Winnaars Bekend: Win: drie keer een 6-pack met groentevriendjes van Olvarit!

Door: Mamaplaats 100 reacties

winactie stempel Win: drie keer een 6-pack met groentevriendjes van Olvarit!

Over Olvarit Friends

Groente is heel belangrijk voor je kindje, maar het is niet altijd zo eenvoudig om te zorgen dat je kleintje genoeg groente binnenkrijgt. Olvarit heeft nu Olvarit Friends, met de groentevriendjes Basje Bloemkool, Bo Broccoli, Wilma Wortel en Daantje Doperwtje!

Wat kun je winnen?

Wij geven weg: 1 x een Olvarit Friends pakket inclusief 18 pakjes groentevriendjes! In het pakket zitten:

 • 6 pakjes bloemkool met aardappel en kaas (voor kindjes vanaf 6 maanden)
 • 6 pakjes doperwtjes met mais en aardappel (voor kindjes vanaf 6 maanden)
 • 6 pakjes broccoli met rijst en kip (voor kindjes vanaf 8 maanden)

Hoe kun je winnen?

Om te kunnen winnen dien je de volgende stappen te ondernemen:

 • Like de facebookpagina van Mamaplaats en Nutricia.
 • Beantwoord de volgende vragen:

  - Welke Olvarit Friends denk je dat jouw kindje het lekkerst zal vinden en waarom?

  - Hoeveel maanden is jouw kindje?

*Na het winnen van de prijs verwachten wij een blog met een foto van de gewonnen prijs op Mamaplaats. De winactie loopt t/m zondag 8 februari.

Winnaars

W

Winnaar

Win: drie keer een 6-pack met groentevriendjes van Olvarit!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
100 Reacties

Reacties

 1. Marije Schuurman Marije Schuurman

  1

  Ik doe mee voor mijn kleine neefje Jesse van 1 maandje oud. Straks, als hij 4 maanden is, mag hij ook lekkere groentehapjes gaan eten en dan zal hij hier vast van gaan smullen! Mijn zoontje Sem is inmiddels al 10 maanden, dus hij eet al 'echte' potjes, maar hij heeft altijd gesmuld van de friends pakjes, vooral Wilma wortel was zijn favoriet!! Dus dat zal zijn neefje Jesse vast ook gaan doen!

 2. ilsevanstratum ilsevanstratum

  2

  Mijn dochtertje is nu 2,5 maand dus ze moet nog een paar maandjes wachten maar mij klinkt mais en aardappel wel heel speciaal!

 3. stefanie van den berge stefanie van den berge

  3

  Ik denk dat mijn kleine meid de bloemkool met aardappel en kaas het lekkerst gaat vinden. Mijn meisje is 5 maanden oud

 4. Joycies Joycies

  4

  Mijn zoontje is dol op Wilma Wortel. Vanaf het moment dat hij groente mocht eten werd hij hier erg blij van. Het is een zoete kauw en worteltjes smaken een beetje zoet! Mijn ventje is nu 11 maanden

 5. koek54 koek54

  5

  Mijn kleindochter is 8 maanden en ik denk dat zij ze allemaal wel lekker zal vinden. Ze is niet erg kieskeurig. Een lekkere eter.

 6. kimmiej1 kimmiej1

  6

  Ik doe graag mee voor een van mijn neefjes ( nu 8 maanden). Groentes blijven toch altijd lastig, maar denk dat hij bloemkool met kaas wel erg lekker zal vinden!

 7. Spiona2000 Spiona2000

  7

  Ons dochtertje Lily vindt waarschijnlijk de doperwtjes met oa maïs het lekkerst. Ze is net als mama een zoetekauw en laat dat nou net het zoetste zijn ;) Ze is nu trouwens 7 maanden.

 8. patricia Brederode patricia Brederode

  8

  Voor mijn dochtertje van 3 maandjes oud. We zijn sinds kort begonnen met een groente hapje omdat ze teveel honger heeft. Ik denk dat ze wortel het lekkerste vind

 9. maud154 maud154

  9

  Mijn zoontje raf is bijna 6 maanden oud. Hij eet heel graag alle soorten groenten. Dus al die olvarit vriendjes zullen he. Goed smaken!

 10. monique87 monique87

  10

  Ze is overal verzot op. We hebben echt geluk. Madam is 11 maand

 11. Amanda Touw Amanda Touw

  11

  Ik doe mee voor mijn zoontje Jayce. Hij is 10 maanden oud en wil sinds kort niet zomaar meer alle groenten eten. Ik denk persoonlijk dat hij doperwten, mais en aardappel van alle groentevriendjes het lekkerst zal vinden dus zal ik daarmee beginnen. Ik hoop dat ik hem via deze weg weer enthousiast krijg om groenten te eten. Liefs, een hoopvolle mama!

 12. danielle blaauw danielle blaauw

  12

  Ik doe mee voor mijn dochter van 4 maanden. Ik verwacht dat ze straks met 6 maanden zal smullen van Basje Bloemkool.

 13. Mana Karin Mana Karin

  13

  Mijn meisje is bijna zes maanden. Ze is al begonnen met de eerste hapjes en tot nu toe is bloemkool haar favoriet. Ben dan ook erg benieuwd hoe ze bloemkool met aardappel en kaas zal vinden!

 14. iris1107 iris1107

  14

  Mijn dochtertje Indy is nu bijna 5 maanden en smult van de olvarit friends. De bloemkool is veruit favoriet. Ik denkt dat de bloemkool met aardappel en kaas haar dan ook zeker zal smaken!

 15. Sapphira Sapphira

  15

  Mijn zoontje Milan is bijna 7 maanden oud en ik heb eigenlijk geen idee welke hij het lekkerst zal vinden. Op dit moment eet hij nog steeds liever zijn fruithapje dan zijn groentehapje. Bloemkool hebben we al een paar keer geprobeerd en dat vond hij écht niet lekker.

 16. NinaMol NinaMol

  16

  Mijn kleinzoon is 8 maanden. Hij is gek op broccoli dus ik denk dat hij broccoli met rijst en kip wel erg lekker zou vinden!!

 17. jantje_mama jantje_mama

  17

  ze is nog geen 6 maanden dus moeilijk te zeggen

 18. geke_mama geke_mama

  18

  dat zal aardappel en kaas zijn

 19. jody_mama jody_mama

  19

  alles met doperwten is goed

 20. sabine amadi-bergsma sabine amadi-bergsma

  20

  Ik denk dat mijn zoon zeker weten de bloemkool met aardappel en kaas lekker gaat vinden. Hij vind bloemkool nu al lekker dus moet goed komen. Onze kleine man is bijna 7 maanden...jeej wat gaat het snel

 21. danielle stoker danielle stoker

  21

  Ons zoontje zal denk ik het gekste zijn op bo broccoli! Alle potjes waar broccoli in zit gaat erin als zoete koek! Nu vind ons zoontje vrijwel alles heerlijk dus zal hij van alle olvarit friends genieten! hij is nu 7,5 maand

 22. kristal kristal

  22

  ik denk bloemkool met aardappelen en kaas onze kleine vent is nu 9 weken maar het vliegt voorbij

 23. nancy52 nancy52

  23

  doperwtjes met mais en aardappel omdat mijn zoontje heel erg gek op erwten is. Hij smult er gewoon heel erg veel van.

 24. Jan31 Jan31

  24

  Wilma Wortel, omdat onze dochter wel van wat zoetigheid houdt.

 25. patries54 patries54

  25

  ik denk dat mijn zoon van 4maandjes de aardbei lekker vind en de banaan. Banaan heeft hij al van de potjes gegeten en die vond hij heerlijk.

 26. marieke romkes marieke romkes

  26

  Ik denk Broccoli omdat hij altijd bij de broccoli met rijst en kip het hele potje leeg eet en bij andere smaken niet. Mijn zoontje is 10,5 maand en gek op olvarit eten!! Wat zou dit heerlijk zijn om te winnen even wat geld over.

 27. Liefemuts Liefemuts

  27

  Mijn meisje is nu 5 en 1/2 maand en net begonnen met groentes. Worteltjes vind ze heerlijk, maar mijn bloemmieprut vind ze niets. Bij deze zou ik dus gaan voor de bloemkool variant, wellicht dat ze die wel lekker vind ;)

 28. Brigittethuis Brigittethuis

  28

  Ik kan je wel vertellen welke ze het minst lekker zal vinden, dat is de bloemkool! Toch kan ik er ook bij vertellen dat ze die wel op zal etenwant ze lust tot nu toe echt alles! Allen bij bloemkool eet ze een stuk minder snel waardoor ik er van uit ga dat ze die niet zo lekker vind. Onze Lana is nu 7,5 maand.

 29. Jmd1983 Jmd1983

  29

  Basje Bloemkool, denk ik! Onze jongste is 8 maanden.

 30. LauraProudMommy LauraProudMommy

  30

  Mijn zoontje Djaylano is nu 11maanden. Van het begin dat hij groenten mocht eten was wortel zijn nummer 1! Na een tijdje hebben we de doperwtjes met mais en aardappel geprobeerd en lekker dat hij dat vond!! Die heeft hij veel gekregen, de anderen hebben we helaas nog niet geprobeerd dus zou een leuke kans zijn!

 31. willie77 willie77

  31

  ik denk die met bloemkool en kas... de oudste is ook al zo'n kaasmonster...dus denk dat de jongste het ook lekker gaatvinden

 32. willie77 willie77

  32

  ik denk die met bloemkool en kas... de oudste is ook al zo'n kaasmonster...dus denk dat de jongste het ook lekker gaatvinden nu 8 mnd

 33. W_Amon W_Amon

  33

  Baby moet nog geboren worden en lust hopelijk (net als mama) alles !

 34. Manon1990 Manon1990

  34

  Ik denk dat mijn vent doperwtjes met mais en aardappel wel erg lekker zal vinden dit at ik erg vaak tijdens de zwangerschap. Aaron is nu 2 weken dus moet nog even wachten voor hij het mag proeven.

 35. mariekeboo mariekeboo

  35

  Ik denk dat mijn zoontje van 8 maanden de versie met broccoli het lekkerste zal vinden. Hij is dol op die groente!

 36. carohendriks carohendriks

  36

  Onze dochter van ruim 7 maanden is dol op broccoli en rijst, dus ik denk dat ze de broccoli met rijst en kip over 2 weken heerlijk zal vinden

 37. Amykay Amykay

  37

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Kay van 7 maanden hij is gek op de bloemkool met kaas toevallig vanavond nog gegeten

 38. Gertrude Speksnijder Gertrude Speksnijder

  38

  Ik denk de bloemkool met aardappel en kaas,, mijn mannetje is op het moment 2,5 maand! Ik heb al zo veel zin in de potje geven dergelijk!

 39. aukjevb aukjevb

  39

  Bram is nu vijf maanden oud en vindt bloemkool erg lekker. Ik denk dus dat hij de bloemkool met aardappel en kaas wel erg lekker gaat vinden!

 40. Cindybryson Cindybryson

  40

  Bloemkool met aardappel en kaas! Hij is nu al gek op het potje bloemkool van 4 maanden dus dat moet hem zijn. Bryson is nu 5,5 mnd. (19-08-2014 geboren.)

 41. Millicent Millicent

  41

  Ik denk dat mijn kleine meid ze allemaal lekker gaat vinden. Ik ben tot nu toe geen enkel Olvarit potje tegengekomen die mijn kleine meid niet lekker vind! Mijn kleine meid is 7 maanden.

 42. Melissa Hoogeveen Melissa Hoogeveen

  42

  Mijn Mannetje Is Nu 4.5 Maand En Is Gek op Groenten hij Vind Elke Smaak Lekker. Maar doperwten zijn wel favoriet. Dus dit pakket zal hij heerlijk vinden

 43. redrose redrose

  43

  Ik weet zeker dat mijn kleine kereltje bo broccoli heerlijk gaat vinden! Hij is nu ruim 8 maanden, maar krijgt nog groente van 6 en 8 maanden potjes. Even langzaam wennen aan de stukjes :-)

 44. kitty_korst_1 kitty_korst_1

  44

  mijn jongste is 10 maanden en vind alles lekker....dus zou hem niks uitmaken welke smaak !!

 45. smuijs smuijs

  45

  Mijn meisje vind de broccoli met rijst en kip het lekkerst! Heerlijk smikkelen van Olvarit Friends, lekker makkelijk om mee te nemen! Ze is nu 22 maanden oud, maar kan alleen Olvarit van 4,6 of 8 maanden eten omdat daar geen(of weinig) allergenen als melkeiwit, gluten etc inzitten. Het Olvarit pakket zou dus goed uitkomen en best smaken! Het dametje vind het soms best fijn om eens gepureerd eten te eten in plaats van 'echt' eten.

 46. mlukas mlukas

  46

  Bloemkool en broccoli. Onze dochter is bijna 11 maand

 47. lotte1986 lotte1986

  47

  Onze dochter is 10 maanden en gek op kip! Ik weet dus al heel goed welke zij het lekkerst gaat vinden;-)

 48. Camyang Camyang

  48

  6 maanden.

 49. ester scholten ester scholten

  49

  mijn meisje is bijna 4 mnd oud.ik kies voor de aardbei.deze ziet er net zo om op te vreten uit als mijn dochter;) mijn meisje zal eerdaags haar eerste fruit potje mogen eten.

 50. Roos1989 Roos1989

  50

  Ik doe mee voor mijn dochtertje van 5 maanden ze is gek op bloemkool en broccoli. Ik doe haar echt geen plezier met fruithapjes ofzo waar ze haar vingers bij op eet ;) is echt broccoli of bloemkool

 51. spirnay spirnay

  51

  Ik denk dat mijn zoontje de bloemkool het lekkerste gaat vinden, omdat hij dat een lekker zachte smaak is. Mijn zoontje is 1 jaar, maar door zijn extreme vroeggeboorte eigenlijk qua ontwikkeling pas 10 maanden.

 52. annette13 annette13

  52

  Ons zoontje flin is geboren op 10 oktober 2014, gisteren zijn wij begonnen met zijn eerste hapjes smaak broccoli. Dit vond hij smullen. Het was een feestje om hem voor de eerste keer hapjes te mogen geven. Ik denk dat hij de smaak broccoli rijst kip zeker lekker gaat vinden. Hopelijk gaat hij net zoals zijn grote broer van twee alles lekker vinden.

 53. Ashley Dekker Ashley Dekker

  53

  Ik doe mee voor mijn dochter die is bijna 1 jaar, wij hebben 2 weken geleden 1 zakje Olvarit friends gegeven aan haar sindsdien eet ze niet meer uit een potje maar wil ze alleen nog maar die Olvarit friends eten en het liefst de doperwten met kabeljauw die vind ze het lekkerste.

 54. Talliejj Talliejj

  54

  Mijn dochter is net 3 maand.. Straks mag ze ook gaan beginnen met de groente hapjes... Ze kan nu al niet meer wachten ze kijkt helemaal naar ons als we aan het eten zijn.. Mijn andere dochter vond allerlei smaken heel erg lekker behalve broccoli.. Ben zeer benieuwd wat ze lekker vind...

 55. dolfie1987 dolfie1987

  55

  Mijn kleine mannetje is nu 5 maanden oud. Als hij dezelfde smaak als zijn vader heeft dan gaat het potje met rijst echt in de smaak vallen!!

 56. wfggerritsen wfggerritsen

  56

  Ik denk dat onze kleine meid van 16 weken de bloemkool het lekkerst vindt. De bloemkool gaat er goed in terwijl ze over de andere groenten wat meer nadenkt of ze het doorslikt.

 57. sabkro sabkro

  57

  Broccoli met rijst en kip gaat er zeker wel in bij ons kleine vreetwofje. Ons dochtertje van 8 maanden lust echt alles.

 58. Carlieparlie Carlieparlie

  58

  Ik doe graag mee voor onze dochter Julia die zes maanden is, julia heeft tot nu toe alleen eigen gemaakte prakjes gekregen, en is dol op wortel, dus Wilma wortel zal vast een leuk vriendinnetje voor haar zijn!

 59. karina_Iris karina_Iris

  59

  Ik denk dat mijn dochter Daantje Doperwtje erg lekker zal gaan vinden, zeker omdat dit voor haar nog een nieuwe smaak is. Ze is nu 6,5 maand oud en is allerlei nieuwe smaken aan het ontdekken!

 60. Kayjayvay Kayjayvay

  60

  Vayen is 4.5 mnd en ik denk de bloemkool met aardappel en kaas. Ze houdt van zachte smaken. Wortel vind ze niet zo lekker, scheelt weer oranje vlekken uitwassen

 61. Saskiaenhugo Saskiaenhugo

  61

  6 maanden, ik denk mais met doperwtjes, aangezien zijn grote broers ook dol zijn op mais

 62. Ramoonsche Ramoonsche

  62

  Doperwtjes met mais en aardappel, mijn boefje is bijna 7 maanden :-)

 63. Ana-Maria1983 Ana-Maria1983

  63

  Bloemkool, pasta & kaas denk ik...sinds ze klein is (grappig he is nog klein) is ze gek op bloemkool. Dus ik schat zo in dat ze dat dan ook wel heerlijk zal vinden ;-) Ze is nu 9 maanden oud <3 onze lieve Romi Eleonara!

 64. angela27 angela27

  64

  Mijn grote bink is alweer bijna 9 maanden oud, en het warme prakje s 'avonds vindt hij het lekkerste wat er is! Als hij de kans krijgt eet hij dan ook al bijna net zoveel als zijn grote zus! Het avond eten is iedere avond weer een gezellig samen zijn van ons gezinnetje! Papa die de hele dag werkt, zus die de hele dag naar school gaat. Als favoriet heeft hij toch wel de broccoli met rijst en kip. Hij eet hier nog net niet zijn lepel bij op. Al kan ik dus niet echt zeggen welke hij het lekkerste vindt, want mijn binkie geniet van alle warme hapjes.

 65. claudia335 claudia335

  65

  Ik denk dat onze zoon Nick straks de broccoli het lekkerst zal vinden, de rest van mijn gezin vindt dit namelijk ook altijd erg lekker. Nick is nu 5 maand en mag dus bijna beginnen met zijn groentevriendjes. Ook de andere twee smaken zullen denk in de smaak vallen, hij is tot nu toe nog geen fan van groenten, trekt nog hele vieze gezichten bij de groentehapjes vanaf 4 mnd van nutricia

 66. AliceP AliceP

  66

  Mijn dochtertje vindt denk ik de bloemkool met aardappel en kaas het lekkerst, omdat ze ook dol is op smeerkaas op haar broodje.

 67. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  67

  broccoli met rijst en kip 9 maanden

 68. AliceP AliceP

  68

  Mijn dochter is trouwens 9 maanden

 69. Vajèn Vajèn

  69

  Ik denk dat mijn dochtertje de doperwtjes met mais het lekkerste zal vinden, omdat dat een wat zoetere smaak is denk ik. Mijn dochtertje is nu 5maanden, dus over een maand mag ze het proberen, nu heeft ze de 4 mndn hapjes al geprobeerd.

 70. Sylvia1010 Sylvia1010

  70

  Onze dochter is nu 7 maanden en eet alles nog met smaak op, maar is vooral fan van broccoli. Dus nog heel even wachten en dan mag ze het potje met rijst en kip proberen :) Meestal eet ze niet uit een potje, maar in de luiertas gaat standaard een potje voeding mee, voor in het geval dat. En voor als mamma even geen zin heeft om te pureren ;)

 71. Els1985 Els1985

  71

  Die van mij gaat denk ik voor de bloemkool met aardappel en kaas, want doperwtjes vind ie nog niet heel lekker. Hij is over een week 6 maanden

 72. Marije06 Marije06

  72

  Mijn dochtertje is nu 4 maanden en altijd aan t emmeren geweest met fles (verborgen reflux) Warme hapjes vindt ze veel lekkerder en met 3 maanden at ze liever groente en fruit hapjes dan flesvoeding. Ik denk dat zij de doperwtjes met mais en aardappel en broccoli met rijst en kip errug lekker zal vinden <3

 73. Tes29 Tes29

  73

  Voor onze kleine meid van 3,5 maand, kan niet wachten om dat gezichtje te zien bij de eerste hap. Ik denk dat ze de doperwtjes met mais wel erg lekker zou vinden aangezien we allemaal in huis dol zijn op mais :)

 74. aynur acikel aynur acikel

  74

  Donderdag beginnen wij voor het eerst met groente hapjes . Mijn zoon zal beginnen met worteltjes. Maar ik weet zeker dat hij bloemkool met aardappel en kaas en broccoli en kip rijst erg lekker gaat vinden . Mais betwijfel ik maarals ik zie hoe dol me dochter is op mais kan ik me wel vergissen. Als ik dit pakket krijg maak ik me geen zorgen meer om apart te koken voor mijn kleine man. Want bij olvarit zijn de vitamine behouden en betrouwbaar. En heb ik de maaltijd bereid tijd gewoon om te genieten van mijn kindjes :)

  • aynur acikel aynur acikel

   75

   Mijn zoontje word 4 manden Donderdag beginnen wij voor het eerst met groente hapjes . Mijn zoon zal beginnen met worteltjes. Maar ik weet zeker dat hij bloemkool met aardappel en kaas en broccoli en kip rijst erg lekker gaat vinden . Mais betwijfel ik maarals ik zie hoe dol me dochter is op mais kan ik me wel vergissen. Als ik dit pakket krijg maak ik me geen zorgen meer om apart te koken voor mijn kleine man. Want bij olvarit zijn de vitamine behouden en betrouwbaar. En heb ik de maaltijd bereid tijd gewoon om te genieten van mijn kindjes :)

 75. St. St.

  76

  bloemkool met aardappel en kaas, want ze is helemaal gek op kaas. 18 maanden

 76. ma_schoe ma_schoe

  77

  Onze kleine meid is bijna acht maanden en houdt van al het eten. Worteltjes gaan er altijd in!

 77. hesa hesa

  78

  Mijn dochter van 11 maanden heeft de broccoli met rijst en kip al geproefd en is er dol op.

 78. marit89 marit89

  79

  Mmmm doperwtjes met mais als het net zo lekker smaakt als de kleur die ze hebben komt dat wel goed bij mijn kleine meid van 6 maanden! En een zoete smaak valt vast in de smaak

 79. Monica1979 Monica1979

  80

  Als hij een beetje op mama lijkt dan zal hij de bloemkool met aardappel en kaas het lekkerste vinden denk ik! Tot nu toe heeft hij alleen worteltjes en sperziebonen op, we zijn pas een weekje bezig met bijvoeding want hij is nu ruim 4 maanden. Hij heeft 4 dagen worteltjes gehad om de smaak te leren kennen. Nu krijgt hij al 2 dagen sperziebonen en nog 2 te gaan, worteltjes vond hij lekkerder als sperziebonen hihi.. Na de sperziebonen starten we met 4 dagen bloemkool..dus ben benieuwd!!

 80. Jenny Mulder Jenny Mulder

  81

  Onze zoon is 5 maanden oud. Welke Olvarit Friends onze zoon het lekkerste vind? Hij moet dan nog even wachten maar ik denk dat hij voor de broccoli met rijst en kip gaat! Wij houden hier allemaal erg van vlees en deze combinatie is gewoon erg lekker!

 81. Jan31 Jan31

  82

  Onze dochter van 11 maanden heeft de broccoli met rijst en kip al geproefd en vind dit super lekker

 82. MarjaR MarjaR

  83

  Wauw! Lekkere hapjes om te proberen! Mijn dochter is nu bijna vijf maanden en heeft gisteren haar 1e wortelhapje, voor 4 maanden, van Olvarit gekregen. Ze keek me een beetje verrast aan, maar heeft de 50 ml toch opgegeten, haha. Dus als we dit pakket winnen, denk ik dat ze inmiddels wel eens vaker een wortelhapje heeft gehad en die dan ondertussen wel lust! Hopen dat ze straks ook alle andere varianten lekker gaat vinden!

 83. Annelies Reinstra Annelies Reinstra

  84

  doperwtjes met mais en aardappel. Doperwtjes zijn nu al favoriet (bloemkool kan hij niet tegen). Hij is nu 5,5 mnd dus we zijn toe aan een nieuwe uitdaging met mais erbij, leuk!

 84. EWanders EWanders

  85

  Lisa is nu bijna 7 maanden, vanaf 4 maanden zijn we begonnen met de groentehapjes en de worteltjes zijn tot nu toe meest favoriet van de Olvarit Friends smaken. Maar ook de broccoli, bloemkool en doperwtjes vind ze lekker. Nu ze 6 maanden is zijn we met steeds meer smaken aan het variëren, en tot nu toe lust ze alles nog,

 85. Geaa Geaa

  86

  Onze dochter is bijna 6 maanden. Ze is nu dus volop aan het ontdekken welke smaakjes er zijn! We zijn dus ook volop aan het testen wat ze wel en niet lekker vindt. Mirthe is tot nu toe dol op bloemkool, worteltjes en witlof dit nu i.c.m. aardappel. Broccoli en boontjes gaan op zich ook wel; maar daar heeft ze iets meer moeite mee. Daarnaast denk ik, omdat we die nog moeten proberen, de doperwtjes errug goed in de smaak gaan vallen!!

 86. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  87

  broccoli met rijst en kip omdat mijn kindje 9 maanden is en graag broccoli en rijst eet

 87. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  88

  broccoli met rijst en kip omdat mijn kindje 9 maanden is en graag broccoli en rijst eet

 88. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  89

  broccoli met rijst en kip omdat mijn kindje 9 maanden is en graag broccoli en rijst eet

 89. Feline Feline

  90

  Ik ben zeer benieuwd welke van deze mijn kleintje het lekkerste zal vinden. Hij wordt morgen 6 maanden en tot nu toe hebben we hem alleen nog groente en fruit gegeven. Dus het wordt spannend wat hij van kip, rijst, kaas en dat soort dingen vind. Maar als het een kind van zijn moeder is dan zal het de bloemkool, aardappel, kaas zijn.

 90. Esther van Ham Esther van Ham

  91

  Mijn meisje is nu 4 maanden.. en ze is nu al fan van bloemkool, dus de bloemkool met aardappel en kaas wordt vast een toppertje.

 91. mama Speedy mama Speedy

  92

  mijn dochter van bijna 9 maanden vind Wilma wortel erg lekker. ze is lekker zoet en daar houd mijn kleine doerak wel van. Daantje Doperwtje vind ze het minst lekker, maar ja ze wordt er wel groot van.

 92. Anniekjuh1 Anniekjuh1

  93

  Dit hele mooie en lekkere pakket zou ik willen winnen voor mijn zoontje. Hij is 7.5 maanden en ik verwacht dat hij de bloemkool met aardappel en kaas erg lekker zal vinden omdat zijn eerste favoriete hapje met 4 maanden de bloemkool was. Maar met die kleintjes weet je het nooit en kan hij ook goed een ander favoriet smaakje ontwikkelen.

 93. annethouwen annethouwen

  94

  De Wilma Wortel gaat er bij onze tweeling goed in.

 94. AliciaHofman AliciaHofman

  95

  Ons meisje van 15 maanden vind de bloemkool met kaas het allerlekkerst denk ik! Op het moment eet ze niet zo graag groente dus dit is het proberen waard!

 95. judokid judokid

  96

  broccoli ze is echt van de groene groenten

 96. albertina albertina

  97

  Onze zoon is nu 3 maanden oud en ik denk dat hij basje bloemkool het lekkerst gaat vinden. Maar wij hopen natuurlijk dat hij ze allemaal lekker gaat vinden

 97. Annaboo Annaboo

  98

  Mijn dochtertje is bijna seven maanden. Ze is al begonnen met de eerste hapjes en tot nu toe is bloemkool en broccoli haar favorieten groenten. Ben dan ook erg benieuwd hoe ze bloemkool met aardappel en kaas zal vinden!

 98. jacolinehoutbraken jacolinehoutbraken

  99

  Maartje is nu 4 maanden. Stiekem al geproefd. Nu langzaam beginnen met hapjes eten. Ze vindt het heerlijk (alleen lijkt het alsof de reflux hierdoor erger wordt). Wortels en bloemkool zijn wel lekker evenals alle fruitsoorten tot nu toe.Ik denk dat ze bloemkool het allerlekkerst gaat vinden. Maar dat weten we pas als ze alles heeft geproefd. Dus nog even afwachten maar....

 99. Babbel Babbel

  100

  Mijn kaaskopje zal vast en zeker gaan smullen van BASJE Bloemkool met kaas!! Hoe klein ze ook nog is, namelijk 8 maanden, als ik kaas op mijn cracker eet dan is haar handje er meteen bij om de kaas eraf te trekken en whoppaaa naar haar mond! Jammie smullen maarrrr Met Basje Bloemkool en kaas wordt het smullen ook nog eens gezond!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >