Winnaars Bekend: Win: €100,- shoptegoed van Limango

Door: Mamaplaats 330 reacties

winactie stempel Win: €100,- shoptegoed van Limango

Limango

Wij vinden het onwijs zonde om veel geld uit te geven aan kinderkleding terwijl ze er zo uit groeien! Limango vindt dat ook en biedt daarom super scherpe prijzen. De redactie van Mamaplaats is fan, want inmiddels is limango Europa’s grootste online shop voor de hele familie. Ze willen moeders verrassen met hun dagelijks scherp geprijsde aanbod. Elke dag starten nieuwe acties van topmerken, zowel voor jou als voor het hele gezin.

Wat kun je winnen?

Door met de winactie mee te doen maak je kans op €100,- shoptegoed van Limango. Wij mogen deze fantastische prijs niet 1x, niet 2x, maar 3x weggeven!

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op deze mooie prijs geef je antwoord op de volgende vraag: 'Zwanger ben je als...'  

Winnaars

W

Winnaar

Win: €100,- shoptegoed van Limango

W

Winnaar

Win: €100,- shoptegoed van Limango

W

Winnaar

Win: €100,- shoptegoed van Limango

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
330 Reacties

Reacties

 1. erika1982 erika1982

  1

  je menstruatie niet meer komt en je een positieve zwangerschapstest in handen hebt. Ik vind het een bijzondere vraag. Zwanger ben je ook als je misselijk bent, overgeeft, haar op je buik krijgt, een dikke buik krijgt, dingen uit je handen laat vallen, last hebt van dementie. Mijn gevoel als ik terugkijk op mijn zwangerschap? Ik was echt zwanger toen ik heerlijk op een bankje langs de rijn bootjes zat te kijken met mijn hand op mijn bolle buik en Mathijs naast me op een bankje. Ik kreeg dan een kus op mijn koude neus en voelde me intens gelukkig en keek uit naar dat mooie cadeautje in mijn buik.

 2. Wensela Wensela

  2

  Zwanger ben je als.... als er een klein wonder in je buik groeit,

 3. PersonaLyall PersonaLyall

  3

  Een kleine zwemmer zich heeft genesteld en uit gaat groeien tot een baby!

 4. JoyceZwarts JoyceZwarts

  4

  'Zwanger ben je als... Er gedurende 9 maanden lang een klein mensje in jou groeit.

 5. Nicole Ver Nicole Ver

  5

  Zwanger ben je als je bijna elke dag misselijk bent, maar dat je dat niet erg vindt, want je weet waarvoor je het doet :-) ( en stiekem hopen dat het toch gauw overgaat ;-)

 6. Jessiikka Jessiikka

  6

  Er een baby in je buik zit.

 7. leentje87 leentje87

  7

  je een tweede streepje ziet verschijnen welke het vermoeden dat je waarschijnlijk al had bevestigd :)

 8. melissa1984 melissa1984

  8

  er een klein wondertje in je buik groeit!

 9. Wollekje Wollekje

  9

  Als je graag kinderen wilt hebben om je gezins leven uit te breiden en een gezinnetje wilt stichten.

 10. mata mata

  10

  ... een nieuw leven in je groeit.

 11. kaatjekoster kaatjekoster

  11

  je alleen nog maar zin hebt in fout eten, je man 's avonds laat naar de snackbar moet voor een frikadel speciaal en je na al dit eten 's avonds in bed kapot gaat van je maagzuur maar ach, morgen weer een zelfde dag!

 12. Lisa Postma Lisa Postma

  12

  Als je straalt van geluk :)

 13. judokid judokid

  13

  Zwanger ben je als je blij bent als je misselijk bent, bij het uitblijven van de rode duivels en een positieve zwangerschapstest in je handen hebt., Wanneer je je buik ziet groeien en je wacht op de dag dat je je kleine vasthouden mag

 14. MamavanFynn MamavanFynn

  14

  Zwanger ben je.... Als je je lichaam ziet veranderen, menstruatie uitblijft en een positieve test in je handen hebt! Zelf dat moment nu 2 keer mogen ervaren. De eerste keer van onze zoon Fynn die op 8 maart 2016 in stilte geboren is. En 10 weken na zijn overlijden in verwachting geraakt van zijn broertje, ons regenboog kindje. Een hele andere, super spannende zwangerschap!

 15. Jan31 Jan31

  15

  Super leuk om ons dochtertje te verrassen met nieuwe kleding.

 16. Kimcoppens Kimcoppens

  16

  Zwanger ben je als je ontzettend gestresst bent, je jezelf lelijk voelt en mooi tegelijk, je veel aan het poetsen bent, veel moe bent, nog slechter tegen alle bemoeizuchtige mensen kan, ineens kan beginnen met huilen, er een continue 'zorgen maken om' in je hoofd aanwezig is en als deze dingen als sneeuw voor de zon verdwijnen wanneer je in alle drukte en hectiek een beweging van jou wondertje voelt! Je kan even stilstaan , rustig genieten en alles vergeten!

 17. Kelly83 Kelly83

  17

  * Je soms honger hebt als een paard, maar iedereen tegen je zegt dat je toch echt niet voor 2 moet gaan eten... * Je je niet kan bedwingen bij het zien van schattige babykleertjes, en stiekem al van alles begint te shoppen... * Je uren kan fantaseren, over hoe je kindje zal worden en op wie het zal lijken... * Je jezelf erop betrapt dat je toch wel erg vaak met je handen aan je buik zit te voelen... * Je je teennagels niet meer kan lakken, en je schoenveters niet meer kan strikken.... Maar vooral: ben je natuurlijk zwanger als er een klein leventje in je groeit. Elke zwangerschap is anders, en iedereen beleeft het anders, maar dat kleine kindje, dat is waar het toch echt om draait, en waar je elke dag meer naar verlangt.

 18. Poekasue Poekasue

  18

  ......je als je bij de eerste echo het hartje hoort kloppen en er tranen van blijdschap over je wangen lopen; een bijzonder moment waarbij je echt zeker weet: IK BEN ZWANGER!

 19. BMulder BMulder

  19

  ... je elke grap over meerlingen of al bijna uitgerekend zijn met 5 maanden zwangerschap al wel gehoord hebt (Yes, I'm HUGE!), als je geniet van elk moment, ook wanneer je je zwaar ellendig voelt, omdat het toch een klein wondertje is dat voor 9 maanden van jouw lichaam een lekker behaaglijk nestje maakt. Maar ook andere scenario's zijn denkbaar... Mij zijn twee lichamelijk zware zwangerschappen met elk een gezond ter wereld gekomen kindje gegund geweest. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. En die dankbaarheid toon ik graag door mijn kleintjes te verwennen met mooie, nieuwe kleertjes ;)

 20. Jepsies Jepsies

  20

  Zwanger ben je als je 's nachts opeens trekt hebt in haring met slagroom ;-)

 21. Liefemuts Liefemuts

  21

  Zwanger ben je als... je de drang om babykleertjes te shoppen écht niet meer kunt tegenhouden ;) (Athans.. dan heb je een hele goede reden!!)

 22. olja1995 olja1995

  22

  zwanger ben je als: je een maand samen bent, sochtends om half 6 wakker word, een test doet die positief is, vervolgens je vriend wakker maakt en in shock is. dan nog 2 tests doet en het dan heel duidelijk is dat er en wondertje in je buik groeit die jouw mama gaat noemen en waar je meteen al onvoorwaardelijke liefde voor voelt

 23. NinaMol NinaMol

  23

  ....zwanger ben je als je in verwachting bent van de samensmelting van jou en je partner.

 24. Siena Siena

  24

  echt de raarste dingen gaat eten. Ik was verslaafd aan brood met kaas, ketchup en aardbeienjam. Ben benieuwd naar andere aparte combinaties!

 25. nienkebeer nienkebeer

  25

  Zwanger ben je als je een positieve test in handen hebt en je toch een beetje schrikt ondanks dat je al een vermoeden had. Je na 8 maanden spugen nog steeds kunt zeggen dat je het nog een keer zou doen. Om alles huilt wat je blij, boos, verdrietig, emotioneel, etc maakt. Je bont en blauw getrapt wordt maar het niet erg vindt, integendeel, het is prachtig, iedereen moet even voelen aan het geweld in jouw buik. Zwanger zijn is prachtig en rot tegelijk, maar het mooiste is wat je er voor terug krijgt.

 26. lizettekerlen@gmail.com lizettekerlen@gmail.com

  26

  alle emoties 9 maanden lang moet verwerken.

 27. Melmel Melmel

  27

  ..je shopdrang helemaal niet meer onder controle is ;)

 28. Noukjjvroem Noukjjvroem

  28

  Je het geluk hebt dat er een klein wezentje in je buik aan het uitgroeien is tot een prachtig mensje

 29. steffie8 steffie8

  29

  Je de nieuwe healthy smoothie koningin bent en je kasten uitpuilen met verantwoorde snacks.

 30. Lois71 Lois71

  30

  weet pas echt dat je zwanger bent als… 1)Je niet meer kan niesen/hoesten/lachen zonder je broek te moeten verschonen. 2) Je emoties binnen één minuut van standje huilbui, naar dolle stier en weer terug vliegen. Zonder duidelijk aanwijsbare reden! 3) Je een spiegel nodig hebt om ‘je onderkantje’ een trimbeurt te geven.

 31. wimtim wimtim

  31

  Zwanger ben je als...'je menstruatie niet meer komt en je een positieve zwangerschapstest in handen hebt!

 32. Els1985 Els1985

  32

  je misselijk bent en je beseft dat er een wondertje in je groeit

 33. NPHamstra NPHamstra

  33

  Een wonder of wondertjes in je buik hebt.

 34. ikka ikka

  34

  Zwanger ben je als - je je sleutels onderin het keukenkastje terug vindt - je vriend s'nachts naar de snackbar moet om een broodje kroket voor je te halen - je haring met slagroom eet Maar zwanger ben je bovenal wanneer je erachter komt dat er een wondertje in je buik groeit. 9 maanden lang fantaseren hoe jij eruit komt te zien. En als het dan zover is.... zijn alle clichés helemaal waar!! ❤️

 35. simmy77 simmy77

  35

  Zwanger ben je als...de zwangerschapstest positief is en de echo een klein wondertje met een kloppend hartje laat zien.

 36. Lisa Makkes Lisa Makkes

  36

  Zwanger ben je als je.. onwijs misselijk bent, verslaafd bent aan kaas met ketchup, niet meer uit je woorden komt, vanalles vergeet, sleutels in de voordeur laat zitten, portomonee op het dak van de auto laat liggen, heel blij bent met al die leuke hormonen in je lijf en natuurlijk het allerbelangrijkste.. als er een klein wondertje in de buik groeit!

 37. ACR ACR

  37

  Als je ruim over tijd bent en je zwangerschapstest positief aangeeft.

 38. Sharon88 Sharon88

  38

  ....je eindelijk die positieve test in handen hebt!

 39. Inez87 Inez87

  39

  Zwanger ben je als je je hormonen niet meer in de hand hebt. Als je misselijk wordt (in ieder geval in mijn geval). Als je langzaam steeds dikker wordt. Als je kleine schopjes in je buik voelt. Ik weet in ieder geval wel dat als je zwanger bent, dan je je dan super bijzonder voelt!

 40. Cherelle89 Cherelle89

  40

  Je je voor het eerst in het leven 100% voelt. Sterker dan ooit bent, je je Nooit alleen voelt en Je je Beseft dat het leven nooit meer het zelfde zal zijn!

 41. Sanne Hamstra Sanne Hamstra

  41

  Je je zwanger voelt, al zien andere het nog niet aan je

 42. renatevw renatevw

  42

  Zwanger ben je als het zo mag zijn dat de liefde met je partner uitgebreid mag worden met het mooiste wat er bestaat namelijk een mini wonder baby. Wat is het toch bijzonder waar het menselijke lichaam toe in staat is.

 43. Lise Nunspeet Lise Nunspeet

  43

  Als je een mooi kindje in je buik draagt. (btw, kindjes zijn altijd mooi ;-)

 44. Kokkie1 Kokkie1

  44

  Zwanger ben je als vrouw trots en vol verwachtingen

 45. ukkie78 ukkie78

  45

  Je je zielsgelukkig voelt, ondanks de misselijkheid, duizeligheid, wekelijkse spuiten, opgezette voeten en vermoeidheid. De striae draag je met trots, dat is een mooi souvenir....en uiteindelijk heb je je droom in je armen. Alles voor het kleintje.

 46. Mama Yfke Mama Yfke

  46

  Zwanger ben je als er iets kleins een nieuw begin, een leven in je groeit. Het mooiste instinctieve gevoel maar ook gelijk het dierlijkste waar je vaak niet met verstand op reageert maar met je gevoel. Je intuïtie waar je naar luistert en al het andere even vervaagd. Dat was voor mij zwanger zijn.

 47. jacmana jacmana

  47

  Zwanger ben je als er een klein wondertje in je groeit

 48. Sophievanoortmerssen Sophievanoortmerssen

  48

  Zwanger ben je als er in jou lichaam een wonder plaats vind en jou grootste liefde onstaat..

 49. ingeborgvh ingeborgvh

  49

  als je beseft dat er in je buik een kindje groeit wat zo mooi en zo puur is en volledig van jou afhankelijk. Zwanger zijn is en blijft een wonder.

 50. Joycies Joycies

  50

  Zwanger ben je als je een stralende gloed over je heen krijgt. :-)..... Je straalt omdat je wens eindelijk is vervuld. Een wijsheid die mijn oma haar kleinkinderen verteld.

 51. Sj Sj

  51

  Je een beweging in je buik voelt die je niet thuis kunt brengen.

 52. Tikky Tikky

  52

  Je een nieuw wondertje hebt gemaakt wat 9 maanden in jouw kan groeien om uiteindelijk uit te groeien tot een prachtig persoon.

 53. Alena Alena

  53

  Zwanger ben je als je een positieve test in handen hebt . Zwanger zijn is prachtig en rot tegelijk, maar het mooiste is wat je er voor terug krijgt.

 54. koek54 koek54

  54

  Zwanger ben je als je hoort dat je een prachtige dochter krijgt uit India. Duurt dan nog wel een poosje voordat je haar op Schiphol in je armen kan sluiten. Die zwangerschap heb ik ook meegemaakt met mijn zoon. Zou het niet anders gewild hebben. Heerlijke zwangerschappen waren dat. "Geen vlees van mijn vlees, geen been van mijn gebeente. Zij zijn niet onder mijn hart gegroeid, maar er in"

 55. Franske13 Franske13

  55

  Zwanger ben je als je samen met je schoonzus, die ook zwanger is, tijdens familieweekend boven de WC hangt.

 56. Rabbit Rabbit

  56

  Zwanger ben je als je hoort......"gefeliciteerd met je zwangerschap en geniet van deze mooie en bijzondere tijd!" En je zelf denkt, GENIETEN.....van misselijk zijn, niet kunnen slapen, obstipatie, flinke trappen in je buik, stemmingswisselingen, vocht vasthouden, veel plassen, sneller moe zijn, een buik die in de weg zit etc! Maar toch weten waar je het uiteindelijk voor doet, zo'n mooi, klein bijzonder wondertje!

 57. CBDKL CBDKL

  57

  Zwanger ben je als...je menstruatie niet komt, je borsten ineens anders aanvoelen en er een stemmetje in je zegt "doe die test nu maar". Na de positieve test wordt je moe, vindt je bepaalde etenswaren stinken en andere ineens erg lekker. En daarna begint die buik pas te groeien.

 58. Sanne1989 Sanne1989

  58

  Je bent zwanger als.... je (het liefst samen) moet bedenken wat je moet doen nadat de test positief aangaf... De dokter bellen? Ik had geen idee.. Ook voelde ik me echt zwanger toen ik voor het eerst met mijn vriend hij de verloskundige zat en 100 vragen op haar af vuurde.... Wow wat wisten wij een boel niet! Maar wat geweldig om daar allemaal achter te mogen komen.... En oh ja, de laatste dagen als waggelende eend je voort moeten bewegen voelde voor mij ook best zwanger....

 59. timmem timmem

  59

  'Zwanger ben je als...' je op een roze wolk zweeft en alles als een hele mooie droom beleeft

 60. marit89 marit89

  60

  Zwanger ben je als je... met zo'n dikke buik als ik nu heb rond loopt! Daar kan letterlijk en figuurlijk niemand om heen!

 61. W_Amon W_Amon

  61

  Je dikker wordt en daar dolblij mee bent, omdat er een wondertje in je groeit!

 62. Newyorkje Newyorkje

  62

  Je eitje bevrucht is door de spermacel...

 63. Melanie Mama van Maggie Melanie Mama van Maggie

  63

  niet meer ongesteld wordt, je buik groeit, je trek hebt in vanalles op de gekste tijden, je buik gaat bewegen, je huid gaat stralen en je haren glimmen, je nesteldrang krijgt, je alweeeeeeer moet plassen, je denkt dat je noooooit meer in je oude kleding zal passen, je kilo's aankomt, je ongekende liefde voelt voor iemand die je nog nooit hebt gezien, je na negen maanden eindelijk je kindje in je armen mag houden en opslag verliefd bent.. ❤️

 64. AnikavandenAkker AnikavandenAkker

  64

  Als je rugpijn hebt omdat je buik te zwaar wordt, je je sokken niet meer aan (of uit) kan doen, je echt niet meer jn je eigen kleding past, je op gevoel je bikinilijn moet scheren, je om 15 uur helemaal instort en niets liever wil dan een tukje doen, je borsten continu jeuken en je elke nacht de meest vreemde dromen hebt..... Pffff wat vermoeiend

 65. PleunenSaar PleunenSaar

  65

  Het voelt alsof je lijf 9 maanden lang onder verhuurd wordt aan iemand die er heel anders mee om gaat dan jij zelf! Helaas blijkt dat de huurder de boel niet in originele staat terugbrengt. Maar in ruil daarvoor krijg je wel het allermooiste bezit!

 66. casto casto

  66

  Als je zurenbommen met slagroom eet

 67. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  67

  als er een wonder in je buik groeit Zelf na lang wachten via IVF zwanger geworden en was blij om na 9 maanden een gezonde dochter in mijn handen te sluiten

 68. Rianne-Jade Rianne-Jade

  68

  Zwanger ben je als je met een goede reden uit je kleding groeit ;-)

 69. Stepje Stepje

  69

  Als alles erop wijst dat je een miskraam hebt gehad maar dan toch het hartje van je baby hoort bij de huisarts....

 70. loesvdb2 loesvdb2

  70

  Als je kriebels in je buikt hebt na het aflezen van je zwangerschapstest, omdat je weet dat je 9 maanden mag genieten van een wondertje in je buik en daarna vele jaren van een prachtig kindje.

 71. St. St.

  71

  je 9 maanden voorsprong hebt op je man...

 72. Kirstenhuiszoon Kirstenhuiszoon

  72

  ... je voorwerpen in de koelkast legt die er echt niet thuis horen (sleutels) en vervolgens niet meer weet waar ze zijn :)

 73. LiesdeW LiesdeW

  73

  Je overtijd ben en er dan een wonder in je buik gaat groeien, negen maanden lang.

 74. Moirah Moirah

  74

  Zwanger ben je als er een baby in je buik zit

 75. esther1986 esther1986

  75

  Zou super leuk zijn, vorige keer niet gewonnen:'( . Nu nog maar een kansje wagen♡ Zwanger ben je als... jij in verwachting van het aller mooiste in je hele leven! Je het geluk in je buikje mag voelen en zien groeien. En als jij mag zeggen he kleine drukte makker je bent van mij ♡☆♡

 76. Mariska Norden Mariska Norden

  76

  Zwanger ben je als je straalt en de hele wereld kan zien hoe gelukkig je bent met dit kleine wondertje in je buik.

 77. Gezellig Gezellig

  77

  zwanger ben je als je het mooiste in je leven overkomt. Je neemt hierbij alle ongemakken voor lief, maar geniet intensief van wat je lichaam kan. Het is niet elke dag leuk maar wel fijn dat je dit wonder kan beleven. Ik gun iedere vrouw dit gevoel.

 78. Sabdex Sabdex

  78

  Samen met je partner het tweede streepje ziet verschijnen....

 79. Leonietje83 Leonietje83

  79

  Zwanger bent je als; Je volvreugde je zwangerschapstest aan je vriend kan laten zien en je bij de verloskundige er achter komt dat je een tweeling krijgt ???????? Dan ben je geweldig zwanger met kleine kwaaltjes en een geweldige groeiende buik ????

 80. Tamara.Jaycee.Ashley Tamara.Jaycee.Ashley

  80

  ..Je beseft dat er een wonder in je buik groeit, waarvan je onvoorwaardelijk voor gaat en je eigen in terug kan vinden!♡

 81. Fioontjedunshine Fioontjedunshine

  81

  Je na 5 en half jaar wachten en vorig jaar een miskraam na 2 icsi hormoon behandelingen het nu na 20 weken zwangerschap nog steeds niet kan en durft te geloven maar je buik nu toch echt begint te groeien. DANKBAAR EN BLIJ!!!

 82. Corine_79 Corine_79

  82

  Gelukkig maar 9 maanden maar dan krijg je er iets prachtigs voor terug!

 83. Adeleine89 Adeleine89

  83

  Zwanger ben je als... Je samen met iemand een klein wonder wil delen en samen van wil houden. Dat betekent ook het mooiste en zwaarste van uw leven. Maar u doet het samen, en dan komt het allemaal goed.

 84. Royakkersamber Royakkersamber

  84

  Zwanger zijn is een hele hormoonwisseling met veel ups en downs, een leuke en spannende gebeurtenis bij elke echo. Een nieuw hoofdstuk in je leven met een klein wondertje dat voor altijd in je hart zal zitten.

 85. celina-x celina-x

  85

  Je een heel speciaal gevoel over je heen hebt wat je anders nooit zal krijgen.

 86. Pioenroos Pioenroos

  86

  Zwanger ben je als, de mamabel in je gaat rinkelen. Ieder vezeltje in je lichaam weet wat er gaat gebeuren en wat voor moois er gaat komen. Je wacht tot dát moment, tot het moment je kleine mooie baby in je armen hebt, en die mamabel stopt nooit met rinkelen.

 87. danceheart danceheart

  87

  je om 3.25 ('s nachts dus) meedoet aan winacties van mamaplaats, omdat je niet kunt slapen.

 88. Manon88 Manon88

  88

  Je bijna alle zwangerschapskwaaltjes hebt????????. Maar ondanks dat super blij bent????

 89. dien85 dien85

  89

  Zwanger ben je.... als je lichaam denkt dat je zwanger bent en je denkt doe een test en je ziet moooooooie streepjes er opstaan. Dan weet je ik word een trotse mama

 90. Anita Koers Anita Koers

  90

  Je beseft hoe speciaal het is dat er een wonder in je buik mag groeien ❤

 91. Gwen01 Gwen01

  91

  Zwanger ben je als het eindelijk zin heeft om de test te doen en die bevestigd dat je zwanger bent! Als je smorgens wakker word en je buikje elke keer weer een beetje is gegroeid. Als je naar de verloskundige gaat en je elke keer het hartje mag horen kloppen en je de tranen in de ogen springen omdat het zon groot wonder is dat puur en alleen van jou en je partner is!

 92. Esmeralda_Groenland Esmeralda_Groenland

  92

  Je heel nodig moet shoppen voor kleding wat nog wel past...

 93. Sillemie Sillemie

  93

  Zwanger ben je als je het grootste wonder in je buik mag voelen!

 94. Jasmike Jasmike

  94

  Als je alleen nog maar rollend uit je bed kunt komen

 95. 1987E.d.J. 1987E.d.J.

  95

  je een positieve zwangerschapstest in handen hebt! En daarna het levende bewijs van de echo te zien krijgt, want dat blijft natuurlijk altijd nog spannend!

 96. Mamaof3 Mamaof3

  96

  Zwanger ben je als.... in mijn geval je je pasgehaalde boodschappen in de wasmachine legt en je telefoon in de vriezer ;-)

 97. hera hera

  97

  Zwanger ben je als je het geluk hebt dat er een of meerdere kindjes hebben mogen ontstaan. Zwanger ben je als je gaat uitrekenen wanneer je mama word als je positief hebt getest. Zwanger ben je zowel ongewenst of gewenst. Zwanger ben je superfit of juist superziek. Zwanger ben je gelukkig of depressief. Zwanger ben je helaas maar kort of meestal 9 maanden lang. Zwanger kom je 20 kilo aan of val je af. Zwanger ben je na jaren hopen of zwanger ben je meteen. Hoe dan ook is zwangerschap een wonder, iets dat je mensen meestal erg gunt. En hier op mamaplaats komen ze allemaal samen. De zwangerschaps wens, de ongewenste en langverwachte zeer gewenste zwangerschap. Zwanger ben je als je op je eigen manier een nieuwe levensfase ingaat <3.

 98. Maryam.b Maryam.b

  98

  Zwanger ben je als.... je gaat shoppen voorjezelf en toch maar eerst naar de baby-afdeling gaat om te kijken of er nog wat leuks hangt wat je mee kan nemen. Sinds ik zwanger ben heb ik bijna niks meer voormezelf gekocht alles voor mijn klein wondertje. Zij op nummer 1, en de rest komt wel! #mamaliefde vanaf dag 1!

 99. Jennifer Thijssen Jennifer Thijssen

  99

  Zwanger ben je als je midden in de nacht wakker wordt en echt nu een perenijsje moet hebben

 100. Mama van Keano Mama van Keano

  100

  Als er een baby'tje in je buik groeit!

 101. mdegroot mdegroot

  101

  Als je als levensgenieter je glaasje wijn laat staan en geen file americain meer eet op verjaardagen en dus aan de familie moet uitleggen waarom...

 102. MamaCillaa MamaCillaa

  102

  De zaadcel de eicel binnen heeft weten te dringen :)

 103. mcw mcw

  103

  je een baby in je buik hebt natuurlijk!

 104. kloevert kloevert

  104

  Zwanger ben je als je dik worden niet erg vindt!

 105. Marlon80 Marlon80

  105

  je naast dat je kleiding koopt voor je eigen kind de rest van de winkel leeg koopt voor alle bekenden die ook zwanger zijn (Gisteren a 175 euro! Oops).

 106. nooyslie nooyslie

  106

  Je heel veel trek hebt in dingen die je eerder nooit echt zou eten

 107. wonderwoman wonderwoman

  107

  Je hormonen veranderen.. Je vaak hetzelfde eet of wilt eten en je je gelukkig gaat voelen over iets wat nog moet komen...

 108. Sofje79 Sofje79

  108

  Zwanger ben je als er in je buik het grootste geluk en wondertje ter wereld groeit.

 109. leoni1984 leoni1984

  109

  'Zwanger ben je als.... Het wonder dan eindelijk voltrekt.

 110. Gerri Gerri

  110

  Zwanger ben je als.... een verwachting een vervulling wordt.

 111. arendsn arendsn

  111

  Zwanger ben je als.. je je favoriete spijkerbroek niet meer aan kan, maar dat je weet dat het voor een heel goed doel is...

 112. Hypermom Hypermom

  112

  Zwanger ben je als...je na liefde bedreven te hebben met je partner het mooiste kadootje in je buik hebt zitten en je daardoor uit al je kleding scheurt;) (dus hoognodig nieuwe kleding nodig :)

 113. marry1974 marry1974

  113

  Voor mij ben je zwanger als je een positieve test in handen hebt. je menstruatie wegblijft en je klachten of kwaaltjes krwijgtzoals misselijk, moe en pijnlijke borsten. Dat waren bij mij de eerste tekenen van zwangerschap, en test bevestigde dat.

 114. Gelukkig mam3 Gelukkig mam3

  114

  Zwanger ben je als...je je, ondanks alle kwaaltjes en minder fijne gevoelens, mag verwonderen over het wonder wat in je buik groeit. Door God gegeven...

 115. Minnie Minnie

  115

  je 9 maanden in afwachting mag zijn van een mooi wonder wat in jouw buik groeit en waar je na 9 maanden voor het eerst kennis mee mag maken en een deel van je leven wordt!

 116. JoyceA11 JoyceA11

  116

  Zwanger ben je als je je ondanks alle kwaaltjes/misselijkheid/vermoeidheid en alle andere ongemakken de gelukkigste persoon op aarde mag voelen :)

 117. Momo Momo

  117

  Zwanger ben je als je.... Nou mij bent 24 wk zwanger nu. Maar goed zwanger ben je als je.... Weer een enorme trek hebt in iets en het voor je staat maar te misseijk bent om het op te eten. Of Zwanger ben je als je 10x je lijstje checkt bij de supermarkt thuis komt en alsnog wat vergeten bent ....

 118. Queenmom Queenmom

  118

  Als je de positieve test in handen hebt, je gelijk denkt dat de hele wereld het aan je ziet en stiekem de bovenste knoop van je spijkerbroek al los doet.

 119. -Sigrid- -Sigrid-

  119

  Zwanger ben je als je... teveel geld uitgeeft aan allerlei leuks, liefs, moois en nuttigs voor de baby omdat het allemaal écht héél érg nodig is. En daar ook nog enorm van geniet :)

 120. Stephaniersd Stephaniersd

  120

  Wanneer er bevruchting en innesteling van een eicel en zaadcel heeft plaatsgevonden in je baarmoeder. En zich dit in 9 maanden tot een klein mensje ontwikkeld.

 121. DanaDanaDana DanaDanaDana

  121

  Zwanger ben je als je 15 extra pissticks (zwangerschapstesten) doet om het pas te geloven.... haha

 122. MaartjeSofia MaartjeSofia

  122

  Zwanger ben je als... Je beseft dat je al mama en papa bent geworden, bij iedere echo die je jullie zien. Als je samen met grote zus, en papa en jijzelf lacht om de bewegingen in de buik. En wanneer je papa de opdracht geeft vlees te kopen, omdat al de rest al een half jaar lang uitgespuugd word. Ook al eet je normaal nooit vlees!! ;)

 123. RachelWinterink RachelWinterink

  123

  Zwanger ben je als.. Als je een mooi wonder in je buik voelt groeien en daar steeds gelukkiger van word..

 124. Nandavh88 Nandavh88

  124

  Zwanger ben je als.. Je al misselijk en spugend boven de toilet hangt, enorme rug en buikpijn hebt en de nachten niet door kan komen! Maar toch straalt van geluk omdat er een heel bijzonder wondertje in je buik aan het groeien is! Ben nu al helemaal verliefd op ons mooie wondertje!!

 125. amy edees amy edees

  125

  Zwanger ben je als, je menstruatie weg blijft. Zwanger ben je als er een klein wondertje in je buik zit al is dit maar voor even of voor de volle 9 maanden. Zwanger ben je als je om elk stom dingetje moet huilen. Zwanger ben je als je midden in de nacht wakker word omdat je naar de wc moet en wanneer je weer in bed ligt vergaat van de honger.

 126. cmjgb cmjgb

  126

  Zwanger ben je.. Als je niet kunt wachten om dik te worden ! ;-) Heerlijk mijn grote buik in al die zomerse jurkjes , dat getrappel aan de binnenkant van je buik Dat mis ik nog steeds wel eens

 127. Dinobaby Dinobaby

  127

  Zwanger ben je als je je beseft dat je nooit meer alleen bent!

 128. Claudia M Claudia M

  128

  Zwanger ben je als je de 9 beroerdste maanden van de leven meemaakt met de mooiste opbrengst ooit!

 129. ilsedaniels ilsedaniels

  129

  je het allermooiste wondertje verwacht!

 130. marliesvanhoof marliesvanhoof

  130

  Je alle zwangerschapskwaaltjes voor lief neemt en je dat mini mensje bijna ziet groeien in je buik ;)

 131. RtK RtK

  131

  Zwanger ben je als er iets ongelofelijke moois in een vrouw groeit/ontwikkelt. Hoe dit tot stand is gekomen (natuurlijk/ivf/draagmoeder/watdanook), maakt niet uit. Hoe lang het duurt, maakt niet uit. Ook vrouwen waarbij het toch misgaat, zijn zwanger geweest! Hoe de vrouw zich voelt (wel/niet misselijk), maakt niet uit. Uiteindelijk is het, hoe dan ook, wel duidelijk dat iemand zwanger is :)

 132. Brenda Bracke Brenda Bracke

  132

  je straalt en je weet dat je het bent

 133. Karin1983 Karin1983

  133

  Je na 6 jaar wachten uiteindelijk een enorm wondertje in je buik hebt groeien! Vanaf de test ontzettend verliefd op ons kereltje..

 134. NaomiLieuwe NaomiLieuwe

  134

  - Je vergeet wat je 3 tellen geleden gezegd hebt. - Je benen in de meest gekke posities legt om je sokken en schoenen aan te krijgen. - Je man je nachtelijks wakker maakt omdat je weer bomen aan het omzagen bent. - Je helemaal gek wordt van de zooi om je heen - Je vervolgens veel te veel doet en met harde buiken op de bank eindigt. - Je dan nog steeds boos bent omdat het nog steeds een zooi is. - Of ben je eigenlijk verdrietig? - Of blij? - Je een aantal keer per dag in elkaar geschopt wordt - En daar heel erg van geniet - Je nu al zoveel liefde voelt voor iemand die je nog niet hebt ontmoet (nog 10 weekjes)

 135. malinili malinili

  135

  ... je menstruatie uitblijft, waarop je vervolgens een positieve zwangerschapstest krijgt en daarna je buik ziet groeien in de wetenschap dat daarbinnen zich een prachtig wonder voltrekt!

 136. dinyf dinyf

  136

  Zwanger ben je als...je opeens, ondanks allerlei ongemakken, begint te stralen!

 137. Clau-dya Clau-dya

  137

  Zwanger ben je als... vrouw heel gelukkig!

 138. EliseVos EliseVos

  138

  Er een kindje in je buik groeit en je door de hormonen ontzettend veel geld uit geeft aan heel veel kleertjes, waarvan de helft niet eens gedragen wordt.

 139. Mathilde01 Mathilde01

  139

  Zwanger ben je als, je van de een op andere dag niet meer alleen bent maar met 2 of meer. Wanneer je hele leven op z'n kop staat, je je even niet jezelf voelt door de hormonen waarmee je overspoelt wordt. Wanneer je toewerkt naar een van de meest (letterlijk) pijnlijkste momenten van je leven, maar teleijkertijd ook een van de mooiste momenten van je leven waarop je dat kleine wondertje, dat zich in je buik als een circusartiest gedroeg eindelijk vast kan houden.

 140. LRO LRO

  140

  Zwanger ben je als je weet waarom je huilt, weet dat het nergens op slaat en je er toch niets aan kunt doen :D

 141. Imke88 Imke88

  141

  Zwanger ben je als je een klein mensje in je hebt groeien. Dit mensje zorgt ervoor dat mijn man en ik samen met dit kleine mensje een gezin werden! ????

 142. oliviertje oliviertje

  142

  Jou eicel is bevrucht door een zaadcel

 143. oliviertje oliviertje

  143

  Jouw eicel is bevrucht door een zaadcel.

 144. Christa Volders Christa Volders

  144

  Zwanger ben je als... er een klein pindanootje in je groeit. Wat uitgroeit tot een prachtig mens!

 145. Anita Derks Anita Derks

  145

  Er n kleinte in je groeit! En je kunt genieten en ook de kwaaltjes die erbij horen voor lief neemt!

 146. MarleenNova MarleenNova

  146

  Je mama wordt

 147. esther dijkstra esther dijkstra

  147

  je je zo moe voelt als ik, last van ochtend misselijkheid hebt, en alles veel beter ruikt. maar wel het meest bijzondere gevoel dat er een baby in je buik groeit.

 148. Cecill Cecill

  148

  je je voeten niet meer ziet :)

 149. nikkipooh5 nikkipooh5

  149

  je opeens zin krijgt in zure bommen.

 150. Chahi Chahi

  150

  De zwangerschapstest positief is en je verlangen en vermoeden klopt en werkelijkheid wordt????

 151. Chahi Chahi

  151

  De zwangerschapstest positief is en je verlangen en vermoeden klopt en werkelijkheid wordt

 152. Liss_BS Liss_BS

  152

  ......je het kleine wondertje in jou al liever ziet dan wie dan ook ter wereld.

 153. MamaApril MamaApril

  153

  zwanger ben je... als je samen intens gelukkig bent met een positieve test!

 154. jillybilly jillybilly

  154

  Als je een klein wonder in je buik hebt zitten een nieuwe leventje

 155. jillybilly jillybilly

  155

  Als je een klein wonder in je buik hebt zitten een nieuwe leventje

 156. Chani Chani

  156

  Zwanger ben je als: je lichaam heel hard bezig is om uit twee cellen een compleet nieuw mens te maken. Wonderlijk, magisch, prachtig!

 157. elstim elstim

  157

  je hele leven opeens in het teken staat van het nieuwe leven van binnen.

 158. Chiara Chiara

  158

  Zwanger ben je als voor de eerste keer dat ene kleine kamertje binnenloopt waarna je op een bed mag liggen en de lampen uitgaan. Het moment waarop je een koude klodder gel op je buik voelt en je voor het eerst op een klein scherm dat ene kleine wondertje ziet. Vooralsnog ging je ervanuit dat er alleen maar een vlekje in beeld zou komen, maar tot je verbazing zie je al echt een klein mensje.. Met armpjes, beentjes, handjes, voetjes en een hoofdje die al druk aan het bewegen en ontdekken is! Dat ene moment waarop je begint te huilen als een klein kind, van geluk! (zo heb ik het ervaren tenminste)

 159. kimberlie18 kimberlie18

  159

  zwanger ben je als ...' je er zelf klaar voor bent en als je het gegunt is. iedereen is het gegunt net als deze win actie ! iedereen die zwanger is of al een mooi wondertje heb heel veel geluk!!

 160. ValeriaG ValeriaG

  160

  Zwanger ben je als.. Je voelt dat er iets wonderlijks met je gebeurt, waarbij de liefde samenkomt in 1 wondertje!

 161. Mamasharon91 Mamasharon91

  161

  Zwanger ben je als.... je een paar weken lang een supermooi geheim bij je mag houden. Het enige geheim waarom nooit iemand boos zal worden dat je het al die weken verzwegen hebt, maar waarmee je de liefste mensen in je leven juist mag verrassen!

 162. Queenmom Queenmom

  162

  Zwanger ben je als je na een positieve test, stiekem de bovenste knoop van je broek alvast los doet, trots rond paradeert of iedereen je dikke buik (die er nog niet zit) al ziet. Als je ogen fonkelen en je straalt als nooit te voren

 163. Feline Feline

  163

  Als je het hartje hoort kloppen, je het groeiende lichaampje ziet op de echo, je het eerste trapje voelt in je buik, je honderd en één kwaaltjes hebt maar je weet dat je na 9 maanden een geweldig nieuw wondertje op de wereld mag zetten.

 164. DPDP DPDP

  164

  Zwanger ben je als je om alles moet janken en drie tellen later keihard moet lachen omdat je partner je heel kinderlijk nadoet met huilen. Waarna je daarna bijna gelijk weer huilt omdat je in je broek piest van het lachen (was je niet net al naar de wc geweest?) en vlak erna toch weer moet lachen erom! #hormonen

 165. adriana1986 adriana1986

  165

  zwanger ben je als de test positief is

 166. Repel Repel

  166

  Je de pil vergeet

 167. Zeeuwsmeisje Zeeuwsmeisje

  167

  In mijn geval dat de wc pot mijn nieuwe beste vriend wordt en dat ik nesteldrang in de vorm van shopdrang krijg

 168. Tember88 Tember88

  168

  Als je de wc het meeste ziet

 169. Marnouyas3 Marnouyas3

  169

  Zwanger ben je als je omgeving tegen je zegt dat je hormonen Door je lijf heen gieren...En fanatiek bent tegen alles en iedereen...Maar het zelf niet eens in de gaten hebt????

 170. vlindertje85 vlindertje85

  170

  Een klein wondertje in je buik groeit.

 171. Marlon80 Marlon80

  171

  Naast dat je veel te veel voor je eigen kind shopt de rest vd winkel leegloopt voor andere aankomende nichtjes en neefjes.

 172. Nanneke de tweede Nanneke de tweede

  172

  Zwanger ben je als je na 3 jaar eindelijk een positieve test in je handen hebt. Je begint te stralen en je moeder direct door heeft dat het eindelijk is gelukt. Je borsten beginnen te groeien en je partner ook de voordelen van de zwangerschap inziet... Je buik begint te groeien en op de echo een minimensje zich ziet ontwikkelen. Je na 16 weken vlinders in je buik voelt kriebelen. Je voor het eerst een goede schop voelt als je je hand op je buik legt en zo al contact hebt met je hummeltje. Dan ben je zwanger...

 173. Tamaar Tamaar

  173

  er een klein mini-mensje in je groeit. Zo bijzonder :)

 174. annekevandijkdelouw annekevandijkdelouw

  174

  Als je 2 streepjes op de zwangerschapstest ziet staan en zwanger voel je je na de eerste echo als je je kleine hummeltje gezien hebt.

 175. zeredie04 zeredie04

  175

  .... je onzeker, blij, beroerd, gelukkig enz. Dat emoties te gelijk kan voelen.

 176. marieke romkes marieke romkes

  176

  Je menstruatie uit blijft, en je lichaam anders voelt. Ook wel verliefder bent. bij mij kon je het zien aan blauwe strepen(aders) op mij borsten zag je voorheen niet.

 177. Twinkel2 Twinkel2

  177

  De vlinders in je buik je laten weten dat het armpjes en beentjes heeft

 178. mamavanS- mamavanS-

  178

  Zwanger ben je als, je die prachtige veelbelovende 2e streep ziet staan op je zwangerschapstest.

 179. Xind Xind

  179

  je helemaal week wordt bij het zien van zulke schattige kleertjes voor het nieuwe mensje in je buik!

 180. Kuzzie Kuzzie

  180

  ....het begin van nieuw leven zich veilig in je buik heeft genesteld.

 181. Bintje Bintje

  181

  Als je voelt tot in je kleine teen,je bent misselijk,ongemakkelijk,je borsten anders voelen,maar vooral aan de glinstering in de ogen,de liefde al voelt voor je het wetenschappelijk al weet...en ik kan het weten want heb zo 4prachtige zonen op de wereld gezet,en steeds als ik naar ze kijk voel ik terug die zaligheid van toen wanneer ik zwanger was :0)

 182. nessen nessen

  182

  ik beide keren dat ik kotsmisselijk was voor dat ik "wist" dat ik zwanger was.

 183. mama Jenn mama Jenn

  183

  Zwanger ben je als je net als ik een klein wondertje in je buik voelt bewegen. Het is ons 3e kindje maar toch is ook deze zwangerschap weer heel speciaal, heel bijzonder gevoel die eerste keren dat je je kindje voelt bewegen. We moeten nog even wachten hij of zij wordt pas in april geboren en mag voorlopig nog lekker groeien in mijn buik.

 184. cokop cokop

  184

  zwanger ben je als je menstruatie uitblijft en er een streepje verschijnt, maar helaas ook als je borsten pijn doen, als je huilbuien krijgt om niets

 185. Melina76 Melina76

  185

  Je vol blijdschap uitkijkt naar een toekomst vol met kleine voetjes, kleine handjes, kleine kleertjes en kleine.......... kleintje

 186. NoorR NoorR

  186

  .... je droom uitkomt, er een mensje in je buik mag groeien! Voor sommigen onder ons twee, of misschien meer. Mijn droom is al uitgekomen, heb er een paar jaar op moeten wachten, met een lach en een traan. Het ging niet vanzelf, denk dan maar eens aan, zwanger ben je als....pffff. Maar onze hoop werd werkelijkheid, en toen met volle teugen mogen genieten van het zwanger zijn, echt, dat gun ik iedereen wel!! ♥ Dus lieve mensen, zwanger ben je als je gezegend ben met een kindje in je buik!!

 187. SaraB SaraB

  187

  Zwanger ben je als je dan toch zomaar opeens heel zeker weet dat je zielsveel van iemand kan houden die je nog helemaal nooit gezien hebt... ❤️

 188. CinCo CinCo

  188

  je het geluk hebt om je eigen kindje te mogen verwachten

 189. plukddag plukddag

  189

  Zwanger ben je als de test aangeeft positief. Zwanger ben je pas echt als je samen met je geliefde dit fantastische nieuws na de eerste drie spannende maanden kan vertellen aan de mensen die je lief hebt.

 190. niekooltje niekooltje

  190

  Er iets heel moois groeit in je buik!!! Een wondertje van 2 mensen, die alleen door die 2 mensen gemaakt kan worden. Een uniek exemplaar waar je al meteen smoorverliefd op bent! Een klein mensje met zijn of haar eigen karakter, eigen wil en eigen mening. Puur is de meest puurste vorm van het woord met nog een heel leven voor zich! Dan ben je zwanger en met een beetje mazzel realiseer je deze dingen en voel je je meteen moeder!!!

 191. Susanne Stiggelbout Susanne Stiggelbout

  191

  Als je mag genieten van het groeien van een klein wondertje in je buik!

 192. kimmiej1 kimmiej1

  192

  Zwanger ben je als, jouw nog niet bekende moedergevoelens op gaan spelen en deze gevoelens later bevestigd worden: Er groeit een wondertje in jouw buik! Deze gevoelens groeien elke dag, met een bevalling als hoogtepunt van emoties. Een vrouw en haar kind zijn op geen moment zo puur als tijdens de bevalling en dat is prachtig om mee te maken. Elk moment is het waard geweest om jouw wondertje vast te kunnen houden. en het liefst blijf je voor altijd in dit prachtige moment hangen.

 193. eliesvv eliesvv

  193

  voor het eerst een vlinder voelt fladderen in je buik! Dat moment zal ik nooit meer vergeten, wat ontzettend bijzonder.

 194. Alena Alena

  194

  er een klein wondertje in je buik groeit!

 195. anncha anncha

  195

  er een wonder gebeurd is en er een klein wezentje in je buik aan het groeien is!

 196. Mammy02 Mammy02

  196

  Zwanger ben je als je begint te stralen, acne krijgt op je voorhoofd, veel moet plassen, heeeel erg moe bent in het begin, bekkeninstabiliteit erbij, dikke buik, slapen met zwangerschapskussen zodat je man nog maar amper in bed past..

 197. Fatou Fatou

  197

  Zwanger ben je als... twee harten vanuit liefde samensmelten tot het grootste wonder dat er bestaat :-)

 198. Claudia Lemmens Claudia Lemmens

  198

  wanneer er een kadootje in je buik groeit !

 199. diane77 diane77

  199

  Je voelt dat het deze keer echt raak is en denkt dat iedereen het aan je ziet.

 200. esther1986 esther1986

  200

  wouw, zo kan ik as tante net nog een extra cadeautje kopen voor mijn pas geboren nichtje <3 want als tante kunnen je ze nooit genoeg verwennen! zwanger ben je als je een nieuwe leventje in je voelt en ziet groeien ;-)

 201. Suzi Suzi

  201

  het grootste, mooiste en wonderlijkste proces wat er bestaat zich in jóuw buik afspeelt.

 202. Mides Mides

  202

  Zwanger ben je als je ondanks je dikke buik toch weer de stad ingaat om nog de babylijst aan te vullen of nog even snel de hydrofiele luiers gaat strijken :-)

 203. Xis Xis

  203

  Je vaker aan het dagdromen bent terwijl je met je hand over je buik wrijft. In het begin alleen stiekem natuurlijk omdat nog niemand het weet maar zodra het wereldnieuws is een stuk vaker!

 204. Marieke Joustra Marieke Joustra

  204

  Zwanger ben je als je je verwonderd over het wonder dat er in je buik groeit vanaf heeel klein tot compleet af.

 205. totalyfab totalyfab

  205

  zwanger ben je als... Liefde zich heeft vermenigvuldigd terwijl je het samen deelde!

 206. marjolijnbos marjolijnbos

  206

  Een geschenk uit de hemel in je groeit, een eigen en uniek persoontje wat jij mag helpen opgroeien.

 207. Pringel Pringel

  207

  Zwanger ben je als...... je buik ziet groeien en met de week zwaarder word ???? Vlinders in je buik en iets heel dierbaars draagt in je buik

 208. Mali88 Mali88

  208

  Als je zwangerschapstest positief is en daarna alle veranderingen in je lichaam aanvoelt.

 209. wdjvl@hotmail.com wdjvl@hotmail.com

  209

  Zwanger ben je als... Er een babytje in je buik groeit!

 210. Mama van Keano Mama van Keano

  210

  Als er een positieve zwangerschapstest in handen hebt en er een bevruchting plaats heeft gevonden!

 211. martine_verweij martine_verweij

  211

  Wauw wat een super actie Ik zou mijn kindjes graag willen verwennen met een nieuwe set voor de komende feestdagen

 212. braamn braamn

  212

  Je augurken met slagroom opeens als De ultieme snack ziet..

 213. kempenaers kempenaers

  213

  er veel liefde is tussen man en vrouw, dat er twee harten één worden, nooit meer alleen bent en de tijd gekomen is dat je zwanger wilt worden en het dan ook nog lukt

 214. Claudia Diependaal Claudia Diependaal

  214

  Zwanger ben je als je rare dingen wilt ineens naar babykamers kijken in n groot warenhuis. En op de terugweg zegt stop maar even bij de drogist en je partner zegt waarom. En ik antwoord omdat ik een zwangerschapstest nodig heb. En je geen minuten daarna hoeft te wachten maar er met overheen plassen al ziet verschijnen zwanger! En je partner andere ineens niet meer zegt dat ik gek ben lol.

 215. wille86 wille86

  215

  Zwanger ben je als je, in mijn geval, twee baby'tjes in je buik hebt, zo misselijk bent dat je 5 weken alleen maar op de bank kunt liggen en overgeeft, je energie onder het nulpunt is gedaald, je met 20 weken al vragen krijgt of je over tijd bent, je 's nachts elk uur wakker wordt van een zere heup omdat je moet draaien, je uit je bed klimt en er aan de andere kant weer in gaat omdat je op de normale manier niet meer gedraaid komt, je in het ziekenhuis moet slapen om aan je rust te komen, maar ook: dol gelukkig en blij bent omdat je een dubbel geschenk, twee wonders mag ontvangen!

 216. Tine78 Tine78

  216

  Je het voorrecht krijgt om nieuw leven op deze wereld te mogen brengen.

 217. Ro1904 Ro1904

  217

  Zwanger ben je als.. Je smaakpupillen veranderen, weinig geuren kunt weerstaan, overgeven, plassen, draaien in je slaap. Waggelen als een pinguin.. haha ja, zwanger... ben je als je nesteldrang krijgt, alles perfect tot in de puntjes klaar wilt hebben. Zwanger ben je als de kleine trappelt (schopt/duwt) in je buik. Ook ben je al moeder wanneer je zwanger bent. Er gebeurd zoveel met je lichaam en geest. Er staat een hele nieuwe wereld op je te wachten en zal er alles aan doen om je kindje veel liefde en geborgenheid te geven. Oja, zwanger ben je ook wanneer je van goed eten houdt.......

 218. kuikentje kuikentje

  218

  je huilt als de aardappels overkoken....als je uren in de winkel naar de babykleertjes staat te kijken....als je kinderen over je buik aaien en de baby kusjes geven....als je boos wordt om niets en niets anders doet dan schoonmaken en opruimen....als je s'nachts om het uur naar het toilet moet.....als je je zorgen maakt om niets en om alles.....kortom : als dat kleine wondertje je hele leven en je lichaam en je huishouden overhoop gooit en je overstroomt van liefde en niet kunt wachten tot je dat wonder in je armen kunt sluiten.

 219. Mar9 Mar9

  219

  ... Dromen werkelijkheid worden!

 220. Moon89 Moon89

  220

  Zwanger ben je als je met volle teugen geniet van je groter groeiende buik en alle schopjes en bewegingen die je mini-me maakt :)

 221. missmercedes missmercedes

  221

  je niet meer naar het ziekenhuis hoeft voor de zoveelste poging zwanger te worden, maar de zekerheid hebben dat er een klein spookje in je buik groeit! nu 3 spookjes verder!

 222. Nathalie1010 Nathalie1010

  222

  Als je beter kunt ruiken en je borsten anders voelen

 223. Annemiekbo Annemiekbo

  223

  Als je zeker weet dat er een kindje in je buik groeit. Daarvoor is het alleen maar hopen dat het zo is, en als dan eindelijk het streepje zichtbaar is op de test....joepie!

 224. kbogers kbogers

  224

  Als er een minimensje in je groeit en je je zelf bijna niet in kunt houden om allerlei schattige nieuwe outfitjes aan te schaffen. Met nummer 4 op komst komt het shoptegoed als geroepen!

 225. Dark roby Dark roby

  225

  Zwanger ben je als. na een avondje toppers niet meer ongesteld word en je buik maar blijft groeien

 226. Dark roby Dark roby

  226

  Zwanger ben je als. na een avondje toppers niet meer ongesteld word en je buik maar blijft groeien

 227. Deesolisa Deesolisa

  227

  Je mag genieten van die kleine handjes en voetjes van wie je de hele dag stootjes krijgt in je buik!

 228. verhulsdonkdanny@gmail.com verhulsdonkdanny@gmail.com

  228

  twee mensen besluiten om hun liefde voor elkaar te laten samen smelten in de vorm van een nieuw mensje. Zwanger zijn is als je door alle veranderingen in je lichaam, de constante onzekerheid over je eigen lichaam en de alsmaar negatieve uitlatingen tegen over mijn man. Zwanger zijn is ook dankbaar zijn dat ik een man naast mij heb staan, die mij constant weet op te beuren, steunt in alles wat ik eigenlijk niet meer doe :-) en mij dag in dag uit verrast met zijn eindeloze optimisme, liefde en volledige toewijding aan deze super mooie transformatie in ons leven. "Zwanger ben je als je samen zwanger bent."

 229. Marjoleintje Marjoleintje

  229

  Je je eigen schoenen niet meer aan kan trekken omdat je dikke buik in de weg zit. Je het leuk vind om geschopt te worden ;-). (Tot ie te groot wordt en te hard gaat trappen). Je vertederd naar al die kleine kleertjes en mooie spulletjes kijkt en niet kan wachten om ze te gaan gebruiken. Het huis van boven tot onder gaat poetsen en alles perfect moet zijn voor de komst van je kleine wondertje. Je kunt huilen om de kleinste dingen. Maar ook als wandelen al te zwaar wordt en je slecht slaapt waardoor je de hele dag moe bent.

 230. AnitaS84 AnitaS84

  230

  Zwanger ben je als je vermoeden wordt bevestigd met twee prachtige strepen op een zwangerschapstest! En je vervolgens een glimlach hebt van oor tot oor die niet meer verdwijnt. Zwanger zijn is voor mij echt genieten, nu 25 wkn zwanger van onze tweede. Met dit shoptegoed zou ik het wel weten en lekker los gaan voor mijn dochter en onze tweede wonder!

 231. hesa hesa

  231

  jij je zwanger voelt, als je het geluk mag hebben om moeder te worden.....

 232. svdk svdk

  232

  Je al je spijkerbroeken niet meer past en dat niet erg vindt!

 233. svdk svdk

  233

  Je al je spijkerbroeken niet meer past en dat niet erg vindt!

 234. ivdn ivdn

  234

  Zodra er een zaadcel in je eicel plaats heeft genomen, en zich nestelt.

 235. EliJos EliJos

  235

  Zwanger ben je als je je ontzettend lomp voelt, je eigen (opgezwollen) voeten niet meer goed kunt zien, je ontzettend moe en uitgeput voelt met hier en daar een flinke vlaag van misselijkheid je je ondertussen afvraagt of je man echt nog steeds evenveel van je houd maar je ondertussen het gelukkigste meisje ter wereld voelen :-)

 236. amie amie

  236

  Zwanger ben je als je hele leven volledig op zijn kop staat !

 237. Marjolein Servinus Marjolein Servinus

  237

  Zwanger ben je als je even een intiem wij momentje hebt wanneer je de kleine voelt bewegen in je buik en alle andere mensen om je heen daar niets van merken.

 238. Cell1982 Cell1982

  238

  Heel nuchter, maar zwanger ben je als er een klein wezentje in je buik groeit en groter wordt. Niets mooiers als die 9 maanden (ok de eerste 3 misschien niet altijd) het wezentje te voelen groeien en te wachten op het moment dat het op je buik ligt en niet meer erin

 239. Dubbel geluk Dubbel geluk

  239

  Je het geluk hebt dat er een nieuw leven in je mag groeien!

 240. Espoorenberg Espoorenberg

  240

  Je alle afspraken moet opschrijven, omdat je ze anders direct weer vergeet. Je alle baby's opeens schattig vindt. Je opeens gaat sporten en zeer gezond gaat eten, omdat alleen het beste voor je kleintje goed genoeg is.

 241. BiancaB BiancaB

  241

  Jou lichaam een nieuw mensje aan het maken is..

 242. MamavanJ&M&R MamavanJ&M&R

  242

  Zwanger ben je als je je eigen voeten niet meer kan zien ;)

 243. Mayla Mayla

  243

  Als er een kklein wondertje in je buik groeit ( of mmisschien wel meer ;) haha )

 244. Angelicious Angelicious

  244

  Zwanger ben je als, je ineens spinnenwebben ziet hangen aan het plafond. Zwanger ben je als, je ineens die frikandel speciaal niet meer uit je hoofd krijgt en je hem vandaag MOET eten. Zwanger ben je als, je 's morgens misselijk wakker wordt met een blaas die op ontploffen staat. Zwanger ben je als, je alles voor je baby aan het hamsteren bent. Zwanger ben je als, je de voegen van het toilet met een tandenborstel schoonmaakt. Zwanger ben je als, je in de schommelstoel in de babykamer aan het wegdromen bent over je kleintje. Zwanger ben je als, je bent gezegend met het mooiste wonder ❤

 245. Marijke1984 Marijke1984

  245

  Zwanger ben je als je het niet verwacht. Zelfs al hoop je erop, plan je je leven eromheen, zit je in een vruchtbaarheidstraject of ben je er bang voor. Die test is altijd de grootste verrassing in je leven en voor mij de mooiste verrassing ooit!

 246. chesrasoli chesrasoli

  246

  Zwanger ben je als je hart uitgaat naar het wondertje waar je op wacht en naar verlangd.....of dat nou in jou buik groeit of dat het groeit in de buik van iemand aan de andere kant van de wereld!!

 247. magicaries magicaries

  247

  'Zwanger ben je als je gedurende 9 maanden op de roze wolk zit".

 248. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  248

  Zwanger ben je als er een hartje onder je hart klopt!

 249. Angela_1 Angela_1

  249

  ..je opeens geen zin in chocola meer hebt..waaaaat!

 250. goldenallstar goldenallstar

  250

  Zwanger ben je als er een klein wondertje in de baarmoeder van een vrouw aan het groeien is.. zo bijzonder om mee te maken! Heel af en toe zou ik de tijd wel heel even terug willen draaien voor een half uurtje ofzo.. ik vond het zo mooi om mee te maken dat je je eigen kindje voelt bewegen in jouw buik.. die schopjes e.d. (ik heb 2 keer een klein mannetje in mijn buik mogen dragen, dus gelukkig geen horror als gekneusde ribben e.d. van de schoppen) ;)

 251. maddie_online maddie_online

  251

  Je buik steeds iets ronder wordt. Je steeds meer beweging in je buik voelt. Wat ongelooflijk bijzonder om mee te maken.

 252. rian_noordijk rian_noordijk

  252

  Zwanger ben je als je heerlijk die kleine in je buik voelt trappelen en hij/zij echt nog even alleen voor jou is. Jij hebt hem de hele dag bij je en voelt hem de hele tijd. Gezellig is het om zwanger te zijn. Je bent nooit alleen!

 253. Koerva Koerva

  253

  je bij de pin automaat staat en je je pincode gewoon echt niet meer weet

 254. jolanda siemens jolanda siemens

  254

  Als er een kindje opkomst is, ongeacht of dit wondertje bij je in de buik groeit, bij een andere mama in de buik groeit, of wacht op een wondertje die elders op de wereld op je wacht!

 255. missgirly88 missgirly88

  255

  De test positief is. En je dus ook niet meer ongesteld wordt. En de meeste vrouwen kotsend boven een toilet hangen de eerste periode. Gelukkig hier nooit last van gehad. Ik ben slapend mijn zwangerschap door gekomen haha.

 256. Mira2006 Mira2006

  256

  misselijk bent, Je niets meer weet en lekker gaotisch wordt. Een mooie bolle buik krijgt. Je vooal veel leuke baby spulletjes begint te kopen. Je wordt (baby)shopverslaafd. En je wilt het hele huis opnieuw inrichten.

 257. MamaVanJ&Y MamaVanJ&Y

  257

  Zwanger ben je als je twee streepjes op de test ziet :) En over de prijs? Geweldig! Limango, dat is zo'n site waar ik uiteraard elke keer de nieuwsbrief van lees, bestudeer, de site daarop bekijk en denk, wauw, wat als... ik weet heet goed wat ik van dat geld zal kopen! Wishh!

 258. corinne corinne

  258

  Er een wonder in je buik groeit!

 259. joyceo_1986 joyceo_1986

  259

  Als er een kindje opkomst is! Op wat voor manier dan ook :-)

 260. Corrie de Zwaan Corrie de Zwaan

  260

  tja... wat hier nu te antwoorden met al de crea bea antwoorden die je al zijn voorgegaan... Het is ook wel een iets wat aparte vraag :) Zwanger ben je als... ; als je een ongeboren kind draagt. Je bent dan een zwangere vrouw. Aldus de dikke van dale :) Volgens mijzelf ben (althans zo was het bij mezelf) je zwanger als je op de echo gezien hebt dat er een kindje in je groeit dat leeft en beweegt en levensvatbaar is. Een wonder waar je blij van wordt en wat je daarna het liefst aan iedereen wilt vertellen!

 261. mama.van.Maud~Jynthe mama.van.Maud~Jynthe

  261

  zwager ben je niet vanzelf... Zelf ben ik gezegend met 2 prachtige dochters, maar mijn vriendin draait al 5 jaar in de medische molen, ik vind het goed om er af en toe bij stil te staan, hoe bijzonder dat het voor vele mogelijk is, je afschuwelijk voor de mensen waar het niet lukt..

 262. LiekeZ LiekeZ

  262

  Als de eerste die je feliciteert de mevrouw van Moeders voor Moeders is. Als je jezelf wekenlang kokhalzend van de vieze lucht er toch toe kunt zetten in het Moeders voor Moeders-kannetje te plassen en je elke week weer ongezien het blauwe kratje buiten moet zetten of op moet halen. Kortom, als je een geheimpje het dat je deelt met je partner, maar ook met die paar onbekenden die van geheimpjes bewaren hun beroep hebben gemaakt ;-)

 263. Sabrina82 Sabrina82

  263

  Zwanger ben je als je voorzichtig blij durft te zijn na een echo met kloppend hartje en dan weer leeft naar de volgende echo en dan de 12 weken grens haalt na ruim 7 jaar proberen zwanger te raken en 4 miskramen. Nu 31 weken zwanger dus bijna ons tweede zoontje hopelijk gezond en wel in onze armen sluiten.

 264. lyn1988 lyn1988

  264

  Zit te wachten op je menstruatie die niet komt, toch maar een testje gaat doen. En dan de positieve uitslag krijgt! Je voelt je helemaal happy. Na een paar weken ziekenhuis je gezonde zoon in armen mag hebben!

 265. Wilmapostma Wilmapostma

  265

  Zwanger ben je als 2 mensen zamen een wondertje krijgen . Je het kindje voelt trappelen in je buik En je niet kunt wachten om er zamen met je gezin van te genieten en het te zien opgroeien . ❤

 266. LindaKM LindaKM

  266

  ... Je op slag verliefd bent op iemand die je nog niet hebt ontmoet..

 267. gabyb gabyb

  267

  je al je hele leven veel moeten eten om op gewicht te blijven en nu binnen 12 weken 6.5 kilo aankomt :)

 268. salonellis salonellis

  268

  Zwanger ben je als .. je van ziek zwak en misselijk voelen gelukkig wordt

 269. Nikki1986 Nikki1986

  269

  zwanger ben je als er in je baarmoeder een klein wondertje groeit!!!

 270. Jyyll Jyyll

  270

  Zwanger ben je als je niks meer van jezelf begrijpt en er achter komt dat dat komt door het kleine wondertje in je buik!<3

 271. Yvonprummel Yvonprummel

  271

  Een wonder in je buik groeit!

 272. carolinetmh carolinetmh

  272

  Zwanger ben je als... Je als een controlefreak mini kleertjes met het lekkerst ruikende wasmiddel wast, perfect opvouwt en strijkt terwijl je kan huilen van de hormonen en kan lachen van liefde voor de babykleertjes tegelijk ;-) (don't worry, de emoties zijn al minder na 7 maanden, maar de liefde voor de mini outfits nog lang niet ;-)!! )

 273. carolinetmh carolinetmh

  273

  Zwanger ben je als... Je als een controlefreak mini kleertjes met het lekkerst ruikende wasmiddel wast, perfect opvouwt en strijkt terwijl je kan huilen van de hormonen en kan lachen van liefde voor de babykleertjes tegelijk ;-) (don't worry, de emoties zijn al minder na 7 maanden, maar de liefde voor de mini outfits nog lang niet ;-)!! )

 274. Shanna le Double Shanna le Double

  274

  Ik voelde me echt zwanger toen ik voor de eerste keer het hartje hoorde van mijn dochter, Die ondertussen zelf moeder is van een geweldige dochter.

 275. Lianehenkes Lianehenkes

  275

  Je jouw buik ziet groeien en je een onbeschrijfelijk gevoel hebt. Je voelt je geweldig! Er bestaat niets mooier dan een zwangerschap. GELUK!!!

 276. Andreasophia Andreasophia

  276

  Zwanger ben je als je de pil vergeet te slikken???????????????????? ( dat was in ons geval)

  • Andreasophia Andreasophia

   277

   Vraagtekens waren smileys... kindje hartstikke gewenst was wel ff schrikken haha

 277. MirBemy MirBemy

  278

  vrouw zijnde eerder dan als man zijnde. Aldus mijn man ;-)

 278. denice_koeiman denice_koeiman

  279

  Zwanger ben je: als je van je van alles misselijk wordt de test nog niet hebt gedaan en tijdens het traplopen beseffen dat je misschien wel zwanger bent!?

 279. janechugu janechugu

  280

  Zwanger be je als... je je voeten niet meer kan zien :)

 280. janechugu janechugu

  281

  Zwanger ben je als...je niet meer durft hard te lachen :)

 281. L_van_der_sanden@hotmail.com L_van_der_sanden@hotmail.com

  282

  Zwanger ben je als...je meedoet aan Moeders voor Moeders

 282. jenga jenga

  283

  Er een onbeschrijfelijk mooi nieuw leven in jouw 5-sterren accommodatie verblijft, totdat dit eigen willetje, al dan niet soms met de zachte hand (42 weken been there done that, twice!) besluit, de toko te verlaten. Ondertussen eet je oneindige meters frikandel speciaal weg. Kan je bij elke bijvoeglijk 'baby' woord de tranen niet meer bedwingen. Vormt je huis inmiddels een vast laad -en los punt voor prenatal en overige webwinkel dependances. Krijgt partnerlief rond week 20 een streng (doch rechtvaardig) ietwat ondemocratisch, ongenuanceerd gestresst startsein voor lancering van project 'babykamer' en waarbij moe, misselijk, chagereinig een understatement wordt..... Maaarrr het is het dan ook allemaal waard!

 283. Duna Duna

  284

  Zwanger ben je als... Je de eerste helft niet hebt mee gekregen. Maar als je weet dat je zwanger bent dat het 3 dagen later ook duidelijk zichtbaar is. Dat je 's nachts vreselijke kramp hebt in je bovenbenen en je 10x de trap op en neer loopt om van je kramp af te komen. Je niet meer fatsoenlijk van bed af kan komen en je niet meer op kan staan van de bank. Je een kleine bokser in je buik hebt, en je ribben worden gebruikt als rekstok (zo voelt het).

 284. konijn-tje konijn-tje

  285

  Zwanger ben je als je trotst bent om je buik te zien groeien.

 285. Mirremeid Mirremeid

  286

  Zwanger ben je als... er een eitje (of meerderen) zich heeft ingenesteld in je baarmoeder. Officieel wanneer je een positieve zwangerschapstest in handen houdt, maar in mijn geval was ik een week voordat ik deze kon doen al zo misselijk dat ik dacht, het kan niet anders dan dat ik zwanger ben. Toen bleek het bij de eerste echo een tweeling (in eerste aanleg zelfs een drieling) te zijn. Dat verklaarde mijn ontzettende misselijkheid dus.

 286. MamaLennie MamaLennie

  287

  Zwanger ben je als je s ochtends weet dat je s middags een afspraak hebt... maar deze s middags gewoon gladjes vergeet. Als iedereen je hoop vol aan kijkt en vraagt hoe lang nog. En als je op de echo afdeling in het ziekenhuis werkt en iedereen het grapje maakt is het een jongen of een meisje en je dan kunt antwoorden dat je best een jongetje kunt laten zien maar dat een meisje moeilijk wordt!!

 287. Nannah Tak Nannah Tak

  288

  Er een klein mensje zich in jouw buik aan het ontwikkelen is

 288. selina-ailani selina-ailani

  289

  : je grootste wens in vervulling gaat

 289. Dorine Snoeck Dorine Snoeck

  290

  Als het grote wonder tussen man en vrouw 100% geslaagd is ;-)

 290. Rudel Rudel

  291

  Als Je Glunderend en dolgelukkig spugend boven de wc hangt!

 291. ChantalvWaardenburg ChantalvWaardenburg

  292

  ...de zwangerschapstest postitief is!! :)

 292. katjamoors katjamoors

  293

  Zich een klein wondertje zich in je buik ontwikkeld.

 293. wilmaagarwal wilmaagarwal

  294

  Zwanger ben je als je de hele dag rare dingen, zoals augurken met pindakaas, eet.

 294. TanJanSch TanJanSch

  295

  Zwanger ben je als...je een klein wezentje in je buik hebt, als een klein klompje of een schoppende dikke bobbel in je buik. Met alles wat erbij hoort! Zwanger zijn vond ik niet zo leuk als ik gedacht had, maar toch zou ik het zo weer willen worden want je krijgt er zoiets moois voor terug!

 295. Nicole-Senna Nicole-Senna

  296

  Als je voor het eerst beseft dat er een klein wondertje in je buik groeit ????

 296. leonne.marcha leonne.marcha

  297

  Zwanger ben je als je dolgelukkig in blijde verwachting bent terwijl je je continue misselijk en hormonaal voelt!

 297. ohhdebbie ohhdebbie

  298

  je de eerste trappels en bubbels in je buik voelt die voor mij als vlinders in mijn buik voelden. ge-weldig!

 298. Ilse Simons Ilse Simons

  299

  Je met bibbers een zwangerschapstest koopt en hij laat zien dat je zwanger bent en je een fijn gevoel krijgt van binnen, dat er iets speciaals gebeurt van binnen en niemand die het nog weet, alleen jij of je man. En je trekt hebt in van alles en nog wat, en nog later je tas hebt klaar staan voor als het zo ver is en de babykamer klaar is en je nog eens extra de schoonmaak doet voor de 20 ste keer. De bezoekjes aan de verloskundige en de zwangerschapsgym en borstvoedingscursus/avond, zodat je weet dat je goed bent voor bereid voor als het zover is, maar het echte zwanger zijn is, dat je veranderd en noot meer dezelfde zult zijn, want je bent niet meer alleen!!

 299. Sarina0206 Sarina0206

  300

  Zwanger ben je als je een familie word door het leven die in je groeit.

 300. catherinevdd catherinevdd

  301

  Zwanger ben je als je doodleuk een bruin boterhammetje neemt, er een reep witte chocolade (met rijst) tussen legt en de boel overgiet met .... ketchup ...... , zo wisten mijn tafelgenoten dat er een klein mirakeltje in de maak was! :)

 301. sjoukje282 sjoukje282

  302

  Echt zwanger voelde ik me pas toen ik voor het eerst het hartje hoorde van de baby in mijn buik ....Daarvoor wist ik dat het zo was , maar voelde het nog erg onwerkelijk .....

 302. AliciaHofman AliciaHofman

  303

  Zwanger ben je als.. je je tegen op een gegeven moment niet meer kunt zien!

 303. Elke866@hotmail.com Elke866@hotmail.com

  304

  Als je samen het mooiste en ingewikkelste maakt wat er bestaat.

 304. Desiree1984 Desiree1984

  305

  Zwanger ben je als liefde zich doorgeeft.

 305. dd1975 dd1975

  306

  Zwanger ben je als .......... twee opeens drie wordt.

 306. naziha1979 naziha1979

  307

  Ik zou graag mijn kinderen 3 in totaal 2 meisjes en 1 jonge graag een nieuwe winter collectie willen winnen voor nu dit zou een leuke sinterklaas kadootjes zijn voor mijn kids.

 307. Wendymaes Wendymaes

  308

  eerst misselijk wordt en later geniet van het schoppen in je buik!

 308. lisabuijs lisabuijs

  309

  Zwanger ben je als... je schaamteloos vieze dingen kan eten, heerlijke zwangersschapsbroeken mag dragen en je ruzie kan maken en je hormonen de schuld kan geven

 309. joak1980 joak1980

  310

  Als je je ineens anders voelt en je een test doet die dat gevoel bevestigd.

 310. cindysanders cindysanders

  311

  Als je je man niet zo lekker meer vindt ruiken… (en dan zeg ik dat nog netjes) ;-)

 311. Evelienalting Evelienalting

  312

  Als er een prachtig mooi kindje in je buik groeit!! Die 9 maand later komt!!! Dan weet je pas wat rijkdom is!!!!

 312. marange marange

  313

  Je verliefd bent op iemand die je nog gebt ontmoet

 313. traveler traveler

  314

  er een baby op komst is!

 314. Fatiha1991 Fatiha1991

  315

  Zwanger ben je als je wondertje in je buik voelt bewegen en je buik met de week steeds groter wordt tot aan de 9 maanden!!

 315. Nadine Timmerman Nadine Timmerman

  316

  Altijd leuke producten te vinden en dan vooral kinderkleding

 316. spirnay spirnay

  317

  je net als mij continue overgeeft (de hele zwangerschap lang vanaf 5 weken) <3

 317. erikadenblanken erikadenblanken

  318

  Wij zijn groot fan van limango. Ze hebben altijd leuke spullen voor het hele gezin.

 318. simama simama

  319

  in bed moet vragen aan je man of hij je even wil helpen om op je zij te rollen!

 319. Liesjevanengelen Liesjevanengelen

  320

  Zwanger ben je als er een mooi wonder in je buik groeit!

 320. LB92 LB92

  321

  Zwanger ben je als... je de eerste echo hebt en ziet dat er echt wat in je aan het groeien is. blij, bang, zenuwachtig, dolgelukkig, vol verwachting, en gelijk ongeduldig, en al bezorgd en benieuwd bent, huilen en lachen, en datallemaal tegelijkertijd.

 321. Janna-Amira Janna-Amira

  322

  Je grootste droom werkelijkheid word!!! ❤️???? Dat er een prachtig wondertje in je buik groeit!????

 322. LizaO LizaO

  323

  Zwanger ben je... als er een kindje in je groeit. Dit kan zijn in je buik óf in je hart! Het mogen ontvangen van een kindje maakt dat je 'zwanger' bent en een moeder in wording.

 323. Hilda85 Hilda85

  324

  Er een klein, mooi wondertje in je groeit. En je hier volop van geniet.

 324. Jolanda1989 Jolanda1989

  325

  Er achter komen dat je overtijd bent en nu zwanger bent van je 3e wondertje en heel blij mag zijn dat het zo goed gaat . Want niet voor iedereen is dit zo makkelijk. Ik neem alle kwaaltjes voor lief voor de 3e keer

 325. Esoteria Esoteria

  326

  Als je niet zelf meer je schoenveters kunt strikken.

 326. lkessler lkessler

  327

  je tranen hebt, niet alleen van de misselijkheid maar omdat je de mogelijkheid hebt een leven te creëren wat in jou mag uitgroeien tot een minimensje

 327. hmanen1 hmanen1

  328

  Je misselijk bent; of misschien niet Je veel overgeeft; of misschien niet Je moe bent; of misschien niet Je dit alles zonder moeite relativeert en dit snel weer vergeet als je je energiek en 'samen' voelt.. Je dit gemakkelijk relativeert op het moment dat je weet dat er een klein wondertje in jou groeit... Je geniet van al het nieuws; bewegingen, schopjes, voetjes, handjes, echo's.. Je dromerig alle lieve schattige kleine kleertjes in winkels bekijkt Je extra emotioneel wordt van alle mooie momenten en andermans emoties ... Zwanger ben je als er een wonder is gebeurd...

 328. koek54 koek54

  329

  Waarom heeft niemand gewonnen??

 329. Diedexx Diedexx

  330

  Zwanger ben je als... Je alleen bent maar toch met z'n tweeen bent ;)

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >