Win een Belly Bandit t.w.v. 89,95

Door: Mamaplaats 102 reacties

Win een Belly Bandit t.w.v. 89,95

Informatie over Belly Bandit: Bij Belly Bandit weten wij alles over weer slank worden na je zwangerschap. Al onze producten zijn van bijzonder goede en degelijke kwaliteit, daarnaast staan service en tevreden klanten bij ons voorop. Naast de Belly Bandits die ervoor zorgen dat je na je zwangerschap weer snel van je zwangerschapsbuikje af bent, hebben we ook nog andere producten. Waaronder de Upsie Belly, de band die tijdens de zwangerschap gedragen kan worden ter ondersteuning van buik en rug. Ook hebben we producten als de c-panty, een onderbroekje met een siliconen strip, speciaal voor een vrouw die een keizersnede achter de rug heeft. De siliconen strip zorgt ervoor dat het litteken sneller geneest en de compressie die de c-panty geeft, zorgt ervoor dat de vrouw makkelijker en met minder pijn kan bewegen. Informatie product: De Belly Bandit is de band die ervoor zorgt dat je na de zwangerschap snel je zwangerschapsbuikje af bent. BFF staat voor Body Formulated Fit. Als je de band gedragen hebt en je ziet het resultaat, weet je ook dat het staat voor Best Friend Forever. De BFF is een Belly Bandit met een verbeterde pasvorm. De band is uitgerust met twee sluitingen en omsluit daarom nog beter de contouren van de vrouw. Ook is de strook klittenband langer, waardoor nog meer winst geboekt kan worden. Wat moet je doen om een Belly Bandit te winnen? Beantwoord de volgende vraag: Hoeveel verschillende modellen Belly Bandits zijn er en waarom wil jij graag deze Belly Bandit winnen?

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
102 Reacties

Reacties

 1. linda79 linda79

  1

  Er zijn volgens mij 5 modellen. Waarom ik wil winnen??? Nou ja,..simpel. Mijn buik is na de bevalling van onze 4e dochter nooit meer geslonken. Dus ik loop nu nog steeds met een buik rond. Mensen vragen mij wel eens of nr 5 onderweg is. Nee, en dat is niet leuk dus daarom zuo ik willen winnen.

 2. MICH18 MICH18

  2

  Er zijn 5 modellen. Namelijk: Belly bandit Original Belly bandit Bamboo Belly Bandit Couture Belly Bandit BFF Belly Bandit Limited Edition! Upsie belly kun je Tijdens en na de zwangerschap dragen! Deze is dus ook ideaal! Waarom ik dit wil willen is omdat ik op een missie ben, namelijk de strakke buik missie! en ik heb zojuist gelezen dat de Belly Bandit speciaal voor deze moeders ontworpen is!!

 3. maantjezon maantjezon

  3

  Er zijn 5 modellen. De reden dat ik er 1 wil winnen is omdat ik bij de 1e een behoorlijke buik had na de bevalling. Deze heb ik er met veel pijn en moeite afgekregen en nu ben ik zwanger van de 2e en ziet het eruit dat ik weer zo'n dikke buik ga krijgen. Met zo'n mooie belly bandit zou ik ervoor kunnen zorgen dat ik deze keer sneller weer een mooie buik terug krijg.

 4. thara89 thara89

  4

  er zijn vijf modellen,ik zou graag willen winnen omdat ik na twee zwangerschappen een echte buidel heb over gehouden en natuurlijk moet je trots zijn zoals iedereen zegt dat je daar je kindjes in heb gedragen maar nadat ik ook nog 24 kilo ben afgevallen is skippy jalours op mijn buidel.

 5. laura Rengelink laura Rengelink

  5

  Er zijn 5 verschillende modellen. Mijn dochter is 1.5 jaar maar nog steeds wil de rest van de zwangerschapsbuik er niet af. Ik heb veel goede reacties gehoord en gelezen over de Belly Bandit dus zou 'm heel graag willen uitproberen om te proberen dan toch de allerlaatste kilootjes kwijt te raken!

 6. martha68 martha68

  6

  er zijn 5 verschillende modellen ik hoor de positieve dingen over de Belly Bandit ik zou hem ook graag willen testen

 7. Suzanne Klabbers Suzanne Klabbers

  7

  Er zijn 5 verschillende modellen. Mijn zoon is nu 10 maanden en ben hard mijn best aan het doen om mijn kilo's kwijt te raken. Nu pas ik mijn oude broeken weer, maar die blubberbuik die eroverheen valt is echt geen gezicht. Dus ik ben heel benieuwd of de Belly Bandit doet wat hij beloofd!

 8. hillie hillie

  8

  Er zijn 5 modellen, ik zou graag de Billy bandit willen winnen omdat ik me buik vreselijk vind met kleding aan kan geen leuk truitje meer aan doen dus draag nu al afslank ondergoed van de zeeman helpt iets dus dit zou echt geweldig zijn als ik het zou winnen en mijn vertrouwen weer terug

 9. kimstijfs kimstijfs

  9

  Er zijn 5 modellen. Namelijk: Belly bandit Original Belly bandit Bamboo Belly Bandit Couture Belly Bandit BFF Belly Bandit Limited Edition! Upsie belly ik zou hem graag willen winnen, na de eerste zwangerschap( bevallen 23-07-2012) hing me buik heel erg en kon me buik al in ´´stoppen´´ en nu na de 2de zwangerschap (bevallen op 13-07-2012) is me buik helemaal niet meer wat het was en zet totaal niet meer uit, voel me nu best onzeker door me flubber hang buik. zou graag weer mijn ''oude'''buikje terug willen of in ieder geval me zelfvertrouwen!

 10. Sofje79 Sofje79

  10

  Er zijn 5 modellen. Ik zou hem graag willen winnen omdat ik voor mijn zwangerschap 30 kilo ben afgevallen en nu op zie om weer te geen lijnen om weer op hetzelfde gewicht uit te komen.

 11. sara sara

  11

  Er zijn 5 modellen. Ik wil hem heel graag winnen omdat ik nog steeds zwangerschapsbuik heb mijn dochter in nu 1.6 jaar oud maar ik heb nog steeds last van en mijn man vindt het ook niet mooi,ik heb allerlei banden en dingen geprobeerd maar niks helpt.ik heb heel veel postieve dingen over de Belly Bandi gehoord en ik heb daar ook vertrouwen erin dus ik wil hem graag winnen om mijn oude figuur terug te krijgen.

 12. Sanne Elsen Sanne Elsen

  12

  Er zijn 5 verschillende belly bandit's modellen.... Graag zou ik deze winnen, omdat deze voor verschillende doeleinde's gebruikt kan worden... Als eerste om na de zwangerschap extra ondersteuning te hebben, en sneller je figuur weer terug hebt, en je kunt hem ook gebruiken ter ondersteuning van de rug!! Hopelijk heb ik geluk !!! ;-)))

 13. irma feikens irma feikens

  13

  Er zijn 5 modellen. Waarom ik een belly bandit zou willen winnen? Gewoon, omdat het kan! Het lijkt me heerlijk om na de bevalling weer iets te kunnen dragen wat lekker stevig om mijn rug zit, nu kan dat helaas niet en het voelt best enorm heel erg vervelend. Maar ja, wat wil je met reuma, en ook nog botontkalking in je wervelkolom waar 12 kilo extra op drukt... Verder is het mooi meegenomen dat je makkelijker je oude figuur terug kunt hebben, uiteraard ben ik ook van plan te gaan sporten, maar ja, vind daar in het begin maar eens tijd voor met zo'n leuke baby!

 14. pupke2love pupke2love

  14

  er zijn 5 modellen.waarom ik zou willen winnen.om gemakkelijker mijn oude figuur weer terug te krijgen.en om ondersteuning in de rug te geven.

 15. Laurien1977 Laurien1977

  15

  Er zijn 5 modellen te krijgen! De band zou ik heel graag willen hebben...Ik ben 3 maanden geleden bevallen en helaas gaat mijn herstel langzaam vanwege een gekneuste stuit en pijnlijke bekken. Helaas moeten stoppen met de zwangerschapsgym, maar ja mijn buik....die gaat niet weg. Zou daarom heel graag deze band willen testen!!!

 16. Brigitte Dombweg Brigitte Dombweg

  16

  hoi volgens mij zijn het er zes bellybanditoriginal- bellybanditcouture-bellybanditbamboo-bellybanditbff-bellybanditlimited edition-upsiebelly, ik hoop dat ik het winnen mag,want nu naar drie jaar zit er nog zo een buikje vooral door me keizersnede zit me buik erg laag,,echt zo een hang buikje, zal er echt super blij mee zijn en me weer een beetje vrouwlijk voelen in me kleeding. verder wens ik iedereen s6 met de westrijd

 17. Pooh Pooh

  17

  Dit werk echt super heb er 1 gehuurd tijdens mn zwangerschap omdat het geld er niet voor was en zou m bij mn volgende zwangerschap graag zelf hebben. Er zijn 5 fantastische modellen.

 18. Wilhelmina Bakker Wilhelmina Bakker

  18

  er zijn vijf modellen waarom ik wil winnen na twee tweeling met [keizersnee[ en 1 eenling [gewone bevalling] zwangerschap is mijn buik zover uitgerekt dat ik er een navelbreuk aan heb overgehouden graag zou ik weer een toonbare buik willen

 19. dre dre

  19

  belly bandit *original *couture *bamboo *BFF *limited edition *upsie het zijn er 6 ben nu zwager maar als je dit leest zou iedereen dit gebruiken na de zwagerschap vroeger was alles beter zeggen ze meschien dat het met bijna alles klopt

 20. sandraidema sandraidema

  20

  Er zijn 6 verschillende modellen. Ik zou deze Belly Bandit heel graag willen. Ik ben nu 9 weken geleden bevallen en ben met veel moeite al flink wat kilo's kwijt. Helaas is mijn buik duidelijk uitgelubberd, iets wat me iedere dag irriteert.

 21. Sharon80 Sharon80

  21

  Er zijn 5 modellen. Waarom ik zou willen winnen, is omdat ik binnenkort ga bevallen van mijn tweede dochter en wederom via een keizersnee. Deze Belly Bandit zou me ontzettend kunnen helpen in het herstel hiervan!

 22. mlnooy mlnooy

  22

  Er zijn 5 modellen. Ik zou 'm graag willen winnen omdat ook ik na mijn zwangerschap weer graag m'n strakke buikje terug wil. Mijn prachtige zoontje is nu tien weken. Mooi moment dus om te gaan werken aan weer een sportief lichaam. Dit zou ik graag doen met ondersteuning van de Belly Bandit!

 23. kveijken kveijken

  23

  Ik zou een belly bellet winnen zodat ik straks mijn zwangerschap snel een plat buikje heb want mijn man vind gek genoeg mijn plat buik het mooist. Dus om hem te verrassen zou ik graag de belly banditqillen winnen. Tevens kan had ik gelezen dat belly bandit mij ondersteunen tijdens de fitness op sportschool

 24. N.h.j Hoepelman N.h.j Hoepelman

  24

  Er zijn 5 modellen. Ik zou hem heel graag winnen omdat ik dan mijn zoontje niet meer teleur hoef te stellen. Die kleine man wil zoooooooo graag een broertje en ach een zusje zou ook nog mogen. Maar telkens moet ik hem teleurstellen dat mama echt geen baby in haar buik heeft. En dan krijg ik als antwoord, echt wel jou buik is net zo dik als die van andere mama's die wel een baby in de buik hebben. Nou, leg dat dan maar eens uit aan zo'n lieve kleine uk die dan weer helemaal verdrietig is. En dan breekt ook mijn hartje weer. Dus Belly Bandit.... jullie kunnen heel veel leed voorkomen en mij zo'n fantastische Belly Bandit laten winnen. Thanx

 25. joda joda

  25

  ER zijn 5 modellen. Ik zou heel graag willen winnen. Mijn dochtertje is bijna 1 1/2 jaar en met enige regelmaat wordt er aan mij gevraagd 'zo.....weer zwanger', met een veelbetekenende blik op mijn buik(je). Ik ben vrij slank en dus valt die buik echt op. Mijn mooie strakke kledingstukken hangen te verstoffen in de kast, maar ik kan er nog geen afstand van doen. Wie weet hoeft dat ook niet......

 26. Bbrinksma Bbrinksma

  26

  Er zijn 5 modellen. De BFF zou ik graag winnen omdat ik nu zwanger ben van mijn eerste en al behoorlijk wat gewicht ben aangekomen. Eerder was ik altijd heel sportief maar aan het begin van mijn zwangerschap heb ik door bepaalde klachten besloten om tijdelijk te stoppen met sporten. Mede hierdoor vliegen de kilo's eraan. De verloskundige geeft aan dat omdat ik de wens heb zo lang mogelijk borstvoeding te geven, ik weer slank worden na de bevalling voorlopig wel kan vergeten. De afvalstoffen zijn slecht voor de baby, en die staat toch op 1. De BFF klinkt als een fantastische oplossing! Mocht ik winnen dan blijft het met ondersteuning van de BFF zeker niet bij dromen van mijn oude figuurtje!

 27. Carola Heres Carola Heres

  27

  er zijn 5 modellen! De reden dat ik mee doe met deze actie is omdat ik pas ben bevallen van mijn dochter. Het zou geweldig zijn als de BFF kan helpen bij het slanker worden. Lijnen zit er niet in door de bv, dus deze zou geweldig zijn!

 28. Kelly Blanken-Noom Kelly Blanken-Noom

  28

  Er zijn 5 modellen. Ik zou heel graag een belly bandit willen winnen, omdat ik na mijn zwangerschap graag weer mijn oude pasvorm terug wil krijgen. Eerst genieten van mijn zwangerschap en na de bevalling werken aan mijn figuur. Daarnaast ben ik erg benieuwd of het daadwerkelijk helpt. Dus proefpersoon nodig? Pick me!

 29. Lannepan Lannepan

  29

  Er zijn 5 modellen. Graag zou ik deze winnen, omdat ik 3 maanden geleden bevallen ben van een geweldige zoon en mijn buik niet wil slinken. Aangezien ik zo'n dikke buik had kan ik nog steeds mijn eigen kleding niet aan, helaas. Ook geef ik borstvoeding, dus niet lijnen. Ik zou me graag weer wat prettiger in mijn vel zitten en zekerder van mezelf willen zijn! Ofwel... Mijn oude figuurtje weer terug!

 30. Franciska Franciska

  30

  er zijn 5 modellen. ik zou graag willen winnen omdat ik nog een aardig buikje heb, wat er moeilijk vanaf wil .. ben nog maar 21 en mn dochter wordt al bijna 3 zolang ben ik dus ook al bezig

 31. ingeborgvh ingeborgvh

  31

  Er zijn 5 modellen, de Belly bandit Original Belly bandit Bamboo Belly Bandit Couture Belly Bandit BFF Belly Bandit Limited Edition! Ik zou heel graag (net als alle andere moeders hierboven) de Belly Bandit willen winnen. Ik kom maar niet van mijn vetrol af, ik noem mijn buik wel eens een obesitas buik, zo eentje waarbij het vel er maar los bij hangt. Geen gezicht natuurlijk! Het zou fijn zijn als het net allemaal iets strakker zou kunnen worden en de Belly Bandit zou mij daar heel goed bij kunnen helpen!

 32. rebekkie44 rebekkie44

  32

  Er zijn 5 modellen, de Belly bandit Original, Belly bandit Bamboo, Belly Bandit Couture, Belly Bandit BFF, Belly Bandit Limited Edition. Ik zou de belly bandit graag willen winnen omdat ik tijdens mijn zwangerschap erg veel vocht vast hield vanwege zwangerschapsvergiftiging. Hierdoor is mijn buik erg gaan hangen en heb ik last van de wond van de spoedkeizersnede, en ik ben ervan overtuig dat de belly bandit mij van deze pijn af kan helpen.

 33. danielle1985 danielle1985

  33

  Er zijn 5 modellen van de Belly bandit. Een leuke win actie, waar ik graag aan mee doe! Ik zou `m dus ook graag willen winnen, en kunnen gaan gebruiken. (ik zou deze niet zelf aan kunnen schaffen gezien de prijs) Een kindje is het mooiste wat je lichaam je kan geven, en de nog steeds zichtbare striae op mijn buik, kan ik daarom ook zeker mee leven; een herinnering aan de bijzondere 9 maanden, waarin je je buik ziet groeien, bewegingen van je kindje ziet en voelt, maar de vetrol en uitgerekte huid op mijn buik, en die 2 `hammen` in mijn zij, daar zou ik heel erg graag vanaf willen. Dit belemmerd gewoon in het kopen van leuke kleding, en maakt me onzeker, doordat je niet in de spiegel ziet, wat je graag zou willen zien....Ik ben inmiddels na het lezen van wat informatie ervan overtuigd, dat de Belly bandit mij een zelfvertrouwen en liefde voor jezelf terug kan geven!!!

 34. Debbie Smaalen Debbie Smaalen

  34

  5 Modellen. Ik zou hem heel graag willen winnen. Ik ben aan het worstelen met de laatste 2 kilo die precies op mijn buik blijft zitten.

 35. Annemiekbo Annemiekbo

  35

  Er zijn 5 verschillende modellen. Ik zou hem graag willen winnen. Ik ben nog niet bevallen, nog 2,5 week als het goed is. Maar er moet flink wat gewicht vanaf.

 36. Annick1 Annick1

  36

  Wouw dit is een super win actie. Zelf heb ik voor de bevalling ook een Belly Bandit overwogen maar inderdaad omdat ze wat prijzig zijn heb ik het toen niet gedaan. Achteraf had ik hem eigenlijk ook niet nodig gehad. Maar was er wel heel enthousiast over! Dit keer ben ik niet zwanger dus laat deze win actie aan mij voorbijgaan. Toch degene die wint: Alvast heeeeeeel veel plezier ermee en geniet ervan ;-)

 37. Fenna Fenna

  37

  Wie wil dit nou niet winnen! Er zijn 5 modellen. Inmiddels ben ik bijna 9 maanden "ontzwangerd" en ben er nog niet helemaal. Een Belly Bandit OF een nieuwe garderobe!

 38. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  38

  Er zijn 5 modellen! Ik ben inmiddels 5 maanden geleden bevallen, maar ben mijn buikje nog steeds niet kwijt. Nu ik weer aan het werk moet zal er ook weinig komen van sporten belly bandit ook mijn grootste vriend wordt.

 39. Mijndroomhuis Mijndroomhuis

  39

  5 modellen. Ik zou deze belly bandit graag willen winnen voor mijn zus die het verschrikkelijk vindt dat haar oude spijkerbroek na 6 maanden nog steeds niet past.

 40. Dorien1986 Dorien1986

  40

  Er zijn 5 verschillende modellen en ik zou graag de Belly Bandit willen winnen, omdat ik net 2 maanden geleden ben bevallen van een prachtige zoon en al flink wat kilo's kwijt ben geraakt, echter krijg ik mijn buik niet strakker in vorm en heb ik nog steeds last van rugpijn, dus het zou niet alleen ideaal zijn om een strakker buikje te creëren, maar ook nog eens heerlijk zijn als kompres voor mijn rug. 2 voor de prijs van 1 dus!

 41. kvh88 kvh88

  41

  Er zijn 5 modellen. En waarom winnen? Nou.. na de eerste zwangerschap ben ik altijd mijn buikje blijven houden en nu zwanger van de tweede(01-10-2012) Zou het fijn zijn om iets te hebben wat straks meteen na de bevalling mijn buik helpt om in model te komen, zodat ik mijn oude kleren weer aan kan, want dat heb ik na de eerste zwangerschap nooit meer gekunnen.

 42. janstek janstek

  42

  Er zijn 5 verschillende Belly Bandits en ze zien er super uit...maar de Belly Bandit die hier gewonnen kan worden is degene die op verschillende punten is verbeterd....de Bff ! Ik zou deze supergraag willen winnen omdat mijn buik het enige negatieve gevolg is van het krijgen van onze 4 schatjes.:-)...de kilootjes zijn er wel een beetje af maar de buik is nog erg slap en door de 2 sluitingen van klitteband past deze bandit zich nog beter aan je lichaam aan.

 43. ausje ausje

  43

  Er zijn 5 verschillende modellen dus voor elk wat wils. Ik zou er graag 1 willen winnen om van dat drillende stuk vlees, genaamd buik, af te komen. Ik ben net bevallen van een prachtige zoon, helaas met keizersnede dus sporten zit er voorlopig niet in. Ik las dat de Belly Bandit wel mag als je een keizersnede hebt gehad, dus ja graag, ik wil hem winnen!

 44. laura1978 laura1978

  44

  Er zijn 5 verschillende modellen. Op dit moment ben ik 29 weken zwanger en 10 kilo aangekomen. Dit word ongetwijfeld nog meer! Na de bevalling hoop ik snel weer op mijn oude gewicht te komen omdat ik me hier lekkerder bij voel en dan snel mijn modellenwerk weer op kan pakken en wat zou het toch leuk zijn als ik straks samen met de kleine meid een leuke fotoshoot kan doen!

 45. kxsje kxsje

  45

  Er zijn 5 verschillende modellen. Mijn zoontje was gisteren 5 maanden oud. De kilo's ben ik inmiddels kwijt, maar dat vervelende 'hang' buikje zie ik liever niet als ik in de spiegel kijk. Lijkt me echt een ideaal ding...

 46. xkimiejx xkimiejx

  46

  maar liefst 5 ! De reden waarom ik er graag 1 zou willen winnen is omdat ik na de bevalling er een enorm flubberbuikje aan over heb gehouden. ik voel me niet prettig in m'n kleren en trek geen strakkere dingen meer aan.. Wil graag al m'n kleren weer met zelfvertrouwen aan kunnen doen i.p.v. wijde kleren te moeten kopen! zou heel fijn zijn:-)!

 47. Nina Schut Nina Schut

  47

  Volgens mij 5?! Waarom ik zou willen winnen? Mijn zoontje is bijna 5 maanden oud. Vorige week zijn mijn rectaal-vaginaal fistel en mijn kringspier hersteld. Hopelijk mag over 6 weken mijn stoma weer teruggeplaatst worden en kan ons leven met onze prachtige zoon "starten". Doordat ik een week na de bevalling een stoma heb gekregen kon ik helaas geen buikspier oefeningen doen, erg jammer aangezien ik wel alle zwangerschapskilo's binnen 2 weken kwijt was. Het zou fijn zijn als ik toch nog een mooie buik kan krijgen.

 48. kirrrsty kirrrsty

  48

  5 modellen. 1 van deze is goed genoeg voor mij. na jaren van kinderwens ben ik nu over 40 en eindelijk zwanger en dat betekent dat mijn huid zonder hulpmiddelen niet zo snel in vorm is straks als wanneer ik 20 jaar jonger was. uitrekken gaat makkelijk na een aantal buik'operaties', maar terug in shape....ik zou er erg blij mee zijn!

 49. pattycoatblue pattycoatblue

  49

  Er zijn 5 modellen. Ik zou graag willen winnen om ik mijn buik na 2 zwangerschappen weg wil hebben. Buikspieroefeningen lukken hier niet, aangezien mijn bekken en onderrug nog steeds enorm pijnlijk zijn.

 50. hillie hillie

  50

  Er zijn 5 modellen, waarom ik het wil winnen om me weer vrouw te voelen en leuke kleren weer aan te kunnen je word nu heel onzeker met je buik. Dat is voor mij de grootste reden

 51. Franken Franken

  51

  Ik zal het u vertellen..Er zijn 5 prachtige modellen waarom ik hem zou willen winnen.. waar zal ik eens mee beginnen.. Het mooiste geschenk ter wereld gekregen, maar de extra kilo's op de buik vallen wat tegen, Nooit meer geworden zoals ik was.. daarom komt hij me zeer goed van pas.. Als de toekomst ons goed is gezind.. ontvangen wij hopelijk nog zo'n pracht van een kind.. Met de belly bandit erbij in het verschiet.. is er niemand die het verschil op mijn buikje dan weer terug ziet.. mvg

 52. Michella Brete Michella Brete

  52

  Er zijn 5 verschillende modellen en ik zou hem willen winnen omdat ik na de 4de en ook laatste zwangerschap van mijn blubberbuikje af wilt nu dat er geen kindjes meer komen kan ik weer helemaal aan mijn figuur werken en door de belly bandit zal ik een goede start maken in die richting.

 53. Mandy le Sage Mandy le Sage

  53

  Er zijn nij mijn weten 5 modellen van belly bandit en ik zou hem graag willen winnen om weer een normaal postuur te kunnen krijgen na vier zwngerschappen en tevens ook 4 keizersnedes want nu is mijn lijf erg uitgelubberd en ben ik erg onzeker als mensen mij vragen of er alweer een vijfde op komst is en dat is niet zo heel erg leuk voor mij en mijn gezin.

 54. Biondq Reinders Biondq Reinders

  54

  Er zijn 5 modellen van! En waarom ik hem wil winnen. Het staat er al hè bff, best friend forever ik ben mijn beste vriendin eeuwig dankbaar voor alles wat ze voor me doet. Ik zal ook zeker de belly bandit eeuwig dankbaar zijn als ik m'n mooie buikje naar m'n zwangerschap weer terug zal krijgen.

 55. Roos Roos

  55

  5 verschillende modellen, ik zou m graag willen wennen, want na 3 zwangerschappen ben ik er nu klaar voor om weer in vorm te komen! ik ben 20 kilo afgevallen met een streng dieet en nu is het tijd om alles weer in vorm te krijgen!

 56. Arbey Arbey

  56

  Wat een gave actie weer!! Van de Belly Bandit zijn er 5 modellen, namelijk de: - Belly bandit Original - Belly bandit Bamboo - Belly Bandit Couture - Belly Bandit BFF - Belly Bandit Limited Edition Ik wilde Belly Bandit al heel graag kopen, maar was helaas iets boven mijn budget. Deze moeder zou er heel blij mee zijn om mijn vorm weer een beetje terug te krijgen na de bevalling.

 57. Tamara Krete Tamara Krete

  57

  er zijn 5 modellen. Graag zou ik deze willen winnen omdat ik met mijn 2e zwangerschap 30 kilo ben aangekomen en nu de laatste 10 kilo er niet af krijg. maar dat komt denk ik omdat ik heel gestresd ben/was want mijn dochtertje was 5 dagen oud en werd toen geopereerd en dan staat je hoofd er niet na om iets aan je lichaam te doen. en ik heb over de bally bandit heel veel leuke reacties gehoord dat het ook snel werkt. dus daarom zou je er mij wel blij mee kunnen maken.

 58. deottens deottens

  58

  hoihoi,er zijn 5 modellen van de Belly Bandit:original,Bamboo,couture,BFF en limited edition. ik zou er graan een willen winnen,waarom? omdat ik 4 kinderen heb gekregen en de laatste zwangerschap was een tweelingzwangerschap,ik woog i.p.v.62 kilo toen ineens 100 kilo,sinds de bevalling van onze twee prachtige dochters in 2008 heb ik ook geen tijd gehad om mijn buik weer in de goede vorm te krijgen en dat geeft niet bepaald een mooi zelfbeeld.ze hebben 6 weken in de couveuse gelegen en dat was een enorm drukke tijd,zeker als je nog twee oudere kinderen hebt die al op school zaten in die drukke tijd. het enige wat er bij mij eigenlijk nog in de weg zit is mijn buik,die ik graag weer de normale vorm wil laten krijgen!

 59. Sannie Sannie

  59

  Hallo, Er zijn 5 modellen van de Belly Bandit de original, bamboo, couture, bff en de limited edition. Ik zou de belly bandit graag willen winnen omdat ik na mijn eerste zwangerschap er 9 maanden over heb gedaan om mijn vocht kwijt te raken. 9 maanden plastabletten en toen kon ik eindelijk weer schoenen en broeken aan kon en mijn buik weer een beetje platter werd. Nu zou ik graag na de tweede zwangerschap de belly bandit wel willen proberen zodat ik het verschil kan zien! En natuurlijk heel snel mijn buik kwijt raken. Groeten Sandra

 60. jolanda besems jolanda besems

  60

  5 modellen en omdat ik half december uitgerekend bent van mijn eerste kindje zou ik graag zo'n Belly Bandit maatje S gelijk na de bevalling aan willen doen om te voorkomen van een buikje te behouden

 61. poesemien poesemien

  61

  5 modellen waarom? er is nog wat werk aan dat buikje van mij

 62. Zonnetje Zonnetje

  62

  Er zijn 5 modellen. Ik zou graag willen winnen omdat mijn buikspieren maar niet goed willen sluiten. Extra steun is dan niet weg en het weg werken van mijn buik is natuurlijk een super extra cadeautje.

 63. sjamanta sjamanta

  63

  Er zijn 5 verschillende modellen. Natuurlijk wil ik er weer goed uitzien en ik hoop dat ik mag winnen, zodat mijn buik na de zwangerschappen weer tip top in vorm komt. Wat zal ik dan blij zijn.

 64. mariscailly mariscailly

  64

  Er zijn 5 verschillende modellen. Graag zou ik 1 van deze belly bandits om mijn buik zien. Dit om na de zwangerschap weer vrouwelijk en sexy te voelen. De naam luidt niet voor niets Best Friend Forever en zo'n vriend wil ik wel ;)

 65. Maria Hesseling Maria Hesseling

  65

  Er zijn 5 verschillende modellen. Waarom wil ik graag deze Belly Bandit winnen om na de bevalling weer een sexy vrouw te zijn!! Met mijn eerste bevalling heb ik alles geprobeerd behalve dus de super Belly Bandit!!! Please please voor mijn buik??? Groetjes en succes iedereen!

 66. Alinda Visser Alinda Visser

  66

  Er zij 5 fantastische modellen op de markt. waarvan ik er graag 1 zou willen winnen omdat ik nog een blubber buik heb na de zwangerschap van mijn zoon. Hij is inmiddels anderhalf jaar oud en ik zou het wel wat strakker willen hebben. Ben nu ook bezig de zwangrschapskilo's kwijt te raken, wat best een strijd is. kortom zeer welkom bij mij!

 67. Cora Cora

  67

  Er zijn 5 verschillende modellen. Zou er graag 1 willen winnen omdat ik na 14 maanden nog steeds niet helemaal van mijn buikje af ben. Heb de eerste 9 maanden na de bevalling bekkeninstabiliteit gehad waardoor ik niet heb kunnen sporten. Denk dat mede hierdoor het buikje niet zo makkelijk meer weg gaat. Hopelijk brengt de Belly Bandit uitkomst!!!

 68. carla carla

  68

  Er zijn 5 verschillende modellen. Ik zou willen winnen omdat mijn buik na 3 bevallingen in 3 jaar niet meer is wat het voorheen was. Ben trots op mijn 3 jongens maar mijn buik mag er nu toch wel af.

 69. Tineke Groen Tineke Groen

  69

  Er zijn dus 5 modellen. Namelijk: (1) Belly bandit Original, (2) Belly bandit Bamboo, (3)Belly Bandit Couture, (4) Belly Bandit BFF, (5)Belly Bandit Limited Edition! Daarnaast is er de Upsie belly die je tijdens en na de zwangerschap kan dragen! Waarom ik graag zou willen winnen, vooral omdat mijn buik na een prachtige dochter nooit meer is geworden zoals ze was (en uiteindelijk is ze dat ook 200% waard, maar hierdoor misschien wel weer 'mooi' wordt.

 70. hakunamatata hakunamatata

  70

  5 verschillende modelen, voor elkemoeder zit e dus wat bij. Ik wil net zoqls de meeste vrouwen boven mij weer een mooi slank plat buikje. Ben zwanger van de vierde en vraag me af hoe ik het straks weer strak krijg,gezien knieklachten kan ik qua sport niet meer heel veel ondernemen, dus ik doe wat ik kan:) , hulp is dus welkom. Ik doe het niet alleen voor mezelf maar ook zeker voor mijn man en kinderen. Een vrouw met een mooi zelfbeeld geeft dat gevoel ook door aan man en kids dus iedereen iin het gezin zal er profeit van hebben. Ik ga alvastduimen dat ik er na mijn bevalling meteen gebruik van zou mogen maken.

 71. Rianne kool Rianne kool

  71

  Er zijn 5 modellen. Na het meesjouwen van ongeveer 25 kilo tijdens mijn 3e zwangerschap(normaal ben ik zelf 52 kilo, dus dat was een enorm gewicht voor me) is mijn houding niet meer wat het geweest is. (mijn buik natuurlijk ook niet) Ik zou het heel fijn vinden om met zo'n handige Bandit er aan te werken om weer rechtop in het leven te staan!

 72. johanenpaula johanenpaula

  72

  5 modellen! Ik verklaar de oorlog aan dat buikje!! Tijd voor wat zelfvertrouwen met de Belly Bandit kan ik het aan!!

 73. chayenne chayenne

  73

  Er zjn 5 verschillende modellen.En oh wat wil ik graag net als iedereen mijn buikje weer wat plat hebben na 2 zware zwangerschappen, maar dankbaar voor onze 2 mooie meiden.

 74. Rosanna Vos Rosanna Vos

  74

  Er zijn 5 verschillende Belly Bandit modellen: Belly Bandit Original, Belly Bandit Bamboo, Belly Bandit Couture, Belly Bandit BFF en Belly Bandit Limited Edition. Ik zou zo graag 1 van deze modellen winnen, omdat ik eigenlijk nooit echt een platte buik heb gehad. Straks na de bevalling (over 4 weken) van mijn 1e zoontje, ga ik hard aan de slag om eindelijk een platte buik te krijgen! Hierbij is de Belly Bandit onmisbaar voor mij!

 75. karin79 karin79

  75

  Er zijn 5 modellem: Belly Bandit Original, Belly Bandit Bamboo, Belly Bandit Couture, Belly Bandit BFF en Belly Bandit Limited Edition bij ons eerste kindje (8)viel het nog mee tweede kindje(6) werd het toch al moeilijker om mijn buikje weg te krijgen na onze derde tja ik hoop dat het nog weer beetje plat wordt daarom hoop ik het een van de belly bendit te winnen na 3 kindjes toch nog een platte buik te hebben lijkt me echt geweldig

 76. arina10 arina10

  76

  Er zijn 5 modellen. Wie wil hem nu niet winnen..... Mijn litteken van de keizersnee bij de eerste vind ik mooi, nu na de 2e neem ik een gekneusd stuitje en een pijnlijk bekken ook zeker voor lief, want het resultaat is een prachtige zoon en dochter! Maar dat buikje wil ik wel zo snel mogelijk weer kwijt. Dus ja ik wil hem heeeeel graag winnen.

 77. Renskeboonstra Renskeboonstra

  77

  Er zijn 5 modellen, en ik wil m heel graag winnen omdat ik erg tevreden ben ook over de upsie belly tijdens de zwangerschap en ik hoop over een paar weken te bevallen van de eerste. En dan hoop ik zo snel mogelijk weer mijn oude en strakke figuur terug te krijgen. Desondanks dat je er heel veel voor terug krijgt, heb ik veel moeite met mijn enorme omvang. Dus zou dit voor mij een uitkomst kunnen zijn straks als de kleine er is.

 78. Thoughie Thoughie

  78

  Nou....ik zal er echt naast moeten zitten als er blijkbaar 5 modellen zijn....in de hoop dat mijn voorgangsters niet hetzelfde doen als ik :) Waarom nadenken of iets opzoeken als het antwoord je "gegeven" word?! Maar goed, dat antwoord is wellicht niet doorslaggevend, maar vooral waarom ik winnen zal! Tja, das makkelijk.... Hoeveel vrouwen hebben straks na hun zwangerschap weer een vent aan de haak te slaan? Nee? Eenmaal, andermaal..... Nou dan blijf ik dus over...das simpel! Das dan ook het enige voordeel aan mijn verhaal, het is wat zeldzaam! Waarom straks weer aan de man? De vader van de kindjes (o, ja minor detail is dat ik zwanger ben (16 weken) van een tweeling) is vetrokken toen ik 9 weken zwanger was....twee was hem toch iets teveel! En ja, met al een zoontje van bijna 7 wordt ik er (ondanks mijn geweldige verschijning normaal) niet slanker op de komende periode... En voor altijd alleen (nou ja met 3 kids) was ik toch ook niet van plan! Dusss....help Femke aan een vendit met behulp van een Belly Bendit :)

 79. Sylvia Lieshout Sylvia Lieshout

  79

  Er zijn 5 modellen. Na de geboorte van onze meisjes tweeling Anne en Lotte is mijn buik niet meer helemaal geslonken. Naast dat je, gevoelsmatig, nog zwanger lijkt weet je soms niet hoe je de buik moet verhullen......deze belly bandit de mogelijke oplossing om me weer op en top vrouw te kunnen voelen. Ik zie hem dus ook heeeeeel graag tegemoet!

 80. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  80

  Ik ben 5,5 maand geleden bevallen van een schitterende zoon. Er zijn 5 modellen en ik zou graag willen winnen omdat mijn buik maar niet terug in model komt en ik niet afval ondanks alles wat ik probeer....

 81. ireentje ireentje

  81

  Er zijn 5 modellen,whow wat zou ik m graag winnen ben al zo lang bezig met mijn buik strakker te maken,maar t lukt me niet en nu ben ik nog maar even zwanger van mijn 3de kindje dus t zou geweldig zijn om na mijn bevalling een belly bandit te dragen,durf ik eindelijk mischien weer naar t zwembad met de kinderen

 82. priscilla baarle priscilla baarle

  82

  er zijn 5 verschilende belly bandits ik zou graag de belly bandit winnen omdat ik een minderwaardig heid compolex heb vanwege me buik ik ben een mama van 3 practige kindjes hoor van wie ik hou op me 18 werd ik gedwoingen door me ex zwanger van mijn oudste dochtertje ik besloot het te houden en kwam 25 kilo aan me ex zei steeds je bent lelijk en dik ik raakte alle kilo,s kwijt maar bleef een hang buik oiver op me 2o raakte ik weer zwanger door de pil heen en van een 2ling helaas bleef er maar 1 over na dat hij me van de trap duwde omdat hij wou dat ik hun wegliet halen maar ben tegen abortus dus hield ik hun helaas verloor ik er 1 buij 5 maanden maar kreeg gelukkig wel een gezonde dochtertje erbij liep uit eindelijk weg bij hem naar blijf huis ik ben nu 26 en heb 4 maanden geleden een prachtige zoon gekregen met mijn huidige partner kwam 20 kilo aan is nu 5 kilo af maar hoewel mijn vriend me mooi en alles vind blijf ik me dik vinden dus hoop dat ik de belly bandit win en me buik weer wat strakker wordt zodat ik meer zelf vertrouwen krijg en mezelf durf laten zien en gezellig naar het strand kan gaan met mij gezin zonder dat ik me buik steeds bedek

 83. Oldie Oldie

  83

  Er zijn 5 verschillende Belly Bandits, de Original, Bamboo, Coutour, BFF en de Limited Edition. Ik wil graag winnen omdat we onze 2de kindje verwachten en ik nog een buikje heb van de eerste 19 maanden geleden. Ik ben maar heel kort en weeg normaal 45 kilo en krijg vrij grote babies. Deze is ook al groot en ik ben pas een week of 14. Ik moet met een keizersnede geholpen worden en dan is het niet zo makkelijk om het buikje in form te krijgen dus alle hulp dat ik kan krijgen is welkom.

 84. Sorbotrol Sorbotrol

  84

  Er zijn 5 verschillende modellen. Waarom ik er eentje wil winnen? Nou, omdat mijn schoonzus net is bevallen en dit voor haarzelf een geweldig kado zal zijn. Ze is (mede door vocht i.v.m. zwangerschapsvergiftiging) enorm aangekomen. Dat moet er nu weer af. en voor haar zwangerschap had ze ook al flink overgewicht. Dus tijd om heerlijk slank achter de kinderkoets te rennen! Ik heb voor haar ook al het boekje „vet man zo’n baby” gekocht.

 85. Wendy Evers Wendy Evers

  85

  Er zijn 5 verschillende modellen Belly Bandits :) Ik zou dolgraag de BFF willen winnen omdat ik van mijn zwangerschapsbuikje af wil uiteraard. Mijn prachtige zoontje Skye had vorige maand besloten om 5 weekjes eerder te komen. Dat zijn net die 5 weken die hij nodig had om zijn babyvet te kweken, die ik nu dus nog op mijn buik heb zitten :) Lieve groet Wendy

 86. Corina Corina

  86

  Er zijn 5 modellen: Belly bandit Original, Belly bandit Bamboo, Belly Bandit Couture, Belly Bandit BFF, Belly Bandit Limited Edition! Waarom ik deze graag wil winnen... Ik heb na de eerste zwangerschap eigenlijk weinig nodig gehad om m'n figuur terug te krijgen. Daarna twee miskramen gehad en nu dus wel moeite voor dat fijne figuurtje... De Belly Bandit zou erg welkom zijn!!!

 87. sandra sandra

  87

  Ik heb de bellybandit Bamboo gehad na mijn eerste zwangerschap en ik zag wel heel snel resultaat maar ik vond het niet erg confortabel...Deze ziet er veel fijner uit en ik zou deze heel graag willen proberen :D

 88. Marieke Laurenssen Marieke Laurenssen

  88

  Er zijn 5 modellen Belly Bandits. Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en draag helemaal naar voren, wat opzich heel mooi is, maar ook erg veel reacties teweeg brengt: 'Weet je zeker dat het er geen twee zijn?!' Mijn vriend en ik zouden 6 juli gaan trouwen, maar nadat we eindelijk na 3 jaar zwanger zijn hebben we de bruiloft uitgesteld naar april 2013. Graag zou ik snel mijn grote zwangerschapsbuik kwijt zijn weer mijn oude buikje terughebben zodat ik een mooie trouwjurk kan gaan uitzoeken...

 89. Riannezwiep Riannezwiep

  89

  Hoi, hoi, Er zijn 5 verschillende modellen..... En waarom ik 'm zou willen winnen? Zoals zo velen wil ook 'ik' van mijn love-handle-buik af! Tuurlijk moet je er wat voor over hebben om zwanger te zijn, maar je gewone lichaam terug krijgen is wel een prettige bijkomstigheid! En als dat op deze manier zou kunnen, dan hou ik me aanbevolen!!!! ~X~ R

 90. rafaela rafaela

  90

  Er zijn er 5. Ik ben 2 weken geleden bevallen en ik wil erg graag m,n oude buikje terug!! Eerst een buikje om te laten zien dat er een babytje aankwam en nu wil ik m,n baby laten zien en dus niet m,n buik haha.

 91. Jacques Jacques

  91

  ..er zijn vijf modellen.. Mijn buurvrouw is ietwat gehavend uit de strijd van een bevalling gekomen. Ik wil dat zowel haar man als ik weer zo snel mogelijk kunnen genieten van haar mooie oude vormen.. Naar wat ik gelezen heb, gaat dit met de Belly Bandit methode het comfortabelst. Ik hoop ook dat ik dit nog eens kado kan doen aan mijn schoondochter in de toekomst.. Ben benieuwd..

 92. Maris van Tol Maris van Tol

  92

  Er zijn 5 verschillende modelen; 1:C-panty 2: Mother Tucker 3: Mamboo 4: BFF 5: Original Waarom ik graag zou willen winnen, omdat ik graag weer in me oude stappel met broeken wil passen en met het mooie weer op komst.. goed in vorm!! Dus 2 vliegen in 1 klap!!

 93. Kelly83 Kelly83

  93

  Er zijn volgens mij 5 verschillende modellen. Waarom ik wil winnen? Bij het herstel van mijn eerste zwangerschap heb ik dit niet gebruikt, omdat de leerkracht van de zwangerschapsgym dit niet aan zou raden. Nu heb ik er echt enorm veel spijt van, want hoeveel oefeningen ik ook doe, ik krijg het niet meer terug zoals het was. Daarom zou ik bij een tweede zeker een Belly Bandit gebruiken!

 94. wendyke82 wendyke82

  94

  er zijn 5 modellen ik zou deze graag willen winnen ,omdat ik met mijn 2de zoon nu bijna 8 maanden geleden nog steeds een buikje heb ik krijg het er maar niet af en moet nieuwe broeken kopen misschien kan ik met deze buikband mijn oude broeken gewooon weer aan na een tijdje

 95. simone philips simone philips

  95

  ER zijn 6verschillende belly bandits. Waarom ik wil winnen? ik wil heel graag van mijn zwangerschaps buikje af helaas lukt mij dat na anderhalf jaa rnog steeds niet. niet door sporten niet door ander eten helemaal niks. mijn dochter is 16maanden jong en vind het echt wel tijd om die kwijt te raken..

 96. Ronel Ronel

  96

  Er zijn 5 verschillende modellen. Ik zou er graag één willen winnen, omdat ik er al veel over gelezen heb, en ik hem na mijn bevalling (ik ben nu nog zwanger) graag zou willen uitproberen! Het lijkt mij de ideale manier om van je buikje af te komen!

 97. lieffie1984 lieffie1984

  97

  Er zijn 5 verschillende modellen.. ik zou graag willen winnen omdat ik 3 kleine kinderen heb en ben erg ongelukkig met me buik..ik hoop dat ik zo buik kan uitproberen zodat ik geen andere dingen hoeft te doen.heb ik weer me ouder figuur ben ik weer helemaal happy en voel ik me een stuk prettiger.

 98. sara sara

  98

  Er zijn 5 modellen. Ik wil hem heel graag winnen omdat ik nog steeds zwangerschapsbuik heb mijn dochter in nu 1.6 jaar oud maar ik heb nog steeds last van zwangerschapsbuik en mijn man is niet meer blij met mijn dikke buik ,ik heb allerlei banden en dingen geprobeerd maar niks helpt.ik heb heel veel postieve dingen over de Belly Bandi gehoord en ik heb daar ook vertrouwen erin dus ik wil hem graag winnen om mijn oude figuur terug te krijgen en mijn man ook weer blij te maken met me oude figuur. PS: Ik ben het zelfde op 11 reactie alleen wat toegevoegd en verbeterd.

 99. Natasja Anker Natasja Anker

  99

  Er zijn 5 modellen Belly bandits. Ik zou er graag 1 Willen winnen & kunnen zeggen dat ik er een best friend forever bij heb. Na de geboorte van mijn dochtertje Yfke is mijn buik niet meer wat t geweest is. Nu zwanger van de tweede ziet het er naar uit dat het er niet beter op gaat worden. Eind december word de tweede kleine spruit verwacht & wat zou het heerlijk zijn als ik het nieuwe jaar kan inluiden met de Belly bandit! Op naar een strak buikje in 2013!!!

 100. Angela Angela

  100

  Er zijn 5 modellen Belly Bandits. Ik zou heel graag de trotse eigenaar willen worden van deze Belly Bandit. Ik heb twee geweldige zoons, 1 is gisteren 3 jaar geworden en onze nieuwste aanwinst is 4 maanden oud. Van het moederschap geniet ik enorm, ik ben heel trots op ons gezin. Maar ik zou heel graag weer blij willen worden als ik in de spiegel kijk. Die buik is niet fraai en het maakt me best onzeker. En ik heb al veel positieve geluiden over de Belly Bandit gehoord. Graag wil ik mijzelf en mijn man verblijden!

 101. vaanpolder vaanpolder

  101

  er zijn 5 modellen. ik wil graag winnen omdat ik 2 dochtertjes heb 1 van 6 en 1 van 3, na de bevallingen had ik veel vel / buik over. en dit is nooit meer weggegaan. vorig jaar ben ik veel oude zwangerschapskilo's kwijtgeraakt door sporten en gezond eten, maar helaas is mijn buik hier wel heel lelijk door geworden. ik kan geen leuke strakke broeken aan omdat ik vel overheb. vorig jaar een heel verdrietig jaar gehad ivm een miskraam van 16 weken, het was een hele zware tijd, gelukkig kwam er positief nieuws, nu ben ik zwanger van de 3e en ben ik 9 oktober uitgerekend. helaas heb ik veel tegenslagen tijdens de zwangerschap, bij 13 weken kreeg ik een heftige bloeding en bleek een 2e vruchtje afgestoten te zijn en moet ik het heel rustig aan doen, zodat alles goed blijft gaan met de baby. dit was een erg stressvolle situatie. graag zou ik na de bevallig gelijk een goede start willen maken met mijn buikje weg te werken en kilo's kwijt te raken. dit zou ik graag doen met de belly bandit. het zou echt fantastisch zijn als ik en een gezonde baby heb en na de zwangerschap weer helemaal gezond, fit en strak ben!!

 102. Claudia Claudia

  102

  Er zijn volgens mij 5 modellen. Ik wil dit graag winnen omdat ik graag weer een bikini aanwil, zonder dat de zwangerschapsbuik van bijna 7 maanden geleden er over heen bubbelt. Ik heb een zoon van 3 jaar en een dochter van bijna 7 maanden. Na mijn eerste zwangerschap vlogen de kilo's eraf binnen een paar maanden en had ik ook snel weer een vrij strakke buik. Alleen nu blijft het buikje lubberen, is natuurlijk aardig uitgerekt door 2 zwangerschappen en het zou fantastisch zijn dat door het gebruik van een belly bandit mijn buik weer strakker wordt!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >