Win een Belly Bandit BFF!

Door: Mamaplaats 92 reacties

Win een Belly Bandit BFF!

Eindelijk! Je bevalling is voorbij, jullie zijn dolgelukkig met jullie kindje, iedereen wil komen kijken naar de je kleintje… En die zwangerschapsbuik weer eraf sporten? Nee nu nog liever niet! Eerst genieten van de geboorte van je baby. Daarom heeft Belly Bandit nu deze speciale band voor jou, zodat je je even geen zorgen hoeft te maken over je figuur. Wat is de Belly Bandit BFF en hoe werkt het? De Belly Bandit BFF is een band die je na de zwangerschap om je buik doet. Zo zorgt de band voor een enorme reeks positieve werkingen, waaronder een goede rugondersteuning, vermindert de kans op striae en geeft een juiste houding na het bevallen. Na het bevallen zorgt de band ook dat je buik, taille en heupen snel weer slank worden! Doordat band stevig om de buik zit, zorgt het ervoor dat de moeder een rechte houding aanneemt. En door deze rechte houding traint de moeder de spieren in de buik, rug en benen. Dit zorgt ervoor dat de moeder zo weer haar oude en slanke figuur terug heeft. 3 dagen na de bevalling kan de Belly Bandit BFF gedragen worden, en hou deze dan 6-8 weken om. Hij kan de hele dag gedragen worden, ook al je slaapt. Ook na een keizersnede zal de band ervoor zorgen dat het sneller herstelt. En wat is hier nu uiteindelijk het voordeel van? Na de geboorte van je kersverse baby hoef je niet zo snel als mogelijk de sportschool in te duiken. Je kan nog lekker genieten van je kindje en tegelijkertijd ben je onbewust bezig met het terugkrijgen van je oude figuur!

Hoe win je deze handige Belly Band BFF?

Beantwoord hieronder de volgende vraag op een originele manier: Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat … belly bandit

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
92 Reacties

Reacties

 1. Densie Densie

  1

  met nummer drie opkomst word het super druk en kan ik wel wat ondersteuning gebruiken ;)

 2. A.e. Van weerhorst A.e. Van weerhorst

  2

  Ik had hiervoor de XL en eigenlijk ben ik hier heel snel uitgegroeid, maar nog alles behalve terug in vorm gekomen, dus ik zou heel graag een kleinere maat winnen, want er nog 1 aanschaffen wordt mij gewoon te duur. Dus o zo welkom ;-o)

 3. Belinda Belinda

  3

  Met keizersnede nummer 2 wel wat hulp van de Belly Bandit kan gebruiken. Zelfs mijn gynacoloog is enthousiast!!

 4. Tineke Van houten Tineke Van houten

  4

  ik wil graag strakkere heupen, taille en buik. Na een keizersnee is het al behelpen en als ik dan die band mag dragen, dan hersteld de snee sneller en krijg ik mijn gewone buik weer terug.

 5. Jantien78 Jantien78

  5

  omdat....ik na de bevalling graag weer snel back in shape ben de Belly Bandit BFF mij daar geweldig bij kan helpen! een bijkomend voordeel is dat de Belly Bandit BFF zorgt voor een rechte houding en goede rugondersteuning biedt!! Zo kan ik straks optimaal genieten van ons tweede wondertje

 6. mrlmcmr mrlmcmr

  6

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat … keizersnede 3 op de planning staat en ik voor de derde maal 20 kilo aan ben gekomen. Ik hoef niet terug in maatje 38 maar wil wel graag in proporties blijven

 7. jacqueline munster jacqueline munster

  7

  ik verdien een Belly Bandit BFF omdat … ik na 2 en halve dag rugweeen wegpuffen en uiteindelijk een keizersnee wel wat ondersteuning en hulp kan gebruiken!

 8. kitty kitty

  8

  Mijn moeder heeft het na mijn bevallingen altijd over het "inbinden" van vroeger gehad. Ze zegt altijd dat ze het jammer vind dat ze dit niet meer doen omdat het zo'n goed resultaat voor je herstel en figuur geeft. De Belly Bandit is dus volgens mij de moderne versie van het inbinden(alleen veel gemakkelijker), en nu met nr 5 op komst zou ik het toch echt eens willen proberen. Ben heel benieuwd naar het resultaat.

 9. Jell Jell

  9

  Ik vind dat ik de belly band verdien omdat ik het HELLP-syndroom heb gehad en dat vergt veel energie!! Doordat ik het HELLP-syndroom had kreeg ik een keizersnede en dan mag je voorlopig niet sporten, en zo'n mooie band zorgt er toch voor dat je weer in model komt!!!

 10. marise1979 marise1979

  10

  Het is mijn 1e zwangerschap :) , ik ben 5 keer geopereerd voor mijn eierstokken afgelopen jaren en het dus heel moeilijk was mijn buikspieren te trainen. Ben echt bang dat ik die buik na de zwangerschap niet meer weg krijg zonder extra hulp van deze geweldige Belly Bandit BFF.

 11. Thuis128 Thuis128

  11

  .. Mijn man niet alleen een gelukkige kersverse mamma verdient, maar ook een zelfverzekerde jonge vrouw die goed in haar vel zit!

 12. marise1979 marise1979

  12

  en ik moet wel weer in mijn werkbroek kunnen passen na het verlof.

 13. mamarije mamarije

  13

  Striae gekregen ondanks elke dag trouw smeren met striae-lotion, aambeien gekregen ondanks inname van veel vezels en vocht, spataderen gekregen ondanks aanschaf en trouw dragen van dure steunkousen... ach, als ik 1 dezer dagen maar beval van een gezonde baby... (en de Belly Bandit BFF win :-) )

 14. Wendy Evers Wendy Evers

  14

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat ik helaas een maand na de bevalling discopathie "kreeg". Ik mag van mijn fysiotherapeut dus geen buikspieroefeningen doen :( Maar een nog wat bolle slappe buik draagt nauurlijk ook niet bij aan een vlot herstel van m'n rug ... Al met al kan ik dus zeker wel "een steuntje in de rug" en buik gebruiken! :) Liefs mama van Skye

 15. MamaSara MamaSara

  15

  ..omdat onze flinke zoon van 55cm en 4,570kg jammer genoeg zijn sporen heeft nagelaten en de Belly Bandit mij hierbij kan helpen om zo snel mogelijk terug in mijn normale kleding te passen zonder direct naar de fitness te hoeven, zodat we samen nog van de mooie momenten als kersvers gezinnetje kunnen genieten alvorens ik terug moet gaan werken.

 16. poesemien poesemien

  16

  Omdat ik dan hopelijk in de zomer met een bikini aan durf rond te lopen, mijn buikje vond ikzelf ervoor al een randgeval

 17. laura groot laura groot

  17

  Ik verdien het omdat ik met 2 kids in 2 jaar tijd veel tijd aan hun kwijt ben. Met heel veel liefde maar voor mezelf heb ik minder tijd gekregen en dit zou een uitkomst zijn

 18. Mila Mila

  18

  Ik ben kort geleden bevallen van mijn levenloze kindje en kan m,n buik momenteel niet uitstaan omdat ik niet de voldoening heb waarvoor ik het gedaan heb. Ik zou zo graag van m,n buik af willen want iedere dag als ik in de spiegel kijk doet het me denken aan m,n kleintje die zo heerlijk in m,n buik aan het trappelen was.

 19. w12345 w12345

  19

  Ik verdien een BellyBandit BFF omdat mijn vierde kleinkind op komst is en mijn dochter deze ondersteuning daarna wel kan gebruiken. Een blije moeder/oma.

 20. AliceTeeuwen AliceTeeuwen

  20

  Ik net als elke vrouw me weer goed wil kunnen voelen na mijn bevalling. De Belly Bandit is de eerste stap naar een zelfverzekerde moeder die goed in haar eigen vel zit.

 21. hillie hillie

  21

  Ik kende het niet en ben eigenlijk op zoek naar iets wat me weer slank maakt en door de belly bandit zou ik weer me weer meer vrouw voelen en me weer op tutten. Loop nu dagen in jogging broek door het huis, en oude t shirts omdat niks meer lekker zit door mijn buik.

 22. prieelswouters prieelswouters

  22

  omdat ik na een zware zwangerschap waar ik al van 16 weken plat lig met 1 cm ontsluiting toch een beetje hulp wil bij het verliezen van de kilo's en mijn rug gewoon kapot is van niks doen ;)

 23. kokosnoot2000 kokosnoot2000

  23

  het voor mij iets helemaal nieuw is...misschien geraak ik dan nu eindelijk van die zwangerschapsbuik af! Gedaan met de corrigerende broekjes, joehoe!

 24. MIQUEKI MIQUEKI

  24

  omdat een steuntje in de rug van overal welkom is! :)

 25. mamavan4kids mamavan4kids

  25

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat … mijn lichaam na 4 prachtige kinderen geen taille meer bevat.

 26. Melissa Mudder Melissa Mudder

  26

  Ik een mooie en lieve zoon heb die helaas erg veel huilt (lees huilbaby) waardoor mama niet heel veel kan maar wel de zwangerschapskilo's graag kwijt wil.

 27. Herbie Herbie

  27

  ik na 2 spoedkeizersnedes dagelijks nog veel pijn heb en ook nog eens een mega flubberbuik heb overgehouden! tijdens de zwangerschap heb ik veel profijt gehad van de ondersteunende BellyBandit dus dat 't werkt geloof ik direct!

 28. Rolinda Rolinda

  28

  Ik verdien een Belly Bandit, Body Formulated Fit omdat mijn buik mij in de weg zit!

 29. carla carla

  29

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat dit misschien het steuntje in de rug is waardoor ik minder rugpijn heb.

 30. Walda Walda

  30

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat ik graag weer eens wat vorm wil zien dáár waar eerst mijn zoontje zat....!!

 31. joyce21 joyce21

  31

  Ik verdien een belly bandit BFF, Omdat ik 2 weken na mijn bevalling galstenen heb gekregen en ik krom heb gelegen van de pijn. En 10 dagen ben opgennomen geweest in het ziekenhuis, dit heeft mijn lichaam niet ten goede gedaan. Sinds vorige week ben ik geopereerd en beetje bij beetje knap ik weer iets op en kan in genieten Van mijn kleine meid. De belly bandit bff zou heel erg fijn zijn om op die manier weer een stukje me eigen lichaam terug te krijgen.en te zorgen voor goede rugsteun.

 32. Oldie Oldie

  32

  Nummer 2 is in januari verwacht en ik kreeg na de 1ste mijn vorm niet terug, wat ik ook probeerde. Ik denk dat ik alle hulp nodig heb wat ik kan krijgen.

 33. jolanda besems jolanda besems

  33

  Ik krijg mijn eerste kindje,na 6 weken moet ik weer gaan werken en met de Belly Bandit BFF zal ik er weer goed uitzien als een trotse mama.

 34. nessen nessen

  34

  mijn buik wel een steuntje in de rug kan gebruiken

 35. Annemiekbo Annemiekbo

  35

  ik een week over tijd was en in die periode mijn strie heel erg is geworden. Ik moet binnenkort weer aan het werk en wil graag weer in shape komen.

 36. ilonawolters5 ilonawolters5

  36

  Ik nu zwanger ben en bijna uitgerekend (4 december)van de tweede. De eerste is geboren met een keizersnede. We hopen dat de tweede normaal zal gaan. Het aantal kilo's er bij de zwangerschappen ook niet om liegen (25 kilo erbij). Voordat ik kinderen had bijna elke dag ging sporten en dus goed in shape was. Als ik hem win kan ik hem vrijwel direct gebruiken en het een leuk sinterklaascadeau is voor mijzelf naast de geboorte van onze kleine natuurlijk.

 37. jessicapit jessicapit

  37

  Ons mannetje nu 8.5 maand is en ik heel erg veel last van mijn buik heb ( omdat hij vast zat met de geboorte en dat pas na zijn geboorte is ondekt dus ik behoorlijk heb liggen persen)en dus nog mijn buik niet kwijt ben,ik niet weet of de Belly Band BFF(belly band best friend forever)nu ook nog helpt,maar ik dat heel graag wil proberen.

 38. silleke1980 silleke1980

  38

  Ik heel graag mijn platte buik terug zou willen,die ik had voor mijn zwangerschap (en nu al 21kilo aangekomen, en moet nog 6 weken!). Ik zou heel graag de BFF willen proberen want heb er al heel veel goeds over gehoord van vriendinnen. En het zou voor mij een geweldig Cadeau zijn voor de feestdagen!.

 39. danielp danielp

  39

  Ik wil heel graag weer een redelijk platte buik, zoals hij was voor de zwangerschap gaat niet lukken, maar het resultaat wat ik nu heb is niet waar ik mee kan leven. Mijn buik zit me echt in de weg en mensen vragen me regelmatig hoe ver ik ben, als je dan zegt dat je niet zwanger bent lopen ze rood weg en schaam ik mezelf voor mijn lichaam.

 40. Sofje79 Sofje79

  40

  omdat ik nu 3 maanden na de geboorte nog steeds op hetzelfde gewicht zit als na de bevalling, en ik heel graag op zijn minst mijn vorm terug wil krijgen

 41. Sascha Stam Sascha Stam

  41

  Tja waarom ik een bally-bandit zou moeten winnen, nou gewoon omdat ik niet op zeer jonge leeftijd mijn kindjes heb gekregen en het daarom moeilijk is wee in shape te komen. Ik heb bij mijn twee een week met voorweeen gelopen en dat heeft mijn bekken geen goed gedaan. Ik zou erg blij zijn als ik hem mocht winnen. Sascha

 42. misss-eva misss-eva

  42

  Ik al 25kg zwaarder ben dan voor mijn eerste zwangerschap en ik na mijn bevalling niet steeds weer wil horen of ik weer in verwachting ben,wat ik helaas vaak hoorde tussen mijn tweede zwangerschap en deze(derde). Dus ga ik heel hard duimen dat ik deze mooie prijs mag winnen. :)

 43. jagodka0810 jagodka0810

  43

  Ik heb heel veel last van mijn rug tijdens de zwangerschap door overgewicht

 44. jootje1986 jootje1986

  44

  Ik ben in totaal 15 kg aangekomen in mijn zwangerschap, na mijn zwangerschap kwamen ze erachter dat ik een halve baarmoeder hebt. Dit is niet erg hoor maar schrok er wel even van. Na mijn keizernede ben ik die 15 kg niet meer kwijt geraakt, en ik wil hier toch wel wat aan doen. Heb al op 2 afvalclubs gezeten en het helpt niet!! Ik ben dolgelukkig met onze kleine maar niet met mijn gewicht. Ik hoop dat ik de belly bandit zal mogen winnen!!

 45. dre dre

  45

  iedere mama verdient de bally bandit of je nu zwager bent van de eerste of 5 de je wilt er na je zwagerschap weer goed in je vel zitten dus bij deze wil ik ook een kansje waagen

 46. Marriemarretje Marriemarretje

  46

  Ik ben zwanger van de 2e baby en wil daarna toch wel weer graag mijn figuur terug, dus heel welkom

 47. Mommy92 Mommy92

  47

  Ik het graag wil testen!

 48. MICH18 MICH18

  48

  Ik verdien een belly bandit BFF omdat ik de vorige keer bij de actie van deze geweldige belly bandit alle namen had genoemd die belly bandit heeft! Nee grapje even zonder gekheid.. Omdat ik die verdomde kilo's na 7 maanden nog STEEDS niet kwijt ben, dit omdat ik mijn studie weer heb opgepakt en de tijd dat ik thuis ben niet graag bezig ben met sporten.. maar die tijd liever in mijn zoontje steek! Wel jammer want voel me met al die extra kilo's alleen maar onzeker!

 49. Jokki Jokki

  49

  Belly Bandit BFF wordt na mijn bevalling mijn Best Friend Forever (in ieder geval tot die buik weer mooi 'plat'is...)!!

 50. Goudje1976 Goudje1976

  50

  Na 6 mislukte iui pogingen nu bij eerste ivf zwanger. 7 weken nu. Sporten is er door alle hormonen niet van gekomen en de kilo's vliegen eraan. Na de zwangerschap kan ik dus zeker wel wat hulp gebruiken om weer helemaal in shape te komen.

 51. wendyke82 wendyke82

  51

  ik verdien een bellybandit bff,omdat ik hem graag wil geven aan mijn nichtje die wel wat steun kan gebruiken na 2 kinderen af hebben te moeten staan (overleden)nu in het ziekenhuis ligt dat de kleine eerder gehaald moet worden en ze heel erg veel last had van een zware buik en de banden in haar zwangerschap

 52. Ronel Ronel

  52

  ... ik tijdens mijn zwangerschap (ben bezig met de laatste loodjes...) veel last heb van mijn enorme buik, bij het zorgen voor 2 kinderen. Mijn buik verdient dus wel wat steun na de bevalling! En het zou heerlijk zijn weer snel in m'n oude kleren te passen...

 53. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  53

  na de eerste een buikje overgehouden en gezien het feit dat we een tweede kindje binnenkort willen, zou de belly bandit van harte welkom zijn!

 54. johanenpaula johanenpaula

  54

  ik kan hem gebruiken. Niet voor mezelf maar voor mijn zus. Het heeft ruim 2 jaar geduurd voor ze zwanger werd en nu is ze in januari uitgerekend. Ze klaagt nu al over "die buik" dus de Belly Bandit zou een super kraamkado zijn!

 55. Corina Corina

  55

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat ik straks na mijn 2e bevalling ook eindelijk een beetje Platte buik wil krijgen zodat er hopelijk geen operatie meer hoeft te komen om het weer een beetje strak te krijgen.

 56. Jepsie Jepsie

  56

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat ik er nu uitzie als de snoeppiet, die teveel heeft gegeten (wat wel een beetje klopt, nu ik met de laatste zwangerschap plus 20 kg kon bijtellen :( )

 57. Claudine Claudine

  57

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat … ik dit heel graag als cadeau aan mijn vriendin wil geven. Zij heeft altijd last van haar buikje gehad en nu ze zwanger is weet ik dat ze hier nog meer zorgen over maakt na de geboorte van haar 1e kindje. (ik word ook peetmoeder :) )

 58. taraverdonschot taraverdonschot

  58

  Ik verdien een belly bandit bff omdat, ik al heel veel geprobeert heb om mijn zwamgerschaps buik kwijt te raken. En niks wilt werken. Ben maar liefst 30 kilo bijgekomen door mijn mooie mannetje!

 59. Nita Nita

  59

  Ik verbouw de zin een beetje. :-D Ik wil graag een Belly Bandit BFF omdat ik met mijn slechte rug en strakjes twee zwangerschappen de beste ondersteuning verdien om snel weer in shape te komen!

 60. Navemi Navemi

  60

  Iedere net bevallen vrouw verdient deze band, ikzelf nu in blijde verwachting van mijn vierde wondertje ook!! Heb nu ernstige vorm van bekkeninstabiliteit waardoor ik maar weinig kan en veel pijn heb zou deze band mij de nodige ondersteuning kunnen geven na de bevalling..... Doordat ik nog maar weinig beweging heb vliegen de kilo's eraan vooral mijn buik is enorm zodat ze mij regelmatig vragen of het er twee zijn. :-((

 61. Justrulez Justrulez

  61

  Ik bij mijn vorige zwangerschap 34 kilo ben aangekomen. Ik hoop binnen nu en een paar maanden opnieuw zwanger te mogen worden en wil het nooit meer zo ver laten komen. Ik verdien wel een extra steuntje in de rug, ehhh buik :)

 62. hilde61 hilde61

  62

  Omdat na mijn zwangerschap mijn baarmoeder is verwijderd en daar ben ik nu sinds 1 1/2 week herstellende van. Ik denk dat hij in deze gevallen ook heel goed helpt en natuurlijk om mijn zwangerschapsbuik kwijt te raken.

 63. kim1978 kim1978

  63

  Omdat ik 3 maanden geleden bevallen ben via een keizersnede. En nu wat ondersteuning kan gebruiken, omdat ik weer aan het werk ben in de gevangenis

 64. Arbey Arbey

  64

  Omdat ik deze graag cadeau zou willen doen aan mijn lieve vriendin die wel een steuntje in de rug kan gebruiken :-).

 65. lily lily

  65

  omdat ik na de bevalling mijn mooie strakke figuur terug wil ;)

 66. Bianca Meivogel Bianca Meivogel

  66

  na 4 kinderen hangt het er zielig bij. leuk zo'n flapje, lekker warm ;-)

 67. Melanie Thal Melanie Thal

  67

  ik na 4 kids er geen meer bij komen en mams nu weer naar haar oude figuurtje terug wilt gaan

 68. hilda bakker hilda bakker

  68

  omdat mijn oudste dochter al zoveel tijd in beslag neemt en ik na de bevalling, graag mijn tijd zoveel mogelijk aan mn kinderen wilt besteden, en in combi met die belly bandit kan ik daar mooi mee doorgaan en mn buikje kwijtraken. ideaal!!!!

 69. Linne Linne

  69

  Na het krijgen van mijn eerste kind, was de zwaartekracht mij niet goed gezind. En nu met een tweede op komst kan ik alleen maar hopen, dat het dit keer niet zo’n vaart zal lopen. Straks 6 weken met de Belly Bandit BFF nog even zonder zorgen over mijn figuur, en daarna weer in de sportschool knallen terug naar mijn oude postuur.

 70. achtenlinan achtenlinan

  70

  De belly-bandit zou ideaal zijn om als single en jonge mama weer jezelf te laten zien. Na 8weken weeen en een keizersnede die ze 4x opnieuw hebben moeten hechten is het geen mooi resultaat. Maar je hebt alles over voor je kind, af en toe moet mama ook een verwend worden. Met een belly-bandit zal ik mijn zelf vertrouwen weer terug kunnen krijgen aangezien we tot 12maanden niet mogen sporten.

 71. xkimiejx xkimiejx

  71

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat mijn kleren ineens te strak zijn en mijn buik mega lijkt. Dat maakt me best onzeker! Geld om nieuwe kleren te kopen is er helaas ook niet, merendeels gaat naar de kleine. Ik zou heel graag mijn oude kleren weer willen dragen zonder me te schamen!:)

 72. ingeborgvh ingeborgvh

  72

  Omdat de Belly Bandit mijn nieuwste Best Friend Forever is! Wij anders dan je beste vriendin laat je weer slank voelen?

 73. anneke hoekstra anneke hoekstra

  73

  Zou graag de Belly Bandit willen winnen, zodat ik minder oefeningen hoef te doen en zo meer tijd heb voor de kleine meid!!!

 74. suzy suzy

  74

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat... ik weer lekker strak wil zijn als het voorjaar begint!

 75. annas annas

  75

  ik niet van mijn blubberbuik hou en ik denk dat de Belly Bandit een handi hulpmiddel kan zijn om die te laten verdwijnen!

 76. Dre Weinans Dre Weinans

  76

  ik ben klaar met die slappe hap!!! :) na 3 keizersnedes is de rek er wel een beetje uit! dus HELP!!! :P

 77. hanna86 hanna86

  77

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat ik in maart ga bevallen van ons tweede kindje en bij de eerste heb ik een keizersnede gehad en mijn buik is er niet mooier op geworden.En ik wil er volgende zomer weer picobello uit zien dus heeeeeeeel graag.....

 78. Priscilla Bouterse-rijkse Priscilla Bouterse-rijkse

  78

  Ik wil heel graag de Belly Bandit BFF winnen omdat: ik bang ben voor de zwaartekracht als ik straks bevallen ben... Daarnaast zullen mijn rugklachten hopelijk niet weer gaan opspelen als ik rechter sta/loop. Dan kan ik fijn genieten van de wandelingen met de kinderwagen. :-))

 79. Laramommy2be Laramommy2be

  79

  Ik zou graag een Belly Bandit BFF omdat dit misschien het steuntje in de rug is waardoor ik minder last van rugpijn zou hebben en meer van zons spruit kan genieten ps ik hoop snel weer in shape te zijn

 80. Ellen Van ham Ellen Van ham

  80

  IK verdien de Belly Bandit BFF omdat het een goede ondersteuning is om weer in SHape te komen

 81. anli anli

  81

  Ik al zo lang bezig ben met lijnen en het maar niet lukt . Misschien dat het nu met behulp van de Belly Bandit BFF wel lukt !

 82. Aysha73 Aysha73

  82

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat Ik al jaren bij de fysio loop ivm mijn rug na een val van de trap. Ik heb een 18maanden oude dochter en verwacht eind maar te bevallen van een zoontje. Ik kan echt gebruik maken van extra steun.

 83. moniqueske1 moniqueske1

  83

  Mijn buik is nog altijd een leeggelopen ballon. Niet heel goed voor mijn zelfvertrouwen. Heel graag zou ik via deze band mijn oude vertrouwde figuur terug krijgen :)

 84. silleke1980 silleke1980

  84

  Ik zou deze heeeeel graag willen winnen om mijn platte buik die ik had voor de zwangerschap terug te krijgen en ook mijn zelfvertrouwen daarmee terug te krijgen, het zou fijn zijn als ik weer in de kleren pas die ik had voor mijn zwangerschap. Het zou het beste cadeau zijn voor de feestdagen!!

 85. Mamabear Mamabear

  85

  Ik bij Belly Bandit heb gewerkt en hier helaas geen band aan over heb gehouden :-(

 86. ambolijn ambolijn

  86

  ik snel weer in een leuk jurkje een niet honderdenen sit ups wil gaan doen.

 87. didl didl

  87

  ...ik samen met mijn 2 zusjes zwanger was en zij er slanker dan voorheen zijn uitgekomen en bij mij de kilo's zijn blijven hangen :-(

 88. priscilla vulpen priscilla vulpen

  88

  Ik verdien een Belly Bandit BFF omdat ik geen tijd heb om te sporten omdat ik al me tijd kwijt ben aan de verzorging van me zoontje en aan onze 2 honden en dus geen tijd heb voormezelf

 89. Fenny Fenny

  89

  Omdat ik iets meer kilo's ben aangekomen dan dat ik gehoopt had...

 90. sophie sophie

  90

  Ik verdien de Belly bandit omdat ik veel last heb mijn bekken en dat de fysio heeft aangegeven dat ik straks ook nog eens mijn rugklachten ga terugkrijgen. De bellybandit kan er dan voor zorgen dat mijn houding juist blijft en dat mijn klachten zullen verminderen als ik lekker van mijn kleine telg wil genieten.

 91. SandraThomas SandraThomas

  91

  Ik mijn schoonzus (die bijna bevalt) een beter en sneller herstel gun dan ik heb gehad na mijn bevalling. Was een lange en inspannende tijd om mijn figuur weer een beetje terug te krijgen. Ik ga bij mijn volgende zwangerschap de BellyBandit zeker ook uitproberen. En om daarnaast ook meer van je kindje te kunnen genieten omdat het makkelijker gaat is GEWELDIG

 92. gabryela gabryela

  92

  Ik verdien hem omdat ik begin februari beval van mijn 2e dochtertje..en helaas alles alleen moet doen vanwege bepaalde omstandigheden!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >