Winnaars Bekend: Win de super handige WashPlate!

Door: Mamaplaats 100 reacties

winactie stempel Win de super handige WashPlate!

Wat is een WashPlate?

De naam zegt het eigenlijk al, het is een bord wat je kunt mee wassen in de wasmachine. Het bord heeft alleen een rand met daarin in gaatjes van rubber. Het is de bedoeling dat je het vaatdoekje spant over de WashPlate en de uiteindes in de gaatjes drukt, zodat hij stevig vast zit aan het bord. Vervolgens zet je hem in de vaatwasser en was je het doekje mee met de rest van de vieze vaat. Wanneer het doekje uit de afwasmachine komt is super schoon, waardoor je geen stinkende lap met bacteriën op je aanrecht hebt liggen. Meer informatie? Klik dan hier.

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vraag te beantwoorden: hoe vaak moet jij je tafel schoonmaken voor je smeerkeesje?

Bekijk hier hoe de WashPlate werkt

Om te reageren op de winactie dien je ingelogd te zijn op Mamaplaats. Doe mee en win!

Winnaars

W

Winnaar

Win de super handige WashPlate!

W

Winnaar

Win de super handige WashPlate!

W

Winnaar

Win de super handige WashPlate!

W

Winnaar

Win de super handige WashPlate!

W

Winnaar

Win de super handige WashPlate!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
100 Reacties

Reacties

 1. Mama-cate Mama-cate

  1

  Ontelbaar veel! Stiften, kleurstof wanneer we aan het bakken zijn, kwijl, etensresten, ranja, en ga maar door! Soms is er geen einde aan en dan vraag ik me nog af, waarom doe ik al die moeite om tussendoor te poetsen! 5 seconden later zit er weer plakspul op de tafel!! Zeg aub dat dit minder word naarmate ze ouder word!! Ik heb er een hard hoofd in!

 2. ilsevanstratum ilsevanstratum

  2

  Oef....bijna niet te tellen! Je kunt aan de gang blijven!

 3. sammiellh sammiellh

  3

  Ongeloofelijk heb een smeerkeesje !Laat altijd een spoor achter.Laat we zeggen te vaak maak ik de tafel schoon waar ze heeft gegeten.

 4. Kimberly Kooy Kimberly Kooy

  4

  Heel vaak!

 5. Claudia Lemmens Claudia Lemmens

  5

  Ik ben eigenlijk de tel al kwijtgeraakt vanaf het moment dat mijn oudste (inmiddels 9 jaar) aan tafel zijn lange vinger is gaan eten. Inmiddels heb ik 4 geweldige kids (3,4,7 en 9) die heel goed hun best doen om de tafel zo mooi mogelijk te maken met hun eigen creaties van eten, drinken, lijm en prachtige tekeningen ! Al met al, goede poetsdoeken zijn zeer welkom.

 6. NinaMol NinaMol

  6

  Voor de hygiëne toch wel een aantal keren per dag :-)

 7. Lady_33 Lady_33

  7

  Na ieder hapje, na iedere maaltijd, na iedere poging van hem om zelf iets te drinken... kortom; de hele dag door!!

 8. Joyce Griët Joyce Griët

  8

  Wel tien keer per dag. Maar eerlijk gezegd is het zinloos. De pap is al enigszins aangekoekt aan de zijkant, we zien het vaak niet meer. De salontafel hebben we zodanig opgegeven, dat de kinderen hem mogen gebruiken als catwalk. Soms kijk ik er echt naar en dan zie ik weer alle stiftstrepen en vastgeplakte kleiresten… Over een paar jaar gaat hij gewoon naar het grof vuil...

 9. insaf tigha insaf tigha

  9

  Ik ben huisvrouw en als ik moet tellen. Zo dat is meer dan 30x in dag. Krijg ook veel mensen over de vloer. Blijf gewoon bezig en ik bak veel. Nadat je klaar bent moet je weer schoonmaken en opruimen.

 10. rakkel rakkel

  10

  Ik ben de tel kwijt maar het komt hier op neer , na elk papje, sapje, koek ,boterham en hapje .

 11. tere tere

  11

  Ik ben gestopt met tellen :-)

  • Gea12 Gea12

   12

   Meer dan 20 keer per dag.

 12. joyce van berk joyce van berk

  13

  Uhh.....gemiddeld genomen na elk tafel moment en na een activiteit....en dat zijn er wat madam is een Crea bea..... Lijmen kleuren plakken kleien noem maar op...en sinds kort is ze grote zus dus er komt nog een smeerkeesje aan.....;)

 13. kloevert kloevert

  14

  Zoals, denk ik, bij iedereen met kleine kinderen heel, heel, heel, heel, heel erg vaak. Maar niet alleen de tafel helaas, moet je bijv. na het eten zijn gezicht/slab eens zien.... maar goed daar heb je weer andere doekjes voor.

 14. Linda Mast Linda Mast

  15

  Mijn zoontje is nog geen 9 maanden, maar na ieder eetmoment moet ik het blad van de kinderstoel wel schoonmaken. En dat wordt dus alleen nog maar meer als hij straks ook rond gaat lopen.

 15. Janneke van Woesik Janneke van Woesik

  16

  Standaard na ieder eetmoment, dus ongeveer 4x per dag. Het zou goed zijn om het aan het eind van de dag mee te kunnen wassen in de vaatwasser!

 16. Lois Lois

  17

  Ik heb het nooit geteld, maar ik denk dat ik schrik hoeveel dat is.

 17. LindaSch LindaSch

  18

  Hier ben ik wel heeeel erg benieuwd naar! Want alle melk/viltstift/verf/etenswaren/vetvlekken die ik van de tafel tot aan het wassen ben met van die doekjes van de Lidl zijn niet meer te tellen. Daarbij komen dan nog de geknoeide melk/water/fruit op de vloer en alle viltstift/potlood en pen op de muur... Het is toch wat als je kleine draakje van 4 de hele boel onder kliedert als ik met haar broertje van 16 weken bezig ben...(luier verschonen/voeding geven) ... Dus komt hier erg van pas!

 18. Naartjie Naartjie

  19

  Standaard maak ik 3 keer per dag de tafel schoon, mijn dame krummelt nogal en praat met haar handen, ook als er een lepel of vork inzit..... Maarja, als er dan ook nog geverfd of gekleid is maak ik de tafel nog vaker schoon. Wat een uitvinding! Dat niemand anders daar ooit eerder aan gedacht heeft!

 19. Andrea Kleine jansen Andrea Kleine jansen

  20

  Sowieso na iedere maaltijd, al heb ik dan het "voordeel" dat het grootste gedeelte op de kleding geknoeid is

 20. Kimdejong Kimdejong

  21

  De tafel wordt hier wel tientallen keer per dag afgedaan en dan doet ons dametje dat het liefste zelf. Ach ja dat hoort er nu eenmaal bij.....

 21. Bianca Voigt Bianca Voigt

  22

  haha gelukkig niet meer zo vaak; een keer of 3 per dag denk ik

 22. Marieke Beumer-Ertman Marieke Beumer-Ertman

  23

  Met mijn twee smeerkeesjes kom ik soms doekjes tekort, dit lijkt mij dus een ideale oplossing. 's Avonds mee in de vaatwasser en 's morgens weer vrolijk en fris aan de poets!

 23. Kimmuppet Kimmuppet

  24

  De eettafel na elke maaltijd; dus sowieso 3x per dag. De salontafel en speeltafel ook bijna zo vaak tussendoor. Niet te tellen met drie van die smeerkezen ;-)

 24. Moniek Koerkamp Moniek Koerkamp

  25

  Oh ik heb inmiddels 3 smeer keesjes in huis! Ontelbare keren per dag wordt mijn tafel afgenomen. Afwassen gebeurt zo wie zo 3 keer per dag, dus dit zal meer als welkom zijn! Heb ik weer iets meer tijd om met mijn smeer keesjes te kunnen spelen! ;-)

 25. bianca8242 bianca8242

  26

  de hele dag door!

 26. Knorretje84 Knorretje84

  27

  Als ik dat zou moeten tellen.....dan heb ik er een dagtaak aan! Chocoladepasta vingertjes, koekkruimels, beker drinken wat omvalt, kleuren met stiften, iets opplakken met lijm, een fijne klei-sessie, een heerlijke niesbui.......Er wordt geleefd zullen we maar zeggen, en de rol Tork is niet aan te slepen! Gelukkig zijn ze nu op een leeftijd dat ze graag helpen met poetsen....dus we houden geregeld gezings-sessies tafel poetsen. Erg gezellig!!!

 27. Sharon1980 Sharon1980

  28

  Hoe vaak? Ontbijt-schoonmaken-fruit-schoonmaken-knutselen-schoonmaken-lunch-schoonmaken-verven-schoonmaken-snack-schoonmaken-verven-schoonmaken-diner-schoonmaken-toetje-schoonmaken. En dat is op een gebruikelijke dag dus al 9 keer :D

 28. yjfloman yjfloman

  29

  Haha hoe vaak... ehhh ik ben gestopt met tellen :) De Washplate lijkt mij ideaal!

 29. betwella betwella

  30

  Ontzettend vaak helaas, ben eigenlijk de tel kwijt zo vaak is het dat het eten over de tafel wordt uitgesmeerd poe poe, bestek door de kamer vliegt en spaghettislierten die over de kinderstoel wordt gehangen. Het is echt vaak een kliederboel helaas.!! IK heb geloof ik wel een stuk of 10 doekjes die ik per dag gebruik.. Ow wat zal de Washplate superhandig zijn!! Het doekje direct in de vaatwasser en brandschoon om er weer gebruik van te kunnen maken. Dit zou bij mij thuis echt een uitkomst zijn!!

 30. mwf van de kamp mwf van de kamp

  31

  heel de dag door?haha

 31. kuikentje kuikentje

  32

  Hoeveel keer de tafel wordt afgeveegd ? ....zeg maar gerust ontelbaar ...plus de deuren, deurknoppen, kinderstoel, aanrecht, koelkast die ook meerdere keren ervan langs krijgen. Lijkt me een handig ding !!

 32. patricia1978 patricia1978

  33

  2x per maaltijd (minimaal), hageltjes, kruimels, aardappels, toetje, groente, stukjes gebakken ei, melk etc. etc. etc. etc

 33. MvdMC MvdMC

  34

  Niet zo heel vaak eigenlijk. Tijdens het eten, ligt er al een vaatdoekje op tafel voor 'eerste hulp bij knoeien'. En na het eten wordt de tafel meteen afgeveegd. Dus na het ontbijt, lunch, 'koffie drinken' en het avondeten!

 34. didl didl

  35

  Hahahaha, leuke vraag! Het verschilt per dag. Sowieso 3 maal, na elke maaltijd. Regelmatig ook een paar keer tijdens de maaltijden...beker drinken over de tafel, bord leegkiepen, hagelslag platknijpen en ga zo maar door :-) En dan nog de keren dat hij kleurt en 'per ongeluk' de tafel meekleurt en na het kleien en ga zo maar door! Ik denk toch wel al gauw een keer of 10 per dag!!!

 35. mirannie mirannie

  36

  Voor heel veel klei stiften eigenlijk voor bijna alles als de kleine smeerpoets aan tafel bezig is geweest of t nou knutselen of eten is

 36. Minimi1984 Minimi1984

  37

  Zeker na iedere maaltijd Vind het heerlijk om te zien dat ze beide heerlijk kunnen ontdekken

 37. koek54 koek54

  38

  Ontelbare keren. Je blijft aan de gang, maar dat geeft niet. Dat is het moeder/oma zijn

 38. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  39

  Bij ieder eet en drinkmoment kan ik de kinderen sporen en dat is minimaal 2 keer per dag Het scheelt nu dat ze op school eten anders waren het er minimaal 3 Maar ook met knutselactiviteiten kan ik na afloop de boel afnemen

 39. carla carla

  40

  Geloof niet dat ik het ga tellen want ben vast voor de middag de tel al kwijt met drie kinderen ,een man en mezelf Allemaal knoeien we weleens dus ligt dat doekje altijd binnen handbereik.

 40. martsje1 martsje1

  41

  Hahaha... wanneer niet. Ik blijf bezig. Ik kan wel tig keer tegen haar zeggen we tekenen niet opt

  • martsje1 martsje1

   42

   dat ging een beetje fout, maar ik wou dus zeggen dat ik tegen haar blijf zeggen we tekenen, verven, lakken onze nageltjes niet op de tafel, maar dat werkt niet. Ik heb ons tafelkleed nu maar als kliederdoek gebombardeerd. Dus zo'n washplate zo wel handig zijn.

 41. Sylvia Kerkdijk Sylvia Kerkdijk

  43

  nou zoals de meeste mama`s al zeggen heeeel vaak de tafel afnemen dus zo'n doekje komt goed van pas

 42. sandra69 sandra69

  44

  Mijn smeerkeesjes van 4 en 6 pakken eigenlijk zelf altijd het doekje als ze geknoeid hebben met drinken (aangeleerd op de creche). Alleen broodkruimels en stiftvlekjes ed dat zien ze dan weer niet. Dus mama os toch wel paar keer in de weer met het doekje. Even meedraaien in de vaatwasser lijkt me wel handig, kan hij de volgende ochtend direct weer schoon in gebruik.

 43. martha68 martha68

  45

  ik moet elke keer de tafel schoon vegen voor mijn smeer keesje

 44. Svdkleut Svdkleut

  46

  Mijn smeerkeesje is nog klein en eet nog niet mee aan tafel. Het aanrecht wordt wel minstens vijf keer per dag schoongeveegd, met name als de flesjes gemaakt worden. Er gaan minstens twee vaatdoeken per dag de was in.

 45. Bianca Dekker Bianca Dekker

  47

  Ik maak onze eettafel ca 3 x per dag schoon. Mijn lieve jongens dekken nu vaak zelf de tafel. En smeren hun eigen boterhammetjes. Héél lief en gezellig, maar wat een bende kunnen ze maken... En de vloer onder de tafel komt er ook niet ongeschonden vanaf....

 46. Sanneplagge Sanneplagge

  48

  Hier 3 smeerpoetsen die graag spelen met stiften, verf, etc. Maar ook met hun eten, of een beker omgooien. Kan het niet op twee handen tellen.

 47. gera fuite gera fuite

  49

  ontelbaar vaak! doekjes vliegen erdoor en liggen stapels in de kast... Overigens...... betekend dit als ik dit zou gebruiken ik de vaatwasser kan laten draaien vol doekjes..... voor mij dus niet geschikt!

 48. Petra Plugge Petra Plugge

  50

  Ideaal! !! Ik hier super vaak gepoetst.

 49. Cyrina Traa Cyrina Traa

  51

  Na elke maaltijd, tussendoortje mag ik voor mijn beide zoons de tafel weer schoonmaken en ben dus iedere dag een schone vaatdoek nodig. Deze washplate zou de uitkomst bieden in een druk huishouden met 2 kids!

 50. daphne Hollmann daphne Hollmann

  52

  Oneindig vaak

 51. Anoushka Anoushka

  53

  Na iedere maaltijd is het schoonmaken geblazen alles zit dan onder :-(

 52. Joyce vd Ven Joyce vd Ven

  54

  Dat zal binnenkort bij ons meer nodig zijn dan ooit tevoren. Ons zoontje zal binnenkort zelf met brood en een lepel aan de slag gaan, dus zal een hele kliederboel gaan worden en dan zal deze mama er veel met de vaatdoek achteraan moeten... ben ik bang. Hij is nu al een ondeugende vlegel, dus ik houd mijn hart vast!

 53. Angel1990 Angel1990

  55

  Dat zou ideaal zijn! ik blijf maar poetsen omdat ik alles ook zoveel en zo goed mogelijk schoon wil hebben in huis.

 54. Michellabouman Michellabouman

  56

  Heel vaak, wel meerdere keren per dag. En ondanks dat hij nu wat ouder is, weet hij nog steeds hoe hij de tafel vies moet maken. We hebben ook vier katten die het altijd erg leuk vindt om over de tafel te lopen als we weg zijn. Wat uiteraard niet mag. Dus ook daarom vaak de tafel schoonmaken. Zowel mijn zusje als een vriendin zijn zwanger, en ga ik opppassen op de kleine als mijn zusje moet werken. Dan begint het hele ritueel weer van voor af aan. Maar wel super leuk. En dan kan ik absoluut een whasplate gebruiken.

 55. peggy van rijswijk peggy van rijswijk

  57

  Ik moet voor mijn zoontje van 10 maanden 4x per dag de tafel schoonmaken, na elke maaltijd of tussendoortje. Maar bij mijn dochter van 4 kan ik bezig blijven met haar geknoei en geknutsel!

 56. frannypeters frannypeters

  58

  Ontbijt, middageten, fruit, kleuren, tussendoortje, verven, avondeten, toetje etc.... Tel kwijt soms hoor!

 57. doortje doortje

  59

  Heel vaak, maar misschien is dat nog te weinig, want er komt geen einde aan!

 58. Monique Leusink Monique Leusink

  60

  Ik heb nog nooit geteld hoe vaak ik de tafel schoon maak voor onze boefjes! Heel vaak, dat wel!

 59. girl1986 girl1986

  61

  De tafel schoonmaken doe ik héél vaak. Door een broodje eten, knutselen, drinken is het vaak raak. Ons smeerkeesje heeft dan de grootse lol En gaat dan helemaal uit zijn bol. Dus onze droom is nu ook om een washplate te winnen. Dan houden we het huisje mooi schoon van binnen! Groetjes Carla

 60. Jootje023 Jootje023

  62

  Te vaak om op te noemen. Zeker, als je je bedenkt, dat we ook nog eens een hond en 2 katten hebben, die maar al te graag de kruimels en andere restjes op stofzuigen van wat de kleine man achterlaat.en niet te vergeten hun eigen troepjes met weer een ander lapje. Zelfs al gaan ze naar de middelbare school, zoals onze dochter, wordt het er niet veel beter op. Een broodje smeren aan het aanrecht en zonder het te zien, kan ik later precies vertellen, wat ze heeft gegeten. De sporen zijn ruim zichtbaar op het aanrecht en aan tafel of op de bank waar ze heeft gezeten. Zo'n washplate lijkt me echt een uitkomst om e.e.a. hygienisch te houden. Gebruik al desinfecterende middeltjes om schoon te maken, maar het doekje, he! Dat is dan weer zo'n lastig puntje.

 61. smuijs smuijs

  63

  Hoevaak de tafel schoongemaakt word? haha, heel vaak! Tijdens en na het eten. En dan niet alleen de tafel en de kinderstoel, ook op de grond!!

 62. Amanda Kuipers Amanda Kuipers

  64

  Haha als ik dat zou moeten tellen, iedere keer als het schoon is gemaakt is het na 2 tellen weer vies...

 63. Anja Anja

  65

  Heel vaak als ik er over na ga denken.

 64. Tiske Tiske

  66

  Veel te vaak! Maar nu hebben we samen een liedje verzonnen en dat zingen we en dan wil mijn dochter meehelpen. Nu pakt ze zelf een doekje als ze geknoeid heeft. Maar dit is vaak zo'n vies vaatdoekje dus deze washplate is voor ons ideaal!! Kunnen mijn dochtertje en ik lekker weer samen al zingend op een hygienische manier poetsen!

 65. mamak77 mamak77

  67

  De hele dag door! Heb ik net de eettafel ontdaan van etensresten, vermengd met stift of potloodstrepen, kan ik weer met een doekje over de salontafel! Tegenwoordig is het niet eens de tweeling, maar heeft 'de pop het gedaan' Of reed het autootje zomaar tegen de beker limonade...

 66. vlaasje vlaasje

  68

  Wat is dit?? Nog nooit gezien en gehoord eigenlijk. Lijkt me best handig zeg. Tafel schoonmaken? Pfff we hebben een placemat. Gelukkig en dan nog steeds de tafel meenemen met haar boterhammen met appelstroop.

 67. angela luca angela luca

  69

  Ohhh dat gaat de hele dag door met 2 kleine kinderen die vingertjes komen overal. Heb 2 echte kliedervosjes!!

 68. Antonia Antonia

  70

  Wat een onzin... Je kan toch ook gewoon elke dag een schoon doekje pakken?

 69. mamalove mamalove

  71

  Vandaag was dat 7 x.

 70. femke♡helmons femke♡helmons

  72

  Ik heb de tel eigenlijk nooit bij gehouden maar ik heb gewoon drogen handen er van gekregen

 71. Anneke Roels Anneke Roels

  73

  Hij is inmiddels 6....hij maakt zelf de tafel schoon :-)

 72. Jacques Jacques

  74

  mijn smeerkeesjes.... dat zijn de kleinkinderen.. volgens de ouders maak ik de tafel veel te weinig schoon.. en dan nog met een (vinden zij) vies doekje.. Deze washplate is dus de op lossing..

 73. shirley calmez shirley calmez

  75

  soms 4a5 keer per daag

 74. Jackie1972 Jackie1972

  76

  Nu nog niet zo vaak want daar is ze nog te jong voor, maar als ik de reacties hieronder lees gaat de tijd binnenkort komen dat we de tafel blijven poetsen.... Dus met oog daarop is de washplate zeer welkom.....

 75. DebbyAron DebbyAron

  77

  Heel erg veel :-) Ik kan de tel haast niet bijhouden :-) Altijd een doek / spons / zeemvel binnen handbereik!

 76. milusca_edwards milusca_edwards

  78

  zooooooo Ben de tel echt kwijt

  • milusca_edwards milusca_edwards

   79

   zooooooo Ben de tel echt kwijt met 4 kids heel erg vaak per dag het moet toch lekker schoon zijn de tafel

 77. dassen dassen

  80

  Net als zovelen loop ook ik de hele dag achter mijn dochtertje van bijna 3 aan om iedere keer maar weer de viezigheid, rommel ed die ze maakt op de tafels, af te vegen, maar gelukkig komt ze wel al zelf waarschuwen als ze geknoeid heeft. Daarnaast heb ik nog een aparte doek(en) voor de vloer, want mijn zoontje van 10 maanden kruipt door de kamers en geeft helaas nog steeds (fles)voeding terug (maagklepje sluit niet goed).

 78. claudia limpens claudia limpens

  81

  Ik ben gestopt met tellen op een dag. Ik ben bijna vast gegroeid met mijn poetsdoekje haha

 79. Bertine De Dood-Zaalberg Bertine De Dood-Zaalberg

  82

  Gelukkig kan zoonlief nog niet zelf bij de tafel, en blijft het nu beperkt tot na ieder eetmoment of knutselmoment. Dat komt neer op minimaal 5x per dag.

 80. Mirremeid Mirremeid

  83

  Ik heb drie smeerkeesjes, die kampioen zijn in knoeien. De nummers 1, 2 en 3 wonen bij mij in huis! Het doekje ligt eigenlijk continue klaar, want zodra je hem weg wil leggen heb je hem alweer nodig! En helaas, het wordt niet minder wanneer ze ouder worden. Zodra de tuitfles de deur uit is, gaat telkens die beker weer om. Valt de boterham met pindakaas op z'n kop op de grond of loopt er weer een met vieze voeten naar binnen...

 81. Samanthai Samanthai

  84

  Gelukkig nog niet 1 keer. Omdat wij een ontzettend klein huisje hebben, hebben wij geen tafel.

 82. thom79 thom79

  85

  Door de Weeks valt het gelukkig mee, maar in het weekend moet ik regelmatig de tafel poetsen. Mijn kleine ventje weet gelukkig de poetsdoek al te vinden en helpt natuurlijk even mee. Tja en soms gaat er een bekertje ranja of melk over de tafel, dan mag papa weer rennen om een poetsdoek te pakken.

 83. bloemel bloemel

  86

  iedere keer als ze aan de tafel heeft gezeten, om te eten, om te knutselen, huiswerk te maken maakt eigenlijk niet uit waarvoor ;-)

 84. Wilma D Wilma D

  87

  als mijn kleindochter er is vaak genoeg en met nog een baby op komst wordt er nog meer gepoetst. Ik zal maar niet gaan tellen anders wordt het nog een neurose ;)

 85. Lannepan Lannepan

  88

  Meerdere keren per dag. Wel zo hygiënisch. Met een tweede op komst wordt dat nog meer :)

 86. judokid judokid

  89

  haha om het uur??? Blijf bezig

 87. wendy_schuller wendy_schuller

  90

  Whaha nou behoorlijk vaak. In ons huishouden word van alles gedaan aan tafel van kleuren, knutselen, stickeren tot zelfs eten haha

 88. Richard Richard

  91

  Dit is echt iets voor ons! Niet alleen ik maak de tafel en het aanrecht ontelbaar keer schoon, maar onze smeerkees doet graag mama na en wil ook helpen met schoonmaken en dan is zo'n super hygiënisch vaatdoekje echt een uitkomst en mama kan wel wat hulp gebruiken na 3 jaar gebroken nachten en nog heel wat van die nachten te gaan met de pasgeboren niet slapende smeerkees 2.

 89. Monique Monique

  92

  Dat is echt megavaak! altijd als zij bij tafel heeft gezeten is het vies, en kan ik weer opnieuw de tafel afnemen!

 90. MICH18 MICH18

  93

  Heel erg vaak, want ik heb dan ook een echte smeerpoes! Hij kliedert vooral erg veel wanneer we spaggetie eten dan zit echt alles onder en niet alleen de tafel!

 91. Lizette de Boer Lizette de Boer

  94

  Net als alle andere mama's heel vaak met 2 smeerkeesjes :)

 92. manuela1977 manuela1977

  95

  Hoi, ik heb het geprobeerd te tellen, maar met 4 kinderen in huis is dit bij onmogelijk, ik ben begonnen 1 tijdens het ontbijt, toen er melk om ging, 2 toen bij nr 2 de melk om ging, 3 na het ontbijt, 4 na het knutselen de stiftsporen en de lijm.. 5 fruit...6 middageten...7 koekkruimels bij de thee 8 avondeten, 9 vla gemorst, 10 na dat ik zelf de administratie aan tafel heb gedaan ... ik denk dat ik op een keer 10 toch makkelijk uitkom

 93. chantal vd horst chantal vd horst

  96

  Ongeloofelijk veel. Vaak niet bij te houden etens snoep resten dat overal lekker plakt stiften kwijl noem maar op alles is overal te vinden. Dus de hoeveelheid is ontelbaar.

 94. Jarboe Jarboe

  97

  Nog niet zo heel vaak, want hij is nog maar klein. Maar het zit eraan te komen dat het in korte tijd verandert in heel erg vaak.

 95. nadine_kaandorp nadine_kaandorp

  98

  na iedere maaltijd

 96. priscilla koelewijn priscilla koelewijn

  99

  ik maak 4 x perdag de tafelschoon en de lage kastjes :D mevrouw houd van kwijlen en als ze een koekje heeft smeert ze lekker alles onder, en een kleuter van 4,5 jaar die knoeit ook regelmatig.. dussss als ik het niet schoonmaak dan zit er sávonds zo'n vieze plak laag op de tafel haha namnam :D

 97. nicol leeuw nicol leeuw

  100

  de tafel schoon maken voor mijn smeerkeesjes doe ik zo veel dat ik al jaren geleden de tel kwijt geraakt ben :) handig snufje dit bord ...

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >