Win een Alecto beeld babyfoon t.w.v. € 139,-!

Door: Mamaplaats 124 reacties

Win een Alecto beeld babyfoon t.w.v. € 139,-!

De Alecto DVM-70 draadloos observatiesysteem / beeld babyfoon heeft een zeer eenvoudige installatie en is volledig draadloos. De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. Een aantal eigenschappen van de Alecto beeld babyfoon zijn: - 100% storingsvrij - ECO-modus - Bereik tot 300 meter buiten, 50 meter binnen - 2,4 GHz digitale verbinding met FHSS 'Frequency Hopping Spread Spectrum' - 2,8 Inch LCD kleurenmonitor - Camera met ingebouwde microfoon en luidspreker - Nachtzicht (infrarood) - Digitale zoomfunctie - Terugspreekfunctie - 5 Instelbare slaapliedjes Naast deze eigenschappen heeft de beeld babyfoon nog veel meer functies.

Win een Alecto beeld babyfoon!

Maak nu kans op een Alecto beeld babyfoon incl. een Eco friendly lader/adapter t.bv. ouderunit, LI-Ion 1000mAH oplaadbare accu en een Eco friendly adapter t.b.v. camera/babyunit t.w.v. € 139,-. Beantwoord de volgende vraag: 'Wat maakt een beeldbabyfoon van Alecto zo uniek?'

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
124 Reacties

Reacties

 1. Fiona Fiona

  1

  de Unieke ECO -modus maakt deze babyfoon zo uniek,alsook dat de babyfoon wordt ingeschakeld als de baby geluid maakt. Bovendien maken de infraroodcamera en de zoomfunctie de Alectobabyfoon wel heel erg UNIEK!

 2. Marije Suurbier Marije Suurbier

  2

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. De Camera heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker,Nachtzicht(infrarood)en Digitale zoomfunctie. Dat maakt deze babyfoon wel erg Uniek..

 3. Debby Mersie Debby Mersie

  3

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. De Camera heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker,Nachtzicht(infrarood),Terugspreekfunctie, 5 Instelbare slaapliedjes en Digitale zoomfunctie. Dat maakt deze babyfoon wel erg Uniek..

 4. spa spa

  4

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons! Dat is toch perfect! En dat draadloos!

 5. tammeke tammeke

  5

  Wat hem uniek maakt is de ECO-modus waardoor de babyfoon pas inschakelt op het moment dat je baby geluid maakt

 6. greekgirl greekgirl

  6

  Het unieke Eco mode zorgt ervoor dat als binnen 30 sec geen geluiden worden gedetecteerd het zenden wordt gestopt, dit zorgt ervoor dat er minder energie wordt verbruikt.

 7. Jokki Jokki

  7

  Ik probeer erg mijn best te doen om zo milieubewust mogelijk te leven maar nu ik zwanger ben moeten we een heleboel nieuwe dingen en vooral apparaten aanschaffen die daar niet echt bij helpen (oei al die luiers)... Daarom vind ik het super dat deze babyfoon 80% energiezuiniger is door de ECO-modus!

 8. Linda Wullings Linda Wullings

  8

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons!Helemaal gewedig toch?!

 9. ppebesma ppebesma

  9

  door de eco modus dat hij inschakelt als de baby geluid maakt en hierdoor 80% energiezuiniger dan andere aparaten en het mooie dat die infarood heeft dat je je kindje ook in het donker kan zien

 10. jhbakkenes jhbakkenes

  10

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons.

 11. hillie hillie

  11

  de babyfoon bevat een unieke ECO-Modus. wanneer de baby geluid maakt word deze geactiveerd en hij is energie zuinig. Ideaal vooral omdat wij onze kleine inbakeren dat is ze nog nodig en nu begint ze met draaien dus nu zouden we kunnen zien wat ze doet en of dat ze nog veilig lig te slapen of dat ze wat anders doet geweldig toch

 12. judokid judokid

  12

  wat het voor mij uniek maakt is het live beeld!

 13. Ljmvanaken Ljmvanaken

  13

  Het unieke van de Alecto babyfoons is dat ze het heel goed doen, weinig last hebben van storing en een behoorlijk bereik hebben. Het voordeel van de beeldtelefoon is dat je niet alleen hoeft te luisteren maar ook kan kijken naar de avonturen van je kind.

 14. Witchy1984 Witchy1984

  14

  Dat is iets wat wij heel graag willen ontdekken, wij hebben ivm de hoge kosten een normale babyfoon van de Alecto gehaald. Iets waar we nu met ons draaiende,drukke meisje spijt van hebben. Wij kunnen wel vanalles opnoemen over onze huidige Alecto babyfoon, deze is behalve dan dat we geen beeld hebben erg goed. Hij heeft de eco modi waardoor hij zuinig is, geen ruis, altijd bereik, nooit ruzie met de babyfoons uit de buurt ivm de frequentie. Hij is compact, draadloos, het geluid is perfect. Eigenlijk alleen maar lof! Omdat opa en oma er graag eentje zouden willen doen wij een poging of we de Alecto beeldbabyfoon kunnen winnen want dat zou erg handig zijn met ons kleine woelmeisje!

 15. poesemien poesemien

  15

  De ECO-modus, waardoor de babyfoon pas geactiveerd wordt als de baby geluid maakt en daardoor tot 80% energiezuiniger is tov soortgelijke babyfoons. Een beeldbabyfoon vond ik eigenlijk maar stom, maar nu onze dochter er is, vind ik het jammer dat we er geen hebben omdat ze soms rustig en wakker in bed blijft liggen terwijl ze toch honger heeft

 16. Jepsie Jepsie

  16

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons.

 17. Nancy Linssen Nancy Linssen

  17

  De Alecto DVM-70 beeldbabyfoon heeft een binnenshuis bereik van 50 meter maar we zouden ook lekker buiten kunnen zitten zonder ons ongerust te maken over onze kleine Ollie door het weidse buiten bereik. Door zijn infrarood-led's zouden we onze Ollie zowel overdag als 's nachts in de gaten kunnen houden. Door het 2,8 inch kleurenbeeldscherm zouden we hem altijd moeiteloos kunnen observeren. we zouden de temperatuur van zijn kamertje eenvoudig in de gaten kunnen houden, zouden van afstand slaapliedjes in kunnen schakelen en we zouden Ollie gerust kunnen stellen met de terug spreek functie. De Eco-modus zou ervoor zorgen dat de babyfoon ingeschakeld wordt als hij geluid maakt. Bijvoorbeeld als hij zou gaan huilen, waardoor hij tot wel 80% energie zou kunnen besparen ten opzichte van een andere babyfoon. Er zou vervolgens een directe verbinding gelegd worden met de camera we zouden dus meteen kunnen zien of er iets met hem aan de hand zou zijn. Ollie huilt 's nachts eigenlijk nooit maar we zouden het geluid van de ouder unit kunnen uitschakelen en voor de nacht het trilalarm gebruiken. Het beeldscherm en de camera zouden we zeer flexibel kunnen plaatsen. Het zou natuurlijk moeiteloos op netspanning werken maar aangezien wij maar weinig stopcontacten in huis hebben zou hij natuurlijk simpel op de accu werken die het beeldscherm van stroom voorziet. Natuurlijk zouden we nooit iets missen of iemand anders horen omdat hij 100% storingsvrij is. Nou als dit alles niet uniek is....

 18. Geetje Geetje

  18

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. !

 19. marloes wognum marloes wognum

  19

  Je kan je wonder nu dag en nacht zien als zij in haar bedje ligt zonder dat je naast haar bedje staat... Dat noem ik nog is uniek..

 20. sandra sandra

  20

  Wij hebben deze babyfoon en wat hem zo uniek maakt is dat hij een enorm berijk heeft! Hij is ook nog eens goed storing vrij en het beeld is heel mooi en dit alles voor een redelijke prijs ;-) Ik zou hem iederen aanraden die nog geen babyfoon heeft of hem hier niet zal winnen!

 21. Dorien1985 Dorien1985

  21

  De unieke ECO modus is uniek bij deze Alecto babyfoon. Een topper in deze tijd zou ik zeggen! Van dat soort initiatieven zouden er veel meer moeten zijn. Als we met z'n allen opletten op ons energieverbruik dan is dat veel beter voor het milieu. Ik vind het heel goed dat bedrijven zoals Alecto daar rekening mee gaan houden bij de productie en hoop dat nog velen zullen volgen!

 22. Boompje Boompje

  22

  een unieke ECO-modus

 23. Corine86 Corine86

  23

  WOW!! Dit zou de ultieme oplossing zijn om mijn (oppas)kindjes ook tijdens hun slaap in de gaten te houden! Dat zou mij een stuk geruster maken! De zuinigheid (ECO-modus) van de Alecto babyfoon maakt deze uniek, zeker in deze tijd waarin we op allerlei manieren proberen om goed met het milieu om te gaan is dit een super uitvinding!

 24. Liedaa Liedaa

  24

  Wow! Een babyfoon met camera met nachtzicht! Te gek! Als we dan wat horen boven kunnen we ook zien wie van de twee meiden wakker is. Met een tweeling van 4 maanden horen we het verschil namelijk nog niet....

 25. jackstek jackstek

  25

  Het unieke van deze mooie babyfoon is de al vaak genoemde ECO-modus. Het lijkt me ook erg handig dat er door infraroodlicht ook s'nachts beeld te zien is. Hij heeft sowieso heel veel mogelijkheden...!!

 26. Mariska Mariska

  26

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons.

 27. Sylvia Kerkdijk Sylvia Kerkdijk

  27

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. De Camera heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker,infrarood,Terugspreekfunctie, 5 Instelbare slaapliedjes en Digitale zoomfunctie. Dat maakt deze babyfoon wel erg Uniek.. kunnen wij onze prinsesje goed in de gaten houden want ze heeft al 2 keer een koortsstuip gehad heel eng om te zien dus voor ons zou deze babyfoon echt handig zijn om haar in de gaten tehouden.

 28. w12345 w12345

  28

  Hij is volledig draadloos!!

 29. kjara kjara

  29

  door het uieke ECO-modes, wat inhoud dat de babyfoon allen word geactiveed waneer de baby geluid maakt, hierdoor is deze babyfoon 70 tot 80% energiezuiniger dan soortgelijke babyfoons. super handig en super energiezuinig!

 30. jpmvandenberg jpmvandenberg

  30

  Temperatuurweergave in ruimte van zender met alarm

 31. Heidy Heijboer Heidy Heijboer

  31

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer je kindje geluid maakt, wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is dan soortgelijke babyfoons. De Camera heeft een ingebouwde microfoon, luidspreker, nachtzicht(infrarood)en Digitale zoomfunctie. Dat maakt deze babyfoon wel erg UNIEK.... Ik zou het geweldig vinden om deze te mogen winnen... Ik ren bij elk geluidje al naar haar toe en met deze babyfoon hoop ik zelf ook wat beter te kunnen ontspannen en slapen...

 32. Lana30 Lana30

  32

  Hij is erg mooi. ECO-modes ideaal.Alles zit erop en eraan. Deze babyfoon wil je graag voor je kindje. Mijn babyfoon heeft het gister avond begeven. Rook niet echt fijn en deed niks meer. Hierdoor zitten we zonder en dat is echt een groot gemis. Met ons 4de kindje op komst kunnen we gewoon niet zonder. Toen ik dit berichtje zag dacht ik meteen even reageren. Ik zou er superrrrrr blij mee zijn. En hem aanprijzen bij iedereen die ik ken. Het lijkt me super leuk om deze te winnen en te gebruiken.

 33. sandraidema sandraidema

  33

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons.

 34. nessen nessen

  34

  ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons

 35. Nikkee Nikkee

  35

  Wat zo uniek is wordt door mijn voorgangsters al aangemerkt. Ik vind deze babyfoon sowieso uniek, mooi beeld erbij, zodat je kan kijken of je naar je kindje moet of niet. Ideaal lijkt mij dat en super dat je ook kan inzoomen en dat het nachtzicht heeft. Verder ideaal zo'n eco-modus in deze dure tijden, toch de luxe van een babyfoon, zonder daar te veel voor te hoeven betalen! Ik ben om, ik wil wel zo'n mooie, luxe en goed werkende babyfoon!

 36. silleke1980 silleke1980

  36

  Hij is draadloos en de babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto EN tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons!!!

 37. valletta valletta

  37

  Naast de unieke ECO-modus, ook het feit dat deze zo compleet is: beeld, geluid, terugspreekfunctie, energiezuinig, liedjes, zoom, nachtzicht, kleurenmonitor en storingsvrij... Wat wil je nog meer???? Deze winnen! :-)

 38. Daantjuh Daantjuh

  38

  Wat hem uniek maakt is de ECO-modus waardoor de babyfoon pas inschakelt op het moment dat je baby geluid maakt. Het systeem is maar liefst 80% energiezuiniger dan soortgelijke babyfoons. En dat met een bereik tot 300 meter buiten en 50 meter binnen! De 2,8” kleurenmonitor geeft je scherp beeld. Zelfs ‘s nachts kun je met de infrarood functie alles in de gaten houden. Wat hem voor mij zo uniek maakt is het feit dat ik kan zien hoe mijn dochtertje in bed ligt en ik me geen zorgen hoef te maken of zij ondersteboven, achterstevoren en binnenstebuiten in haar bedje ligt, want dat kan ik heel makkelijk zien zonder mijn bed uit te moeten! geweldig lijkt hij me!

 39. jessicapit jessicapit

  39

  wij hebben de alecto gekocht bij prenatal en zijn al een x terug geweest,ons kleintje had vruchtwater binnen gekregen en had vaak stik neigingen heel erg eng,dus speciaal deze babyfoon aangeschaft,maar soms horen we ons mannetje eerder dan dat de babyfoon aanslaat dus ben niet helemaal tevereden.

 40. VonLuca VonLuca

  40

  Deze draadloze babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. De Camera heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker,Nachtzicht(infrarood),Terugspreekfunctie, 5 Instelbare slaapliedjes en Digitale zoomfunctie.Ook is hij 100% storingsvrij en heeft wwn binnenbereik van 50m en buiten zelfs 300m!! ook een 2,4 GHz digitale verbinding met FHSS ‘Frequency Hopping Spread Spectrum’en een 2,8 Inch LCD kleurenmonitor;Dat maakt deze babyfoon wel heel erg Uniek en ideaal!!

 41. uitje43 uitje43

  41

  energiezuinig door de ECO-modus en energiebesparend voor mama. Wie wil er nou geen dubbele besparing in deze dure en drukke tijd.

 42. MommieBlessing MommieBlessing

  42

  Gewoon simpel we willen onze kindjes het liefst zien opgroeien in een gezonde wereld deze babyfoon speelt daarop in om een ECOsysteem te hebben,wat willen we als(aanstaande)moeders nog meer??????

 43. Tanja Tanja

  43

  Wat hem uniek maakt is natuurlijk de ECO-modus waardoor de babyfoon pas inschakelt op het moment dat je baby geluid maakt.

 44. arina10 arina10

  44

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. De Camera heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker,Nachtzicht(infrarood),Terugspreekfunctie, 5 Instelbare slaapliedjes en Digitale zoomfunctie. Maar als ons meisje er op te zien is met haar geweldige glimlach is het helemaal een bijzonder exemplaar!

 45. Jacqueline Moors Jacqueline Moors

  45

  Omdat ik dan 24 uur per dag van mijn wondertje mag genieten!

 46. jolanda besems jolanda besems

  46

  Wat hem uniek maakt is de ECO-modus waardoor de babyfoon pas inschakelt op het moment dat je baby geluid maakt. En natuurlijk dat je snachts ook je kindje kunt zien En storingsvrij,zodat je niet anders baby hoort of andersom. En geweldige uitvinding!

 47. Jolandalaan81 Jolandalaan81

  47

  Wat hem uniek maakt is de ECO-modus en de rest van de teckniek

 48. Mirjam Holwerda Mirjam Holwerda

  48

  Naast de Unieke Eco modus, is de bebyfoon ook nog eens energiezuinig en draadloos. Het geeft mij een veiliger gevoel om mijn baby ook te kunnen zien.

 49. nouka666 nouka666

  49

  Wat de beeldbabyfoon van Alecto VOOR MIJ zo uniek maakt is dat hij, ten opzichte van de babyfoon van Alecto die ik nu heb, dus ook beeld heeft en dat hij volledig draadloos is. Hoe minder kabels in huis met die kleine kinderen, hoe beter :-)

 50. Danielle Kampen Danielle Kampen

  50

  nachtzicht,zoomfunctie, terugspreekfunctie slaapliedjes. en hij is ook nog energiezuinig, wat wil je nog meer

 51. missastra missastra

  51

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons.sat maakt hem uniek en dat i me klene man in de gaten kan houwen

 52. ons_b ons_b

  52

  Tja dat antwoord staat natuurlijk bovenaan deze pagina, maar voor mij is hij zo uniek omdat ik dan eindelijk kan zien hoe mijn dochtertje ligt te draaien en te woelen. Of wat er aan de hand is als ze huilt. dan kan ik beter reageren als ik naar haar toe ga.

 53. ALU ALU

  53

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. Wij wonen in echt typisch houten hollands huis, waardoor wij 2 verdiepingen lager gaan slapen dan de baby. Zo'n babyfoon is dus zeer welkom!

 54. Kim Zegers Kim Zegers

  54

  Leuk al die extra dingen die deze babyfoon heeft, maar voormij is het allerbelangrijkste dat ik mijn kleine man kan horen op het moment dat hij zichzelf laat horen.. Hetgeen deze babyfoon voor mij zo uniek maakt zijn alle extra opties en het bijkomende effect dat ik mijn ogen niet meer van mijn kleine man af kan houden...

 55. xyz1284 xyz1284

  55

  Het Unieke is de Eco modus, maar dat is voor mij niet het belangrijkste. Voor mij gaat het belangrijkste zijn dat ik mijn kindje altijd kan zien en in de gaten kan houden, ook snachts, zonder dat je elke keer bij het bedje moet gaan staan om te kijken. Verder zijn alle bijkomende opties natuurlijk super! Energiezuinig, uitstekend beeld, en een unieke nachtmodus! Dit zou echt iets voor mij zijn!!!

 56. Hipro Hipro

  56

  Ecomodus die inschakelt zodra baby geluid maakt, ook kun je inzoomen en infrarood, haarscherp de baby in de gaten kunt houden! Leuke slaapliedjes, ook kun je de camera mee naar buiten nemen, gewoon top product!!

 57. Rianne kool Rianne kool

  57

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. En dat is in tijden van crisis qua milieu en economie natuurlijk erg fijn!

 58. Roos Elsbeek Roos Elsbeek

  58

  De Alecto DVM-70 bevat een unieke ECO-modus. Wanneer mijn zoontje geluid maakt wordt de Alecto DVM-70 geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. Wat geweldig is voor mij als moeder, maar ook voor ons milieu!

 59. kristelgloudemans kristelgloudemans

  59

  dat is simpel, het kunnen zien van je nieuwbakken spruit, want die is uniek!

 60. ilonawolters5 ilonawolters5

  60

  Gewoon een ding wat bij de aanschaf van babyspullen hoort. Je kunt niet zonder

 61. Koetje Koetje

  61

  De ECO-modus, dat geeft een gerust gevoel.

 62. Pinkyfemke Pinkyfemke

  62

  Vrienden van ons hebben precies dezelfde babyfoon en ik zou deze ook ZO ontzettend graag willen hebben! Het staat een beetje knullig dat ik hetzelfde antwoord ga geven als tientallen mensen hier, maar deze babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. Wat zou deze babyfoon ontzettend goed van pas komen zeg!

 63. Bbrinksma Bbrinksma

  63

  Energiezuinig, volledig draadloos, storingsvrij en ver bereik. Mooie grote kleurenmonitor met allerlei handige functies zoals nachtzicht, terugspreekfunctie, slaapliedjes en andere makkelijk aanpasbare instellingen. Meldingen voor temperatuur, lage batterij, buiten bereik en zelfs trilfunctie in de ouderunit. Wat de babyfoons van Alecto zo uniek maakt is dat ze werkelijk ALLES bieden wat je mogelijk zou kunnen wensen in een babyfoon. Zo kan je zorgeloos met een gerust hart je kindje instoppen omdat deze babyfoon je het beste ondersteunt om je baby in de gaten te houden,zonder zelf in de babykamer aanwezig te zijn.

 64. martha68 martha68

  64

  deze babyfoon heeft een eco modus ik zou hem erg goed kunnen gebruiken

 65. ausje ausje

  65

  Het unieke ervan is voor mij dat ik mijn baby goed en veilig in de gaten kan houden en ondertussen ook nog aan het milieu denk dankzij de eco modus. Een win-win situatie dacht ik zo!

 66. Sofje79 Sofje79

  66

  Het unieke van deze babyfoon is de unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. De Camera heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker,Nachtzicht(infrarood),Terugspreekfunctie, 5 Instelbare slaapliedjes en Digitale zoomfunctie.

 67. Clasina Huibers Clasina Huibers

  67

  Je kunt je kindje zien zonder dat je naar boven hoeft om te zien of ze goed ligt enz.! ideaal voor ons!

 68. Arne Mp Arne Mp

  68

  Ik vind het uniek dat deze babyfoon 100% storingsvrij is... zoveel van de babyfoons die ik ken kraken, storen of stoten... Daarom lijkt deze me ideaal!!! Hopen dat we hem winnen zodat we ons kindje straks zonder moeite in de gaten kunnen houden!

 69. Yvon35 Yvon35

  69

  Zeer eenvoudige installatie (volledig draadloos) Unieke ECO-modus: Indien ingesteld wordt het systeem pas geactiveerd op het moment dat de baby geluid maakt. zeer gebruiksvriendelijk, storingsvrij is , en geen last heeft van draadloos internet of wifi verbindingen in en om het huis. Energiezuiniger als soortgelijke beeldbabyfoons!!

 70. Denise019910 Denise019910

  70

  Wat een top product. Dit apparaat is super handig, goedkoop qua stroomverbruik en ook nog eens draadloos. Wij hebben een behoorlijk prijzige babyfoon van Alecto gekocht.. Ongelooflijk hoe deze stoort en ruist en je hoort er niets door.. Deze DVM-70 zou zowiezo onze uitkomst bieden. En als je het even niet hoort kan je direct even kijken ipv 20 keer naar boven moeten lopen.

 71. Oldie Oldie

  71

  Dit product is energie zuinig, draadloos, heeft een groot bereik, geen stoort niet.

 72. Annemiekbo Annemiekbo

  72

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. Deze babyfoon kan ik goed gebruiken. Nu sluip ik de kamer in om te kijken of mijn zoon nog goed ligt. Maar dan wordt hij altijd wakker, omdat ik een lampje aan moet doen, nachtzicht is echt een uitkomst.

 73. Lorraine Lorraine

  73

  Het lijkt me echt ideaal doordat je ook je babytje kan zien, ik ben meestal vaak benieuwd wat mijn kindje doet en dan durf je niet naar de slaapkamer te gaan voordat je hem/ haar wekt, en met de Alecto beeld babyfoon hoef je geen moment te missen,je kan in en uitzoomen; dus elk moment kan je toch je kleine bewonderen :-) Groetjes Lorraine ( zwanger van de vierde!!!!)

 74. janinka r janinka r

  74

  Wat maakt een beeldbabyfoon van Alecto zo uniek? De babyoon heeft net als de andere alecto babyfoon de eco modus zodra je baby geluid maakt gaat de babyfoon af dit kun je op verschillende niveau's zetten.erg handig dat je ook in het donker je kindje kan zien nu ga ik savond's bij ons zoontje kijken hoe hij ligt helaas bijna iedere keer word hij wakker!Nog een voordeel hij is zuinig in gebruik dus goed voor het milieu!! Wij hebben de alecto zonder camera helaas zouden graag deze willen winnen zodat we ons prinsje altijd kunnen zien!!!

 75. lvoeten lvoeten

  75

  In februari 2013 verwachten wij ons eerste wonder. We kijken uit naar dit moment, vinden het heel bijzonder. Honderd en één lijstjes, met spullen die nog gekocht moeten worden, hangen er in ons huis. Maar door het woordje babyfoon staat nog geen kruis. Het liefst zou je 24 uur per dag je kindje willen bekijken, zonder het steeds te storen. Met een beeldbabyfoon gaat er geen kijktijd verloren. Het lijkt ons prachtig om te kunnen kijken via de beeldbabyfoon Hoe hij of zij heerlijk ligt te slapen, onze dochter of zoon. Je kleintje vanaf de bank beneden kunnen gerust stellen, Lijkt ons super, iets wat we nu natuurlijk niet voor kunnen stellen. Het is zo februari, de tijd vliegt. Ons kleine hummeltje is er zo, voor je het weet. We zijn al bijna helemaal voorbereid, maar een babyfoon van Alecto maakt het plaatje helemaal compleet.

 76. jackstek jackstek

  76

  Deze babyfoon heeft alles wat je zou kunnen bedenken toegevoegd gekregen...inclusief de eco-modus...lijkt me een topper !

 77. Alinda Visser Alinda Visser

  77

  Hij is tot 80% zuinig in het gebruik, wordt pas geactiveerd wanneer de baby geluid maakt, dat is toch geweldig scheeld enorm in de portomonee en is beter voor het milieu en dat wil toch iedereen!!! Zou dan ook graag in aanmerking komen om dit apparaat te winnen!!

 78. w12345 w12345

  78

  Volledig draadloos en een uniek ECO-Modus en veel zuiniger dan de andere babyfoons.

 79. didl didl

  79

  Camera en nachtzicht!!! Nu loop ik als het donker is altijd met mijn telefoon het kamertje in te schijnen om te zien of mijn kleine mannetje niet aan het draaien is geweest...met deze babyfoon waar camera en nachtzicht op zit, kunnen we rustig, zonder zorgen, beneden of in bed blijven!! SUPER!

 80. angeleyes angeleyes

  80

  Mijn gevoel zegt dat dit wel eens het perfecte systeem voor ons kan zijn.... Als doorgewinterde draadloze beeldbabyfoon/beveiligingssysteem gebruiker hebben wij al de nodige systeempjes versleten. Ja idd...versleten helaas, want dit soort apparaatjes schijnen nogal gevoelig en zeer aan slijtage onderhevig te zijn, wat de levensduur niet bepaald positief beinvloed... Ons zoontje heeft epilepsie en een camera met beeldschermpje is gewoon de perfecte oplossing om hem in de gaten te kunnen houden. Aangezien de aanvallen snachts voorkomen is het geweldig om niet alleen geluid te hebben maar vooral ook beeld zodat je gelijk een beeld hebt van de situatie en je accut in kunt grijpen indien nodig. Dit systeem is voor ons totaal nieuw en ik zou heel graag persoonlijk de kwaliteit en levensduur van dit systeem willen testen. Mijn zoontje en mijn man en ik zouden hier heel blij mee zijn!!

 81. Mvw Mvw

  81

  Wat maakt een beeldbabyfoon van Alecto zo uniek? Mogen papa’s ook meedoen aan deze prijsvraag op mamaplaats? Als ik zo het lijstje zie dan is dat natuurlijk de Eco modus die de babyfoon zuinig maakt in zijn stroomverbruik. Ook de infrarood camera waardoor je ook s’nachts je kleintje kunt zien en de digitale zoomfunctie, het bereik,de 2,4 GHz digitale verbinding met FHSS ‘Frequency Hopping Spread Spectrum’ en de 2,8 Inch LCD kleurenmonitor. Maar voor ons is de babyfoon ook uniek omdat er een camera opzit waarmee we ons meisje in de gaten kunnen houden. En zo zien of ze veilig slaapt. Ze is nogal een onrustige baby. Wij hebben een normale babyfoon gekocht in de veronderstelling dat ze redelijk rustig zou zijn. Maar daar komen we nu van terug, dus ik doe een poging om te winnen! Het is erg fijn om in het hele huis te kunnen zien wat ze doet. Want zeg nou zelf je schrikt toch wel elke keer als je jouw dochter met de armpjes door de spijltjes, op haar zij met haar hoofdje naar beneden aantreft! Dan is een beeldbabyfoon voor mij enorm uniek!

 82. mkbanjo mkbanjo

  82

  Wat de babyfoon unike maakt is de ECO-modus waardoor de babyfoon pas inschakelt op het moment dat je baby geluid maakt

 83. W. Nijssen-schols W. Nijssen-schols

  83

  Unieke ECO-modus: Indien ingesteld wordt het systeem pas geactiveerd op het moment dat de baby geluid maakt. Zodoende is DVM-70 tot 80% energiezuiniger als soortgelijke beeldbabyfoons

 84. jagodka0810 jagodka0810

  84

  Wat hem uniek maakt is de ECO-modus waardoor de babyfoon pas inschakelt op het moment dat je baby geluid maakt

 85. Jufvivian Jufvivian

  85

  De Alecto beeld babyfoon is uniek door de unieke ECO-modus en dat houdt in dat het systeem pas geactiveerd wordt wanneer er geluid te horen is. Het unieke is dat je altijd je kindje kan zien, horen ook al is hij/zij niet bij je in de kamer. Als is het donker, ja... er zit een infraroodcamera en zoomfunctie op. Je kunt terugpraten naar je kleintje en een slaapliedje aanzetten. Kortom de ALECTO beeld babyfoon is UNIEK door haar vele en uitgebreide functies! Het is een waardevolle en een zeer welkom babyfoon.

 86. pleunencato pleunencato

  86

  Natuurlijk kan ik wel alle punten uit de beschrijving gaan overtypen (en ja, mede door deze punten is de babyfoon uniek) maar wat ik zo speciaal vind is het simpele feit dat je je kindje kunt zien! Heel fijn als in februari onze derde geboren wordt maar ook als ze ouder zijn (zoals onze meiden nu) en praten tegen hun knuffels. Heerlijk toch om dit niet alleen te horen maar ook te zien!

 87. MICH18 MICH18

  87

  De ECO-modus is natuurlijk uniek, maar de uitstraling is ook wel een duimpje omhoog waard! Hij zal wel mooi bij ons interieur passen... Maar het is ook heerlijk, dat je elk moment van de dag jouw kindje in de gaten kan houden.. Ideaal dus deze mooie beeldbabyfoon!

 88. jooise jooise

  88

  De babyfoon maakt zich uiteraard speciaal omdat hij zich onderscheid met andere babyfoons in duurzaamheid. Zo hoop ik ook dat mijn kleine zoon zich kan onderscheiden. Dat hij net zo milieubewust en duurzaam bestaan kan hebben als deze mooie Alecto. De ellende en schade die wij maken door verspilling van energie en grondstoffen zijn onze kinderen later de dupe van.. Ik wens mijn zoon net zoveel duurzaamheid en zo draag ik graag mijn steentje bij voor een groener millieu.

 89. carla carla

  89

  Wat maakt een beeldbabyfoon van Alecto zo uniek? Nou de ECO MODUS en het nachtzicht is voor ons ideaal. Als we bij zijn bedje staan is hij wakker.

 90. mamacj mamacj

  90

  de ECO-modus maakt de babyfoon uniek!! het is ook een super mooi apparaat en heel fijn dat je je kindje ook ziet... SUPER.. en zuinig....

 91. mamacj mamacj

  91

  de ECO-modus natuurlijk... ook fijn dat je je kindje in de gaten kunt houden, en hij is beter voor het milieu dus alleen maar plus punten.. SUPER

 92. xkimiejx xkimiejx

  92

  Het hebben van beeld vind ik al uniek, het hebben van een eco status slaat alles! Super uitvinding!

 93. alies kalter alies kalter

  93

  Dankzij de eco modus is de babyfoon 70 tot 80 % energiezuiniger dan soortgelijke babyfoons. En ja dat willen we natuurlijk allemaal wel want dan is er in elk geval 1 ding wat goedkoper word volgend jaar!!

 94. denisegroffen denisegroffen

  94

  de bayfoon van alecto is uniek in zijn kunnen en ontwerp. prachtig beeld, storingsvrij en energiezuinig! dat doet geen enkel apparaat hem na!

 95. grootaars grootaars

  95

  ALECTO is gewoon UNIEK dit heeft alles wat een mama en papa wil voor zijn kleintje.

 96. danielle1985 danielle1985

  96

  De Alecto Beeldbabyfoon is door de Eco-modus zeer uniek, hij schakelt zichzelf in bij een kindje in paniek. Verder heeft de Alecto Beeldbabyfoon een breed scala een eigenschappen ingebouwd, waardoor elke ouder erop vertrouwd. Speel op de babyfoon een liedje af of spreek door de terugspreek functie je kindje aan, dan kan je kindje weer lekker slapen gaan. Door de Eco-modus schakelt de babyfoon zichzelf dan weer gedeeltelijk uit, een energie verbruik van 70-80% minder is er dan gaande naar verluidt.

 97. Aloha Aloha

  97

  Wat maakt een beeldbabyfoon van Alecto zo uniek? De Alecto beeldbabyfoon is voor mij een unieke oplossing.. ik hoef niet om de 10 minuten 2 trappen op te sluipen.. ik kan zonder stress mijn kindje wat extra in de gaten gehouden moet worden achter laten omdat ik hem kan zien.. ik maak hem niet per ongeluk wakker als ik weer eens over het draad van de huidige antieke Alecto struikel..(ja die is geel verkleurd en kraakt waardoor je alsnog naar boven stuift bij een kuchje) en hem winnen zou helemaal uniek zijn want ik win noooooit wat! ps de walkytalky optie op mijn antieke alecto is doodeng voor een baby, volgens mij klink ik als een boze alien die hoi zegt ;)

 98. Tresure Tresure

  98

  Er zijn verschillende factoren wat de beeldbabyfoon van Alecto zo uniek maken. Namelijk het unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. De camera heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker, nachtzicht(infrarood), terugspreekfunctie. En bovendien nog 5 instelbare slaapliedjes en digitale zoomfunctie. Dat maakt deze babyfoon wel erg uniek!

 99. samira jabran samira jabran

  99

  deze unieke eco-modus babyfoon is volkomen draadloos, energiezuinig, met een fraai design!! zo kan je geruststellend je liefie bewonderen.

 100. Ylene Ylene

  100

  Wat de Alecto beeldbabyfoon uniek maakt is dat mijn meisje op beeld te zien en te horen is!!! Daarbij kan ik in de tuin werkend naar mojn meisje kijken en luisteren, kan ik zien of het niet te warm is in haar kamertje,wieg ik haar in slaap met een liedje en kan met een gerust hart gaan douchen onderwijl ik mijn meisje kan zien en horen!!!

 101. Corina Corina

  101

  Dat je eindelijk met een gerust hart op een apparaat kan vertrouwen, die je kindje echt in de gaten houd

 102. Chantal Chantal

  102

  Hopelijk dat deze babyfoon geen lampjes op het toestel heeft die de hele kamer verlichten. We hebben een alecto babyfoon (gewoon model) die heel energiezuinig is, maar helaas de hele kamer verlicht waardoor onze zoon vaak wakker wordt...

 103. Famderks Famderks

  103

  Unieker dan een Alecto beeld babyfoon kan toch bijna niet ?! - 100% storingsvrij - ECO-modus - Bereik tot 300 meter buiten, 50 meter binnen - 2,4 GHz digitale verbinding met FHSS ‘Frequency Hopping Spread Spectrum’ - 2,8 Inch LCD kleurenmonitor - Camera met ingebouwde microfoon en luidspreker - Nachtzicht (infrarood) - Digitale zoomfunctie - Terugspreekfunctie - 5 Instelbare slaapliedjes Wat wil je nog meer , niks dus en dus super uniek !

 104. M ro M ro

  104

  Tsja, ik kan natuurlijk alle eigenschappen gaan noemen die de Alecto ook noemt, maar dat is niets nieuws. Wat wel uniek is, dat is de beleving van dit apparaat. Een babyfoon en babyvisie in één geeft mij een veilig gevoel. Een gevoel dat ik altijd kan zien en/ of horen hoe het mijn mijn kleintje gaat. Dat ik zeker weet dat hij nu 'alleen maar' hard huilt en niet met krampjes in bed ligt. En straks dat hij gewoon ligt te kletsen in zijn slaap en niet wakker staat te kletsen in bed. Dag of nacht. En dat ik ook zorg voor een betere wereld omdat ik veel minder stroom verbruik, dat voelt goed. Ik wil ook een fijne en gezonde wereld voor mijn kids en voor misschien wel mijn kleinkinderen. Kortom een apparaat dat zorgt voor een goed, veilig en 'groen' gevoel, in combi met goede looks, dat is voor mij het unieke. groet, M

 105. andevi andevi

  105

  Uniek? Dat... het zo maar door een reactie op Mamaplaats mijn zou kunnen worden;)

 106. wbpepe wbpepe

  106

  Wij hebben een hele oude Alecto en wat ik zelf uniek vind is dat ze t zo waanzinnig lang goed blijven doen. Kwaliteits spul! Maar wat bij dit nieuwere model zit is de ECO modus. En het bereik is ook verbeterd. En nu zelfs camera met microfoon en luidspreker! WOW! Supermooi! Als ik straks mn nieuwbakken nichtje over de vloer krijg heb ik met zo'n babyfoon in ieder geval een veel veiliger gevoel. t is toch t kindje van mijn zus!

 107. Leintje Leintje

  107

  Met deze alecto kan ik mijn energie sparen omdat ik kan zien of ik echt moet lopen. Dan ben ik lekker fit als ze echt wakker is en kunnen we optimaal van elkaar genieten!

 108. Leonie1976 Leonie1976

  108

  Wat de babyfoon zo uniek maakt is de unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de Alecto DVM-70 tot 80% energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons.

 109. minimonkey minimonkey

  109

  Uniek, omdat je dag en nacht (infrarood) je kostbaarste bezit van een afstand (300 m!) toch heel dichtbij (zoom) kunt horen en bekijken.

 110. Marloes Van voorthuizen Marloes Van voorthuizen

  110

  De babyfoon bevat een unieke ECO-modus. Wanneer de baby geluid maakt wordt de babyfoon geactiveerd, waardoor de babyfoon energiezuiniger is als soortgelijke babyfoons. En het is uiteraard een mooi ontwerp!

 111. kimstijfs kimstijfs

  111

  ik vind dit uniek omdat ik doordat ik de kleine kan zien ik met een gerust hart op de bank kan zitten n niet denk van o jee als ze maar niet klimt en ik eht niet hoor en wat breekt of erger

 112. Chantal Wuite Chantal Wuite

  112

  Zonder beeld is Alecto al het beste babyfoon merk en nu is er ook nog beeld bij gevoegd en nog steeds handzaam. Geweldig

 113. janita123 janita123

  113

  Juist voor onze kinderen is het belangrijk om bij het milieu stil te staan. Een unieke kans om daar vanaf het allereerste begin mee te beginnen! Voor de mama's en papa's zo fijn om je kleintje nog goed in de gaten te houden en zo lang mogelijk van ze te genieten door middel van de ingebouwde camera (want slapend zijn ze toch het liefst!!)

 114. Laurien1977 Laurien1977

  114

  Tja...ik kan overnemen wat hierboven beschreven is, zoals de eco modus enz.... Maar ik kan beter vertellen waarom ik deze heel graag zou willen wennen...Mijn kleine ventje gaat over een maandje naar zijn eigen kamertje en het grote bed. Het wiegje is dan echt wel te klein...Voor mama best wel spannend...En met deze babyfoon kan ik zien hoe mijn manneke ligt!

 115. Treesje Treesje

  115

  Omdat ie ecologisch is!

 116. danielp danielp

  116

  Hij wordt geactiveerd zodra de baby geluid maakt en het is de ultieme manier om je kindje in de gaten te kunnen houden, zonder dat je iedere keer naar de babykamer wilt lopen.

 117. Deborah Walda Deborah Walda

  117

  De Alectro beeldbabygoon zorgt voor een geruster gevoel bij de ouder omdat je naast geluid ook beeld hebt van je kind. Wat zorgt voor een nog veiliger gevoel! Daarnaast heeft de Alectro een Eco-modus die ervoor zorgt dat de babyfoon alleen beeld en geluid geeft als de kleine zich laat horen. Je kunt je kindje toespreken dankzij de terugspreekfunctie en het inzoomen is ideaal!!!

 118. danielp danielp

  118

  Deze beeldbabyfoon van Alectro is ideaal! Aangezien je als ouder je kindje kunt zien in zijn bedje vanuit een andere kamer. Hij is ecologisch dankzij een zuinige functie, je hebt een terugspreekfunctie zodat je je kindje kunt vertellen dat je eraan komt en je kunt inzoomen. De nachtcamera is ideaal zodat je ook als het donker is in de kamer alles kan zien!

 119. Sabine Sabine

  119

  Wat maakt een beeldbabyfoon van Alecto zo uniek? Door deze babyfoon klinkt het huilen als muziek!

 120. Isabelle Isabelle

  120

  Je kleine ukje kunnen horen is een absolute must en noodzaak, je kleintje kunnen zien, storingsvrij kunnen terugspreken en elke dag keer op keer je hart hierdoor laten vertederen zonder dat je hiervoor telkens de trap op moet met die overtollige zwangerschapskiloo'tjes geeft je toch een extra veilig gevoel! Hij is boven in z'n bedje, maar toch ook zo lekker dicht en knus bij jou!

 121. Mali88 Mali88

  121

  De eco modus is uniek. Ik wil heel graag ze babyfoon winnen want mijn zoon is nogal onrustig in bed. Hij eet zijn ledikant gewoon op maar spuugt ook regelmatig voet een beeldtelefoon kan ik veel beter inschatten of we er naar toe moeten. we hebben nu ook een alecto en hij werkt prima. Mijn zoon is dus op de slaapliedjes.

 122. L Heel L Heel

  122

  Wat maakt een beeldbabyfoon van Alecto zo uniek? Je bent 24 uur per dag bij je kindje, maar niet constant fysiek.

 123. Wsilma Wsilma

  123

  Wat maakt een beeldbabyfoon van Alecto zo uniek? de beeld babyfoon van alecto zorgt er voor dat je baby ongestoord kan slapen en jij toch altijd even een kijkje kan nemen zonder de baby te storen en je bent altijd dicht bij je baby ook al ben jij in de woonkamer en de baby in zijn bedje je kan je kind heerlijk troost bieden met je stem je kindje gaat tevreden slapen en jij kan nog even kijken of alles goed is zonder elke keer heen temoeten lopen kortom de beeld babyfoon is perfect

 124. door43 door43

  124

  waar je ook in en rond huis bent maakt niet uit.... je hoort ieder moment je spruit

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >