Winnaars Bekend: WIN: €50 shoptegoed bij Kaartje2go!

Door: Mamaplaats 86 reacties

winactie stempel WIN: €50 shoptegoed bij Kaartje2go!

Kaartje2go is in Nederland de grootste onafhankelijke website waar je zelf echte kaarten kunt maken en versturen. Je maakt snel en gemakkelijk een leuke en originele wenskaart, die echt gedrukt wordt en verzonden per post. Je kunt een kaart maken met je eigen foto, of kiezen uit het grootste kaartenaanbod van Nederland met meer dan 40.000 kaarten in allerlei categorieën zoals:

 • Uitnodigingen
 • Verjaardag
 • Jubileum (huwelijk)
 • Kinderfeestje
 • Geboorte
 • Trouwen
 • Felicitatie

Iedere kaart kun je zelf op een originele wijze versieren met je eigen tekst en met leuke figuren of kaders. En je hoeft nooit meer door de regen naar de brievenbus: kaarten die voor 20:00 uur worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden.

Wat kun je winnen?

Maar liefst €50 Kaartje2go shoptegoed! Daar kun je heel wat mooie kaartjes mee versturen!

Hoe kun je winnen?

Geef hieronder in een reactie aan welke kaart van Kaartje2go uit welke categorie jouw favoriet is.

Bijvoorbeeld: Ik ga samenwonen dus de categorie 'Uitnodigingen' is favoriet. Het leukste kaartje is by far: https://www.kaartje2go.nl/samenwonen-kaarten/wij-wonen-samen-dh lekker hip en we kunnen hem mooi aanpassen met eigen tekst! Klaar voor die housewarming!

Succes!

Winnaars

W

Winnaar

WIN: €50 shoptegoed bij Kaartje2go!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
86 Reacties

Reacties

 1. Babette30 Babette30

  1

  Alles wel. Net welk gelegenheid het is. Vooral de stippen goud, zwart/wit kaarten. En vrolijke bloem kaarten , de foto kaarten. ????????

 2. Daphneee Daphneee

  2

  Over 4 weken verwachten we ons kleine meisje. Dus het word de categorie geboortekaartjes voor meisjes. De kaart die ik het mooiste vind is deze https://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes/geboortekaart-peach-wolkje-foto In dezelfde style als onze trouwkaart die ook van kaartje2go afkomt, een kleine maand geleden!

 3. malinili malinili

  3

  Uitnodigingen kinderverjaardag: 'time flies' roze met witte stippen ;-) Ik hoop dat we dit ontwerp in augustus voor onze grote meid kunnen gebruiken!

 4. carolien1977 carolien1977

  4

  verjaardag vind ik wel leuk

 5. Ev Paesen Ev Paesen

  5

  Oei, het leukste kaartje zoeken, wat een moeilijke opgave! Als ik echt moet kiezen ga ik voor de uitnodiging vlaggen jongen LB , in de categorie kinderfeestjes. Deze zouden uiteraard ook van pas komen voor ons zoontje zijn 2de verjardag binnekort :)

 6. Ev Paesen Ev Paesen

  6

  Oei, het leukste kaartje zoeken, wat een moeilijke opgave! Als ik echt moet kiezen ga ik voor de uitnodiging vlaggen jongen LB , in de categorie kinderfeestjes. Deze zouden uiteraard ook van pas komen voor ons zoontje zijn 2de verjardag binnekort :)

 7. Marije1985 Marije1985

  7

  Geboortekaartje met een eigen foto. In jullie banner zag ik m gelijk staan: hip kaartje zwart wit en was direct verkocht! Stoer, niet te druk waardoor je wordt afgeleid, simpel en elegant (mag n geboorte kaartje zo genoemd worden????). Love it!

 8. Sandra Sandra

  8

  Ons dochtertje is geboren op 1 juni! We laten haar over een aantal maanden dopen. Net als bij onze oudste dochter sturen we dan een mooie uitnodiging. De doopkaartjes zijn dan favoriet als inspiratiebron! Ik hou ervan om zelf een kaartje in elkaar te knutselen met foto's en plaatjes op de site van kaartje2go!

 9. Sofje79 Sofje79

  9

  We verwachten eind Oktober onze tweede dochter. Mijn favoriete kaart is https://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes/geboortekaartje-amy-sterren. Leuk met een foto erbij.

 10. lindajong lindajong

  10

  De uitnodigingskaarten voor een kinderverjaardag vind ik leuk en komen over een half jaar goed van pas als onze Lenn 1 jaar wordt.

 11. kaatje85 kaatje85

  11

  Dat zijn eigenlijk wel meerdere categorieën Sowieso de felicitatie kaarten. Ik vind het leuk om mijn beste vriendinnen een leuke persoonlijke kaart te sturen als ze jarig zijn. Dit jaar zou ik graag eens gebruik maken van de uitnodigingskaarten voor kinderfeestjes. Daarom kies ik voor https://www.kaartje2go.nl/kinderfeestjes

 12. esther1986 esther1986

  12

  voor mijn schoonzusje doe ik graag mee <3 omdat ze in oktober moet bevallen van haar eerste kindje! Favoriet??, er zijn zoveel leuke kaartje!! het geboorte kaartje van onze kleine komt hier ook vandaan.

 13. ChristaC ChristaC

  13

  Onze dochter Odina vindt het kaartje https://www.kaartje2go.nl/kinderfeestjes/kinderfeestjes-prinsessenfeest uit de categorie uitnodigingen het allermooist. Een echte prinses op het kaartje met een hele mooie jurk.

 14. Linsey&Naomi Linsey&Naomi

  14

  Dan ga ik voor de categorie "kinderfeestjes" en dan voor https://www.kaartje2go.nl/kinderfeestjes/uitnodiging-feest-ster-roze. Er zijn weinig kaarten geschikt om te versturen als er een feestje is voor tweelingen. Op deze foto kunnen twee foto's van mijn meiden zodat het echt een persoonlijke uitnodiging wordt voor beide meiden! En zij zitten bij elkaar in de klas dus dan heb ik er nog al wat nodig hihi...

 15. NinaMol NinaMol

  15

  De juf van mijn zoon viert haar afscheid en jubileum dus de categorie : collagekaarten is favoriet met "Bedankt" erop en al d foto's waar mijn kind en de juf samen opstaan: https://www.kaartje2go.nl/bedankt-kaarten/collage-bedankt-bk

 16. SammieP SammieP

  16

  Ik stuur wekelijks een ziek kind in Nederland een kaart via Post voor Kanjers. Dit om het kind of broer/zus te laten weten dat ik aan ze denk. Ik probeer altijd de leukste kaarten te vinden. Op kaartje2go staan er een boel maar deze https://www.kaartje2go.nl/vriendschap-kaarten/vriendschap-hi-kk is altijd een succes!

 17. Jepsies Jepsies

  17

  https://www.kaartje2go.nl/kinderfeestjes/kinderfeestjes-prinsessenfeest, ideaal een perfecte uitnodiging voor ons geplande prinsessenfeest van de oudste!

 18. Jeannette1984 Jeannette1984

  18

  Ik was toevallig op deze site al aan het kijken voor uitnodigingen voor de doop van ons babymeisje. En had al een hele mooi kaart uitgezocht die ik helemaal kan aanpassen zodat het een mooie uitnodiging wordt voor de doop. https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/kraamfeest-hout-en-cirkels-isf. Zou te gek zijn als ik dit tegoed kon winnen!

 19. Alena Alena

  19

  Geboortekaartje met een eigen foto. In jullie banner zag ik m gelijk staan: hip kaartje zwart wit en simpel en elegant

 20. Ilse Overweg Ilse Overweg

  20

  Alle kaartjes vind ik leuk, mooi en handig. Ik ben fan van allemaal.

 21. Suzanne Grootvelt Suzanne Grootvelt

  21

  Favoriet zijn de huwelijkskaarten en dan vooral deze https://www.kaartje2go.nl/trouwkaarten/trouwkaart-kraftprint-foto-rozen Ik hou van roze pioenrozen, Deze staan nu ook in mijn huis en deze symboliseert echt wie ik ben. Mijn vriend en ik gaan trouwen volgend jaar en kunnen deze bon heel goed gebruiken.

 22. Din1 Din1

  22

  Ik vind de volgende verjaardagskaart voor mannen leuk, hoop deze zelf een keer te ontvangen, hint, hint. https://www.kaartje2go.nl/verjaardagskaarten/verjaardagskaart-biertje-pa

 23. kimberly voorend kimberly voorend

  23

  Ik kies voor geboorte in september moet ik bevallen van mijn 3de wondertje

 24. Minnie Minnie

  24

  Binnenkort wordt ons zoontje 6 jaar, dus de categorie 'Uitnodigingen' is favoriet. Het leukste kaartje is https://www.kaartje2go.nl/kinderfeestjes/kinderfeestje-vlaggetjes-lb2, echt een stoer kaartje voor een jongen en je kan er een eigen foto op laten afdrukken feestelijk met taart. En ook de kaarten tekst kun je naar eigen smaak aanpassen. Laat dat feestje maar komen!

 25. Jan31 Jan31

  25

  Geslaagd blij en gelukkig IW lijkt me erg leuk

 26. Newyorkje Newyorkje

  26

  Ik vind deze kaart heel mooi... https://www.kaartje2go.nl/doopkaarten/doopkaart-meisje-lief-foto Toevallig gisteren besteld bij kaartje 2go voor de doop van mijn dochter..

 27. JoyceA11 JoyceA11

  27

  Super leuk om een geboorte kaartje te maken voor ons meisje! Vooral met eigen foto, of deze vond ik ook erg mooi; www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes/geboortekaartje-vakjes-lief-meisje. 50 euro shop tegoed zou echt goed uit komen want moet een hele hoop kaartjes gaan versturen.

 28. Lois71 Lois71

  28

  De leukste categorie vind ik uitnodigingen omdat je daarmee leuk nieuws brengt naar familie,vrienden ed.

 29. CBDKL CBDKL

  29

  Wat wij wel een leuke kaart vinden voor als wij 12,5 jaar getrouwd zijn is in de catogorie: Uitnodiging bruiloft 50, 25, 40 en 12.5 jaar getrouwd en dan Jubileumkaart huwelijk hout - SG https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/jubileumkaart-huwelijk-hout-sg

 30. Maart85 Maart85

  30

  Ik verwacht over 3,5week mijn eerste kindje. Een geboortekaartje gaat het dus zeker worden. En dan vind ik de sitouette kaartjes wel heel erg leuk!

 31. mila321 mila321

  31

  van de Home Vriendschap kaarten Algemeen Collage Kusjes Liefs - BK ik vind de vriendschapskaart kusjes zou leuk omdat je jou eigen inbreng erin aan kan brengen. Zo maak je het extra persoonlijk! Dit kan ook een eenvoudige makkelijke wijze en is echt enorm gaaf!

 32. Shar1809 Shar1809

  32

  Ik zie ontzettend veel leuke kaartjes bij kaartje2go. Ons geboortekaartje kwam er ook vandaan en nu wordt zoonlief over een tijdje alweer 1 jaar.. dat moeten wij natuurlijk groots vieren met een net zo leuk kaartje - wij vinden de zwart/wit thema's van tegenwoordig helemaal leuk, hip en geweldig! Incl een zwart/wit smash cake foto...GEWELDIG!!!! Zie chubby baby in luier en vlinderstrikje *hearteyes* Dus wellicht dat het zo'n type kaartje wordt. Maar echt een keuze kunnen wij nog niet maken!!! Wij zien het al helemaal voor ons! *Fingers crossed*

 33. wille86 wille86

  33

  Mijn favoriete kaartje komt uit de categorie Geboortekaartjes. Met silhouet vind ik zo mooi. Die gaan we goed kunnen gebruiken als onze tweeling straks geboren is. Nu nog even uitvogelen hoe we er een mooi tweeling-geboortekaartje van kunnen maken...

 34. AnneliesedeWaal AnneliesedeWaal

  34

  Ik vind de volgende kaart heel erg leuk !! : https://www.kaartje2go.nl/felicitatiekaarten/geboorte-jongen-lief-blauw-ster Groetjes Anneliese

 35. xnicky xnicky

  35

  Nu zijn de kaartjes van geboorte van toepassing. Ben in januari uitgerekend dus ben opzoek naar een leuk stoer kaartje.

 36. Elina van der Leest Elina van der Leest

  36

  We zoeken nog kaartjes voor de geboorte en het kraamfeest.. Uitgerekende datum is over 10 dagen.. Deze kaart is heel mooi, subtiel, rustig en helemaal in onze kleur! https://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes/hip-geboortekaartje-met-wolken

 37. cmjgb cmjgb

  37

  Geboortekaartje Amy sterren uit de geboortekaartjes is meer dan onze favoriet, Dit was nl het geboortekaartje van ons eerste kindje...

 38. jolelody jolelody

  38

  Ik doe graag mee voor de geboortekaartjes voor de kleine die in januari komt en dan het kaartje van de bajes die is heel leuk

 39. wendya1 wendya1

  39

  Na 15 jaar samen en 2 kindjes, gaan we eindelijk trouwen. Volgend jaar is t zo ver! Dus ik zou het uitgeven aan een 'save the date' kaartje. En deze vind ik erg gaaf! Deze zou ik dus aanpassen voor het kenbaar maken van de datum! https://www.kaartje2go.nl/trouwkaarten/trouwkaart-stijlvol-hout-fotos

 40. Kyr1989 Kyr1989

  40

  Mijn zoontje wordt gedoopt. Dus de categorie "uitnodigen" is favoriet

 41. geke_mama geke_mama

  41

  ik doe mee https://www.kaartje2go.nl/verjaardagskaarten/verjaardagskaart-jongen-sz verjaardag

 42. Jeniyah Jeniyah

  42

  Heel erg welkom!!! Voor de geboorte kaartje's....

 43. Jeniyah Jeniyah

  43

  Ik heb bij Salomé zelf kaartjes gemaakt... dat maakt kaartje2go voor ons favoriet... https://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes

 44. Els1985 Els1985

  44

  Wij gaan bijna verhuizen, dus kaartjes voor de housewarming zijn zeker welkom. Ik vind deze heel erg leuk: https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/housewarming-houtprint-lb01

 45. Linda Van der Leer Linda Van der Leer

  45

  Wij hebben al een geboortekaartje gedaan bij kaartje2go.nl en zijn zo tevreden dat we nu ook onze trouwkaart via hun willen doen. Categorie trouwen dus, het kaartje is van Cartita design https://www.kaartje2go.nl/trouwkaarten/mr-en-mrs-trouwkaart-schoolbord

 46. Linda Van der Leer Linda Van der Leer

  46

  Wij hebben al een geboortekaartje gedaan bij kaartje2go.nl en zijn zo tevreden dat we nu ook onze trouwkaart via hun willen doen. Categorie trouwen dus, het kaartje is van Cartita design https://www.kaartje2go.nl/trouwkaarten/mr-en-mrs-trouwkaart-schoolbord

 47. bloemel bloemel

  47

  Ik ben kraamverzorgende en geef de gezinnen waar ik werk aan het einde van de kraamweek altijd een kaartje van mij met een verhaaltje er in over de eerste dagen van hun kindje. Dus de categorie is geboortekaartjes . https://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes/geboorte-ooievaar-meisje Deze vind ik erg leuk, de kaart is er ook voor jongetjes en ik ben zelf gek van de ooievaar (tja hoort erbij als kraamverzorgende denk ik )

 48. St. St.

  48

  Ik ga binnenkort met vakantie en hoe leuk is het om dan ouderwets echte ansichtkaarten te versturen! : https://www.kaartje2go.nl/ansichtkaarten/collage-groetjes-bk

 49. Brenda Bracke Brenda Bracke

  49

  Graag de uitnodigingen kinderverjaardag: 'time flies' roze met witte stippen. Mijn dochter viert haar verjaardag eind augustus dus komt mooi uit ;)

 50. MamaCaro MamaCaro

  50

  Ik ben op zoek naar een leuk geboortekaartje voor onze tweede. voor onze oudste dochter hebben we hele mooie kaartjes bij kaartje2go besteld, nu twijfel ik nog tussen twee maar ik denk dat ik deze het mooiste vind: https://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes/geboorte-vlinder-hartje En heel toevallig dat mijn eigen naam op dat voorbeeldkaartje staat ???? Mijn man vindt geboortekaartjes alleen erg duur, dus dat shoptegoed zou erg goed uitkomen, daarmee kan ik hem vast overtuigen om deze te bestellen!

 51. Susan6 Susan6

  51

  Door dit kaartje weet ik het zeker... er gaat een zomers feestje komen. https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/zomer-verjaardag-feest-ananas

 52. Lies87 Lies87

  52

  Oooo leuk! Voor de uitnodigingen voor mijn zoontjes 1e verjaardag :D https://www.kaartje2go.nl/kinderfeestjes/hippe-uitnodiging-krijt-2-blauw

 53. El83 El83

  53

  Voor de geboorte van ons kleine!

 54. katinka habets katinka habets

  54

  Mijn vader gaat in het najaar met pensioen en geeft een feest, ik wil een leuke uitnodiging voor hem maken. https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/uitnodiging-pensioen-krijtbord

  • katinka habets katinka habets

   55

   https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/verjaardag-feest-krant-foto-xx-jaar?channable=e9498.NTQ4NTg&utm_campaign=54858&utm_medium=cpc&utm_term=Verjaardag+FEEST+krant+Foto+xx+Jaar_Uitnodigingen&utm_source=criteo&utm_content=Cartita+Design

 55. Annemiekedjd Annemiekedjd

  56

  https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/kalender-krijt-jubileum-bk Daar zou ik t volgende opzetten: 30 juni 2011 getrouwd, 30 juni 2016 5 jaar getrouwd, 2 september 2016: Annemieke 35 jaar én eindelijk zwanger! Tijd voor feest!

 56. Cher1987 Cher1987

  57

  Hele leuke actie! Ik zou graag kans willen maken op deze prijs, Ik ben zwanger en dit vind ik een hele vrolijke geboortekaart: https://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes/geboortekaart-hart-kleur

 57. Bloem 250 Bloem 250

  58

  Wat een leuke actie, als ik zou winnen zou ik een eigen fotokaart maken b.v. deze https://www.kaartje2go.nl/vakantiekaarten/collage-kaart-vakantie-dh met foto's van onze 2 kindjes die trots laten zien aan alle familie en vrienden dat zij een broertje/zusje over een tijdje mogen verwelkomen.

 58. MamaC89 MamaC89

  59

  https://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes/geboortekaartje-jongen-mats Dit geboortekaartje is precies wat we in gedachten hadden voor onze zoon in die oktober geboren zal worden. Hoe leuk zou het zijn als we een mooie bijdrage kunnen winnen aan de geboortekaartje.

 59. Bartenelianne Bartenelianne

  60

  Voor Mirella en Bas van Beelen. Na een zeer zware afloop van de eerste zwangerschap waarvan helaas vlinderkindje Jace het niet heeft mogen en voor broer Sem het er ok slecht uitzag verwachten zij nu op nieuw een kindje. De nieuwe baby zoals zij het noemen doet het uitermate goed. Een steuntje in de rug zou welkom zijn en een mooi kado voor de laatste loodjes

 60. rijnh0ut rijnh0ut

  61

  Zomaar! Omdat ik aan de lopende band kaartjes verstuur. Bij zomaar heb ik de vrijheid.. zomaar.... om je beterschap te wensen om je uit te nodigen om je te bedanken om je te feliciteren omdat t zomaar kan

 61. l1985 l1985

  62

  Verjaardag. Mijn zoontje wordt binnenkort 4 en alle uitnodigingen zijn leuk!

 62. steffie8 steffie8

  63

  Ik zou graag voor de categorie geboorte een shop tegoed winnen voor onze vrienden Iris en Dennis Timmer. Zij verwachten in oktober hun eerst kindje, een dochter. Iris is ontzettend creatief en kan de kaart met de aanpas functie helemaal eigen maken.

 63. Charis16 Charis16

  64

  Mijn favoriet is toch https://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes/geboortekaartje-vintage-foto Van de geboorte kaartjes en is erg passend voor ons hoe wij onze kleine meid willen laten zien aan de wereld!

 64. Linda van de Belt Linda van de Belt

  65

  Mijn lieve man en onze lieve stoere papa wordt bijna 30 jaar.. En wij willen een verassings feestje geven hier hebben we wel kaartjes voor nodig en dan gaat onze voorkeur uit naar kaartje..Uitnodiging feest hip krijt! Zo leuke kaart om onze papa te verrassen❤️

 65. Sjeurdie89 Sjeurdie89

  66

  super toepasselijk de geboortekaartjes nu mn vriendin 2 jaar later na mijn precies op de zelfde dag bevallen is van ook een zoontje. 10 juli 2014 william 10 juli 2016 Jens. uit eindelijk komen alle kaartjes van toepassing aangezien we erg close familie, vrienden en collegas hebben zodat we geregeld kaartjes versturen.

 66. Hilda Springer Hilda Springer

  67

  Er staan zo veel leuke kaartjes op de pagina, maar deze lijkt mij leuk voor de verjaardag van onze dochter: https://www.kaartje2go.nl/kinderfeestjes/kinderfeestje-taart-roze-mint Top om de kaarten aan te kunnen passen met eigen foto en tekst!! Zo word haar verjaardag echt een feest!

 67. Mama_Van_3 Mama_Van_3

  68

  Geboortekaartjes! We zijn in verwachting van ons 4de kindje dus dan zou ik kiezen voor een geboortekaartje met een foto van onze 3 oudste kinderen die samen met onze 4de kindje vasthouden!

 68. Babbel Babbel

  69

  Yessss nog 2 dagen kans op deze top prijs!!! En daar maak ik graag gebruik van! Ze noemen mij Babbel, ik sta niet alleen bekend om het vele kletsen, maar ook om de vele kaartjes die ik graag schrijf, stuur en ontvang! Met deze prijs kan ik mijn geluk niet meer op, en mijn lieve vrienden en familie hopelijk ook niet!!! Vooral de oma's, die wonen verder weg en vinden het altijd erg leuk om fotootjes opgestuurd te krijgen met een fotokaart van hun kleinkinderen en achterkleinkinderen!! Dat wordt dan dus weer veel foto's maken en versturen :) liefs

 69. jmlkay jmlkay

  70

  Geboorte en samenwonen

 70. Harriette1986 Harriette1986

  71

  De categorie geboortekaartjes, orginele en unieke geboortekaartjes. Met de tweede op komst een mooie aanvulling op geboorte kaartje van onze jongste!

 71. Ilse Overweg Ilse Overweg

  72

  Ik vind ze allemaal prachtig en kan geen favoriet aanwijzen.

 72. Angel92 Angel92

  73

  Wij worden binnenkort voor het eerst papa en mama, dus de categorie 'Geboorte' is favoriet. Omdat het onze eerste is, vinden wij het vooral leuk zelf iets te maken. Vandaar ook dat wij dit voorbeeld het leukste vinden: https://www.kaartje2go.nl/kaart-maken/kaartmaker/NzMxMjE3Ny04MDNmYWI. Ontstaan uit 4 eigen ontwerpen. Ieder maakte er twee en dat gecombineerd is hem geworden. 50% mama en 50% papa en met een foto en de gegevens van onze kleine dus 100% Ikke.. Gezien ik net afgestudeerd ben en meneer nog 3 jaar moet, zijn alle kleine beetjes korting welkom!

 73. Momo Momo

  74

  https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/collage-kinderfeestje-bk Ilse wordt bijna 2 en dan zou deze kaart wel super leuk zijn eigen foto's erop en versturen maar :) scheelt een boel emaillen en appen haha. En een echt kaartje is tastbaar en een herinnering voor altijd :)

 74. avanbruksvoort avanbruksvoort

  75

  Aanstaande januari is Milan zijn eerste verjaardag tevens zijn wij op die dag 10 jaar samen. dus dit willen wij dan graag vieren en dit uiteraard vieren met alle familie en vrienden waar wij van houden. dus deze uitnodiging got my eye en zou ik dat kiezen: https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/krijtbord-uitnodiging-hip-foto

 75. yfkelief yfkelief

  76

  O dit kaartje zou wel heel erg leuk zijn om te sturen na de geboorte! https://www.kaartje2go.nl/geboortekaartjes/hip-geboortekaartje-met-wolken

 76. nommie nommie

  77

  Elke categorie van kaartje 2 go is gewedig en origineel. Maar de geboorte kaartjes het mooist. Hier bijna 4 jaar geleden een prachtig geboorte kaartje mee kunnen maken voor ons meisje.

 77. trotse mama van 3 trotse mama van 3

  78

  Felicitatie......vind het leuk om met verjaardagen of een andere feestelijk het een kaartje te sturen.......vind zelf een kaart ontvangen toch altijd nog leuk ipv fb felicitatie

 78. Ingevandersteen Ingevandersteen

  79

  Lastig kiezen, ze hebben zoveel leuke kaartjes. Maar mijn favoriete kaart van kaartje2 go is https://www.kaartje2go.nl/kinderfeestjes/kinderfeestje-vlaggetjes-lb2 Stoere uitnodiging voor de verjaardag van onze zoon.

 79. Margot1986 Margot1986

  80

  Leuk leuk! Mijn favoriet staat onder de categorie 'verhuiskaarten algemeen' https://www.kaartje2go.nl/verhuiskaarten/verhuiskaart-kraft-lb42 Een simpel maar hip kaartje! De uitstraling geeft al gelijk het verhuisgevoel weer! Aangezien er in september een verhuizing op de planning staat, hoort daar natuurlijk weer een leuke kaart bij! Kunnen we goed gebruiken :-)

 80. JoannaB JoannaB

  81

  Wij hebben binnenkort dubbele verjaardag dus graag de kinderfeestje uitnodiging!

 81. lotte vrijsen lotte vrijsen

  82

  Categorie: verhuiskaarten Kaart: KendieKaart-Verhuizen-Lace https://www.kaartje2go.nl/verhuiskaarten/kendiekaart-verhuizen-lace

 82. judokid judokid

  83

  Deze vind ik erg leuk uit de kinderfeestjes uitnodigingen Vrolijk en met een persoonlijke touch https://www.kaartje2go.nl/kinderfeestjes/uitnodiging-foto-lief-vlinder

 83. Chantaliana Chantaliana

  84

  Liefdesbrieven zijn subliem,maar dat geldt ook zeker voor uitnodigingen! Wie houdt er nou niet van een feestje? ;) Lekker vrolijk en naar wens in te vullen: https://www.kaartje2go.nl/uitnodigingen/uitnodiging-strand-paal-kleur

 84. linni linni

  85

  heel leuk voor onze 2e wondertje in januari geboren dan wil ik ook geboortekaartjes winnen..

 85. Shirley1986 Shirley1986

  86

  Wij zijn na 3 jaar na het overlijden van ons zoontje luca eindelijk eindelijk eindelijk weer zwanger dus een geboorte kaartjes besteding van 50 Euro extra zou geweldig zijn voor ons

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >