

  Wat leuk, dat zou erg goed van pas komen op Nomi haar nieuwe kamertje straks.

  • Daisy Alexander Daisy Alexander

   85

   Ik zou op het doek Nomi haar geboortekaartje laten drukken dat is een blijvende herrinnering.

 82. raissa raissa

  86

  Ik zou mn moeder die ongeneeselijk ziek is en niet lang meer te leven heeft een gedicht voor mn kleine jongen laten schrijfen en dat erop laten drukken.. Dit zal dan altijd een prachtig mooie herrinering aan oma zijn.. zo is ze toch altijd bij hem:)..

 83. Ka Ka

  87

  Berne as safolle, Unyk as gjin oar. Geboren als zoveel, uniek als geen ander! Want dat is toch wel echt zo. Ieder kind is namelijk uniek.

  • Ka Ka

   88

   De eerste twee regels daar gaat het dus om!!

 84. Aaltje Aaltje

  89

  Dit zou ik super graag willen met een foto van mijn kleinkinderen. Trotste oma :)

 85. Sandra Teune Sandra Teune

  90

  Wat leuk! Ik zou het graag samen met mijn dochters aan mijn vriend (hun vader) willen geven. Met alleen maar dames in huis vinden wij dat hij ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden.. Met de tekst: 'I may find my prince. But my Dad will always be my king'!

 86. adampie adampie

  91

  Grappig dat het voorbeeld precies is wat we willen Maar dan blauw. Onze babykamer staat vol schaapjes en we hebben.1 witte muur Waar een muurschildering met de tekst moest komen. Helaas is dat niet meer gelukt aangezien we niemand in de omgeving konden vinden. Dit zou zo leuk zijn

 87. Nicky Nicky

  92

  De persoonlijke boodschap van mijn vader aan mijn zoontje. Mijn vader is vorige week overleden.. Op deze manier zal opa toch altijd bij Emre in de buurt zijn. :) Wat zou dat super zijn zeg!!

 88. Linda Mooij Linda Mooij

  93

  Geniet van de kleine dingen, dan groeit jouw geluk!

 89. Jorina Plug Jorina Plug

  94

  Ik zou de tekst er op zetten van ons familie slaapliedje. Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog moeder zou worden,dus vind ik dit een mooie tribute aan mijn moeder en oma en overgrootmoede en waarschijnlijk wel verder in de lijn. Ik ga slapen ik ben moe.. Ik sluit mijn beide ogen oogjes toe.. Here houd ook deze nacht.. Over mij getrouw de wacht..

 90. Mama van stoere wannes Vergote Mama van stoere wannes Vergote

  95

  Alles kan, maar het hoeft niet!

 91. trudy trudy

  96

  Als een klein korreltje zand in een schelpje ingeplant deinend in de grote zee ging jij negen maanden met mij mee veilig in de moederschoot werd die kleine korrel groot..... De schelp werd gaandeweg te klein, en die parel, dat bleek mijn zoon Christiaan te zijn!

 92. johanna johanna

  97

  Ik wil heel graag de volgende tekst op canvas: Ik ga slapen, ik ben moe. Sluit mijn beide oogjes toe, Heere houdt ook deze nacht, Over Sanne getrouw de wacht!

 93. michelle1405 michelle1405

  98

  Ik zou er een tekst op laten drukken wat met leven te maken heeft. Mijn zusje is vorig jaar tijdens mijn zwangerschap onverwachts overleden en begrijp nu heel goed wat het leven in houdt. Dit wil ik in tekst overbrengen op canvas aan mijn dochter, ook speciaal iets wat over haar tante gaat

 94. ilona wolters ilona wolters

  99

  ik zou het geboortekaartje van onze dochter erop laten drukken.

 95. lindaenbjorn lindaenbjorn

  100

  Ik zou de tekst van het geboortekaartje van ons knuffelnichtje erop zetten en het canvas aan haar ouders geven. Staat mooi op haar kamertje :)

 96. jessica jessica

  101

  Voor velen een verrassing, Voor ons een grote beslissing, Maar zeker geen vergissing! Zou de tekst worden,deze stond ook op het geboorte kaartje,wij hadden al 2 wat oudere kids(nu 11 en 8)toen we onze jongste die 25 feb. 1 jaar word,en veel mensen reageerden daar toch heel erg raar op,waar begin je aan,zou je dat nu wel doen bla bla bla. We hadden van onze oudste kids het gedichtje met een kusje hier een kusje daar....(deze hebben we ook met een stikker op zijn slaapkamer)dus lijkt mij wel heel erg leuk om deze tekst op canvas te hebben.

 97. nancy nancy

  102

  Ik zou onze erop willen: FAMILY RULES know you are loved help each other be thankful pay with hugs and kisses be happy be grateful dream BIG respect one another laugh out loud

  • nancy nancy

   103

   het waarom zal wel duidelijk zijn denk ik. Dit wordt in ons gezin gezien als DE FAMILY RULES

 98. Marcella Marcella

  104

  Ik zou het liedje van Woezel en Pip er op willen hebben. Onze dochter is er gek op en ze zingt het al een beetje mee. Voor al "alle beste vriendjes van elkaar" dat zegt ze dan ook tegen ons dat wij haar allebeste vriendjes zijn.

 99. thom79 thom79

  105

  Voor de aankleding van Caspar zijn kamer zou ik een mooi schilderij met lieve tekst voor het slapen gaan wel heel erg leuk zijn. Ik ga slapen Ik ben moe Sluit mijn beide oogjes toe

 100. selma selma

  106

  ik zou de tekst van het geboortekaartje erop zetten: prachtig wonder heel bijzonder pasgeboren en zo klein mag jij op deze wereld zijn

 101. Carmen Schuurman Carmen Schuurman

  107

  De tekst van ons geboortekaartje: As we cuddle you so close, we knew right from the start, precious little babygirl, you will forever have our heart...

 102. anneke hoekstra anneke hoekstra

  108

  Lief, Stout, Ondeugend, Stoer, Eigenwijs, Schattig

 103. Amira Amira

  109

  Dit doek zou haar kamertje compleet maken. Ik zou een text pkaatsen die ze heek haar leven met haar mee kan dragen. Een spreuk in de taal van 1001 nachten die haar zal beschermen tegen al het kwade. Een spreuk die haar en iedereen die op haar kamertje zal komen na zal laten denken over het moment waarin degene zich in bevind. Een speuk uit mijn hart, uit een byzonder boek...

 104. Yvonne Engbers Yvonne Engbers

  110

  De tekst: "Children see magic, because they look for it" Helemaal waar vind ik en zo mooi!

 105. kelly kelly

  111

  No one else will ever know the strength of my love for you,after all, you' re the only one that knows what my heart sounds like from the inside. omdat:een mooie tekst voor mijn dochtertje.

 106. Linda Linda

  112

  Ik zou op het canvas doek laten zetten: Twinkle, twinkle, little star How I wonder what you are! When the blazing sun is gone, When he nothing shines upon, Then you show your little light, Twinkle, twinkle, all the night. Deze tekst zou ik er graag op willen, omdat ons dochtertje een wondertje is! zij laat ons leven bloeien en genieten van elke dag! Zij is ons lichtje in het leven! ook wordt ze zelf rustig van dit liedje en valt ze ermee in slaap.

 107. De Ryck David De Ryck David

  113

  Een liefde om nooit te vergeten Twee handen op één buik Samen sterk Dat is wat je nodig hebt

 108. wish2 wish2

  114

  Alles bij mijn zoontje is verkeerd gegaan, uiteraard als ergste de bevalling die hij ternauwernood heeft overleefd en zwaar gehandicapt raakte. Maar ook de foto's, en filmpjes, het geboortekaartje en alle herinneringen verzamelen... je hebt er allemaal geen zin in als je leven compleet op zijn kop staat. Ik had toen ik zwanger van hem was een idee voor een geboorte kaartje, ik had namelijk alle lieve en sterke eigenschappen die ik mijn kind toewenste al op zijn muur in een patroon neergezet. Hiervan wilde ik het geboortekaartje maken. Uiteindelijk is hierin ook wat verkeerd gegaan en stond er uiteindelijk iets anders op zijn geboortekaartje (die ik pas een jaar later voor hem kon maken). Ik zou dus nogmaals al deze eigenschappen op zijn muur willen zien (we wonen niet meer in hetzelfde huis).

 109. djamilla djamilla

  115

  Ik ga er een mooie tekst opzetten die ik nog moet kizen kan niet zo goed kiezen:)

 110. charlotte charlotte

  116

  Ik zou hem ophangen op de kamer van mijn 2 jongste dochters. De jongste is geadopteerd en ze hebben dus geen bloedband maar een grotere zusterliefde bestaat niet. Ik zal er dan ook op laten zetten We're not sisters by blood, but don't try how much we love each other.

 111. Iris Iris

  117

  Ik zal een foto van mijn zoontjes en hun overgrootvader die helaas afgelopen week is overleden! Erop willen met de tekst.. Helaas bent u nu een sterretje.. Maar wij weten dat u altijd bij ons bent..

 112. andrea andrea

  118

  Ik zou opt canvas doek zetten een prachtig mannetje nu nog zo klein zo helemaal van jullie maar er komt een dag dat jullie zoon de wereld over reist er in zn eentje op uittrekt tot het zover is zullen jullie bij al zijn eerste stapjes zijn en hem helpen om de wereld te ondekken

 113. Liefde Liefde

  119

  It will takes trust, to know in your hearts that we want only the best for each other. It takes dedication, to stay open to one another, to learn and to continue to grow. It takes faith, to go forward together without knowing what the future holds for us both. But knowing that together we can climb the highest mountain. ....een prachtige passage uit onze huwelijks ceremony, 4 jaar geleden in Australië.

 114. Gerdien de Haan Gerdien de Haan

  120

  Ik zou er ook de tekst uit ons geboortekaartje op willen zetten. Dat komt uit een lied, maar is ook een belofte aan onze zoon... Nu ben je nog zo'n kleine vent, maar zolang jij de onze bent zij wij er voor jou en passen wij ons leven aan.

 115. mariska mariska

  121

  lieve lika, onverwachts ben jij in mij leven gekomen. wat ben ik super trots en blij met jou. een droom die voor mama is uitgekomen! lieve lika,mama zal altijd goed voor je zorgen en er altijd voor je zijn! samen redden we ons wel. meisje wat hou ik van jou!!! een hele dikke kus van mama

 116. Bernadette Thijssen Bernadette Thijssen

  122

  Uit liefde ontstaan Met liefde gedragen Vol liefde verwacht Geboren... Om door ons met liefde te worden grootgebracht!

 117. jessica jessica

  123

  als wij de canvas doek zouden winnen zou er dit erop komen te staan. lieve Leah. Jij maakt je papa enmamma heel gelukkig. We houden van je. Waarom dit? Het is een boodschap voor haar en voor op haar kamer.

 118. Margriet Hulsker Margriet Hulsker

  124

  ik zou graag het ontwerp van het geboorte kaartje van ons dochtertje erop laten zetten. Samen met de tekst uit het kaartje. Op Het kaartje staat een meisje (boerin) met een jurk in de kleiren van de groningese vlag (ik) en een jongentje (chinees boertje - mijn partner) en een k Ein meisje als babytje (ons dochtertje, een mengelmoesje)

 119. Kingforaday Kingforaday

  125

  Graag ga ik voor een persoonlijke tekst voor mijn dochter. Iets wat toepasselijk is voor haar en dat ze haar hele leven mee kan nemen en bij alle obstakels, beslissingen en problemen, weer terug kan denken aan de tekst die wij haar hebben meegegeven..

 120. Mer23 Mer23

  126

  Waaauw! Heel leuk! Ik zou gaan voor het geboortegedicht wat er op het geboortekaartje van mijn dochter stond! Een hele fijne persoonlijke gedicht wat ik samen met mijn man heb uitgezocht.

 121. Anke Anke

  127

  Een stuk uit het liedje van brian adams "here i am" (spirit versie) omdat dat in het geboorte kaartje komt en volledig mijn gevoel verwoord

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >