Win één van de vier Bambino Mio pakketten!

Door: Mamaplaats 202 reacties

Win één van de vier Bambino Mio pakketten!


Over Bambino Mio

Katoenen luiers worden steeds populairder onze onze jonge mama's! Hiervoor - en voor kwaliteit en comfort - kun je terecht bij Bambino Mio. De luiers zijn geschikt vanaf de geboorte tot de zindelijkheidstraining. Ook kun je bij Bambino Mio terecht voor de fijnste verzorgingsproducten bij het verschonen en verzorgen van je baby. Maak uw kindje zindelijk met de beste hulp van Bambino Mio producten!

Wat kun je winnen?

starterspakketBambino Mio geeft nu maar liefst vier prijzen weg! Kleuren worden bovendien afgestemd op jongetje of meisje. Lees hieronder om welke vier prijzen het gaat: - Bambino Mio Starterspakket small t.w.v. 92,50 In het Bambino Mio Starterspakket vind je 12 luiers en 3 luierbroekjes. Hiermee kun je goed kennismaken met de katoenen luier. Kijk voor meer info op www.bambinomio.nl. - Bambino Mio zwemluier pakket t.w.v. 45,00 Wat te doen in het water? Je kunt je kindje niet in een gewone luier laten zwemmen, want die luier zal ontzettend veel water vasthouden waardoor er flink wat gewicht aan uw kindje zal trekken. Maar gewone zwemkleding biedt ook geen bescherming bij onzindelijkheid. zwemluier rozeIn dit geval is de zwemluier van Bambino Mio de geschikte oplossing. Het pakket bestaat uit 3 zwemluiers: klein, middel, groot. De zwemluiers hebben een waterdichte binnenlaag, en via de been- en bovenopeningen kan geen water naar binnen. De katoenen voering is zacht, en de zwemluier kan in de wasmachine en droger! - 2x Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” t.w.v. 30,00 per stuk Het zindelijkheidstraining pakket van Bambino Mio bestaat uit twee oefenbroekjes, een Mio potje, beloningstickers en een Potty Training Guide. Ideaal om samen de eerste stappen richting zindelijkheid te maken! De producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Mamaloesbabysjop.nl, babyplezier.nl en baby-dump.nl.

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op één van deze superleuke prijzen, moet je natuurlijk wel iets doen. We willen namelijk graag antwoord op de volgende vraag: “Welke prijs zou jij graag winnen en waarom?” De meest originele reacties zullen uitgekozen worden! En dit keer maak je meer kans, doordat er dus vier gelukkigen zijn!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
202 Reacties

Reacties

 1. jetrouve jetrouve

  1

  Ik zou heel graag het starterspakket winnen. Nu ik zwanger ben van mijn eerste kindje ben ik aan het rondkijken wat de alternatieven zijn voor papieren luiers (veel te veel afval!) en ik heb positieve verhalen gelezen over de Bambinomio's, dus dat lijkt me de oplossing! (overigens staat er een foutje in de link achter www.bambinomio.nl, de link eindigt op 2 keer een / en dat moet er maar 1 zijn, weet niet waar ik dat moet melden)

  • Mamaplaats Mamaplaats Auteur

   2

   Bedankt voor de tip! Het is aangepast

  • wilmahartelo wilmahartelo

   3

   Ik zou graag het bambino mio zwemluier pakket winnen omdat niets lekkeder is voor de kinderen als zwemmen maar inderdaad met een gewone luier wordt dit wat moeilijk want deze wordt echt zwaar en ik vind het niet echt netjes t.o.v. de andere zwemmers om ze zo te laten zwemmen. Dus ik zou hier erg blij mee zijn

  • michoe9 michoe9

   4

   Graag zouden wij het zwemluierpakket willen winnen, zodat onze kleine meid lekker in t water kan blijven spelen zonder ongelukjes. Haar huidige zwembroekje is nog iets te groot en met deze leuke luiers gaat t helemaal goed komen.

 2. Yesse Yesse

  5

  Ik zou graag het Bambino Mio pakket zindelijkheidstraining willen winnen. Mijn zoon en dochter heeft momenteel bamboeluiers van kaatje katoen aan maar ik ben er eigenlijk niet geheel tevreden over, ze ruiken nogal naar urine. Ook zouden ze er eerder zindelijk door zijn, maar bij ons dus niet. Ik vind het een uitdaging om deze te mogen proberen.

  • Renske Verkoijen Renske Verkoijen

   6

   Yesse, dat je luiers stinken heeft met de manier van wassen te maken. Wil je van de stank af? Neem dan contact op met de consulent van wie je advies hebt gehad of neem contact op met Kaatje Katoen. Ze helpen je graag het probleem op te lossen.

   • Yesse Yesse

    7

    Hoi Renske, Ik heb al een paar keer contact gezocht via de mail van kaatje katoen maar krijg geen reactie hierop. Ze stonden ook al niet op de negen maandenbeurs dus ik denk dat de zaken momenteel niet goed gaan daarzo. bedankt voor de tip.

    • Renske Verkoijen Renske Verkoijen

     8

     Hoi Yesse, Ze stonden wel op de negen maanden beurs maar op een andere plek dan normaal. Misschien heb je ze daarom gemist. Je mag mij ook mailen. Je kunt me tussen de consulentes op hun site vinden (Tiel). Dan lossen wij het probleem samen wel op.

 3. joyceje joyceje

  9

  ik zou graag het starterspakket willen winnen, ik maak hier graag kennis mee, ons eerste kindje heeft erge last van eczeem en luieruitslag en ik hoop dat dit helpt om dit te verminderen!als dit dan goed bevalt zal ik dit ook zeker gaan gebruiken voor onze 2e spruit die over 7 weken geboren wordt. alles voor die tere billetjes!

 4. sn00pie sn00pie

  10

  Ik zou graag willen winnen; Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining. Mijn dochter is ruim 2 en haar pop doet ze goed op het potje maar zelf wil ze er nog niet aan toegeven. Lijkt me heerlijk als ik haar voor de zomer zindelijk kan krijgen.

 5. madelonscheeringa madelonscheeringa

  11

  ik zou heel graag het Bambino Mio zwemluier pakket willen winnen. Mijn dochter van 7 maanden is een echt water ratje. We gaan al vanaf dat ze 10 weken is elke week naar baby zwemmen. Maar de wegwerp zwemluiers zien er natuurlijk niet zo heel leuk uit. Met dis pakket kunnen we elke week alle andere kindjes en mama's jaloers maken op de mooie en praktische zwemkleding van mijn dochter.

 6. Josee Josee

  12

  Mijn dochter is bijna toe aan 'potjetraining'. Ze kondigd al luid en duidelijk aan dat ze moet poepen waarop ze vervolgens hard begint te lachen. Het 'Zindelijkheidtrainingspakket' zou hier een mooie aanvulling op zijn. Zo kan ze toch leren dat ze het potje moet gebruiken door zelf de nattigheid te voelen zonder dat ze zich hoeft te schamen als het niet is gelukt.

 7. Sammie88 Sammie88

  13

  Ik doe graag mee voor de starterpakket omdat ons jongste zoontje zoveel poepluiers per dag heeft en het zonde en duur is steeds maar weer wegwerpluiers te gebruiken.

 8. mamavannoa mamavannoa

  14

  Ik zou graag de bambino zwemluier pakket willen winnen. Ben naar zwemluiers aan het zoeken om binnenkort met haar voor de 1e keer te gaan zwemmen. En deze lijken voor mij en haar de perfecte oplossing! Ze hebben ook nog eens een super leuke uitstraling! Dus kom maar op met die zwemluier :D

 9. madameclose madameclose

  15

  Wij zouden graag het Bambino Mio zwemluier pakket winnen, omdat ie in de buik al gek op zwemmen was .. was mama misselijk en ging ze zwemmen? Dan was t meteen over :) En babyzwemmen is ook echt n succes met onze kleine Jordan!

 10. nickb nickb

  16

  ik zou heeel graag het starterspakket ontvangen. want niet alleen gaan wij starten om de kleine te verzorgen , ook gaan we starten goede ouders te worden!

 11. thom79 thom79

  17

  Ik zou heel graag het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining" willen winnen voor mijn zoontje. We zijn al een tijdje druk bezig met de training en het gaat steeds beter, overdag al bijna droog met een luierbroekje aan. maar zonder luier is het toch nog wel erg spannend en gebeuren er soms ongelukjes. met de Bambino Mio Zindelijkheidsppakket zou dit een stuk minder erg zijn.

 12. Bbrinksma Bbrinksma

  18

  We zijn laatst voor het eerst met ons meisje wezen zwemmen. Fantastisch! Wat een pret! De combinatie van een wegwerp zwemluier onder een badpakje laat wel wat te wensen over.. Het zwemluierpakket van Bambino Mio klinkt ideaal! Een hippe, mooie en comfortabele outfit voor de kleine, zekerheid voor papa en mama en onbezorgd zwemplezier voor ons allen!

 13. Ariaene Ariaene

  19

  Ik zou heel graag het zwempakket willen winnen. Grote zus zit op zwemles, binnenkort babybroer ook?

 14. vlinder1981 vlinder1981

  20

  goede avond ik zou graag het zwempakket willen winnen!wil van de zomer gaan zwemmen met ons wondertje!

 15. keinom keinom

  21

  Mijn zoon Owen is bijna 2 en half en erg druk met zijn potje en het toilet voor een plasje of poepje mag hij een sticker plakken. het is een tijdje goed gegaan maar nu vind hij het spannend en durft niet meer zo goed. Ik zou daarom graag Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” winnen voor de extra tips en de makkelijke broekjes.

 16. lisden lisden

  22

  Ik zou het zwemluierpakket willen winnen. Dan kan ik gezellig gaan zwemmen met mijn kleine nichtje!

 17. mrlmcmr mrlmcmr

  23

  Ik zou, als moeder van 3 kleine meisjes graag het zindelijkheidspakket winnen. Onze kleuter was al vanaf 1 jaar 's nachts zindelijk en voor de geboorte van haar zus overdags ook. Onze peuter daarentegen taant er niet naar en wordt in augustus 3 jaar oud. We zouden graag met haar aan de slag gaan maar missen de handvatten. Met dit pakket worden we een eind op weg geholpen en waarschijnlijk heeft hun babyzus (8mnd) er later ook nog wat aan

 18. Simone83 Simone83

  24

  Goed alternatief voor de gewone luiers! Ik ga me hier zeker meer in verdiepen als we een tweede mogen verwachten. Want wat een pampers zijn er doorheen gegaan! (en gaan er nog doorheen) Onze dochter begint net met zindelijk worden, waarom ik graag het zindelijkheidstraining pakket zou willen winnen. Vooral de oefenbroekjes lijken mij ideaal. Thuis laat ik haar zonder luier lopen, maar naar de winkel of op de fiets vind ik het nog een beetje te spannend. Een oefenbroekje zou hier een ideale tussenoplossing voor zijn!

 19. Nanda Beusekom Nanda Beusekom

  25

  dit zou fantastisch zijn voor mijn 11 maanden oude tweeling echt een super coole win actie dit zal mij een hop luiers schelen en geld wouwwwwww in 1 woord

 20. nahsuusje nahsuusje

  26

  Graag maken wij kans op het verrassingspakket :) Er staan maar 3 pakketten genoemd terwijl je aangeeft er op 4 kans te maken :) Starterspakket en zindelijkheidstraining is voor ons niet nodig, onze meid van 17mnd plast al op de wc minimaal 2x per dag. Zwemluierpakket is voor ons ook interessant met dit lekkere weer maar wij laten ons graag verrassen met pakket nr 4 :)

  • didl didl

   27

   je kunt het starterspakket, het zwempakket en 2(!) maal het zindelijkheidstrainingpakket winnen. Verrassingspakket klinkt leuk, maar denk niet dat 'ie er is :-) Als ik jou was zou ik voor het zwempakket gaan!!

   • nahsuusje nahsuusje

    28

    hahaha heb ik niet goed gelezen, vond het verrassingspakket ook wel leuk klinken, dan ga ik idd voor hetzwempakket :) bedankt lief van je dat je me er op attendeert :)

 21. Froukjuh Froukjuh

  29

  Ik maak graag kans op een bambino mio zwemluier pakket, Omdat die extra zekerheid bijdraagt aan meer waterpret. Met een hippe look toch een schoon en fris gevoel, Is onze zoon ondanks warme temperaturen toch nog cool!

 22. cyncyncynthia cyncyncynthia

  30

  Die bambino mio zwemluier lijkt mij ideaal! Vooral nu met het mooie weer! Dan kan onze kleine man spetteren in t water wat hij nu al graag in bad doet maar dan in de tuin of als we gaan zwemmen. En dan kan hij gewoon zijn ding doen, IDEAAL haha

 23. amandasunshine amandasunshine

  31

  Ik wil graag het zindelijkheidsheidspakket winnen. Mijn kleintje komt in de leeftijd dat we haar bijna zindelijk kunnen maken. dus helemaal ideaal voor ons!

 24. Draculatje Draculatje

  32

  Wij zouden graag het Bambino Mio zwemluier pakket winnen, omdat mijn dochtertje echt een waterrotje is net zoals haar moeder...enorm gek op water en zwemmen!! als we haar uit het zwembadje willen halen... ( wij hebben een aangebouwd hok dus als het minder warm is kan ons prinsesje toch lekker in het zwembadje ) Dan sputtert mevrouw tegen...!! je ziet in haar oogjes dat ze er echt van geniet en wat is er mooier dan je kindje gelukkig te zien!!

 25. Kelly83 Kelly83

  33

  Ik doe graag mee voor het pakket voor de zindelijkheidstraining. Nu al een beetje begonnen, maar nog niet heel fanatiek. Wil eigenlijk wel mijn dochter al vroeg zindelijk, dus is nu wel tijd om aan de slag te gaan. Misschien kan dit pakket helpen?

 26. sandra sandra

  34

  Ik zou graag het - Bambino Mio Starterspakket small willen winnen. Ik ben zelf heel erg tegen wegwerpluiers, maar mijn man wil niet aan de katoenen luiers.....dus dilemma! Zelf gebruik ik katoen maandverband en vind het heerlijk! Het scheelt heel veel geld, is beter voor het milieu en ik vind het meer draag comfort hebben. En dit zijn ook de redenen dat ik wel aan de katoenen luiers wil. Mijn man ziet alleen de negatieve kanten en vind de eerste aanschaf veel te hoog. Als ik dit pakket win heb ik eindelijk mijn zin en kan ik mijn man overtuigen van hoe geweldig katoenen luiers zijn en hoeveel geld we kunnen besparen.....en niet meer sjouwen met zware pakken luiers ;-)

  • nahsuusje nahsuusje

   35

   mama's wil is toch wet? zeker zo dicht bij Moederdag :)

   • sandra sandra

    36

    hahaha.......maar deze papa verschoond ook luiers dus hij heeft wel inspraak ;-)

    • nahsuusje nahsuusje

     37

     Mooie manier om hem dan met deze te overtuigen ja als je zou winnen.

     • sandra sandra

      38

      Ja dat dacht ik ook :D Wie weet......

 27. Wendy Wendy

  39

  Ik zou graag het zindelijkheidspakket willen winnen. Mijn kleine meid is 2. De broekjes van pampers wil ze helemaal niet aan, want die vind ze niet lekker zitten tussen haar beentjes, nogal breed heb ik het idee. Ik denk dat dit pakket haar wel beter kan helpen met zindelijk worden.

 28. Droppy007 Droppy007

  40

  Ik zou het pakket graag willen winnen omdat luiers zeer duur zijn en ik mijn dochter zinnelijk wil gaan maken.

 29. nessen nessen

  41

  Ik zou graag het Bambino Mio zwemluier pakket willen hebben omdat de zomer er aan komt en we dan veel het water in gaan.

 30. jeanious jeanious

  42

  Ik zou supergraag het zwemluierpakket willen winnen. Ben me zojuist net aan het orienteren over wat daar allemaal van is. Dit vanwege een vakantie in het vooruitzicht en het me super onhandig lijkt om pakken wegwerpzwemluiers mee te nemen. Ivm afval en volume. Want het plan is veel in het water te zijn.

 31. maantjezon maantjezon

  43

  Bambino Mio zwemluier, die zou ik graag willen winnen!!! Voor de zindelijkheid hebben we hier al alles, maar voor mijn kleine meid zou een zwemluier geweldig zijn! Lekker zwemmen deze zomer. Ik zit weer wat beter in mijn vel (letterlijk ;) ) Dus dat zou helemaal geweldig zijn!!!

 32. Esther van Ommen Esther van Ommen

  44

  Ik zou graag het zwempakket willen winnen. Mijn zoontje is net 3 en al een tijdje zindelijk. Hij vind het heerlijk om te zwemmen! Nu hebben we een dochterje van bijna 1. Zij vind zwemmen ook heerlijk. Het lijkt me ideaal om herbruikbare zwemluiers te hebben die haar ook heerlijk zitten. En nog goed voor het milieu ook!

 33. jolandah jolandah

  45

  Ik zou graag het Bambino Mio zwemluier pakket willen winnen. Onze kleine waterrat gaat in juni op vakantie (met ons natuurlijk) en wat is er nou leuker dan in een hippe zwembroek rond te dartelen in het zwembad. Zijn grote zus is zindelijk dus die is al hip in haar bikini, nu onze kleine vent nog. De normale zwemluiers zijn zo saai!!!

 34. Debseflebs Debseflebs

  46

  Zou graag het starterspakket willen winnen, omdat we ook nu bezig zijn met ons zoontje zindelijkheid. Voor ons de eerste keer dat we hieraan bezig zijn.

 35. bertje1984 bertje1984

  47

  Ik zou graag het pakket zindelijkheidstraining winnen voor mijn dochtertje. We zijn deze week thuis en in de creche gestart met de training en het is de eerste keer. Dit pakket zou dus meer dan welkom zijn! ;-)

 36. fousert fousert

  48

  Ik zou heel graag het zwempakket winnen het startpakket hebben we al En zijn we heel tevreden mee

 37. Andrea de Bruin Andrea de Bruin

  49

  Ja gaaf!! Ik wil graag het starterspakket small winnen. Ben bezig mijn oudste ukkepuk zindelijk te maken, die heeft nu van die ouderwetse katoenen luiers aan in bed en als we weggaan. Zit voor geen meter en onwijs onhandig. En onze jongste is net geboren, en ik vind papieren luiers zo duur maar katoenen zo onhandig.. Dit lijken me heerlijke dingen dus bruikbaar voor allebei mijn meisjes!! Oh, het zou zo goed van pas komen hier..

 38. timmem timmem

  50

  het zwempakket voor kleinzoon tije heel welkom

 39. jacoline jacoline

  51

  Onze dochter is bijna 19 maanden en wil graag naar de wc. Steeds een luier aandoen/verwisselen maakt het lastig om op tijd daar te komen. Extra hulp is altijd welkom. Zeker omdat het voor papa en mama ook allemaal nieuw is. Ook zouden deze luiers de afvalberg enorm helpen verminderen. Echte onderbroeken passen nog niet om de kleine billen dus dit zou een ideale oplossing zijn. De zindelijkheidstraining zou enorm van pas komen. We zouden enorm vereerd zijn om deze te mogen proberen.

 40. Mariska89 Mariska89

  52

  Ik zou graag het zwemluier pakket willen winnen. Mijn kleine wordt binnenkort geboren (deze maand nog) en in augustus gaan we op vakantie. Het zou dan heel handig zijn om zo'n zwemluier te hebben. Dan kan hij ook lekker mee 'zwemmen'.

 41. Liedewij Rijkens Liedewij Rijkens

  53

  Voor mijn zoontje Daan van 7 maanden zou ik heel graag het zwemluierpakket winnen. Zo kunnen we van de zomer heel vaak gaan zwemmen.....Jippie

 42. Lenthe Lenthe

  54

  Ik zou graag het - Bambino Mio Starterspakket small willen winnen: Zodat ik zo een keer kennis kan maken met speciale luiers inplaats de kruitvat luiers.in deze crisis Tijd schil me dit een hoop geld ! Voor een baby boy.

 43. wendyke82 wendyke82

  55

  ik zou graag het zwempakket willen winnen,mijn oudste zoon wil steeds plassen op de wc en die zwemluiers zijn dan zo lastig uit te doen ook moeten we dan weer een schone,droge zwemluier aan doen ik heb 2 zoons dus neem altijd meer zwemluiers mee ik zou deze dus graag willen uitproberen het scheelt me zwemluiers en bespaard me geld

 44. wanda73 wanda73

  56

  Ik zou heel graag het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining winnen omdat het mij een ideaal pakket lijkt om zijn zoontje straks zindelijk proberen te maken!! Alle hulp is welkom

 45. Joke Joke

  57

  Ik zou graag het zindelijkheidspakket willen winnen. het lijkt me een ideale oplossing voor een peuter om deze broekjes te dragen, hij kan ze makkelijk (zelf) uit/aan doen en dat is natuurlijk best stoer...

 46. famof6 famof6

  58

  ik zou graag het bambino mio zwemluier pakket winnen omdat niets lekkerder is voor de kinderen als zwemmen. Ik heb 4 kindjes en met ze allemaal heb ik aan baby zwemmen gedaan. De jongste gaat nog steeds elke week heerlijk een uurtje met mama zwemmen en wat genieten we dan van elkaar omdat we dan even alleen met elkaar bezig zijn en normaal is dat niet zo vanzelfsprekend met het grote gezin. Een zwemluier maakt het voor mijn kleine ventje dan nog meer genieten omdat het natuurlijk veel fijner zit / niet zo zwaar is en super mooi en stoer uitziet( en ook nog eens goed is voor het milieu)... ook de andere drie van 2 / 4 en 5 jaar zwemmen wekelijks zo gaat ons meisje nog babyzwemmen en onze zoon peuter zwemmen en de oudste is nu bezig voor B. Dus in de vrije tijd wordt er ook veel gezwommen en met 4 kindjes ga ik net zo goed alleen en wat is zo een zwemluier dan weer een gesleep minder en ook veel sneller en gemakkelijker... en genoeg ervaring om het te vergelijken met andere methoden ;-)

 47. Ramoontje Ramoontje

  59

  Graag wil ik het ZINDELIJKHEIDSTRAININGSPAKKET winnen. Onze kleine meid is nu ruim 2 jaar en in augustus wordt haar broertje geboren. Het zou mooi zijn als zij voor die tijd al (gedeeltelijk) zindelijk is. Ik hoop dat we dit pakket winnen, zodat we er in juni mee kunnen gaan oefenen. Dan hebben we namelijk vakantie en alle tijd voor eventuele ongelukjes, potje op / potje af, stickertje hier en stickertje daar. Ik kan niet wachten en hoop dat ze dankzij Bambino Mio heel snel zindelijk is.

 48. ingeborgvh ingeborgvh

  60

  Graag zouden wij het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” willen winnen. Ons meisje is al erg geïnteresseerd in de wc en ik denk dat we in de zomer sowieso een potje buiten gaan zetten zodat ze eraan kan wennen, een gewonnen potje is dan natuurlijk helemaal perfect. En hoe leuk is het om haar dan te belonen met stickers, wij hebben er helemaal zin in :-)

 49. Neus Neus

  61

  Ik zou graag het bambino Mio starterspakket winnen. Onze meisjes van 5 en 3 1/2 zijn 'groot' geworden met papieren luiers. Ben me wel bewust van de enorme afvalberg die ermee gepaard gaat. Door katoenen luiers te gaan gebruiken bij onze 3e (in juni verwacht) zal ik daar minder aan bij hoeven dragen.

 50. heidikuiper2 heidikuiper2

  62

  Wow, ik zou zo ontzettend graag het bambino starterspakket willen winnen!!! Ik ben moeder van 4 kindjes. De oudste is net 5 jaar geworden . De jongste was 13 weken te vroeg en nu 11 weken oud . De katoenen luiers zouden zo onwijs goed van pas komen. Mijn jongste prematuur is erg gevoelig voor de wegwerpluiers!!!!!! Hij krijgt er ontzettende uitslag van.

 51. mrll1986 mrll1986

  63

  Ik zou graag het starterspakket willen winnen, omdat onze dochter van 3 maanden over twee maanden haar eerste vakantie mee mag maken en dit goed van pas komt! Ben benieuwd of ze het net zo leuk vind in het zwembad als in haar eigen badje.. Ze heet Ranomi , vernoemd naar onze zwemheld Ranomi Kromowidjojo. Benieuwd of het net zo een waterratje is!

 52. peggy matthews peggy matthews

  64

  Graag zou ik voor mijn zoontje van bijna 5 het Bambino Mio pakket zindelijkheidstraining winnen. Ons zoontje heeft een beperking en loopt in alles achter. Het kost ons erg veel om steeds de luiers te kopen. We hebben veel aan zijn zindelijkheid gedaan, maar het is ons nog niet gelukt... Misschien nu wel...? Daarnaast is onze dochter van 2 jaar ook toe aan het zindelijk worden. Misschien vangen we dan 2 vliegjes in 1 klap??? :)

 53. Mloes Mloes

  65

  Ik zou heel blij zijn met het zindelijkheidstrainingspakket,... Maar het allergelukkigst maken jullie mijn zoontje hiermee. Hij is pas 1,5 en wil zo graag zindelijk worden. Geeft keurig aan wanneer hij moet. Toch twijfelen wij een beetje omdat hij zo jong is. Dit pakket zou ook ons over de streep trekken!

 54. Fswaan Fswaan

  66

  Ik zou graag het zwemluierpakket willen winnen, omdat we na het zwangerschapszwemmen gaan beginnen met babyzwemmen.

 55. Jolanda Everts-verbeten Jolanda Everts-verbeten

  67

  Ik zo graag de zwemluier van Bambino Mio willen winnen ... gewoon omdat deze er fleuriger en gekleder uit zit dan de zwemluiers die je in de winkel kunt kopen. En natuurlijk dat het vriendelijker voor het milieu is dan al die wegwerpluiers... we moeten tenslotte ook aan de toekomst van onze kinderen denken en de aarde goed achter laten voor hun

 56. Tijsie Tijsie

  68

  Graag de zwemluier die zwemluiers zijn altijd zo lelijk.van de zomer mogen we op een huis passen met zwembad dus die zwemluier komt wel van pas in maatje medium

 57. DaanDanielHarmKlaas DaanDanielHarmKlaas

  69

  Hallo ten eerste vind ik dat jullie weer een super actie hebben en alle pakketen zijn super leuk dus heb eigelijk geen voorkeur wand ben net zwanger en heb een zoontje van een jaar en 3 maanden dus ik kan alle pakketten wel gebruiken. En als je echt moet kiezen dan word het , het zinlijkheid training pakket. Iedereen veel succes met een mooie prijs winnen.

 58. Tommelein Tommelein

  70

  Pakket voor de zindelijkheidstraining zou ik heel graag winnen ... It's a dirty job, but somebody got to do it ;-)

 59. Esther Pollak Esther Pollak

  71

  ik zou graag de pakket zindelijkheidstraining winnen. mijn zoontje is al 3 jaar en plast constant in zijn broek. hij vind de wc niet leuk zegt hij!! ik ben hopeloos en zoek dringend tips hoe met dat om te gaan!!! op een potje heb ik nog niet probeert omdat ik er nog geen heb, maar hoop er eentje te winnen!!

 60. testmam testmam

  72

  Het mooie weer komt er weer aan dus ik zou graag de Bambino Mio zwemluier pakket willen winnen. Op het strand in Frankrijk de blits uithangen met deze mooier en originele zwemluier.

 61. Marleenschol Marleenschol

  73

  Wat zou het gaaf zijn om het zwemluier pakket te winnen, we hopen van de zomer voor het eerst te gaan zwemmen met ons kleine meisje, wat is er dan mooier om dat te doen met deze hippe luiers!

 62. bianciejj bianciejj

  74

  Ik zou graag het zindelijkheidspakket winnen, super gaaf!Wij zijn bezig om onze dochter zindelijk te maken maar dat is nog niet zo makkelijk als ik dacht! Ik weet zeker met dit mooie pakket dat we een stapje in de goede richting gaan!

 63. Pirel Pirel

  75

  Ik zou graag die vrolijke zwemluiers winnen. Tijdens het babyzwemmen heeft madammeke alleen een zwembroekje aan maar straks gaan we op vakantie en in bijna alle zwembaden in Frankrijk en Tsjechië waar we heen gaan, zijn zwemluiers verplicht. Dan moet ze er natuurlijk wel een beetje hip bijlopen.

 64. Sjakkie60 Sjakkie60

  76

  Bambino Mio zwemluier pakket zou ik graag willen winnen zodat ik ongestoord met onze dochter kan gaan zwemmen. Het lijkt mij de ideaal oplossing,

 65. woven woven

  77

  Ik zou graag willen meedoen voor het Bambino Mio zwemluier pakket! Mijne kleine man is net als mama een echte waterrat... Vanaf ongeveer 8 weken gaat hij thuis ook in het grote bad i.p.v babybadje, veel meer ruimte voor hem en kan hij heerlijk plezier maken.. Nu heeft hij last van exceem em mag dan ook niet te vaak in bad of zwemmen, dus iedere keer zwemmen/badderen is een feest voor hem.

 66. Chani Chani

  78

  Het zwemluierpakket!! Onze waterrat is toe aan een nieuwe zwemluier en zijn vriendje, die wat kleiner is, waar hij altijd mee gaat zwemmen kan ik er vast ook heel blij mee maken!

 67. Omfie Omfie

  79

  Ik zou graag kans willen maken op het zindelijkheid-pakket. In februari vorig hebben wij onze adoptiezoon in China in de armen mogen sluiten. Hij was toen 15 maanden. Inmiddels is het een heerlijke stoere bink van 2,5 jaar. Graag willen we hem op een leuke manier trainen zindelijk te worden en ik wil daarbij gebruik maken van jullie zindelijkheid-pakket!

 68. marieke jansen marieke jansen

  80

  Wij zouden graag de zwemluier willen winnen. Onze dochters zijn echte waterratten. De jongste is nog niet zindelijk en zo heeft ze toch een mooi zwembroekje wat haar zwemluier bedekt.

 69. Lucalevi Lucalevi

  81

  Bambino Mio zindelijkheidspakket! Ons zoontje is 11 dagen oud, maar je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! Haha.. Nee hoor dat komt later wel, maar nooit mis om het alvast in is te hebben. Dus zou het erg graag willen winnen! En anders maak ik mijn vriendin er blij mee!

 70. siwa1058 siwa1058

  82

  Bambino Mio Starter mały warte 92,50 want ik wil graag een herbruikbare luiers gebruiken organische luiers dus een aanzienlijke vermindering van afvalverwijdering ton pieluszkowych. Binnen een jaar, een kind verbruikt meer dan 2 500 luiers. Het maakt onze stortplaatsen elk jaar rond de wereld gaat ongeveer 18 miljard wegwerpluiers. Luiers zijn de derde grootste bron van afval op stortplaatsen, na kranten en dozen van eten / drinken, verdeel over 500 jaar! Met behulp van herbruikbare luiers, we zijn ons bewust van de impact op het milieu en leren kinderen met behulp van herbruikbare materialen. Laten we maken dat toekomstige generaties niet blijven steken in odpadach.zachecam alle ouders om herbruikbare luiers te kopen: de gezondheid van kinderen, ecologie, economie

 71. deeske deeske

  83

  ik ga voor het mio zwempakket, omdat ik het heerlijk vindt om samen met mijn gezin te gaan zwemmen. en dit kan natuurlijk in stijl met de mio zwemluiers.

 72. henriette1985 henriette1985

  84

  ik wil graag het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining willen winnen omdat onze zoon nu bijna 13,maanden is en ik graag wil beginnen met het zindelijk maken aan gezien hij het leuk vind om op de wc te zitten maar helaas is die nog te hoog haha

 73. Milou1989 Milou1989

  85

  Ik zou graag het zindelijkheidstrainingspakket winnen. Ik ben al een tijdje bezig om mijn zoontje van 2,5 zindelijk te krijgen. Helaas loopt dit nog niet zoals gepland. Ik hoop dat dit pakket ons hierbij kan helpen! Zodat hij ZELF naar het potje kan gaan en het broekje uit kan doen.

 74. Nancy Van nauw Nancy Van nauw

  86

  Graag had ik bambino mio zindelijkheidspakket gewonnen zindelijkheid lukt niet wil niet op potje pamper aan is leuk dus denk alsik dit eens niet probeer hetnog lang kan duren eer ons prutske zindelijk zal zijn .Ze wil zo graag naar schooleke maar dan moet ze wel zindelijk zijn tegen september dus zou van pas komen

 75. Cassandra Groenland Cassandra Groenland

  87

  Ik zou graag het bambino mio zwemluier pakket winnen, ik en mijn zoontje vinden het heerlijk om te zwemmen en dit zou ideaal zijn!

 76. Sofje79 Sofje79

  88

  Ik zou deze heel graag willen winnen zodat we deze zomer veel waterplezier kunnen beleven

 77. janita123 janita123

  89

  Wat zou ik graag de Bambino Mio zwemluier willen winnen! We gaan (natuurlijk!) een fantastische zomer krijgen en waarschijnlijk blijven wij dit jaar thuis. Maar onze eerste zomer als gezin dus heel veel genieten, lekker er op uit trekken en.... zwemmen! Geen gedoe moet luiers onder een zwembroek en andere drama's als wij deze zwemluier zouden winnen voor onze kleine jongen...

 78. Gea12 Gea12

  90

  Ik zou graag willen winnen; Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining, zodat mijn dochter snel zindelijk kan worden.

 79. e8hoven e8hoven

  91

  Bambino Mio zwemluier pakket t.w.v. 45,00 zou ik graag willen winnen. We gaan binnenkort op vakantie en dan gaan we heerlijk zwemmen met onze kleine meid! We zwemmen nu ook elke week met haar en ze vindt het heerlijk! De superleuke zwemluiers zien er heel mooi uit en zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Bovendien is het zo een stuk voordeliger dan elke keer nieuwe luiers aanschaffen!

 80. Linde Linde

  92

  Hoera mijn kleine meid is vandaag begonnen met kruipen. Naast onze vreugde zijn we nu ook aan het smeren geslaan voor luieruitslag. Hoe sneu dat die kruipbewegingen op het gevoelige huidje rode plekken nalaten... Natuurlijk zouden katoenen luiers ons meisje haar billen kunnen verlichten. Graag hadden we meegedaan voor het winnen van het starters pakket. Onze meid staat alvast in de starters houding om de luiers te vullen. ( en geloof me naast lachen kan ze ook behoorlijk stinken of plassen)

 81. iloontje iloontje

  93

  Ik zou graag het pakket zindelijkheidstraining willen winnen. Mijn dochtertje begint nu spelenderwijs haar potje te ontdekken en zon oefenbroekje zou nog wel eens een uitkomst kunnen zijn. Ook vind ik de stickers leuk bedacht!

 82. mamavanlynn mamavanlynn

  94

  Mijn dochtertje van 20 maanden houdt heel erg van lekker spelen met en in het water. Ik heb vandaag al een te leuk badje voor haar gekocht maar zo,n zwemluier die je kunt uitwassen ontbreekt nog. :-) Dus die willen wij heeeeel graag winnen!!!!

 83. carla carla

  95

  Wil graag het Bambino Mio zwemluier pakket winnen. Zwemmen is leuk maar de verplichte zwemluiers hakken in de portemonnee. Daar zal deze set een einde aan maken.

 84. Laura Wildemann Laura Wildemann

  96

  Haai!! Wat zou ik graag willen, het zwempakket natuurlijk! Het mooie weer komt eraan, de zomervakantie komt eraan, we willen zwemmen! Hoe makkelijk is het dat je geen zwemluiers hoeft te kopen en geen zwembroekjes mee hoeft te nemen. En wat een gave dessins zitten er tussen zeg. Ik ben wel van de praktisch, dus dit is wel een mooi praktisch cadeau :))

 85. Lientje Lientje

  97

  Graag zou ik voor mijn oudste zoontje het zindelijkheid pakket winnen. Hij heeft het bijna ond de knie, dit is wellicht het laatste duwtje..... Daarbij kan ik de luiers daarna voor mijn jongste gebruiken, 2 vliegen in 1 klap!

 86. esti esti

  98

  Het Bambino Mio zwemluier pakket. Opa gaat iedere zaterag met alle kleinkinderen zwemmen en binnenkort kan onze kleine ook mee.

 87. marieke mulder marieke mulder

  99

  Ik zou graag het bambino mio zindelijkheidspakket willen winnen. Onze dochter heeft vanaf haar geboorte al bambino mio producten gedragen. Wij zijn er super super super blij mee. Na honderden keren wassen zie je nog niet dat ze zijn gebruikt. Nu willen we nogmaals bezig met de zindelijkheidstrainig en de winkel waar we altijd onze producten haalden is gestopt met het verkopen van de producten. :( (Onze dochter vond de luiers namelijk dusdanig prettig dat ze niet eens over wou op een onderbroekje) We hebben nu twee broekjes van een ander merk geprobeerd omdat ze dat aanboden maar dat was niks, onze dochter wilde ze niet eens aandoen, Mio aan zegt ze dan tegen ons. Daarnaast zou het potje een uitkomst zijn omdat de kleuren exact de kleuren zijn die mijn dochter geweldig vind. We hebben nu een roze potje maar die moet schoon blijven vind onze dochter. We wachten hier in spanning af, mochten we niet worden uitgeloot dan kan ik in ieder geval iedereen de bambino mio aanraden omdat het zo'n ontzetten geweldig product is. Groetjes van een heel tevreden moeder.

 88. priscilla baarle priscilla baarle

  100

  Ik zou graag voor mijn jongste de bambino mio zindelijkheidspakket winnen Waarom nou omdat mijn kleine aapje een luier niet meer echt fijn vind en hij de wc super intresaant vind dus ik denk dat het tijd voor het potje word al is hij nog maar 13 maanden we kunnen het altijd proberen

 89. gabryela gabryela

  101

  Ik zou graag pakket zindelijkheidstraining willen winnen. Ik had mijn oudste dochtertje Gabryéla bijna zindelijk, van de 1 op andere dag is het 1 grote ramp! Ze wil NIET meer op het potje..misschien dat dit helpt?

 90. creazolder creazolder

  102

  wat is er nou mooier om je eerste vakantie naar de kust je lekker uit te kunnen leven in een zwemluier. daarom zou ik graag kans maken op de zwemluier. mn kleine meid heeft al vanaf het begin de wasbare luiers dus dit zou een mooie aanvulling zijn.

 91. Anne Brouwers Anne Brouwers

  103

  Ik ken deze luiers helemaal niet, dus ga voor het starterspakket.

 92. Karolien Thijs Karolien Thijs

  104

  Ik zou graag het zwemluierpakket winnen. Nu het mooie weer op komst is wordt het tijd om lekker in het water te plonzen.

 93. jannekebergs jannekebergs

  105

  Ik zou graag het pakket "zindelijkheidstraining" winnen. Mijn zoontje van 2 zegt steeds "Sven poept" of "Sven plast". Maar oeps, dan is het al te laat! Samen beginnen met de zindelijkheidstraining; gezellig toch!

 94. RGroenewegen RGroenewegen

  106

  Ik zou graag het zindelijkheids pakket willen winnen. Mijn zoontje is nu 1 jaar en 9 maanden en wil ik wil nu wel graag beginnen met zindelijkheidstraining. Dit zou een geweldig pakket zijn om mij daarbij te helpen! En daarnaast heb ik hele goede verhalen gehoord over de mio producten. Zelf heb ik er nog geen ervaring mee, maar het is het proberen waard!

 95. EstherDaniel25 EstherDaniel25

  107

  Mijn zoontje Micha word zaterdag 3 jaar, Maar zindelijk zijn ho maar! Toen ik dit geweldige Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining zag, Kwam er op mijn gezicht een lach! Ja die zou ik graag willen winnen!! Dan kan hij op deze manier met zijn zinderlijkheid beginnen..

 96. Melina76 Melina76

  108

  Ik zou graag het starterspakket ontvangen.Ik heb een dochter van 6 weken en een zoon van 20 maanden. Een mooie manier om mijn zoon zinderlijk te krijgen. Daarna kan mijn dochter ze gebruiken

 97. DuJambon DuJambon

  109

  Dat is pas écht in je broek plassen! In plaats van in een papieren luier. Ik zou werkelijk graag het Mio zindelijkheidstrainingspakket willen winnen voor mijn jongste zoon. Hij heeft zó snel luieruitslag op zijn billen, dat hij het uitkrijst van de pijn bij het verschonen en zelfs de geneeskundige zalven die we via de huisarts hebben verkregen bieden geen oplossing. Allerlei luiers, billendoekjes, zalfjes, cremepjes geprobeerd, en ik heb inmiddels al met het idee gespeeld om katoenen luierbroekjes aan te schaffen. Maar omdat ze nogal aan de prijs zijn en mijn zoon misschien wel deze zomer zindelijk kan worden (hoop!), zou ik ze zó graag op deze manier willen winnen! Hopelijk helpt dat ten eerste tegen de pijn en ten tweede: dat hij zindelijk wordt en helemaal nooit meer last heeft van luieruitslag!

 98. Josettedelange Josettedelange

  110

  Ik win graag het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining". Mijn zoon van 4 is overdag zindelijk, maar 's nachts niet. Mijn dochter van 3 is net in die oefenfase en mijn zoontje van 9 maanden volgt over ongeveer 1 1/2 jaar ook. (Daar ga ik tenminste vanuit) Helaas ben ik over de trainingsbroekjes van de HEMA (die ik nu gebruik) niet tevreden. Ze voelen niet lekker aan en na een paar keer wassen zijn ze erg stug. Ook lekken ze wel heel snel door bij een klein beetje plas. Belonen met stickers is een goed idee. Ik beloon nu met een klein snoepje, maar als stickers werkt is dat natuurlijk beter voor de tanden. De pot uit de set is ook handig, want deze heeft geen zijranden, waardoor mijn dochter er toch goed op blijft passen. Mijn huidige pot is door zijn vormgeving eigenlijk te klein. Op de wc wil ze vaak niet en al helemaal niet met verkleiner. Ik ben benieuwd of jullie set haar wel verder kan helpen en ik hoop dat jullie guide ook goede suggesties voor mij heeft!

 99. Roelanda Roelanda

  111

  Wauw, wat kan ik hier mee doen. Ik gebruik al het bambino luier systeem. Maar mijn vriendin verwacht haar vierde kindje en dit zou ik haar willen geven. Lijkt mij een prachtig kado. Ook al is mijn eigen systeem al wat ouder het werkt nog steeds. Ook voor mijn derde die op komst is ga ik het gebruiken. Dit zou zo super van pas komen. Hier kan ik mijn vriendin zo blij mee maken. Dit is een super systeem en elke moeder zou het moeten kunnen ervaren.

 100. sunblock sunblock

  112

  Heel graag zou ik het Bambino Mio zwemluier pakket winnen! Binnenkort start ik met mijn kleine ventje met babyzwemmen en ik ben nog erg zoekende naar wat te doen op luiergebied. Daarnaast staat er een midweekje CenterParcs op het programma, waar zwemluiers natuurlijk ook een vereiste zijn! Het zou een fijne kans zijn om kennis te maken met de zwemluiers van Bambino!

 101. marianne_baan marianne_baan

  113

  Omdat katoenen luiers beter voor het milieu zijn, de kids eerder zindelijk kunnen zijn en het gewoon heel veel geld scheelt en ze er ook nog eens heel leuk uit zien zou ik heel graag het starters pakket voor ons dochtertje willen winnen!!

 102. Mariloesloes Mariloesloes

  114

  Als starter op de moedermarkt wil ik wel kans maken op zo'n starterspakket. Ik vind het ook wel mooi om mijn kindje in de duurzame gedachte op te voeden. En hopelijk is het dan ook eerder zindelijk.

 103. smuijs smuijs

  115

  Het Bambino Mio zwemluier pakket lijkt me mooi! Voor mijn kleine meisje! In de tuin hebben we een zwembad, mijn kleine meid kan natuurlijk nog niet zelf zwemmen, maar wat vinden kinderen water altijd fijn. Het lijkt me heerlijk om met m'n kleine meisje te kunnen zwemmen. Daarbij zouden de zwemluiers zeker goed van pas komen (en ze zien er ook nog eens leuk uit!)

 104. dre dre

  116

  ik zou graag de bambino mio zwemluier willen winnen kan vd zomer me zoontje mee na het strand of achter in de tuin spetteren

 105. Alena Alena

  117

  om eerder kinderen zindelijk kunnen zijn en het veel geld scheelt en ze er ook nog eens heel leuk uit zien zou ik heel graag het starters pakket voor ons kind willen winnen!!!!!

 106. marusch94 marusch94

  118

  Ik zou heel graag de zwemluier willen hebben. Mijn dochtertje Jessica van 5 maanden heeft 4.5 weken in het ziekenhuis gelegen. Nog steeds wachten wij op uitslagen van de onderzoeken wat ze nou heeft. Sindsdien vind ze het water heel fijn. In bad doen is heerlijk en willen binnenkort gaan zwemmen. Daarom zou ik zo'n zwemluier heerlijk voor haar vinden. En ik denk Jessica ook!

 107. Claudia Lemmens Claudia Lemmens

  119

  Ik zou heel graag het pakket Zindelijkheidstraining willen winnen voor mijn zoontje Pepijn van 2,5 jaar. Hij is er nu aan toe om ook de luier uit te doen. Met dit pakket kan hij goed oefenen en kan hij straks net als zijn 2 grote broers en grote zus ook naar de "WC".

 108. Margreet Margreet

  120

  Ik zou graag het zindelijkheidspakket willen ontvangen, we zijn druk bezig met het oefenen om droog te worden, maar het gaat nogal eens mis. Kortom het zou voor ons de ideale uitkomst zijn, ik zeg graag!

 109. pupke2love pupke2love

  121

  ik zou graag het zindelijkheidspakket willen winnen.onze dochter is net 2,5 en geeft al aan op het potje te willen alleen zegt ze het net te laat.hoop dat dit pakket haar wilt helpen om sneller en makkelijker zindelijk te worden,voor de zomer.zou ideaal zijn.

 110. mamavan4kids mamavan4kids

  122

  Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” t.w.v. 30,00 per stuk deze zou ik zoooo graag winnen dit lijkt me ideaal om straks onze jongste zindelijk mee te krijgen kijk er nu al naar uit dat ze straks uit de luiers is dat is toch een hele kostenpost minder en aangezien ze steeds de billetjes open heeft liggen van de luiers hoop ik dat ze van de oefenbroekjes en niet de billetjes open heeft en gewoon sneller zindelijk is wat een hoop pijn en ellende zou besparen voor mijn prinsesje..!! ik ga dus heel hard duimen voor me kleine meid..!!

 111. sonja heuvel sonja heuvel

  123

  Mijn dochtertje, Jade, en ik zouden graag kans maken op het starterspakket. Wij leven heel bewust op een moderne manier. Deze luiers zouden daar perfect tussen passen :). Ps stiekem doet het me ook een beetje denken aan mijn oma, die 13 kinderen had en in die tijd had men nog geen wegwerp luiers. Kan ik oma laten zien hoe de duurzame luier van tegenwoordig eruit ziet.

 112. Pancreations Pancreations

  124

  Waarom zou ik deze moeten winnen? Omdat milieubewust en trendy ben.

 113. Renske86 Renske86

  125

  Ik zou graag kans willen maken op het zindelijkheidspakketje of de zwemluiers. Beide heb ik over gelezen en lijken me ideaal. Ben niet zo van de katoenen luiers, denk dat dat toch iets van vroeger is en minder hygiënisch. Ik laat het fijn bij de Pampers, die bevallen prima. Het lijkt me ontzettend leuk een pakketje te winnen en zelf te ervaren of de verhalen over deze producten en merk kloppen.

 114. cgr cgr

  126

  Graag het zindelijkheidspakket. Ik ben er erg benieuwd naar of mijn dochter hierdoor snel zindelijk is. Het lijkt me erg handig, en erg leuk om uit te proberen!

 115. omi33 omi33

  127

  Ik zou het graag het zwemluierpakket willen winnen. Straks voor op de vakantie, voor in het zwembadje in de tuin en voor de cursus babyzwemmen die we gaan volgen. Dit lijkt me heel hygienisch en praktisch.

 116. Annemiekbo Annemiekbo

  128

  De zwemluier van Bambino Mio kan mijn zoon erg goed gebruiken. Van de zomer lekker zwemmen in het meertje of lekker badderen in het badje in de achtertuin.

 117. drieling drieling

  129

  Het starterspakket , heb er goeie verhalen over gehoort en kan het zo goed gebruiken met een drieling opkomst en een dochter van 9 maanden .

  • jolijngr jolijngr

   130

   Hier gebruik ik ook wasbare luiers bij een drieling!

 118. minimonkey minimonkey

  131

  De zwemluiers zou ik graag willen winnen! Heerlijk met je kindje eindeloos in het water ronddobberen onder continu een nieuwe (zwem)luier aan te moeten trekken omdat deze overvol is; wie wil dat nou niet?!

 119. MML MML

  132

  Bambino mio starterspakket. Wij verwachten in september ons zoontje en ik wil graag katoenen luiers proberen!

 120. Dorien1985 Dorien1985

  133

  Geweldige actie! Vind het heel goed dat jullie dit onder de aandacht brengen. Ik heb zelf de hippe katoenen luiers 'te laat' ontdekt, anders was ik er zeker ook mee begonnen. Zoveel beter voor het milieu, én in tegenstelling tot wat veel mensen denken, zoveel makkelijker voor mama ;-) (en papa natuurlijk!). Daarnaast zijn de luiers in super leuke prints en dessins te krijgen, veel leuker dan de saaie Pampers als je het mij vraagt. Onze jongste van 2 jaar zit nog in de luiers, maar ik vind de aanschaf nu te duur om hem nog in de katoenen luiers te doen, voor de korte tijd die er nog rest... dat hij hopelijk zindelijk is! Hij vertoont nl. al veel jonger dan zijn zus interesse in het toilet, zit er al regelmatig op met z'n rooie koppie om er iets uit te krijgen ;-). Ik zou dus echt superblij zij met het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining”. Ik ben ook heel benieuwd naar die broekjes. Als er hier ooit een derde kindje komt ga ik nl. serieus overwegen om ook katoenen luiers te gebruiken. Ik kan ze dan niet meer hergebruiken voor de volgende ;-) maar hoop er evengoed veel plezier van te hebben. Als ik het bij anderen zie, vind ik het jammer dat ik er niet eerder van wist. Het eerste woord wat bij me opkwam was namelijk 'ouderwets' ;-), nou het tegendeel is waar! Wie weet dat we met dit pakket een kennismaking kunnen maken, en wat zou het fijn zijn als de zindelijkheid van onze zoon dan doorzet. Dag luiers!

 121. fleurioessen fleurioessen

  134

  Het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining" zou ik graag kans op maken. Mij zoon van 3,5 heeft nog veel moeite met zindelijk worden. Deze leuke broekjes, maakt het weer wat leuker en is wat nieuws na het vele proberen.

 122. Tine78 Tine78

  135

  Ik zou graag het zwemluierpakket winnen. Zou superhandig zijn op de camping met mijn kleine meisje

 123. DMGooijer DMGooijer

  136

  Wij zouden graag het Bio Mio starterspakket willen winnen. Ik heb nu twee katoenen luiers om mee te testen en het bevalt prima voor onze tweeling.

 124. kreeft74 kreeft74

  137

  Graag zou ik de Bambino Mio zindelijkheidstraining willen winnen voor onze kleine meid van 23 maanden. We zijn hard een het oefenen en kunnen alle hulp gebruiken dus het zindelijkheidstraining pakket zou hier echt goed terecht komen.

 125. ambolijn ambolijn

  138

  Het pakket voor de zindelijkheidstraining klinkt erg goed. Ik moet het zindelijk worden goed aanpakken en dit pakket zou super helpen. Ik kan geen luier meer zien.

 126. Louise Klopping Louise Klopping

  139

  het pakket voor het zindelijk maken wil ik wel graag winnen, mijn zoontje is nu anderhalf jaar oud en ik denk dat het geweldig zou zijn om met dit pakket hem zindelijk te maken,, nu hopen dat we winnen

 127. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  140

  Hulp bij de zindelijkheidstraining! En met zo'n mooi broekje ipv een luier, is dat meteen een mooi begin voor wat extra zelfvertrouwen van het kind. Hoe trots zal ze zijn als we de luier weg kunnen doen en zo'n mooi broekje aan! Ik ben al enthousiast!

 128. Arbey Arbey

  141

  Ik zou graag het Bambino Mio pakket zindelijkheidstraining willen winnen voor mijn zoontje, omdat ik altijd al graag katoenen luiers of broekjes wilde proberen. Ik ga binnenkort beginnen met zindelijksheids training en het lijkt mij super om dit met hulp van katoenen broekjes te doen zodat we de luiers voorgoed vaarwel kunnen zeggen!

 129. Joetje70 Joetje70

  142

  Ik zou graag het Bambino Mio zwemluier pakket willen winnen, omdat we elke week met onze 1 jarige dochter naar babyzwemles gaan. En de zwemluier die ze dan draagt wordt behoorlijk zwaar. Dus het lijkt me mooi vergelijkingsmateriaal om deze luier uit te proberen. Kan ik eveneens ook mooi reclame maken bij het zwembad!!!

 130. Ellke Ellke

  143

  Graag zou ik kans maken op het zwemluier pakket. Mn kereltje vind het fantastisch in het water! De zwemluiers die hij nu draagt laten toch wel water binnen (hij is lang en smal dus dan is die kans toch al wel groter) en de luiers worden dan behoorlijk zwaar, het verspild daarmee onnodige energie die hij beter kan gebruiken met het lol maken in het zwembad.

 131. johanenpaula johanenpaula

  144

  Ik zou graag het zwemluier pakketje winnen voor onze kleine meid van 1! Met de zomer voor de deur en de vakanties in aantocht! Lijkt het mee ideaal deze luiers te proberen in het zwembad. Ben altijd een beetje huiverig voor het verhaal "sluit goed aan bij de beentjes" dus wil het graag proberen.. En de kleiste variant kan dan gebruikt worden door ons newborn nichtje van 3 maandjes!

 132. Nynke12 Nynke12

  145

  Ik zou graag het starterspakket willen winnen voor onze zoon! Omdat we maar 1 slaapkamer hebben, slapen we met zn 3tjes op 1 kamer, best gezellig. Maar die luieremmer...... van katoenen luiers worden kinderen sneller zindelijk heb ik gehoord. Hoe eerder die luieremmer eruit kan, hoe beter, dus kom maar op :)

 133. SueEllend SueEllend

  146

  ik zou graag het zwemluier pakket willen winnen. ik zwem heel graag, geef ook zwemles, maar zwemluiers zijn erg duur. dit zou heel fijn zijn!

 134. SuzanneMila SuzanneMila

  147

  Ik zou graag de Bambino Mio zwemluier pakket willen winnen! We willen graag met onze dochter van 4 maand keer gaan baby zwemmen! En met zo'n mooie zwemluier moet dat wel goed gaan een eerste keer in een zwembad!

 135. Dorine Snoeck Dorine Snoeck

  148

  ik zou heel graag het Bambino Mio Starterspakket small winnen, niet voor mezelf maar voor een lieve collega, die binnen een paar maanden moet bevallen, ik weet dat ze met dit pakket heel blij zou zijn, want ze zijn heel milieubewust, wat zou dat een verrassing zijn voor hen, om dit te krijgen

 136. Miranda Sloos Miranda Sloos

  149

  Bambino Mio Starterspakket small t.w.v. 92,50. Voor de komst van ons 5e wonder (straks 3 in de luiers) We moeten toch denken aan het milieu en aan de centjes. De andere hebben al katoenen luiers maar ook deze spruit zou ik ze graag willen gebruiken.

 137. irmadejonge irmadejonge

  150

  Ik zou heel graag het zwemluierpakket willen winnen. We gaan met ons dochtertje graag zwemmen omdat ze een spreidbroekje draagt en ze dan even heerlijk de vrijheid heeft. Ze heeft dan pret voor 10. Ik ben alleen de zwemluiers beu. Werken voor geen meter. Graag zou ik die van jullie uitproberen!!!!!

 138. martha68 martha68

  151

  - Bambino Mio Starterspakket small deze wil ik graag winnen en omdat ik weer zwanger ben is dit een mooi kraamcadeautje

 139. Jorina Jorina

  152

  Ik zou graag het pakket Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining willen winnen. Ik heb altijd katoenen luiers willen proberen. Ook omdat het beter voor de portemonnee is. en ze goed ademen voor de tere babyhuid. Ik ben echt benieuwd of deze ook goed schoon worden en hoeveel werk het is om ze schoon te krijgen...dat heeft me tot nu weerhouden.. Ben benieuwd!

 140. MaykeD MaykeD

  153

  Ik zou graag het "pakket zindelijkheidstraining" winnen, omdat ik al een trouwe Bambino Mio-gebruiker ben. Ik heb alle katoenen luiers al, maar bij het luierpakket dat ik heb ontbreekt het zindelijkheids-pakket. Ik heb vele wasbare luiers geprobeerd, maar geen enkele luier ben ik zo over te spreken als de Bambino Mio! Zelfs mijn man vindt ze fijn om te gebruiken (zelfs nog fijner dan een wegwerp luier).

 141. MBB MBB

  154

  Het 2x Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” zou super zijn hier, zoonlief snapt nl. wel hoe is op het potje moet plassen echter alleen zonder onderbroekje aan, zodra hij kleding aan heeft gaat het telkens mis en ik weet niet zo goed hoe ik dit moet aanpakken nu...

 142. thom79 thom79

  155

  Ik zou heel graag het Bambino Mio zwemluier pakket willen winnen. Mijn kleine ventje is een echte waterrat, maar zo gauw we een uurtje hebben gezwommen moet hij altijd poepen. soms wel tot 2 of zelfs 3x toe en dan is het de taak van papa om hem op de WC te zetten en de zwemluier weg te gooien, of uit te spoelen en het kleine ventje te douchen. We gaan heel erg graag zwemmen, maar met zo'n kleine poepert is soms niet zo leuk. Vandaar dat we het Bambino Mio zwemluier pakket goed kunnen gebruiken.

 143. joyr joyr

  156

  Ik zou dolgraag het zwemluier pakket winnen want ik ga over een paar weken op vakantie dus het pakket zou goed van pas komen, , lekker zwemmen en ideaal dat hij uitwasbaar is.

 144. Cora Cora

  157

  Ohhhhhhh, zou echt heel graag het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining willen winnen! Mijn zoontje wordt 20 mei 2 jaar en vind het allemaal erg interessant en blijft soms ook heel lang droog. Alleen mama is bang voor een ongelukje bv op het schoolplein als we zijn grote broer gaan ophalen of bij de supermarkt........ Dit pakket zou een uitkomst zijn, mamma niet meer bang voor een ongelukje, en wat zal die het stoer vinden, net als zijn grote broer zonder luier :-)

 145. Sanna Sanna

  158

  Ik zou graag de zwemversie willen winnen. Omdat we elke week gaan zwemmen met onze kleine meid. Dus elke week een zwemluier, tikt zeker aan. Straks helemaal. Nummer twee is onderweg en ook die zal, als de tijd daar is, mee gaan naar het zwembad. Onze meid is net twee en "zwemt" het hele zwembad door. Dus voorlopig stoppen we ook niet met zwemmen. Ze is er gek op.

 146. Roos Meijers Roos Meijers

  159

  Graag zou ik dat zwemluier willen winnen,kan voor de waterratje Fay Het zwemfeest beginnen(1 1/2) jaartjes is ze nu.Lekker voor in het zwembad ze vertrekken naar Italie Dus haar droom komt dan hellemaal uit.

 147. mkbanjo mkbanjo

  160

  Ik zou graag kans willen maken op het Bambino Mio zwemluier pakket. We gaan normaliter elke week baby zwemmen en hebben nu wegwerp zwemluiers en dit gaat aardig in de kosten lopen. Vanaf morgen gaat ons zoontje (15mnd) weer voor het eerst sinds 9 weken zwemmen omdat hij geopereerd aan zijn handje en 8 weken in het gips heeft gelopen. Ik zou mezelf dan ook heel gelukkig prijzen als deze roerige tijd nu achter ons ligt en we weer kunnen gaan genieten (ook natuurlijk in de zomer straks buiten) van ons ventje in het zwembad :)

 148. matje14 matje14

  161

  Ik zou graag het zindelijkpakket winnen voor mijn dochter. Vindt een potje erg interessant, dus we kunnen binnenkort van start gaan en dit is natuurlijk perfect om in een 4redelijke tijd zindelijk te worden.

 149. Evelien Loonen Evelien Loonen

  162

  Ik zou voor mijn oudste zoontje heel graag het Bambino Mio zindelijkheidstrainings pakket willen winnen! Hij is nu 2 jaar en 4 maanden en begint "vies" van zichzelf te worden. Wat we tot nu toe ook proberen, het lukt nog niet op het potje! (we hebben ook niet zo een mooi potje, haha)Heel ijverig 3 minuutjes zitten, opspringen en kijken of er iets in het potje ligt.. Helaas, tot nu toe nog geen succes! Na de grote vakantie gaat hij naar de peuterspeelzaal en ik zou het top vinden als hij dan zinderlijk zou zijn! Kunnen we van de zomer mooi met die prachtige broekjes en het leuke potje oefenen! Stickers plakken kan hij als de beste dus als hij een sticker mag plakken als beloning voor een plasje weet ik zeker dat hij dolblij is!!

 150. Wendyke84 Wendyke84

  163

  Ik zou heel graag de zindelijkheidstraining winnen. Mijn dochtertje van 2 is er aan toe en hoe kan ze het beter leren als met Bambino mio!

 151. Rianne Romkes Rianne Romkes

  164

  hier komt de zindelijksheids training erg van pas mn knul is nu net 2 en ook al zeggen ze dat jongetjes altijd later zijn wil mn kleine man al graag op de pot plassen ik ben over 3 weekjes uitgerekend van ons 2de kindje en wil toch doorgaan met het leren zonder luier maar ben doordeweeks alleen en mn handen straks vol en lijkt me de bambino mio ideaal om er toch mee door te gaan !

 152. wendie24 wendie24

  165

  Ik zou graag het zwempakketje willen winnen omdat onze zoon heel erg dol is op water ! als ik zijn badje vul word hij al helemaal wild

 153. jolanda besems jolanda besems

  166

  Graag zou ik het Bambino Mio zwemluier pakket willen winnen,want baden vind ze superleuk dus zwemmen met mama voelen wij samen als een vis in het water :D

 154. Susan1980 Susan1980

  167

  Graag zou Fleur het bambino mio starterspakket willen winnen :) Dat scheelt haar papa en mama dan weer heel veel centjes en Fleur loopt er super schattig en leuk bij en tegelijkertijd is het ook heel milieuvriendelijk :)

 155. anja85 anja85

  168

  Graag zou ik het Bambino Mio Starterspakket small voor ons toekomstig zoontje willen uitproberen. Mij lijkt het fijn om zowel hygiënische luiers te hebben als ook aan het mileu te denken. Aangezien ik niet zeker weet of het hetzelfde comfort heeft als een gewone luier zou ik het graag willen uitproberen dmv dit starterspakket.

 156. eefie87 eefie87

  169

  Ik zou graag het zindelijkheidstrainingspakket winnen voor ons meisje. Ze is nog niet zover, maar ik wil wel graag voorbereid zijn voor als zij er klaar voor is. Ze vind het reuze interessant als ik naar de wc ga, dus wie weet als er hier zon mooi potje staat! En de broekjes lijken me ook erg handig, is toch een heel ander gevoel dan een luier tijdens het oefenen :)

 157. jolijngr jolijngr

  170

  Ik wil graag het zindelijkheidspakket winnen. Ik ben moeder van Wouter, Lucas en Ilse. Ze zijn nu 28 maanden oud. Vanaf dat ze thuis kwamen uit het ziekenhuis dragen ze wasbare luiers. Inmiddels wilt Wouterniet altijd zijn luier meer om en hebben we het potje in huis gehaald. Trots doet hij elke keer weer een plas, maar vaak zit hij dan meer dan een uur op het potje. Lucas vind het potje erg interessant en vind het schitterend om met zijn broer tegelijk op het potje te zitten, meestal zonder resultaat. Ilse is snel bang en heel soms wil ze er wel op zitten, maar meestal durft ze niet. Hier dus drie kinderen die allemaal hun eigen "probleem" hebben met zindelijk worden, dus de tips van het boekje kan ik zeker gebruiken. En dan de trainingsbroekjes nog bij. Dat staat toch gewoon lekker stoer!

 158. Leintje Leintje

  171

  Met veel plezier varen wij rondjes met ons klein maar fijne bootje. De oudste, bijna 3, is zindelijk omdat ze dan een zwemvest aan kan. ( regel ivm veiligheid) De jongste nu net een dag 1 is nog niet zindelijk en zwaait ons op de arm van oma uit. Ze blijft de volle 45 min wachten en zwaaien omdat ze t zo leuk vindt met de boot. Volgens de veiligheidsvoorschriften mag ze wel mee met deze zwemluiers en een zwemvest. Dit plezier gun ik haar van harte en zou wanneer wij het pakket zwemluiers winnen met de eerste zonnestralen een glimlach op haar gezicht toveren! ( en op die van oma, opa, papa en mama natuurlijk!!!)

 159. Danielle Bitter Danielle Bitter

  172

  Elke donderdag ga ik met mijn jongste dochter van 2 naar 'baby'zwemmen toe. Elke zwemles kost het mij tenminste 2 zwemluiers omdat mevrouw graag haar behoefte tijdens de les doet.. En dan zeggen ze wel eens dat kindjes nooit in bad poepen, nou die van mij wel hoor! Daarom zouden wij graag in aanmerking komen voor het zwemluierpakket, zodat we de broekjes gewoon in de wasmachine kunnen doen en dus kunnen hergebruiken!

 160. suzanne1981 suzanne1981

  173

  Acht maanden is onze kleine man, Die al een klein beetje zwemmen kan, Want wat is het samen spetteren fijn, Alleen in mama's portemonee doet dit soms pijn, Dat deze wasbare zwemluier kosten bespaart is top, Maar bovendien raken deze zwemluiers niet op, De zomervakantie komt ook al gauw, En 1 zwemluier in plaats van 10 scheelt gesjouw, Van het design worden we ook heel blij, Hopelijk zijn dit genoeg redenen op een rij, Op het zwemluierpakket zet ik dus mijn zinnen, Want wat zou ik deze graag willen winnen!

 161. angele storm angele storm

  174

  ik zou heel graag het zindelijkheidspakket willen winnen voor mijn dochter die bijna een jaar is. Als ze nu in haar broek heeft gepoept dan zit ze al te roepen dat ze bah heeft. de broekjes zijn niet alleen heel handig maar zien er ook heel erg gaaf uit!!! en het zou erg veel in de kosten schelen in deze zware tijd!!!

 162. Angela Halteren Angela Halteren

  175

  Ik zou graag het “pakket zindelijkheidstraining” willen winnen omdat mijn zoontje graag een grote jongens onderbroek aan wil als hij straks in Oktober(tenminste als het niet weer uitgesteld word) naar school( lees peuterspeelzaal)mag, en hij erg veel moeite heeft met de training en mama het ook even niet meer weet

 163. monika monika

  176

  ik zou graag het zwemluier-pakket winnen, voor mijn dochter van 2 maand, als het mooi weer is kan ze voor het eerst met haar trotse grote zus(die tegen iedereen,zelfs mensen die ik niet ken. zegt: moet je eens kijken, dit is mijn zusje) lekker badderen

 164. Wendy Evers Wendy Evers

  177

  Ohw ik kan niet kiezen!!! Het Bambino Mio zwemluier pakket of het Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining” ... Mijn kleine vent viert 23 juni zijn eerste verjaardag, hij houd van water maar de eerste stappen richting zindelijkheid zijn natuurlijk ook van belang ... Oefff ... Nouja mocht ik winnen, kiezen jullie maar hihi ;)

 165. thetankgirl thetankgirl

  178

  Zeker weten de zindelijkheidstraining. Mijn meisje (net 2) vindt het potje tot nu toe niet leuk, en gaat er standaard naast plassen, waardoor ze weer in paniek raakt omdat de vloer dan vies is :( Wij kunnen dus wel wat extra hulp gebruiken hiermee.

 166. Isabelle Isabelle

  179

  Ik zou heel graag de "Bambino Mio zwemluier pakket t.w.v. 45,00" winnen! Wat is er leuker dan aan watergewenning doen met je kleintje? maar dan wel op een veilige en hygiënische manier, zodat iedereen een heerlijk ontspannen tijd in het zwembad kan doorbrengen!

 167. heleenmuilwijk heleenmuilwijk

  180

  Ik vind het zwempakket helemaal geweldig. Zwemmen is sowieso al een feest met een mannetje van bijna 1, maar met dit super leuke setje gaan we zeker de show stelen!! Laat het maar snel weer "zwemdag" worden en dan hopelijk mét een super mooie "zwembroek".

 168. An Van Herck An Van Herck

  181

  Ik wil graag het starterspakket winnen omdat ik nu zwanger ben van ons 2de kindje. Ik heb gemerkt hoe duur het is om telkens wegwerpluiers te kopen. Onze dochter is nog niet zindelijk maar ik heb er goede hoop op dat ze met de zomer zonder luiers kan overdag. Dan heb ik meer aan een volledig starterspakket om de komende 3 jaar met de jongste geld op luiers te kunnen besparen.

 169. tesss666 tesss666

  182

  Wij zouden graag de bambino zwemluier pakket willen winnen omdat het water al nat genoeg is

 170. Moniquehj Moniquehj

  183

  Ik wil graag het straterspakket winnen. Ik ben nu zwanger van de tweede en mijn dochter is nu al 5 jaar. Ik heb met haar gemerkt toen ze nog in de luiers zat dat de container wel erg snel vol zat met de wegwerpluiers en dat zou ik nu graag anders zien. De wasautomaat draait toch al iedere dag en mijn dochter vindt het ook super om mee te helpen ophangen en opvouwen. Dus het is goed voor het milieu en mijn dochter heeft er ook nog eens extra plezier aan.

 171. Eveliano Eveliano

  184

  Ik zou graag het pakket met de zindelijkheidstraining winnen. Dit is een belangrijk iets, mijn kindje is nu 17 maand en zou er vroeg mee willen starten om hem proper te leren, ook belangrijk dat hij proper is tegen dat hij volgend jaar naar school moet. Het pakket zou zeer welkom zijn

 172. petra corstjens petra corstjens

  185

  ik zoe graag het zindelijk pakket winnen . mijn klein mannatje word morgen 2 jaar spreekt als brugman en zodra ik hem op het potje zet gebeurt er niets ,dan krijgt hij een schone luier aan verstopt zich en dan is het kwaad geschiet. hij komt dan naar me toe met de mededeling van baahhhhhh. .volgende keer weer proberen. het pekket zal zeer welkom zijn dat het mannetje zelf heel trots kan zijn dat het niet meer in de luiers doen fijn is.

 173. Larissa Tuijl Larissa Tuijl

  186

  Mijn kleine meisje is nu 8 maandjes en in september willen we voor het eerste met ons gezinnetje op vakantie gaan. Binnenkort gaan we oefenen met zwemmen. Mama is daar wel wat zenuwachtig voor, maar als ik kijk hoe leuk Lieke het in bad vind kan het alleen maar kei gezellig worden. Een zwemluierpakket zou dus helemaal te gek zijn!

 174. mamavinnie mamavinnie

  187

  Wij zouden graag het zwempakket van bambino willwn winnen. Voor onze vinnie hij is nu 6 weken oud en we gaan over 2 weken zwemmen en dan kunnen we se andere mamas laten zien wat een flitsende zwemluier vinnie heb. Die je nog kan wassen ook. Zo maken we ook gelijk mooie reclame voor de zwemluiers

 175. tonniebroers tonniebroers

  188

  Heel graag de Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining. Mijn dochter krijgt nu del eeftijd om zindelijk te worden en haar babypop moet van haar altijd op het potje zitten dus nu is het haar beurt...

 176. tonniebroers tonniebroers

  189

  Heel graag de Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining. Mijn dochter krijgt nu del eeftijd om zindelijk te worden haar nee nee wil ik graag omzetten in ja ja op het potje

 177. Marloes Vries Marloes Vries

  190

  ik zou graag het starterspakket willen winnen omdat ik dit een mooie manier vind om milieubewuster bezig te zijn. Ze zien er leuk uit en je bespaart geld; wat wil je nog meer!?

 178. Boerinneke Boerinneke

  191

  Ik zou graag de Bambino zindelijkheidspakket willen winnen, omdat ik al een poos bezig ben met onze oudste zoon om hem zindelijk te krijgen, wil nog niet helemaal lukken, ik heb nog 2 jongens, dus ik hoop dat het dan misschien sneller gaat, dat scheelt nml een hoop pampers...

 179. Diana Haan Diana Haan

  192

  Ik zou zoo graag het zindelijkheid pakket willen winnen! Oudste meisje is nu 3,5 jaar en heeft een groot probleem:ze praat nog steeds niet. We zijn nu met intensieve training bezig maar dit kost veel geduld. Met haar leeftijd is ze er echt wel klaar voor om zindelijk te worden. Ze kan het alleen niet goed aangeven. Wat zou dit pakket dan een oplossing kunnen zijn!

 180. Sarina Sarina

  193

  Ik zou graag het zwempakket willen winnen. We gaan elke week met onze zoon van 1 jaar naar babyzwemmen en het is een echte waterrat dus van de zomer zal hij vaak in het water te vinden zijn. Ipv alle wegwerp zwemluiers zouden de Bambino luiers een uitkomst zijn

 181. cvdberg cvdberg

  194

  Zou graag het Bambino Mio zwemluier pakket winnen omdat we veel zwemmen met onze kleine meid. De gewone zwemluiers vliegen erdoor en dan zou dit wel een uitkomst zijn, hup in de wasmachine en op naar de volgende zwembeurt.

 182. daffie1981 daffie1981

  195

  Ik zou graag het zindelijkheidspakket willen winnen; dat zou het laatste stapje zijn om mijn dochter van bijna 2,5 jaar zindelijk te krijgen. Ze is heel enthousiast en wil graag, maar het lukt haar nog niet helemaal. Zou haar graag met het pakket willen enthousiasmeren waardoor het misschien wel lukt.

 183. ajdejonge ajdejonge

  196

  Ik zou graag het pakket zindelijkheidstraining willen winnen voor mijn zoontje. Momenteel is het naar de wc gaan voor ons een groot feest. Onze jongen van 1 wil heel graag met ons mee naar de wc. Leuk op schoot op de wc zitten. Erg gezellig allemaal, maar het is voor ons wel een teken dat hij verder wil. Het zindelijkheidstraining pakket zou ons als jonge ouders goed helpen over hoe we dit moeten aanpakken. Zodat we na een tijdje een zeer trotse en droge jongen hebben en nog trotsere ouders.

 184. AnkeGodschalk AnkeGodschalk

  197

  Alle kindjes houden van zwemmen! Dan zijn de zwemluiers van Bambino Mio echt een uitkomst. Erg fijn om te voorkomen dat je kindje zinkt door een te zware luier, haha! Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar het zwempakket.

 185. shenandoah shenandoah

  198

  Voor mijn waterratje zou ik graag het pakket zwemluiers winnen zodat we nog makkelijker van een zwempartij kunnen genieten! Zoon is zo gek op zwemmen dat hij al enthousiast wordt zodra hij het zwembad alleen al ziet, en als hij erin zit is hij niet meer te houden. Het lijkt me enorm makkelijk om herbruikbare zwemluiers te hebben! Goed voor het milieu en je hoeft niet steeds nieuwe te kopen en met een enorm pak zwemluiers op vakantie!

 186. Rineke Rineke

  199

  Ik ben 4 maanden zwanger en we zijn al op zoek geweest naar een alternatief voor wegwerpluiers. Beter voor het milieu, beter voor de portemonnee en beter voor de billetjes! Ik vind het ook leuk dat ze er zo mooi uitzien. Daarom hoop ik dat we het Bambino Mio Starterspakket kunnen winnen, ik ben erg benieuwd!

 187. hopje hopje

  200

  Joehoe! Leuke actie! Allemaal aan de wasbare luiers zou ik zeggen:-) Ik ga voor de Bambino Mio “pakket zindelijkheidstraining”!!! Ik gebruik met veel plezier EN gemak het Bambino Mio Born to potty pakket voor mijn zoon. (dus luiers van geboorte tot aan zindelijkheid) Nu ben ik zwanger van de tweede, en wat is het heerlijk dat ik gewoon dezelfde set voor dit kindje weer kan gebruiken. Ik ben helemaal enthousiast en heb ook al een vriendin van mij aan de Bambino gekregen:-) Het zindelijkheidspakket heb ik nog niet, en zou ik dan ook graag willen winnen.

 188. elise88 elise88

  201

  O wat lastig om te kiezen zeg... Al maanden bezig met zoonlief om hem zindelijk te krijgen. Zonder pakket dan wel :-) Maar nog zonder resultaat. Wie weet gaat dit pakket wel helpen om hem eindelijk deze zomer zindelijk te krijgen. Wat zal mama blij zijn als de wasbare luiers minder was veroorzaken... Al zouden de wasbare zwemluiers hier ook zeer welkom zijn. Met 2 kids in de luiers en aan het zwemmen, vonden we de 'chemische' zwemluiers echt geen pretje meer w.b. kwaliteit en prijs. Dus nu zijn we op zoek naar vervanging en zou dit 'uitprobeerset' heel goed van pas komen. Vooral met de zomer in aantocht, zullen de zwemluiers zeker niet in de kast blijven liggen! De wasbare luiers worden hier door beide kids naar grote tevredenheid gebruikt trouwens!

 189. harwis harwis

  202

  Owh wat zou ik graag het zwempakket van bambino mio winnen! Mijn zoontje Micha is nu 6 maanden oud, hij zou dus alle drie de broekjes in de komende jaren kunnen gebruiken! Op dit moment ben ik al helemaal fan van bambino mio, en heb ik een heel pakket aan luierdoeken en luierbroekjes in de commode liggen. Elke keer als ik Micha verschoon denk ik weer: yes, weer een wegwerp luier bespaard in kosten en weer eentje minder in de container! Ik ben enorm fan van katoenen luiers en promoot het ook zoveel mogelijk om me heen dat het écht geen ouderwets systeem is maar super handig, fijn en financieel voordelig. Ik word er in ieder geval enorm blij van. We zijn nu net toe aan onze eerste echte 'uitjes' met Micha. Zijn badje vindt hij al heerlijk, ik denk dat het zwembad en/of het strand wel ultiem genieten wordt. En mama kan ultiem meegenieten als ze niet de dure wegwerp-zwemluiers hoeft te kopen, maar kan genieten van dit zwempakket!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >