Winnaars Bekend: WIN DE EYEON™ BABY MONITOR JUNIOR PLUS

Door: Mamaplaats 257 reacties

winactie stempel WIN DE EYEON™ BABY MONITOR JUNIOR PLUS

Win de EyeOn Baby Monitor Junior Plus van D-Link!

Met de DCS-820L EyeOn™ Baby Monitor Junior Plus hou je je baby makkelijk in de gaten. De draadloze verbinding zorgt ervoor dat je de babymonitor kunt plaatsen waar je wilt.

Je kunt je baby echt overal in de gaten houden wanneer je de camera (draadloos) aansluit via internet. Dit kan gewoon via de EyeOn™ Baby Monitor app op je smartphone of tablet. De babymonitor heeft talloze functies die je helpen bij de zorg voor je kind. Denk hierbij aan het volgen van bewegingen en geluiden, nachtzicht, automatische momentopnamen en video’s. Hij kan zelfs lieve slaapliedjes afspelen waarmee je baby makkelijker in slaap valt!

KENMERKEN VAN DE CAMERA

 • Nachtzicht met infrarode LED’s, die automatisch aangaan als het donker wordt
 • Plaats de camera waar je wilt (draadloos)
 • MicroSD-kaartsleuf* voor het opslaan van momentopnames en video’s
 • Kan worden gevoed via een USB-batterij*
 • Vijf ingebouwde lieve slaapliedjes
 • Verwisselbare kleurenringen in blauw en roze
 • Waarschuwingen op je mobiele toestel bij beweging of geluid (met instelbare gevoeligheid)
 • Je hoort je baby, maar je kunt ook terug praten

Deze testmama heeft de babymonitor al getest en was razend enthousiast. Ze gaf het product een 9.2! Bekijk hier haar review.

Wat kun je winnen?

We geven deze keer 2x de EyeOn Baby Monitor Junior Plus weg! Voor jou, of voor iemand aan wie je het cadeau zou willen geven.

Hoe kun je winnen?

Als je deze gave babymonitor wil winnen moet je de volgende stappen ondernemen:

*USB-batterij en SD-kaart niet inbegrepen bij de monitor

Winnaars

W

Winnaar

WIN DE EYEON™ BABY MONITOR JUNIOR PLUS

W

Winnaar

WIN DE EYEON™ BABY MONITOR JUNIOR PLUS

Plaats een reactie

Om te kunnen reageren, moet je ingelogd zijn. Registeer een account of log in bij Mamaplaats.
257 Reacties

Reacties

 1. SandraThomas SandraThomas

  1

  Ik zou de babymonitor graag willen winnen voor mijn zoontje. Hij heeft vaak enge dromen. De ene keer slaapt hij verder, de andere keer heeft hij mijn steun nodig. Probleem is alleen dat iedere keer als ik bij hem ga kijken hij juist wakker wordt van de deur en alsnog wakker blijft liggen. Met de monitor kan ik op afstand kijken en slaapt mijn knul verder als hij dat zelf wil.

 2. Mar88 Mar88

  2

  Slaapt hij nou wel of juist toch weer niet, of speelt hij weer die grote deugniet? Trap op trap af, een kind in slaap krijgen maak je straks zeker bekaf! Maar gelukkig zie ik dankzij deze geweldige prijs een goede oplossing........ Voortaan kan ik weer volop Tuinieren, lekker even badderen of gezellig een kopje koffie doen bij de buren, want dankzij de Eyeon baby monitor kan ik altijd na mijn kleine knul gluren!

 3. BMulder BMulder

  3

  Deze über-gestreste mama zou met zo'n mooie, slimme babymonitor ontzettend gerustgesteld kunnen worden. Met een krakende kamerdeur is er veel risico om ons kleintje onnodig wakker te maken als mama weer eens spoken hoort :p Dan is even spieken via de monitor behoorlijk handig! Alleen jammer dat je tegenwoordig al Facebook zou moeten nemen om kans te kunnen maken... Aangezien ik geen Facebook hebt houdt deze mama het dus bij sluipen en kraken. ;)

 4. desiree gorissen desiree gorissen

  4

  Ik zou deze graag willen winnen omdat het me zo heerlijk lijkt om te kijken terwijl je wonder lekker ligt te slapen.. !! Op zijn kamer is altijd de deur dicht ivm met onze katten en zodra ik deze open doe om even te spieken is hij meteen wakker..

 5. Memke23 Memke23

  5

  Ik zou hem heel graag willen winnen vanwege mijn tweede zwangerschap mijn eerste is nog niet zo oud om zonder babyfoon te kunnen en ik vind het gewoon heerlijk om mijn kleintjes kunnen zien en ook in de gaten te houden.

 6. chantal pijnenburg chantal pijnenburg

  6

  Omdat ik dan mijn newborn baby pas naar zijn kamertje durf te verplaatsen

 7. struffle struffle

  7

  onze slaapkamer (begane grond) bevindt zich erg ver van de babykamer (2e etage). Door de nieuwbouw werken maar weinig babyfoons. Deze zou ideaal zijn! Dan durf ik met een gerust hart mijn baby straks op zijn eigen kamertje te leggen, ondanks de afstand!

 8. 16021977 16021977

  8

  Voor mijn zusje die nu eindelijk haar dochter in haar armen heeft. We hebben er beiden lang over gedaan om zwanger te raken.

 9. emina92 emina92

  9

  Voor mijn 3 maanden oude zoontje. We hebben geen babyfoon of iets dus de babymonitor zou erg van pas komen en mij heel wat heen en weer geloop en zorgen besparen. Ook handig voor wanneer ik op werk, stage of school ben!

 10. CarmenL CarmenL

  10

  Ik zou héél graag de babymonitor willen winnen. Wij hebben nu nog een babyfoon uit de jaren 90, maar merken dat deze niet voldoende aansluit bij onze situatie. We hebben een heerlijke dochter van bijna 7 maanden die een sterk eigen willetje heeft. Zo ook geregeld met het naar bed gaan. Nu houdt ze ons nog regelmatig voor de gek, door te jammeren/huilen terwijl ze rustig met speen in ligt. Zodra we boven bij haar komen ligt ze ons met een dikke grijs aan te kijken. Heel vertederend natuurlijk, maar niet helemaal de bedoeling. De babymonitor zou dus ideaal zijn om onze dochter te leren dat papa en mama niet voor ieder wissewasje naar boven komen. Zeker nu ze op de leeftijd komt dat ze dit ook echt gaat beginnen te begrijpen. Lang verhaal kort: we zouden er gewoon echt super blij mee zijn!! En nog meerdere jaren gebruik van maken, aangezien ons gezinnetje nog lang niet compleet is.

 11. Soraya Hondebrink Soraya Hondebrink

  11

  Ik heb een andere babyfoon maar nu er een tweede komt is het prettig om er 1 te hebben waarbij is ze allebei in de gaten kan houden en zien wat ze uitspoken!

 12. NinaMol NinaMol

  12

  Ik zou 'm graag winnen voor mijn zus die onlangs oma, maar gelijk oppasoma is geworden. Ze heeft een groot huis dus de EyeOn Baby Monitor Junior Plus zou goed van pas komen!!

 13. ilonkaorsel ilonkaorsel

  13

  Ik zou deze graag willen winnen voor onze zoon. We hebben met onze dochter heel veel problemen gehad waardoor we de hele tijd heen en weer renden. Dat zou met deze babyfoon een stuk relaxer worden.

 14. Lisanne Lisanne

  14

  Wat een leuk ding!! En super handig om je kleintje te zien

 15. Cecilia Jazz Cecilia Jazz

  15

  Ik wil graag meedoen voor mijzelf. Ik ben zwanger van de tweede. De eerste is een jongen Jazz en de tweede wordt een meisje. Ik hou van roze en eindelijk mag ik 'los' gaan. IK zou daarom enorm blij zijn met de girls versie.

 16. lotte1986 lotte1986

  16

  Omdat onze huidige babyfoon het helaas niet altijd goed doet...

 17. kim van der Velden kim van der Velden

  17

  Gewoon omdat ik de hele dag wel naar m kan kijken <3

 18. jodikaylin jodikaylin

  18

  Voor mijn lieve kleine meid van 6 maand ze slaapt boven en wij beneden en zo kan ik haar zien en van haar dromen

 19. Kristina Mops Kristina Mops

  19

  Ik zou deze heel graag willen winnen. Het lijkt mij erg handig dat ik even snel kan kijken of alles goed is in plaats van de trappen elke keer te lopen wat met reuma niet echt prettig is. Ik ben erg benieuwd!!

 20. Laura89 Laura89

  20

  Ik zou de Eyeon graag willen winnen om op mijn dochter haar kamer te plaatsen! Doordat zij met jonge leeftijd al kon draaien wil ik haar graag in de gaten houden tijdens het slapen en iedere keer haar kamertje binnenlopen maakt haar wakker.

 21. suzanne_koster suzanne_koster

  21

  Zodat wij onze boeven in de gaten kunnen houden... die willen nog weleens spoken ;)

 22. Annemiekbo Annemiekbo

  22

  Elk moment kan mijn zoontje geboren worden, en die wil ik natuurlijk goed in de gaten houden. Ik heb wel een babyfoon maar een camera zou helemaal top zijn. Dan hoef ik niet elk moment mijn bed uit om te kijken en kan ik even snel op het schermpje kijken en weer lekker verder slapen.

 23. Laura Jongbloed Laura Jongbloed

  23

  Ik zou deze graag willen winnen omdat de test mama er zo enthousiast over was! :) We hebben nu een simpele met alleen geluid maar ik zou het ook heel handig vinden om te kunnen zien wat mijn kleine rakker uitspookt. En slaapliedjes zijn ook erg handig!

 24. wimtim wimtim

  24

  voor een veilig gevoel

 25. kuikentje kuikentje

  25

  Wat lijkt me deze ideaal, ik zou hem supergraag willen winnen....dat scheelt me zo´n 50 keer per dag trappen lopen om eventjes te spieken of alles goed gaat met ons kleintje. Omdat onze oudste dochter heel erg ziek is geweest als baby zijn we nog altijd een beetje hyper als het om onze kleintjes gaat ;-)

 26. marjo van leeuwen marjo van leeuwen

  26

  Ja waarom wil ik winnen, omdat net mijn babyfoon stuk is gegaan en ik op zoek ben naar een nieuwe. En hoe fijn is het dat je dan zo'n mooie stoere en gave babyfoon kan winnen. Ik denk dat sarah heel blij is als deze op haar kamertje komt, Ze wordt heel rustig van een liedje voor het slapen gaan dus dat komt mooi uit!

 27. Liefemuts Liefemuts

  27

  Omdatie draadloos is!! Dan kan ik hem tenminste zo zetten dat ik mijn kindje goed kan zien! En dat ik dat filmpjes op kan nemen, gewoon hoe ze ligt te slapen, of wanneer ze net iets geks doen! Lijkt me super! Dat vind ik zo jammer dat mijn huidige babyfoon niet kan :(

 28. ibgi1999 ibgi1999

  28

  Het zou echt geweldig zijn als we deze winnen Onze dochter gaat vaker uit logeren bij opa ej oma en door het op en neer gesjouw van de babyfoon is hij kapot gegaan. De camera en muziekjes doen het niet meer door een los contact binnenin Dus dit zou echt eem goede uitkomst zijn!

 29. madve madve

  29

  Met een peuter die uit zijn bed klimmen heeft uitgevonden zou een babymonitor ideaal zijn om hem in de gaten te houden. Dan kunnen we zien waar het gerommel en gestommel vandaan komt en weten we in elk geval zeker dat het onze peuter is die iets uitspookt en niet zwarte piet ;) .

 30. Enomina Enomina

  30

  Omdat mijn broeder een kindje krijgt 5 januari! zou toch een hartstikke leuke cadeautje voor hun zijn! <3

 31. michelentamara michelentamara

  31

  Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zusje!. Ik heb altijd gedacht dat ze nooit kinderen zou nemen. Ze genoot van het uitgaansleven met haar vriendinnen en vrienden en ik dacht die blijft altijd een twintiger van geest. Ik heb dus alle babyspulletjes en zo weggedaan. Nu spijt, want na een buitenbaarmoederlijke zwangershap en een miskraam is ze nu zwanger van de eerste!. Ik baal nu natuurlijk heel erg, want heb niets om aan haar te geven. Dit zou natuurlijk zeer welkom zijn!.

 32. izabel izabel

  32

  Omdat ik heel graag, heel vaak, heel lang me aanstaande eerste kindje wil gaan bekijken zonder elke keer trappen te moeten lopen

 33. Jan31 Jan31

  33

  Zo slapen wij ook geruster en kunnen we onze lieveling overal volgen

 34. Floor0905 Floor0905

  34

  Ik durf mijn zoontje nog niet zo goed alleen te laten slapen... Hij heeft er niet zo een moeite mee maar ik wel...

 35. smuijs smuijs

  35

  Wij zouden de babymonitor graag winnen omdat we volgend jaar 1 juni een tweeling verwachten!!

 36. mhenraat mhenraat

  36

  We hebben een babyfoon met camera, maar er missen toch wat dingen die ik in deze terug vind. Het terugpraten en liedjes zijn handige dingen die we nu niet hebben. Daarnaast lijkt het me fijn om iets op te kunnen nemen, ik doe het nu soms door een filmpje te maken van het schermpje, maar dat is niet optimaal.

 37. nancy52 nancy52

  37

  Ik wil graag deze camera winnen zodat ik kan zien hoe het met mijn zoontje gaat met wanneer hij slaapt en wanneer hij weer eens onrustig is.

 38. Amardi Amardi

  38

  Wij willen graag de Babymonitor winnen omdat een babyfoon bovenaan ons lijstje staat. Op dit moment zijn we heel erg hard aan het sparen daarvoor. Het mooiste gebaar van mijn vriend voor mij en onze ongeboren zoon is dat hij kerst en oud en nieuw wilt laten schieten ivm de babyfoon. Hij vind het belangrijker een goede babyfoon te kopen dan kerstkado's, vuurwerk en veel boodschappen te kopen. Voor hem wil ik graag als kado deze babyfoon winnen. Zodat er toch nog een pakje onder de kerstboom ligt dit jaar.

 39. henny de jonker henny de jonker

  39

  zou hem graag willen winnen had een babyfoon gekregen maar die doet het niet meer loop steeds naar de kamer om te kijken omdat ze heel veel reflux heeft en verslikt zich veel door reflux lukt me echt super zo een baby monitor

 40. kimmiej1 kimmiej1

  40

  Ik zou de babymonitor graag willen winnen omdat ons eerste kindje onderweg is. Dit is allemaal erg spannend maar ben bang dat mijn vriend veel moet missen omdat hij onregelmatige diensten heeft en daarnaast werkt aan zijn eigen bedrijf. Het zo fijn zijn als ie ons kleintje zo toch nog kan bekijken.

 41. Sabrien82 Sabrien82

  41

  Ohhhhh deze graag ik graag winnen!! Onze 10 weken oude tweeling slapen nu nog bij ons op de kamer maar binnenkort gaan ze samen naar hun eigen kamertje. En dat vind deze mama wel heel spannend. Wat zou het fijn zijn als ik een eye....uhhh oogje....in het zeil kan houden! ;-)

 42. jjb jjb

  42

  voor onze kleine druktemaker zodat ik wat rustiger kan slapen als ik hem kan zien :D

 43. leentje87 leentje87

  43

  Als onze kleine meid is geboren moet onze zoon naar de zolder. Ik moet er erg aan wennen dat hij niet meer bij ons op de verdieping ligt! Op deze manier kan ik hem toch goed in de gaten houden :)

 44. lievejody lievejody

  44

  Wat wil ik dit graag winnen. Dan hoef ik niet nogmaals de discussie aan de te gaan met mijn partner wel of geen beeld. Ik wil graag beeld bij mijn babyfoon en de slaapliedjes zijn ook een must kortom dit zou IDEAAL zijn!!!

 45. Thamina Thamina

  45

  Het zou super zijn als ik deze babymonitor zou winnen. Mijn zoontje slaapt nu nog bij ons op de kamer tot hij 6 maanden oud is. Het zal erg wennen zijn als hij eenmaal in zijn eigen kamertje zal gaan slapen. Voor hem maar misschien zelfs meer voor ons. Dan kunnen we stiekem toekijken en is misschien de stap minder groot.

 46. Yvette1407 Yvette1407

  46

  Mama wil graag de babymonitor winnen omdat Izzy nog steeds op onze kamer slaapt omdat papa zijn kleine meisje altijd bij zich wil hebben. Met de babymonitor kan Izzy lekker in haar eigen mooie kamer slapen en heeft papa ook een goede nachtrust omdat hij haar altijd en overal in de gaten kan houden.

 47. svajux svajux

  47

  Om dat dit is ons erste kind en ik denk over de veiligheid van de kleine. Med de D-link ik kan rustig alles doen als mijn baby slaapt :)

 48. SanneOosterhagen SanneOosterhagen

  48

  Nu gaan we elke keer kijken als we ons zoontje horen, maar vaak zijn het kreten in zijn slaap. Of dan zeggen we door de deur heen: ga maar weer lekker slapen mannetje. Het zou top zijn als we dmv deze monitor zouden kunnen kijken en naar hem kunnen praten. Dat er slaapliedje opzitten is helemaal een bonus want wel kind houdt er nou niet van een liedje voor het slapen gaan.

 49. Kayjayvay Kayjayvay

  49

  Wat zou dit een uitkomst zijn. Nu moet onze jongste steeds mee met het ophalen van haar broer en zus. Ook als ze samen morgens nog slaapt, moet ze eruit. Dat terwijl wij vlakbij school wonen, maar durf haar zonder zicht niet alleen te laten. Wat zou dit fijn zijn voor Vayen... Dus nu vingers in de knoop en heel hard hopen dat we winnen

 50. Kayjayvay Kayjayvay

  50

  Wat zou dit een uitkomst zijn. Nu moet onze jongste steeds mee met het ophalen van haar broer en zus. Ook als ze samen morgens nog slaapt, moet ze eruit. Dat terwijl wij vlakbij school wonen, maar durf haar zonder zicht niet alleen te laten. Wat zou dit fijn zijn voor Vayen... Dus nu vingers in de knoop en heel hard hopen dat we winnen

 51. Suzanne Blanque Suzanne Blanque

  51

  Ik win hem graag voor onze zoontje, hij slaapt overdag beneden omdat we hem goed in de gaten kunnen houden ivm zijn luchtwegen het zou heel fijn zijn als hij overdag heerlijk naar bedje kan en ik hem via de monitor toch in de gaten kan houden.

 52. Mrsvk17 Mrsvk17

  52

  Ik zou dit graag willen winnen voor mijn zoontje van 3 maanden oud, hij draait sinds een paar weken heel zijn bedje door, zo kan ik hem goed in de gaten houden..

 53. kathytjeu kathytjeu

  53

  Onze babyfoon is kapot en vaak ligt hij lang te huilen als hij moet slapen en ook midden in de nacht klimt hij uit bed!! Zou wel aanvulling zijn om deze te winnen en hem in de gaten te kunnen houden voor hij een keer valt van de trap als hij deur openmaakt, want wonene. Tijdelijk bij oma en mag geen traphekje staan

 54. dekkerfam@live.nl dekkerfam@live.nl

  54

  Ja super Dan kan ik met een gerust hart kijken naar mijn schatje

 55. Jacqueline Klepper-Vlietland Jacqueline Klepper-Vlietland

  55

  Ik zou deze graag willen winnen om straks mijn pasgeboren baby in de gaten te kunnen houden. Heb er fijne dingen over gelezen !

 56. samanthalangelaar samanthalangelaar

  56

  Ik wil echt suppergraag winnen nu loop ik elke keer naarbove om te kijken :s

 57. Elda Elda

  57

  ik wil m graag winnen voor mn aanstaande kindje om geen moment te missen van zijn of haar leventje om in de gaten te houden dat alles gaat zoals het moet.

 58. Monique Vickx Monique Vickx

  58

  Onze dochter slaapt soms erg onrustig, daarom zou het fijn zijn als we eerst kunnen kijken of er echt wat is voordat ik naar boven ga en haar dan wel wakker maak.

 59. Nijlpaardje Nijlpaardje

  59

  Zou het graag willen winnen, aangezien mijn zoon 9 weken te vroeg is geboren en 7 weken in het ziekenhuis heeft door bracht, ben ik altijd blij dat ik hem nu zoveel mogelijk bij me kan hebben, maar er komt een moment dat ik weer aan het werk moet en dan kan ik hem toch nog via deze camera bekijken!!

 60. Kerstbengeltje Kerstbengeltje

  60

  Twee weken geleden ben ik bevallen van onze vierde dochter Pien, zij deelt een kamer met Hannah (2jr) die nu heel behendig d'r bedje uit kan klimmen. Om er voor te zorgen dat beide dames voldoende nachtrust krijgen, zouden wij graag een babymonitor met camera willen om ze zo in de gaten te houden en dat we kunnen ingrijpen als dat nodig is. Of ze lekker te laten gaan als het goed gaat.

 61. bassmari bassmari

  61

  Ik zou deze graag willen winnen om onze boef in de gaten te houden. Hij is nu 9 maand een begint nu allemaal streken uit te halen, ook in bed.

 62. marloes wognum marloes wognum

  62

  Ik zou deze wel heel graag willen winnen zodat ik kan zien wat onze kleine dondersteen allemaal uitspookt s'avonds in bed! Soms horen we een enorm kabaal en al komen we kijken zit ze heel "onschuldig"in bed. Maar dan zijn wij al boven en zijn alle poppen aan het dansen want dan denkt ze mooi aandacht! Dus met deze babymonitor kunnen we haar in de gaten houden zonder dat we naar binnen hoeven :)

 63. marjolein84 marjolein84

  63

  Dit is erg handig. Zo kan ik mijn zoontje van 5 maand in de gaten houden, zonder stiekem zijn kamer binnen te lopen en hem per ongeluk wakker te maken. En als ik dan even met mijn hondje uit moet kan ik mijn zoontje in de gaten houden d.m.v. mijn mobieltje. En omdat de camera draadloos is kan ik ook nog eens de camera ergens anders neerzetten zonder alle lastige draden

 64. MamaJamila MamaJamila

  64

  Ik wil de babymonitor graag winnen omdat ik telkens uitstel een babymonitor te kopen en daardoor lijkt alsof mijn oren/hersenen mij voor de gek houden (alsof ik hoor dat mijn zoontje huilt).

 65. soekie soekie

  65

  Voor mijn zoontje. Lijkt me erg prettig om te kunnen zien hoe het gaat. Zeker nu hij regelmatig wakker wordt en moet huilen, meestal slaapt hij spoedig weer verder maar soms ook niet. Ik zou graag willen zien wat hij doet, zonder dat ik hem dan echt wakker maak met geluid van de deur/voetstappen. Het lijkt me ook heerlijk om te kunnen zien hoe schattig hij slaapt, dat kunnen we nu met onze simpele babyfoon niet.

 66. kloevert kloevert

  66

  Ik zou graag winnen omdat ik een overbezorgde moeder ben ;-). Telkens als mijn zoontje huilt wil ik naar hem toe om te kijken of het goed gaat. Ik weet dat het niet nodig is, met de babymonitor kan ik hem toch in de gaten houden zonder dat ik direct bij elke kik naar boven hoef te rennen.

 67. sherientje sherientje

  67

  Ons kleine meisje heeft last van verborgen reflux waardoor ze erg slecht in slaap komt en vaak kreunt in haar slaap. Als ik ga kijken maak ik haar telkens wakker en duurt het minimaal een uur voor ze weer slaapt. Deze monitor zou ideaal zijn zodat ik haar niet onnodig wakker maak en toch kan controleren of ze slaapt.

 68. Mandy Bruijns Mandy Bruijns

  68

  Dit zou echt een prachtig Sint/Kerstcadeau zijn. Ik zou me veel fijner voelen beneden op de bank met een monitor. We hebben al een alarmmatje vanwege de ernstige reflux van ons meisje en waren al op zoek naar een videomonitor om haar beter in de gaten te houden en niet binnen te hoeven lopen als ze zelf rechtop gaat zitten om te hoesten/spugen. Nu wacht ik eerst de uitslag van deze fantastische winactie af! Duim duim duim duim duim!

 69. paromo paromo

  69

  Ik zou deze heel graag willen winnen want begin juni komt er een tweede boefje bij. Daardoor moet onze oudste zijn kamertje delen met de baby en hij gaat dan ook in een peuterbedje slapen. Hoe relaxt zou het dan voor ons zijn als we vanaf beneden met beeld in de gaten kunnen houden wat er boven allemaal gebeurd. Ik maak me nu wel een beetje zorgen dat de oudste niet de hele tijd uit zijn bed gaat om bij de baby te kijken en dat kunnen we dan nu goed in de gaten houden. Fingers crossed!

 70. fabienne1989 fabienne1989

  70

  Ik zou graag deze baby monitor willen winnen, omdat mijn kleine meid binnenkort op haar eigen kamer gaat slapen. Het zal mij een lekker gevoel geven dat ik haar kan zien. Kan ik haar ook boven leggen als ik visite heb, zo dat zij lekker kan slapen. Hopen dat ik hem win :)

 71. lkessler lkessler

  71

  O wat zou ik dit graag winnen. Onze tweede spruit is onderweg. Met deze babymonitor kan ik hem zien waar ik ook ben. Heel fijn ook dat er liedjes op zitten. Mijn zoon valt altijd heerlijk in slaap met een zacht muziekje. Ook voor onze tweede zou ik dit graag willen!!

 72. Simone Lemmens Simone Lemmens

  72

  Ik heb altijd spijt gehad dat ik geen babyfoon met camera heb gekocht! Ik ga vaker kijken of mijn zoontje nog goed ligt en ik maak hem hiermee ook vaker wakker! Dat vind ik altijd heel jammer. In januari komt onze kleine meid en voor haar zou ik hem ook goed kunnen gebruiken! Het lijkt mij een super handige babymonitor en ik had hem ook al graag willen testen! Maar misschien krijgen we toch nog een kans :)

 73. Mar89 Mar89

  73

  De kleine slaapt boven en wij op de begane dus dit scheelt een hoop traplopen! ik hoop dat we hem mogen winnen! :) :)

 74. wonna26 wonna26

  74

  Zou deze heel graag willen winnen ven in januari uitgerekend van mijn derde zoontje en heb voor hem nog een babyfoon nodig!!! Zeker met nog twee mannetjes die rondlopen zou het super fijn zijn af en toe een blik te kunnen werpen op een al dan niet slapend mannetje! Super mooie prijs en we gaan duimen!!

 75. middis03 middis03

  75

  Met twee zoontjes van bijna 2 en 3 en een meisje van 2 maanden kan ik wel wat ogen in m'n achterhoofd gebruiken soms, maar een eyeon babymonitor mag ook :D

 76. marieke de ridder marieke de ridder

  76

  Geloof het of niet maar onze babyfoon houdt er net mee op!!! Ik zou de babymonitor heel graag willen winnen. Sinds het overlijden van onze dochtertje in 2012 zit ik niet meer rustig op de bank. Hoewel een babyfoon mijn gemoedsrust goed doet kan ik nog altijd met angst in mijn hart naar de kamertjes van onze zoontjes lopen. Met een babymonitor kan ik zien hoe ze "erbij liggen" en ik denk dat dit mij heel veel rust kan geven. Ik ga dus heel hard duimen!

 77. Jaxx Jaxx

  77

  Zou graag een blauwe babymonitor willen winnen, in maart verwachten wij ons 1e kindje!

 78. Dnice88 Dnice88

  78

  Ik wil deze monitor graag winnen omdat we in maart een tweede kindje krijgen. En dat willen we snachts extra goed in de gaten kunnen houden. Maar ook overdag lijkt het me ideaal. Vooral als de baby op bed lig en ik buiten in de tuin wil zitten omdat je de baby dan anders echt niet kan horen.

 79. Lops Lops

  79

  Ik zou het graag in de kraammand van mijn zus willen doen. Ze hebben bijna alles al in huis voor hun eerste kindje, maar ik las op hun Sinterklaaslijstje nog een babyfoon/monitor hebben staan

 80. IrisN IrisN

  80

  Omdat ik mijn meisje 7 mnd oud nog steeds bij ons heb liggen omdat ik bang ben dat als ik haar op haar kamer leg ik niet hoor als er iets gebeurd!:(

 81. Jepsie Jepsie

  81

  voor mijn beste vriendin die in januari is uitgerekend, super sint cadeau!!

 82. Nopsteeg Nopsteeg

  82

  Ik zou de babymonitor willen winnen omdat ik nooit kan inschatten of hij nou slaapt of niet mijn kleine is lekker druk bezig in zijn slaap en maakt kleine huilgeluidjes, ik kan vanaf afstand niet inschatten of hij wakker is! Deze superhandige babymonitor is mijn redding in zicht!!

 83. Jackie1972 Jackie1972

  83

  Omdat ik zelf al voorzien ben zou dit een leuke gadget voor mn nichtje zijn die net weer moeder is geworden.

 84. elianeborn@hotmail.com elianeborn@hotmail.com

  84

  Graag willen wij zo'n prachtige babyfoon winnen! Een plaatje om neer te zetten, maar zeker ook om ons kleine prinses te zien en horen, ook als ze slaapt!

 85. arianne mooi arianne mooi

  85

  zo kan ik overal mijn kleine mannetje zien of de andere kinderen in de gaten houden als ze bv ziek zijn.

 86. elineminie elineminie

  86

  Ik kan een heel betoog houden, maar het lijkt me gewoon super handig!!! Vooral omdat ik dan vanaf mijn paard haar in de gaten kan houden!! Dus ik zeg kom maar door!!

 87. alieda1980 alieda1980

  87

  Op deze manier kan ik mijn beide heerlijke kindjes in de gaten houden zonder iedere keer naar boven te moeten lopen. Vooral de oudste (2 jaar) is een echte doerak... En de jongste (6 maand) wordt wakker bij elk geluid. En op deze manier kan ik heerlijk naar ze kijken. Want dat blijft heerlijk, als ze zo heerlijk liggen te slapen in de wetenschap dat ik er altijd voor ze zal zijn.

 88. danielleke danielleke

  88

  ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje omdat de babyfoon die we nu hebben niet goed werkt en dat was een hele dure miskoop.

 89. RamonaHartholt RamonaHartholt

  89

  Omdat ik een dure babyfoon had gekocht met camera en alles, maar blijkt dat het geluid het niet goed doet. Doordat ik net bevallen was en het was vergeten terug te sturen en kon het niet meer. Verder staat het ledikantje aan de andere kant van een stopcontact waardoor we met een verlengsnoer werken en ons kleine jongen net niet goed in beeld krijgen. . Best gevaarlijk dus en gebruiken hem daardoor eigenlijk niet meer. Zo kan ik nog wel een heel verhaal lullen, maar ik wil het gewoon weer een keer proberen om te winnen. Dit zijn leuke dingen om te testen :-) hebben, hebben, hebben :-p ! Eerlijk is eerlijk ;-)

 90. San,Bas&Logan San,Bas&Logan

  90

  Ik zou deze graag winnen voor ons zoontje, gewoon omdat ie ons alles is en het beste verdiend en dit product lijkt me geweldig!! Uiterlijk is prachtig en de mogelijkheden en functies lijken oneindig kortom top om in huis te hebben!!

  • Patricia Hof Patricia Hof

   91

   Deze monitor zou t verschil kunnen betekenen tussen een slaapritme of niet. Tot op heden slaap onze kleine man beneden beneden in de box of tegen mamma aan op de bank..hier door ik beperkt word in mijn kunnen en doen voor de andere 3 kids. Met deze monitor zou ik met een gerust hart mn kleine mannetje helemaal boven neerleggen. Wat een fijn idee om gewoon vanaf helemaal beneden je kindje in de gaten te kunnen houden. Daarnaast zou ik m ook wel eens willen proberen op de kamer van onze mannetjes met ASS die hebben als E spelen niks anders dan ruzie, wie er dan de waarheid spreekt is een heel groot vraagteken..het zou hier in huis een super aanwinst zijn. Lieve sint Deze mamma is gestrest, Net als vele voor deze test.. Deze monitor maakt t verschil in haar leven En zal haar t gevoel geven, Dat er veel meer tijd en ruimte is in haar leven met rust in huis.. voelt straks elke van mijn kids zich thuis. meer mijn eigen handen vrij Maakt zelfs straks buiten mij ook de oudste blij. Patricia

 91. marjon32 marjon32

  92

  Omdat ik graag mijn kinderen in de gaten hou. Geeft veilig gevoel.

 92. Anne84 Anne84

  93

  Mijn zoontje van 10 maanden slaapt enorm slecht. Hij droomt veel en is onrustig. Vaak ga ik bij hem kijken, maar dan is het einde zoek! Eenmaal bij hem wordt hij echt wakker en slaapt hij helemaal met moeite verder! Met deze eyeon monitor kan ik veel beter bekijken wat er gebeurt als mijn zoontje dreigt wakker te worden. Dan kan ik beter inschatten of ik wel echt bij hem moet gaan kijken....het zou mij enorm veel rust geven als ik zie wat hij doet in z'n slaap en daar op kan inspelen. Nu denk ik er steeds goed aan te doen bij hem te kijken, maar dat gaat steeds mis!

 93. Ellen Poelman Ellen Poelman

  94

  Ik zou het een uitkomst vinden, onze zoon heeft in zijn slaap soms ineens dat hij een gil afgeeft en dan is het weer stil. Ga altijd wel ff kijken maar dit zou de nachtelijke wandelingen kunnen verminderen.

 94. monbes monbes

  95

  Ik zou heel graag deze monitor winnen! Ben erg benieuwd wat mijn kindje uitspookt boven als hij in zijn bedje ligt. Ik hoor soms geluiden en kan het helemaal plaatsen, maar als hij me naar boven hoort komen is ie natuurlijk ineens hartstikke lief...je mist toch wel van alles als je alleen een gewone babyfoon hebt zonder camera

 95. Camyang Camyang

  96

  I want to win the baby monitor so I can see if my little one is sleeping tight or being naughty.. :)

 96. sharin sharin

  97

  Nou ik zou hem supergraag willen winnen omdat mijn dochter dan eindelijk naar haar eigen kamer kan. Ik kom uit een huiselijk geweld situatie en heb overal en nergens gewoon. Blijf van me lijf huizen enz. Daar sliep me dochter altijd al bij me. Nu hebben we eindelijk een huis en zij een eigen kamer. Maar ze slaapt nog steeds bij mij (ze is 9). Ze moet allang naar haar eigen kamertje toe. Maar ze durft niet. En hoe moet ik haar nou overtuigen terwijl ik net zo angstig ben om haar los te laten. Als ze uit ligeren is sla ik al doodsangsten uit. Wat nou als ze stopt met ademen. Wat nou als ze t koud heeft omdat ze de deken af heeft gegooit, wat nou wat nou enz. Ik weet dat het niet goed is. Maar ze is alles wat ik heb. En heb haar letterlijk zoveel moeten beschermen altijd dat het moeilijk en eng is om het een beetje los te laten. Ik heb het oaar x gebrobeerd in dr eigen bed. Maar dan ga ik er zeker 10x uit om te kijken of alles goed is. Terwijl als ze naast me ligt ik alleen me hoofd hoef te draaien. En mijn angst voelt zij maar al te goed natuurlijk. Dus zon monitor zou me hoop ik zo helpen omdat ik dan mezelf kan dwingen te blijven liggen en haar zien liggen en bewegen. Dus ja heel verhaal. Maar ja ze is 9 en anders zouden jullie ook denken Huh??! Knuff Sharin

 97. mickey78 mickey78

  98

  voor mijn eigen kleine prinsesje, die straks naar een nieuwe kamer gaat. IVM de verhuizing en het dan goed in de gaten houden van die kleine is dit ding ideaal. Kan zelfs mijn schoonmoeder mee overweg en die gaat als wij moeten klussen nog veel oppassen.

 98. ester scholten ester scholten

  99

  ik zou hem graag winnen voor mijn dochter.ze is sávonds onrustig in haar wieg. zo gauw ik bij haar ben heeft ze het in de gaten en lijkt of er niets aan de hand is.met de camera kan ik het op afstand zien .

 99. Mirel1978 Mirel1978

  100

  Ik zou deze heel graag willen winnen voor een vriendin van mij. Ze is nu zwanger van haar tweede kindje, Het zou een geweldig leuk cadeau zijn!! Super!! Ik ga heeeeeeeeeeeeel hard duimen!!

 100. Stephanie Plug Stephanie Plug

  101

  Jaaa wij willen deze wel winnen!! Wat zou het super zijn om die kleine draak goed in de gaten te kunnen houden.. we hebben maar 1 plek waar we onze babyfoon kunnen neer zetten ivm stopcontact en deze kunnen we dus niet goed richten en nu zien we dus uiteindelijk nog niks en nemen we maar genoegen met het geluid. Wat dus resulteert in het vaak voor niks naar boven lopen en het onnodig wakker maken van de kleine. Een draadloze zou dus een goede oplossing zijn!! Ik word er nu al vrolijk van. :-)

 101. Fay Lommen Fay Lommen

  102

  Ik zou heel graag willen winnen! Ik ben nu zwanger van de 2e en ben nog op zoek naar een babyfoon met beeld en geluid. En ook nu zou het erg handig zijn met mijn steeds dikker wordende buik en mijn zoontje van 3 die graag alleen op zijn kamer speelt. Met deze babymonitor zou ik mijn zoontje gewoon in de gaten houden zonder dat ik steeds naar boven en naar beneden hoef te lopen en dan hoef ik hem ook niet te storen en denkt mijn zoontje dat hij echt alleen speelt. En met een nieuwe baby op komst zou het een uitkomst zijn met een blik weet ik of er iets is of dat de baby gewoon slaapt. Zonder kans dat hij wakker wordt als ik naar boven loop om te kijken en gevolgd wordt door de nieuwsgierige grote broer.

 102. yunda yunda

  103

  Mijn zoon is erg wild in zijn slaap en stootte voorheen steeds zijn hoofd. Nu hebben we spijlenbeschermers maar mijn kleine bink staat en probeert via de beschermers omhoog te klimmen. Ook kan ik het verschil dan zien of hij huilt in zijn slaap (dromen) of dat hij werkelijk huilt. En ik kijk natuurlijk graag naar zijn lieve koppie als hij slaapt en wil wel eens zien wat hij allemaal uitspookt hihi

 103. Aaliyah Aaliyah

  104

  ik zou heel graag deze babymonitor willen winnen omdat ik een drukke meid en ze slaapt s'nachts niet goed heel veel dromen. dus deze baby monitor zou ideaal voor mij betekenen dan kan ik overdag een oogje op haar letten ook al zit ze in haar eigen kamer en in de avond ook. helaas kan ik het zelf niet betalen om er zo 1tje aan te schaffen anders had ik het allang gedaan! ik hoop dat ik deze kan winnen!

 104. rebo1982 rebo1982

  105

  Dit lijkt me een ideaal product om te winnen met een tweede kleine onderweg. Ik merk dat het bij mijn dochter best wel eens fijn is om 'om het hoekje' te kunnen kijken zonder dat ze het merkt. Zou de babymonitor graag winnen!

 105. miertjet77 miertjet77

  106

  Ik zou graag de EyeOn Baby Monitor willen winnen omdat ik mijn man niet omgepraat krijg om een babyfoon met camera aan te schaffen. Ik heb elke dag spijt dat we er geen hadden/hebben bij onze dochter van nu 2,5. Ik ben nu weer zwanger (20 weken) en er moet dus een babyfoon bij komen, ik heb deze al laten zien aan hem, een collega van mij heeft hem ook en is zeer tevreden. maar hij word er niet warm of koud van en vind het niet nodig om daar het geld aan uit te geven. Dus ik zou er Superblij mee zijn als ik deze zou winnen!!

 106. katjamoors katjamoors

  107

  Lieve vriendin is zwanger en zou haar een mega plezier doen met dit kado, ik weet zelf hoe fijn het is dat je kleine wonder in de gaten kan houden.

 107. Lovers Lovers

  108

  Ik zou dit zeker fijn vinden omdat er een tweede kleintje op komst is en we nog een babyfoon nog hebben straks. Hier ook idd 6 katten die rondlopen dus de kamers zitten van ons altijd dicht, maar ik heb wel vaak bij onze zoon gehad toen hij klein was dat ik toch dacht wat gebeurt daar boven? Het lijkt me fijn om naar je kleine te kunnen kijken en ook hoe die dan ligt en als de kleine huilt kan je gelijk ook iets zien, in het verleden kwam wel eens voor dat onze zoon had overgegeven en daarom moest huilen, het heeft zeker veel voordelen!

 108. monique182 monique182

  109

  Dan kan ik zien wanneer mijn meisje mij echt nosig heeft. Ze probeert er nogal eens een spelletje van te maken, en om dan 20x de trap op/af te moeten Word ik niet echt vrolijk van.Oke je komt aan je lichaamsbeweging maarplezierig is het niet. En 's nachts huilt/kletst ze soms in der slaap en als ik ga kijken op haar kamertje Word ze wakker. dus ideaal als je op afstand kunt bepalen heeft ze me nodig/moet ik gaan kijken.

 109. Naomi88 Naomi88

  110

  Ik zou deze babymonitor graag willen winnen voor mijn dochter. Ze is een slechte slaper overdag en dat maakt het erg lastig met onze babyfoon. Ze maakt veel lawaai en laat dr knuffels en tutjes dan ook vallen. Om erachter te komen wat er precies gevallen is en of ze nog een tutje in bed heeft moet je de deur open doen. Maar zodra ze je ziet is het paniek en wil ze eruit. Dus dat liever niet.. Maar na zoveel lawaai ineens een stilte omdat ze waarschijnlijk slaapt, vertrouw ik nooit.. Dus even spieken wat er is. Met de babymonitor zou dat niet meer hoeven. Heel perfect, want dan hoef ik haar ook niet onnodig overstuur te maken door de deur open te doen! Al met al een win/win voor mama en dochter

 110. mamatobe mamatobe

  111

  omdat ons mannetje op zijn eigen kamertje haast moet en wij nog niet een goeie babyphone met camera hebben kunnen vinden en ik wil hem wel graag in de gaten kunnen houden dus deze zou echt super zijn ! dan kan ik hem met gerust hart boven in zijn bedje laten slapen en snachts op zijn eigen kamertje !

 111. kimberly Ligtlee kimberly Ligtlee

  112

  Ik zou graag wille winnen om dat ik niets hèb om mijn zoontje en dochtetje in de gaten te houden , mijn zoontje word snachts altijd overstuur wakker en dan wil ik het liefst de hele nacht bij hem blijven om hem in de . Gaten te houden & mijn man vind het heel handig om dat we samen een kindje Pas gekregen hebben want mijn zoontje komt uit vorige relatie en hij vind doos eng om haar boven in bed te leggen om dat hij haar dan niet kan zien die vliegt elk 5 min naar boven als die wat hoort of 1 van de kinderen wakker zijn , dus hopen dat ik win scheelt een hele hoop trap lopen en een geruste mama en papa

  • kimberly Ligtlee kimberly Ligtlee

   113

   Ik zou graag wille winnen om dat ik niets hèb om mijn zoontje en dochtetje in de gaten te houden , mijn zoontje word snachts altijd overstuur wakker en dan wil ik het liefst de hele nacht bij hem blijven om hem in de . Gaten te houden & mijn man vind het heel handig om dat we samen een kindje Pas gekregen hebben want mijn zoontje komt uit vorige relatie en hij vind dood eng om haar boven in bed te leggen om dat hij haar dan niet kan zien die vliegt elk 5 min naar boven als die wat hoort of 1 van de kinderen wakker zijn , dus hopen dat ik win scheelt een hele hoop trap lopen en een geruste mama en papa

   • kimberly Ligtlee kimberly Ligtlee

    114

    Ik zou graag wille winnen om dat ik niet meer iets hèb om mijn zoontje en dochtertje in de gaten te houden , mijn zoontje word snachts altijd overstuur wakker en dan wil ik het liefst de hele nacht bij hem blijven om hem in de . Gaten te houden & mijn man vind het heel handig om dat we samen een kindje Pas gekregen hebben want mijn zoontje komt uit vorige relatie en hij vind dood eng om haar boven in bed te leggen om dat hij haar dan niet kan zien die vliegt elk 5 min naar boven als die wat hoort of 1 van de kinderen wakker zijn , dus hopen dat ik win scheelt een hele hoop trap lopen en een geruste mama en papa

 112. kempenaers kempenaers

  115

  zou die graag aan mijn schoondochter geven want die van haar is stuk en heeft er wel één nodig want ze heeft 2 kindjes

 113. Diaanm Diaanm

  116

  Wauw wat een gaaf ding! Deze zouden we graag willen winnen voor onze dochter die wij in maart verwachten. We hebben nog niks aangeschaft qua babyfoons. Maar een babymonitor lijkt mij super handig om ons kindje in de gaten te houden. Duimen maar!!

 114. Lise Nunspeet Lise Nunspeet

  117

  Omdat dit een hele mooie monitor is. En de 2de is onderweg.

 115. Brenda Bracke Brenda Bracke

  118

  Superhandig, zo kan ik mijn kindje altijd volgen. Ze spuugt heel veel, dat vind ik supereng. Hiermee ben ik wat geruster.

 116. mmmarliesss mmmarliesss

  119

  Graag zou ik deze willen winnen want mijn lieve dochter van 7,5 maand wil niet meer op de rug liggen en ben toch wel bang dat ze te weinig kracht heeft om haar hoofdje niet bij te draaien ofzo. Elke keer als ik verslik geluid hoor ofzo ga ik kijken en word ze juist onrustig. Ik denk dat ik wat rustiger kan slapen als ik monitor heb en haar niet hoef te storen met mijn bezorgdheid. Echt geniale oplossing. En kijken als ze de dekentjes nog over heeft want het word steeds kouder tenslotte.

 117. bianca korenberg bianca korenberg

  120

  Zodat ik het nieuwe broertje van mijn 5 jarige zoontje straks goed in de gaten kan houden. Door de week sta ik er alleen voor dus dan is een paar extra ogen fijn meegenomen

 118. Jacques Jacques

  121

  .. toe maar zeg.. Mamaplaats pakt wel even uit.. Origineler kraamcadeau kan ik niet bedenken. Binnenkort heel toepasbaar..

 119. Will S. Will S.

  122

  Wauw! Wat een super actie.. Maar om heeeeeeél veel redenen zouden wij deze willen winnen; - Als we deze winnen word deze gelijk door de familie ook gebruikt, omdat zussen in de buurt wonen, kunnen we gezellig even bakjes drinken terwijl onze lieve kids heerlijk dutje doen om groot te worden. - En wat is er nou bijna net zo heerlijk om uren te kunnen kijken naar die heerlijk slapende koppies van kindjes? Kortom duizenden redenen.. :D

 120. shetlover shetlover

  123

  Ik zou de camera graag willen winnen voor een zwangere vriendin. Zij heeft helaas niet de makkelijkste tijd achter de rug. Door deze zwangerschap kan ze deze moeilijke tijd hopelijk een beetje achter zich laten en verder gaan met haar leven. Deze camera zou een mooie opsteker zijn voor haar.

 121. hvedder hvedder

  124

  Nu ik zwanger ben, van de tweede zou ik toch wel heel graag een extra stel waak- ogen willen hebben omdat numero uno nogal ondernemend is en daardoor nog wel eens onvoorziene capriolen uithaalt!!!

 122. MelissaJaydenDylano MelissaJaydenDylano

  125

  Oeehhhh die wil ik echt super graag winnen voor mijn pasgeboren zoontje ..Nu 4 weekjes oud ♡ Lijkt me super handig om hem te kunnen zien via mijn tablet of telefoon ☆ Aangezien ik ook nog een heerlijk klein monstertje heb van 2 jaar oud zal het veeeeel meer rust geven als ik mijn zoontje beneden kan zien en dus niet elke keer naar boven hoef te lopen om te checken of alles goed gaat met hem ♡ Hij spuugt namelijk zijn voeding uit via zijn neus ipv zijn mondje.. En daarvan raakt hij vaak in paniek.. echt sneu :( We zijn nu nog aan het onderzoeken waarom dit gebeurd en hoe het opgelost kan worden :( En met deze camera kan ik hem gewoon zien ♡ Echt een super uitvinding !!!! Ik hoop dat ik hem mag winnen :)

 123. Veroontje Veroontje

  126

  Wij zouden enorm blij zijn met de babymonitor omdat ons zoontje van 3 erg graag gaat kijken bij zijn zusje van 5 maanden en haar dan helaas vaak ook wakker maakt. Hij doet dit alleen zo stilletjes dat we het meestal pas merken als we boven komen en de kleine man heel enthousiast naast het ledikantje staat en roept ; "kijk ze lacht naar me". Met de babymonitor zouden we het op tijd kunnen zien als hij weer even bij zijn zusje gaat kijken.

 124. jaimyvanoevelen jaimyvanoevelen

  127

  Ik ben al een tijdje op internet aan het snuffelen voor een babyphone met camera maar eerlijk gezegd vind ik ze vaak best prijzig. Ik heb deze vaker voorbij zien komen en staat echt om me verlanglijstje voor me kleine meid geboren wordt. Ik zou dus heel graag willen winnen om te kunnen blijven kijken naar mijn wondertje. Ik kan niet wachten!!! :D :D

 125. janelle1989 janelle1989

  128

  ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik het dan misschien aan durf om mijn meisje van 9 maanden eindelijk 's nachts eens op haar eigen kamer te laten slapen.

 126. Konijntje85 Konijntje85

  129

  Ik zou graag de babymonitor willen winnen, omdat ik moeilijk te been ben, en zo mijn kleintje ook goed in de gate kan houden, zonder dat ik om de 5 minuten de trap op hoef (voordat er reacties komen ik doe het met liefde als ik elke minuut naar boven moet, maar dit is een mooi extraatje)

 127. IABB IABB

  130

  Onze babyfoon is stuk

 128. ranomi2013 ranomi2013

  131

  Zou hem graag willen winnen voor onze meid. Ze ligt altijd weer anders in bed. En is veel aan het spelen en met de EyeOn Baby Monitor  kunnen we haar in de gaten houden.. zou echt supper cadeau zijn ook voor mijn man die haar maar anderhalf uur ziet op een dag

 129. kuikentje kuikentje

  132

  Wat een mooie monitor en wat zou ik hem graag willen winnen ! Doordat onze oudste dochter als baby ernstig ziek is geweest ben ik extra bezorgd voor onze kleine ....het zou enorm schelen als ik alleen maar even op de monitor hoefde te kijken in plaats van voor de 60 e keer de trap op te sluipen om zachtjes om het hoekje te spieken of alles wel ok is met de baby.

 130. miranda wils miranda wils

  133

  Ons meisje slaapt op haar buik wat mij soms erg onrustig en onzeker maakt waardoor ik vaak bij haar ga kijken. Maar hier wordt ze regelmatig wakker van, zou het heel fijn vinden dat ik haar zo in de gaten kan houden zou me erg geruststellen

 131. misscandy misscandy

  134

  Onze dochter slaapt al 1,5 jaar lang nauwelijks en we snappen maar niet hoe dit komt. Het zou ontzettend fijn zijn om een goede camera te hebben om te kunnen zien hoe ze wakker word, wat ze precies doet als ze uren wakker ligt enz. Daarnaast ben ik heel benieuwd of het misschien helpt als er door de camera een slaapliedje word afgespeeld of ze onze stem hoort door bijvoorbeeld haar favoriete slaapliedje te zingen. Hiernaast willen artsen graag zien hoe ze snachts doet... het lukt ons niet om dit op te nemen. Wanneer ik binnen kom om met mijn telefoonopnames te maken, doet ze meteen heel anders. Ik heb al eerder naar deze babymonitor gekeken en wil hem al wekenlang zoooo graag hebben.Ons leven wordt bepaald door het slaapprobleem en wie weet help dit ons enorm. Helaas is ons budget niet toereikend, dus ik zou echt super blij worden als ik deze win!!!

 132. Naomi Misset Naomi Misset

  135

  Deze zou ik echt zo graag willen voor mijn zoontje, ik ben echt zo'n moeder die af en toe gaat kijken omdat ik het allemaal zo eng vind. Nu begint hij ook met klimmen enzo en dat vind ik zo eng! Ik ben vast niet de enige hihi. Maar met dit kan ik hem natuurlijk goed in de gaten houden♡

 133. Carola1983 Carola1983

  136

  Tijl is heel erg mama gericht. Zo erg dat hij alleen maar ligt te huilen als er een oppas is, of hij even met zijn zus bij opa en oma is. Wij gaan daarom bijna nooit weg, welke oppas zit nu te wachten op een kind dat alleen maar huilt. Met zo'n mooie monitor zou het misschien makkelijker worden, dan kan ik hem zien, zien wat hij doet en tegen hem praten in de hoop dat hij rustig wordt.

 134. anncha anncha

  137

  je eerste kleintje wil je natuurlijk extra goed in de gaten houden, en zo kun je stiekem genieten van alles wat ie doet..

 135. Svandruenen Svandruenen

  138

  Als nieuwe as mama ben je natuurlijk extra voorzichtig en wil je alles in de gaten houden. Dan lijkt dit me ideaal!

 136. Amanda van Kessel Amanda van Kessel

  139

  omdat ik wil zien hoe het met hem gaat als hij slaapt.

 137. ljb ljb

  140

  Super graag zou ik die geweldige babymonitor willen winnen voor mn binkie. We zijn net verhuist naar een eengezinswoning. Heel spannend voor ons alle drie maar helemaal voor de kleine man. Voor het eerst een eigen slaapkamer en dat is natuurlijk heel erg wennen. Deze mama is er al wel achter gekomen dat als je stiekem probeert te kijken dat de kleine man snel wakker wordt. Ook als je beneden zit en hij is wakker hoor je hem niet. Dat betekend om t kwartier luisteren. Voor je kind heb je dat over, maar met zo'n geweldige babymonitor kan je met een gerust hart op de bank blijven zitten!

 138. Lindahert Lindahert

  141

  Ik zou de babymonitor graag willen winnen voor mijn zoontjes. Het ie een tweeling en slapen met zijn tweeën op een kamer. Het komt nog wel eens voor dat een van de twee wakker is. En als ik dan even ga kijken en hij mij ziet wordt hij wakker, met als gevolg dat hij gaat huilen en zijn broer dus ook wakker wordt. Met de babymonitor kan ik dan zien of hij wakker is, of weer gaat slapen.

 139. Chantal Pina Chantal Pina

  142

  Kort en krachtig; een iedere ouder heeft er 1 nodig! Dus ook ik zou 'm dolgraag voor mijn baby willen testen! ♡

 140. StaceyEefjeRose StaceyEefjeRose

  143

  Wij kunnen de Babymonitor goed gebruiken nu onze net-2-jarige kleine boef. Ze slaapt heel onrustig en wordt vaak wakker. Soms zet ze het dan op een gillen en soms gaat ze stiekem spelen. Maar (behalve als ze gilt) weten wij niet wanneer ze wakker is en de boel afbreekt. Daarnaast heeft de andere boef er ook een handje van om in bed te liggen spelen ipv slapen, wat we vaak niet weten. Met een Babymonitor kunnen we zien of onze schatjes slapen en of alles goed gaat maar we hebben er nog geen kunnen kopen.

 141. Manonjc Manonjc

  144

  Onze dochter heeft 2 x een bijna wiegendood gehad. Nu bij onze zoon moeten we er weer vertrouwen in krijgen. Deze camera zou ons daar erg goed bij kunnen helpen!

 142. catherinevdd catherinevdd

  145

  Ik zou HEEL graag deze baby monitor willen winnen omdat ik soms graag een vlieg wil zijn in de kamer van mijn peutertje Jack. Ik vraag me steeds af wat al het gestommel is wanneer hij gaat slapen en ik de kamer uitga. Zijn monitor is een gewone en wordt in januari doorgegeven aan broertje of zusje!

 143. Krakechantal Krakechantal

  146

  Ik zou de baby monitor graag willen winnen omdat ik in verwachting ben van ons derde kindje! Wij slapen straks zelf op zolder en ik wil heel graag onze baby kunnen zien als er iets aan de hand is!

 144. ambolijn ambolijn

  147

  Dit is een fijn en veilig gevoel. Met een babyfoon ga ik toch nog kijken of alles goed is. Met deze camera kan mijn zoontje ongestoord verder slapen. En komt mama niet elke keer gluren.

 145. Corina Corina

  148

  O, dit is super handig!!! Dit heb ik nog nergens gezien, maar zou ik graag willen winnen om onze kleine straks goed in de gaten te kunnen houden.

 146. Emely Hermans Emely Hermans

  149

  Ik zou graag willen winnen, omdat het een hele fijne monitor is om bij de kleine in de buurt te kunnen zijn maar toch op afstand.

 147. AnnelieseW AnnelieseW

  150

  Zou erg handig zijn voor in de baby kamer, altijd een goed zicht en kan je alles goed in de gaten houden, ik doe graag mee voor de kinderen.

 148. lindsy27 lindsy27

  151

  Graag zou ik deze willen testen zodat ik die van alecto de deur uit doe. Mijn dochtertje is namelijk een buik slaper maar ze ligt soms zo raar dat ik bang ben voor wiegendood. Dus daar om had ik eentje van alecto aan geschaft maar heb daar steeds problemen mee. Nu slaapt ze dus maar weer bij mij op de kamer in een co sleeper. Zodat ik haar snachts goed kan leggen met haar hoofdje.

 149. basboesa basboesa

  152

  Momenteel ben ik in verwachting van een kindje. Ik heb nog 2 kleintjes van 1 en 2 die nog bij ons op de kamer slapen. Noa van 7 die slaapt gelukkig wel in haar eigen kamer. Waarom ik graag zou willen winnen, is omdat ik mijn kinderen goed in de gaten kan houden als ze in hun eigen kamers gaan slapen. En dar ik niet steeds de trap op en af moet.. Zelf heb ik een hernia in me rug. En het is best zwaar. Waarom die 2 kleintjes nog bij mij op de kamer slapen is omdat ik bang ben dat ik niks hoor als er iets gebeurt. Ik win het graag voor me zelf want kan het heel goed gebruiken voor ons komende kindje zodat ik die wel gelijk laat slapen op zijn of haar eigen kamer.

 150. kimverdonck kimverdonck

  153

  Ik zou deze graag winnen, een babyfoon is het belangrijkste dat we nog nodig hebben tegen de geboorte... Mijn vriend vind dit minder belangrijk en wil een simpele babyfoon kopen.. Maar ik zelf zou geruster zijn wanneer ik mijn zoontje zou kunnen zien liggen als hij slaapt en zo kunnen zien dat alles in orde is.... Dus de oplossing is deze babyfoon winnen dan kan mijn vriend niks zeggen ;)

 151. ValerieLeroy ValerieLeroy

  154

  Als onthaalmama, heb ik sowieso heel wat babyfoons nodig. Eigen kies hun kamer, opvangkamer en speelruimte wanneer ik eventjes id keuken bezig ben. Maar wanneer je de kids en ook nog eens zou kunnen zien, geweldig... Nooit geen kindjes meer die wakker worden van piepende deur als je eens gaat gluren. Geweldig

 152. nessen nessen

  155

  Omdat mijn kleinkinderen naast me wonen en de huidige babyfoon niet voldoet.

 153. renskiey renskiey

  156

  Ik ben nu zwanger van een zoon, dus heb nog geen idee of het een onrustige baby wordt of niet, maar ik zou de monitor heel graag winnen vanwege al die handige extra's die er op zitten. Dat je foto's en videos ermee kunt opslaan, nachtzicht hebt en liedjes kan afspelen...super!!

 154. melissa1984 melissa1984

  157

  handig ook al zijn ze iets ouder. dochter heeft vaak nachtmerries (bang voor monsters) en moet plassen; zo hoor ik haar ook als ik beneden ben en zoontje draait nogal, waardoor hij snel bloot ligt, dus zo kan ik het zonder erheen te hoeven, even checken.

 155. J J

  158

  Wij wonen nu in een flat, dus hoef ik, waar ik ook sta in huis, alleen maar om een hoekje te kijken hoe het gaat met ons kleintje. Over niet al te lange tijd gaan wij verhuizen naar een, voor ons in ieder geval, groot huis. Ontzettend veel zin in, maar ook erg spannend door de grotere afstanden. Heel egoïstisch dus, maar ik zou het super vinden om deze prijs voor ons te winnen. Ik denk dat mama dan iets relaxter is :)

 156. Manon-lilly Manon-lilly

  159

  Ik zou het graag willen winnen voor mijn dochtertje. Zit in de fase van drome, klimmen en uitproberen. Soms niets aan de hand en soms ook wel. Door deze monitor kan ik vanuit de woonkamer kijken of alles goed gaat.

 157. DeejSjhu DeejSjhu

  160

  Graaaag doe ik mee. Met alle liefde.!! Zzonlief heeft verborgen reflux en met 4weken er een week voor opgenomen gelegen. Omdat ik hem blauw in bed aantrof na een rare gekiuch. Gelukkig ging ik kijken anders... Maar toch nu een tijdje overheen blijf je de angst hebben en met elke kuch/verslikking vlieg je na boven, waarbij je soms je nek breekt. Dit zou geweldig zijn om hem in de gaten te kunnen houden & Vooral van hem te genieten, Geen moment te missen =D

 158. sara hardeman sara hardeman

  161

  ik zou hem graag willen winnen omdat we nu na jaren van behandelingen eindelijk twee wondertjes hebben. ze slapen allebei op een andere verdieping en hebben 1 babyfoon onze jongste is nu 2 en halve week en erg klein voor haar leeftijd en daardoor heeft ze meer behoefte aan aandacht en contact en met deze babyfoon kunnen we beter ingaan op haar wensen en behoeften

 159. Marieke1985 Marieke1985

  162

  Ik zou de babymonitor erg graag willen winnen omdat deze een ruim bereik heeft, onze 'oude' babyfoon na 1,5 jaar al stuk is en wij in mei ons tweede kindje verwachten! Het lijkt mij een super apparaat, helemaal om te winnen!

 160. j borgers j borgers

  163

  Dit zou een uitkomst zijn! Met een dochter die nog net geen anderhalf is wanneer we ons tweede kleintje verwachten wordt het al behoorlijk aanpoten. En aangezien ik het deze keer alleen zal moeten klaren in verband met het onlangs wegvallen van mijn lieve moeder kan ik alle hulp(middelen) wel gebruiken! (Overigens ook beide facebook paginas geliked via mijn fb account Joy la Fa-Yette)

 161. kimberly oei kimberly oei

  164

  Ik wil geen moment van onze kleine meid missen. Ze is nu vier maanden en ik zou graag willen zien wanneer ze op der buik rolt begint met kruipen zitten of komt schuiven. Al met al ik wil niks missen en dan is dit een super goede manier !

 162. martina26 martina26

  165

  Dit zou echt te gek zijn!! Onze dochter is erg rumoerig s avonds, zodat we ze eigenlijk nooit thuis laten met de babyfoon naar de buren o.i,d. Met deze baby monitor kunnen we dit makkelijker doen, omdat buren er dan zicht op hebben, als wij eens een avondje samen weg willen

 163. levyenfaya levyenfaya

  166

  mijn zoontje loopt vaak te spoken in zijn bedje en kan hem goed in de gaten houden. volgens jaar gaat hij in een gewoon bed en kunnen hem dan goed volgen.

 164. Ilse Vullers Ilse Vullers

  167

  Wij zouden hem graag willen winnen omdat ons zoontje nu 2x in 1 maand koortsstuipen in bed heeft gehad. Op dit moment hebben we alleen maar geluid. Maar beeld zou perfect zijn om op hem te kunnen letten als hij slaapt.

 165. lindaenbjorn lindaenbjorn

  168

  Met een tweeling zou dit ideaal zijn, vooral als ze ziek zijn hebben we laatst gemerkt. Dus jullie zouden ons hiermee echt een heel groot plezier doen aangezien deze helaas niet binnen ons budget valt :-(

 166. pbosveld pbosveld

  169

  ik zou graag de babymonitor willen winnen zodat ik mn dochter in de gaten kan houden als ze in dr bed ligt. ze is nu bijna 11 weken oud en ik weet niet hoe ze t voor elkaar krijgt maar ze ligt vaak zonder deken in dr bed en is ze helemaal koud als ze wakker wordt. met deze babymonitor kan ik regelmatig kijken zonder haar wakker te maken

 167. silke5555 silke5555

  170

  Mijn zoontje heeft valse kroep. Vorige keer de ziekenwagen moeten bellen! Dit was verschrikkelijk eng! En ben ook niet meer zo gerust als hij in zijn bedje ligt. Dit zou enorm helpen !

 168. Esther Meijer Esther Meijer

  171

  Wow deze willen wij wel heel graag winnen om naar onze mooie dochter te kijken, en in Mei krijgen wij ons tweede wonder en ook daar willen we natuurlijk de hele dag naar kijken!!!!

 169. Mia Corvers Mia Corvers

  172

  Mijn zoontje slaapt erg onrustig en ga daardoor vaak bij m kijkrn met t pech soms m juust daardoor wakker te maken! deze cam is perfect om hem te checken en zal m niet meer wakker maken! Krijg ik ook wat rust!

 170. carly25 carly25

  173

  Ik zou de monitor graag willen winnen Door mijn ziekte kan ik soms niet gelijk uit mijn bed komen omdat ik heel veel pijn in me gewrichten heb en mijn dochter heeft de laatste tijd veel dromen dus vaak snachts wakker en mijn man in net geopereerd aan een hernia dus die mag nog niks doen

 171. suganicy suganicy

  174

  Ik wil em graag winnen omdat mijn dochter vaak op het kleed voor de deur in slaap valt als ze snachts wakker is geworden, ze word dan wakker en speelt eventjes een valt dan op het kleed in slaap. Alleen ligt ze vaak vlak achter de deur en deze gaat naar binnen open, dus willen we graag kijken waar ze ligt met deze babymonitor. Dankzij de belastingdienst naheffing kunnen wij dit jaar geen kerst vieren, dus ook geen geld om zo'n babymonitor te kopen. Nu is en blijft het gokken of ze er ligt en of ze al wakker is....

 172. Hanane Bennasser Hanane Bennasser

  175

  Omdat ik in een ontzettend onveilige buurt woon en ik in de flat precies op de hoek zit bij een brandtrap dus makkelijk toegankelijk. Er wordt steeds vaker ingebroken in mijn flat en mijn zoontjes kamer grenst aan het balkon..ik zou hiermee dus net even iets geruster slapen als ik hek constant kan zien!

 173. Mar15 Mar15

  176

  Ik ben voor het eerst zwanger en dan komt er veel op je af wat je qua spullen moet gaan kopen voor de baby. De eerste aankopen zijn gedaan zoals een babykamer en een kinderwagen. Maar als ik naar alle uitzetlijsten kijk, dan ben ik er nog lang niet. Eén van de belangrijke producten is een babyfoon. Op het gebied van babyfoons heb je weer ontzettend veel keuze, maar wat is nou een goede babyfoon en welke is nu echt fijn? Ik was er nog niet over uit tot ik de review op Mamaplaats las. Je kindje kunnen bekijken (ook inzoomen) en horen via je iPhone, wat handig! Dat klinkt goed. Dat zou ik graag zelf eens willen ondervinden wanneer mijn kleine is geboren.

 174. liann1991 liann1991

  177

  Ik zou hem heeeeel graag willen winnen. Onze dochter van 4 maanden ligt sinds 2 dagen in haar eigen kamer. Ik zou er het liefst gewoon naast gaan liggen. Met de baby monitor kan ik haar toch nog zien, ook al ligt ze in haar eigen kamer.

 175. Cindybryson Cindybryson

  178

  Omdat Bryson in zijn nieuwe kamertje wel heel ver van zijn overbezorgde mama vandaan ligt. Zo kan Bryson rustig slapen zonder dat mama continu komt kijken!

 176. baby3 baby3

  179

  Ik zou hem graag willen winnen omdat ie helemaal compleet is met alles wat ik er grasg op zou willen zo kan ik ontspannen mijn kleine in de gaten houden

 177. Sherrbar Sherrbar

  180

  Geliked! Dit is iets wat nog op mijn verlanglijst staat! En heel belangrijk is over 2 maanden ben ik Al uitgerekend en weet pas sinds 1 maand dat ik zwanger ben.

 178. carolien@hilro.nl carolien@hilro.nl

  181

  We zijn druk aan het onderzoeken welke monitor we gaan kopen en deze staat erg hoog op onze lijst!!!

 179. wendy smit wendy smit

  182

  Ik ben over een maand gerekend van de 3e. De babyfoon van mijn zoon kan dan voor de baby gebruikt worden en kan ik op onze zoon zijn slaapkamer zetten omdat hij onrustig slaapt. Vaak 's nachts wakker is en ik ben vaak benieuwd wat hij dan doet. We hebben na de verbouwing om een extra kamertje voor de baby te maken geen budget meer voor dit soort dingen. Later kan ik hem altijd weer aan een vriendin geven.

 180. Minimi1984 Minimi1984

  183

  Ik zou deze graag willen winnen om hem cadeau te doen aan een vriendin

 181. MarijeMaudSem MarijeMaudSem

  184

  Jaaa lijkt me top Mijn zoontje vind ik vaak smorgens zonder dekbedje... ligt ie daar met zn koude pootjes... als ik altijd naar binnen ga savonds om te kijken wordt ie wakker... bijna geen optie... dus dit zou ideaal zijn om hem even in de gaten te houden!!;)

 182. Sharon van der Put Sharon van der Put

  185

  Binnen maximaal 7 weken wordt ons baby'tje geboren :) Wij zijn sinds een maandje in Nederland her in komen wonen en moeten dus nog een heeeeleboel aanschaffen. Deze geweldige monitor zou ik dan ook héél erg graag winnen. Maar ik gun het een ander net zo goed! Succes iedereen :)

 183. marlieslizzy marlieslizzy

  186

  Ik zou het graag willen winnen omdat ik graag elke minuut van de dag mijn 1e kindje zal willen zien zodra hij/zij geboren is! Is al spannend genoeg :-D

 184. maud154 maud154

  187

  Ik zou de babymonitor graag willen winnen voor ons zoontje. Hij is net 4 maanden oud en zijn eerste tandje komt al door. Hierdoor slaapt hij super onrustig! Met behulp van de babymonitor kan ik hem op afstand in de gaten houden waardoor hij niet van mij wakker wordt. Heel erg welkom dus!

 185. Lise Nunspeet Lise Nunspeet

  188

  Wij verwachten ons tweede kindje. Nu heeft de eerste een babyfoon,maart daar is ze aan gehecht aangezien ze iedere avond met de liedjes in slaap valt. Dit zou perfect zijn voor de tweede.

 186. Rian78 Rian78

  189

  Zo ben ik straks altijd een beetje in de buurt van ons kleintje, ook als ze lekker ligt te slapen! Ik vind het een prettig en veilig idee dat ik haar zo in de gaten kan houden en gerust kan stellen als het nodig is. En daarnaast is het gewoon leuk om af en toe even naar haar te kunnen kijken, zonder steeds de kamer op te lopen!

 187. maartje87 maartje87

  190

  super graag. als alleenstaande moeder is het niet altijd makkelijk om mijn kleine vent in de gaten te houden. en als ik steeds ga kijken bij hem dan wordt ie alleen maar wakkerder ipv dat hij gaat slapen door de deur die hij hoort en mijn gezicht die hij dan ziet. zou met de babymonitor een stuk beter gaan ook met het slapen. ik kan hem toch in de gaten houden en hij ziet me niet steeds. hij zou ook leuk zijn voor een vriendin van mij die bijna uitgeteld is.

 188. suzy22 suzy22

  191

  Voor mijn twee kids. In Januari is de ziekte van graves bij me geconstateerd. Door dit ziekte ben ik vaak moe en weg van huis voor controles. De monitor zou mij veel onnodige heen en weer geloop besparen en wanneer ik weg ben van huis kan ik ze toch zienen evt met ze praten.

 189. tr0elaa tr0elaa

  192

  Ik zou de monitor heel graag willen winnen, omdat ik last heb van bepaalde angsten, en deze monitor er voor kan zorgen dat ik niet meer zo angstig ben dat er wat met mijn kleine mannetje gebeurd! we hebben nu een gewone babyfoon, maar ik loop regelmatig even zijn kamertje in om te controleren of het allemaal nog goed met hem gaat..

 190. 2kinderen 2kinderen

  193

  dat zou goed uitkomen want mijn dochter slaapwandelt en nu laten wij een deurhekje aan de trap staan zodat ze niet van de trap kan vallen. als we deze zouden winnen dan zijn we geruster want dan kunnen we kijken of ze nog in haar bed ligt als we beneden zijn.

 191. Cp de Bie Cp de Bie

  194

  ik zou mijn dochter die voor het eerst moeder wordt er graag mee verraSSEN

 192. melis&lynn melis&lynn

  195

  Dit komt goed uit, we hebben net een nieuw huisje en onze kleine meid zit net op het moment dat ze kan gaan zitten dus hoe ideaal is het dan om haar zo in de gaten te houden!

 193. ajaxjood ajaxjood

  196

  Ik zou graag de baby monitor willen hebben,omdat ik best wel slechthorend ben en dus soms de kleine helemaal niet hoor,door middel van de camera erbij is het voor mij wat makkelijker te zien dan allemaal en hoef ik niet stiekem in de slaapkamer te gaan kijken,waardoor de kleine wakker kan worden.

 194. gwenjobels gwenjobels

  197

  Oh.. graag. Voor onze derde spruit. De vorige beeldbabyfoon is helaas gesneuveld.. dus zou super zijn deze te winnen. Dan kunnen we onze derde ook dezelfde aandacht geven als de andere 2 kinderen... en niets is meer heerlijk dan lekker op een afstandje kunnen kijken naar een lekker slapende baby!!

 195. Aniek14 Aniek14

  198

  het lijkt me soms ook wel leuk om ze in de gaten te houden zonder dat ze het doorhebben. ze kunnen soms zo ondeugend zijn, laatst lag mijn zoon met al zijn duplo in bed. kunnen we dan lekker in de gaten houden!!

 196. kimvlemmix89 kimvlemmix89

  199

  Wauw echt iets voor ons die uitvinding. .

 197. BibiJes BibiJes

  200

  Ik zou graag deze gave babymonitor willen winnen voor ons kindje op komst. Ik ben in verwachting van onze derde en onze huidige babyfoon is kapot. Ondanks dat deze van een goed merk is kwam hij sowieso zijn beloftes niet na en kon hij niet geplaatst worden waar wij wilden i.v.m. het snoer. Daardoor hing hij op z'n kop (oeps... ). Het lijkt me ideaal als ik me nu bij de derde spruit geen zorgen hoef te maken over het bereik (de huidige had ergerlijke bereikproblemen, zelfs in het huis ondanks de beloofde 300 meter), de batterij (deze werkt maar 5 minuten als hij van de lader is en is recent vervangen), de plaatsing etc. etc.

 198. xxjanneke xxjanneke

  201

  Wat geweldig zo'n draadloze verbinding! Wij hebben een babyfoon die geen eens bij vrienden 1 straat verder het doet :(. Dede EyeOn Baby Monitor Junior Plus van D-Link zou super zijn om te winnen.

 199. Laurarengers Laurarengers

  202

  Ik zou deze babymonitor graag willen winnen! Mijn kleintje heeft veel (boze?) dromen en slaapt vrij onrustig waardoor hij de hele nacht ligt te spoken, ik blijf heen en weer lopen van kamer naar kamer, absoluut niet erg natuurlijk. Maar het kan makkelijker.. Dat er een sd-kaart in kan vind ik helemaal bijzonder! Zo uniek. Zou het graag uit willen testen. :)

 200. yvonnevB yvonnevB

  203

  Ik zou graag de eyeon baby monitor winnen zodat ik mijn dochtertje kan zien, ze komt namelijk vaak moeilijk in slaap 's avonds en wordt dan erg boos, alleen op het moment dat wij naar haar toe gaan wordt ze vervolgens nog veel bozer als we weer weg, wat zou het dan handig zijn als ik kan zien of het nodig is dat ik bij haar ga kijken of dat ze inmiddels zelf al is gaan liggen.

 201. carohendriks carohendriks

  204

  Ik zou de eyeon babymonitor graag willen winnen zodat ik onze dochter goed in de gaten kan houden als ze ligt te slapen, ze draait vaak zoveel dat ze klem in haar bedje ligt en met deze monitor kan ik goed zien of ze nog goed in bed ligt

 202. snowwitch snowwitch

  205

  dit zou heel erg van pas komen voor mijn dochter en schoonzoon voor hun kleintje. dit hebben ze nog niet en aangezien er vaak een prijskaartje aan hangt is het van harte welkom.

 203. slottie slottie

  206

  Dit lijkt mij ideaal voor mijn dochter en voor mijn zoontje. Mijn dochter wordt de laatste tijd helemaal overstuur wakker s nachts ik vind het fijn om te kunnen zien wat er gebeurd. Mijn kleine mannetje ligt nu nog veilig bij ons op de kamer maar straks moet hij echt naar zijn eigen kamertje. Het is een buikslapertje dus wat extra toezicht is niet verkeerd. Het zou hier goed van pas komen!

 204. Szixxx Szixxx

  207

  Oh wow! Mooi ding! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje!

 205. dhoog dhoog

  208

  Ik wil deze graag winnen voor mijn vriendin Jeannette, zij krijgt haar vierde kindje onverwacht, zit midden in een verbouwing, auto ging stuk...dus om haar een top geboorte cadeau te geven zou ik deze willen winnenvoor haar. Jeannette is daarnaast ook een top vriendin waar ik dag en nacht van op aan kan.

 206. suuss1985 suuss1985

  209

  Deze mooie baby monitor lijkt me ideaal om in huis te hebben voor onze dochter die we in februari verwachten! Het bevat echt alle opties die handig zijn.

 207. Veertje84 Veertje84

  210

  Over 6,5 maand verwachten wij ons 2e kruimeltje, dus dan zou dit heel goed van pas komen! Erg leuk design!

 208. jeany.jow jeany.jow

  211

  Omdat ons dochtertje nog steeds bij ons slaapt en met zo n monitor leg ik haar denk ik wat makkelijker op een eigen kamertje

 209. Ryanne35 Ryanne35

  212

  onze huidige camera geeft slecht zicht in het donker en hoe fijn zou t zijn om een nieuwe te winnen die wel goed werkt!

 210. Sammert Sammert

  213

  Deze zouden wij wel heel goed kunnen gebruiken! Dan kan onze huidige babyfoon naar opa en oma!

 211. andre4ever4 andre4ever4

  214

  Graag zodat ik onze dochter in de gaten kan houden nu ze uit haar bed wil klimmen

 212. bjanneke bjanneke

  215

  Heb je hier een goede reden voor nodig? Met deze baby monitor maak je toch iedereen blij? Dus ons ook! Of het nu is voor alle praktische voordelen of gewoon om van onze kleintjes te genieten!!

 213. joycevaneijk joycevaneijk

  216

  Ik zou deze baby monitor heel graag als cadeau willen geven aan mijn vriendin die er met 14 weken zwangerschap achter kwam zwanger te zijn van de derde. Ze heeft niks bewaard van de vorige zwangerschappen en leent veel spullen van anderen. Deze baby monitor zou helemaal geweldig zijn om haar te kunnen geven!

 214. jesslevi jesslevi

  217

  Dalijk met de tweede erbij en samen op een kamer wil ik ze toch graag in de gaten houden, of er niet nep gedaan word of uit bed word geklommen

 215. Marmelinos Marmelinos

  218

  Met deze babymonitor is het voor mij duidelijk wie van de 2 aan het spoken is zonder dat ik de kamer op moet. Mijn tweeling slaapt samen en vaak is er 1 van de 2 wakker of aan het spoken. Met de EYEON BABY MONITOR JUNIOR PLUS kan ik in 1 oogopslag zien wie het is en of ik dringend nodig ben. Niet dat ik de kamer opkom en de ander wordt ook wakker. O ja, en niet te vergeten de krakkende trap, het klikkende traphekje en dan ook nog de schurende slaapkamerdeur...

 216. Kimmmmm Kimmmmm

  219

  Dat zou mij een hoop gehannis schelen zeg. Nu in de weer met 2 babyfoons voor onze 2 jongste telgen (27 maanden en 4 maanden) en vaak trap op trap af om te kijken of de dametjes al slapen of wat ze aan het uitvreten zijn ;-) Dus meer dan welkom!

 217. suganicy suganicy

  220

  Mijn dochtertje slaapt soms achter de deur op het kleed dus ik kan het goed gebruiken!

 218. Melissavh Melissavh

  221

  Erg benieuwd hoe zoiets is om te kunnen zien hoe je kindje slaapt.

 219. missrmc missrmc

  222

  Graag omdat ik er nog geen heb en nu 38 weken zwanger ben. Ik had vorig jaar een babyfoon met camera besteld gehad maar binnen 2weken terug gestuurd want werkte niet goed. Voor mijn zoontje gebruik ik nu een babyfoon zonder camera die nogal stoort op zijn tijd. Dus nog zoekende naar een goede voor ons dochtertje die gauw gaat komen :)

 220. Laura83 Laura83

  223

  Mijn zoontje is heel onrustig 's nachts wij Sien niet wat hij doet in zijn slaap en daarom is voor ons de Eyeon baby monitor super voor ons. Zo kunnen we ook zien hoe vaak hij last heeft van zijn buikje ( we moeten binnenkort met verschillende onderzoeken starten omdat hij vaak laat van zijn buikje heeft) en wanneer hij zonder dekens ligt of zelfs aan de wandel gaat in bed! Ideaal om hem in de gaten te houden!!!

 221. AnneJaim AnneJaim

  224

  Heel heel erg graag! Omdat zoonlief en enorme spook kan zijn op zn kamer. Nu kan ik eerst kijken of hij stout aan het doen is of in zn slaap aan het spoken is.

 222. AvdWeijst AvdWeijst

  225

  ik zou heel graag de babymonitor willen winnen mijn zoontje heeft sinds kort van erge nachtmerries. op het moment dat hij onze stem hoort word hij gelijk rustig daarom is de terug spreek functie voor ons erg handig maar ook heel fijn om hem gewoon kunnen zo weten we dan ook zeker dat hij slaapt en niet gewoon ligt te spelen in zijn bed aangezien hij hier ook erg een handje van heeft wat een uitkomst is het toch voortaan met zo'n camera erin :) nu maar afwachten of we hem winnen heb beide Facebook pagina's geliked :D

 223. jamie85 jamie85

  226

  Ik zou hem graag voor mijn zus willen winnen...die zijn eindelijk naar 3 jaar proberen zwanger..geslacht is een verassing...dus ik heb geen keus naar een kleur

 224. 4melody 4melody

  227

  Ik wil deze babymonitor heel graag winnen, omdat er vaak 2 baby's boven liggen te slapen bij mij terwijl er ook 2 peuters beneden aan t spelen zijn. ... Met zo'n monitor zou ik t nog beter in de gaten kunnen houden

 225. Kiekeboe7 Kiekeboe7

  228

  2 kindjes in mijn Gastouderopvang krijgen begin volgend jaar een broertje of zusje. Wanneer ze slapen kan grote zus ze in de gaten houden

 226. jorien1985 jorien1985

  229

  Ik zou hem graag willen winnen. Want ik heb idee dat mijn zoontje slaapwandelt en zijn deur kraakt dus hij wordt vaak wakker van de deur.

 227. katrijn_spruyt katrijn_spruyt

  230

  ik wil graag winnen omdat ik bang ben in het donker

 228. patriciamm patriciamm

  231

  Ik zou de EYEON BABY MONITOR graag willen winnen. Ik heb nu een simpele babyfoon wat handig is voor de eenvoudige geluiden maar niet kan zien is het de normale geluiden zijn of niet. Ik loop vaak nog naar het kamertje van mijn zoontje om te kijken of er niets ernstig is gebeurt. De schrik blijft er nog altijd inzitten na de keren dat hij ziek was geweest en steeds het ziekenhuis in en uit ging. Bij een hoestje ga ik al kijken en doordat hij al licht slaapt word hij hierdoor vaak wakker van. Hoe geweldig zou het zijn dat ik hierdoor dus zijn vertrouwen mee kan terug winnen en niet steeds naar boven hoef om te kijken of hij nog adem haalt, niet heeft overgegeven of weer is niet benauwd in zijn bedje zit. En deze EYEON BABY MONITOR groeit als het ware ook met het kindje mee. Kan je ook nog gebruiken als ze ouder worden als ze in een ander bedje gaan. Ideaal zeg ik.

 229. Mama-cate Mama-cate

  232

  Ik wilde de EYEON heel graag testen omdat veel baby monitors niet waarkomen terwijl ze dat wel beweren. De review heb ik dan ook met plezier gelezen en er veel van geleerd. Ik was al verliefd maar nadat ik de review had gelezen nog meer. Ik wil hem graag winnen voor onze dochter. Ze is dam wel 3 maar is ook ernstig vermoeid, wij willen erg graag weten wat zij nou precies uitspookt wanneer ze in haar bedje ligt, slaapt ze nu echt zo lang zonder wakker te worden if bouwt zij een feestje midden in de nacht. Gaat ze slaapwandelen of juist weer compleet iets anders, om nu een cctv in haar kamer te hangen gaat ons te ver. Deze EYEON baby monitor is daarnetegen perfect. Wat ik vaak merk is dat je wel een camera hebt bij een babymonitor maar geen opname functie. Deze gave baby monitor heeft dat juist wel wat erg handig is voor ons. Zo heeft onze dochter minder kans op een ziekenhuisopname doordat wij de opnames aan de kinderarts en kinderpsycholoog kunnen laten zien. Zij kunnen als het ware mee kijken en zien hoe het nu echt in het werk gaat. Andere wat erg fijn is dat ik terug kan praten en im niet als een baksteen haar kamer binnen val door het geluid. Je kan alles aanpassen. De babymonitor heeft een lichtje waardoor je ook in de kamer kan kijken. Ook ben ik niet gebonden aan een beperkte plek in de kamer, nee hij kam overal staan en hij is draadloos perfect! Ik ga duimen, hopen en nog veel meer. Ik hoop zo dat deze monitor ons gaat helpen om er achter te komen hoeveel onze dochter nu daadwerkelijk slaapt. En nu is dat 18 uur per dag, hopelijk blijkt er straks met de babymonitor dat zij snachts gewoon uren zit te spelen en ze dus veel minder slaapt. Dat zou ons hele trotse papa en mama maken!!

 230. yfke87 yfke87

  233

  We hebben pas een tweeling gekregen, deze slapen gezellig samen op 1 kamer. Op verdere termijn zou ik hen mooi in de gaten kunnen houden. Nu zou hij goed van pas komen voor mijn zoontje. Die is bijna 2jaar.

 231. Yvi91 Yvi91

  234

  Ik zou erg graag willen winnen. Onze spook (16maanden) vreet vanalles uit in bed, en strax ook in zijn kamer wanneer hij in een grote jongensbed mag(moet). Met de tweede op komst hebben we nog een babyfoon nodig. En onze babyfoon werkt ook niet meer zo goed.

 232. mamacv mamacv

  235

  Om mijn zoontje in de gaten te houden terwijl hij in rust zijn fijne droom kan dromen.

 233. Daniëlle Hesseling Daniëlle Hesseling

  236

  Wij zijn nog steeds op zoek naar een goede monitor. Nu kerst er natuurlijk aan komt, en mijn vriend en ik vorig jaar helaas onze eerste kerst in het ziekenhuis moesten vieren door een klaplong, wil ik hem graag de monitor cadeau doen nu onze kleine man opkomst is.

 234. Zip1986 Zip1986

  237

  Wij hebben een gewone babyfoon en ik mis toch wel echt een camerafunctie. Vooral om te kijken of ze niet stiekem op haar linkerkant ligt (voorkeurshouding), scheelt me een paar keer naar boven lopen ;)

 235. Willemien Pieterse Willemien Pieterse

  238

  EYEON MY BABYGIRL! Wat een coole babyfoon. Ik heb geen grotere of bijzondere reden dan alle andere mama's die hier reageren. Ik zou hem simpelweg willen winnen omdat ik 'm prachtig vind! Vooral dat de camera draadloos is vind ik een grote PLUS! Alle andere babyfoons hebben een lelijke draad die mijn mooie babykamertje minder mooi maakt. Deze babyfoon zou een welkome aanwinst zijn in mijn mooie roze meisjeskamer. I <3 it already !!

 236. Angie Angie

  239

  Dit is alles in 1! Als ik de Eyeon babymonitor kan winnen heb ik geen muziekmobiel, camera of adaptor meer nodig! M'n telefoon heb ik altijd bij me en wat helemaal handig is is dat het systeem draadloos is! Dan kan ik het wiegje eindelijk neerzetten op de plek waar ik wil!

 237. debby delwig debby delwig

  240

  Ik zou deze graag willen winnen omdat degene die we nu gebruiken voor Jax van 6 weken aan vervanging toe is, ruim 2 jaar gebruikt voor grote zus chelsea maar de batterij is nu binnen een uurtje leeg, en geloof ook niet dat t heeft geholpen dat chelsea de monitor (per ongeluk ) in bad heeft gegooid

 238. yollert yollert

  241

  Onze dochter weet 'of radar' te blijven! Ze sluipt geluidloos der slaapkamer uit en gaat buiten bereik van de babyfoon op onze kamer spelen. heel slim maar hopelijk winnen we deze en zijn we haar slimmer af! Kunnen we weer eens rustig zitten s'avonds:)

 239. Sabrien82 Sabrien82

  242

  Omdat we wel een extra 'oogje' kunnen gebruiken aangezien onze 12 weken oude tweeling binnenkort van onze kamer naar hun eigen kamertje gaan verhuizen! :-)

 240. Bianca Van der velde Bianca Van der velde

  243

  Graag zou ik de babymonitor willen winnen omdat mijn partner en ik samen een kindje krijgen maar we kunnen helaas niet samenwonen, maar zo kan hij wel altijd zijn dochtertje zien als hij niet bij ons kan Zijn, en dat gun ik hem van harte

 241. Joyceke 1980 Joyceke 1980

  244

  Wat zou ik deze camera graag willen winnen, zodat ik mijn manneke van 8 weken wel 24 uur per dag kan bewonderen.

 242. Saar87 Saar87

  245

  Ons zoontje word nog altijd vaak wakker snachts (14 maanden) en het is fijn om dan even te spieken of hij rustig ligt en weer in slaap valt of dat we toch even naar hem toe moeten! En de accu van onze babyfoon is kapot gegaan (laad niet meer op) dus deze babymonitor zou super goed van pas komen!

 243. TheOne TheOne

  246

  Ik zou de EyeOn babymonitor graag willen winnen voor onze tweede spruit die op komst is. Bij de eerste hadden we eerst nog geen babyfoon of camera en waren we ons dochtertje bijna kwijt geraakt toen ze een maand ou was. Ze lag in haar bedje en had de lakens over haar mondje getrokken zodat ze bijna stikte. Gelukkig kwamen we er op tijd bij maar het was een verschrikkelijke ervaring. Daarna meteen een babyfoon aangeschaft maar deze is helaas laatst stuk gegaan. Dus ja wij zouden hem erg goed kunnen gebruiken ;)

 244. Svet Svet

  247

  Omdat ik dan vanaf februari wanneer mijn eerste kindje wordt geboren, niet 86 keer per dag/nacht de babykamer in hoef om te zien of nog alles goed gaat. Met deze enige baby-monitor kan ik mezelf op afstand geruststellen en kan m'n kindje lekker doorslapen zonder last te hebben van z'n nerveuze nieuwbakken moeder :)

 245. wendyvanelk wendyvanelk

  248

  Omdat mijn zoontje nogal druk is in zijn slaap. Waardoor ik om de haverklap naar boven moet om te kijken of hij nog wel goed ligt. Met eye on kan ik op een scherm kijken of hij nog goed ligt, zal me een hoop traplopen besparen!

 246. Priscilla86 Priscilla86

  249

  Ik las net alle reacties en dacht gut, en nu moet ik ook iets schrijven, maar er zijn zoveel mama's hier met wellicht een "betere" reden tot het winnen van zo een mooi cadeau, Van angsten van de mama's als nachtmerries bij de babies, en reacties die tranen brengen bij elke mama. En Natuurlijk heeft elke mama een gegronde reden waarom zij het nodig heeft. Maar na het lezen van alle reacties mag ik dan ook gewoon zeggen omdat ik het een mooi apparaat vind?

 247. Seraphina82 Seraphina82

  250

  Ik zou graag de babymonitor willen winnen omdat we nog geen babyfoon of iets dergelijks hebben.(Ons zoontje is nu 4 maanden oud) We kunnen het op dit moment ook niet aanschaffen vanwege financiële redenen. Dit zou ook een leuk kerstcadeautje kunnen zijn.

 248. hilda bakker hilda bakker

  251

  Onze zoon schijnt snachts wel eens te gaan spelen.ik wil graag zien hoe dit ontstaat zodat ik een oplossing kan vinden.

 249. Sandra Stadt Sandra Stadt

  252

  Ik zou de monitor graag voor mijn dochter Holly willen winnen omdat zij haar kamer helemaal op zolder heeft. Ze slaapt nu nog bij ons op de kamer maar zal binnenkort in haar eigen kamer slapen en het zou prettig zijn om haar overdag wanneer ik beneden bezig ben te kunnen volgen maar ook 's nachts in het donker haar in de gaten te kunnen houden. Een monitor zoals deze zou ideaal zijn. Ik hoop dat ik de gelukkige mag worden! :)

 250. riek de muynck riek de muynck

  253

  Zou een mooie cadeautje zijn voor mijn broer en schoonzus die hun eerste kindje hebben gekregen. Gaan door een moeilijke tijd odat hun zoontje nog steeds in het ziekenhuis ligt en pas naar huis mag als hij goed drinkt. Lag zo`n kleine 2 weken in de coveuse. Mooie opkikker zo`n babymonitor voor als ze met hem thuis komen.

 251. willeke Huttinga willeke Huttinga

  254

  Ik zou heb graag willen winnen, zeker Nadat afgelopen zaterdag mijn eigen babyfone met beeldscherm kapot is gegaan. Ons meisje is erg onrustig en vind het zelf niet fijn dat we haar niet kunnen zien. En ws moeten we nog even wachten totdat we een ander krijgen.

 252. Erna2 Erna2

  255

  graag, en dit met name omdat onze boys het vak benauwd hebben vanwege hun astma, dan kunnen we ze beter in de gaten houden .s nachts.

 253. denhan1987 denhan1987

  256

  ik zou deze monitor graag winnen omdat onze kleine meid het fijn vind als mama tegen haar praat. zou dus super hadnig zijn als dat kan als ik zie dat ze een klein beetje wakker begint te worden zodat ze weer lekker verder kan gaan slapen

 254. Simone Lemmens Simone Lemmens

  257

  Ohw wat lijkt me dit handig zo kan ik mijn kleine bandietje in de gaten houden! Ik heb altijd spijt gehad dat ik er niet een heb gekocht met camera!

Top 3 Blogs

Ze mag zichzelf prachtig vinden want dat is ze!

Er werd me verteld dat mijn kleintje ext... >

Ik slik stiekem de pil

Ik heb zo met hem te doen, mijn lieve ma... >

De Peuterspeelzaal wordt een kinderdagverblijf

Ik kreeg vandaag een brief mee van de pe... >