Winnaars Bekend: Win een DuckTypen cursus!

Door: Mamaplaats 77 reacties

winactie stempel Win een DuckTypen cursus!

Met DuckTypen is de tijd van de saaie typecursussen voorbij! Want DuckTypen is dé online typecursus waarmee kinderen blind leren typen samen met Donald Duck, de neefjes, Katrien, oom Dagobert en vele anderen.

In DuckTypen kiezen kinderen een eigen avatar en worden ze verslaggever van de Duckstadkrant. Als verslaggever doen ze verslag van de avonturen die ze meemaken. Denk aan het weerbericht, een schat voor Dagobert, een viswedstrijd en nog veel meer. Ze spelen verschillende games, afgewisseld met leeroefeningen. Dit zorgt ervoor dat de cursus leuk blijft van begin tot eind. Halen ze de typecursus? Dan ontvangen ze bij het basic pakket een online diploma en bij het premium en family pakket een fysiek diploma ondertekend door Meester Warbol en Donald Duck! Wedden dat je zoontje of dochtertje deze vol trots op de slaapkamer wil hangen?!

DuckTypen, nét een tikje leuker!

Wat kun je winnen?

Je maakt kans op 1 van de 2x Premium DuckTypen cursussen t.w.v. €129,95. DuckTypen is geschikt voor kinderen vanaf 7-8 jaar en je bepaalt zelf het niveau van de cursus. Groot voordeel: DuckTypen is ook geschikt voor kinderen met dyslexie.

Wat moet je doen om te winnen?

Laat een reactie achter met een antwoord op de vraag 'Waarom zou jij kiezen voor DuckTypen voor jouw kind?'

DuckTypen is verkrijgbaar vanaf €99,95. Meer weten over DuckTypen? Bezoek dan direct de website: www.ducktypen.nl

Winnaars

W

Winnaar

Win een DuckTypen cursus!

W

Winnaar

Win een DuckTypen cursus!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
77 Reacties

Reacties

 1. tinenanninga tinenanninga

  1

  ...omdat mijn dochter van 10 erg uitkeek naar typecursus op school, is het bijna zover gaan wij verhuizen en op de nieuwe school geven ze geen typecursus.(voel ik me even schuldig;)) Zo sneu! Ik heb al wel rond gekeken op internet, maar wat is dat duur!!

 2. kamta2000 kamta2000

  2

  Oh mijn dochter vraagt mij al heel vaak, Mam, mag ik alstjeblieft leren typen net als jou zonder kijken op het bordje? Helaas zijn de meeste cursussen heel duur dus ik waag graag een kans voor haar zodat ik haar misschien heel erg blij mag maken en zijn wij beiden gelukkig want het is ook goed voor de toekomst dat ze dit kan.

 3. Suz@nne Suz@nne

  3

  Ik heb zelf ook als kind mijn typediploma gehaald, helaas was er toen nog geen DuckTypen, want ik vond het vreselijk saai, maar ik heb er nog dagelijks heel veel profijt van. Dit voordeel gun ik mijn meisje natuurlijk ook, dus dit zou een prachtige prijs zijn.

 4. ingekompier ingekompier

  4

  mam, wat kun JIJ snel typen, kan IK dat ook?! zoon (7) zit in groep 4 en leert veel lezen en schrijven. Typen zou een heel mooie uitkomst zijn om nog sneller nieuwe woordjes te leren ;-)

 5. Hermien Hermien

  5

  Omdat ze later zo blij zal zijn dat ze blind heeft leren typen! Hoe kan dit leuker en beter dan met Ducktypen.

 6. Lops Lops

  6

  In de digitale tijd waarin we leven het het goed kunnen typen een must. DuckTypen maakt dit een leuk leerproces en ik zou het mijn dochter graag al op jonge leeftijd willen leren

 7. Anouk H Anouk H

  7

  Dan kan mijn zoontje straks zijn eigen blog maken met zijn eigen leuke uitspraken! Dat zou toch geweldig zijn :-)

 8. Anita02 Anita02

  8

  Typen is in deze tijd net zo belangrijk als schrijven. Ik heb vroeger een type cursus gehad bij iemand thuis op een type machine oh wat was dat saai. Ik zag er altijd tegenop en oefenen deed ik ook liever niet. Deze duck typecursus klinkt super leuk! Onze dochter die best veel moeite met leren heeft, zal dit leuk vinden om op deze speelse manier met haar favoriete stripfiguren te leren typen!

 9. CBDKL CBDKL

  9

  Onze zoon heeft ernstige dyslexie en we zijn nu op het punt gekomen dat hij moet gaan typen omdat mede door de dyslexie zijn handschrift niet te lezen is. Maar ja dat gaat natuurlijk niet zo snel als hij zou willen. Na een typecursus kan hij het vast super snel. Het ducktypen zou hem maar ook de juf en ons als ouders super helpen. Kunnen we eindelijk lezen wat hij schrijft= typt. ♥

 10. Jacques Jacques

  10

  .. heb zelf (Opa) nooit typecursus gevolgd.. Met 2 vingers lukt het nu aardig.. Mijn kleinkinderen krijgen hier nu op speelse wijze en hun niveau type les. Nieuwe tijd.. nieuwe kansen..

 11. Jootje125 Jootje125

  11

  Leuk! Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje voor wie het leren niet snel genoeg kan gaan! Ze zou heel graag willen leren typen.

 12. missmercedes missmercedes

  12

  Dit lijkt me geweldig voor mijn dochter sophie ( bijna 7 ) vroeger heb ik zelf leren kiezen door de pica cursus, ik weet nog dat je als kind hier een paarse map voor kreeg met een poppetje erop. Hoe cool zou het zijn als je nu dmv Donald Duch leert typen! Ik weet zeker dat ze hier heel blij mee zal zijn!

 13. riek de muynck riek de muynck

  13

  Super cool. Ik leer m'n kindjes thuis vanalles maar hier had ik zelf nog niet aan gedacht om op deze leeftijd (zoon7jaar)met typ lessen te beginnen maar jong geleerd is oud gedaan en zeker op deze speelse manier leren ze het net zoals alles super vlot. Kan hij voor mij typen wat mama kan het niet zo goed. Vroeger nooit geleerd (denk ik, haha)

 14. AliceP AliceP

  14

  Omdat mijn zoontje graag blind wil leren typen en hij gek is op Donald Duck! Dit lijkt me voor hem dan ook de ideale methode: het nuttige met aangename verenigd ;)

 15. natasja80 natasja80

  15

  Mijn dochter is dol op alles van duckstad. Leest erg graag en wil graag leren typen dus hoe mooi zou de combinatie zijn van deze 3?! Heel graag dus!!!

 16. aekoren aekoren

  16

  ik zou kiezen voor Duck Typen voor mijn oudste dochter omdat ze vorig week net heeft gehoord dat ze dyslexie heeft. Haar zusje lijkt daar momenteel geen last van te hebben en maakt zoveel vorderingen dat ik bang ben dat ze de oudste gaat inhalen. Sinds we vorige week in de bibliotheek een boek met de grappigste Donald Duck verhalen hebben leest ze weer met plezier. Dus met zo'n cursus kan ze iets leren (waarbij ze zich toch weer de oudste kan voelen) op een manier die voor haar leuk is.

 17. Mandybuckens Mandybuckens

  17

  Mijn zoontje leest al sinds hij kan lezen de Donald Duck, en hij is groot fan wat zou een leukere verrassing zijn om ook te mogen leren typen met Ducktypen

 18. JudithBG JudithBG

  18

  Voor mijn nichtje (bijna 8 jaar!) die het leuk vindt om te 'computeren' en ook nog eens een vader heeft die groot fan is van Donald Duck (hij volgt alle Duckstad mensen zelfs op Twitter

 19. Marije Brochard Marije Brochard

  19

  Mijn zoon is 10 en hij zou heel graag goed kunnen typen voor als hij dingen voor school op de computer moet doen maar vooral ook voor als hij straks naar de middelbare gaat. Zoals ik ook al in het FORUM aangaf zijn er veel gratis online curcusssen, maar die zijn saai en lijken me niet echt efficiënt, zeker niet voor kinderen. Budget voor zo'n prijzige cursus is er even niet helaas. Voor Elco als Donald Duck fan zou DuckTypen echt geniaal zijn!

 20. Ingeb Ingeb

  20

  Ik zou ervoor kiezen omdat het op een speelse manier gegeven wordt. De kinderen denken eerder dat ze een spelletje spelen dan dat ze voor iets leren :-) . Ik doe dan ook graag mee voor mijn dochter, ik weet zelf dat wanneer je met 10 vingers kunt typen dit echt een voordeel is. Als ze deze basis mee zou kunnen krijgen weet ik zeker dat ze er later een hoop plezier van zal hebben.

 21. EliJos EliJos

  21

  Omdat reguliere typles veel te saai is voor (mijn) kinderen waardoor ze snel worden afgeleid en er met de pet naar gooien lijkt me dit een ideale oplossing! Vooral omdat ze op het voortgezet onderwijs steeds meer met pc/laptop doen is het wel super handig als ze met 10 vingers leren typen!

 22. LiesdeW LiesdeW

  22

  Mijn zoon is gek op Donald Duck, zou heel erg stimuleren omdat het een type cursus van Donald Duck is, erg leuk :)

 23. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  23

  Onze dochter Gwen zou graag een typecursus volgen en zeker van haar favoriete stripfiguur Donald Duck Dat is twee vliegen in een klap

 24. mkbanjo mkbanjo

  24

  onze dochter van 10 leest heel graag, maar ze is nog niet zo fingervlug. We vinden het belangrijk voor de toekomst als ze goed en correct kan typen. Daarom zou ik hem haar heel erg gunnen. Want wie wil er nu niet samen met donald duck leren typen :)

 25. dsr dsr

  25

  Goh wat leuk zeg! Ik keek hier toevallig gisteren naar, omdat ik zocht naar een abonnement op de Donald Duck. Wil dit graag cadeau doen aan onze dochter, met Sinterklaas. Toen zag ik "DuckTypen" staan en dacht echt even... hè?!?! ;-)! Erg leuk dat dit al voor die leeftijd mogelijk is. Ik heb mijn typediploma pas op de mavo destijds behaald. Ik vind het erg educatief en leuk opgezet. Ik zou zeggen: Complimenten aan Donald Duck ;-). En wie weet kan ik Dagobert deze keer omzeilen... door zoiets leuks te winnen via Mamaplaats!

 26. DorineB DorineB

  26

  Eerlijk, dit zou niet voor mijn kind zijn. Hij is te jong. Maar wij hebben een leerling op school ('k ben werkzaam in het onderwijs), die vanwege de financiele situatie thuis geen typecursus kan doen. Dit meisje is ontzettend slim en vertelde me laatst dat ze dit graag nog zou willen leren. Ik zou het heel erg leuk vinden om haar te mogen kunnen verrassen...

 27. Suzan Versteeg Suzan Versteeg

  27

  zou voor mijn zoon de oplossing. leuk met donald duck leren typen. te gek. en wat is dan beter om het nog te winnen ook.

 28. elsg elsg

  28

  Thijs is 11 en mag op school leren typen. Maar Tim die 9 is jaloers dat Thjs mag typen en jij niet. Bij deze zou het leuk zijn dat ook hij kan starten met een cursus. Bij deze......

 29. FatimaAkkad FatimaAkkad

  29

  Ooh wauw geweldig! Mijn kind is nog heel jong (4) maar ik zou kiezen voor ducktypen omdat het een hele leuke en unieke manier is van blind leren typen! Niet geen saaie lessen die wij op school kregen waarbij je een saai krantenartikel moest over typen.. blind.. en zo saai dat ze het alles behalve 'blind' deden. Deze cursus zou geweldig zijn voor mijn zusje van 11. Ze begint met werkstukken, PowerPoint presentaties die ze allemaal achter de computer moet voorbereiden. En dan grapt ze dat ze écht kan typen zonder te kijken.. nou daar komen de leukste lettercombinaties uit! Toch leuk om cadeau te doen op haar verjaardag :)

 30. Mamarieke1978 Mamarieke1978

  30

  DuckTypen zorgt voor leuk leren! De cursus zal alles behalve saai zijn! En dat is wel handig voor snel afgeleide Jorn van 9 (met lichte dyslectie), die eigenlijk al een hele tijd wil leren typen!

 31. Smurf78 Smurf78

  31

  Sinds een jaar is bekend dat onze zoon dysgrafie heeft. Kort gezegd: hij kan niet schrijven doordat z'n hersenen deze signaaltje anders door geven dan bij andere kinderen. Hij heeft sinds 1,5 jaar fysio (elke maandag) voor zijn schrijven, maar het is nu duidelijk geworden dat het schrijven niet gaat lukken. Hij zal dus moeten gaan typen. Hij vindt het helemaal niet erg, want het schrijven vindt hij nu echt niet leuk meer. Hij heeft zo z'n best gedaan, maar het kwam er niet leesbaar uit. Aangezien hij prima met het leerniveau mee kan, zou het super zijn dat hij alles kan gaan typen. Het schoolprogramma is er digitaal heeft de juf al bekend gemaakt. Deze winactie komt dus voor ons goed uit. Het ziet er super uit; leerzaam maar ook leuk voor kinderen. Ik weet zeker dat dit niet snel zal vervelen voor kinderen!

 32. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  32

  Dan kan mijn zoontje straks zijn eigen blog maken met zijn eigen leuke uitspraken! Dat zou toch geweldig zijn :-)

 33. mirjan gerrits mirjan gerrits

  33

  mijn kind vraagt al de hele tijd mam is dat niet leuk voor mij dat duck typen vooral als ik straks op school mijn eerste werkstuk moet maken en nu zie ik dat ik hier een kans kan maken om duck typen te winnen voor mijn dochter hoop dat ik haar hier mee blij kan maken

 34. Marijke Mulder-de Leur Marijke Mulder-de Leur

  34

  Omdat dit zoveel leuker is dan een "gewone" saaie typecursus die ze vroeger gaven. Zelf nooit gehad En kan best aardig blind typen, maar zou mijn dochter nu gunnen dat eerder te kunnen en goed te leren ipv door ervaring

 35. zedna zedna

  35

  Nu mijn oudste (7) het schrijven goed onder de knie heeft, wil hij graag (strip) verhalen en liedjes schrijven, het liefst natuurlijk op de pc. Een typ cursus zou dus heel goed uitkomen

 36. Jp28 Jp28

  36

  Ik heb 2 neefjes bij wie dyslexie is vastgesteld. Mijn zus heeft sinds paar jaar abonnement op de donald duck om hun te laten zien en ervaren dat lezen wel leuk kan zijn! als Donald nu ook kan laten zien dat typen ook leuk is ( en goed in verband met de dyslexie) zou dit super zijn!

 37. taat1980 taat1980

  37

  Ik zou het voor mijn neefje Luuk willen winnen. Heb hem al een abonnement op Donald duck gegeven en weet zeker dat hij dit ook gaaf zou vinden.

 38. funda funda

  38

  Omdat ik aan me oudste zoon zie dat hij het typen nog niet zo goed kan op de pc, en je het steeds meer moet gebruiken voor werkstukken e.d. voor school

 39. sara criar sara criar

  39

  Omdat mijn broertje 10 word en graag wil leren typen :) leuke manier om ze het te leren

 40. Sanny Sanny

  40

  Mijn zoon Lars heeft een heel onleesbaar handschrift, zijn juf van groep 7 heeft hem en ons een type cursus aanbevolen. Omdat Lars gek is op het tijdschrift Donald Duck en hij graag spelenderwijs leert is deze type cursus ook echt iets voor hem!

 41. Esther Hettema Esther Hettema

  41

  Duck Typen is niet saai maar juist cool, Door de afwisseling haalt m'n zoon vast met plezier z'n doel!

 42. Katja.hultermans Katja.hultermans

  42

  Onze oudste dochter zit nu in groep 4 en leest en schrijft erop los. Vanuit opa en oma stuurt ze mij altijd lieve briefjes op de email. Ze leest de oude en nieuwe Donald Ducks van haar Peetoom van voor tot achter. Wat leuk als we dat kunnen stimuleren met deze leuke type cursus!

 43. malinili malinili

  43

  Ons zoontje moet nog zeven worden, maar is zo vlot met lezen dat hij wel wat extra uitdaging kan gebruiken. Omdat hij al sinds hij kleuter is zelf op de laptop via google allerlei dingen weet te vinden (spelletjes en filmpjes die hij leuk vindt), zou een typecursus - en zeker zo'n leuke als deze - echt wat voor hem zijn! (Ik wist niet dat je al zo vroeg kon beginnen met een typecursus, dat dit met Ducktypen kan is wel heel cool)

 44. Carolien van de Vliert Carolien van de Vliert

  44

  Heel toevallig kregen we afgelopen week een brief van school met informatie over een type cursus. Voor deze cursus vond ik mijn dochter van 9 nog een beetje te jong. Nu ik wat meer over de cursus DuckTypen heb gelezen, lijkt me dit veel interessanter! DuckTypen komt veel dichter bij de belevingswereld van mijn dochter. Er worden hier thuis ontzettend veel Donald Duckjes gelezen, dus ze kent alle figuren uit Duckstad...! Daarom zou ik dus kiezen voor DuckTypen!

 45. Slien3 Slien3

  45

  Omdat mijn zoon van 10 stapelgek is van Donald Duck en...hij (alsof het zo heeft moeten zijn) net deze week Ducktypen heeft ontdekt en mij mijn hoofd gek zeurt om een cursus. Blind typen wil.hij zó graag!

 46. PrinesesJo PrinesesJo

  46

  Zou geweldig zijn om op zo'n speelse manier te leren typen!

 47. barsieb barsieb

  47

  Ik zou deze supergraag winnen, omdat mijn zoon 'een heel leuk en spannend boek in zijn hoofd heeft'. Daar wil hij graag schrijven, maar dat gaat erg langzaam, mede omdat hij ernstige enkelvoudige dyslexie heeft. Door zijn dyslexie is lezen moeilijk en schrijven zonder spelfouten onmogelijk. Hij is daardoor vaak erg gefrustreerd, maar laat zijn koppie nooit hangen. En lezen blijft hij oefenen, en niet alleen in zijn lievelingsstrip Donald Duck. Onze doorzetter! Wat zou het voor hem gaaf zijn om met Donald Duck de speciale typecursus voor dyslecten te kunnen volgen en straks helemaal zelf het boek in zijn hoofd, uit zijn hoofd te typen!

 48. bambieke bambieke

  48

  kleinzoon van 6 jaar vind dit wel interessant

 49. Marriemarretje Marriemarretje

  49

  Dit is echt leuk. Ze kennen alle figuren van Donald Duck en zijn familie en vrienden. Ze zullen dat snel onder de knie hebben.

 50. kamta2000 kamta2000

  50

  Mijn dochter heeft de typcursus op school door een miscommunicatie mis gelopen en wil zo ontzettend graag leren typen dat ze zelf al lettertjes op papier zet en die probeert blind na te typen. Uiteraard is dat niet zo heel erg leuk om te doen dus zou het zo'n mooie pleister op de wonde zijn, als ze het op de leuke manier alsnog voor elkaar zou krijgen.

 51. cootje48 cootje48

  51

  Mijn dysletische zoon zou veel baat hebben bij een typecursus, daarnaast is hij groot fan van Donald Duck dus dit zou hem geweldig helpen!

 52. Cora Cora

  52

  Zou deze cursus graag winnen voor mijn zoon die veel moeite heeft met lezen. Hem wordt geadviseerd een typcursus te volgen. Hierdoor kan hij hopelijk makkelijker mee komen met bepaalde lessen. Ducktypen klinkt niet alleen vrolijk, maar lijkt me ook erg leuk en dat leert toch een stuk makkelijker :-)

 53. Kaatemaatje Kaatemaatje

  53

  Wat zou dit een mooie verrassing zijn voor onze dochter Danique, mama hier dacht laat ik ons meissie eens een typecursus doen, via school een flyer gekregen en alweer haar eerste les achter de rug wat ook tevens haar laatste was. Hevig teleurgesteld denkende dat t om de Duck Typecursus ging, Mama niet goed uitgezocht bleek om n hele saaie kind onvriendelijke cursus te gaan. Ze had t gelijk over jullie cursus waar ik nog nooit van gehoord had, dus bij deze lijkt t me superleuk om ze hiermee te verrassen! Groetjes uit Breda

 54. cnfw cnfw

  54

  Omdat mijn dochter heel graag en typecursus wil volgen en haar deze cursus echt super leuk lijkt!

 55. srv srv

  55

  Ik zou kiezen voor ducktypen omdat dit beter aansluit bij de belevingswereld van kinderen dan regulieren cursussen en mijn kinderen duck-fans zijn.

 56. tboonstra tboonstra

  56

  Leuk en leerzaam vind ik een goede combinatie!

 57. Judith Frijters Judith Frijters

  57

  Onze dochter Yara van 8 ziet elke keer de reclame op tv voorbij komen, en smeekt dan met puppy ogen of ze alsjeblieft ook mag..dit zou dus echt een superprijs zijn!

 58. Samira78 Samira78

  58

  Ik zou graag hiervoor in aanmerking willen komen. Mijn zoontje zit op SBO en heeft verschillende scholen al achter de rug. Hierdoor heeft hij een achterstand op gelopen. Hij is pas 8 en heeft al 3 scholen achter de rug. Daarom zou DuckTypen voor hem heel goed zijn.

 59. Louke Louke

  59

  Een met dyslexie en nog 2 kinderen. Typetopia werkt bij onze dyslekt niet zo goed. Hij kan zijn aandacht er niet goed bij houden. Zou de Ducktypen cursus het wel doen bij hem? Het zou een uitkomst zijn!

 60. Mama Lous Mama Lous

  60

  M'n zoontje Stijn zou het geweldig vinden!

 61. Brenda Bracke Brenda Bracke

  61

  Op een leerzame en leuke manier leren typen ... dat lijkt me 100 x beter dan hoe ik het vroeger moest leren, altijd met tegenzin met nog zo'n ouderwetse typemachine zelfs.

 62. joycejansen joycejansen

  62

  mijn zoon is een grote fan van donald duck, vooral de pocketboekjes. daarnaast wil hij graag leren typen. omdat zoals hij zelf zegt hij typen nog niet zo goed kan op de computer en verder alles wel goed kan op de computer. ook lijkt het hem makkelijker omdat hij zijn eigen handschrift niet kan lezen. en voor moeders omdat er dan op een verantwoorde en leuke manier iets aangeleerd word.

 63. rosemarietje rosemarietje

  63

  Ducktypen zou een leuke typ methode zijn voor mijn zoon, die straks naar de middelbare school gaat en daarmee een toch een stapje voor heeft. Hij heeft nu ook de leeftijd dat hij het vol kan houden om de cursus te voltooien. En wie is er niet groot mee geworden met Donald Duck, hij heeft er ook een spreekbeurt overgehouden.

 64. Rianne Waagmeester Rianne Waagmeester

  64

  Mijn dochter schrijft graag verhalen. Nu moet ze nog vaak zoeken naar de letters. Als ze straks blind en dus snel kan typen, kan ze wel aan een boek beginnen :)

 65. maaike teeuwen maaike teeuwen

  65

  Jaaaa!! Wat super leuk! Niet zo n saaie cursus maar echt spelend leren. Twee vliegen in een klap want mijn zoon van zeven mag nog alleen maar educatieve spellen op de computer spelen. Ik ga duimen!

 66. hakunamatata hakunamatata

  66

  Ducktypen! Goh wat een duck manier om te leren type wel gewoon nederlans hoop ik want DDuck taal lijkt me nogal lastig type. maar gezien Donald een wel gezien pers is hier in huis lijk me dat ik mijn 11 jarige en 8 jarige hiermee wel aan het type krijg. Lijkt me een must gezien het nieuwe tijdperk toch veelal pc en iPad/tablet tijd wordt/is. zal mij benieuwen of ik mijn kids kan en mag verblijden en een leerzaam project kan aanbieden vwaar ze veel aan hebben in hun toekomst

 67. Jennifer81 Jennifer81

  67

  Ik zou deze cursus graag willen winnen voor mijn dochter, ze wil al een tijdje een typecursus maar met vier kinderen is het niet de mogelijkheid om zo'n bedrag zo neer te leggen voor haar.

 68. Joke70 Joke70

  68

  .... omdat wij lid zijn van de Donald Duck en de Donald Duck extra en er heel veel gelezen wordt door de kinderen (en ouders) in de Donald Duck. Dus dan moet mijn dochter ook maar leren Duck typen. Dan gaat dat tikken tenminste wat sneller dan dat ze nu doet.

 69. Fem1978 Fem1978

  69

  Mijn zoon en dochter bezeten van Disney tekenfilms en computeren kunnen dan hun dagelijkse sleur combineren met het leerzame! Top oplossing voor de mama ♡

 70. annemiekepol annemiekepol

  70

  Waarom ik voor ducktypen zou kiezen omdat Donald duck is en daar is mijn zoon van 10 helemaal weg van hij kan al niet wachten tot het nieuwe blad binnen is dus dit zou geweldig voor hem zijn en leerde er gelijk ook van typen gewoon top.

 71. nicol leeuw nicol leeuw

  71

  mijn jongste zoontje ( 9 jaar gr 7 op de basisschool ) kampt met een slecht handschrift ten gevolge van hypermobiele gewrichten. Jaren ergo heeft hij achter de rug en nog is zijn handschrift niet altijd fatsoenlijk leesbaar. hij is hierdoor erg onzeker geworden en faalangstig het zou voor hem zo fijn zijn als hij dan een typ cursus kan gaan doen en hiermee zijn eigenwaarde weer wat omhoog haalt.

 72. Alena Alena

  72

  Helaas zijn de meeste cursussen heel duur dus ik waag graag een kans ,voor mijn kind zodat ik hem misschien heel erg blij mag maken en zijn wij beiden gelukkig want het is ook goed voor de toekomst .

 73. gvdhoff gvdhoff

  73

  hallo, Graag doe ik mee voor mijn zoon Roan hij is 9 jaar. Ik heb zelf niet de mogelijkheid om hem een typcursurs aan te bieden. Hij is enorm fan van duck. Dus waag ik de gok en doe mee. Succes met jullie keuze goed weekend! gr Gea van der hoff

 74. Niene Niene

  74

  Omdat ik zelf heb ervaren dat goed kunnen typen je een voorsprong geeft bij het maken van alle werkstukken en presentaties voor school en ik onze kinderen dit voordeel ook graag wil meegeven. Alleen zou het mooi zijn als hun typecursus leuker zou zijn dan die van mij destijds. Ik zat als enige 12 jarige tussen allemaal middelbare scholieren en moest oa leren hoe ik een vrachtbrief, een nota en een briefkaart moest typen. Mijn vaardigheden mbt de vrachtbrief heb ik daarna nooit meer hoeven te gebruiken, maar het blind typen doe ik nog elke dag! Wat ben ik mijn ouders nog steeds dankbaar voor mijn typecursus want het heeft me al vele uren/dagen/weken aan tijd bespaard!! Van wat ik heb gelezen is Ducktypen een superleuke cursus die veel beter aansluit bij de belevingswereld van kids. En volgens mij helpt dat echt in het gemotiveerd blijven om de cursus af te maken! En dat scheelt mij weer tijd, want dan hoef ik onze meiden niet steeds te motiveren om nog even te oefenen voor hun typediploma!

 75. Freesoul Freesoul

  75

  Duck typen echt iets voor onze zoon Tobin van 7 jaar. Om het typen een identiteit te geven als cool, leuk met het personage van donald duck zal hem motiveren en ondersteunen in zijn typ ervaringen. Door spel en leeroefeningen af te wisselen zal hij spelenderwijs wijs worden!

 76. Neonie Neonie

  76

  Niet voor mijn kind, maar voor mijn vader! Die man typt nog steeds met enkel zijn wijsvingers en dat schiet niet zo erg op...

 77. Minnie Minnie

  77

  Omdat leren typen altijd saai is, maar met de familie Duck vindt elk kind typen natuurlijk leuk en het is ook zo handig voor in het vervolgonderwijs!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >