Winnaars Bekend: Win een Babboe Peuterstoel t.w.v. € 69,90

Door: Mamaplaats 102 reacties

winactie stempel Win een Babboe Peuterstoel t.w.v. € 69,90

De Babboe Peuterstoel

Veilig en gezellig op weg met je kleintje in de bakfiets!

Fietsen met je kleintje is pas écht een feestje. Er gaat een wereld voor je kindje open zodra je met je kindje op pad kunt. De wind in de haartjes en papa of mama gezellig bij je in de buurt. Met een bakfiets kun je al snel met je kleintje op pad. Eerst in de Maxi-Cosi of babyschaal en vanaf ongeveer 9 maanden zijn ze klaar voor een Peuterstoel. De Babboe Peuterstoel is niet alleen te gebruiken in een bakfiets, maar ook in een fietskar.

Babboe ontwikkelde een nieuwe Peuterstoel die nóg beter aansluit op de wensen van jonge ouders. Hij is gemakkelijk te monteren en past in alle bakfietsen. Door het slimme materiaal is de stoel koel in de zomer en lekker warm in de winter. Tevens is hij schokabsorberend & waterafstotend en eenvoudig met een doekje af te nemen, ideaal dus!

Babboesfeerwinactie

Wat kun je winnen?

Babboe geeft 2 Babboe Peuterstoelen (t.w.v. € 69,90) weg! De prijs is inclusief bevestigingsset voor in de bakfiets en montagehandleiding. De kleur mag je zelf kiezen!

Hoe kun je winnen?

Volg onderstaande stappen en maak kans op een Babboe Peuterstoel naar keuze t.w.v. € 69,90!

 • Like de BABBOE Facebookpagina
 • Beantwoord de volgende vraag hieronder in een reactie: Van welke momenten, met jouw dreumes of peuter, geniet jij het meest & wat is/zijn de leeftijd(en) van jouw kid(s)?

Wanneer je beide stappen hebt ondernomen, maak je kans op een Babboe Peuterstoel!

Kun je echt niet wachten?

Wil je nu al op pad met je kleintje in de Babboe Peuterstoel? Dat kan! Ga naar www.babboe.nl waar je de Peuterstoel direct in drie verschillende kleuren kunt aanschaffen (LET OP: mocht je net de Peuterstoel besteld hebben en toch de winnaar worden van deze winactie? Dan krijg je de gekochte Peuterstoel vergoed).

De winactie loopt tot en met 31 mei 2015

Winnaars

W

Winnaar

Win een Babboe Peuterstoel t.w.v. € 69,90

W

Winnaar

Win een Babboe Peuterstoel t.w.v. € 69,90

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
102 Reacties

Reacties

 1. dien dien

  1

  Ik geniet eigenlijk wel van 9 van de 10 momenten, maar toch het meest wanneer mijn oudste zoontje (2,5) denkt dat ik niet kijk en hij heel lief zijn broertje (9 maanden) probeert te leren kruipen of kusjes geeft. Zo vertederent om te zien!!!

 2. timmem timmem

  2

  samen fietsen met kleine lise van 1 en tije van 3 daar geniet ik met volle teugen van

 3. Lineke Geraerts Lineke Geraerts

  3

  Ik geniet van de glimlach en de schaterlach van mijn kinderen. Ik geniet daar volop van als ik zie dat ze het maar hun zin hebben. Lucas is 5, Milan is 2 en Veerle is 7 maanden. Ik heb een bakfiets maar niet zo 'n fijn stoeltje

 4. sara hardeman sara hardeman

  4

  ik heb twee vrolijke meiden eentje van 2 jaar en 3 maanden en eentje van 6 maanden en wat geniet ik enorm van ze we houden alle drie van fietsen met de bakfiets de oudste loopt als ik niet oppas zo op haar sokken en zonder jas naar buiten als ik zeg dat we gaan fietsen

 5. Marjoleintje Marjoleintje

  5

  Ik geniet het meest van mijn mannetje als hij lekker bij me ligt te drinken of als hij helemaal blij met zijn armpjes zwaait en met zijn beentjes trappelt zodra ik na het slapen bij zijn bedje kom. Mijn zoontje is nu acht maanden.

 6. Suus13 Suus13

  6

  Ik geniet het meest van de momenten waarop onze zoon heel erg enthousiast reageert op voor hem nieuwe dingen als we samen aan het wandelen / fietsen zijn! ;-D Onze zoon Daan is 19 maanden en 3 werkjes geleden grote broer geworden van zusje Evy! Hij geeft haar veel knuffels en kusjes, ook echte geniet momenten.

 7. dje-dje dje-dje

  7

  Ze vind het heerlijk om op pad te gaan wandelen of met de fiets 6 juni word ze 1 jaar en wat zou het een mooi cadeau zijn

 8. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  8

  Wij hebben sinds kort een elektrische babboe! Super handig met 3 kindjes. Mijn zoontje van 4 kan zelf nog niet fietsen (is maar een kleintje) en dan heb ik nog 2 jongens, een van 17 en een van 6 maanden. We hebben al een peuterstoeltje voor Deyan, maar Milan zit nog in de maxicosi en is nu ook bijna toe aan een peuterstoeltje. Wij genieten iedere dag van ons bakfiets momentje. Lekker er op uit, en wat een complimentjes dat we krijgen met zo'n mooie en goedgevulde fiets!!

 9. titia13 titia13

  9

  Dochter van net 3 en zoontje van bijna 11 maanden.... ik geniet van hun samen spelen, hun samen 'ruzie maken' omdat ze met hetzelfde speelgoed willen spelen... ik geniet zoveel mogelijk van mijn kinderen want ze groeien zo ontzettend snel...en ze hebben niet altijd een de meest gezellige buien.

 10. MamaMarijke2 MamaMarijke2

  10

  Mijn zoon van 3 vindt het fantastisch om mee te fietsen. Hij is te groot om voorop de fiets te zitten dus zit sinds kort achterop. Dan roept hij alles wat hij ziet! En vaak ziet hij de kleinste dingen die ons niet meer opvallen. Daar geniet ik het meest van. Het neemt je weer mee in de wereld van de peuter :-)

 11. Saskiaenhugo Saskiaenhugo

  11

  Ik kan erg genieten van onze 3 jongens samen in de bakfiets, de jongste die aan het schaterlachen is om zijn broers. Ze zijn 10 maanden, 2 jaar en 5 jaar. Van de zomer zijn ze samen 10.

 12. Veerle van Hooft Veerle van Hooft

  12

  Ik vind het heerlijk om met Marcus van bijna 6 maanden overal heen te fietsen. En geniet vooral als hij alles goed in zich op zit te nemen om dan even later met een glimlach op zn gezicht in slaap te vallen. Het zou geweldig zijn om zo'n leuk en handig stoeltje te winnen, en een perfecte timing aangezien Marcus bijna niet meer in zijn andere stoeltje past.

 13. esvosser esvosser

  13

  'S ochtends als de kids wakker worden en we nog heel even met z'n viertjes in bed liggen. Mooiste genietmoment! Mijn dochter van vier en zoon van een samen lekker gek doen samen terwijl wij wakker proberen te worden. Mooier kan mijn dag niet beginnen!

 14. hanane Oulhaizoum hanane Oulhaizoum

  14

  Wanneer ze tegen je aankruipen, kusjes geven en zeggen dat ze heeeeeel veeeeel van je houden. Mijn kids zijn 6 en 9 jaar.

 15. Hanna Drost Hanna Drost

  15

  Ik geniet van de momenten dat als ik haar uit bed haal eerst haar knuffeltjes een kusje geeft, dat ze naar iedereen haar lieve glimlach geeft en aan iedereen laat zien dat ze vrolijk is! dat ze in haar eigen taaltje mij vanalles wil vertellen en ook wacht op antwoordt. Dat ze bij alle fietsen met zitje of bak staat te trekken en een stukje wil fietsen. dat ze heel veel en snelle ontwikkelingen maakt zonder er bij stil te staan. Er zijn zoveel momenten om van te genieten! , zelfs op de momenten wanneer we dat gezeur zat worden weet ze altijd weer de armen om je heen te slaan en de liefde te geven die alles weer goedmaakt.

 16. Liz@ Liz@

  16

  Ik geniet van ieder moment met mijn dreumes, peuter en kleuter. Mijn dreumes is een boefje als hij de afstandsbediening pakt , hard wegloopt en heel hard moet lachen omdat hij weet dat t niet mag, en nog harder moet lachen als ik hem achterna kom. Maar ik geniet heel erg als we samen naar het strand gaan met de bakfiets. Het babybakje is te klein geworden dus een peuterstoel zou fantastisch zijn.

 17. hillie hillie

  17

  Ik geniet het meest van onze dochter eigenlijk alle momenten tuurlijk is ze wel eens opstandig maar hoort bij haar leeftijd en grenzen opzoeken ze is net drie geworden en onze tweede is op komst:)

 18. Dimphie Dimphie

  18

  Mijn tweeling is bijna 14 maanden, ik vind het fantastisch als ze samen knuffelen of elkaar troosten ook al gaat dat nog niet altijd even handig!

 19. missmw missmw

  19

  Ik doe mee met deze actie voor mijn lieve vriendin. Die hoogzwanger is van naar tweede zoontje. Sinds kort heeft ze een baboe bakfiets aangeschaft om straks lekker met haar twee mannetjes op stap te gaan. zon mooi peuter stoeltje zou geweldig zijn voor haar oudste van 2,5 jaar. Die elke dag vraagt mama baby uit??? Het is zo genieten zon peutertje die een klein babybroertje krijgt. Laatst was ik er met mijn zoontje van toen 8 weken en hij (Mees heet hij) hielp zijn moeder graag mee met de fles geven aan mijn zoontje. Wat zal hij een trotse grote broer zijn straks!

 20. egni egni

  20

  Ik heb geen auto en ga dagelijks naar mijn werk, het kinderdagverblijf en de winkel op de fiets. Deze prijs komt dus niet voor niets. De kinderen, de boodschappen en mijn werktas zitten dan met gemak in de handige, grote 'fietsbak'.

 21. Liefje Liefje

  21

  Ik geniet van het samen zijn! ik heb een dochtertje van 2,5 en die houdt erg van fietsen.. mocht geruime tijd niet fietsen dat was dan ook een hele teleurstelling voor haar, maar toen het weer mocht, straalde ze van oor tot oor! en daar wordt je wel heel warm van binnen van.. helemaal trots op haar! en nu ze grote zus mag worden, zou het toch geweldig zijn om zo'n peuterstoel te hebben. Waardoor ze fijn naast elkaar kunnen zitten.

 22. diandiaantje diandiaantje

  22

  Lrkker erop uit deze zomer met mijn dochter van bijna 17 maanden en mijn pas geboren zoon. Ik ben nu 39 weken zwanger en samen kunnen ze straks mee op de fiets. Zoonlief in maxi codi en onze dochter in de peuterstoel!

 23. Lovelymam Lovelymam

  23

  met me dochtertje van 5 maanden haar zus van 8 jaar naar school brengen op de fiets en boodschappen doen met haar

 24. caatje80 caatje80

  24

  Ik geniet het meest van de zaterdag ochtend, alle twee de dames gezellig bij papa en mamma in t grote bed. Samen lekker knuffelen en kroelen, maar ook koprollen enz. Onze dames zijn 3 jaar en 9 maanden oud. Dus een peuterstoel zou hier goed van pas komen.

 25. Marina van Beek Marina van Beek

  25

  Zingen.. mijn zoon van 5 helpt mee met het bedenken van de tekst (je kan wel raden lachen gieren brullen als het woord poep erin voorkomt), dochter van 1,5 zingt in haar eigen woorden ons zelfverzonnen liedje en ons zoontje van 5 maanden vindt het heerlijk dat je met hem zingt en danst. Leuk dat we dit ieder op zijn eigen manier maar samen kunnen beleven!

 26. EWanders EWanders

  26

  Opa en oma hebben een bakfiets, leuk voor als ik daar ben om met Lisa (10 maanden) te gaan fietsen. En misschien willen de neefjes/nichtjes Luuk (10), Mara (8), Gijs (5) en Eva (4) dan ook mee, ze wonen op hetzelfde terrein bij opa en oma op de boerderij. En voor de toekomstige kleinkinderen welke nog gaan komen....

 27. mammamarlinda mammamarlinda

  27

  Ik geniet het meest als het zonnetje schijnt en lekker met de meiden (4jaar-2jaar & 16weken)een rondje fiets en een tussen stop maak om even in de speeltuin te spelen

 28. margreetbronk@gmail.com margreetbronk@gmail.com

  28

  Ik geniet het meest als ik zing voor mijn dochtertje van 5 maanden en ze mij zoo lief en tevreden aankijkt!

 29. ninajansen ninajansen

  29

  Sinds een paar weken hebben wij een Babboe Big. Onze zoon is bijna 7 maanden en vindt het heel leuk in de bakfiets. Mijn meest idyllische moment tot nu toe is dat m'n zoontje samen met onze hond in de bakfiets zit opweg naar het bos. Daarbij heeft m'n zoontje de halsband van Lola vast en Lola steekt haar kop door de huif maar buiten!

 30. yvpe yvpe

  30

  Ik heb twee kleine mannetjes de ene is twee jaar en de andere is 6 maanden. Het is iedere dag wel 100x genieten als ze wakker worden en due kleine armpjes om je nek slaan of als we gezellig samen op de mat aan het spelen zijn! Over 2 weken krijg ik eindelijk mijn nieuwe babboe bakfiets en daar kan ik dat zitje heel goed bij gebruiken

 31. Aiko Aiko

  31

  6.00 uur 'Uit uit' zegt mijn kleine meid. ' neeh het is te vroeg eerst even ontbijt' 6.05 uur Ze eet haar broodje, kijkt me aan en brabbelt luid: 'Smak smak, lekker, klaar, uit?' 6:20 uur Daar staat ze, jasje, schoenen in haar hand en een lach op haar gezicht. Ja het is vroeg maar mama zwicht. 06:30 uur We fietsen rond en we kijken om ons heen, Zwaaiend naar alles en iedereen. 06:45 uur Daar zit ze dan in de bakfiets, met een van oor tot oor een lach! Dit is voor iedereen toch een goed begin van de dag. (Wat een morgen met mijn kleine meid van 1,5. Ze past nog net in de babyschaal.)

 32. katleendl katleendl

  32

  Voor een mama in wording zou dit geweldig zijn, op deze manier kan ik en op men kleintje passen en aan men lijn werken. deze zou zeker veelvoudig gebruikt worden hehe

 33. riv riv

  33

  ik geniet van zoveel momentjes, mijn dochtertje van bijna 2 vind het heerlijk om te fietsen en daar genieten we volop van maar ook samen spelen en gek doen, of naar de kinderboerderij zijn heerlijke uitstapjes! en die doen we op de fiets

 34. Mama Loontje Mama Loontje

  34

  Het meest geniet ik van de momenten dat ik me kleine man zie genieten!! Op de kinderboerderij, in de speeltuin, als hij lekker aan het knutselen is... En sinds kort als we tochtjes maken met onze bakfiets!! Dan giert hij het uit en geniet ik ook met volle teugen!!

 35. Inge Wenker Inge Wenker

  35

  Twee weken geleden mijn baan opgezegd om meer bij mijn lieve dochters te zijn. Dit houdt in geen auto meer, maar gelukkig wel een mooie Babboe bakfiets. Toen ik vorige week met Evi (4 jaar) en Nola 9 maanden naar de kinderboerderij fietste wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik genoot weer !

 36. maaikeelzinga maaikeelzinga

  36

  Van mijn oudste geniet ik het meest als het hem met veel oefenen lukt om iets nieuws te doen! Hij trots en ik trots! Bij mijn jongste vooral van het kopje als hij mij ziet nadat hij een dag bij oppas, papa of kdv is geweest, die blik die van alles probeert te vertellen en vooral heel blij is dat jij er weer bent! De jongens zijn 1 en 3 jaar.

 37. Jan31 Jan31

  37

  Die prachtige lach is om te genieten.

 38. aekoren aekoren

  38

  op het moment geniet ik erg van de poging van mijn dreumesje (19 mnd) om dieren geluiden na te doen. Ze wil wel maar het lukt nog niet echt van woef horen we bijvoorbeeld alleen maar ff ff. Mauw lukt nog wel aardig. Maar het leukst was het van de week toen ze probeerde te fluiten bij het zien van een vogel. Ik had het wel heel knap gevonden als ze dat al voor elkaar kreeg. Dus gaan we met dit weer graag wandelen of fietsen zodat we lekker veel dieren zien. Verder geniet ik ook van de interactie met haar zussen (van 5 en 7 jaar)

 39. rianniepannie rianniepannie

  39

  Ik geniet het meest van de knuffels en kusjes van mn mannen... en ook de voorleesmomentjes vind ik heerlijk. Mijn mannen zijn bijna 4, bijna 2 en 4 maand.

 40. judokid judokid

  40

  Ik geniet eigenlijk van ieder moment, maar meestal vind ik het wel een mooi momentje als ze net wakker is even samen knuffelen en rustig wakker worden onze dame heeft nu vaak geen tijd meer om te knuffelen

 41. vlindertje85 vlindertje85

  41

  Ik geniet het meest van mijn kids als we op pad zijn en zij de wereld ontdekken. Lekker kunnen ravotten, uitleven en genieten van de natuur. Onze kids zijn 5 maanden, en twee en half jaar.

 42. Reza86 Reza86

  42

  Met deze actie zouden ik en m'n zoon gaan genieten van de mooie omgeving op de fiets nu doen we alles met de wandelwagen

 43. jannekerood jannekerood

  43

  Jaaaa! Onze dochter is bijna 9 maanden! Het meeste genieten we van haar als ze de wereld aan het ontdekken is, en hoe kan dat beter dan in de bakfiets!

 44. Queenmom Queenmom

  44

  Ik geniet van elk moment van mijn kindjes maar in de bakfiets zijn het echt 2 broers samen. De oudste van net 3 houdt de hand vast van zijn net 1 jarige broertje die onderuitzakt in de bakfiets. Grote broer probeert hem een beetje rechtop te houden maar hij zakt toch weer naar onder. Wat leidt tot hilarische momenten. Mama heeft het proberen op te lossen met handdoeken tussen de riemen maar dat is een waardeloze oplossing. Gelukkig kunnen de broers er smakelijk om lachen maar mama zou heel blij zijn met de peuterstoel.

 45. sini sini

  45

  Als mijn tweeling naast elkaar ligt te spelen en ik naar ze toe kom om ze te knuffelen.. Vier kleine handjes die zich uitstrekken en dan mijn gezicht vastpakken. Lachend grijpen en knijpen in mijn wang, mijn neus, mijn haar. Zo lief, zo gezellig! Dan voel ik me rijk en geniet ik!

 46. Daisy Koolhoven Daisy Koolhoven

  46

  Ik geniet wanneer mijn zoon van 3 mijn dochter van 5 maanden laat schateren van het lachen. Ik kan mij nu al verheugen op de fietsritjes die komen gaan wanneer ze samen in de bakfiets zitten. Zoooooooveel gezelliger als op een 'gewone' fiets waarbij ze elkaar niet kunnen zien.

 47. LS LS

  47

  Ik geniet het meest als we samen op de fiets zitten en die kleine zelf begint met liedjes zingen! Helaas de BABBOE bakfiets niet gewonnen, dus zelf één aangeschaft. Wat zou het gaaf zijn als we de peuterstoel winnen en kunnen gaan uitproberen!! Oppaskindjes zijn 3 (jongen) en 8 maanden (meisje) en zelf ben ik 7 maanden zwanger van de eerste.

 48. JoanGodyla JoanGodyla

  48

  Mijn baby is nog geen peuter maar dat wordt hij wel snel genoeg. Samen fietsen in de bakfiets, naar de schaapjes kijken. Heerlijk!

 49. Nunie Nunie

  49

  OOh die zou zo handig zijn! Mijn kindje is nu bijna 10 maand en wordt te groot voor de maxicosi. Wij gaan graag samen fietsen, ik zette dan de maxicosi in de fietskar. Helaas is hij nog net te klein om alleen in de fietskar te kunnen zitten, ik heb het deze week geprobeerd, met kussentjes aan de zijkanten en dan is het nog een twijfelgeval. Hij mag graag slapen gaan en hangt dan net tegen de riempjes aan, niet erg fijn. Ik vond het eerst een grappig gezicht en heb een fotootje gemaakt, maar eenmaal binnen bleek er een rode streep in zijn nek te staan. Arm kind!

 50. ingrid437 ingrid437

  50

  Ik geniet het meest van al dat gebrabbel van mijn 2 Kids. Mijn jongste zoontje is 3 maanden en brabbelt dus nog echt mijn oudste is 2 jaar ik geniet zo van alle heerlijke opmerkingen als wij op de fiets zitten

 51. Sneaker Mommy Sneaker Mommy

  51

  Nav jullie vorige actie heb ik een 2e hands babboe gekocht om heerlijk te toeren. M'n meisje van 3 zit er heerlijk in maar m'n mannetje van 21 maanden zit in een soort stoelverhoger en die zakt erin onderuit. Dus echt genieten van het ritje zit er nog niet in want ik moet regelmatig stoppen om m weer rechtop te zetten. Hopelijk kunnen we met het stoeltje heerlijk genieten van alles wat we zien onderweg.

 52. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  52

  ik heb veel nichtjes en neefjes ik kan dit goed gebruiken

 53. teddy1982 teddy1982

  53

  Ik geniet van alle momenten de ontwikkeling van de jongste die is drie maanden en van de ondernemende oudste van 6 jaar met altijd maar weer die vraag waarom dit, waarom dat, waarom zus, waarom zo

 54. Tineke88 Tineke88

  54

  Het klinkt misschien heel cliché maar ik geniet zo enorm van mn gezinnetje als we met zn allen op pad zijn! Een volle auto of heel toepasselijk een volle bakfiets! Een bakfiets vol zegeningen en geluk! Mijn kids zijn bijna 4jr, ruim 2jr en net 3mnd. (Dus voor de jongste komt die peuterstoel echt goed van pas straks)

 55. ilsevanstratum ilsevanstratum

  55

  Ik geniet van heel veel momenten met mijn kinderen. Als ze zoals nu lekker met elkaar buiten in het zonnetje buiten spelen of wanneer ze samen K3 nadoen, samen een verhaaltje voorlezen of lekker erop uit gaan met z'n allen. Ik heb 4 kinderen van 7, 5, 2 en 6 maanden

 56. Mariska GiulianoJazzlyna Mariska GiulianoJazzlyna

  56

  Ik geniet van alle momenten. Gisteren weer genoten van haar 2e verjaardag. ALs mijn pauter geniet, dan geniet ik ook!! En van mijn bijna kleuter ook!! Heerlijke kinderen. Gisteren zong zoonlief helemaal alleen voor zijn zusjes. Als mama smelt je dan helemaal. zooo trots. Jazzlyna 2 jaar en Giuliano 3 jaar en 9 maanden

 57. wilmaagarwal wilmaagarwal

  57

  Ik geniet van iedere ontwikkeling van mijn dochter. Volgende week wordt ze 1 jaar, maar ze loopt al goed rond en zegt al een aantal woordjes. Het is een hele vlugge en ondernemende dame.

 58. Glw2931 Glw2931

  58

  Ik geniet elke dag van mijn kids 11 7 en 1jaar Die van 7 heeft een beperking en kan echt de clini clown uithangen waardoor de jongste niet meer bij komt van lachen

 59. busybees busybees

  59

  Ik geniet wanneer ik zie dat mijn zoon (3jr) en gastkindje (2jr) samen spelen en spontaan wilt hij of zij met elkaar knuffelen waarna hij tegen haar zegt: " ik vind jou zo lief gevolgd door een kusje. Doet mijn hart elke keer weer smelten

 60. bjanneke bjanneke

  60

  Ik kan er zo van genieten als ze heerlijk hun gangetje gaan. Aan het spelen of op onderzoek uit zijn, of ondeugend doen. Ik kan hier heerlijk naar kijken. Mijn dochter is 2,5 en mijn zoon bijna 1 jaar.

 61. mamanienke mamanienke

  61

  Mijn kinderen zijn 4,2,1. De jongste zit nog in babyschaal maar moet er echt uit. Ik geniet het meeste als we s'ochtends knuffelen in het grote bed met z'n allen of als ik fiets op mijn babboe met de kindjes gezellig kletsen in de bak. Helemaal trots, wat een rijkdom!

 62. barbara02 barbara02

  62

  Ik heb nog maar een baby van 4 weken oud, maar geniet natuurlijk van elk moment.. Ik wil graag een bakfiets kopen met de tijd en dan hebben we alvast een stoeltje..

 63. selly selly

  63

  Ik geniet van m'n meiden als ze bij me zijn, lekker knuffelen, spelen en gek doen. We hebben een bakfiets zodat we straks met de meiden ( 3 en 2 ) en hun baby broertje/ zusje heerlijk erop uit kunnen. Stoeltjes erin zou het comfort verbeteren en zou het. Fiets plezier nog meer verhogen!

 64. MGL MGL

  64

  Ik geniet het meeste als mijn kleine jongen van 6 maanden heerlijk in de (babboe) bakfiets in slaap valt. Wat een fantastisch uitzicht heb ik dan op mijn kleine man! Voor mij het ultieme genieten nu hij nog zo klein is.

 65. IlonaGroenleer IlonaGroenleer

  65

  Ik geniet van alle momenten van mijn kleine peuter, maar vooral als hij in een schaterlach terecht komt en ons overal mee naar toe sleurt om iets voor elkaar te krijgen. Mijn kleine man is 2,5 jaar oud.

 66. Bianca Bosman Bianca Bosman

  66

  Ik geniet het meest van mijn peuter Vera (2 jaar) als we samen in bad zitten en ze heel lief mijn zwangere buik met badschuim insmeert en zegt:"hallo kleine baby in mama's buik".

 67. Suusz_111 Suusz_111

  67

  Norah, 7 maanden geleden geboren Onze dochter, al zo'n grote meid Wij genieten intens van haar en kunnen niet één voorbeeld geven Mijn gevoel van genieten via deze manier beschreven Jij bent een verrijking in ons leven jij geeft ons verrijking in het gevoel Sinds jij er bent voelen wij van alles als je begrijpt wat ik bedoel Heb je verdriet voelen wij de tranen Doet jou iets zeer voelen wij de pijn Ben je niet in onze buurt verlangen wij ernaar dat je bij ons zult zijn Kijken mensen naar jou voelen wij ons trots Zit je te lachen voelen wij ons blij Al deze gevoelens maak jij los al deze gevoelens, dat doe jij Ben je ziek voelen wij ons rot Je mooie bruine ogen De blosjes op je wangen Je bent ons zonnestraaltje, elke dag Onze liefde voor jou gevangen Zien wij jou spelen voelen wij ons fijn Lieve Norah, wij vinden het een voorrecht jouw ouders te zijn!

 68. Brenda Bracke Brenda Bracke

  68

  Ik geniet het meest van samen weggaan, lekker naar de kinderboerderij of gewoon zomaar een rondje fietsen. Mijn dochtertjes zijn 2 en 4 jaar oud.

 69. Suusz_111 Suusz_111

  69

  Norah, 7 maanden geleden geboren. Onze dochter, al zo'n grote meid. Wij genieten intens van haar en kunnen niet één voorbeeld geven. Mijn gevoel van genieten via deze manier beschreven. Jij bent een verrijking in ons leven, jij geeft ons verrijking in het gevoel. Sinds jij er bent voelen wij van alles, als je begrijpt wat ik bedoel. Heb je verdriet, voelen wij de tranen. Doet jou iets zeer, voelen wij de pijn. Ben je niet in onze buurt, verlangen wij ernaar dat je bij ons zult zijn. Kijken mensen naar jou, voelen wij ons trots. Zit je te lachen, voelen wij ons blij. Al deze gevoelens maak jij los, al deze gevoelens, dat doe jij. Ben je ziek, voelen wij ons rot. Je mooie bruine ogen, de blosjes op je wangen. Je bent ons zonnestraaltje, elke dag. Onze liefde voor jou gevangen. Zien wij jou spelen, voelen wij ons fijn. Lieve Norah, wij vinden het een voorrecht jouw ouders te zijn!

 70. -Sigrid- -Sigrid-

  70

  Momenteel kan ik echt genieten van het boodschappen doen met onze jongste van 15 maanden. In het karretje, bungelende benen, "wijze" verhaaltjes vertellen, andere mensen uitgebreid bestuderen en lachen om andere kindjes... Vind het zo bijzonder om te zien hoe zo'n kleintje zich ontwikkelt! Echt een voorrecht... Naast onze zoon van 15 maanden hebben we ook nog een dochter van 3,5, een zoon van 6 én ben ik in verwachting. Spannend!! De peuterstoel zou zeer welkom zijn: de bakfiets is uit de "winterstalling " gehaald en de babyschaal moet toch echt plaatsmaken voor een volgende stap. Nu heeft mijn man een optie gezien om een oud fietsstoeltje zo te veranderen dat deze in de bakfiets gemonteerd kan worden. Of ik daar nu heel blij van word... Eigenlijk niet! Van jullie peuterstoel wel dus ik duim!!!

 71. FatimaAkkad FatimaAkkad

  71

  Wauw van de meeste momenten! Maar vooral als we samen aan het wandelen zijj en we zooo lang en gezellig kunnen praten. En nu met de komst van een broertje helemaal in de wolken hoe hij sochtends en savonds knuffels en kusjes geeft etc. Hij is 3.5!

 72. 5Boys 5Boys

  72

  Met 5 kinderen zijn er heel veel mooie momenten om te genieten. Ze zijn 14, 12, 9, 4 en 1 jaar en allemaal prachtige jongens. Onze zoon van 4 in echt een knuffelkont. Als we dan samen op de bank zitten en ik krijg weer eens een dikke knuffel en hij zegt dat hij van mij houdt en dat als hij later groot is met mij gaat trouwen dan geniet ik daar intens van en mijn moederhart smelt iedere keer weer.

 73. briitte89 briitte89

  73

  Ik krijg dit jaar me eerst kind en zal direct samen genieten als ik deze test fiets kan gebruiken dan gaan we samen van de herfst en winter genieten kan niet wachten

 74. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  74

  voort bij is die stool heel welkom want ik heb veen nichtjes en neefjes

 75. dionne_entjes dionne_entjes

  75

  Een van de momenten dat ik het meest geniet, zijn de momenten dat mijn oudste Nora (2,5) met haar broertje Lucas (8,5 maand) speelt, samen heerlijk lachen of wanneer ze hem eten wil geven en zijn speentje pakt als hij huilt. Ik geniet van het contact met elkaar en liefde en warmte die ik daarvan ontvang.

 76. kvia kvia

  76

  heb een t weedehands karretje kunnen kopen en dit stoeltje kan ik erin wel gebruiken voor mijn kleine spruit!!

 77. MamavanMilan MamavanMilan

  77

  Ik geniet altijd van ons zoontje (4). Maar op het moment toch echt het meeste als hij gaat voorlezen aan baby (zit nog in mama's buik) of een liedje gaat zingen voor het slapen gaan!

 78. Elianne Nobel Elianne Nobel

  78

  Ik wil hem heeeel graag. Is nu echt tijd om mijn zoontje Vincent (8mndn) in de fietskar te vervoeren als we grote zus Laura (2,5jaar) naar de peuterspeelzaal brengen. Ik vervoer hem nu in de draagzak omdat ik toch graag wil fietsen met mooi weer en niet met de auto, maar ja... met de baboe peuterstoel kunnen we dat veiliger gaan doen! Laura vindt de fietskar super leuk! Ze kruipt er het liefst al in als hij nog in de schuur staat haha. Fietsen is dus echt een feest en geniet moment!

 79. ramona28 ramona28

  79

  Het allermeest geniet ik van de momenten dat wij als gezin bij elkaar zijn. Mijn vriend heeft erg onregelmatig werk en is vaak weg van huis maar als we dan met zijn vieren thuis zijn en mijn zoontje en dochter samen spelen op grond en ontzettend om elkaar moeten lachen geniet ik het meest! Onze zoon Sam is 7 jaar en onze dochter Kate is 8 maanden oud.

 80. HelenJ1986 HelenJ1986

  80

  Mijn mooiste momenten zijn als mijn oudste mijn jongste knuffelt in de bakfiets.helaas zit hij niet stevig in zijn kinderzitje en is nog te klein voor het bankje zelf. Deze peuterstoel zou echt ideaal zijn voor hem.:) na de zomer gaan de twee samen vaker op pad met onze babboe curve omdat de psz en school in hetzelfde gebouw zit.

 81. ingrid437 ingrid437

  81

  Ik geniet volop van de lach en het gebrabbel van mijn jongste zoontje van 3 maanden en daarnaast geniet ik ook van alle verwondingen van mijn oudste zoontje van 2,5 jaar. Niks heerlijker dan de opmerkingen van je kinderen. En Het is ook heerlijk om te zien hoe de broers met elkaar omgaan Hoe ze naar elkaar kijken!

 82. christacmt christacmt

  82

  Ik geniet er van als grote stoere broer van 4 zo lief en teder is voor zijn kleine zusje van bijna 6 maanden. Zo fijn om te zien dat ze ondanks het leeftijdsverschil zo gek op elkaar zijn. Op dit moment gebruiken we de maxi cosi in de bakfiets, maar omdat mijn dochtertje dit niet leuk vind, kunnen we nooit met z'n drietjes de bakfiets gebruiken, Met zo'n mooie peuterschaal kunnen we dit wel doen en veel op uitstap gaan in de zomervakantie en samen genieten van alle mooie momenten!

 83. omi33 omi33

  83

  Heb nu ruim vier jaar een babboe big bakfiets en geniet eigenlijk elke dag van mijn kinderen in de bakfiets . Het allerleukste vind ik als al mijn kinderen (9, 6 en 2 jaar) er in zitten en liedjes gaan zingen. zo vrolijk en andere mensen die ons zien worden er ook helemaal blij van. Met de vierde op komst is het straks nog gezelliger

 84. ChristaH ChristaH

  84

  Mijn dochtertje van 10 maanden zit het liefst op de fiets. Heerlijk met het mooie weer op pad met zn tweeen. Ik geniet als zij geniet.. En dat is nu eenmaal op de fiets. Daarom denk ik erover om de babboe fiets te kopen. En als ik dit zitje win dan moet ik hem wel kopen :)

 85. Maaike333 Maaike333

  85

  Ik doe het gewoon andersom; hier win ik een Babboe Peuterstoel en via een andere manier probeer ik een Babboe bakfiets te winnen! Wow, dat zou eens gaaf zijn! Leuke actie :) Ik zie me al gaan met kind en spulletjes. Naar het park om te picknicken en te dragdromen over ons komende wondertje in mijn buik :)

 86. vvw vvw

  86

  Bij ons in de bakfiets worden de mooiste liedjes gezongen! En dan het liefst zo hard mogelijk... Heerlijk hoe de 2 oudste dames (5 en 2) genieten als iedereen omkijkt ;) Deze mama kan haast niet wachten tot de jongste dame ook mee gaat zingen.. (4 maanden)

 87. miszzn05 miszzn05

  87

  Jaaaa voor mijn 3 jongste kids geweldig!!! Heb nu nog 4 kids de oudste 2 jongens van 11 en 10 jaar en de meissies 5 en 3 jaar en nog een meissie op komst over 2 weken

 88. kuikentje kuikentje

  88

  Het leukst vind ik de vrije tijd die ik met ze kan doorbrengen. Lekker op de fiets de bossen in of de hei op en dan heerlijk een krentenbolletje eten met elkaar....bloemetjes plukken en gewoon genieten. Onze jongste is bijna 1 jaar en dan een van 4 van 8 van 11 en van 12.

 89. angelique fok angelique fok

  89

  ik geniet van elk moment van beide zoons maar mijn peuter spant soms wel de kroon hij kwebbelt de oren van je hoofd vanmiddag was hij zwaar teleurgesteld want zijn beste vriendin wilde niet meer met hem trouwen en de kop die hij er dan bij trekt is onbetaalbaar. sinds ik een week geleden een babboe heb hoor ik zeer vaak maaaaam gaan we nog even bakfietsen? tuurlijk schat . mooi dan kan ik ff lekker achtbanen. en elke heuveltje die we tegen komen gaan de twee handjes in de lucht en hoor je een hard whieeeeooeeeeeeee

 90. Dorien Verheyen Dorien Verheyen

  90

  Ons kriebelmomentje op de verzorgingstafel voor zijn pyjama aangaat. Dan giert hij het uit en tovert een ongelofelijke glimlach op mijn gezicht (en dat van papa) ! Zaaalig !

 91. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  91

  De win actie loopt tot en met mei? Waarom komt er iedere dag dan wat anders te staan? Gisteren stond er nog 1 dag, vandaag staat er 2 dagen?

 92. Nienke 112 Nienke 112

  92

  Onze dochters zijn bijna 2 jaar en bijna 4 jaar oud. En ik ben zwanger van de derde, die we de komende maand verwachten. Omdat onze oudste bijna naar school gaat, hebben we een bakfiets aangeschaft. En de meiden vinden dit echt FANTASTISCH!! Als ik even naar de supermarkt moet voor een boodschapje en ik vraag de meisjes hoe ze erheen willen, dan weet ik het antwoord al: BAKFIETS!!! roepen ze dan allebei in koor terwijl ze staan te springen en te dansen. Meteen rennen ze dan naar de gang om hun jasjes te halen......en....natuurlijk hun zonnebrillen! Want ze gaan niet de deur uit zonder zonnebril. Als ware diva's zitten ze dan in de bakfiets (tot grote hilariteit van iedereen die we tegenkomen onderweg). Met name de jongste vindt het gevoel van wind door haar haartjes het mooiste wat er is! Die genietende uitdrukking op haar snoetje is echt onbetaalbaar!! Straks gaat de baby ook mee in de bakfiets en hij/zij moet, zodra ze niet meer in de maxicosi past, in een peuterstoel. Wel zo veilig! Ik weet zeker dat de baby net zo zal genieten van het samen buiten fietsen als zijn/haar zusjes!

 93. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  93

  ik geniet altijd van mijn kinderen

 94. Judith1983 Judith1983

  94

  Zou fijn zijn voor mijn meid van 9 maanden die bijna uit haar babyschaal is gegroeid. Ik geniet het meest als ze samen met haar zus van 3,5 in de bakfiets zit, we over de steentjes rijden en ze samen geluid gaan maken zoals ik vroeger ook deed als ik over steentjes reed met mijn moeder.

 95. Annemiekbo Annemiekbo

  95

  Mijn oudste is 2,5 en mijn jongste is bijna een half jaar. Het fijnste moment is 's ochtends als iedereen is aangekleed, gegeten heeft en zijn tandjes gepoetst. En klaar staan om iets leuks te doen. En dan vol enthousiasme mee geen. Zoals afgelopen woensdag met het hele gezin naar de Apenheul.

 96. Alena Alena

  96

  Ik doe mee met deze actie voor een vriend. Die hoogzwanger is . Het is zo genieten van hun afwachtieng.

 97. zoetje zoetje

  97

  Ik heb een kindje dat bijna anderhalf jaar is en een 2e op komst, voor binnen een maand. Ik geniet het meest van de momenten dat we samen kunnen spelen. Hij speelt heel graag buiten en vindt het dan ook leuk om balletjes naar mama en papa te werpen, om rond te rijden op zijn autotje en om overal op stap en op ontdekking te gaan. Het is altijd leuk om te kijken naar hoe zijn gezichtje openbloeit als hij weeral een nieuw plekje ontdekt heeft. Mijn 2e leuke momentje is als ik juist thuiskom en hij helemaal begint te lachen als hij me ziet en in volle geweld op me afkomt om me een knuffel te geven. Mijn werkdag mag dan nog zo lastig geweest zijn, op dat moment kan ik er terug helemaal tegenaan!!

 98. Sorbotrol Sorbotrol

  98

  ik geniet het meest van mijn peuter als ze met een geweldige opmerking aankomt: laatst waaide het hard en gingen we met de auto weg bij opa/oma. Ze keek naar het huis van opa en oma en zag de grote witte wolken in een rap tempo overwaaien. Ze riep in paniek: "pas op! het huis van opa en oma waait weg!!!". Geweldig toch?! Mijn dochter is 3,5 jaar.

 99. suzanne_koster suzanne_koster

  99

  wij gebruiken de bakfiets véél met onze meiden! Ik ken de stoel van zien-bij-andere-ouders, en ziet er superrr uit! Mooie stevig en lekker robuust. Ik geniet het meest van m'n kleine meid van 1 als we op de kinderboerderij zijn samen!

 100. rianniepannie rianniepannie

  100

  Leeftijden zijn hier bijna 4, bijna 2 en bijna 5 maand (en in januari komt er nog 1 bij). Ik geniet van vele momenten met mn kids.. als de oudste 2 zo lief naast hun kleine broer gaan liggen en ermee spelen en knuffelen bijvoorbeeld. Of als ze zonder ruzie samen met hun treinen kunnen spelen. Het voorlezen waarbij ik in het midden zit en de jongens aan beide kanten naast me (of op schoot). En we hebben sinds kort een bakfiets, dus nu kunnen we ook nog eens genieten van het fietsen met zn allen. Zo leuk om de jongens te zien genieten in de bak!

 101. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  101

  WOW!! Super!! En ik had er echt nog een nodig!!

 102. Yvonne Van goor Yvonne Van goor

  102

  WOW!! Super!! En ik had er echt nog een nodig!!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >