Winnaars Bekend: Win de ToiletChamp t.w.v. €59,95

Door: Mamaplaats 358 reacties

winactie stempel Win de ToiletChamp t.w.v. €59,95

Ik kan helemaal zelf plassen!

Dankzij de 3-in-1 ToiletChamp heb je geen gedoe meer met losse toiletbrilletjes. Ideaal voor de allerkleinsten in het gezin die het toilet bezoeken.

De ToiletChamp is onmisbaar in de zindelijkheidstraining. Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden. De ToiletChamp is soft closing, er kunnen dus geen kindervingertjes bekneld raken. Dankzij het nieuwe 'easy connect' systeem is de ToiletChamp makkelijk te monteren en schoon te houden.

Wat kun je winnen?

ToiletChamp geeft maar liefst 4x (!) de ToiletChamp weg! Dus ga snel op zoek naar het juiste antwoord en win!

Hoe kun je winnen?

Om de prijs te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: Waarom helpt de ToiletChamp je kindje eerder zindelijk te krijgen?

Tip: kijk op www.ToiletChamp.nl voor meer informatie.

De winactie loopt t/m zondag 15 maart 2015.

Winnaars

W

Winnaar

Win de ToiletChamp t.w.v. €59,95

W

Winnaar

Win de ToiletChamp t.w.v. €59,95

W

Winnaar

Win de ToiletChamp t.w.v. €59,95

W

Winnaar

Win de ToiletChamp t.w.v. €59,95

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
358 Reacties

Reacties

 1. Sharon1980 Sharon1980

  1

  Door de kleinere zitting kunnen de kinderen zelf op de wc gaan zitten. Hierdoor voelt het veiliger en voelen de kinderen zich zelfstandiger.

 2. rianniepannie rianniepannie

  2

  Zo'n ding heb ik ook.. echt ideaal.. krukje voor de wc en de kinderen kunnen er zelf opklimmen en plassen zonder door de wc heen te vallen.

 3. mvandalen mvandalen

  3

  Ons kleine mannetje is net 2 geworden en vind het geweldig om op de grote wc te plassen het nadeel is voor mama dat ze zich in alle bochten moet wringen om hem vast te houden zodat hij er niet inzakt en er straks niet meer op durft. Deze winnen maakt het een stuk makkelijker en de kleine man kan nog trotser op zich zelf zijn als hij het helemaal alleen heeft gedaan!

 4. thom79 thom79

  4

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht. Ik zeg hup de Diaperchamp de deur uit en welkom Toilet-Champ. Het zou hier wel goed van pas komen

 5. Ashley/ Jamie Ashley/ Jamie

  5

  Door de kleine opening is t minder eng voor de kleintjes omdat ze er niet doorheen kunnen vallen en minder moeilijk voor de papa s en mama s . Daarnaast denk ik dat door de zelfde vorm als de toilet t een leukere ervaring is voor je kind omdat ze de " zelfde " toilet kunnen gebruiken als papa en mama i.p.v. Een potje .

 6. Stephenie van Turnhout Stephenie van Turnhout

  6

  je kindje is niet angstig meer op het toilet. wat het zinnelijk maken vergemakkelijkt

 7. Wordygirl4ever Wordygirl4ever

  7

  Ik zou deze graag winnen voor onze dochter. Ze is bijna 2 en wil graag een grote meid zijn maar ze is heel tenger. Ze wil niet op het potje, ze wil per sé op de grote wc, net als haar grote broer, maar haar billen zijn te klein! Dankzij de ToiletChamp zal zij op de grote wc durven zitten. Ze hoeft niet bang te zijn erin te vallen of eraf te glijden.

 8. beachmeid beachmeid

  8

  Gemakkelijker om mijn zoon zijn achter(kunst)werkje op te zetten en bruine tekeningen te maken.

 9. Jepsie Jepsie

  9

  Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden.

 10. 3wondertjes 3wondertjes

  10

  De kindjes voelen zich veiliger door op een wc te zitten waar ze niet met de billetjes doorheen vallen. Ze voelen zich zo dus toch groot omdat ze net als papa en mama en de rest van de grote mensen naar de grote wc gaan, en dat spoort weer aan tot zindelijkheid!

 11. NPHamstra NPHamstra

  11

  Je kind kan nu met de ToiletChamp gelijk net als papa en mama op de grote wc. Geen losse hulpmiddelen meer zoals potjes en toiletverkleiners, geen kans om vingers ertussen te krijgen en geen gevaar meer om in de wc te vallen. Zo kan hij/zij sneller zelfstandig en op veilige manier naar de wc. Ideale oplossing lijkt mij!

 12. wimtim wimtim

  12

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht. Ideaal voor kleinzoon tije om alleeen naar de wc te kunnen gaan

 13. paromo paromo

  13

  Door de kleinere zitting zijn ze minder bang om er doorheen te vallen en doordat de zitting vast zit zijn ze ook niet bang om er vanaf te glijden. Het zou hier super uitkomen want wij gaan beginnen met de zindelijkheidstraining aangezien er in juni een tweede aankomt.

 14. thérèse van Onselen thérèse van Onselen

  14

  Deze zocht ik! Mijn zoon is helemaal in de poep en plas fase, maar op de wc zitten vind hij maar eng. Met zijn smalle billen is het ook geen doen. De pot is een sta-in-de-weg object. Want als hij er niet op plast of poept fungeert het als een nachtelijk ik-stoot-mijn-kleine-teen-er-tegenaan.

 15. anjajager anjajager

  15

  door de kleine zitting kunnen de kinderen zelf op de wc zitten, en word plassen zo als mama leuk

 16. rebo1982 rebo1982

  16

  De ToiletChamp zou een geweldige aanwinst zijn. Onze dochter van 22 maanden begint tekenen te vertonen dat ze graag wil leren 'zoals papa en mama te plassen en poepen'. De ToiletChamp kan hier denk ik goed bij helpen. Niet alleen omdat ze dan ook echt 'zoals de grote mensen' naar de wc kan, maar ook omdat ik haar met een gerust hart zelf kan laten gaan omdat ik weet dat ze haar handjes niet zal bezeren met het 'soft closing systeem'. De oplossing voor het kind dat op het punt staat de wondere wereld van de zindelijkheidstraining te betreden!

 17. Lieke Kralt Lieke Kralt

  17

  Met deze kleinere wc bril kan m'n ukkepuk van 2,5 zelf op de wc zitten en hoeft hij dus niet meer bang te zijn voor de wc en het grote gat

 18. dimpl3 dimpl3

  18

  Kindvriendelijkheid en hygiënischDe ToiletChamp is onmisbaar in de zindelijkheidstraining. Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden. De ToiletChamp is soft closing, er kunnen dus geen kindervingertjes bekneld raken. Dankzij het nieuwe 'easy connect' systeem is de ToiletChamp makkelijk te monteren en schoon te houden.

 19. Emin Emin

  19

  Omdat de zitting kleiner is en soft close sluiting heeft

 20. Melly5653 Melly5653

  20

  De toiletchamp is identiek aan de gewone wcbril waardoor het dus vertrouwt is voor een kind om er gebruik van te maken en de vingertjes komen er niet tussen dus geen angsten om je te kunnen pijnigen tevens is t op maat gemaakt dus je hoeft geen billetjes uit de pot te vissen...ik zou dus kortom zeggen een pre in huis met kinderen

 21. Rowanna Rowanna

  21

  Kinderen zijn niet bang om in het toilet te vallen door deze wc bril. Voordeel is dat kinderen sneller op de wc durven te zitten en dus eerder zindelijk worden.

 22. Mayenne Mayenne

  22

  Door de kleinere zitting zit de peuter beter op het toilet ( veilig gevoel en zelfredzaamheid) en toch is ie ' groot' omdat er geen apart ding op de bril gezet hoeft te worden!

 23. diandiaantje diandiaantje

  23

  Onze kleintjes voelen zich veiliger zoordat ze met hun kleine kontjes niet door de bril heen zakken. Graag zou ik deze wc bril winnen zodat ik een voorspring heb met dezindelijkheidds training van mijn dochter.

 24. Marijke Mulder-de Leur Marijke Mulder-de Leur

  24

  Omdat Tijs dan niet op het roze potje hoeft, maar op een echte wc kan plassen!

 25. Kadriye Van Eck Kadriye Van Eck

  25

  Door de zitting hoeven de kleine kinderen niet bang te zijn om in toilet te vallen. Zoals grote mensen gebruik maken van t toilet kunnen de kleintjes t voorbeeld opvolgen en zonder angst zelfstandig en zich groot voelen om gebruik van toilet te maken. Waardoor ze eerder zindelijk raken. Super product. Zocht ernaar om hem aan te schaffen. Zeer ideaal!

 26. Anniek87 Anniek87

  26

  Doordat ze er niet in kunnen vallen of de angst hebben om er in te vallen. Daarnaast kunnen ze papa, mama en andere eventuele kinderen nadoen door op de gewone wc te plassen.

 27. ellyvandenakker ellyvandenakker

  27

  Het kindje durft nu eerder op de grote mensen wc omdat hij niet bang hoeft te zijn dat hij erin valt. ze willen toch op de zelfde wc als papa en mama

 28. gwoenangel24 gwoenangel24

  28

  Dit is ideaal voor kleine kinderen leren naar de wc te gaan dan vinden ze het niet meer eng en zien ze er een avontuur in

 29. heleen01 heleen01

  29

  Omdat de kindejes zelf op de wc kunnen zittn zonder dat ze erin kunnen vallen en dat geeft ze een veilig en vertrouwd gevoel. Mijn dochtertje is bijna 2 en nog niet zindelijk, dit lijkt me een uitkomst om dat zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen.

 30. Kadriye Van Eck Kadriye Van Eck

  30

  De ToiletChamp is onmisbaar in de zindelijkheidstraining. Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden. De ToiletChamp is soft closing, er kunnen dus geen kindervingertjes bekneld raken. Dankzij het nieuwe 'easy connect' systeem is de ToiletChamp makkelijk te monteren en schoon te houden.

 31. emiel_odin emiel_odin

  31

  Omdat de toiletbril een kleinere zitting heeft kan je kindje zelfstandig op het toilet zitten zonder bang te zijn om te vallen.

 32. Laure Chatet Laure Chatet

  32

  Door de kleine zitting kunnen de kinderen zelfstandig op de grote wc waardoor ze erg gemotiveerd worden om zoveel mogelijk op de grote wc te gaan plassen/poepen. Ze voelen zich groot en zijn helemaal trots!

 33. Carleijn Prins Carleijn Prins

  33

  De toilet champ helt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht. welkom Toilet-Champ. Het zou hier wel goed van pas komen, zoontje van bijna 2,5 is er volgens mij wel aan toe.

 34. somman somman

  34

  Deze is egonomisch en ontworpen om op een kindvriendelijke manier zindelijk te worden. Door de warm plastics zitting zonder harde materialen is hij dus veilig te gebruiken voor de allerkleinsten.

 35. Marieke Huurneman Marieke Huurneman

  35

  Omdat uk dan zelf op de wc kan gaan zitten en ons na kan doen. Veel makkelijker dan eerst met potjes werken en dan weer overstappen naar wc!!

 36. j.verhees j.verhees

  36

  Deze geweldige toiletchamp verkleind de opening van de wc zodat de kindjes er prima op kunnen zitten en niet (bang zijn om) in de wc zakken. Zo wordt zindelijkheidstraining echt iets leuks voor de kids! Hier super welkom met 2 jonge kids!

 37. Sanneke Groenewegen Sanneke Groenewegen

  37

  Zou fijn zijn voor mijn tweeling van 3! Volop bezig met zindelijk worden! Op dezelfde wc als mama, zonder de te grote opening waar ze bijna doorheen zakken!

 38. Jolien Vosman Jolien Vosman

  38

  Hij verkleint de opening van het toilet zodat kleine peuterbilletjes er niet in glijden. En soft closing zodat de vingers er niet tussen komen. Kids kunnen dus vol zelfvertrouwen en zonder angst aan de slag met zindelijkheids training. Hier erg welkom omdat onze meid met een losse toiletverkleiner van de wc is gegleden en nu erg angstig is om weer op de wc te gaan.

 39. smarty smarty

  39

  Ik heb een dametje van bijna twee die al aardig doorheeft wanneer er geplast en gepeot moet worden. Ik denk dat een goede WC bril helpt om haar eerder zindelijk te krijgen omdat ze rustig en goed kan zitten én haar grote zussen na kan doen. Voor mij als moeder is het een prettig idee dat de losse brillen niet kunnen glijden en er geen vingertjes tussen de bril kunnen komen.

 40. sanne_bun sanne_bun

  40

  Omdat mijn dochtertje zeer veel moeite heeft met zindelijk worden,ze plast niet uit . Dit komt door een verkeerde houding . Ik hoop met deze bril dat dit opgelost is.

 41. Leonie Lansink Leonie Lansink

  41

  Omdat ze nu zelfstandig na de wc kunnen en dat ze dan niet met hun billen in de wc vallen ,, en dan hoef je ook niet steeds hoef te wisselen met een wc verkleiner als je zelf na de wc moet en dan weer je kleintje,, goed voor hun zelfvertrouwen

 42. rooswitte rooswitte

  42

  Hij vind het allemaal erg interessant wat mama en papa doen, het liefst wil hij alles het zelfde doen. Dus ook naar de wc, maar dit is nog erg spannend "zo'n groot gat". Ben benieuwd!

 43. Lisanne Kroon Lisanne Kroon

  43

  Wauw, wat zou dat handig zijn zeg! Ik zat me al te bedenken met onze tweeling hoe we dit zouden gaan doen. Dit zou een hoop gedoe schelen, omdat het heel interessant is voor ze omdat ze het allemaal zelf kunnen doen. Hoe fijn!

 44. BrigitteVB BrigitteVB

  44

  De kleintjes kunnen door de kleinere zitting makkelijker zelf op de wc gaan zitten. Het voelt veiliger en stimuleert de zelfstandigheid

 45. Denisos Denisos

  45

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen,door dat hij de opening van het toilet verkleind en door het softclose systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril en de pot terecht. Daar zouden wij hier heel blij mee zijn. :):):)

 46. Tamara Jansen Tamara Jansen

  46

  De kleine kan op deze manier in de pot vallen,lijkt mij ideaal en wil hem heel graag testen.

  • Tamara Jansen Tamara Jansen

   47

   bedoel natuurlijk niet in de pot vallen haha

 47. Jojanneke Wiersma Jojanneke Wiersma

  48

  Doordat de zitting kleiner is gemaakt maar toch op de grote wc zit, kunnen de kleine billetjes er niet doorheen glijden waardoor het niet angstig is voor het kind en er sneller interesse zal zijn om te gaan plassen! Mijn dochtertje gaat binnenkort de fase in van zindelijk worden dus dit zal ons heel handig uitkomen!

 48. lkessler lkessler

  49

  Het helpt omdat het kindje niet in het toilet kan vallen door de kleinere opening. Ook de vingertjes zijn veilig door het softclose systeem. Het kind voelt zich veilig en zeker wat de zindelijkheid zal bevorderen.

 49. sanacho sanacho

  50

  Door de kleinere wc bril hoeven kinderen niet in een heel groot gat te gaan zitten

 50. marit89 marit89

  51

  Welk kind wil er nu niet alles hetzelfde doen als zijn papa en mama?!! Wie weet is dit DE doorslag voor ons zoontje die onze bril te groot vindt en op het potje??? Zeg nu zelf welk kind heeft zijn papa en mama wel eens op het potje zien zitten?!!

 51. jennekejanse jennekejanse

  52

  Het wordt aantrekkelijk door de kleine zitting om op de wc te gaan zitten en veiliger, omdat onze peuter er niet in kan vallen. Ook de kleine vingertjes raken door de soft closing niet bekneld. Ideaal voor ons zoontje die de wc om te spelen heel interessant vind, maar nog wel moet leren waarvoor hij eigenlijk bedoeld is...

 52. Frida Bijl Frida Bijl

  53

  Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden.

 53. shanna01 shanna01

  54

  Door de smallere opening zakken de billetjes niet in de bril. En de speciale toiletbril zorgt ervoor dat er geen vingertjes tussen komen te zitten. Kortom ideaal voor mijn tweejarige dochter die gaat beginnen met zindelijk worden.

 54. plintje88@hotmail.com plintje88@hotmail.com

  55

  Omdat het net lijkt op de gewone wc waar mama ook op zit want ik wil alles hetzelfde doen als mama

 55. plintje88@hotmail.com plintje88@hotmail.com

  56

  Omdat het net lijkt op de gewone wc waar mama ook op zit want ik wil alles hetzelfde doen als mama

 56. koek54 koek54

  57

  Het geeft het kind een vertrouwd gevoel, dat het veilig zit en niet in de w.c. kan vallen. Het deksel kan ook niet onverwachts naar beneden klappen, maar gaat langzaam dicht. Zou toch prachtig zijn voor mijn vijf kleinkinderen, bij oma op de grote w.c. te zitten om te plassen en te poepen.

 57. Jamie Marcks Jamie Marcks

  58

  Ons zoontje van 2 plast op de wc,maar helaas moet ik hem in div houdingen vast houden.zit niet stil...en hij probeerd zelf de bril omhoog te doen...nadeel is dat hij met zijn vingertjes de tussen zit...zoo zielig...dus dit zou ideaal zijn!!

 58. diana vergeldt-verhaegh diana vergeldt-verhaegh

  59

  Ik zou deze heel heel graag willen winnen. we zijn bezig met zindelijkheidstraining bij ons zoontje van 2.5 jaar. Het gaat eigenlijk best goed. Alleen poepen op de grote wc vind hij heel erg spannend. We hebben 1 wc verkleiner, maar twee toiletten. Als we beneden zijn en de bril boven moeten halen of andersom is het soms te laat en dan schaamt hij zich heel erg. Zo zielig. Dus wij willen heel heel graag winnen.

 59. DanielleW DanielleW

  60

  Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden. De ToiletChamp is soft closing, er kunnen dus geen kindervingertjes bekneld raken. Dankzij het nieuwe 'easy connect' systeem is de ToiletChamp makkelijk te monteren en schoon te houden.

 60. Ilse Ilse

  61

  Omdat ze dan hetzelfde kunnen als wat ze van papa en mama. ze zien ons immers het ook op de wc doen en door de kleinere wc bril kunnen ze ons perfect nadoen terwijl ze zich zeker voelen omdat ze er niet doorheen kunnen vallen. Ze zullen zich stoer en zelfstandig voelen. En door de langzame dichtval is de klap van dichtdoen voor papa en mama ook niet erg meer ;) ze leren sneller als ze kunnen kopiëren .

 61. chantal666 chantal666

  62

  Om dat door de geweldige toiletchamp de kinderen veilig naar de wc kunnen zonder dat je ze vast hoeft te houden en ze niet er door heen zakken .en omdat ze ook niet bang hoefen te zijn dat hun vingertjes er tusse komen klem idiaal dus zeg ik kom naar mij zou heel handig zijn met me kleintjes

 62. francis100 francis100

  63

  Doordat de zitting kleiner is kan het kind zelf er opzitten en voelt hij zich veiliger waar door hij beter naar de wc durft en dus sneller zindelijk is

 63. dien dien

  64

  Dit zou echt super zijn om te winnen! De ToiletChamp helpt je kindje eerder zindelijk te maken omdat...: Ze kunnen zelfstandig op de wc gaan zitten en zullen er niet inzakken hierdoor voelen ze zich veilig en ze kunnen ook nog eens zelf de klep dicht doen zonder deze hard te laten vallen.. Kortom plassen word op die manier een feest! Nu is het altijd een hele klus met m'n zoontje boven de wc hangen en vind hij het maar raar dat hij getild moet worden en er in kan zakken! De ToiletChamp zou hier echt super goed van pas komen dus!!

 64. Anouk Lambregts Anouk Lambregts

  65

  Zou geweldig zijn aangezien mijn jongste dochter alleen maar op de grote mensen wc wil alleen ze laat het wc zitje niet altijd zitten waardoor ze nog wel is door de wc zakt dus zou echt geweldig zijn om dit te winnen

 65. ginnie111 ginnie111

  66

  Omdat een kind alles nadoet wat zijn ouders ook doen! (dit willen ze ook) ik merk dat als ik naar de wc ga dat mijn zoontje dan erg nieuwsgierig is en trekt mij nu zelf al regelmatig mee naar de toilet omdat hij wil plassen. Echter is hij 16 maanden oud en heeft een te klein kontje hiervoor dus gaan we op het potje in de toilet. daarom zal deze toiletbril zeker een uitkomst zijn!

 66. inge1986 inge1986

  67

  Op de beurs is het uitgelegd, softclose zitting en kleine bril. Dus weg toiletverkleiner en potje welkom Toiletchamp

 67. vlindertje85 vlindertje85

  68

  Omdat een kleintje helemaal trots is dat hij of zij op het grote toilet mogen en kunnen plassen net als papa en/of mama en door de kleinere opening kunnen zij met een veilig en vertrouwd gevoel plassen.

 68. maudster maudster

  69

  De moppies durven zo eerder op T toilet en zijn niet bang om erin te vallen.

 69. karin seijkens karin seijkens

  70

  Het helpt je kindje doordat ze eerst op een verkleinde toiletbril kunnen oefenen en daarna als het goed gaat en ze zijn groot genoeg kunnen ze over naar de gewone toiletbril. Lijkt mij een ideale oefening voor mijn kleine meid.

 70. nancy52 nancy52

  71

  Doordat mijn zoontje niet op een grote zitting met een losse verkleinde toilet bril erop hoeft te zitten en met deze systeem krijg ik heel erg zin om mijn zoontje zindelijk proberen te maken.

 71. PleunenSaar PleunenSaar

  72

  De softclosing voorkomt de beknelling van kindervingertjes en met de ToiletChamp durven kinderen op het 'grote'toilet te zitten. Hier zijn we net begonnen met zindelijkheidstraining. Ideaal lijkt de ToiletChamp hiervoor! Mij lijkt het ook erg prettig dat de verkleiner geïntegreerd zit in de wc bril, zodat ik met één hand kan wisselen van 'groot' naar 'klein' toilet of andersom, wel zo handig als de nood hoog is!

 72. clau2a clau2a

  73

  Hij kan sneller op de wc omdat niet eerst de losse verkleinen er door mama opgezet hoeft te worden. Elke seconde telt als je klein bent en je plas op moet houden. Bovendien lijkt dit op een echte "mensenbril". Wij kunnen hem goed gebruiken met een peuter en kleuter in huis!

 73. sondaisy sondaisy

  74

  Mijn zoontje is al overal bang voor en helemaal voor de grote wc dan is dit ideaal

 74. Karin Damstra Karin Damstra

  75

  Het een beter realistische beeld geeft van de realiteit. Zien doet volgen.

 75. mudbulten mudbulten

  76

  Gewoon omdat kinderen zindelijk moeten worden en een potje niet werkt en erg vies is. Dus mijn dochter ook gewoon moet leren naar de wc te gaan.

 76. wij.tenwolde@gmail.com wij.tenwolde@gmail.com

  77

  De opening verkleint het toilet zo zal De kleine zich veiliger voelen en geen gevoel hebben om in de wc te vallen. Door de soft close zijn de vingers beschermd tegen dichtklappen.

 77. dre dre

  78

  De toiletchamp is gemakelijk voor jong en oud maar voor de ukkies onder ons gemakelijker dat ze zelf naar de wc kunnen en durven

 78. Vlinder131 Vlinder131

  79

  Doordat de opening kleiner is, zo kan je kleintje niet in de pot vallen :) Daarnaast doen ze natuurlijk graag papa en mama na, en door de TOiletchamp kan dit ook!

 79. Sulaika Sulaika

  80

  We Hbben van alle soorten wc verkleinen geprobeerd voor onze oudste mast sinds hij een x Van de wc is gevallen moeten we hem vasthouden. Of erbij staan als hij moet, en met deze toiletchamp zijn al onze problemen opgelost, kan hij vertrouwd zelf EN alleen naar de wc, zonder bang te zijn.

 80. Ingie7 Ingie7

  81

  Door de kleinere zitting is het makkelijk voor kindjes om alleen te plassen zonder erin te vallen ideaal..!!

 81. shasselt shasselt

  82

  Omdat hij niet bang hoeft te zijn dat zijn vingertjes tussen de bril komen of hij in de wc valt.

 82. Rieneke1980 Rieneke1980

  83

  Doordat het angsten bij kinderen wegneemt. Zij vallen niet in de wc of van de wc af en hoeven zich nergens aan vast te houden, maar kunnen gewoon op hun benen/billen leunen/zitten. Ik kan niet wachten tot ons jongste dochtertje uit de luiers is en deze bril gaat proberen. Nu zit zij alleen nog op de wc voordat zij in bad gaat terwijl ik haar stevig vasthoud en zegt dan 'ssssssss, klaar!' zonder dat zij echt plast...hihi.

 83. loulou loulou

  84

  De toilet champ is op elk toilet te bevestigen en zorgt voor een kleinere opening richting het toilet gat. De zindelijk wordende kindjes kunnen zelf de toilet gebruiken en vallen niet in het toilet. Het lijkt me heel gemakkelijk en een klein feestje op het toilet!!

 84. Dide Kuijper Dide Kuijper

  85

  De ToiletChamp helpt je kindje eerder zindelijk te maken doordat het een veiliger gevoel geeft omdat het gat kleiner is en de vingertjes er niet tussen kunnen komen door het soft close systeem.

 85. anouk acikel anouk acikel

  86

  wat een gedoe om steeds die bril erop te zetten en eraf te halen. Goed nieuws, de oplossing is de nieuwste ToiletChamp! : De 3– in- 1 toiletbril, die past op elk toilet. Het unieke aan de ToiletChamp is het soft closing system zodat bij het open- en dichtklappen de tere kindervingertjes beschermd blijven. mijn dochter van 2 kan nog niet allen op de wc omdat er een wc verkleiner op moet gezet worden door papa of mama, die best veel plek in neemt in onze wc (kleine wc) zo dat ze er niet in valt . maar aangeven dat ze moet plassen doet ze al een halfjaar en potje plassen en poepen kan ze goed. dat spoelen wij dan samen door de wc en zeggen ook nog doei, doei doei of daaaag tegen de poepje en plasje, ze is niet bang van de wc . als dit echt de oplossing voor onze wc is dan zijn wij als ouders zeer geïnteresseerd en hebben dan al de juiste materiaal voor onze jongste die ook nog uit de luiers moet.

 86. Birgitta Kraan Birgitta Kraan

  87

  Omdat er een kleine kinderen wc bril in zit zodat deze niet iedere keer erop gezet moet worden en er geen kindervingertjes bekneld kunnen raken.

 87. rebekkie44 rebekkie44

  88

  Door deze wc bril is het "gat" vande wc niet zo groot. Hierdoor glijden de kleine peuterbilletjes niet in de wc. Ze krijgen hier meer zelfvertrouwen van om zelfstandig naar de grote wc te gaan. Op deze manier gaan kids dus vol zelfvertrouwen en plezier naar de wc!

 88. spa spa

  89

  Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden. Onze oudste is net zindelijk maar gebruikt nog een wc verkleiner. Hij kan het moeilijk zelf. De jongste wil ook al zelf naar de wc dus hij zou hier heel welkom zijn met 2 knulletjes :-)

 89. delimi delimi

  90

  Onze tweeling peuters willen niet op het potje. Ze willen net als grote broer op de echte wc. Maar zet ik ze nu op de wc, danzijn ze bang voor het grote gat onder hun billen.

 90. michella01 michella01

  91

  De toilet champ zou bij ons thuis de echte champ worden bij het zindelijk maken van ons dochtertje. Eindelijk geen angst meer om in de wc te vallen met deze prachtige uitvinding. Wij zijn fan!

 91. Niki Brugmans Niki Brugmans

  92

  Door de kleinere zitting zal het voor mijn kleine mannetje makkelijker zijn om naar de wc te gaan.. Hij is nu 2,5 en wil absoluut niet op er potje maar wel op de wc. Dus wij zouden deze heeeel graag winnen!!

 92. Bonnied Bonnied

  93

  Wat een uitvinding! Weg met alle losse hulpmiddelen! Toen we met onze oudste bezig waren met zindelijkheid training, konden we wel struikelen over de losse brilletjes ( die alle kanten op glijden) . Graag zou ik deze toilet bril willen winnen voor mijn tweeling. Lijkt me ideaal!

 93. sijmentje sijmentje

  94

  Door de kleine zitting hebben kinderen meer vertrouwen in het naar de wc gaan. Ze kunnen er niet invallen en kunnen zonder hulp gebruik maken van het toilet

 94. lauraatjuh lauraatjuh

  95

  Omdat ze het lekker zelf kunnen doen en het toch net als papa en mama is!

 95. marry marry

  96

  Wat een feest, uw kind kan zelf op het toilet zitten! Maar..oh nee!, de bril is veel te groot! ‘hou me vast papa en mama, anders val ik erin!’ Het is tijd voor een aangepaste kleinere toiletbril, maar wat een gedoe om steeds die bril erop te zetten en eraf te halen. Goed nieuws, de oplossing is de nieuwste ToiletChamp! : De 3– in- 1 toiletbril, die past op elk toilet. Het unieke aan de ToiletChamp is het soft closing system zodat bij het open- en dichtklappen de tere kindervingertjes beschermd blijven.

 96. sdijk sdijk

  97

  Kleinere opening waardoor kinderen zich veiliger voelen.

 97. Laura89 Laura89

  98

  Omdat de stap voor een kindje om op te wc te gaan makkelijker wordt gemaakt met de ToiletChamp! Door de kleinere bril icm een dus kleiner gat zal je kindje er wél op durven en niet bang zijn om erin te vallen. Ik heb ze enige tijd bij de MacDonalds, het eerste wat ik toen tegen mijn man zei; die moeten wij hebben!! Uiteindelijk via internet achterhaalt dat het een ToiletChamp is, hij staat dus al enige tijd op ons verlanglijstje!

 98. natascha sneller natascha sneller

  99

  Is makkelijk voor kleine kibderen geen bril verkleiner nodig

 99. Sweetangel Sweetangel

  100

  lijkt me een super product , niet alleen voor me eigen jongste van 2 jaar die net bezig is met zindelijkheidstraining en potjes niks vind maar veel interesse heeft in de echte wc ...... de toiletchamp zou daar een grote uitkomst voor zijn , momenteel heb we zo een soort verkleiner met trapje .... maar steeds glijd die weg en ons meisje vind die erg eng (net als wij) ..... de softclose en het niet wegglijden spreekt me zeer aan bij de toiletchamp , hopelijk kan ons kleine meisje (alsmede mijn oppaskindjes ) straks veilig zelf echt naar de grote wc leren gaan met hulp van de toiletchamp

 100. maud154 maud154

  101

  Kinderen willen heel graag op de grote wc zitten, maar het gat van de bril is altijd te groot. Deze wcbril is een stuk kleiner, dus veiliger en vertrouwder voor een kind. Ook voelt het kind zich een stuk zelfstandiger. Door jet soft close systeem kunnen de vingertjes er niet zo snel tussen komen. Ik zou deze graag willen winnen voor ons zoontje!

 101. patricia wesseling patricia wesseling

  102

  Omdat het bedrijf wat de ToiletChamp maakt en verkoopt een heel sociaal bedrijf is en de moeite heeft genomen dit product op de markt te brengen.

 102. Sanne De Groot Sanne De Groot

  103

  Fijn als mama mij niet meer vast hoeft te houden want ik wil alles ZELFfff doen!

 103. cokop cokop

  104

  Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden.

 104. chantalbalai chantalbalai

  105

  het is gemakkelijk in gebruik, past op elke wc. En als je kind ziet dat je zelf naar de wc gaat en dat het niet eng is gaat het makkelijk dan op een potje waar ze overal mee naartoe kunnen lopen( ervaring):)

 105. roswithaverboven roswithaverboven

  106

  Alles wat papa en mama doen wil ons zoontje ook... Dus waarschijnlijk vindt hij het een uitdaging om ook op een gewone wc te zitten

 106. AvdWeijst AvdWeijst

  107

  je kindje word eerder zindelijk doordat ze naar dezelfde wc gaan als papa en mama. want alles wat papa en mama doen wil de kleine natuurlijk ook. de kleintjes kunnen zo niet met hun billetjes door de wcbril vallen en voelen zicht daardoor veilig waardoor ze het veel eerder durven en kunnen!!!

 107. elsvanbellingen elsvanbellingen

  108

  Oh, zou super leuk en handig zijn voor bij ons thuis :-) Dochterlief is bang om in het grote natte gat te vallen en we dienen er dus constant bij te blijven. En zoonlief zal binnen 1 jaar hier ook dagelijks gebruikt kunnen van maken. Laat maar komen deze handige wcbril :-)

 108. mylene1 mylene1

  109

  Doordat ik mijn voet heb gebroken kan ik moeilijk mijn zindelijke dochtertje in de gaten houden als ze naar de toilet moet. ik wil het haar makkelijker maken Zodat ze zelf kan plassen.

 109. AnnelieseW AnnelieseW

  110

  Ik doe graag mee, zou ze prachtig vinden als ze naar de echt wc kan.

 110. Annemiek Smit Annemiek Smit

  111

  Het lijkt dat je kindje op een echte wc zit! Als je kind op een wc verkleiner die je erop zet zit, hoor je niet bij de grote mensen!

 111. Annemiek Smit Annemiek Smit

  112

  Het lijkt dat je kindje op een echte wc zit! Zo voelen ze zich heel groot en knap! Met 2 kindjes is deze wcbril zeker welkom!

 112. jikkemikkie jikkemikkie

  113

  Zo hoeft madelief niet bang te zijn dat ze in de wc valt of dat haar vingers tussen het opzetbrilletje komen......zo kan ze alles helemaal zelf doen en dan ben je pas echt een grote meid!

 113. Sylvia Lieshout Sylvia Lieshout

  114

  Ideaal met 2 'zelfstandige' dametjes in huis. Klein krukje er bij en ze kunnen hun gang gaan

 114. esmeraldakerkhoven esmeraldakerkhoven

  115

  omdat het je kindje een veilig gevoel geeft. Met de grote bril kunnen ze het gevoel hebben dat ze in de wc vallen en daardoor bang worden. Nu kunnen ze rustig zitten zonder dat ze daar bang voor hoeven te zijn. Het lijkt mij ook handig omdat hij "vlak" is. De meeste toilet verkleiners zet je op het toilet en daardoor kunnen kinderen vaak niet zelf op het toilet gaan zitten, omdat hij een stuk hoger is. Bij deze kunnen ze zichzelf er zo op schuiven.

 115. mell-1991 mell-1991

  116

  Omdat het leuk is om op de grote toilet bril waar papa en mama ook op plassen je plas te kunnen doen

 116. smuijs smuijs

  117

  Door de kleinere zitting kan je kindje zelf op de wc zitten, ze hoeven niet vastgehouden te worden of bang te zijn om in de wc te vallen. Dat zou even ideaal zijn! Onze dame wil ook graag op de wc, met het opstapje klimt lukt al een beetje, maar zo'n los brilletje is helemaal niets, daar word ze bang van omdat die wel eens verschuift. Nu moeten we haar telkens vasthouden. dus deze ToiletChamp zouden wij heel graag willen testen.

 117. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  118

  Door de kleinere zitting kunnen de kinderen zelf op de wc gaan zitten. Hierdoor voelt het veiliger en voelen de kinderen zich zelfstandiger.

 118. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  119

  Door de kleinere zitting kunnen de kinderen zelf op de wc gaan zitten. Hierdoor voelt het veiliger en voelen de kinderen zich zelfstandiger.

 119. Marieke1985 Marieke1985

  120

  Met de ToiletChamp durven kinderen op het ‘grote’ toilet te zitten. Ze zijn door de kleine opening niet bang in het toilet te vallen en niet bang om van losse brilletjes af te glijden. Doordat de ToiletChamp soft closing is kunnen er geen kindervingertjes bekneld raken. Ideaal voor mijn dochtertje van bijna 2 die het toilet erg interessant vind, maar ook nog erg spannend!

 120. Peggy Van Leemputten Peggy Van Leemputten

  121

  Kindjes doen graag hetzelfde als mama en papa, maar op het gewone toilet zakken ze in de pot en dat vinden ze niet leuk, dankzij een verkleiner kunnen ze zelfstandig op het grote toilet

 121. Debbyvanm Debbyvanm

  122

  Als ik naar mijn zoontje kijk denk ik dat deze helpt omdat het brilletje in zijn formaat niet verschuift. Dqt is wat hij eng vind aan de gewone brilverkleiner. Geen succes dus hier

 122. marjolein88 marjolein88

  123

  Ideaal voor mijn kleine meid van 2, ze doet graag alles zelf ;)

 123. salometoet salometoet

  124

  Kinderen kunnen alvast wennen om zelf op de echte wc te zitten. Door de kleinere zitting voelen ze zich veiliger en kunnen ze niet in het gat van de pot vallen.

 124. Brenda Bracke Brenda Bracke

  125

  Hiermee durft mijn dochtertje op de wc-bril te zitten, zonder angst dat ze er vanaf valt. Zag er mooi uit op negenmaandenbeurs!

 125. IrisN IrisN

  126

  Omdat hij veilig en vertrouwd is

 126. Jan31 Jan31

  127

  Veilig met een gerust hart naar de wc, ideaal !

 127. Vajèn Vajèn

  128

  Een klein kindje kan makkelijk op de toilet zitten zonder er doorheen te zakken en zal minder angstig zijn om op de toilet te gaan en zal daardoor sneller zindelijk zijn.

 128. Dorienenkids Dorienenkids

  129

  Mijn zoontje van 3 wil niet op het potje en enkel op de wc maar de brilverkleiner vind ie eng omdat die steeds verschuifd. Dit zal de ideale oplossing zijn me zoontje mooi zindelijk te krijgen voor hij naar de basisschool gaat en over anderhalf jaar kan mijn dochter er ook nog super gebruik van maken! Top uitvinding!

 129. marijk marijk

  130

  Onze dochter is sinds december zindelijk. Ze durft alleen nog niet zonder (losse) verkleiner op de wc te plassen. Ik denk dat deze wc bril een mooie tussenstap is naar plassen op de grote wc bril.

 130. RomyCyrina RomyCyrina

  131

  Kinderen worden eerder zindelijk op de toiletchamp, omdat ze niet angstig hoeven te zijn om in de pot te vallen. Ze kunnen zelfstandig gaan zitten en dat willen ze graag, net als de 'grote mensen' zelf een plasje doen. Ik merk aan mijn zoontje dat hij minder goed plast als hij zich moet concentreren op het kracht zetten met zijn armpjes om niet in de pot te vallen. Als hij goed kan zitten, gaat het plassen makkelijker en beter.

 131. Wendy van Duin Wendy van Duin

  132

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht.

 132. Sterre Vijf Sterre Vijf

  133

  Zou de ToiletChamp dan dé oplossing zijn..? Lezend over de stabiele verkleiner en dat de wc bril niet zomaar dichtklapt schiet me één woord te binnen: veiligheid! Heb ik dat over het hoofd gezien tijdens het zeer moeizaam zindelijk worden van ons dochtertje? Inmiddels is ze 3,5 en niet zindelijk. Haar broer was nu al een jaar zindelijk. Alle tips zijn al voorbijgekomen maar met ons dochtertje wil het niet. In zijn algemeenheid is het een meisje dat veel behoefte heeft aan veiligheid en geborgenheid. Dat biedt een potje, dat wordt opgepakt, verplaatst, wellicht niet? Laat staan zo'n enge losse wc-verkleiner... Ik hoop dat de ToiletChamp het antwoord is. Ik zou dus heel (heel!) graag willen proberen!

 133. Tatjana24 Tatjana24

  134

  door de zitting speciaal gemaakt voor kleine billetje is mijn dochter niet meer bang voor de wc bang om er in te vallen misschien voelt mijn dochter zich veiliger en zelfstandiger al we deze winnen en misschien dat haar zus dan ook op de wc gaat

 134. joanne beetjer joanne beetjer

  135

  Ideaal! we hebben een losse toiletverkleiner, waar ook mee gespeeld wordt! Deze moet eerst gezocht worden voordat de kleine man op de wc kan, vaak is het dan al te laat! Dit is de ideale oplossing en kan ons mannetje ook niet mee aan de haal gaan!

  • joanne beetjer joanne beetjer

   136

   Het antwoord is dan ook, doordat de opening van het toilet verkleind wordt, en de veiligheid natuurlijk! geen vingertjes tussen de bril!

 135. anita tijsen-schmidt anita tijsen-schmidt

  137

  Omdat ze zelf kunnen zitten op de grote wc omdat er een kleine wc bril er aanvast zit heerlijk dan de dan er niet tussen kan vallen

 136. Susan K Susan K

  138

  Hiephoi deze wil ik wel winnen! Ons meisje van 2,5 jaar is langzaam zindelijk aan het worden, maar is niet echt gek op het potje, ze wil het liefste net als "grote messe" op de "grote kasee" haar plasje doen. Wat is er dan fijner dan een echte ToiletChamp bril met een speciaal gedeelte voor kleine bipsjes! Dan wordt naar de WC gaan makkelijk en wellicht zelfs ook leuk!

 137. Renate de Vos Renate de Vos

  139

  Allereerst mooie aktie: Toevallig waren wij van het weekend nog in een bouwmarkt waar wij een soortgelijke bril zagen en dachten... dat is handig. Het helpt onze dochter tzt zindelijk te worden op een zelfstandige en veilige manier. Geen gedoe met door de wcbril vallen, potjes legen, of erger.... de inhoud door de woonkamer ofzo hahahaha.

 138. Ilona Klein Ilona Klein

  140

  Ons dochtertje van 2 is een fijn meisje en valt door de bril. De brilverkleiners wiebelen en dat vindt ze eng. Potje in not done! Heeft een grote broer en zus en die zitten er ook niet op. De nieuwe wc bril zal hier een echte aanwinst zijn.

 139. Mama&Dewi Mama&Dewi

  141

  Ons meisje gaat al vanaf 10,5 maand op het potje en doet het super! Ze is nu ongeveer 1,5 en geeft soms zelfs al aan dat ze moet poepen of plassen. Ze is dan ook iedere keer erg trots als ze iets heeft gedaan! Maar ze wilt ook heel graag vaker op de "grote mensen" wc, maar dat gaat helaas niet, omdat we geen wc-bril verkleiner hebben. Wat zou dit ideaal zijn! Zo kan ze zelf ook naar de grote wc! Misschien is ze dan nog eerder uit de luiers! ;) Ze heeft nu al vaker droge luiers, super trots!

 140. Esmeralda_Groenland Esmeralda_Groenland

  142

  De kindjes durven erop te zitten en zijn niet bang om er in te glijden. Ideaal dus!

 141. MamaJim MamaJim

  143

  De toiletchamp is een aangepaste kleinere wc bril,waardoor kinderen niet bang zijn om op het toilet te gaan.

 142. marloes wognum marloes wognum

  144

  De bril is kleiner zodat ze zelfstandig kunnen zitten op dezelfde wc als pap en mam. Dit motiveert omdat ze het zo na kunnen doen. (monkey see, monkey do)

 143. Annemiek Moller Annemiek Moller

  145

  Omdat mijn zoontje veel last heeft van de ontlasting en daardoor niet zindelijk wil worden

 144. Annemiek Moller Annemiek Moller

  146

  Omdat mijn zoontje veel last heeft van de ontlasting en daardoor niet zindelijk wil worden

 145. Marriemarretje Marriemarretje

  147

  de kinderen durven zo wel op het toilet te zitten, geen angst, zakken er niet door, en dat geeft rust om het zelf te doen

 146. Odette1972 Odette1972

  148

  Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden. De ToiletChamp is soft closing, er kunnen dus geen kindervingertjes bekneld raken.

 147. Simone Lemmens Simone Lemmens

  149

  Dit zou Super zijn voor mijn zoontje. Wij hebben een hele kleine badkamer, dan hoeven we niet elke keer met die wc-bril te slepen en op de grond te zetten.

 148. ilsevanstratum ilsevanstratum

  150

  De toilet champ helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht. Zou super zijn voor mijn dochtertje van 2,5.... ze is als de dood om op de wc te gaan zitten dus dat zindelijk worden wil nog niet zo echt lukken!

 149. Monique Vickx Monique Vickx

  151

  Te gek deze, de buren hebben er ook 1 rn het is tig keer beter dan zo'n los wiebelding. Deze wil ik zeker graag voor ons meissie winnen.

 150. Marlies Koppert Marlies Koppert

  152

  Je kindje ( in ons geval 2 , we hebben een tweeling) voelt zich veilig door de kleinere zitting, en is op die manier niet bang om er in te vallen! Ik ben hier heel benieuwd naar, ik vind het namelijk best een uitdaging om mijn tweeling van 2,5 zindelijk te maken!

 151. Renate Paak Renate Paak

  153

  Kindvriendelijkheid en hygiënischDe ToiletChamp is onmisbaar in de zindelijkheidstraining. Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden. De ToiletChamp is soft closing, er kunnen dus geen kindervingertjes bekneld raken. Dankzij het nieuwe 'easy connect' systeem is de ToiletChamp makkelijk te monteren en schoon te houden.

 152. bjanneke bjanneke

  154

  Wat ziet dat er super uit! Nu erger ik me rot aan de bril verkleiner. Hij glijdt van de bril af, ligt in de weg. En mijn dochter zit zo hoog, dat ze weer bijna niet op de wc kan klimmen. Hier zou zij en wij erg blij mee zijn!!!

 153. Steffi869 Steffi869

  155

  Omdat de toiletchamp de beste kinder wc bril is! De kleinste kindjes voelen zich goed op de mooie wc bril. Hij is veilig en convertabel met zitten en belangrijk ook geen zere vingers. Dus gewoonweg de beste bril voor de aller kleinste tot de grote kinderen. Het is goed dat er nu een echte veilige bril is mijn dochter van 2,5 zou er daarom ook heel blij mee zijn want na meerder opzetstukken geprobeerd te hebben zal deze wc bril haar wc plezierige maken en dan hoeft mama zich niet meer druk te maken dat de eerdere problemen zoals dat ik er toch door val zoals met de vorige wc bril! Daarom zou deze perfect zijn kan ze haar zelfvertrouwen nog meer helpen door de volgende stap in te gaan Elf erop en eraf gaan want daar is mama nog te bang voor met de andere wc brillen omdat ze niet goed genoeg zijn en te groot voor de kleine billetjes. Net of ze ervan uit gaan dat de kleintjes vanaf 2 jaar nog niet Zelf gaan want mijn kleine meid is nu 2,5 en overdag doet ze Alles netjes op de wc, dus deze wc bril Zou dat zeker stimuleren om het snacht ook Zelf te kunne zonder angst van mama super jullie wc bril!!!! Nu nog zelf 1 in huis hahaha succes allemaal.

 154. Mirella Zonneveld Mirella Zonneveld

  156

  Zo kunnen de kleintjes op de grote wc zitten zonder er af of in te vallen en geen losse brillen meer. En geen risico op vingertjes tussen de klep. Dus biedt ze een heel veilig en vooral groot gevoel

 155. santalyd santalyd

  157

  Ons meisje van bijna 2 wil heel graag net als papa en mama op de grote wc, maar vindt het 'grote gat' wel wat eng en het schuivende verkleinbrilletje heeft al bijna een vinger opgegeten dus dit zou een perfect product zijn! Deze bril kan ze zelf naar beneden doen en zit dan veilig op een kleinere bril. En dankzij de soft close deksel kan ze ook zelf veilig het deksel dicht doen. Want dat wil ze nu ook, maar dat gaat niet altijd met het juiste beleid :-) Kortom, ze wil graag zindelijk worden en wij willen dat dit veilig gebeurd en dit product kan haar en ons daar zeker bij helpen!

 156. sonnetje82 sonnetje82

  158

  De ToiletChamp zou mijn dochter van 2 jaar helpen eerder helemaal zelfstandig naar de wc te kunnen. Nu is ze al zo goed als zindelijk, maar door de ToiletChamp zou ze helemaal alleen naar de wc kunnen. Nu moet papa of mama nog mee om de kleine toiletbril erop te zetten. Dus dit zou echt perfect zijn voor haar en haar zusje straks, die we over 4 weken verwachten.

 157. Heidy Hendriks Heidy Hendriks

  159

  gewoon geweldig ding ze voelen zich snel dat ze t zelf kunnen zonder dr in te vallen

 158. Joo1987 Joo1987

  160

  doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht! Fantastisch dus! Heel erg welkom hier in dit gezellige huis! :)

 159. AliceP AliceP

  161

  Doordat de zitting de opening van het toilet verkleint, kan je kindje meteen op de 'grote mensen wc' zitten, zonder bang te hoeven zijn in het gat te vallen. Ideaal volgens mij!

 160. casto casto

  162

  Super handig met twee kleinkids!

 161. Wendymaes Wendymaes

  163

  Vingertjes blijven beschermd bij het open en dicht doen van de bril, dus ze zijn minder bang. Door de kleinere zitting, passen ze er ook op zonder er doorheen te vallen.

 162. Heidie77jola Heidie77jola

  164

  Doordat de opening kleiner is, kunnen ze er beter op zitten, en is het minder eng. Ik wil hem dolgraag voor mijn dochtertje winnen. In maart wordt ze 3 maar ze weigert pertinent op om het potje (heb al verschillende geprobeerd) of op de wc (met een verhoger, met mij vanalles geprobeerd) te gaan zitten. Ik heb het idee dat ze niet prettig zit op een potje en met zo'n verhoger. Misschien is dit de oplossing, daar zouden we heel erg blij mee zijn.

 163. deeske deeske

  165

  het is ten eerste veiliger want ze kunnen niet met de vingers ertussen komen. En het is ook nog eens niet zo eng als een grote wc bril waar nog veel ruimte over is bij de billen dit heb je bij de toiletchamp nieten dat maakt het voor de kinderen een stuk makkelijker en de stap minder groot.

 164. BabyH BabyH

  166

  Op dit moment zit mijn dochter steeds naast het toilet op haar potje, gewoon omdat er iemand op het toilet zit. "Samen plassen, pssssstttt". Vaak met de kleren nog aan. Maar ooooh wat is het interessant. Wanneer we een geschikte toiletbril voor haar op het toilet plaatsen, kunnen we echt gaan oefenen om haar zo snel mogelijk zindelijk te krijgen!

 165. Aaliyah Aaliyah

  167

  Ik ben met mijn dochter ook bezig met zindelijkheidstraining en het wil helaas maar niet lukken, ze is bang om op de wc te zitten. Deze toiletcham lijkt mij ideaal voor haar, door de kleinere zitting zal ze niet bang zijn en het gevoel dat ze er niet af zal glijden is geweldig het is bovendien dus zeer veilig! En ook voor haar vingertjes ik zal er erg blij mee zijn als ik deze zou winnen voor mijn dochter!!!

 166. Ravencrow Ravencrow

  168

  Kleine kinderen vinden het eng om op een grote bril te zitten, dus daarom is de 3 in 1 bril ideaal, omdat deze ook een kleinere bril heeft. En met het soft-close systeem hoeven ze ook niet bang te zijn dat hun vingertjes tussen de brillen en het deksel komen.

 167. Gurtjuh Gurtjuh

  169

  Nu is die grote wc maar eng met dat grote enge gat. Met de ToiletChamp is de opening klein, dus wordt de wc in eens een stuk minder eng! Geen glijpartijen doordat de wcbril vast zit en niet los op de gewone wcbril ligt en de soft closing zorgt er voor dat er geen vingers tussen een vallende bril komen te zitten, want wat is een wc toch interessant. (zolang ik er maar niet op hoef te zitten, volgens mijn kleine man) Onze kleine man is vorige week 2 geworden dus tijd om te beginnen met plasje en poepje op de wc. Potje staat inmiddels al even in huis, maar dat is toch om lekker op rond te crossen. Wie weet dat hij met de ToiletChamp wel klaar is om zindelijk te worden.

 168. MamaJamila MamaJamila

  170

  Omdat ze niet bang zullen zijn in de toilet te vallen. Daar is mijn dochter soms nog steeds bang voor.

 169. St. St.

  171

  Dan durft mijn kind tenminste met zijn ienie-mini billetjes op de grote WC te zitten

 170. rewana rewana

  172

  omdat ze met de ToiletChamp alles nu zelluf kunnen gaan doen;) & mss is dit DÉ uitkomst om zelluf te gaan poepen op het grote toilet, mn kleine man is al plas-zindelijk, alleen het poepen houd die in totdat die het echt niet meer kan ophouden:(

 171. Sofje79 Sofje79

  173

  Omdat de toiletbril een kleinere zitting heeft kan je kindje zelfstandig op het toilet zitten zonder bang te zijn om te vallen.

 172. Deirdre Deirdre

  174

  Kids kunnen langzaamaan gaan wennen om te plassen op het grote toilet. Door zo'n fantastische toiletchamp kan dat in alle veiligheid! Het 'toiletgat' wordt verkleind waardoor kinderbilletjes niet in t toilet vallen hihi. Lijkt me ideaal! Ik zou m graag op mijn toilet plaatsen! Mijn kleine man wilt uit alle nieuwsgierigheid al kijken in t toilet, hoe eerder zindelijk hoe beter!

 173. daisy tepy daisy tepy

  175

  Het helpt doordat je kindje vaak ziet hoe papa en mama naar de wc gaan en dat willen ze ook kunnen. Op deze manier kunnen ze net als papa en mama naar de wc met hun eigen wc bril

 174. melissa boeren melissa boeren

  176

  Door de kleinere zitting kunnen kinderen zelf op de " grote "wc gaan zitten net als papa en mama zonder bang te zijn voor vingers die klem komen te zitten Door de soft close. Zou goed van pas komen met een dochter van bijna 2.5 die alles kopieert van mama en dus niet op het losse potje wil

 175. Frubbels Frubbels

  177

  Dat is handig!! Wij hebben nu ook de kleine versie van de diaper champ, maaaar onze hummel van 20 maanden wil inderdaad op de 'echte' wc.. potje is lang zo stoer niet. Door de kleine opening zouden zijn billetjes perfect op de kleine bril passen, die van zijn grote broer Casper ook. Vingertjes raken er niet klem tussen,dus ook voor ons als ouders (beide rug en nekklachten) zou dit zooo ideaal zijn. Ongetwijfeld dat Damiën erg hierdoor gestimuleerd wordt om snel,makkelijk en vol zelfvertrouwen zindijk te worden! Welke peuter wil nou niet zo een koninklijk billenzitje waar je niet bang voor hoeft te zijn dat het wegschuift of een billenbad krijgt omdat je erdoorheen zakt?? Mochten we hem niet winnen.. ga ik er alsnog een kopen! Wat een ideaal systeem:)

 176. Biancahoekstra Biancahoekstra

  178

  Het heeft een kleinere bril dan de gewone bril en daardoor voelt je kindje zich veilig erop. Ze hoeven niet vast gehouden te worden, dus kunnen "zelfstandig" naar de wc, ze hoeven niet bang te zijn om in de wc te vallen

 177. Priscilla Vork Priscilla Vork

  179

  Ideaal want kleintjes willen graag hetzelfde als de papa's en de mama's maar ze vallen in het grote gat. Door de toilet champ krijgen ze de echte wc ervaring alleen op formaat voor de kleine billen. Ideaal want die lossen glijden op de bril waardoor het kind onzeker word en weer terug wilt op de stabiele pot.

 178. Babbel Babbel

  180

  Op ieder potje past een dekseltje! En welk wc potje wilt dit dekseltje nou niet?? mijn kindje verbruikt nu nog meer luiers dan ik

 179. Babbel Babbel

  181

  Ow te snel op verstuur geklikt... Maar op ieder potje past dus een dekseltje! En welk wc potje wilt dit dekseltje nou niet?!? En secondly: welk kindje wilt nou niet net als papa en mama op de toilet, Dan ben je toch een echte kampioen!! hoe die helpt, dat is de vraag.... Maar Als die helpt; wauw dat scheelt een dijk luiers! en frisser dan de natte luiers is die vast en zeker! uiteindelijk wilt toch iedereen!!

 180. aekoren aekoren

  182

  Dat ze eerder op de wc durven. en het echt zelf kunnen. Bovendien kunnen ouders rustiger zijn (veilige billen en vingers). En rustiger ouders hebben ook een positief effect op kinderen! Onze jongste besloot na 16 mnd dat ze inderdaad kon lopen (zeiden we nl al maanden), maar nu ze toch bezig is wel ze ook maar meteen zich aankleden en haar brood smeren. We kunnen al maanden aan haar zien wanneer ze haar behoefte doet, maar ze wil er nog niet aan om het op de wc te doen. Dus ik hoop dat dit haar net over de drempel heen kan tillen.

 181. willie77 willie77

  183

  Omdat mijn kindje dan niet meer bang hoeft te zijn op het toilet voor vallen ed..en dat ze lekker zelfstandig even rustig kan gaan zitten. Ze wil nu af en toe op de wc...maar dan moet ik haar dus vasthouden en haar min of meer dus boven de pot tillen... Dus dat creëert niet echt rust om de aandacht bij het plasje doen te houden. Uiteindelijk heeft ze nu al drie keer echt een plasje gedaan....dus hier al een hele trotse moeder... Maar zelf zou ze denk ik nog trotser zijn als ze dus ook lekker goed erbij kan zitten. Vooral als ze straks ook voor de andere boodschapjes Nasr de wc wil....niet dat ik dan 10 minuten haar vast moet houden..want dat houd mammie niet vol.... Dus wij zouden heeeeeeel graag deze willen winnen.

 182. ida Kuyntjes ida Kuyntjes

  184

  Ik vertel mijn zoontje van bijna drie jaar toevallig deze week nog over dat we op de wc gaan proberen te plassen als hij jarig is geweest! "Nee, mama dan val ik erin en dan ga ik weg!" Nu lees ik dit en wist niet dat het bestond, maar het lijkt mij voor hem een prachtige oplossing!

 183. GabyPaly GabyPaly

  185

  Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden.

 184. janinuh86 janinuh86

  186

  Lijkt meer op hoe papa en mama ook naar de wc gaan, en kind voelt zich veilig omdat ze er niet tussendoor kunnen zakken

 185. thilde thilde

  187

  het is een veilige 3 in 1 wc bril die past op elke wc en heeft het soft closing system zodat bij het open- en dichtdoen de kindervingertjes er niet tussen komen ook is de opening kleiner , kunnen ze er niet in vallen of het eng vinden, dus hopelijk wint mijn kleinzoon .

 186. eveline1982 eveline1982

  188

  Lijkt mij hier ideaal voor een peuter die het potje maar gek vindt. Door de kleinere opening en het softclose systeem is de toilet champ super veilig. Wij willen stickers plakken!

 187. Theemutsiee Theemutsiee

  189

  ToiletChamp helpt je kindje eerder zindelijk te krijgen omdat ze niet bang hoeven te zijn dat ze in de toiletpot zullen vallen of hun vingertjes bekneld raken. Ze zullen trots zijn dat ze net als papa en mama naar de "echte" wc kunnen.

 188. geys.kathleen@telenet.be geys.kathleen@telenet.be

  190

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht

 189. DaNoa DaNoa

  191

  Wat handig zeg!! ik vind het maar vies om onze wc verkleinder voortdurend erin en eruit te plaatsen bij ons. Waarom helpt de ToiletChamp je kindje eerder zindelijk te krijgen? Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of bang om eraf te glijden. En er kunnen geen vingertjes bekneld raken. Ik zou hem dolgraag in mijn huisje willen plaatsen op de wc. Voor onze meid en haar broertje/zusjes En vriendinnetjes die hier elke week langskomen

 190. Masterblaster Masterblaster

  192

  ToiletChamp zorgt er voor dat je kleintje trots is dat hij of zij zelfstandig naar het toilet kan!

 191. nessen nessen

  193

  Omdat ze zelfstandig op de wc kunnen zitten zonder vastgehouden te moeten worden.

 192. Joyce vd Ven Joyce vd Ven

  194

  Het helpt een kind dat ie papa en mama na kan doen op het toilet ipv op het potje, wat het zindelijke worden aanspoort, daarnaast zorgt de verkleinde wc-bril ervoor dat ze er niet doorheen zakken en het softclose-mechanisme ervoor dat ze geen vingertjes bezeren... topproduct dus!

 193. Hanneke84 Hanneke84

  195

  De kleine hoeft dan voortaan niet meer bang te zijn om on het toilet te vallen en kan vol trots vertellen dat hij op het grotemensentoilet kan! Wat zou dat mooi zijn.

 194. ericaatje ericaatje

  196

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht

 195. tamaco tamaco

  197

  kinderen zijn niet bang op met dit systeem in de toilletpot te vallen en zullen hem dus gaan gebruiken

 196. Ingrid o Olijslagers Ingrid o Olijslagers

  198

  Zou super zijn, sta ik niet steeds bij mijn zoon die zich vasthoudt aan mijn been. Hij is niet meer bang in de wc te vallen en kan zelf de bril omlaag doen zonder bang te zijn voor geplette vingertjes. Super kan hij straks door naar mijn zus voor haar kleine.

 197. Petra Dirckinck Petra Dirckinck

  199

  Door de kleinere zitting is het voor Sem minder eng om op het toilet te gaan zitten. Hij 'zakt' er niet in. En voor de papa, mama en oppas is het heel handig omdat we dan Sem niet steeds hoeven vast te houden. Na het plasje, klepje dicht en handjes wassen en door de soft closing geen 'gevaar' dat de vingertjes er tussen komen. Cas ziet straks zijn grote broer op het toilet, hopen dat hij daardoor ook eerder op het toilet wil zitten. Waardoor de Diaper Champ eerder de deur uit kan! Dus Toile tChamp kom maar op!

 198. Wollekje Wollekje

  200

  Doordat de wc bril kleiner en veiliger is. Zo krijgen ze niet het gevoel dat ze kunnen vallen.

 199. prinsen prinsen

  201

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht

 200. mugje0323 mugje0323

  202

  Doordat het kind eerder op de grote wc kan zitten. En niet bang hoeft te zijn in de wc te vallen. Of de vingers tussen de bril in te krijgen. Daarom is je kind hiermee eerder zindelijk.

 201. martha68 martha68

  203

  Het unieke aan de ToiletChamp is het soft closing system zodat bij het open- en dichtklappen de tere kindervingertjes beschermd blijven.

 202. immm Ooteman immm Ooteman

  204

  Zou echt geweldig zijn! De toiletchamp zou hier een uitkomst zijn met 5 kinderen die elke dag allemaal naar de wc moeten of willen omdat ze bij de grote zien hoe het moet! Zo kunnen zij er ook goed opzitten!

 203. A. van Keulen A. van Keulen

  205

  Deze slimme oplossing voor zinnelijkheidstraining is ideaal, want deze wc-bril geeft je kindje het veilig en trotse gevoel.

 204. Saskiaenhugo Saskiaenhugo

  206

  Onze zoon van 2,5 jaar wil graag zijn grote broer nadoen, en met de toilet champ kan hij dat ook op een veilige frisse manier doen!

 205. Wolfje Wolfje

  207

  Door de kleinere bril is het kindje niet meer bang in de wc pot te vallen en kunnen ze eerder zelfstandig op de wc klimmen. Wat natuurlijk heel stoer is en dus leuk, en als het leuk is....leren ze het sneller!

 206. marjon79 marjon79

  208

  Omdat ze niet bang hoeven te zijn in het toilet te vallen en zo dus net als papa en mama en broertjes en zusjes op het grote toilet kunnen plassen.

 207. Jasmine Jasmine

  209

  Geweldig! Mijn dochtertje begint sinds kort aan te geven dat ze op het potje wil, maar de wc is ook erg interessant! Door de 'ingebouwde' wc brilverkleiner kan ze met een zeker gevoel zelf op de wc zitten!

 208. hvedder hvedder

  210

  Wat een uitvinding!!!

  • hvedder hvedder

   211

   Daarom zou ik 'm heeeeeeeel graag willen winnen!!!!!!

 209. Ana-Maria1983 Ana-Maria1983

  212

  Omdat ze alles graag doet wat mama doet, maar de grote bril is natuurlijk eng...dit zou echt ideaal zijn <3

 210. lynn16 lynn16

  213

  Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden.

 211. kloevert kloevert

  214

  Doordat hij de opening van het toilet verkleint waardoor ze er niet in kunnen zakken (voelen ze zich veilig) , en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril bekneld. En natuurlijk omdat ze hierdoor op de 'grote mensen' wc kunnen zitten voelen ze zich erg stoer wat het zindelijk worden ook versneld. in ieder geval hoop ik dat wij het kunnen gaan uittesten voor ons zoontje, we zijn net begonnen met zindelijkheidstraining.

 212. madameclose madameclose

  215

  Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijden! Zou ideaal zijn nu papa ons verlaten heeft, scheelt toch weer luiers ;)

 213. astridalieke astridalieke

  216

  Ik woon same.n met me dochtertje deze wc bril lijkt me ideaal weg met de losse dingen die altijd verschuiven

 214. HVS HVS

  217

  Kinderen kunnen gemakkelijk zelf naar de wc. Hoeven niet te wachten op hulp. Hoeven niet bang te zijn om in de pot te zakken. Dus zonder getreuzel naar de wc voordat er een ongelukje gebeurt. Papa, mama en de kleine blij. :-)

 215. Susan Horst Susan Horst

  218

  Wow wat ideaal zeg. Hier met twee kindjes in zindelijkheid training is dit perfect! Omdat kinderen niet bang hoeven tr zijn dat ze vallen maar dat ze dus veilig io de wc zitten

 216. EvelinevdHoeven EvelinevdHoeven

  219

  Het helpt mijn meisje eerder zindelijk te worden doordat ze het prettig vind om op de toiletChamp te zitten!

 217. Naomi Huijzer Naomi Huijzer

  220

  Dat zou helemaal geweldig zijn voor mn meisje die niet naar de wc durft door de climas due ze heeft gehad :( Misschien werkt dit?? Liefst naomi en noa

 218. Naomi Huijzer Naomi Huijzer

  221

  Dat zou helemaal geweldig zijn voor mn meisje die niet naar de wc durft door de climas due ze heeft gehad :( Misschien werkt dit?? Liefst naomi en noa

 219. Naomi Huijzer Naomi Huijzer

  222

  Dat zou helemaal geweldig zijn voor mn meisje die niet naar de wc durft door de climas due ze heeft gehad :( Misschien werkt dit?? Liefst naomi en noa

 220. Nathalie☆Bouwmeester Nathalie☆Bouwmeester

  223

  Ons zoontje is op het moment wel/niet zindelijk. Geen problemen met de behoefte te doen op potje of wc, maar zelfstandig lukt het niet. Met zo'n bril denk ik dat mijn zoontje zelfstandig naar de wc kan ivm de kleinere zitting ! En nog een voordeel, zijn vingertjes komen er dan niet meer tussen :-)

 221. Rachel Jansen Rachel Jansen

  224

  Ons meisje wil alleen mét haar luier aan op het potje.. maar dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zonder luier aan huilt ze en lijken de randen van het potje haar zeer te doen. Dus de toiletchamp zal voor haar echt dé oplossing zijn en voor mama ook ;)

 222. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  225

  De vingers komen niet tussen de bril en t toilet. Het verkleint de opening. Zo kunnen ze er niet invallen. Ze kunnen zelf op t toilet klimmen. Voor hun zelf ideaal, voor de papa's en mama's ideaal. En onze dochter is 2, en we gaan richting t zindelijk maken. Dit zou n fantastisch hulpmiddel zijn!!

 223. kanTineke kanTineke

  226

  Doordat de zitting (en dus ook het gat in de bril haha) kleiner is, zal mijn mini meisje niet meer de wc in vallen, oh wat zal ze zich veilig en trots wanen wanneer ze zelfstandig op de wc kan zitten! En mocht de bril nog niet goed staan kan ze deze ook zelf naar beneden doen, omdat door de softclose ze haar vingertjes nooit zeer zal doen! WAT IDEAAL! Geen toilet verkleiners meer door het hele huis heen (onze oudste nam die nog wel eens de kamer mee in en plaste dan heerlijk op de grond whaha). Geen velletjes, vingertjes meer klem en bovenal :) geen natte billen meer en kinderen die in paniek zijn omdat ze achterover de wc in glijden! Zou leuk zijn om te winnen nou de jongste bijna 2 is

 224. marion74 marion74

  227

  Doordat de toiletchamp het.makkelijker maakt en.normaler laat zijn voor.de.kleinsten.die.zo graag groot willen.zijn.

 225. Leonie Klunder Leonie Klunder

  228

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht. Zou mn zoontje dan eindelijk willen plassen op de wc . . .

 226. Maud Marczinski-Meuter Maud Marczinski-Meuter

  229

  Mijn "grote jongen" zoals hij zichzelf noemt gaat niet naar de wc, want dat "past niet"...zegt hij. Hij is nu 3 en zal er toch aan.moeten gaan geloven. Met dit systeem zal hij snel in de gaten krijgen dat hij zo gemakkelijk naar de wc kan. Zijn kleine zus van 1,5 doet hem in alles na en zal snel zn voorbeeld volgen. 2 kids in no time uit de luiers zie ik wel zitten!

 227. katinka habets katinka habets

  230

  De toiletchamp helpt kinderen met hun angst voor de te grote toiletbril waar ze in zouden kunnen vallen. Deze bril verkleint de opening en maakt een toiletbril op maat voor de kleinsten gebruikers. Mijn dochter is drie en het zindelijk worden schiet niet echt op. Dus wie weet, gaat dit haar helpen!

 228. katinka habets katinka habets

  231

  De toiletchamp helpt kinderen met hun angst voor de te grote toiletbril waar ze in zouden kunnen vallen. Deze bril verkleint de opening en maakt een toiletbril op maat voor de kleinsten gebruikers. Mijn dochter is drie en het zindelijk worden schiet niet echt op. Dus wie weet, gaat dit haar helpen!

 229. noadannysenn noadannysenn

  232

  Deze brik vergroot de autonomie van een peuter. Peuters zijn erg opzoek naar autonomie en willen als zelf doen. Deze bril draagt eraan bij dat peuters (uiteindelijk) zelfstandg naar het toilet kunnen wat hun zelfvertrouwen ten goede komt.

 230. marieket marieket

  233

  Ons meiske wil op de wc, en vindt het potje maar niets. Maar ze is met nog geen 2jaar veel te klein voor de wc. Daarom is de toiletchamp zo geschikt voor ons. Door de kleine zitting kan ze er niet door "vallen", het kan omhoog gezet worden zodat en mama het er niet telkens opnieuw op en af hoeven te halen. En het heeft een soft closing systeem, zodat we ook niet bang hoeven te zijn dat de bril op haaar kleine vingertjes neer komt. Wat willen we nog meer??? Jaaaa deze winnen!!!!

 231. noadannysenn noadannysenn

  234

  Deze bril vergroot de autonomie van een peuter. Peuters zijn erg opzoek naar autonomie en willen als zelf doen. Deze bril draagt eraan bij dat peuters (uiteindelijk) zelfstandg naar het toilet kunnen wat hun zelfvertrouwen ten goede komt en natuurlijk het zindelijk worden stimuleert

 232. bianca v.d. laan bianca v.d. laan

  235

  Onze kleine man is nog niet zo ver maar dit zal niet lang meer duren. Dat dit unieke product ons gaat helpen staat boven kijf. Tom Is namelijk een ontdekker en wilt (nu al) alles zelf doen en proberen. Dit product is voor hem makkelijk te pakken/ snel voorhanden en zal hem dan ook die vrijheid en gelegendheid geven die hij nodig heeft. Een Kleine en zeet trotse man als gevolg...ik kan niet wachten <3

 233. Brouwer Brouwer

  236

  Dat zou wel stoer zijn zeg lijkt net als of hij op de bril van heit en mem past!! Dus meer dan welkom

 234. manondrie manondrie

  237

  Ik ben gastouder en zou dus elke dag heel veel kindjes hier een plezier mee doen!!! Het is algemeen bekend dat kinderen ontspannen moeten zitten op de wc als ze zindelijk proberen te worden. En dat wil met zo'n multifunctionele wc bril

 235. JudithSchipperen JudithSchipperen

  238

  Omdat ze juist de grote wc interessant vindt momenteel en niet haar eigen potje

 236. Zussie Zussie

  239

  Met een opstapje en deze toiletbril kan ze zelluf naar de wc en zelluf doen werkt toch het beste!

 237. carientje1983 carientje1983

  240

  Met de toiletchamp past je kindje beter op de wc zitten en is je kindje binnen no-time een echte toilet Champion! Mijn dochter wil heel graag een toilet Champion worden net als haar grote zus!

 238. beertje4 beertje4

  241

  ze durven zelf op de toillet te gaan zitten

 239. Irenenijssen Irenenijssen

  242

  Dit zou ideaal zijn voor onze zindelijke dochter nu er een broertje bij komt!

 240. dubje81 dubje81

  243

  Diaper champ de deur uit en toilet champ naar binnen! Onze zoon wil maar niet zindelijk worden, misschien dat dit een kleinere stap is van het potje naar de wc!

 241. Mamaplaatsroos Mamaplaatsroos

  244

  Ikke zelf doen! En dat ook op het toilet! Waar een wil is is een weg!

 242. Arja1986 Arja1986

  245

  Doordat ze niet bang zijn om in de wc te vallen en het stoer is om op de grote wc te gaan ipv een potje worden ze sneller zindelijk.

 243. Jufvivian Jufvivian

  246

  De toiletChamp is onmisbaar in een gezin met kinderen die bezig zijn met hun zindelijkheid. Door de softclose en kleine toiletbril durven de kinderen zelfstandig op de wc te zitten. Het is daarom echt veilig. Met onze twee opgroeiende dames is dit een top product die we zeker in huis willen hebben.

 244. Joëlle Kühn Joëlle Kühn

  247

  Owhh zo handig dit hebben wij echt nodig. Mijn kleine van drie plast en poept al zelfstandig op de wc. Door de kleinere zitting is het veel veiliger voor haar. Wat een handige uitvinding. Wil hem heeeelll graaaggg

 245. hbroere@ziggo.nl hbroere@ziggo.nl

  248

  Omdat ze niet bang hoeven te zijn om van de wc af te vallen, en met zo'n mooie bril gaan ze natuurlijk op de wc plassen

 246. Kelly15682 Kelly15682

  249

  Kindjes kunnen meteen op de grote wc, omdat de toilet champ de opening van de wc verkleind. Waardoor kinderen zich veiliger voelen.Het soft close systeem zorgt voor nog meer veiligheid , kinderen komen niet met hun vingertjes onder de rand van de wc bril. Wat een uitvinding! ideaal voor mijn zoontje Bram. die niet op her potje wil maar wel steeds naar de grote wc. Eenmaal op de wc vind hij het eng, omdat hij steeds met zijn billetjes wegglijd. Kan Bram die in juni grote broer word het op den duur aan zijn kleine broertje leren.Dat is toch fantastisch! Wat zal hij zich trots voelen!

 247. Nathalie Kroet Nathalie Kroet

  250

  Zodat mij. Dochter veilig naar de wc kan zonder der moeite kan gaan inplaats van elke keer net niet in de wc te vallen

 248. marjan schutte marjan schutte

  251

  doordat ze er niet in kunnen glijden is het niet eng om naar de 'grote' wc te gaan. Ze kunnen het sneller zelf en voelen zich dan groot.

 249. selien1987 selien1987

  252

  Dat ze zonder angst met plezier naar het toillet gaan ,omdat de wc bril kleiner is en ze zich ook comfortabeler voelen.

 250. DaisyReijans DaisyReijans

  253

  Ik denkt dat de toiletchamp helpt om eerder zindelijk te maken omdat ze dan net als papa en mama op het grote toilet mogen, dit is natuurlijk reuze interessant! Hierdoor willen ze er vaker op en daarom zullen ze het sneller leren. Onze tweeling is nu 1.5 en langzaam aan wil ik beginnen met zindelijkheids training, misschien nog wat vroeg maar uiteraard leren ze ook door te zien. Hoe geweldig zou het zijn als ik deze zou winnen en dan vanaf het begin aan kan zien hoe snel ze zindelijk zullen zijn!

 251. mschol mschol

  254

  Lijkt me fijn om te proberen voor de kleinste van ons. De oudste wilde ook nooit op het potje maar meteen op de wc. Ook fijn voor die kleine kindervingertjes!!

 252. Saskia Verbunt Saskia Verbunt

  255

  Het wordt leuk om naar de "grote" wc te mogen, net als papa en mama. Daar word en voel je je toch bijzonder door als ukkepuk?

 253. malon malon

  256

  Omdat een kind alles zelf wil doen. Onafhankelijk. Geen hulp willen vragen. Op deze manier hoeven ze niks te vragen, gewoon stiekem naar het toilet lopen. En met soft close is mama dan weer blij mee.

 254. Anita Jochems Anita Jochems

  257

  Doordat de zitting het gat verkleind ziet het er minder eng uit voor kinderen en kunnen ze makkelijker gaan zitten

 255. kristel boxmeer kristel boxmeer

  258

  Veilige kleine bril, die goed vastzit op hetzelfde toilet als waar iedereen gebruik van maakt.

 256. samantha raatjes samantha raatjes

  259

  erg handig voor men 2 kleintjes

 257. Anne Hulst Anne Hulst

  260

  Vingertjes blijven veilig bij de ToiletChamp door het soft closing system. En het 3 in 1 systeem wat op elke wc past kunnen alle soorten billen veilig zitten zonder dat ze er doorheen zakken ;) Ik zeg ideaal!

 258. amber1986 amber1986

  261

  Door de kleinere wc bril die er op zit ze zijn dan niet meer bang dat ze in de pot vallen of wat ook

 259. Marianne82 Marianne82

  262

  De grote wc is toch nog wel heel spannend! Nu zit mn meisje te wiebelen en plast ze perongelijk onder de wcbril door en is dr broek nog nat. Niet leuk als je zo trots bent dat je net zinnelijk bent! Met deze wc bril is dat hopelijk verleden tijd en kan mijn meisje rustig plassen zonder te wiebelen en bang te hoeven zijn dat ze in de wc valt!

 260. groenoor groenoor

  263

  Mijn jongste is bijna 2. De oudste was net 2 toen ze zindelijk werd, ook de jongste wil wel, maar durft niet goed. Het potje wil ze niet op en de grote wc vindt ze eng. Dit lijkt mij de ideale oplossing en hopelijk krijgen we het voor elkaar haar zindelijk te hebben voor de nieuwe baby komt! Omdat d'r bril verkleind wordt is het niet zo'n groot gapend gat! Brilverkleiners verschuiven of velletjes/vingers komen ertussen... Graag dus!

 261. moesjev moesjev

  264

  Omdat ze er zelf op durven te zitten, ze kunnen niet meer in de toilet vallen. Kinderen voelen zich hierdoor zekerder en ze kunnen hun vingertjes er niet meer tussen krijgen.

 262. Claudia van Eekelen Claudia van Eekelen

  265

  Het is tijd voor een aangepaste kleinere toiletbril, maar wat een gedoe om steeds die bril erop te zetten en eraf te halen. Goed nieuws, de oplossing is de nieuwste ToiletChamp! : De 3– in- 1 toiletbril, die past op elk toilet. Het unieke aan de ToiletChamp is het soft closing system zodat bij het open- en dichtklappen de tere kindervingertjes beschermd blijven.

 263. caatje2008 caatje2008

  266

  omdat ze nu net zoals grote mensen op de wc kunnen zitten, zonder dat die kleine billetjes in de wcpot zakken.

 264. Sandra Spitaels Sandra Spitaels

  267

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht

 265. sdekrey sdekrey

  268

  De ToiletChamp is de enige 3-in-1 WC bril met een softclosing system. Dat wil zeggen dat zowel de grote bril, de kleine bril en de deksel langzaam naar beneden sluiten als je ze neerklapt. Daarnaast past de ToiletChamp op ieder regulier toilet (met uitzondering van de kleine Amerikaanse toiletpot) De ToiletChamp, een onmisbaar product op een Toilet waar zowel de kleintjes als de grote mensen zitten! Hierdoor zal zij zich een echte grote meid voelen en net als mama en papa op de W.C. kúnnen en wíllen zitten! Potje is wel interessant op het moment, maar er gebeurd niets! Na 3 seconden is ze eraf en als ze en boodschap doet, meldt ze dat net te laat om haar nog op het potje te kunnen zetten. Wellicht dat de ToiletChamp haar net dat duwtje in de rug kan geven dat ze nodig heeft.

 266. Adrienne & Lano Adrienne & Lano

  269

  Omdat hij ons na wil doen. Dus ook hier mee. Ik wil net als papa en mama op de grote wc. Ideaal dan met deze wc-bril. Ik had hem al gezien in een boekje en opgezocht. Lijkt me echt een super ding.

 267. maaikeelzinga maaikeelzinga

  270

  Onze kleine man wil heel graag alles zelf doen, maar dat gedoe met de brilverkleiner lukt hem nog niet altijd! Misschien dat dit het laatste zetje kan zijn om hem echt uit de luiers te krijgen!

 268. missmercedes missmercedes

  271

  Mijn zoontje van 2,5 vertikt het zindelijk te worden, mijn dochter was met 2 al dag en nacht zindelijk maar meneer wil niet op het potje zitten! Dit is misschien voor ons wel DE oplossing zodat hij net als zijn grote zus gewoon naar het toilet kan gaan!

 269. tammie1984 tammie1984

  272

  Door de kleine zitting kunnen kinderen makkelijk op het toilet gaan zitten. En mijn kleintje vind het interessant om op het toilet zijn, dus zou ideaal zijn als ze dadelijk zindelijk gaat worden!

 270. Jonne89 Jonne89

  273

  Ze kunnen net als hun voorbeeld papa of mama op de grote wc plassen maar wel met de veiligheid en geborgenheid van een potje!

 271. petra van silfhout petra van silfhout

  274

  Omdat hij lekker comfortabel op het toilet kan kruipen

 272. petra van silfhout petra van silfhout

  275

  Omdat hij lekker comfortabel op het toilet kan kruipen

 273. ilona ilona

  276

  Omdat je kind vol vertouwen op de wc kan zitten het is veilig in alle op zichten. Hier ideaal met een kleuter die al naar de gewone wc gaat en een dreumes met ieniminie billen die ook zindelijk wil worden. Nooit meer wc verkleiner erop en snel en weer af als de ander moet ideaal! Een must have voor een jong gezin

 274. kwiengiorgio kwiengiorgio

  277

  Omdat kinderen dan makkelijk de ouders na kunnen doen.. Door ook op de echte wc te kunnen gaan zitten met de verkleiner en toch comfortabel zitten.. en daarom ook snel zindelijk worden.

 275. jannekeswens jannekeswens

  278

  Doordat ze veilig op de grote wc kunnen zitten, zonder gevaar erin te zakken en zonder gevaar voor knellende vingertjes. Mijn meisje wordt eind deze maand 2, dit zou een leuk en handig verjaardagscadeautje zijn!

 276. rjm1978 rjm1978

  279

  Omdat ze door de softclose en de kleine opening helemaal zelf kunnen ervaren wat het grote toilet inhoudt

 277. clarissa clarissa

  280

  Zeker voor een jonger broertje of zusje is dit ideaal! Die willen natuurlijk hun grote broer of zus (of papa en mama) nadoen met op de wc zitten! Veel interessanter dan zo'n potje. Daar wil papa toch ook niet op ;) Alleen een gewone grote bril is toch wel eng.. En zo'n opzetbrilletje schuift weg en dan durven ze niet meer.. Dus dit zou DE oplossing zijn voor mijn kleine 'grote' meisje!!

 278. Dolfijn83 Dolfijn83

  281

  Ons meisje gaat nu op de grote wc met behulp van een losse wcbril verkleiner. Zodra de verkleiner een beetje verschuift word ze angstig en dan wil ze er ook niet meer op. Helaas moeten we daardoor van voor af aan beginnen. Ons meisje is nu 3 maar word in juni 4 dus dan gaat ze als het goed gaat zindelijk naar school.

 279. sara hardeman sara hardeman

  282

  mijn dochtertje vind de wc erg interessant worden maar is bang dat ze er in valt, deze wc bril zou haar het veilige gevoel geven dat ze nodig heeft, het laatste zetje

 280. vrouwtje vrouwtje

  283

  ik heb het bij mijn vriendin gezien die al zon bril heeft. haar kleine wil steeds maar plassen omdat de bril zo grappig is. faye is nu twee en een half en al helemaal zindelijk. ik zou het mijn kleine meid ook gunnen zon mooie interresante wc bril en dan snel uit de luiers.

 281. Johanna Gercama Johanna Gercama

  284

  Kinderen zijn dan niet bang om in de wc te vallen.

 282. Daisysylvano Daisysylvano

  285

  Je kindje voelt zich veiliger en de wc-bril is verkleint waardoor je zelf geen zorgen er om hoeft te maken dat hij door de wc zakt en het kind vindt het leuker!!

 283. StephanieS StephanieS

  286

  Een wc pot is voor kinderen heel spannend en lijkt voor kleine kinderen enorm groot. Met de toiletchamp kunnen de kinderen met een veilig gevoel op de wc gaan zitten zonder dat ze bang hoeven te zijn om er tussen te vallen!

 284. Elbrich Spijksma Elbrich Spijksma

  287

  Omdat hij nu hetzelfde toilet als papa en mama kan gebruiken.

 285. LizaO LizaO

  288

  Dit zou geweldig zijn! Nuvallen thuis zo'n losse bril die de hele tijd verschuift en zoonlief die zich dan aan mij vasthoudt omdat hij bang is om te vallen. Zo'n nieuwe bril levert zoonlief vast nog veel meer stickers op omdat hij op de wc plast!

 286. Katerina Katerina

  289

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht. Maar vooral: ze voelen zich groot! Ze kunnen lekker papa en mama nadoen. En het scheelt mama geknoei met een potje...

 287. Jolien Brandwagt Jolien Brandwagt

  290

  Doordat hij kleiner en veilig is hoop ik dat mijn dochtertje sneller zindelijk is. Ze wil alles zelf doen en bij deze wc bril kan dat dus ook.

 288. JaneBK JaneBK

  291

  Wauw dit is pas een uitvinding, helemaal super. Ons mannetje van 15 maanden is nu al druk doende met alles nadoen, zo ook vind hij het reuze interessant als wij op het toilet zitten. De normale wc bril is te groot om hem uit te laten proberen, daarnaast is met deze wc bril de hygiene ook vele malen meer gewaarborgd omdat ons zoontje dan zijn eigen wc brilletje heeft. 15 maanden is vroeg, maar ik ben er van overtuigd dat ons mannetje het prachtig zal vinden en dit bij zal dragen aan het zindelijk worden.

 289. kvia kvia

  292

  Minder eng om op het potje te gaan, en is de zelfde wc als mama en papa gebruiken. dan doet kleintje dat gewoon toch ook!

 290. tante jolien tante jolien

  293

  Ze hebben het gevoel dat ze doen zoals mama en papa, die gaan ook op het grote toilet en niet op het potje....

 291. Daniëlle de Waal Daniëlle de Waal

  294

  ideale bril omdat het vast zit en kinderen inderdaad niet van losse brilletjes af kunnen vallen, waar ze vaak niet helemaal goed op gaan zitten, doordat hij niet vlak is. Bovendien is de angst om in de toiletpot te vallen veel kleiner. Makkelijk te bevestigen en te reinigen. groet, Daniëlle de Waal

 292. fab fab

  295

  Het helpt je kindje opeen veilige manier omdat de opening verkleint is en daarnaast kunnen de vingertjes er niet tussen De bril komen en makkelijk in gebruik en daarnaast geeft het je kleintje ook een veilig gevoel dat hij er niet in kan vallen... Dus hoop dat ik hem win voor me kleintje

 293. sannnetjuh sannnetjuh

  296

  Omdat de verkleiner altijd binnen handbereik is met de toiletchamp

 294. i82 i82

  297

  Het kind voelt zich veiliger. en het is inderdaad erg handig dat je op t moment supreme niet nog snel een verkleiner eronder hoeft te schuiven.

 295. zana bhoelai zana bhoelai

  298

  De 3– in- 1 toiletbril, die past op elk toilet. Het unieke aan de ToiletChamp is het soft closing system zodat bij het open- en dichtklappen de tere kindervingertjes beschermd blijven.

 296. shenoby shenoby

  299

  Door de kleinere zitting zijn ze niet bang om in de wc te vallen. Misschien dat dit iets voor mijn dochter zou zijn. Ze is al 4 en nog niet zindelijk. Ze heeft veel problemen met haar darmen gehad. Ze moest vaak naar het ziekenhuis en lag soms dagen krom van de pijn. Er zit dus heel veel angst. Misschien dat zo'n ding een stukje van haar angst wegneemt. Inmiddels zijn haar darmpjes sinds een aantal weken goed hersteld. Nu hopen dat de zindelijkheid ook snel komt.

 297. amel1981 amel1981

  300

  Het helpt doordat je kindje ziet dat hij/zij op de zelfde wc zit als jou.. Hier krijgt hij zelfvertrouwen van en durft op de wc te zitten .. Ideaal de toilet champ zo zakken z'n billen niet gelijk in de pot, dit is vaak de schrik van de kindjes en waarom ze dan niet meer durven .. Wij willen heel graag de toiletchamp

 298. spirnay spirnay

  301

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht. Zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje van 3, die bang is in de wc te vallen! En straks hebben we hem ook nodig voor zijn broertje van nu 1

 299. Mama95 Mama95

  302

  Door een kleinere bril kan de kleine makkelijker op de wc zitten. Daarom hoeven ze minder bang te zijn dan ze vast komen te zitten. En ze voelen zich ook zelfstandiger.

 300. MamaShirl MamaShirl

  303

  Omdat deze er gewoon uit ziet als de wc bril waar papa en mama ook op zitten. Mijn zoon van bijna 3 gaat regelmatig mee naar de wc maar wil niet op de wc verkleiner zitten. Hij vind het maar een gek ding, logisch, de gewone wc bril is natuurlijk veel stoerder. Zijn vingers kunnen er niet tussen komen te zitten en het gat is kleiner, ideaal voor kleine billetjes! Wij willen hem dus heel graag winnen!

 301. cmjgb cmjgb

  304

  Omdat kinderen niet bang zijn om erin te vallen of glijden en ze heel graag op de grote wc willen natuurlijk! Erg leuke actie!!

 302. Janneke Hollander Janneke Hollander

  305

  Door de kleinere bril zal het kindje goed zitten op de wc. Hij/zij kan niet 'in' de pot vallen en daarom is het veilig. De kleine kan dus met een veilig gevoel op de wc en hierdoor trots zijn op zichzelf!

 303. jessica behisse jessica behisse

  306

  Het zou ideaal zijn voor ons dochter en helemaal omdat ze het eng vindt op normaal wc te zitten, ze durf niet alleen. Als we de ToiletChamp winnen dan denk dat ze het leuk ga vinden om naar de wc te gaan. Ook in verwachting van 2de:)

 304. nannie385 nannie385

  307

  omdat het dan een hele belevenis word het naar de wc gaan je eigen wc bril het lijkt wel toveren eindelijk niet meer met de billetjes door de bril waardoor menneer zelf kan zitten en wat is nou leuker dan het zeluuf doen

 305. esther te riet esther te riet

  308

  We zijn net een weekje bezig met onze tweeling op een potje maar dit zou echt ideaal zijn zodat ze op een goede manier meteen leren om van het toilet gebruik te maken.

 306. Jennifer van der putten Jennifer van der putten

  309

  Aangezien mij dochter van 3 wel eens zelf naar de wc wil maar zij door de bril heen zakt of niet goed op de verkleiner zit lijkt me dit de ideale oplossing

 307. Wij Wij

  310

  Het is een handig en super leuk ding. Hier wil iedereen toch op zitten ;-)

 308. Sannetje Sannetje

  311

  Onze dochter zal dan op het normale toilet durven te zitten, zonde bang te zijn erin te vallen of van een losse bril te glijden. En haar vingertjes kunnen er niet tussen komen zitten door de softclosing. Onmisbaar dus om haar de laatste stap naar zindelijk zijn te laten maken!

 309. Aiwendyl Aiwendyl

  312

  Dan hoef ik mijn dochter niet uit de wc te vissen als ze zelf op de wc wil gaan zitten.

 310. egp egp

  313

  Kinderen kunnen zelf op het toilet zitten en plassen zonder bang te zijn van te vallen

 311. stefanie van den berge stefanie van den berge

  314

  Door de unieke wc bril waar 2 verschillende brillen op zitten hoef je niet elke keer de verkleiner er op te zetten en kan je kind makkelijker alleen op de wc gaat zitten. Door het soft closing systeem komen de kleine kinder vingertjes niet zo snel tussen de brillen en blijven deze beschermd.

 312. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  315

  Door de kleinere zitting kunnen de kinderen zelf op de wc gaan zitten. Hierdoor voelt het veiliger en voelen de kinderen zich zelfstandiger

 313. sabiene gerrits sabiene gerrits

  316

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht.  Heel handig voor onze meid!!

 314. nathalie6776 nathalie6776

  317

  Dan is de wc niet meer zo eng.

 315. _L_Barto _L_Barto

  318

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht

 316. Nathalie Heimans Nathalie Heimans

  319

  Door de kleinere zitting hebben kindjes niet het gevoel dat ze de wc invallen.. En kunnen ze zelf naar de wc zonder bang te hoeven zijn !

 317. monique van soest monique van soest

  320

  De kleintjes doen hun behoefte op de zelfde wc als de grote mensen tegen wie ze op kijken. Na apen vinden ze het leukste spelletje wat er is. Dus zo gaat het spellende wijs nog makkelijker

 318. chanmarpol chanmarpol

  321

  Oww ja dat lijkt mij ideaal ik ben gastouder en heb kindjes in verschillende leeftijden zou het graag willen uit proberen

 319. Mieke Boxtel Mieke Boxtel

  322

  De toiletchamp heeft een mooie kleine zitting waar het kleintje gemakkelijk en veilig op kan zitten door de softclose zitting krijgt het kindje ook een veilig gevoel en het is ook lekker stoer om op het grote toilet te mogen

 320. Iris_w Iris_w

  323

  Je kind kan zelf op de wc gaan zitten. Daardoor wordt het laag drempelig om erop te gaan zitten. En papa en mama na doen is leuk..!

 321. renate telgenhof renate telgenhof

  324

  Ze voelen zich veiliger op een grote wc door de kleinere zitting durven daardoor sneller op de 'grote' wc te gaan.

 322. wilmaagarwal wilmaagarwal

  325

  Omdat deze een aangepaste kleine bril voor kinderen heeft.

 323. Daiënna Daiënna

  326

  Het is een toiletbril die op maat is gemaakt voor je kind waardoor je kind een goede houding aanneemt op het toilet en op een goede manier zindelijk wordt een goede houding is het halve werk

 324. wendyhennissen wendyhennissen

  327

  Het kindje kan niet met zijn/ haar bips door de wc bril zakken, waardoor ze makkelijk zelf naar het toilet kunnen en zich veilig voelen. Verder zorgt het soft close systeem ervoor dat ze er niet met de vingers tussen kunnen komen. Ideaal om te starten met mijn dochter van 2,5 jaar om zindelijk te worden.

 325. estherleijs estherleijs

  328

  Doordat een kind dan minder bang is voor een toilet en er eerder goed mee om kan gaan.

 326. juliana1980 juliana1980

  329

  Omdat kinderen geen vrees meer hebben dat ze erin vallen of te glijden

 327. D. D.

  330

  Ideaal voor mijn 3 koters..

 328. ELLenDJong ELLenDJong

  331

  De Toiletchamp helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat hij de opening van het toilet verkleint en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht

 329. louisa76 louisa76

  332

  Omdat hij zelf makkelijker naar de wc kan. Zonder hulp en voelt zich dan sneller groter.

 330. Juf_Anna Juf_Anna

  333

  De wc bril is zo ontworpen dat de opening kleiner is. Kids hoeven dus niet bang te zijn dat ze erin vallen, ze voelen zich sneller veilig. Bovendien komen ze niet met hun vingertjes ertussen, wat vaak bij losse kinderzittingen wel gebeurt. Ideaal in ons gezin voor mijn zoontje van 4 die dan echt als een stoere knul alleen naar de wc kan en dadelijk ook voor ons kleine mupje. Zo maakt ze wellicht sneller de overstap van potje naar wc. Nu vindt ze deze nog te eng.

 331. Natrij Natrij

  334

  Met de toilet champ zitten de kinderbilletjes lekker stevig op de grote wc.

 332. xyz1284 xyz1284

  335

  Het helpt om je kindje eerder zindelijk te krijgen, doordat de opening van het toilet verkleint word en door het soft-close systeem komen de vingertjes niet tussen de toiletbril terecht. Dus erg veilig. Kom maar op met de zindelijkheid van mijn 2 jaar oude dochtertje! :)

 333. madve madve

  336

  Dankzij deze wc bril kunnen ze net zo naar de wc als iedereen doet zonder dat het er heel anders uitziet. Softclose systeem zodat er geen vingers tussen komen. Met een veilig gevoel naar de wc

 334. monique182 monique182

  337

  Dan durft mijn zoontje misschien wel op het toilet de plassen. Hij vind het eng. En hoop dat dit hem veiligheid bied

 335. claudje1984 claudje1984

  338

  Omdat je kleintje comfortabel kan zitten zonder dat ze bang zijn erin te vallen. Ze kunnen nu zelf op de wc gaan zitten zonder dat je ze vast hoeft te vallen

 336. Miescooper Miescooper

  339

  Toiletchamp wat een uitvinding!! In plaats van die verkleiner kan mijn kleine yassie gewoon zelf even gaan zitten. Normaal moet ik dan elke keer die verkleiner erop en er bij blijven. Zou super zijn dit te winnen!!! Zowel voor yassie als voor ons. Pleaaasssseeee :D

 337. moximiti moximiti

  340

  Omdat ze het helemaal zelf kunnen doen en graag op de grote wc gaan.

 338. Brittkee Brittkee

  341

  De verkleiner laat zien dat het ook gemaakt is voor kleine kleuter poepjes. Zo'n groot volwassen zitvlak lijkt soms eng en denken ze te kunnen vallen. Jier thuis is dit het geval maar telkens gesukkel en plaatsgebrek voor de zitverkleiner. Dit is de ideale oplossing!

 339. judith soesbergen judith soesbergen

  342

  Omdat ze dan makkelijker en veiliger op de wc kunnen zitten.

 340. LSMH83 LSMH83

  343

  Omdat je kindje net als papa en mama op de grote wc kan. Kinderen doen volwassenen vaak na, dus als je kindje op diezelfde wc mag als papa en mama willen ze dat graag ook doen

 341. Corine1982 Corine1982

  344

  Je kind is niet bang om in de wc te vallen of eraf te glijden doordat de opening minder groot is, en de vingers kunnen er niet tussen raken. Ook kunnen ze er makkelijk zelf opklimmen zodat ze zich veilig en groot voelen.

 342. mamarissie1985 mamarissie1985

  345

  De toiletchamp verkleint de kans op doorzakken en helpt mijn kind met aanpakken

 343. linni linni

  346

  Heel graag voor mijn zoontje hij is vandaag 2 jaar. En bijna goed potje plassen en poepen. Ik ben nu voor plan voor wc. Heb helaas geen kinderwcbril. Wil hem wel leren voor als wij opvakantie gaat, opbezoek, bij ergens restaurant moeten ook naar wc gaan. Overal kun je niet potje mee nemen, dat ziet niet zo uit.

 344. Milou Bruijnen Milou Bruijnen

  347

  De ToiletChamp is een softclose 3-in-1 WC bril,dus de deksel en de 2 brillen vallen zachtjes dicht. Dit voorkomt dat er vingertjes tussen komen en door de kleine bril vallen kindjes niet meer in de pot. Dit ijn

  • Milou Bruijnen Milou Bruijnen

   348

   De ToiletChamp is een softclose 3-in-1 WC bril,dus de deksel en de 2 brillen vallen zachtjes dicht. Dit voorkomt dat er vingertjes tussen komen en door de kleine bril vallen kindjes niet meer in de pot. Dit zijn toch 2 zaken,die als ze eenmaal eens gebeurd zijn,de kindjes tegen zouden kunnen houden nog een keer op het toilet te gaan. 2 vliegen (brillen) in 1 klap met deze bril!

 345. ivotim ivotim

  349

  mijn kindje word zindelijk door de w.c. Van toilet,tengebruiken.

 346. Elvira Pieks Elvira Pieks

  350

  Mijn kleine mannetjes willen alles net zo doen als mama, papa en de grote broers. Zo willen ze niet meer in de kinderstoel zitten, maar op een grote stoel net zoals wij. Ook willen ze graag op het toilet zitten, net zoals de rest. Logisch toch ook eigenlijk? Met deze wc bril krijgen ze het idee dat ze de wc precies zo gebruiken als iedereen. Een goede motivatie lijkt me voor de jongens om zindelijk te worden.....

 347. 3ukkies 3ukkies

  351

  Ohh wat is dit ideaal!ik heb voor mijn drie kleintjes een los zittinkje.....helemaal niet fijn dus,want vanavond zaten mijndochtertje haar vingertjes er tussen!van schrik en pijn plaste ze ernaast....met deze handige zitting heb je daar dus geen last mert van!kindjes kunnen zelf standig en veilig op het toilet gaan zitten zonder angst!ik vind dit zo handig en kindvriendelijk!dit gun je toch elk kindje!ik ga hard duimen voor mijn drie kanjers.....wat zouden ze dit elke dag waarderen en mama en papa ook!vrolijke groet van frouke

 348. vrouwtje85 vrouwtje85

  352

  door de kleine bril zakken ze er niet doorheen hier door krijgen ze zelfvertrouwing en plezier om op de grote toilette te gaan

 349. Cecilia Jazz Cecilia Jazz

  353

  Door de soft close is het veilig, geen vingers er tussen. Daardoor interessant hoop ik en plassen maar!

 350. yvierdv yvierdv

  354

  Ja bij ons zwerft t losse tpiletbrilletje door t toilet. De groten leggen m weg en de kleine raapt m van de grond want wil alles zelf doen. Helaas niet zo fris. De toiletchamp lijkt me super handig en hygienisch. En de komende jaren nog heel lang bruikbaar want mn eerste kleinkind is nu zindelijk aan t worden bij deze oppasoma.

 351. daniela_van_duynhoven daniela_van_duynhoven

  355

  Kinderen durven op het ‘grote’ toilet te zitten en zijn niet bang erin te vallen of van losse brilletjes af te glijdeN.

 352. caro.leentje caro.leentje

  356

  Wij hadden we er! Echt perfect. Helaas voordat onze kleine man echt kon gaan beginnen met zijn zindelijkheids training kapot gegaan.

 353. leonijaspers leonijaspers

  357

  Mijn dochtertje gaat deze zomer eindelijk hopelijk zindelijk worden dus deze toiletbril zou hier niet misstaan :)

 354. Chiclide Chiclide

  358

  Ideaal! Geen gesjouw meer met wc-verkleiners of schuivende billetjes die in de wc-pot kunnen vallen! In plaats daarvan kunnen mijn kleine man (en al zijn oppasvriendjes en -vriendinnetjes) hier dan net als de grote mensen zelfstandig naar de wc, zonder dat ze bang hoeven te zijn voor ongelukjes. Trots dat ze zullen zijn! En... zelf kan ik ook gewoon naar de wc zonder sta-in-de-wegs als potjes en wc-verkleiners. Ook mooi meegenomen :-) Ik hoop dat ik de ToiletChamp dus mag winnen, zeker nu we net van plan zijn om te beginnen met zindelijkheidstraining van zowel ons eigen zoontje, als van twee oppaskindjes!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >