Maak kans op een Philips AVENT babyfoon ter waarde van € 79.99

Door: Mamaplaats 132 reacties

Maak kans op een Philips AVENT babyfoon ter waarde van € 79.99

Zwangerschap en beginnend ouderschap zijn een opwindende en uitdagende tijd, waarin het goed is om te weten dat er deskundig advies voorhanden is om je te helpen voor jezelf en je baby te zorgen. Philips AVENT ontwerpt en produceert producten die ontwikkeld zijn op basis van uitgebreid onderzoek en klinische tests met altijd het kind en de ouders als uitgangspunt. Zo weten wij dat ouders het erg belangrijk vinden dat hun baby veilig en gelukkig is. Eenvoudige en effectieve hulpmiddelen zorgen dat je zelf meer tijd hebt om te ontspannen. En ook meer tijd hebt om van je baby te genieten. De Philips AVENT babyfoons zijn daarom ook speciaal ontwikkeld voor jou en je baby. De Philips AVENT babyfoons zijn uitgerust met een DECT technologie, die garandeert dat je altijd een veilige verbinding met je baby hebt. Deze babyfoons bieden niet alleen kristalhelder geluid, maar garanderen ook een storingsvrije ontvangst binnen een straal tot wel 330 meter. Wil jij kans maken op een Philips AVENT babyfoon ter waarde van € 79,99. Geef dan antwoord op onderstaande vraag. De leukste reactie wint. Vraag: Wat vind jij het belangrijkste aan je babyfoon en waarom?

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
132 Reacties

Reacties

 1. Marjan Marjan

  1

  Een babyfoon moet goed geluid geven maar ook betrouwbaar zijn dat hij aanstaat. Ik zou wel graag zeker willen zijn dat ik als ik niets hoor dat een goed teken is.

 2. Anita Anita

  2

  dat ik mezelf gerust kan stellen dat alles goed is met mijn kleintje zonder de hele tijd naar boven te moeten lopen. Voor mijn kindje is het heerlijk om lekker te slapen, zonder dat hij door mama gestoord wordt. Zo zijn we allebei blij!

 3. mari de jong mari de jong

  3

  dat je je kindje goed kan horen,zonder de buren of wat dan ook er door heen te horen,en dat je hem overal neer kan zetten door het hele huis,

 4. Mary Mary

  4

  Het belangrijkste aan een babyfoon vind ik dat papa er ook wakker van wordt. Dan kan mama 's nachts een keertje blijven liggen!

 5. katrien adams katrien adams

  5

  Een babyfoon moet betrouwbaar zijn en liefst ook niet te veel geruis laten horen.

 6. jellie vd weide jellie vd weide

  6

  Een babyfoon moet vooral betrouwbaar zijn en zonder storingen werken, extra functies als een lichtje en muziek zijn mooi meegenomen.

 7. kruit kruit

  7

  het belangerijkste aan de babyfoon vind ik dat je je kindje goed kan horen zelfs de ademhaling zou je moeten kunnen horen dat is wel voor mij een van de belangerijkste dingen van een baby foon. want zo kan je je kindje goed opserveren.

 8. J. Trommel J. Trommel

  8

  Het belangrijkste aan een babyfoon is dat ik MIJN kind kan horen en eventueel gerust kan stellen (dmv mijn stem of muziekje) op afstand. Zodat ik ook niet voor elk geluidje naar beneden hoef te gaan om te kijken. Maar ook dat de buurman bij hem thuis kan horen of er iets aan de hand is, als wij weg zijn.

 9. alex drost alex drost

  9

  dat die het doet

 10. mariska mariska

  10

  het belangrijkste vind ik dat hij aanslaat als het nodig is en dat hij bereik heeft ook buitenshuis!! en het uiterlijk is natuurlijk mooi meegenomen!!! ik kan hem straks goed gebruiken als de kleine geboren is!!

 11. Silvia Silvia

  11

  Voor mij is een babyfoon super belangrijk!! Mijn zoontje heeft down en spuugt erg vaak. Daarom is het super belangrijk dat je je kindje goed kan horen en als er wat gebeurt hoor je het gelijk. Is beter voor het kindje en ouders zijn meer op hun gemak als ze alles kunnen horen!!

 12. Esther Esther

  12

  Ik vind het belangrijk aan een babyfoon dat je er van op aan kunt. Als je niets hoort, dat er ook niets is. Maar wel een controle lampje oid dat er wel verbinding is. En uiteraard geen storing....

 13. v d v d

  13

  Dat hij storingsvrij is, niks irritanter dan elk kind in de buurt te horen behalve die van jezelf. En een lange levensduur van het apparaat. Wij gebruiken ze wel tot de kinderen 4 jaar zijn. Elk jaar een nieuwe babyfoon gaat ook zo in de papieren lopen

 14. Geertje Geertje

  14

  Het belangrijkste aan een babyfoon vind ik dat een babyfoon een goed bereik heeft en een terugspreekfunctie. Zo kun je je kindje al proberen gerust te stellen. Verder is het prettig als de babyfoon niet reageert op andere babyfoons in de buurt.

 15. Viola Wiersma Viola Wiersma

  15

  een babyfoon moet betrouwbaar zijn en vooral het bereik moet goed zijn als je een eengezinswoning hebt. veel babyfoons hebben in een normaal rijtjeshuis met 3 verdiepingen geen bereik van zolder naar begane grond of als je de tuin in gaat. Ik heb er al diverse geprobeerd en nog geen goede gevonden. Ik hoop dat deze dat allemaal wel kan. een leuke bijkomstigheid is als er slaapliedjes op zitten. Het leukste van een babyfoon is als mijn zoon van 10 maanden daardoor kan laten weten dat hij wakker is door mama of papa te roepen.

 16. Maaike Maaike

  16

  Het belangrijkste vind ik dat de babyfoon betrouwbaar moet zijn! Je wilt weten wat er in het kamertje van je kind gebeurt... Van mijn dochtertje als ze ligt te slapen en van mijn zoontje als hij vader en moedertje speelt met vriendjes op zijn kamer! :-) Verder is het bereik ook belangrijk, tijdens een feestje bij de buren moet je kunnen vertrouwen op de babyfoon!

 17. ilona ilona

  17

  Het belangrijkste vind ik dat ik mijn eigen kindje hoor, en dus niet het buurkindje of wie dan ook! Ook een terugspreekfunctie is erg handig (en grappig want wat staan ze raar te kijken als die babyfoon ineens terugpraat.. hihi..)

 18. leonie leonie

  18

  Het belangrijkste van een babyfoon vind ik dat je het kindje duidelijk hoort, en dat de accu(batterij) een lange levensduur heeft. Eventuele opties terugpraten, warmte indicator, etc etc. is allemaal leuk, maar voor mij geen must

 19. rowanne vos rowanne vos

  19

  ik vind het belangrijk dat de babyfoon te vertrouwen is dat als er iets is met je babytje je ervan uit kan gaan dat hij het dus ook doet en dat je er wakker van kan worden en er dus optijd bij kan zijn en veder moet hij ook niet te veel ruisen tussendoor wat ik ook belangrijk vind is dat je hem voor de nacht harder kan zetten zodat je zekker weet dat je er wakker van word want voor het zelfde geld gebeurd er wat met je kindje

 20. m. kruijshaar m. kruijshaar

  20

  Ik vind het belangrijk dat er geen ruis is te horen en dat de babyfoon niet stoort. Onze "aankomende" kinderkamer ligt niet dicht bij de woonkamer, dus wij moeten volledig kunnen vertrouwen op het geluid van de babyfoon. Dus het zou prettig zijn dat ALLE geluiden die uit de babykamer komen ook daadwerkelijk hoorbaar zijn via de babyfoon. Mochten er ook nog slaapliedjes opstaan dan zou het helemaal een aanrader zijn!!

 21. Mariëlle Mariëlle

  21

  Het allerbelangrijkste is dat het werkt,dat je het kindje kunt horen maar ook dat het kindje jou kan horen als dat nodig is. En dat je het kindje zou kunnen zien dat is wel leuk maar niet het belangrijkste. Leuke muziek is ook wel prettig ook voor jezelf omdat je er toch elke dag naar moet luisteren.

 22. Mariëlle Mariëlle

  22

  Het belangrijkste aan een babyfoon is dat hij het doet en ook een flink bereik heeft. Ik ben erg te spreken over het merk Avent ik heb er ook de flessenwarmer van en de flesjes. Dus voor iedereen die dit leest: Voor een goede babyfoon koop een Avent zo weet je zeker dat je altijd dichtbij je kindje bent! Altijd een goed bereik en liedjes er op deze babyfoon is gewoon helemaal top!!!

 23. mieke mieke

  23

  Met de handige babyfoon van Philips AVENT kun je je kindje overal horen zoals niemand het kent!

 24. Sanne Kuipers Sanne Kuipers

  24

  Ik vind het belangrijk dat ik mijn kindje overal in de gaten kan houden zodat hij zich vooral veilig voelt. Mijn zoontje wil er altijd zeker van zijn dat papa of mama thuis is, ook als hij in bed ligt. Hij gaat altijd rustig slapen als hij dat weet maar anders gaat hij aan de wandel en ben ik bang dat hij uit bed valt of van de trap. Met deze geweldige babyfoon kan ik nog beter mijn zoontje in de gaten houden!! De babyfoon die ik nu heb heeft geen goed bereik op zijn kamer. Zo hoor ik hem niet altijd dus ben erg toe aan een nieuwe.

 25. valerie valerie

  25

  wij hebben nog geen babyfoon, en zijn sinds 3 weken de trotse ouders van een dochter. nu is het natuurlijk wel erg makkelijk als je baby boven in het wiegje ligt, en met behulp van een babyfoon weet of je baby lekker slaapt, en er niets aan de hand is. een babyfoon met mogelijkheden is natuurlijk ook niet verkeerd. muziek, temperatuur meter, enz....

 26. Anne Anne

  26

  Het belangrijkste aan je babyfoon vindt ik de gerustheid die je zelf krijgt, doordat je weet dat je je kind ten allen tijde kunt horen. Een goede babyfoon heeft ook goed geluid, dus dan hoor je het zeker als er iets mis is en/of ze je nodig hebben. Een goede babyfoon is een perfecte aanvulling op je eigen vertrouwen als ouder zijnde!

 27. annita annita

  27

  Betrouwbaar goede geluids weergave Er op kunnen rekenen ten allen tijden,hij is mijn oor,en dat wil ik enkel aan een goede babyfoon toevertrouwen

 28. wieteke wieteke

  28

  Je kindje is het vrolijkst na een heerlijk slaapje, ook mama Wil rustig beneden kunnen zitten zonder zich zorgen te maken of boven alles goed gaat . dat kan alleen met goede babyfoon zonder ruis met een goed bereik... Zo slaapt je kindje goed zonder gestoort te worden door mama. Jij blij, hij blij. :D

 29. sandra sandra

  29

  Ik vind het belangrijk dat als wij met dit heerlijke winterse weer gezellig een wijntje drinken bij de buren, alles goed kunnen horen (geen ruis) en wij er vanuit kunnen gaan dat de babyfoon altijd goed werkt zodat we dan heerlijk met een gerust hart een gezellige avond kunnen hebben. Ook vind ik het belangrijk dat je de volume kunt regelen zodat je bij elke situatie de gewenste volume in kan stellen. Groetjes sandra

 30. Ilona Ilona

  30

  Dat hij makkelijk bedienbaar is, en goed functioneerd.

 31. lianne vanlaer lianne vanlaer

  31

  Een storingsvrij ontvangst vind ik het belangrijkste. Vandaar het we van babyfoon zijn gewisseld. Op een vroege morgen hoorden mijn man en ik door de babyfoon: MAMA. Aangezien ons meisje nog niet kon praten schokken we ons kapot. Helaas was het niet onze meid die voor het eerst mama zei, maar een van de 18 kinderen die bij ons op het pleintje wonen!! Erg vervelend al die babyfoons op een kleine oppervlakte. Dus we hebben maar een betere babyfoon gekocht, dachten we: Deze heeft weer kuren met het geluidsontvangst!! Zouden we 'hem' dan eindelijk ook kunnen weg doen en het vertrouwen vinden in deze mooie Philips AVENT babyfoon?????????

 32. marjan marjan

  32

  dat de babyfoon aan geeft of ie nog bereik heeft en ook dat ie voldoende bereik hebben. het is wel zo belangrijk dat je het kindje goed kunt horen door de babyfoon. ook vind ik het zeer makkelijk als de temperatuur van het kamertje aangegeven wordt.

 33. watjenr1@hotmail.com watjenr1@hotmail.com

  33

  Ik vind het belangrijk dat je overal bereik hebt en de minste beweging van je baby kan horen om mijn over-bezorgde en ongeruste houding onder controle te houden.

 34. O. Sweers O. Sweers

  34

  Het belangrijkst aan m'n babyfoon is dat deze in verschillende geluidniveau's in te stellen is en datie zonder ruis ook net buiten huis te gebruiken is.

 35. lotte lotte

  35

  Probleemloos werken, zonder schadelijke straling en zonder storing zodat ik altijd zeker weet dat mijn ukkepuk veilig en wel ligt te soezen als het even stil blijft aan de andere kant. Wat ik ook erg fijn vind dat je een goede babyfoon hebt en geen tweedehandse, omdat ik vaak van gezinnen te horen krijg dat mensen die in jou straat een kindje hebben en een babyfoon/radio dat ze me kunne krijgen wat je verteld en zegt in huis ( die kunnen dat ontvangen via hun radio of babyfoon) wat niet bepaald prettig is en prive is.

 36. Janine Janine

  36

  Ik vind het belangrijkste aan een babyfoon dat ik er op kan vertrouwen. Dat het duidelijk weergeeft als er iets is. Maar wat ik ook belangrijk vind is dat ik weet wat onze zoon allemaal uitspookt in zijn bed. Wij dachten zonder babyfoon dat hij lekker lag te slapen, maar nu met babyfoon weten we wel beter. Meneertje gaat gewoon heerlijk zachtjes zitten spelen en dat gerust een uur. Zo kom je nog eens ergens achter.

 37. N. de Water N. de Water

  37

  Ik vind het belangrijk dat de babyfoon een goede geluidsweergave heeft en betrouwbaar is. Je moet met een gerust hart beneden zitten, terwijl jouw kindje boven heerlijk ligt te slapen. Ook is het handig als er slaapliedjes op zitten! Ik heb verschillende ouders gesproken over een philips babyfoon en ze zijn allemaal erg tevreden! Ik zou hem graag willen winnen!

 38. Robin Robin

  38

  In onze ervaring heeft een babyfoon het comfort dat je tijdig weet of het te warm of koud is in de babykamer, dat je boven of vanuit beneden een kalmerend liedje kan aanzetten maar nog wel het allerbelangrijkste dat de babyfoon betrouwbaar qua geluid en signaal wanneer de baby aandacht nodig heeft!

 39. Ilse Ilse

  39

  Dat je je kinderen kunt horen, zelf ademen als ze rustig slapen zonder ruis of een gesprek van buurtgenoten of nog erger door het ontvangst heen. Alle andere zaken zijn zoals ze dat zo noemen, bijzaken dus mooi meegenomen. Maar dat je dus je kinderen ten alle tijden kan horen zonder bijgeluiden dat is het belangrijkste voor mij.

 40. Eloise Eloise

  40

  Als het om een goede Babyfoon gaat staat hij altijd storingvrij paraat Onze baby is pas geboren en wij willen ieder geluidje kunnen horen een goede verbinding is dus een echte "must" pas dan zijn wij gerust!!!

 41. lianne lianne

  41

  het belangrijkste aan een babyfoon vind ik dat het een storingsvrije babyfoon moet zijn. Op een vroege ochtend hoorden mijn man en ik MAMA door de babyfoon terwijl onze dochter nog niet kon praten! Helaas was het niet ons dochtertje maar een van de 18 kinderen die bij onze op het pleintje woont!! We hebben een nieuwe babyfoon gekocht, waar we hoopten op een goede samenwerking, maar helaas deze heeft weer geluidsstoringen!! Zouden we ons vertrouwen in deze philips AVENT babyfoon kunnen geven??

 42. karin karin

  42

  'n babyfoon moet:betrouwbaar storing vrij duidelijk zijn 'n babyfoon mag: liedjes opstaan en 'n mooi uiterlijk hebben maar niet ten koste van 't "moeten".

 43. Jeannette Jeannette

  43

  een goede babyfoon is makkelijk in gebruik, niet teveel moeilijke ingewikkelde knoppen/functies en duidelijk geluid met geen ruis !

 44. Samantha Samantha

  44

  Ik vind het belangrijkste aan een babyfoon dat we kunnen horen of het goed gaat met ons kleine meisje! En dat mama en papa met een gerust hart beneden kunnen zitten zonder elke keer naar boven te hoeven lopen om te kijken of het goed gaat met ons meisje. Want ook mama en papa hebben zo af en toe even de rust nodig zonder zich druk te maken zodat we als ons meisje weer wakker word we er weer met een gerust hart voor ons meisje kunnen zijn.

 45. Marielle Marielle

  45

  Het belangrijkste van een babyfoon is de ontvangst naar de ouderunit. Deze moet tenminste 500 meter zijn vind ik persoonlijk. Ook is het belangrijk dat ie digitaal is, dus alleen ook geluiden van je eigen kindje opvangt. Tevens is het belangrijk dat de babyfoon een goed werkende accu heeft, dus niet om de haverklap leeg is! En dat ie draadloos is, zodat je hem overal mee naar toe kan nemen zonder dat je je kindje uit het oor verliest ;-) Ook een terugpraatfunctie is super fijn, als je kindje roept kan je hem of haar op zijn of haar gemak stellen als je eraan komt, zodat het kindje weet dat er geluisterd wordt. Ook vind ik belangrijk dat ie tegen een stootje kan!

 46. Zwelgje Zwelgje

  46

  Wat ik belangrijk vindt aan een babyfoon is dat de ontvangst goed is. Ik heb zelf een wat oudere babyfoon en van deze merk ik dat ik ook wel eens buurkindjes opvang. heel vervelend.

 47. Margriet Margriet

  47

  Mijn favoriete babyfoon laat, als ik wil, zelfs het geruststellende zachte gesnurk van mijn spruit horen....ook als ik lekker in tuin zit of bij de buren een bakkie doe!

 48. Wilma D Wilma D

  48

  het belangrijkste is dat ik rustig beneden kan zijn zonder als een overbezorgde oma door het huis te sluipen en bij ieder geluidje denk dat het mijn kleindochter is.Een kat die buiten miauwt,de post die op de mat valt,de vaatwasser die zijn blok laten vallen,al die geluiden herken ik dan als iets waar ik niet over in de stress hoef te raken.Wat ook heel handig is dat de babyfoon geen signalen van andere babyfoons oppikt,1 baby om naar toe te hollen lijkt me genoeg als ze een kikje geeft. ;)

 49. dietrich van der heijden dietrich van der heijden

  49

  als het eventueel op batrijen werkt, aangeeft waneer de batterijen leeg zijn, goed geluid, niet stoort op andere apperaten in zijn omeving maar wat wij gewend zijn van de p hilips babyfoon zal dat bij deze ook zo zijn mvg fam van der heijden

 50. Dirma Dirma

  50

  Dat ik zonder elke keer naar boven te lopen 100% zeker weet dat mijn kindje heerlijk ligt te slapen. En als ze huilt dat ik er meteen naar toe kan gaan omdat ik haar hoor. En voordat ze in slaap valt genieten van haar heerlijke brabbels !! Dat betekend voor mij mijn babyfoon :)

 51. mirjam mirjam

  51

  Wij hebben een te vroeggeboren kindje en mag binnenkort naar huis, maar moet nog wel met een babyfoon in de gaten gehouden worden. Ik vind het zeer belangrijk, dat de ontvangst goed is,geen andere kinderen op het zelfde kanaal is. In andere woorden we moeten ons kompleet kunnen vertrouwen op de babyfoon, dat is het belangrijkste.

 52. angelique angelique

  52

  Het belangrijktste aan een babyfoon vind ik de veiligheid die het kan creëren voor/van mijn kindje. Dus het moet op en top zekerheid kunnen geven kwa ontvangst en dus een duidelijke verbinding hebben. Zodat je overal naar je kindje kan luisteren (en ondertussen lekker je eigen ding doen! jee! ) op tijd kan ingrijpen maar ook lekker genieten v/d wakkere geluidjes en stilte!

 53. marlou marlou

  53

  Deze moet zeer betrouwbaar zijn. Ik moet kunnen vertrouwen op de babyfoon. Dit zijn nu mijn oren op afstand. Dat er extra opties op zitten is mooi meegenomen een liedje, een opneem functie, een timer etc. Het belangrijkste in mijn geval is dat ik op de babyfoon kan vertrouwen!!!

 54. Tara Dessing Tara Dessing

  54

  Ook al is het erg gezond. Een babyfoon is alleen al heerlijk om niet iedere keer die trappen te hoeven lopen. En buiten alle standaard goede redenen waaraan een babyfoon moet voldoen, vind ik het gewoon heerlijk om even naar haar ademhaling te luisteren zonder haar kamertje in te hoeven. Gewoon op afstand verbonden te zijn met haar is heel fijn.

 55. Geralda Geralda

  55

  Dat ik de babyfoon kan vertrouwen op wat hij beloofd en dat ik daardoor heerlijk kan ontspannen!

 56. B B

  56

  Het belangrijkste is dat je op je babyfoon kan vertrouwen! Rustig op je gat kan gaan zitten en bijkomen.

 57. Tamara Tamara

  57

  Het belangrijkste aan een babyfoon vind ik dat je er op kunt vertrouwen dat hij in actie komt als dit nodig is en dus doet wat de beschrijving zegt. Hoe hij eruit ziet is niet belangrijk, ja het is mooi meegenomen dat hij een mooie uitstraling heeft en leuke extra's heeft.

 58. Tamara Tamara

  58

  Vorm en uitstraling is niet van belang. Een ding telt bij een babyfoon en dat is: Betrouwbaarheid!!

 59. Elvira Elvira

  59

  Een babyfoon is toch gewoon een super uitvinding, ook al bestaat het al een tijdje! Heerlijk toch dat je in een andere ruimte kan zijn en toch je kleintje kan horen! En wat erg fijn is dat de techniek zich elke keer verbeterd waardoor je zeker weet dat het goed werkt! Wie kan er zonder?!!!

 60. Marleen van Beek Marleen van Beek

  60

  Dat ie het doet en dat hij geen storingsgeluiden geeft. Ook vind ik het belangrijk dat hij duidelijk aangeeft als de accu bijna leeg is. Bereik is natuurlijk ook een pre!

 61. Romilda Romilda

  61

  het is erg belangrijk dat hij niet stoort en er geen geluiden van een andere babyfoon doorkomt. Hij moet bij alle geluiden van m'n gastkinderen reageren.

 62. Zoes Zoes

  62

  Voor mij is de babyfoon belangrijk, zodat ik stiekem naar mijn kleintje kan luisteren wanneer hij zachtjes, vanuit zijn bedje, het liedje zingt over het (sch)aapje.

 63. Sarah Fransen Sarah Fransen

  63

  Het is belangrijk dat de babyfoon niet stoort of signalen ontvangt van andere babyfoons in de buurt! Signaal verlies moet meteen duidelijk zijn en de muziekjes mogen niet vals klinken en automatisch uitvallen. Verder is stroombesparing uiteraard geen overbodige luxe. Oplaadbaar en draadloos zijn de volgende praktische eisen. Vormgeving van zowel de babymodule als de oudermodule moeten van deze tijd zijn en een lieve babyuitstraling bezitten (zeker de babymodule!!!)

 64. Viola Viola

  64

  Dit is ons eerste kindje, alles is als een mooie, nieuwe en spannende reis. Daar hoort ook bij, doe ik het goed, hoort dit wel, als ik nou dit of stel nou dat, ja dan wil je graag een babyfoon die je geruststelt en betrouwbaar is natuurlijk! Mijn moeder sjeesde vroeger sneller dan het licht naar boven naar mijn babykamer bij elk kuchje en windje, mijn vader werd daar wel een beetje kriegel van. En ja dan doe je zo je best om niet al te veel met zulk soort dingen op je moeder te lijken, ja hoor, ik heb mezelf al betrapt op dingetjes..., maar daar hoeft niet straks de hele buurt van mee te genieten via de babyfoon, dus ook dat vind ik erg belangrijk. Maar vooral dat je weet dat wat je kan doen als het om veiligheid gaat je hebt bewerkstelligt met een betrouwbare babyfoon en verder je kan vertrouwen en genieten van dat jouw kleintje boven lekker ligt te slapen. Hartelijke groet, Viola

 65. Martijn Martijn

  65

  Belangrijk moet zijn : geen storend geluid, ook gewoon goed geluid als ik bijv. bij de buren ben, dus het bereik moet goed zijn. Ook is het erg fijn als hij ook lampjes heeft dat zodra de kleine huilt en je bent bijv. aan het stofzuigen of ik weet ik wat, dat toch de lampjes uitslaan. Ook vind ik een melodie erg fijn om erop te hebben. En ook dat je met de kleine kan praten is erg fijn! En ach het uiterlijk is ook meegenomen :)

 66. Wendy Wendy

  66

  Het belangrihkste aan een babyfoon vind ik: dat het een goede verbinding heeft. En dat de babydoon geen storing geeft. We hebben onze babyfoon weggedaan, onze kinderen werden steeds wakker door de storing. Ik zou het heerlijk vinden voor ons en voor de tweeling dat we een babyfoon zouden winnen die geen storing geeft. Dan kunnen ze ongestoort slapen, en hoeft mama niet steeds naar boven toe.

 67. Nency Nency

  67

  Betrouwbaar, storingsvrij en graag een behoorlijk bereik.

 68. Nikki Nikki

  68

  Dat ik mijn kindje hoor als er iets is, niet teveel ruis geeft en goed bereik heeft ook als de kleine binnen ligt te slapen en wij buiten zitten.

 69. Nadia Nadia

  69

  Ik wil zorgeloos kunnen genieten! Daarnaast moet hij een goede verbinding hebben, zekerheid bieden dat je je kindje kunt horen, een groot bereik hebben, een lange levensduur en niet teveel beïnvloedbaar zijn door andere apparatuur in huis. Daarbij zou een mooi design helemaal mooi meegenomen zijn, kortom de Philips AVENT voldoet hier helemaal aan volgens de advertentie!

 70. Arenda Arenda

  70

  een babyfoon is echt een uitvinding waar je niet zonder kan!!! je hebt goed geluid van je kindje en hoort dus wanneer er wat met je kindje is! ik zou niet zonder een babyfoon kunnen!!! op me werk hebben we de Philips Avent en het is een hele fijne babyfoon! zelfs met 4 groepen je hoort alleen je eigen groep (kinderdagverblijf)! nu ik zelf zwanger ben weet ik precies welke babyfoon ik zou willen en dat is PHILIPS AVENT~!!!! in 1 woord gewoon geweldig

 71. SNEEUWKLOKJE SNEEUWKLOKJE

  71

  Natuurlijk is het belangrijk om te weten of je kleintje lekker slaapt terwijl je verder zonder gespitste oren gewoon wat anders kan doen. Maarrrrrr wat belangrijker is: nu kunnen we EINDELIJK ook Sinterklaas en zwarte Piet eens onopvallend afluisteren!!!! Wat hebben die zoal te bespreken? Hoe klautert Amerigo het dak op? Hebben ze mevrouw/burgemeester N. Wellicht Ten Overvloede een enkeltje Spanje gegeven? Eindelijk, na al die jaren, komen we iets meer aan de weet over Sinterklaas! Gaat Sinterklaas ook deze Philips Avent kado geven? Ook wel Sint Philips Avond genoemd!Het zal niet in mijn schoen passen (maat 39) maar het past vast in de zak van Sinterklaas!

 72. Mirella Mirella

  72

  Mijn eerste kindje verwachten wij. Daarom heb ik me nog niet verdiept in een babyfoon. Maar als ik het zo lees, heeft de Philips AVENT babyfoon alles waar een babyfoon aan moet voldoen. Er is duidelijk over alle aspecten nagedacht. Ik zou graag de Philips AVENT babyfoon winnen om het veilige gevoel te ervaren en volop van mijn eerste kindje te kunnen genieten. Groetjes van een enthousiaste aanstaande moeder :)

 73. elfjesenbabys elfjesenbabys

  73

  Een goede babyfoon moet mij een gevoel van VERTROUWEN geven. Vertrouwen dat ik alles kan horen van mijn kindje zodat ik in die momenten de rust kan vinden.

 74. Nicole Zeegers Nicole Zeegers

  74

  Een babyfoon moet ons een veilig, betrouwbaar gevoel geven, als we niet in dezelfde ruimte zijn. D.w.z er op kunnen bouwen dat ik ook op afstand over ons kleintje kleintje kan waken als ze er straks is.

 75. an an

  75

  zodat ik als oma op allebei mijn kleinkinderen rustig kan oppassen , zonder dat ik ze steeds wakker maak met die oude krakende deuren en stilletjes kan genieten van hun verhalen voor ze in slaap vallen

 76. kempenaers kempenaers

  76

  een babyfoon moet betrouwbaar zijn zodat je niet om de vijf minuten moet gaan zien of alles veilig is en of ze goed liggen te slapen om dan zelf van een rustige avond en goede nachtrust te kunnen genieten

 77. amanda amanda

  77

  Ik heb nu het oude model en daar ben ik niet tevreden over. Soms ligt mijn zoontje van 3 maanden heel hard te huilen helemaal overstuur en dan hoor ik niks door de babyfoon ben benieud of ik nu een babyfoon kan krijgen die ik wel kan vertrouwen en zijn naam hoog houd.

 78. wendy wendy

  78

  ik vind het fijn om mijn kindje te kunnen horen als je een goede hebt hoor je dan ook het zachste geluidje en dat geeft een moeder toch haar geruststelling dat je kindje veilig ligt te dromen

 79. Wendy Wendy

  79

  Ik mis een babyfoon waar zo'n ademhalingsmatje aan gekoppeld is. Dat hadden we destijds voor mijn oudste maar die is gesneuveld. Nu op zoek naar zoiets voor mijn jongste zoontje, helaas maakt niemand ze meer:( Philips Avent misschien een uitdaging voor jullie?

 80. hafida seamari hafida seamari

  80

  ik vind het belangrijk dat de babyfoon wel aanwezig moet zijn in huis,voor als de baby slaapt in zijn slaapkamer zodat je hem kan horen.het is echt een aanrader voor iemand die een baby heeft.hopelijk win ik hem want ik heb hem echt nodig

 81. Claeys Christine Claeys Christine

  81

  Hij moet een goede bereikbaarheid hebben ,zodat je hem ook mee naar buiten kan nemen om s'zomers in je tuin te werken of te zonnen terwijl je kindje rustig in zijn bedje ligt te slapen !

 82. w12345 w12345

  82

  Het belangrijkste van een babyfoon vind ik dat wij onze kleinkinderen kunnen horen en misschien zien terwijl ze slapen. Wij als grootouders zijn heel snel ongerust als we niets horen, dus maar weer naar boven om te kijken of alles goed is. Een babyfoon waar je je kindje ook kunt zien, is toch prettiger.Als het gaat staan, kun je het zien. Doch ook dan steeds kijken.

 83. manon manon

  83

  Het controle lampje is een absolute must, maar kunnen terugpraten naar de baby zodat hij/zij rustig wordt zonder de andere kinderen wakker te maken tijdens hun slaap is toch ook wel zeer wenselijk hier! Groetjes Manon

 84. biegoeke biegoeke

  84

  Ik vind het belangrijk een babyfoon te hebben, om gerust te zijn en mijn baby te horen als er iets mis zou zijn. Hij moet ook een goede ontvangst hebben zonder storingen en ook altijd goed werken.

 85. carla carla

  85

  Ik vind het belangrijkste aan een babyfoon.. dat je hoort wat er gebeurt als je niet bij je kind boven bent, dus geen geruis maar daadwerkelijke huil of jammer geluiden. Dat je een ruim bereik hebt zodat je even naar buiten naar de buren kan lopen, dus ook draadloos.En dat de levensduur van de batterij goed is. Kortom een babyfoon die gewoon zijn werk lange tijd doet zoals het hoort.

 86. jannie jannie

  86

  Waar zou de rust in huis zijn zonder een goede babyfoon?! Even lekker saampjes een avondje tv kijken zonder steeds de tv zachter te zetten omdat een van tweeen een kreet denkt te horen van boven. Een betrouwbare babyfoon zonder ruis of storingen van buitenaf is een absolute must. En met een broertje of zusje op komst komen er zeker twee babyfoons op de kast te staan.

 87. karlineb karlineb

  87

  Op je kind zit geen aan- en uitknop, en ook geen volumeknop. Op een babyfoon wél! Daarnaast is het toch heerlijk dat je met een babyfoon net wat meer vrijheid hebt?! Zeker met een goede babyfoon kan je gerust achterin de tuin zitten en de kids heerlijk in hun bedje laten slapen. Ideaal!

 88. iboe iboe

  88

  Ik vind toch zeker het uiterlijk belangrijk. Ja, het oog wil ook wat. Heel veel dingen worden uitgezocht op het uiterlijk en waarom dit apparaat niet.Het gaat hier om een Philips Avent,dit merk wekt al vertrouwen bij mij op. En natuurlijk moet je altijd om de zoveel tijd even zelf gaan kijken, dat is toch ook nog een hele goede manier. Dit apparaat is zeker een hulpmiddel die ik graag zou willen winnen.

 89. Anja Anja

  89

  Dat hij het doet en makkelijk in gebruik is zodat zelfs opa en oma hem kunnen gebruiken.

 90. Oldie Oldie

  90

  Belangrijk is dat je er op kan vertrouwen dat als je niets hoor dat is omdat je baby geen geluid maakt en niet omdat het ineens niet werkt. Een helder, storing vrije geluid is ook heel belangrijk.

 91. daffie1981 daffie1981

  91

  Ik vind het belangrijk dat ik overal in huis mijn kindje kan horen en niet die van de buren. Goed bereik bij een bezoekje aan de buren en makkelijk in gebruik. Alles wat de babyfoon daarnaast nog kan maakt de babyfoon af voor mij en ik zou 'm graag winnen nu ik zwanger ben van ons tweede kindje want zij heeft een voorganger van de Avent.

 92. sebas112 sebas112

  92

  er zouden knoppen op moeten zitten die geuren afgeven waardoor het kind op zn gemak voelt en makkelijker in slaap valt.

 93. Mirjam1977 Mirjam1977

  93

  Naast betrouwbaarheid en ruisvrij, moet hij multifunctioneel zijn. Denk hierbij aan zelf luisteren, er door heen naar je kindje kunnen praten, muziek afspelen.

 94. gerrie gerrie

  94

  de babyfoon moet te controleren zijn dat hij nog goede ontvangst heeft, niet storen, muziekje hebben dat je eventueel kunt afspelen en ook reageren met lichtjes zodat als het (bv bij een feestje) erg remoerig is je aan de lampjes kunt zien dat er iets is

 95. nikkijane nikkijane

  95

  Wij hebben 9 weken geleden een tweeling gekregen. Omdat ze 9 weken te vroeg geboren zijn, zijn er nogal wat onzekerheden bij ons als ouders. Ze zijn nu 2 weken thuis, na een ziekenhuisopname van 7 weken. Nu slapen de dametjes nog lekker bij ons op de kamer, zodat we zeker weten dat we ze horen als er iets is, maar als ze straks naar hun eigen kamer gaan, willen we ze natuurlijk ook kunnen horen! Voor ons is het dus het belangrijkst dat de babyfoon aanslaat op de momenten dat het moet, en dat hij het gewoon altijd doet! Zodat we nu echt volop kunnen genieten zonder ons zorgen te maken!

 96. johanenpaula johanenpaula

  96

  Dat hij niet stoort, (op bijv. de babyfoon vd buren) dat is zo irritant en je hebt nog geen reeel beeld! Dus doe mij maar een goed betrouwbare babyfoon met het liefst ook nog wat extra meters bereik! Zodat je er mee buiten kunt zitten of even naar de buren kunt als het nodig is..

 97. kleinehof kleinehof

  97

  ik vindt het heel belangrijk dat de babyfoon betrouwbaar is! en daarom wil ik deze ook wel erg graag winnen. Ik werk in de kinderopvang en daar hebben we de voorganger van deze babyfoon! die is ook al superfijn maar ik heb wel gezien dat deze toch wat meer meters heeft qua bereik en dat is wel erg fijn.. aangezien ik in mei ben uitgerekend en hopelijk is het dat wel mooi weer zodat als de kleine slaapt ik lekker buiten kan zijn met onze hond! wand ja die heeft zijn aandacht natuurlijk ook nog nodig straks!

 98. Kwiebs Kwiebs

  98

  Het belangrijkste vind ik dat je je kindje goed kunt horen. Ben niet geinteresseerd in de ademhaling te horen dus hij hoeft niet al te sterk te zijn. Zo maak je je alleen maar ongerust als ze een keer een hikje hebben. Verder vind ik het belangrijk dat ik mijn zoon kan horen als hij kattenkwaad uit haalt , wat dus de voornaamste reden is dat hier nog steeds een babyfoon staat.

 99. lelystadse lelystadse

  99

  Heel belangrijk is dat hij zuiver is en storingsvrij, de batterij lang mee gaat en er indicatie op zit dat z ebijna leeg zijn. Groot bereik hoort er ook bij

 100. Midi Midi

  100

  Ik vind het heerlijk om de ademhaling van mijn kindje te kunnen horen, om te horen hoe hij rustig slaapt en vervlgens zelf met een glimlach in slaap te kunnen vallen :)

 101. lucas lucas

  101

  Ik als mama kan niet goed horen i.v.m. ernstige slechthorendheid. En zou me gerust stellen als ik die babyfoon kan gebruiken en kan de geluid iets harder zetten en kan ook goed horen en dan kan ik luisteren of het alles goed gaat met mijn zoontje. Ik heb andere babyfoon, maar die stelt mij niet gerust omdat die geeft mij niet aan of hij huilt of zit hij te praten of te hoesten. En dan moet ik naar boven bij mijn zoontje kijken. Dan is er niks aan de hand en hij ligt te slapen. Daarom hoop ik die apparaat te kunnen winnen.

 102. Cinnepin Cinnepin

  102

  Ik vind het uiteraard belangrijk dat de geluidskwaliteit goed is. Maar ook dat het apparaat degelijk is, en lang mee gaat. En niet te vergeten een eigen kanaal heeft zoals bij DECT. Want anders hoor ik de rest van de kinderen uit de buurt, en moet ik die ook nog gaan troosten. ;)

 103. Pooh Pooh

  103

  Ik vind het belangrijk dat een babyfoon niet stoort met andere babyfoons en dat de ontvangst goed is zodat ik er op kan vertrouwen dat alles goed gaat.

 104. mirjam mirjam

  104

  Het belangrijkste is dat mijn kleine schatje goed te horen is, leuke geluidjes of huilen, dat maakt niet uit. Dan weet ik in ieder geval wat er aan de hand is en of het nodig is om even te gaan kijken.

 105. ddgeist ddgeist

  105

  Het belangrijkste is dat ik mijn kleine ventje goed hoor en dat de batterijen langer mee gaan dan een paar uur. Ook belangrijk is een groot bereik zodat we ook eens rustig bij de buren op de koffie kunnen.

 106. Moon999 Moon999

  106

  Het belangrijkste aan een babyfoon vind ik dat ik mijn kleine ventje goed kan horen huilen of lachen, zodat ik weet of ik moet gaan kijken of zelf met een gerust hart in slaap kan vallen. En dat niet de batterijen binnen 1 dag leeg zijn.

 107. Goofypv Goofypv

  107

  Betrouwbaarheid, geen baby van de buren op jouw babyfoon omdat je dezelfde frequentie hebt, geen ruis. Niet dat je bij elke ruis opspringt, omdat je denkt dat je iets hoort in het kamertje

 108. josinewilms josinewilms

  108

  Dat ik er mee kan spreken naar mijn zoontje toe. Ik heb er nu een naar mijn oudste die dat helaas niet doet, miskoopje.......maar misschein winnen we er nu eentje :)

 109. mama_mieke84 mama_mieke84

  109

  wat ik erg belangrijk vind is dat een babyfoon niet constant stoort of andere zenders ontvangt. Ook is het wel erg prettig als er een terugspreek functie (of een nachtlampje) op zit zodat je niet altijd hoeft te lopen maar je kleintje ook met je stem of met licht gerust kunt stellen. Verder goed bereik want dan kun je tenminste even rustig om het huis heen lopen met een accu die het lang genoeg volhoud zonder station anders kun je nog niet even weg. Vrouwvriendelijk dus niet al te moeilijk in gebruik zodat we ook zonder de papa's ons kunnen redden. Het enige wat ik echter nog nooit heb gezien bij een babyfoon is dat hij ook baby en papa proof is. Die van mij zijn namelijk nogal klunsjes en stoten alles omver. Als ze die babyfoons nou eens heel erg sterk zouden maken of met een rubberen stuiterrand? dan had mijn oude waarschijnlijk nog geleeft.

 110. Nance37 Nance37

  110

  Het belangrijkste vind ik aan een babyfoon dat deze ook werkt als er een stroomstoring is en dat hij geen iritante ruis heeft.

 111. sann0301 sann0301

  111

  3 dagen geleden kwam ons dochtertje beneden met de vraag of we doof waren. ( we hebben een nogal geluidsdicht huis) Ons zoontje lag al een poosje te huilen terwijl we niets hadden gehoord. Ik schrok me in eerste instantie dood want hoe lang lag hij al te huilen en heeft hij pijn of niet. We kwamen er die avond dus achter dat de babyfoon het had begeven. (nu even 1 geleend van de buuf) Maar het leuke aan die avond was dat ons dochtertje mijn man wel even ging vertellen hoe je een kind moet verzorgen en dat als een baby huilt je wel naar de baby toe moest gaan want er kon wat erg zijn. En het ergste: Ze vroeg of wij dat vroeger ook bij haar hadden gedaan. hahahah

 112. sann0301 sann0301

  112

  3 dagen geleden kwam ons dochtertje beneden met de vraag of we doof waren. ( we hebben een nogal geluidsdicht huis) Ons zoontje lag al een poosje te huilen terwijl we niets hadden gehoord. Ik schrok me in eerste instantie dood want hoe lang lag hij al te huilen en heeft hij pijn of niet. We kwamen er die avond dus achter dat de babyfoon het had begeven. (nu even 1 geleend van de buuf) Maar het leuke aan die avond was dat ons dochtertje mijn man wel even ging vertellen hoe je een kind moet verzorgen en dat als een baby huilt je wel naar de baby toe moest gaan want er kon wat erg zijn. En het ergste: Ze vroeg of wij dat vroeger ook bij haar hadden gedaan. hahahah Maar mijn antwoordt op de vraag is: Dat ik zeker kan zijn dat ik mijn kindje duidelijk hoor en dat ik met een gerust hart tv kan kijken of even naar de buren kan gaan voor een borrel.

 113. Ingrid1977 Ingrid1977

  113

  Dat de babyfoon niet stoort, je erop kan vertrouwen. Dat hij een breed bereik heeft. En dat de batterij lang vol geladen blijft, zodat ik hem de hele nacht naast papa's oor op het nachtkastje kan zetten !!! :-)

 114. Mamavanjayden Mamavanjayden

  114

  Ik vind dat hij goed signaal moet hebben zodat ik m'n kleine goed in de gaaten kan houden en dat ik hem echt hoor als die huilt of dat papa niet erdoor heen slaapt maar ook goed hoort..Vind ook goeie batterij heel fijn en dat de babyfoon ook zo praktisch mogelijk is..

 115. marianne_baan marianne_baan

  115

  Ik zou het heel fijn vinden als de babyfoon geen stralingen uitstraalt die schadelijk kunnen zijn voor ons zoontje en ons tweede kindje op komst. Ook vind ik het belangrijk dat je altijd op hem kunt rekenen dus dat hij altijd bereik heeft en alles wat er op de baby kamer gebeurt goed hoorbaar is! Als dan er ook nog een lampje en muziekje op zit zou het helemaal geweldig zijn!!

 116. judokid judokid

  116

  Een babyfoon moet goed geluid geven.. net of sta je in de kamer zelf.. ook moet hij een breed geluid hebben, zodat je de babyfoon bv ook in je tuin kan gebruiken op een mooie dag. Verder moet er een goede accu op zitten. Ook zou het fijn zijn dat niet anderen op je kanaal kunnen komen en op die manier mee kunnen genieten van wat er in je huis gebeurd.

 117. driessenam@gmail.com driessenam@gmail.com

  117

  Een babyfoon geef mij rust en zekerheid moet geruisloos zijn verder en duidelijk.Makkelijk te verpaatsen en op diversen plekken zijn als je een groot huis heb volume natuurlijk naar wens instelbaar goede oplaadbare accu.

 118. Mali88 Mali88

  118

  Dat ik kan luisteren naar mijn kleine mannetje die heerlijk aan het kletsen en spelen is als hij wakker wordt en die, als je naar zijn kamertje loopt, begroet met de grootste lach die je ooit hebt gezien en diezelfde lach krijg je als hij even getroost wilde worden en jij er snel bij bent omdat je een goede babyfoon hebt.

 119. esenkie esenkie

  119

  Door te Luisteren hoor je het meest!

 120. marielle81 marielle81

  120

  een goed en storingsvrij bereik en dat je ook niet andermans kind op jou babyfoon hoort dat is ook zo irritant als je iedere keer naar boven moet rennen en jou kind blijkt gewoon heerlijk in bedje te slapen....

 121. pmeboes pmeboes

  121

  Dat je goed en gericht kan luisteren naar je kleintje. Bovendien makkelijk in gebruik zijn en de minste storingen bevatten. Door een goede babyfoon kun je lekker genieten van je kindje ook al slaapt het en als het dan wakker word ben je er snel bij.

 122. wempsie wempsie

  122

  -gevoeligheid -geluid -geen storing

 123. wempsie wempsie

  123

  -gevoeligheid -geluid - geen storing - niet te snel leeg

 124. kirstiana kirstiana

  124

  geen storing , niemand die er door heen komt , en geluid goed is zo dat ik mijn eigen kindje er goed door kan horen als zei geluid geeft

 125. Ingrid1977 Ingrid1977

  125

  Ik ben hier nog een keer terug gekomen...Onze babyfoon heeft het vannacht namelijk gedeeltelijk begeven. Alles doet het nog behalve dat het geluid vanaf dochters kamertje niet meer doorgegeven word naar onze ontvanger! Nou, is dat niet net het allerbelangrijkst! Laat ze nu ook nog net ziek zijn! En wij gisteravond het ding naast ons oor gezet om er direct bij te zijn mocht ze weer overgeven....NOT ! Kan er kwaad van worden. Het ding is nog net geen jaar oud, gekregen van familie & navraag gedaan...nergens geen kassabon meer ! Het lijkt me overduidelijk waarom ik terug ben gekomen en bijzonder graag win ! We zullen dan door de babyfoon juichen :-)

 126. petray petray

  126

  Een babyfoon moet de beste 'oppasser' zijn die er is. Betrouwbaar, goed reageren en vooral niet storen!

 127. dieverka dieverka

  127

  op latere leeftijd moet de babyfoon nog steeds te vertrouwen zijn! De beste (baby)foon is als je kind op latere leeftijd vraagt om de (baby)foon aan te zetten ,bijv.als er spanning/o.i.d. is(sinterklaas/verjaardag).dan pas heeft hij zijn waardevolle functie bewezen. Het kind moet eigenlijk het volste vertrouwen hebben in de babyfoon en dus zeker weten dat het gehoord word als er wat is en een ouder nodig heeft.

 128. Saartje Saartje

  128

  Geen gekraak en een melding als er iets is. Goed bereik en een terugspraak functie om je kleintje op afstand alvast gerust te kunnen stellen. Kortom een verlengd paar oren voor de ouders en voor je kleine uk de vertrouwdheid dat papa en mama dichtbij zijn.

 129. sebas112 sebas112

  129

  ik vind het belangrijkste dat je een kan zijn met je baby en haar nooit uit het oog verliest,een stuk zekerheid is het halve werk.

 130. bruyndonckx bruyndonckx

  130

  de gezondheid en veiligheid van mijn baby is de allerhoogste prioriteit, ik wil op momenten dat het moet zorgen en beschermen dus met babyfoon wil ik deze momenten zeker horen.Geen geruis en helder geluid dat elk detail opvangt. Zodat mijn baby een rustgevende en aangename omgeving in de babykamer heeft en ik met haar verbonden wil voelen ook als je niet in dezelfde ruimte als de baby bent.Als moeder weet je dat niets belangrijker is dan de band met je baby. En omdat we nu twee kindjes hebben die opeen volgen hebben we een 2 de babyfoon nodig en ben tevreden over die van avent die heeft alles wat ik zoek mijn eerste kindje was prematuur dus had veel zorg nodig en in het ziekenhuis hadden ze deze babyfoon ook dus hebben we die ook genomen.

 131. elfje153 elfje153

  131

  ben nu zwanger van m,n 3 de kindje:)En heb 2 oudere kinderen.10 jaar geleden had ik een babyfoon die had ik toen uit ellende het raam uitgegooit.Schok me rot snachts herrie uit dat ding was politie kanaal schijnbaar.Dus hoop dat deze dat niet heeft anders hoef ik er geen 1 meer lol.Wil geen hartverzakking bij krijgen.

 132. grootaars grootaars

  132

  een goede babyfoon heeft een goed verbinding met je baby die boven (hopenlijk) lekker ligt te slapen :0) ook is het erg fijn als je je eigen kindje hoort en niet die van de buren. dat is een goede babyfoon voor ons.

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >