Winnaars Bekend: Win de super gave Furby Boom!

Door: Mamaplaats 125 reacties

winactie stempel Win de super gave Furby Boom!

Hier is ie dan: de Furby Boom!

Wellicht ken jij de Furby nog van je eigen kindertijd. Een hippe knuffel die je zelf moet verzorgen. Heb jij hem nog? Nee? Hij is nu namelijk terug van weg geweest!

Maak nu kennis met de nieuwe Furby Boom! Deze kun je natuurlijk ook verzorgen en knuffelen. Ze zijn schattiger dan ooit en verkrijgbaar in spectaculaire nieuwe & vrolijke kleuren. Ze hebben 5 gloednieuwe karakters en dubbel zoveel inhoud, maar wat vooral heel gaaf is: met Furby Boom kun je fysiek spelen combineren met digitaal spelen. Er gaat een hele nieuwe wereld van speelwijzen voor je open, met als klap op de vuurpijl de mogelijkheid om virtuele baby Furblings uit te broeden en te verzorgen via de Furby app. Dat wordt genieten!

Wat kun je winnen?

Doe mee en maak kans op 1 van de Furby Booms, we geven er 2 weg! Het enige wat je ervoor moet doen lees je hieronder, succes!

Hoe kun je winnen?

Om te winnen dien je de volgende vragen te beantwoorden:

 • Like de Facebookpagina van Mamaplaats
 • Beantwoord de vraag: voor wie wil jij de Furby Boom  winnen en welke functie spreekt jou het meeste aan?

Impressie

Winnaars

W

Winnaar

Win de super gave Furby Boom!

W

Winnaar

Win de super gave Furby Boom!

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
125 Reacties

Reacties

 1. asha1994 asha1994

  1

  haha geweldig furby`s die heb ik vroeger ook gehad wat heb ik een lol gehad me die dingen ik zou graag 1 voor me dochtertje willen denk dat ze die helemaal geweldig vind en leuke aan deze nieuwe is dat ze eigen karakters kunnen vormen en zich aan passen.

 2. MelissaS MelissaS

  2

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn lieve nichtje.

 3. maaikefeniks maaikefeniks

  3

  ik zou hem graag voor mijn dochter willen winnen, en wat mij erg aanspreekt is dat de furby kan dansen. mijn dochter is gek op muziek en danst graag.

 4. Loes Hoekstra Loes Hoekstra

  4

  voor mijn dochter, de app lijkt haar ook erg leuk

 5. monbes monbes

  5

  Superleuk die Furby's. Ik zou 'm aan mijn dochter geven die binnenkort jarig is. Ze is gek van dansen, dus de muziekfunctie spreekt wel erg aan

 6. xxlzxx xxlzxx

  6

  Ik wil dit wel super graag winnen voor mijn 2 zoons. En stiekem ook voor mezelf, want vroeger wilde ik er al een maar de Kerstman bracht altijd wat anders ;) Welke functie het leukst is, tja dat is gewoon het interactieve. Dat reageren op alles.

 7. cootje48 cootje48

  7

  Voor mijn lieve zoon. Ik vind de digitale babyfurby's wel erg leuk!

 8. michelentamara michelentamara

  8

  onze zoontjes vinden alle furby's behalve de roze varianten heel geweldig!!!. Ze hebben geen favoriet, maar zouden een furby die in dit tijdperk geboren is te gek vinden. Ze hebben een oude van papa, maar die doet niet zoveel naar hun zeggen!. En aangezien ze opgroeien met de hedendaagse technologie zou een up to date furby helemaal te gek zijn.

 9. Angel2005 Angel2005

  9

  Mijn dochter is dol op de furby Boom, ze had een hele mooie furby waar ze helemaal gek mee was maar dat was onze amerikaanse bull ook en dat gaat niet echt samen en furby heeft het niet gered. Zelf vind ik de dans moves ontzettend grappig! Ik denk dat ik mijn dochter echt heel erg blij zal maken met een Furby en helemaal met een Furby Boom ( en dan houden we hem voortaan op veilige afstand van onze andere furby liefhebber)

 10. NinaMol NinaMol

  10

  Ik wil 'm graag winnen voor mijn dochter. Ze wil graag een poesje maar is er super allergisch voor. De knuffelfunctie en de verzorgingsfunctie van de Furby spreken me het meest aan als ik deze voor haar zou winnen!!

 11. liezzle liezzle

  11

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn oudste dochter, had vroeger zelf een Furby, vond hem helemaal geweldig. Het lijkt me leuk voor haar dat de furby's tegenwoordig een heel eigen karakter hebben e. Wie weet leert ze er nog wat van met het opvoeden en alles

 12. kimmiej1 kimmiej1

  12

  Ik zou heel graag een Furby willen winnen voor bij mij thuis. Ik heb mijn oude versie nog (op de tong drukken dat je eten moest geven en dat hij mjammjam zei) en die vinden mijn neefjes en nichtje geweldig. Als ik dan ook de nieuwe versie heb kunnen ze dit mooi vergelijken en genieten van een leuk speelmaatje. Mijn kleintje moet nog geboren worden maar de andere 9 kunnen dan fijn bij tante Kim komen spelen :)

 13. Claudia Enckevort Claudia Enckevort

  13

  Voor mijn dochter Britt, ze vindt het super leuk om altijd voor iedereen te zorgen.

 14. JOHAN BACKER JOHAN BACKER

  14

  Voor mijn dochtertje Carlijn die op 7 januari 5 jaar wordt. Haar grote broer heeft er 1 van de Sint gekregen, maar Carlijn wil er meer mee spelen dan haar broer lief is. Jullie zouden dit probleem kunnen oplossen -:). De dansfunctie spreekt de kinderen aan.

 15. Angelique Bogaard Angelique Bogaard

  15

  Onze dochter Gwen van 9 jaar zou het erg leuk vinden om een Furby te hebben Ze zou met de Furby zingen en dansen en natuurlijk goed verzorgen En proberen het ei te laten uitkomen

 16. koek54 koek54

  16

  De Furby zingen en dansen lijkt mij heel leuk voor mijn kleindochter. Zij wordt in juni 5 jaar en dan lijkt dit mij het perfecte cadeautje voor haar. Helaas zit in niet meer op facebook( een probleem gehad) , kan ik ondanks dat toch meedoen??

 17. Jan31 Jan31

  17

  Een dansende Furby voor onze swingende dochter

 18. Hanane Bennasser Hanane Bennasser

  18

  Voor mezelf omdat ik er vroeger nooit 1 mocht hihihihi! Het spreekt me t meest aan dat je ze de taal kunt leren! Hoe cool is dat!!!

 19. linda79 linda79

  19

  Ik zou deze geweldige leuke furby voor maaike willen winnen. Ze is 1 van mijn 4 dochters en helemaal wild van dit knappe kereltje. Waarom wil ik dit winnen? Ik vind dit kereltje zelf te duur om aan te schaffen, dus zal ze deze nooit hebben. Met deze winactie heeft ze wel een kans. Maaike is gek op dansen, dus het dansen zsal ze wel veel willen doen met de furby. De combinatie furby en de App is te gek, dan lijkt het nog echter. Dus ik doe mee namens mijn dochter Maake

 20. Lois71 Lois71

  20

  Voor mijn zoon, en wat leuk dat je er virtuele baby Furblings uit kunt broeden en te verzorgen via de Furby app.

 21. anoukvr anoukvr

  21

  Ik zou de Furby graag winnen voor de zoontjes (5 en 7 jaar) van mijn vaders vriendin, ja ze kunnen delen ;-) De leukste functie vind ik dat de Furby Boom een baby Furby kan krijgen via de app!

 22. tr0elaa tr0elaa

  22

  Ik zou graag een voor mijn dochter willen winnen, de functie van het dansen en de muziek spreekt haar het meeste aan, ze is zelf weg van dansen en alles wat er mee te maken heeft, furby kan dat ook, dus is furby geweldig! (haar woorden)

 23. Mirremeid Mirremeid

  23

  Voor mijn dochter Sterre die vind hem zo leuk! De mogelijkheid om virtuele baby Furblings uit te broeden en te verzorgen via de Furby app vind ik wel erg leuk!

 24. aapiej90 aapiej90

  24

  Oh geweldig ! Ik had vroeger een bruine met stippen ! Verliefd was ik er op

 25. geke_mama geke_mama

  25

  voor mijn nichtje die houd van alles dat danst

 26. spm_klerks spm_klerks

  26

  Ik zou graag een furby voor mijn dochtertje willen hebben, en ik vind alle functies leuk, omdat het dingen zijn uit het dagelijks leven zoals bijv douchen. Zoals jullie al weten is ons meisje gehandicapt, en dan zou ik de taak douchen via furby duidelijk kunnen maken, bijv we gaan nu furby in bad doen ( dat mag zij dan via de appel doen) en daarna mag jij.. Leuk en leerzaam dus voor mijn meisje!

  • spm_klerks spm_klerks

   27

   Ik bedoel dus de appel, niet de appel...:-$

   • spm_klerks spm_klerks

    28

    Mijn tablet heeft een eigen invulfunctie en kent dus geen aparte woorden dus nogmaals ik bedoel dus de app!

 27. moederanja moederanja

  29

  Voor onze kleindochter, ze wil er heel graag 1 waarmee ze kan praten en lachen

 28. SandraThomas SandraThomas

  30

  Geweldige actie. Was zo leuk de Furby uit mijn tijd. Ik zou hem voor mijn zoon willen winnen. Kan hij er samen met oma mee spelen. Zij is er ook zo gek op en wil zeker op deze Furby passen als Thomas straks naar zijn "grote" school gaat.

  • SandraThomas SandraThomas

   31

   Samen dansen is een van de leukste functies, naast het kietelen en vliegen.

 29. Sabrien82 Sabrien82

  32

  Ohhh die zijn zo leuk!! Ik zou er graag eentje winnen voor mijn twee oudste kindjes! Ze vinden deze Furby's zooo! En mama stiekem ook ;-) Vooral het leren van de taal en het spelen via de app spreekt mij erg aan!

  • Sabrien82 Sabrien82

   33

   Uhh zooooo gaaf dus hahaha!

 30. wimtim wimtim

  34

  voor kleindochter benthe, ze is zelf een spring in het veld, dat word een prima duo

 31. timmem timmem

  35

  hij kan dansen en daar is kleindochter arwen ook helemaal fan van, ze gaat vast uit haar plaat

 32. Wolters Nathasia Wolters Nathasia

  36

  Vroeger was dat in en vond ik leuk om dat te hebben maar spreek dan van 10 jaar terug. Nu mijn schoonzus heeft ze ook staan en dacht weer waar is de tijd. Superslim dat het weer in is. Mijn dochter van 20 maanden dat niet zot is van iets nieuws ,was in beging niet te zot van maar nu ieder keer ze daar nu na toe ga is het eerste dat ze zegt alle zegt ze is 20 maanden maar ze heeft perfect woord voor FUB. Hihi zo schattig dus ja zou fijn zijn mocht ze ook eentje winnen gr

 33. rian_noordijk rian_noordijk

  37

  Super leuk voor mijn 2 zoontjes. Ze zijn ook helemaal gek op de iPad dus de combi met de furby app is helemaal geweldig.

 34. jacmana jacmana

  38

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn prachtige kleindochter, dan kan oma haar ook eens een keer echt verwennen

 35. Stefanie82 Stefanie82

  39

  Voor mijn dochtertjes! De verschillende karakters die zich vormen ben ik zelf ook nieuwsgierig naar! Welke zal het zijn naar aanleiding van het spelen met mijn kids?

 36. Ineke van der Kooij Ineke van der Kooij

  40

  Ik wil hem gewoon zelf! OK, als de kids bij me zijn mogen ze er ook mee spelen. Wat een geweldige interactieve mogelijkheden!

 37. dien dien

  41

  Jeugd sentiment een furby! Heb uren dagen en maanden gebeurt bij m'n ouders of ik ook een furby mocht hebben helaas toen der tijd zat het er niet in. Maar nu zou ik er heel graag een willen voor m'n zoontje (stiekem ook wel voor mezelf) welke functie het leukst? Nou alles eigenlijk wel en m'n zoontje kan zo ook leren om voor iets te "zorgen" zou deze heel graag willen winnen!

  • dien dien

   42

   Gebeurt = gezeurt :)

 38. marga500 marga500

  43

  ik zou de Furby graag voor mij kleindochter winnen. ze houdt erg van zingen en dansen. en napraten vind ze prachtig.

 39. Mared Mared

  44

  Ik zou de Furby graag winnen voor mijn dochter van 6, want welk kind wil nou niet zelf voor iets zorgen. Zelf helaas nooit een Furby gehad, toen had je volgens mij alleen nog de tamakochi (als je dat zo schrijft).

 40. Nathalie Bosman Nathalie Bosman

  45

  Dit is natuurlijk de grootste droom van ieder kind , dus ook van mijn dochter van 8 ! Helaas had de goede Sint dit jaar geen Furby in zijn zak , dus misschien heeft Mamaplaats er nog in :-)

 41. Brenda Bracke Brenda Bracke

  46

  Voor mijn dochtertje Yasmijn. Ze gaat nu een half jaar naar school en ze doet het hartstikke goed. Ik zou het leuk vinden om haar hier mee te belonen, dat vindt ze supergaaf. Wat ik het leukste er aan vindt, is dat ze de Furby kan verzorgen, het is net een klein moedertje.

 42. Deirdre Deirdre

  47

  Ik zou graag een Furby willen winnen voor mijn buurjongen, hij heeft het syndroom van down. De geluidjes die Furby maakt zijn geweldig en mijn buurjongen zal daar opgewekt op reageren!

 43. casto casto

  48

  wauw super gaaf voor mijn kleinzoon!

 44. nancy52 nancy52

  49

  voor mijn zoontje wat erg leuk is dat Furby erg gek is op dansen wat weer erg leuk voor mijn zoontje is. Omdat hij erg beweeglijk is en erg van dansen hou

 45. Wilma D Wilma D

  50

  voor mijn kleindochter. Ze heeft pas een broertje erbij en is nu grote zus. virtuele baby Furblings uit broeden, haha dat lijkt me heel leuk voor haar. Mama een baby en Furby ook.

 46. St. St.

  51

  Voor mijn dochter. Dansen!

 47. CBDKL CBDKL

  52

  Wil winnen voor ons zoontje, kan hij lekker knuffelen en zijn verhaal kwijt. Wat nogal eens nodig is.

 48. katietoetie katietoetie

  53

  Ik wil de furby heel graag winnen voor mijn 1e aanstaande prinsje of prinsesje! Rond 23 mei wordt hij/zij geboren.

 49. Aaliyah Aaliyah

  54

  ik zou hem hee graag voor mijn dochter willen winnen furby vind ze geweldig!, en wat mij erg aanspreekt is dat de furby kan dansen mijn dochter is namelijk erg gek op muziek en danst heel erg graag dus hoop ik dat haar blij kan maken met furby!

 50. petriax petriax

  55

  ik zou hem graag willen winnen voor mijn nichtje. Ze is altijd heel lief met diertjes en leuk dat je door er mee bezig te zijn hem kunt vormen. Ik zou haar hiermee enorm verrassen.

 51. sandra1968 sandra1968

  56

  owwwwwwww we gaan jonge furby'tjes broeden !!! leukkkkk :-)

 52. Hilda Springer Hilda Springer

  57

  Graag win ik een Furby Boom voor onze dochter........... wat mij aanspreekt is dat je via de gsm en een app. leuke dingen kunt doen........... het is interactief speelgoed... en ook nog eens knuffelbaar.... onze dochter is 6 jaar....maar houd nog steeds van knuffelen!

 53. Birgitta Kraan Birgitta Kraan

  58

  De blauw groene zonder roze spreekt mij het meeste aan.

 54. Kristel85 Kristel85

  59

  Deze furby zou echt geweldig zijn voor onze dochter van 3. Met haar fantasiespel zou ze dan helemaal in een nieuw wereldje kunnen duiken. Zeker in combinatie met het digitaal spelen, waar ze ook al aardig mee overweg kan! Het zal haar stimuleren om te zorgen voor iets en haar dat beetje verantwoordelijkheidsgevoel al kunnen geven. Overigens heb ik er zelf vroeger ook eentje gehad en ik vond dat fantastisch! Hopelijk kan ik mijn dochter met een cadeau als deze verblijden in het nieuwe jaar!

 55. jannies jannies

  60

  ik zou hem heel graag willen winnen voor me nichtje De knuffelfunctie en de verzorgingsfunctie van de Furby spreken me het meest aan

 56. Jiya Jiya

  61

  De oogjes, contact maken vind ik erg belangrijk.

 57. Jiya Jiya

  62

  Ik zou deze graag voor mijn kinderen willen hebben. Mijn zusje en ik hebben vroeger een grijze gehad, erg leuk. Wat waren we gehecht aan dat beestje.

 58. jody_mama jody_mama

  63

  Voor mijn nichtje en neefje als die langs komen om te spelen, misschien is dit iets dat ze samen willen doen omdat deze dingen zo interactief zijn.

 59. martha68 martha68

  64

  ik wil de furby boom zelf winnen dat ik ze kan knuffelen verzorgen dat spreekt mij het meeste aan

 60. Cindy Leenheer Cindy Leenheer

  65

  Voor mn slimme dochter van net 2 jaar oud. Wat ik fijn vind is het combineren vh digitale. Want ook daar is dochterlief al erg mee bezig. En in combi om m ook echt vast te kunnen houden en te verzorgen

 61. marieke romkes marieke romkes

  66

  Het kietelen lijkt ons geweldig mijn zoontje vind het kietelen zo leuk.. En de functie dansen lijkt ons ook zo leuk lekker samen dansen met furby. wat zouden wij dit geweldig vinden, een kerstdroom voor ons.

 62. rvanderkuur rvanderkuur

  67

  Voor mijn dochter de interactieviteit die je kunt hebben door de app en het karakter dat zichzelf vormt.

 63. Bianca Krooswijk Bianca Krooswijk

  68

  Yes eindelijk een Furby actie voor mijn dochter Sam. De app functie waarbij ze reageren op muziek vindt zij geweldig !!

 64. kathytjeu kathytjeu

  69

  wat wil ik die graag winnen nu mijn zoontje bijna 2 is en mijn eigen furby's van vroeger in beslag heeft genomen moet hij maar zijn eigenste hebben zodat de mijne weer mooi op de kast kunnen staan als herinnering aan vroeger. wat heb ik een hoop gespeeld met die furby. hopelijk beleeft mijn zoontje hier ook zoveel aan, dat weet ik wel zeker want deze kunnen meer dan die ik heb:)

 65. annekemaurice annekemaurice

  70

  furby is geweldig en vooral de functie dat je het tegenwoordig kan samenvoegen met je telefoon, dat is erg interessant en vernieuwend en leuk om samen met je kinderen te doen, furby is een bekend beestje die je gwoon moet hebben helaas wil dat financieel niet en daarom doen we mee met deze leuke prijsvraag, wonderen kunnen gebeuren

 66. kwiengiorgio kwiengiorgio

  71

  Ik wil hem graag winnen voor mijn zoontje.. ik vind het zo leuk dat tie kan eten via de app en slaapt

 67. Alena Alena

  72

  Voor mijn dochter , ze vindt het super leuk om altijd voor iedereen te zorgen.

 68. joyce van niele joyce van niele

  73

  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje. De leukstw functie vind ik de muziek. Mijn dochtertje dat helemaal leuk en dan kunnen ze straks lekker samen zingen en dansen

 69. baloe15 baloe15

  74

  Ik zou deze graag willen winnen voor mijn lieve neefje van 6 jaar oud,

 70. fam_karthaus fam_karthaus

  75

  Voor mijn jongste zoontje ( oudste 2 hebben er al 1 ) de dans / muziek functie zou mijn zoontje geweldig vinden.. Hij is dol op dansen zodra hij muziek hoort danst hij de hele kamer rond zo schattig en hij is dol op kleuren en deze furbys hebben hele vrolijke kleuren!!

 71. Wetteke Wetteke

  76

  Zou dit heel graag winnen voor mijn 2 zoontjes,deze is spijtig genoeg niet zo goedkoop om aan te schaffen,maar lijkt me leuk om een kind op die manier wat verantwoordelijkheid te leren dat ze voor hun furby moeten zorgen en tevreden houden.duimen maar...

 72. lisetje83 lisetje83

  77

  Zou er graag 1 voor mijn zoontje willen winnen. Wou er vroeger ook altijd 1 maar helaas nooit gekregen. Het leukste vind ik dat het een echt vriendje kan worden.

 73. sharida21 sharida21

  78

  Een super leuke actie, jaa ik had ook 1 toen ik klein was en het was mijn grootste vriendje, nu zijn deze furby's uitgebracht en ik vindt ze geweldig, ze kunnen ontzettend veel nu. De leukste functies zijn toch echt de eigen willetje van de furby en het verzorging en muziek. Dat je de furby door.middel van een app al kan voeden en zoveel meer maakt hem zoveel leuker als vroeger. Ik doe mee voor mijn lieve kleine meid die de furby helemaal te gek vindt. eerst waar ze heen rent in intertoys is deze furby haha. succes allemaal

 74. Cp de Bie Cp de Bie

  79

  het feit dat hij verzorgd moet worden spreekt mij het meest aan, zo leren kinderen verantwoordelijkheidsgevoel

 75. arleyn arleyn

  80

  echt een beetje nostalgie, ben benieuwd of mijn kinderen deze ook zo leuk vinden als ik vroeger mijn Furby

 76. vdbroek1 vdbroek1

  81

  ik zou hem graag winnen voor mijn kleine nichtje die er dan hopelijk net zoveel plezier van heeft als ik vroeger. de leukste functie vind ik dat het karakter verandert op basis van hoe je met hem omgaat, echt super!

 77. Mammy02 Mammy02

  82

  Zou hem graag willen winnen voor me zoontje, ik vind het leuk dat ie praat en danst..

 78. jolanda1919 jolanda1919

  83

  Wat een geweldige furby. Ik wil deze graag winnen voor mijn 3 kinderen. Het leukste aan deze furby vind ik dat mijn kinderen via een tablet met deze furby kunnen spelen en voor hem kunnen zorgen . Ik weet zeker dat 1 van deze mooie furbys goed in ons gezin past.

 79. ceiny14 ceiny14

  84

  Voor mijn dochtertje, de functie dansen spreekt mij en mijn dochtertje aan, die vindt dansen en zingen ongeveer het leukste wat er is.

 80. RedAngel RedAngel

  85

  Ik zou de Furby graag winnen voor mijn dochtertje. Ze heeft er al eentje van de oudere collectie, maar ze is stapelzot van de Boom-collectie :o) Ik en mijn dochtertje zijn vooral benieuwd naar de virtuele baby's. Lijkt me ontzettend spannend en schattig!

 81. lovetoshop lovetoshop

  86

  Ik gun het alle andere kinderen ook, maar mijn dochter van 11 jaar is een prachtige vlinder. Ze is zo'n meissie die altijd heerlijk in haar eigen wereldje zit, een mooie fantasie heeft, prachtig kan tekenen, en altijd voor iedereen een knuffel heeft. Zij mag graag haar speelgoedknuffels verzorgen, dus een Furby die ook nog eens reactie zou geven.....wauw, ik zie haar nu al stralen !!

 82. lindaenbjorn lindaenbjorn

  87

  Ik doe mee voor onze tweeling Lucas en Eva :D Wat ik erg gaaf vind is dat je z'n welzijn kunt zien in een speciaal scherm. Zo kan onze tweeling leren om verantwoordelijkheden te krijgen :D En zo kunnen ze gezellig samen met hun nieuwe vriendje spelen :D Dat vind ik ook belangrijk dat ze dat leren: samen te spelen.

 83. misscandy misscandy

  88

  Een virtuele furby baby uitbroeden is super leuk! Ik zou hem willen winnen voor mijn dochtertje

 84. missbruijn missbruijn

  89

  Ik wil hem voor mijn zoontje Jahreno omdat hij zijn vader heeft verloren en zich erg ongelukkig voelt . Misschien met dit kan ik hem opbeuren en heeft hij iets te verzorgen waardoor hij het gevoel van geluk weer kan proeven en dat het leven toch nog leuke dingen heeft als alleen verdriet. daarom wil ik het graag voor hem. ik wist niet dat deze furby bestonden met app. Wel de gewone maar deze is zo uigebreidt en daar kan hij veel mee doen. Echt heel leuk en leerzaam.

 85. JessicaLage JessicaLage

  90

  Ik hoop de Furby te winnen voor mijn kleinste zoontje! Dan heeft hij zijn eigen kleine diertje om te vertroetelen. Een mooie functie vind ik dat de Furby zelf zijn karakter aangeeft. En nu duimen maar :-)

 86. Nadine Timmerman Nadine Timmerman

  91

  Voor Vinn, wat leuk dat er zoveel met ze gedaan kan worden door de app, ik denk dat Vinn het dansen met Furby het leukste zal vinden!

 87. kimberly voorend kimberly voorend

  92

  graag voor mijn zoontje het leukste vind ik dat je hem via de app eten kan geven en douchen

 88. sjoukje282 sjoukje282

  93

  We winnen heel graag zo'n gave furby voor onze dochter van 7 die er heel graag eentje wil ( want haar grote zus heeft er ook een ) De leukste functie vind ik dat je zelf naam mag bedenken en dat furby deze zelf uitspreekt !

 89. Doepje Doepje

  94

  Een Furby, nooit gehad, wel altijd gewild. Mijn dochter zou dit geweldig vinden. Vooral het verzorgen van de baby's via de app, is echt wat voor haar. Kan ze goed leren constant te zorgen voor iets. Ze heeft het nu al over mama worden en kindjes krijgen.

 90. JayceBenjamim JayceBenjamim

  95

  Super gaaf de furby. Vroeger heb ik er zelf heel veel lol van gehad. Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zoontje. De functie die mij het meeste aanspreekt is dat hij praat. Goed voor de taalontwikkeling.

 91. K_haloti K_haloti

  96

  Mijn tweeling is helemaal weg van de Furby!!

 92. angie199020 angie199020

  97

  Voor ochtertje van mijn vriendin die straks 6 maanden oud wordt.

 93. caitlin90 caitlin90

  98

  Dochter zou door het dolle heen zijn met deze Funny!

 94. Jacques Jacques

  99

  mijn kleindochter BO heeft ritme en gevoel voor muziek.. dansen en zingen gaan bij haar hand in hand.. dat uitbroeden lijkt mij dan weer erg leerzaam. Ben benieuwd

 95. Kelly83 Kelly83

  100

  Superleuk! Ik doe mee voor mijn dochter, die is al sinds vorig jaar helemaal weg is van Furby. De functie die haar het meest aanspreekt, is dat hij leuke geluidjes kan maken en kan kletsen.

 96. iris1107 iris1107

  101

  Ik wil furby graag voor mijn nichtje winnen. Het leuke aan deze furby is dat je er ook digitaal mee kunt spelen.

 97. Jepsie Jepsie

  102

  voor mijn dochtertje zou ik deze graag winnen de educatieve functie met (moeten) voeden spreekt me erg aan!

 98. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  103

  wat mij erg aanspreekt is dat de furby kan dansen wand onze meisjes dansen heel graag

 99. Ydnewbo Ydnewbo

  104

  Een blauwe Furby, de lievelingskleur van mijn dochter Elin!!!

 100. jeannekeschutte jeannekeschutte

  105

  Voor mijn twee zoontjes. De functie praten zou super zijn voor de taalontwikkeling van de kids

 101. kempenaers kempenaers

  106

  voor mijn kleindochter die zeer graag danst en zingt dus de muziekfunctie zou voor haar goed van pas komen

 102. kramli kramli

  107

  ik zou hem graag voor mijn zoontje willen winnen. hij wil er al heel lang graag en deze lijkt me heel leuk ook met de app. leuk maar ook wel leerzaam

 103. liekie1971 liekie1971

  108

  Voor mij dochtertje diw binnenkort jarig is. Ze houd van dansen

 104. liekie1971 liekie1971

  109

  Voor mij dochtertje diw binnenkort jarig is. Ze houd van dansen

 105. Ingrid1977 Ingrid1977

  110

  Voor ons dochtertje van net 4 welke graag een dansact weg geeft. Mag zij winnen ze altijd een gezellige danspartner en tegelijk zacht lief kameraadje bij haar heeft.

 106. ranomi2013 ranomi2013

  111

  Voor men dochtertje

 107. rakkel rakkel

  112

  Voor onze jongste telg , kunnen ze samen dansen.

 108. mariska_vught mariska_vught

  113

  ik wil hem graag winnen voor mijn jongste zoon , zodat hij kan leren met wat verantwoordelijkheid om te gaan doordat de furby toch bepaalde zorg nodig heeft

 109. Martine Rijpkema Martine Rijpkema

  114

  Ik zou graag de Furby voor mijn zoontje willen winnen. Hij had hem gevraagd aan de kerstman en helaas lag hij nieg onder de kerstboom. Hij vind de dans en knuffelfuncties echt helemaal geweldig. Hij is zelf dan ook gek op dansen en knuffelen.

 110. lindalil lindalil

  115

  Voor mijn jongste dochter De knuffelfunctie en de verzorgingsfunctie van de Furby spreken me het meest aan als ik deze voor haar zou winnen!!

 111. ester scholten ester scholten

  116

  vroeger zelf mee gespeeld.zou leuk zijn deze vernieuwde versie met mijn dochter te kunnen delen in combi met het muziekje van Furby.

 112. van_dijkilona van_dijkilona

  117

  Ik zou de furby graag voor mijn zoon winnen. De app functie vind ik erg interessant. Ik heb begrepen dat je ze dan eten kan geven enz.

 113. monique81 monique81

  118

  O super leuk. Ook leuk dat je ermee digitaal kan spelen. Zou hem graag winnen voor mijn kids

 114. Laurarengers Laurarengers

  119

  Voor mijn kleine broertje, kan mooi met mijn iphone de app gebruiken! :D

 115. Mar205 Mar205

  120

  Wow wat een leuke furby's zeg! Die kleuren, dat hadden ze voorheen nog niet. Ik zou hem dolgraag voor mijn zoontje Thijs van 5 winnen. Hij roept al een poosje dat hij graag een Furby wil. Helaas komt dat er niet van. Zou leuk zijn als hij hem wint. De leuke functie van het fysieke spelen en de combi digitaal is erg goed. Zo kunnen ze hun eigen fantasie gebruiken en een beetje hulp van de digitale wereld

 116. carinapeters carinapeters

  121

  Dit is geweldig voor mijn kindje, de dansfunctie spreekt me aan. Samen swingen!

 117. wilma85 wilma85

  122

  Voor mijn pleegdochter! Het interactieve met de app, de verschillende karakters in combinatie met muziek en dansen vind ze geweldig. Elke keer in de intertoys staat ze er naar te kijken en zegt ze dromerig...wat is ie mooi he! Wat zou ze blij zijn als dat 'mooi' straks op haar kamertje staat!!! Zie het koppie al voor me!

 118. bambieke bambieke

  123

  voor mijn kleindochter de fury boom die lacht zingt en danst en kan praten

 119. Mama-cate Mama-cate

  124

  Furby!! OH wat mis ik toch de kindertijd" helaas zelf nooit een eigen furbie gehad vanwege de hoge prijs maar bij vriendinnen mocht ik er mee spelen! Helemaal verliefd vanaf het eerste moment! En wat kunnen de furbies van nu toch veel, dansen, zingen, eigen karakter, tegen je praten. Mijn dochtertje kan een echte mama worden met der furby boom als wij teminste winnen! Dus mamaplaats, om dit jaar goed te beginnen willen wij graag de furby boom!!

 120. Marianne82 Marianne82

  125

  Voor mijn dochter! Ze heeft een poosje met de oude furby van haar tante gespeeld maar die slaat steeds op tilt en praat alleen maar Engels... Ze is helemaal fan!

Top 3 Blogs

WAT NIEMAND ZEGT OVER BEVALLEN (deel 1)

De vrouwen die natuurlijk bevallen zijn,... >

Tranentrekker: prachtige vlog van Simon Keizer

Dit filmpje van Simon Keizer voor zijn d... >