Win de Nikon COOLPIX S30!

Door: Mamaplaats 315 reacties

Win de Nikon COOLPIX S30!

De trend fotograferen wordt steeds groter. Er zijn ook steeds meer plekken waar je je foto’s kan uploaden, op social media, je blog, of je online fotoalbum. Afdrukken blijft ook leuk dat kan tegenwoordig op veel verschillende manieren, op een kalender, mokken, t-shirts, tassen, telefoonhoesje en natuurlijk in je gewone fotolijstje of album! Natuurlijk is het resultaat alleen daar wanneer je een goede camera hebt. De COOLPIX S30 heeft de kwaliteiten van een goede camera. Zelfs onderwaterfotografie is mogelijk, daarnaast beschikt hij over een 10 Megapixel beeldsensor, een Nikkor objectief met 3x optische zoom en een 6,7cm kleuren LCD display. De COOLPIX S30 past in alle handen, zodat iedereen in het gezin er gemakkelijk foto's mee kan maken. Wat wil je nog meer! Normaal kost deze camera 109,- euro maar bij Mamaplaats kun je hem makkelijk en snel winnen! Wat moet je er voor doen? Beantwoord de volgende vraag: Waar zou jij als eerst een foto van nemen?

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
315 Reacties

Reacties

 1. ProudMom ProudMom

  1

  van mijn zoontje natuurlijk! ik zou alle mooie momenten vast leggen met deze mooie foto camera, mooie onder water foto's maken! foto's in het bos tijdens onze dagelijkse wandeling met de hond, foto's tijdens het spelen. kortom hele mooie herinneringen maken voor later!

 2. ingeborgvh ingeborgvh

  2

  Ik zou als eerste een foto nemen van onze prachtige dochter samen met haar 2 oma's die elk uur van de dag voor haar en mij klaar staan!

 3. mariekepalmans mariekepalmans

  3

  De eerste foto maak ik van mijn prachtige gezin! Er zijn zoveel bijzondere en mooie momenten om voor altijd vast te leggen!

 4. Cora Cora

  4

  Mijn 2 kids!!!!!!!! Hoe liefdevol mijn oudste (6 jaar) met de jongste (net 1 geworden) speelt, geweldig! Kan ik uren naar kijken. Als ik dat nou eens vast kon leggen met deze mooie camera............ En dan nog zou ik uren naar ze staren haha. Echte liefde verveelt niet!

 5. angela angela

  5

  ik ben eind augustis uitgeteld van ons 3e wondertje, dus een van de eerste foto's die de camera bij mij zou zien is de geboorte van weer een klein hummeltje. en daarna zou die roodgloeiend staan van alle mijlpalen die nog gaan volgen.

 6. Sri talens Talens Sri talens Talens

  6

  Van mijn zoon die voor de eerste keer op de kinder (eet)stoel gaat zitten en eten! En vooral we hebben alleen een oude camera. Ik hoop dat ik deze keer win.

 7. mrlmcmr mrlmcmr

  7

  Van mijn dikke zwangere buik in het zonnetje!

 8. Stier78 Stier78

  8

  Ik maak een foto mijn zoontje die voor het eerst buiten gaat kruipen. Kan niet wachten totdat hij de eerste keer gras onder zijn knietjes voelt.

 9. Kitty Korst Kitty Korst

  9

  uiteraard van me dochtertje !!!! en in combinatie met dit weer moet dat vast wat zonnigs opleveren !!!!!

 10. spa spa

  10

  Van mijn zoontje Lucas tijdens babyzwemmen! Al die mooie eerste momenten van je kleintje wil je natuurlijk vastleggen! Zo'n onderwater foto lijkt me zo bijzonder! Ik weet zeker dat de andere papa's en mama's ook dol enthousiast worden!

 11. reentje74 reentje74

  11

  Van onze goudvissen als ze weer in hun schone kom zwemmen. Alles en iedereen komt altijd al op de foto maar onze vissen worden dan vergeten.

 12. Elles meis Elles meis

  12

  Ik zou een foto van onze mooie dochter nemen terwijl ze lekker aan het spelen is in de zon!!

 13. Anton Aarts Anton Aarts

  13

  Van mijn heerlijke tweeling van 14 maanden, die samen met de 2 oudste van 2 en 4 vanalles uithalen. Kan ik eens mooi vastleggen hoe ze weer eens helemaal onder het zand zaten.

 14. vuurvliegje vuurvliegje

  14

  de eerste foto zou ik van me zelf maken...de kids staan al zo vaak op de foto maar ik vergeet me eigen

 15. Renate Baak Renate Baak

  15

  Van ons zoontje van 10 maanden die los kan staan! Helaas is ons fototoestel in de vakantie gesneuveld....

 16. Esther Geijn Esther Geijn

  16

  Van onze mooie dochters en van mijn man die zelf fotograaf is (en dus als enige een goede camera heeft) en er daarom zelf nooit opstaat!

 17. sandra1968 sandra1968

  17

  mijn zoon van bijna 9 heeft speciale zwemles omdat hij een vorm van autisme heeft. Binnenkort kan hij afzwemmen (yessss eindelijk!!), het lijkt mij geweldig om met dit toestel de eerste foto te maken en dan hem dit toestel al kadootje te geven voor al die jaren inspanning en frustatie, mijn toppertje !!

 18. feelings feelings

  18

  Van ons gezin lekker in de tuin spelen met water!

 19. brian2009 brian2009

  19

  ik zou als eerste een foto maken van me gezin alle momenten moet je vast leggen .

 20. wnd wnd

  20

  Van mijn jongste dochter, als ze haar B-diploma binnenkort heeft gehaald!

 21. jolanda besems jolanda besems

  21

  Van mijn dochters buik,ze is nu 3 maanden zwanger

 22. ilona ilona

  22

  Van mijn knulletjes bij elkaar! En die laten uitvergroten voor oma!

 23. janneke Brinkkemper janneke Brinkkemper

  23

  Die camera zou precies op tijd komen voor het vastleggen van de "mooiste moment" in ons leven. Ons eerste kindje is onderweg, dus ik zou beginnen met het vast leggen van het vertrouwde nestje: Mijn buik. Daarna natuurlijk de eerste momenten waarbij wij ons kleintje in ons armen kunnen sluiten. Dat moment moet toch vast gelegd worden, en gedeeld worden. Fijn dat de camera waterdicht is, want met kids zit een ongelukje in een klein hoekje ;)

 24. kamta2000 kamta2000

  24

  de geboorte van onze dochter zou een ideale gebeurtenis zijn om vast te leggen

 25. kaat kaat

  25

  Wat een coole actie! Ik zou de eerste foto maken van mijn dochtertje op haar eerste verjaardag. Onze camera heeft het onlangs opgegeven dus ik ben mij aan het orienteren naar een nieuwe camera. De Nikon coolpix staat boven aan het verlanglijstje omdat hij in mijn handtas past, onder water foto's maakt (helemaal geweldig want wij zwemmen 2x in de week) en omdat hij gewoon super mooie foto's maakt. Ik zou het geweldig vinden om deze camera te winnen! Spannend zeg!

 26. Annemiekbo Annemiekbo

  26

  Op 5 augustus mijn kersverse zoon ;-)

 27. Multimamaja Multimamaja

  27

  Ik heb twee prachtige eerste klas boeven waar ik supertrots op ben, maar die verafschuwen momenteel allebei de camera, dus ik betwijfel of ik hen meteen goed op de foto kan zetten! Wat ik dan wel zou proberen is om dan een in-actiefoto van een van hen te maken, gewoon, terwijl ze lekker bezig zijn met spelen, met elkaar uitdagen, lekker genieten van het kind zijn. Dát zou ik als eerste op de foto willen zetten!

 28. sandra broeksema sandra broeksema

  28

  Van mijn mooie dochter Sophie, die oh zo ondeugend en ondernemend wordt nu ze 8 mnd is! Geweldig! Alleen ben vaak te laat met foto maken ( camera duurt te lang, voordat ie knipt doet of kijkt ze alweer anders, zooi jammer! Ze gaat nu kruipen oefenen en brabbelen, lachen soms zelfs zingen, en wat voor gezichten ze ook kan trekken, super toch om vast te leggen!!! Elke periode heeft weer nieuwe belevenissen!! Wil erg graag dit toestel, helaas niet te betalen voor ons , had er al eens naar gekeken..( ben helaas werkeloos geworden ) voordeel ervan is dat ik alles van onze kleine boef meekrijg !

 29. nahsuusje nahsuusje

  29

  Van de eerste keer zwemmen met onze meid, de allereerste foto zal zijn van onze meid in het water misschien wel van onderwater view want daar kan ie tegen.

 30. Toos VAN DER Heiden van dersalm Toos VAN DER Heiden van dersalm

  30

  van onze kinderen als ze ondeugend zijn.

 31. Saskia Kokluk Saskia Kokluk

  31

  Ik zou een foto maken van onze dapper dochter die een hele zeldzame stofwisselingsziekte heeft waardoor haar levensverwachting helaas niet hoog is. Dus ik zou heel veel foto's van haar maken en haar grote zus. mooie herinneringen voor later.

 32. Iris Beijk Iris Beijk

  32

  Ik zou als eerste een foto maken van de eerste lachjes van mijn zoontje Julian! Hij Begint net een beetje te lachen en niets is mooier dan de lach van een kind! Hoe vertederend en vooral oprecht de lach van een kind is. Dat is het mooiste wat een kind zijn ouder kan schenken en dat moet je gewoon willen vastleggen.

 33. steffie steffie

  33

  Ik zou meteen naar mijn oma rijden. Zij wordt dit jaar 98 jaar oud en onze jongste telg is haar 50e achter kleinkind.....Zo'n jubileum is zeker een prachtige plaat waard!

 34. Wilhelmina Bakker Wilhelmina Bakker

  34

  van onze kinderen die wij met icsi hebben mogen krijgen wat eerst ondenkbaar was zijn wij nu trotse ouders van de oudste tweeling bijna 7 jongen\meisje dan een dochter van 3 en onze jongste tweeling van 3 maanden ook een jongen en een meisje dan kun je altijd wel fotos maken je beleeft altijd wat

 35. jassylyn jassylyn

  35

  De eerste foto zal ik nemen van mijn zoon de hand in hand met zijn zusje van (2 jaar) voor de eerste keer op weg gaat naar de basisschool.. de eerste schooldag voor mijn bijna 4 jarige jongen.. veel momenten in het leven van je kind zal jezelf altijd bijblijven maar net als al de bijzondere momenten is dit er toch zeker ook een van.. de dag dat je kleine man zelf zijn eerste stappen gaat zetten in de grote wereld !op weg naar school voor de eerste keer! Een foto wat heel zijn leven een grote betekenis zal hebben.. want hier loop hij van peuter naar kleuter..........

 36. jacolien jacolien

  36

  Van onze (bijna jarige) zoontje. Hoe hij zijn allereerste taartje opeet! Een groter feestmoment bestaat er niet!

 37. Rowena Rowena

  37

  Ha Ha Ik zou als eerste een foto maken van mezelf met de gewonnen camera...die gaat het plakboek in

 38. spoekie spoekie

  38

  Omdat ik prematuur ben bevallen en ons dochtertje nog in het ziekenhuis ligt. Zou ik als eerste een foto samen met haar zus maken zodra ze thuis is. En die laten we natuurlijk gelijk op canvas drukken voor de opa en oma die ons de afgelopen maanden zo gesteund hebben en dat doen ze nog steeds!

 39. W. Nijssen-schols W. Nijssen-schols

  39

  Ik zou ook een foto van mezelf maken. Dat gebeurd zelden meestal van het gezin. Dus de eerste is van mij!!

 40. Yvonne1985 Yvonne1985

  40

  Ik zou als eerste een familie foto maken, want die is alweer aardig oud XD (1,5 jaar geleden gemaakt) en foto's van mijn dochter met haar overgroot oma waar ze super gek mee is!

 41. Thea Thea

  41

  Van mijn zoon als hij aan het bellenblazen is. Vind hij geweldig om te doen en het lijkt mij zo mooi op de foto maar onze camera kan dat niet aan.....

 42. mirandatje mirandatje

  42

  ik zou als eerst een foto van men manneke maken :P ik had een zon ouderwets foto toestel met rollekes maar dat is toch echt niet meer handig hahaha dus deed ik de camera van men zus lenen het zou leuk zijn als ik er een zelf had dat wordt dan men eerste camera hahah gr miranda

 43. Wilfina van den Akker Wilfina van den Akker

  43

  ik zou foto's maken van mijn 2 kanjers om ze vervolgens te kunnen mailen naar papa, die de jongens nog wel eens mist en de opa's en oma's die altijd weer erg blij worden van kiekjes van hun prachtmannen.

 44. Rosanna Vos Rosanna Vos

  44

  Als eerste zou ik niet één foto nemen, maar honderden foto's... van mijn pasgeboren zoontje (hij wordt in augustus geboren) terwijl hij lekker ligt te slapen in zijn nieuwe kamertje, als hij in zijn badje ligt, als hij huilt, lacht, eet, speelt enz... enz...

 45. joeky joeky

  45

  onze voeten onder water in het bad... dat wil lily van 5 al heel lang, nou met deze camera mag ze!!

 46. CFK CFK

  46

  Uiteraard is dat mijn zoon met mijn partner die regelmatig papadagen heeft, terwijl hij toch 's nachts moet werken. Hij is ook zo lief met onze kleine man. Die twee begrijpen elkaar helemaal. Ik wordt er altijd blij van als ik die twee samen zie :)

 47. Adriana1982 Adriana1982

  47

  Van m'n nichje dat sinds kort onder water kan zwemmen! Ze is druk met haar diploma's en daar mag gerust een mooie fotoserie van gemaakt worden! :D

 48. Mandy de vries Mandy de vries

  48

  van mijn kleine meid het is me eerste kindje dus wil zo veel mogelijk fotos van haar ontwikkelingen maken aangezien onze fotocamera net stuk is gegaan zou die goed van pas komen!

 49. Wietske van Geene Wietske van Geene

  49

  Van mijn dochtertje van 2 en zoontje van 8 weken! Mijn dochtertje heeft vorige week per ongeluk al mijn foto's op mijn telefoon gewist,waaronder ook foto's van vlak na de bevalling. Zo'n kleine camera heb je toch altijd bij de hand en heb je ook mooie foto's.Hij zou hier dus goed van pas komen!

 50. iuliastamate iuliastamate

  50

  van mijn zoontje samen met oma en opa.

 51. Christel de Jong Christel de Jong

  51

  Van mijn 2 kleine engeltjes. Waaronder mijn meissie die 8 mnd oud is en al 4x in het ziekenhuis heeft gelegen en 26 ziekenhuis bezoeken heeft gehad.

 52. Tom Vorm Tom Vorm

  52

  Ik zou een foto maken van onze zoon, als hij net wakker word en zijn pappa en mamma ziet. Na zo`n gulle, brede lach maakt het niet uit wat voor ellende op het werk gebeurt, je kan er weer tegen. 6 maanden geleden had ik niet kunnen verwachten dat zo`n klein mannetje je leven zo zou kunnen verrijken.

 53. Pinkyfemke Pinkyfemke

  53

  Ik zou direct aan de slag gaan met de camera om mooie kiekjes te verzamelen van mijn beide nichtjes met onze hond in de bossen! Dat is zo'n meesterlijk gezicht! De hond probeert de "roedel" bij mekaar te houden en mijn nichtjes vinden het beiden prachtig om met de hond te spelen! Met een bosrijke omgeving weet ik bijna zeker dat ik met deze Nikon prachtige plaatjes kan schieten!!

 54. charlotte swart charlotte swart

  54

  Geen twijfel mogelijk! Dat wordt een foto van mijn jongste dochter. Deze foto gaat direct naar haar biologische moeder die we net weer op het spoor zijn gekomen.Daarna foto's van haar en mijn andere 4 kids. Stuk voor stuk zullen dat prachtige foto's worden van mijn regenboogfamilie

 55. Liedaa Liedaa

  55

  Ik zou een foto (laten) maken van ons als gezin. Lig nu in het ziekenhuis en binnen 24 uur gaat ons gezin van 3 leden naar 5 gezinsleden. We verwachten namelijk een tweeling!

 56. Nicole beeris Beeris Nicole beeris Beeris

  56

  Ik zou als eerste een foto maken van mijzelf met mijn gezinnetje. Vorig jaar hebben we een fotoshoot gedaan maar sinds vorig jaar ben ik bijna 50 kilo afgevallen en is het hoog tijd om nieuwe foto's te maken. :-)

 57. alies bennekom alies bennekom

  57

  Natuurlijk van mijn 3 kids in het zwmebad tijdens de eerste zonnestralen, want het zijn echte waterratjes!

 58. Sanne Elsen Sanne Elsen

  58

  De eerste foto's gaan we maken van de komst van ons eerste kindje!! 1e foto's van ons gezinnetje!!

 59. maryke maryke

  59

  van mijn 2 kinderen in de zomer zon saam met papa

 60. Jeroen van Kimmenade Jeroen van Kimmenade

  60

  van mijn dochterje tijdens het onderwater dompelen zwemmen. Ze is pas 5 maanden en zwemt dus nog niet. We hebben in het verleden een eigen onderwaterfototoestel gehad alleen is deze helaas gestolen net voor de geboorte van onze dochter. Nu hebben we een ander fototoestel vergoed gekregen maar de kan niet onder water. Dit is wel iets wat we erg missen. Helemaal omdat onze docher helemaal verzot op water is.

 61. Zonnetje Zonnetje

  61

  Van mijn dochter samen met haar oma, die de navelstreng heeft doorgeknipt, en opa, die haar heeft aangegeven bij de gemeente.

 62. maartje maartje

  62

  ik zou zoveel mogelijk foto's maken van mijn gezinnetje maar vooral het meeste van mijn zoontje omdat ik daar de kans niet voor gekregen heb bij mijn eerste kindje omdat het kindje met 7.5 maanden zwangerschap is overleden ik zou zoveel mogelijk op foto vastleggen het gaat zo snel allemaal dit jochie is voor mij een cadeautje

 63. quintathyme quintathyme

  63

  van me zoontje die heeft zins een week pas door hoe die moet lachen uit ze eigen en maakt daar super geluidjes bij ik zou graag winnen omdast mijn camera stuk is waardoor ik geen foto's van me kleine kan maken erg jammer van al die leuke momenten dat hij lacht.en natuurlijk van ons samen want heb geen ekele foto van ons twee.

 64. wendy schijndel wendy schijndel

  64

  van mijn kids allemaal samen heb nog geen foto van mijn 6 kids dus de camera is hier meer dan welkom om die knappe toetjes samen op de foto te zetten hoop dat ik hem win

 65. klaver28 klaver28

  65

  ik zou als eerste m,n drie kinderen samen met onze nieuwe kitten fotograveren en dan op 2juni me broer en schoonzus want die geven hun trouwfeest die dag en dan geef ik de foto,s aan me schoonzus en de foto van me kinderen met hun kitten zet ik hier op m,n profiel dus hoop echt dat ik de Nikon COOLPIX S30! camera win

 66. wendy erenstein wendy erenstein

  66

  ik zou vakantie foto s maken

 67. Arbey Arbey

  67

  Ik heb de camera op internet bekeken en zie dat er een zelfontspanner op zit, dus ik zou die instellen en de eerste foto van ons gezinnetje maken! Leuk!

 68. sija sija

  68

  De moeder van mijn beste vriendin, als zij nog leefde.......Ze had zo graag nog haar kleindochter willen vasthouden.

 69. ennail1983 ennail1983

  69

  Ik zou een foto willen maken van de gehele familie op de Familiedag a.s. Zondag. Ieder jaar is deze weer bijzonder, maar dit jaar extra bijzonder want ons nichtje Mika is er voor het eerst bij! Afgelopen december is zij bij de familie gekomen. Niet na negen maanden wachten, maar na tien jaar hopen! Ze is 2 jaar en komt uit Bulgarije!

 70. Rianne Romkes Rianne Romkes

  70

  ik zou als eerst een foto maken van mij en mn zoontje mn zoontje is 1 jaar en heb nog maar 1 foto van hem en mij samen vlak na zn geboorte is onze camera stuk gegaan en helaas nog geen nieuwe kunnen kopen

 71. femmez femmez

  71

  We gaan bijna op vakantie, voor het eerst met z'n vieren! Dus daar zullen we veel foto's van maken, maar misschien worden het wel de eerste tandjes van de jongste, alle tekenen zijn er, maar nog niets te zien. Helaas is ons fototoestel kapot en nu lenen we een voor al die mooie momenten Van onze zoontjes.

 72. Mickeytop Mickeytop

  72

  Het nu nog stille wondertje dat in mij groeit...

 73. Sofje79 Sofje79

  73

  Van mijn dikke buik waar onze kleine meid nu nog lekker in rondtrappelt

 74. angel3s angel3s

  74

  ik neem altijd fotos van mijn kinderen, ze zijn alledrie ook zo mooi:) Mijn zoon wordt in juli 4 jaar oud en dus gaat hij in september voor het eerst naar de kleuterschool, een groot moment voor zowel zoontje als mama:( een beetje loslaten maar toch vastleggen met zo'n mooi fototoestel!

 75. paultje paultje

  75

  ik zal een foto maken van mijn dochter van drie met de leblammeren van een vriend zo schattig als ze een flesje geeft aan een lammetje.bijna had ze er één geboren zien worden helaas waren we net te laat

 76. Cassandra Groenland Cassandra Groenland

  76

  van de geboorte van mijn eerste kindje

 77. dee dee

  77

  Van mijn zoontje die een kus geeft op mijn dikke buik waar zijn broertje in groeit!

 78. kjara kjara

  78

  ik zou als eerste onze kinderen samen met hun overgroot oma's en opa's en gewone opa's en oma's op de foto zetten, omdat ik het zo bijzonder vind dat ze er allemaal nog zijn!

 79. Monique Leeuw Monique Leeuw

  79

  Van mijn oude camera die ik zo de prullenbak ingooi! Die heeft zijn diensttijd er ruimschoots opzitten met al dat geklik om mijn mannetje voor eeuwig vast te leggen...

 80. sjamanta sjamanta

  80

  Ik zou natuurlijk mijn gezin vastleggen tijdens de zomervakantie. Wat leuk als we een leuke fotoreportage kunnen maken van onze kampeervakantie samen.

 81. Marjos25 Marjos25

  81

  Als eerste zou ik een foto maken van mijn blije gezicht als ik die camera zou winnen!

 82. Marjos25 Marjos25

  82

  Als tweede van het jaloerse gezicht van mijn man als ik zo'n mooie camera heb gewonnen!

 83. P Eindhoven P Eindhoven

  83

  Vanwege de bijzondere functie van deze camara zou ik als eerste een foto maken van onze drie wondertjes in het zwembad, vooral de oudste (4,5 jaar) is trots dat ze met haar hoofd onder water durft.

 84. Manuela Manuela

  84

  Van ons pasgeboren zoontje!! En wel zodat ik ieder moment kan vastleggen voor papa.. We wonen niet samen en kunnen niet elke dag samenzijn vanwege de afstand en de financiën.. T zou geweldig zijn als ik de foto`s die ik zou maken meteen naar hem zou kunnen doorsturen zodat hij ook zo weinig mogelijk mist...T maakt natuurlijk niet t gemis minder, maar t helpt wel al enorm als die zijn kleine man via foto`s kan bewonderen!!!

 85. Dionne Beunder Dionne Beunder

  85

  Ik zou direct heel veel foto's maken van ons gezin en vooral van onze kleine bink voordat het te laat is.

 86. Fadiah Chriki Fadiah Chriki

  86

  Ik zou een mooie foto maken van ons gezin en nog een leuke foto van onze 3 kindjes samen. Zodat we die op kunnen hangen in de woonkamer en nog 1 cadeau geven aan mijn moeder. Daarna zou ik een foto maken van alle mooie momenten uit ons leven. Ik zou hem altijd meenemen in mijn tas omdat ik er nog geen hebt gekocht.

 87. Corine Corine

  87

  van ons zoontje daan dit dat daan zelf na de operatie altijd het vrolijke jongentje is. en zou dit showen aan iedereen die het maar wil zien wil alle fijne en mooie dingen vastleggen van hem voor later dat hij zijn evt kinderen kan laten zien

 88. w12345 w12345

  88

  Ten eerste natuurlijk van mijn drie kleinkinderen. Foto's en films voor later maken als ze groot zijn.Dan kunnen zij zich herinneren hoeveel plezier we hadden. En dan natuurlijk in ons zwembad(opgezet in onze tuin) mooie onderwaterfoto's maken. Zolang ze er zijn, willen we van ze genieten, dus ook als ze niet bij ons zijn!

 89. Mamacoco Mamacoco

  89

  Allereerst zal ik een foto maken van onze blije koppies jeee :) we hebben een mooie CAMERA gewonnen! En van me zwangere buik en dalijk als ons eerste kindje geboren wordt ik ben namelijk 4 augustus uitgerekent komt ie echt goed van pas! De aller eerste momenten vast leggen in het ziekenhuis. En daarna van alle kraam visite. Ik wil heel veel foto's maken met zo'n mooie nikon, nu hebben we een heel oud toestel dus hij zou goed van pas komen.

 90. marloes wognum marloes wognum

  90

  Van mijn dochtertje die over 6 weekjes geboren gaat worden... :)

 91. charis drappier charis drappier

  91

  van mijn zoontje die nu 2maand is als hij in zijn badje aan het spetteren is en als hij zottekes is aan het doen. echt zo schattig als hij da doe. en daarna trek ik foto's van hem als hij probeerd recht te staan dan zit hij koppekes te trekken. het foto toestel zou hartelijk welkom zijn.

 92. Annelies82 Annelies82

  92

  Tsja, de allereerste foto....Ik denk dan toch van ons mooie meisje (22 maanden). Sinds een jaar zwemmen we elke donderdag met een heel gezellig clubje, allemaal mama's met kindjes. Sinds een tijdje zwemt ze met bandjes om zodat mama haar handen even vrij heeft...om een foto te maken! Met deze camera heb ik niet meer de angst om deze te laten vallen, en aangezien deze mama soms best wel eens onhandig is lijkt mij deze camera een uitkomst! Deze camera is niet alleen waterproof maar ook mamaproof :)

 93. Ilse Oerlemans Ilse Oerlemans

  93

  Binnenkort ga ik weer, sinds lange tijd, met mijn kinderen een dagje uit. We gaan naar het Dolfinarium. Ik ben lange tijd niet kunnen gaan doordat ik met mijn gezondheid zat. Ik blijk een reumatische aandoening te hebben en nu ben ik bijna klaar met mijn revalidatietraject en durf ik eindelijk met de scootmobiel of rolstoel weg te gaan. Dus ik ga volop genieten en ze hopelijk goed op de foto zetten als herinnering aan een superdag met de kinderen en mijn afsluiting van de acceptatie!!

 94. karlijn karlijn

  94

  Kijkende naar de foto's die we nu maken, gaat de eerste foto duidelijk van ons zoontje zijn. Hij is nu 3 maanden en al een echt fotomodel! Aangezien hij nu al een echte waterrat is, gaat de camera ideaal zijn om foto's van hem te maken als hij in bad zit, want hij spartelt veel water uit het bad en op ons! Heerlijk!

 95. wendy theeuwen wendy theeuwen

  95

  van mijn kids en mijn mannetje. onze 2 meiden zijn het belangrijkste voor ons, dus dan is de keuze al niet moeilijk waarvan ik de eerste foto's zal nemen.

 96. Kim Bakelaar Kim Bakelaar

  96

  binnenkort gaat onze zoon op zwemles, dus hiervan zou ik graag foto's willen maken met dit winnende fototoestel.

 97. Pantherke Pantherke

  97

  De eerste foto zou zijn van mijn zoontje Joep van 11 maanden, op de oldtimer-motorfiets (uit 1938) van mijn vader. Mijn vader is bijna zeven jaar geleden overleden op 48 jarige leeftijd en heeft mijn zoontje dus nooit gekend. Joep is nu al helemaal gek op die motorfiets. Ik vind het schitterend om te zien hoe Joep zijn gezichtje gaat stralen als hij de motor ziet! Hij wil dan niets anders dan op de motor zitten! Dat is echt een foto-momentje waard! De motor heeft voor mij een emotionele waarde en om te zien dat mijn zoontje er nu ook al helemaal gek op is, betekent veel voor mij, maar zeker ook voor mijn moeder! Zij zou dan ook een extra grote afdruk krijgen om op te hangen!

 98. Ellen Nijhuis Ellen Nijhuis

  98

  Daan heeft geluk en hoeft niet meer om een hond te zeuren. Ik zou hem graag samen met de eigenwijze teckels op de foto zetten,(dat is zo makkelijk nog niet om ze alledrie te laten kijken èn op tijd te schieten.

 99. Nancy Rumahroeson Nancy Rumahroeson

  99

  Met deze camera maak ik graag een foto van mijn zoontje tijdens een zwempleziertje. Hij zit en speelt graag met water en dan is deze camera een mooie opsteker om zo'n moment vast te leggen :)

 100. Marije Wiltink Marije Wiltink

  100

  Onze zoon is helemaal gek van onze hond Tommie. Hij wordt nu al erg verdrietig bij de gedachte dat Tommie er in de toekomst niet meer is. Omdat Tommie al 13 jaar oud is en we niet weten hoe lang hij nog onderdeel van ons gezin is zou ik onze zoon samen met zijn grootste vriend Tommie op de foto zetten. Een mooie close up van beide vrienden samen voor aan de muur en leuke actiefoto's van Thijmen en Tommie samen in het bos en in en rondom het meer. Hopelijk win ik deze mooie camera en kan ik mijn zoon blij maken met een paar speciale foto's van hem en zijn grootste vriend!

 101. Jose1976 Jose1976

  101

  Ik zou de eerste foto laten maken van mijn bevalling, die ik graag in het "zwembad" zou willen ervaren.

 102. Hetty cuperus Cuperus Hetty cuperus Cuperus

  102

  De eerste foto met deze camera is van mijn dochter samen met haar hondje Senna. Ze vecht elke dag tegen haar depressiviteit. Ik bewonder haar om haar vechtlust om uit die depressie te komen. Haar hondje Senna geeft samen met haar man de kracht om te vechten.

 103. S.magge S.magge

  103

  Ik maak een super foto van mijn mooie vrouw en haar 22 weken zwangere buik. Gr Simon

 104. Aisyah van Altena van der laan Aisyah van Altena van der laan

  104

  ik zal deze foto toestel heel graag willen hebben, omdat ik er mooie foto's wil maken van me gezinnetje.

 105. kvh88 kvh88

  105

  Ik zou een mooie foto maken van mijn dochter die mijn dikke buik knuffelt en kusjes geeft

 106. Keffer Keffer

  106

  Mijn eerste foto met deze camera bewaar ik tot de geboorte van ons eerste kindje. Na een moeilijke periode dan nu toch zwanger en dit wil ik natuurlijk vastleggen voor later! Ik zou deze camera dus graag winnen voor de bevalling van mijn vrouw!

 107. Jet Jet

  107

  Ik zou een foto nemen van mijn dikke zwangere buik.

 108. W.h. De kruijff W.h. De kruijff

  108

  Van mijn 2 kanjers, 8,5 jaar en 7 weken. Hoe de jongste op de oudste reageerd. Het eerste schaterlachje naar zijn GROTE broer.

 109. ausje ausje

  109

  Ik zou als 1e een foto nemen van mijn zwangere buik (als dat nog lukt ik ben de 13-06 uitgerekend) en anders van mijn net geboren baby met grote zus.

 110. wendyyes wendyyes

  110

  Va mijn oude camera! om vast te leggen dat dat echt niet meer kan,en dan kan er een foto in mijn jaarverslag album dat we daar afscheid van nemen! Kan ik daarna weer heerlijk fotos maken van ons meisje van 14 maand.

 111. noadannysenn noadannysenn

  111

  Van mijn neefje die binnekort wordt geboren! Ik heb de eer om bij de bevalling van mijn zus te mogen zijn dus de camera zal goed worden ingewijd!

 112. Sue ellen Aarden - pirnay Sue ellen Aarden - pirnay

  112

  Van mijn kleine mannetje, hij is nu 3 maanden, maar wel 6 weken te vroeg geboren dus erg leuk om te zien hoe hij zich nu ontwikkeld door te lachen etc

 113. romy jansen romy jansen

  113

  Waarschijnlijk is de eerste foto van de grond om te zien of hij het doet!

 114. GastouderKirsten GastouderKirsten

  114

  De eerste foto maak ik niet onderwater hihi!! De vorige keer dat ik dat deed bleek het klepje niet dicht te zijn en was hij meteen niet meer te gebruiken.. dom dom dom.. Eerst maar eens op het droge oefenen:D

 115. marye82 marye82

  115

  ik zou als eerste een foto maken van mijn zoon sem met zijn opa vis.. omdat zijn opa alles voor hem is nadat zijn papa en dus mijn vriend bijna 3 jaar terug is overleden.

 116. zijdewerkster zijdewerkster

  116

  Van mijn dochter tijdens het peuterzwemmen als ze haar grote broer na doet! Alsof ze zelf ook al op kan voor haar A-diploma :-)

 117. Marie-Louise Nieuwenhoven Marie-Louise Nieuwenhoven

  117

  Van alle mooie dingen in het leven kan de nikon je mooie foto's geven!

 118. Ina Jongsma Ina Jongsma

  118

  Als ik in de prijzen zou raken, zou ik van alle mama's en kids van babyzwemmen een foto maken! Met deze camera pak je alle momenten wel, want hij is 'als water zo snel!' Als ik win, voel ik mij als een vis in het water!

 119. mamavanvijf mamavanvijf

  119

  winnen door eerst mijn jongste meisje op de foto zetten. Alle broers en grote zus zij zo trots ze willen wel de hele dag je fotograveren! Je bent geweldig. En dan heel veel afdrukjes aan de oma's geven!!!.

 120. Anne-Greet Anne-Greet

  120

  Ik zou foto maken van mijn zoontje in de natuur.. Hy houd er super van om buiten te zijn in de bossen op het grasveld wandelen of fietsen!

 121. Linda van Miltenburg Linda van Miltenburg

  121

  Van mijn twee heerlijke dochters die na maandenlang elkaar de tent uitvechten nu constant knuffelen! En dan het liefst op de gekste plekken en tijdstippen, dus onder water lijkt mij een leuk idee!

 122. M M

  122

  Ik maak als eerst een foto van mijzelf, met een sprongetje in de lucht en een big smile op mijn gezicht om jullie te laten zien hoe super blij ik ben met deze gewonnen camera!!! En de foto's van onze kleine dame die er volgen zullen ontelbaar zijn.. We hebben onlangs onze opslagcapaciteit van de computer verdubbeld omdat, je raad het al, het meeste in beslag wordt genomen door de grote hoeveelheid foto's die we maken met onze 6 jaar oude Nikon, die er ondertussen gehavend uit ziet, maar nog steeds trouw aan ons is.. daarom heel graag weer een Nikon!!

 123. es es

  123

  aangezien je met deze camera ook onderwater foto's kan maken zou ik foto's maken met zwemmen natuurlijk van onze dame maar ook van de andere kids op baby/ peuter zwemmen! aangezien de fotograaf die normaal gesproken onder water foto's maakte er mee gestopt is zou het geweldig zijn om foto's te maken van die mooie snoetjes onderwater!!

 124. pvanderduijn pvanderduijn

  124

  Deze Nikon gaat mee naar het zwemmen van mijn zoontje! Want onderwaterfoto's hebben we (nog) niet!! Het zou leuk zijn om papa met vaderdag te verrassen met een onderwaterfoto!

 125. monica tromp monica tromp

  125

  Om elk moment van mijn 2 kids vast te leggen, heb nu een camera van een vriendin te leen maar die wil ze graag weer terug en heb niet de mogelijkheid om er 1 te kopen dus zal heel veel mooie momenten niet meer kunnen vastleggen!

 126. Wendy Evers Wendy Evers

  126

  Van mijn mooie zwangere buik natuurlijk en in juli verwachten we ons eerste kindje: een zoon! Dus met deze camera zou u ons heel blij maken aangezien we er ook nog geen hebben :( Tegenwoordig word alles met de mobiele telefoon vastgelegd, echt zonde, maar deze gebeurtenis MOET

 127. Wendy Evers Wendy Evers

  127

  (vervolg) toch echt met camera worden vastgelegd... zoooo speciaal!!! Lieve groet Wendy

 128. IlonaH IlonaH

  128

  Ik zou DE eerste foto van de velen die ik wil gaan maken, schieten met de Nikon COOLPIX S30! ! En waarschijnlijk staat mijn mooie kleine Daan er als 1e op, samen met papa die de camera dan als verrassing zal krijgen! Een echte camera voor een waterpolo-papa :-) Met zo'n camera kan je dan eindelijk ieder moment vastleggen, zelfs onderwater!!!!

 129. Wendy Evers Wendy Evers

  129

  (deel 3 sorry) Zie net dat de camera ook onder water kan ... Ik wil heel graag in bad bevallen dus dit is echt DE ideale camera voor ons! :)

 130. Linda Wullings Linda Wullings

  130

  Van mijn dochtertje van 7 maanden als ze voor het eerst gaat zwemmen!

 131. daffie1981 daffie1981

  131

  Onze spiegelreflex heeft het onlangs begeven dus deze coolpix is meer dan welkom! Veel makkelijker ook bovendien om zo'n kleine, maar veelzijdige camera mee te nemen op de eerste vakantie van ons kleine meisje Norah!

 132. Dieuwertje Dieuwertje

  132

  Ik zou mijn man de foto laten maken: van mijn mooie dikke buik en daarna natuurlijk van de geboorte!

 133. annouelle annouelle

  133

  Ik zou heel erg graag mijn 'eerste neefje' willen fotograferen!! En dan zou ik de camera meenemen op vakantie, voor het eerst met onze dochters naar het buitenland, daar gaan we mooie foto's maken in en rondom het zwembad. De meiden( 3 en 5 jaar) gaan foto's maken van het vliegtuig.

 134. Denise Boonman Denise Boonman

  134

  Na het overlijden van mijn tweede zoon werd ons gezin, na 3 jaar wachten, aangevuld met een mooie dochter. Het is een heerlijk meisje wat vol liefde naar haar grote broer kijkt en hij kijgt zorgzaam en vol trots naar haar. Dit mooie stel zou ik graag vastleggen op camera

 135. claudje1984 claudje1984

  135

  ik zou hem gebruiken om vast te leggen wat mijn zoontje en ik voor papa zijn eerste verjaardag gaan maken

 136. Annieke Dappers Annieke Dappers

  136

  Ik bedenk me net dat ik nog geen foto heb van mijn moeder samen met mn dochter. Dat is toch best speciaal dus daar ga ik als eerste een foto van maken. Daarna laat ik een foto maken van mn moeder mn dochter en mij. Drie generatie vrouwen is toch eigenliik heel bijzonder.

 137. miezemuis miezemuis

  137

  Van onze grote rijkdom:onze dochter en onze 3 zoons! Ons huidige fototoestel is al lang aan vervanging toe, maar het komt er maar niet van om een nieuw toestel aan te schaffen.

 138. lonnepon lonnepon

  138

  Allereerst een paar foto´s van mijn oude camera, dan kan die snel op marktplaats! Met de opbrengst vast net genoeg voor gezellig dagje uit met het gezin en dan maken we natuurlijk heel veel mooie foto´s :-)

 139. Walda Walda

  139

  Van mijn zoontje heb ik al erg veel foto's gemaakt.... de allereerste foto die ik met deze camera zal maken gaat er dus een worden van de vissen bij de buurman in de vijver....want zo'n "onderwaterfunctie" MOET natuurlijk worden getest!!!

 140. Lois Lois

  140

  Ik maak een foto van de verbaasde gezichten van mijn man & zoontje als ik hun vertel dat ik deze geweldige Nikon heb gewonnen.

 141. alexfb alexfb

  141

  van mijn baby

 142. Koetje Koetje

  142

  Van mijn 3 dochters in de zandbak. Ze vinden het heerlijk, kliederen met zand en water en het levert leuke foto's op.

 143. Sorbotrol Sorbotrol

  143

  Van de worteltjes die mijn dochtertje van 3,5 en ik afgelopen weekend hebben uitgepoot in de tuin. We hopen maar dat het super mooie en fel oranje wortels zullen worden. Hoewel foto’s nemen van mijn wijffie met de gieter natuurlijk ook een erg leuk object zal zijn.

 144. Marloes Jie Marloes Jie

  144

  ik zou een foto nemen van mijn zoon op het moment dat die zn mooie super lieve lach laat zien en me dan ondeugend aan kijk

 145. Isabelle Isabelle

  145

  Van de kittens die mijn kat over een paar weekjes moet baren! Jong leven is gewoon het mooiste wat er bestaat, bij mensen, maar ook bij het dierenrijk!

 146. Dayene Quirynen Dayene Quirynen

  146

  De eerste foto van nog onze geboren baby

 147. Katerina Banjo Katerina Banjo

  147

  Van het ongelooflijk verbaasde gezicht van mijn man wanneer ik hem laat zien wat ik heb gewonnen. Hij vindt namelijk dat ik nooit wat leuks win.... En daarna ga ik voor de onverwachte momenten met gezin en klas, want de foto's zijn het mooist wanneer d ekinderen niets in de gaten hebben...

 148. Tineke Groen Tineke Groen

  148

  Tja, na zoveel reacties ia het lastig om origineel te zijn en valt ik misschien wel in herhaling door ook te kiezen voor het fotograferen van mijn kindje. Ze is bijna 11 maanden en is volop bezig met nieuwe dingen ontdekken en ontdeugend zijn. Haar eerste verjaardag komt er aan en binnenkort waarschijnlijk ook de eerste stapjes, dus een mooie, kleine, compacte en goede camera staat op ons verlanglijstje. Wie weet :)

 149. Anja Hoonhout Anja Hoonhout

  149

  Van mijn dochter als ze geboren is/wordt natuurlijk (uitgerekende datum 06-07-2012) Dat zal het mooiste moment in mijn leven zijn en dat moet natuurlijk vast gelegd worden!!

 150. remmieschilder remmieschilder

  150

  Ik zou een foto maken van ons wondertje: ons prachtige, zwart/langharig dochtertje (12 wk) op haar best: tussen de bloemen, haarbandje in en met een grote lach op haar gezicht!

 151. nessen nessen

  151

  De snoetjes van mijn kleine meiden.

 152. Tambana Tambana

  152

  Wij krijgen binnenkort eindelijk ons eigen eerste huisje! Dus als eerste leuke fotos van ons zoontje in zijn nieuwe slaapkamer ect! Wat een leuke winactie is dit, en prachtige kleuren camera's ze zijn ontzettenstoer! En zelfs een onderwaterfunctie wauw !! Die moet ik hebben haha!

 153. kaatje85 kaatje85

  153

  Leuke actie en gave camera ! Ik zou als eerste een foto maken van mijn man. Die wordt in Juli 30 jaar en daar horen natuurlijk ook leuke fotoposters op lantaarnpalen bij

 154. ingeping ingeping

  154

  Van mijn baby'tje wat in oktober geboren wordt, samen met mijn man. Het perfect plaatje.

 155. NatasO NatasO

  155

  Ik ga waarschijnlijk naar Sea Life of Dolfinarium en ga daar de roggen onder water fotograferen. Kan ik gelijk deze waanzinnige optie ontdekken want ik ben razend nieuwsgierig naar onderwaterfotografie !

 156. jetski jetski

  156

  Ik zou als eerste een foto van mijn zwemmende dochtertjes maken, het lijkt me zo geweldig om foto's onder water te kunnen maken. Dat heb ik altijd al willen doen!! :o)

 157. Yvonne Ufkes Yvonne Ufkes

  157

  Ik zal gelijk de onderwater functie testen en een mooie foto maken van mijn drie boys (kids) in en onder water.

 158. Sylvia Lieshout Sylvia Lieshout

  158

  De 1e foto zou zijn van onze meisjestweeling, van ruim 2 jaar, die zo heerlijk samen kunnen spelen. Zeker nu met het mooie weer, samen in de zandbak, samen fietsen, samen met de poppenbuggy of samen wat aan het koken voor mama. Dat kan alleen maar een hele mooie foo worden voor hun en onze herinneringsboek!

 159. MammaJezebel MammaJezebel

  159

  Ik zou van mijn dochter een foto nemen. Ik heb er namelijk nog niet genoeg ;-P Maar vooral zou ik er een maken als ze slaapt. Dan is ze op haar mooist!

 160. Josje Josje

  160

  Over ruim 6 weken ga ik bevallen, ik zou de eerste foto maken van ons nieuwe kersverse kleine wonder. Kan nooit misgaan met een nikon.

 161. bijarno bijarno

  161

  Van mijn kinderen, mijn fototoestel vertoond weer rare kuren en daarom ligt het foto maken al enige tijd stil.

 162. Angelique Michiels Angelique Michiels

  162

  ik zou enkele foto's trekken van mijn echo's die ik heb, deze laten afdrukken en zo iets leuks opmaken voor meter en peter te vragen. Natuurlijk worden er dan ook foto's getrokken bij de geboorte van ons 2de kindje

 163. Wollekje Wollekje

  163

  Waar zou jij als eerst een foto van nemen?: Ik zou foto's van mijn lieve baby nemen.

 164. Desire Nellestein Desire Nellestein

  164

  Ik zou als eerste een onderwater foto nemen van Damian. Die heb ik namelijk nog niet en dat kan met deze camera. Verder zou ik alle momenten, (droevig, blij, mooi, spectaculaire) op de foto nemen. En niet alleen van mijn zoontje maar van alles wat ik tegenkom. Mijn zus is ook in verwachting, dus kan ik ook mooi foto's van haar eerste kindje maken.

 165. manuela schaap manuela schaap

  165

  Van mijn oma van 86 samen met de kids, ze is nog steeds modieus en hip en superlief. Nu is ze er gelukkig nog, heb eigenlijk alleen foto´s in een mindere kwaliteit. De kids zijn gek op oma aagje en oma aagje koekjes (frou frou'tjes)

 166. poesemien poesemien

  166

  Het klinkt cliché, maar't is echt waar: van onze dochter, nu bijna 3 weken oud!

 167. xkimiejx xkimiejx

  167

  Van mijn lieve kleine wondertje Aiden van 2 maandjes jong, wanneer hij weer eens zijn prachtige lachje laat zien en mijn hart doet laten smelten.

 168. daphnehoogenboom daphnehoogenboom

  168

  Natuurlijk van ons dochtertje van 5 maanden, we hebben pas al onderwater foto's laten maken maar wat zou het ontzettend gaaf zijn als we dat zelf zouden kunnen doen, niet alleen onder water maar boven water kunnen we ook super mooie foto's maken! Ook gaan we foto's maken van de vier generaties. En als ze straks gaat kruipen en lopen, kunnen we foto's maken met dit mooie fototoestel, super handig mee te nemen en je kunt er ontzettend veel mee!

 169. an heid an heid

  169

  van ons oma,terwijl zij met onze kinderen in het zwembad speelt. Oma houdt van zwemmen, dat doet ze veel en ze springt dus rustig met onze kinderen in het water rond. nu kan ze nog lekker vooruit in het water, maar dat zal minder worden en om haar dan nog iets leuks mee te geven,zalzijn de leukste onder en boven water fotos van oma met alle kleinkinderen

 170. Tessel Tessel

  170

  Dat wordt waarschijnlijk foto van bloemen... dat is een grote hobby van mij geworden; ze zijn maar kort op hun mooist en dmv een foto kan ik ze toch voor 'altijd' weer bekijken. Streven is om er ooit een mooi behang van te maken; maar dan kan ik nog wel even door met foto's maken... ;)

 171. marjan1982 marjan1982

  171

  de eerste foto zal dan zeker zijn van mijn drie kids, samen met de honden terwijl we aan het wandelen zijn... het is namelijk een heel grappig gezicht als we gaan wandelen, ik heb drie kinderen (2 dochters en 1 zoontje) en als we gaan wandelen willen ze graag de honden vast houden aan de lijn... we dan ook 3 honden en dat gaat van groot naar klein, een duitse herder (mijn oudste dochter van 4 houd deze dan vast), een boeren fox (en mijn 2e dochter van 3 jaar houd deze vast), en ons zoontje van 5 maanden houd dan de chihauhau vast (met een beetje hulp ;) ). dus je kan wel naagaan hoe grappig dat het eruit ziet dan, hihi. daar ga ik dan zeker een foto van maken en kan ik mijn oude camera aan mijn dochters geven:) zijn die ook heel blij en mama ook... liefs marjan.

 172. Rianne21 Rianne21

  172

  Myn zoontje van 4 jaar heeft autisme en zit dus op een speciale school. Elke dag moet ik van 9 tot 12 uur bij hem in de klas blijven wat een hele opgave is maar ook heel erg leuk. Daar zou ik met deze fotocamera mooi foto's van maken.

 173. Sjuuls Sjuuls

  173

  Ik zou het liefst teruggaan naar Curacao, en daar gebruik willen maken van de onderwaterfunctie. De kinderen zwemmend tussen al die mooie gekleurde visjes. We zijn er 2 jaar geleden geweest. Helaas is net er na mijn fotkaartje stuk gegaan, en alle gemaakte foto's verloren gegaan.

 174. Latifa Aanzi Latifa Aanzi

  174

  Ik zou de mooiste moment van mijn zoontje van 10 maanden vast leggen.. Mijn man neemt onze fototoestel elke dag mee, omdat hij alles wil vastleggen .. Maar wat als ik alleen ben met de kleine? Dan mist hij toch de momenten van de kleine. Dus wat ik er mee zou doen? In de luiertas van de kleinde stoppen want dan hebben we altijd éé toestel bij de hand.

 175. Mamsvan3 Mamsvan3

  175

  Van mijn lieve oma die binnenkort 92 jaar hoopt te worden. Het eerste wat ik schiet is een foto van ons saampjes omdat ik zo trots en blij ben dat ik zo lang van haar heb mogen houden en alles met haar kan delen. Op deze prachtige leeftijd weet je natuurlijk niet of er nog een volgende verjaardag mag komen, maar dat hopen we natuurlijk wel, ook deze zal ik dan vast kunnen leggen met deze prachtcamera!

 176. Wendelina Wendelina

  176

  Het eerste kiekje zou ik maken van een "dit-doe-ik-voor-het-eerst-momentje" van een van onze 2 prachtige dochters! En dat soort momenten zijn zo bijzonder...absoluut een kiekje waard als herinnering voor later!

 177. Vladimier Slor Vladimier Slor

  177

  Mijn Zoontje die voor het eerst zijn broertje of zusje vasthoud, zodra hij/zij geboren is.

 178. wandena wandena

  178

  Om de mooie kostbare momenten samen met me zoontje vastleggen. Zou super zijn als ik het zou winnen. Succes. Groetjes wandena

 179. wilmaatje wilmaatje

  179

  Van onze kleindochter van 4 maanden) samen met haar ouders , we hebben steeds foto's van haar alleen of met één van haar ouders maar niet samen . Dat wordt wel eens tijd ;)

 180. Mare Mare

  180

  Ik zou als eerste een foto maken van moeder met mijn zoontje Jesper. Deze foto zou mij zeer dierbaar zijn, omdat mijn moeder behoorlijk ziek is, en wij niet weten wat de prognose is. Als dat dan ook nog eens met deze Coolpix zou lunnen, dan kan dit dierbare plaatje in ieder geval niet mislukken. Fingers crossed voor mijn ma !!

 181. erika83 erika83

  181

  ik zou als eerste een foto van mijn buik maken

 182. Tyrza Both Tyrza Both

  182

  Ik zou er de eerste foto's mee maken van onze dochter. Ons eerste kindje. Een bijzonder moment om vast te leggen :)

 183. Jacqueline Moors Jacqueline Moors

  183

  Ik zou een foto maken van mijn zoontje die aan het genieten is van zijn eerste ijsje!

 184. Daisy Ketelaar Daisy Ketelaar

  184

  ONDERWATER!!! Ik zou het eerste beste zwembad induiken met mijn 2 kinderen (3 en 1)en onderwater COOL(e)PIX maken!

 185. ilonawolters5 ilonawolters5

  185

  Als ik het fototoestel win dan ga ik onderwaterfoto's maken van de vrijdagochtend babyzwemclub. Wij gaan namelijk elke vrijdag zwemmen. Daarnaast ga ik hem dan straks gebruiken voor de geboorte van ons tweede kindje want ons oude toestel is echt aan vervanging toe

 186. Caroliene Beenhakkers Caroliene Beenhakkers

  186

  Ik ga natuurlijk als eerste fotoos maken van mijn aller mooiste bezit mijn gezin!! en dan hopen dat mijn dochter hem niet pikt die is gek op fotoos maken van vanalles1! en natuurlijk binnenkort op vakantie naar Frankrijk dus het zou wel heel erg leuk zijn als wij dan de fotoos met deze prachtige NIKON camera konden maken :-))

 187. wendyke82 wendyke82

  187

  mocht ik de nikon winnen dan maak ik de eerste foto van mijn 2 mannetjes op het tuinhuisje in de nieuwe slaapkamer mooie zomer foto's in het zwembadje in de tuin

 188. helga heetebrij helga heetebrij

  188

  Als 1ste ga ik mijn jongste dochter Esmee onderwater op de foto zetten dit lijkt mij zoo gaaf een foto van haar onderwater en omdat ze net op zwemles A zit en dit meteen een goede oefening voor haar is om onder water te zwemmen en daarna zet ik met heel veel liefde ons gezinnetje op de foto en deze aan de opa's en oma's en tante's geven en zo kan dan iedereen genieten van deze geweldige camera!!!!!

 189. rilana213 rilana213

  189

  Ik zou dan denk ik toch als eerste een foto maken van mijn nieuwe terras was ik zelf helemaal gemaakt hebt. Okay mijn lieve vader heeft mij een beetje geholpen.. maar ik ben zo trots op mijn nieuwe terras. Ik hoop daar van de zomer vele uurtjes te kunnen zitten en genieten van mijn vijver!

 190. loulou loulou

  190

  De eerste foto zal ik maken van mijn 3 maanden oude zoontje als hij net ontwaakt. De grootste glimlach recht uit zijn hartje zal op de camera blijven plakken!!

 191. jepje jepje

  191

  ik zou de heledag foto,s maken van alles wat mijn kinderen doen

 192. carla carla

  192

  Ik zou hem de eerste keer dan gebruiken om foto's onder water te maken van mijn zoontje die door het gat zwemt voor zijn A diploma. Hopelijk win ik de camera en mag mijn zoontje in juni af zwemmen!!

 193. Melanie Thal Melanie Thal

  193

  ik zou als eerste een foto laten nemen van mijn kinderen en mij zelf heb geen foto van ons samen en die laat ik dan op canvas afdrukken en voor de rest mijn kinderen in alles wat of ze doen

 194. marjow marjow

  194

  het lijkt me zo leuk om onder water foto's te maken!! Maar eerst van mn steeds groter wordende buik en de kleine meid die rond Augustus wordt geboren. maar uiteindelijk lijkt me dat super leuk!!

 195. Bertanijs Bertanijs

  195

  Ik zou eerste een foto van mij prachtige tweeling nemen........

 196. linda79 linda79

  196

  Onze camera is helemaal op, hij doet t nog wel, maar hapert steeds. Zeer frustrerend. De eerste foto die ik zou maken met de nieuwe camera, zou een foto zijn voor een blog hier op de site. Een foto van mijn 4 mooie meisjes, zodat ik die aan jullie allemaal kan laten zien.

 197. J.nice J.nice

  197

  Van mijn 3 kinderen die mij een kus op mijn zwangere buik geven. Zo weet mijn 4de telg dat hij of zij liefdevol verwelkomt wordt.

 198. mulderstina mulderstina

  198

  Ik zou als eerste een foto willen maken van mijn mooie meisjes. Mijn camera is helaas stuk en kan nu alleen nog maar foto's maken met mijn telefoon. Die worden niet zo mooi... Ik zou een gat in de lucht springen als ik win :)Maar dat zouden de meesten hier waarschijnlijk doen.

 199. Petra Van egmond Petra Van egmond

  199

  Van mijn zwangere buik!Ben namelijk 17 weken zwanger,en nu ga je dat ook zien,dus zou leuk zijn om geregeld een buikfoto te maken!Op dit moment heb ik helemaal geen camera,ook niet op mijn telefoon,dus zou ik er graag een winnen!

 200. hiltje hiltje

  200

  van mijn 2 mooie dochters die nu nog een blank huidje hebben maar over een week weer heerlijk bruin zijn.

 201. mony mony

  201

  De allereerste foto zal er 1 van de katten worden.... Bij gebrek aan de komst van o zo gewenst kindje zijn zij onze poezenkindjes... Als ik de reclame van nikon zie droom ik altijd een beetje weg. Ik vind het een geweldige reclame en een mooi merk. En wat leuk dat ie ook onder water gebruikt kan worden! (we gaan snorkelen deze vakantie (Curacao)). Ik zou er in ieder geval heel veel plezier van hebben, want ik ben een echte scrapfanaat en schiet dus plaatjes van vanalles en nog wat om maar weer te kunnen scrappen met nieuwe foto's!!!

 202. Willemien Steenbergen Willemien Steenbergen

  202

  Ik zou een foto maken van van mijn drie mooie mannetjes die heerlijk in het zwembad aan het genieten zijn die heerlijke weer!

 203. Sjoukje Sjoukje

  203

  Mijn dochter en zoon natuurlijk!!

 204. Helen Noordam-parr Helen Noordam-parr

  204

  Ik fotografeer al heel veel, is eem grote hobby van mij met mijn Nikon spiegelreflex. Maar dat kan ik niet overal meeslepen. Als ik deze zou winnen dan zou hij als eerst meteen meegaan naar de zwembed met mijn man en kinderen, kan ik daar ook super leuke herinneringen vastleggen!

 205. Risje Risje

  205

  Ik zou een mooie foto maken van mijn man en 4 maanden oude zoontje, omdat mijn man de Nachtven vroege voedingen altijd heeft gedaan ivm mijn ziekte!

 206. mx3zand mx3zand

  206

  als eerste uiteraard van mijn kinderen ,maar het zou super zijn om in de vakantie mooie onder water foto,s te kunnen maken.en een foto van mij zelf die hebben we bijna niet

 207. Cinnepin Cinnepin

  207

  Van mijn dochtertje in het zwembadje. Het wordt weer prachtig weer en vandaag hebben we het zwembadje weer opgezet. Mooi om een foto vanuit het zwembadje zelf te nemen zonder bang te zijn dat deze camera er iets mee lijdt!

 208. susanne79 susanne79

  208

  Ik zou als eerste een foto nemen van mijn lieve meid samen met haar papa als ze samen aan het spelen zijn. Het is zo mooi om te zien hoe die twee samen aan het genieten zijn. Ik krijg er zelfs soms tranen van in mijn ogen.

 209. leootjuh88 leootjuh88

  209

  Van mijn prachtige dochter Jaylinn! Het liefst maak ik de hele dag door foto's van mijn trots, om zo alle waardevolle momenten vast te leggen en zo alle dierbare herinneringen te behouden!

 210. janice janice

  210

  Ik zou een foto maken van ons derde wonder, Leandro is bijna zes maanden maar net als zijn broertjes zo bijzonder! Ook de rest van het gezin leg ik natuurlijk vast, om alle waardevolle momenten vast te leggen voor later.

 211. ClaudiaHH ClaudiaHH

  211

  Van het "fietsenrek" van mijn zoontje van net 7 jaar :-). Hij is in twee weken tijd twee voortanden kwijt en heeft dus een heel ander snoetje nu: hoog tijd voor een hele leuke foto!!!

 212. MVBL MVBL

  212

  Van mijn zoon en dan onder water, en als het lukt ook van mijn dochtertje, altijd al zo'n foto willen hebben.

 213. mjamcolin mjamcolin

  213

  de eerste foto die ik zal nemen is met het hele gezin, papa mama damian en de hond, dat zal de eerste zijn, damian is zo fotogeniek coole actie trouwens groetjes

 214. Dagmar Dagmar

  214

  Ik zou een foto maken tijdens de eerste keer zwammen met mijn zoon! Jonah is 6 weken te vroeg geboren. Nu, na 10 weken, weegt hij 3,3 kg en mag hij voor het eerst gaan zwemmen! We kijken hier erg naar uit!!!

 215. angelique kreugel angelique kreugel

  215

  van mezelf en mijn twee binken ruim 60 kilo afgevallen in tussentijd een tweede wondertje gekregen en nu alles beetje stabiel is kan het genieten optimaal beginnen en ben ik megaaa trots dat is zeker een plaatje waard

 216. Estherhaze Estherhaze

  216

  De eerste foto die ik met deze super camera zou maken zou het moment zijn dat mijn oudste dochter, mijn jongste dochter in haar armpjes heeft! Mijn oudste is nu 2 jaar en binnenkort verwacht ik mijn tweede meisje!!!! Is er iets mooiers om te fotograferen? ;-)

 217. Dirkjan Boomsma Dirkjan Boomsma

  217

  Van mijn dochter Alyssa, van anderhalf, die heerlijk geniet met dit mooie weer van haar zwembadje

 218. ik uit amsterdam ik uit amsterdam

  218

  dat is geen moeilijke vraag, het eerste waar ik een foto van neem is mijn vriend zijn eerste moment straks na de bevallig als papa!! Daar kijk ik zo naar uit!

 219. chanty888 chanty888

  219

  Ik zou voor het eerst het knopje indrukken als mijn dochtertje zich zelf insmeert met talkpoeder......... En dan zal ik nog vele malen het konopje ingedrukt houden totdat me vinger kramp krijgt hahhahaha......

 220. Selena Ramkhelawan Selena Ramkhelawan

  220

  natuurlijk van me kleine boef, die met 1 jaar en 11 maanden al helemaal zindelijk is en alles op de wc doet!

 221. charlene tiber charlene tiber

  221

  Van onze dochter kyra, Ze is een fotomodel, ik hoef maar met de telefoon naar buiten te komen roept ze al mama foto maken van kyra hihih,

 222. Amanda Aalmoes Amanda Aalmoes

  222

  Van mijn dochters roos en iris die mijn zwangere buik kussen.

 223. Annick1 Annick1

  223

  Het eerste wat ik zou doen is rustig ergens gaan zitten met het toestel dicht bij me. Ik heb door een Postpartumdepressie lang niet kunnen genieten van de kleine mooie momenten en heb er ook veel gemist en zou dus graag zo'n mooi klein spontaan moment van iets wat mij gelukkig maakt als eerste willen vastleggen.

 224. IloveGandJ IloveGandJ

  224

  Dan spring ik meteen in het zwembad om een fotoshoot te maken van mijn twee kleine waterratjes.

 225. Babbleltje Babbleltje

  225

  ik zou vragen of mijn partner de eerste foto neemt van mijn oma, mijn moeder, ik en mijn dochter een 4 generatie foto nu het nog kan

 226. Michella Brete Michella Brete

  226

  Ik zou als eerste een foto maken van mijn 4 kids samen met hun zieke oma mijn moeder die niet lang meer te leven heeft. Zodat ze toch altijd een herinnering hebben aan haar. vooral voor mijn dochtertje van 2 en zoontje van 3 wkn die haar nooit echt zullen kennen.

 227. Ladydorien Ladydorien

  227

  Een foto van mijn kleine man met zijn opa! Zo'n mooi gezicht als ze samen spelen!

 228. Mvjj Mvjj

  228

  Ik zou dan heel graag de eerste foto van een positieve zwangerschapstest maken! En die naar mijn man sturen ;-)

 229. Sandra Etten Sandra Etten

  229

  Van alles wat ik tegen kom eigenlijk. Hihi Dat zullen hoogst waarschijnlijk m'n kids zijn en m'n man vriendjes vriendinnetjes :D. Zo leuk om alles vast te leggen wat er in hun leventje gebeurt en het gaat allemaal al zo snel.

 230. Silvia Bolte Silvia Bolte

  230

  Als eerste: het afzwemmen voor diploma A van mijn dochter van 4

 231. Tinkie Tinkie

  231

  ..

 232. Roos Roos

  232

  Mijn zusje gaat in bad bevallen en ik mag erbij zijn, deze camera lijkt me geweldig om het allemaal vast te leggen!!! de eerste foto wordt dus van mijn kersverse neefje of nichtje!

 233. deeske deeske

  233

  van de geboorte van ons eerste kindje

 234. Desi Daubert Desi Daubert

  234

  van mijn twee mannen :-) mijn zoon Jordan und aanstaande man Sven.....

 235. anniejuul anniejuul

  235

  van mijn zoontje die wordt 1 juli 2 jaar. ik zou dan op zijn verjaardag een super mooie foto willen maken als hij de taart voor zich heeft staan met 2 kaarsjes er op die hij uit blaast. zo dat we nog terug kunnen kijken naar deze bijzondere dag

 236. Geadouma Geadouma

  236

  Van mijn 2 zoontjes (oudste 3 mei 2 geworden en de jongste 5 mei geboren) om er vervolgens een mooi canvas doek van af te laten drukken voor Vaderdag (heitiedei)..

 237. Anne36 Anne36

  237

  Ik zou een foto maken onder water als mijn zoontje in het zwembad zit. Of een foto als we voor het eerst gaan fietsen. Of een mooie foto om op canvas af te drukken voor vaderdag. Of een mooie foto voor opa's verjaardag. Of eentje voor die van oma. Of een foto van de eerste keer dat we naar de dierentuin gaan. Of als mijn zoontje straks 1 jaar wordt. Oh, ik laat die camera niet meer los denk ik.

 238. ankie84 ankie84

  238

  van onze zoon bij pake en beppe in het gras(opa en oma)

 239. biver75 biver75

  239

  De geboorteakte van mijn dochter Ilse! Waarom? Ik ben sinds een paar jaar bezig met het uitzoeken van mijn stambo(o)(m)en (van mijn 4 grootouders). De meeste geboorteaktes komen uit het archief, maar deze is wel heel speciaal om op de foto te zetten...

 240. Dewi van Hees Dewi van Hees

  240

  Van m,n dochters onder water!!!! Heb 1000de foto's van ze,maar foto's van wat ze het liefste doen ( zwemmen en spatteren ) heb ik helaas niet! Hoe bijzonder zou het zijn als ik als moeder van 2 waterratjes foto's kan showen van m,n kids onder water!!!

 241. tanteTrudy tanteTrudy

  241

  Net zoals zovelen zou ik de eertse foto van mijn zoons proberen te maken. Maar met pubers zal dat net meevallen. Daarna zijn mijn gastkindjes aan de beurt.

 242. Marielies Beukema Marielies Beukema

  242

  waar ik mijn eerste foto van neem? .... mijn binkie en troetelbeer! en dan zou het nog mooier uitkomen voor binkie's verjaardag 13e. de taart, slingers, visite, kado's en in de hoofdrol binkie Jason die helemaal happy is op zijn dag.

 243. baloe15 baloe15

  243

  Wij gaan bijna op vakantie, dus het zal van mijn gezin in frankrijk zijn.

 244. johanenpaula johanenpaula

  244

  Van mijn 2 prinsesjes (5 jaar & 4 maanden) in het zwembad op vakantie!!

 245. nvsleeuwen nvsleeuwen

  245

  Van de twee mannen in mijn leven!! Het is zo geweldig om ze samen te zien genieten van alle dingen die het leven te bieden heeft...papa wil Sjoerd alles laten zien, ontdekken en ervaren. Genoeg mooie momenten dus om geweldige foto's van te maken!!!

 246. Anissa Assa Anissa Assa

  246

  Niet origineel, maar wel onvervangbaar belangrijk; Van mijn kinderen. In de kraamweek is mijn fototoestel zoekgeraakt(of gestolen?) en sindsdien kan ik geen mooie foto' s meer maken van mijn nieuwe mannetje van 3 weken oud. Dit vind ik zoo pijnlijk jammer, want deze eerste weken verandert hij al zo snel en dat kan ik nu niet meer vastleggen met mijn camera!

 247. mamaS mamaS

  247

  Van ons nieuwe gezinnetje. IK ben hoogzwanger en kan niet wachten tot onze kleine spruit er is. Ook onze oudste van 2 is erg nieuwsgierig wanneer haar broertje er nu eindelijk komt. Een mooie foto van ons vieren is geweldig!!!

 248. wandena wandena

  248

  Met mijn zoontje beleef ik heel veel dingen op een dag. Zo een handige camera kan ik dan zeker goed gebruiken om de leuke gebeurtenissen vast te leggen. Het is klein compact en makkelijk overal naartoe mee te nemen. Hopelijk win ik. Succes alle mamas.

 249. Nini Schalkwijk Nini Schalkwijk

  249

  Van onszelf in de badkamerspiegel, die camera moet gelijk uitgeprobeerd worden onder de douche met mijn dochter :)

 250. MayaNap MayaNap

  250

  Ik zou als eerste de eerste stapjes die mijn dochter zet als ze voor het eerst los gaat lopen. Dit is bij ieder kind uniek en een moment dat voor altijd vastgelegd moet worden!

 251. Bosbokje Bosbokje

  251

  Ik zou als eerste mijn 1e kleinzoon ermee vereeuwigen.Zeker als hij zo'n mooie big smile laat zien.

 252. dutch dutch

  252

  van mijn kinderen

 253. devilwoman devilwoman

  253

  ik heb een kleindochter v 5 maanden en heb zelf nog geen foto van haar kunnen nemen omdat mijn oude gsm niet werkt zoals het moet en ik heel blij zal zijn moest ik dit kunnen winnen

 254. Linda Lente Linda Lente

  254

  van mijn zoontje van 2,5 jaar, die met zijn favoriete hobby bezig is, zijn vader helpen met de pony's. En aangezien onze camera kapot is... heb ik helaas al heel wat leuke kiekjes niet kunnen nemen

 255. kareltjefiat kareltjefiat

  255

  ik zou als eerste een super foto maken van mijn zoontjes van 3,5jaar en 7maandjes zo leuk 2 van die boefjes

 256. Sandra Franso Sandra Franso

  256

  Het lijkt mij geweldig om de camera te winnen.Ik zou als eerste een geweldige foto maken van onze 3 zoontjes voor op het geboorte kaartje van ons 4 de zoontje, die in september geboren wordt.

 257. Anneliese Anneliese

  257

  Ik zou eerst een foto maken van mijn kinderen, iedere dag, om zo een compleet van hun jeugd te maken, fotoboeken maken op internet, zodat ze de foto's later mee kunnen nemen.

 258. jpmvandenberg jpmvandenberg

  258

  Mijn vriend met onze dochter van 7 maanden samen onder water.

 259. Kersten Kersten

  259

  van onze lieve dochter en misschien zelfs wel met haar babyzusje er bij aangezien ik 29 augustus uitgerekend ben dat zou wel heel gaaf zijn omdat dat moment vast te kunnen leggen met zo'n camera die geweldige foto's maakt

 260. Chantal Hauten Chantal Hauten

  260

  Onze eerste foto zou ik maken van onze zoon als die weer iets grappigs uithaalt. En verder hou ik veel van foto's maken. Dus eigenlijk alles wat wij leuk vinden en wat we doen wordt gefotografeert. En als we deze zouden winnen gaan we eerst onder water fotograferen op vakantie als we aan het snorkelen zijn. En vergeet zometeen niet het zwemmen in het zwembad, want het kan weer. Jippie. Prettige zomer toegewenst iedereen.

 261. biancazee biancazee

  261

  Ik zal mijn eerste foto maken van mijn mooie dochter, die na twee dagen zon alweer poepie bruin wordt.

 262. evatius evatius

  262

  van mijn pasgeboren baby, ik ben 9 augustus uitgerekend en ik zou vast en zeker héél veel foto's willen schieten! Nu moet ik mijn man vragen foto's te nemen maar als ik deze gave Nikon Coolpux in mijn bezit heb hoef ik hem niet meer te vragen!!

 263. Frauke31 Frauke31

  263

  Ik zou een foto maken van het hele gezin. De dochters wonen niet thuis. De ene woont bij haar moeder en de andere woont tijdelijk uit huis omdat het niet meer ging. We hebben daarom de moeilijkste beslissing moeten maken die een ouder ooit maar beter nooit zou hoeven te maken om voor de veiligheid van haar en het gezin haar uit huis te plaatsen. Voor die tijd was ons manneke te klein om echt op een mooie gezinsfoto te kunnen en nu is het vrij lastig om ervoor te zorgen om het hele gezin bij elkaar te krijgen

 264. linda79 linda79

  264

  Deel 2: ik zou gewoon weer foto's kunnen maken. ons toestel is vandaag kapot gegaan

 265. sandra sandra

  265

  Voor mij is het een betere vraag: wat zou je niet fotograveren :D MEt 2 kleine kinderen is altijd wel wat op beeld vast te leggen maar je camera onderwater houden en hopen dat het goed gaat heb ik nog nooit kunnen proberen. Dus ik ga mijn oudste in het zwembad fotograveren! Dat lijkt me zo leuk, maar nu ben ik toch bang voor de waterschade :D

 266. Judith Pijnappels Judith Pijnappels

  266

  Ik zou een foto maken van mijn moeder die in juni 80 wordt en mijn 2 meiden en die dan laten vergroten en afdrukken als cadeau voor haar.

 267. Wendyke84 Wendyke84

  267

  Mijn 16 maanden oude dochtertje wanneer de kleine deugeniet weer eens aan haar klim-avonturen begint :p Tegenwoordig is de schutting in de tuin erg interessant

 268. Sjietah Sjietah

  268

  Van mijn zoon (4 jaar) en zijn papa, die het 1e EK van zijn leventje serieus gaat beleven!

 269. Ellen82 Ellen82

  269

  De eerste foto's die ik zou nemen...dat zijn de vakantiefoto's! Dit jaar gaan we voor het eerst met het hele gezin op vakantie. Dat is door omstandighedennog nooit gebeurd.

 270. Twinkel Twinkel

  270

  hm de aller eerste foto die ik zal maken met deze camera? Dat hangt er maar net vanaf op welk moment ik hem ontvang. Of de kinderen dan thuis zijn, of de kleine wakker is. Het enige wat vast staat is dat ik hem meteen ga uitproberen. Alle mogelijkheden uitvogelen en proberen. Dus kan zijn dat de allereerste foto een foto van de woonkamer wordt of van een plant of van een van de kinderen wie weet.. De meeste foto's maak ik van onze kinderen maar ook de natuur vind ik erg mooi om te fotograferen. En zo heb ik er maanden tussen zitten dat ik meer dan 500 foto's maak maar dat zal meer worden als ik ook onderwater foto's kan maken.

 271. Sweetangel Sweetangel

  271

  van mijn zoontje en de kleine die er over paar weekkies bij komt natuurlijk , alle dierbare momenten vastleggen , om er een mooi album van te maken voor later.... mijn oudste dochtertje is in 2003 veel te vroeg overleden door hersenvlies-ontsteking, is van de ene op de andere dag toen ziek geworden en overleden .... slechts 22 maanden oud was zij, dus ik weet als geen ander hoe kostbaar en dierbaar fotos zijn ... aan haar zijn dat de enige herinneringen die we nog terug kunnen zien.... daarom vind ik fotos heel erg belangrijk, zodat mijn kinderen later alle mooie momenten kunnen terug zien uit hun jeugd

 272. Jokki Jokki

  272

  Een familieportret! Het is alweer een paar jaar geleden dat we een foto hebben gemaakt van het hele gezin (mijn ouders, mijn zussen met man en kinderen, mijn broertje en mijn man en ik) en het wordt hoog tijd om dat weer eens te doen aangezien er 2 kleine mannen zijn bijgekomen het afgelopen jaar. Met een zelfontspanner moet het lukken om ons 12en op de foto te krijgen toch??

 273. linda essens linda essens

  273

  Het eerste waar ik een foto van zou nemen zou zijn van mijn dochter, omdat als ze binnenkort geboren wordt het 4de geslacht is van onze familie! Mijn dochter, ik zelf, mijn moeder en mijn oma gaan dat met z'n allen op de foto! Het moet een geweldig plaatje worden, en dat zal met deze fantastische camera zeker lukken!

 274. Norine Norine

  274

  Waar zou je als een foto van nemen? Nou, onderwater natuurlijk. En dan van mijn kinderen, al zwemmend. Het is weer volop zwemweer, dus dat komt helemaal goed! Fotograferen is al een grote hobby van me, en onderwater fotograferen staat toch ook nog eens op mijn verlanglijst. Met deze camera moet dat vast spectaculair worden! En nog een makkelijk meeneemformaat zie ik. Heel handig voor in het zwembad lijkt me. Nog een omkoop actie, hahaha: als ik die camera zou winnen, zou ik zwaar bereid zijn om er een leuk artikel over te maken op Mamaplaats, mét foto's natuurlijk, vanzelfsprekend hoor! ♥ Lieve groetjes!

 275. MeJulie1977 MeJulie1977

  275

  Van mijn dochtertje samen met mijn zwangere buik! Leuk als geboortekaartje.

 276. Sabrina Baan Sabrina Baan

  276

  Ik zou graag een foto willen maken op vakantie in zuid Frankrijk van mijn zoontje als we weer gaan proberen om met hem in de zee te gaan zwemmen of als hij speelt op het strand.

 277. ons_b ons_b

  277

  Van mijn dochter Femke (11 mnd)samen met de hond Quinty. Zijn zijn dikke maatjes en zijn bijden dol op een fototoestel. ze gaan er dan mooi voor zitten.

 278. Ellen Nijhuis Ellen Nijhuis

  278

  Van Daan met de twee lieve teckels. Vorige week is er één aangevallen en was ze er bijna geweest, hopelijk kan ik nog veel mooie foto's maken van hen drieën.

 279. janny456 janny456

  279

  Roan kan sinds gister zelfstandig zitten en is nu negen maanden oud. Ik heb een mamafiets gekocht, dus als ik zon camera zou winnen ga ik als eerste een foto maken van dat Roan voor de eerste keer op de fiets gaat. En onze camera kun je geen heldere fotos mee maken erg onduidelijk

 280. Karin Lute Karin Lute

  280

  Van onze kleine prinses natuurlijk, ze begint al te lachen als ze een camera ziet...

 281. laura1978 laura1978

  281

  Van de kleine meid! In oktober word ze verwacht en de trotse papa gaat dit wondertje vast heel mooi vast leggen!

 282. Friezin Friezin

  282

  Ik zou een mooie plek in de natuur opzoeken en een foto maken van m'n dochter met een krans van madeliefjes op haar hoofd...

 283. melanie pelders melanie pelders

  283

  ik zou als eerste een foto maken van mijn 2prachtige kinderen. en zou alles vast leggen van alle mooie gebeurtenissen.me oudstegaat er zelf voor staan voor een foto.

 284. marcootje01 marcootje01

  284

  Van mijn vijver die nu eindelijk kindproof is. Kan ik ook nog een foto van onder water nemen, ook grappig.

 285. mvr1984 mvr1984

  285

  van ons eerste wondertje!!! en hoe hij/zij bij papa in zijn armen ligt!!!

 286. sietske sietske

  286

  Ik wil graag in een bad bevallen (25-10-12) dus met deze waterproofcamera zou ik mijn man foto's laten nemen van ons wondertje wat zwemmend in water ter wereld komt

 287. mamasalome mamasalome

  287

  ik met deze prachtige camera mijn dochtertje de eerste foto laten maken op onze vakantiebestemming in Griekenland lekker bij het zwembad (aangezien hij shockproof en waterproof is...), dat zou ze echt heeeeeel leuk vinden!

 288. dath75 dath75

  288

  Mijn eerste foto met deze camera zou ik nemen onderwater van mijn zoon die binnenkort af moet zwemmen. De volgende zou zijn van mijn twee zonen samen met papa, lekker ravottend in het water. Onderwaterfoto's zullen spectaculair zijn, maar met een gewone camera is dit niet te doen.

 289. chemick chemick

  289

  van mijn drie zoontjes. Als ze weer eens stiekem bij elkaar in bed zijn gekropen en daar liggen te slapen. Wat een rijkdom!

 290. priscilla baarle priscilla baarle

  290

  Ik zou denk ik als eerst een foto maken van mijn zoontje van 9 weken zijn papa zijn opa en zijn overgroot opa zolang die er nog is en het nog kan want het kan zo over zijn hij is al 80 en toen mij man geboren was hebben ze ook een 4 genaratie ghad en nu dus weer dus zeker een fototje waard

 291. ALU ALU

  291

  Ik heb onlangs een miskraam gehad en we hopen heel snel weer zwanger te raken. Ik zou dan de eerste foto maken van de positieve test en de tweede van mijn buik als zichtbaar is dat ik zwanger ben. En natuurlijk een heleboel van de baby die wij hopen te krijgen. Kinderen krijgen is namelijk niet vanzelfsprekend. Het blijft het grootste wonder dat er is.

 292. deottens deottens

  292

  onze eerste foto zouden wij willen maken van onze tweeling op de eerste dag op de kleuterschool. wat worden ze snel groot!

 293. DiaantjeW DiaantjeW

  293

  De nieuwe kinderkamer voor ons zoontje in ons nieuwe huis!

 294. Christa Olij Christa Olij

  294

  Binnen 2 weken ben ik uitgerekend! Mijn eerste foto zou ik maken van mijn grote kanjer van 6 die zijn nieuwe broertje in zijn armen heeft! Kan niet wachten!

 295. lobkehaas lobkehaas

  295

  Van onze kuikentjes die vandaag of morgen geboren gaan worden!! Onze kinderen praten al een paar weken over niets anders. Elke dag vraagt de middelste of we al kleine kipjes hebben en willen ze in het hok kijken of de eitjes al uitgekomen zijn.

 296. Savon Savon

  296

  Van mij en mijn vriend om iedereen te laten weten dat we zwanger zijn

 297. Lina Lina

  297

  Mijn prinsesje van 7 maanden gaat binnenkort voor het eerst op vakantie. Als ik de camera win zou ik foto's maken van mijn prinsesje bij het stranden van Turkije. En daarom vind ik deze camera geweldig omdat zelfs onderwaterfotografie mogelijk is. En tegen een stootje kan als er druppels water opkomt. Want zelfs bij het in badje doen van mijn prinsesje gaat ze schoppen en slaan in water, waarbij de druppels in de rondte vliegen hahaha.

 298. Napoleon Napoleon

  298

  Ik zou dan eindelijk die foto van al mijn kinderen samen maken! Ik heb heel veel foto's maar maar 1 foto waar al mijn kinderen samen op staan, en dat was toen de jongste net geboren was. Mijn camera is onlangs stuk gegaan en daardoor kan ik even mijn grote hobby (fotograferen dus) niet uitvoeren. Hierdoor maak ik alleen foto's met mijn telefoon, maar ja, een camera maakt toch echt mooiere foto's! Dus ik zou die mooie foto van alle kids samen maken, die foto die je op canvas laat afdrukken en dan aan de muur hangt!

 299. twinmam twinmam

  299

  Ik zal als eerste een foto maken van mijn buik, nu er nog niks tezien is, is het wel leuk om elke maand een foto te maken....... Daarna van onze tweeling en mijn man!

 300. leutscher23 leutscher23

  300

  Natuurlijk van mijn dochter, maar dat zegt iedereen. Mijn man is ook helemaal gek van foto's maken van onze dochter. Daarnaast van onze dieren (hond en katten) en het kindercircus waar we vrijwilliger zijn, bijvoorbeeld aankomend weekend hebben we een groot jubileumfeest, dan zou ik een heleboel foto's van lachende kinderen kunnen maken erg leuk! En tenslotte ben ik gek van foto's van zonsondergangen, dus dat probeer ik steeds weer, want elke zonsondergang is weer anders hoor, en op het strand is het het mooiste. Nou, genoeg foto's denk ik...... Groetjes Karin

 301. Shantii Shantii

  301

  De eerste foto zal van onze dochtertje zijn. Ons eerste kindje moet natuurlijk meteen op de foto als ze er is :).

 302. Fenneke Fenneke

  302

  Ik zou het liefst als eerst een foto van buiten maken. Als de zon schijnt, bijvoorbeeld de zon die op het water schittert of de zonnenstralen die door de bomen schijnen. Als het regent de druppels die in het water terecht komen (ikzelf sta dan natuurlijk onder een paraplu haha) Ik zou dus in inder geval gelijk gaan experimenteren.

 303. xxmaschaxx xxmaschaxx

  303

  Na twee weken couveuseafdeling ben ik vandaag eindelijk thuis gekomen met mijn kersverse spruit. De eerste foto die ik zou nemen is als hij straks naar buiten mag is een foto met de eerste zonnestralen op zijn gezicht!

 304. Belly85 Belly85

  304

  Ik zou als eerste de kleine wiebelteentjes fotograferen van onze kleine smurf! En wat super leuk dat hij ook onderwater kan!

 305. RenateG RenateG

  305

  Van mezelf: al juichend dat ik een camera gewonnen heb!!

 306. E Opbroek E Opbroek

  306

  Van de geboorte van mijn eerste kind in september!! Zo'n mooi moment moet natuurlijk worden vastgelegd!

 307. Tineke Tineke

  307

  Van al mijn kindjes(derde is in aantocht). En dan een keertje niet wazig, wat nu wel continu het geval is erg genoeg.

 308. judokid judokid

  308

  Ik maak graag en veel foto's, maar ben niet altijd tevreden met het resultaat met de camera van mijn mobiel, maar we doen het er zolang maar mee. Ik weet wel waar ik het eerst een foto van zou maken een onderwaterfoto, want die heb ik nog niet, op naar het zwembad

 309. viola1979 viola1979

  309

  Van ons gezin... altijd mist er 1 van de ouders omdat die de foto maakt. Op een telefoon heb je nl geen zelfontspanner. we zouden de natuur opzoeken en dan met z'n allen een superfoto maken. en de volgende foto's zouden van de kids zijn die met hun toch grote leeftijdsverschil heel lief samen kunnen spelen maar ook elkaar flink kunnen dwarszitten.

 310. grec grec

  310

  Geen twijfel mogelijk van mijn 2 mooie meiden. In ons nieuwe huisje of lekker aan het water met goed weer met de boten die hier voorbij komen zit je altijd wel goed. Onze jongste is nu bezeten van boten en schepen dus zal zij het prachtig vinden.

 311. lauravdoorn lauravdoorn

  311

  ik zou niet kunnen kiezen welk moment ik als eerste vast zou willen leggen alle momenten zijn bijzonder dus ik zou alles vast willen leggen maar denk vooral in,onder en bij t water dat zijn toch altijd leuke en mooie momenten mijn oudste mag bijna afzwemmen voor B en de jongste zit op baby zwemmen wat elke week weer een feest en oma al een nieuwe camera heeft gekost omdat ze te hard aan t spetteren was (dan zal deze camera een uitkomst zijn)

 312. rowanne rowanne

  312

  Wij verwachten een dochtertje, natuurlijk wordt de eerste foto dan de 4 generaties bij elkaar, prachtig ook om in te lijsten en voor later!

 313. francesca francesca

  313

  Van mijn kleine meid,verkleed in haar eerste kostuum,extra voor het ek, een zelfgemaakt oranje tenue om ons oranje te steunen! :D

 314. Esther Rijnders Esther Rijnders

  314

  Van mijn stoere man en mijn twee lieve kids in het zonnetje tussen de boterbloemen...wow!!!!

 315. marisse marisse

  315

  Ik zou de allereerste foto maken van mijn 3 mannen. Die o zo genieten van elkaar. ondanks de vele opstakels die ze moeten bevechten. super !!!!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >