Win een Bizzyboard t.w.v. 119,-

Door: Mamaplaats 155 reacties

Win een Bizzyboard t.w.v. 119,-

Maak nu kans op een Bizzyboard t.w.v. € 119,-. De ultieme weekplanner voor gezinnen! Geef onderaan een unieke reactie waarom jij dit ideale bord kan gebruiken voor jouw gezin. Klik hier voor meer informatie over een Bizzyboard.

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
155 Reacties

Reacties

 1. Denise Denise

  1

  Mijn oudste dochtertje heeft veel structuur nodig om de dag zonder bepaalde 'tegenslagen' door te komen. We werken met dagritme kaartjes maar we zoeken al een hele poos naar een goed en duidelijke weekplanner voor onze 4,bijna 5,jarige dochter. Als we dit zouden winnen zou het echt geweldig zijn want deze is precies wat we zoeken!

 2. peggy peggy

  2

  Om een goed structuur aan te brengen thuis. De kinderen weten nooit precies wat ze die dag allemaal moeten doen en kennen het weekend / doordeweeks nog niet goed uit elkaar houden. Zo'n bord zou perfect zijn.

 3. Ilonka Ilonka

  3

  Ik zou dit bord ontzettend graag willen hebben, ik ben gastouder en het is een komen en gaan van kinderen, met elk een andere planning die ik op losse briefjes bij hou en vervolgens kwijtraak. Ook zijn we sinds kort ingeschreven als pleegouder en zal als alles naar wens verloopt ons gezin uitgebreid worden met een pleegkindje. Wat zal dit bord een uitkomst zijn zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is

 4. mama van Roel mama van Roel

  4

  Wow,dit is nou dé oplossing voor ons "plan-probleem"! We hebben al geprobeerd een papieren agenda samen bij te houden, maar die was steeds kwijt in huis. En daarna beheerden we samen een digitale agenda, maar dat liep helemaal door elkaar met onze werkagenda, digibeet als ik ben! Nu spreken we iedere zondagavond maar gewoon de agenda door, in de hoop dat we het allebei onthouden van elkaar wie waar en wanneer om hoe laat moet wezen...niet ideaal maar we kunnen niets beters vinden. Maar deze Bizzyboard is de oplossing; kan NIET kwijtraken in huis en het invullen is voor iedereen begrijpelijk, ook voor mama dus ;-)

 5. warhoofd warhoofd

  5

  Duidelijk voor de kleintjes door de pictogrammen! Laagdrempelig genoeg zodat mijn man ook aan kan geven wanneer hij laat thuis is of juist wel mee-eet. En mama kan ieder moment van de dag in 1 oogopslag zien wat er nog op stapel staat..te gek zeg, helaas kunnen wij het ons de aanschaf niet veroorloven...winnen zou te gek zijn dus!

 6. mama van Lucas mama van Lucas

  6

  Ik zou die bord graag winnen voor mijn zoontje. Want mijn zoontje heeft structuur nodig en ik kan hem niet goed uitleggen wat we gaan doen. Omdat hij is te jong om goed te begrijpen. Als ik die wint, dan kan ik aan mijn zoontje laten zien wat we gaan doen en dat geeft hem veel rust en duidelijkheid en ook voor ons. En duidelijke plaatjes is ook goed voor hem duidelijk te maken. Omdat we kunnen nooit van te voren organiseren om hem te laten zien en uitleggen. Dat is lastig. Ik hoop dat ik hem kan winnen

 7. Janneke Janneke

  7

  Nooit meer als je als mama een avondje weg moet dat je man al een afspraak heeft maar "vergeet" om het door te geven!!! :(

 8. klaus klaus

  8

  Echt iets voor mijn vrouw en zeker voor onze kids.

 9. mary mary

  9

  precies wat wij nodig hebben, ik gooi altijd alles door elkaar. en voor de kinderen helemaal te gek, kunnen ze precies zien wat er is/gaan doen enzo.....

 10. marij marij

  10

  Nu onze jongste telg afgelopen donderdag is geboren en zo heerlijk vergeetachtig ben, zou dit planboard niet misstaan op onze muur!

 11. Ellen Mol-Jongerling Ellen Mol-Jongerling

  11

  Dit is ideaal voor mijn dochter in haar klasje van 7, dat zijn allemaal kindjes met een speciale behoefte. Hopelijk kan ik hun juf veel plezier doen als ik mocht winnen en natuurlijk mijn dochter en haar klasgenootjes ook.

 12. nathaly swart nathaly swart

  12

  Omdat ik 14 weken zwanger ben van de tweede en net een lopend vergiet ben!! Dit zou wel erg handig zijn!!!

 13. Gewoon een Omatje Gewoon een Omatje

  13

  Voor mijn dochter met 4 kids waar van er eentje autistisch is We kunnen er dan Pictogrammen opzetten voor hem Gr Oma

 14. Marleen Marleen

  14

  In een druk gezien is zoiets natuurlijk wel heel erg gemakkelijk. Nooit meer dubbele afspraken. Het lijkt mij heerlijk! Structuur voor de kinderen is natuurlijk ook ideaal. Ik hoop dat ik win!

 15. Miranda Miranda

  15

  Een momentopname van onze ochtend: "schat, hoe laat ben je ook al weer thuis vanavond? En eet je mee?". "Robin, vandaag gaat zwemles niet door, en het is er helaas bij ingeschoten je dat eerder te vertellen, sorry daarvoor". "Martin, vanavond heb ik een afspraak bij de fysiotherapeut, jij ging toch niet fietsen hè? Iemand moet toch bij de kinderen blijven"... Zou het niet heel veel tijd en energie schelen als niet alles op het laatste moment geregeld en besproken moet worden? Voor iedereen in ons gezin zou het ideaal zijn, om zelf te kunnen aangeven en te kunnen zien wat er de aankomende week allemaal op het programma staat. Mooi centraal, niet in 3 verschillende agenda's geschreven, die toch nooit gesynchroniseerd worden. Want ook dát wordt vergeten. Een mooi, overzichtelijk en duidelijk aanwezig schema dat NIET kwijt kan raken lijkt me werkelijk ideaal! En voor de kids is gelijk duidelijk wat de dag(en) gaat brengen.

 16. Maureen Maureen

  16

  Ik zou dit bod graag willen winnen voor mij kinderen en mij MAN voor een goede structuur dat hebben mijn kinderen nodig en mijn man hoef ik het niet 10x te melden wanneer er wat is. Dus ik zou een hele blije moeder zijn als ik het zou winnen.

 17. jessica jessica

  17

  Ik heb 2 kinderen en de 3de komt over als goed is 5 weken de school is begonnen en nu heb ik nog verlof maar lijkt me heerlijk als ik samen met de oudste kids straks als alles weer normaal ik met baby erbij lekker de struktuur kunnen maken want zo belangrijk is. Heerlijk als iedereen weet waar ze aan toe zijn!

 18. Yvette Yvette

  18

  Het leven van een gastouder bestaat uit een komen en gaan van kindjes met ieder hun eigen schema, broodjes smeren, flessen klaarmaken, luiers verschonen, kindjes naar bed brengen... Kortom 1 grote chaos als je niet kan bij houden wie wat en wanneer wil. Ik zie het planbord al helemaal voor me, keurig uitgeschreven welke kinderen er komen en wat hun schema is. Sjonge wat zal dat een rust geven in mijn hoofd.

 19. brenda brenda

  19

  ik zou hem heel graag willen winnen.ik ben gastouder en ik denk dat het voor alle kindjes incl mijn eigen kids zo heel duidelijk is met zo'n bord wat de dag of week hun gaat brengen.

 20. mijntje mijntje

  20

  ik kan het planbord wel gebruiken zodat mijn man eindelijk ook weet wat de drie kids moeten en hoe laat enzo!!!! dat zou voor mij een stuk schelen!!!!!

 21. Nelleke Nelleke

  21

  Een Planbord zou helemaal te gek met ons drukke gezin bestaand uit 6 meiden waaronder een drieling! Met de hectiek van elke dag is het voor een ieder moeilijk bij te benen. Ook voor mijn man met 7 vrouwen! dit te gekke planbord zou een uitkomst zijn!

 22. de ruijter de ruijter

  22

  onze dochter heeft net als haar vader adhd dus flink wat structuur nodig om haar dagelijkse bezigheden op kaart te zetten is zo'n bord erg makkelijk

 23. kim kim

  23

  als alleenstaande mama van 3 kleine kinderen kan het leven erg hectisch zijn, dit zou een mooi hulpmiddel zijn om de struktuur in huis vast te kunnen houden. zeker voor mijn zoontje die heeft Post Traumatisch Stress Syndroom (ptss) en struktuur, regelmaat en duidelijkheid zijn voor hem erg belangrijk. dit bord zou het leven voor hem wat makkelijker kunnen maken.

 24. San San

  24

  Kijk dit is nu DE uitkomst!!! Mijn krijt bord staat nu wel heel vol met van alles en nog wat! Ik kan mijn boodschappen er niet eens meer opschrijven!!! Dit lijkt mij helemaal geweldig! Zeker nu de kids groter worden en er gesport gaat wordenen mama weer gaat werken!

 25. marion verhoeven marion verhoeven

  25

  Mijn dochter heeft duidelijkheid nodig hoe de week eruit ziet vooral met alle onderzoeken die ze moet ondergaan...dus dit lijkt me de perfecte oplossing voor haar!!!en voor de rest van het gezin en super leuke magneetjes erbij geweldig!Maar wel erg duur 119 euro!1 dat kan ik niet zomaar ophoesten

 26. nicol nicol

  26

  mijn beide zoons hebben ivm hun hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid duidelijke structuur nodig en dit bord is hiervoor de ideale oplossing. Als we dit zouden winnen is de dag in eens meer gestructureerd overzichtelijker dan met losse dag structuur kaartjes die we nu gebruiken.

 27. Sophie Sophie

  27

  Ondanks dat ik met de VUT ben heb ik het drukker gekregen dan voorheen. Met 2 schatten van kleindochters moet ik erg veel plannen, 3x per week ( of meer ) op de kleinste van 10 maanden passen en de "oudste" van 5 jaar brengen en halen naar en van school of ophalen bij vriendjes of vriendinnetjes etc. etc. Begrijp me niet verkeerd ik doe het ontzettend graag en zou het voor geen goud willen missen. Mijn kalender staat regelmatig volgeschreven, dus een bizzyboard zal voor mij een uitkomst zijn! Een super geheugensteuntje voor oma. Groetjes van de gelukkigste oma van de wereld.

 28. Marjorie Marjorie

  28

  Dit bord zou een uitkomst zijn bij mij thuis. Sinds vorig jaar ben ik gescheiden en woon ik met de kids bij mijn ouders in. Van een huishouden van 4 zijn we dus naar een huishouden van 6 personen gegaan. De kids zijn 3, 8 en 10 jaar en hebben natuurlijk allemaal een eigen agenda. Mijn moeder past op de kids als ik aan het werk ben en ze bij mij zijn en dit door dit bord kan zij dan precies zien welk kind welke afspraken heeft en zich hier nooit meer in vergissen. Perfecte oplossing!!

 29. Wendy Wendy

  29

  Het begon vanmorgen alweer vroeg.... "Ik mag naast mama zitten!!" "Nee, ik ben aan de beurt!!" "Mammmm"... Het is maandag vandaag, een nieuwe week dus Mees is aan de beurt om naast mij te zitten. "Moet ik overblijven vandaag?", "Ikke, hoef niet kindjes toch?" "Schat, breng jij ze nou vandaag naar de opvang of loop jij naar school?..." Zucht! Manlief brengt de jongste twee naar het kinderdagverblijf en ik breng de oudste naar school; dikke kus, veel plezier vandaag!... O nee, ze hebben gym vandaag!! Dus hard rennend naar huis om de gymtas op te halen en nog harder rennen om op tijd op mijn werk te verschijnen... Tja, zelfs het wandelende planbord vergeet weleens wat...! Wat zou dit bord een uitkomst voor ons heerlijke, maar drukke en chaotische gezinnetje zijn!!

 30. jacqueline jacqueline

  30

  Wat een goede uitvinding!! Het bizzyboard zal voor ons gezin ook veel makkelijker maken. Wij hebben een dochtertje die 6x per dag medicijnen moet en omdat papa en mama ook moeten werken zou het voor ons en de gastouder ook veel makkelijker zijn om een goede weekplanner te hebben. Wij willen deze prijs zeker winnen!

 31. Jacqueline van Kleef Jacqueline van Kleef

  31

  Voor mijn man komt dit bizzyboard als geroepen na een 3de herseninfarct kan hij op een rustige manier zijn dagen inzien,kunnen we samen de week indelen.Het zal een heuze vriend van hem worden.

 32. Wendy Wendy

  32

  ohhh wat zal dit een geweldige uitkomst zijn. Mijn zoontje gaat bijna naar school toe en de jongste zit nog op het KDV. Mama heeft een nieuwe baan en samen sporten we ook nog iedere dag. Dan heb je nog de uitjes, verjaardagen en andere leuke dingen en de agenda staat vol! Hoe ideaal zou dit zijn. Al tijden op zoek naar HET bord! Het zou een fantastische prijs zijn! Groetjes Wendy

 33. sandra vuur sandra vuur

  33

  Ik zou graag het bord willen winnen, ik heb namelijk 1 zoontje met de autistische stoornis Asperger en 1 zoontje met PDD-nos, nu werken we met uitgeprinte velletjes maar dit bord zou veel verlichting geven.

 34. priscilla verduijn priscilla verduijn

  34

  Zo'n bord werkt ideaal. Het bord dat ik altijd gebruikte is echter maar voor 1 kind geschikt. Inmiddels heb ik er 3 en nog oppaskindjes. Omdat mijn man aan de andere kant van het land werkt en alleen in de weekeinden thuis is, loopt mijn hoofd nogal eens over. Met dit bord is het voor de kinderen duidelijk wanneer wat gebeurt, dus ook wanneer papa weer thuis komt.

 35. Sannie Sannie

  35

  In ons gezin zouden wij dit bord een uitkomst vinden om van jong tot ouder te begrijpen hoe de dag eruit ziet. Maar stiekem denk ik dat mijn echtgenoot hier nog het meeste baat bij heeft. Want op zijn papadag moet ik van te voren nog gymspullen klaarleggen, bekers vullen.... Ophaaltijden opschrijven....Dit bord lijkt me echt ideaal voor chaotische (of verwende?) papa´s...

 36. Laura Laura

  36

  Dit zou een uitkomst bieden voor onze oudste dochter ze vraagt iedere dag moet ik nu naar de creche,wat gaan we vandaag doen,moet je werken mama. Met zo'n weekplanner kan ze kijken wat er op welke dag gaat gebeuren en wanneer ze eindelijk weer naar de creche mag. Hopelijk winnen we de weekplanner

 37. Paula Paula

  37

  Dit lijkt me helemaal super, mijn man en ik werken beide onregelmatig, onze dochter van 4 gaat naar school. En we zijn nu 19 weken zwanger van nummer 2. Dat gaat een hoop organisatie vragen! Prima voor mij, minder voor mijn man. Die door de bomen het bos niet meer ziet. Clubjes, feestjes, BSO, werken etc. hij is nu soms al helemaal de weg kwijt. Met dit bord ziet hij in een oog opslag hoe het allemaal zit!

 38. Anita Anita

  38

  Dit zou een geweldige hulp zijn voor iedereen in ons gezin om te kunnen zien hoe de week verloopt. Dat zal een heel stuk schelen met plannen en hopelijk verloopt het dan niet altijd zo chaotisch meer.

 39. jolanda jolanda

  39

  ik ben nogal een chaoot, wat betreft afspraken, ik moet ook echt goed oppassen, dat ik geen dubbele afspraken ergens maak. ik houd wel een agenda bij, op papier en via outlook, maar een grote planner, zou voor mij echt te gek zijn, ik kan dan niets meer vergeten, of dubbel doen, scheelt voor mijn hele gezin een hoop gemier

 40. Barbara Barbara

  40

  Ik zou dit bord héél graag willen introduceren in ons huishouden. Wij zijn een redelijk druk gezin met 2 kinderen. Waarbij ik in de avonden werk en mijn man overdag. Ik heb een zeer onregelmatig beroep, dus weet eigenlijk niet echt van te voren wanneer ik moet werken. Ik kan mijn oudste dochter (3) dit dus ook niet echt goed uitleggen. Daarbij hebben we een druk sociaal leven en ook nog eens een hoop klussen in huis die allemaal moeten gebeuren. Het zou dus voor de oudste heerlijk zijn als er zo'n Bizzyboard in huis is. Waar vooral zij aan kan zien waar ze die dag aan toe is.

 41. Sandra Sandra

  41

  Ideaal zo'n bord. Met 3 kinderen in huis en de vierde op komst is het soms een heel gepuzzel wie wat en wanneer ergens naar toe moet. Duidelijke picto's zodat het voor iedereen te begrijpen is groot en klein.

 42. Esther Esther

  42

  Er zijn natuurlijk allerlei planborden te koop, maar ik denk dat dit bord wel een unieke in zijn soort is. Mede doordat de verschillende familie leden erop gezet kunnen worden. Het is hierdoor niet zomaar een weekplanner. Voor iedereen zal zo duidelijk wie waar wanneer is. Wat er gedaan moet worden, en wie iets gedaan zou moeten hebben. Ik denk dat je met dit bord zeker in een druk huishouden een goede structuur kunt krijgen. Aangezien er bij ons ook regelmatig kinderen van andere over de vloer komen ivm gastouderopvang, en het met mijn eigen kinderen druk is ivm clubs en zwemlessen, zou ik heel blij zijn met dit bord!

 43. an an

  43

  hmmmm als ik zeg dat ik dit al jaren op post its doe is het dan uniek?

 44. anja anja

  44

  Voor onze afrikaanse schoonzoon zal dat goed van pas komen, zodat duidelijk te zien is wat alle afspraken zijn en wanneer onze dochter moet werken

 45. daisy daisy

  45

  In een druk gezin met twee fulltime werkende ouders is 1 agenda niet afdoende! Het BIZZYBOARD is de uitkomst om duidelijkheid te krijgen bij kids en papa;)

 46. Saskia Vlaanderen Saskia Vlaanderen

  46

  Ik ben zelf een verschrikkelijk chaotisch persoon met een grote behoefte aan structuur. Met mijn eerste kleine in aantocht is dit natuurlijk alleen nog maar erger geworden. Dit alleen al is een verschrikkelijk goede reden waarom ik persoonlijk een bizzyboard nodig heb! Daarnaast wil ik mijn kleintje wel mijn goede eigenschappen, maar niet mijn slechte eigenschappen doorgeven. Als ik van jongs af aan kan beginnen met structuur, en dit ook voor mezelf kan regelen waardoor het hele gezinsleven minder chaotisch en rommelig wordt zal dit alleen maar goed zijn voor mijn kleintje :)

 47. Thelma Thelma

  47

  Ja iedereen probeert natuurlijk dit prachtig bord te winnen. En iedereen heeft een goed en leuk argument. Mijn reden om te winnen: ik heb een medische zoon. Afspraken en andere dingen inplannen is op deze manier ideaal en duidelijk voor mijn oudste zoon. Zo kan hij maar ook wij duidelijk zien wat er op de planning staat komende week.

 48. Brenda Brenda

  48

  Ik kan een bizzyboard prima gebruiken omdat ik een hoofd als een vergiet heb en helaas aan de lopende band dingen vergeet. Nu mijn oudste naar school gaat en steeds meer clubjes, vriendjes en 'verplichtingen' krijgt vrees ik het ergste...

 49. Jeannette van Brecht Jeannette van Brecht

  49

  Goh dit is de oplossing. Met 2 kids (waarvan 1 met ADHD) zou dit een super handig bord zijn, mijn zoontje functioneerde al veel beter bij de pictogrammen waar we nu sinds kort mee werken, maar ik was nog opzoek naar een betere oplossing dan ze iedere keer aan een keukenkastje te moeten plakken. Ik vind dat mijn zoontje en dochtertje het wel verdiend hebben om zo een mooi bord te winnen met ouders die beide zelfstandig ondernemer zijn!

 50. Linda Linda

  50

  Dit zou een perfect bord zijn,al is het alleen maar om duidelijkheid te krijgen voor de kids. De oudste heeft het zeer zeker nodig.Ze heeft echt die regelmaat nodig.En op dit bord kan iedereen zien wat de planning per dag is. Dus ja....ik zou hem heeeeeeeeeeeeeeeel graag willen winnen. Groetjes,Linda (mam van 3 mooie meiden)

 51. Nancy Nancy

  51

  Mijn reden, omdat zo een bizzyboard mij helemaal gaaf lijkt om je week overzichtelijk te maken. We hebben 2 kindjes, mijn oudste zoon heeft veel behoefte aan duidelijkheid, hierop kan ik voor hem zijn week visueel maken, duidelijker kan niet. Daarnaast werken mijn man en ik, mijn man heeft wisseldiensten, dus het kan per week nog wel eens verschillen wie er bij de kinderen is en of oma oppast. Zo kan ik de week voor mij en mijn kinderen duidelijk weergeven en hoef ik nooit meer een afspraak te vergeten

 52. Yvonne Yvonne

  52

  Dit is echt iets voor ons want mijn man die vergeet alle afspraken altijd dus dan kan ik ze daar op zetten en hopelijk ziet hij het dan en vergeet hij ze niet weer. Wil hem erg graag winnen ben al ongeveer een jaar of 3 er naar op zoek maar heb nooit de goeie gevonden en dit is dus nu mijn kans om er 1 te krijgen. Groetjes Yvonne moeder van 1 zoontje

 53. jirka jirka

  53

  we hebben een leuk gezin maar allemaal onze rooster. nu maak ik ze zelf maar zo een bord zou idiaal zijn voor onsvermelden op he. zo kunnen we alles voor onze meiden op het bord vermelden. dat geeft veel duidelijkheid en minder rommel doordat we geen nieuwe week kalender meerhoeven te maken.

 54. Nancy Nancy

  54

  Omdat ik mijn vrouw er super blij mee maak. Ze houdt van plannen voor haar en de kinderen.

 55. Samantha Samantha

  55

  Opstaan, wassen, aankleden, eten, tandenpoetsen, tassen klaarmaken, wasmachine aan, naar groep 2, naar groep 5, naar de verloskundige, naar het werk. Weer naar school, naar huis, wasmachine uit en meteen weer aan, eten, naar school, naar huis, naar school, naar zwemles, naar huis, eten koken, naar voetbal of wedstrijdzemmen, naar huis, stofzuigen, dweilen, brood maken voor de volgende dag en eventueel als er nog een klein beetje tijd overblijft doen we nog even het konijnenhok en hebben we misschien nog wat tijd voor elkaar. Drukke dag??? Nee hoor, dit gebeurt dagelijks en dan heb ik het nog niet eens over de dagen dat ze huiswerk moeten maken of ziekenhuisbezoeken gepland staan of dat ik moet zingen en mijn man moet voetballen. Ik neem het niemand meer kwalijk als er iets vergeten wordt hoor. Het heeft geen zin. Straks met de derde spruit in huis wordt het vast nog chaotischer...

 56. Ankie Ankie

  56

  Overzicht, Gemak, Positiviteit, Verantwoordelijkheid, voor Kinderen dankzij Pictogrammen. We leven al in een wereld met veel gehaast, drukte, en soms zelfs onduidelijkheid dus wat is er nu fijner dan meer structuur in je gezin. En dan nog te bedenken dat het zo fijn is voor kinderen om hun zelfstandigheid en daardoor ook hun zelfvertrouwen te vergroten.Dat is dus precies wat je met het bizzyboard onder andere kunt bereiken. Ik zelf heb nu inmiddels een gezin met drie kinderen, dus zo'n bord zou zeker goed van pas kunnen komen. Groetjes Ankie

 57. Daniella Pennings-Schouwenaar Daniella Pennings-Schouwenaar

  57

  Ik wil meedoen om het bizzyboard vanwege mijn buurvrouw, niet voor mezelf. Ze is een alleenstaande moeder met 6 kinderen. Je kunt je voorstellen wat een gergel dat is met alle activiteiten en afspraken binnen een gezin van 7! Ik heb veel bewondering voor haar. Ze is altijd positief, zet zich voor 100% in voor haar gezin en staat ook altijd klaar voor anderen. Dit gezin kan het heel goed gebruiken!

 58. Anieck Anieck

  58

  Ik ben zelf werkzaam in de jeugdzorg en weet hoe prettig het is als er structuur is. Zeker, omdat structuur een basis is om veiligheid te bieden aan kinderen en dat verdient elk kind!

 59. annerieke annerieke

  59

  Hoera, mijn man heeft een nieuwe baan! Het enige nadeel is, dat hij in ploegen zal gaan werken, de ene keer ochtenddienst, dan weer middag- of avonddienst en soms nacht- en weekenddienst. Intussen gaan de voetbaltrainingen van de kids gewoon door, spelen ze zaterdags wedstrijden en gaan ze nu ook nog op muziekles! We gaan ons uiterste best doen om alles rond te breien en ook nog tijd voor elkaar over te houden en daar kunnen we een Bizzyboard goed bij gebruiken!

 60. Suzanne Suzanne

  60

  Samen hebben papa en mama een "familieagenda", maar dan heeft mama nog een eigen agenda, papa z'n eigen agenda. Maar ja, dan hebben Sara en Lucas ook nog afspraken en om daar nou nog een agenda voor aan te schaffen, lijkt me wat overdreven. Een planbord is dan ook "de" oplossing voor planproblemen. Superhandig als je in een oogopslag kan zien wat we vandaag en de rest van de week gaan doen. En als de kleintjes het dan ook gaan snappen, helemaal top!

 61. De Kort De Kort

  61

  Vind het wel heel erg goed dat mijn kinderen zo leren dat er taken zijn. Daarom zou ik hem graag willen winnen.

 62. Hanny Hanny

  62

  geregeld contoles in het ziekenhuis met de jongste(downsyndroom),helpen op school bij d'r zusjes of ze weg brengen voor zwemmen/scouting. daar tussendoor zelf diverse afspraken en werken, zodat ik niet weet of ik dan nog wel leef op het eind van een week. juist voor de kinderen is stuctuur o zo belangrijk maar met zon bord zie je zelf ook wat er speelt in het gezin.

 63. Saskia Saskia

  63

  Omdat we een nogal druk leventje hebben met z'n viertjes. Papa en Mama werken allebei onregelmatig en de kids gaan waar nodig naar de flexibele kindervang. Zo weten de kids ook waar ze aan toe zijn. Wanneer ze lekker bij papa en/of mama thuis mogen blijven of ze naar de opvang moeten. En dan alle andere bezigheden nog...

 64. Jose Jose

  64

  Omdat hier echt een super strakke schema gehouden moet worden. Onze dochter kan totaal niet tegen spontane akties. Alles moet van te voren besproken worden en als het maar verkeerd gaat dan is ze de rest van de dag niet te genieten. Hier werken we nu met een zelf gemaakt bord maar merken wel dat dat niet optimaal is en zeker niet voor haar. Daarom zou dit dus echt een uitkomst voor haar zijn

 65. Marleen Marleen

  65

  Ik ben echt een ramp in plannen en ook onze kalender is een ramp! Ik moet echt alles opschrijven, mijn hoofd is na het krijgen van 2 kinderen echt een vergiet! Mijn zoontje kan nog niet lezen, maar met plaatjes zou hij dit bord wel kunnen begrijpen. Hij heeft structuur nodig en heeft er veel baat bij als hij weet wat er komen gaat. Op deze manier kunnen we als gezin onze planning op elkaar afstemmen, zonder zo'n rommelige volgeschreven kalender. Zeker in de toekomst voor onze 2 kinderen ook zeker een makkelijk hulpmiddel. Op mijn werk gebruiken we ook een vergelijkbaar planbord en ik zie bij de cliënten dat het goed werkt en ze er veel baat bij hebben.

 66. Anja Vriens Anja Vriens

  66

  Dit is nu juist waar ik naar op zoek ben. Mijn dochtertje van 4 jaar heeft veel behoefte aan overzicht en structuur. We maken nu een kalendertje op papier steeds, heel omslachtig en sinds 2 weken gaat ons zoontje van 2 jaar naar de peuterspeelzaal. We merken dat hij ook graag wil weten op welke dagen hij naar de peuterspeelzaal mag. We zoeken nu dus iets voor beide. Dit bord lijkt mij dus ideaal om de kinderen hier de structuur te bieden die ze nodig hebben.

 67. Naomi Naomi

  67

  Bij ons is het altijd chaos, of we komen te laat of we vergeten iets. Dat is heel ongemakkelijk zeker als dat een vervormd beeld geeft. Het enige wat we nodig hebben is een planbord. Alles netjes plannen en we komen nooit meer te laat! En het allerhandigste is dat ieder lid van het gezin een eigen kolom heeft. Zo blijft het voor ons erg overzichtelijk!

 68. Denise Denise

  68

  Zodat het voor iedereen duidelijk en overzichtelijk is wat en wanneer er in de week gaat gebeuren!

 69. Patricia Patricia

  69

  HMMMM altijd lastig maar in dit geval is het gewoon duidelijk! met een zoon van 7 en dochter van 4 en een dochter van 6 maanden, 3 katten en een jonge hond en de man niet vergeten natuurlijk! werk, school, sport, sociale afspraken enzovoort kan het niet anders dan dat we ook een goede overzichtelijke planning kunnen gebruiken! Mocht ik hem niet winnen dan ga ik hem zeker zelf aanschaffen!!! Joehoe eindelijk overzicht pfffffff

 70. suzanne suzanne

  70

  Heerlijk dat iedereen elke dag weet wat hij of zij moet doen die dag!!!!!!! En dan nog duidelijk en overzichtelijk ook, genieten zal dat worden, zeker met een 3e op komst!!!

 71. bianca bianca

  71

  hallo, voor ons zou het fijn zijn aangezien ik en mijn oudste zoon adhd hebben en mijn zoon niet tegen veranderingen kan en alles van te voren gezien moet zijn is dit bord een perfecte aanvulling ook natuurlijk voor finn en faye die zo meteen aan structuur gewend raken ook voor mij heel fijn omdat ik dan ook de kluts niet kwijtraak we hebben al wel een whitebord die ik zelf in elkaar geknutseld heb maar dit is een mooier overzichtelijker bord.. maar ja zoals iedereen wil ik hem graag winnen mocht ik hem niet winnen dan feliciteer ik nu al degene die hem wint en veel plezier er van ondervindt..

 72. gerrie gerrie

  72

  zo dit eindelijk de oplossing zijn van een chaotische planning, en briefjes en afspraken die vergeten worden. Dan therapie daar, sporten hier, spelen en ga zo maar door. In 1 blik een duidelijk overzicht

 73. Wilma Wilma

  73

  Hehe mijn 5 kids moet het wel een keertje goed gaan als hier zo'n bord hangt. De één komt wel eten , de ander later, weer een ander moet trainen en dus op tijd eten enz enz ...vaak chaos rond etenstijd en dan al de afspraken die ze nog hebben ........

 74. Ester Ester

  74

  We hebben al heel wat te stellen gehad met die schatten van kinderen van ons, onlangs is bewezen door extern onderzoek dat ons oudste en jongste zoontje er gebaat zijn bij een duidelijke structuur De jongeste is in iedergeval zeer hoog begaafd, en dan zul je denken dan moet je blij zijn, nou nee.Geef mij maar een wat gemiddeld nivo hier had hij zichzelf ook wat prettiger bij gevoeld......Zeer waarschijnlijk is de oudste dit ook en dat maakt het er niet makkelijker op. We hebben al van alles geprobeerd.... maar helaas tevergeefs.... Onlangs een klein planbord aangeschaft maar dit is niet geheel duidelijk voor de mannen. Bij het zien van dit planbord dacht ik zou dit het zijn.... Met name de kinderen maar ook wij als ouders maak je er erg blij mee.......

 75. WilmaF WilmaF

  75

  Altijd op zoek naar de ideale oplossing om structuur te krijgen.Heb ADD en het zou heel prettig zijn voor het gezin als zo'n hulpmiddel als Bizzyboard ons leven zou verrijken.Misschien dat ik dan niet meer als een kip zonder kop rondren ;))

 76. nic nic

  76

  Dit lijkt me dé oplossing om de boel vanaf nu niet meer uit de hand te laten lopen. Ik kom altijd overal nèt te laat aan, en baal daar misschien zelf het meest van. Als adhd-moeder is mijn hoofd altijd druk en bezig en doe ik veel op het laatste moment. Als je nu kunt zien wat je allemaal moet doen en wanneer, komt wer wellicht wat rust in de tent.

 77. Liane Liane

  77

  Wij zijn net tot de conclusie gekomen dat wij al 2,5 jaar proberen onze vrijgezelle leventjes vol te houden van voor we elkaar kende en mama en papa zijn geworden (na 6 maanden relatie)... maar... dat lukt dus niet meer met 2 kids ;-) en onthouden wie, wat, waar, is al helemaal niet te doen! Dus na de stationwagon, het rijtjeshuis, het opgeven van het uitslapen... is het nu ook tijd voor structuur!!! Maar dan wel in stijl :-) en toevallig komt nu deze actie voorbij, met een oplossing voor structuur in stijl! Daarom willen wij graag deze Bizzyboard winnen :-)

 78. Joke V Joke V

  78

  Dit is de juiste oplossing voor het hele leven een planner, dit geldt voor ons alle! Regelmaat in het gezin...geweldig!

 79. miranda miranda

  79

  .(1)maandagochtend altijd te laat op school en jahoor moest mijn oudste zijn knutselschort mee naar school nemen.Mama loopt wel snel terug naar huis. (2) was de tennisles van de oudste nu om 16.20 uur of om 16.40 uur? (3)donderdag: tegen mijn man vergeten te zeggen dat we vandaag naar de tandarts moesten. (4)oja ik had vanavond met mijn vriendinnen afgesproken, vlug nog een oppas regelen. (5)zaterdag, nee hè, zwemles vergeten van mijn middelste zoontje en het hij is nog zelfs aan het oefenzwemmen! volgens mij ben ik echt aan bizzyboard toe....

 80. kitty van der ven kitty van der ven

  80

  Dit zou voor ons een perfecte oplossing zijn. We wonen samen met mijn ouders in een huis en mijn vader is oppasopa. Ik werk in de zorg en mijn moeder ook dus hebben we veel wisseldiensten en zien we elkaar vaker niet. Ook mijn man draait andere diensten en dan zou het fijn zin als je in een oogopslag ziet welke diensten en welke afspraken er zijn. De kids zien dan wat er gedaan en wie welke tijd thuis komt. Ook is het handig voor elkaar dingen door te geven. Het zou echt een aanwinst zijn voor ons drukke leven als je 2 kids hebt die ook nog eens naar school gaan.

 81. Petra Petra

  81

  Een bizzyboard zou voor ons een geweldige oplossing zijn. Mijn man en ik werken beide onregelmatig, daardoor is voor onze Tobias(5 jaar) weleens lastig, wat, wie, wanneer en waar. Dit zou hem heel veel structuur en duidelijkheid geven. Tobias kan dan in één oogopslag zien of hij naar school, zwemles, voorschoolse opvang, oma oppast of dat wij er zelf voor hem zijn!

 82. Wendy Wendy

  82

  Wauw, dat zou hier heel handig zijn!! We hebben 3 kinderen van 3, 12 en 16! En die hebben alle drie dus verschillende schooltijden, zou superhandig zijn ook voor paps om te zien wie wat voor rooster heeft die dag en wat voor afspraken,verjaardagen etc!En zelfs voor de kleinste is het leuk om het met de plaatjes te laten zien wat we gaan doen die dag! We doen het nu met een uitgeprint A-4tje elke week, gedoe allemaal! Zo'n bord zou echt een uitkomst zijn en is helaas nogal aan de prijsige kant om even tussendoor te kopen! We hopen dus dat we 'm gaan winnen!!!Zou super wezen!

 83. Marion Marion

  83

  Dit zou een geweldig middel zijn voor elk gezin, waar de moeder ook huismanager mag zijn voor man en kinderen, en dus ook voor ons eigen,.... Ik probeer al 3 jaar (sinds ik weet dat mijn zoon PDD-nos heeft) structuur aan te brengen en dit zichtbaar te maken voor iedereen, maar door mijn wisselende uren als gastouder blijft dit slecht voor elkaar te krijgen. Wie weet, is deze planbord wel DE uitkomst voor ons,....

 84. Willeke Mierop Willeke Mierop

  84

  Geweldig zo'n bord!!! Eindelijk een mogelijkheid om orde en overzicht te krijgen in m'n hectische gezin. Fijn dat er pictogrammen bij zitten, zodat het voor alle leeftijden begrijpelijk is wat er gaat gebeuren. Echt, ik zou 'm verslijten als ik 'm zou winnen!!

 85. Y. Boer Y. Boer

  85

  NA 1 jaar op de kinderintensive care te hebben gelegen met onze zoon van 15 maand zijn we weer thuis. onze tweeling van 3 moet naar school en ook hun uitjes doen en we hebben veel heropnames en controles in het zieknhuis. soms overzie ik het even niet.. Dit zou mijenorm helpen!!!!!!!

 86. Gerda Gerda

  86

  Pffff......zo'n bord zou een uitkomst zijn zeg! Sinds mijn tweeling vorig jaar geboren is, is mijn kinderaantal verdubbeld. Ik hou het echt niet meer bij wie wat wanneer moet en waarom!!!

 87. simoneborgonjen@hotmail.com simoneborgonjen@hotmail.com

  87

  zo'n bord zou handig zijn voor iedereen en zeker hier waar alles precies volgens planning moet anders is er grote paniek en chaos inde tent.

 88. Debmel Debmel

  88

  Heb je behoefte aan structuur en regelmaat? Bizzyboard weet raad! Nooit meer dubbelplannen en afspraken vergeten, Bizzyboard ontward je leven.

 89. mirjam mirjam

  89

  Wanneer mijn zoontje, 5 jaar en autistisch, s'ochtends uit zijn bed komt is het eerste wat hij doet op zijn, door ons zelf in elkaar gezet, pictobord kijken. Dit bord met eigen gemaakte picto's geeft hem al zo veel ondersteuning en houvast dat een Bizzyboard helemaal geweldig moet zijn! En nog een groot voordeel: Hij staat vast een stuk beter in de woonkamer dan het planbord dat we nu hebben. Wij hebben al een plekje gemaakt dus kom maar op....

 90. Paula Paula

  90

  Aangezien ik 2 kids heb waarvan 1 ADHD en de ander Autistisch is, is zo'n planner de ideale manier om ze te laten zien wat er die dag gaat gebeuren. Zo kunnen ze zien wat we gaan doen en kunnen we voorkomen dat ze uit hun ritme raken en hun structuur krijgen die ze nodig hebben.

 91. wendy wendy

  91

  Wat zou dit een mooie uitkomst zijn voor ons gezin. We zijn vandaag na een lange weg erachter gekomen dat onze zoon van 4 bijna 5jaar. adhd en pdd-nos heeft Hierdoor heeft hij veel structuur nodig en we krijgen daar nu ook hulp bij, maar voor onze zoon en onze dochtertje van bijna 3 zou dit een ideaale uitkomst zijn, zodat ze precies weten wat er die dag gaat gebeuren en wat er de andere dag gaat gebeuren. Dit zou ons heel erg kunnen helpen aan de weg die wij nog moeten bewandelen!!!!

 92. liekje liekje

  92

  wat een super boord. ben net moeder geworden en we hebben een eigen bedrijf met zon bord kunnen we alles overzichtelijk maken nu gebeurt t regelmatig dat we dubbele afspraken hebben staan of naar t ziekenhuis voor controle met de kleine en zakelijke afspraken en ik kan me nog steeds niet spiltsen met dit bord ziet iedereen waar ik uithang en met wie super

 93. Natasja Natasja

  93

  We hebben momenteel een jaarplanner, maar deze is zo megagroot, dat hij de hele kamermuur in beslag neemt. Voor de bovenste vakjes heb je een trap nodig en voor de onderste moeten we op de knieën. Voor onze dochter zijn de bovenste vakjes erg moeilijk te lezen. Help ons alsjeblieft aan een weekplanner, die een stuk kleiner en een heel stuk overzichtelijker is.

 94. Claudia Claudia

  94

  Met een zoon van 9, een zoon van 4 en een 3e zoon op komst, denk ik dat wij als gezin dit bord goed kunnen gebruiken.

 95. linda linda

  95

  Wij zijn een druk gezin met 4 kleine dochtertjes. Mijn man, de papa van de 4 meisjes is heel veel werken, en alles gaat langs hem heen. Dus met zo'n bord weet hij ook wat er allemaal gebeurt. Bovendien heb ik allerlei afspraken staan die ik nu in een kleien agenda zet. Omdat ik grotendeels alleen voor de kinderen zorg, zou het een uitkomst zijn om een planbord te hebben. Dat maakt alles overzichtelijk voor ons hele gezin. Ik wilde er 1 kopen, maar die dingen zijn te duur voor ons gezin.

 96. marlieke marlieke

  96

  Met 3 zoons, een man die naar de voetbal moet, mijn Eugene sociale leven en de dungen die we allemaal Samen doen is het Soms niet meer te overzien. Een board zou Dan erg handig zijn.

 97. Claudia Claudia

  97

  Hoi, Dit bord zou een uitkomst zijn voor ons gezinnetje met 4 kleine kids. De oudste 6,5 jaar in groep 3 met sport, de tweede in groep 2 met zwemles (en niet te vergeten het spelen met vriendjes en de ouderavonden en helpdingetjes op school). De derde een meisje van 2 die al bijna naar de peuterspeelzaal gaat en lief klein broertje van bijna 1 die de hele boel op stelten heeft gezet om zomaar ons gezinnetje binnen te vallen. Al met al wordt er nog al wel eens wat vergeten. Dit bord is voor iedereen SUPER !

 98. cbdkl cbdkl

  98

  Dit is "HET" bord voor onze zoon. Als hij een duidelijk beeld heeft wat er op een dag gebeurt gaat het goed in huis maar o wee als we afwijken of er iets niet opstaat. Met dit Bizzyboard kunnen we het voor hem duidelijk maken maar ook voor zijn 2 jongere broertjes. We doen het nu op een schoolbord maar dat werkt niet goed. Ben dus druk op zoek en nu kom ik dit artikel tegen. Ga duimen dat we winnen!! Anders moet ik sparen om het te kunnen kopen want 119 euro is niet niks.

 99. Claudia Claudia

  99

  Wat een hoop reacties... Maar ook ik ga een poging doen :-)! Ik heb 3 eigen kinderen (van 6 jaar, 4 jaar en 5 maanden) en een stiefdochter (van 10 jaar), dus een heleboel te plannen en noteren aan allerlei (speel)afspraken, clubjes, gym-lessen, etc. Dit bord zal voor iedereen een hoop overzicht en duidelijkheid geven. Vele malen fijner dan een moeder die steeds weer moet zeggen wat er die dag of de volgende dag allemaal moet en gaat gebeuren (voor de kinderen én voor mama ;-)). Daarnaast lijkt het me een fantastische manier om de kinderen wat meer verantwoordelijkheid te geven. We kunnen de kinderen gemakkelijker een taak geven op een bepaalde dag, deze noteren en hen daaraan houden... het biedt enorm veel mogelijkheden die nu (gezien hun leeftijd) lastig te reguleren zijn. We zouden er enorm blij mee zijn en er nog heel lang plezier van hebben!!!

 100. Kim Kim

  100

  Wat een leuk en praktisch ding! Ik gebruik zelf steeds losse papiertjes en die raken altijd zoek en zo weet ik dus nooit wanneer en waar of hoelaat ik ergens moet zijn of wie wat doet in huis! Ik zou er heel erg blij mee zijn en veel plezier van hebben!

 101. Bonny Bonny

  101

  Aangezien mijn dochters van 21 en 1 maanden zelf nog geen agenda bij kunnen houden en ik ook voor mijn vriend van alles onthoud, zou het bizzyboard ideaal zijn! Kan ik alles voor iedereen bijhouden, zonder dat ik steeds op zoek moet naar waar mijn agenda toch is ;-)

 102. Tes Tes

  102

  Bizzyboard; orde en structuur in ons dagelijks leven. Dat kan ons gezin zeker gebruiken! Naast moeder ben ik ook nog student, werknemer en vrijwilliger in de dierenopvang. Met dagen van 6.00 tot 23.00 uur is structuur in mijn intensieve leven erg belangrijk, anders hou ik het nooit vol. Met een man die fulltime werkt en kinderen op toneel en zwemmen, vriendjes en andere afspraken brengt een bizzyboard overzicht. Dat geeft een rustpunt in ons heerlijk drukke leven!

 103. sebastiaan troost sebastiaan troost

  103

  het is de uitvinding van 2011,ik ben overtuigd door alle recensies en ervaringen,voor mij niets anders meer.

 104. Tessa Tessa

  104

  Wow, this is it!!! Geweldig!! Ik heb 3 kinderen van bijna 5, bijna 3 en een baby van bijna 4 maanden! Oudste kind en papa hebben heel veel behoefte aan structuur, ja wie niet eigenlijk! Iedereen heeft dat eigenlijk nodig! Maar goed, als ik voor mezelf mag pleiten zou het echt een uitkomst zijn voor mijn oh zo mooie kostbare gezinnetje!

 105. martsje postma martsje postma

  105

  Omdat wij, net als elk ander gezin, het ook ontzettend druk hebben met al dat plannen...en het zou ook zo handig zijn wanneer papa dat ook kan en ziet wanneer de kinderen bij de oppas zijn enz... want alles alleen doen is wel lastig hoor...dus dit zou ons, en dan vooral mijn gemoedsrust ook, heel goed uitkomen...

 106. Danielle Danielle

  106

  Ohh het is zo super handig al je weekplanningen op een groot, niks om te vergeten. Vooral voor(mijn) vergeetachtige vriend, hihihihihi

 107. L.v.Amelsvoort L.v.Amelsvoort

  107

  Sinds wij een drieling hebben gekregen is plannen dagelijkse kost geworden. Elke dag van de week zijn er mensen in huis om ons te helpen, met het bizzyboard is het voor iedereen overzichtelijk hoe de dagen gevuld zijn!!

 108. Ilona Veenman Ilona Veenman

  108

  Ook hier is het bord in heel goede handen, mochten we hem winnen! Mijn oudste zoon heeft autisme, en heeft veel baat bij een planbord (dat we nu provisorisch zelf in elkaar hebben gezet). Zijn jongere broertje vind het ook erg fijn om te kunnen zien wat hem die week allemaal staat te wachten en ik denk dat het voor papa en mama ook wel handig is om wat overzicht te hebben :) Die zwangerschapshormonen laten me toch regelmatig dingen vergeten.. hihi..

 109. Miriam Oosthoek Miriam Oosthoek

  109

  Met kindje 5 onderweg, een inwonende oma, man met fulltime baan en sport. En dan ook nog een fulltime baan die op mij wacht na mijn zwangerschapsverlof.... Ik denk dat dat bord onmisbaar is.

 110. Tara Dessing Tara Dessing

  110

  Hier zou het voor papa en mama de grootste uitkomst zijn. We zijn erg slecht in plannen en zijn altijd alles kwijt. Het bizzyboard kun je niet zomaar kwijtraken en later heeft onze lieve dochter samen met haar ouders er veel plezier van.

 111. nayla nayla

  111

  Met een tweeling van 4 maanden oud, een dochter van 3 en een vergeetachtige man zou dit de uitvinding van de eeuw zijn

 112. Mirjam Okri Mirjam Okri

  112

  In een druk werkend gezin, is dit een prima gezinsagenda. Man werkt fulltime, ikzelf werk fulltime aan huis, kinderen hebben hun school, sport, werk en andere bezigheden. De jongste is nu nog 1 jaar, maar leert de dingen straks aan de hand van plaatjes, magneetjes. In mijn werk als zelfstandig gastouder komt het ook goed van pas. Zo kan iedereen zien wanneer er kinderen komen en gaan. Daarnaast kun je ook beter taken verdelen, wie doet wat en wanneer. Dat past goed in een druk gezin. Zo houd je wat meer tijd over voor elkaar.

 113. Daisy Daisy

  113

  Ik zou het bord graag willen winnen..... Ik heb 2 kindjes (bijna 3 en ruim 9 mnd) en zit helaas nog steeds thuis met rugklachten die door de laatste zwangerschap zijn gekomen. Hiervoor moet ik straks 3x per week revalideren en dan is zo een planner erg fijn want ik vergeet letterlijk alles! Zelfs als het in m'n agenda staat!! En m'n kindjes moeten dan wel naar de oma en oppas gaan.... En straks voor alle hobby's ed zou het ook fijn zijn.

 114. jody hekman jody hekman

  114

  ik zou graag het bizzyboard willen winnen voor mijn moeder die na de geboorte van mijn kindje oppast terwijl ik de Havo afmaak, ik ben 16 jaar en heb nog een broer van 17 die ook Havo doet. Zij zou het board heel goed kunnen gebruiken i.v.m. de schooltijden . groetjes Jody

 115. Noortje Noortje

  115

  Dit bord zou bij ons erg tot zijn recht komen. Ik vergeet regelmatig iets en nu met twee kinderen is het behoorlijk puzzelen om goede afspraken te maken. Dit bord is dan een perfecte ondersteuning in ons gezin.

 116. Melissa Melissa

  116

  Ik reageer voor mijn tante, zij is zwanger van een tweeling en heeft al 2 jongens rondlopen waarvan er 1 duidelijk structuur nodig heeft dus het lijkt me erg leuk om haar dit kado te doen!

 117. Carmen Carmen

  117

  Omdat dit ons 1ste kindje is en we dan wel structuur en regelmaat kunnen.gebruiken om alles goed en prettig te laten verlopen voor ons allen.

 118. sandy sandy

  118

  Omdat m'n oudste zoon pdd-nos heeft en structuur nodig heeft. Zou dit een uitkomst voor ons gezin zijn. Zo kan hij duidelijk in 1 keer zien wat iedereen te doen heeft.. Trouwens voor m'n man ook handig. Kan hij geen dubbele afspraken meer maken ;0)

 119. marlies marlies

  119

  Met 2 meiden,een van 2 en een van 13, in huis en 2 werkende ouders is er veel geregel, duidelijkheid en stuctuur nodig binnen het gezin. Wat voor onze dochter van 13 duidelijk is, is voor onze dochter van 2jaar een soort van abracadabra. Voor onze dochter van 13 is e.e.a. al snel te kinderachtig. Om beide meiden tegemoed te komen en structuur en duidelijkheid te bieden is dit bord een uitkomst, voor de kleine vrolijk te beplakken en voor de grote "cool en vet" te maken. Naar ons idee de ideale weekplanner!

 120. Bianca Bianca

  120

  Mijn man moet altijd vragen, hoe/wat/waar. Met zo'n bord in huis kan iedereen de planning zien. IDEAAL!!

 121. Sanne Sanne

  121

  Omdat ons kindje veel structuur nogdig heeft. Ze heeft ADHD in een ernstige vorm en heb nu een eigen bord gemaakt voor de structuur. Alleen niet zo mooi als deze natuurlijk. Rust, Reinheid en Regelmaat is erg noodzakelijk in een gezin als die van ons. En mijn man vergeet ook altijd alles hahah Voor hem zou het ook heeeel super zijn zodat ik weet wat hij allemaal afspreekt en we dus geen dubbele afspraken hebben.

 122. Angelique van rijn Angelique van rijn

  122

  Wij zijn uitgedrukt in een woord: "Druk" En daarom een willen wij graag een bizzyboard! gr, Angelique

 123. Angelique van rijn Angelique van rijn

  123

  Wij zijn uitgedrukt in een woord "druk" En daarom willen wij graag een bizzyboard! gr, Angelique

 124. sharon sharon

  124

  Als mama en papa van een zoon van 9, Harley, een dochter van 8, Elvis, een pup van 4 maanden, en een beeb on the way.. zou dit board meer dan welkom zijn.,.ik vergeet altijd wel iets..de zumba, het kickboksen, het schooloptreden, de puppycursus, hoe laat papa thuis komt om te eten... aaaarghhh...we hebben hulp nodig..en een nanny is aan ons niet besteed, in onze mooie nieuwe zelfgemaakt keuken een mooi plekje vrij voor deze hulp in huis!! help ons!!!

 125. michael michael

  125

  Heb 2 kindere. Van 7 maanden en 2.5 jaar ook werk ik 32 uur. hierdoor een druk leven en ben nogal chaotisch. Maar wel een superleuk leven vergeet dingen. daarom zou een bizzybord een ideale uitkomst voor mij zijn. ik maak al herinneringsbriefjes en plak deze in de keuken op de koelkast. soms geen gezicht dat er veel hangt

 126. Henrieke Henrieke

  126

  Mijn jongste zoon is net een half jaar en ik ben zwanger van een tweeling. Samen met de andere 4 kinderen word het straks gezellig druk in huis. Ideaal dus een planbord om alles goed op een rijtje te hebben. Zou mij een echte hulp zijn....nu maar hopen dat ik de gelukkige ben!

 127. Marike Marike

  127

  Nu wij sinds een paar maanden een gezinnetje vormen is het een heel geregel om alles gepland te krijgen. Mijn man werkt een deel van de tijd thuis en is een deel van de tijd in het buitenland. Ik heb daarom flexibele opvang van allebei de opa's en oma's. Op dit bord kunnen we naast alle oppasregelingen ook duidelijk aangeven wat er op welke dag moet gebeuren zodat we doordat we bij toerbeurt thuiszijn geen dingen kunnen vergeten. Ideaal dus!

 128. anne-marie anne-marie

  128

  ik ben een alleenstaande mama van 2 jonge kinderen, ik heb een kinderopvang aan huis en dit geweldige bord kunnen wij heel erg goed gebruiken!! super handig!!

 129. Suzanne van Dijk Suzanne van Dijk

  129

  Dit is DE oplossing voor ons hectische gezin met 3 kids. Schooltijden, zwemlessen, hockeytrainingen, werk papa en mama, sportavonden en zo kan ik nog wel even doorgaan. Een week begint pas goed en niet gestoord met aan de muur zo'n mooi Bizzyboard!

 130. monick monick

  130

  doordat ik een alleenstaande moeder van een 2,5 jarige dochter ben met een fulltime baan,waardoor alles plannen nogal hectisch verloopt,zou deze planner een uitkomst zijn in mijn toch al ( zelf niet gekozen )drukke leven.

 131. sabine sabine

  131

  Druk druk druk, een gezin van deze tijd maar pff soms weet zelfs mama het ook niet allemaal precies hoor! Op deze manier kunnen we het mooi in beeld brengen en ook de kids wat verantwoordelijkheid geven want die laten het zich soms ook wel erg makkelijk aanleunen ;-)

 132. Chantal Chantal

  132

  Mijn man is de huisvader binnen ons gezin omdat hij is afgekeurd voor zijn werk. Welnu, zoals bekend is kunnen mannen (ahum) iets minder goed organiseren/plannen/onthouden als vrouwen. Dus regelmatig worden er afspraken vergeten of domweg niet aan mij doorgegeven en dus vergeet ik een verjaardagspartijtje o.i.d.. Dit bord zal een welkome aanvulling op ons huishouden (van Jan Steen) zijn, hahaha.

 133. Eline Elings Eline Elings

  133

  Als beginnend gastouder en mama van een kleine jongen van 3 is dit bord een absolute uitkomst. Ik gebruik nu een klein magneet bord, maar die oogt natuurlijk niet zo professioneel als het mooie bizzyboard! Bij deze waag ik een kans om in aanmerking te komen voor het Bizzyboard!

 134. Elle Elle

  134

  Mijn zwangerschapsverlof is weer afgelopen.. Helaas! Maar nu moet ik weer regelmaat krijgen in het normale dagelijkse leven met een kleine erbij. Nu heb ik sinds ik zwanger was een geheugen als een zeef dus zou de Bizzyboard een absolute uitkomst zijn. Geen boodschappen, afspraken o.i.d. meer vergeten. Dat zou toch wel heerlijk zijn...niet?

 135. m.c.schreuder m.c.schreuder

  135

  Het zou een fantastische hulp zijn voor mijn gezin want ik heb adhd en mijn zoontje ook. Daar komt nog eens bij dat ik een tweeling heb en dan heb je ook veel te onthouden. Het lijkt me mooi voor ons dat alles eens op 1 plaats duidelijk en overzichtelijk te zien is en dat bespaard mij al veel vragen en uitleg van de kinderen. Niet dat ik dat vervelend vind maar als je astma hebt dan kan dit product een geweldige uitkomst zijn. Ik vind het Bizzyboard een ideale uitvinding maar ik kan hem helaas niet bekostigen dus zou het mooi zijn om hem te kunnen winnen.

 136. Cora Cora

  136

  Wat lijkt me dit super handig zeg. Zou leuk zijn als wij hem winnen. En anders wens ik de winnaar veel planplezier.

 137. Manuela Manuela

  137

  Ik kan hier ook net als de rest een leuk verhaal neerzetten, maar ik wil m gewoon graag hebben. En ja t is zeker een goed geheugensteuntje voor mn dochter wat betreft de dagen.

 138. Hester Hester

  138

  Het bizzyboard zou hier zeker op zijn plaats zijn. Het plannen en organiseren loopt bij ons thuis nog wel eens in het honderd. We houden er bij ons allemaal onze eigen agenda op na. Zinnen als 'Ik heb je toch verteld dat ik weg moest' of 'Maar mama, dan moet ik toch naar voetbal'. Komen hier regelmatig voor. Gele memo'tjes hangen door het hele huis, maar zijn niet effectief. Kom maar op met dit hippe board. Dat zal ons zeker heel veel memo'tjes, tijd én onenigheid besparen!

 139. Eva Scheepers Eva Scheepers

  139

  Omdat ons gezin "dubbel trouble"genoemd wordt. Wij willen zoveel dingen tegelijkertijd dat we wel eens in "de knoei" komen. (Feestjes / zoete inval in ons huis /werken /sporten enz.) Hopelijk met Bizzyboard verleden tijd. Dubbel trouble-gezin wordt rust en duidelijkheid. greetZ Eva

 140. Willemsen Willemsen

  140

  Zoals vele andere gezinnen met ons,leven een druk leventje. Daarin zijn we geen uitzondering. Maar binnen dit drukke leventje moeten we voor onze oudste dochter met ADD zoveel mogelijk structuur aanbieden. En dat natuurlijk op een 'niet kinderachtige manier' want onze grote meid van bijna 8 voelt zich al heel wat! Structuurlijstjes die in huis hangen moeten buiten het zicht van vriendinnen blijven.Wat zou een Bizzyboard een leuke manier zijn om de dag-en weekindeling voor haar wat gestructureerder te maken, zonder dat ze zich er voor hoeft te schamen.

 141. aybuke aybuke

  141

  Als werkende moeder heb ik het met druk met plannen. Dit zal dan ideaal zijn om elke dag alles op een rijtje te hebben!!!! :))) Vooral met 2 zonen ( 8 & 5 jaar)hebben we het druk met sporten.

 142. Saskia Saskia

  142

  Het is rennen,vliegen, duiken, vallen en opstaan. Met een gecombineerd gezin een erg druk bestaan. Het is super als door deze planner een momentje vrije tijd ingepland kan worden voor iedeeen

 143. Anke Anke

  143

  Zo'n Bizzyboard is misschien wel makkelijker voor ons hele gezin, onze dochter van 4 die heeft echt structuur nodig net als haar vader:P En dan is zo'n Bizzyboard wel ontzettend handig om dat er ook echt in te houden, kan ik haar ook volop betrekken bij onze dagelijkse dingen...momenteel werk ik zelf iedere keer met een uitgeprint blaadje van een maand leuk versierd met vanalles zodat ze weet hoeveel nachtjes nog slapen en hoe vaak nog naar school voor vakantie en dergelijke, kan ze zelf afstrepen, dus zo'n duur Bizzyboard zou echt een uitkomst zijn voor ons hele gezin!

 144. Mina Mina

  144

  Ik ben

 145. Mina Mina

  145

  Ik zou het graag winnen omdat ik altijd oveurzicht wil houden van alles wat er gebeurd en moet gebeuren. Dit is om ook mij zelf rustig te krijgen anders want anders lijkt het alsof ik gek word in hoofd. .Tot nu toe heb ik schrijvend geprobeerd wat nooit succes heeft gebracht want het is nog steeds een chaos bij thuis en in mijn hoofd

 146. wendy vd heuvel wendy vd heuvel

  146

  ik ben een alleenstaande nogal chaotische mama van mijn lieve dochtertje van 1.5jr. wegens gezondheidsklachten en daaromtrent aanstaande longrevalidatie, moetten er veel dingen gepland en geregeld worden met veel mensen/instanties en dan nog ons 'gewone' sociale leventje. zou fijn zijn om dat goed, zorgvuldig, en overzichtelijk te kunnen doen op dit bizzybord, zodat 'iedereen' weet waar hij/zij aan toe is.

 147. miranda miranda

  147

  Lijkt me helemaal super! Ik ben moeder van 3 jongens (1 van 3 en 2 van 1) en straks ook nog eens oppas van een nichtje! druk druk druk! (daarnaast werk ik ook nog 3 dagen) Zo'n mooie planner zou een uitkomst zijn voor mijn gezin!

 148. Juultjes mama Juultjes mama

  148

  Waarom ik die graag wil winnen? Omdat vooral mijn man hem heel graag wil winnen. Omdat hij zich stiekem enorm stoort aan mijn zwangere hormonen. Mijn hersenpan is veranderd in een organisatorische ramp, en kan wel wat hulp bij het ordenen gebruiken.

 149. Marjolein Rietbergen Marjolein Rietbergen

  149

  Ik wil het Bizzyboard graag winnen,zodat ik het kado kan doen aan mijn lieve vriendin Saskia. Zij is mama van 3 heerlijke kids van 5, 2 en 7 maanden. Zij en haar man zoeken altijd naar manieren om hun huishouden, opvoeding en sociale leven zo leuk en makkelijk mogelijk vorm te geven. En ik weet zeker dat het Bizzyboard hierbij kan helpen!

 150. sabina sabina

  150

  Door zo n bord zal mijn man misschien eindelijk iets schoon gaan maken:)

 151. Christel alias "zeef" Christel alias "zeef"

  151

  Dit is echt een uitkomst!!! Dan kan mama EN voornamelijk PAPA alle afspraken in een oogopslag zien. Nu is het een uurtje plannen op zondag (wat er vaak bij inschiet ) en mama eigenlijk NOOIT weg kan. Met twee kindjes in huis met ieder hun eigen afspraken is dit SUPER!!! Wel duur, daarom is winnen natuurlijk toppie!!!

 152. sevilay sevilay

  152

  1) Geen volle agenda 2) Geen papiertjes op de koelkast 3) Afspraken worden niet vergeten 4) Leuk voor het gezin 5) Structuur voor de kleine

 153. Esther Esther

  153

  Het bizzyboard past heel goed in ons gezin, want we zijn heel "bizzy", papa werkt onregelmatig, mama werkt 4 dagen. De oudste gaat naar school, de jongste naar het kinderdagverblijf. Wanneer brengt papa de kindjes, wanneer mama en wie haalt ze op en waar, wanneer passen opa en oma ook al weer op. Bij welk kindje speelt de oudste. Daarnaast nog zwemles en andere afspraken. Reuze gezellig, maar soms ook wat hectisch! Daarom is dit bizzyboard super geschikt voor ons gezin!

 154. joyce koningstein joyce koningstein

  154

  dit zou voor ons echt een super uitkomst zijn en het bord ziet er ook super mooi uit ! mijn zoontje gaat net naar school , zwemles en naschoolse activiteiten en mijn dochtertje gaat naar het dagverblijf papa en mama werken het is elke week een geregel wie wat doet en dit bord zou alles perfect en duidelijk maken ! ik hoop dat ik de gelukkige ben die dit super mooie bizzybord wint !

 155. cindy cindy

  155

  ons zoontje mico heeft een achterstand en heeft veel structuur nodig.hij heeft hier heel veel baadt bij omdat ze deze borden ook op school gebruiken. ik hoop heel erg dat we kans maken op een bizzybord

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >